Side 1 af 17. Efterkommere af: Peder Christensen Lodberg. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Side 1 af 17. Efterkommere af: Peder Christensen Lodberg. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)"

Transkript

1 Side 1 af 17 1st Generationer 1. blev født i 1769 og døde den Jul Han giftede sig med Karen Christensdatter Banch. Karen Christensdatter blev født i 1769 og døde den Okt Børn af og Karen Christensdatter Banch 2. Hans Pedersen Lodberg blev født i 1810 og døde den Mar nd Generationer (Børn) 2. Hans Pedersen Lodberg blev født i 1810 og døde den Mar Han giftede sig med Maren Jensdatter Bredmose. Maren Jensdatter, datter af Jens Knudsen Bredmose og Anne Enevoldsdatter, blev født den Maj og døde den Aug Børn af Hans Pedersen Lodberg og Maren Jensdatter Bredmose 3. Ane Katrine Hansen Lodberg blev født den Okt i Søndervig og døde den Feb de Generationer (Børnebørn) 3. Ane Katrine Hansen Lodberg blev født den Okt i Søndervig og døde den Feb Hun giftede sig med Christen Tarbensen den Okt Christen blev født den Apr i houvig og døde den Nov Børn af Ane Katrine Hansen Lodberg og Christen Tarbensen 4. Tarben Christensen Tarbensen blev født den Apr i Houvig og døde den Nov i 5. Hans Lodberg Tarbensen blev født den Apr i Houvig og døde den Nov ii 6. Hans Lodberg Tarbensen blev født den Aug i Houvig og døde den Dec i Søndervig, Ny Sorgn. iv. 7. Ane Marie Tarbensen blev født den Apr i Houvig og døde den Dec i Houvig, Ny Sogn. v. 8. Lene Christine Tarbensen blev født den Feb i Houvig, Ny Sogn og døde den Feb i Houvig, Ny Sogn. v 9. Lene Marie Tarbensen blev født den Dec i Houvig, Ny Sogn og døde den Apr i Esbjerg. vi 10. Christen Fjord Tarbensen blev født den Mar i Houvig og døde den Jan i Hvide Sande. vii 11. Anders Christensen Fjord Tarbensen blev født den Apr i Houvig, Ny Sogn og døde i 1926 i Esbjerg. ix. 12. Ane Marie Tarbensen blev født den Nov i Houvig, Ny Sogn og døde den Jun de Generationer (Oldebørn) 4. Tarben Christensen Tarbensen blev født den Apr i Houvig og døde den Nov Han giftede sig med Jensine Kirstine Poulsen. Jensine Kirstine blev født den Mar og døde på en ukendt dato.

2 Side 2 af Hans Lodberg Tarbensen blev født den Apr i Houvig og døde den Nov Hans Lodberg Tarbensen blev født den Aug i Houvig og døde den Dec i Søndervig, Ny Sorgn. Han giftede sig med Ane Kirstine Christensen. Ane Kirstine blev født den Nov og døde på en ukendt dato. 7. Ane Marie Tarbensen blev født den Apr i Houvig og døde den Dec i Houvig, Ny Sogn. 8. Lene Christine Tarbensen blev født den Feb i Houvig, Ny Sogn og døde den Feb i Houvig, Ny Sogn. 9. Lene Marie Tarbensen blev født den Dec i Houvig, Ny Sogn og døde den Apr i Esbjerg. Hun giftede sig med 1st Jeppe Hansen Christensen den Nov Jeppe Hansen blev født den Dec i Houvig, Ny Sogn og døde den Maj Hun giftede sig med 2nd Anders Nielsen Andersen den Nov Anders Nielsen blev født den Jun i Houvig, Ny Sogn og døde den Aug i Houvig, Ny Sogn. Børn af Lene Marie Tarbensen og Jeppe Hansen Christensen 13. Hans Aa blev født den Aug og døde på en ukendt dato. i 14. Christen Tarbensen Christensen blev født den Feb og døde på en ukendt dato. Børn af Lene Marie Tarbensen og Anders Nielsen Andersen ii 15. Gertrus Andersen blev født den Aug og døde på en ukendt dato. iv. 16. Niels Peter Andersen blev født den Aug og døde på en ukendt dato. v. 17. Tarben Andersen blev født den Jun og døde på en ukendt dato. v 18. Ane Kathrine Andersen blev født den Nov i Houvig, Ny Sogn og døde den Jan i Houvig, Ny Sogn. vi 19. Torben Andersen blev født den Mar og døde på en ukendt dato. vii 20. ane Kathrine Andersen blev født den Maj og døde på en ukendt dato. ix. 21. Dagmar Andersen blev født den Maj og døde på en ukendt dato. 10. Christen Fjord Tarbensen blev født den Mar i Houvig og døde den Jan i Hvide Sande. Han giftede sig med Ane Kristine Tarbensen [Poulsen]. Ane Kristine, datter af Anders Poulsen og Maren Pedersen, blev født den Okt i Nysogn og døde den Maj i Houvig. Børn af Christen i ii Fjord Tarbensen og Ane Kristine Tarbensen [Poulsen] 22. Christen Tarbensen blev født den Mar og døde den Jul i Esbjerg. 23. Ane Kathrine Tarbensen blev født den Maj i Hauvig og døde den Nov i Hauvig, Nysogn. 24. Cecilie Kirstine Tarbensen blev født den Mar i Hauvig, Nysogn og døde den Dec i Hvide Sande. iv. v. v vi Anders Tarbensen blev født den Jan i Hauvig sogn. Laurids Tarbensen blev født den Okt i Hauvig sogn. Christian Celius Tarbensen blev født den Feb i Hauvig sogn og døde den Apr i Ågab. Simon Hansen Tarbensen blev født den Okt i Hauvig sogn og døde på en ukendt dato.

3 vii ix. x Side 3 af 17 Martha Marie Tarbensen blev født den Dec i Houvig og døde den Aug i Hvide Sande. Anders Nielsen Tarbensen blev født den Mar i Hauvig sogn. Anne Katrine Bilberg [Tarbensen] blev født den Okt i Hauvig sogn og døde den Okt i Hvide Sande. 11. Anders Christensen Fjord Tarbensen blev født den Apr i Houvig, Ny Sogn og døde i 1926 i Esbjerg. Han giftede sig med Sidsel Jensen Pedersen. Sidsel Jensen blev født den Jan og døde på en ukendt dato. 12. Ane Marie Tarbensen blev født den Nov i Houvig, Ny Sogn og døde den Jun Hun giftede sig med Peder Jensen Poulsen den Jan de Generationer (Tipoldebørn) 13. Hans Aa blev født den Aug og døde på en ukendt dato. 14. Christen Tarbensen Christensen blev født den Feb og døde på en ukendt dato. 15. Gertrus Andersen blev født den Aug og døde på en ukendt dato. 16. Niels Peter Andersen blev født den Aug og døde på en ukendt dato. 17. Tarben Andersen blev født den Jun og døde på en ukendt dato. 18. Ane Kathrine Andersen blev født den Nov i Houvig, Ny Sogn og døde den Jan i Houvig, Ny Sogn.

4 Side 4 af Torben Andersen blev født den Mar og døde på en ukendt dato. 20. ane Kathrine Andersen blev født den Maj og døde på en ukendt dato. 21. Dagmar Andersen blev født den Maj og døde på en ukendt dato. 22. Christen Tarbensen blev født den Mar og døde den Jul i Esbjerg. Han giftede sig med Ane Kirstine Silkjær Tarbensen [Nielsen Silkjær] den Jan Ane Kirstine, datter af Niels Thomsen "Silkjær" og Ane Jensen, blev født den Sep i Husby og døde den Nov i Tjæreborg. Børn af Christen i ii iv. v. Tarbensen og Ane Kirstine Silkjær Tarbensen [Nielsen Silkjær] 32. Christen Fjord Silkjær Torbensen blev født den Sep og døde den Nov i Esbjerg. 33. Kamma Pedersen [Silkjær Tarbensen] blev født den Maj og døde på en ukendt dato. 34. "Stinne" Anna Kristine Christensen [Silkjær Torbensen] blev født den Apr i Esbjerg, Zions Sogn. 35. Anna Hjerrild [Silkjær Tarbensen] blev født den Nov Gerda Nogel Hansen [Silkjær Tarbensen] blev født den Okt og døde den Mar Ane Kathrine Tarbensen blev født den Maj i Hauvig og døde den Nov i Hauvig, Nysogn. 24. Cecilie Kirstine Tarbensen blev født den Mar i Hauvig, Nysogn og døde den Dec i Hvide Sande. Hun giftede sig med Niels Peter Andersen den Dec Anders Tarbensen blev født den Jan i Hauvig sogn. Han giftede sig med Martha Hansen den Nov Laurids Tarbensen blev født den Okt i Hauvig sogn. Han giftede sig med Metha Kristine Schou den Maj

