Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014."

Transkript

1 Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og fremhæve de mange aktiviteter vi formår både sportsligt og socialt. Vi er i år 269 medlemmer, det er omtrent det samme som sidste år. Og det er fordelt som følgende: 151 under 25 år, 92 over 25 år, 26 passive og 5 æresmedlemmer. Sikkerhed: Glostrup rideklub vil og er fortsat fortaler for, at vi har god og sikker omgang med vores heste. Vi tilbyder derfor i klubben ryttermærkeundervisning, hvor Cecillie frivilligt uddanner vores ryttere i sikker og fornuftig omgang med heste. Cecillia har igen i år afholdt ikke færre end 3 kurser i ryttermærke 3, 3 kurser i ryttermærke 4 og ligeledes 3 prøver i ryttermærke 3 og 3 prøver i ryttermærke 4. Derudover har klubben, igen med Cecillia i spidsen, afholdt 3 kurser i Klar-paratstart, som er adgangsporten til at erhverve rytterlicens. Bestyrelsen sætter stor pris på Cecillias arbejde. Bestyrelsen opfordrer alle til, at man læser vores generelle sikkerhedsregler, som findes på hjemmesiden. Sportslige resultater og aktiviteter: Vi har igen i år været meget aktiv som rideklub, men inden jeg kommer nærmere ind på det, så vil jeg gerne nævne nogle flotte resultater i år. I 2013 blev Desiree Kruuse Larsen og Mia Maj Kruuse Larsen nr. 2 og 3 til Sjællandsmesterskabet i spring. Glostrup Rideklub vandt Vestegnsmesterskabet i spring for hold, og ligeledes Vestegnsmester i det individuelle kombineret mesterskab. Vi var også godt repræsenteret i Vestegnspokalen, hvor vi havde en rytter på 1. og 4. pladsen. Det var også i år, at en GLK rytter leverede et internationalt resultat i forbindelse med EM i Herning. GLK har været flot repræsenteret til mange distriktsstævner og klubstævner både i dressur, paradressur og spring, med mange flotte resultater, se blot på de mange point på vores forskellige championatslister. Jeg tror bestemt der i år må være pointrekord på springchampionatet. Her skal ligeledes nævnes, at vores pararytter Luna Riis Søborg blev nr. 3 på Distrikt 1`s championats liste for pararyttere, og Desiree Kruuse Larsen også blev nr. 3 på Distrikt 1`s championats liste i spring.

2 Til ryttere som tager ud til andre klubber for at starte stævne, yder GLK fortsat 5 gange transporttilskud. På hjemmebanen har vi afholdt ikke færre end 16 ridestævner. Der er vores 3 Distriktsstævner, og 13 stævner på klubplan, både interne og udvidet klubstævner. Der har igen i år været mange tilmeldte til vores stævner, og vi får altid stor ros fra ryttere og Tekniske delegeret. Vores udvalg er meget rutineret i afholdelse af stævnerne, og da det jo er frivillig arbejde, så er det super flot at vi fremstår meget professionelle. Det er et stort prisværdigt arbejde vores udvalg yder ved stævnerne. Udvalgene arbejder hårdt på at få frivillige til at hjælpe til stævnerne, for en ting er sikkert, uden hjælp fra alle de frivillige som stiller op, ville vi ikke kunne afholde alle vores stævner med den store succes, som vi har ry for. Glostrup Rideklub har mange udvalg. Hver udvalg er grundfundamentet til vores forskellige sportslige, uddannende og sociale arrangementer. Hver udvalg har en gruppe medlemmer som tilrettelægger, planlægger og er tovholdere ved vores arrangementer. GLK`s udvalg møder op til bestyrelsesmøderne, og er en del at samtlige møder, hvor kommende arrangementer bliver præsenteret, og afholdte arrangementer evalueret. Der er altid meninger i stalden, og tro mig der bliver lyttet til dem, både godt og ondt. Vi ønsker alle at gøre vores bedste, så kom med din mening, men husk også at give vores udvalg et stort skulderklap, for det fortjener de. Jeg vil blot lige lave en lille præsentation af vores udvalg. Spring og dressurudvalg er de arrangerende kræfter ved alle vores dressur og springstævner. Lære-legeudvalget arrangerer ligeledes et mini dressurstævne og mini springstævne. Hvor helt unge og urutinerede ryttere får stor hjælp til at ride et dressurprogram eller springe en bane. Der lægges i dette udvalg også stor vægt på sikkerhed. Udvalget arrangerer også 2 miniskovturer, hvor urutinerede ryttere med hjælp kan nyde naturen på hesteryg. Caffeudvalget er et udvalg som stiller op til samtlige arrangementer, de sørger for mad og drikke. Det er et udvalg som kræver mange hjælpere, da det også for dem kan være nogle lange stævnedage. Caffeudvalget tager sig af planlægningen, men har så brug for hjælpere til at passe cafeteriet. Juniorudvalget har afholdt showstævne, et dejligt og sjovt stævne. Det er altid en dejlig dag, med god stemning, skabt af juniorudvalget, unge ryttere og ikke mindst med en god tovholder i Camilla fra lære-legeudvalget. Juniorudvalget og lære-legeudvalget samarbejder også ved afholdelse af Julearrangementet, som var stor succes, med over 100 solgte slikposer i 2013.

3 Voltiudvalget træner stadigvæk 2 gange om ugen, der har været lidt nedgang i antal af udøvere, men udvalget arbejder fortsat på større tilgang. Klubben har nydt de flotte opvisninger ved showstævnet og julearrangementet. Bestyrelsen håber og bakker op om, at GLK fortsat har voltigering som tilbud. Kvadrillen træner flittigt hver mandag aften, og til showstævnet så vi det flotte resultat. Terrænudvalget arrangerede den årlige terrænspringning. Noget af en oplevelse for både ryttere og heste. I år prøvede vi at lave en lille millitarykonkurrence, hvor rytterne ud over terrænspringningen også skulle ride et dressurprogram og springe en springbane. Det har så affødt, et kommende udvalg, med interesse i netop millitary, men også distance ridning og andre breddeaktiviteter. Vores sponsorudvalg med Torben i spidsen, har igen i år skaffet flotte sponsorater. Det er uundværligt, for med disse sponsorater kan vi lave ekstra flotte doteringer til vores C-stævner. Det er noget som trækker ryttere til, og giver et dejligt stort stævne med mange starter. Foldudvalget samarbejder med Joen og sørger for vores folde. Jorden er lejet at kommunen, derfor skal hesteejerne være medlem af klubben for at benytte foldene. Bestyrelsen med Bjarne i spidsen prøver at få indflydelse på kommende folde i området, vi ved at der med tiden skal bygges på vores folde, og vi håber der fortsat vil blive plads til vores heste. Husk fortsat at tænke jer om, når i lukker heste på fold. Det er i de situationer, der ofte kan ske farlige situationer. Jeg kan her igen henvise til sikkerhedsreglerne på hjemmesiden. Så er der vores festudvalg som i år har arrangeret flere hyggelige og festlige aftner. Ronja er god til at arrangere og har altid en god ide, bl.a. Oktoberfest med tyrolerstemning. Men også i sommer med grillaften/hjælperfest og rundbold, til disse hyggelige aftner er der gerne mellem som møder op, ung som gammel, og alle er velkomne og alle hygger sig. Bestyrelsen er stolt af, alle klubbens udvalg, som yder et stort og vigtigt arbejde for at fremme vores sport og fællesskab. Men vores arrangementer stopper ikke her, der er fortsat godt gang i torsdagsspisningen. Thomas og Rene er blevet et godt makkerpar, som laver lækkert mad til vores ryttere, her er der mellem 20 til 40 der møder op.

4 Andespillet var også en stor succes, der var stor tilslutning, og rytterstuen var igen fyldt til randen. I år med en sponsor som var medvirkende til lidt ekstra stort overskud. Klubben har også afholdt arbejdsdage. Al vores materiel skal løbende vedligeholdes, banerne skal gøres klar til udendørssæsonen, foldene repareres og efterses. Oprydning og rengøring er også en del af arbejdsdagene. Klubben forventer at hver hesteejer giver mindst 2 arbejdsdage på året, herudover møder også mange at skolerytterne op. Det er en fælles sag at vi hjælpes ad, vi har jo alle en interesse i, at vores baner, folde og omgivelser er i orden og brugbare. Jeg kan her oplyse at vi har en forsikring gennem DIF, hvor alle er dækket af en kollektiv ansvar- og arbejdsgiverforsikring, hvis en skulle komme til skade under en arbejdsdag. Striglernes magasin udkommer 4 gange årligt, til stor fornøjelse for alle. Det er så dejligt at se den ivrighed, hvormed vores ryttere sidder rundt omkring og læser. Men husk vi skaber selv bladet og de forskellige indlæg. Så har du en god historie, oplevelse eller episode, så tøv ikke med at sende den til Anne-Bente. Jette passer fortsat vores hjemmeside, når Jette får opdateringer/nyheder, går der ikke mange timer før siden er rettet til. Helle Falck passer fortsat mailboksen, og sender nyhedsbreve ud til alle som er med på listen. Men med vores nye medlemssystem, vil det fremover blive sendt ud igennem dette. Er du der ikke, så kontakt Helle F eller Lone. Ang. Vores nye medlemssystem så har Lone lavet et stort arbejde med at få registreret alle korrekt. Vi mangler fortsat en del oplysninger på medlemmer, så hvis du ikke modtager mail eller sms fra klubben, så kontakt Lone, så vi kan få dine oplysninger. Samarbejde: Glostrup Rideklub har et super godt samarbejde med Parcelgårdens Rideskole og Hestepension. Dette samarbejde er meget unikt. Rideskolen viser stor interesse i alle klubbens arrangementer, og der er stor opbakning og hjælp fra alle kanter af familien. Denne opbakning er meget prisværdig.

5 Jeg vil også her takke vores sponsorer. Igen i år er der blevet givet flotte sponsorater, så vi kunne lave store doteringer til vores Distriktsstævner. Dette tiltrækker starter til vores stævner, så klubben kan få god indtægt på startgebyrerne. GLK får tilskud af kommunen til husleje, el, rengøring og afgifter. Vi lejer stadigvæk vores dejlige folde af kommunen, og gid det bliver mange år endnu. Ligeledes lejer vi vores udendørsbaner af Skovvæsenet, og Bjarne har løbende en god dialog med skovvæsenet. I år fik vi tilskud fra GSI (Glostrup Samlede Idrætsforeninger) til indkøb af en springmur. Jeg deltager i de månedlige møder, og får i den forbindelse et indblik i andre foreningers muligheder og daglige udfordringer. Distrikt 1 er vores nærmeste kontakt til Ride forbundet, jeg har desværre ikke altid tid til at deltage i alle møder, men her er resten af bestyrelsen meget villige til at møde op i stedet. Jeg har som andre år deltaget i Ride Forbundets repræsentantskabsmøde, som i 2013 sløjfede halvvejsmødet og nu kun holder repræsentantskabsmøde i april. I klubben benytter vi flittigt DRF`s stævnesystem, Charlotte er vores dygtige stævnekoordinator, som sørge for at oprette vores stævner på DRF GO, indlæse dem i stævnesystemet, og lave startlister til alle vores stævner, et stort og prisværdigt arbejde, som ind imellem ikke er helt nemt. Både DRF live og DRF GO er nu en naturlig del at vores stævner, jeg vil næsten sige, at disse efterholdende velfungerende EDB systemer er uundværlige i forbindelse med vores stævner. Som det fremgår af denne beretning, så er Glostrup Rideklub en velfungerende forening. Vi samarbejder med mange parter, vi medinddrager vores medlemmer, vi yder et stort frivilligt arbejde for at fremme vores sport og fællesskabet, vi oplyser og underviser og sidst men ikke mindst så mødes vi om en fælles interesse. Tid til at runde af, 2014 er skudt godt i gang, i samme ånd og med et stort udvalg af aktiviteter. Vi skaber selv denne klub, så har du gode ideer til nye tiltag, så kom gerne til bestyrelsen.

6 Jeg vil slutte denne beretning med, at rose alle frivillige i denne rideklub, det er det som gør foreningsarbejde sjovt, det er derfor vi gider. Det er fællesskabet, det er samarbejdet, det er det at være god til noget og få alle med, som tæller. Husk at Glostrup Rideklub er det, vi gør den til. På bestyrelsens vegne Formand Helle Skjøt

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015

Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Generalforsamling i Slagelse Rideklub Torsdag d. 26. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning til godkendelse 3. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Slagelse Ride klub SLRK Onsdag 27. februar 2013

GENERALFORSAMLING i Slagelse Ride klub SLRK Onsdag 27. februar 2013 GENERALFORSAMLING i Slagelse Ride klub SLRK Onsdag 27. februar 2013 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jesper Nielsen valgt. Dirigent konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt ved opslag

Læs mere

BilagKFU_140603_pkt.05.01 EVALUERING EFTER 1 ÅR

BilagKFU_140603_pkt.05.01 EVALUERING EFTER 1 ÅR HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB EVALUERING EFTER 1 ÅR Indholdsfortegnelse Bestyrelsen 2013/2014 & 2014/2015 Succes sportsligt Succes socialt Kommunikation Medlemstal, rideskolehold og belægning Heste-bestanden

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Tvede-Linde Jagtforening

Tvede-Linde Jagtforening Støvringgårdvej 27 Mellerup Tlf. 51862721 Tvede-Linde Jagtforening Salg af foder til hunde, katte, kaniner, fugle, høns og heste. Kom selv og se udvalget. Årg. 2007 nr.1 På gensyn. Poul Reenberg. Se også

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Emne: Beretning 2013 Når man ser tilbage på året der er gået fristes jeg til at genbruge min indledning fra de tidligere

Læs mere

Tommerup Motocross- & Speedwayklub

Tommerup Motocross- & Speedwayklub Referat fra den ordinære generalforsamling i Støtteforeningen for afholdt mandag d. 19. januar 2014 Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik Brorson blev valgt til ordstyrer og Peer Bjørnskov Madsen

Læs mere

K L U B B L A D E T. Medlemsblad for Kongelundens Rideklub

K L U B B L A D E T. Medlemsblad for Kongelundens Rideklub K L U B B L A D E T Medlemsblad for Kongelundens Rideklub Nr. 2 MARTS-APRIL 2007 T E L E F O N L I S T E 2 0 0 7 KONGELUNDENS RIDEKLUB (KRK) TØMMERUPVEJ 276 2791 DRAGØR Sekretariatet: 32 53 46 40 Cafeteriet:

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Jubilæumstillæg Nr. 59

Jubilæumstillæg Nr. 59 Forsidebillede: Lidt af hvert fra stævne og fest Annoncepriser: Pr år: ½ side 500 kr. 1 side 1000 kr. Pr gang: ½ side 150 kr. 1 side 300 kr. Redaktion: Anne-Bente Hansen, mail havfuglenab@mail.dk - tlf.:

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed

Læs mere

Der er afholdt flere events i svømmeskolen og et hvor der var et Mix af A6 og svømmeskolen til svøm langt

Der er afholdt flere events i svømmeskolen og et hvor der var et Mix af A6 og svømmeskolen til svøm langt Slangerup D.20-03-13 Næst formandens beretning 2012 Jeg fik opgaven at være fungerende formand da vores formand Anne-Marie var i lykkelige omstændigheder, men desværre fødte 2,½ måned før termin. Mor og

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning.

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning. Referat Generalforsamling i Dansk Ride Instruktør Forening fredag, den 6. februar 2015 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Elmosevej 24A, Fløjstrup 8330 Beder E mail: drif@drif.dk Tlf.: 20

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

HGI-Nyt. 37. år gang Oktober 2012 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforenin g

HGI-Nyt. 37. år gang Oktober 2012 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforenin g HGI-Nyt 37. år gang Oktober 2012 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforenin g Havdrup Gy mnas tik - o g Idræts for ening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand

Læs mere

Marts/April 2006 44. Årgang

Marts/April 2006 44. Årgang Marts/April 2006 44. Årgang Frederiksborg Amts Motorklub Fredensborg-Humlebæk Moto Cross Klub Melby Micro Cross Club Hundested Moto Cross Klub www.kejserdalen.dk og www.microcross.dk Aktivitetskalender

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang December 2013 Nr. 4. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang December 2013 Nr. 4. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang December 2013 Nr. 4 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål!

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Velkommen til den skriftlige beretning fra VUIF, en opsamling på året der er gået og et begyndende

Læs mere

Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning

Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning Velkommen til generalforsamling 2013. Vi har igen i år haft den bedste sæson i mange år. Vi har haft et højt aktivitetsniveau. Mange har bestået

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 27. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Frederikssund Badminton Klub FBK 92 NETBOLDEN. 21. årgang Sæsonen 2013 2014 Nr. 1 juni

Frederikssund Badminton Klub FBK 92 NETBOLDEN. 21. årgang Sæsonen 2013 2014 Nr. 1 juni FBK 92 NETBOLDEN 21. årgang Sæsonen 2013 2014 Nr. 1 juni 2 Indholdsfortegnelse! Nyt fra Formanden... 3 Kontingenter for 2013 2014....... 6 Hvad får man for Kontingentet.... 7 Nyt fra Ungdomsafdelingen....

Læs mere

Og jeg vil gerne indlede med at præsentere den siddende bestyrelse:

Og jeg vil gerne indlede med at præsentere den siddende bestyrelse: Bestyrelsens beretning for forenningsåret 2014/15. Tak for ordet. Og jeg vil gerne indlede med at præsentere den siddende bestyrelse: Peter Slifsgaard, næstformand Hanne Lund Jørgensen Jørgen Niendahl

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 12. april 2013 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2012... 3 SANKT HANS WEEKEND...

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere