Referat. Rallyinfo- /dialogmøde 5/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Rallyinfo- /dialogmøde 5/"

Transkript

1 Referat Rallyinfo- /dialogmøde 5/ Velkomst ved RU-formand Johannes Fraas: Tidligere var disse møder meget grenopdelte, og de enkelte grene af sporten blev behandlet hver for sig. I år bliver det mere blandet. GENERELT Hvilket niveau ønsker vi for vores løb? Skal de være kortere eller længere? Skal der være flere eller færre? Er det differentierede startgebyr i DM en god idé? - Nogle gav udtryk for, at begrænsninger er gode. Andre kan ikke lide dem. Det blev også nævnt at lange prøver er godt, hvis det ikke bare går lige ud. - Nogle mente, at startgebyret ikke er så afgørende for deltagerantallet til DM, mens andre mente, det er meget afgørende. - Nogle foreslog at sætte ambitionsniveauet ned for at sænke startgebyret. Holde løbene i mere ydmyge rammer, køre færre kilometer prøver. - En sagde, at DM ikke nødvendigvis skal være for alle, og at der skal være forskel på sportens discipliner. Hvis vi vil satse på DM, så koster det penge. - Skal vi have flere deltagere i DM, skal vi have fat i tvivlerne, og dem får vi fat i ved at finde den rigtige cocktail, der tiltaler flest muligt. Gerne kortere prøver med flere sving. - En løbsleder fortalte, at det ikke bliver sjovt som løbsleder at skulle begrænse sig og droppe nogle af de gode prøver. - En minirally- og klubrallykører fortalte, at DM-kørerne jo netop roser minirally-løbene, hvor der er begrænsninger på. Han vælger DM fra, fordi det går for meget ligeud. Johannes Fraas, RU: Jeg er egentlig ikke tilhænger af begrænsninger, men de er nødvendige, hvis vi skal have bunden med. Overskueligheden er vigtig for kørerne. De skal i god tid vide, hvad de køber? Hans Jørgen Søgård Andersen, bestyrelsen: Find et ens koncept for DM. Efter Karl Åge trak stikket, kunne klubberne ikke blive enige om, hvad de ville lave. I skal blive enige om, hvad det er, I vil tilbyde DM-kørerne. - En løbsleder foreslog, at vi kører DM lørdag og søndag. - Hvad med udleverede noter? - En fortalte, at hun aldrig ville køre efter udleverede noter, samt at løb lørdag og søndag tidligere var blevet nedstemt, fordi folk vil have søndagen til at slappe af, ordne bil og udstyr etc. - En anden ville godt køre efter udleverede noter.

2 TEKNIK Steen Christensen, RU: For at bilerne kan blive rallysynet, skal de opfylde en homologeringsattest og et gruppereglement. Vi overvejer at indføre et reglement for biler uden ændringer Søren Duun, RU: Nyt reglement for historiske biler. Historisk kører efter regl. 9, app. K og afviklingsreglementer. Mht. hill climb kommer der nu regler for KR og sprint. Har i nogle år kørt på dispensationer, og de lægges nu ind i reglementerne. Dvs. under et reglement kan vi køre hill climb m/u sikkerhedsudstyr, rundbane med biler svarende til KR og med biler med sikkerhedsudstyr, KR. Kørsel med en mand i bilen er en historisk disciplin. Sidste år åbnede vi for, at KRB kunne få dispensation for bur. Det har ikke givet ret meget. Men hvad skal der så til, for at KRB erne vil deltage i de historiske løb? En HTP udskreves af FIA og koster en hel masse penge. I dk vil vi lave en national htp, som danske biler kan køre på i Sverige bliver forhåbentligt virkelighed i løbet af Nyt administrativt cirkulære I løbet af 2014 udkommer rallysportens cirkulære, som samler alt det, der ikke hører til i et reglement. I løbet af årene er der fyldt meget ind i reglementerne, som hører til i et cirkulære. Reglementerne kan ikke ændres i løbet af sæsonen. Det kan et cirkulære. Elektronisk vognbog er genoplivet, og der arbejdes på, at det bliver en virkelighed inden alt for længe. Papirvognbøger bevares til dem, der skal køre i udlandet. 2014: Biler ældre end 1/ kan ikke homologeres i grp DK. De biler der allerede er i gruppen eller hvor homologeringen er påbegyndt senest 31. december 2013 kan fortsætte. Alle biler skal være fremstillet til homologeringssyn i Fra 1/ tillades det at anvende biler der er produceret op til og med 31/ i gruppe KRB.

3 KLUBRALLY RU s oplæg til ændring af klasser på baggrund af, at der ikke er mange deltagere i klasserne for klassede dæk: Klasse 1: den samme som nu Klasse 2 og 3: standardbiler Klasse 4 og 5: rallybiler Tilføjelse af en klasse for biler under 1000 ccm. Der er rigtig mange af dem, og dem skal vi find et tilbud til. Der var en længere debat om klassede dæk. Nogle mente, at de var for dyre. Andre, at ingen gider køre på et dæk, der er for billigt. Mange mente, at der stadig er brug for klasserne for klassede dæk. - En sagde, at de klassede dæk er for dyre. Skift af dæk i pausen i KR er en god idé. God idé at forbyde andet end standarddæk. - En anden påpegede, at leverandøren bestemmer, hvilket dæk, der skal køres med. Leverandøren sætter dækkets ry på spil, så de er ikke interesserede i at levere et dårligt dæk til rally. Pris og kvalitet hænger sammen, så skal det være billigt, kan det hverken styre eller bremse. Johannes Fraas, RU: I Min verden skal de klassede dæk være gadedæk. Hvis vi nu siger, at en virksomhed bliver leverandør til dækordningen. Herefter laver vi en liste over dæk, man må køre på, en positivliste, og i det firma, kan det købes til de og de priser. F.eks. en seks-otte forskellige dæk. Kan man så købe dem billigere et andet sted, så gør man det. Dæksponsoren har jo givet et beløb til DASU-finalen i klubrally, og det bortfalder måske, hvis der ikke er krav om, at dækkene skal købes et bestemt sted. Men så kan vi måske finde på en anden ordning. Konklusionen blev, at de klassede dæk i klubrally består, men med en positivliste med et antal dæk, mam må køre på, og der bliver ikke krav om, at de skal købes et bestemt sted. Johannes Fraas, RU: Hvad gør vi for at få flere til at køre KR? RU s indstilling er, at i mesterskabsløb holder vi os til konceptet, for kørerne skal vide, hvad de går ind til. Men vi er meget åbne for at prøve nye ting. Hvor skal vi rekruttere kørerne fra? KOM/HMS har kørt p-løb med afspærrede prøver, og det var populært. Kan vi lave sådan noget, men også for nye biler? Sekundetaper med højere, men begrænset hastighed. - En mente, at nye tiltag gør, at der bliver færre kørere til det, der er i forvejen. I VAS laver de populære KRL-løb. De overvejer at lave en rodeklasse for alt det, der ikke passer ind i den andre klasser. Vi laver tirsdagsløb med to x to prøver, hvor mange kommer i deres gadebil. Det tager 2½ time og en nemt at overskue. - En mente, at reglerne med kurser, vognbøger osv. afholder mange fra at begynde. hertil sagde en anden at i KRL behøver man ikke vognbog, og mht. kurser kan man jo begynde med det praktiske kursus, så de unge er bidt, før de får det teoretiske kursus. - En fortalte, at de unge har brug for hjælp til at begynde. Vi skal være mere synlige, annoncer i aviser, materiale vi kan dele ud osv. Og så mente hun, at der er for mange klubber i Danmark. - En mente, at der mangler en indgangsdisciplin, som er nem at gå til, og med nogle mere simple prøver.

4 - Flere mente, at DASU ikke er synlig nok. De unge mennesker aner ikke, hvad motorsport er. Dem der så kommer ud at køre, skal have nogle simplere prøver at køre, og så skal det administrative bøvl fjernes. - Der ligger foldere på DASU s hjemmeside, som man selv kan printe. - Metal Rally giver nogle medlemmer, ca sidste år. Hos resten prøver vi at så et frø, som vi måske høster om to-tre år. Måske kan vi også skaffe andenkørere ad den vej. Koster ikke DASU en krone. - En fortalte, at da hun begyndte i sporten, var det i en grusgrav søndag formiddag, og det var slut ved middagstid. Skal vi tilbage til det? - De nye medlemmer er derude. Lav reglerne så det er nemt at gå til. Johannes Fraas, RU: Hvorfor kan man ikke gå til rally? Skal vi forsøge at leje biler ud? Kan det lade sig gøre? - Flere fortalte om klubbernes erfaringer med at have klubbiler, de låner/lejer ud. De er solgt igen, for udgifterne var for høje, og hvem skulle reparere dem? Johannes Fraas, RU: Konceptet for KR JFM og SM kan vi ændre, hvis ikke det virker, men vi skal passe på ikke at ændre for meget på en gang. Hvis vi er enige om, hvad der skal til, så ændrer vi tingene, men lad os bruge de ikke-mesterskabstællende løb til eksperimenter. Vi er åbne for de ændringer, der skal til, for at JFM og SM i KR bliver sjovere, men hvad skal vi gøre? Som arrangører har I jo nogle muligheder for at lave forskellige ting. Vi er ikke ubetinget for begrænsninger, men hvilke skal hæves? Skal vi tillade service f.eks? - Lidt længere løb og ikke for mange kegler og for mange håndbremsevendinger. Johannes Fraas, RU: Det er svært at regulere. De mange kegler er ofte en nødvendighed pga. prøveområdet. Men det er i høj grad op til den enkelte løbsleder. Reglementerne tillader allerede en lang række ting, men måske skal vi hæve grænsen for antallet af km? - Reglementet er for stramt. De kommer for at køre rally, ikke for at køre rundt på p-pladser. Der er for mange begrænsninger. - Gennemsnitshastigheden skal op.

5 RALLYSPRINT Fra og med 2014 tillades sprint med geografisk adskilte prøver. Gøres for at springet mellem disciplinerne bliver mindre. Meningen var oprindeligt, at minirally skulle have været kørt på industriprøver, men det har udviklet sig, så nu er der behov for noget nyt. Det afvikles efter sprintreglementet, fordi det er det nemmeste, men de er ikke rallysprint. Det er et hurtigt klubrally eller et langsomt minirally. Må kun køres på industriarealer, ikke på landeveje.

6 MINIRALLY Gruppe E deles ved 1600 ccm. VOC køres sammen med ccm. Ellers ingen ændringer.

7 DM DASU Rally Danmark er den rigtige idé, men der mangler hænder. Kalenderen holder vi fast i, og der skal rigtigt gode grunde til at flytte. Minirallyerne har i 2013 haft besøg af DM-køerne, og det gør de kun, hvis løbene ikke ligger for tæt. Vi arbejder på at lave en mere retfærdig seedningsliste, og fremover kommer udlændinge også på. DM-arrangørerne skal sætte sig sammen for at finde fælles fodslaw omkring en række ting. RU har tanker om at koble nogle halv- eller heltids på opgaven med at sælge DM-løbene til sponsorer og i øvrigt stå for den primære PR. Der er i Danmark en potentielle biler og kørere. Hvad skal der til, for at de kommer og kører? Vi tror i RU på færre prøvekilometer, og man kan lave lige så meget fis og ballade med færre kilometer. Mht. gennemkørsel var der forskellige holdninger til, om den skulle være fri eller begrænset. Gennemkørsel indenfor et begrænset tidsrum gør det nemmere at kontrollere mht. hastighed, kørere der skærer hjørner osv. Fri gennemkørsel gør det mere frit. - Flere mente, at det ville være en god idé, hvis DM-arrangørerne i god tid inden første løb blev enige om, hvad startgebyret skulle være, og så fik det meldt ud til kørerne. Niels Erik Jørgensen, RU: Det differentierede startgebyr er noget, klubberne er blevet enige om, ikke noget RU har bestemt. Men er startgebyret det eneste der afgør, om tvivlerne kører? Hvor mange skal der til, for at vi gider køre et DM? Hvor skal niveauet ligge? - En ny DM-kører fortalte, at for dem er det meget vigtigt, hvad det koster. De er netop kommet på seedningslisten, og forskellen i startgebyr på kr gør, at de ikke kører DM6. - Flere af deltagerne var enige i, at startgebyret betyder meget for de nye hold. - En kører fortalte, at han kører ikke alle DM-afdelinger pga. de omkostninger, der er ved det. F.eks. skal han tage fri fra arbejde. Antallet af prøvekilometer er ikke vigtigt, men omkostninger omkring det at køre DM skal sænkes. - En af DM-kørerne bemærkede, at kilometer er lig med omkostninger. - En stillede forslag om et system med A- B- og C-licenser: A-kørere med international licens, får DM-point, betaler fuldt startgebyr, er på seedningslisten og får tvdækning. B-kørere med national licens, får DM-point, lavere startgebyr, er på seedningslisten. C-kørere der ikke får DM-point, kører til endnu lavere startgebyr, er ikke på seedningslisten.

8 OFFICIALS Niels Erik Jørgensen, RU: Vi har et godt samarbejde klubberne imellem, men derfor mangler der stadig officials. Hvad gør vi for at få flere? - Behandl dem ordentligt. Nogle gange bliver man behandlet dårligt af kørere og løbsledere. - Reducer mængden af arrangementer. Så bliver der brug for færre officials. - Nægt løb til de klubber, der aflyser gang på gang. - Færre, men større klubber vil give flere ledige hænder.

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 5-2015 den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Niels Erik Jørgensen (NEJ), Søren Duun (SD), Peter Kiil (PK), Mads Boutrup (MB) og Steen Christensen (SC)

Læs mere

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense.

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. RU møde 3-2015 den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil samt Hans-Jørn Søgård Andersen fra DASU s bestyrelse (punkt 4, 5, 6 og

Læs mere

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby 05-2013 RU-møde den 30/11 og 1/12 2013 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Peter Kiil (PK) Referent Jens Færgemann

Læs mere

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil, Steen Christensen, Bent Sommer og Hans Jørgensen. Afbud: Mads Boutrup

Læs mere

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat: Deltagere: 01-2013 RU møde d. 12. januar på Fangel Kro Johannes Fraas (), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent Lars

Læs mere

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser.

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser. Brøndby, den 3. februar 2011 Referat af RU møde 02-11, den 14.-15. januar 2011 på Fangel Kro. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Carina V. Møller (CVM), Erik Larsen (EL), Allan Dumstrei

Læs mere

Generelle bestemmelser for rallysporten

Generelle bestemmelser for rallysporten Generelle bestemmelser for rallysporten DASU 15-11-2017 Generelle bestemmelser for rallysporten Supplerende reglementer Reglement 1 vedtægter og generelle regler Reglement 2 det tekniske reglement International

Læs mere

Dagsorden 1. Rallysporten mangler specialister

Dagsorden 1. Rallysporten mangler specialister RU-møde 2-2018 den 29. maj 2018 på Comwell Middelfart. Deltagere: Hans Erik Madsen, Søren Duun, Alan Brøndum, Allan Dumstrei og Torben Petersen. Homologeringsteknikerne Steen Cristensen og Henrik Malle

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2018... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2019... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 5. Støjgrænser...

Læs mere

4. BESTEMMELSE FOR OFFICIALS OG IKKE-OFFICIALS AFMÆRKNING BESTEMMELSE FOR KURSER FOR OPNÅELSE AF LICENSER TIL KLUBRALLY OG RALLY...

4. BESTEMMELSE FOR OFFICIALS OG IKKE-OFFICIALS AFMÆRKNING BESTEMMELSE FOR KURSER FOR OPNÅELSE AF LICENSER TIL KLUBRALLY OG RALLY... Indholdsfortegnelse 1. MESTERSKABSBESTEMMELSER 2019... 3 1. MESTERSKABSREGLER... 3 2. MESTERSKABSPOINT... 3 3. AFGØRELSE AF MESTERSKABER... 5 5. STØJGRÆNSER... 5 6. PROTEST... 6 DANMARKSMESTERSKABET I

Læs mere

Generelle bestemmelser for rallysporten

Generelle bestemmelser for rallysporten Generelle bestemmelser for rallysporten DASU 15-11-2017 Generelle bestemmelser for rallysporten Supplerende reglementer Reglement 1 vedtægter og generelle regler Reglement 2 det tekniske reglement International

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2018... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Reglement for Klubmesterskabet 2015 for Viking Auto Sport. Klasser:

Reglement for Klubmesterskabet 2015 for Viking Auto Sport. Klasser: Reglement for Klubmesterskabet 2015 for Viking Auto Sport Klasser: Klasse 1 Debutanter I denne klasse kan køres i maksimalt et kalenderår. Dog tillades, at man kan have deltaget i op til 4 løb i årene

Læs mere

GENERELLE BESTEMMELSER

GENERELLE BESTEMMELSER REGLEMENT FOR RALLYSPORT I DANMARK Supplerende reglementer Reglement 1 vedtægter og generelle regler Reglement 2 det tekniske reglement International Sporting Code, FIA s engelske version Rallysportens

Læs mere

Pinse Søndag d 23 Maj 2010 på Avedøre Holme KLUBRALLY LIGHT

Pinse Søndag d 23 Maj 2010 på Avedøre Holme KLUBRALLY LIGHT Pinse Søndag d 23 Maj 2010 på Avedøre Holme KLUBRALLY LIGHT Alle kan være med, hvis man har en klassisk bil eller med nye biler i de traditionelle DASU klasser. Målgrupper: - Klassiske Standard og Sportsvogne

Læs mere

01-2014 RU møde den 10.-11. januar 2014 på Vejle Center Hotel

01-2014 RU møde den 10.-11. januar 2014 på Vejle Center Hotel 01-2014 RU møde den 10.-11. januar 2014 på Vejle Center Hotel Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Peter Kiil (PK) samt Hans-Jørn Søgård Andersen

Læs mere

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af MSSV, samt 5. afdeling af Speed Nord Årets Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2016 med Vejen og

Læs mere

Information til alle rallykørere med gamle biler

Information til alle rallykørere med gamle biler Information til alle rallykørere med gamle biler Historisk Udvalg besvarer her en række typiske spørgsmål om rally med gamle biler fra før 1994 April 2015 Kernespørgsmålet Vi starter med det spørgsmål,

Læs mere

Generelle regler for mesterskaber 2. Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5. DASU-mesterskab 4WD 7. DASU-mesterskab i Minirally 8

Generelle regler for mesterskaber 2. Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5. DASU-mesterskab 4WD 7. DASU-mesterskab i Minirally 8 6. januar 2016 Kapitel 1 Mesterskabsbestemmelser 2016 Indholdsfortegnelse Generelle regler for mesterskaber 2 Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5 DASU-mesterskab 4WD 7 DASU-mesterskab i Minirally 8 DASU-mesterskab

Læs mere

3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4

3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4 Regler for Hill Climb, manøvre- og specialprøver Indhold 3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4 3.55 Konkurrenceformen...

Læs mere

Reglement for hill climb, manøvre- og specialprøver

Reglement for hill climb, manøvre- og specialprøver Reglement for hill climb, manøvre- og specialprøver DASU 15-11-2017 Reglement for hill climb, manøvre- og specialprøver 3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 2 3.53 Deltagere,

Læs mere

344 løbsleder klubrally, klubrally light og 4x4 offroad

344 løbsleder klubrally, klubrally light og 4x4 offroad 344 løbsleder klubrally, klubrally light og 4x4 offroad Kursusansvarlig Niels Jørn Larsen Uddannelse Kursus startdato 09-03-2019 09:00 Kursus slutdato 09-03-2019 17:00 Detaljer Kursus OF 344 Løbsleder

Læs mere

Fejdeløbet LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT. Tillægsregler for Klubrally. Lørdag den 5. august 2017

Fejdeløbet LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT. Tillægsregler for Klubrally. Lørdag den 5. august 2017 LEMVIG & OMEGNS MOTOR SPORT Tillægsregler for Klubrally Fejdeløbet Lørdag den 5. august 2017 Jysk/Fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for klubrally Konkurrencen

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

28. februar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

28. februar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 28. februar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

28. februar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

28. februar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 28. februar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

5. januar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

5. januar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 5. januar 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR F1 28.11.2017 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE Løbsafgifter A. Løbsafgifternes forsikringsindhold 1 Obligatorisk ansvars- og ulykkesforsikring. De af DASU tegnede ansvars-

Læs mere

Rally Thürmer. Pinse Søndag 23. maj 2010 på Avedøre Holme RALLY SPRINT. Alle kan være med, hvis man har en klassisk bil eller en ny bil.

Rally Thürmer. Pinse Søndag 23. maj 2010 på Avedøre Holme RALLY SPRINT. Alle kan være med, hvis man har en klassisk bil eller en ny bil. Pinse Søndag 23. maj 2010 på Avedøre Holme RALLY SPRINT Alle kan være med, hvis man har en klassisk bil eller en ny bil. Målgrupper: - Biler med Historisk vognbog - DASU klasser Tillægsregler er offentliggjort

Læs mere

16. januar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

16. januar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 16. januar 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Information til alle rallykørere med gamle biler

Information til alle rallykørere med gamle biler Information til alle rallykørere med gamle biler Historisk Udvalg besvarer her en række typiske spørgsmål om rally med gamle biler fra før 1987. Historisk Udvalg December 2010 Kernespørgsmålet Vi starter

Læs mere

2. marts 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

2. marts 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 2. marts 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

9. marts 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

9. marts 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 9. marts 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

Kandidatliste. DASU repræsentantskabsmøde 2018 DASU

Kandidatliste. DASU repræsentantskabsmøde 2018 DASU DASU repræsentantskabsmøde 2018 DASU 01-10-2018 I det følgende kan du se en oversigt over de opstillede kandidater til DASU s repræsentantskabsmøde. Oktober 2018 Side 1 af 10 Bestyrelsen KARSTEN MEYLAND

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

8. januar 2016 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

8. januar 2016 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 8. januar 2016 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

7. februar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

7. februar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 7. februar 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

21. december 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

21. december 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 21. december 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

11. januar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

11. januar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 11. januar 2019 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

28. februar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

28. februar 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 28. februar 2019 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

15. juni 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

15. juni 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 15. juni 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

15. juni 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

15. juni 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 15. juni 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

5. februar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

5. februar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 5. februar 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

23. januar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE

23. januar 2018 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION RALLYSPORTENS CIRKULÆRE 23. januar 2018 Generelt: DASU s repræsentantskab og bestyrelse har i overensstemmelse med reglement 1 delegeret regulering af alle sportslige forhold

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 30. oktober 2015 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 21. december 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

18. Sikkerhedsudrustning rally

18. Sikkerhedsudrustning rally 16. januar 2018 18. Sikkerhedsudrustning rally KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest (rallysynsattest, hvis

Læs mere

Historisk bane nyt i 2018

Historisk bane nyt i 2018 Historisk bane nyt i 2018 Danish Masters, se også Danish Masters 2018 - oversigt Nyt i 65-, 71-, 76/81-klassen 90-klassen YT YT-Teknisk Classic Car Cup (CCC) Andre nye projekter Danish Masters, nyt i 2018

Læs mere

Henrik Carlsen (HC), Peer Houg (PH), Lars Jensen (LJ) og Søren Duun (SD)

Henrik Carlsen (HC), Peer Houg (PH), Lars Jensen (LJ) og Søren Duun (SD) Historisk udvalg Brøndby, den 12. juni 2018 Referat af HU møde 02-2018 Afholdt den 22. maj 2018 i Brøndby Tilstede: Referent: Henrik Carlsen (HC), Peer Houg (PH), Lars Jensen (LJ) og Søren Duun (SD) Carina

Læs mere

Reglement for klubrally light DASU

Reglement for klubrally light DASU ! Reglement for klubrally light DASU 15-11-2018 Reglement for klubrally light Definition... 2 Deltagere... 2 Køretøjer... 2 Udrustning... 3 Startnumre... 3 Før konkurrencen... 4 Aflysning... 4 Slutinstruktion...

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 5. januar 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

Reglement for hill climb, manøvre- og specialprøver

Reglement for hill climb, manøvre- og specialprøver Reglement for hill climb, manøvre- og specialprøver DASU 15-11-2018 Reglement for hill climb, manøvre- og specialprøver 3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 2 3.53 Deltagere,

Læs mere

4.2. Reglement 3 for 2012 er godkendt af bestyrelsen.

4.2. Reglement 3 for 2012 er godkendt af bestyrelsen. Referat: 01-2012 RU møde 27. november 2011, Fredericia Deltagere: Johannes Fraas (JF) Steen Christensen (SC), Carina V. Møller (CVM) Erik Larsen (EL) Søren Duun (SD) Lisbet Jørgensen (LiJ) 1. Godkendelse

Læs mere

Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13)

Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) 13. marts 2015 Kapitel 18 Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest

Læs mere

18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13)

18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) 13. februar 2017 18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION 290.1 GRUPPE SRB GENERELT... 2 290.1.1... 2 290.1.2... 2 290.1.3... 2 290.1.4 TILLADTE KØRETØJER... 2 290.2 HOMOLOGERING/DOKUMENTATION... 2 290.2.1 HOMOLOGERINGSATTEST... 2 290.3 DEFINITIONER... 3 290.3.1

Læs mere

18. Sikkerhedsudrustning rally

18. Sikkerhedsudrustning rally 9. marts 2018 18. Sikkerhedsudrustning rally KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest (rallysynsattest, hvis

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

RALLYUDVALGSMØDE april 2010 kl i Korsør Kart Klub.

RALLYUDVALGSMØDE april 2010 kl i Korsør Kart Klub. Brøndby, d. 3. maj 2010 RALLYUDVALGSMØDE 02-2010 - 11. april 2010 kl. 10-16 i Korsør Kart Klub. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC). Erik Larsen (EL) Carina Vindahl Møller (CVM), Palle

Læs mere

18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13)

18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) 8. december 2017 18. Sikkerhedsudrustning rally (Tidligere tillæg 13) KLUBRALLY og KLUBRALLY LIGHT: (gælder ikke klubrallykursus og klubrally light, for biler der ikke er rallysynede) Registreringsattest

Læs mere

Invitation til Munkebjerg HillClimb Weekenden den 10 og 11. august 2013

Invitation til Munkebjerg HillClimb Weekenden den 10 og 11. august 2013 til Munkebjerg HillClimb Weekenden den 10 og 11. august 2013 Kontrol, træningskørsel og Sprint lørdag d. 10. august Hillclimb søndag d. 11. august 3. afdeling af HMS åbne klubmesterskab 2012 Historisk

Læs mere

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden Vejsportsudvalget Brøndby den 24. juni 2019 Referat vejsportsudvalgsmøde 02/19 18. juni 2019 Fjelsted Skov Kro Til stede: Referat: Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jens

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Reglement for klubrally light

Reglement for klubrally light Reglement for klubrally light DASU 15-11-2017 Reglement for klubrally light Definition... 2 Køretøjer... 2 Udrustning... 2 Startnumre... 2 Før konkurrencen... 2 Tillægsregler... 2 Anmeldelse... 3 Aflysning...

Læs mere

Slutinstruktion 1. Strib, den 22. juni Kære deltager Tak for din anmeldelse til Sydjysk Rally, lørdag den 29. juni 2019.

Slutinstruktion 1. Strib, den 22. juni Kære deltager Tak for din anmeldelse til Sydjysk Rally, lørdag den 29. juni 2019. Strib, den 22. juni 2019 Kære deltager Tak for din anmeldelse til Sydjysk Rally, lørdag den 29. juni 2019. Første deltager starter kl. 12.01 Dit startnummer fremgår af deltagerlisten. Startrækkefølge er

Læs mere

Munkebjerg Hill Climb 12. August 2018 Slutinstruktion nr. 1

Munkebjerg Hill Climb 12. August 2018 Slutinstruktion nr. 1 Munkebjerg Hill Climb 12. August 2018 Slutinstruktion nr. 1 Velkommen til Munkebjerg Hill Climb. Løbet er godkendt af Dansk Automobil Sports Union. Ligeledes af Syd-Øst Jyllands Politi og Vejle Kommune.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Historisk SPORTSLIGT REGLEMENT

Historisk SPORTSLIGT REGLEMENT DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Historisk - Reglement Historisk SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION De historiske klasser i Danmark tilrettelægges af BU i samarbejde med HU, de enkelte

Læs mere

KLUB RALLY VEJEN TIL RALLY! Dansk Automobil Sports Union Rallyudvalget og Breddeudvalget

KLUB RALLY VEJEN TIL RALLY! Dansk Automobil Sports Union Rallyudvalget og Breddeudvalget KLUB RALLY VEJEN TIL RALLY! Dansk Automobil Sports Union og Breddeudvalget Velkommen i Dansk Automobil Sports Union dansk rallysport! Denne lille folder er tænkt som et hjælperedskab til dig, som er ny

Læs mere

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.:

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: 52 tilmeldte deltagere blev budt velkommen af Karl-Åge som fortalte lidt om udviklingen i de sidste 3 løb, kort resume Kronen på værket DM 6: Milepæl

Læs mere

Dahl Biler Vestjylland Classic. 2. afd. Lørdag d. 25.05.2013

Dahl Biler Vestjylland Classic. 2. afd. Lørdag d. 25.05.2013 Dahl Biler Vestjylland Classic 2. afd. Lørdag d. 25.05.2013 Struer Kommune ønsker alle deltagere et godt løb og på gensyn i Struer Mads Bjerresvej 5 7500 Holstebro Tlf. 97 40 57 00 Bowl n Fun Holstebro

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 2. marts 2016 kl I klublokalerne Gl. Hobrovej Randers NV

Referat fra generalforsamling Torsdag den 2. marts 2016 kl I klublokalerne Gl. Hobrovej Randers NV Referat fra generalforsamling Torsdag den 2. marts 2016 kl. 18.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers NV Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

FDM DASU Classic Infobrev nr

FDM DASU Classic Infobrev nr DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Side 1 Sæsonen 2017 -sæsonen 2017 er nu slut. I vejsportsudvalget har vi evalueret forløbet af sæsonen, og vi er meget tilfredse med dette. Der har været tale om løb af forskellig

Læs mere

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18. Vejsportsudvalget Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.00 Til stede: Referat: Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Kim

Læs mere

Ny afviklingsform for rallycross

Ny afviklingsform for rallycross Kørerforeningen indkalder til Årsmøde LØRDAG d. 18. Oktober kl.13.00 I MNJ s lokaler på gården i Nysum Kun medlemmer af kørerforeningen har ret til at deltage i mødet. Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden

Læs mere

Klubaften / Krisemøde - Næstved Motorklub Autoafdelingen Møde referat Kl

Klubaften / Krisemøde - Næstved Motorklub Autoafdelingen Møde referat Kl Klubaften / Krisemøde - Næstved Motorklub Autoafdelingen Møde referat 17.09.2014 Kl. 19.00 Deltagere: Klubbens medlemmer Ordstyrer: Johnny Jensen / Tom K. Bjarne starter aftenen med at meddele, at klubben

Læs mere

DRC-møde. Ringe 19. november 2011

DRC-møde. Ringe 19. november 2011 DRC-møde Ringe 19. november 2011 Rallykalender 2012 Mekonomen Rally Championship 2012 DM Rally 23 &24 marts DM 1 Wikinger Rallye Süder Brarup 18 & 19 maj DM 2 Tegee-Dan Rally Juelsminde 29 & 30 Juni DM

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark Kontrolliste til rallysyn Brøndby 18/01-2016 1. Stelnummer 1.1. Stemmer stelnummer med registrerings attesten (Hvis der findes en registrerings attest på bilen) 1.2. Stemmer stelnummer med vognbogen 1.3.

Læs mere

Velkommen Søren byder velkommen, og fortæller om mødestrukturen i dag.

Velkommen Søren byder velkommen, og fortæller om mødestrukturen i dag. Referat fra Dialogmøde 29/1-19 Til stede: 60-70 deltagere ligeligt fordelt mellem rally/hill climb, hist. bane og youngtimer, samt BU, RU, HU repræsentanter og BU teknisk delegerede. Velkommen Søren byder

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 Som bilag til denne serviceinfo i samme dokument findes de officielle notater fra mødet. Punkterne 1-12 er baseret på de præsentationer og diskussioner,

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

Historisk SPORTSLIGT REGLEMENT. Danish Masters Gruppen er en koordinerende enhed for historiske klasser i Danish Masters Serien.

Historisk SPORTSLIGT REGLEMENT. Danish Masters Gruppen er en koordinerende enhed for historiske klasser i Danish Masters Serien. Historisk SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er Danish Masters og tilrettelægges i samarbejde mellem Danish Masters Gruppen, klasserepræsentanterne for de historiske

Læs mere

Historisk Oversigt over det sportsligt reglement for Danish Masters

Historisk Oversigt over det sportsligt reglement for Danish Masters Historisk Oversigt over det sportsligt reglement for Danish Masters 2019 29-01-2019 Tekst med rødt: Nyt i 2019 Danish Masters Oversigt over mesterskabsklasser og -divisioner. Se i øvrigt Historisk Sportsligt

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat af: 02-2013 RU møde d. 28. april kl. 9 i Fangel. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent:

Læs mere

Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt,

Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt, Vejsportsudvalget Brøndby, den 1. juni 2018 Referat fra Vejsportsudvalgsmøde 02/18 22. maj 2018 Fjelsted Skov Kro, kl. 17.00 21.00 Til stede: Referat:,, Michael Andersen,., Jens Færgemann 1. Ændring i

Læs mere

Kørerforeningen indkalder til Årsmøde SØNDAG d. 25. September kl KAC s klubhus på Søholmbanen

Kørerforeningen indkalder til Årsmøde SØNDAG d. 25. September kl KAC s klubhus på Søholmbanen Kørerforeningen indkalder til Årsmøde SØNDAG d. 25. September kl.13.00 KAC s klubhus på Søholmbanen Kun medlemmer af kørerforeningen samt repræsentanter fra RC banerne har ret til at deltage i mødet. Dagsorden:

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej Bjerringbro. Formand: Hjemmeside: Kasserer: Næstformand: Bestyrelses- medlem: Klubblad:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej Bjerringbro. Formand: Hjemmeside: Kasserer: Næstformand: Bestyrelses- medlem: Klubblad: J a n u a r 2012 Å r ga n g 3 6 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hjemmeside: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849

Læs mere

VEJLEDNING I LICENSBESTILLING: A: DU TIDLIGERE HAR HAFT LICENS I SAMME KATEGORI:

VEJLEDNING I LICENSBESTILLING: A: DU TIDLIGERE HAR HAFT LICENS I SAMME KATEGORI: VEJLEDNING I LICENSBESTILLING: Indhold A: DU TIDLIGERE HAR HAFT LICENS I SAMME KATEGORI:... 1 B: HVIS DU SLET IKKE TIDLIGERE HAR HAFT LICENS... 9 C: OPGRADERING AF LICENS I FORHOLD TIL TIDLIGERE... 10

Læs mere

Målsætning Kursisten vil efter gennemførelse af kurset selvstændigt kunne virke som dommertårnschef for lukkede løb.

Målsætning Kursisten vil efter gennemførelse af kurset selvstændigt kunne virke som dommertårnschef for lukkede løb. OFFICIAL 624 Officialuddannelse. 624 kursus til dommertårnschef for lukkede løb og dommertårnsassistent i åbne nationale løb/mesterskabsløb. Kurset er et endagskursus og opfylder de krav, som stilles i

Læs mere