5 Side 5 af Christian Celius Tarbensen blev født den Feb i Hauvig sogn og døde den Apr i Ågab. Han giftede sig med Kristine Oline Jensen i Simon Hansen Tarbensen blev født den Okt i Hauvig sogn og døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Lilly g. Tarbensen. 29. Martha Marie Tarbensen blev født den Dec i Houvig og døde den Aug i Hvide Sande. Hun giftede sig med Sofus Christensen den Mar Sofus, søn af Jens Krestian Christensen og Ane Kirstine Mose, blev født den Apr og døde den Feb Børn af Martha Marie Tarbensen og Sofus Christensen 37. Jens Kristian Christensen blev født den Aug i Hvide Sande og døde i i 38. Christen Fjord Christensen blev født den Apr i Hvide Sande og døde den Apr i Lyngvig Kirkegård. ii 39. Hans Erik Christensen blev født den Apr iv. 40. Børge Christensen blev født den Dec i Hvide Sande. v. 41. Mogens Christensen blev født den Feb i Hvide Sande. v 42. Anna Kristine Christensen blev født den Apr i Hvide Sande. 30. Anders Nielsen Tarbensen blev født den Mar i Hauvig sogn. Han giftede sig med Esther Enevoldsen den Maj Anne Katrine Bilberg [Tarbensen] blev født den Okt i Hauvig sogn og døde den Okt i Hvide Sande. Hun giftede sig med Albert Leonhardt Jensen Bilberg. Albert Leonhardt døde den Sep i Hvide Sande. 6de Generationer (Tip(2)-oldebørn) 32. Christen Fjord Silkjær Torbensen blev født den Sep og døde den Nov i Esbjerg. Han giftede sig med Inger Klitgaard Bach. Inger Klitgaard blev født den Jul Børn af Christen i ii Fjord Silkjær Torbensen og Inger Klitgaard Bach 43. Orla Fjord Torbensen blev født den Jan Ulla Klitgaard Fjord Torbensen blev født den Jun Jens Peter Fjord blev født den Maj

6 Side 6 af Kamma Pedersen [Silkjær Tarbensen] blev født den Maj og døde på en ukendt dato. Hun giftede sig med Tage Melchior Pedersen. Tage Melchior blev født den Mar og døde på en ukendt dato. Børn af Kamma Pedersen [Silkjær Tarbensen] og Tage Melchior Pedersen 46. Ole Melchior Pedersen blev født den Mar i 47. Erik Melchior Pedersen blev født den Apr "Stinne" Anna Kristine Christensen [Silkjær Torbensen] blev født den Apr i Esbjerg, Zions Sogn. Hun giftede sig med Jens Sand Christensen. Jens Sand, søn af Anders Christian Christensen og Ane Marie Christensen [Lauridsen], blev født den Sep i S. Lyngvig og døde den Maj i Esbjerg. Børn af "Stinne" i ii Anna Kristine Christensen [Silkjær Torbensen] og Jens Sand Christensen 48. Kirsten Sand Andersen [Christensen] blev født den Dec i Esbjerg. 49. Jørgen Sand Christensen blev født den Nov Inge Sand Valkær [Christensen] blev født den Aug Anna Hjerrild [Silkjær Tarbensen] blev født den Nov Hun giftede sig med Helge Hjerrild. Helge blev født den Okt Børn af Anna Hjerrild [Silkjær Tarbensen] og Helge Hjerrild 51. Claus Hjerrild blev født den Okt i 52. Jesper Hjerrild blev født den Maj Gerda Nogel Hansen [Silkjær Tarbensen] blev født den Okt og døde den Mar Hun giftede sig med 1st Flemming Nogel Hansen. Flemming blev født den Jun og døde den Aug Hun giftede sig med 2nd Preben Haahr Hansen. Preben blev født den Jul Børn af Gerda Nogel Hansen [Silkjær Tarbensen] og Flemming Nogel Hansen 53. Ane Silkjær Hansen blev født den Maj i 54. Thomas Silkjær Hansen blev født den Okt Jens Kristian Christensen blev født den Aug i Hvide Sande og døde i Han giftede sig med Grethe Pedersen. Grethe blev født den Aug i Bjerringbro og døde den Jun i Lyngvig Kirkegård. Børn af Jens Kristian Christensen og Grethe Pedersen 55. Martha Marie Christensen blev født den Jun i Hvide Sande. i 56. Bodil Christensen blev født den Sep i Hvide Sande. 38. Christen Fjord Christensen blev født den Apr i Hvide Sande og døde den Apr i Lyngvig Kirkegård.

7 Side 7 af Hans Erik Christensen blev født den Apr Han giftede sig med Tove Thomsen. Tove blev født den Sep Børn af Hans Erik Christensen og Tove Thomsen 57. Jørgen Christensen blev født den Sep i Hvide Sande. i 58. Jan Christensen blev født den Sep i Hvide Sande. ii 59. Lone Christensen blev født den Apr i Hvide Sande. iv. 60. Henrik Christensen blev født den Sep i Hvide Sande. 40. Børge Christensen blev født den Dec i Hvide Sande. Han giftede sig med Lis Lyhne Pedersen. Børn af Børge Christensen og Lis Lyhne Pedersen 61. Lotte Lyhne Christensen blev født den Maj i 62. Christine Lyhne Christensen. ii 63. Trine Lyhne Christensen blev født den Mar Mogens Christensen blev født den Feb i Hvide Sande. Han giftede sig med Anne Lise Nørgaard. Anne Lise blev født den Dec i Hoven. Børn af Mogens Christensen og Anne Lise Nørgaard 64. Michael Nørgaard Christensen blev født den Dec i Hvide Sande. i 65. Claus Nørgaard Christensen blev født den Nov i Hvide Sande. ii 66. Heidi Christensen blev født den Jul i Hvide Sande. 42. Anna Kristine Christensen blev født den Apr i Hvide Sande. Hun giftede sig med Jens Christensen. Jens blev født den Mar i Hvide Sande. Børn af Anna Kristine Christensen og Jens Christensen 67. Dorthe Christensen blev født den Feb i Hvide Sande. i 68. Anders Christensen blev født den Sep nd Generationer (Tip(3)-oldebørn) 43. Orla Fjord Torbensen blev født den Jan Han giftede sig med Elaine Magdalene Fjord Torbensen [Gillespie]. Elaine Magdalene blev født den Okt Børn af Orla Fjord Torbensen og Elaine Magdalene Fjord Torbensen [Gillespie] 69. Tina Fjord Torbensen blev født den Jul i 70. John René Fjord Torbensen blev født den Dec

8 Side 8 af Ulla Klitgaard Fjord Torbensen blev født den Jun Hun giftede sig med Villy Andersen. Villy blev født den Okt Børn af Ulla Klitgaard Fjord Torbensen og Villy Andersen 71. Pauline Klitgaard Fjord Andersen blev født den Maj Jens Peter Fjord blev født den Maj Han giftede sig med Julie Andreassen. Julie blev født den Jan Ole Melchior Pedersen blev født den Mar Erik Melchior Pedersen blev født den Apr Kirsten Sand Andersen [Christensen] blev født den Dec i Esbjerg. Hun giftede sig med Allan Stig Andersen den Okt i Ål Kirke i Oksbøl. Allan Stig, søn af Erik Nørgaard Andersen og "Tulle" Milly Herdis Andersen [Pedersen], blev født den Jun i København. Børn af Kirsten Sand Andersen [Christensen] og Allan Stig Andersen 72. Michael Sand Andersen blev født den Dec i Esbjerg. i 73. Mette Sand Andersen blev født den Aug Jørgen Sand Christensen blev født den Nov Han giftede sig med Else Christensen [Skovgaard]. Else blev født den Jan Børn af Jørgen Sand Christensen og Else Christensen [Skovgaard] 74. Kenn Skovgaard Sand Christensen blev født den Dec i Holstebro. i 75. Kim Skovgaard Sand Christensen blev født den Mar Inge Sand Valkær [Christensen] blev født den Aug Hun giftede sig med Niels Valkær. Niels blev født den Jan Børn af Inge Sand Valkær [Christensen] og Niels Valkær 76. Morten Sand Valkær blev født den Jan i Esbjerg.

9 i ii Side 9 af 17 Søren Sand Valkær blev født den Dec i Esbjerg. Thomas Sand Valkær blev født den Maj i Esbjerg. 51. Claus Hjerrild blev født den Okt Han giftede sig med Hanne Stockfisch. Hanne blev født den Mar Børn af Claus Hjerrild og Hanne Stockfisch 79. Signe Hjerrild blev født den Okt i 80. Trine Hjerrild blev født den Jul Jesper Hjerrild blev født den Maj Han giftede sig med Lene Grün. Lene blev født den Jul Børn af Jesper Hjerrild og Lene Grün 81. Kristine Grün blev født den Maj Ane Silkjær Hansen blev født den Maj Thomas Silkjær Hansen blev født den Okt Martha Marie Christensen blev født den Jun i Hvide Sande. Hun giftede sig med Jens Erik Knak. Børn af Martha Marie Christensen og Jens Erik Knak 82. Kim Knak blev født den Apr i Hvide Sande. i 83. Jesper Knak blev født den Dec i Hvide Sande. ii 84. Mette Knak. 56. Bodil Christensen blev født den Sep i Hvide Sande. Hun giftede sig med Bent Højgaard. Bent blev født den Sep Børn af Bodil Christensen og Bent Højgaard 85. Peter Højgaard blev født den Okt

10 Side 10 af Jørgen Christensen blev født den Sep i Hvide Sande. Han giftede sig med Conny Rudmose. Conny blev født den Dec Børn af Jørgen Christensen og Conny Rudmose 86. Ditte Rudmose Christensen blev født den Sep i 87. Emma Rdmose Christensen blev født den Jun ii 88. Dennis Rudmose Christensen blev født den Maj Jan Christensen blev født den Sep i Hvide Sande. Han giftede sig med Hanne Muff Kristensen. Hanne Muff blev født i Børn af Jan Christensen og Hanne Muff Kristensen 89. Sofus Muff Christensen blev født den Mar i 90. Bolette Muff Christensen blev født den Apr i Hvide Sande. ii 91. Marinus Muff Christensen blev født i Hvide Sande. 59. Lone Christensen blev født den Apr i Hvide Sande. Hun giftede sig med Jens Mogens Nørrevang. Jens Mogens Nørrevang blev født den Apr i Sejrø. Børn af Lone Christensen og Jens Mogens Nørrevang 92. Clare Nørrevang blev født den Apr i 93. Samuel Nørrevang blev født den Nov Henrik Christensen blev født den Sep i Hvide Sande. Han giftede sig med Margrethe Hviid. Margrethe blev født i Strandby. Børn af Henrik Christensen og Margrethe Hviid 94. Sarah Hviid Christensen blev født den Apr i Hvide Sande. i 95. Esther Hviid Christensen blev født den Dec Lotte Lyhne Christensen blev født den Maj Christine Lyhne Christensen.

11 Side 11 af Trine Lyhne Christensen blev født den Mar Michael Nørgaard Christensen blev født den Dec i Hvide Sande. Han giftede sig med Bettina Johanson. Bettina blev født den Sep i Grenå. Børn af Michael Nørgaard Christensen og Bettina Johanson 96. Sacha Johanson blev født den Maj i 97. Lærke Falther Johanson blev født den Jul ii 98. Anna Cathrine Nørgaard Christensen blev født den Dec i Hoven. 65. Claus Nørgaard Christensen blev født den Nov i Hvide Sande. Han giftede sig med 1st Dorthe Bruun. Dorthe blev født den Mar Han giftede sig med 2nd Berit Ilsøe. Berit blev født den Mar Børn af Claus Nørgaard Christensen og Dorthe Bruun 99. Louise Christensen blev født den Dec i 100. Mads Christensen blev født den Maj i Ringkøbing. Børn af Claus Nørgaard Christensen og Berit Ilsøe ii 101. Melanie Ilsøe Christensen blev født i Ringkøbing. iv Caroline Ilsøe Christensen blev født den Okt i Ringkøbing. 66. Heidi Christensen blev født den Jul i Hvide Sande. Hun giftede sig med Pia Pauli Sørensen. Pia Pauli blev født den Aug i Assens. Børn af Heidi Christensen og Pia Pauli Sørensen 103. Nickey Pauli Sørensen blev født den Mar Dorthe Christensen blev født den Feb i Hvide Sande. Hun giftede sig med Niels Birkekær Lauridsen. Niels Birkekær blev født den Apr i Hvide Sande. Børn af Dorthe Christensen og Niels Birkekær Lauridsen 104. Marie Louise Birkekær Lauridsen blev født den Sep i 105. Mads Birkekær Lauridsen blev født den Aug ii 106. Pauline Cecilie Birkekær Lauridsen blev født den Nov iv Mardickte Juliane Birkekær Lauridsen blev født den Jul i Hvide Sande.

12 Side 12 af Anders Christensen blev født den Sep Han giftede sig med Margrethe Birkekær Lauridsen. Margrethe Birkekær blev født den Feb i Hvide Sande. Børn af Anders Christensen og Margrethe Birkekær Lauridsen 108. Mikalina Birkekær Christensen blev født den Jan i Hvide Sande. i 109. Paula Birkekær Christensen blev født den Nov i Hvide Sande. 8nd Generationer (Tip(4)-oldebørn) 69. Tina Fjord Torbensen blev født den Jul John René Fjord Torbensen blev født den Dec Pauline Klitgaard Fjord Andersen blev født den Maj Michael Sand Andersen blev født den Dec i Esbjerg. Han mødte Jane Føns Bendix. Jane Føns, datter af Knud Føns Bendix og Lis Mortensen [Jørgensen], blev født den Okt Børn af Michael Sand Andersen og Jane Føns Bendix 110. Tobias Sand Bendix blev født den Okt i Esbjerg. i 111. Andreas Sand Bendix blev født den Apr i Esbjerg. 73. Mette Sand Andersen blev født den Aug Kenn Skovgaard Sand Christensen blev født den Dec i Holstebro. Han giftede sig med Lise.

13 75. Kim Skovgaard Sand Christensen blev født den Mar Han blev forlovet med Pia Thomsen. Børn af Kim Skovgaard Sand Christensen og Pia Thomsen 112. Katrine Christensen blev født den Feb i Horsens. 76. Morten Sand Valkær blev født den Jan i Esbjerg. 77. Søren Sand Valkær blev født den Dec i Esbjerg. 78. Thomas Sand Valkær blev født den Maj i Esbjerg. 79. Signe Hjerrild blev født den Okt Trine Hjerrild blev født den Jul Kristine Grün blev født den Maj Kim Knak blev født den Apr i Hvide Sande. Han giftede sig med Sine Hansen. Børn af Kim Knak og Sine Hansen 113. Jonas Knak. i 114. Mikkel Knak blev født den Nov Side 13 af 17

14 83. Jesper Knak blev født den Dec i Hvide Sande. Han giftede sig med Trine Vestergaard. Børn af Jesper Knak og Trine Vestergaard 115. Anes Vestergaard Knak blev født den Jul Mette Knak. 85. Peter Højgaard blev født den Okt Ditte Rudmose Christensen blev født den Sep Emma Rdmose Christensen blev født den Jun Dennis Rudmose Christensen blev født den Maj Sofus Muff Christensen blev født den Mar Bolette Muff Christensen blev født den Apr i Hvide Sande. Side 14 af 17

15 91. Marinus Muff Christensen blev født i Hvide Sande. 92. Clare Nørrevang blev født den Apr Samuel Nørrevang blev født den Nov Sarah Hviid Christensen blev født den Apr i Hvide Sande. 95. Esther Hviid Christensen blev født den Dec Sacha Johanson blev født den Maj Lærke Falther Johanson blev født den Jul Anna Cathrine Nørgaard Christensen blev født den Dec i Hoven. 99. Louise Christensen blev født den Dec Side 15 af 17

16 100. Mads Christensen blev født den Maj i Ringkøbing Melanie Ilsøe Christensen blev født i Ringkøbing Caroline Ilsøe Christensen blev født den Okt i Ringkøbing Nickey Pauli Sørensen blev født den Mar Marie Louise Birkekær Lauridsen blev født den Sep Mads Birkekær Lauridsen blev født den Aug Pauline Cecilie Birkekær Lauridsen blev født den Nov Mardickte Juliane Birkekær Lauridsen blev født den Jul i Hvide Sande Mikalina Birkekær Christensen blev født den Jan i Hvide Sande. Side 16 af 17

17 109. Paula Birkekær Christensen blev født den Nov i Hvide Sande. 9nd Generationer (Tip(5)-oldebørn) 110. Tobias Sand Bendix blev født den Okt i Esbjerg Andreas Sand Bendix blev født den Apr i Esbjerg Katrine Christensen blev født den Feb i Horsens Jonas Knak Mikkel Knak blev født den Nov Anes Vestergaard Knak blev født den Jul Side 17 af 17

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. blev født den Apr. 30 1832 i houvig og døde den Nov. 5 1912. Han giftede sig med Ane Katrine Hansen Lodberg den Okt. 19 1856. Ane Katrine blev født den Okt. 7 1835 i Søndervig

Læs mere

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Ane Kirstine Hansdatter Møller. Ane Kirstine blev født i "Landlingmark" og døde på en ukendt dato. Børn af og Ane Kirstine Hansdatter

Læs mere

Side 1 af 5. Efterkommere af: Jens Lauridsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 5. Efterkommere af: Jens Lauridsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 5 1st Generationer 1. døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Karen Pedersen. Børn af og Karen Pedersen 2. Ane Marie Christensen [Lauridsen] blev født den Maj 22 1879 i S.Lyngvig og døde

Læs mere

Side 1 af 10. Efterkommere af: Jens Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) 4de Generationer (Oldebørn)

Side 1 af 10. Efterkommere af: Jens Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) 4de Generationer (Oldebørn) Side 1 af 10 1st Generationer 1. blev født i 1705 og døde i 1760. Han giftede sig med Johannes Nielsen [Christiansdatter]. Johannes blev født i 1710 og døde i 1778. Børn af og Johannes Nielsen [Christiansdatter]

Læs mere

Person-liste for aner til Poul Langagergaards slægt Side 1. Knud Pedersen Køn : Mand Født : 1595 Død : 1655 Kaas. Børn : 1620 Peder Knudsen

Person-liste for aner til Poul Langagergaards slægt Side 1. Knud Pedersen Køn : Mand Født : 1595 Død : 1655 Kaas. Børn : 1620 Peder Knudsen Person-liste for aner til Poul Langagergaards slægt Side 1 Knud Pedersen 1595 Død : 1655 Kaas Margrethe Simmonsdatter 1620 Peder Knudsen 1621 Mette Knudsdatter 1628 Maren Knudsdatter 1632 Johanne Knudsdatter

Læs mere

Efterslægt Karen Pedersdatter

Efterslægt Karen Pedersdatter Efterslægt Karen Pedersdatter 1. generation 1. Karen Pedersdatter blev født på en ukendt dato, døde før 5 Nov. 1686 i Kundby, Kundby, Holbæk, og blev begravet den 5 Nov. 1686 i Kundby, Kundby, Karen giftede

Læs mere

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx)

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx) Christen Christensen Skov (13 Mar 1844-13 sep 1907) Kristian Johan C. Skov (f. 3 Dec 1869) g. 10 sep 1869 Petrine Pedersen (6 Apr 1849-1 Apr 1932) Lene Christensen Skov (14 Okt 1871-31 Jan 1933) g. Ukendt

Læs mere

Lindknud sogn diverse 1698 til d. 15 mar. Blev Jørgen Pedersens hustru af Lindknud introduceret.

Lindknud sogn diverse 1698 til d. 15 mar. Blev Jørgen Pedersens hustru af Lindknud introduceret. 1778 d. 15 mar. Blev Jørgen Pedersens hustru af Lindknud introduceret. 1778 d. 22 mar. Blev Søren Christensens hustru af Gilbjerg introduceret. 1778 d. 25 mar. Blev Jens Hansens hustru af Klelund introduceret.

Læs mere

Efterslægt Ole Poulsen

Efterslægt Ole Poulsen Efterslægt Ole Poulsen 1. generation 1. Ole Poulsen, søn af Povel Olsen og Ane Pedersdatter, blev født den 2 Aug. 1834 i Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg, døde den 29 Jul. 1875 i Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg,

Læs mere

Aner til Karen Jensen

Aner til Karen Jensen 1. generation 1. Karen Jensen, datter af Husmand Jens Jensen og Kirsten Olesen, blev født den 20 Nov. 1885 i Ø. Tørslev sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt den 2 Dec. 1885 i Hjemmet, og døde efter 1930.

Læs mere

Aneliste for MARTIN AHLER JENSEN Side 1

Aneliste for MARTIN AHLER JENSEN Side 1 Aneliste for MARTIN AHLER JENSEN Side 1 1. MARTIN AHLER JENSEN, f. 13. juli 1882 i Lille Bjerre i Snejbjerg, d. 19. april 1963 på Herning sygehus. Han blev gift med (1) Birthe Marie Uldum, gift 7. nov.

Læs mere

Aner til Maren Madsen

Aner til Maren Madsen 1. generation 1. Maren Madsen, datter af Gårdmand Mads Christensen og Mette Christensdatter, blev født den 1 Mar. 1851 i Dalbyover Sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt den 13 Mar. 1851 i Hjemmet, døde den

Læs mere

Aner til Agathe Line Hansen

Aner til Agathe Line Hansen 1. generation 1. Agathe Line Hansen, datter af Daglejer Jørgen Hansen og Karen Dorthe Larsen, blev født den 21 Okt. 1870 i Ejby Sogn, Vends Herred, 1 blev døbt den 14 Dec. 1870 i Hjemmet, døde den 17 Sep.

Læs mere

Forfædre til: Side 1 af 8 Brian Wolter

Forfædre til: Side 1 af 8 Brian Wolter Forfædre til: Side 1 af 8 1st Generationer 1. blev født den Sep. 1 1973 i Gentofte. Andre begivenheder i s liv Beskæftigelse I T Far: 2. Dan Wolter blev født den Jan. 12 1950 i Frederiksberg. Mor 3. Annette

Læs mere

Efterslægt Abraham Henrichsen

Efterslægt Abraham Henrichsen Efterslægt Abraham Henrichsen 1. generation 1. Abraham Henrichsen, søn af Henrich Abrahamsen og Kirstine Geertsdatter, blev født den 6 Okt. 1733 i Fåborg, Sallinge, Svendborg, døde den 2 Dec. 1810 i Fåborg,

Læs mere

Efterslægt Jacob Zachariasen

Efterslægt Jacob Zachariasen Efterslægt Jacob Zachariasen 1. generation 1. Jacob Zachariasen, søn af Zacharias Jacobsen og Anne Larsdatter, blev født den 4 Apr. 1802 i Ørslev, Vends, Odense, døde den 18 Feb. 1858 i Assens, Båg, Odense,

Læs mere

Aner til Husmand Poul Christian Kondrup Madsen

Aner til Husmand Poul Christian Kondrup Madsen 1. generation 1. Husmand Poul Christian Kondrup Madsen, søn af Husmand & Slagter Mads Christensen Greve og Marie Cathrine Hansdatter, blev født den 9 Apr. 1855 i Vindblæs Sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt

Læs mere

Efterslægt Henrich Abrahamsen

Efterslægt Henrich Abrahamsen Efterslægt Henrich Abrahamsen 1. generation 1. Henrich Abrahamsen, søn af Abraham Andersen og Trinike Hansdatter, blev født den 10 Mar. 1708 i Fåborg, Sallinge, Svendborg, døde den 8 Nov. 1778 i Fåborg,

Læs mere

Aner til Arbejdsmand, skorstensfejer Knud Hansen

Aner til Arbejdsmand, skorstensfejer Knud Hansen 1. generation 1. Arbejdsmand, skorstensfejer Knud, søn af Husmand, Væver Hans Ejler Rasmussen og Karen Rasmussen, blev født den 16 Sep. 1867 i Brenderup Sogn, Vends Herred, 1 blev døbt den 1 Nov. 1867

Læs mere

Aner til Anders Peter Andersen

Aner til Anders Peter Andersen 1. generation 1. Anders Peter Andersen, søn af Arbejdsmand Karl Peter Andersson og Karen Marie Larsen, blev født den 29 Jul. 1876 i Gjerning sogn, Houlberg Herred, 1 blev døbt den 30 Jul. 1876 i Hjemmet,

Læs mere

SKIFTEUDDRAG BORNHOLMS AMT CHRISTIANSØ FÆSTNINGEN KOMMANDANTENS ARKIV SKIFTEPROTOKOL BOG 5 09. nov. 1814 08. feb. 1818. Nr. 1. Side 1. 1814. 9. Nov.?

