MIDTJYLLANDS AVIS: LOKALE NYHEDER MED VILJE I 157 ÅR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MIDTJYLLANDS AVIS: LOKALE NYHEDER MED VILJE I 157 ÅR"

Transkript

1 AKTIONÆRMAGASIN MARTS 2014 MIDTJYLLANDS AVIS: LOKALE NYHEDER MED VILJE I 157 ÅR BONE S Amerikansk servicekultur ved Gudenåen MUSEUM JORN Fest for en 100-årig NORDICBETLIGAEN: DENNIS FLINTA All in i Silkeborg PEDER KNUDSEN Sportschef på øretævernes holdeplads

2 Alle fortjener den. Og med Volkswagen Total kan den nemt blive din. FINANSIERING FORSIKRING SERVICE & REPARATION Volkswagen up! med finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale fra kr. pr. måned. Alle fortjener en Volkswagen. Men alle fortjener den også til en pris, som er til at overskue. Og med Volkswagen Total er det enkelt for dig at købe bil. Du får nemlig alt-i-én-pris. Det giver dig komplet overblik over din biløkonomi, og du slipper helt for uventede udgifter. Faktisk skal du ikke bekymre dig om noget som helst. Med Volkswagen Total skal du blot nyde bilen og glæde dig til turen. up! fås kontant fra kr ,- plus lev. kr ,-. Brændstofforbrug ved blandet kørsel 22,2-24,4 km/l. CO 2 -udslip g/km. Finansiering: Volkswagen Total take up! 60 hk 2d. Løbetid 96 mdr. Ydelse pr. måned kr ,- inkl. forsikring kr. 319,-. Forsikringstager skal være fyldt 22 år. Service- og reparationsaftale kr. 199,-, 36 mdr., max km/år. Udb. kr ,-. Saml. beløb der skal tilbage betales inkl. udb. kr ,-. Saml. kreditomk. kr ,-. ÅOP inkl. forsikring 17,69 %. Saml. kreditbeløb kr ,-. Variabel rente 2,25 %. Debitorrente 2,27 %. Betaling via Nets forudsættes. Kampagnen gælder t.o.m. 31/3-14. Bilen er vist med ekstraudstyr. A + Vulcan Silkeborg Bredhøjvej 5, 8600 Silkeborg Tlf Vi leverer maden til alle arrangementer Madkassen er leveringsdygtig i alt, så skal der holdes fest, fødselsdag, konfirmation, bryllup, jubilæum eller bare en hygge aften med vennerne, så skaber Madkassen de ultimative rammer for et godt arrangement. Vi skræddersyer alle arrangementer efter lige præcis jeres ønsker og leverer alle former for udsøgte menuer og buffet er lige fra de små intime selskaber til de helt store. Vi kan levere mad til alle former for tema fester f.eks. italiensk, mexicansk, indisk, kinesisk og nu har vi også byens største udvalg i tapas. Hos Madkassen arbejder vi altid med årstidens bedste råvarer og sørger for at maden er bedst muligt tilegnet catering og take away. Madkassen tilbyder også alt inden for firmafrokoster og faste leveringer til kursuscentre og lignende. Madkassen og The Bagel Shop ligger i Silkeborgs bymidte og tilbyder også dejlige frisk smurte bagels med friskpresset juice, bland selv salater og smoothies. Tlf Tværgade Silkeborg

3 INDHOLD/ARTIKLER PERFORMERS HOUSE Stadig håb om højskole... 4 Velkommen til SIF IN BUSINESS Det er femte gang, vi sender SIF IN BUSINESS på gaden, og det er med lige stor fornøjelse hver gang. Magasinet giver os mulighed for at fortælle vores aktionærer og de ganske mange mennesker ud over aktionærkredsen, der også læser magasinet ting fra vores hverdag, som er vigtige, spændende historier fra livet på Papirfabrikken og i sponsorkredsen samt de ting, der sker i den sportslige afdeling på Søholt. I vores egen verden står vi overfor et vigtigt år. Ja, jeg tror ikke, jeg tager for store ord i munden ved at konstatere, at lykkes tingene for os, vil 2014 blive skelsættende. Blandt andet tænker jeg her på forårets kampe i NordicBetligaen, hvor vi alle håber på at vi kan skabe de resultater, der skal til for at rykke tilbage i Superligaen. Det er det store sportslige mål, men lad mig understrege, at uanset om det er lykkedes eller ej, når sidste turneringskamp er spillet 9. juni, arbejder vi ufortrødent videre på de langsigtede ting, vi har sat i søen. Der arbejdes grundigt og seriøst både omkring førsteholdstruppen og i talentafdelingen, og det er jo som bekendt den første forudsætning for at lykkes. Udenfor fodboldbanen fylder planerne om et nyt stadion, JYSK Park, ganske meget i øjeblikket. Vi arbejder hårdt på at rejse de sidste 20 mio. kr. af finansieringen, og vi er fortsat optimistiske. I øjeblikket er vi i gang med at forhandle med en række lokale virksomheder, som vi håber, kan indgå som store bidragydere ud over JYSK og Jyske Bank, der har givet tilsagn om 10 mio. kr. hver. Parallelt med det har vi også indledt en runde for de virksomheder, der har lyst til at være med, men som ikke har mulighed for at binde sig for millionbeløb. Endelig sker der også ting af stor interesse for Silkeborg IF Invest A/S på Papirfabrikken. Desværre måtte vi jo se Performers House gå konkurs, og i øjeblikket arbejder kurator i boet på en løsning. Vi følger opmærksomt udviklingen, for det ville for Silkeborg IF Invest A/S være en spændende bygning at få ind i den øvrige ejendomsportefølje på Papirfabrikken. Jeg vil ønske god læselyst. Vi ses på Mascot Park. Kent Madsen Direktør Silkeborg IF Invest A/S BONE S Amerikansk servicekultur på dansk... 8 MUSEUM JORN Fejring af en 100-årig...12 HENNING MORTENSEN A/S Sponsor med hjertet...16 MIDTJYLLANDS AVIS Limen i lokalsamfundet...20 REGNSKAB 2013 SIF holder skindet på næsen...24 BØRSEN EXECUTIVE CLUB Mød toppen af dansk erhvervsliv...26 DENNIS FLINTA All in på Silkeborg PEDER KNUDSEN Sportschef på øretævernes holdeplads KOLOFON SIF IN BUSINESS UDGIVER: SILKEBORG IF INVEST A/S OPLAG: ANSVARSHAVENDE: KENT MADSEN JOURNALISTISK PRODUKTION: NIELS FRYDENLUND OG JOHANNE FRIIS FORSIDEFOTO: THOMAS JUUL. FOTOS: JUUL FOTOGRAFI OG ULLA MYRHØJ LAYOUT: SKABERTRANG SILKEBORG BOGTRYK, TRYK: ATM ARKTRYK MIDTJYLLAND HOVEDSPONSOR

4 REPORTAGE: PERFORMERS HOUSE SIF håber på NY KULTUR på Papirfabrikken Efter Højskolen Performers Houses konkursbegæring skal den specialbyggede bygning have nye beboere, og SIFs og Hentons administrerende direktør krydser fingre for, at den igen kan få et kulturelt formål. AF JOHANNE FRIIS PEDERSEN Højskolen Performers House er den anden kulturelle institution, Papirfabrikken må sige farvel til i løbet af få år, og det ærgrer Kent Madsen. - Kulturspinderiet og Performers House har begge været nogle spændende naboer, som har tilført området en friskhed, som jeg vil være ked af at undvære, siger Kent Madsen. Silkeborg IF Invests placering midt på Papirfabrikken giver fodbold- og ejendomsvirksomheden en særlig interesse i, hvem de nye naboer i den rustfarvede bygning bliver. Personligt ser Kent Madsen gerne, at den centralt placerede højskolebygning kan blive brugt til det formål, den er bygget til. - Jeg kan forstå, der arbejdes på at lave højskole igen. Hvis det lykkes, synes jeg, det vil være rigtig fint, forklarer direktøren, men fortæller da også, at SIF heller ikke er afvisende over for at overtage bygningerne, hvis de ikke kan få det kulturelle formål, Kent Madsen gerne ser. - Vi er i dialog med konkursboet, og hvis vi kan blive enige om betingelserne, er vi i Silkeborg IF åbne og positive over for at overtage de to bygninger og drive dem videre, fortæller han. Hvad bygningerne i så fald kan og skal drives videre som, har Kent Madsen endnu ikke et svar på. I første omgang forholder Silkeborg IF Invest sig afventende og ser, om enten private interessenter eller Silkeborg Kommune kan blive enige med konkursboet om et passende, kulturelt tilbud, som atter kan bidrage til den friskhed på Papirfabrikken, som Højskolen Performers House gjorde. 4 SIF IN BUSINESS

5 REPORTAGE: PERFORMERS HOUSE SIF IN BUSINESS 5

6 REPORTAGE: PERFORMERS HOUSE Performers House er bedst som højskole Fremtidsudsigterne for de konkursbegærede højskolebygninger er slørede, men Performers Houses bestyrelsesformand lægger ikke skjul på, at bygningerne tjener bedst som højskole. AF JOHANNE FRIIS PEDERSEN - Der er ingen tvivl om, at det er god udnyttelse af bygningerne at drive dem som højskole, men jeg tør ikke sige, om det også er realistisk, siger Jens Erik Jørgensen, som har fungeret som formand for Performers Houses bestyrelse. Siden Højskolen Performers House i december indgav konkursbegæring, har Jens Erik Jørgensen modtaget forskellige henvendelser omkring tanker om at drive en ny højskole på stedet. Rygterne vil blandt andet, at Stefan Kvamm, som ledede elektromusiklinjen på den nu lukkede højskole, har syslet med tanker om at åbne en musikhøjskole. Jens Erik Jørgensen vil dog i marts ikke kommentere på, hvad han tror, der kommer til at ske. - Der har været tilløb til at lave en ny højskole, men det er helt umuligt at sige noget om, hvorvidt det er muligt at skabe en bæredygtig økonomi i det, siger Jens Erik Jørgensen. En stor del af den nuværende udfordring ligger i at få afsat begge højskolens bygninger samlet. Særligt den rustfarvede værelsesejendom er svær at se mange andre muligheder end netop højskole eller lignende i, og det begrænser mulighederne for interesserede købere. 6 SIF IN BUSINESS

7 icopal entreprise Trænger dit hus til nyt tag? Vi kan det hele og mere til Lad professionelle lægge dit tag Hos Icopal Entreprise har vi de dygtigste tagfolk professionelle håndværkere, der alle har en grundig taguddannelse bag sig. Alle typer opgaver Vores ekspertise dækker flade tage og hældningstage både renovering og nybyggeri. Vi løser alle typer tagpapopgaver lige fra store industribygninger til parcel huse og garager. Vi dækker hele Danmark. Kontakt os og få et konkret tilbud. 15 års udførelsesgaranti 15 års udførelsesgaranti Som Icopal PLUS Entreprenør udfører vi kvalitetsarbejde med 15 års garanti. SIF erhvervspartner Læs mere på icopal-tag.dk Icopal Entreprise a/s Tlf.: Sæt dine penge på arbejde nemt og fleksibelt Jyske Pengepleje er nem og fleksibel investering til dig, der har kr. eller mere at investere for. Eksperterne passer og plejer dine investeringer og følger konstant op på udviklingen. Investér for frie midler Investér for pensionsmidler Investér gennem din virksomhed Investér via virksomhedsskatteordningen (VSO) Tjek jyskebank.dk/pengepleje og læs mere. Kig ind og hent en gratis pakke med mere information om Jyske Pengepleje. Vestergade 8-10 Silkeborg Tlf

8 REPORTAGE: BONE'S Bone s Amerikansk servicekultur på dansk På Papirfabrikken ligger en af landets 18 Bone s restauranter. Det var egentlig ikke meningen, for Silkeborg var for lille til den amerikansk inspirerede restaurationskæde. I dag er der ikke en eneste dag, hvor folkene bag Bone s fortryder etableringen af restauranten på Gudenåens bred. AF NIELS FRYDENLUND Er Silkeborg virkelig stor nok? Sådan spurgte iværksætterne bag restaurationskæden Bone s sig selv, da de for godt 10 år siden fik en henvendelse fra initiativtagerne til forvandlingen af Papirfabrikken fra industriområde til moderne kultur- og erhvervsbydel. Og konklusionen kom de hurtigt frem til: Nej, det er Silkeborg ikke. Alligevel har der i over 10 år ligget en Bone s-restaurant på Papirfabrikken. Og en ganske succesrig en af slagsen. - Der har ikke været en eneste dag, hvor vi har fortrudt etableringen af Bone s i Silkeborg, som Jan Vinther Laursen, en af Bone s fire ejere, formulerer det. Når det trods Bone s-folkenes skepsis alligevel endte med en restaurant ved Gudenåen, handler det om, at de til sidst fik et tilbud, de ikke kunne sige nej til. - Vi var på det tidspunkt en typisk entreprenør-virksomhed, der var nødt til at spare op, inden vi kunne foretage nye investeringer. Derfor overvejede vi det også meget nøje, hver gang vi skulle vælge en ny by for etablering af endnu en restaurant. I den proces sagde vi pænt nej tak til Silkeborg flere gange, fortæller Jan Vinther Laursen. Ja tak, det gør vi Så let slap Bone s imidlertid ikke. Selskabet bag etableringen af Papirfabrikken, Jægersborg Invest, udfordrede Bone s til at skitsere, hvilke vilkår der skulle til for at realiseringen af restaurations-planerne kunne blive til noget. - Det gjorde vi og mødte op og præsenterede vores oplæg uden forventning om, at det ville blive modtaget med begejstring. Men til vores store overraskelse blev der sagt: Ja tak, det gør vi, siger Jan Vinther Laursen. Og sådan blev det. Bone s i Silkeborg er i dag en af kædens middelstore restauranter og har desuden fordel af udeservering i idylliske omgivelser om sommeren, hvilket giver Silkeborgrestauranten en lidt anden profil end de øvrige i kæden. 8 SIF IN BUSINESS

9 REPORTAGE: BONE'S - Restauranten i Silkeborg er i dag et sundt og lønsomt foretagende. I de øvrige restauranter oplever vi, at de varme sommerdage godt kan være lidt tunge i forhold til besøg, men på de dage sker det modsatte i Silkeborg. I en sommer, som den vi havde i 2013, havde Silkeborg den største Bone somsætning i Danmark. 18 restauranter Den seneste Bone s restaurant er netop åbnet på Amagerbrogade i København og markerer en milepæl i udviklingen som den første i Hovedstaden. Bone s blev grundlagt i 1990 af de tre Herning-drenge Tom Sørensen, John Henriksen og Kristian Kaasgaard. Tom og John drev en restaurant for finere fransk madlavning i Baghuset i Herning, men rejser i USA havde inspireret dem i retning af den amerikanske madkultur barbeque spareribs, et enkelt koncept og en servicekultur efter amerikansk forbillede. De gjorde det enkelt: Et solidt hovedmåltid, en stor salatbar og soft-ice til dessert. Og selv om bøfferne i dag er et lige så vigtigt element på menukortet som spareribsene, så er det stadig det oprindelige koncept, Bone s er bygget op om. Og konceptet virkede fra begyndelsen. Kristian Korsgaard var chef i den første Bone s i Herning, hentet hjem fra jobbet som restaurantchef på Hereford Beefstouw i Hamborg, og snart fik han så travlt, at Tom Sørensen og John Henriksen måtte slippe de franske delikatesser i Baghuset til fordel for Bone s spareribs. Et år efter åbnede den næste Bone s i Vejle og her skulle der arbejdes lidt» SIF IN BUSINESS 9

10 Silkeborgnet dk Bliv medlem allerede nu Silkeborg IF og erhvervsilkeborg har etableret Silkeborgs stærkeste netværk! Et handelsnetværk hvor de mange Silkeborg IF sponsorer og medlemmer af erhvervsilkeborg får mulighed for at udvikle kendskab til hinanden forretningsmæssigt og personligt og dermed skabe en unik grobund for at handle sammen. Brancheeksklusivitet Skynd dig! Tiden har vist, at der er basis for et forum for virksomheder, hvor der fokuseres på salg og ikke mindst samhandel. Derfor har vi nu etableret 3 unikke samhandelsnetværksgrupper. Der er åbent for tilmeldinger, og nuværende Silkeborg IF sponsorer og medlemmer af erhvervsilkeborg kan tilmelde sig på efter først til mølle princippet. Der vil være brancheeksklusivitet i grupperne kun en fra hver branche pr. gruppe så skynd dig at tilmelde dig. For nærmere information kontakt: Marianne Hegnet på Vicky Flinta på Netværket faciliteres af: Silkeborgnet_210x145.indd 1 01/03/ Bliv medlem af Børsen Executive Club, Silkeborg Anders Runevad Pris for 2014 er kr ,- excl. moms Børsen Executive Club er et uformelt forum for meninger og mennesker. Et inspirerende afbræk, hvor afgørende meningsdannere og ledere fra hele verden tager ordet og deler ud af erfaringer, holdninger og resultater. Et medlemskab giver adgang til samtlige arrangementer i Børsen Executive Club, og du kan gratis invitere en gæst med til arrangementerne. Lars Rebien Sørensen Læs mere på Interesseret? Så ring til Lise Meineche på Nils Smedegaard Andersen

11 REPORTAGE: BONE'S» hårdere for kunderne, men det gav samtidig en skabelon for kommunikation og markedsføring i forbindelse med åbning af nye restauranter, og siden fulgte Århus, Viborg og Kolding ud fra filosofien om at de penge, der blev tjent, skulle investeres i udvikling. Offensiv vækststrategi Jan Vinther Laursen indtrådte i ejerkredsen i 2009 for at iværksætte en mere offensiv vækststrategi, hvilket har betydet at Bone s i de seneste fire år er gået fra 11 til 18 restauranter den seneste på Amager i København. - Vi tror på, at der er plads til Bone s restauranter i Danmark. Vi har en række projekter, vi arbejder med, men det skal ske i en balance, så vi samler de rigtige op. Der skal også være ro i maven, så organisationen kan følge med. Vi skal være i stand til at viderebringe den oprindelige ånd i vores udvikling, siger Jan Vinther Laursen. I udviklingen af forretningsmodellen indgår også overvejelser om at åbne nye restauranter på franchise-vilkår ligesom det heller ikke ligger fjernt at udbrede konceptet til udlandet. - Både i forhold til Danmark og udlandet ligger franchise-konceptet os ikke fjernt. Vi taler i øjeblikket med nogle interesserede nord for Limfjorden. Etablering i udlandet vil vi formentlig vente med, til vi er færdige med at etablere os i Danmark, men tanken er tænkt. Sverige vil være et interessant område at skabe partnerskaber i, siger Jan Vinther Laursen. BONE S KORT FORTALT Grundlagt i 1990 i Herning af Tom Sørensen, John Henriksen og Kristian Kaasgaard. I 2009 kom Jan Vinther Laursen ind som fjerde partner i virksomheden. Januar 2013 åbnede Bone s restaurant nummer 18 i Danmark. Det var samtidig den første i København på Amagerbrogade. Bone s findes ud over i Silkeborg og på Amager også i Herning, Esbjerg, Horsens, Kolding, Lalandia Billund, Lalandia Rødby, Odense, Randers, Roskilde, Silkeborg, Vejle, Viborg, Aalborg, Skalborg (Aalborg SV), Aarhus, Flensborg og Nuuk. BONE'S SILKEBORG PAPIRFABRIKKEN SILKEBORG SIF IN BUSINESS 11

12 REPORTAGE: MUSEUM JORN I Jorns ånd Museum Jorn fejrer Asger Jorns 100 års fødselsdag med den største udstilling i museets historie, Expo Jorn Kunst er fest, er titlen. Over 500 værker af mere end 80 kunstnere fortæller historien om Asger Jorns viljefaste arbejde for at udbrede den moderne kunst til alle. AF NIELS FRYDENLUND I år kunne Asger Jorn være fyldt 100 år. Silkeborgs verdensberømte kunstner døde i 1973, men siden har hans kunst levet på Museum Jorn i Silkeborg gennem den enorme kunstsamling med egne og andre modernisters kunst, som Jorn donerede til byen inden sin død. Den generøsitet, Asger Jorn viste gennem sin donation, er udgangspunktet for fejringen af hans 100 års fødselsdag med udstillingen Expo Jorn Kunst er fest, som i øjeblikket kan opleves på Museum Jorn. En gigantisk fejring med 500 værker af 80 forskellige kunstnere, der har haft en eller anden berøringsflade med Silkeborgs verdensberømte kunstner enten som inspiration eller ved at lade sig inspirere. 12 SIF IN BUSINESS

13 REPORTAGE: MUSEUM JORN - Jorn var det meste af sit liv ludfattig. Men de penge, han tjente, brugte han på at skabe en kunstsamling. Han ville skabe diskussion om kunst og han ville have den internationale moderne kunst til Silkeborg. Derfor donerede han sin kunstsamling til byen. Museum Jorn er således skabt på en af de største kunstdonationer i dansk historie, forklarer museumsdirektør Jacob Thage. Respekt for Jorns generøsitet Det er i den ånd, udstillingen der fejrer hans 100 års fødselsdag, skal ses. I respekt for den generøsitet, Asger Jorn viste den by, han voksede op i, fortæller Expo Jorn Kunst er fest historien om en kunstner, der brugte sit liv på at skabe, diskutere og formidle moderne kunst. - Hvad handler Jorns idé om? Hvorfor valgte han at donere sin samling til Silkeborg i stedet for København? Med udstillingen vil Museum Jorn gentænke fortællingen om en af dansk kunsts største skabere i det 20. århundrede.» SIF IN BUSINESS 13

14 REPORTAGE: MUSEUM JORN» Donationen til Silkeborg er et stærkt udsagn om, at Jorn ville ud til folket med sin kunst og sin samling. I mange år byggede museet på en personlig historie om kunstneren Asger Jorn, men nu prøver vi at folde fortællingen ud. Ikke elitært, men med en vision om at Jorn kan opleves af alle. På den måde kan man se 100 året som år 0 i historien om Jorn, forklarer Jacob Thage. Arbejdede aldrig alene Den historie, Museum Jorn fortæller om Asger Jorn, er historien om en kunstnerisk ildsjæl, der aldrig arbejdede alene. Han evnede altid at etablere eller indgå i kunstneriske fællesskaber det tydeligste eksempel er kunstnergruppen COBRA, men også fællesskabet Internationale Situationister, der fik stor indflydelse på 68-generationens tankesæt, Skandinavisk Institut for Sammenlignende Vandalisme og mange andre samarbejdsrelationer. - Udstillingen Expo Jorn Kunst er fest er blevet til i et samarbejde med en ny generation af forskere, der har set på, hvordan vi folder historien om Jorn ud på en anden måde. Jorn var mange ting. En fantastisk maler, ja, og den historie er naturligvis værd at fortælle. Men det er hans idé om at bringe kunsten ud til folket bestemt også. Det er en grundlæggende historie om måden at se billeder på, der for Jorn hviler på en nordisk tradition, der går år tilbage. Vi kommunikerede gennem billeder, før vi brugte ord. Billeder kunst skal være tilgængelig for alle. Det er en af Jorns grundpiller. Han var selv med overalt, og derfor er Expo Jorn Kunst er fest en broget museum jorn S I L K E B O R G MUSEUM JORN GUDENÅVEJ SILKEBORG 14 SIF IN BUSINESS

15 REPORTAGE: MUSEUM JORN SIF og Museum Jorn skal løfte Silkeborg sammen Museumsdirektør Jacob Thage har stor fokus på det lokale samarbejde. I Jorns 100 år deltager SIF i arbejdet med at afvikle VM i triolektisk fodbold. AF NIELS FRYDENLUND Jacob Thage er inspireret af den måde, de gør tingene på i Bilbao. Den selvbevidste baskiske hovedby rummer to kulturinstitutioner, der tegner en markant profil af byen. Den ene er kunstmuseet Guggenheim, den anden er fodboldklubben Athletic Bilbao. - De to har et meget tæt samarbejde. Når man besøger museet er det den naturligste ting i verden, at man også skal vises rundt på stadion. Sammen løfter kunsten og sporten byen, forklarer museumdirektør Jacob Thage, Museum Jorn. På samme måde ser han det lokale samarbejde i Silkeborg som en løftestang både for museet, for fodbolden og for byen Silkeborg. - Museum Jorn er enestående i Nordeuropa, og Silkeborg er fantastisk heldig at have et museum i den klasse. Museet har et internationalt ry og skaber enorm interesse. SIF står stærkt i lokalområdet og er med til at tegne profilen af byen. Jeg tror på styrken i lokalt samarbejde. Vi kan noget forskelligt og derfor kan vi sammen løfte meget mere end hver for sig, fortsætter museumsdirektøren. Museum Jorn og SIF har i mange år været kultursamarbejdspartnere, og et godt eksempel på samarbejdet de to institutioner i mellem er projekt triolektisk fodbold. Jorn skabte med sin skæve tankegang en afart af fodboldspillet, hvor banen er sekskantet, har tre mål og involverer tre hold i en kamp. I anledning af Jorns 100 år spilles der en slags VM i triolektisk fodbold i byen i løbet af foråret, hvor SIF og Museum Jorn i samarbejde med flere andre lokale kræfter lægger faciliteter til, og i forbindelse med Regatta i august kommer triolektisk fodbold også til at spille en rolle på flere niveauer igen i et samarbejde de to kulturinstitutioner imellem. buket af værker fra hele Europa, forklarer Jacob Thage. Udstillingen er en kombination af værker fra museets egen samling og udlånte billeder fra kunstmuseer over hele Europa. Museum Jorn har gennem årene haft en stolt tradition med at udlåne Jorns værker netop i respekt for kunstnerens arbejde med at sprede kunsten til alle og den tradition og de samarbejdsrelationer, det har skabt, har museet trukket på i arbejdet med at hente værker til Expo Jorn Kunst er fest. Det betyder, at man på Museum Jorn kan se væsentlige værker af Miro, Kandinsky, Picasso, Max Ernst, Cobrakunstnerne, herimellem naturligvis Asger Jorn, og mange andre. Udstillingen kan opleves på Museum Jorn frem til den 14. september EXPO JORN KUNST ER FEST KORT FORTALT Expo Jorn er udviklet i Jorns samarbejdende ånd med Statens Museum for Kunsts retrospektive udstilling Grænseløs Rebel. De to museer har etableret et billetsamarbejde. Expo Jorn er kurateret af udstillingsinspektør ved Museum Jorn, Karen Friis Herbsleb og assistant professor Karen Kurczynski, University of Massachusetts, Amherst, USA. Expo Jorn er Museum Jorns største udstilling nogensinde med mere end 500 værker af mere end 80 kunstnere. Til Expo Jorn er der indlånt 135 værker fra 35 museer og private samlere fra Danmark, Frankrig, Sverige, Holland og Belgien. Expo Jorn er blevet skabt med støtte fra Silkeborg Kommune, otte danske fonde og en række lokale virksomheder. SIF IN BUSINESS 15

16 REPORTAGE: HENNING MORTENSEN A/S Sponsor med hjertet Henning Mortensen A/S har været sponsor i SIF fra før begrebet blev opfundet. Det handler selvfølgelig om forretning, men der er tilsat en pæn portion hjerteblod. AF NIELS FRYDENLUND Det begyndte med et sæde på den gamle cementtribune og et Club117 sponsorat til få tusinde kroner. Det var før oprykningen i 1987, da spillerne var på lommepengekontrakter og livet gik sin skæve gang i de lavere divisioner for Silkeborg IF. Op- og nedturene siden har været talrige, men intet har kunnet rokke ved ét faktum: VVS- og el-firmaet Henning Mortensen A/S har været en del af sponsorkredsen i SIF gennem alle årene. - Jeg har været medlem af SIF siden 1965, og jeg voksede op med interessen for fodbold gennem min far. Det har aldrig været til diskussion om firmaet skulle engagere sig i SIF. Og selv om vi gennem årene har haft rigtig meget godt ud af SIF i form af kundeog leverandørrelationer, så er det nok mest hjertet, der taler, hvis jeg nu skal 16 SIF IN BUSINESS

17 REPORTAGE: HENNING MORTENSEN A/S være 100 procent ærlig, siger Hans Mortensen, direktør i det firma, hans far stiftede i Henning Mortensen A/S er en af byens største VVS- og el-virksomheder med omkring 90 ansatte. Firmaet leverer ydelser til både private, erhvervslivet og det offentlige, og gennem årene har engagementet i SIF altid været en del af hverdagen.» SIF IN BUSINESS 17

18 REPORTAGE: HENNING MORTENSEN A/S» - De første sponsorater, vi lavede, handlede om småpenge. Jeg tror det var 3117 kr. om året vi gav. Beløbet sluttede altid på 117. Til gengæld fik vi et reklameskilt og en siddeplads på den gamle cementtribune. Sammenlignet med i dag var det jo helt andre tider, selv om vi da også dengang syntes det var mange penge, fortæller Hans Mortensen. Personlige relationer Han fremhæver de personlige relationer, der er blevet skabt gennem årene i EnergiMidt loungen på Mascot Park og på rejserne, som SIFs store sponsorer har inkluderet i samarbejdsaftalerne, som et af de mest værdifulde argumenter for at være en del af sponsorkredsen i klubben. - Jeg har truffet mange samarbejdspartnere gennem SIF. Når man møder hinanden i uformel sammenhæng får man et kendskab til hinanden, som ellers ville være svært at opnå. Og ofte giver det grobund for nogle forretningsmæssige relationer, siger Hans Mortensen. VVS- og el-direktøren lægger dog heller ikke skjul på, at den personlige veneration for klubben også har givet store oplevelser på det personlige plan. - Fra vi vandt mesterskabet og frem til 2001 havde vi syv forrygende år. Det var sjovt. Tænk at en by af Silkeborgs størrelse kunne erobre det danske mesterskab. Det var de syv gyldne år. Siden er det blevet mere eller mindre hverdag, og det har ikke været så sjovt, men selvfølgelig er man nødt til at sætte tæring efter næring. Det ville være uholdbart at køre tingene, som man ser andre steder. Det har vi ganske enkelt ikke mulighed for i Silkeborg, siger Hans Mortensen. Og når man spørger ham, om de mere beskedne resultater efter SIFs økonomiske opbremsning i 2002 har fået ham til at overveje sit sponsormæssige engagement af og til, kommer svaret igen lige fra hjertet. - Nej, aldrig. HENNING MORTENSEN A/S STAGEHØJVEJ SILKEBORG Nyt stadion er vejen frem Henning Mortensen A/S har hovedkontor og køkkenudstilling med Svanekøkkener nærmest midt i udgravningen til den nye motorvej ved Ringvejen med udsigt til JYSK Arena og området, hvor det er planen at JYSK Park skal stå klar til at huse SIFs hjemmekampe fra Hans Mortensen ser stadionbyggeriet som en afgørende forudsætning for stadig at kunne præsentere superligafodbold i Silkeborg. - Det er den eneste vej frem. I dag vil folk vil have helhedsoplevelser. Jeg var i Herning for at se et par kampe til håndbold-em i januar mennesker samlet til håndbold i en intens kulisse. Og bagefter tog det næsten mindre tid at komme hjem, end det gør, når der er mennesker på Mascot Park. Et nyt stadion vil give fodboldoplevelsen en helt anden dimension, og jeg håber inderligt, at planerne bliver realiseret, siger Hans Mortensen. HENNING MORTENSEN A/S KORT FORTALT Et af byens største VVS- og el-firmaer med 90 ansatte. Adresse på Stagehøjvej 1 med motorvejsbyggeriet og det kommende JYSK Park som nærmeste naboer. Udfører el- og vvs-arbejde over en bred front: Husbyggeri, licitationsarbejde, reparationer for private etc. TopPartner i Silkeborg IF Invest A/S 18 SIF IN BUSINESS

19 Fylder papirarbejde for meget i din virksomhed men for lidt på din bundlinje? Sortenborgvej Silkeborg Glemte du momsen? Og hvem bogfører lige bilagene fra de sidste 3 måneder? Vi kan hurtigt og enkelt tage os af det administrative, så du får mere tid til at drive din forretning. Find os på silkeborg.deloitte.dk Nordea-ANN-2K_84x121mm.pdf - 08:21:21 - March 13, Page 1 of 1 - Coated preflight Medlem af Deloitte Touche Tohmatsu Limited Gustav Hansen.indd 1 05/03/ Gør det muligt Privat Erhverv Nordea ANN.indd 1 01/03/ SIF IN BUSINESS 19

20 REPORTAGE: MIDTJYLLANDS AVIS 20 SIF IN BUSINESS

21 REPORTAGE: MIDTJYLLANDS AVIS LIMEN i lokalsamfundet Midtjyllands Avis er én af Papirfabrikkens mest markante virksomheder. Siden 1857 har det lokale mediehus leveret nyheder til silkeborgenserne, og sådan vil det fortsat være, selv om meget er forandret i det seneste halve år. Midtjyllands Avis vil fortsat have sin dybe forankring i det silkeborgensiske lokalområde. Adressen vil også fremover være på Papirfabrikken i hjertet af Søhøjlandets hovedstad, og kernen i mediehusets eksistensberettigelse vil være leveringsdygtighed i lokale nyheder. Det er vigtigt for chefredaktør Steffen Lange og adm. direktør Stinus Errboe at slå fast en travl vinterformiddag i mediehuset på Papirfabrikken. For meget er under forandring i det 157 år gamle bladhus efter Herning Folkeblads overtagelse af ejerskabet i selskabet, men én ting rokkes der ikke ved: Midtjyllands Avis vil fortsat være leverandør af nyheder til lokalsamfundet. - Det er vigtigt for os at signalere, at vi ikke er på vej til at rykke mod Herning. Vi har forlænget vores lejemål på Papirfabrikken og vores lokale forankring ændrer sig ikke. Både redaktionelt og kommercielt er det i Silkeborg, vi arbejder. Vi er en vigtig del af Silkeborgs fortid og vi er også en vigtig del af byens fremtid, slår chefredaktør Steffen Lange fast. Chefredaktøren kalder byens avis for en traditionsrig virksomhed, der tør tænke nyt. Og sandt er det da også, at avisen har været udsat for mange forandringer i sin 157-årige levetid. I fire generationer var familien Sørensen ejer af virksomheden inden den i 1998 blev solgt til en gruppe jyske bladhuse, Morgenavisen Jyllands-Posten, Herning Folkeblad, Horsens Folkeblad og Vejle Amts Folkeblad/Fredericia Dagblad. Det ejerskab blev afløst af Herning Folkeblads overtagelse for godt seks måneder siden. Samtidig blev også ugeavisen Ikast Avis indlemmet i koncernen, der således i dag hviler på tre ben, nemlig mediehusene i Herning, Ikast og Silkeborg. - Hele Midtjyllands Avis eksistensberettigelse er vort engagement i lokalsamfundet. Vi skal være involveret i sport, kultur, erhvervsliv etc. Vi er en hjørnesten i Silkeborgs liv, limen der skal få byen til at hænge sammen, som Steffen Lange formulerer det. Ressourcer frigivet Stinus Errboe er netop tiltrådt som adm. direktør efter Flemming Heibergs beslutning om at skifte branche efter to årtier i direktions-kontoret. Errboe, der har solid lokal forankring han er vokset op i Kjellerup og Silkeborg, har spillet fodbold og været ungdomstræner i SIF og er bosat i byen - har således haft en central rolle i de forandringer, der er sket under det nye ejerskab. - Vi har måttet tage afsked med nogle dygtige medarbejdere, fordi vi har ønsket at samle nogle centrale stabsfunktioner ét sted. Det har frigivet nogle ressourcer i forhold til redaktion og salgsafdeling. Vi har optimeret centralt med lokal forankring, og det er vigtigt at sige, at vi ikke er blevet færre medarbejdere, vi har blot brugt ressourcerne anderledes. Blandt andet har vi gennemført en kommerciel opgradering, siger Stinus Errboe.» SIF IN BUSINESS 21

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013

FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013 2012/2013 FC Vestsjælland FC Vestsjælland blev i 2008 etableret som en professionel overbygning af fodboldafdelingen i Slagelse Boldklub og Idrætsforening - også kaldet SBI. Superligafodbold i Vestsjælland

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til:

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til: Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere I samarbejde med: Invitation til: Se traileren for Årets Ejerleder 2014 Gå ind på www.pwc.dk/ejerleder Hør Poul Spencer Poulsen, partner og SMV-markedsleder

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Næste generation rykker ind i Herning

Næste generation rykker ind i Herning Fagblad for den danske kontorartikelbranche Nr. 8, november/december 2010 Næste generation rykker ind i Herning w w w. k o n t o r p a p i r. d k Næste generation overtager KD Gruppen Hjernen bliver magelig

Læs mere

Eksamen nr. 1. Forberedelsestid: 30 min.

Eksamen nr. 1. Forberedelsestid: 30 min. Bilag til: HHX Afsætning A Eksamen nr. 1 Forberedelsestid: 30 min. - Se video: Intro - Forbered opgaven - Se video: Eksamen 1 - Diskuter elevens præstation og giv en karakter - Se video: Votering - Konkluder

Læs mere

Vækst og Forretningsudvikling

Vækst og Forretningsudvikling Vækst og Forretningsudvikling Uddrag af artikel trykt i Vækst og Forretningsudvikling. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Et strejftog gennem 20 år

Et strejftog gennem 20 år 1993-2013 www.taarnbybladet.dk OKTOBER 2013 Et strejftog gennem 20 år Redigeret af: Allan Meyer Indholdsfortegnelse Forord... 1 Indledning... 2 Stiftende generalforsamling 2 Første nummer udkom 15. september

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Vi bevæger os fremad Silkeborgmotorvejen er ikke nogen almindelig motorvej. Den passerer gennem Silkeborg by og noget af det smukkeste landskab, Danmark har at byde på.

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os.

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Landsholdets gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen har haft en positiv afsmittende effekt på sponsor-,

Læs mere

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os.

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Emission 2013 Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Del 1: En skelsættende begivenhed Den kommende aktieemission er på mange måder en skelsættende

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

- Holdet udenfor grønsværen - 6.0 Appendiks. Bilag 1: Bilag 2: Den strategiske arbejdsproces.

- Holdet udenfor grønsværen - 6.0 Appendiks. Bilag 1: Bilag 2: Den strategiske arbejdsproces. - Holdet udenfor grønsværen - 6.0 Appendiks Bilag 1: Bilag 2: Den strategiske arbejdsproces. 1 Bilag 3: SWOT Analyse. Bilag 4: PESTEL Analyse Bilag 5: 2 Superligaklubbernes hjemmeside: AaB: http://aabsport.dk

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Kommunikation. Intern og eksterne kommunikation 2. Intranet 3. DT Magazine 4. HR Infoboard 5. Intranet i STARK 6. Dit SILVAN 7

Kommunikation. Intern og eksterne kommunikation 2. Intranet 3. DT Magazine 4. HR Infoboard 5. Intranet i STARK 6. Dit SILVAN 7 Kommunikation Intern og eksterne kommunikation 2 Intranet 3 DT Magazine 4 HR Infoboard 5 Intranet i STARK 6 Dit SILVAN 7 STARKs markedsføring til private 8 STARKs markedsføring til professionelle 9 STARKs

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

KOM MED PÅ DANMARKS STØRSTE HÅNDBOLDPORTAL

KOM MED PÅ DANMARKS STØRSTE HÅNDBOLDPORTAL KOM MED PÅ DANMARKS STØRSTE HÅNDBOLDPORTAL M E D I E I N F O R M AT I O N 2 LANDETS BEDSTE HÅNDBOLDSITE HBOLD.dk er Danmarks bedste og største håndboldsite. I løbet af de sidste tre år, har HBOLD.dk manifesteret

Læs mere

En rejse. -fra drøm til virkelighed

En rejse. -fra drøm til virkelighed En rejse -fra drøm til virkelighed En rejse med visioner Den forjættede liga Senest i 2020 skal NFC spille i Superligaen, hvor klubben skal manifestere sig som en stabil klub der sæson efter sæson, spiller

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/16

SPONSORKONCEPT 2015/16 SPONSORKONCEPT 2015/16 Bulldogs Odense ApS Møllemarksvej 75 B, 5200 Odense V CVR 32161162 Kristoffer Jørgensen 26 80 97 60 Kasper Iversen 60 68 32 88 Thomas Nielsen 20 15 97 06 Bulldogs Oplevelser og god

Læs mere

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 15. november 2011

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 15. november 2011 erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 15. november 2011 TV/PF 15.11. 2011 Silkeborg Welcome UDDANNELSE & KOMPETENCE At lette virksomhedernes modtagelse og integration af udenlandsk

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst SDU i Kolding har fokus på entreprenørskab, ledelse og udvikling af små og mellemstore virksomheder og vi er klar til at samarbejde

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

KALØ GOLFNYHEDSBREV GENERELT SPONSORER ORGANISATION NR. 1 2014

KALØ GOLFNYHEDSBREV GENERELT SPONSORER ORGANISATION NR. 1 2014 NR. 1 2014 KALØ GOLFNYHEDSBREV GENERELT Kalø Golf Club 2014 Klubhus 2014 Bagskabe Ekstraordinær generalforsamling / Infomøde tirsdag d. 18/3 SPONSORER Bliv sponsor i Kalø Golf Club ORGANISATION Præsentation

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

Odense fra stor dansk by - til dansk storby

Odense fra stor dansk by - til dansk storby Odense fra stor dansk by - til dansk storby Odense hovedby og vækstdriver Odense er Danmarks 3. største by og der bor ca. 194.000 indbyggere i kommunen Odense dækker et areal på 306 km2 Odense har ca.

Læs mere

Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen

Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen Bilag 1 Informationsmøde med Poul Bendixen Første møde med Poul Bendixen d.16-11-09 uge 47 Kaufman ideen: Kaufmann har været i tankerne De er lidt mere lokal, men mere den frække hund! Nerve vil gerne

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

Talentudvikling er Brøndbys DNA

Talentudvikling er Brøndbys DNA Talentudvikling er Brøndbys DNA Gennem årtier har klubben udviklet en lang række store talenter, der har gjort karriere på Brøndby Stadion, i udlandet og på U- og A-landshold. Det at udvikle og bruge egne

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER BENJAMIN FRANKLIN, DEN AMERIKANSKE FILOSOF, FORFATTER, VIDENSKABSMAND OG JOURNALIST, STOD I SIN TID BAG ORDENE - TID ER PENGE. ET UDTRYK, DER HANDLER

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

Pressemeddelse Årsregnskab 2012 // 1. pressemeddelelse. Årsrapport 2012

Pressemeddelse Årsregnskab 2012 // 1. pressemeddelelse. Årsrapport 2012 Pressemeddelse Årsregnskab 2012 // 1 pressemeddelelse Årsrapport 2012 Pressemeddelse Årsregnskab 2012 // 2 Tilfredsstillende indtjening, solide økonomiske nøgletal og rekord mange nye kunder i Middelfart

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i Fremad Amager den 24. oktober 2013

Referat af ekstraordinær generalforsamling i Fremad Amager den 24. oktober 2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling i Fremad Amager den 24. oktober 2013 Bestyrelsen i Fremad Amager havde indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling med følgende punkt på dagsordenen: Bestyrelsen

Læs mere

Mini-guide: Sådan skal du investere i 2013

Mini-guide: Sådan skal du investere i 2013 Mini-guide: Sådan skal du investere i 2013 På den lange bane kan det give et større afkast at sætte opsparingen i aktier end at lade den stå uberørt i banken. Vi giver dig her en hjælpende hånd til, hvordan

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Handleplan for opbakning og udvikling af kulturlivet

Handleplan for opbakning og udvikling af kulturlivet Handleplan for opbakning og udvikling af kulturlivet Formål Denne handleplan for opbakning og udvikling af kulturlivet er en del af Temaplan for Sundhed, Kultur og Fritid. Kulturlivet er en vigtig del

Læs mere

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799 SPORT og Team Vest n vind! league.com ort.dk under opbygning ITESPORT og kæd din virksomheds ds stærkeste speedway brand. rat med REGION VARDE ELITESPORT, kommer in virksomhed. Mulighederne er mange og

Læs mere

MasterClass 2012. Danmarks største sponsorkonference. præsenteres af

MasterClass 2012. Danmarks største sponsorkonference. præsenteres af MasterClass 2012 Danmarks største sponsorkonference præsenteres af Om MasterClass 2012 Onsdag den 5. september byder Promovator, i samarbejde med dagbladet Børsen, endnu engang velkommen til MasterClass,

Læs mere

NYHEDSBREV JUNI 2004

NYHEDSBREV JUNI 2004 NYHEDSBREV JUNI 2004 Kære læser! Så står sommerferien for døren. Næste nyhedsbrev udkommer derfor medio august, når de fleste af os er tilbage på arbejdet igen. Jeg håber, at I får brugt ferien på at læse

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub Sæson 2015 Eventyr Golf Erhvervsklub Erhvervsklubbens formål Odense Eventyr Golf Erhvervsklub har som formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt socialt og forretningsmæssigt

Læs mere

Oplæg til debat om udviklingen af Skive Golfklub

Oplæg til debat om udviklingen af Skive Golfklub Oplæg til debat om udviklingen af Skive Golfklub Da den nuværende bestyrelsen for Skive Golfklub begyndte på arbejdet i 2014 var der enighed om, at en af de vigtigste opgaver var at prøve at se på klubbens

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE AUGUST 2005

NYHEDSBREV OM LEDELSE AUGUST 2005 NYHEDSBREV OM LEDELSE AUGUST 2005 Kære læser! Vi er nu oppe på mere end 1.200 abonnenter på nyhedsbrevet og vi vil gerne have flere. Derfor hvis du synes om nyhedsbrevet så anbefal det til en kollega eller

Læs mere

Historien om Strandingsmuseet

Historien om Strandingsmuseet Historien om Af Gert Normann, talsmand for s Venner bygger primært på fundene fra de to britiske orlogsskibe, HMS St. George og HMS Defence, som forliste ved Thorsminde juleaften 1811, hvorved næsten 1400

Læs mere

Aon og Børnehjælpsdagen - forenet i kamp for anbragte børn og unge!

Aon og Børnehjælpsdagen - forenet i kamp for anbragte børn og unge! STATUSRAPPORT 212-213 Aon og Børnehjælpsdagen - forenet i kamp for anbragte børn og unge! www.aonbhd.dk INDHOLD Indledning Voksende berøringsflade Børnehjælpsdagens aktiviteter Aon United Dagen Aon Football

Læs mere

Grib chancen. Flyt til Vorbasse. Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt

Grib chancen. Flyt til Vorbasse. Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt Grib chancen Flyt til Vorbasse Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt Hvis du får chancen for at flytte til Vorbasse, skal du gribe den. «Billund er BØRNENES HOVEDSTAD og Vorbasse er derfor

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO.

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby AFS. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Tlf 45 87 55 44 E-mail info@ledin.dk Web www.ledin.dk Navn Vej...................... Nr......... Postnr......

Læs mere

Fodbolden. indvandrere

Fodbolden. indvandrere Fodbolden indvandrere Fodbolden indvandrere 4 Formand for Den Østlige Forening i Aalborg Øst, Salah Touska (tv) og fodboldtræner, kampfordeler og alt muligt andet i fodboldklubben, Mohamed Agha. Ildsjæl

Læs mere

Køb bogen i boghandlen eller på www.turbine.dk

Køb bogen i boghandlen eller på www.turbine.dk Glade Chefer Glade Chefer Af initiativtager og medforfatter Iver R. Tarp Journalistisk bearbejdelse ved Trine Wiese Iver R. Tarp og Trine Wiese TURBINE forlaget 2011 Forlagsredaktør: Marie Brocks Larsen

Læs mere

Frivillige aktiviteter i boligafdelingen 10 gode råd

Frivillige aktiviteter i boligafdelingen 10 gode råd Frivillige aktiviteter i boligafdelingen 10 gode råd Forord Fokusgruppen for frivillighed og boligsocialt arbejde har som en af sine målsætninger at skabe et godt boligmiljø og sammenhængskraft i boligafdelingerne.

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 "Virksomheder, der har udgifter til sponsorering af fx sportsklubber og kulturelle foreninger, modtager ofte reklameydelser i form af omtale af virksomhedens navn og logo på bandereklamer,

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. Medlemstal offentliggjort: Danmarks Idræts Forbund, DIF har netop offentliggjort medlemstallene for deres forskellige forbund, og her kan FB bryste sig med, blandt

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

- Omsætningen i 1. halvår 2007 er realiseret med kr. 52,6 mio., hvilket er en stigning på kr. 9 mio. i forhold til samme periode af 2006

- Omsætningen i 1. halvår 2007 er realiseret med kr. 52,6 mio., hvilket er en stigning på kr. 9 mio. i forhold til samme periode af 2006 Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2007/16 Aalborg den 14. august 2007 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2007: - Aalborg Boldspilklub A/S (AaB) har i 2. kvartal 2007

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Bjerggade 4K, 6200 Aabenraa Tlf. 7362 2020, www.ehaa.dk

Bjerggade 4K, 6200 Aabenraa Tlf. 7362 2020, www.ehaa.dk Udviklingspark Aabenraa. Her kan du som iværksætter få sparring, inspiration, gode råd og vejledning eller leje kontorer og danne netværk med husets mange andre nystartede virksomheder indenfor mange forskellige

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum 08.04.2013. ARoS Aarhus Kunstmuseum Rekruttering af ny direktør Job- og personprofil Baggrund Direktør Jens Erik Sørensen slutter efter 30 år i spidsen for ARoS Aarhus Kunstmuseum. Derfor søger vi hans

Læs mere

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Tirsdag d. 31. januar 2012 Byrådet DF: I deres politik lægger de vægt på at repræsentere danskhed som

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

Jeg vil bruge min tale i dag til at tale om to ting:

Jeg vil bruge min tale i dag til at tale om to ting: Nyt skoleår 2015 Hvad er meningen med livet? Og med at blive designer? Tale v. Elsebeth Gerner Nielsen Velkommen til Designskolen Kolding. Velkommen til et nyt skoleår. Velkommen til nye og gamle studerende.

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ

EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ Mødetype: Direktionsmøder, bestyrelsesmøder, strategimøder o.lign. EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER Edvard og Elise Brandes gamle palæ var allerede før sin realisering

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

Jeg vil dykke direkte ned i nogle betragtninger, som jeg har taget fra vores igangværende undersøgelse Havets motionister.

Jeg vil dykke direkte ned i nogle betragtninger, som jeg har taget fra vores igangværende undersøgelse Havets motionister. Generalforsamling 2015 Formandens mundtlige beretning Kære delegerede Vi er kommet til formandens mundtlige beretning. I har læst min skriftlige beretning, som blev offentliggjort på sejlsport.dk for fire

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning?

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Table of Contents Om Popupmore Hvad er en pop up Butik Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Effektiv marketing Kontakt os 3 4 5 7 8 10 2 Om Popupmore

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere