Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde."

Transkript

1 Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om, at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan dermed hurtigere sende ansøgningspakken videre til værtslandet. Før den færdige ansøgningspakke ligger i værtslandet, kan søgning efter værtsfamilie og skoleplads IKKE påbegyndes. Som det vil fremgå af de følgende sider, skal ansøgningspakken bestå af mange delelementer. Men lad endelig være med at gå i panik over det! Flere af delelementerne tager nemlig kun et par minutter at levere til os. Det gælder f.eks. scan af fotosiden i pas, scan af fødsels-/dåbsattest, scan af karakterer, etc. Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Selve ansøgningsformularen er også nem og hurtig at lave det handler om at oplyse alle personlige data. Den tager kun ca minutter at udfylde Tilbage er så især brevet til værtsfamilien og fotocollagen. Dette skal du bruge noget tid på, for det er på baggrund af dette, man i værtslandet kan få en fornemmelse af, hvem du er. Når arbejdet brydes ned i sådanne delelementer, så er det meget nemt at overskue Husk at læse det hele grundigt igennem og at underskrive alle de steder, hvor det er påkrævet. Rigtig god fornøjelse!

2 HIGH SCHOOL ANSØGNINGSPAKKE Spanien Hvad skal ansøgningspakken bestå af og hvordan gør du? Academic Exchange Program in Spain Application - formular skal hentes ned på din computer og udfyldes Statement of health skal udfyldes af læge - formularen skal printes 2 stk. lærerreferencer - udfyldes af spansklærer og klasse/engelsklærer - formular hentes på vores hjemmeside Transcript of grades printes og medbringes på din skole til udfyldelse Student & parent letter må gerne skrives på spansk hvis muligt ellers er engelsk godkendt Photo album Rules and regulations, travel authorization, liability, medical release, statement of welfare, program duration & agreement form skal underskrives af elev og forældre Academic agreement skal kun udfyldes hvis du går i 1. eller 2.G Kopi af dine seneste 3 karaktergivninger Kopi af dit pas (skal minimum være gyldigt 6 måneder efter dit ophold) Kopi af din dåbs-/fødselsattest Kopi af dit vaccinationskort Din ansøgningspakke skal bestå af alle nedenstående punkter: 1 stk. digitalt portrætfoto i jpg format. Du skal smile så man kan se dine tænder Link til vores hjemmeside hvor du henter de nævnte formularer står i mailen du fik vedr. opstart af ansøgningspakke På de følgende sider får du vejledning til nogle af punkterne og oversigt over specifikke krav til din ansøgning

3 UDFYLDELSE AF ACADEMIC EXCHANGE PROGRAM IN SPAIN se eksempel nedenfor Skriv dit fulde navn her Afkryds her dit opholds varighed og ankomstmåned. Nederst skal du skrive dit ankomst år.

4 UDFYLDELSE AF ACADEMIC EXCHANGE PROGRAM IN SPAIN fortsat Indsæt her tre pasbilleder af dig selv, hvor du smiler, som eksemplet viser, når du sender din ansøgning ind til os Skriv dine personlige oplysninger i disse felter, herunder klassetrin, pasnummer og hjemland Adresse, telefon, og skype oplysninger Information om din moder Information om din fader Skriv her dine forældres/stedforældres og søskendes navne, alder, køn og angiv hvorvidt du bor med dem eller ej Nævn de fremmedsprog du kan og hvor mange år du har fået undervisning. Du skal IKKE nævne dansk - det er en selvfølge at du taler dit modersmål

5 UDFYLDELSE AF ACADEMIC EXCHANGE PROGRAM IN SPAIN fortsat Din navn skal skrives i toppen af hver side. Kryds af om du måtte have nogen af følgende lidelser. Det skal stemme 100% overens med den formular din læge skal udfylde. Ydermere skal du svare på om du er interesseret i at få en værtsbror/søster som også er på udveklsing i USA. Dernæst skal du oplyse din yndlingsret, hvad du ikke spiser og dine sengetider på ugedage og i weekend, inden du igen skal krydse af ud fra de forskellige udsagn. Oplys om dine interesser, personlige kvaliteter og de kvaliteter du værdsætter i andre, samt oplys om din religion. Oplys her hvorfor du ønsker at være udvekslingsstudent i Spanien og lidt om hvad du forventer af din værtsfamilie.

6 UDFYLDELSE AF ACADEMIC EXCHANGE PROGRAM IN SPAIN fortsat Din navn skal skrives i toppen af hver side Oplyst hvad du har af forventninger til din skole og oplys om lande vu har rejse i. Beskriv her dit forhold til dine forældre, dine søskende og oplys hvad I laver som familie. Derudover skal du oplyse om du har nogle opgaver i husstanden. Udfyld dette med informationer om din skole.

7 STATEMENT OF HEALTH udfyldes af din læge og underskrives af forældre Du kan på forhånd udfylde med dit navn på toppen af hver side. Generelt : Her på side 3 er det meget vigtigt at lægen noterer ALLE vaccinationer du har fået og dag, måned og årstal for hver eneste vaccination. Du skal have fulgt det danske børnevaccinationsprogram. Du skal desuden have fornyet din difteritis & stivkrampe vaccination hvis den er 10 år gammel eller runder 10 år under sit ophold.

8 LÆRER REFERENCE 2 af dine lærere, hvoraf den ene SKAL være din spansklærer, skal hver udfylde en formular med deres personlige vurdering af dig Din navn skal skrives i toppen af hver side Bemærk at den ene er til din spansklærer Din lærer vurderer her dine evner ved at krydse af i skemaet. Din lærer bedes her at skrive sine egne kommentarer til din akademiske evner. Din lærer skal underskrive og sætte skolens stempel på arket.

9 Transcript of grades Din navn skal skrives i toppen af hver side Her skal skolens stemple sættes. Skriv dine karakterer ind for de pågældende skoleår. Bemærk at der er en side to som også skal udfyldes hvis du har gået i skole efter 9. klasse. Skolens navn, adresse og tlf nummer skal skrives het. Skoleinspektørens navn og underskrift.

10 Transcript of grades Din navn skal skrives i toppen af hver side Her skal skolens stemple sættes. Skriv dine karakterer ind for de pågældende skoleår. Bemærk at der er en side to som også skal udfyldes hvis du har gået i skole efter 9. klasse. Skolens navn, adresse og tlf nummer skal skrives het. Skoleinspektørens navn og underskrift.

11 KRAV TIL DIT BREV TIL VÆRTSFAMILIEN - Brevet skal fylde 2 hele A4 sider ren tekst på engelsk eller spansk, evt. blot en linje på spansk for at vise familien at du kan skrive på spansk. Brug maks. 12 pkt. skriftstørrelse og normal linjeafstand. Vi anbefaler du skriver brevet i Word og ikke i skabelonen du finder på hjemmesiden - Du må IKKE oplyse dit efternavn, adresse, telefonnumre, adresse, eller andet som kan identificere dig - Du må IKKE oplyse din fødselsdato eller hvilken by du er født / bor i - Du må IKKE oplyse navnet på den skole du går på - Du må IKKE oplyse navn og alder på dine forældre, søskende, m.m. - Du må IKKE skrive dato på brevet, der indikerer, hvornår det er skrevet Du skal indlede brevet med: Dear host family, Fortæl om flg. i brevet: Dig selv og dine interesser, din familie og evt. husdyr og hvilke pligter du har hjemme. Hvornår møder du i skole, hvilke fag har du Hvordan er den perfekte dag med skole, m.m., hvad er dine fremtidsdrømme Hvorfor skal en værtsfamilie vælge netop dig. Hvorfor har du valgt at komme til Spanien. Pas på med at lyde pralende ved evt. opremsning af ferierejser eller dine vaner. Nævn ikke for mange ferierejser, da familier kan frygte, at de ikke kan tilfredsstille dig, og derfor så ikke vælger dig. Lad være med at skrive om noget du ikke kan lide. Det virker negativt. Skriv i stedet positivt og med entusiasme. Lad være med at skrive noget, som kan opfattes som krav fra din side. Du afslutter dit brev med at takke familien for at overveje dig som Exchange student og skriver enten: Kind regards, Best regards, With love eller lign. Du skriver dit fornavn & Underskriver kun med dit fornavn. Vi vil gerne læse dit brev igennem inden du uploader det for at sikre, at det er optimalt. Vi forbeholder os ret til at redigere i dit brev a.h.t. krav, men også for at det er optimalt i forhold til den spanske kultur

12 KRAV TIL DINE FORÆLDRES BREV TIL VÆRTSFAMILIEN - Brevet skal fylde op til 2 hele A4 sider tekst på engelsk, det må gerne være på spansk hvis det er muligt. Brug maks. 12 pkt. skriftstørrelse og normal linjeafstand, vi anbefaler I ikke bruger skabelonen til brevet, men laver det i Word - I må IKKE oplyse jeres efternavne, adresse, telefonnumre, adresser, eller andet som kan identificere jer - I må IKKE oplyse jeres fødselsdatoer eller hvilken byer I er født / bor i - I må IKKE oplyse navnet på jeres arbejdsplads - I må IKKE oplyse navne og aldre på evt. andre børn - I må IKKE skrive dato på brevet, der indikerer, hvornår det er skrevet Du/I skal indlede brevet med: Dear host family, Fortæl om flg. i brevet: Jeres barn, herunder personlighed, interesser, relationer til andre, studie og personlige vaner. Ydermere kan I skrive om karrieredrømme og planer efter folkeskolen. Forklar hvorfor du/i er stolte af jeres barn. Hvorfor skal en værtsfamilie vælge netop jeres barn. Pas på med at lyde pralende ved evt. opremsning af ferierejser eller vaner. Nævn ikke for mange ferierejser, da familier kan frygte, at de ikke kan tilfredsstille jeres barns behov, og derfor vælger en anden. Lad være med at skrive om noget jeres barn ikke kan lide. Det virker negativt. Skriv i stedet positivt. Lad være med at skrive noget, som kan opfattes som krav fra jeres side. Du/I afslutter brevet med at takke familien for at have læst om jeres barn og overvejelsen om at få ham/hende som Exchange student. I underskriver kun med fornavn. Vi vil gerne læse jeres brev igennem inden det uploades det for at sikre, at det er optimalt. Vi forbeholder os ret til at redigere i brevet a.h.t. krav, men også for at det er optimalt i forhold til den spanske kultur.

13 KRAV TIL DIN FOTOCOLLAGE - Fotocollagen SKAL være på 2-3 separate A4 sider. Så mange billeder som muligt men med luft imellem, som vist - Dit fornavn skal stå øverst på side 1 - Du må IKKE skrive dit efternavn, adresse, telefonnummer eller mobil nummer på collagen - Du bestemmer selv om du benytter skabelonen på hjemmesiden eller et blankt dokument til din collage Skabelon til billedcollage Eksempel på fotocollage: Din collage skal laves på enten stående A4 som vist her eller liggende A4. Susanne Fotos kan stå lige eller på skrå. Formen på fotos er valgfri. Vælg gerne fotos med en aktivitet (sport, ferie, jul, fødselsdag, etc.) Undgå opstillede fotos som f.eks. klassebilleder Under hvert eneste foto skal du skrive på engelsk/spansk hvem eller hvad foto forestiller. Du skal have et foto af dine forældre/søskende gerne som et familiebillede Undgå fotos med tobak og spiritus og udfordrende tøj (nedringede/gennemsigtige bluser, lårkort, hotpants). Det er tilladt at sætte små relevante tegninger eller lign. ind

14 PROGRAMAFTALE OM INDREJSE TIL EUROPA kontrakt Denne kontrakt skal underskrives af både dig, din mor og far. Vi SKAL have 2 eksemplarer med originale underskrifter på begge tilsendt med almindelig post. Den ene må altså IKKE være en kopi eller scan På elevportalen skal du kun uploade ét eksemplar af Programaftalen Du og dine forældre skal alle 3 skrive under med jeres initialer ved alle X i alt 6 steder. NB! Det er vigtigt at I hver især skriver under og at det tydeligt kan ses på skriften at det er jer hver især der har underskrevet. Brug evt. forskellig farve. Én person må IKKE skrive under for resten af familien. Her skriver du dit navn med blokbogstaver samt underskriver og påfører dato Her skriver dine forældre deres navne med blokbogstaver samt underskriver og påfører dato ved hver underskrift NB! Det er vigtigt, at man tydeligt kan se på skriften, at det er jer hver især i familien der har underskrevet med initialer (= forbogstaver i jeres respektive navn, mellemnavn og efternavn). Det er IKKE tilladt, at én person underskriver med initialer for andre i familien

15 ACADEMIC AGREEMENT Skal kun udfyldes hvis du skal gå på 12th year i Spanien DU skal udfylde med dit navn og derefter skal du samt en af dine forældre underskrive den og påføre dato.

16 Academic Exchange Program in Spain Application Statement of health CHECKLISTE ANSØGNINGSPAKKE SPANIEN 2 stk. lærerreferencer (spansklærer og klasselærer/engelsklærer) Transcript of grades oversættelse af dine karaktergivninger for 7., 8. og 9. klassetrin Student and Parent letter Photo album husk forklaringer til de enkelte billeder Rules and regulations Travel authorization Liability Medical release Statement of welfare Program duration Agreement form Academic agreement (kun hvis du går i 1. eller 2.G) Kopi af dine seneste 3 karaktergivninger Kopi af fotosiden i dit pas (skal min. være gyldigt 6 måneder efter dit ophold regn med 31. dec. i hjemrejseåret) Kopi af fotosiden af forældres pas Kopi af din dåbs-/fødselsattest Kopi af vaccinationskort med alle de vaccinationer, du har fået fra du var baby og indtil nu 1 meget smilende og tydeligt digitalt protrætfoto i jpg format MyEducation indsætter dette foto i ansøgningsformularen Alle ovenstående emner uploades til MyEducation elevportal via det oplyste link husk at klikke DONE i de respektive røde felter når du har uploaded HUSK at alle dokumenterne skal vi også have med almindelig post. Hvis dit pas ikke er gyldigt 6 mdr. efter dit ophold, så upload kopi af nuværende pas og send os senere en kopi af dit nye pas

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om, at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om,at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og skolelærer/rektor udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og skolelærer/rektor udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om, at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om,at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde.

Andre dele af ansøgningspakken skal henholdsvis læge og 2 skolelærere udfylde. Kære udvekslingselev og forældre, På de følgende sider finder I en udførlig vejledning for ansøgningspakken. Vi vil bede om,at I følger vejledningen nøje, så bliver ansøgningen nemlig korrekt, og vi kan

Læs mere

Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i processen og hvad næste skridt er

Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i processen og hvad næste skridt er Rejsekontoret FERIEVÆRTENS A B C Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg Tlf. +49 (0) 461 5047 400 eller 401 info@feriebarn.dk Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i

Læs mere

Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret af Visumservice ApS.

Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret af Visumservice ApS. Visumservice ApS Postboks 815 2100 København Ø VEDRØRENDE VISUM TIL INDIEN Vi håber, at du glæder dig til den spændende rejse, du har bestilt. Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret

Læs mere

Vælg skema FA10, når din ægtefælle eller samlever søger om at komme til Danmark.

Vælg skema FA10, når din ægtefælle eller samlever søger om at komme til Danmark. 25. november 2015 Familiesammenføring til flygtninge i Danmark - sådan bidrager du til en hurtigere sagsbehandling I denne vejledning har vi samlet en række gode råd og forklaringer på, hvorledes du som

Læs mere

Vejledning til ansøger om udarbejdelse af endelig ansøgning

Vejledning til ansøger om udarbejdelse af endelig ansøgning Vejledning til ansøger om udarbejdelse af endelig ansøgning Når du er blevet tildelt en Rotary sponsor klub, og klubben har godkendt dig som ansøger på baggrund af foreløbig ansøgning, kan counsellor markere

Læs mere

Ansøgningsskema FO2_da_031016

Ansøgningsskema FO2_da_031016 Ansøgningsskema FO2_da_031016 Ansøgning om opholdstilladelse på Færøerne som medfølgende familiemedlem Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om opholdstilladelse på Færøerne,

Læs mere

Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i processen og hvad næste skridt er

Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i processen og hvad næste skridt er Rejsekontoret FERIEVÆRTENS A B C Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg Tlf. +49 (0) 461 5047 400 eller 401 info@feriebarn.dk Behold selv dette dokument så ved du altid hvor du står i

Læs mere

GL2_da_ Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem

GL2_da_ Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem Ansøgningsskema GL2_da_031016 Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om opholdstilladelse i Grønland,

Læs mere

Vælg skema FA10, når din ægtefælle eller samlever søger om at komme til Danmark.

Vælg skema FA10, når din ægtefælle eller samlever søger om at komme til Danmark. 25. november 2015 Familiesammenføring til syriske flygtninge i Danmark - sådan bidrager du til en hurtigere sagsbehandling I denne vejledning har vi samlet en række gode råd og forklaringer på, hvorledes

Læs mere

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn)

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) FÆRFÆR/S G3 Forbeholdt myndighederne HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) GL/SG2_da_150814 Ansøgning om opholdstilladelse i

Læs mere

HUSK AT DU IKKE MÅ BRUGE Æ, Ø og Å i ansøgningen. Brug i stedet for AE, OE og AA

HUSK AT DU IKKE MÅ BRUGE Æ, Ø og Å i ansøgningen. Brug i stedet for AE, OE og AA For at søge om at komme til USA gennem OHIO, skal du sende en mail til mcs@t2f.dk for at få et link til deres online ansøgningsskema. Inden du går i gang med at udfylde ansøgningsskemaet, skal du have

Læs mere

BF3b. Det er vigtigt, at barnet ansøger så hurtigt som muligt, dvs. lige så snart, han/hun er i stand til at vende tilbage til Danmark.

BF3b. Det er vigtigt, at barnet ansøger så hurtigt som muligt, dvs. lige så snart, han/hun er i stand til at vende tilbage til Danmark. Spørgeskema BF3b_da_141014 Spørgeskema til forælder/slægtning i Danmark til brug for behandling af ansøgning om, at et barns opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Hvad kan dette skema bruges

Læs mere

Ansøgning om familiesammenføring med øvrige familiemedlemmer. Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Ø Tlf.: 35 36 66 00 nyidanmark.

Ansøgning om familiesammenføring med øvrige familiemedlemmer. Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Ø Tlf.: 35 36 66 00 nyidanmark. Ansøgningspakke GL/SG1_da_150814 Ansøgning om familiesammenføring med øvrige familiemedlemmer Du kan bruge dette ansøgningsskema, hvis: du er forælder over 60 år til et barn med dansk indfødsret eller

Læs mere

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn)

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) Forbeholdt myndighederne HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) FO/SG2_da_130616 Ansøgning om opholdstilladelse på Færøerne på

Læs mere

Vejledning for ansøgere, der har forladt grundskolen. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning for ansøgere, der har forladt grundskolen. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for ansøgere, der har forladt grundskolen Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for ansøgere, der har forladt grundskolen Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen

Læs mere

Udfyldelse af spørgeskema, barn i udland

Udfyldelse af spørgeskema, barn i udland Erhvervs- og Familiesammenføringsafdelingen Dato: Kontor: Fællesjournalen Telefonservicecenter: Man-fre kl. 9.00-15.00 E-post: us@us.dk Udfyldelse af spørgeskema, barn i udland Du har søgt om at få lov

Læs mere

OPTAGELSESFORMULAR (UDFYLDES PR. ELEV)

OPTAGELSESFORMULAR (UDFYLDES PR. ELEV) OPTAGELSESFORMULAR (UDFYLDES PR. ELEV) OPLYSNINGER ELEVEN ELEVENS FULDE NAVN: CPR.NR.: INDBETALT GEBYR BOPÆLSKOMMUNE: ØNSKES OPTAGET I KLASSE: OPSTARTSÅR: EVT. ANDET MODERSMÅL END DANSK: FULDT TILBUD I

Læs mere

UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47

UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47 Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg info@feriebarn.dk Union Bank Flensborg Kontonr.: 12599 BLZ: 21520100 UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47 Kære familie Mødet med Sydslesvig

Læs mere

Skemaet bedes udfyldt med blokbogstaver Evt. tidligere efternavn

Skemaet bedes udfyldt med blokbogstaver Evt. tidligere efternavn Ansøgning om opholdstilladelse i Danmark på baggrund af tidligere dansk statsborgerskab, dansk afstamning eller tilhørsforhold til det danske mindretal i Sydslesvig Hvad kan dette skema bruges til? Du

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i grundskolen. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i grundskolen. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i grundskolen Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i grundskolen Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Kurt Nikolajsen

Læs mere

BF2_da_011115 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. medfølgende børn)

BF2_da_011115 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. medfølgende børn) Ansøgningsskema BF2_da_011115 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. medfølgende børn) Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer som psykolog Hjælp til at udfylde blanketten: Se vejledningen på side 6. Husk at skrive tydeligt og brug latinske bogstaver (ABCD

Læs mere

Det er let og enkelt at udfylde det nye indrejseprogram. Se vejledning i nedenstående: Trin 3. Gem Deres ansøgningsnummer

Det er let og enkelt at udfylde det nye indrejseprogram. Se vejledning i nedenstående: Trin 3. Gem Deres ansøgningsnummer Vejledning i de nye indrejseregler til USA Den 12. januar 2009 trådte de amerikanske myndigheders nye indrejseprogram, Electronic System for Travel Authorization (ESTA) i kraft. Dette betyder at alle rejsende

Læs mere

Ansøgning om forlængelse af tidsbegrænset opholdstilladelse til personer, som har opholdstilladelse i Danmark på andet

Ansøgning om forlængelse af tidsbegrænset opholdstilladelse til personer, som har opholdstilladelse i Danmark på andet Ansøgningsskema SG4_da_141014 Ansøgning om forlængelse af tidsbegrænset opholdstilladelse til personer, som har opholdstilladelse i Danmark på andet grundlag end familiesammenføring, studie, erhverv eller

Læs mere

Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder på Færøerne

Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder på Færøerne Ansøgningsskema Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder på Færøerne Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om forlængelse

Læs mere

Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

Vejledning til den skrevne patientinformation i Hospitalsenheden Vest

Vejledning til den skrevne patientinformation i Hospitalsenheden Vest Vejledning til den skrevne patientinformation i Hospitalsenheden Vest November 2015 /Kommunikation Inden du går i gang: Er det første gang, du skal bruge den fælles skabelon for den skrevne patientinformation

Læs mere

FO/SG3. Forbeholdt myndighederne Modtaget af (stempel og navn) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID

FO/SG3. Forbeholdt myndighederne Modtaget af (stempel og navn) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA FO/SG3_da_200616

Læs mere

Vejledning til indsendelse af artikler via Manuscript Central

Vejledning til indsendelse af artikler via Manuscript Central Vejledning til indsendelse af artikler via Manuscript Central Adgang til Manuscript Central o Login o Har du glemt dit password? o Velkomstsiden o Din forfatterside (Author Dashboard) Krav til manuskriptet

Læs mere

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for It og Læring

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til

Læs mere

FO/FA3. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel)

FO/FA3. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA FO/FA3_da_110814 Ansøgning

Læs mere

Ansøgningsskema BF3_da_ Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (børn, som ikke ansøger samtidig med voksne)

Ansøgningsskema BF3_da_ Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (børn, som ikke ansøger samtidig med voksne) Ansøgningsskema BF3_da_310516 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet (børn, som ikke ansøger samtidig med voksne) Hvad kan dette skema bruges til? Dette skema bruges til at søge

Læs mere

UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47

UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47 Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg info@feriebarn.dk Union Bank Flensborg Kontonr.: 12599 BLZ: 21520100 UDVEKSLINGSELEV I NOVEMBER UGERNE 45 TIL 47 Kære sydslesvigske familie Tak

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Hvis resultatet af kontrollen af de foreliggende oplysninger er positivt og stemmer overens med sømandens angivelser eller dokumenter, kan de

Hvis resultatet af kontrollen af de foreliggende oplysninger er positivt og stemmer overens med sømandens angivelser eller dokumenter, kan de Del 1 REGLER FOR UDSTEDELSE AF VISUM VED GRÆNSEN TIL VISUMPLIGTIGE SØMÆND I TRANSIT Disse regler vedrører udveksling af oplysninger mellem de kompetente myndigheder i medlemsstaterne for så vidt angår

Læs mere

FO/FA4. Ansøgning om tidsbegrænset forlængelse af opholdstilladelse til familiesammenførte børn på Færøerne under 18 år

FO/FA4. Ansøgning om tidsbegrænset forlængelse af opholdstilladelse til familiesammenførte børn på Færøerne under 18 år Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) /Person ID Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA FO/FA4_da_100616

Læs mere

Vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk

Vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk Vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring, 08.12.2015 Indhold

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

FO/SG4. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel)

FO/SG4. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA FO/SG4_da_280616

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til

Læs mere

Check in inden du rejser!

Check in inden du rejser! Check in inden du rejser! I denne guide finder du: Introduktion til online check-in... 2 Vigtig info... 2 Costa Cruises... 3 MSC Cruises...6 Norwegian Cruise Line... 8 Princess Cruises... 10 Royal Caribbean

Læs mere

Vejledning til den skrevne patientinformation i HEV August 2013 /Kommunikation

Vejledning til den skrevne patientinformation i HEV August 2013 /Kommunikation Vejledning til den skrevne patientinformation i HEV August 2013 /Kommunikation Inden du går i gang: Er det første gang, du skal bruge den fælles skabelon for den skrevne patientinformation i Hospitalsenheden

Læs mere

Ansøgning om, at opholdstilladelse på asyl- og familiesammenføringsområdet ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt.

Ansøgning om, at opholdstilladelse på asyl- og familiesammenføringsområdet ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. Ansøgningsskema Ansøgning om, at opholdstilladelse på asyl- og familiesammenføringsområdet ikke skal anses for bortfaldet (voksne samt evt. medfølgende børn) Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge

Læs mere

GL/SG3. Forbeholdt myndighederne Modtaget af (stempel og navn) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID

GL/SG3. Forbeholdt myndighederne Modtaget af (stempel og navn) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA GL/SG3_da_150814 Ansøgning

Læs mere

GL/SG4. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel)

GL/SG4. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA GL/SG4_da_150814 Ansøgning

Læs mere

Ansøgning om tidsbegrænset humanitær opholdstilladelse i Danmark

Ansøgning om tidsbegrænset humanitær opholdstilladelse i Danmark Ansøgningsskema Ansøgning om tidsbegrænset humanitær opholdstilladelse i Danmark Hvad kan du bruge dette ansøgningsskema til? Dette skema kan du bruge til at søge om tidsbegrænset humanitær opholdstilladelse

Læs mere

FO/SG1. Ansøgningspakke. Ansøgning om familiesammenføring med øvrige familiemedlemmer

FO/SG1. Ansøgningspakke. Ansøgning om familiesammenføring med øvrige familiemedlemmer Ansøgningspakke FO/SG1_da_130616 Ansøgning om familiesammenføring med øvrige familiemedlemmer Du kan bruge denne ansøgningspakke, hvis du er forælder over 60 år til et barn med dansk indfødsret eller statsborgerskab

Læs mere

Ansøgningsskema FO/FA8_da_161015 Ansøgning om opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som skal arbejde på Færøerne

Ansøgningsskema FO/FA8_da_161015 Ansøgning om opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som skal arbejde på Færøerne Ansøgningsskema FO/FA8_da_161015 Ansøgning om opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som skal arbejde på Færøerne Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt.

Læs mere

GL/FA6. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr.

GL/FA6. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA GL/FA6_da_150814 Ansøgning

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af online ansøgningsskema

Vejledning til udfyldelse af online ansøgningsskema Vejledning til udfyldelse af online ansøgningsskema University of Queensland Hele bachelor- og kandidatuddannelser 1 Start your UQ Application Log ind via https://apply.uq.edu.au Du skal nu lave en ny

Læs mere

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at:

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: - rette i stamdata og tilføje medarbejdere til institutionens/dagplejegruppens side - tilmelde medarbejdere til kurser

Læs mere

GL/FA5. Forbeholdt myndighederne Modtaget af (stempel og navn) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID

GL/FA5. Forbeholdt myndighederne Modtaget af (stempel og navn) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA GL/FA5_da_150814 Ansøgning

Læs mere

Vejledning til indtastning af Mindeblade

Vejledning til indtastning af Mindeblade 1 Vejledning til indtastning af Mindeblade Mindebladene er standardiserede mindeskrifter over sønderjyder, der faldt under Første Verdenskrig, indsamlet af Vælgerforeningen for Nordslesvig. Mindebladene

Læs mere

I NDTASTNING AF S KOLEPRO TO K O L L E R.

I NDTASTNING AF S KOLEPRO TO K O L L E R. I NDTASTNING AF S KOLEPRO TO K O L L E R. Version 1.01 17 Feb 2015 For at indtaste kirkebøger hos Danish Family Search skal du have en bruger ID og et kodeord. Hvis du allerede har dette, så gå til kapitel

Læs mere

Ansøgningsvejledning. 1. Start ansøgning Du er nu i gang med din onlineansøgning til IT-Universitetets Masteruddannelser.

Ansøgningsvejledning. 1. Start ansøgning Du er nu i gang med din onlineansøgning til IT-Universitetets Masteruddannelser. 1. Start ansøgning Du er nu i gang med din onlineansøgning til IT-Universitetets Masteruddannelser. Inden du går i gang med at udfylde ansøgningen, er det en god idé, at have gjort din dokumentation klar.

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Et barn oplever mindst en overgang, men langt de fleste børn oplever flere overgange de første 6 år af deres liv. Her de mest kendte overgange:

Et barn oplever mindst en overgang, men langt de fleste børn oplever flere overgange de første 6 år af deres liv. Her de mest kendte overgange: Overgangsskema Tønder Kommune Kære forældre! Dit/ jeres barn skal nu snart til at flytte fra et miljø til et andet. Det betyder at barnet skal sige farvel til et kendt miljø og starte på noget nyt og ukendt.

Læs mere

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Indhold 1. Introduktion... 2 2. Hvem kan benytte indmeldelsesportalen?... 2 3. Sådan opretter du dig på indmeldelsesportalen... 2 1.

Læs mere

Ansøgervejledning for ansøgere, der har forladt skolen. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for ansøgere, der har forladt skolen. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for ansøgere, der har forladt skolen Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for ansøgere, der har forladt skolen Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen

Læs mere

GL/FA1. Ansøgningspakke. Ansøgning om ægtefællesammenføring. Hvis begge ægtefæller opholder sig i Grønland, bedes begge skemaer indgivet samtidig.

GL/FA1. Ansøgningspakke. Ansøgning om ægtefællesammenføring. Hvis begge ægtefæller opholder sig i Grønland, bedes begge skemaer indgivet samtidig. Ansøgningspakke Ansøgning om ægtefællesammenføring GL/FA1_da_140814 Hvad indeholder ansøgningspakken? Denne ansøgningspakke indeholder to skemaer: Skema 1 - Ansøgning om ægtefællesammenføring i Grønland

Læs mere

START PROCESSEN Manual - Side 1/12

START PROCESSEN Manual - Side 1/12 START PROCESSEN Manual - Side 1/12 START PROCESSEN Når du kommer ind på ansøgningsformularen, bliver du mødt af denne velkomstside. Klik på knappen Start i nederste højre TRIN 1.0: ANGIV KOLONIØNSKE -

Læs mere

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer som psykolog Hjælp til at udfylde blanketten: Se vejledningen på side 6. Husk at skrive tydeligt og brug latinske bogstaver (ABCD

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Ansøgning om optagelse som KOSTELEV på Herlufsholm Kostskole.

Ansøgning om optagelse som KOSTELEV på Herlufsholm Kostskole. Ansøgning om optagelse som KOSTELEV på Herlufsholm Kostskole. Der ansøges om optagelse i klasse: til august 20 Elev Cpr.nr. Antal søskende Kommunenavn Fødested Nr. i rækken Ud over korrekt navn for eleven

Læs mere

Ansættelse af ny medarbejder - Månedsløn

Ansættelse af ny medarbejder - Månedsløn Vejledning HR-centret 13.10.2014 Ansættelse af ny medarbejder - Månedsløn Ansættelse af fast medarbejder både indenfor og udenfor overenskomst og forhåndsaftale. Med indenfor overenskomst og forhåndsaftale

Læs mere

Hvordan laver er jeg en Foreløbig Ansøgning?

Hvordan laver er jeg en Foreløbig Ansøgning? Hvordan laver er jeg en Foreløbig Ansøgning? Genvej: www.rotary.dk/yep/begynd-din-ansogning En Foreløbig Ansøgning er en ansøgning med et uddrag af dine informationer som en Rotary klub kan bruge til at

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

DEN DANSKE CENTRALMYNDIGHED ANSØGNINGSBLANKET

DEN DANSKE CENTRALMYNDIGHED ANSØGNINGSBLANKET DANSK CENTRALMYNDIGHED DEN DANSKE CENTRALMYNDIGHED ANSØGNINGSBLANKET Afsnit 1: Sæt kryds nedenfor ud for den type ansøgning, som det drejer sig om. Ansøgning om tilbagegivelse Ansøgning om fastsættelse

Læs mere

FO/FA7. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel)

FO/FA7. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA FO/FA7_da_110814

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

MBUFs medlemssystem. http://medlemlive.dev.churchit.dk/index.php?id=324

MBUFs medlemssystem. http://medlemlive.dev.churchit.dk/index.php?id=324 MBUFs medlemssystem Adgang og login Adgang fås via følgende hjemmeside: http://medlemlive.dev.churchit.dk/index.php?id=324 Når du kommer ind på siden, indtast brugernavn og adgangskode: Arbejdsgangen er

Læs mere

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning for elever i 9. og 10.klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning for elever i 9. og 10.klasse Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen

Læs mere

Brugervejledning. Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger for ungdomsuddannelser og skoler med 10. klasse

Brugervejledning. Optagelse.dk. Afhentning af ansøgninger for ungdomsuddannelser og skoler med 10. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Afhentning af ansøgninger for ungdomsuddannelser og skoler med 10. klasse 27. marts 2012 1 INDLEDNING... 4 1.1 MÅLGRUPPE... 4 1.2 VEDR. OPTAGELSE.DK 2012... 4 1.2.1 Ansøgningsfrister...

Læs mere

Skabelonfilen er udarbejdet i Word til Windows (Office 2010) og er også afprøvet i Word til Mac.

Skabelonfilen er udarbejdet i Word til Windows (Office 2010) og er også afprøvet i Word til Mac. Nordiske Studier i Leksikografi 13 (København 2015) Brug af stilark Vi vil gerne have at alle forfattere benytter den Word-fil som redaktionen har udarbejdet og sendt ud, både forfattere og redaktører

Læs mere

Elev Elevens fulde navn Adresse Sted Postnummer By Cpr-nummer Mobiltelefon Udskrives fra Skole: Efter klasse år

Elev Elevens fulde navn Adresse Sted Postnummer By Cpr-nummer  Mobiltelefon Udskrives fra Skole: Efter klasse år Udfyldes af forældre og ansøger Ansøgningsskema til Maniitsumi Efterskoli Elev s fulde navn Adresse Sted Postnummer By Cpr-nummer E-mail Mobiltelefon Udskrives fra Skole: Efter klasse år Forældre / værge

Læs mere

Ansøgning om tidsubegrænset ophold efter EU-retten

Ansøgning om tidsubegrænset ophold efter EU-retten Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr. / Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA OD2/D_da_010414

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

Status på igangværende projekt

Status på igangværende projekt Status på igangværende projekt Dette skema er til brug for status på igangværende projekter, som har modtaget en bevilling fra en af de 6 praksisfonde. Projekt i skemaet dækker også uddannelse. Hvis den

Læs mere

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra:

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra: Login I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i : Man finder som et link nederst til venstre på skolens offentlige Informationsportal. Adressen er: www.samsoegades-skole.skoleintra.dk

Læs mere

Definitioner. Menulinje. Ikonlinje. Gem Exit List Enter Execute Piletaster. Figur i Quality Management

Definitioner. Menulinje. Ikonlinje. Gem Exit List Enter Execute Piletaster. Figur i Quality Management Menulinje Definitioner Ikonlinje Gem Exit List Enter Execute Piletaster Figur i Quality Management 1. Gå til hjemmesiden www.spi-link.dk Upload filen 2. Gå til "Production" og klik på "Upload EDN" 3. Indtast

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

Klub-cms brugermanual

Klub-cms brugermanual 2013 Klub-cms brugermanual Andreas Helmer Herstedøster Idræts Club Sidst opdateret d. 03-04-2013 Indhold VELKOMST... 3 ADMINISTRATION... 4 Hold... 5 Spillere... 6 Kampe... 7 SIDEOPBYGNING... 10 Tekstsider...

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Ansøgningspakke GL/BF2_da_140814 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at søge om, at din opholdstilladelse ikke

Læs mere

GL/FA9_da_191015 Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder i Grønland

GL/FA9_da_191015 Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder i Grønland Ansøgningsskema GL/FA9_da_191015 Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder i Grønland Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Optagelse på venteliste-/indskrivningsblanket

Optagelse på venteliste-/indskrivningsblanket Optagelse på venteliste-/indskrivningsblanket Ønskes der indskrivning i Børnehave eller Skole Børnehave år Skoleår Klassetrin Ønskes (hel/deltids) plads i SFO (sæt kryds): JA NEJ - hvis ja udfyldes SFO-blanket.

Læs mere

Start med at udfylde nyledige.dk s ansøgningsskema og den vedlagte formular AR245.

Start med at udfylde nyledige.dk s ansøgningsskema og den vedlagte formular AR245. Din vej til kurset Du har fundet det kursus, du gerne vil deltage på. Men hvad nu med det praktiske? Her får du tre trin til at lette din tilmelding. 1 Start med at udfylde nyledige.dk s ansøgningsskema

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Indholdsfortegnelse

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Indholdsfortegnelse Mbridge tilmeldingssystem Version 15-03-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning...2 Backup...2 Tilmelding til turnering (spillere)...3 Rette tilmelding...5 Slet tilmelding...5

Læs mere

FO/ FA1. Ansøgningspakke. Ansøgning om ægtefællesammenføring

FO/ FA1. Ansøgningspakke. Ansøgning om ægtefællesammenføring FO/ FA1 Ansøgningspakke Ansøgning om ægtefællesammenføring FO/FA1_da_110814 Hvad indeholder ansøgningspakken? Denne ansøgningspakke indeholder to skemaer: Skema 1 - Ansøgning om ægtefællesammenføring på

Læs mere

H i G H S C H O O L. Info - brev Nr. 1 ENGLAND

H i G H S C H O O L. Info - brev Nr. 1 ENGLAND NLND HS17 Kære High School deltager, Du venter sikkert spændt på flere informationer om dit kommende High School år, og her har du så dit første Infobrev. Denne information vil forhåbentligt være med til

Læs mere