Vorup FB Gymnastik gennem 25 år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vorup FB Gymnastik gennem 25 år"

Transkript

1 Vorup FB Gymnastik gennem 25 år

2 Vorup FB Gymnastik Med denne bog vil vi fortælle lidt om Vorup FB Gymnastik gennem 25 år i form af billeder, uddrag fra protokol, avisudklip og egen hukommelse. Vorup FB Gymnastik takker alle bestyrelsesmedlemmer, instruktører og aktive gymnaster, store som små, gennem alle årene for deres store indsats i foreningens virke. Gymnastikken i Vorup FB Gymnastik startede den 1.september 1982, som en afdeling af Vorup FB. Der blev holdt stiftende generalforsamling den 19.april 1983, og foreningen Vorup FB Gymnastik var dannet. Den stiftende bestyrelse bestod af Minna Sveigaard Jensen, Lene Hansen, Grethe Nielsen (formand), fra Hovedbestyrelsen i Vorup FB, Sv.Å. Mortensen (kasserer), Eigil Olsen samt Jens Jensen. Ideologien bag og målsætningen med foreningen er at give gymnastikundervisning og fremme den almene interesse for sundhed og fritidsaktiviteter, og hvor glæde, hygge og sjov og udvikling er i højsædet. Målsætningen fra foreningens start i 1982 gælder stadig her i Der har selvfølgelig været en stor udvikling i gymnastikken igennem årene, og Vorup FB Gymnastik har så vidt det har været muligt, fulgt med tidens trends.

3 Sæsonen I den første sæson af foreningens historie bestod holdene af 2 hold småpiger, et teenagerhold og et damemotionshold. Teenagerholdet deltog i opvisning ved gymnasternes dag i Stadionhallen i Århus og gav senere en lille opvisning ved indvielsen af Ulvehøjhallen i juni måned Sæsonen Ved udgangen af 1983 var der 96 medlemmer i alt fordelt på et damemotionshold og 5 pigehold. Som formanden oplyste ved generalforsamlingen i april 1984 er foreningen ny, og der skal arbejdes med at få den op at stå. Foreningen havde 3 hold til Amtsopvisning i Auning, og deltog med 2 hold til opvisning i Århus til Gymnasternes dag. Sæsonen Ved udgangen af 1984 var der 128 medlemmer, 80 børn og 48 voksne, så medlemstallet var stigende. Vorup FB Gymnastik ansøgte om en fane hos Danmarks Samfundet og modtog ved Valdemarsdagen den 15.juni 1985 sin fane. Som noget nyt blev der holdt afslutning på Vorup Skole i festsalen for børneholdene. der var 32 gymnaster og ca. 55 forældre. Der var kaffe og kage bagefter.

4 Sæsonen I januar 1986 bragte Randers Amtsavis ovenstående artikel om Vorup FB Gymnastik. I denne sæson havde Lene startet et hold for unge damer, de ses her på billedet ved træningen på Vorup Skole. Som det fremgår af billedet var børneholdene stadig aktive. Kan I kende den smilende unge dame på billedet øverst? Her ses motionsdamerne fra sæsonen

5

6 Sæsonen Lisbeth Bødker startede i denne sæson elitehold i Vorup FB Gymnastik. Ligeledes blev et springhold startet op. Foreningens gymnaster deltog i flere opvisninger, blandt andet deltog Elitepigerne i Dansk Gymnastik Oscar i Randers Hallen. I oktober måned var der gymnastiklejr på Vorup Skole sammen med et hold fra Ålborg. Foreningen havde nu 12 hold fordelt på 7 steder. Sæsonafslutning i Ulvehøjhallen.

7 Koncentrede unge damer under udførelsen af deres serie. Læg mærke til gymnastikdragterne og benvarmerne. Holdet med de unge damer var til sommerfest i Ø.Alling, hvor de lavede en kold og våd opvisning på dansegulvet.

8

9 Sæsonen Foreningen havde 14 hold og ved udgangen af 1987, var der 274 medlemmer. Lisbeths piger lavede en flot opvisning på plænen i Tivoli og Liselottes piger var på Ulvehøj Sct.Hans aften. Sæsonen Jonny Frost Olsen forsøgte at starte herremotionshold op, men uden den fornødne tilslutning. Springholdet havde heller ikke tilslutning nok. Sæsonen var startet op med 224 gymnaster fordelt på 11 hold. Lisbeth og 40 piger havde en vellykket tur til Gymnastikfestival i Italien. Motions dameholdet fra Vorup Skole til opvisning i højeste mode sorte svedbukser

10 Billedet er ikke fra pensionistholdet, men fra holdet med de friske motionsdamer. derfor, tro ikke på alt du læser i avisen. I øvrigt er de to gymnaster stadig aktive på Aerobicholdet

11 Sæsonen medlemmer var tilmeldt ved udgangen af Lisbeths piger viste gymnastik til Vorup Dagen i september. Billeder fra indmarchen ved sæsonafslutningen i Ulvehøjhallen.

12 En dejlig flok unge damer i fuld gang med twist.

13

14 Der er blevet knyttet stærke venskaber på de forskellige gymnastikhold. Her ses unge damer holdet hygge sig i Djurs Sommerland med familier.

15 Sæsonen Opvisning i Ulvehøjhallen. Dette år kneb det med antallet på børneholdene. Lisbeth's piger lavede opvisning i Randers Ugen Lisbeth og pigerne viste gymnastik ved arrangementet ved RandersUgens arrangement i Fladbro. I denne sæson startede Lene som noget nyt et hold med aerobic på Vorup Skole. Der var stor tilslutning på holdet. Ligeledes startede Lotte et rytme&showdance hold på Østervangsskolen. Bent kom fra A.O.F med sit dejlige herrehold, som ihærdigt trænede på Kristrup Skole Lisbeth havde valgt at stoppe med sine pigehold, da sæsonen sluttede. De havde i flere år været til mange opvisninger og konkurrencer rundt i landet, hvor de havde gjort Vorup FB Gymnastik ære med flotte opvisninger.

16

17

18 Sæsonen Vorup FB Gymnastik havde 1.september års jubilæum, som man valgte at fejre ved sæsonafslutningen den 4.april I denne sæson var der nedgang i antallet på alle børnehold. Der var god tilslutning både på dame og herremotionshold. Aerobicholdet havde meget stor tilslutning, så det var åbenbart lige sagen i de år. I november prøvede foreningen noget nyt, nemlig at lave en fællestræning for gymnaster med foreningens instruktører. En god dag, som blev afsluttet med kaffe og kage. Ved udgangen af 1992 var medlemstallet ca.228 gymnaster. Vorup FB Gymnastik fejrede den 4.april 1993 sit 10 års jubilæum i Ulvehøjhallen med gymnastikopvisning og efterfølgende reception i cafeteriaet. Vi var ca 140 til spisning.

19 Jonny og hendes damer viste som det ses på billedet gymnastik anno 1915 i gamle dragter og parykker. Sæsonen var en god, men stille sæson som der stod i bestyrelsens beretning fra generalforsamlingen den 19.april 1993.

20 Sæsonen Sæsonen var en stille sæson, med ikke ret mange hold, og 207 medlemmer pr.31.december Junior elite og rytme.spring leg fik ikke tilslutning nok. De voksne hold havde god tilslutning, mens det kneb med at få fat i børnene. Lottes hold deltog med gymnastik i Randers Ugen. Gymnastikpræsentationen som afslutningen på sæsonen blev igen afholdt i Ulvehøjhallen i marts Der var gæstehold fra IF Fjordbakken samt folkedansere.

21 Sæsonen Denne sæson prøvede foreningen med et nyt tiltag for at skaffe nye medlemmer. Samtidig med annoncer i dagbladene, havde bestyrelsen sammen med instruktørerne fået udformet denne folder,. Folderen blev omdelt i postdistriktet syd for åen.

22

23

24 Folderen blev godt modtaget, og der blev på denne måde skabt øget opmærksomhed og kendskab til foreningen i lokalområdet.

25 Den 2.april 1995 havde en lille sluttet skare fundet vej til Festsalen på Vorup Skole, hvor vi havde en hyggelig eftermiddag.. Foreningen havde valgt at have afslutningen der, da der ikke var så mange gymnaster der havde lyst at deltage i afslutningsopvisningen. Lotte deltog i juni i gymnastikfestival i Spanien med sine showdance piger.

26

27 Sæsonen Sæsonen kørte med 6 hold og 170 gymnaster. Lottes nye hold moderne tider for øvede damer kunne desværre ikke samle nok deltagere Opvisningen blev aflyst på grund af for få tilmeldinger blandt deltagerne på holdene. Lene's aerobicdamer og Christina's motionsdamer tog idrætsmærker ved afslutningen af sæsonen.

28 Ssæsonen Denne sæson var en meget stille sæson med 6 hold, hvoraf man desværre blev tvunget til at lukke Christinas motionsdamer, på grund af for få gymnaster. Ligeledes forsøgte Helle, uden held, at starte endnu et aerobichold op om tirsdagen. Denne sæson blev opvisningen også aflyst, da der ikke var nok tilmeldte deltagere fra foreningens hold. Sæsonen I et forsøg på at fange de mindste børn og deres forældre startede foreningen et mor/far/barn hold ved Trine, og holdet kom godt i gang. Randi fra aerobicholdet og Jonny fra motionsholdet stoppede før sæsonafslutningen og Lene og Natali sprang til, så holdene kunne fortsætte sæsonen ud. Ingen fællesafslutning, men de enkelte havde deres egen lille hyggedag/aften. Foreningen havde denne sæson 6 hold og 128 gymnaster.

29 Sæsonen I denne sæson var der stor tilslutning på alle hold, og alle var godt tilfredse. Bestyrelsen takkede instruktørerne for en meget stor indsats, som der står i beretningen for dette år. Som nye hold var der kommet motion på Tirsdalens Skole ved Natali, og Lis havde overtaget Jonnys hold med motionsgymnastik på Kristrup Skole. Vi måtte desværre tage afsked med herreholdet, da Bent ikke ønskede at fortsætte. Desværre kunne vi ikke finde en ny instruktør til at overtage herreholdet. Året 1998 sluttede med 221 aktive gymnaster i foreningen. Fælles hygge på aerobicholdet i sanglokalet på Vorup Skole.

30 Sæsonen Sæsonen startede ligeså godt som den forrige sluttede, med 269 medlemmer ved udgangen af Liselotte var vendt hjem til Vorup igen efter nogle år på Sjælland, og hun fik godt fat i pigeholdet. Natali fik gang i et motionshold på Kristrup Skole, og Brita startedei februar et hold for mave/balder/lår med stor tilslutning. Liselotte's piger 6 9 år havde juleafslutning for forældre og bedsteforældre, hvor de viste hvad de havde arbejdet med i den første del af sæsonen. Bagefter var der sodavand, kaffe og kage. Der var stor tilslutning til denne miniopvisning, og børnene havde det sjovt. I januar havde foreningen et foredrag om mindre fedt og mad der smager. Foredragsholder Jens Dalgaard Agerholm gav tips og ideer til næsten 70 fremmødte.i sanglokalet på Vorup Skole. I pausen blev der serveret smagsprøver fra Anne Larsens kogebog. Gymnasterne der var mødt op, nød aftenen, og fik ideer med sig hjem. Citat fra bestyrelsens beretning, Alt i alt en god sæson for året 1999 med en masse glade gymnaster og hårdt arbejdende instruktører, for uden dem var der jo ingen forening. Glimt fra pigeholdets afslutning med forældre.

31 Sæsonen Igen var der stor tilslutning på holdene og ved udgangen af år 2000 talte foreningen 317 aktive medlemmer, hvilket var en god fremgang. I årets løb deltog gymnaster fra Lis's hold i idrætsdage for ældre Traditionen med opvisning ved sæsonafslutning blev sat i gang igen, nu da der var blevet flere børn på holdene.

32 Glade instruktører og bestyrelse ved opvisningen på Vorup Skole. Liselottes piger ved Amtsopvisningen i Dronningborghallen.

33 Sæsonen Endnu en sæson med stor opbakning og tilslutning på alle hold. Foreningen havde, til stor glæde for instruktørerne anskaffet headset mikrofon, så de bedre kunne råbe deltagerne op og spare på stemmen. Foreningen medlemstal ved udgangen af 2001 talte 302 medlemmer. Liselotte's pigehold ved afslutningen på Vorup Skole.

34 Sæsonen Gymnastik og afspænding på Kristrup Skole var et nyt hold i denne sæson. I oktober 2002 deltog instruktører og kasserer i DGI's weekend kursus i Herning, hvilket var godt og alle fik en del nye ideer med hjem. Flere af foreningens gymnaster har i årets løb deltaget i ældre idrætsdage inden for RGI. Da vi afsluttede første halvdel af sæsonen var der 332 medlemmer. Den 5.april 2003 kl fejrede Vorup FB Gymnastik 20 års fødselsdag i Ulvehøjhallen. Først var der gymnastikopvisning ved foreningens hold og der var tilslut swing dans med foreningen Kom og Dans. Alle tilstedeværende i hallen blev til sidst inviteret ud på gulvet til en svingom. Derefter var der hygge og fællesspisning med 315 personer samlet i Ulvehøjhallen. Trætte bestyrelsesmedlemmer kunne om aftenen se tilbage på en rigtig dejlig og vellykket dag.

35 Herover ses Lene med sine tempodamer, et hold samlet i anledning af Vorup FB Gymnastik's 20 års fødselsdag.

36 Sæsonen I november var bestyrelse og instruktører på seminar i Fuglsø Centret, hvilket var en god og inspirerende oplevelse. Hanne fra mor/far/barn holdet fik aftenarbejde og kunne desværre ikke fortsætte med holdet, men Anette tog med stor succes over. Aerobicholdet havde så stor tilslutning at man blev nødt til at lukke holdet for yderligere tilmeldinger. Vi sluttede sæsonen 2003 med 259 medlemmer. I januar var der voksen weekend i Vivild, hvor vi deltog med nogle gymnaster og bestyrelsesmedlemmer. Syngende gymnaster ved indmarchen til sæsonafslutningen på Vorup Skole

37 Anette ses her med en flok glade og ivrige børn og deres forældre. Lykke, Nadia og Winnie med børneholdet 4 6 år ved sæsonafslutningen på Vorup Skole.

38 Liselotte's piger leverede traditionen tro en flot præstation ved Amtsopvisningen i Dronningborghallen.

39 Sæsonen Ny instruktør var Grete med motionsaerobic på Kristrup Skole. I april 2004 hoppede foreningen også med på bølgen af stavgang, hvor der var mange ude at gå i foråret. Vi startede i august 2004 med stavgang, dog med knap så mange deltagere som i foråret. Instruktører og bestyrelse var igen på Multikursus i Herning. Hjælpetrænere Nadia og Line var i juli på kursus på Gymnastik gården i Århus, hvilket de fik meget ud af. I januar 2005 startede Merethe et krop kost kondi hold på Kristrup Skole. Ved udgangen af 2004 var der 286 medlemmer. Afslutning på Vorup Skole 2. april 2005.

40 Den 7.maj 2005 blev Vorup FB Gymnastik's medlemmer inviteret til fest i Ulvehøjhallen i anledning af Vorup FB's 75 års jubilæum. Ved denne lejlighed var Natali og Lene fanebærere. 23.maj 2005 blev Vorup FB Gymnastik's stifter Grethe Nielsen kåret som årets idrætsleder i Randers af Samvirkende Idrætsklubber i Randers, SIKR og Randers Amtsavis, og hædret med vandrepokal og blomster.

41

42 Sæsonen Merethe og Lene forsøgte at starte et Krop Kost Kondi hold for børn, men der var for få til at fortsætte efter efterårsferien. Lene oprettede så i stedet et stephold, hvor der var fuld hus med det samme. Ny instruktør var også Birgitte med motionshold i Kristrup. Lykke kunne ikke fortsætte med børneholdet 4 6 år, så Grethe tog over med hjælp af Nadia og Sara. Endvidere havde vores føl, været på hjælpetrænerkursus. Line og Sara tog A delen og ønskede at stoppe. Nadia tog A og B delen og fortsætter i Igen i år var der gymnastikkursus i Fuglsø hvor foreningen deltog. Liselotte havde i 2006 været træner i Vorup FB Gymnastik i 15 år. Det var også dette år Vorup FB Gymnastik kom på nettet da vi fik egen hjemmeside Ved udgangen af 2005 var der 290 aktive gymnaster i foreningen.

43 Her ses det nye hit i foreningen stepholdet. Her fanget ved sæsonafslutningen på Vorup Skole. Efter opvisningen var der tid til hygge. Her ses pigeholdet.

44 Sæsonen Den nye sæson startede op med 12 hold. Der var desværre ikke tilslutning nok på motionsholdet i Kristrup ved Birgitte, så vi måtte lukke dette hold. Stavgang var startet lidt tidligere, men denne gang dog ikke med så mange fremmødte som de foregående år. I december kunne foreningen glæde sig over, at en af deres egne gymnaster og trænere, Nadia, have fuldført hjælpeinstruktøruddannelsen. Godt gået. Vi deltog igen ved DGI's inspiriationskursus i Herning. Ved udgangen af 2006 havde Vorup FB Gymnastik et medlemstal på 334, hvilket mås iges at være meget flot. Glimt fra en meget varm og vellykket sæsonafslutning på Vorup Skole, her er det Grethe, Nadia og Sara med puslingeholdet.

45 Her er det Anette og Ida der er på gulvet med det meget store forældre/barn hold. Efter opvisningen var der traditionen tro fælles kaffebord for gymnaster, forældre og bedsteforældre. Som sædvanligt var der stor opbakning om dagen, og det var en rigtig hyggelig men meget varm eftermiddag i den store gymnastiksal på Vorup Skole.

46

47

48

49 Sæsonen Den nye sæson startede op i september måned med 11 hold. Vi havde valgt ikke at have stavgang på programmet, da der sidste år ikke var den store tilslutning. Grethe startede med stor succes et nyt motionshold på Vorup Skole.

50 I øvrigt var der stor tilslutning på alle hold. Vi måtte endda stoppe for tilmelding på mor/far/barn holdet, da der simpelthen ikke kunne være flere i salen, hvis børn og forældre skulle have plads til at røre sig på og lave gymnastik. Senere på efteråret forsøgte Henriette at starte et pigehold for de årige. Der mødte desværre ikke nok piger op, til at holdet kunne etableres. Sæsonstarten i efteråret var også startskuddet til den 25. af slagsen i foreningens historie. Dette glæder vi os til at markere med gymnastikopvisning og reception i Ulvehøjhallen den 5.april Samme dag har foreningens stifter Grethe Nielsen også været med i foreningen i 25 år. Grethe har gennem årene ydet en kæmpe indsats for foreningen. Hun har været formand i 12 år, og varetager nu posten som kasserer. Grethe har altid udført sine opgaver i foreningen med stor flid og interesse. Vi i Vorup FB Gymnastik ønsker Grethe tillykke med dagen og ser frem til mange flere gode år sammen. Ved udgangen af 2007 havde Vorup FB Gymnastik et medlemstal på 395, det højeste i foreningens historie.

51 En glad og arbejdsom bestyrelse er klar til at tage fat på arbejdsopgaverne i jubilæumssæsonen Bagerst fra venstre er det Else, Lene, Merethe og Karen Margrethe. Forrest fra venstre er det Hanne R., Hanne M, Grethe og Lilly. Dette var et lille udpluk af Vorup FB Gymnastik's udvikling og oplevelser gennem 25 år. I gennem tiden har der været mange bestyrelsesmedlemmer, gymnaster og instruktører involveret i foreningens virke. Alle har på hver deres måde ydet en kæmpe indsats for at bevare og udvikle foreningen. Med det flotte medlemstal ved udgangen af 2007, kan vi se at det er lykkedes vældig godt. Gymnasterne har på de enkelte hold haft mange gode oplevelser med hinanden. Nogle har måske været til konkurrencer, opvisninger, stævner,julehygge sammen, men ikke mindst har de svedt, pjattet, grinet, fået motion og stiftet nye venskaber. Herfra redaktionens side skal der lyde et stor hurra til Vorup FB Gymnastik i anledningen af deres 25 års jubilæum, og vi vil ønske foreningen held og lykke fremover.

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Dans og motion

Dans og motion Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Sept. 2014 31. årgang NR. 1 www.struerfolkedanserforening.dk Dans og motion Hvad er den bedste motion man kan få? For nogen er det en løbetur i skoven, andre

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Formandsberetning BGF 2010/2011

Formandsberetning BGF 2010/2011 Formandsberetning BGF 2010/2011 Det har igen i år været god sæson for BGF. Vi har i sæsonen haft mange medlemmer. 174 aktive gymnaster og dansere fordelt på både voksne og børn og vi har et positivt regnskab.

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken Oktober 2017 Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

BGF generalforsamling 8.2.2012. Formandsberetning

BGF generalforsamling 8.2.2012. Formandsberetning BGF generalforsamling 8.2.2012 Formandsberetning Det har igen i år været en rigtig god sæson for BGF. Vi har i sæsonen 205 aktive medlemmer. Heraf 72 drenge/mænd. Vores aktive medlemmer har været fordelt

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Formandens beretning for 2018 og 2019.

Formandens beretning for 2018 og 2019. Formandens beretning for 2018 og 2019. 2018 har været et roligt år i forhold til de foregående år, hvor vi både havde Landsstævnet og Det Sjællandske Børnestævne og ikke mindst vores 75 års jubilæum. Medlemstallet:

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 11, Kære medlemmer

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 11, Kære medlemmer Velkommen til Hermod-Nyt nr. 11 med nyheder og info fra foreningen. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde nyhedsbrevet. Redaktionen tager gerne

Læs mere

I den forløbende periode har Nina. Udover den fysiske deltagelse lægger. Som bekendt er vores sæson fra. I mange år har vi udbudt kulturelle

I den forløbende periode har Nina. Udover den fysiske deltagelse lægger. Som bekendt er vores sæson fra. I mange år har vi udbudt kulturelle 50 år 1966 2016 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 Det er med stor glæde og stolthed, at Bestyrelsen i Pensionist Idræt kan fejre Pensionist Idræts 50 års jubilæum

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Badmintonklubben i den lille sjællandske provinsby mistede først ¾-delen af alle sine ungdomsspillere efter den nye folkeskolelov. Men et gennemtænkt koncept præsenteret

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Fredagsbrev d uge 33.

Fredagsbrev d uge 33. Fredagsbrev d.18-8-2017 uge 33. Der var lige nogle friske elever, der hjalp med at rydde op, og så fandt vi en pose med stænger og presenning. Det var de lige nød til at få sat skik på. Og det lykkedes

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

UDDRAG AF INSTRUKTØRHÆFTE. Indholdsfortegnelse:

UDDRAG AF INSTRUKTØRHÆFTE. Indholdsfortegnelse: UDDRAG AF INSTRUKTØRHÆFTE Indholdsfortegnelse: 1 Velkomst ved formanden 2-4 Vedtægter for I.G.F. 5 Adresseliste: Bestyrelsen 6-7 Adresseliste: Instruktører og hjælpeinstruktører 8-9 Kontaktpersonens opgaver

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Da gymnasterne sammen med hjælpetrænerne havde leget nogle lege, kom Johnny og underviste i taekwondo.

Da gymnasterne sammen med hjælpetrænerne havde leget nogle lege, kom Johnny og underviste i taekwondo. I Vorbasse KFUM Idrætsforenings Gymnastikafdeling er Børneweekend blevet en dejlig tradition. En flok af glade gymnaster overnatter en nat inde i hallen, hvor der er gang i mange aktiviteter bl.a lege,

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2016/2017

OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2016/2017 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2016/2017 Ans IF Gymnastik FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2014 / 2015 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015 Formandens beretning 2015 Endnu engang er det en fornøjelse at kunne fremlægge årets beretning med det formål at fortælle om de aktiviteter, der har været i foreningen, de aktiviteter foreningen har været

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer.

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer. Referat fra Generalforsamling den 23. maj 2012. Ca. 42 personer incl. Bestyrelsen var mødt op. Generalforsamlingen var rettidig indkaldt ifølge vedtægterne. Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Indbydelse til Forårsstævner 2012

Indbydelse til Forårsstævner 2012 Indbydelse til Forårsstævner 2012 Forårsstævner i DGI Østjylland Vis hvad dit hold har arbejdet med og lært hele vinteren, mærk suset foran et stort publikum, mød masser af andre gymnaster og få ny inspiration

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00 Aktivitetsmøde i Gymnastik for Alle udvalget Hotel Scandic Hvidovre Lørdag den 25. oktober 2014 Kl. 16.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 25. oktober 2014 kl.

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Siden nytår har 6. klasse på ABC været igennem en turbulent tid. I februar stod de på de skrå brædder til skolefesten, men efter succesen er klassen næsten halveret. Årsagen

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Marts Årgang Nr. 2

Marts Årgang Nr. 2 Marts 2017 10. Årgang Nr. 2 Husk: Tilmelding til fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen og sidste danseaften den 3. april. 3 4 5 6 7 8 10 11 Indhold Bestyrelsens side Vidste du dette om Jette

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB Velkommen til den ordinære generalforsamling. Sæsonen 2013 2014 kom til at forløbe meget anderledes end forventet. Bestyrelsen i Hobro

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere