Vi glæder os rigtig meget til 2015!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi glæder os rigtig meget til 2015!"

Transkript

1 PRISER OG BETINGELSER 2015

2

3 Vi glæder os rigtig meget til 2015! Med indgangen til året står SBS Discovery Media stærkere end nogensinde og som en markant stærkere samarbejdspartner for vores annoncører. Vi har brugt 2014 på vigtige, strategiske investeringer, som understøtter vores strategi om fortsat vækst på det danske tv-marked, og det ser rigtig lovende ud. Lanceringen af Danmarks nye krimikanal ID Investigation Discovery er gået over al forventning, og den har på rekord tid fået godt fat i de danske tv-seere og opnået en markant stigning i seerandelen fra 7 eren. Successen med ID følger samme udvikling, som vi har set fra udlandet og bekræfter os i, at der for os fortsat er et væsentligt potentiale for vækst, hvis indholdet og målgruppen er rigtig. Vi går ind i 2015 med en sportsportefølje, som vi er meget stolte af, og som vi har store forventninger til i de kommende år. Vi har styrket vores i forvejen stærke fodboldudbud med købet af Superligarettighederne frem til 2021, og Eurosport-kanalerne supplerer derudover med endnu en topliga, Bundesligaen, og med mere end 120 forskellige rettigheder med de største sportsøjeblikke LIVE som Grand Slam Tennis, Tour de France, Le Mans og det bedste fra vinterlandskabet. Endelig bidrager tilføjelsen af Canal 8 Sport og Canal 9 med de formater og rettigheder, der følger med, til en øget dækning og en bredere og styrket kanalportefølje, der sammen med et stærkt programudbud i 2015 vil sikre os en endnu bedre dækningsevne på annoncørernes kampagner. Derfor glæder vi os rigtig meget til 2015! Fundamentet for vækst kan ikke blive bedre, og vi ser frem til i samarbejde med annoncørerne at høste frugterne af de store investeringer og tiltag, vi har gjort. Kasper Kryger Kommerciel Direktør SBS Discovery Television

4

5 Priser og betingelser 2015 Denne prisliste vedrører SBS Discovery Television s tv-produkt, hvilket inkluderer alle kanaler ejet eller repræsenteret af SBS Discovery Television. Prislisten er gældende fra den 1. januar 2015 og erstatter tidligere tv-prislister fra SBS Discovery Television. kampagne over for målgruppen. Det er samtidigt sikret, at der opnås minimum det antal TRP i målgruppen, der ønskes, og at der alene betales for kontakterne i målgruppen og således ikke for kontakter uden for målgruppen. På denne måde har du som annoncør garanti for prisen på den indgåede aftale. Muligheder hos SBS Discovery Television Som annoncør hos SBS Discovery Television har du et væld af muligheder. I denne prisliste finder du nyttig information om, hvordan du som annoncør får mest muligt ud af dit samarbejde med SBS Discovery Television. SBS Discovery Television planlægger og placerer kampagnen run by station, hvor en vejledende placeringsoversigt fremsendes inden kampagnens start. Ved kampagnens afslutning fremsendes en kampagneevaluering, som dokumenterer levering af de bestilte TRP. SBS Discovery Television forbeholder sig retten til at afvikle reklamer på alle kanaler ejet eller repræsenteret af SBS Discovery Television på det tidspunkt, reklamen afvikles. Når du køber en tv-kampagne på SBS Discovery Television, kan det enten gøres ved køb af en TRP-pakke eller en spotpakke. TRP-pakker SBS Discovery Television tilbyder TRP-pakker i 30 forskellige målgrupper til en fast TRP-pris. Med TRP-køb opnår du som annoncør en målrettet kampagne i netop den for dig interessante målgruppe. SBS Discovery Television planlægger kampagnen specifikt efter at ramme den indkøbte målgruppe, og reklamefilmen vises på SBS Discovery Television s kanaler inden for den aftalte kampagneperiode, således at det aftalte antal TRP opnås. Du er dermed garanteret en målrettet og effektiv TRP beregnes af sening, der er foretaget live, tidsforskudt inden for samme måledøgn (VOSDAL - Viewed On Same Day As Live) samt tidsforskudt sening op til 7 dage senere end visningsdagen. TRP erne vil som udgangspunkt blive opgjort 8 dage efter kampagnens slutdato. Sening på andre platforme end tv og målt ved hjælp af Gallups Virtual Meter, indgår i de opgjorte TRP. Spotpakke Det er også muligt at købe et fast antal spots, som vises i en given kampagneperiode. Ligesom ved TRP-køb er det i udgangspunktet SBS Discovery Television, der vælger placeringerne, men det er muligt at tilkøbe en såkaldt særplacering. Her bestemmer annoncøren selv, på hvilket tidspunkt spottet vises.

6 ÅRSAFTALER Årsaftaler indgået med SBS Discovery Television har følgende fordele: Garanteret TRP-pris eksklusiv evt. PUT regulering Ekstra 10% rabat på sæsondifferentiering Forstærkningen baseres på den samlede investering hos SBS Discovery Television. Dette inkluderer køb af TRP-pakker, tekst-tv, web og BRANDcare produkter eksklusiv produktion Rabat på premiums (særplaceringer) Ved opskrivning af årsaftalevolumen frafalder gebyr ved for sen booking Prioritering i forbindelse med udsolgt af kvalitetspakker Årsaftaler opnår forstærkningsprocenter fordelt på omsætningsintervaller, jf. tabel 1. Forstærkningen kan ydes til alle annoncører inden for samme koncern, hvis disse annoncører er udpeget på forhånd. Sel skaber, der eventuelt er opkøbt i løbet af årsaftaleperioden, er ikke berettiget til at blive omfattet af aftalen. En årsaftale for 2015 er gældende, hvis den er indgået og underskrevet senest den 3. marts 2015 kl Ikke-annullérbar omsætning Såfremt en annoncør har bundet omsætning, der ikke kan annulleres igen, honoreres dette med yderligere TRP-forstærkning. Periodisering Annoncører, som i årsaftalen har bundet omsætning i aftalte måneder (defineret efter sæsonbooking uger), tilbydes ekstra rabat efter følgende betingelser: Bookes minimum 85% af den aftalte månedsomsætning ved sæsonbooking, gives 2% rabat Bookes minimum 100% af den aftalte månedsomsætning ved sæsonbooking, gives 3% rabat STANDARDMÅLGRUPPER Hos SBS Discovery Television tilbyder vi TRP-pakker i 30 forskellige målgrupper. Prisen per TRP fremgår af tabel 2. I en udsolgt situation, hvor SBS Discovery Television har meldt udsolgt senest kl. 17 torsdag efter sæsonbooking, vil prisen på alle bookede kampagner blive tillagt 3%. PUT regulering Kampagner afviklet af SBS Discovery Television er underlagt en kampagneregulering, der er afhængig af udviklingen i den kommercielle PUT. Prisen på kampagnen reguleres proportionalt med udviklingen i PUT, dog kan prisen max. ændres +/- 3%. Eksempel: Såfremt PUT falder med 2%, reguleres kampagneprisen med +2% Såfremt PUT stiger med 2%, reguleres kampagneprisen med -2% I beregningen af PUT udviklingen rundes op/ned til hele antal %. PUT defineres som antal sete minutter i det kommercielle univers (personer år) i den givne periode.

7

8 Find en verden af underholdning på SBS Discovery Television s mange kanaler

9 Priser og betingelser 2015 Udviklingen i PUT udregnes som et 4 ugers gennemsnit, og perioden fastsættes med udgangspunkt i kampagnens slutdato og defineres som de tre foregående uger samt indeværende uge. Eksempel: En kampagne slutter i uge 35. De fire uger, der danner grundlag for reguleringen, vil således være uge KAMPAGNETILBUD Sæsonforstærkning På baggrund af udviklingen i efterspørgslen af tv-reklame over året forstærkes kampagner, der afvikles i lavsæsonperioder, med ekstra sæsonforstærkning. Lavsæsonugerne og forstærkningssatserne fremgår af tabel 3. Sæsonfradrag/-tillæg SBS Discovery Television giver i 2015 sæsonfradrag/-tillæg efter de satser, som fremgår af tabel 4. Ovenstående sæsonfradrag/-tillæg opnås kun for kunder med årsaftale. Uden årsaftale reduceres rabatten med 10 %-point, jf. tabel 5. ØVRIGE PRISELEMENTER De gældende priser er alle baseret på en spotlængde på 30 sekunder. Ved anden længde end 30 sekunder anvendes indeks som angivet i tabel 6. Efterspørgselstillæg De vejledende priser for 2015 tillægges et efterspørgselstillæg, som fremgår af tabel 7. Introduktionsforstærkning Annoncører, der ikke har anvendt SBS Discovery Television s kanaler (ejet eller repræsenteret af SBS Discovery Television) de seneste 36 måneder, tilbydes introduktionsforstærkning på 30% på første kampagne. Det er SBS Discovery Television, der afgør, om en kampagne kan opnå introduktionsforstærkning. Multispot Reklamespots med mere end én annoncør/ét produkt betragtes som multispot. Der tillægges 25% på den samlede spotlængdes pris. Splitspot Kampagner med to reklamespots, der relaterer direkte til hinanden i deres kreative udformning, og som ikke kan stå alene, skal bestilles som splitspot. Den samlede pris for splitspots udregnes ud fra prisen for hvert af de to spots spotlængdeindeks samt et tillæg på 5%. Premiums Det er muligt at købe premiums hos SBS Discovery Television. Premiums er specifikke placeringer i vores bedste programmer, typisk egenproduktioner eller fodboldtransmissioner. Muligheden samt prisen for at tilkøbe premiums vil blive offentliggjort løbende i forbindelse med sæsonbooking. Premiums skal bookes i forbindelse med ordreafgivelsen.

10

11 Tillæg for prime time En andel af de garanterede TRP kan leveres i prime time mod tillæg, jf. tabel 8. Prime time defineres som tidsrummet kl For at opnå denne rabat, skal kampagneordren - udover at være booket rettidigt - omfatte: Annoncørnavn, produktnavn, spotlængde, periode, budget, målgruppe samt eventuelle afviklingsønsker. Kvalitetspakker Ønskes køb af pakker indeholdende yderligere leveringskvalitet, kontaktes SBS Discovery Television s salgsafdeling for mere information. Tillæg for korte kampagner Kampagner, der varer tre dage eller mindre, pålægges 5%. Share rabat På kampagner, hvor der er givet en specifik share rabat (dvs. en rabat for den andel af det samlede tv-budget, som SBS Discovery Television modtager på kampagnen), er det annoncørens ansvar at dokumentere via revisor, at den aftalte share overholdes, hvis der opstår tvivl herom. I tilfælde, hvor andelen er under det lovede eller eventuel dokumentation ikke fremsendes, efterfaktureres den for meget udbetalte rabat. En booking betragtes som værende rettidig, hvis den er SBS Discovery Television i hænde senest kl. 12 på dagen, hvor der er deadline for booking. Ordrebekræftelsen skal være returneret i underskrevet stand senest kl. 16 dagen efter. Såfremt ordrebekræftelsen returneres senere end kl. 16 dagen efter, men før kl. 16 den efterfølgende fredag, reduceres rabatten for rettidig booking til 2,5%. Derefter bortfalder rabatten helt. En eventuel difference i rettidig bookingrabat korrigeres ved kampagnens evalueringen. Deadline for booking kan ændres. Sen booking Ved booking senere end to uger før kampagnestart pålægges et gebyr på 3% af den bookede omsætning. Ved booking senere end en uge før kampagnestart pålægges et gebyr på 5% af den bookede omsætning. For årsaftalekunder vil gebyret for sen booking bortfalde, hvis årsaftalen opskrives med den bookede omsætning. RETTIDIG BOOKING SBS Discovery Television tilbyder 5% rabat til annoncører, der overholder deadlines ved booking af kampagner. Se tabel 9 for booking deadlines.

12 TABEL 1 OMSÆTNINGSFORSTÆRKNING Årlig omsætning DKK TRP-forstærkning Årlig omsætning DKK TRP-forstærkning Under % % % % % % % % % % % Over Individuel forhandling % TABEL 2 TRP-PRISER Målgruppe Målgruppe Målgruppe Målgruppe P P K M P P K Hovedstaden M P P K m børn M P IA K M P K K M P K K M P Hovedstaden K K P K M Følgende målgrupper kan ikke benyttes ved annoncering af HFSS (High in Fat, Salt or Sugar) produkter: P 15-30, K 15-30, M For yderligere information om annoncering af HFSS produkter henvises til TRPpris TRPpris TRPpris TRPpris TABEL 3 SÆSONFORSTÆRKNING Kampagnebudget DKK Uge 1-9 Uge Uge Under % 5% 10% % 10% 15% % 20% 25% Over % 25% 30% TABEL 4 SÆSONFRADRAG/-TILLÆG INKLUSIV ÅRSAFTALE Uge Fradrag/tillæg Uge Fradrag/tillæg 1-26% % 2-12% % % 33-16% % 34 12% % 35 14% % % % % % % % 51-29% % % TABEL 5 SÆSONFRADRAG/-TILLÆG EKSKLUSIV ÅRSAFTALE Uge Fradrag/tillæg Uge Fradrag/tillæg 1-16% % 2-2% % 3-4 2% 33-6% 5-8 5% 34 22% % 35 24% % % % % % % % 51-19% % %

13 TABEL 6 SPOTLÆNGDEINDEKS Spotlængde Indeks Spotlængde Indeks Spotlængde Indeks Spotlængde Indeks 5 sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek. 168 TABEL 7 EFTERSPØRGSELSTILLÆG Uge Eftersp. tillæg Uge Eftersp. tillæg Uge Eftersp. tillæg 1-5 9% % % % % 51 15% % % % % % TABEL 8 TILLÆG FOR PRIME TIME Andel i prime time Tillæg Andel i prime time Tillæg Andel i prime time Tillæg 50% 3% 60% 8% 70% 15% 55% 5% 65% 11% 75% 20% Årsaftaler over DKK forhandles individuelt. TABEL 9 BOOKING DEADLINE Måned Uge Deadline Måned Uge Deadline Februar januar August juni Marts februar September august April marts Oktober september Maj april November oktober Juni maj December november Juli juni Bookingdeadline er kl de pågældende datoer TABEL 10 GEBYR VED FOR SEN AFLEVERING AF SPOTS Booket spotlængde Ændret spotlængde Mindst 5 arbejdsdage før første visning Kr. 0,- Kr. 0,- 3-4 arbejdsdage før første visning Kr ,- Kr ,- 1-2 arbejdsdage før første visning Kr ,- Kr ,- Senere aflevering Kr ,- Kr ,- Priserne er ekskl. moms. Der tages forbehold for trykfejl og retten til ændringer.

14

15 Priser og betingelser 2015 Generelle bestemmelser Betalingsbetingelser Betalingsbetingelserne er normalt visningsuge + 14 dage. Kontakt SBS Discovery Television for at høre nærmere om øvrige muligheder. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes renter i.h.t. gældende rentelov, p.t. 7%. Godtgørelser For ordregiver, som stiller sikkerhed for betaling i form af deltagelse i brancheforeningen for rådgivende kreative erhverv, Kreativitet & Kommunikations sikkerhedsordning, yder SBS Discovery Television en godtgørelse på 1%. For ordregivere, der booker rettidigt jf. tabel 9, ydes der 0,5% i informationsgodtgørelse. Der kan ydermere ydes tilskud til cases til ordregivere, der opfylder betingelserne herfor. Kontakt SBS Discovery Television for at høre nærmere om vilkårene for opnåelse af godtgørelser. Ved evt. misligholdelse af betalingsbetingelserne bortfalder retten til godtgørelsen. Ændring i en booking Det er muligt at ændre spotlængde, antal spotversioner mv. i en allerede bestilt kampagne. Alle ændringer skal dog meddeles skriftligt. Under hensyntagen til kampagneafviklingen opkræves et gebyr for ændringer under følgende forudsætninger: Ændringer modtaget skriftligt minimum to hele kalenderuger før kampagnestart foretages uden gebyr Ændringer modtaget skriftligt minimum fire hele arbejdsdage før kampagnestart foretages mod et gebyr på kr per ændring Ændringer modtaget skriftligt senere end fire hele arbejdsdage før kampagnestart foretages mod et gebyr på kr per ændring For ændringer modtaget skriftligt efter kampagnestart opkræves et gebyr på kr per ændring Ændringer, der indeholder en reduktion i antal kampagnedage, pålægges et ekstra gebyr på kr per aflyst kampagnedag. Forhøjelse af budgettet for en kampagne efter tidspunktet for rettidig booking kan foretages frit. Der ydes dog ikke rabat for rettidig booking for den del af kampagnen, som ikke er booket rettidigt. Afbestilling Følgende regler er gældende for hel eller delvis afbestilling af kampagner: Indtil seks hele kalenderuger før første visningsuge kan en kampagne afbestilles uden gebyr Såfremt afbestillingen er modtaget hos SBS Discovery Television mellem tre og seks hele kalenderuger før den kalenderuge, hvor kampagnen skulle være startet, opkræves et gebyr på 10% af den samlede pris for de afbestilte visninger Såfremt afbestillingen er modtaget hos SBS Discovery Television mindre end tre kalenderuger før den kalenderuge, hvor kampagn en skulle være startet, betales det fulde kampagnebeløb Enhver afbestilling skal ske skriftligt. Reklametid kan ikke overdrages til anden annoncør Reduktion af budget for en kampagne behandles som afbestilling. En kampagne kan ikke afbestilles, hvis den er flyttet Flytning Det er muligt at flytte en kampagne helt eller delvist, så længe kampagnebudgettet fastholdes. Følgende regler er gældende ved flytning: Såfremt ønsket om flytning er modtaget hos SBS Discovery Television minimum to hele kalenderuger før kampagnestart, sker flytning uden opkrævning af gebyr Såfremt ønsket om flytning er modtaget hos SBS Discovery Television minimum en hel kalenderuge før kampagnestart, opkræves et gebyr på 20% af den samlede pris for de flyttede visninger

16 Flytning herefter bliver betragtet som afbestilling En kampagne kan maksimalt flyttes 2 gange. Ønskes kampagnen flyttet 3. gang, betragtes dette som en afbestilling Kampagner kan aldrig flyttes til et nyt kalenderår. Såfremt der opstår en situation, hvor en flyttet kampagne på et senere tidspunkt ønskes helt eller delvist afbestilt, er det den oprindelige kampagneperiode, der er gældende for fastlæggelse af afbestillingsgebyr Afvikling af kampagner En kampagne defineres som en samlet bestilling af reklametid på SBS Discovery Television i en afgrænset kampagneperiode. Hvis der i kampagnen indlægges en pause på 21 dage eller mere, betragter SBS Discovery Television anden del af kampagnen som en ny kampagne. Når en kampagne bookes hos SBS Discovery Television, omfatter den som udgangspunkt afvikling på alle kanaler, der ejes eller repræsenteres af SBS Discovery Television. Visninger i livetransmissioner kan afvikles som split-screen og TRP erne herfra indgår i den samlede evaluering af en kampagne. Eventuel underlevering leveres på senere kampagner efter aftale med annoncøren. Eventuelle tilgodehavender bortfalder endeligt, hvis disse ikke er anvendt inden for de første seks måneder det efterfølgende år. Over- og underleveringer på 5% og derunder udlignes mod hinanden på annoncør- eller koncernniveau. For kampagner med en varighed på en uge eller derunder er grænsen 10%. Ved anvendelse af flere spotversioner eller spotlængder modregnes underleveringer på en spotversion/spotlængde i overleveringer på en anden spotversion/spotlængde. ØVRIGE BETINGELSER Ansvar for reklamens indhold Ansvaret for, at en tv-reklame ikke er retsstridig, herunder over for tredjepart, påhviler ordregiver. Dette gælder uanset SBS Discovery Television s godkendelse af reklamen til visning. Ordre giver garanterer, at reklamen er lovligt indspillet, og at alle nød vendige tilladelser er indhentet. Ordregiver skal holde SBS Discovery Television og enhver anden, der medvirker til visning af reklamen, skadesløs for ethvert tab, som disse måtte lide som følge af visning af en retsstridig reklame. Alle kampagner, der afvikles på SBS Discovery Television s kanaler, skal overholde de regler, der er gældende for de lande, hvor kanalerne broadcastes fra. Er fremsendte materiale ikke i overensstemmelse med de engelske Ofcom og BCAP regler, har SBS Discovery Television ret til at afvise materialet og udbede sig ændringer, så materialet opfylder reglerne. For Canal 8 Sport og Canal 9 s vedkommende er det de svenske regler udstedt af myndighederne for radio og tv i Sverige, der er gældende, mens det for Eurosports vedkommende er de franske regler udstedt af CSA, der gælder. Opfylder reklamematerialet ikke disse regler, vil de givne spots ikke blive vist på disse kanaler. Er der ikke afleveret materiale efter ovenstående regler inden for deadlines for levering af materiale, betragtes leveringen ikke som rettidig. Hvad angår reklameregler henviser vi i øvrigt til og Såfremt der i reklamer fremsættes påstande eller erklæringer angående det annoncerede produkts eller den annoncerede ydelses egenskaber, skal ordregiver være i besiddelse af dokumentation, som med rimelighed kan godtgøre disse. Påstande eller erklæringer, der er baseret på forskning eller afprøvning, skal være udført i overensstemmelse med best practice for den pågældende produktkategori. På SBS Discovery Television s anmodning skal kunden inden for ti arbejdsdage kunne levere dokumentation for denne. Såfremt dokumentationen ikke er leveret inden for den angivne tidsfrist, har SBS Discovery Television ret til at standse eller annullere kampagnen uden forpligtelse til at orientere ordregiver herom. Derudover har SBS Discovery Television ret til at opkræve det fulde faktureringsbeløb for kampagnen. Spiltilladelser SBS Discovery Television forbeholder sig ret til at annullere bookingen, såfremt reklamens afvikling kræver, at annoncøren har spiltilladelse efter dansk lovgivning og en sådan ikke haves på starttidspunktet for kampagnen. Konkurrencer I forbindelse med konkurrencer på tv-stationerne samt tilhørende platforme/sites skal ordregiverne lade sig registrere hos rette myndighed og afholde enhver afgift forbundet med konkurrencen. Det er udbyderen af konkurrencen, der har ansvaret for indgåelse af en databehandleraftale. Ret til kopiering og sletning Efter første visning af en reklame har SBS Discovery Television ret til at kopiere denne og gøre den tilgængelig for tredjepart. Seks måneder efter sidste visning vil reklamespottet blive slettet.

17 Generelle bestemmelser Standsning af tv-reklame SBS Discovery Television kan afvise, begrænse eller standse visning af en tv-reklame i tilfælde af indgriben fra offentlig myndighed eller berettigede indvendinger mod fortsættelse af en reklame. I dette tilfælde betragtes kampagnen som annulleret. Generel ansvarsbegrænsning SBS Discovery Television s ansvar over for ordregiver kan aldrig overstige den samlede pris for visning af reklamen. Booking gennem mediebureau Ved booking gennem mediebureau accepterer annoncøren, at bureauet varetager annoncørens interesser fuldt ud. Annoncøren kan således ikke efterfølgende gøre indsigelser i de aftaler, mediebureauet har indgået på vegne af annoncøren. Levering af materiale Reklamespots til SBS Discovery Television skal leveres som digitale filer og uploades til enten Adstream eller Adtoox. Det er ordregivers ansvar, at der uploades til alle kanaler repræsenteret af SBS Discovery Television. Yderligere information vedr. Adstream eller Adtoox findes på og Alle reklamespots skal være produceret i henhold de tekniske specifikationer hos enten Adstream eller Adtoox alt efter, hvilken udbyder ordregiver benytter. Reklamespots skal være SBS Discovery Television i hænde senest 5 arbejdsdage før første visning. Overholdes denne frist ikke, kan SBS Discovery Television pålægge gebyr, og SBS Discovery Television kan ikke garantere, at visning sker i overensstemmelse med bookingen. Materiale betragtes ikke som afleveret før SBS Discovery Television s tekniske personale har godkendt materialet til visning. Se tabel 10 for gebyrer ved for sen levering af reklamespots. Generel information om materiale Kvalitet af reklamespots Reklamespots skal have den samme kvalitet som tv-programmerne, og der kræves derfor tilsvarende teknisk kvalitetsstandard. Reklamespots, der efter SBS Discovery Television s opfattelse ikke imødekommer disse krav, kan blive nægtet udsendelse. Blandt grundene til afvisning af et spot kan nævnes: Dårlig billed- og lydkvalitet Mangelfuld synkronisering af lyd og billede Brat afslutning af lyd og billede Vanskelig forståelig tale, vanskelig læst tekst Effekter, der kan forveksles med tekniske fejl Desuden accepteres kun reklamespots i hele antal sekunder. Priser og betingelser 2015 er gyldig fra 1. januar 2015 til 31. december 2015 eller til nye priser og/eller betingelser udgives. Der tages forbehold for trykfejl og retten til ændringer.

18 SBS Discovery Television H. C. Andersens Boulevard 1, 1553 København V Tlf

PRISER OG BETINGELSER 2015

PRISER OG BETINGELSER 2015 PRISER OG BETINGELSER 2015 Priser og betingelser 2015 Side 1 /8 PRISER OG BETINGELSER 2015 ÅRSAFTALER Årsaftaler er en bindende aftale mellem annoncør og Modern Times Group MTG Limited ( MTG ) vedrørende

Læs mere

Priser og betingelser 2013

Priser og betingelser 2013 Priser og betingelser 2013 Masterchef Divaer i junglen Tattoo Salonen Redningskvinder Rædslernes nat For lækker til love Paradise Hotel Familien fra Bryggen Luksusfælden Priser og betingelser 2013 Årsaftaler

Læs mere

Indholdsfortegnelse Priser og betingelser SBS Radio

Indholdsfortegnelse Priser og betingelser SBS Radio Priser og betingelser 2012 Indholdsfortegnelse Priser og betingelser SBS Radio SBS Radio en stærk partner med stærke radiobrands 3 Hvorfor Radio? 3 Hvorfor medtage SBS Radio i jeres annoncering? 5 Priser

Læs mere

RAMMEAFTALE VEDRØRENDE UDFASNING AF KRITISKE IT-LØSNINGER. mellem

RAMMEAFTALE VEDRØRENDE UDFASNING AF KRITISKE IT-LØSNINGER. mellem RAMMEAFTALE VEDRØRENDE UDFASNING AF KRITISKE IT-LØSNINGER mellem KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S CVR. nr.: 19435075 (herefter KOMBIT ) og Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge 8 3400

Læs mere

Aftalebilag 6. Rammeaftale. om levering af Ortopædisk fodtøj Og Ortopædiske indlæg. mellem

Aftalebilag 6. Rammeaftale. om levering af Ortopædisk fodtøj Og Ortopædiske indlæg. mellem Indkøbsfællesskab Nordsjælland Aftalebilag 6 Rammeaftale om levering af Ortopædisk fodtøj Og Ortopædiske indlæg mellem [xx] Kommune [adresse] [postnr., by] [CVR.nr.] (herefter benævnt Kommunen) og [Leverandør]

Læs mere

Rammeaftale. i forbindelse med køb og levering af Dentalprodukter til tandbehandling. mellem

Rammeaftale. i forbindelse med køb og levering af Dentalprodukter til tandbehandling. mellem Rammeaftale i forbindelse med køb og levering af Dentalprodukter til tandbehandling mellem [xx] Kommune [adresse] [postnr., by] [CVR.nr.] (herefter benævnt kommunen) og [Leverandør] [Adresse] [Postnr.,

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER WP & MIG IVS Dronninggårdvej 10 9400 Nørresundby Danmark CVR 36064331 kontakt@wpogmig.dk http://www.wpogmig.dk 1. PRÆAMBEL Disse forretningsbetingelser er altid gældende i ethvert

Læs mere

OVERENSKOMST DANSK SKUESPILLERFORBUND

OVERENSKOMST DANSK SKUESPILLERFORBUND DR Jura 01-03-2005 2005 OVERENSKOMST MELLEM DR OG DANSK SKUESPILLERFORBUND 11 INDHOLDSFORTEGNELSE: KAPITEL 1 GENERELLE BESTEMMELSER...3 1 OVERENSKOMSTENS DÆKNINGSOMRÅDE... 3 KAPITEL 2 BESTEMMELSER VEDR.

Læs mere

MEDIERETTIGHEDER TIL DANSK LIGAFODBOLD REVISION AF TILSAGN

MEDIERETTIGHEDER TIL DANSK LIGAFODBOLD REVISION AF TILSAGN 26-02 2014 13/04400 /MST/MMW/UHL Punkt 2: Rådsmøde den 26. februar 2014 MEDIERETTIGHEDER TIL DANSK LIGAFODBOLD REVISION AF TILSAGN KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN Erhvervs- og Vækstministeriet Indholdsfortegnelse

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Offentligt udbud nr. 2007/S 207-251432. Udbud af affaldsbeholdere og kanylebokse til. Region Syddanmark

UDBUDSMATERIALE. Offentligt udbud nr. 2007/S 207-251432. Udbud af affaldsbeholdere og kanylebokse til. Region Syddanmark UDBUDSMATERIALE Offentligt udbud nr. 2007/S 207-251432 Udbud af affaldsbeholdere og kanylebokse til Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Udbyder...

Læs mere

DISCOVERYS OVERTAGELSE AF CANAL 8 SPORT OG CANAL 9

DISCOVERYS OVERTAGELSE AF CANAL 8 SPORT OG CANAL 9 20-05 2015 14/11313 /ABR /HBF /NVH /UHL Punkt 2: Rådsmøde den 27. maj 2015 DISCOVERYS OVERTAGELSE AF CANAL 8 SPORT OG CANAL 9 KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN Erhvervs- og Vækstministeriet Indholdsfortegnelse

Læs mere

Abonnementsvilkår Businesskunder - September 2011

Abonnementsvilkår Businesskunder - September 2011 Abonnementsvilkår Businesskunder - September 2011 Abonnementsvilkårene, som beskrives i denne tekst, fastsætter vilkårene for aftalen mellem Virksomheden som Businesskunde og Hi3G Denmark ApS, kendt under

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014)

Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014) Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014) Nedenstående betingelser gælder for alle aftaler mellem DLG Tele I/S og kunder om DLG Teles salg af telefoner m.v. indgået via DLG Teles internetbutik www.dlgteleshop.dk

Læs mere

SALGS-, LEVERINGS-, OG SERVICEBETINGELSER FOR INET.DK APS gældende pr. 1. november 2008 (Version med større tekst kan hentes på www.inet.

SALGS-, LEVERINGS-, OG SERVICEBETINGELSER FOR INET.DK APS gældende pr. 1. november 2008 (Version med større tekst kan hentes på www.inet. SALGS-, LEVERINGS-, OG SERVICEBETINGELSER FOR INET.DK APS gældende pr. 1. november 2008 (Version med større tekst kan hentes på www.inet.dk) 1. Anvendelse Disse salgs-, leverings- og servicebetingelser

Læs mere

Annoncering af jobsøgningsforløb. Skabelon for rammeaftale

Annoncering af jobsøgningsforløb. Skabelon for rammeaftale Annoncering af jobsøgningsforløb 2013 Skabelon for rammeaftale RAMMEAFTALE Mellem Jobcenter Aalborg og Navn: Adresse: (I det følgende benævnt leverandøren) 1 Indhold Grundlag for rammeaftalen... 3 1. Rammeaftalen...

Læs mere

koda Medlemshåndbog for Forlag

koda Medlemshåndbog for Forlag koda Medlemshåndbog for Forlag Medlemshåndbog for Forlag skal betragtes som et supplement til Medlems håndbog (for ophavsmænd), hvorfor vi henviser til denne, hvis der ønskes oplysninger om andre emner.

Læs mere

07.04.2014. Annoncering. På levering af briller og læsebriller til Slagelse kommune

07.04.2014. Annoncering. På levering af briller og læsebriller til Slagelse kommune 07.04.2014 Annoncering På levering af briller og læsebriller til Slagelse kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 4 1.1 Generel beskrivelse af annonceringen... 4 1.2 Udbyders fremtidig rammeaftale...

Læs mere

Zenji Abonnementsvilkår. Forever more

Zenji Abonnementsvilkår. Forever more Zenji Abonnementsvilkår Forever more Indholdsfortegnelse 1 Aftalen... 3 1.1 Aftalen mellem dig og Zenji Mobile... 3 1.2 Aftalens gyldighedsperiode... 3 2 Oprettelse og registrering... 4 2.1 Startpakke

Læs mere

TV 2 REGIONALT REGIONALT

TV 2 REGIONALT REGIONALT REGIONALT PRISER 25 REGIONERNE 26 TILLÆG 35 RABAT 36 GARANTIER 37 PROVISION/GODTGØRELSE 38 BESTILLING AF REKLAMETID 39 BETALINGSBETINGELSER 40 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 24 1 PRISER

Læs mere

Healthcare Channel Medieinformation 2009

Healthcare Channel Medieinformation 2009 Healthcare Channel Medieinformation 200 Medieplan Januar og februar: Tandlæger 200 Rygning Kost Proteser Marts og april: Graviditet Blegning Implantater Maj og juni: Tandlægeskræk Plak Tandrensning Healthcare

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering...

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering... Indholdsfortegnelse 1 Aftalen... 3 1.1 Aftalen mellem dig og Zenji Mobile... 3 1.2 Aftalens gyldighedsperiode... 3 2 Oprettelse og registrering... 4 2.1 Startpakke og mobilnummer... 4 2.2 Kundeoplysninger

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Udbud på. frisk frugt og grønt. til Fredericia kommune. Offentligt udbud. Januar 2012

UDBUDSBETINGELSER. Udbud på. frisk frugt og grønt. til Fredericia kommune. Offentligt udbud. Januar 2012 UDBUDSBETINGELSER Udbud på frisk frugt og grønt til Fredericia kommune Offentligt udbud Januar 2012 Tovholder for udbuddet: Fredericia Kommune: Att.: Malene Frederiksen Gothersgade 20 DK-7000 Fredericia

Læs mere

firhjulstrukne motorcykler (ATV) til Naturstyrelsen

firhjulstrukne motorcykler (ATV) til Naturstyrelsen Rammeaftale vedrørende levering af terrængående, firhjulstrukne motorcykler (ATV) til Naturstyrelsen 2015/S 147-270107 Indholdsfortegnelse 1. Parterne 2 2. Definitioner 2 3. Rammeaftalens formål og omfang

Læs mere

Annoncering af kvalitetskontrol af rengøring til Skive Kommune

Annoncering af kvalitetskontrol af rengøring til Skive Kommune Annoncering af kvalitetskontrol af rengøring til Skive Kommune Skive Kommune Februar 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 4 1.1 Generel beskrivelse af annonceringen... 4 1.2 Ansvarlig... 4 1.3 Annonceringens

Læs mere

Miljøministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand

Miljøministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Miljøministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Kontrakt om Administrativ konsulentbistand til behandling af affaldsrelaterede ansøgninger under MUDP-program 2015 mellem: Miljøstyrelsen Strandgade

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Indhold Betingelsernes anvendelsesområde... 2 Indgåelse... 2 Priser... 2 Betalingsbetingelser... 2 Betalingsplan... 3 Underleverandør... 3 Udførelsen og organisering... 3 Funktionalitet

Læs mere

UDSKRIFT AF SØ- & HANDELSRETTENS DOMBOG D O M. Afsagt den 6. januar 2012 af Sø- og Handelsretten sammensat af Michael B. Elmer (retsformand),

UDSKRIFT AF SØ- & HANDELSRETTENS DOMBOG D O M. Afsagt den 6. januar 2012 af Sø- og Handelsretten sammensat af Michael B. Elmer (retsformand), - IDI UDSKRIFT AF SØ- & HANDELSRETTENS DOMBOG D O M Afsagt den 6. januar 2012 af Sø- og Handelsretten sammensat af Michael B. Elmer (retsformand), Torben Kuld Hansen, Mette Skov Larsen og de sagkyndige

Læs mere

Vilkår for privatkunder i Telia

Vilkår for privatkunder i Telia Vilkår for privatkunder i Telia Telia Danmark, filial af Telia Nättjänster Norden AB, Sverige, CVR. 20 36 79 97, Holmbladsgade 139, 2300 København S. Der tages forbehold for trykfejl. (Januar 2015) Side

Læs mere

1.0. Medieinformation

1.0. Medieinformation Medieinformation 2014 Avis Pleasure-magasiner Business-magasiner Indstik Borsen.dk Pleasure.borsen.dk Tablet og smartphone Nyhedsbreve Børsen TV Inread Børsen Lørdag og Børsen Søndag Børsen Top1000 Annoncepriser

Læs mere

EU-UDBUD Nr. Tjenesteydelse Offentligt udbud Udbudsmateriale for Vækst via Ledelse

EU-UDBUD Nr. Tjenesteydelse Offentligt udbud Udbudsmateriale for Vækst via Ledelse EU-UDBUD Nr. Tjenesteydelse Offentligt udbud Udbudsmateriale for Vækst via Ledelse Bekendtgjort 22.6.2012 25-06-2012 14:21:27 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 4 1.1 Generel beskrivelse af udbuddet...

Læs mere