Velkommen til Ollerup Plejecenter! Personalet på Ollerup Plejecenter ønsker dig hjerteligt velkommen!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Ollerup Plejecenter! Personalet på Ollerup Plejecenter ønsker dig hjerteligt velkommen!"

Transkript

1 Velkommen til Ollerup Plejecenter! Velkommen til Ollerup Plejecenter, hvor nærvær, samvær og gode stunder vægtes meget højt, for både det enkelte menneske og hele den samlede flok. Her på Ollerup, arbejder vi meget med den pædagogiske tilgang Marte Meo, som er en anerkendende og positiv tilgang til hinanden Hos os er der plads til god mad, en lille én, fællessang, danseaftener, busture og meget andet. Mest af alt, en meningsfuld hverdag for dem som bor her. Vi respekterer den enkeltes vaner, rytmer og behov, og tilpasser disse til vores pleje og omsorg for beboeren. Ollerup Plejecenter har et team af frivillige, som gør et stort arbejde for beboere og personale. De betyder alt for os. De hjælper både til ved større arrangementer, underviser i ældregymnastik, bager, hygger og går ture med beboerne. Målet for os er, at du som beboer her, samt dine pårørende vil trives, og få en god oplevelse.. Personalet på Ollerup Plejecenter ønsker dig hjerteligt velkommen! Vi lægger stor vægt på åben dialog, og god kontakt til de pårørende allerede inde indflytningen. Derfor er Du altid velkommen til at kontakte vores leder Berit Klit Larsen. Vi arbejder efter ordsproget: Hvor der er vilje er der vej!

2 Personalet på Ollerup Plejecenter Afdelinger og telefonnumre: Havestuen (demensafsnit) Sektionsleder: Berit Klit Larsen Mobil Mail: Sygeplejerske: (7-15 hverdage) Kontor Personalet: Hver afdeling har fast personale tilknyttet. Du kan, efter eget valg få en samarbejdsbog, hvori du selv eller dine pårørende og personalet kan skrive meddelelser i efter behov. På plejecenteret er der ansat social og sundhedshjælpere/assistenter, sygeplejerske, rengøring og service samt køkkenpersonale. Derudover har vi ofte hjælper/assistent elever samt praktikanter. Oasen Udsigten Kvisten Køkkenet Hustelefon altid åben Postadresse: Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej Vester Skerninge Der er 30 plejeboliger og 12 ældreboliger. Vi har desuden et demensafsnit.

3 Familien Pårørende til en beboerne, er en del af Ollerup Plejecenter, og er altid velkomne. For gæster der kommer langvejsfra har vi et rum med en seng til overnatning, og er man flere kan vi altid finde en løsning. Vi vægter det meget højt, at man som beboer kan få besøg uden at der skal være nogen forhindringer. Derfor er dine gæster også altid velkomne til at spise med, eller medbringe deres egen mad. Spiser man med, kan man snakke med personalet. Se nærmere om dette på siden om praktisk information. Det er beboerens hjem og du som beboer kan få besøg og tage ud af huset, som du plejer. Dette skal ikke være anderledes blot fordi du er kommet på plejecenter! Er du kørestolsbruger og har svært ved at komme ud, kan man få en kørselsordning via kommunen. Se mere på siden ang. praktisk information. Vi ønsker, at både du og dine pårørende vil føle sig hjemme hos os. Vi har desuden et bruger/pårørende råd som varetager beboernes interesser. Er man som pårørende interesseret i at deltage, kontaktes vores leder. Har i spørgsmål, undrer i jer over noget eller har i blot lyst til at komme forbi, byder vi jer altid velkommen. Det er oftest de pårørende som har det bedste kendskab til beboeren, hvorfor vi sætter stor pris på god kommunikation.

4 KLUBBEN Vores tidligere dagcenter holder vi selvkørende og kalder det for KLUBBEN. Der kommer ikke nogen brugere udefra, så det er kun til fordel for beboere på stede. Vi har en ansat og flere til at hjælpe. I KLUBBEN foregår de fleste arrangementer og i hverdagene mødes beboerne og bruger lokalerne til fælles hygge og samtaler. Prisen for medlemskab i KLUBBEN er 20 kr. pr. måned for beboere i ældreboligerne, og for plejebolig beboerne betales der samlet 100 kr. for en afdeling om måneden. Har du andre forslag til aktiviteter, modtager vi gerne disse. Vores frivillige, kaldet Husets venner, hjælper til i KLUBBEN og arrangerer bla. banko, underholdning, søndagscafé og beboerfester. Husets venner er en vigtig del af Ollerup Plejecenter, og de er en stor og positiv støtte. KLUBBEN udgiver den månedlige Klubavisen som er gratis. Her kan du holde dig ajour med aktivitetskalenderen, madplanen, nyheder mm. Ønsker dine pårørende en avis, kan denne sendes på mail. Vi sender ikke pr. almindelig post. Dette dækker saft, brød, kage, bagværk, kaffe mv. Aktiviteterne i KLUBBEN: *Håndarbejde *Ludo/brætspil *Fællessang *Gudstjenester *Udflugter med bussen *Kortspil *Gymnastik hver onsdag *Banko *Højtlæsning *Søndagscafé

5 Praktisk information Pris uden linned pr. måned: 1100 kr. Pris med linned pr. måned: 1200 kr. Indflytning: Vi ser helst, at beboeren flytter ind på en hverdag. Weekender og helligdage skal helst undgås, da der er færre på arbejde. Det er dog i orden, at flytte møbler ind i en weekend, så tingene kan stå klar. Dog kan personalet ikke hjælpe til. Rundvisning: Beboer og pårørende vil blive tilbudt en rundvisning ved indflytning. Husleje: Kontakt din visitator på kommunen. Der kan søges boligsikring og varme hjælp via kommunen. Dette skal beboeren og de pårørende selv sørge for. Forsikring. Du skal selv have indbo forsikring. Tøj kun plejebolig: Det tøj du medbringer, skal mærkes med nummer, da du får det vasket på fællesvaskeri. Dette gælder også linned, håndklæder, dyner og puder. Dette er af hensyn til, at borgerens tøj ikke bliver væk og at personalet kan lægge det på rette plads. I vil få numrene til tøjet udleveret af personalet før/ved indflytning, så I kan sy dem i. Dette gør personalet ikke. Serviceydelser kun plejebolig: Beboeren betaler et fast månedligt beløb, som dækker al kold mad, alle drikkevarer, alle rengøringsartikler, personlig pleje artikler såsom shampoo, kropsvask, sæbe mm. (dog ikke special produkter) tøjvask, og øvrige udgifter til fælles arealerne. Varm mad opkræves via pensionen (også ældrebolig). Rengøring: Svendborg kommune tilbyder rengøring hver 14. dag. Personalet kan ikke hjælpe med mere end det der er visiteret til. Derfor er de pårørende meget velkomne til selv, at gøre rent hos beboeren. Vi stiller gerne støvsuger og rengøringsartikler til rådighed. Økonomi: Personalet ordner ikke beboerens økonomi, hvorfor dette er familiens opgave at varetage, såfremt beboeren ikke selv kan. Post vedrørende økonomi åbner personalet ikke, medmindre andet er aftalt. Madservice: Er beboeren tilmeldt vores madservice, er det vigtigt at vide, at alle ændringer f.eks. afmelding eller tilmelding af ekstra måltider, skal ske senest kl. 12 dagen før. Dette er af hensyn til køkkenpersonalets planlægning. Ligeså kan beboeren spare pengene for de afmeldte måltider. Der kan bestilles op til 5 gæsteportioner. TV og telefonnumre: Der følger en lille tv-pakke med i plejeboligerne. I ældreboligerne kan tv-pakkerne fås via Sydfyns elforsyning. Beboerens telefonnummer følger ikke automatisk med ved flytning, og dette skal beboeren selv sørge for at gøre. Internet: Beboeren bestiller og betaler selv. Læge: Du kan beholde din egen læge, plejecenteret har ikke læger ansat.

6 Transport: Til læge el. speciallæge kan borgeren visiteres til kørsel (gratis). Dette sørger personalet for. Til sygehus kan der ligeså rekvireres vederlagsfri kørsel. Der er mulighed for at køre med som ledsager. Dette kan personalet ikke gøre, men som pårørende er man altid velkommen. *Til tandlæge, hørecentralen eller andre private ture, skal man enten selv transportere sig via offentlig transport eller vha. pårørende. Man kan også tilmelde sig en kørselsordning via kommunen. Kontakt borgerservice på tlf og spørg om SBH kørsel. Omsorgstandplejen: Er for alle ældre over 65 år, som ikke selv kan komme til tandlægen. Ansøgning om dette sørger lederen og sygeplejersken for, i samråd med beboeren og pårørende. Det koster 39 kr. om måneden i egenbetaling, og dækker alle udgifter til dine tandlægebesøg. Når man er tilmeldt omsorgstandplejen, må man ikke længere konsultere andre private tandlæger. Omsorgstandplejen foretager ikke forskønnende kosmetiske indgreb. Fodpleje: Klipning af negle på hænderne foretages af borger eller personalet. Dog må personalet, af sundhedsmæssige årsager ikke klippe deres tånegle, hvorfor mange får fodterapi. Ollerup Plejecenter har nogle faste fodplejere, som ofte kommer i huset. Du kan altid få en tid hos dem, hvilket personalet vil være behjælpelig med. Du er også velkommen til at bruge din egen fodterapeut. Det er vigtigt, at pårørende hjælper beboeren med at have rede penge klar til betaling. Har man diabetes, kan man få et særligt tilskud. Dette søges via egen læge. Sygeplejersken vil hjælpe med at søge om det, ved behov. Frisør: Ollerup Plejecenter har en frisør som jævnligt kommer i huset. Hende kan man altid bestille en tid hos. Bruger man sin egen frisør, er dette også helt i orden. Personalet hjælper gerne med tidsbestilling. Skal beboeren ud af huset, skal denne selv sørge for transporten. Husk også at beboeren skal have rede penge til dette. Bus: Vi har en bus hver anden uge i lige uger (vi deler den med Stenstrup Plejecenter). Denne bruges kun til udflugter og fællesarrangementer. Der betales 3,56 kr: pr. kørt kilometer til benzin og deles mellem dem der har været med på turen. Post: Ved sygdom, undersøgelser på sygehuset osv. er det vigtigt, at sygeplejersken og personalet på afdelingen, har tilladelse til at åbne beboerens post. Dette gælder alt hvor personalet skal indover. Der gives mundtligt samtykke til dette ved indflytning. Ønskes dette ikke, er det også i orden. Man kan også aftale det fra gang til gang. Al post afleveres af vores postbud på et kontor (kun plejebolig). Derefter fordeler og uddeler personalet det dagligt. Ældreboligerne har deres egen postkasse. Livshistorie: Vi ser meget gerne, at beboeren og/eller pårørende skriver en (kort) livshistorie om beboeren. Dette bruger vi til, at lære beboeren så godt som muligt at kende. Overnatning: Ollerup Plejecenter kan tilbyde overnatning for gæster til beboeren. Vi har et rum med en seng til rådighed, og det er gratis. Gudstjeneste: Holdes ca. 1 gang om måneden. Se aktivitetskalenderen i Klubavisen.

7 Livstestamente: Vi ser gerne, at beboeren og de pårørende sammen tager stilling til livstestamente ordningen. Der vil blive udleveret en pjece ved indflytningen. Man kan også gå ind på nettet og læse mere om det: https://www.borger.dk/sider/livstestamente.aspx Kontaktperson ordning: Det er forskelligt fra afdeling til afdeling, hvordan kontaktperson ordningen fungerer. Hør derfor din afdeling ad. Fødselsdag: Vi tilbyder lån af lokaler til fødselsdagsarrangement for beboeren. Gæster og pårørende skal selv sørge for alt til festen. Der kan lånes service og kaffemaskine med mere i køkkenet. Opvaskemaskinen i køkkenet kan lånes til oprydningen. Fester og arrangementer: Flere gange om året holder Ollerup Plejecenter diverse fester og arrangementer. I den forbindelse ønsker vi, at gøre opmærksom på, at vi sætter stor pris på hjælp til alt det praktiske fra de pårørende. Uden deres hjælp kan det ikke lade sig gøre. Avis: Ollerup plejecenter abonnerer ikke på aviser, dette skal beboeren selv sørge for. Traditioner for fødselsdage på Ollerup Plejecenter Beboeren vækkes med fødselsdagssang af personalet Flaget udenfor hovedindgangen hejses Fødselaren bestemmer menuen på sin fødselsdag, ifølge aftale med køkkenet Afdelingen sørger for at koordinere evt. ønsker for selve dagen sammen med fødselaren og pårørende. Dette gælder kun plejeboligerne. Fødselsdagen nævnes i Klubavisen. Der kan købers op til 5 gæstemiddage. Snak med personalet. Det er muligt, at låne lokaler til privat arrangement. Ønskes intet eller noget af det ovenstående ikke, aftales dette med personalet. Parkering: Alle henvises til, at bruge p-pladsen bag ved plejecenteret. Det er vigtigt at man ikke blokerer indgangene!

8

VELKOMMEN TIL STENSTRUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL STENSTRUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL STENSTRUP PLEJECENTER 1 Postadresse: Plejecenter Vest Stenstrup Plejecenter Hostrupvej 1 5771 Stenstrup Telefon 6223 4180 / 6223 4176 Døgntelefon mobil 3017 4646 Sektionsleder Rita Stuhr

Læs mere

Velkommen Til Fårevejlecentret

Velkommen Til Fårevejlecentret Plejecentre Velkommen Til Fårevejlecentret Information til nye beboere og pårørende Indhold: 1. Velkommen til Fårevejlecentret 2. Fårevejle plejecenterets mål 3. Fårevejle plejecenterets historie 4. For

Læs mere

NOTATER: Sundeved Ældrecenter Katforte 20, Nybøl 6400 Sønderborg tlf. 88 72 66 16. Revideret dec. 2012

NOTATER: Sundeved Ældrecenter Katforte 20, Nybøl 6400 Sønderborg tlf. 88 72 66 16. Revideret dec. 2012 24 NOTATER: Sundeved Ældrecenter Katforte 20, Nybøl 6400 Sønderborg tlf. 88 72 66 16 Revideret dec. 2012 2 Indholdsfortegnelse: 23 Velkommen... 5 Adresse... 6 Adresseændring... 6 Aviser... 6 Besøg... 6

Læs mere

Velkommen til din plejebolig

Velkommen til din plejebolig Velkommen til din plejebolig i Lundehaven Indholdsfortegnelse. Indledning Plejebolig... 2 Lundehaven.... 2 Indsatsområder for 2008-2010:... 2 Lundehavens adresse og telefonnumre.... 3 Indflytning i Lundehaven....

Læs mere

Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem. Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN

Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem. Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN 2 Indhold DIN NYE BOLIG...3 Indflytning...3 Indflytningssamtale...2

Læs mere

Kastaniegården. Skolegade 5 7490 Aulum. Velkommen til Kastaniegården

Kastaniegården. Skolegade 5 7490 Aulum. Velkommen til Kastaniegården Kastaniegården Skolegade 5 7490 Aulum Velkommen til Kastaniegården Kastaniegården har 16 plejeboliger og 15 ældreboliger. Boligerne administreres af boligselskabet Fællesbo i samarbejde med Herning Kommune.

Læs mere

BRYGGERGÅRDEN VELKOMMEN

BRYGGERGÅRDEN VELKOMMEN BRYGGERGÅRDEN VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL BRYGGERGÅRDEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM BRYGGERGÅRDEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE...

Læs mere

Hareskovbo Et trygt plejehjem ved Bagsværd sø Velkommen

Hareskovbo Et trygt plejehjem ved Bagsværd sø Velkommen Hareskovbo Et trygt plejehjem ved Bagsværd sø Velkommen Vision Den enkelte beboers behov er styrende for vort arbejde Værdier Hareskovbo er et hus, hvor beboere, personale og pårørende med deres forskellighed,

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

VELKOMMEN TIL BOBJERGCENTRET

VELKOMMEN TIL BOBJERGCENTRET Plejecentre VELKOMMEN TIL BOBJERGCENTRET Information til nye beboere deres nærmeste Velkommen til Bobjergcentret. Med denne pjece, håber vi at kunne besvare nogle af alle de mange spørgsmål, der trænger

Læs mere

Plejecenter - Valby Langgade 97, 2500 Valby Telefon 36141600 Telefax 36141700 www.langgadehus.dk

Plejecenter - Valby Langgade 97, 2500 Valby Telefon 36141600 Telefax 36141700 www.langgadehus.dk Plejecenter - Valby Langgade 97, 2500 Valby Telefon 36141600 Telefax 36141700 www.langgadehus.dk Kære nye beboer Vi vil gerne byde dig velkommen til Langgadehus. Ved hjælp af denne brochure håber vi, at

Læs mere

Rosengade 1 1309 København K Tlf. 35 30 47 47 Fax 35 30 47 48 www.rosenborgcentret.dk BEBOERHÅNDBOG. Revideret: Februar 2010 (Trykt 02/10) 1

Rosengade 1 1309 København K Tlf. 35 30 47 47 Fax 35 30 47 48 www.rosenborgcentret.dk BEBOERHÅNDBOG. Revideret: Februar 2010 (Trykt 02/10) 1 Rosengade 1 1309 København K Tlf. 35 30 47 47 Fax 35 30 47 48 www.rosenborgcentret.dk BEBOERHÅNDBOG Revideret: Februar 2010 (Trykt 02/10) 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. VELKOMMEN TIL ROSENBORGCENTRET... 4 2.

Læs mere

Du og dine pårørende ønskes hermed velkommen til Kløckershave. Vi håber at nedenstående oplysninger vil give en god information om Kløckershave.

Du og dine pårørende ønskes hermed velkommen til Kløckershave. Vi håber at nedenstående oplysninger vil give en god information om Kløckershave. Kære nye beboer i Kløckershave Du og dine pårørende ønskes hermed velkommen til Kløckershave. Vi håber at nedenstående oplysninger vil give en god information om Kløckershave. Boligens indretning Boligen

Læs mere

Velkommen Til Plejecenter Bakkegården

Velkommen Til Plejecenter Bakkegården Velkommen Til Plejecenter Bakkegården Information til nye beboere og pårørende Indhold: 1. Velkommen til Plejecenter Bakkegården og Bakkely, Hørve 2. Bakkegårdens værdier og mål. 3. Bakkegårdens historie

Læs mere

Velkommen på Oddense Ældrecenter

Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen: Vi vil gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Oddense Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at overveje at flytte i plejebolig eller har

Læs mere

Protektor H.K.H. Prinsesse Benedikte. OK-Centret Baeshøjgård Baeshøjgårdsvej 2-6 4560 Vig. 10.udgave 2014 Gitte Holgaard & Dorte Lykke

Protektor H.K.H. Prinsesse Benedikte. OK-Centret Baeshøjgård Baeshøjgårdsvej 2-6 4560 Vig. 10.udgave 2014 Gitte Holgaard & Dorte Lykke Protektor H.K.H. Prinsesse Benedikte OK-Centret Baeshøjgård Baeshøjgårdsvej 2-6 4560 Vig 10.udgave 2014 Gitte Holgaard & Dorte Lykke Indholdsfortegnelse Ok-fonden side 3 Plejecentret Baeshøjgård side 3

Læs mere

Plejecenter Øst Svendborg Kommune

Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til Plejecenter Ådalen Egemosevej 3, 5882 Vejstrup Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til Plejecenter Ådalen 3 Hvordan får jeg en plejebolig på Ådalen? 4 Indretning 4 Samarbejde 5 Kontaktpersoner

Læs mere

Behandling: Lindely har tilknyttet fodterapeut og mobil frisør. Begge ydelser kræver kontant betaling.

Behandling: Lindely har tilknyttet fodterapeut og mobil frisør. Begge ydelser kræver kontant betaling. PLEJEBOLIGER PRAKTISK INFORMATION (i alfabetisk orden) Aktivitetstilbud: Kulturelle aktiviteter: aktiviteter som gåture, gymnastik, spil, højtlæsning af bøger og aviser, sang og musik enkeltvis og i grupper

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Trollehøj

Velkommen til Plejecenter Trollehøj Velkommen til Plejecenter Trollehøj 1 Trollehøj Plejecenter Trollehøj er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Trollehøj ligger op til Trolleskoven, og ned til et grønt område blandt andet tæt

Læs mere

Velkommen til Ålholmhjemmet

Velkommen til Ålholmhjemmet 1 Indhold Velkommen til Ålholmhjemmet... 3 Bruger- og pårørenderåd Ålholmhjemmet 2012... 5 Vision og mission for Ålholmhjemmet... 6 Boligadministration... 8 Forsikring... 8 Lejligheden... 8 Nøgler... 8

Læs mere

Genvejen 25 B og 27 6780 Skærbæk Tlf. 74 92 87 60

Genvejen 25 B og 27 6780 Skærbæk Tlf. 74 92 87 60 Genvejen 25 B og 27 6780 Skærbæk Tlf. 74 92 87 60 Indholdsfortegnelse Husleje, varme og forsikring m.v.... 5 Serviceydelser... 7 Hverdagen på Mosbølparken... 9 Aktivitet... 9 Årets gang... 10 Beboerbladet...

Læs mere

Velkommen til Fjordparken Ældrecenter

Velkommen til Fjordparken Ældrecenter Velkommen til Fjordparken Ældrecenter Til beboere og pårørende 1 Velkommen til Fjordparken Ældrecenter Det er vores håb, at denne velkomstpjece, som bl.a. giver en række praktiske oplysninger, vil lette

Læs mere

Velkommen til Deres plejebolig

Velkommen til Deres plejebolig Velkommen til Deres plejebolig 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til plejehjemmet... 3 Lions Park Søllerød... 3 Fakta om Lions Park Søllerød... 4 Fakta om plejehjemmet... 6 Indflytning i Deres plejebolig...

Læs mere

Velkommen til din nye bolig. Omsorgscenteret Solgården

Velkommen til din nye bolig. Omsorgscenteret Solgården Velkommen til din nye bolig Omsorgscenteret Solgården Indholdsfortegnelse Velkommen til Solgården... 3 Omsorgscentret Solgården... 4 Privatliv og fællesskab... 4 Rygning... 4 Solgårdens værdier og målsætning...

Læs mere

SOLGAVEHJEMMET I VALBY

SOLGAVEHJEMMET I VALBY VELKOMMEN TIL Dansk Blindesamfund SOLGAVEHJEMMET I VALBY Vi vil gerne med denne informationspjece byde velkommen til nye beboere og pårørende. Den alfabetiske oversigt er udarbejdet for at besvare nogle

Læs mere

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MØLLEHAVEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM MØLLEHAVEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 KONTAKTPERSON... 4 HUSENES TELEFONNUMRE...

Læs mere

Velkommen på Bregnbjerglunden

Velkommen på Bregnbjerglunden Velkommen på Bregnbjerglunden Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk 1 Velkommen Bregnbjerglunden Plejecenter byder velkommen til din nye lejlighed, som er en plejebolig.

Læs mere

ØRESTAD PLEJECENTER. Københavns Kommune Sundheds og Omsorgsforvaltningen

ØRESTAD PLEJECENTER. Københavns Kommune Sundheds og Omsorgsforvaltningen 2015 ØRESTAD PLEJECENTER Københavns Kommune Sundheds og Omsorgsforvaltningen Indhold En ny bolig et nyt hjem... 3 Ørestad Plejecenter... 3 Et Aktivt & Trygt Liv... 4 Information... 4 Aktiviteter... 4 Ørestad

Læs mere

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Det er vort håb, at du kommer til at befinde dig godt her. Vi vil på de kommende sider prøve at besvare de mange spørgsmål, der altid opstår, når man skal

Læs mere

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser

Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Frederiksberg Kommune Akaciegården Midlertidige Flexpladser Velkommen Akaciegården byder dig velkommen. På Akaciegården har vi 5 midlertidige Flexpladser. Hver bolig består af et dobbeltværelse indrettet

Læs mere