Vær opmæksom på ved afgang 15/7 vil man ikke lægge til i Bergen men i Haugesund. Kontakt os for mere information.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vær opmæksom på ved afgang 15/7 vil man ikke lægge til i Bergen men i Haugesund. Kontakt os for mere information."

Transkript

1 Krydstogt til de norske fjorde 8 dage fra kr ,- pr. person - Afr. juli 2017 Inkl. 7 nætters krydstogt med helpension 8 dages krydstogt til Norges enestående flora og fauna samt idylliske byer Et suverænt krydstogt i Norge langs den norske kyst, hvor bjergtagende fjorde, smukke fjelde, maleriske byer og et skønt skib er de perfekte rammer for en uforglemmelig ferie. Tag med på et spændende krydstogt til Norges fabelagtige naturscenerier. Turen tager jer direkte fra København op langs den majestætiske norske kyst helt op til den enestående Geiranger fjord, som er kåret som et af verdens absolut smukkeste steder. De smukke naturscenerier krydres med byoplevelser i Bergen*, Kristiansand, Århus og i den tyske kystby Warnemünde. Alle herligheder kan opleves fra første parket ombord på det dejlige skib Costa Favolosa. Vær opmæksom på ved afgang 15/7 vil man ikke lægge til i Bergen men i Haugesund. Kontakt os for mere information.

2 Rejseplan Dag Bes krivels e Ank: Afg: 1 Mødetid i København og ombordstigning på Costa Favolosa Afgang fra København 2 På havet 3 Hellesylt, Norge - kun landgang v. bestilt udflugt Geiranger, Norge - Tenderboat kl kl kl kl kl kl Bergen, Norge (Haugesund ved afgang 15/7) kl kl Kristiansand, Norge kl kl Aarhus, Danmark kl kl Warnemünde, Tyskland kl kl København kl Rejseplanen dag for dag Dag 1 Afrejs e København Der er check-in fra kl ved Costa terminalen på Oceankaj i Københavns Nordhavn, hvor skibet Costa Favolosa venter på at give jer en uforglemmelig krydstogtsrejse til de norske fjorde. I tjekker ind på skibet, og efter indkvartering i kahytterne er der tid til at nyde den første frokost ombord samt gå på opdagelse på skibet. Klokken er der afsejling fra København. Dag 2 På havet En hel dag på havet. Nyd skibets mange faciliteter eller slap af i kahytten eller i en af de mange lounge-områder på skibet.

3 Dag 3 Helles ylt, Norge / Geiranger Fjorden - tenderboat Ankomst til Geiranger kl efter et teknisk stop ved Hellesylt i indsejlingen til fjorden. Der er kun landgang i Hellesylt, såfremt man har bestilt en udflugt. Har man bestilt en udflugt i Hellesylt, vil man blive kørt i bus til Geiranger og gå glip af den smukke indsejling. For mange er Geirangerfjorden perlen blandt Norges fjorde. På vejen ind i fjorden passerer man de Syv Søstre, der kaster sig ned ad bjergvæggen; syv vandfald tæt ved hinanden. Et andet vandfald er Brudesløret, der også lader vandet falde flere hundrede meter ned mod fjordens vandoverflade. Små hytter er bygget helt ned til vandet, og grundarealet er minimalt. Længst inde i bunden af fjorden ser man bjerget Dalsnibba. Med al ret er Geiranger-fjorden også blevet kaldt verdens smukkeste fjord. Det som især adskiller Geiranger fjorden fra de andre ligeledes smukke norske fjorde er at fjorden ikke er så bred som de andre og man derfor får de meget dramatiske bjergformationer meget tæt på. I sejler helt ind i fjorden og sejles med mindre skibe i land (tenderboats). Selve Geiranger er en hyggelig lille by med små charmerende caféer og butikker. Den omkringliggende natur er selvfølgelig den store attraktion her, men den lille smukke trækirke, der ligger hævet over byen er absolut et besøg værd, ligesom fossen som løber ned gennem byen kan være et imponerende syn, afhængig af mængden af vand i fossen. Mange tager turen op til Dalsnibba bjerget, som ligger i meters højde. Herfra er der en fantastisk udsigt over bjerge og søer. Der køres via bjergveje, som snor sig hele vejen op til toppen. Her venter et imponerende syn jer. Er vejret med jer er det muligt at se helt ned til Geiranger, hvor skibet ligger på red. Vejret kan skifte pludseligt på toppen og det er forunderligt pludselig at kunne stå omgivet af skyer! Desuden er muligheden for tilstedeværelsen af evig sne et under i sig selv. Der venter jer med garanti en stor naturoplevelse på denne udflugt. Kl er der afgang fra Geiranger. Skibet fortsætter ud mod det åbne hav og sætter igen kursen sydover mod Norges næststørste by, smukke Bergen.

4 Dag 4 Bergen, Norge* Ankomst til Bergen kl om morgenen og de næste timer kan bruges til at gå på opdagelse i denne dejlige by. Bergen er ganske nem at opleve på egen hånd og de mest oplagte attraktioner at fokusere på er det gamle havnekvarter ved Bryggen med de smukke, velrestaurerede træhuse i de mange forskellige farver. Ikke langt fra Bryggen ligger Bergenhus Festning, som bl.a. rummer den imponerende Håkonshallen fra år og som er den største og mest statelige bygning i den gamle kongsgård. Her ligger også Rosenkrantz-tårnet, som idag er Bergen bymuseum. Bergen har sin egen bjerg-togbane, Fløibanen, som er en 8 min. lang togtur til toppen af Fløy-fjeldet, hvor der er en fantastisk panoramaudsigt over byen og det omliggende område. Vær forberedt på lange køer! Nyd også det store fiskemarked, der ligger nær Bryggen. Her kan man se, opleve og også nyde herlig frisk fisk, omend også til ganske friske priser. Afgang fra Bergen kl på vej mod endnu en smuk by på landets sydlige kyst, Kristiansand. *Vær opmæksom på ved afgang 15/7 vil man ikke lægge til i Bergen, men i Haugesund. Kontakt os for mere information.

5 Dag 5 Kris tians and, Norge Ankomst til Kristiansand kl Kristiansand er Sørlandets hovedstad med ca indbyggere, og byen blev grundlagt i 1641 af danske Kong Christian IV. Byen karakteriseres ofte som Norges sommer by nr. 1 med den skønne skærgård som en perfekt kulisse for afslappende sommerdage med badning i de mange øer, smukke havne og deres små hvide huse. Mange børnefamilier tager også turen til Kristiansand om sommeren for at opleve Dyreparken, Badelandet og Kardemomme by. I regionen findes nogle af Norges flotteste og reneste strande, Bystranda, Hamresanden og Skotteviga. Midt i byen ligger den populære Bystranda (By stranden), en dejlig sandstrand med rent vand, badebroer og tro det eller ej, palmer! En af landets fineste naturparker, Ravnedalen ligger i gåafstand fra centrum. I centrum ligger også Posebyen, som har Nord-Europas vel nok største koncentration af små hvide træhuse, som blev bygget i og 1800-tallet. Det skal I opleve! Kristiansand Dyrepark er landets største familieattraktion, og har utallige aktiviteter og oplevelser at byde på. I dyreparken er der 120 forskellige dyrearter fra alle verdenshjørner. Her findes både løver, tigere, aber, kænguru, kameler, ulve, elge og mange mange flere. Ud over dyreparken findes bl.a. et badeområde med udendørs bølgebad, fritidspark, bil bane, bob-bane m.m., Kardemomme by, stort legeland med bl.a Norges længste rutsjebane og stor underholdningspark med mange fantastiske oplevelser. I forlader hyggelige Kristiansand igen kl og fortsætter nu retur mod Danmark, mod Århus. Dag 6 Aarhus, Danm ark I ankommer til Aarhus kl I har nu det meste af dagen til at nyde et ophold her i Danmarks næststørste by. Aarhus er velkendt for de fleste, og en længere beskrivelse er næppe nødvendig, men lad os alligevel liste de ting, som vi mener er værd at gå efter: Den Gamle By. Danmarks eneste museum uden for hovedstaden med tre stjerner i Guide Michelin, og som giver et levende billede af livet, som det var engang. Your rainbow panorama. Først skabte han en sol til London, så kreerede han vandfald til New York, og nu har den verdenskendte kunstner Olafur Eliasson så skabt en regnbue til Aarhus på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum. Moesgaard Museum. Et moderne museum som sætter fokus på kultur, natur og arkitektur. Musikhuset Aarhus. Musikhuset Aarhus byder på rigtig mange flotte forestillinger og samtidig på mange muligheder for at kombinere og koble ekstra oplevelser på det, som foregår i salene. Domkirken Marselisborg slot Café og restaurantmiljø ved Å en

6 ...og meget, meget mere Der er afgang fra Aarhus kl Pilen peger nu på Tyskland og kystbyen Warnemünde. Dag 7 Warnem ünde, Tys kland Skibet ankommer til den nordtyske kystby Warnemünde kl Byen ligger direkte ved Østersøens kyst ved floden Warnows munding og i bekvem afstand til bl.a. den gamle hansestad, Rostock. Warnemünde blev grundlagt i år 1200 og i mange århundreder skete der ikke rigtigt noget i fiskerlandsbyen, men i det 19. århundrede begyndte byen sin udvikling henimod at blive en dejlig feriebadeby på grund af de lange, skønne sandstrande i området. Idag bor her ca indbyggere, og naturen, de dejlige strande, den fantastiske beliggenhed og det hyggelige bymiljø er nok de faktorer, som gør Warnemünde til et eftertragtet feriested. Det gamle fyrtårn fra 1897 er en stor attraktion. Eksempler på smukke, gamle bygninger i byen ses bedst i Alexandrinenstrasse. Den gamle hansestad Rostock ligger blot 20 km væk og er så absolut et besøg værd med de gamle huse og pladser. Ikke mindst den smukke Neuer Markt med rådhuset. Kerkhofhaus lige bag rådhuset er fra 1400-tallet og nok en af de bedst bevarede murstensbygninger i Rostock. Kirker er der masser af i Rostock og et af de ypperste eksempler er Marienkirche, der blev bygget i 1200-tallet og udvidet og modificeret i 1300-tallet. Kirken huser bl.a. et smukt astronomisk ur fra 1472, bygget af tyskeren Hans Düringer. Skibet sejler fra Warnemünde igen kl , og kursen sættes nordpå mod endemålet for krydstogtet, København.

7 Dag 8 Ankom s t til København I lægger til igen i Københavns Havn kl og et dejligt oplevelsesrigt krydstogt er slut. Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

8 Kort over rejsen

9 Priser Priser 01. juli 8. juli 15.juli 22.juli Dbl. indvendig kahyt, Classic 5.798, , , ,- Dbl. indvendig kahyt, Premium 5.998, , , ,- Dbl. udvendig kahyt, Classic 7.298, , , ,- Dbl. udvendig kahyt, Premium 7.598, , , ,- Dbl. balkonkahyt, Classic 7.998, , , ,- Dbl. balkonkahyt, Premium 8.448, , , ,- Pris pr. person i delt kahyt Prisen inkluderer: 7 nætters krydstogt med Costa Favolosa Alle måltider i hoved- eller buffetrestaurant Shows og underholdning ombord samt stort udvalg af aktiviteter Almindelig kaffe og te fra automater til morgenmad og afternoon tea Prisen inkluderer ikke: Afbestillingsforsikring koster 6% af rejsens pris Rejseforsikring Drikkevarer Udflugter Drikkepenge til skibets personale ( 10,- pr. person pr. dag) Ekstra inkluderet i premium kahytter: Gratis servering af continental morgenmad i kahytten. Room service herudover mod betaling. Dobbelt optjening af Costa Club points Valg mellem første og anden servering ombord Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Tag med på en skøn sørejse fra København op langs den mageløse norske kyst ombord på det dejlige skib, Costa Favolosa. På rejsen venter der jer billedskønne

Læs mere

Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage. Pris fra: Kr. 5.648,- pr. person i indvendig kahyt

Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage. Pris fra: Kr. 5.648,- pr. person i indvendig kahyt Kontakt: Tlf.: 65 65 65 64 nsk med da der re j s e l e Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage 8 dages rundrejse til Norges enestående flora og fauna samt idylliske byer En suveræn rundrejse langs den norske

Læs mere

Krydstogt til De Norske Fjorde. Afrejse 13/7 Hjemkomst 20/7-8 dages oplevelser. Rejsen dag for dag

Krydstogt til De Norske Fjorde. Afrejse 13/7 Hjemkomst 20/7-8 dages oplevelser. Rejsen dag for dag Kontakt: Tlf.: 65 65 65 64 sk med dan er d le r e js e Krydstogt til De Norske Fjorde Afrejse 13/7 Hjemkomst 20/7-8 dages oplevelser Tag med Team Benns på et fantastisk krydstogt til Norges fabelagtige

Læs mere

De norske fjorde Costa Fascinosa Afg. 23. maj 20

De norske fjorde Costa Fascinosa Afg. 23. maj 20 De norske fjorde Costa Fascinosa Afg. 23. maj 20 Norges fantastiske fjorde er legendariske for deres skønhed. Flere af fjordene er så smukke og egenartige, at de er UNESCO-beskyttede. På dette klassiske

Læs mere

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet.

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet. Krydstogt til Svalbard & Nordkap 15 dage fra kr. 12.198,- pr. person - Afr. 9. juni 2017 Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg T ag med MSC Preziosa, fra Hamborg, på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Krydstogt til de norske fjorde. Afrejse 15/7 Hjemkomst 22/7-8 dages oplevelser. Rejsen dag for dag. med dansk rejseleder

Krydstogt til de norske fjorde. Afrejse 15/7 Hjemkomst 22/7-8 dages oplevelser. Rejsen dag for dag. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Krydstogt til de norske fjorde Afrejse 15/7 Hjemkomst 22/7-8 dages oplevelser Tag med Team Benns på et fantastisk krydstogt til Norges fabelagtige naturscenerier. Turen tager jer direkte

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Nordkap & Midnatssol 12 dage fra kr. 13.948,- pr. person Inkl. kryd stogt med help ension Tag med Serenade of the Seas på et unikt krydstogt til midnatssolens rige. Krydstogtet er en fantastisk rundrejse

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

NORGES FJORDE Tag på krydstogt med Costa Fascinosa fra København langs Norges kyst i sommeren 2020

NORGES FJORDE Tag på krydstogt med Costa Fascinosa fra København langs Norges kyst i sommeren 2020 SOMMEREN 00 NORGES FJORDE Tag på krydstogt med fra langs Norges kyst i sommeren 00 Bergen, Norge: Byen man aldrig kan få nok af! Start din dag med en gåtur forbi Rosenkrantz Tårnet og Bergenhus Fæstning,

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring Hurtigruten En rejse med Hurtigruten er en fantastisk rejse, hvor I kommer helt tæt på Norges smukke fjorde. Hele rejsen med Hurtigruten tager 12 dage, hvor de havne, I besøger om natten på rejsen mod

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Rejseplan. Dagsprogram

Rejseplan. Dagsprogram OPLEV NOGLE AF DE MEST SPÆNDENDE BYER I NORGE, DANMARK OG TYSKLAND PÅ DETTE 8 DAGES KRYDSTOGTEVENTYR KRYDSTOGTREJSE TIL FJORDNORGE MED AFREJSE FRA KØBENHAVN Smukke byer, spændende oplevelser og frisk havluft

Læs mere

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov.

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov. Busrejser til Berlin 3 dage fra kr. 1.098,- pr. person Inkl. bus samt hotel med morgenmad Berlin er en af de mest interessante storbyer i Europa, når det kommer til busrejser. Busrejser til Berlin byder

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Krydstogt til Nordkap 12 dage fra kr. 9.148,- pr. person Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg Besøg midnatssolens rige og lad dig fascinere af et af verdens smukkeste naturområder. MSC Preziosa byder

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Krydstogt i Middelhavet med Stig Rossen 8 dage fra kr. 8.998,- pr. person inkl. fly & krydstogt m. helpension Afrejse fra 3 byer: København, Billund & Aalborg 8 dages musikalsk krydstogt i Middelhavet

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Oplev midnatssol på krydstogt til Nordkap med MSC Preziosa

Oplev midnatssol på krydstogt til Nordkap med MSC Preziosa Oplev midnatssol på krydstogt til Nordkap med MSC Preziosa Tag med på et naturskønt krydstogt til det fjerne nord, når MSC Preziosa sejler den bjergtagende tur langs Norges kystlinje - helt til Nordkap,

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Sort Sol og Sydvestjylland

Sort Sol og Sydvestjylland Sort Sol og Sydvestjylland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Oplev Danmarks ældste by Ribe Vi bor på hyggelige hotel Ballumhus Rundtur på Rømø Sort Safari

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Krydstogt til Østersøens perler 8 dage

Krydstogt til Østersøens perler 8 dage med dansk rejseleder Krydstogt til Østersøens perler 8 dage 8 dages rundrejse til Østersøkystens mange, smukke byer En suveræn rundrejse langs Østersøens kyster hvor kultur, byoplevelser, charmerende stemning

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST REJSEN STARTER - 500 KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST En spændende rejse til det nordligste Norge med enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys. Ombord på M/S Nordkapp

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping.

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping. City Camping ved skov og strand Camping der passer... Shopping Kultur Natur Sport A Beliggenheden Beliggenheden der passer! Udsigt Pladsen Pladsen der passer! Børn Fred og ro Shopping Shopping Kultur Kultur

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Whistler i Canada. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Canadisk sne & Hawaii-sol 16 dage fra kr. 23.598,- pr. person Inkl. fly, hotel, skileje, b illeje mm. Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja Med BENNS kan

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Islands højdepunkter 9 dage fra kr. 17.298 pr. person Inkl. fly, hotel, guide mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen

Læs mere

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort.

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort. Canadas vintereventyr 11 dage fra kr. 12.898,- Inkl. fly, hotel, ud flugter mm. En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere