År 2013 tirsdag den 2. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300 København S.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "År 2013 tirsdag den 2. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300 København S."

Transkript

1 Referat ordinær generalforsamling for E/F Øresund År 2013 tirsdag den 2. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 6, 2300 København S. Mødt var 12 ejere, heraf 1 ved fuldmagt. 4 af de 12 ejerne var bestyrelsesmedlemmer. Endvidere deltog administrationschef Lisbeth Bayer fra B&T Administration. Formand Mogens Valentin bød velkommen til generalforsamlingen, og foreslog Lisbeth Bayer valgt som dirigent. Lisbeth Bayer blev valgt og konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i henhold til vedtægterne og anså derved generalforsamlingen for rettidigt indvarslet og beslutningsdygtig. Ad dagsordenens pkt. 1 Bestyrelsens beretning Mogens Valentin aflagde bestyrelsens beretning. Han indledte med at oplyse, at visse opgaver har måttet udsættes på grund af bestyrelses medlemmernes tidsnød m.v. Følgende opgaver er blevet gennemført: Sag om ulovligt badeværelse i en lejlighed er blevet afsluttet. Ejeren skal selv udbedre forholdene i badeværelset. Sag om fugt i en lejlighed er afsluttet. Der har været fugtmåler på og der er kommet udtalelse om, at der ikke skulle være mere. Vandskader, diverse rør problemer og VVS-arbejder. Reparation af vaskemaskine, indbrud med efterfølgende nøgleudskiftning. Tyvene havde brækket et køkkenvindue op og var kommet ind ad denne vej. Montering af alu-lister på bagtrapper. Kæmpe storskrald på grund af hensynsløse aflæsninger. Igangværende: Sag om tagkonstruktion og nedløb. Afhjælpning af rotter herunder reparation af brønde og rør i gården. Vedligehold/udskiftning af elinstallationer i kælderen.

2 2 Modtræk mod henstilling af storskrald og mod reklamer. Der må først stilles ting frem til storskrald, når dette bliver annonceret ellers skal ejerne selv sørge for at køre storskrald bort. Nuværende og fremtidige opgaver: Lovliggørelse af køkken/bad installationer på grund af rørreparationer. Pilotprojekt: Reparation af rør og faldstammer på Kastrupvej. Reparation af rør og faldstammer på resten af ejendommen. Reparation af facade afskalninger, om fordøre, løse tagsten, nedløbsafslutninger Reparation af kantlister på fortrapper samt for/bagdørs lukning-tætning. Der blev gjort opmærksom på, at ejerne skal sørge for, at der er fri adgang til rørene i forbindelse med reparation/udskiftning af rør og faldstammer i ejendommen. Udsatte opgaver: Udbedring af revner og fugtskader på øverste del af bagtrapper. Udskiftning af varmtvandsbeholder (tilstand vanskelig at vurdere) Vedligeholdelse af asfaltbelægning i gård (ca. kr ,00) Udskiftning af linoleum på hovedtrapper som nødvendigt. Reparation/ændring af barnevognsskur og affaldsområde Ændring af TV pakke og installation, udskudt pga. kommende lovændring. Vedligehold af bestyrelseslokale pga. muligt begyndende råd/svamp. Økonomi: Det ses af regnskabet, at foreningen tilsyneladende har opsparet et betydeligt beløb. Dette skal ses i lyset af at foreningen på en tidligere generalforsamling valgte at forøge beholdningen til driftsbudgettet via større fællesudgifter, idet foreningen på dette tidspunkt ikke havde økonomisk overblik over Københavns Kommunes påbudte sag om istandsættelse af Kongens Allé, sagen mod Øens Murerfirma og ny varmtvandsbeholder. De øgede fællesudgifter har imidlertid vist sig at være en god beslutning, idet foreningen pt. har 2 store vedligeholdelsesposter, som vil blive meget bekostelige: Istandsættelse af rørføringer og faldstammer. Reparationer af brønde og rør i gården.

3 3 Bestyrelsen foreslår, at en del af overskuddet, efter udførelse af almindelig nødvendig vedligeholdelse, forventet gennemført medio 2013 bruges til at nedbringe vores forenings lån på kr. 2.8 mill., som i 2012 trak næsten en kvart million i renter. Det blev bemærket, at B & T Administration havde forhandlet med Danske Bank om omlægning af lånet til kassekredit, medførende væsentlige forhold. Den tidligere rente på 8,2 % bliver reduceret til 6,5 % og overskud fra fællesudgifterne vil reducere den effektive kassekredit og derved reducere rentetilskrivningen. Se endvidere under punkt 4 e. Eigil Jensen oplyste, at bestyrelsen kører efter den vedligeholdelsesplan/tilstandsrapport, som Promana har udfærdiget. Bestyrelsens vedligeholdelsesplan er vedhæftet referatet. Hvis nogle har gode ideer/forslag til vedligeholdelsesplanen, er de velkomne til at kontakte bestyrelsen. Der er kommet ny hjemmeside op og adressen er: Beretningen blev taget til efterretning. Ad dagsordenens pkt. 2 - forelæggelse af årsregnskab til godkendelse Lisbeth Bayer gennemgik årsrapporten for I specifikationen af vedligeholdelse note 5 fremgår udgifter til omkodning af låse kr ,00. Dette beløb bliver dækket af forsikringsselskabet i 2013, hvorved denne udgift burde havde været placeret som en periodeafgrænsningspost. Årsrapporten blev godkendt med ovennævnte bemærkning. Ad dagsordenens pkt. 3 budget Budgetforslaget for 2013 blev gennemgået.. Budgettet blev godkendt, som det var forelagt. Ad dagsordenens pkt. 4 indkomne forslag Forslag A Bestyrelsen havde foreslået, at denne blev bemyndiget til at kunne anvende op til kr ,00 til reparation af brønde og rør i gården på grund af rotter og ulovlige slambrønde. Foreningen har fået et påbud fra kommunen herom. Forslag B Bestyrelsen havde foreslået, at denne blev bemyndiget til at kunne anvende op til kr ,00 til omlægning af elinstallationer i kælder på grund af brand og stødfarer. Det blev

4 4 nævnt, at det var gamle stofledninger og flere steder var klemmekasserne defekte m.v. Dette var også et punkt som var med i rapporten fra Promana. Forslag C Bestyrelsen havde foreslået, at denne blev bemyndiget til at kunne anvende op til kr ,00 på etablering af ekstra lys og montering af sensorer i gården til forebyggelse af indbrud. Forslaget blev debatteret. Det blev oplyst, at såfremt man havde gode ideer til placering, var man velkommen til at kontakte bestyrelsen. Forslag D Bestyrelsen havde foreslået, at denne blev bemyndiget til at kunne arrangere et rådgivende konsulentfirma til at være behjælpelig med en vurdering af de lodrette faldstammer, stigstrenge m.v. i ejendommen. Bestyrelsen oplyste, at de gerne ville starte op med et pilotprojekt på Kastrupvej, da det var der, der var størst problemer. Forslag E Bestyrelsen havde foreslået, at denne blev bemyndiget til at kunne omlægge ejendommens fælleslån til en kassekredit med samme rente pt. 6.5 % og med samme hæftelse, der er personlig og prorata. Kassekreditten nedskrives årligt med et beløb op til, hvad der svarer til en ydelse på kr ,00. Lisbeth Bayer oplyste, at hun havde fået tilbud fra Danske Bank på, at foreningens fælleslån blev omlagt til en driftskredit på i alt kr ,00. Renten var pt. 6,5 % om året og der var ingen provision. Hæftelsen ville fortsat være personlig og prorata for kreditten. Kreditten skal nedskrives fra den til og med med kr ,00 pr. kvartal. Fra til og med nedskrives kreditten med kr ,00 pr. kvartal. Fra nedskrives kreditten med kr ,00 pr. kvartal. Forslaget blev debatteret og enstemmigt godkendt af generalforsamlingen. Ad dagsordenens pkt. 5 valg til bestyrelsen På valg var Eigil Mølvig Jensen og bestyrelsesmedlem Søren Iversen, der ønskede at træde ud af bestyrelsen.

5 5 Eigil Jensen var villig til genvalg og blev valgt. Som nye bestyrelsesmedlemmer blev Kenneth Brandt og Morten Sørensen valgt. Bestyrelsen består således herefter af: Formand: Mogens Vallentin (1 år) Bestyrelsesmedlem: Eigil Mølvig Jensen (2 år) Bestyrelsesmedlem: Ea Larsen (1 år) Bestyrelsesmedlem: Kenneth Brandt (2 år) Bestyrelsesmedlem: Morten Sørensen (2 år) Ad dagsordenens pkt. 6 valg af suppleanter Som suppleanter blev Mette Bach-Sørensen og Søren Iversen valgt. Ad dagsordenens pkt. 7 - valg af revisor Revisionsfirmaet Christensen og Kjærulff blev genvalgt. Ad dagsordenens pkt. 8 eventuelt Der blev udtrykt irritation over, at der kommer en skrotsamler og roder i skraldespandene og hiver poserne i stykker. Hertil lovede formanden at tale med ham. Det blev nævnt, at lyskilderne på gaden var defekte, hvilket bestyrelsen ville tage kontakt til kommunen om. Det blev oplyst, at bestyrelsen pt. ikke gør mere med hensyn til ombygning af foreningens net til modtagelse af TV og internet. Der er en lovændring på vej angående valg af kanaler. Opsætning af cykelstativer og placering af cykler blev debatteret. Det blev nævnt, at der er købt et stativ og bestyrelsen ville se, hvordan dette fungerede inden, der blev købt yderligere. En ejer foreslog, at cykelstativerne kunne blive sat op hele vejen ved hegnet. Bestyrelsen vil tage problemstillingen op. Afslutningsvis blev der spurgt om, der var interesse for et sommerarrangement, hvilket flere udtrykte var en god ide. Der blev ligeledes spurgt til afholdelse af arbejdsweekenderne. Herefter kunne dirigenten konstatere, at dagsordenen var udtømt og takkede for god ro og orden og formanden afsluttede generalforsamlingen og takkede for fremmødet. Som formand: Som dirigent:

6 6 Mogens Vallentin Lisbeth Bayer

Mødt var 16 ejere, heraf 1 ved fuldmagt. Endvidere deltog administrationschef Lisbeth Bayer fra B&T Administration.

Mødt var 16 ejere, heraf 1 ved fuldmagt. Endvidere deltog administrationschef Lisbeth Bayer fra B&T Administration. Referat ordinær generalforsamling for E/F Øresund År 2014 onsdag den 9. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i Allehelgens Kirke, Krypten i kælderen, Ungarnsgade 43, 2300

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7/Ewaldsensvej 8-12 År 2013, torsdag den 18. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Lindevangkirken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7/Ewaldsensvej 8-12 År 2008 torsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Lindevangskirken, Hattesens Alle 12, 2000 Frederiksberg.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

År 2009, tirsdag den 12. maj kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for A/B Herlev Parkgård II i ejendommens gildesal i kælderen.

År 2009, tirsdag den 12. maj kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for A/B Herlev Parkgård II i ejendommens gildesal i kælderen. Referat - ordinær generalforsamling for A/B Herlev Parkgård II År 2009, tirsdag den 12. maj kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for A/B Herlev Parkgård II i ejendommens gildesal i kælderen. Mødt

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Generalforsamling 2003

Generalforsamling 2003 Generalforsamling 2003 Formandens Beretning Allerførst vil jeg gerne byde de nye ejere velkommen i foreningen. Jeg håber, at I ligesom os andre, bliver glade for at bo her. Det har været et godt år for

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 600215 HO/CL HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN 600215 HO EMB

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

År 2012 onsdag den 18. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i ejendommens kontor i kælderen Øresundsvej 60.

År 2012 onsdag den 18. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i ejendommens kontor i kælderen Øresundsvej 60. Referat ordinær generalforsamling for E/F Øresund År 2012 onsdag den 18. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for E/F Øresund i ejendommens kontor i kælderen Øresundsvej 60. Mødt var 19

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B PRINSESSEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B PRINSESSEN Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 11. December 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013 dato 09. December 2013, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Beboerlokalet,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Referat af ordinær generalforsamling 2019 i E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Afholdt mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 Cobblestone, Gammel Køge Landevej 57, 2500 Valby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17 Andelsboligforeningen Allégade 15-17 afholdt, ordinær generalforsamling, tirsdag den 4. april 2006 kl. 19.30. Mødet fandt sted i foreningslokalet

Læs mere

Afd: 368, dok.nr , dato:

Afd: 368, dok.nr , dato: Side 1 af 5 Dato for referat : 10. maj 2004 Referat af : Ordinær generalforsamling for Forening : Gårdlauget Den Gule Trekant Sted : Kulturhuset, Lyrskovsgade 4, lokale 5, 3sal Dato : Onsdag, den 5. maj

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv 4-14. 4000 Roskilde Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 Den 261102011 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Dommervænget

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Tirsdag den 28. marts 2017, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken,

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til:

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til: A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 01042-0001 18.4.2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Enghavevej, afholdt den 6.4.2017 kl. 19.00 Dagsorden:

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN J.nr. 600211 HO/mh 600211 HO

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage 10-13 Telefax 33 15 84 48 Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf.

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Generalforsamlingsreferat Side 1 af 5 16. april 2010 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108 / Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. tv.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING 2013 E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING 2013 E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB SØ, VALBYGÅRDSVEJ 76A ST.TH, 2500 VALBY - TLF. 40 30 79 30 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING 2013 E/F VALBYGÅRDSVEJ

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

REFERAT. EDVARD NIELSEN & Partnere

REFERAT. EDVARD NIELSEN & Partnere EDVARD NIELSEN & Partnere Advokat Peter Skrøder Jakobsen Algade 1-7 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Sag nr.: 25-73567-PSJ/CF REFERAT fra ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1-5 tirsdag

Læs mere

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO www.aabonet.dk / formanden@aabonet.dk Hillerødgade 27, st. tv. 2200 København N Telefon: 38 19 51 72 Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 Den 26.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40

Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40 Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40 Følgende ejerlejligheder var repræsenteret: 101, 103, 105, 204, 205, 207, 304, 307, 403, 404, 407,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Referat af ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten År 2017, den 20. april kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten på adressen Kulturhuset/Lysthuset, Islands Brygge 18, 2300 S med

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11 Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine Anette Kirkeskov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Frederiksberg Allé

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Frederiksberg Allé Referat af ordinær generalforsamling i E/F Frederiksberg Allé Afholdt onsdag den 11. marts 2015 kl. 19:00 hos Christophe Kittel, Nr. 12, 2. sal Dagsorden var som følger: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Tilstede var repræsentanter fra følgende andelslejligheder: st. 1; st. 2; 1.2; 1.4; 1.6; 2.5; 2.6; 3.1; 3.2; 3.5; 4.3; 4.4; 4.6; 5.1; 5.3; 5.4; 5.5.

Tilstede var repræsentanter fra følgende andelslejligheder: st. 1; st. 2; 1.2; 1.4; 1.6; 2.5; 2.6; 3.1; 3.2; 3.5; 4.3; 4.4; 4.6; 5.1; 5.3; 5.4; 5.5. Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Åparken 6 torsdag den 2. april 2009 kl. 18.30 i Lokalcenter Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Århus C. Tilstede var repræsentanter fra følgende

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgade 35

Ejerforeningen Drejøgade 35 Ejerforeningen Drejøgade 35 Onsdag den 23. marts 2011, kl. 18:00, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Drejøgade 35. Generalforsamlingen afholdtes i Drejøgårdens lokaler, Drejøgade 26F,

Læs mere

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling REFERAT København, 30. marts 2017 Ejendomsnummer 8-339 E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling Mødested: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, St. Bjørn Mødedato: 27. marts 2017, kl. 19.00

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S "'l'! aet,aagel,skov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S AJB Kgs. Fiskedam Referat af generalforsamling Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlej ningsejendomme ErhYervsejendomme Torsdag den 15. december

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Afholdt på Bellahøj Vandrehjem, d. 25.10.2018 kl 20:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - vedhæftet. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d., kl. 19.00 Repræsenteret på generalforsamlingen var 2001 stemmeberettigede fordelingstal eller 23 lejligheder, heraf 168 i fordelingstal som fuldmagter,

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Allehelgensgade 19 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Tlf. 4636 2244 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 25.oktober 2017 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat I Ejerforeningen Gl. Ladegaard Torsdag den 14. april 2005 kl. 19.00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gl. Ladegaard. Den blev afholdt i Medborgerhuset,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere