Installationsvejledning DALM DALM EWM. Installationsvejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Installationsvejledning DALM DALM EWM. Installationsvejledning"

Transkript

1 DK Installationsvejledning Installationsvejledning DALM DALM EWM Introduktion Tak, fordi du har valgt et produkt fra Dualtech, og velkommen til Dualtechs nye webbaserede programmerings- og vedligeholdelsesværktøj, EasyWebManager! Dualtechs IP-alarmsendere anvendes først og fremmest som ekstern opkaldsenhed og/eller IP-konverter ved brand- og indbrudsalarmsystemer og giver sikker overførsel, primært via fast internet (ikke DALM 2000) og sekundært via GPRS. Alarm kan også leveres via SMS og . Du opretter og gemmer programmeringskonfigurationerne til DALM i webportalen EasyWebManager, og når enheden senere monteres hos slutbrugeren, programmerer du enheden og sætter den i drift udelukkende ved hjælp af smartphone-app'en Dualtech EWM. I webportalen EasyWebManager er alle dine installationer aktiveret og let tilgængelige, og ændringer eller service udføres ved hjælp af app'en, når som helst og hvor som helst! Kort vejledning til programmering og idriftsættelse af DALM EWM 1. Opret konfiguration til DALM i webportalen ewm.dualtech.se. 2. Monter SIM-kort i SIM-kort-holderen (OBS: SIM-kortet må ikke have nogen pinkode). 3. Monter enheden, tilslut strømmen, og vent derefter på, at lysdioderne angiver tilstanden "Klar til programmering". 4. Log på app'en, og vælg den ønskede konfiguration. 5. Vælg Programmer via app'en EWM. 6. Vælg Sæt i drift via app'en EWM. Nu er enheden programmeret, sat i drift og klar til brug. Du kan herefter når som helst kontrollere status for enheden ved hjælp af knappen "Status" i mobil-app'en eller foretage ændringer ved hjælp af knappen EWM i app'en eller via webportalen. Når du har foretaget en ændring af en konfiguration, skal du omprogrammere enheden på den sædvanlige måde via app'en. NOTE 1: Du henter app'en Dualtech EWM på Appstore (iphone) eller Google Play (Android). NOTE 2: Knappen virker først, når du har indtastet dit mobilnummer under knappen "Indstillinger". Tjekliste for anlæg og alarmcentral Alarmoverførsel via IP kræver, at alarmsenderen har adgang til internettet, enten trådløst via GPRS eller både via GPRS og en fast netværkstilslutning. Kontrollér følgende punkter, inden du tager ud til anlægget. Kontakt it-afdelingen, og oplys dem om, at en IP-alarmsender skal kobles på netværket (ikke DALM2000). Bestil IP-adressen til alarmsenderen, standardgatewayen og netmasken for det aktuelle netværk (DALM understøtter også DHCP). Sørg for, at de rigtige porte i en eventuel firewall hos IP-modtageren åbnes for udgående trafik via TCP/IP. Kontakt alarmcentralen, og angiv følgende oplysninger: Primær og sekundær adresse og IP-port til IP-modtagere, sender-id og adgangskode til DALM samt den pollingfrekvens for linjekontrol, der skal anvendes i anlægget. Find ud af, hvilket APN der gælder for den valgte mobiloperatør (programmeres ved oprettelsen af konfigurationen i webportalen). TDC: internet, Telia:

2 Håndtering I dette afsnit beskrives de mest almindelige elementer i forbindelse med installation, idriftsætning, vedligeholdelse og fejlsøgning af DALM i EWM-serien. SIM-kort Alarmsenderen kan kun bruge SIM-kort uden pinkode. Hvis SIM-kortet har en pinkode aktiveret, skal denne fjernes, inden SIM-kortet bruges i alarmsenderen. Dette gøres nemmest ved hjælp af en mobiltelefon. Programmering Alarmsenderens funktion konfigureres via EWM-portalen, ewm.dualtech.se. Indstillingerne til enheden hentes med EWM-app'en. Log på app'en med samme logonoplysninger som i portalen, vælg den ønskede konfiguration, og tryk derefter på "Programmer" nederst på skærmen. Ved programmering skal du angive telefonnummeret til enheden, dvs. telefonnummeret til det SIM-kort, som sættes i enheden, og derefter trykke på knappen "Programmer" se billedet til venstre. Programmeringsforløbet kan følges i app'en via indikatorerne, der tændes efterhånden. Idriftsættelse Idriftsættelsen udføres, efter at programmeringen er gennemført, og indebærer, at enheden opretter forbindelse til alarmcentralens IP-modtagere. Produktet DALM5000 IP/GPRS EWM kan konfigureres til to alarmcentraler, og idriftsættelsen skal i så fald udføres for hver af disse. Under idriftsættelsen for alarmcentralen bruger enheden det sender-id og den adgangskode, der blev angivet under oprettelsen af konfigurationen. Adgangskoden ændres i forbindelse med idriftsætningen, og den adgangskode, der blev angivet under konfigurationen, er kun en engangsadgangskode. Idriftsætningen påbegyndes, når du trykker på "Sæt i drift" i app'en se billedet til venstre. Som første trin i idriftsætningen foretager enheden en kontrol af alle tilgængelige kommunikationsveje. Hvis en eller flere af kommunikationsvejene ikke er tilgængelige, sendes der en advarsel via app'en, og du kan vælge at fortsætte idriftsættelsen med begrænset tilgængelig kommunikation.

3 Statusanmodning Når enheden er programmeret, kan du udføre en statusanmodning fra app'en, uanset hvor du befinder dig. Log på app'en, og vælg konfiguration. Enhedens aktuelle status hentes, når du har trykket på knappen "Status". Efter en statusanmodning vises følgende oplysninger: GPRS-signalstyrke Ethernet-status, herunder enhedens IP-adresser Kommunikationsveje til alarmcentral Aktuel status for indgange (alarm eller hviletilstand) Aktuel status for enhedens fejlkilder (alarm eller hviletilstand) Enhedens softwareversion Skift af SIM-kort Der kan være flere grunde til, at SIM-kortet skal skiftes i en allerede programmeret og idriftsat DALM. F.eks. kan enheden programmeres og idriftsættes med et midlertidigt SIM-kort, som skal skiftes, når enheden installeres på den endelige placering. Benyt følgende fremgangsmåde for at skifte SIM-kort: 1. Sluk for strømmen til enheden 2. Skift enhedens SIM-kort Hvis det nye SIM-kort er fra samme mobiloperatør som det gamle SIM-kort, skal du gøre følgende: 3. Tænd for strømmen til enheden 4. Udfør en ny programmering via app'en, og angiv det nye telefonnummer. Hvis det nye SIM-kort er fra en anden mobiloperatør end det gamle SIM-kort, skal du gøre følgende: 1. Opdater konfigurationen i EWM, og angiv et nyt APN for den nye mobiloperatør. 2. Gendan hardwarens standardindstillinger: 2.1 Indstil DIP3 til ON 2.2 Tilslut strømmen 2.3 Kontrollér, at diode 2, 3, 4 og 5 blinker 2.4 Indstil DIP3 til OFF. OBS: Glem ikke dette trin! 3. Vælg den aktuelle konfiguration via app'en. Vælg derefter "Værktøj" - "Ny hardware" "Fortsæt" "Hardwaren udskiftet" 4. Udfør en ny programmering via app'en, og angiv det nye telefonnummer. Fjernstyring af udgangene på DALM DALM har to udgange, der kan styres via en SMS, som sendes til alarmsenderens telefonnummer. En aktivering af en udgang indebærer, at der er en forbindelse mellem udgangen og Common, markeret med "C" på alarmsenderen. Den adgangskode, der skal angives i SMS'en, indstilles via EWM-portalen under "Udgange" i enhedens konfiguration. Begge udgange kan styres i samme SMS. Format for SMS: [adgangskode],out[1,2]:[on,off] Eksempel: Aktivering af udgang 1 og deaktivering af udgang 2 for en alarmsender med adgangskoden 1234: 1234,Out1:on,Out2:off

4 Skift af hardware (nulstilling) Vær opmærksom på, at ved skift af hardwaren/printpladen, skal der udføres en ny aktivering for den eller de alarmcentraler, som den pågældende enhed er konfigureret for. Du skal derfor kontakte alarmcentralen/alarmcentralerne, som skal stille en ny adgangskode til rådighed for at gøre det muligt at udføre en identitetskontrol fra den nye enhed. Beskrivelsen nedenfor kan også bruges til at nulstille en enhed med tilhørende konfiguration til den oprindelige tilstand. Ny hardware: 1. Flyt SIM-kortet til den nye enhed. 2. Kontrollér, at erstatningsproduktet er samme model, som den enhed, der skal erstattes. Sørg for, at alle tilslutninger og DIP-indstillinger udføres på samme måde på den nye enhed. Tilslut også strømmen. 3. Log på app'en EWM, naviger til og vælg den aktuelle konfiguration på listen over konfigurationer. 4. Vælg indstillingen "Ny hardware" under valget "Værktøj". Udfør handlingerne for "Ny hardware". 5. Vælg Programmer i EWM-app'en. 6. Vælg "Ny adgangskode" under "Sæt i drift" for den eller de alarmcentraler, enheden skal idriftsættes for, angiv den nye adgangskode, du har fået fra alarmcentralen/-centralerne, og aktivér enheden igen for alarmcentralen/-centralerne. Nulstilling af hardwaren: Benyt følgende fremgangsmåde for at nulstille enheden til den oprindelige tilstand, dvs. den tilstand, enheden havde ved leveringen: 1. Afbryd strømmen til enheden. 2. Udfør nulstilling af hardwaren: Indstil DIP3 til ON Tilslut strømmen Kontrollér, at diode 2, 3, 4 og 5 blinker Indstil DIP3 til OFF. OBS: Glem ikke dette trin! 3. Log på app'en EWM, naviger til og vælg den aktuelle konfiguration på listen over konfigurationer. 4. Vælg indstillingen "Ny hardware" under valget "Sæt i drift". Udfør handlingerne for "Ny hardware". 5. Vælg Programmer i EWM-app'en. 6. Vælg "Ny adgangskode" under "Sæt i drift" for den eller de alarmcentraler, enheden skal idriftsættes for, angiv den nye adgangskode, du har fået fra alarmcentralen/-centralerne, og aktivér enheden for alarmcentralen/-centralerne igen.

5 Hardware Tilslutninger Tilslutning Funktion 12 V jævnstrøm Strømtilslutning, V jævnstrøm LINE OUT Simuleret telelinje til tilslutning af analog opkaldsenhed GPRS ERROR Potentialefri relæudgang til GPRS-fejl, maks. 100 ma ETH ERROR Potentialefri relæudgang til Ethernet-fejl, maks. 100 ma IN1-IN8 Alarmindgange 1-8. Aktiveres gennem en potentialefri tilslutning til eller afbrydelse fra systemjord (C), afhængigt af hvordan indgangene er konfigureret ved programmering. O1-O4 Open collector-udgang, dvs. tilslutning til eller afbrydelse fra systemjord, udgange kan fjernstyres. Maks. strøm pr. udgang: 250 ma. O4 angiver, om der er opstået en fejl ved alarmleverance for alarm via analog opkaldsenhed. Udgangen O4 kan ikke fjernstyres. BP Omkoblingsindgang. Hvis BP forbindes med C, omkobles de indgange på DALM, som ikke er programmeret til 24 t (altid aktive) C Systemjord, Common. RJ45 Ethernet-tilslutning. Kontakt til tilslutning til internet via netværkskabel. IDH6: Stiftliste til tilslutning af kabel til seriel kommunikation fra eksternt system. DIP-switches DALM har 8 DIP-switches med følgende funktion, når DIP-switchen er indstillet til "ON". ON OFF DIP-switch Funktion 1 Reserveret 2 Reserveret 3 Gendannelse af standardindstillinger Hvis DIP er indstillet til ON, når strømmen til enheden tilsluttes, gendannes standardindstillingerne på enheden, dvs. at al konfiguration slettes. OBS: Glem ikke at nulstille DIP, når enheden er startet! 4 Signalstyrken for GSM-mobilnettet vises med lysdioderne. Mindst én grøn diode skal være tændt. 5 Funktionen svar-sms ved fjernstyring af bypass/udgang spærret. 6 Reserveret 7 Reserveret 8 Fjernadgang er blokeret, medfører, at der ikke er adgang til enheden via SMS eller via mobil-app'en EWM

6 Lysdiodeindikation DALM har fem lysdioder, der angiver status og fejl. Lysdiode 1 Status Slukket Blinker 1 gang pr. sek. Beskrivelse GSM-modul spærret Søger efter GSM-net SIM-kort Blinker hver tredje sek. Opretter forbindelse til GSM-nettet Indikation for lysdiode 2-5 ved første start og første programmering Figur Beskrivelse Figur Beskrivelse Blinker 1 gang pr. sek. Blinker 5 gang pr. sek. Status lysdioder Beskrivelse Produktet starter GSM-modul til funktionskontrol Kontrollerer SIM/PIN Registrerer på GSM-net Venter på programmeringsanmodning Opretter forbindelse til EWM-server Etablerer krypteret forbindelse Henter programmering Programmering udført Indikation for lysdiode 2-5 ved normal drift (efter første start og første programmering) Diode 2 3 Beskrivelse Slukket: DALM er tilsluttet Blinker en gang pr. sek.: DALM omkoblet. Ved alarmoverførsel: Slukket: IP-overførsel via fast internet Tændt: IP-overførsel via GPRS. Blinker 5 gange/sek. sammen med diode 3: Sender SMS eller Blinker en gang pr. sek.: Nedtælling for alarm i gang. Blinker 5 gange/sek.: Alarmoverførsel i gang. 2+3 Blinker tre gange sammen efter alarmoverførsel: Overførsel OK Slukket: Tilslutning til lokalt netværk OK Blinker en gang pr. sek.: Levering af alarm via Ethernet mislykket. Tændt: Fejl i tilslutning til lokalt netværk. Kontrollér kablerne. Blinker: Venter på GPRS-net Slukket: GPRS-forbindelse OK Tændt: GPRS-fejl Angiver signalstyrke for GPRS-forbindelsen, når DIP-switch 4 indstilles til ON. Ved kontrol skal samtlige dioder lyse for optimal modtagelse. Blinker tre gange direkte efter afsluttet alarmoverførsel: Alarmoverførsel ikke OK.

Alde Smart Control App

Alde Smart Control App Brugs- og installationsanvisning til Alde Smart Control Android Alde Smart Control App iphone 2 Lynguide 3 Brugsanvisning 4 Indledning 4 Appen Alde Smart Control 5 Appen Alde smart control - hovedmenu

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Comfort CSx75 Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Introduktion CS7002 GSM/GPRS modulet er en fuldt integreret enhed som kan sende alarmer trådløst enten via GSM eller GPRS nettet. Der er desuden

Læs mere

IP Modul report / Netværks software manual 1.0 Funktions beskrivelse:

IP Modul  report / Netværks software manual 1.0 Funktions beskrivelse: IP Modul E-mail report / Netværks software manual 1.0 Funktions beskrivelse: IP modulet anvendes til generering af e-mail alarm fra Fronti alarm-centraler samt fjernstyring af Fronti alarm-centraler via

Læs mere

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd TDC HomeBox VDSL Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd 2 Udstyr fra TDC Følgende skal være i kassen, du har modtaget fra TDC: TDC HomeBox VDSL Installations vejled ning til dig med

Læs mere

Router (modem) til Bredbånd, Coax. Installationsvejledning

Router (modem) til Bredbånd, Coax. Installationsvejledning Router (modem) til Bredbånd, Coax Installationsvejledning Tillykke med din nye Router (modem) Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos TDC Erhverv. I den forbindelse har du fået tilsendt en

Læs mere

GB-HD2635-W. Kom godt i gang

GB-HD2635-W. Kom godt i gang GB-HD2635-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

QUICKVEJLEDNING. Montering

QUICKVEJLEDNING. Montering QUICKVEJLEDNING Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes som vist nedenfor.

Læs mere

Vejledning til GSM alarm sender

Vejledning til GSM alarm sender 1 Vejledning til GSM alarm sender SSIHuset Svane Electronic 2 Sikkerheds tips Brug kun dette produkt som foreskrevet her i vejledningen. Installer ikke senderen tæt på vand, fugt eller direkte varme. Forbind

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Bredbånd. Installationsvejledning - WGW BOX

Bredbånd. Installationsvejledning - WGW BOX Bredbånd Installationsvejledning - WGW BOX Introduktion og din ordre WGW Box ADSL stik og lamper Denne vejledning hjælper dig med at installere din bredbåndsforbindelse Tændt/ slukket DSL Internet Telefon

Læs mere

Duplex 312 FJERNAKTIVERING, OVERVÅGNING OG STYRING Brugermanual Varenr. 009012

Duplex 312 FJERNAKTIVERING, OVERVÅGNING OG STYRING Brugermanual Varenr. 009012 Brugermanual, Duplex 312, Side 1 Duplex 312 FJERNAKTIVERING, OVERVÅGNING OG STYRING Brugermanual Varenr. 009012 Sådan virker Duplex 312 Funktionsoversigt Brugermanual, Duplex 312, Side 2 GSM styring og

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget router, hvilket betyder at du kan nøjes med tilslutning til én boks, og så er du

Læs mere

Uponor SMS modul R-56

Uponor SMS modul R-56 Uponor SMS modul R-56 Produktbeskrivelse Se billede A for at få en systembeskrivelse Uponor SMS modul R-56 kan fjernbetjene et skift mellem komforttilstand og ECO-tilstand. Modulet er forbundet til kontrolenheden

Læs mere

GB-HD Kom godt i gang

GB-HD Kom godt i gang GB-HD2633-18 Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

GB-HD Kom godt i gang

GB-HD Kom godt i gang GB-HD2260-73 Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

Netteknik 1 Byg et netværk med SO-HO router Øvelse

Netteknik 1 Byg et netværk med SO-HO router Øvelse Netværk med Ethernet-kabler på SOHO router HOLD NUMMER: Beskrivelse Denne øvelse opbygger og tester trinvis et fysisk netværk med 2 Pc er, en SO-HO router, en Internetadgang samt diverse Ethernet-kabling.

Læs mere

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss. Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss. Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung - Hvordan forbinder du din E-PAD hængelås med din telefon - 1 2 3.A 3.B 1.

Læs mere

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang GB-HD8272C-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering QUICKVEJLEDNING til 4-moduler Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

TM100 Brugermanual 2014-07

TM100 Brugermanual 2014-07 TM100 Brugermanual 2014-07 1. Pakkens indhold GPS enhed Relæ Manual Kabel 1. SIM kort Inden SIM-kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortets

Læs mere

Profort A/S. Profort A/S. Dansk ingeniørfirma 12 år på markedet Dansk udviklet og produceret

Profort A/S. Profort A/S. Dansk ingeniørfirma 12 år på markedet Dansk udviklet og produceret Profort A/S Trådført alarm Duplex 948 4 udgange, 8+2 indgange Duplex 312 1 udgang, 3+1 indgange 1 Infrarød Trådløs alarm Duplex 1988 8+1 udgange, 8+4 indgange, 60 trådløse Display Duplex 988 8+1 udgange,

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering QUICKVEJLEDNING til 4-moduler Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard Master IO. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard Master IO. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard Master IO Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og til fiberboksen Fiberboks Icotera i5801 Håndværkervej 27 9700 Brønderslev Telefon 98 88 99 90 bredbaandnord.dk Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget

Læs mere

INSTALLATION GOLDen GATE, TBLZ-1/2-1-3-41

INSTALLATION GOLDen GATE, TBLZ-1/2-1-3-41 INSTALLATION GOLDen GATE, TBLZ-1/2-1-3-41 1. GENERELT Kommunikationsenheden TBLZ-1/2-1-3-41 er beregnet til brug sammen med luftbehandlingsaggregat GOLD version 4, A og B. Enheden består af: 1. 4-modulers

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning TDC Bredbånd Installationsvejledning Fastnet TDC Box Version 6.0 Surf mere S u r f m e re Introduktion og din ordre Denne vejledning hjælper dig med at installere din bredbåndsforbindelse. Udstyr fra TDC:

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 9-moduler. Montering

QUICKVEJLEDNING til 9-moduler. Montering QUICKVEJLEDNING til 9-moduler Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til industri. Montering

QUICKVEJLEDNING til industri. Montering QUICKVEJLEDNING til industri Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

2x50 ETHERNET MODUL. RS485 slave med Ethernet-IP. Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE v1 Dokument nr.: 0422md2x50-2v1 Dato:

2x50 ETHERNET MODUL. RS485 slave med Ethernet-IP. Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE v1 Dokument nr.: 0422md2x50-2v1 Dato: Kokkedal Industripark 4 DK-2980 Kokkedal Denmark info@eilersen.com Tel +45 49 180 100 Fax +45 49 180 200 2x50 ETHERNET MODUL RS485 slave med Ethernet-IP Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE.140422.2v1 Dokument

Læs mere

Guide - Secvest IP FUAA10011

Guide - Secvest IP FUAA10011 Guide - Secvest IP FUAA10011 1 Indhold SECVEST IP - KOMPONENTER... 3 TILSLUTNING AF BATTERI OG STRØMFORSYNING... 4 PLACERING AF NØGLEKOMPONENTER... 5 INDKODNING AF DE TRÅDLØSE KOMPONENTER... 6 MENU 1 INDKODNING

Læs mere

IP & GPRS IP (+ GPRS) transceivere

IP & GPRS IP (+ GPRS) transceivere IP & GPRS IP (+ GPRS) transceivere IP/GPRS serie IP ER FREMTIDEN FRA ANALOG TIL DIGITAL Den perfekte løsning i enhver situation Transmission af alarminformation via IP at slutbruger er nødt til at udskifte

Læs mere

GB-HD3172RCL-W. Kom godt i gang

GB-HD3172RCL-W. Kom godt i gang GB-HD3172RCL-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering QUICKVEJLEDNING til 4-moduler Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

TDC HomeBox ADSL. Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik

TDC HomeBox ADSL. Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik TDC HomeBox ADSL Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik Benyttes sammen med Windows XP styresystem. Version 6,0 Din TDC HomeBox er forsynet med muligheden Når du manuelt

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...8 Hentning af

Læs mere

G. SHDSL Bridge Modem Installation af CPE

G. SHDSL Bridge Modem Installation af CPE G. SHDSL Bridge Modem Indholdsfortegnelse: Indledning:... 2 Beskrivelse:... 2 Emballagens indhold:... 2 Udstyr:... 3 G.SHDSL modem kable:... 3 Installation af modem:... 4 Kontrol af modemmet:... 5 Forskel

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light Montering 1. Piccolo Light kan installeres uden brug af kommunikation via GSM, men installeres et SIM-kort i enheden, vil man bl.a. kunne få alarmer som sms og email.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...8 Hentning af TV-portal...12

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering QUICKVEJLEDNING til 4-moduler Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

2014-09. TC06 Brugermanual

2014-09. TC06 Brugermanual 2014-09 TC06 Brugermanual 1. Isæt SIM kort Inden SIM kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortet skydes ind fra siden, med guld-kontakterne

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 9-moduler. Montering

QUICKVEJLEDNING til 9-moduler. Montering QUICKVEJLEDNING til 9-moduler Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

Wi-Fi Directvejledning

Wi-Fi Directvejledning Wi-Fi Directvejledning Enkel opsætning med Wi-Fi Direct Problemløsning Tillæg Indholdsfortegnelse Sådan læses vejledningerne... 2 Anvendte symboler... 2 Ansvarsfraskrivelse... 2 1. Enkel opsætning med

Læs mere

QUICKMANUAL til multiguard Technic IO. Montering

QUICKMANUAL til multiguard Technic IO. Montering QUICKMANUAL til multiguard Technic IO Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

SimPal-T4. GSM Stikkontakt Bestillings nummer Vejledning Manual version 2.0

SimPal-T4. GSM Stikkontakt Bestillings nummer Vejledning Manual version 2.0 Side 1 af 14 SimPal-T4 GSM Stikkontakt Bestillings nummer 6000.0165 Vejledning Manual version 2.0 Side 2 af 14 Indhold 1. Funktioner og Specifikationer... 3 1.1 Funktioner... 3 1.2 Specifikationer... 3

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN9. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN9. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN9 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning OneRemote Radio PL3 Modtager til B&O installationer for modtagelse af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Installationsvejledning 30012013s4dk OM ONEREMOTE RADIO PL3 Denne modtager har fået

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Åbning af porte og UPnP

Åbning af porte og UPnP Åbning af porte og UPnP Denne guide har til formål at hjælpe dig med at åbne for porte i din router og/eller aktivere UPnP. Det kan være nødvendigt at åbne porte i ens router hvis man for eksempel anvender

Læs mere

UniLock System 10. Manual til COM Server CV72. Version 1.0 Revision 020610

UniLock System 10. Manual til COM Server CV72. Version 1.0 Revision 020610 UniLock System 10 Manual til COM Server CV72 Projekt PRJ149 Version 1.0 Revision 020610 COM Server CV72 giver mulighed for at tilslutte RS485 direkte til et 10Mbps Ethernet. I stedet for at kommunikere

Læs mere

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Remote 3.0 fjernbetjening Introduktion Indhold Efter opdatering af Oticon Opn firmware er det nødvendigt

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler

Læs mere

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide Solar Sikring Tillykke med din nye Solar Plus Ajax Security Hub Velkommen til hjernen I dit nye Solar Plus alarmsystem. Security Hub ens trådløse to-vejs

Læs mere

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6 Indhold 1 Introduktion 3 1.1 Funktioner 3 2 Kom godt i gang 4 2.1 Pakkens indhold 4 2.2 Oversigt over kameraet 5 3 Installation 6 3.1 Hardware Installation 6 3.2 Tilføj IP kameraet i app 6 3.3 Tilgå IP

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Servicemanual BWT Kontrolboks med SMS version 1.5b

Servicemanual BWT Kontrolboks med SMS version 1.5b Montering og opstart: 1) Simkortets telefonnummer og teknikeren (dine initialer) oprettes på installationen, så installationen er klar til at modtage SMS er og udsende serviceordrer (simkortet skal være

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning TDC Bredbånd Installationsvejledning Fastnet TDC Box ADSL Til kunder med TDC Fastnet S u r f m e re Version 6.0 Surf mere Introduktion og din ordre Denne vejledning hjælper dig med at installere din bredbåndsforbindelse

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point Waoo leveres af dit lokale energiselskab KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal

Læs mere

Roth Touchline + app til Android og ios

Roth Touchline + app til Android og ios til Android og ios Brugermanual Living full of energy 1/7 Tillykke med din nye Roth Touchline+ app Roth Touchline+ app for Android og ios giver mulighed for at regulere dit Roth Touchline gulvvarmesystem

Læs mere

Manual til PRO DK180

Manual til PRO DK180 Manual til PRO DK180 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen... 11 Indtastning af egen

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN4. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN4. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN4 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

Indhold LG NEXUS 4... 1

Indhold LG NEXUS 4... 1 LG NEXUS 4 Her er en guide til softwareopdatering af LG NEXUS 4, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold LG NEXUS

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

Oversigts billedet: Statistik siden:

Oversigts billedet: Statistik siden: 1 Tilslutning: Tilslut et nætværks kabel (medfølger ikke) fra serverens ethernet port til din router. Forbind derefter bus kablet til styringen, brun ledning til kl. 29, hvid ledning til kl. 30 Forbind

Læs mere

Profort A/S. Profort A/S. Dansk ingeniørfirma 12 år på markedet Dansk udviklet og produceret

Profort A/S. Profort A/S. Dansk ingeniørfirma 12 år på markedet Dansk udviklet og produceret Profort A/S Trådført alarm Duplex 948 4 udgange 8+2 indgange Duplex 312 1 udgang 1+1 indgange 1 Infrarød AUX Trådløs alarm Duplex Industri 4+1 udgange 4+4 indgange 60 trådløse - display Duplex 988 8 udgange

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og Tilslutning - Trin for trin Opsætning af fiberboks og router (Trin 1-3) klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen. Fiberboks

Læs mere

Vejledning til opsætningsportalen

Vejledning til opsætningsportalen Denne vejledning beskriver brugen af den browser baserede opsætningsportal: INDHOLD Opret dig som bruger:... 2 Opret en enhed:... 3 Hent opsætning fra enheden:... 5 Hent en skabelon:... 5 Ændring af opsætning:...

Læs mere

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD netværksoptager. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer

Læs mere

Installationsvejledning Danfoss Link Hydronic Controller

Installationsvejledning Danfoss Link Hydronic Controller MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installationsvejledning Danfoss Link Hydronic Controller Danfoss heating solutions Indhold. Kvik-guide til installation.................................................. 4.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Waoo TV-boks AirTies 7410X Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410X...7 Installation...8 Start af TV-portal...12 Generelt

Læs mere

XVR optager med 8 kanaler (1080N) Varenr

XVR optager med 8 kanaler (1080N) Varenr XVR optager med 8 kanaler (1080N) Varenr. 2100.0461 Bruger / Installations vejledning Side 1 af 20 Indhold 1. Indikator... 2 2. Tilslutninger... 3 3. Harddisk Installation... 4 4. Opstart... 6 5. Fjernforbindelse

Læs mere

QUICKMANUAL til multiguard Technic IO. Montering

QUICKMANUAL til multiguard Technic IO. Montering QUICKMANUAL til multiguard Technic IO Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

D210 GSM Strømstyringsmodul med temperatursensor

D210 GSM Strømstyringsmodul med temperatursensor Side 1 af 11 D210 GSM Strømstyringsmodul med temperatursensor Vigtig: Maks 8A 110-230V AC Indgang Vejledning Manual version 1.0 1. Beskrivelse GSM Strømstyrings modul med indbygget 12VDC 200mA strømforsyning

Læs mere

Brugervejledning. Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router

Brugervejledning. Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router Brugervejledning Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router Indholdsfortegnelse Velkommen... 3 Gør dig fortrolig med din router... 4 Klargøring af routeren... 6 Tilkobling til internettet... 7 Sådan får du adgang

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk. S20 WI-FI og G3/4 stikkontakt

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk. S20 WI-FI og G3/4 stikkontakt 5.5.15 S20 WI-FI og G3/4 stikkontakt Bestillings nummer: 60000700 SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk 1 Opstart 2 Opstart tryk

Læs mere

Betjeningsvejledning. Nødhjælps Alarm System NAS-100

Betjeningsvejledning. Nødhjælps Alarm System NAS-100 Betjeningsvejledning Nødhjælps Alarm System NAS-100 Indholdsfortegnelse Egenskaber... 02 Vorbereitung der Nutzung... 03 Indsæt simkort... 03 Tilslut alle de enheder, du har brug for... 03 Strøm... 03 Udfør

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

Kvikguide. Fullrate Bredbånd via kabel-tv-stik. WT24 Coax Router

Kvikguide. Fullrate Bredbånd via kabel-tv-stik. WT24 Coax Router Kvikguide Fullrate Bredbånd via kabel-tv-stik WT4 Coax Router Følgende dele er med i kassen Router Strømforsyning Netværkskabel Routerkabel (bemærk, at de hvide beskyttelseshætter skal fjernes inden brug)

Læs mere

CSX 75 Comfort serien

CSX 75 Comfort serien CSX 75 Comfort serien Kom godt igang CS7002 GSM/GPRS modulversion 4.4 CS7002 GSM/GPRS modulet kan sende alarmer trådløst enten via GSM eller GPRS, det kan også fungere som backup for centralens analoge

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DIN ICOTERA FIBERBOKS MED INDBYGGET ROUTER

KOM GODT I GANG MED DIN ICOTERA FIBERBOKS MED INDBYGGET ROUTER KOM GODT I GANG MED DIN ICOTERA FIBERBOKS MED INDBYGGET ROUTER TILLYKKE MED DIN NYE FIBERBOKS Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon til fiberboksen. Med

Læs mere

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP 7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP Gør klar til indstilling Når du skal i gang med at konfigurere den computer, der skal væres trådløs, er det en god idé at bevare kabelforbindelsen

Læs mere

QUICKMANUAL til multiguard Technic RF. Montering

QUICKMANUAL til multiguard Technic RF. Montering QUICKMANUAL til multiguard Technic RF Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

GT1000. Brugervejledning

GT1000. Brugervejledning Brugervejledning Tekniske specifikationer Spænding Strømforbrug GSM frekvenser Antal digitale indgange Belastning relæudgang Arbejdstemperatur 7-14 VDC typisk 12VDC 2A (maks) typisk 40mAh 850/900/1800/1900MHz

Læs mere

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Installationsvejledning til kabel-modem

Installationsvejledning til kabel-modem Installationsvejledning til kabel-modem Kære nye Canal Digital Internet-kunde, Du har fået tilsendt følgende 3 dele til din nye internetforbindelse. 1. Kabelmodem med strømforsyning 2. Netværkskabel 3.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler 1 x installationsguide WAOO

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 9-moduler. Montering

QUICKVEJLEDNING til 9-moduler. Montering QUICKVEJLEDNING til 9-moduler Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

Installationsmanual Komplet Alarm

Installationsmanual Komplet Alarm Installationsmanual Komplet Alarm Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 TILSLUTNING AF ALARMSYSTEM... 3 1. ABONNEMENT... 3 2. DOWNLOAD OG INSTALLATION AF APP... 4 3. TILSLUTNING

Læs mere

QUICKMANUAL til multiguard Technic/Duplex 400. Montering

QUICKMANUAL til multiguard Technic/Duplex 400. Montering QUICKMANUAL til multiguard Technic/Duplex 400 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password.

Læs mere

1 Danish Manual C903IP

1 Danish Manual C903IP 1 Danish Manual C903IP C903IP PLUG & PLAY WIFI NETVÆRKSKAMERA IP-kameraet giver en hurtig og let adgang til at vise de ønskede optagelser på en hver PC tilkoblet dit intranet, eller over internettet via

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 1 x trådløs enhed 1 x strømforsyning 2 x netværkskabler

Læs mere

088U0240 / 088U0245. Vejledning til CF-MC-masterregulator

088U0240 / 088U0245. Vejledning til CF-MC-masterregulator 088U0240 / 088U0245 DK Vejledning til 2 Danfoss Heating Solutions VIUHK701 Danfoss 03/2011 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 4 2. CF2 + Systemoversigt (fig. 1)....................................................

Læs mere

Softwareinstallationsguide

Softwareinstallationsguide Softwareinstallationsguide Denne vejledning forklarer, hvordan du installerer software via USB eller en netværksforbindelse. Tilslutning via netværk er ikke tilgængeligt for modellerne SP 200/200S/203S/203SF/204SF.

Læs mere

Installationsvejledning. SALUS Smart Home

Installationsvejledning. SALUS Smart Home Installationsvejledning SALUS Smart Home Download app Download fra App Store eller Google Play. App navn Salus Smart Home Bemærk på IPad, kan det være nødvendigt at begrænse søgning til Kun IPhone for

Læs mere

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 Bredbånd Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 120911 Indhold Kapitel 1 Kom godt i gang Introduktion Klargør udstyr til installation Find en passende placering Kapitel 2 Installer dit bredbåndsmodem

Læs mere

QUICKMANUAL til multiguard Technic RF. Montering

QUICKMANUAL til multiguard Technic RF. Montering QUICKMANUAL til multiguard Technic RF NB! Produktnøgle og pc-programmet findes på Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som

Læs mere