Rødovre den Dragør Kommune Kirkevej Dragør.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rødovre den Dragør Kommune Kirkevej Dragør."

Transkript

1 Dragør Kommune Kirkevej Dragør. Rødovre den Att.: Søren Ærboe Plan og Teknik Vedr.: Aktivitetskøkken Wiedergården Indledning Dragør kommune har bedt BKD Rådgivning om at komme en med oplæg til en løsning på et aktivitetskøkken på Wiedergården, Wiedergården 2, 2791 Dragør. Køkkenet skal kunne rumme 8-10 personer ad gangen, som skal kunne lave mad sammen og efterfølgende spise sammen. De lokaler som i øjeblikket bliver brugt som aktivitetskøkken er dels dårligt indrettet og mangelfulde, og dels bliver lokalerne brugt til mange andre aktiviteter. Kort sagt er de rette rammerne for skabe den gode oplevelse der ved at lave mad sammen og efterfølgenden spise den sammen, ikke tilstede. Det nye aktivitetskøkken er tænkt som et samlingspunkt for beboerne på Wiedergården samt udefrakomne hvor der kan laves gruppe aktiviteter omkring madlavning og skal fungere som et samlingssted for de ældre. Oplægget er opdelt følgende afsnit: 1. Forudsætningsbeskrivelse af hvad køkkenet skal kunne og hvordan det skal fungerer. 2. Oversigt over hvor på Wiedergården køkkenet kan placeres med 2 forskellige muligheder. 3. Placering 1: Ombygning af boliger Skitser og beskrivelser 4. Placering 2: Eksisterende køkken og aktivitetsrum - Skitser og beskrivelser 5. Overslag over økonomien på indretning og inventar. 6. Konklusion 7. Beskrivelser af udstyr, materialer og overflader. Det er aftalt at Dragør Kommune selv projekterer og finder priser på alle de bygningstekniske løsninger. Vi har i vores design prævet at tage højde for placeringen af de eksisterende tekniske installationer hvor det var muligt men det har også været vigtigt at lave et design der kan fungere på lang sigt. Yderligere spørgsmål kan rettes til undertegnede Direktør Svend Buchardt Tlf.: Mail.: svend@bkdr.dk

2 Forudsætningsbeskrivelse For at få et godt og velfungerne aktivitetskøkken er der nogle vigtige forudsætningen der skal tages højde for. Vi har opdelt dem i følgende kategorier. Brugerne Fysiske rammer og udstyr Ergonomi Belysning Indretning og design Andet Brugerne Aktivitetskøkkenet skal bruges af de ældre der kommer på Wiedergården. Det vil både være ældre som er velfungerne og ældre som fysisk er svækket af alderdommen, herunder gangbesværede, kørestolsbrugere, svagtseende og andre med nedsat funktionalitet. Det er vigtigt at køkkenet tilgodeser disse brugere og at indretning og udstyr er valgt med omhu således at de ældre føler at det at tilbringe tid i køkkenet er så ubesværet som muligt. så de kan fokusere på samværet med de andre ældre Fysiske rammer og udstyr. Køkkenet skal rent fysisk kunne rumme op til 8-10 personer af gangen. Det vil sige at der skal være plads til at de sammen kan lave mad, vaske op, anrette og de skal kunne sidde ned og spise sammen samlet efterfølgende så de får en fælles spiseoplevlse. Det vil sige at der som minimum skal være. - to komfurer med tilhørende ovne - to vaske til arbejdsbrug / madlavning - ca. ti meter bordplads til at arbejde på - en opvaskemaskine med tilhørende vask med spul - skabsplads til køkkenudstyr - skabsplads til service - skabsplads til tørvare og lign. - køleskab og fryseskab - spisebords plads til minimum 10 personer med tilhørende stole - god og lydløs udsugning Ergonomi. Der skal i aktivitetskøkkenet tags højde for at brugerne af køkkenet kan være fysisk svækket af alderdom. Det kan være de sidder i kørestol eller at de er gangbesværret og derfor har brug for at sidde ned og arbejde. Der skal også tages hensyn til at nogle af brugerne kan have svært ved at nå ting som er placeret højt oppe eller lavt nede. Og så skal også tænkes på at der er flere af brugerne som har svært ved gribe om ting, eller har besvær ved at dreje på greb eller håndtag.

3 Så for at alle bruger af køkkenet skal få en god oplevelse når de laver mad, skal der tænkes nogle ergonomiske korrekte løsninger ind. Det kan være i form af Hæve sænke borde Mobile arbejdsborde Mobil og justerbar arbejdsstole Justerbar overskabe Lette udtræk i underskabe Ordentlige greb på skabe og låger Let anvendlige drejegreb på vandhaner og komfur/ovne Belysning. For at få en god oplevelse i et køkken, er det vigtig at der er den korrekte belysning i både dagstimerne og aftentimerne. Lyset skal være tilstækkelig, uden at være for voldsomt og samtidig hjemligt og hyggeligt. Derfor skal der tænkes over følgende: - Mængden af lyskilder - Placering af lyskilder - Hvilken type lyskilder - Justerbar lyskilder - Lyskilder i skabe Indretning og design. Det er vigtigt at der i udførelsen af aktivitetskøkkenet både bliver tænkt på indretningen og matrialevalg. Vi vil gerne have nogle af de funktionelle funktioner man finder i et industi køkken, men samtidig skabe et køkken som har et hjemligt præg for at de ældre kan føle sig godt tilpas. Derfor er det vigtigt at der er rene arbejdsflader uden for mange kroge som er lette at rengøre og at der er korrekt placering af stikkontakter til når der skal anvendes køkkenmaskiner. For ikke at køkkenet bliver for industi / institutions præget skal der anvendes natulige materialer på fladerne i køkkenet. Det kan f.eks være i form af natuligt træ på skabslåger og skuffer samt sten eller træ på bordflader. Desuden kan man arbejde med farver og / eller tapet i de områder der ikke er belastede fødevaremæssigt for at give et hjmeligt præg. Andet. Mange køkkener skal godkendes af fødevaremyndighederne og der skal føres egenkontrolprogram. Det er dog ikke vores vurdering at det gælder i dette tilfælde da der ikke produceres fødevarer til eksterne men at der kun laves mad til den grupper der er i køkkenet. Det falder efter vores mening ind under undervisning som ikke er omfattet af fødevarestyrelsens kontrolområde.

4 2. Mulige placeringer af fremtidigt aktivitetskøkken

5 3. Placering 1 ombygning af eksisterende boliger Området er har tidligere været 2 boliger og har igennem årene været benyttet til forskellige ting. I dag fremstår de ubenyttede og er derfor et godt sted at placere en nyt aktiviteteskøkken da det ikke vil have indflydelse på andre aktviteter i huset. Desuden har det et passende areal og beliggehed som er lidt væk fra de andre områder. Ulempen er at der vil være en del bygningsmæssigt tilpasninger mht fjernelse af vægge samt nye tekniske installationer hvilket sandsynligvis vil gøre det dyrere at etablere det her end på placering 2. Der er lavet 2 forslag, den ene med 2 kogeøer ud fra væggen, den anden mere klassisk med komfur op mod en bagvæg. Der skal fjernes nogle indvendige vægge og der skal fremføres nye installationer da der ikke har været køkken tidligere.

6 Placering 1 version 1 med kogeø ud fra væggen

7 Placering 1 version 2 med klassisk komfurløsning

8 4. Placering 2 - eksisterende køkken og aktivitetsrum Området består i dag af 2 rum hvor der er henholdsvis et husholdningskøkken der bliver brugt til undervisning samt et spise / mødelokale der bliver brugt til mange forskellige aktiviteter. Det eksisterende køkken er ikke optimalt indrettet i forhold til undervisningsbrug, komfurer er af ældre dato og der er ikke ret meget plads Fordelen ved at bruge dette område er at der er visse tekniske installationer der allerede er på plads som kan genanvendes og de bygningsmæssige arbejder vil være mindre end på placering 1. Ulempen er at mødelokalet bliver brugt til mange andre aktiviteter også og en del af disse vil foregå på samme tid som undervisningen. Det betyder at der vil være behov for at omplacere disse aktviteter til et andet sted i bygningen. Desuden er området hvor køkkenet kan placeres i ikke helt stort nok til at håndtere 8 10 personer.

9 Placering 2 version 1 med central kogeø Køkkenet er tænkt med en central kogeø / arbejdsplads hvor der kan arbejdes fra begge sider og som skaber samlingspunkt mellem de 2 områder, køkken og spisestue. Der er lavet 2 forskellige løsningsforslag. Den ene med en central kogeø, den anden med felksible borde i midten af rummet. Den eksisterende faste væg mellem de 2 områder nedrives og erstattes med en lydsikker foldevæg. Dette gør området fleksiblet således at spisestuen kan bruges som arbejdsområde når der er køkken aktiviteter og køkken delen kan afskræmes når der er andre aktiviteter i møde lokalet.

10

11 Placering 2 version 2 med fleksible borde i midten af rummet

12 5. Økonomisk overslag for inventar, udstyr og overflader Designet af køkkenerne er lavet med gode gedine materialer i høj kvalitet og med stor slidstyrke. Der vil selvføgelig være mulighed for at reducere i prisen på køkkenet hvis man vælger andre materialer eller komponenter. Beskrivelse Antal Pris pr. enhed / meter / m2 Samlet pris Gaggenau induktionsplade Gaggenau varmluftsovn Emfang og ekstern motor Gaggenau opvaskemaskine Gaggenau køl/frys integreret Lavabo køkkenvask Køkkenarmatur Overskabe indmad Underskabe indmad Underskabe m/skuffer Højskabe indmad Linoliumbeklædning front (m2) MDF plader til front Bordplade træ Sokkel K- puch åbne system skabe Elektrisk åbne system/3 skuffer Elektrisk åbne system/2 skuffer Elektrisk åbne system/1 skuffer Ropox Verti Electric (køkkenskab) Ropox Flexi Electric (køkkenbord) Ropox spisebord Flexi lydisolerende skillevæg 3, Belysning arbejdsborde Belysning loft - spots og skinner Belysning spisebord Altro Classic 25 gulve (m2) Skabe til service 1 0 Samlet Montage 5% Uforudsete omkostninger 20% I alt De økonomiske beregninger tager udgangspunkt i placering 1 da denne vil være lidt dyrere end placering 2. Der er tale om estimater med en usikkerhed på op til ca. 20 %

13 6. Konklusion Det er vores anbefaling at gå efter en af løsningerne i placering 1 hvis der kan skaffes de økonomiske midler. Denne løsning har den bedste planløsning, det rigtige areal og vil påvirke huset i en positiv retning ved at inddrage nogle områder der ikke bliver anvendt i dag. Derfor vil denne løsning også være den der vil virke bedst og være en langsigtet løsning da der er mulighed for at håndtere flere kursister end på placering 1 hvor pladsen bliver meget trang i køkkenet. Det vil desuden give mulighed for et ekstra mødelokale da spisestuen kan bruges separat fra køkkenet til andre aktiviteter.

14 Inventar og udstyr Kogeplade Gaggenau induktionskogeplade. Induktions- kogeplade fra Gaggenau, har som den eneste indsætnings kogeplade, på marked har en drejeknaps funktion, der gør den nemmer at betjene. Model. CI 261 Ovn Gaggenau varmluftsovn. Varmluftsovn fra Gaggenau har som kogepladen en drejeknaps funktion, der gør den nem at betjene. Model. Bo 420/ Bo 421 Emfang Electrolux emfang en god og stabil emhætte, med god sugeevne og lavt lydniveau. Motor til begge emfang bliver placeret væk fra køkkenet, for at minske lydniveauet endnu mere. Vi forslå at der bliver instaleret en fjenkontrol til emhætterne.

15 Opvaskemaskine Gaggenau opvaskemaskine Opvaskemaskine fra Gaggenau er af h øj kvalitet, den er integreret, nem at betjene og har lavt støjniveau. Ligne modeller kan anvendes. Model. DF 481/ DF 480 Køle/fryseskab Køle/fryseskab fra Gaggenau er af høj kvalitet, det er integreret. Ligne modeller kan anvendes. Model. RB 287 (serie 200) Køkkenvask Køkkenvasken er fra lavabo kubus 520 soft og er en rustfri stålvask i et firkantet design. Den indvendige radius på 10mm i hvert hjørne i kummen gør vasken ekstra rengøringsvenlig. Med rist i bunden. Ligne modeller kan anvendes.

16 Køkkenarmatur Clover Easy vandhanen er til brugere, med særlige behov i forhold til at kunne åbne og lukke vandhanen. Vandhanens håndtag er belagt med sort, blødt gummi hvis du har gigt eller mangler kræfter i hænderne. Vandhanen er uden nikkel. Ergonomi og funktion Køkkenskabe Elektrisk højdeindstillelig ramme til overskabe fra Ropox. Justeringen foregår lodret op og ned. Rammen hæves og sænkes 30cm. ved blot at trykke på betjeningen, der som regel placeres i køkkenbordet. Verti Electric gør det muligt for brugeren at nå ting i skabet, der ellers ville være umulige at nå. Køkkenborde FlexiElectric er et fleksibelt køkkenbordstel, der kan højdejusteres elektrisk lodret fra 65-95cm. Det monteres nemt som væghængt stel. Ønsker man at montere på en ikke- bærende væg, kan der leveres støttefødder til.

17 Spisebord / arbejdsbord Højdeindstilleligt multifunktionsbord med hjul, til siddende såvel som stående arbejde. Ekstra arbejdsbord i moderne design - ideelt til ældre og kørestolsbrugere. Der kan vælges samme bordplade som p å køkkenborderet. Åbne system skabe K- PUSH er en automatiske system for låger uden håndtag eller greb. Med et let tryk åbner lågen og igen med et let tryk lukker den igen. Åbne system skuffer SERVO- DRIVE e r d et e lektriske åbne system for s kuffer fra Blum. Et let tryk på d en grebsløse front e ller et l et træk i grebet. Skuffer samt frontudtræk b liver åbnet automatisk ved e lektrisk hjælp.

18 Belysning Belysning arbejdsborde LED belysning over køkkenborde, er godt når man skal tilberede mad og arbejde i køkkenet, det giver et ensartet lys på hele bordpladen. LED pæren bruger op til 85 % mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. Bordbelysningen kan dæmpes, det gøre belysningen i køkkenet blødere, Belysningen kan laves med fjernbetjening. Belysning loft Spotlys i loftet som indbygning eller på skinner. Giver et godt og elegant arbejdslys i lokalet. Belysningen kan dæmpes, det gøre belysningen i køkkenet blødere, Belysningen kan laves med fjernbetjening Belysning spisebord Ph 5 en designklassiker som giver et godt lys over spiseborderet. Overfladen er mat og den findes i mange farvevariant. Den går fint i spænd med naturmaterialer, forskellige træsorter og tekstiler. Den er med til at give genkendlighed og hygge til de ældre bruger.

19 Indretning og design Køkken fronter linoleum Denne låge er særligt kendt for dens slidstyrke, kvalitet og smukke matte overflade. Lågen er let at vedligeholde og har en overfladekvalitet, der holder pletter og ridser væk. Lågen består af en MDF- kerne, trækanter og 2 mm. Tyk linoleum. Lågen kan leveres glat med trækanter. Lågen findes i mange klassiske og moderne farver. Bordplade Bordpladen skal være i ask. Lys træsort med tydelig åretegning. Ask får med tiden en gylden farve, men med hvidoliebehandling forbliver den lys og hvid. Ask er en hård og formstabil træsort.

20 Andet Lydisolerende skillevæg Lydisolerende skillevæg fra Flexi til at dele de to rum, så køkken og opholdslokale kan b ruges særskilt. Væggen kan både laves som foldevæg eller skydevæg. Den kan laves fuld automatisk. Gulvbelægning Altro Classic 25 er et sikkerhedsgulv Altro som er skridsikkert, holdbart og slidstærkt. Det er ideelt for rum hvor der trafik med vogne og udstyr på hjul. Det er også godt at anvende i områder, hvor der lejlighedsvis bliver fugtigt og støvet, hvilket kan øge risikoen for at skride. Det findes i mange farver. Spisestue skænk (casø 120) En nyfortolkning af skænken, et klassisk spisestuemøbel fra 1950 erne. Et møbel der vil være give lokalet et hjemligt præg,

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken.

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. K økkenindretning A-B-C I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. Tilberedningsplads Der skal være god bordplads til tilberedning mindst

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre.

Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre. Indret din bolig til hele livet Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre. Selv om der er lang tid til, at du får brug for det, kan det være en god idé

Læs mere

Gode råd om køkkenindretning

Gode råd om køkkenindretning Gode råd om køkkenindretning Velkommen til Sclerosecentrets test- og træningskøkken Køkkenindretning, der dur Madlavning og arbejde i køkkenet kan være meget krævende, hvis man har nedsat kraft og bevægelighed

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1 Sorgenfrivang II Inventaroversigt: Generelt: Som udgangspunkt er der ikke trægulv under eksisterende køkkenelementer. Der skal udføres nyt spånpladegulv hvor eksisterende køkkenelementer har stået. (se

Læs mere

Seniorboliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia

Seniorboliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Seniorboliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Afd. 604 Kongens Punkt. Materialebeskrivelse af boligerne: Køkken: Indretning af køkken fremgår af plantegning. (Ændring kan forekomme) Inventar

Læs mere

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Navneliste Ejendomsansvarlig: Boligselskabet Baldersbo Præstevænget 46 2750 Ballerup Telefon nummer: 44970886 Telefax nummer: 44682810 Direktør:

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips El i dit køkken Inspiration og planlægningstips Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle fællesrum. Ud over at være et madværksted

Læs mere

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Afd. 604 Kongens Punkt. Materialebeskrivelse af boligerne: Køkken: Indretning af køkken fremgår af plantegning. (Ændring kan forekomme) Inventar

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNINGER

MONTERINGSVEJLEDNINGER MONTERINGSVEJLEDNINGER PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIV- ELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med godudluftning. Møblerne må

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips. LK Produkt. Duis autem vel eum iriure dolor

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips. LK Produkt. Duis autem vel eum iriure dolor El i dit køkken Inspiration og planlægningstips LK Produkt Duis autem vel eum iriure dolor Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle

Læs mere

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB DATO: 16.09.2015 Rådhusparken Allerød: Rådhusparken ligger på Rådhusvej mellem Allerød Rådhus og Allerød St på den tidligere Rådhusgrund.

Læs mere

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af køkkener. Dette er et individuelt tilbud til den enkelte lejer,

Læs mere

KRYBILYPARKEN BRYLLE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk

KRYBILYPARKEN BRYLLE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk KRYBILYPARKEN BRYLLE Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk FAB s byggeri i Brylle - Krybilyparken - består af 19 traditionelle boliger med en fin indretning og en rigtig god planløsning, alle bygget

Læs mere

Udnyt pladsen rør ingen hindringer

Udnyt pladsen rør ingen hindringer Udnyt pladsen rør ingen hindringer [før] Masser af rør, der samler støv og tager plads op. Nu skal der sættes et bord og nogle skabe op, så man kan bruge rummet til noget. Det har vi brugt Materialer Køkkenelementer

Læs mere

ATTRAKTIVE BOLIGER PÅ SVANELUNDSBAKKEN

ATTRAKTIVE BOLIGER PÅ SVANELUNDSBAKKEN SVANEN SITUATIONSPLAN MATERIALEBESKRIVELSE Materialer er angivet nedenfor og hvor der kan foretages ændringer i materialevalget, fremgår dette direkte af beskrivelsen. For nogle områder er materialerne

Læs mere

FREMTIDENS BADEVÆRELSE - TIL MENNESKER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE EN MERE TRYG OG SELVHJULPEN HVERDAG

FREMTIDENS BADEVÆRELSE - TIL MENNESKER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE EN MERE TRYG OG SELVHJULPEN HVERDAG FREMTIDENS BADEVÆRELSE - TIL MENNESKER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE EN MERE TRYG OG SELVHJULPEN HVERDAG INDHOLD 04 BADERUM INDRETTET EFTER BEHOV Den ideelle løsning for kørestolsbrugere og gangbesværede 06

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

Danmarks Stærkeste hængsel

Danmarks Stærkeste hængsel Danmarks Stærkeste hængsel Stina Inventar har udviklet det stærkeste hængsel til dato. Vi har i samarbejde med R & D og en danske beslag producent, udviklet et stærkt hængsel til inventar med svær belastning.

Læs mere

Indhold 3 CASØ CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord. 6 CASØ Deluxe stole. 8 CASØ 700 highboard og skænk

Indhold 3 CASØ CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord. 6 CASØ Deluxe stole. 8 CASØ 700 highboard og skænk CASØ 700 Indhold 3 CASØ 700 4 CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord 6 CASØ Deluxe stole 8 CASØ 700 highboard og skænk 10 CASØ 700 TV-bord 12 CASØ 700 vitrine og CASØ 701 vitrine

Læs mere

Punkt. 1

Punkt. 1 Punkt. 1 Punkt 2 Punkt 3. Punkt 4. Punkt 5. Punkt 6. Punkt 7. Punkt 8. Køkken Korpus For alle skabe gælder, at den herunder beskrevet korpus opbygning er standart. Greb og hængsler Underskabe: Korpus er

Læs mere

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse Torphusene Rækkehuse i Humlebæk oligplaner & Materialebeskrivelse 3Torphusene r på 10 side 3 Type C olig i to plan Dejligt /al med udgang til hyggelig gårdhave Stue med udgang til mindre have Sove med

Læs mere

Orientering om køkkenmodernisering

Orientering om køkkenmodernisering Orientering om køkkenmodernisering Afdelingsbestyrelsen og 3B ønsker med denne orientering at beskrive mulighederne for individuel køkkenmodernisering i Måløv Parks boliger. Vi vil ligeledes redegøre for

Læs mere

SPEJLE P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER

SPEJLE P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER SPEJLE PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med god udluftning. Møblerne må ikke have direkte

Læs mere

Bygg selv BAD 2010/1. Modena Hvid

Bygg selv BAD 2010/1. Modena Hvid Bygg selv BAD 2010/1 1 Fyldningsfront med 3x3 mm fasede kanter. Inklusiv belysning og kosmetikindsats. Eksklusiv bl.batteri og greb. Sky Night vask 61 cm. 5.645,- Fyldningsfront med 3x3 mm fasede kanter.

Læs mere

Køkkenrenovering. Afd. 131 C. A. Thyregodsvej 8230 Åbyhøj

Køkkenrenovering. Afd. 131 C. A. Thyregodsvej 8230 Åbyhøj Favrskov Boligselskab Afd. 131 C. A. Thyregodsvej 8230 Åbyhøj Langkærvej 2F 8381 Tilst T 87 45 91 91 www.al2bolig.dk Init: LEN LEN@AL2bolig.dk J. nr. 2. marts 2018 Køkkenrenovering. Hvilket køkken kan

Læs mere

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr ../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr IndholdsfortegneIse Køkken...3 Orientering....................... 3 Betingelser...4 Procedure...5 Minimumskrav......... 8 Egne notater / tegning...

Læs mere

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dato: 15.03.2013 Side: 2 af 27 Rumnr.: 0.01 Rumtype: Natur/teknik Note: Bemærkninger: Inventar Indv.

Læs mere

Riishøjsvej. Individuel modernisering af køkken. Gældende 2013/2014

Riishøjsvej. Individuel modernisering af køkken. Gældende 2013/2014 Riishøjsvej Individuel modernisering af køkken Gældende 2013/2014 Individuel modernisering af køkken Din afdeling har besluttet at du selv kan have indflydelse på hvordan dit køkken skal indrettes. Tidligere

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016 4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016 4 trin til dit nye køkken Denne brochure hjælper dig med hvordan du måler op, indretter, bestiller og installerer dit nye IKEA køkken. Her finder du alle

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

GENOA P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER

GENOA P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER GENOA PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med god udluftning. Møblerne må ikke have direkte

Læs mere

kontorindretning og inventar ErgoPro Flex

kontorindretning og inventar ErgoPro Flex kontorindretning og inventar ErgoPro Flex Kontorer til ethvert behov... ErgoPro Flex med EP 2000 stel Du bestemmer farve, størrelse og tilbehør - mulighederne er mange... 2 se mere på www.inventarland.dk

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

SKAGEN P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER

SKAGEN P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER SKAGEN PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med god udluftning. Møblerne må ikke have direkte

Læs mere

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL. 18.00 19.20 Dagsorden Præsentation Vinder af licitationen Svane Køkken Hårde hvidevarer Standardkøkken Valgmuligheder af materialer

Læs mere

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i XXX EFTER: Det store rum er opdelt i to med en delvist åben skillevæg. På den ene side er der et ryddeligt og luftigt soveværelse. Og på den anden side en rummelig garderobe med masser af opbevaringsplads.

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

Tips til dit køkkenkøb

Tips til dit køkkenkøb Tips til dit køkkenkøb www.blum.com 2 sider af et køkken: smukt og praktisk Sådan at du har glæde af dit nye køkken i lang tid Et køkken bliver erfaringsmæssigt anvendt i ca. 15 år og længere. Dermed må

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

SILK NYHED SILK BY DESIGNA ER EN LÆKKER LÅGE MED EN SILKEBLØD MAT OVERFLADE, DER GØR DEN TIL EN FRYD FOR ØJET. Brigitte Kürzel, designchef hos DESIGNA

SILK NYHED SILK BY DESIGNA ER EN LÆKKER LÅGE MED EN SILKEBLØD MAT OVERFLADE, DER GØR DEN TIL EN FRYD FOR ØJET. Brigitte Kürzel, designchef hos DESIGNA BY DESIGNA ER EN LÆKKER LÅGE MED EN EBLØD MAT OVERFLADE, DER GØR DEN TIL EN FRYD FOR ØJET Brigitte Kürzel, designchef hos DESIGNA DESIGNA GARANTIER 5år BORDPLADER - SORT 10år 25år SKABE OG LÅGER SKUFFER

Læs mere

Brug af råderet i AlmenBolig+

Brug af råderet i AlmenBolig+ Brug af råderet i AlmenBolig+ 1. Dine muligheder 2. Forandringsarbejde 3. Forbedringsarbejde 4. Fremgangsmåde - hvordan kommer jeg i gang 5. Hvordan kommer jeg i gang med arbejder der kræver særlig tilladelse

Læs mere

BADERUMSLØSNINGER FUNKTIONEL SERIE AF PRODUKTER I ET ELEGANT SKANDINAVISK DESIGN

BADERUMSLØSNINGER FUNKTIONEL SERIE AF PRODUKTER I ET ELEGANT SKANDINAVISK DESIGN BADERUMSLØSNINGER FUNKTIONEL SERIE AF PRODUKTER I ET ELEGANT SKANDINAVISK DESIGN opox tilbyder fleksible løsninger, der kan kompensere for nedsat funktionsevne, indenfor baderumsindretning. Produkterne

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI. KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space DANISH DESIGN DANSANI.DK Dansani Special Collection Dansani Special Collection er dansk design i holdbar

Læs mere

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm.

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm. KR. 12.220,- RUMBA DYBE SKABE MED BUEDE FRONTER OG GOD PLADS BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET Hurtig og nem be st il li ng! MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET KR. 10.565,-

Læs mere

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN frie køkken detdetfrie køkken FIRENZE HVIDMALET Dette køkkendesign giver med den lange brede bordplade masser af mulighed for

Læs mere

Køkkenrenovering. Afd. 107 Birkeparken

Køkkenrenovering. Afd. 107 Birkeparken Afd. 107 Birkeparken Favrskov boligselskab Langkærvej 2F 8381 Tilst T 87 45 91 91 www.al2bolig.dk Init: LEN LEN@AL2bolig.dk J. nr. 2. marts 2018 Køkkenrenovering. Hvilket køkken kan der vælges: Det står

Læs mere

Sådan rengøres skydebaner

Sådan rengøres skydebaner Sådan rengøres skydebaner De Danske Skytteforeninger Vingstedvej 27 7182 Bredsten 1 Fokus på rengøring i ny pjece De Danske Skytteforeninger udgiver med denne skrivelse en pjece om, hvordan man rengør

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

Til brug for min opfølgningsrapport (nr. 1) modtog jeg herefter amtets og sygehusets udtalelser.

Til brug for min opfølgningsrapport (nr. 1) modtog jeg herefter amtets og sygehusets udtalelser. FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 6. august 2003 afgav jeg endelig rapport om min inspektion den 13. juni 2003 af Sygehus Vestsjælland, Ringsted Sygehus. I rapporten bad jeg amtet om udtalelser og om underretning

Læs mere

Beslutning. Modeller. Forhåndstilkendegivelse

Beslutning. Modeller. Forhåndstilkendegivelse Afdelingsbestyrelsen ønsker med denne orientering at beskrive hvilke modeller af individuel køkkenmodernisering du kan vælge imellem. Beslutning Køkkenmoderniseringerne gennemføres som kollektivt besluttet

Læs mere

Montering. Kvik køkken

Montering. Kvik køkken Montering. Kvik køkken Tillykke med dit nye Kvik køkken! Inden du kan tilberede første måltid står du nu overfor monteringen. Med denne guide vil vi forberede dig på monteringen, sikre dig en god proces

Læs mere

THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2018

THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2018 THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2018 Der tages forbehold for trykfejl. Priser er kun gældende for HusCompagniets kunder. B FJERN- BETJENING LYSDÆMPER KANTSUG Flytbar aftræk bagud eller opad Energibesparende

Læs mere

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN svane køkkenet FÅ FOR KR. 10.000 EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN 100% dansk design se mere på Når beslutningen er taget omkring investeringen i et nyt køkken, bad eller anden opbevaring kommer man til næste

Læs mere

Rum/arbejdsområde: Problemet Ja Nej Bemærkninger. Arbejdsstedets indretning

Rum/arbejdsområde: Problemet Ja Nej Bemærkninger. Arbejdsstedets indretning 1 of 12 Arbejdsstedets indretning Er størrelsen på de enkelte arbejdsrum tilpasset produktionen? Er der tilstrækkelig plads til, at medarbejderne kan arbejde uden hindringer Er der tilstrækkelig plads

Læs mere

AFD. 62 OMEGAVEJ 2-62 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, KØKKEN

AFD. 62 OMEGAVEJ 2-62 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, KØKKEN AFD. 62 OMEGAVEJ 2-62 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, KØKKEN Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af køkkener. Dette er et individuelt tilbud til den enkelte lejer, som

Læs mere

Mest til rum arbejde og fornøjelse

Mest til rum arbejde og fornøjelse Mest til rum arbejde og fornøjelse Indretning af børneinstitutioner www.max-horsens.dk / Tlf. 75 65 66 11 Linoleumsborde har fået et comeback - med smukke, bløde og lyddæmpende overflader i flotte farver.

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Frejasvej Afdeling 29. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Frejasvej Afdeling 29. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Frejasvej 51-111 Afdeling 29 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

KAPERSTALDEN. Projektforslag. Kaperstalden TH/NFT. Projektforslag FASE: SAG: SAGSNR: 13-09 SIDE: 1/15 UDGIVET: 04.06.2013 UDARB.

KAPERSTALDEN. Projektforslag. Kaperstalden TH/NFT. Projektforslag FASE: SAG: SAGSNR: 13-09 SIDE: 1/15 UDGIVET: 04.06.2013 UDARB. KAPERSTALDEN FASE: SAG: SAGSNR: 13-09 SIDE: 1/15 UDGIVET: 04.06.2013 UDARB./GODKENDT: TH/NFT KONTROLPERSON: KONTROLGRUNDLAG: KONTROLDATO: Bertelsen & Scheving Arkitekter APS Store Kongensgade 59A, 2.sal

Læs mere

EAST 21. MATERIALELISTE Est. 2002

EAST 21. MATERIALELISTE Est. 2002 EAST 21 MATERIALELISTE Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Beskrivelsen af de materialer som følger med projektet er derfor med forbehold for ændringer.

Læs mere

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013 4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013 4 trin til dit nye køkken Denne brochure hjælper dig med hvordan du måler op, indretter, bestiller og installerer dit nye IKEA køkken. Her finder du alle

Læs mere

"ALLE MULIGHEDER" Pat.Pending. THERMEX TRIGGER LINK MODUL

ALLE MULIGHEDER Pat.Pending. THERMEX TRIGGER LINK MODUL 8 YELLOW LINE "ALLE MULIGHEDER" - INTERN MOTOR Bruges oftest p.g.a. enkel installation. TOP LINK MODUL KOGEPLADE Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-kogeplade.

Læs mere

ET SUNDT SKYDEMILJØ 1

ET SUNDT SKYDEMILJØ 1 ET SUNDT SKYDEMILJØ 1 Indhold Indledning 3 Indretning af skydebaner 4 Ventilation 6 Rengøring 9 Husk at vaske hænder 10 Søg rådgivning, lån og tilskud 11 2 Indledning Skydebaneforeningen Danmark arbejder

Læs mere

HUSFORENINGEN SYD DOKUMENTATION FOR TRANSFORMERPLACERING TIL HENHOLDSVIS 12 V LYS UNDER KØKKENSKABE/HYLDER HENHOLDSVIS 12 V LYS I BADERUM.

HUSFORENINGEN SYD DOKUMENTATION FOR TRANSFORMERPLACERING TIL HENHOLDSVIS 12 V LYS UNDER KØKKENSKABE/HYLDER HENHOLDSVIS 12 V LYS I BADERUM. Lyneborggade 21 Umiddelbart tilgængelig bag låge. Topplade er Vanskeligt tilgængelig på grund af stålstang fjernet. i kant af lem til teknikskakt, og man skal ind og Nye spots er monteret under hylde over

Læs mere

PARMA P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER

PARMA P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER PARMA PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med god udluftning. Møblerne må ikke have direkte

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

INDHOLD: Cube, ESL125 > Beskrivelse. Stripe, ESL145AER. Soft, ESL136WER

INDHOLD: Cube, ESL125 > Beskrivelse. Stripe, ESL145AER. Soft, ESL136WER INDHOLD: Cube, ESL125 > Beskrivelse Stripe, ESL145AER Soft, ESL136WER Beskrivelse Cube, ESL125AER, til indbygning Cube kan anvendes til både central og decentral boligventilation. Cube leveres i alufarve

Læs mere

Tilbud på Geodome (bolig) til genhusning af flygtninge

Tilbud på Geodome (bolig) til genhusning af flygtninge Dragør Kommune Teknik og miljø Kirkevej 7 2791 Dragør Dragør den 28. Maj 2017 Tilbud på Geodome (bolig) til genhusning af flygtninge Kære Dragør kommune, Geodomen er indrettet med henblik som bolig. Indretningen

Læs mere

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde.

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolsystemer MANO reolsystemer MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolen leveres med hylder, skuffer og låger monteret.

Læs mere

Alle mål i cm. Samlet pris kr /11/2016 Udskriv

Alle mål i cm. Samlet pris kr /11/2016 Udskriv Alle mål i cm Projektnavn Home Eksempel 1 Projektnummer 0000 9680 2282 Indeholdt i den samlede pris Belysning kr 1.680 Hvidevarer kr 8.146 Samlet pris kr 25.491 Brugernavn (e mail adresse eller IKEA FAMILY

Læs mere

Indledning. Hvad er formålet med at lave en god rendering?

Indledning. Hvad er formålet med at lave en god rendering? DK 12.10.2012 Indledning Hvad er formålet med at lave en god rendering? Indledning Er der nogen retningslinjer eller tips som vi kan følge, for at forbedre renderings kvaliteten? Indledning Retningslinjer

Læs mere

Retningslinier for køkkenrenoveringer

Retningslinier for køkkenrenoveringer Favrskov Boligselskab Til beboerne i afd. 152 Kappelsdal Langkærvej 2F 8381 Tilst T 87 45 91 91 www.al2bolig.dk Init: len len@al2bolig.dk J. nr. 2. marts 2018 Retningslinier for køkkenrenoveringer Hvilket

Læs mere

før [version 1.0 ] Engang var det topmoderne, men nu er køkkenet nedslidt. Lågerne hænger, og der er slidt hul i laminatet flere steder.

før [version 1.0 ] Engang var det topmoderne, men nu er køkkenet nedslidt. Lågerne hænger, og der er slidt hul i laminatet flere steder. LET SVÆRHEDSGRAD: Det er ikke særligt svært at sætte et køkken op. TIDSFORBRUG: Regn med en uges tid. SVÆRT Indretningen var helt perfekt, men efter knap 0 år kunne køkkenet ikke mere. Se, hvordan det

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Komfur 6/8 blus, med gasovn

Komfur 6/8 blus, med gasovn Electrolux 900-serien har køkkenudstyr, der opfylder alle behov i et professionelt køkken. 900-seriens alle moduler kan enten være fritstående eller bygget sammen til en funktionel arbejdsplads. Gaskogepladen

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de

Læs mere

Velkommen! Kom ind og bliv inspireret.

Velkommen! Kom ind og bliv inspireret. Velkommen! Kom ind og bliv inspireret. Køkken, bad og garderobe - 2011 www.hth.dk Søndagsåbent Vi holder åbent den første søndag hver måned fra klokken 10 til 15. Kom og giv dig god tid til at finde det

Læs mere

Alle mål i cm. kr Samlet pris. IKEA FAMILY medlemspris

Alle mål i cm. kr Samlet pris. IKEA FAMILY medlemspris Alle mål i cm Projektnavn METOD/VOXTORP version 6 Projektnummer 0001 0009 6146 Indeholdt i den samlede pris Belysning kr 1.756 Hvidevarer kr 19.503 IKEA FAMILY medlemspris kr 46.618 Samlet pris kr 47.618

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

ET FLOT OG SMART VALG

ET FLOT OG SMART VALG SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design er tidløst og kommer af vores kærlighed til lyset og naturen. Serie[P] borde tager udgangspunkt i denne tradition med rene linjer, funktionelt design og

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

INDIVIDUELT DESIGN ANNE NEXØE LARSEN KØKKEN - BAD - GARDEROBE REOLER. Indretningsarkitekt, Designer

INDIVIDUELT DESIGN ANNE NEXØE LARSEN KØKKEN - BAD - GARDEROBE REOLER. Indretningsarkitekt, Designer INDIVIDUELT DESIGN KØKKEN - BAD - GARDEROBE REOLER ANNE NEXØE LARSEN Indretningsarkitekt, Designer INDHOLD INDIVIDUELT KØKKENDESIGN... 3 FORKLARING TIL BILLEDTEKSTER... 4 KVALITET... 5 PRODUKTION OG MONTERING...

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 36_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Vesterhavnen 10-12, Nyborg Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer NYT BADEVÆRELSE Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer Badeværelset er indrettet efter de eksisterende installationers placering. Til badeværelset foreslåes elementer, som er enkle, smukke og

Læs mere

Bring bevægelse i køkkenet

Bring bevægelse i køkkenet Bring bevægelse i køkkenet Ergonomi i køkkenet For vor eget velbefindende og sundheds skyld stilles der krav til mulighederne for at arbejde i forskellige højder og arbejdsstillinger på jobbet. En sund

Læs mere