Vi glæder os rigtig meget til 2015!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi glæder os rigtig meget til 2015!"

Transkript

1 PRISER OG BETINGELSER 2015

2

3 Vi glæder os rigtig meget til 2015! Med indgangen til året står SBS Discovery Media stærkere end nogensinde og som en markant stærkere samarbejdspartner for vores annoncører. Vi har brugt 2014 på vigtige, strategiske investeringer, som understøtter vores strategi om fortsat vækst på det danske tv-marked, og det ser rigtig lovende ud. Lanceringen af Danmarks nye krimikanal ID Investigation Discovery er gået over al forventning, og den har på rekord tid fået godt fat i de danske tv-seere og opnået en markant stigning i seerandelen fra 7 eren. Successen med ID følger samme udvikling, som vi har set fra udlandet og bekræfter os i, at der for os fortsat er et væsentligt potentiale for vækst, hvis indholdet og målgruppen er rigtig. Vi går ind i 2015 med en sportsportefølje, som vi er meget stolte af, og som vi har store forventninger til i de kommende år. Vi har styrket vores i forvejen stærke fodboldudbud med købet af Superligarettighederne frem til 2021, og Eurosport-kanalerne supplerer derudover med endnu en topliga, Bundesligaen, og med mere end 120 forskellige rettigheder med de største sportsøjeblikke LIVE som Grand Slam Tennis, Tour de France, Le Mans og det bedste fra vinterlandskabet. Endelig bidrager tilføjelsen af Canal 8 Sport og Canal 9 med de formater og rettigheder, der følger med, til en øget dækning og en bredere og styrket kanalportefølje, der sammen med et stærkt programudbud i 2015 vil sikre os en endnu bedre dækningsevne på annoncørernes kampagner. Derfor glæder vi os rigtig meget til 2015! Fundamentet for vækst kan ikke blive bedre, og vi ser frem til i samarbejde med annoncørerne at høste frugterne af de store investeringer og tiltag, vi har gjort. Kasper Kryger Kommerciel Direktør SBS Discovery Television

4

5 Priser og betingelser 2015 Denne prisliste vedrører SBS Discovery Television s tv-produkt, hvilket inkluderer alle kanaler ejet eller repræsenteret af SBS Discovery Television. Prislisten er gældende fra den 1. januar 2015 og erstatter tidligere tv-prislister fra SBS Discovery Television. kampagne over for målgruppen. Det er samtidigt sikret, at der opnås minimum det antal TRP i målgruppen, der ønskes, og at der alene betales for kontakterne i målgruppen og således ikke for kontakter uden for målgruppen. På denne måde har du som annoncør garanti for prisen på den indgåede aftale. Muligheder hos SBS Discovery Television Som annoncør hos SBS Discovery Television har du et væld af muligheder. I denne prisliste finder du nyttig information om, hvordan du som annoncør får mest muligt ud af dit samarbejde med SBS Discovery Television. SBS Discovery Television planlægger og placerer kampagnen run by station, hvor en vejledende placeringsoversigt fremsendes inden kampagnens start. Ved kampagnens afslutning fremsendes en kampagneevaluering, som dokumenterer levering af de bestilte TRP. SBS Discovery Television forbeholder sig retten til at afvikle reklamer på alle kanaler ejet eller repræsenteret af SBS Discovery Television på det tidspunkt, reklamen afvikles. Når du køber en tv-kampagne på SBS Discovery Television, kan det enten gøres ved køb af en TRP-pakke eller en spotpakke. TRP-pakker SBS Discovery Television tilbyder TRP-pakker i 30 forskellige målgrupper til en fast TRP-pris. Med TRP-køb opnår du som annoncør en målrettet kampagne i netop den for dig interessante målgruppe. SBS Discovery Television planlægger kampagnen specifikt efter at ramme den indkøbte målgruppe, og reklamefilmen vises på SBS Discovery Television s kanaler inden for den aftalte kampagneperiode, således at det aftalte antal TRP opnås. Du er dermed garanteret en målrettet og effektiv TRP beregnes af sening, der er foretaget live, tidsforskudt inden for samme måledøgn (VOSDAL - Viewed On Same Day As Live) samt tidsforskudt sening op til 7 dage senere end visningsdagen. TRP erne vil som udgangspunkt blive opgjort 8 dage efter kampagnens slutdato. Sening på andre platforme end tv og målt ved hjælp af Gallups Virtual Meter, indgår i de opgjorte TRP. Spotpakke Det er også muligt at købe et fast antal spots, som vises i en given kampagneperiode. Ligesom ved TRP-køb er det i udgangspunktet SBS Discovery Television, der vælger placeringerne, men det er muligt at tilkøbe en såkaldt særplacering. Her bestemmer annoncøren selv, på hvilket tidspunkt spottet vises.

6 ÅRSAFTALER Årsaftaler indgået med SBS Discovery Television har følgende fordele: Garanteret TRP-pris eksklusiv evt. PUT regulering Ekstra 10% rabat på sæsondifferentiering Forstærkningen baseres på den samlede investering hos SBS Discovery Television. Dette inkluderer køb af TRP-pakker, tekst-tv, web og BRANDcare produkter eksklusiv produktion Rabat på premiums (særplaceringer) Ved opskrivning af årsaftalevolumen frafalder gebyr ved for sen booking Prioritering i forbindelse med udsolgt af kvalitetspakker Årsaftaler opnår forstærkningsprocenter fordelt på omsætningsintervaller, jf. tabel 1. Forstærkningen kan ydes til alle annoncører inden for samme koncern, hvis disse annoncører er udpeget på forhånd. Sel skaber, der eventuelt er opkøbt i løbet af årsaftaleperioden, er ikke berettiget til at blive omfattet af aftalen. En årsaftale for 2015 er gældende, hvis den er indgået og underskrevet senest den 3. marts 2015 kl Ikke-annullérbar omsætning Såfremt en annoncør har bundet omsætning, der ikke kan annulleres igen, honoreres dette med yderligere TRP-forstærkning. Periodisering Annoncører, som i årsaftalen har bundet omsætning i aftalte måneder (defineret efter sæsonbooking uger), tilbydes ekstra rabat efter følgende betingelser: Bookes minimum 85% af den aftalte månedsomsætning ved sæsonbooking, gives 2% rabat Bookes minimum 100% af den aftalte månedsomsætning ved sæsonbooking, gives 3% rabat STANDARDMÅLGRUPPER Hos SBS Discovery Television tilbyder vi TRP-pakker i 30 forskellige målgrupper. Prisen per TRP fremgår af tabel 2. I en udsolgt situation, hvor SBS Discovery Television har meldt udsolgt senest kl. 17 torsdag efter sæsonbooking, vil prisen på alle bookede kampagner blive tillagt 3%. PUT regulering Kampagner afviklet af SBS Discovery Television er underlagt en kampagneregulering, der er afhængig af udviklingen i den kommercielle PUT. Prisen på kampagnen reguleres proportionalt med udviklingen i PUT, dog kan prisen max. ændres +/- 3%. Eksempel: Såfremt PUT falder med 2%, reguleres kampagneprisen med +2% Såfremt PUT stiger med 2%, reguleres kampagneprisen med -2% I beregningen af PUT udviklingen rundes op/ned til hele antal %. PUT defineres som antal sete minutter i det kommercielle univers (personer år) i den givne periode.

7

8 Find en verden af underholdning på SBS Discovery Television s mange kanaler

9 Priser og betingelser 2015 Udviklingen i PUT udregnes som et 4 ugers gennemsnit, og perioden fastsættes med udgangspunkt i kampagnens slutdato og defineres som de tre foregående uger samt indeværende uge. Eksempel: En kampagne slutter i uge 35. De fire uger, der danner grundlag for reguleringen, vil således være uge KAMPAGNETILBUD Sæsonforstærkning På baggrund af udviklingen i efterspørgslen af tv-reklame over året forstærkes kampagner, der afvikles i lavsæsonperioder, med ekstra sæsonforstærkning. Lavsæsonugerne og forstærkningssatserne fremgår af tabel 3. Sæsonfradrag/-tillæg SBS Discovery Television giver i 2015 sæsonfradrag/-tillæg efter de satser, som fremgår af tabel 4. Ovenstående sæsonfradrag/-tillæg opnås kun for kunder med årsaftale. Uden årsaftale reduceres rabatten med 10 %-point, jf. tabel 5. ØVRIGE PRISELEMENTER De gældende priser er alle baseret på en spotlængde på 30 sekunder. Ved anden længde end 30 sekunder anvendes indeks som angivet i tabel 6. Efterspørgselstillæg De vejledende priser for 2015 tillægges et efterspørgselstillæg, som fremgår af tabel 7. Introduktionsforstærkning Annoncører, der ikke har anvendt SBS Discovery Television s kanaler (ejet eller repræsenteret af SBS Discovery Television) de seneste 36 måneder, tilbydes introduktionsforstærkning på 30% på første kampagne. Det er SBS Discovery Television, der afgør, om en kampagne kan opnå introduktionsforstærkning. Multispot Reklamespots med mere end én annoncør/ét produkt betragtes som multispot. Der tillægges 25% på den samlede spotlængdes pris. Splitspot Kampagner med to reklamespots, der relaterer direkte til hinanden i deres kreative udformning, og som ikke kan stå alene, skal bestilles som splitspot. Den samlede pris for splitspots udregnes ud fra prisen for hvert af de to spots spotlængdeindeks samt et tillæg på 5%. Premiums Det er muligt at købe premiums hos SBS Discovery Television. Premiums er specifikke placeringer i vores bedste programmer, typisk egenproduktioner eller fodboldtransmissioner. Muligheden samt prisen for at tilkøbe premiums vil blive offentliggjort løbende i forbindelse med sæsonbooking. Premiums skal bookes i forbindelse med ordreafgivelsen.

10

11 Tillæg for prime time En andel af de garanterede TRP kan leveres i prime time mod tillæg, jf. tabel 8. Prime time defineres som tidsrummet kl For at opnå denne rabat, skal kampagneordren - udover at være booket rettidigt - omfatte: Annoncørnavn, produktnavn, spotlængde, periode, budget, målgruppe samt eventuelle afviklingsønsker. Kvalitetspakker Ønskes køb af pakker indeholdende yderligere leveringskvalitet, kontaktes SBS Discovery Television s salgsafdeling for mere information. Tillæg for korte kampagner Kampagner, der varer tre dage eller mindre, pålægges 5%. Share rabat På kampagner, hvor der er givet en specifik share rabat (dvs. en rabat for den andel af det samlede tv-budget, som SBS Discovery Television modtager på kampagnen), er det annoncørens ansvar at dokumentere via revisor, at den aftalte share overholdes, hvis der opstår tvivl herom. I tilfælde, hvor andelen er under det lovede eller eventuel dokumentation ikke fremsendes, efterfaktureres den for meget udbetalte rabat. En booking betragtes som værende rettidig, hvis den er SBS Discovery Television i hænde senest kl. 12 på dagen, hvor der er deadline for booking. Ordrebekræftelsen skal være returneret i underskrevet stand senest kl. 16 dagen efter. Såfremt ordrebekræftelsen returneres senere end kl. 16 dagen efter, men før kl. 16 den efterfølgende fredag, reduceres rabatten for rettidig booking til 2,5%. Derefter bortfalder rabatten helt. En eventuel difference i rettidig bookingrabat korrigeres ved kampagnens evalueringen. Deadline for booking kan ændres. Sen booking Ved booking senere end to uger før kampagnestart pålægges et gebyr på 3% af den bookede omsætning. Ved booking senere end en uge før kampagnestart pålægges et gebyr på 5% af den bookede omsætning. For årsaftalekunder vil gebyret for sen booking bortfalde, hvis årsaftalen opskrives med den bookede omsætning. RETTIDIG BOOKING SBS Discovery Television tilbyder 5% rabat til annoncører, der overholder deadlines ved booking af kampagner. Se tabel 9 for booking deadlines.

12 TABEL 1 OMSÆTNINGSFORSTÆRKNING Årlig omsætning DKK TRP-forstærkning Årlig omsætning DKK TRP-forstærkning Under % % % % % % % % % % % Over Individuel forhandling % TABEL 2 TRP-PRISER Målgruppe Målgruppe Målgruppe Målgruppe P P K M P P K Hovedstaden M P P K m børn M P IA K M P K K M P K K M P Hovedstaden K K P K M Følgende målgrupper kan ikke benyttes ved annoncering af HFSS (High in Fat, Salt or Sugar) produkter: P 15-30, K 15-30, M For yderligere information om annoncering af HFSS produkter henvises til TRPpris TRPpris TRPpris TRPpris TABEL 3 SÆSONFORSTÆRKNING Kampagnebudget DKK Uge 1-9 Uge Uge Under % 5% 10% % 10% 15% % 20% 25% Over % 25% 30% TABEL 4 SÆSONFRADRAG/-TILLÆG INKLUSIV ÅRSAFTALE Uge Fradrag/tillæg Uge Fradrag/tillæg 1-26% % 2-12% % % 33-16% % 34 12% % 35 14% % % % % % % % 51-29% % % TABEL 5 SÆSONFRADRAG/-TILLÆG EKSKLUSIV ÅRSAFTALE Uge Fradrag/tillæg Uge Fradrag/tillæg 1-16% % 2-2% % 3-4 2% 33-6% 5-8 5% 34 22% % 35 24% % % % % % % % 51-19% % %

13 TABEL 6 SPOTLÆNGDEINDEKS Spotlængde Indeks Spotlængde Indeks Spotlængde Indeks Spotlængde Indeks 5 sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek sek. 168 TABEL 7 EFTERSPØRGSELSTILLÆG Uge Eftersp. tillæg Uge Eftersp. tillæg Uge Eftersp. tillæg 1-5 9% % % % % 51 15% % % % % % TABEL 8 TILLÆG FOR PRIME TIME Andel i prime time Tillæg Andel i prime time Tillæg Andel i prime time Tillæg 50% 3% 60% 8% 70% 15% 55% 5% 65% 11% 75% 20% Årsaftaler over DKK forhandles individuelt. TABEL 9 BOOKING DEADLINE Måned Uge Deadline Måned Uge Deadline Februar januar August juni Marts februar September august April marts Oktober september Maj april November oktober Juni maj December november Juli juni Bookingdeadline er kl de pågældende datoer TABEL 10 GEBYR VED FOR SEN AFLEVERING AF SPOTS Booket spotlængde Ændret spotlængde Mindst 5 arbejdsdage før første visning Kr. 0,- Kr. 0,- 3-4 arbejdsdage før første visning Kr ,- Kr ,- 1-2 arbejdsdage før første visning Kr ,- Kr ,- Senere aflevering Kr ,- Kr ,- Priserne er ekskl. moms. Der tages forbehold for trykfejl og retten til ændringer.

14

15 Priser og betingelser 2015 Generelle bestemmelser Betalingsbetingelser Betalingsbetingelserne er normalt visningsuge + 14 dage. Kontakt SBS Discovery Television for at høre nærmere om øvrige muligheder. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes renter i.h.t. gældende rentelov, p.t. 7%. Godtgørelser For ordregiver, som stiller sikkerhed for betaling i form af deltagelse i brancheforeningen for rådgivende kreative erhverv, Kreativitet & Kommunikations sikkerhedsordning, yder SBS Discovery Television en godtgørelse på 1%. For ordregivere, der booker rettidigt jf. tabel 9, ydes der 0,5% i informationsgodtgørelse. Der kan ydermere ydes tilskud til cases til ordregivere, der opfylder betingelserne herfor. Kontakt SBS Discovery Television for at høre nærmere om vilkårene for opnåelse af godtgørelser. Ved evt. misligholdelse af betalingsbetingelserne bortfalder retten til godtgørelsen. Ændring i en booking Det er muligt at ændre spotlængde, antal spotversioner mv. i en allerede bestilt kampagne. Alle ændringer skal dog meddeles skriftligt. Under hensyntagen til kampagneafviklingen opkræves et gebyr for ændringer under følgende forudsætninger: Ændringer modtaget skriftligt minimum to hele kalenderuger før kampagnestart foretages uden gebyr Ændringer modtaget skriftligt minimum fire hele arbejdsdage før kampagnestart foretages mod et gebyr på kr per ændring Ændringer modtaget skriftligt senere end fire hele arbejdsdage før kampagnestart foretages mod et gebyr på kr per ændring For ændringer modtaget skriftligt efter kampagnestart opkræves et gebyr på kr per ændring Ændringer, der indeholder en reduktion i antal kampagnedage, pålægges et ekstra gebyr på kr per aflyst kampagnedag. Forhøjelse af budgettet for en kampagne efter tidspunktet for rettidig booking kan foretages frit. Der ydes dog ikke rabat for rettidig booking for den del af kampagnen, som ikke er booket rettidigt. Afbestilling Følgende regler er gældende for hel eller delvis afbestilling af kampagner: Indtil seks hele kalenderuger før første visningsuge kan en kampagne afbestilles uden gebyr Såfremt afbestillingen er modtaget hos SBS Discovery Television mellem tre og seks hele kalenderuger før den kalenderuge, hvor kampagnen skulle være startet, opkræves et gebyr på 10% af den samlede pris for de afbestilte visninger Såfremt afbestillingen er modtaget hos SBS Discovery Television mindre end tre kalenderuger før den kalenderuge, hvor kampagn en skulle være startet, betales det fulde kampagnebeløb Enhver afbestilling skal ske skriftligt. Reklametid kan ikke overdrages til anden annoncør Reduktion af budget for en kampagne behandles som afbestilling. En kampagne kan ikke afbestilles, hvis den er flyttet Flytning Det er muligt at flytte en kampagne helt eller delvist, så længe kampagnebudgettet fastholdes. Følgende regler er gældende ved flytning: Såfremt ønsket om flytning er modtaget hos SBS Discovery Television minimum to hele kalenderuger før kampagnestart, sker flytning uden opkrævning af gebyr Såfremt ønsket om flytning er modtaget hos SBS Discovery Television minimum en hel kalenderuge før kampagnestart, opkræves et gebyr på 20% af den samlede pris for de flyttede visninger

16 Flytning herefter bliver betragtet som afbestilling En kampagne kan maksimalt flyttes 2 gange. Ønskes kampagnen flyttet 3. gang, betragtes dette som en afbestilling Kampagner kan aldrig flyttes til et nyt kalenderår. Såfremt der opstår en situation, hvor en flyttet kampagne på et senere tidspunkt ønskes helt eller delvist afbestilt, er det den oprindelige kampagneperiode, der er gældende for fastlæggelse af afbestillingsgebyr Afvikling af kampagner En kampagne defineres som en samlet bestilling af reklametid på SBS Discovery Television i en afgrænset kampagneperiode. Hvis der i kampagnen indlægges en pause på 21 dage eller mere, betragter SBS Discovery Television anden del af kampagnen som en ny kampagne. Når en kampagne bookes hos SBS Discovery Television, omfatter den som udgangspunkt afvikling på alle kanaler, der ejes eller repræsenteres af SBS Discovery Television. Visninger i livetransmissioner kan afvikles som split-screen og TRP erne herfra indgår i den samlede evaluering af en kampagne. Eventuel underlevering leveres på senere kampagner efter aftale med annoncøren. Eventuelle tilgodehavender bortfalder endeligt, hvis disse ikke er anvendt inden for de første seks måneder det efterfølgende år. Over- og underleveringer på 5% og derunder udlignes mod hinanden på annoncør- eller koncernniveau. For kampagner med en varighed på en uge eller derunder er grænsen 10%. Ved anvendelse af flere spotversioner eller spotlængder modregnes underleveringer på en spotversion/spotlængde i overleveringer på en anden spotversion/spotlængde. ØVRIGE BETINGELSER Ansvar for reklamens indhold Ansvaret for, at en tv-reklame ikke er retsstridig, herunder over for tredjepart, påhviler ordregiver. Dette gælder uanset SBS Discovery Television s godkendelse af reklamen til visning. Ordre giver garanterer, at reklamen er lovligt indspillet, og at alle nød vendige tilladelser er indhentet. Ordregiver skal holde SBS Discovery Television og enhver anden, der medvirker til visning af reklamen, skadesløs for ethvert tab, som disse måtte lide som følge af visning af en retsstridig reklame. Alle kampagner, der afvikles på SBS Discovery Television s kanaler, skal overholde de regler, der er gældende for de lande, hvor kanalerne broadcastes fra. Er fremsendte materiale ikke i overensstemmelse med de engelske Ofcom og BCAP regler, har SBS Discovery Television ret til at afvise materialet og udbede sig ændringer, så materialet opfylder reglerne. For Canal 8 Sport og Canal 9 s vedkommende er det de svenske regler udstedt af myndighederne for radio og tv i Sverige, der er gældende, mens det for Eurosports vedkommende er de franske regler udstedt af CSA, der gælder. Opfylder reklamematerialet ikke disse regler, vil de givne spots ikke blive vist på disse kanaler. Er der ikke afleveret materiale efter ovenstående regler inden for deadlines for levering af materiale, betragtes leveringen ikke som rettidig. Hvad angår reklameregler henviser vi i øvrigt til og Såfremt der i reklamer fremsættes påstande eller erklæringer angående det annoncerede produkts eller den annoncerede ydelses egenskaber, skal ordregiver være i besiddelse af dokumentation, som med rimelighed kan godtgøre disse. Påstande eller erklæringer, der er baseret på forskning eller afprøvning, skal være udført i overensstemmelse med best practice for den pågældende produktkategori. På SBS Discovery Television s anmodning skal kunden inden for ti arbejdsdage kunne levere dokumentation for denne. Såfremt dokumentationen ikke er leveret inden for den angivne tidsfrist, har SBS Discovery Television ret til at standse eller annullere kampagnen uden forpligtelse til at orientere ordregiver herom. Derudover har SBS Discovery Television ret til at opkræve det fulde faktureringsbeløb for kampagnen. Spiltilladelser SBS Discovery Television forbeholder sig ret til at annullere bookingen, såfremt reklamens afvikling kræver, at annoncøren har spiltilladelse efter dansk lovgivning og en sådan ikke haves på starttidspunktet for kampagnen. Konkurrencer I forbindelse med konkurrencer på tv-stationerne samt tilhørende platforme/sites skal ordregiverne lade sig registrere hos rette myndighed og afholde enhver afgift forbundet med konkurrencen. Det er udbyderen af konkurrencen, der har ansvaret for indgåelse af en databehandleraftale. Ret til kopiering og sletning Efter første visning af en reklame har SBS Discovery Television ret til at kopiere denne og gøre den tilgængelig for tredjepart. Seks måneder efter sidste visning vil reklamespottet blive slettet.

17 Generelle bestemmelser Standsning af tv-reklame SBS Discovery Television kan afvise, begrænse eller standse visning af en tv-reklame i tilfælde af indgriben fra offentlig myndighed eller berettigede indvendinger mod fortsættelse af en reklame. I dette tilfælde betragtes kampagnen som annulleret. Generel ansvarsbegrænsning SBS Discovery Television s ansvar over for ordregiver kan aldrig overstige den samlede pris for visning af reklamen. Booking gennem mediebureau Ved booking gennem mediebureau accepterer annoncøren, at bureauet varetager annoncørens interesser fuldt ud. Annoncøren kan således ikke efterfølgende gøre indsigelser i de aftaler, mediebureauet har indgået på vegne af annoncøren. Levering af materiale Reklamespots til SBS Discovery Television skal leveres som digitale filer og uploades til enten Adstream eller Adtoox. Det er ordregivers ansvar, at der uploades til alle kanaler repræsenteret af SBS Discovery Television. Yderligere information vedr. Adstream eller Adtoox findes på og Alle reklamespots skal være produceret i henhold de tekniske specifikationer hos enten Adstream eller Adtoox alt efter, hvilken udbyder ordregiver benytter. Reklamespots skal være SBS Discovery Television i hænde senest 5 arbejdsdage før første visning. Overholdes denne frist ikke, kan SBS Discovery Television pålægge gebyr, og SBS Discovery Television kan ikke garantere, at visning sker i overensstemmelse med bookingen. Materiale betragtes ikke som afleveret før SBS Discovery Television s tekniske personale har godkendt materialet til visning. Se tabel 10 for gebyrer ved for sen levering af reklamespots. Generel information om materiale Kvalitet af reklamespots Reklamespots skal have den samme kvalitet som tv-programmerne, og der kræves derfor tilsvarende teknisk kvalitetsstandard. Reklamespots, der efter SBS Discovery Television s opfattelse ikke imødekommer disse krav, kan blive nægtet udsendelse. Blandt grundene til afvisning af et spot kan nævnes: Dårlig billed- og lydkvalitet Mangelfuld synkronisering af lyd og billede Brat afslutning af lyd og billede Vanskelig forståelig tale, vanskelig læst tekst Effekter, der kan forveksles med tekniske fejl Desuden accepteres kun reklamespots i hele antal sekunder. Priser og betingelser 2015 er gyldig fra 1. januar 2015 til 31. december 2015 eller til nye priser og/eller betingelser udgives. Der tages forbehold for trykfejl og retten til ændringer.

18 SBS Discovery Television H. C. Andersens Boulevard 1, 1553 København V Tlf

Priser og betingelser 2015

Priser og betingelser 2015 PRISER OG BETINGELSER 2015 Gældende fra d. 1. juli 2015 Priser og betingelser 2015 Denne prisliste vedrører Discovery Networks Danmark s tvprodukt, hvilket inkluderer alle kanaler ejet eller repræsenteret

Læs mere

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN REGIONALE FYN FYN REGIONALE HVORFOR ANNONCERE PÅ RADIO? Alle har en radio og bruger lang tid på at lytte til radio, hvilket betyder, at de kommercielle budskaber når bredt ud, høres flere gange og dermed

Læs mere

PRISER OG BETINGELSER 2014. SBS Discovery Radio National

PRISER OG BETINGELSER 2014. SBS Discovery Radio National PRISER OG BETINGELSER 2014 SBS Discovery Radio National TRP-priser 2014 Målgruppe TRP-pris Personer 19-50 år Kr. 1.480 Personer 12-39 år Kr. 1.580 Mænd 19-50 år Kr. 1.430 Kvinder 19-50 år Kr. 1.480 Personer

Læs mere

PRISER OG BETINGELSER 2015

PRISER OG BETINGELSER 2015 PRISER OG BETINGELSER 2015 Priser og betingelser 2015 Side 1 /8 PRISER OG BETINGELSER 2015 ÅRSAFTALER Årsaftaler er en bindende aftale mellem annoncør og Modern Times Group MTG Limited ( MTG ) vedrørende

Læs mere

Priser og betingelser 2013

Priser og betingelser 2013 Priser og betingelser 2013 Masterchef Divaer i junglen Tattoo Salonen Redningskvinder Rædslernes nat For lækker til love Paradise Hotel Familien fra Bryggen Luksusfælden Priser og betingelser 2013 Årsaftaler

Læs mere

14 20 G T T M Like.tv

14 20 G T T M Like.tv Like.tv MTG TV PRISER OG BETINGELSER 2014 FORMEL 1 ET TON CASH LUKSUSFÆLDEN MASTERCHEF CHAMPIONS LEAGUE TATTOOSALONEN POLITIRAZZIA PRISER OG BETINGELSER 2014 ÅRSAFTALER Årsaftaler er en bindende aftale

Læs mere

Indholdsfortegnelse Priser og betingelser SBS Radio

Indholdsfortegnelse Priser og betingelser SBS Radio Priser og betingelser 2012 Indholdsfortegnelse Priser og betingelser SBS Radio SBS Radio en stærk partner med stærke radiobrands 3 Hvorfor Radio? 3 Hvorfor medtage SBS Radio i jeres annoncering? 5 Priser

Læs mere

1 PRODUKTER TV 2 CHARLIE

1 PRODUKTER TV 2 CHARLIE CHARLIE PRODUKTER 51 PRISER 52 RABAT 53 GARANTI 55 GODTGØRELSE 55 BESTILLING AF REKLAMETID 56 BETALINGSBETINGELSER 57 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 50 1 PRODUKTER 1.1 TRP Reklametiden

Læs mere

TV 2 NATIONALT NATIONALT

TV 2 NATIONALT NATIONALT NATIONALT PRODUKTER 9 PRISER 11 RABAT 13 GARANTI 19 GODTGØRELSE 19 BESTILLING AF REKLAMETID 20 BETALINGSBETINGELSER 23 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 8 1 PRODUKTER 1.1 NATIONAL REKLAMETID

Læs mere

Priser og betingelser 2010

Priser og betingelser 2010 Priser og betingelser 2010 2 Kære medieindkøber Med priser og betingelser 2010, tager SBS Radio hul på et nyt spændende år, hvor det igen er vores klare målsætning at blive en stadig større og vigtigere

Læs mere

Priser og betingelser 2011

Priser og betingelser 2011 Priser og betingelser 2011 2 Kære medieindkøber 2010 har været et fremgangsrigt år for SBS Radio. Vi har siden starten af 2010 formået at forøge vores kommercielle markedsandel fra 33 % til 47%* og har

Læs mere

TV 2 REGIONALT REGIONALT

TV 2 REGIONALT REGIONALT REGIONALT PRISER 25 REGIONERNE 26 TILLÆG 35 RABAT 36 GARANTIER 37 PROVISION/GODTGØRELSE 38 BESTILLING AF REKLAMETID 39 BETALINGSBETINGELSER 40 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 24 1 PRISER

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

Healthcare Channel Medieinformation 2009

Healthcare Channel Medieinformation 2009 Healthcare Channel Medieinformation 200 Medieplan Januar og februar: Tandlæger 200 Rygning Kost Proteser Marts og april: Graviditet Blegning Implantater Maj og juni: Tandlægeskræk Plak Tandrensning Healthcare

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

SPONSORSHIP GUIDELINES TV3, TV3+ og TV3 PULS

SPONSORSHIP GUIDELINES TV3, TV3+ og TV3 PULS 1/8 SPONSORSHIP GUIDELINES TV3, TV3+ og TV3 PULS 2/8 INDHOLD Det hurtige overblik Sponsorship Guidelines er en overskuelig guide, der dækker de områder, man skal være opmærksom på, når man har købt et

Læs mere

Clear Channel Danmark A/S 2014. Forretningsbetingelser & øvrige vilkår

Clear Channel Danmark A/S 2014. Forretningsbetingelser & øvrige vilkår Clear Channel Danmark A/S 2014 Forretningsbetingelser & øvrige vilkår Gældende pr 1.01.2014 1. GENERELT Disse vilkår er gældende for alle aftaler om levering af ydelser, medmindre andet er aftalt og bekræftet

Læs mere

Forretningsbetingelser & øvrige vilkår 2015

Forretningsbetingelser & øvrige vilkår 2015 Forretningsbetingelser & øvrige vilkår 2015 T R A D I N G T E R M S A L L M Ä N N A V I L L K O R Y L E I S E T E H D O T T E R M I N I G E N E R A L I ALLGEMEINEGESCHÄFTSBEDINGUNGEN CONDITIONSGÉNÉRALES

Læs mere

R A M M E A F T A L E. Mellem. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB)

R A M M E A F T A L E. Mellem. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB) R A M M E A F T A L E Mellem Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (herefter DRRB) Og Foreningen af Danske Internetmedier (herefter FDIM) (herefter i det samlede benævnt Parterne ) 1. Aftalens

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Almindelige indkøbsbetingelser

Almindelige indkøbsbetingelser Almindelige indkøbsbetingelser 1. Generelle bestemmelser Disse almindelige indkøbsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle indkøbsordrer afgivet af AH Industries A/S ( AH ), CVR-nr. 33 85 93 41, til

Læs mere

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud.

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud. Udbudsbetingelser vedrørende annoncering af Tour de SUF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen annoncerer her kontrakt om opgaver vedrørende gennemførelse af personalefest den 21. september 2012 - Tour de SUF

Læs mere

Fjernvarme Fyn s halmindkøbspolitik

Fjernvarme Fyn s halmindkøbspolitik Fjernvarme Fyn s halmindkøbspolitik Når Fjernvarme Fyn indkøber halm til sine danske anlæg følges nedennævnte principper. 1. Udbudsrunder Udbudsrunder er det bærende princip i Fjernvarme Fyn s halmindkøb.

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning www.kom-videre. nu.dk ejes og drives af Niels Feerup og Carsten G. Sørensen, CVR-nr.: XXXXXXXX(herefter "Kom-videre.nu.dk"), ARDRESSE,

Læs mere

Sponsorship guidelines

Sponsorship guidelines Sponsorship guidelines 1/9 Indhold Det hurtige overblik Sponsorship Guidelines er en overskuelig guide, der dækker de områder, man skal være opmærksom på, når man har købt et sponsorat. Guiden indeholder:

Læs mere

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre GLOBALE itworks VILKÅR : kundeloyalitet Opdateret i April 2013 1. Loyal Kundens ordre vil blive underskrevet af dig som kunde først, og det virker! Global 5325 State Road 64 E Bradenton, FL 34208 USA (herefter

Læs mere

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Handelsbetingelser for Nethandel med SuperSail ApS. Priser Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for. Der tages forbehold

Læs mere

1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger.

1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger. BETI NGELSER FORMOBI LSHOP HOSNETTALK VERSI ON 1. 0,NOVEMBER 2012 Betingelser for mobilshop hos Nettalk A/S (Herefter Nettalk) November 2012 Herunder fastsættes betingelserne for køb foretaget i Nettalks

Læs mere

Basis Abonnement 28 dage @ 2 fps (Billede-Serie) Gyldig fra 01. Maj 2011 Kamera overvågning - Axis Kameraer and NAS tilsluttet gennem Internettet.

Basis Abonnement 28 dage @ 2 fps (Billede-Serie) Gyldig fra 01. Maj 2011 Kamera overvågning - Axis Kameraer and NAS tilsluttet gennem Internettet. Basis Abonnement 28 dage @ 2 fps (Billede-Serie) Gyldig fra 01. Maj 2011 Kamera overvågning - Axis Kameraer and NAS tilsluttet gennem Internettet. Funktion Kapacitet Kamera Ekstra Kamera Live. Max antal

Læs mere

PRISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST

PRISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST PRISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST HINNASTONSA PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST HINNASTONSA PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA

Læs mere

IP Client Brugeraftale

IP Client Brugeraftale IP Client Brugeraftale BRUGERAFTALE Patent- og Varemærkestyrelsen Helgeshøj Allé 81 DK - 2630 Taastrup Tlf. : 43 50 80 00 Fax: 43 50 80 01 pvs@dkpto.dk www.dkpto.dk Patent- og Varemærkestyrelsen 1. GENERELT

Læs mere

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. Aftaleindgåelse... 3 2. Ydelsernes omfang... 3 3. Parternes forpligtelser... 4 4. Pris og betalingsbetingelser... 5

Læs mere

Det digitale TV signal

Det digitale TV signal Det digitale TV signal Fra analog til digital Det digital TV signals betydning for TV- udbyderne VOD Nye muligheder for annoncører & medier Fra analog til digital Skiftet fra analog til digital kort fortalt

Læs mere

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark.

Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for borgere i hele Danmark. Karneval i København Sponsorpakker - 2007 Karneval i København Samvær Interaktion Intens Eksotisk Landsforeningen KIK afholder Karneval i København d. 25. 27. maj i Fælledparken og i City til glæde for

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S 123-116064 MWI/JKJ 21.12.2007 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER f o r Wolturnus A/S Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Leveringsbetingelser...

Læs mere

Kunden er indforstået med, at indgåelse af handler med Risk Management Produkter kan være behæftet med risici for tab, omkostninger og gebyrer.

Kunden er indforstået med, at indgåelse af handler med Risk Management Produkter kan være behæftet med risici for tab, omkostninger og gebyrer. DLG s Generelle betingelser for Risk Management Produkter 1. Anendelse Nedenstående generelle betingelser for DLG a.m.b.a. ( DLG ) finder anvendelse for alle handler med produkterne Secure Max Opti, Performance

Læs mere

- i nærkontakt med dine kunder

- i nærkontakt med dine kunder - i nærkontakt med dine kunder KØBENHAVNERNES EGEN TV KANAL Kanal København - i nærkontakt med dine kunder - ses af ikke mindre end 819.000 mennesker per måned. Kanal København har sendt siden 1989. Kanal

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0018 afsagt den 12. november 2013 ****************************** KLAGER LHKC (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Top Tours ApS Top Tours ApS REJSEMÅL

Læs mere

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Indholdsfortegnelse 1. DLG TV Bredbånd/Mobilic... 3 2. Digital modtager... 3 3.

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer ICS A/S, (herefter kaldet ICS) leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Kunden kan bevilges lån på mellem 500-6.000 kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor.

Kunden kan bevilges lån på mellem 500-6.000 kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor. Lånevilkår Ferratum Ferratum Denmark ApS (herefter Ferratum ) kan bevilge lån til en fysisk person (herefter Kunden ), som er mindst 23 år og myndig, er dansk statsborger med dansk CPR- nummer og folkeregisteradresse,

Læs mere

TV2s Priser og betingelser

TV2s Priser og betingelser TV2s Priser og betingelser Journal nr. 3/1120-0301-0095/SEK/SCL Rådsmødet den 21. december 2005 Resumé 1. Sagen omhandler TV2 s rabatsystem - priser og betingelser - 2001, 2002, 2003, 2004 og 2005. Baggrunden

Læs mere

Når du handler hos Organo Skandinavien, indgås aftaler på dansk. Henvendelse vedrørende ordrer i webshoppen: info@organo.dk eller tlf. 51 37 34 38.

Når du handler hos Organo Skandinavien, indgås aftaler på dansk. Henvendelse vedrørende ordrer i webshoppen: info@organo.dk eller tlf. 51 37 34 38. Betingelser På www.organo.dk kan du bestille varer fra Organo Skandinavien. Efter bestilling vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på e- mail, som også indeholder information om fortrydelses-,

Læs mere

1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer.

1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer. Følgende vilkår er gyldige pr. 1 Jan. 2014: 1. Kundens status: 1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer.

Læs mere

Alle klager op til en værdi af 150.000 kr. vil kunne behandles. Det gælder også klager over virksomheder, der ikke er medlem af HORESTA.

Alle klager op til en værdi af 150.000 kr. vil kunne behandles. Det gælder også klager over virksomheder, der ikke er medlem af HORESTA. Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen Gæstens sikkerhed Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem parterne i forbindelse med reservation, afvikling af et arrangement

Læs mere

Ringetoneaftale. Aftalens parter. På den ene side. Koda Landemærket 23-25 Postboks 2154 DK-1016 København K

Ringetoneaftale. Aftalens parter. På den ene side. Koda Landemærket 23-25 Postboks 2154 DK-1016 København K Ringetoneaftale Aftalens parter På den ene side Koda Landemærket 23-25 Postboks 2154 DK-1016 København K og Nordisk Copyright Bureau (NCB) Hammerichsgade 14 1611 København V herefter benævnt Koda/NCB og

Læs mere

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune J. nr.: 25087 Udbudsbetingelser Udbud af biogas Skive Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Udbudsform 3 3. Ordregiver 3 4. Udbudsmaterialet 4 5. Den udbudte kontrakt 4 6. Tidsplan 5 7. Betingelser

Læs mere

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder, virksomheder og erhvervslivets

Læs mere

Abonnementsaftale for INNOMATE HR

Abonnementsaftale for INNOMATE HR Abonnementsaftale for INNOMATE HR Dette er en aftale vedrørende abonnement på et eller flere INNOMATE HR-moduler leveret som SaaS (Software-as-a-Service), samt de hermed forbundne ydelser fra INNOMATE

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Kontraktudkast Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0049 Journal

Læs mere

Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation

Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation Januar 2014 Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation 1. Indledning... 2 2. Aftalegrundlag... 2 3. Udbud... 2 3.1 Produkter og udbudsfrekvens... 2 3.2 Annoncering af udbud... 2 3.3 Prækvalifikation...

Læs mere

EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune

EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune Spørgsmål/svar af 17.03.2014 Spørgsmål Svar Ændring til udbudsmaterialet 1. 2.9 Afprøvning I punkt 2.9 afprøvning

Læs mere

Udbudsbetingelser. Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter

Udbudsbetingelser. Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter Udbudsbetingelser Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter 1. Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 2 2 Den ordregivende myndighed... 2 3 Udbudsmaterialet... 3 3.1 Udbudsmateriale...

Læs mere

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde:

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde: MEDIEKIT 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Hår på kroppen... Skal de væk eller blive? ekstra mange plakater! Jessie J The Wanted

Læs mere

Kontrakt. Om [indsæt formål] mellem. [Navn Adresse CVR-nr.] [Navn Adresse CVR-nr.] 13. APRIL 2012. J.nr.: 7502584 MLI

Kontrakt. Om [indsæt formål] mellem. [Navn Adresse CVR-nr.] [Navn Adresse CVR-nr.] 13. APRIL 2012. J.nr.: 7502584 MLI J.nr.: 7502584 MLI Kontrakt Om [indsæt formål] mellem [Navn Adresse CVR-nr.] og [Navn Adresse CVR-nr.] Kammeradvokaten Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Telefon +45 33 15 20 10 Fax +45 33 15 61

Læs mere

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark 0. Indledning Nedenstående tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark udgør sammen med lov

Læs mere

Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen

Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen HORESTA Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg C Tel. +45 35 36 51 21 kontakt@hrt-ankenaevn.dk www.hrt-ankenaevn.dk Gæstens sikkerhed

Læs mere

Udbudsbrev indhentning af tilbud. til. FORPAGTNINGSAFTALE Solhøj Fælled

Udbudsbrev indhentning af tilbud. til. FORPAGTNINGSAFTALE Solhøj Fælled Udbudsbrev indhentning af tilbud til FORPAGTNINGSAFTALE Solhøj Fælled Naturstyrelsen Østsjælland Fægyden 1 3500 Værløse Kontaktpersen: Jens Nielsen Tlf. 72543314 / mail: jsn@nst.dk 23-07-2015 1 Indledning

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr

Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr I medfør af 4, 5, stk. 3, 6 og 7, stk. 2, i lov nr. 129 af 25. februar 1998 om statstilskud til produktrettede

Læs mere

Fællesindkøb Fyn UDBUDSMATERIALE

Fællesindkøb Fyn UDBUDSMATERIALE Fællesindkøb Fyn UDBUDSMATERIALE VEDRØRENDE: EU-UDBUD 2007 BRYSTPROTESER Fællesindkøb Fyn Graabjergvej 3A 5856 Ryslinge Ansvarlig indkøbskonsulent: Bjarne S. Petersen Tlf.: 72 53 11 82/ Mobil: 72 53 11

Læs mere

Krav til licensaftale

Krav til licensaftale Krav til licensaftale Nedenstående krav, skal indarbejdes i den licensaftale der skal finde anvendelse mellem parterne. Ifald der er modstrid mellem kundens krav og øvrige bestemmelser i leveranceaftalen,

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser

Salgs- & leveringsbetingelser Salgs- & leveringsbetingelser januar 2005 1. gyldighed A. Generelt Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for al samhandel mellem Expedit a/s, dk-8370 Hadsten, i det følgende kaldet Expedit,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2015 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om DALTEK

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser Almindelige samhandelsbetingelser for og KUNDE gældende pr. juni 2011 1. Generelt. 1.1. Nærværende samhandelsbetingelser er aftalt mellem, og tiltrådt af, ANALYSE DANMARK og KUNDEN

Læs mere

- Valgmuligheder ved bestilling: Mulighed for at bestille eller fravælge en bestemt navngiven tolk, et bestemt køn mv.

- Valgmuligheder ved bestilling: Mulighed for at bestille eller fravælge en bestemt navngiven tolk, et bestemt køn mv. Hvad stiller regionerne af krav ifm: - Akut tolkning (bestilling mv.) i og udenfor dagtiden Hvis akut tolkebistand rekvireres (fremmøde) i tidsrummet fra mandag-fredag (hele døgnet), skal tolkebureauet

Læs mere

Tillæg til Vedtægter for Grundejerforeningen Digterparken.

Tillæg til Vedtægter for Grundejerforeningen Digterparken. Tillæg til Vedtægter for Grundejerforeningen Digterparken. 1. Navn Foreningens navn er: Grundejerforeningen Digterparken. 2. Formål Udover de allerede beskrevne formål er foreningens formål er at eje og

Læs mere

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport I det nedenstående benævnt kaldes Flyttefirmaet for F. Ved kunden skal det forstås ejeren respektive den, der på ejers vegne er bemyndiget

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm 1 Aftale om leverance af produktet ideel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog Modstrøm Danmark

Læs mere

BOXER kontrakt. Efterfølgende finder du en Abonnementsaftale, der er en PDF du kan skrive i. Her udfylder du følgende:

BOXER kontrakt. Efterfølgende finder du en Abonnementsaftale, der er en PDF du kan skrive i. Her udfylder du følgende: BOXER kontrakt. Efterfølgende finder du en Abonnementsaftale, der er en PDF du kan skrive i. Her udfylder du følgende: Personnummer. (Også de sidste 4 ciffer.) Telefonnummer. Navn og adresse. Sæt X i Boxer

Læs mere

RAMMEAFTALER: EL-BILER OG PLUG-IN HYBRIDBILER (KØB OG LEASING) SPØRGSMÅL OG SVAR (01)

RAMMEAFTALER: EL-BILER OG PLUG-IN HYBRIDBILER (KØB OG LEASING) SPØRGSMÅL OG SVAR (01) 16/07/2015 RAMMEAFTALER: EL-BILER OG PLUG-IN HYBRIDBILER (KØB OG LEASING) SPØRGSMÅL OG SVAR (01) Dette dokument indeholder de modtagne spørgsmål, samt Københavns Kommunes ("Ordregivers") svar derpå. Bemærk:

Læs mere

SØNDERJYSK WEEKENDKURER

SØNDERJYSK WEEKENDKURER Indledning Sønderjysk Weekendkurers (herefter SW) almindelige forretningsbetingelser for transporter gælder for alle transporter, der udføres af SW s, uanset om disse udføres af SW s eller af en tredjepart

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

Tilladelse. Tilladelsens omfang

Tilladelse. Tilladelsens omfang Tilladelse 1 KODA og NCB giver herved udbyderen tilladelse til at bruge KODA's og NCB's repertoire på Internet på de vilkår, der er fastsat i det følgende. Tilladelsen giver ikke udbyderen nogen eksklusive

Læs mere

STANDARDKONTRAKT FOR KØB AF YDELSER PÅ DET SPECIALISEREDE VOKSENOMRÅDE BILAG TIL 2014 STYRINGSAFTALEN FOR REGION SJÆLAND

STANDARDKONTRAKT FOR KØB AF YDELSER PÅ DET SPECIALISEREDE VOKSENOMRÅDE BILAG TIL 2014 STYRINGSAFTALEN FOR REGION SJÆLAND STANDARDKONTRAKT FOR KØB AF YDELSER PÅ DET SPECIALISEREDE VOKSENOMRÅDE OBS: Der gøres opmærksom på at der kan være uoverensstemmelse mellem boliglovgivningen, serviceloven og evt. gældende rammeaftale

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298).

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Om at leje feriehus booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Hjemmeside og system er lavet for, at gøre det nemmere for dig som gæst når du skal besøge Kerteminde.

Læs mere

Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning

Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 29 83 16 10 EAN nr. 5798 0000 23 000 (i det efterfølgende kaldet "Køber") og XXX XXX

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Anvendelse... 2 2 Tilbud... 2 3 Ordrer.... 2 4 Levering og leveringstid... 2 5 Særligt vedrørende rådgiveransvar... 2 6 Ansvarsbegrænsning... 2 7 Mangler...

Læs mere

Prisplan 2. Denne prisliste erstatter hidtidige bilag 8 i mobil gensalgsaftale, og er, hvis ikke andet står anført, gældende fra 1. januar 2008.

Prisplan 2. Denne prisliste erstatter hidtidige bilag 8 i mobil gensalgsaftale, og er, hvis ikke andet står anført, gældende fra 1. januar 2008. Bilag 8 Prisplan 2 Denne prisliste erstatter hidtidige bilag 8 i mobil gensalgsaftale, og er, hvis ikke andet står anført, gældende fra 1. januar 2008. Denne prisliste er indgået under forbehold for eventuelle

Læs mere

Udkast til kontrakt. Dynamiske undersøgelser Holstebro OSD

Udkast til kontrakt. Dynamiske undersøgelser Holstebro OSD xx. marts 2013 Kontrakt mellem Region Midtjylland, Miljø og Rådgiver Vedr. : Side 2 1 Indledning Denne kontrakt er indgået efter Region Midtjyllands annoncering omhandlende 17 forureningsundersøgelser

Læs mere

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351.

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351. ABONNEMENTS- OG MEDLEMSKABSBETINGELSER for Berlingske Business Premium For IP-adgang til biblioteker, uddannelsesinstitutioner og højere læreanstalter, 21-08-2013 (Version 1.2) Biblioteker på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER MEDIEINFORMATION 2009 Intro Høj indkomst Stor rejseaktivitet Interesse for investeringer Beskriver ovenstående DIN målgruppe?...så spiller DIN målgruppe sikkert

Læs mere

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21.

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21. 1 Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand til forarbejdet til etablering af campus i Næstved 1.1 Parterne Følgende kontrakt er indgået mellem Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved CVR. 2918 9625

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 348/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 2.9.-9.9.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 4.400 kr. kr. (inkl. flytillæg)

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. samt rykkergebyr på 100 kr. Sms-billet/telefon løb tør for strøm.

Kontrolafgift på 750 kr. samt rykkergebyr på 100 kr. Sms-billet/telefon løb tør for strøm. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0257 Klageren: Indklagede: XX 1302 København K Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere