Arkitektsyn 2013 BYGNING NR Sermilik Stationen, Angmagssalik, Grønland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 849. Sermilik Stationen, Angmagssalik, Grønland"

Transkript

1 Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 849 Sermilik Stationen, Angmagssalik, Grønland Science Campus Service Bülowsvej Frederiksberg C Tlf.:

2

3 Side: 1.1 ARKITEKTSYN 2013 Adresse: 3913 Angmagssalik Matr. nr.: Klassifikation af bygning: Opførelsesår: 1970 Arkitekt: Fakultet: Det Natur- og Biovidenskabeligt Fakultet Brugere: Fakultetets feltstationsråd Bygningssynet afholdt den: Sommeren 2012 Deltagere i synet: Henning Overgaard 1 INDLEDNING Københavns Universitet, Campus Service har, i henhold til bestemmelserne i Boligministeriets "Vedligeholdelsescirkulære" af 11. december 2008, gennemført bygningssyn på Sermilik Stationen. 1.1 Kort bygningshistorisk oversigt: Den oprindelige bygning blev opført i 1970 på det plateau der i dag kaldes haven oppe bag den nuværende bygning. I vinteren 1972/73 forekom der et sneskred fra de bagvedliggende klipper, som planede bygningen med jorden. I 1973 blev den nuværende bygning opført. Den er tegnet og opført af arkitekt????. Der er i sommeren 2003 etableret et oplagsbygning for benzin o.a. grej. I vinteren blev oplagsbygningen ødelagt af sne og storm. Bygingen er genopført i sommeren 2012 som forsikringssag. 1.2 Bygningsmæssig beskrivelse: Bygning 1 /beboelse er opført af præfabrikerede sandwich elementer af douglas plader, så vidt det skønnes med 10 cm. isolering i mellem. Både gulv, væg- og loftkonstruktionen er opbygget på denne måde. Elementerne er boltet sammen. Huset er placeret på en bundrem der er lagt ovenpå fundamentblokke placeret på grundfjeldet. Afstand fra bundrem til jordoverflade er lukket med plader af hensyn til sneen. Taget er belagt med tagpap i min. 2 lag. Det sidste pålagt omkring år år. Vinduerne er med et lag glas og sidehængslede med sprosser. Ydervæggene er malet med sort udvendig maling. Indvendig er gulvet i entre, toiletrum, stue/spiserum og køkken belagt med linoleum med filtunderlag. De 3 køjerum er belagt med nålefilt.

4 Side: 1.2 Alle indvendige vægge fremtræder ubehandlede. Der er i 2004 opsat fliser bag håndvask på toilet. Af udstyr kan nævnes: Oliekamin med bundselsbrænder, gaskomfur til flaskegas, 230 v. elinstallation med benzingenerator placeret i lager og værkstedsbygning samt toiletspand til tømning. Vand hentes i plastikdunke ved kilde umiddelbart nordøst for huset. Ydermere forefindes fastmonterede batteridrevne orienteringslamper på strategiske pladser ved siden af dørene. Garagebygning på cirka 37m2 er opført på randfundament på ca 7.0x5.4 m. Højde på fundament ca 0.30m. Der er fyldt op med sten og grus i fundament. Der er istøbet fundamentsbolte pr. cirka 100 cm, til fastgørelse af fodrem. Der er fundamentspap under fodrem.garagen er opføt som tømmerkonstruktion beklædt med krydsfiner og med asymetrisk sadeltag med tagpap. Asymetrien af hensyn til muligheden for opsætning af solceller. Al tømmer er samlet med kraftige BMF beslag eller lignende kvalitet. Hovedbygningen rummer et stort uisoleret lagerrum til diverse forsyninger og en stor gummibåd, værksted samt el-generatoren til 230 v elektricitet. Den er i nyere tid blevet udvidet med et rum med 4 køjepladser og et rum med en ikke tilsluttet brusekabine. Bygningen er i sommeren 2002 og igen i 2007 blevet malet med sort maling udvendig. Husets ydervægge fremtræder mod syd og vest nedbrudte med delaminering af krydsfineren flere steder og vinduesrammer og -karme virker noget udpinte og bør indenfor det nærmeste år eftersømmes og smøres med grundingsolie og derefter færdigmales 2 gange med hvid maling. Der udføres kitning af glas i nødvendigt omfang. Der mangler en glasliste på vindue i den NØ-lige gavl. Døren trænger til maling udvendigt. Der er indenfor de seneste 10 år blevet pålagt et ekstra lagt pap på taget. Pappet er bulet op og nogle steder revnet. Dette skyldes muligvis opstået damptryk p.g.a. manglende udtørring ved lægningen eller blot almindelig nedslidning i det hårde miljø. Afslutning ved udhæng er foretaget med sømmede alulister som p. g. a. de store temperatursvingninger har været medvirkende til at tagpappet er revnet i udhængene. Dækbrædderne på vindskederne er 2 steder ikke ført helt til tagryg. Beboelse: Beboelsen fremtræder i pæn vedligeholdt stand idet der dog er begyndende problemer med delaminering af krydsfineren udvendigt og der jævnligt bør foretages eftergang af flere af de udvendige overflader. Indvendig er gulvbelægningen efterhånden meget slidt og trænger til en udskiftning i stue og køkken. Der bør ske en udskiftning til linoleum med svejste samlinger. Undergulvet er plader af douglasgran med fjer og not og kan kræve nogen udspartling.

5 Side: 1.3 Vægge og lofter fremtræder ubehandlede og det skønnes at dette er det mest praktiske i huset. På grund af tidligere vandindtrængen er lofterne blevet skjoldede og det kunne derfor være en god ide at male dette med en transparent hvid maling, hvilket også ville forbedre lysniveauet inde i hytten. Vinduer indvendig rammer som karme bør behandles med grundingsolie og males hvide med oliemaling. I køkkenet trænger bordpladen ved vasken til udskiftning. Den er sammensat af flere stykker. Bag komfuret bør der opsættes en rustfri plade til beskyttelse af påvirkninger fra gasblussene samt til at beskytte væggen mod fedtstænk. Der er konstateret skimmelsvamp på loft i køkken og stue som vurderes at opstå p.g.a. fugt fra kogning på komfur. Der er emhætte over komfur men den opsuger ikke al damp ved kogning p.g.a. for lille størrelse. Der bør etableres en større emhætte samt en rumudluftning i køkken. Samtidig bør der etableres erstatningsluftindtag, så der også er friskluft til oliekamin. Til opsamling af affald benyttes i dag de papkasser o.l. som madvarerne bliver leveret i. Dette giver bl. a. stænk på væggen i køkkenet. Kasserne erstattes af et transportabelt affaldsstativ med låg til større sorte affaldssække. Det bør overvejes om der er tilstrækkelig med erstatningsluft til oliefyret ligesom det bør undersøges om afstanden til væggen er godkendt. Det ville være hensigtsmæssigt med dels en støvlerenser samt en elefantrist udenfor indgangsdøren. Lager og værkstedsbygningen er genopført i 2012

6 Bygnings navn: Sermelik, Grønland / Sermelik Stationen Dato: Rådgiver: Bygnings nr: 849 Side: SCS bejo VEDLIGEHOLDELSESSYN 21 Ydervægge ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Malerbehandling af ydervægge Malerbehandling af ydervægge på br. 1/beboelse og samtidig isætning af luftventiler jf. andet projektnummer. Malerbehandlibng 2.gang af nyopført br. 2/garagebygning der er genopført i Indervægge, komplettering ( Prioritet 3 ) Bygn.: 1 Udvendig facadebeklædning Udvendig facadebeklædning af krydsfiner revner og delaminerer trods hyppig maling. Det vurderes at der indenfor de næste år bør opsættes ny udvendig facadebeklædning, som kan tåle den kraftige påvirkning fra pitaraq og havmiljø. Det kan enten være en bræddebeklædning eller en alu/ stålbeklædning. 45 Lofter, overflader ( Prioritet 1 ) Bygn.: 1 Loftplader og udluftning Der er konstateret skimmelsvamp på indvendig loftsplader i køkken og stue, som vurderes at komme fra kogning på komfur. Der etableres snetæt udluftning gennem væg eller kip. Samtidig etableres erstatningsluft gennem luftindtag bag køkken. Emhætte over komfur ombygges så al fugt fra komfur bortledes gennem større emhætte.

7 Side: MYNDIGHEDSKRAV

8 Side: MILJØFORHOLD 5.1 Drøftelse af alle aktuelle sager vedrørende miljøpåbud med et bygnings- eller anlægsmæssigt forhold: 5.2 Tilsynets iagttagelser og forslag: Tilsynets anbefalinger/henstillinger 5.3 Indsamling af brugeroplysninger om, hvor der findes restasbest: Der forekommer ikke asbest. 5.4 Vurdering af asbestens tilstand/indkapslingen heraf: Tilsynets anbefalinger/henstillinger 5.5 Vurdering af mærkningen/advarselsskiltningen: Tilsynets anbefalinger/henstillinger

9 Bygnings navn: Sermelik, Grønland / Sermelik Stationen Dato: Rådgiver: Bygnings nr: 849 Side: CSN bejo ARBEJDSMILJØ 35 Lofter, komplettering Bygn.: 1 Skimmel i og på loftplader i opholdslokalet Der er konstateret skimmel i og på loftplader i opholdslokalet. Skimmel er verificeret ved test. Skaden hidrører fra manglende udluftning med personophold og madlavning i huset. Der er siden etableret ekstra ventilation, og der er plan om forebyggende be-handling i sommeren 2013 jf. vejledning fra specialist. 45 Lofter, overflader Bygn.: 1 Loftplader og udluftning Der er konstateret skimmelsvamp på indvendig loftsplader i køkken og stue, som vurderes at komme fra kogning på komfur. Der etableres snetæt udluftning gennem væg eller kip. Samtidig etableres erstatningsluft gennem luftindtag bag køkken. Emhætte over komfur ombygges så al fugt fra komfur bortledes gennem større emhætte.

10 Side: ØVRIGE FORHOLD DRØFTET UNDER SYNET 6.1 Bemærkninger

11 SfbNr Syns nr. Bygnnr. SynsBeskriv Overslag Alle beløb er kr. x eksl. moms.

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 781,3. Område 1, Bülowsvej 17 (bygn. 37, 38A, 38B, 40)

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 781,3. Område 1, Bülowsvej 17 (bygn. 37, 38A, 38B, 40) Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 781,3 Område 1, Bülowsvej 17 (bygn. 37, 38A, 38B, 40) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn:

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 802. Helsingør. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund. Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 802. Helsingør. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund. Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 802 Helsingør Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Marinbiologisk Laboratorium, Helsingør

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 704. Fiolstræde 4-6. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 704. Fiolstræde 4-6. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 704 Fiolstræde 4-6 EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Fiolstræde 4-6, 1171

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 751. Panum Instituttet

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 751. Panum Instituttet Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 751 Panum Instituttet Arkitektfirmaet C.F.Møller A/S Danneskiold-Samsøes Allé 28 1434 København K Tlf.: 32 88 78 44 Fax: 32 88 78 99 Bygnings navn: Panum instituttet, Blegdamsvej

Læs mere

Brandstrupvej 107 2610 Rødovre

Brandstrupvej 107 2610 Rødovre "Vi ved, at din bolig er noget særligt for dig og dine. Det er selve grundlaget for vores indsats. Vi rådgiver også med hjertet." Brandstrupvej 107 2610 Rødovre Bolius Boligejernes Videncenter A/S Lautrupvang

Læs mere

E/F DYBBØLSGADE 27 / ESBERN SNARES GADE

E/F DYBBØLSGADE 27 / ESBERN SNARES GADE Irlandsvej 5 2300 København S Tlf 32 97 01 07 Fax 32 97 01 37 www.eibyeogholmsgaard.dk SAG NR. 99.507 A DECEMBER 1999 E/F DYBBØLSGADE 27 / ESBERN SNARES GADE 1-3 1721 København V. T I L S T A N D S V U

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT EF KONGENSGAVEVEJ

TILSTANDSRAPPORT EF KONGENSGAVEVEJ TILSTANDSRAPPORT EF KONGENSGAVEVEJ MARTS 2006 Indhold: Side: 1.0 INDLEDNING. 2 2.0 KORT BESKRIVELSE AF EJENDOMMEN. 3 3.0 OVERORDNET KONKLUSION. 4 4.0 EJENDOMSOPLYSNINGER. 5 4.1 KOMMUNALE OPLYSNINGER. 5

Læs mere

Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1380 A/B Oehlenschlægersgade 43

Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1380 A/B Oehlenschlægersgade 43 Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1380 A/B Oehlenschlægersgade 43 24. februar 2010 Rev 2. 04.05.2010 Udført af: Dan Ørbæk Henriksen og Jørn Nicolaisen Kobbelvænget 72 2700 Brønshøj Telefon 3295

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan Trio Arkitekter A/S Nyvej 16C, 1. sal 1851 Frederiksberg C Tlf.: 33 15 15 20 mail@trioarkitekter.dk www.trioarkitekter.dk CVR-nr.: 25896947 10 års vedligeholdelsesplan AB Skovåsen - Skovåsen 1-27 4060

Læs mere

Tilstandsrapport samt vedligeholdelsesplan

Tilstandsrapport samt vedligeholdelsesplan Tilstandsrapport samt vedligeholdelsesplan Forening: AB Lollandsvej 35-39 2000 Frederiksberg Udført af: Jørn Borg Nicolaisen Mikkel Persson Sagsnummer: 11061-01 Dato: 17.02.2015 Besigtiget: 13.10.2014

Læs mere

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 701. Bispetorvet 1-3. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29

Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 701. Bispetorvet 1-3. EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Ingeniørsyn 2013 BYGNING NR. 701 Bispetorvet 1-3 EKJ rådgivende ingeniører as Blegdamsvej 58 2100 København Ø Tlf.: 33 11 14 14 Fax: 33 93 13 29 Side: 1.1 INGENIØRSYN 2013 Adresse: Bispetorvet 1-3, 1167

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1682 A/B Holsteinsgade 53-55

Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1682 A/B Holsteinsgade 53-55 Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1682 A/B Holsteinsgade 53-55 8. juni 2012 Udført af: Karina Frid & Dennis Evensen Focus2 A/S Kobbelvænget 72 2700 Brønshøj Telefon 3295 3717 Mail focus2@focus2.dk

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT OG VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI xxx

TILSTANDSRAPPORT OG VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI xxx TILSTANDSRAPPORT OG VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI xxx Ejer: xxx Gennemgangen blev fortaget d. 20.10.2014 af bygningsrådgiver Anders Bæhr Nielsen Tlf. 30501992 mail abni@bygningsbevaring.dk Bygningen, som

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR AB Jutlandia Hus

VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR AB Jutlandia Hus VEDLIGEHOLDELSESPLAN FOR AB Jutlandia Hus Erik Eriksens gade 7-11 2300 København S Vedligeholdelsesplanen er et værktøj, der hjælper bestyrelsen med at varetage opgaven med at sikre foreningens største

Læs mere

TILSTANDSVURDERING. vedligeholdelsesplan. med drifts- og. E/F Willemoesgade 32-36 Willemoesgade 32 36, 2300 København Ø

TILSTANDSVURDERING. vedligeholdelsesplan. med drifts- og. E/F Willemoesgade 32-36 Willemoesgade 32 36, 2300 København Ø TILSTANDSVURDERING med drifts- og vedligeholdelsesplan OBH Rådg. Ingeniører A/S Region Sjælland Islands Brygge 43 2300 København S CVR: DK 7016 9916 Udarbejdet af: Stefan T. Nielsen Tlf. 7021 7260 Mobil

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. Gammelgade 4 og Storgade 14 København Ø

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. Gammelgade 4 og Storgade 14 København Ø VEDLIGEHOLDELSESPLAN Gammelgade 4 og Storgade 14 København Ø Om denne rapport Indhold i denne Vedligeholdelsesplan Indhold i denne Vedligeholdelsesplan... 2 Om denne Vedligeholdelsesplan fra Byggesagkyndig.nu...

Læs mere

Vejlesøparken 1-35 2840 Holte. Tilstandsrapport

Vejlesøparken 1-35 2840 Holte. Tilstandsrapport Vejlesøparken 1-35 2840 Holte srapport ESBEN KIRKEGAARD Rådgivende Ingeniører A/S December 2012 1 Indholdsfortegnelse Baggrund side 3 Bebyggelsen side 3 Oversigt over de udvalgte fokusområder side 4 Eftersynet/besigtigelsen

Læs mere

hold øje med og hold dit hus en vejledning til bygningsejere

hold øje med og hold dit hus en vejledning til bygningsejere hold øje med og hold dit hus en vejledning til bygningsejere B Y G G E S K A D E F O N D E N v e d r ø r e n d e B Y G N I N G S F O R N Y E L S E Byggeskadefonden vedrørende Bygningsfornyelse er en selvejende

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT MED VEDLIGEHOLDELSESPLAN. Ejerforeningen Højenhald

TILSTANDSRAPPORT MED VEDLIGEHOLDELSESPLAN. Ejerforeningen Højenhald TILSTANDSRAPPORT ED VEDLIGEHOLDELSESPLAN Ejerforeningen Højenhald 7. februar 2012 BOLIGEXPERTEN TEKNISK AFDELING A/S Indholdsfortegnelse Ejendomsidentifikation... 3 Eksisterende forhold... 3 Rapportens

Læs mere

Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1840 - A/B Højen

Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1840 - A/B Højen Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1840 - A/B Højen 19. juli 2013 Udført af: Elise Laustsen og Julie Norus Focus2 A/S Kobbelvænget 72 2700 Brønshøj Telefon 32 95 37 17 Mail focus2@focus2.dk Internet

Læs mere

UDKAST E/F VIRUMBO II. Notat om Ejendommen Cedervænget 15-21, Virum

UDKAST E/F VIRUMBO II. Notat om Ejendommen Cedervænget 15-21, Virum UDKAST E/F VIRUMBO II Notat om Ejendommen Cedervænget 15-21, Virum Maj 2011 Indhold 1.0. NOTATETS FORMÅL 3 2.0. KORT BESKRIVELSE AF EJENDOMMEN 3 3.0. KONKLUSION 3 4.0. TILSTANDSVURDERING 4 4.1 Generelt....

Læs mere

Hvem - Hvad - Hvornår. Beboermappe HVEM HVAD HVORNÅR - BEBOERMAPPE

Hvem - Hvad - Hvornår. Beboermappe HVEM HVAD HVORNÅR - BEBOERMAPPE Hvem - Hvad - Hvornår HVEM HVAD HVORNÅR - BEBOERMAPPE Beboermappe ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE 2009 HVEM - HVAD - HVORNÅR Indeks 1.1 1.1 Indeks Indeks 1.1-1.4 Når du flytter ind 2.1-2.5 Du har

Læs mere

EF Vibehjørnet Overordnet tilstandsrapport. Sagsnr. 765-30 Februar 2013

EF Vibehjørnet Overordnet tilstandsrapport. Sagsnr. 765-30 Februar 2013 EF Vibehjørnet Overordnet tilstandsrapport Sagsnr. 765-30 Februar 2013 Indhold 1 Indledning... 3 2 Kort beskrivelse af ejendommen... 4 3 Overordnet konklusion... 5 4 Ejendomsoplysninger... 6 4.1 Kommunale

Læs mere

Bjarne Rusch Svendsen 7A F2003. Speciale Dampspærre i Byggeriet

Bjarne Rusch Svendsen 7A F2003. Speciale Dampspærre i Byggeriet Bjarne Rusch Svendsen 7A F2003 Speciale Dampspærre i Byggeriet INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING...2 DAMPSPÆRRENS HISTORIE...3 GENERELLE LOVKRAV...4 DAMPSPÆRRENS EGENSKABER, FUNKTION OG PÅVIRKNINGER...5 FUGTLÆRE...5

Læs mere

AB AABO SAG NR. 09.2909.40 MARTS 2009 TILSTANDSRAPPORT

AB AABO SAG NR. 09.2909.40 MARTS 2009 TILSTANDSRAPPORT AB AABO SAG NR. 09.2909.40 MARTS 2009 TILSTANDSRAPPORT Indhold: Side: 1.0 Rapportens formål... 2 2.0 Kort beskrivelse af ejendommen... 3 3.0 Overordnet konklusion... 4 4.0 Ejendomsoplysninger... 5 5.0...

Læs mere

AB Rungstedlund Overordnet tilstandsrapport

AB Rungstedlund Overordnet tilstandsrapport A4 arkitekter og ingeniører A/S CVR-nr. 26 48 10 66 Mail@a4.dk www.a4.dk Tel. (+45) 70 26 62 62 AB Rungstedlund Overordnet tilstandsrapport Sagsnr. 9531 Januar 2015 Gladsaxevej 104 2860 Søborg Indhold

Læs mere

LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING

LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING SJÆL, CHARME OG FUGT I ældre boligbebyggelser som Nyboder, hvor der er opstigende fugt, kolde facadevægge og opfugtninger som følge

Læs mere

HBC-Hallen Bibliotekvej 62, 2650 Hvidovre

HBC-Hallen Bibliotekvej 62, 2650 Hvidovre HBC-Hallen Bibliotekvej 62, 2650 Hvidovre Tilstandsrapport TORKIL LAURSEN A/S Klovtofteparken 2, 2630 Taastrup Rådgivende ingeniørfirma F.R.I. Tlf: 43994000 Fax: 43525257 E-mail: tl@torkil-laursen.dk August

Læs mere

AB Uglegården Overordnet tilstandsrapport

AB Uglegården Overordnet tilstandsrapport A4 arkitekter og ingeniører A/S CVR-nr. 26 48 10 66 Mail@a4.dk www.a4.dk Tel. (+45) 70 26 62 62 Fax (+45) 70 26 63 62 AB Uglegården Overordnet tilstandsrapport Sagsnr. 13-30 Juni 2013 Gladsaxevej 104 2860

Læs mere