SKIFTEUDDRAG BORNHOLMS AMT CHRISTIANSØ FÆSTNINGEN KOMMANDANTENS ARKIV SKIFTEPROTOKOL BOG 5 09. nov. 1814 08. feb. 1818. Nr. 1. Side 1. 1814. 9. Nov.? SKIFTEUDDRAG BORNHOLMS AMT CHRISTIANSØ FÆSTNINGEN KOMMANDANTENS ARKIV SKIFTEPROTOKOL BOG 5 09. nov. 1814 08. feb. 1818. Nr. 1. Side 1. 1814. 9. Nov. Nr. 2. Side 2. 1814. 9. Nov. Nr. 3. Side 3.1814. 10.

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

Lunde sogn døde 1799 til 1814. Begravede mænd. 1799 d. 27 feb. Jens Christensen Husted. Enke og aftægtsmand i Lundtang. 76 år.

Lunde sogn døde 1799 til 1814. Begravede mænd. 1799 d. 27 feb. Jens Christensen Husted. Enke og aftægtsmand i Lundtang. 76 år. Begravede mænd. 1799 d. 27 feb. Jens Christensen Husted. Enke og aftægtsmand i Lundtang. 76 år. 1799 d. 21 mar. Johannes Pedersen. Husmand Peder Johansens søn Husted. 16 år. 1799 d. 14 apr. Niels Peder

Læs mere

Anden Generation. Tredje Generation

Anden Generation. Tredje Generation Christen Christensen Grau, * 1698 i Rambøgevej 3 Pøl (søn af Christen Hansen Grau og Dorthe Christens), 17 mar 1776 i Ellehave 12. Han blev gift med Tøre Hansdatter, 1 nov 1733 i Nordborg, * Døbt 30. aug.

Læs mere

Forfædre til Anna Margrethe Hansen ( )

Forfædre til Anna Margrethe Hansen ( ) Forfædre til Anna Margrethe Hansen (1890-1967) Generation nr. 1 1. Anna Margrethe Hansen, født 16. juni 1890 i Kraghave, Tingsted sogn; død 12. okto Grønsundshjemmet, Stubbekøbing. Hun er datter af 2.

Læs mere

Side 1 af 11. Forfædre til: Jeanette Johansen Slyk. 1st Generationer. 2nd Generationer (Forældre) 3de Generationer (Bedsteforældre)

Side 1 af 11. Forfædre til: Jeanette Johansen Slyk. 1st Generationer. 2nd Generationer (Forældre) 3de Generationer (Bedsteforældre) Side 1 af 11 1st Generationer 1. blev født den Nov. 29 1957 i Frederiksberg Hospital. Andre begivenheder i Feb 23 1958 Holmens Kirke Pastor Knud Banning 2. Bent Johansen blev født den Jun. 21 1930 i Vanløse

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

08. Berg-Bjerggården. Anden Generation. Tredje Generation

08. Berg-Bjerggården. Anden Generation. Tredje Generation 08. Berg-Bjerggården 1. Hans Christensen. Han blev gift med Ved ikke. Hans død 8-nov-1899. 2. i Jørgen Hansen Bjergmand f. 16-jun-1689. Anden Generation 2. Jørgen Hansen Bjergmand, f. 16-jun-1689. Han

Læs mere

Efterkommere af Laust Bertelsen Ca efter 1690

Efterkommere af Laust Bertelsen Ca efter 1690 Efterkommere af Laust Bertelsen Ca. 1615 - efter 1690 Efterkommere af Laust Bertelsen 1. Generation 1. Laust Bertelsen 1, 2, 3 blev født cirka 1615 og døde efter 1690. Andre navne for Laust var Laurids

Læs mere

Anetavle for Chresten Andersen. Harres 1.

Anetavle for Chresten Andersen. Harres 1. Anetavle for Chresten Andersen. Harres 1. 1. Chresten Andersen, * 14 jul 1874 i Harres [Harris] (Dk) Brede Sogn,, 23 okt 1945 i Tønder Sygehus, begravet 1945 i Brede Kirkegaard. Han blev gift med Hanne

Læs mere

Aner til Laura Martine Jensine Nielsen

Aner til Laura Martine Jensine Nielsen 1. generation 1. Laura Martine Jensine Nielsen, datter af Gårdejer Villads Laurids Johan Nielsen og Ane Marie Christensen, blev født den 9 Nov. 1897 i Ferslev Sogn, Fleskum Herred, 1 blev døbt den 24 Maj

Læs mere

Søren Rasmussens hustru Karen Jensdatter og Niels Frandsens hustru Maren Christensdatter begge i Tyrsting for? Døbt

Søren Rasmussens hustru Karen Jensdatter og Niels Frandsens hustru Maren Christensdatter begge i Tyrsting for? Døbt 1723 2 Døbt Jens Jensen gårdmand og Anne Christensdatter i Tyrsting - Maren 1723 2 Døbt Niels Sørensen Frandsen husmand og Karen Sørensdatter i Tyrsting - Søren 1723 2 Begravet Rasmus Rasmussen soldat

Læs mere

Outrup sogn døde 1798 til d. 18 apr. Laust Thomsen, Morten Madsens plejesøn i Dejrup, 3 år.

Outrup sogn døde 1798 til d. 18 apr. Laust Thomsen, Morten Madsens plejesøn i Dejrup, 3 år. Døde Mænd. Dato er begravelsesdato. 1798 d. 18 apr. Laust Thomsen, Morten Madsens plejesøn i Dejrup, 3 1798 d. 1 jul. Jens Pedersen, Peder Nielsen Endorphs søn i Allerslev, 13 1798 d. 15 jul. Morten Nielsen,

Læs mere

Lunde og Outrup sogne konfirmerede 1777 til 1797

Lunde og Outrup sogne konfirmerede 1777 til 1797 1777 d. 6 apr. Daniel Andersen fra Lundager. Christen Jensen af Husted. Christen Jepsen fra Hølled. Niels Eskesen Kast fra Kastkjær. Jens Michelsen fra Lunde. Christen Lauridsen fra Lunde. 1778 d. 26 apr.

Læs mere

1. Karen Marie Hansen, f. 9 okt 1890 i Ishøj, døbt 11 jan 1891 i Ishøj Kirke, d. 19 jan 1961 i Tyvelse, begravet på Tyvelse Kirkegård.

1. Karen Marie Hansen, f. 9 okt 1890 i Ishøj, døbt 11 jan 1891 i Ishøj Kirke, d. 19 jan 1961 i Tyvelse, begravet på Tyvelse Kirkegård. 1 of 6 2012-09-05 19:29 Slægtsforskning Ole's mormor's aner 1. Karen Marie Hansen, f. 9 okt 1890 i Ishøj, døbt 11 jan 1891 i Ishøj Kirke, d. 19 jan 1961 i Tyvelse, begravet på Tyvelse Kirkegård. Hun blev

Læs mere

Hodde sogn døde 1777 til 1814. 1777 d. 24 aug. blev Christen Nielsens dødfødte drengebarn af Hulvig begravet.

Hodde sogn døde 1777 til 1814. 1777 d. 24 aug. blev Christen Nielsens dødfødte drengebarn af Hulvig begravet. 1777 d. 24 aug. blev Christen Nielsens dødfødte drengebarn af Hulvig begravet. 1778 d. 25 jan. blev Hans Thomsens ældste søn udi Hessel Thomas Hansen jordet 6 år. 1778 d. 8 feb. blev Hans Christensen af

Læs mere

file:///c/users/claus/documents/_familie/fra%20byskriverens%20computer/byskriveren/byerne/langstrup/jhs1.txt[20-06-2015 00:06:23]

file:///c/users/claus/documents/_familie/fra%20byskriverens%20computer/byskriveren/byerne/langstrup/jhs1.txt[20-06-2015 00:06:23] 01 FEB 2002 Familie Mand: Jens Hansen #1 leveår: 75 Født: 1671 i: Dageløkke Død: 1746 i: Langstrup Begravet 20 APR 1746 i: Asminderød, 75 år ID 1746 i: GM gård no. 13 Far: Hans Nielsen #153 Mor: Karen

Læs mere

Møllegade 13. Viet den 23. nov

Møllegade 13. Viet den 23. nov Møllegade 13 Poul Smed * 1558 gift med NN * 1559. 1. Mads Poulsen Smed * 1586, gift første gang den 26. maj. 1622 med Margrethe Christensen, gift anden gang 23. nov. 1623 med Kirsten Christensdatter *

Læs mere

Aneliste for ANE LAURA JOHANSEN Side 1

Aneliste for ANE LAURA JOHANSEN Side 1 Aneliste for ANE LAURA JOHANSEN Side 1 1. Ane LAURA JOHANSEN, født 15. juli 1890 i Barde i Vorgod sogn, død 6. aug. 1958 på Herning sygehus. Hun blev gift med MARTIN AHLER JENSEN, gift 10. sep. 1910 i

Læs mere

1674 søn Christen Mogensen Brøllund født i Brøllund i Nysogn i Ringkøbing Amt

1674 søn Christen Mogensen Brøllund født i Brøllund i Nysogn i Ringkøbing Amt Side 1 1670 søn Lars Mogensen Brøllund født 1671 1672 1673 1674 søn Christen Mogensen Brøllund født i Brøllund i Nysogn i Ringkøbing Amt 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687

Læs mere

Carl Anton Birkeskov Sabinsky

Carl Anton Birkeskov Sabinsky Efterkommere af Carl Anton Birkeskov Sabinsky af Ebbe Møller Jensen april 2010 Indholdsfortegnelse Efterkommertræ for Carl Anton Sabinsky (Birkeskov)...3 Register rapport for Carl Anton Sabinsky (Birkeskov)...9

Læs mere

01 Aagesen. Anden Generation

01 Aagesen. Anden Generation 1. Peter Aagesen. Han blev gift med Ved ikke. Peter død 1693. 2. i Jacob Petersen Oggesen. 3. ii Peter Oggesen. iii Ellen Oggesen. Anden Generation 2. Jacob Petersen Oggesen. Han blev gift med Maren Matthisdatter,

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

Efterslægt Rasmus Mortensen

Efterslægt Rasmus Mortensen Efterslægt Rasmus Mortensen 1. generation 1. Rasmus Mortensen blev født på en ukendt dato, døde før 25 Maj 1660 i Kirkerup, Sømme, Roskilde, og blev begravet den 25 Maj 1660 i Kirkerup, Sømme, Roskilde.

Læs mere

Forfædre til Kirsten Maria Larsen( )

Forfædre til Kirsten Maria Larsen( ) Forfædre til Kirsten Maria Larsen(1872-1930) Generation nr. 1 1. Kirsten Maria Larsen, født 6. marts 1872 i "Nybo", Feldbjerg Mark, Najbjerg, Timri 29. december 1930 i Vildbjerg By. Hun er datter af 2.

Læs mere

Døstrup IF Svinget 11 9500 Hobro www.dostrupif.dk Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget 11 9500 Hobro www.dostrupif.dk Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Viet den 5. nov Peter Jørgensen Petersen * 14. sep Med pigen.

Viet den 5. nov Peter Jørgensen Petersen * 14. sep Med pigen. Viet den 20. nov. 1784 Jørgen Petersen * aug. 1756, søn af Peter Mathiasen og Marie Madsdatter Damgade 24. Maren Christensdatter (1762 1790), datter af Christen Jørgensen Schmidt og Kirsten Hansdatter

Læs mere

Efterslægt Poul Steffensen

Efterslægt Poul Steffensen Efterslægt Poul Steffensen 1. generation 1. Poul Steffensen, søn af Steffen Steffensen og Ane Poulsdatter, blev født den 23 Dec. 1826 i Bederslev, Skam, Odense, døde den 27 Okt. 1892 i Bederslev, Skam,

Læs mere

Folketælling Grene 1834

Folketælling Grene 1834 Billund Bye, 1. familie en gård Hans Jessen, 64, g, gårdmand Mette Christensdatter, 56, g, hans kone Hans Nielsen, 24, u, stedsøn, står for gårdens drift Maren Nielsdatter, 31, u, steddatter, forældrene

Læs mere

Bodil Thomasdatter i Tyrsting for lejermål i Hørup i Hatting sogn, udlagde Søren Hansen 1748 12a Døbt

Bodil Thomasdatter i Tyrsting for lejermål i Hørup i Hatting sogn, udlagde Søren Hansen 1748 12a Døbt 1743 2a Døbt Laurids Sørensen Messing? Hyrde og Anne Hansdatter i Tyrsting - Sidsel nr 1 1743 2a Døbt Christen Nielsen og Birgitte Pedersdatter i Heftholm nu til huse hos Peder Sørensen Snedker i Tyrsting

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

A N E T A V L E F O R S V E N D A A G E T H E S T R U P

A N E T A V L E F O R S V E N D A A G E T H E S T R U P 1. SVEND AAGE THESTRUP, født 30 Okt 1915 i Faksevej 1, Karise by og s., Præstø a., døbt 19 dec 1915 i Karise kirke, Præstø a., stilling maskinsmed, Karise, død 25 Jan 1984 i Køgevej 44, Karise by og s.,

Læs mere

09. Hansen,Stevning-Christensen,Svenstrup. Anden Generation

09. Hansen,Stevning-Christensen,Svenstrup. Anden Generation 1. Hans Jepsen, f. 1707 i Stolbro. Han blev gift med Anne Jørgensdatter, 1745, f. i Stevning. Hans død 1799. 2. i Christen Hansen f. 10 sep 1754. ii Ellen, f. 1746. iii Anne Marie, f. 1750. Anden Generation

Læs mere

Christen Hoelgaard 1907 Niels Jensen 1885 Andreas Chr. Hoelgaard

Christen Hoelgaard 1907 Niels Jensen 1885 Andreas Chr. Hoelgaard 1 2d Barslev Anton Lyhne 1980 Henrik Vestergaard 1965 Evald Seir Knudsen 1961 Gunner Kongsgaard 1957 Harald Hoelgaard 1952 Kristine Thorgaard 1944 Anton Pedersen 1941 Niels Frederik Hoelgaard 1941 Jens

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro.

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Damgade 14. Boel Nr.44 (Gl. 21 ). Nr. 27 På præstekort hus 41 Viet den 22. okt. 1831 Johan Henrik Schmidt * 28. aug 1797, søn

Læs mere

Forældre. 2. Jens Peder Lund Pedersen #730, * i Timring, på Herning sygehus. Gift i Rind, Maren Amalie Andersen #713.

Forældre. 2. Jens Peder Lund Pedersen #730, * i Timring, på Herning sygehus. Gift i Rind, Maren Amalie Andersen #713. 1. Anne Mette Lund Pedersen #77, * 04.02.1951 i Torup, Sunds sogn. Gift 20.05.1978 i Sunds kirke, Villy Lymann Pedersen #1, * 09.01.1948 i Middelfart. Forældre 2. Jens Peder Lund Pedersen #730, * 11.08.1919

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 582 291 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 576 288 3 14860 Bo Lykholt Andreasen

Læs mere

MADS OLESEN HANSENs børn

MADS OLESEN HANSENs børn MADS OLESEN HANSENs børn Aner Maren Nielsdatter - Maren Olesdatter - Mads Olesen Hansen Eva Kristensen Marts 2016-1. udgave MADS OLESEN HANSENS BØRN "1 Mads Olesen Hansens børn MADS OLESEN HANSENS BØRN

Læs mere

Forfædre til: Side 1 af 8 Lillian Karen Johansen [Hansen]

Forfædre til: Side 1 af 8 Lillian Karen Johansen [Hansen] Forfædre til: Side 1 af 8 1st Generationer 1. blev født den Apr. 28 1933 i Skt. Pauls Sogn, Sokkelund Herred, Københavns Amt og døde den Jul. 10 2007 i Lynge Sogn, Allerød. Andre begivenheder i s liv Dåb

Læs mere

Nørrelykkevej 16. På præstekort hus nr. 7. ½ boel 70 I 1772 Vikjærsmark (det gamle boel 16)

Nørrelykkevej 16. På præstekort hus nr. 7. ½ boel 70 I 1772 Vikjærsmark (det gamle boel 16) Nørrelykkevej 16 På præstekort hus nr. 7 ½ boel 70 I 1772 Vikjærsmark (det gamle boel 16) Viet den 3. jul. 1784. Nicolai Johansen Schmidt * ca. 1739. Maren Petersdatter * ca. 1761. Deres søn. 1. Jørgen

Læs mere

02. Jacobsen, Himmark 1. Jacob Jürgensen, f Han blev gift med Ellen Jacobs. Jacob død Børn: 2. i Jürgen Jacobsen Anden Generation 2.

02. Jacobsen, Himmark 1. Jacob Jürgensen, f Han blev gift med Ellen Jacobs. Jacob død Børn: 2. i Jürgen Jacobsen Anden Generation 2. 1. Jacob Jürgensen, f. 1607. Han blev gift med Ellen Jacobs. Jacob død 1690. 2. i Jürgen Jacobsen Anden Generation 2. Jürgen Jacobsen. Han blev gift med Ved ikke, d. 1715. 3. i Jacob Jürgensen. ii Ellin,

Læs mere

Jerslev 11-60. Klæstrup 61-110. Svennum 111-128. Klæstrup 129-130

Jerslev 11-60. Klæstrup 61-110. Svennum 111-128. Klæstrup 129-130 Ejerlav. Side. Jerslev 11-60 Klæstrup 61-110 Svennum 111-128 Klæstrup 129-130 Ejerlav Svennum Folio nr. 111 Løbenr. 84 "Bundgaard" Matr. nr. 1. Lars Mikkelsen, skøde fra Mikkel Christensens enke Karen

Læs mere

29 dec Peder Jensen (11 Sep Mar 1935) Marius Kristian Iver Jensen (f. 8 Apr 1889) Edith Skov Jensen (f. 2 Mar 1914)

29 dec Peder Jensen (11 Sep Mar 1935) Marius Kristian Iver Jensen (f. 8 Apr 1889) Edith Skov Jensen (f. 2 Mar 1914) Peder Jensen (11 Sep 1867-23 Mar 1935) Marius Kristian Iver Jensen (f. 8 Apr 1889) Edith Skov Jensen (f. 2 Mar 1914) g. 4 Maj 1893 Ane Rasmussen (12 Feb 1862-9 Jan 1921) g. Julie Larsen Skov (20 Dec 1887---

Læs mere

?. Laugv: Afdødes bror, Morten P. Pedersen. 1 dat.

?. Laugv: Afdødes bror, Morten P. Pedersen. 1 dat. SKIFTEUDDRAG BORNHOLMS AMT CHRISTIANSØ FÆSTNINGEN KOMMANDANTENS ARKIV SKIFTEPROTOKOL BOG 4 23. dec. 1812 20. okt. 1814. Nr. 1. Side 1. 1812. 23. Dec. Margrethe?, enke, Christiansø. Afg. Claus Hansen. 2

Læs mere

Efterslægt Povel Pedersen

Efterslægt Povel Pedersen Efterslægt Povel Pedersen 1. generation 1. Povel Pedersen, søn af Peder Jensen og Ukendt, blev født før 14 Aug. 1692 i Nørre Nærå, Skam, Odense, døde før 11 Feb. 1747 i Nørre Nærå, Skam, Odense, og blev

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Familiegrupperapport for Jens Jørgensen og Mette Rasmusdatter Mand Jens Jørgensen 1

Familiegrupperapport for Jens Jørgensen og Mette Rasmusdatter Mand Jens Jørgensen 1 Mand Jens Jørgensen 1 Født Før 19 Jan. 1744 Lumby, Lunde, Odense 2 Dåb 19 Jan. 1744 Lumby, Lunde, Odense 2 Død 27 Apr. 1803 Lumby, Lunde, Odense 3 Begravet 30 Apr. 1803 Lumby, Lunde, Odense 3 Far Jørgen

Læs mere

Generation XI Ane nr. 1374/1375

Generation XI Ane nr. 1374/1375 Indholdsfortegnelse Side Kort overblik 2 Tidsbillede 3 Peder Lauridsen og Ellen Hansdatter 4 Oversigt over kildemateriale 6 Kildemateriale 8 Ane nr. Peder Lauridsen og Ellen Hansdatter Østermarke 1374/1375

Læs mere

Aner til Johanne Christine Rasmine Jacobsen

Aner til Johanne Christine Rasmine Jacobsen 1. generation 1. Johanne Christine Rasmine Jacobsen, datter af Husmand og Snedker Peder Christian Jacobsen og Lisbeth Jørgensen, blev født den 30 Nov. 1871 i Dalbyover Sogn, Gjerlev Herred, 1 blev døbt

Læs mere

R E S U L T A T - L I S T E F R A. Jyllandsstævnet 9.okt.1999 Vingsted

R E S U L T A T - L I S T E F R A. Jyllandsstævnet 9.okt.1999 Vingsted +----------------------------------+ De Danske Skytteforeninger StævneProgram v1.12 +----------------------------------+ Dato:10/10/1999 12:30 R E S U L T A T - L I S T E F R A Jyllandsstævnet 9.okt.1999

Læs mere

Forstadsmuseet - Stamtræ

Forstadsmuseet - Stamtræ Page 1 of 24 Søren Nielsen Jydes Stamtræ Christopher 1682-??, Anne Sørensdatter 1683-??, ~Rasmus Olsen, Smørumovre Hans 1689-??, Lars 1690-??, Niels Madsen 1717-1789 Gift med Kirsten Christensdatter Ellen

Læs mere

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963.

Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Folkehold på Saxtrupgård i Henry Houbak s ejertid 1926 1963. Foto 1927 Evald Hansen, karl Karen, senere gift Jensen, pige Marie og Henry Houbak Fr. Sørensen 1928-29 og 1929-30 Dagny Andersen 15/4 1/11

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

Forfædre til Carl August Hansen

Forfædre til Carl August Hansen Forfædre til Carl August Hansen Generation nr. 1 1. Carl August Hansen, født 12 feb 1892 i Skt. Matthæus, København 1 ; død 01 maj 1959 i Gladsaxe, Kbh.a.. Han er søn af 3. Bodil Hansen. Han giftede sig

Læs mere

Maren Kirstine Sophie Mathiasen

Maren Kirstine Sophie Mathiasen 1. Maren Kirstine Sophie Mathiasen, * 21 Jul 1883 i Dyrvig, Hoven sogn, 27 Maj 1960 i Esbjerg, begravet i Hoven Kirkegård, Hoven Sogn. Var i huset hos IC Christensen i Stadil, OBM-billeder Var husbestyrinde

Læs mere

Anetavle for Økonomidirektør Lars Peter Pedersen Side 1

Anetavle for Økonomidirektør Lars Peter Pedersen Side 1 Anetavle for Økonomidirektør Lars Peter Pedersen Side 1 Nr. 1 på denne tavle er den samme som nr. 1 på tavle nr. 1 Tavle nr. 1 Stenhugger Lars Jørgen Pedersen Nov. 11 Dame, Fanefjord, Mønbo, Præstø, Danmark

Læs mere

Efterkommere af Søren Jepsen

Efterkommere af Søren Jepsen Efterkommere af Søren Jepsen Indholdsfortegnelse. Efterkommere........... af.. Søren..... Jepsen........................................ 1.. 1... generation.......................................................

Læs mere

Niels Rasmussen Jyde findes Han yder sin tiende til kirken: 1 ørt af hver slags.

Niels Rasmussen Jyde findes Han yder sin tiende til kirken: 1 ørt af hver slags. Niels Rasmussen Jyde findes 1670. Han yder sin tiende til kirken: 1 ørt af hver slags. Møllegade 73 boel nr. 51Gl. boel 30 før 1772 30 Thomas Jebsen findes i 1586 til 1591 I 1612 skylder han sit tiendekorn

Læs mere

Anetavle for Lisbeth Nørgaard Side 1

Anetavle for Lisbeth Nørgaard Side 1 Anetavle for Lisbeth Nørgaard Side 1 Nr. 1 på denne tavle er den samme som nr. 1 på tavle nr. 1 Tavle nr. 1 2 Anton Nørgaard --3 1 Lisbeth Nørgaard -- Horsens æ Flemming Bach 3 Nina Møller --2 Ejnar Nørgaard

Læs mere

30-mar Navn alle Ok 27-apr Navn #4 OK 1 Volvo Henrik 2 2 Brian Nielsen. 3 Rengøringsliste. 3 Henrik Lund

30-mar Navn alle Ok 27-apr Navn #4 OK 1 Volvo Henrik 2 2 Brian Nielsen. 3 Rengøringsliste. 3 Henrik Lund 30-mar Navn alle Ok 27-apr Navn #4 OK 1 1 Volvo Henrik 2 2 Brian Nielsen 3 Rengøringsliste 3 Henrik Lund 4 2014-2015 4 Blinkenborg 5 5 Thomas Jensen 06-apr Navn # 1 OK 04-maj Navn #5 OK 1 Thomsen 1 Tonni

Læs mere

Nørre Højrup sogns befolkning

Nørre Højrup sogns befolkning 2 Steen Rasmussen Nørre Højrup sogns befolkning Nørre Højrup sogn, Skam herred, Odense amt 1.7.1787 1.2.1845 Trykt som manuskript Odense 2014 3 Steen Rasmussen enhver form for kopiering er tilladt Har

Læs mere

Resultatliste. Sørvad-løbet. 22 May 2008 Page 1 of 5

Resultatliste. Sørvad-løbet. 22 May 2008 Page 1 of 5 Resultatliste Sørvad-løbet 2008 22 May 2008 Page 1 of 5 12 Km m 00:57:36 279 Bente Frandsen 7600 Struer 54 00:58:03 261 Anita Østergaard 7550 Sørvad 33 Løb for Sjov 01:02:33 277 Signe Pedersen 7500 Holstebro

Læs mere

Carsten Larsen 00:40:31. Diplom Rubjerg Knude Løbet 10 kilometer, den 19. august Startnummer 373

Carsten Larsen 00:40:31. Diplom Rubjerg Knude Løbet 10 kilometer, den 19. august Startnummer 373 Carsten Larsen 00:40:31 373 Thomas Kristensen 00:42:27 358 Albert Bruun 00:42:57 300 Jens Pedersen 00:44:32 322 Kasper Bødker 00:44:45 330 Henrik Skøtt 00:46:53 388 Stefan Berg 00:48:22 380 Mads Andreasen

Læs mere

sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287

sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287 sep-14 aug-14 jul-14 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287 Jette Vestergaard 1364 Hanne Doeleman 1244 Hanne Doeleman 1063 Hanne Doeleman

Læs mere

Mikkel Johansen 01:59:30 15 km

Mikkel Johansen 01:59:30 15 km Mikkel Johansen 01:59:30 15 km Marianne Sørensen 01:30:00 15 km Kirsten Nielsen 01:27:00 12 km Lene Klit Simonsen 01:26:00 12 km Claus Johansen 01:03:46 12 km Ejner Christensen 12 km Niels Jonstrup 12

Læs mere

Forældre. Bedsteforældre

Forældre. Bedsteforældre 1. Rosa Marie Jørgensen, * 20-09-1925 i Næssevang, Asnæs sogn, stilling: Husmoder. Hun blev gift med Alfred Nielsen, 07-04-1947 i Asnæs, Ods h,, * 01-10-1909 i Tolsager, Asnæs s., Ods h.,, stilling: Landmand,

Læs mere

Resultatliste - Aalborg Skyttekreds 15 meter riffel oktober 2015

Resultatliste - Aalborg Skyttekreds 15 meter riffel oktober 2015 Side 1 af 8 19:13:50 - DDS SP v.3.15.10.2 RESULTATLISTE Aalborg Skyttekreds 15 meter riffel oktober 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 118344 Emil Hedemann 01-513 Vester Hassing Skf. 200/15 200/10

Læs mere

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011 Page 1 of 7 12-11-2011 16:32:06 - DDS SP v.3.11.11.3 RESULTATLISTE Randers åben 09 / 12-11-2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 25303Kirstine Bissø Svoboda 05-940 Samsø Skytteforening 200/11 200/11 400/22G

Læs mere

Folketælling 1840 Varho

Folketælling 1840 Varho Folketælling 1834 Varho Navn: år: Hus Herman Hansen 40 husmandsted Maren Hermansen 36 hans kone Marie Hermansen 11 barn Andreas Hermansen 10 ---- Hans Hermansen 07 ---- Maren Hermansen 05 ---- Cathrine

Læs mere

Uddrag af 'Dagjournaler' for Vester Egede Skole

Uddrag af 'Dagjournaler' for Vester Egede Skole Uddrag af 'Dagjournaler' for Vester Egede Skole 1851-1878 Kilde: Dagjournaler for Vesteregede Skole (hos Landsarkivet for Sjælland) I skolen dagjournaler er indført forskellige oplysninger om skolens elever

Læs mere

Lindknud sogn konfirmerede 1794 til G:\Lokalhistorie\Skrift\Amter\RIBE\Malt\Lindknud\Lindknud sogn konfirmerede 1794 til 1814.

Lindknud sogn konfirmerede 1794 til G:\Lokalhistorie\Skrift\Amter\RIBE\Malt\Lindknud\Lindknud sogn konfirmerede 1794 til 1814. 1794 Confirmerede i Lindknud kirke. Poul Thomsen, 16, Gjerndrup. Jens Jeppesen, 16, Rasmus Knudsen, 16, Thuesbøl. Jørgen Sørensen, 16, Møllen. Christen Christensen, 14, Gravengård. Else Kirstine Jacobsdatter,

Læs mere

Familiegrupperapport for Hans Poulsen og Bodil Kirstine Pedersen Mand Hans Poulsen 1

Familiegrupperapport for Hans Poulsen og Bodil Kirstine Pedersen Mand Hans Poulsen 1 Mand Hans Poulsen 1 Født 1 Apr. 1873 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 1 Dåb 27 Maj 1873 Stenløse, Ølstykke, Frederiksborg 1 Død 13 Apr. 1947 Ølstykke, Ølstykke, Frederiksborg 2 Far Ole Poulsen (1834-1875)

Læs mere

Navn Årg Tid Dato Sted Navn Årg Tid Dato Sted. Kortbane 50 Fri Langbane

Navn Årg Tid Dato Sted Navn Årg Tid Dato Sted. Kortbane 50 Fri Langbane Kortbane 50 Fri Langbane Kåre Axelsen 89 0.23,86 27. okt Greve Michael Poulsen 81 0.23,89 11. jul Århus Morten Riemenschneider 89 0.24,84 25. nov Greve Kåre Axelsen 89 0.24,37 11. jul Århus Martin Louring

Læs mere

Resultater. for Hanstholm løbet 2005

Resultater. for Hanstholm løbet 2005 Resultater for Hanstholm løbet 2005 RESULTATER - : KVINDER 4.2 KM 327 EMMA LEU HANSTHOLM 20.40 11 0.00 3 424 LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 24.36 9 0.00 8 336 KRISTINA MADSEN THISTED 29.39 12 0.00 24 426 KATHARINA

Læs mere

Marie Kjerstine Andersdatter (1510) * 20 MAR 1817 - Stenhuse, Vindum sogn 21 MAR 1817. Jørgen Andersen (1511) * 23 SEP 1818 - Stenhuse, Vindum sogn

Marie Kjerstine Andersdatter (1510) * 20 MAR 1817 - Stenhuse, Vindum sogn 21 MAR 1817. Jørgen Andersen (1511) * 23 SEP 1818 - Stenhuse, Vindum sogn Anders Jørgensen (1508) * 21 Jul 1795 - Thisted, Tapdrup sogn 21 JUL 1795 - Hjemme 16 OKT 1877 - Stenhuse, Vindum sogn Ane 2 ~ 28 JUN 1816 - Vinkel Ane Mogensdatter (1509) * 1796 - Vinkel 26 MAJ 1877 -

Læs mere

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne, den oktober 2016

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne, den oktober 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 118658 Liva Møller 01-548 Vilsted Skf. 200/10 200/11 400/21 G 2 118344 Emil Hedemann 01-513 Vester Hassing Skf. 199/11 200/14 399/25 S 3 103891 Simon Houen Jensen 01-513

Læs mere

Side 1 af 7 1709 96b Trolovet Niels Christenen og Maren Nielsdatter i Oens 1709 96b Trolovet Malte Mortensen og Birgitte Knudsdatter i Bottrup 1709 96b Copuleret Malte Mortensen og Birgitte Knudsdatter

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere