NAMIBIA FEBRUAR 2013 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NAMIBIA. 02.-14.FEBRUAR 2013 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk"

Transkript

1 NAMIBIA FEBRUAR 2013 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER

2 NAMIBIA FEBRUAR 2011 Svaret på din Udlængsel? Anderledes og mest ekstensive landbrug, skøn, karrig og barsk natur, formidable besøg en rejse, der vil give dig rig indsigt og personlige oplevelser på højt plan. NATUR & KULTUR Dumas-Johansen sætter fokus på Namibia! Namibia vil snart være på alles læber. Her er barske klimatiske forhold, mangel på regn med følgende tørke. Og alligevel er der årsager til at vælge rejsen hertil. En fantastisk infrastruktur gør det muligt at komme i alle dele af det store land, 1½ gange Frankrig, klimaet er stabilt med 2 årstider, der er en meget lille befolkning på hen ved 2 millioner, som er sammensat af flere stammer, samt hvide og blandede afrikanere. Her bygges underskønne og moderne faciliteter til modtagelse af den nysgerrige rejsende, fantasien er arkitekten, de lokale folk håndværkerne.

3 Kvægbrug eksisterer side om side med vildtet, som man også skal leve af og derfor behandler ordentligt. Man er på opdagelse i naturen lever midt i den. Vi kommer ved Atlanterhavskysten bevæger os på båden gennem tusinder af søløver, pelikanerne flyver om skibet vi smager til frokost ombord havets frugter. Vi kommer som moderne opdagelsesrejsende får lov til at kikke ind i en anden verden og vi vil synes om den! Planteavlskonsulent Jørgen Flensborg er guide på denne unikke rejse kender grundigt til ruten og de folk, vi skal besøge, så vi kommer ikke som fremmede, men som gode gæster! Dag for dag program: Dag 0 Lørdag 02/2 Afrejse med SAS fra dansk indenrigs via eller direkte fra København til Frankfurt, hvor der skiftes fly. Afrejse fra København Herfra flyver vi med et af de bedre flyselskaber i verden, nemlig South African Airways, hvor kosten er god og pladsen udholdelig. Straks efter start flyves over Alperne, derefter Middelhavet, Sahara, det centrale Afrika. Flyet duver blidt i den tropiske passatvind, og vi passerer om natten Ækvator i stor højde. Dag 1 Søndag 03/2 Planmæssig landing i Johannesburg. Her skiftes fly og med få timers flyvning mod nordvest kan vi lande sikkert og godt i Hosea Kutako Lufthavnen, Windhoek, hovedstaden i Namibia. Der er for danskere kun mindre administrative foranstaltninger, der skal gennemføres, for at vi kan vandre gennem paskontrollen, og efter få minutter står vi med bagagen i hånden og hilser på vores chauffør/ guide, der vil følge os trofast under hele rejsen. Bussen pakkes, og vi kører straks nordover mod Okahandja til Okahandja Country Hotel, hvor der venter velkomstdrink, barbecue og traditionel dans.

4 Indkvartering på Protea Hotel Pelican Bay, Walvis Bay, og middag få meter herfra på udsøgt restaurant bygget i lagunen, The Raft Restaurant. Overnatning: Protea Hotel Pelican Bay. Dag 3-Tirsdag 05/2 Overnatning: Okahandja Country Hotel. Dag 2- Mandag 04/2 God tid om morgenen, bussen pakkes, og vi kører mod vest til Arlanterhavet og Walvis Bay via Karibib og den meget tyske by, Swakupmund, der ligger som en fjern perle ved havet. Der er rige muligheder for stille og roligt at sætte sig ind i landets forskellighed, klima, geologi, mens vi kører gennem storslåede vidder næsten endeløse, blot afbrudt af enkelte lave granitbjergmassiver og store udtørrede flodsenge. Vegetationen forsvinder efterhånden næsten fuldstændigt, busksteppen går over i ørken, men står man ud af bilen, er der med sikkerhed en enkelt lille smuk ørkenblomst at finde. Vi kører gennem et af planeten Jordens allerældste landskaber, hvor millioner af år har høvlet bjergmassiverne ned til de nuværende sandsletter. Fra Swakupmund til Walvis Bay kører vi på strandvejen sandet fyger, Atlanterhavets dønninger brydes på stranden få meter fra os, og lige øst for vejens asfalt begynder det berømte klitbælte, hvor vi hen på eftermiddagen skal bestige klit nr. 7 ( Dune 7). Med sand i sandalerne op mod det højeste punkt meter, alt efter, hvem man taler med men højt er det, når man står på den knivskarpe sandkant, formet af vinden, helt øverst oppe. Benmusklerne kommer på prøve. Nedad springes i store hop. Vi har en rolig dag foran os. Den kolde havstrøm, Benguelastrømmen, der løber nordover langs Afrikas vestkyst fra Ishavet ved Antarktis, og betegnes som Namibias guldåre, medfører at havvandet ud for Namibia er fyldt med næringssalte og føde, hvilket giver et usædvanligt rigt liv i havet, på land og i luften. Utallige flamingoer græsser, pelikaner næsten flyver os om ørene, og i vandet boltrer delfiner og søløver sig i udstrakt grad. Man overvældes. Lige bag hotellet stiger vi ved kysten ombord på vores egen katamaran, og stille sejler vi ud i disen. Vi observerer og fotograferer. Nyder nuet, mens

5 vi fryser billedet af dagens dyreliv fast på nethinden. Det er enestående og anderledes. Vi sejler langs sandrevet så tæt på bølgens brydningspunkt som muligt. Søløverne følger os med øjnene og leger! Delfiner springer! Østers er en lokal produktion i det rene vand megen håndkraft er nødvendig resultatet er enestående lækkert! Vi smager. Frokosten med østers, nydes ombord. Der landes store mængder meget dyr fisk, der ikke kan konsumeres i landet med dens lille befolkning, men sendes til Europa eller andre lande. Der er strenge fiskekvoter, EU normer overalt i landbrug og fiskeri, som i andre fødevareproduktioner, og direktøren for industrien viser frem og fortæller. En vigtig indtægtskilde for landet og for os et blik ind i en ikke særlig kendt produktion.midt på dagen tid på egen hånd i den charmerende og overskuelige Swakupmund. Over middag besøger vi en familie, der arbejder i en helt anden boldgade, Werner og Christel Ermann, der er blandt Namibias førende olivenavlere. De havde begge en drøm om at skifte erhverv og blive dygtige i et nyt fag. Drømmen har de gennemført og på få hektar ren ørkenjord skaber de sig nu en tilværelse ved at dyrke 1500 oliventræer, kunstvande dem, plukke 12½ tons oliven og presse olien. Her foruden dyrkes i det golde ørkensand masser af asparges, der kan skæres fortløbende 9 måneder af året. I den frodige have ved huset ses granatæble, passionsfrugt og forskellige palmesorter. Retur til Protea Hotel Pelican Bay, Walvis Bay, hvor der er middag på hotellet og overnatning. Overnatning: Protea Hotel Pelican Bay. Dag 4- Onsdag 06/2 Vi skal lære landet at kende. Derfor denne morgen besøg på fiskeforarbejdsningsfabrik i Walvis Bay. Her kan man købe sig i armod i souvenirs, lækre sko, smykker, kunst eller såmænd i geologiske eller andre kort eller snakke antikviteter med Peter i hans overdådige butik. Han har tidligere arbejdet for Maersk. Over middag går vor rejse mod nordøst. Vi skal på ny gennem ørken og busksteppe og stiler efter at være fremme ved vor Game lodge, Epako, til en douche samt tidsnok til en game drive i solnedgangen på farmens hektar og en god middag på terrassen med fin udsigt til dyrene, der i skumringen vandrer til vandhullet. Overnatning: Epako Game Lodge. Dag 5-Torsdag 07/2 Vi skal i dag tværs gennem den midterste del af landet og opleve tre forskellige og meget spændende historiske henholdsvis geologiske lokaliteter på ruten Omaruru, Twyfelfontein, Vingerklip. Første stop gælder buskmændenes fantastiske og verdenskendte klippehelleristninger

6 ved Twyfelfontein. Mennesker, dyr og jagtscener er her gennem årtusinder afbilledet i klippen, der er indstillet til UNESCO som World Heritage Center af det Namibiske Monument Council. En oplevelse! Dernæst Burnt Mountain, hvor kulstofholdige klipper under vulkansk aktivitet er blevet hedet op og har ændret sammensætning og struktur. Samme sted finder vi lavakrystaller/ lavasøjler i stor størrelse og sidst, men ikke mindst er der besøg ved Den forstenede Skov, et fænomen, der skyldes, at der for millioner af år siden skyllede mudder og vand ind over et skovområde. I stedet for at rådne, er veddet blevet omdannet til dyrebare geologiske kostbarheder. Vi når sidst på eftermiddagen, mens det endnu er lyst, men med det gyldne lys skærende gennem naturen, frem til Ugab Terrace Lodge, der om ikke den eneste i verden, så dog en af de få, ligger på toppen af en flad erosionsklippe med en bragende god udsigt ud over slettelandet og dalen ved Ugab River og the Vingerklip. Enestående, så man næsten mister vejret af begejstring. Man fornemmer Verdens storhed, Jordens skabelse og fjerne øjeblikke, hvor millioner af år ikke tæller stort. Der bliver stille i solnedgangen på bjergkammen! Uendelighed. Mulighed for at bade i pølen eller at tage sig en sundowner i aftenstunden inden middagen, der, hvis vejret er passende, serveres som barbecue på terrassen. Overnatning: Ugab Terrace Lodge. Dag 6- Fredag 08/2 Vi skal nyde dette næsten gudbenådede sted midt i naturen, så derfor er der i dag sat tid af til at beskæftige sig med det nære. Vi arrangerer først på formiddagen eller sidst på eftermiddagen en vandretur i savannen, og vi kører de få kilometer i bus til Vingerklip, hvor vi vandrer rundt ved foden af dette massive stykke konglomerat, der stikker mange meter direkte op i luften. Tid til terrasse ved egen bungalow, fordøje indtrykkene, den unikke udsigt og pølen. Aftensmaden bliver igen en lækker barbecue. Overnatning: Ugab Terrace Lodge. Dag 7-Lørdag 09/2 Endnu en fantastisk dag ligger foran os. Vi kører øst på langs Fransfonteinbjergene til Outjo og derfra nordpå til kanten af Etosha Nationalpark, hvor vi skal bo, holde til og spise i Toshari Lodge beliggende få kilometer syd for grænsen til nationalparken. En stille tur med bussen gennem det smukke landskab med passende stop undervejs. Velankommet indlogeres vi i de dejligste bungalows, og lodgens fælleshus og pøl står til vores rådighed.

7 Som en option har vi et interessant tilbud. Fra lodgen kører vi ud til en nærtliggende kødkvægsfarm og besøger farmeren Bertus Fokkens ( gift med lodgens direktør), der er en strålende formidler omkring sit og medarbejdernes arbejde på farmen. Han er stærkt involveret i den lokale udvikling, er engageret, og han viser gerne frem. Aftensmad på lodgens smukke og stilfulde restaurant. Overnatning på Toshari Lodge. varmedisen bringer beskuerens øjne og hjerne på arbejde: Er der vand, eller er det et fatamorgana? En elefant har lagt sine spor og måske vandret mod fjernt mål tværs over søen. Savanne og busksteppe afløser hinanden, og ind imellem vil det lykkes os at opleve mange af de 114 forskellige pattedyr, mange fuglearter og krybdyr. Blandt de mest kendte pattedyr vil være: Zebra, oryx, kudu, vortesvin, elefant, sjakal, næsehorn, leopard, gepard, giraf, impala, springbuk, gnu, dik dik og vandbuk, blot for at nævne nogle. Hertil kommer forskellige gribbe, rov og hønsefugle, samt fx den morsomt udseende flyvende banan. Svaler flyver tæt om bilen, og tanken bevæger sig straks hjem til en dansk sommeraften ved engen! Bøffelvæveren har travlt i træet over os, mens en Kori Bustard krydser vejen tæt ved min bils kofanger. Dag 8 -Søndag 10/2 Har man lyst til og mod på en ekstraordinær dag, så melder man sig til dagens udflugt i Etosha Nationalpark. Af sted tidligt om morgenen ved solopgang med en god madpakke ( fx: grillet sød kartoffel eller majsgrød og et stykke ristet koldt kød). Parken er blandt de største i Afrika og er på km 2 med Etosha Pan, der er en udtørret saltsø på km 2 som den centrale del. Søens udtørrede bund ligger som en stor hvidlig flade, uendeligt og simrende mod horisonten Træerne er en verden for sig. Kobas, dombodi, mopani, rock figue, lead wood, akacie ( 40 forskellige fx blackthorne, umbrella thorne, buffalo thorne, etc.).langs vejene og i savannen vokser det stive buskmandsgræs, langt, lækkert, sprødt og mineralholdigt. Både de vilde drøvtyggere samt farmerens kvæg holder af

8 det!ruten rundt i parken bliver afløst af flere fotostop samt et større dejligt picnic stop, der vil svare til drømmene. Efter en lang og indholdsrig dag tilbage til pølen, et brusebad og en aftensmad med sang fra personalet og dans forevist af lokal buskmandsstamme. Aftensmad og overnatning på Toshari Lodge. NB: Der gøres fra staten forskellige tiltag for at holde buskmænd og deres stammer/ familier involveret i det lokale liv. Øvrige stammer er bl.a.: hereo, Owambo, Damara, Nama, Himba, kawango. Man kan fint gifte sig på tværs af stammerne kvinden flytter til manden. Vi skal se flere ting, blandt andet hans eminente røde og frugtbare jernholdige lerjord, hvor han uden kunstvanding kan dyrke én majsafgrøde om året. Desuden holder de kødkvæg, som vi besigtiger. Kvæget er en god og stærk blanding af bl.a. Brahman, Braun Suisse, Simmental og lokale afrikanske racer. Kødet er af høj kvalitet og eksporteres. Driften køres i EU regi og kvæget øremærkes. Overnatning på Toshari Lodge. Frokosten indtages i den dejlige og frodige have vi føler os hjemme og velkomne. Dag 9- Mandag 11/2 Vi starter dagen med endnu en tur tværs gennem Etosha Pan og stiler efter at være fremme hos farmeren Gehard i Grootfontein til frokosttid. Fruen i huset har en overraskelse i baghånden: Verdens største kendte meteorit faldt for år siden ned i den mark, der i dag tilhører gården. Det er en forunderlig ting at røre ved denne jern/ nikkelklump på hen ved 60 tons, sætte sig op på den eller lade sig eviggøre på et foto ved siden af stenen.

9 Dag 10 tirsdag 12/2 Denne dag er der forholdsvis få kilometer at tilbagelægge. Men de er smukke! Blidt bølgende landskaber afløses af de typiske granitknolde, der har modstået årmillioners erosion, og i horisonten ser vi altid blålige bjergmassiver i disen. Drømmer vi? På vejen mod dagens mål, Out of Africa Town Lodge i byen Otjiwarongo, gør vi endnu et stop. Vi holder ind hos ægteparret Lothaar og Mariaan, der driver egen virksomhed med 45 ansatte. Vi får ved eget syn og diskussion en kort indsigt i samarbejdets kunst og hemmeligheden bag landet Namibias tilsyneladende succes på det menneskelige plan. Et første stop gøres ved Johan & Johan, fader og søn, der sammen driver en skønt beliggende og fantastisk game lodge ved Omataku Mountains. Vi besigtiger bygningerne, der kan inspirere enhver til straks at tage hjem og bygge sit hus om lignende skal man lede længe efter. Vi hører om, hvordan man lægger en farm om fra kvægdrift ( kødkvæg) til jagt, vedligeholdelse af dyrebestanden, arter og livet på farmen. Er der skudt dyr for nylig, kan vi være heldige at se fx saltningen af et zebraskind, eller udskæringerne fra et stykke vildt ( oryx, kudu, springbuk..). Ægteparret spiser senere med på hotellet til aftenmiddagen. Overnatning: Out of Africa Town Lodge. Vi skal videre mod det sidste opholdssted på vores lange afrikanske odysse, Irindi Private game Reserve, der ligger placeret i et terræn med bakker, granitbjerge, plateauer med skov, busksteppe og savanne spredt over hektar og med mere end dyr og 300 fuglearter samt unikke planter. Nærmest et paradis på jord luften og tiden står stille! Sen lunch i lodgens velbeliggende restaurant med udsigt til vandhullet, hvor dyrene kommer morgen og aften for at drikke.

10 Okahandja (over normal klasse her kan man finde kunst uden at lede for længe problemet er de 20 kg. man ikke må overstige i bagagevægt). I Windhoek, får vi en kort tur rundt i byen med bussen og kører derefter direkte til lufthavnen. Vi takker af med chaufføren og gør rejsepapirerne klare - kl flyves til Johannesburg. Videre kl mod Frankfurt. Dag 12-Torsdag 14/2 Tid til nydelse og hen på eftermiddagen gør vi klar til den sidste safari på vor rejse. Vi kører ud i aftenskumringen, og vor dygtige chauffør fører os i den velindrettede jeep grundigt rundt. Motoren summer trygt. Vi stopper, fortæller, viser frem. Planter, dyr og menneskelig aktivitet glider ind i en forståelse for livet. Vi oplever og suger til os. Natten falder hurtigt. Er vi heldige ser vi leopardens øjne reflektere bilens lygter, mens Sydkorsets lyser på stjernehimlen. Ankomst til Københavns Lufthavn ( via Frankfurt fly: SA og Lufthansa). Aftensmiddag. Afskedsmiddag. Overnatning: Irindi Private game Reserve Dag 11-Onsdag 13/2 Stille og rolig morgenmad. Bussen pakkes, og vi kører mod syd. Kort stop ved de vidunderlige boder med træskæring og souvenirs i byen

11 NAMIBIA februar 2013: Foreløbig PRIS pr person ,00kr. Endelig pris i maj 2012 Gældende ved minimum 15 rejsende Indeholdt i prisen: Fly fra København t/r. Lufthavnsskatter. Flymåltider uden for Europa. Al i programmet nævnt bustransport (luksusbus med air condition). Overnatning på 3* hoteller på dobbeltværelse. Hjælp til bagage på hoteller og lodges. Måltider som skitseret i programmet. Programmet som beskrevet (inkl. alle nævnte besøg). Engelsktalende chauffør- guide i Namibia. Tolk/rejseleder: Jørgen Flensborg, Djursland Landboforening. Ikke indeholdt: Evt. visum (p.t. ikke nødvendigt). Vaccinationer og malariapiller. Vi anbefaler at kontakte egen læge. Enkeltværelsestillæg: 2.470,00kr. NB: Melder man sig som enkeltperson opkræves der enkeltværelsestillæg med mindre, der kan findes en person at dele værelse med. Fortæring ud over det inkluderede. Drikkevarer under måltiderne. Entreer ud over det inkluderede. Tillæg v. valg af jeepi Etosha Park: pris oplyses senere. Personlige udgifter som telefon, fax, minibar, tøjvask mm. Drikkepenge ( til chauffør-guiden, lokale guider under safari, hoteller/restauranter). Afbestillingsforsikring. Rejseforsikring (det gule kort dækker ikke). Vi kan sende give et gruppe-tilbud, hvis det har jeres interesse. NB vi gør opmærksom på, at ovennævnte pris er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser, og at Dumas- Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse (bl.a. lufthavnsskatter og sikkerhedstillæg ) med efterfølgende risiko for prisændringer. Betingelser: Forhåndstilmelding ( uforpligtende ): kupon returneres hurtigst muligt og senest 01/10. Rejsen bekræftes ved indbetaling af depositum: 3.500,00kr. pr. person senest 01. oktober. Girokort sendes. Ønsker man en afbestillingsforsikring, skal den bestilles samtidig med at depositum indbetales. Restbeløb: skal være os i hænde senest pr 29. december. Girokort sendes. Annulleringsbetingelser. Pga. underleverandørernes krav er følgende gældende: Ved annullering tidligere end 01. okt. refunderes depositum fratrukket et gebyr på 750kr. Ved annullering senere end 01. okt. men før 01.december er gebyret svarende til depositum, medmindre der skaffes en erstatningsperson. Ved annullering senere end 1.december men før 29. december er gebyret svarende til 50% af rejsens pris, medmindre der skaffes en erstatningsperson. Ved annullering fra 29. december er hele rejsens pris tabt, medmindre man skaffer en erstatningsperson (dog vil flyselskabet opkræve et gebyr for navneændring, hvis billetten allerede er udstedt). Tegn derfor afbestillingsforsikring! Dumas-Johansen er medlem af DANMARKS REJSEBUREAU-FORENING, Rejsegarantifonden ( nr 422) og ATOI (Agricultural Tour Operators International, som formidler landbrugsfaglige rejser overalt). Dumas-Johansen Rejser Gjesingvej 1, 8963 Auning Tlf Fax:

12 FORHÅNDSTILMELDING: NAMIBIA februar 2013 NB: Dette er en uforpligtende forhåndstilmelding. Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum. Girokort tilsendes. Send kuponen hurtigst muligt til: Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING Eller pr Fax eller pr mail: Deltager 1 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr efter hjemkomsten) Deltager 2 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr efter hjemkomsten) ADRESSE: TLF. FAX: EVT.: VI FØLGES AD MED Sæt kryds DER ØNSKES MATERIALE OM AFBESTILLINGSFORSIKRING: OM REJSEFORSIKRING: DER ØNSKES ENKELTVÆRELSE: SUNDHEDSMÆSSIGE FORHOLD, DER KRÆVER SPECIEL HENSYN fx SPECIEL DIÆT: DATO: UNDERSKRIFT:

13

NAMIBIA. 27. januar-08. februar 2014. Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk

NAMIBIA. 27. januar-08. februar 2014. Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk NAMIBIA 27. januar-08. februar 2014 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk NAMIBIA Svaret på din Udlængsel? Anderledes og mest ekstensive landbrug, skøn, karrig og barsk natur,

Læs mere

Ultimo januar 2014 Danske Senioragronomer

Ultimo januar 2014 Danske Senioragronomer NAMIBIA Ultimo januar 2014 Danske Senioragronomer Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk NAMIBIA Svaret på din Udlængsel? Anderledes og mest ekstensive landbrug, skøn, karrig

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede!

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND Påsken 2014 Rock of Cashel, Lough Hyne, Cape Clear, Dingle Peninsula, Shannon River, Cliffs of Moher, Connemara En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND PÅSKEN 2014 DUMAS-JOHANSEN og danske

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Med LandbrugsMedierne og Zimbabwe og Zambia I den midterste del af det sydlige Afrika ligger to gudsbenådede højplateau landområder, i dag kaldt for Zimbabwe

Læs mere

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 Rejser man til Sydafrika, møder man en hel verden i ét land, som med sin utrolige variation og store gæstfrihed kan tilfredsstille selv den mest

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser. Namibia Namibia er et traditionelt jagtland, som tilbyder en god og afvekslende jagt på forskellige antilopearter samt vortesvin. Jagten på gepard og leopard er også mulige på de mange forskellige farme.

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

På VINGERNE OVER NAMIBIA

På VINGERNE OVER NAMIBIA Dato:. 26 På VINGERNE OVER NAMIBIA Kvalitetssafari af højeste karat, hvor der flyves I egne små privatfly mellem Namibias tre mest ikoniske... Tlf.: (+45) 56 36 45 Safari Eksperten info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 Humle, vin, kvæg, slotte og haver, historie samt frodige landskaber. Ikke en rejse man finder 12 af på dusinet! Dumas-Johansen Specialrejser www.dumas-johansen.dk

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage)

SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) SOLFORMØRKELSEREJSE TIL MADAGASKAR 26. august til 4. september 2016 (10 dage) Kære solformørkelsesvenner! Den 1. september i år kan du opleve en ringformet solformørkelse på Madagaskar og Corona Adventure

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur og kultur Med Danmarks Naturfredningsforening & Dumas-Johansen Rejser VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

Transkalahari 2016. skønne LODGES OG HOTELLER. på hele rejsen

Transkalahari 2016. skønne LODGES OG HOTELLER. på hele rejsen skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Transkalahari 2016 RUNDREJSE I SYDAFRIKA, NAMIBIA OG BOTSWANA 24 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 33.995,Sydafrika, Namibia og Botswana alle fantastiske

Læs mere

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING Dato: 06. 01 2017 DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING En helt unik safari for dig der gerne vil prøve noget anderledes: En uges vandring gennem den klassiske afrikanske natur, hvor lokale Maasaier guider dig

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2016

Fra Kruger til Victoria Falls 2016 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2016 KRUGER NATIONAL PARK I SYDAFRIKA OG ZIMBABWE s VICTORIA FALLS 15 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 27.995,I det

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Forår i Irland 27. april 4. maj 2008. Det jydske Haveselskab

Forår i Irland 27. april 4. maj 2008. Det jydske Haveselskab Forår i Irland 27. april 4. maj 2008 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se.

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 2.del

Dagbog Tanzania 2009 2.del Dagbog Tanzania 2009 2.del Aften Ruaha National Park den 21-sep- 2009. Transport dag - i dag har vi kørt turen fra Mikumi som vi forlod kl. 8 15 og til Ruaha NP. hvortil vi ankom kl. 15 00. En stille og

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Badeferie på The Sands of Chale Island

Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage på badeferiehotel på den skønne Chale Island ved Kenya Kysten Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage med afrejse hver dag, året rundt. Mulighed for færre eller flere dage. Pris per person

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

IRLAND GEFION. 04.- 09.juli 2012

IRLAND GEFION. 04.- 09.juli 2012 IRLAND 04.- 09.juli 2012 Dublin, Clonmacnoise, Connemara, Croagh Patrick, Drumcliff, Slieve League, Glenveagh Castle, Giants Causeway, Old Bushmill Whiskey og Donegal GEFION Irland har ofte spillet en

Læs mere

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. Dag 1: Fly til Kenya Vi flyver fra Danmark via Amsterdam, til Nairobi, Kenya. Vi flyver med KLM / Kenya Airways. Dag 2: Nairobi National Park, Daphne Sheldrick s

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Sydafrika. Sydafrika safari og Victoria Falls. Telefon

Sydafrika. Sydafrika safari og Victoria Falls. Telefon Sydafrika Storslået "fly-in safari" i Sabi Sands Game Reserve ved Krüger og Victoria Falls med Kipling Travel. Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Storslået "fly-in safari"

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Tanzania Mini Safari og Zanzibar

Tanzania Mini Safari og Zanzibar Tanzania Mini Safari og Zanzibar 10 dage fra kr. 19.200 v/4 personer REJSERUTE: ARUSHA - TARANGIRE - NGORONGORO - ARUSHA - ZANZIBAR Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

Pürschkursus i afrikansk sporjagt Pürschkursus i afrikansk sporjagt Læserrejse med Jagt, Vildt og Våben 17. 26. juli 2009 Mananga Safaris, Sydafrika Med African Adventure og jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben, har du ikke blot mulighed

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle

På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle 9. 21. oktober 2015 15 aktive dage i Sydafrika med vandring, safari og unikke oplevelser Sydafrika

Læs mere

NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA!

NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA! NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA! Landbrugsmedierne & Dumas-Johansen Denver - Salt Lake City - Yellowstone National Park - Seattle gennem Rocky Mountains 12.-23. september 2013 Spring direkte

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere