web edition quick guide

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "web edition quick guide"

Transkript

1 web edition quick guide

2 VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder vigtige oplysninger, herunder alle advarsler og sikkerhedsanvisninger. Følgende symboler betyder: Forskellige dele fremhæves i oversigtsbilleder. Trinvise anvisninger. Det er især vigtigt at læse instruktionsvejledningen. Vigtige oplysninger, advarsler og sikkerhedsanvisninger, som skal læses, kan findes på sidste side. Ekstraudstyr angives med en stjerne *. Du kan også finde flere oplysninger om din bil på 01 Start og kør Fjernbetjening Keyless-nøglesystem* Start og stop af motor Parkeringsbremse Viskere 02 Førerstøtte i din bil Aktiv Parkeringshjælp* Vognbaneassistent* BLIS* og CTA* Start/Stop-funktion* Fodgængerbeskyttelse* Funktioner i din bil Klimaknapper Lyspanel Kombiinstrument Infotainmentsystem Telefon* Internet* Ekstern lydenhed Knapper i midterkonsollen Indstillinger i menusystem 05 Tips Tanke Pleje af bilen Opbevaringspladser AUX-/USB*- og 12 V-kontakter 03 Dit førermiljø Indstille sæde Indstille rat

3 Hvordan fungerer fjernbetjeningen? 01 Låser døre og bagklap op og deaktiverer alarmen*. Kan indstilles i MY CAR. Låser døre og bagklap, og aktiverer alarmen. Ankomstlys. Låser kun bagklap op. Information* om bilen. Panikfunktion. Fjernbetjeningen kan gemme indstillinger for bl.a. sidespejle og elbetjent førersæde* se instruktionsvejledningen. Hvad viser fjernbetjeningens indikeringslamper*? 01 Grønt konstant lys: Bilen er låst. Gult konstant lys: Bilen er ulåst. Rødt konstant lys: Alarmen har været udløst. Rødt lys blinker skiftevis i begge indikeringslamper: Alarmen har været udløst for mindre end fem minutter siden. Hvordan fungerer Keyless-nøglesystemet*? 01 Fjernbetjeningen kan f.eks. blive liggende i lommen hele tiden. Låse og aktivere alarm Rør ved et af de eksterne dørhåndtags bageste del, eller tryk let på den mindste af bagklappens to gummibelagte knapper. Låse op og deaktivere alarm Grib et dørhåndtag og åbn døren på den sædvanlige måde, eller tryk let på den største af bagklappens to gummibelagte knapper.

4 Hvordan starter jeg motoren? 01 Tryk fjernbetjeningen ind i tændingslåsen. Tryk koblings- eller bremsepedalen ned. Tryk kort på START/STOP ENGINE-knappen og slip motoren starter. Hvordan slukker jeg for motoren? 01 Tryk kort på START/STOP ENGINE-knappen motoren standser. Tag fjernbetjeningen ud af tændingslåsen. Hvordan bruger jeg parkeringsbremsen? 01 Tilkoble Træd driftsbremsepedalen ned. Tryk på knappen PUSH LOCK/PULL RELEASE kombiinstrumentets advarselssymbol begynder at blinke. Når det lyser konstant, er parkeringsbremsen aktiveret. Slip driftsbremsepedalen. Frakoble Træd driftsbremsepedalen ned. Træk i knappen PUSH LOCK/PULL RELEASE.

5 Hvordan starter jeg rudeviskere og regnsensor*? 01 Træk armen nedad for at starte rudeviskerne, og opad for et enkelt viskerslag. Regnsensor Til/Fra. Regulerer sensorens følsomhed eller intervaltid. Visker bagrude interval/normal. Hvordan bruger jeg Aktiv Parkeringshjælp PAP*? 02 PAP kontrollerer den tilgængelige plads og styrer derefter bilen ind. Din opgave er at vælge gear, regulere hastigheden, og bremse/standse. Aktiver PAP med et tryk på knappen. Kør ikke hurtigere end 30 km/t. Følg anvisningerne, der vises på kombiinstrumentet. Vær klar til at standse bilen, når grafik og tekst beder om det. Hvad gør vognbaneassistenten LKA*? 02 Hvis bilen er ved at krydse en stribe, vil LKA aktivt styre tilbage i kørebanen med et svagt styringsmoment i rattet. Hvis bilen passerer en stribe, vil LKA advare dig med pulserende vibrationer i rattet. Aktiver LKA med et tryk på knappen.

6 Hvad gør BLIS* og CTA*? 02 Blind Spot Information System informerer om køretøjer i den blinde vinkel og hurtigt overhalende køretøjer. Cross Traffic Alert advarer om krydsende trafik ved bakning. BLIS og CTA aktiveres ved motorstart. BLIS Til/Fra. CTA Til/Fra betjenes med den samme knap, der bruges til parkeringssensorerne*. Parkeringssensorer se instruktionsvejledningen. Hvordan bruger jeg Start/Stop-funktionen*? 02 Manuel gearkasse Standse motoren: Udkobl, sæt gearstangen i neutral stilling og slip koblingspedalen. Starte motoren: Træd koblingspedalen ned. Automatisk gearkasse Standse motoren: Stands bilen med driftsbremsen, og hold derefter bremsetrykket. Starte motoren: Slip trykket med foden på driftsbremsen. Tændt knaplys angiver, at funktionen er aktiveret. Hvordan fungerer Fodgængerbeskyttelse*? 02 Bilen har en Kollisionsadvarsel med automatisk bremsning og detektering af cyklister og fodgængere, der kan advare, bremse og/eller standse for køretøjer, cyklister og fodgængere. Funktionen er kun et hjælpemiddel og fungerer ikke i alle situationer den ser f.eks. ikke cyklister fra siden, fodgængere, der er lavere end 80 cm, eller er delvist skjulte. Det er vigtigt at forstå denne funktion korrekt se instruktionsvejledningen.

7 Hvordan indstiller jeg sædet? 03 Hævning/sænkning af sædehyndens forkant. Hævning/sænkning af stolen. Flytte sædet fremad/bagud. Vippe ryglænet. Gemme indstillinger for elbetjent sæde*. Hukommelsesknapper for elbetjent sæde*. Gemme indstilling: Hold knappen til lagring af indstilling inde, samtidig med at en af hukommelsesknapperne trykkes ind. Sædeindstillinger for elbetjent sæde kan også gemmes i fjernbetjeningen* se instruktionsvejledningen. Hvordan indstiller jeg rattet? 03 Frigør låsningen. Juster rattet fremad/bagud og opad/nedad. Aktiver låsningen.

8 Hvordan regulerer jeg temperaturen? Drej for individuel temperatur i venstre eller højre del af kabinen. Skærmen viser den valgte temperatur. Tryk på AUTO for automatisk regulering af luftfordeling og øvrige funktioner. Skærmen viser AUTO KLIMA. Hvordan afrimer jeg forruden? Tryk for at aktivere forrudens elvarme* symbolet (1) på skærmen lyser. Næste tryk aktiverer den maksimale luftstrøm mod forruden og sideruderne symbol (1) og (2) lyser. Det næste tryk slår begge funktioner fra intet symbol lyser. Uden elvarme: Tryk for at aktivere/deaktivere luftstrømmen. Hvordan fungerer lyspanelets auto-indstilling? AUTO-indstilling giver følgende muligheder: Kørelyset skifter automatisk mellem kørelys og nærlys. Fjernlyset kan aktiveres, når nærlyset er tændt. Aktivt fjernlys (AHB)*, som blænder ned og aktiverer fjernlys automatisk eller tilpasser fjernlyskeglen efter trafikforholdene kan anvendes. Tunneldetektering* er aktiveret.

9 Hvordan betjenes kørecomputeren? OK åbner kørecomputerens menuer, aktiverer de valgte punkter og slukker for meddelelser. Fingerhjul bladrer mellem kørecomputerens punkter. RESET nulstiller dataene i de valgte kørecomputertrin, og går bagud i menustrukturen. Hvordan nulstiller jeg triptælleren? Drej venstre kontaktarms fingerhjul for at vise triptæller T1 eller T2. Foretag et langt tryk på RESET-knappen for at nulstille den viste triptæller. Hvordan fungerer rækkevidde/"km til tom tank"? Kombiinstrumentet viser en beregning af den mulige kørestrækning, baseret på tidligere kørselsforhold og resterende brændstofmængde. Når "---- km" vises, er der ingen garanteret kørestrækning tilbage. Fyld brændstof på snarest. Illustrationen viser digitalt* kombiinstrument. Analogt kombiinstrument se instruktionsvejledningen.

10 Hvordan kan jeg tænde og slukke for Infotainmentsystemet? Et kort tryk aktiverer anlægget. Et langt tryk (indtil skærmen slukker) slår fra. Tryk kort for at slå lyden fra (MUTE) det næste tryk genaktiverer lyden. Bemærk, at hele Sensussystemet (inkl. navigations-* og telefonfunktioner*) starter/slås fra samtidig. Hvordan navigerer jeg i Infotainmentsystemet? Tryk på RADIO, Media, My CAR, NAV*, TEL* eller * for at vælge hovedkilde. Tryk på OK/MENU eller på fingerhjulet* på rattet for at gå ind i den valgte kildes hovedmenu. Drej på TUNE eller på fingerhjulet for at navigere i menuerne. Tryk på OK/MENU eller på fingerhjulet at foretage et valg i menuerne. Tryk kort på EXIT for at gå tilbage i menusystemet, afbryde en funktion eller slette indtastede tegn. Foretag et langt tryk på EXIT for at vende tilbage til normal visning eller gå fra normal visning til hovedkildevisning. Tips: For at gå til genvejsmenuen i NAV- eller TEL-tilstand skal du trykke en gang på NAV eller TEL. Tryk igen for at gå tilbage til normal visning.

11 Hvordan tilslutter jeg en Bluetooth -telefon og til internet*? Tryk på TEL* i midterkonsollen. Gør mobiltelefonen søgbar/synlig via Bluetooth. Tryk på OK/MENU, og følg instruktionerne på skærmen. Telefonen er nu tilsluttet og kan styres fra bilen. Bilens internettjenester kan nu bruges. Telefonen vil fremover automatisk blive tilsluttet til bilen. Mislykkes tilslutningen se instruktionsvejledningen. Hvilke tjenester får jeg med Volvo ID*? Volvo ID er dit personlige id, der er registreret til bilen. Det giver dig adgang til forskellige tjenester som f.eks. My Volvo og mulighed for at sende en adresse fra korttjenesten på internettet direkte til bilen. Registrer eller håndter dit Volvo-id som følger: Tryk på tilslutningsknappen. Vælg Apps > Indstillinger, og følg vejledningen på skærmen. For mere information om Volvo ID se instruktionsvejledningen. Hvordan bruger jeg apps, når bilen er forbundet til internettet*? Når bilen er tilsluttet til internettet, kan apps til bl.a. musiktjenester, internetradio, navigationstjenester og en enkel webbrowser anvendes. Tryk på tilslutningsknappen. Vælg Apps, og tryk på OK/MENU for at vise tilgængelige apps. Vælg app, og bekræft med OK/MENU. Nogle apps kræver indlogning med en separat konto fra app-/tjenesteleverandøren. Brug en eksisterende konto eller registrer en ny. Følg vejledningen på skærmen.

12 Hvordan ringer jeg op? Tryk på TEL* i midterkonsollen. Indtast det ønskede nummer eller drej fingerhjulet på rattet nedad for at få adgang til telefonbogen og opad for opkaldslisten. Tryk på fingerhjulet for at ringe op. Opkaldet afsluttes med et tryk på EXIT. For flere måder at ringe op med telefonen se instruktionsvejledningen. Hvordan svarer jeg i telefonen*? Tryk på fingerhjulet for at acceptere indgående opkald. Opkaldet afvises/afsluttes med et tryk på EXIT. For flere måder at besvare telefonen se instruktionsvejledningen. Hvordan tilslutter jeg en ekstern lydenhed? Tilslut en ekstern enhed via AUX- eller USB*-indgangen i midterkonsollen. Tryk på MEDIA. Drej TUNE til den ønskede lydkilde. Tryk på OK/MENU. For andre tilslutninger af ekstern enhed se instruktionsvejledningen.

13 Hvordan angiver jeg en GPS*-destination? Tryk på NAV for at starte navigationssystemet et kort vises. Tryk en gang til på NAV, og vælg Angiv adresse med OK/MENU. Indtast et/nogle af søgekriterierne med skrivehjulet eller midterkonsollens numeriske tastatur. Vælg derefter Angiv som eneste destination eller Tilføj som delmål, og tryk på OK/MENU. For mere information og markedsafvigelser se separat tillæg*. Hvilke indstillinger kan foretages i menusystemet? I MY CAR betjenes mange af bilens funktioner, f.eks. indstillinger af ur, sidespejle og låse. Se det tidligere afsnit "Hvordan navigerer jeg i Infotainmentsystemet?" vedrørende hvilke knapper, der skal bruges. Hvordan indstiller jeg uret? Søg frem til Indstillinger > Systemoptioner > Tidsindstillinger i MY CAR. Drej TUNE til Auto.tid, og tryk på OK/MENU for at aktivere automatisk indstilling af uret. Sørg for at vælge den aktuelle placering for at få den korrekte tid i bilen.

14 Hvordan tanker jeg? 05 Tryk på knappen på belysningspanelet for at åbne tankdækselklappen klappen åbner, når knappen slippes. Pilen på symbolet på kombiinstrumentet viser, hvilken side af bilen tankdækslet er placeret på. Hvordan skal jeg vaske bilen? 05 Håndvask er mere skånsom for lakken end vask i vaskehal. Lakken er også mere sart, når den er ny. Derfor anbefales håndvask i bilens første måneder. Brug rent vand og vaskesvamp. Husk, at smuds og grus kan ridse lakken. Hvordan skal læderindtræk rengøres*? 05 Læder kræver regelmæssig pleje for at bevare udseendet. Derfor skal læderindtræk behandles med Volvo Leather Care-kit én til fire gange om året. Volvo Leather Care-kit kan købes hos en Volvo-forhandler.

15 Hvor findes opbevaringspladserne? 05 Her vises nogle af bilens opbevaringsrum. Instruktionsvejledningen viser flere opbevaringspladser. Hvor sidder AUX-/USB*- og 12V-kontakterne? 05 For at 12 V-kontakterne i kabinen skal fungere, skal fjernbetjeningen være mindst i nøgleposition I. Bagagerummets 12 V-kontakt* er altid strømførende.

16 Hvordan fungerer Keyless-nøglesystemet*? Brug af handsker kan hindre Keyless-funktionen på dørhåndtagene. Keyless-funktionen kan forstyrres af elektromagnetiske felter og afskærmning. Placer/opbevar ikke fjernbetjeningen i nærheden af en mobiltelefon eller metalgenstande. Hvordan starter jeg motoren? Efter koldstart er tomgangen høj, uanset udetemperaturen. Det er en del af Volvos effektive udstødningsrensningssystem. Ved koldstart kan nogle dieselmotorer have en forsinket start på grund af forvarmningen. Hvordan bruger jeg Aktiv Parkeringshjælp PAP*? PAP fungerer ikke i alle situationer, det er kun beregnet som et supplerende hjælpemiddel. Føreren er altid i sidste ende ansvarlig for, at bilen køres på en sikker måde og at holde øje med omgivelserne og andre trafikanter, der nærmer sig eller passerer ved parkering. Hvordan bruger jeg Vognbaneassistenten LKA*? LKA er kun et hjælpemiddel for føreren og fungerer ikke i alle køresituationer, trafik-, vejr- og vejforhold. Føreren er altid ansvarlig for, at bilen køres på en sikker måde, og at gældende love og færdselsregler følges. Hvad gør BLIS* og CTA*? BLIS og CTA er et supplement ikke en erstatning for en sikker køremåde og brug af sidespejle/bakspejl. Hjælpemidlerne BLIS og CTA kan aldrig erstatte førerens ansvar og opmærksomhed. Ansvaret for at udføre vognbaneskift og at bakke på en trafiksikker måde påhviler altid føreren. BLIS fungerer ikke i skarpe sving. BLIS fungerer ikke, når bilen bakkes. Hvordan fungerer Fodgængerbeskyttelse*? Funktionen kan ikke registrere alle fodgængere i alle situationer og ser f.eks. ikke delvist skjulte fodgængere, personer i tøj der skjuler kroppens konturer, eller fodgængere med en højde på under 80 cm. Funktionen registrerer ikke alle cyklister og ser f.eks. ikke delvist skjulte cyklister, cyklister der skjuler kroppens konturer, eller som kommer fra siden. Føreren er altid ansvarlig for, at bilen køres korrekt og med sikkerhedsafstand tilpasset til hastigheden. Hvordan indstiller jeg sædet? Indstil den rette kørestilling for førersædet, inden kørsel påbegyndes, aldrig under kørslen. Kontroller, at sædet er låst i position for at undgå personskader ved en eventuel hård opbremsning eller en ulykke. Hvordan indstiller jeg rattet? Indstil rattet (efter udført indstilling af sædet), inden kørslen påbegyndes, aldrig under kørslen. Hvordan fungerer rækkevidde/"km til tom tank"? Der kan opstå nogen fejlvisning, hvis køremåden ændres. Hvordan tilslutter jeg en Bluetooth -telefon og til internet*? Ved brug af internet overføres data (datatrafik), hvilket medfører en udgift til din netværksudbyder. Kontakt din netværksudbyder vedrørende omkostninger for datatrafik. Hvordan skal læderindtræk rengøres*? En del farvede beklædningsgenstande (f.eks. jeans og ruskindstøj) kan misfarve indtrækket. Brug aldrig stærke opløsningsmidler, da de kan beskadige indtrækket. Hvor sidder AUX-/USB*- og 12V-kontakterne? Den maksimale strømstyrke er 10 A (120 W) i hver kontakt. Du kan finde flere oplysninger om din bil på TP (Danish) AT Printed in Sweden, Göteborg 2013, Copyright Volvo Car Corporation

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder vigtige

Læs mere

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder vigtige

Læs mere

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder vigtige

Læs mere

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder vigtige

Læs mere

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder vigtige

Læs mere

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder sikkerhedsanvisninger

Læs mere

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder sikkerhedsanvisninger

Læs mere

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder sikkerhedsanvisninger

Læs mere

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder sikkerhedsanvisninger

Læs mere

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder vigtige

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO!

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder sikkerhedsanvisninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO!

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder sikkerhedsanvisninger

Læs mere

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder sikkerhedsanvisninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO!

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Denne folder indeholder et udvalg af de mest almindelige funktioner i din bil. Instruktionsvejledningen og de øvrige vejledninger indeholder sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition v40 Quick GUIDE Web edition Web Edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

9(/.200(1 7,/ ',1 1<( 92/92

9(/.200(1 7,/ ',1 1<( 92/92 WEB EDITION FJERNBETJENING MED PCC* PERSONAL CAR COMMUNICATOR PCC* 1 Grønt lys: Bilen er låst. 2 Gult lys: Bilen er ulåst. 3 Rødt lys: Alarmen har været udløst. 4 Blinkende, skiftende rødt lys: Alarmen

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V60 Quick GUIDE Web edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60 VOLVO V60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V70/XC70 Quick GUIDE Web edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition XC60 Quick GUIDE Web edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem, så lærer du hurtigt og enkelt nogle af de mest almindelige

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende. VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære din nye bil at kende. For at få endnu mere ud af din nye Volvo bedes du gennemlæse denne Quick Guide. Nærmere detaljer fremgår

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C30

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C30 VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE VOLVO XC60 WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO!

QUICK GUIDE VOLVO XC60 WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C30

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C30 VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem, så lærer du hurtigt og enkelt nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VOLVO XC60 VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO!

QUICK GUIDE WEB EDITION VOLVO XC60 VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem, så lærer du hurtigt og enkelt nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70. Det er spændende at lære sin nye bil at kende.

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70. Det er spændende at lære sin nye bil at kende. VOLVO C70 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Ved at gennemse denne Quick Guide vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Mere detaljerede oplysninger

Læs mere

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide Velkommen til din nye Volvo! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner. lle

Læs mere

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner. lle

Læs mere

VOLVO C30 QUICK GUIDE

VOLVO C30 QUICK GUIDE VOLVO C30 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V50

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V50 VOLVO V50 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Quick GUIDE Web Edition

Quick GUIDE Web Edition V60 Plug-in hybrid Quick GUIDE Web Edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

Quick Guide VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

VELkOMMEn TIL DIn nye VOLVO! VOLVO XC90 QUICK GUIDE

VELkOMMEn TIL DIn nye VOLVO! VOLVO XC90 QUICK GUIDE VOLVO XC90 QUICK GUIDE VELkOMMEn TIL DIn nye VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT Infotainment guide SENSUS Web edition VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT I dette tillæg finder du en kort oversigt over de mest almindelige funktioner i Sensus Infotainment og hjælp til at få mest muligt

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C30 QUICK GUIDE

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C30 QUICK GUIDE VOLVO C30 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C70 Quick GUIDE Web edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70 WEB EDITION

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70 WEB EDITION VOLVO C70 QUICK GUIDE WE EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC90

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC90 VOLVO XC90 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem, så lærer du hurtigt og enkelt nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 WEB EDITION

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 WEB EDITION VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen

Læs mere

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE VOLVO V50 QUICK GUIDE VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C30 Quick GUIDE Web edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V50 WEB EDITION

QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V50 WEB EDITION VOLVO V50 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC90 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO XC90 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende. VOLVO XC90 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Ved at gennemse denne Quick Guide vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Mere detaljerede oplysninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende. VOLVO S40 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Ved at gennemse denne Quick Guide vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Mere detaljerede oplysninger

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition XC90 Quick GUIDE Web edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO C70 VOLVO C70 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

COP Quick start KA DANESE :29 Pagina 1. Feel the difference. FordKa Lynvejledning. Owner s handbook

COP Quick start KA DANESE :29 Pagina 1. Feel the difference. FordKa Lynvejledning. Owner s handbook OP Quick start K NS 7-07-2008 8:29 Pagina FordKa Lynvejledning Owner s handbook Feel the difference K0468_Service_Portfolio_090508. 09.05.2008 5:52:47 Uhr 604.39.306 PP K N 22-07-2008 4:42 Pagina S MNU

Læs mere

Kørsel på vej. Øvelseshæfte

Kørsel på vej. Øvelseshæfte EasyDrive.dk Administration: Tranegilde Bygade 13, 2635 Ishøj Tlf. 24 25 42 00 e-mail info@easydrive.dk Kørsel på vej Øvelseshæfte Mål med øvelserne på vej Formålet med undervisningen er at give dig færdighed

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40 VOLVO S40 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner

Læs mere

Manøvrebane. Øvelseshæfte

Manøvrebane. Øvelseshæfte EasyDrive.dk Administration: Tranegilde Bygade 13, 2635 Ishøj Tlf. 24 25 42 00 e-mail info@easydrive.dk Manøvrebane Øvelseshæfte Mål med øvelserne på manøvrebane Du skal lære at betjene den elektriske

Læs mere

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE NISSAN ProPILOT HVAD ER ProPILOT? ProPILOT er et avanceret førerassistentsystem. Det hjælper føreren under acceleration, opbremsning og med styring under kørsel i en vognbane på motorvej. ProPILOT er en

Læs mere

GS7000 2 vejs autoalarm med fjernstart

GS7000 2 vejs autoalarm med fjernstart GS7000 2 vejs autoalarm med fjernstart Egenskaber: 1. Automatisk kodning af fjernbetjening. 2. 2 fjernbetjeninger hvoraf den ene er med lcd display pager funktion og 4 knapper. 3. Fjernbetjent start. 4.

Læs mere

Kontrol stof Til den praktiske prøve

Kontrol stof Til den praktiske prøve Kontrol stof Til den praktiske prøve -Motor og udstødningssystem mv. Røg og støj (start motor og speed op og se efter røg lyt efter støj ) Sidde fast og være tæt Kontrollerer motorolie (min-max) Kontrollerer

Læs mere

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO!

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! WEB EDITION S ENSUS INFOTAINMENT KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! Vi håber, at du vil få glæde af mange års kørsel i din Volvo. Bilen er konstrueret med din og dine passagerers sikkerhed og

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

Om 9608/9611 IP Telefon

Om 9608/9611 IP Telefon IP Office 9608/9611 Telefon betjeningsguide Meddelelse / ringe indikation Mistede opkald Linietast Funktionstast etiket Funktionstast Om 9608/9611 IP Telefon Telefonen understøtter 24 programmerbare linie

Læs mere

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013 medemagruppen P9-0292-Q ver. 1.0.0 - November 2013 DK Brugervejledning Joystick DX2-REM420 Medema Danmark A/S Enggårdvej 7 Snejbjerg 7400 Herning Telefon: 70 10 17 55 Telefax: 97 18 88 35 Quick guide P9-0292-Q

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

medemagruppen Mini Crosser X-Joy Quick guide Q ver August 2018

medemagruppen Mini Crosser X-Joy Quick guide Q ver August 2018 medemagruppen 1533-1007-Q ver. 1.0.0 - August 2018 DK Quick guide Mini Crosser X-Joy Medema A/S Enggårdvej 7 Snejbjerg 7400 Herning Telefon: 70 10 17 55 Telefax: 97 18 88 35 Quick guide 1533-1007-Q 2 af

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 4 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 6 Foretag et opkald... 6 Besvar et opkald... 6 Omstilling af opkald... 7 Træk

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

Indhold. Vejledning til ur - DGT 2010

Indhold. Vejledning til ur - DGT 2010 Vejledning til ur - DGT 2010 Indhold Knapper på uret... 2 Korrigere tiden - give ekstra tid... 3 Standard indstilling... 3 1 tids kontrol uden tillægs tid - program 3... 3 2 tids kontroller uden tillægs

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Dansk 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Bemærk! Alle figurer har kun illustrative formål og gengiver ikke nødvendigvis denne enhed helt præcist. Dansk 1. Strøm til/fra

Læs mere

Brugermanual. dansk. Etac Cross Etac Cross XL Etac Cross VB Etac Cross XL VB Etac Twin Etac Transit 74233F 13-09-18

Brugermanual. dansk. Etac Cross Etac Cross XL Etac Cross VB Etac Cross XL VB Etac Twin Etac Transit 74233F 13-09-18 Brugermanual dansk 74233F 13-09-18 Etac Cross Etac Cross XL Etac Cross VB Etac Cross XL VB Etac Twin Etac Transit Indhold Side Forklaring af symboler Transport i bil... 2 Håndtering... 3 Løft IKKE stolen

Læs mere

FORD FIESTA Lynvejledning

FORD FIESTA Lynvejledning FORD FIEST Lynvejledning De tekniske oplysninger og servicespecifikationer i dette hafte var korrekte pa det tidspunkt, det blev godkendt til trykning. f hensyn til udviklingen forbeholder Selskabet sig

Læs mere

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580 Brugermanual Dansk Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. Dansk 1. strøm til/fra 2. Stik til

Læs mere

Navigation. Quick guide. Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2.

Navigation. Quick guide. Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2. Navigation Quick guide Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2.1 Navigation og Multimedia System Start navigationen ved at trykke på Navigation

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 360 telefonen.

Læs mere

KIRK 5020 Håndsæt. Oplad dit håndsæt 14-16 timer første gang for det bedste resultat. Tilslutningsstik til hovedsæt. Mikrofon. Quick Guide.

KIRK 5020 Håndsæt. Oplad dit håndsæt 14-16 timer første gang for det bedste resultat. Tilslutningsstik til hovedsæt. Mikrofon. Quick Guide. KIRK 5020 Håndsæt Oplad dit håndsæt 14-16 timer første gang for det bedste resultat. Tilslutningsstik til hovedsæt Skærm Volume kontrol Venstre Softkey Viderestilling Højre Softkey Løft af/ læg på Navigeringstast

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

nüvi 1490TV lynstartvejledning

nüvi 1490TV lynstartvejledning nüvi 1490TV lynstartvejledning Sådan ser din nüvi ud Advarsel Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Tv-antenne

Læs mere

i7 0 Hurtig ve jle dning Dans k Dokumentets nummer: 86141-1 Dato: 11-2010

i7 0 Hurtig ve jle dning Dans k Dokumentets nummer: 86141-1 Dato: 11-2010 i7 0 Hurtig ve jle dning Dans k Dokumentets nummer: 86141-1 Dato: 11-2010 Dansk Dokumentets nummer: 86141-1 Dato: 11-2010 Kontrolknapper på instrumentet Knapper og funktioner. Sådan slukker du displayet

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Cross Country

Prisliste Volvo V60 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) 20.545,- 20.545,- 20.545,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset 3.

Læs mere

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO!

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! WEB EDITION S ENSUS INFOTAINMENT KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! Vi håber, at du vil få glæde af mange års kørsel i din Volvo. Bilen er konstrueret med din og dine passagerers sikkerhed og

Læs mere

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900A KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20 7600 Struer Mail: knop@knop.dk Web: www.knop.dk Tlf.: 9784 0444 Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

Fjernbetjeningen låser automatisk efter 3 min. - derefter forfra med grøn knap.

Fjernbetjeningen låser automatisk efter 3 min. - derefter forfra med grøn knap. Indstilling af bendel Indstilling af højde Indstilling af ryglæn Tryk her for at tænde fjernbetjening Synkron indstilling af ben-og rygdel LED-Lys tændes her Start altid med at trykke på den grønne knap

Læs mere

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE Trin 1: Lås stolen op. 01 VIPPELÅS Trin 2: Justér stolen efter din krop. 02 VIPPEMODSTAND 03 SÆDEDYBDE 04 RYGLÆNSHØJDE Trin 3: Justér stolen til din arbejdsmåde. 05 SIDDEHØJDE 06 RYGLÆNSVINKEL 07 ARMLÆNSHØJDE

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På den

Læs mere

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved

Brugervejledning. TDC Scale Assistent til iphone. Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved TDC Scale Assistent til iphone Copyright NOMADICCIRCLE 2010-2012 All rights reserved Revision Date 1 kw 20101128 Initial version 2 kw 20101201 Stavefejl og layout rettelser 3 kw 20101202 FAQ udvidet 4

Læs mere

Dansk Skaksalg Vejledning til ur - DGT 2010

Dansk Skaksalg Vejledning til ur - DGT 2010 Indhold Knapper på uret... 2 Oversigt over programmer... 3 Standard indstilling... 3 Korrigere tiden - give ekstra/mindre tid... 4 Manuel opsætning... 4 Generelt ved manuel opsætning:... 4 1: Armageddon

Læs mere

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900B KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændringer af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131.

Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131. XF TILLÆG TIL INSTRUKTIONSBOG Følgende oplysninger er supplerende, og de bør læses sammen med XF instruktionsbogens publikationsdelnummer JJM 32 02 40 131. Publikation del nr. JSE 32 02 40 131 Adgang til

Læs mere