Aarhus Paris 2016, Team Aarhus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aarhus Paris 2016, Team Aarhus"

Transkript

1 Aarhus Paris 2016, Team Aarhus Fredag den 15 juli 2016, startede JuicOrganic Tour de Taxa Team Aarhus, på turen fra Aarhus til Paris. En tur, der inden vi var fremme, gik gennem både Tyskland, Holland, Belgien og til slut gennem Frankrig det sidste stykke ind til byernes by, Paris Tidlig morgen mødtes vi foran Aarhus Taxa på Sommervej, alt i alt 25 ryttere, 1 førerhund, 2 massører, to mekanikere og vigtigst, 2 madmødre med bilen fuld af forsyninger. Alt i alt 32 mand, med kursen sat mod syd, flot sendt afsted af familie og venner, akkompagneret af Den Jyske Pigegarde. Den Jyske Pigegarde fører os ud. Turen startede dag 1, gennem Aarhus, for lige at vise os lidt frem, og derefter ad den gamle hovedvej, rute 170, til Flensborg. Alt i alt 189 km, og ca højdemeter. Lidt køligt i vejret, med temperaturer omkring 18 grader. Holdet bestod af to grupper, hver især på 12 ryttere, velfungerende og gode til at støtte og hjælpe hinanden.

2 Alle blev opfordret til at nyde de danske cykelstier, da andre mere erfarne med sikkerhed vidste, at de ville blive dårligere i de lande vi skulle igennem senere. Turen til Flensborg, blev gennemført uden problemer, og vi ankom i god tid til vandrehjemmet. Lørdag den 16. juli. Dagen bød på en lille frisk tur, af flade veje, på i alt 183 km og 511 højdemeter. Det var en lille smule køligt, så for nogen var der stadig brug for både ærmer og ben i cykeldragterne. Noget der skulle blive absolut unødvendigt senere på turen. I løbet af dagen krydsede vi både Nord Ost See Kanal (Kielerkanalen), og Elben. Vi sejlede over Elben sammen med holdene fra både Team København og Team Sydsjælland, hvor den kendte dansetrold Thomas Evers var med som rytter i 2015, og i år som mad-far. I øvrigt var hans mor med som rytter i Vel ankommet til Stade, var det tid for restitution, og med mulighed for byvandring om aftenen i den smukke by. Færgen med tre hold, på vej over Elben Søndag den 17. juli Kom hviledagen i hu, gælder ikke rigtigt når man er på vej til Paris, så dagen skulle gennemføres med 171 km, 585 højdemeter og en dejlig temperatur på omkring 22 grader. Alt i alt en rigtig dejlig cykeldag, hvis ikke det var fordi vi startede på våde veje, så cyklerne måtte en tur i vaskehallen da vi nåede frem til vandrehjemmet i Garrel. Vi havde en enkelt færgetur, en dejlig nem dag, stadig på Tysklands flade veje, så om aftenen var der overskud, både til underholdning af Jette på guitar,

3 og flerstemmigt kor med varierende stemmelejer. Alle var ved godt mod, og efter nok én af de bedste menuer på hele turen, også tanket op med gode kulhydrater, og energi til næste dags strabadser. Ydermere blev der om aftenen disket op med 2. dessert, i form af hjemmelavet is, medsendt af en elsket cykelmor. Middagsbord for cyklister. Mandag den 18. juli På denne fjerde dag, forlod vi Garrel, med kurs mod Reken. En etape der bød på 181 km, godt 600 højdemeter, og en rimelig god varme omkring de 24 grader, først på dagen. I løbet af dagen tog varmen til, men endnu ikke i ekstrem grad, så alt i alt var det helt perfekt vejr. En af de største udfordringer denne dag, var omkørsler. De er desværre lidt uforudsigelige, men førerhunden Mike klarede det i meget fin stil, sammen med Pernille, vores ene massør. En af omkørslerne bød på decideret off road kørsel, og flere savnede deres mountainbike med brede dæk. Samtidig kom vi ind i de første bakker, endnu ikke så svære, men alligevel melder trætheden sig hos nogle af rytterne. Det betyder også mere arbejde til fysiogruppen, Pernille og Jette, men de reparerede det meste, og lindrede det sidste, så alle var klar igen næste morgen, til trods for slidte ben, ømme skuldre og spændte nakker. Vandrehjemmet i Reken, er ikke det bedste på turen, men til gengæld er det utroligt smukt placeret, med en formidabel udsigt, og ligger lige midt i den skønneste natur. I erkendelse af de, ikke så store kulinariske oplevelser, var der traditionen tro, grillaften med pølser, drikkevarer og andre lækkerier, i vandrehjemmets dejlige have. En rigtig hyggelig aften, med ekstra god tid til det sociale og dansk hygge.

4 Fysioterapeut i marken. Tirsdag den 19. juli. Efter at have taget afsked med Reken, venter der en tur på 172 km, ca. 340 højdemeter og en ret god varme på små 30 grader. Turen gik af ny og ukendt rute, og noget af den var ret spændende og oplevelsesrigt. Fra de erfarne forlyder det, at den første del var meget bedre end den gamle rute, til gengæld var den sidste del inficeret af omkørsler og dårlige cykelstier. Især de sidste 35 km gav store udfordringer. Derudover var der en hel del andre udfordringer med kanaler og broer, og rytterne blev ret brugte inden de nåede frem til målet, Maastricht. Her mødte der os et flot beliggende, dejligt vandrehjem, dog med en del udfordringer omkring strøm og parkering, men det bragte ikke skår i glæden for rytterne. Det var mest besværligt for de allerede hårdt prøvede servicefolk. Det blev en lang varm dag på cyklerne, hvilket godt kunne mærkes på nogle af rytterne. Aftensmaden blev indtaget på vandrehjemmets terrasse, næsten frit svævende over floden Maas, der flyder forbi, kun få meter fra spisepladserne.

5 Det var også her, Jette og Mike underholdt med musik og sang. Alle lidt spændte på dagen i morgen, hvor Ardennerne venter. Parkeringskaos i Maastricht. Så tæt på floden boede vi. Flodpram på Maas.

6 Onsdag den 20. juli Det er 6. dag på turen, og vi kørte ind i Ardennerne. Dagen bød kun på 156 km, men med 1626 indlagte højdemeter, og samtidig blev det en stegende hede, så vandforbruget steg til uanede højder. Man havde brug for 5 ting. Solcreme, vand, buksefedt, gode ben og mere vand. For mange blev det prøvelsernes dag. Kunne benene holde, kunne viljen? Det blev en fantastisk dag, med flotte landskaber, sved på panderne og højt cykelhumør, og samtidig med fornemmelsen af, at dette var sidste rigtige prøvelse, og at vi om aftenen kun lige manglede de to sidste dage ind til målet. Paris. Nogle var brugte, andre var meget brugte, men alle nåede frem til Bouillon. Det absolut smukkest beliggende vandrehjem, med udsigt over floden og byen, som det ligger højt hævet på bjergsiden. Det er ubeskriveligt. Og, maden er i topklasse. Den udendørs terrasse, er det naturlige samlingssted, både for ryttermøde og massører. Ryttermødet blev afholdt, akkompagneret af klagestøn fra de heldige der var på briksen samtidig. En helt igennem uforglemmelig aften og oplevelse. Udsigt fra terrassen, over den oplyste by og borg. Torsdag den 21. juli Det er turens 2. sidste dag, og med højt humør, startede vi fra Bouillon, med en kort nedkørsel, efterfulgt af en 12 km opkørsel. Den lyder hård, men er det ikke. En dejlig tur op gennem skyggefuld skov, og med udsigter ud over landskabet, som man aldrig ville huske at nyde, fra en bil på motorvejen.

7 Alt i alt bød dagen på 179 km indeholdende 1490 opadgående højdemeter, men også 1728 nedadgående højdemeter, så der var rig mulighed for, både at bruge kræfter op ad, og give den lidt gas ned ad. Stadig stegende varmt, og nogle der er ved at være rigtigt trætte. Der er flere ret lange stejle bakker, inden landskabet endeligt flader ud, på vej ind mod Soussion, men endeligt fremme på hotellet viser det sig, at en kommunikationsbrist har resulteret i, at vi havnede ved det forkerte hotel. På den igen, og efter ekstra 8 km, når vi frem til det endelige og rigtige hotel. Desværre. Hotellet levede på ingen måde op til forventningerne, men på den måde blev det så absolut også en oplevelse. Ved ankomsten fik vi is, sponseret af én af de gamle ryttere. Det var spitzenklasse. Hotellet vi boede på tre gange. Første, eneste og sidste. Fredag den 22. juli Endelig. Sidste dag på vej ind til Paris, og det endelige mål. Der mangler kun 130 km, 950 højdemeter, og med en perfekt temperatur på 27 grader, er der en næsten euforisk stemning i grupperne. Turen køres i to etaper. 1. etape fra hotellet, og ind til det fælles mødested uden for Paris, hvor vi mødes med de 4 andre hold fra resten af landet, og 2. etape, fra samlingsstedet og de sidste ca. 30 km ind til Eiffeltårnet. Turen til samlingsstedet er en ret bakket affære og indeholder stort set alle de højdemeter der er i løbet af dagen, men vi ankommer i god tid, og har rigeligt plads i skemaet til fouragering og klargøring inden den endelige indkørsel.

8 Der er en fantastisk tur i gåsekørsel (én lang række) langs floden, inden vi kommer rigtigt ind i den parisiske trafik. Her mødtes vi af vejarbejde, men vores meget kompetente kaptajn, fører os med autoritet, hele vejen igennem. Turen ind gennem byen er hele besværet værd. Det er stort, kan ikke beskrives på anden måde, at køre op ad Champs Elysees, rundt om Triumfbuen, over Seinen, for til sidst at mødes med familie og pårørende i parken neden for Eiffeltårnet. Slangen af ryttere, mere end 100, der glider gennem byernes by. Eufori, glæde, lidt tårer, knus, kram, vi gjorde det sgu og lettelse. Champagne og fotosession, inden den aller sidste lille tur, på 6 km frem til hotellet. Det var det vi ville, og det var det vi gjorde.

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE 29-2013 Jeg fik den gule trøje til fødselsdagen. Den havde jeg gemt og så taget med til Paris Tekst Finn Ekelund Jeg blev 60 år den 15. april 2012. Til min

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v.

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v. SIF Cykling Kombineret cykel- og ferietur til Alsace 30. juni 7. juli 2012. Indledning I 2005 og 2006 arrangerede SIF Cykeludvalg en kombineret cykel- og ferietur til Obernai, Alsace (Frankrig). Formålet

Læs mere

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Friendship Exchange Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Søndag Søndag den 10. februar ved middagstid begyndte vores

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Morgan weekend i Hamborg fra den 7. til 10. september 2018 med tur til Stadtpark Revival veteranløb og Hamborgs omegn.

Morgan weekend i Hamborg fra den 7. til 10. september 2018 med tur til Stadtpark Revival veteranløb og Hamborgs omegn. Morgan weekend i Hamborg fra den 7. til 10. september 2018 med tur til Stadtpark Revival veteranløb og Hamborgs omegn. Turen var arrangeret af Erik og Helle Munk fra Hammel. Turen startede fredag den 7.

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Afgang fra Fjordagerhallen Gruppen består af: Solveig, Susanne, John A, Hans, Poul, Holger, Karsten, Peder, René, Ole Steen, John D, Jens, Rollo, FredeK og Jan

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Rejsebrev 6. Douro. Proviantering. Douro. En tur på værtshus. Douro s nedre løb. Douro s nedre løb.

Rejsebrev 6. Douro. Proviantering. Douro. En tur på værtshus. Douro s nedre løb. Douro s nedre løb. Rejsebrev 6. Torsdag den 10 april kører vi fra Porto. Vi følger den lille gule vej på kortet, N 108, der snor sig langs bredden af Dourofloden. På kortet er vejen markeret med grønt stort set hele vejen

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan FREDAG 3.JUNI skrevet af Allan Efter arbejde mødes Anne Marie og jeg ved togstationen, og starter turen til Brisbane, hvor vi skal besøge Niels, som vi har studeret med på Aalborg Universitet. Aftensmaden

Læs mere

Braunschweig maj 2003

Braunschweig maj 2003 Braunschweig maj 2003 Søndag d. 4-5- 2003. Jaahhh, så blev det endelig Søndag, vi skulle af sted til tyskland. Vi startede ud fra Løgstør kl. 8.00.. alle var friske og glædede sig til at se Braunchweig.

Læs mere

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Kom med til verdens ende. Ja, sådan beskrev vi denne unikke plet tilbage i 2004, hvor vi for første gang

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Annas og min rejse begyndte på Odense Banegård d. 17. november kl. 8. Selv om det var tidligt, var humøret højt, da vi satte kursen mod Kastrup

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 3 LØRDAG DEN 23. AUGUST 2014 BRIG TIL ANDERMATT Det anbefales at følge ruten som lagt i MapMyRide igennem Brig mod Naters. Hvis man følger hovedvejen videre ud af brig

Læs mere

Nyheder fra Arli nr. 3.

Nyheder fra Arli nr. 3. Nyheder fra Arli nr. 3. Lørdag morgen afsted fra Liege til Huy ca. 35 km og 2 sluser. Vi får en fin plads i Yacht Club De Huy lige i udkanten af byen. Vi er nu på vej op i Ardennerne, hvilket turen bærer

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE KORSIKA NORDØEN RUNDT Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle". En af vores guider på turen er super seje Christina Rindom - tidligere OL roer Nordøen Rundet

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

Udlandtur 2008 - Østrig

Udlandtur 2008 - Østrig Udlandtur 2008 - Østrig Lørdag den 28/6-2008: Vi har nu endelig fået gang i hjemmesiden. Vi vil forsøge at skrive en dagbog om vores oplevelser hver dag. Vi glæder os til at se jer alle sammen på mandag

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst.

MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst. MX-5 LEMVIG OG OMEGN 15 JUNI 2019 Når der planlægges MX-5 ture i Lemvig og omegn gøres det seriøst. Arrangørerne Viggo og Ib med fruer havde virkelig lagt sig i selen for at lave et gennemført arrangement

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Dag 6 Island d. 7/8-2016

Dag 6 Island d. 7/8-2016 Dag 6 Island d. 7/8-2016 Vi vågnede op til en tør og flot morgen, dvs. nogle gange sover børnene længe, men de kommer også sent i seng. I stedet for at tage Ringvejen rundt, ville vi krydse via F-vejene,

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Team Hjallerup. Tour de Alperne

Team Hjallerup. Tour de Alperne Team Hjallerup Tour de Alperne 2010 Dag 1. Fredag d. 9. juli 2010. Efter at bilerne var pakket med cykler og bagage torsdag aften, var det afgang til de franske alper fredag kl. ca. 00:00. De forventningsfulde

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Fantastiske Fjällbacka

Fantastiske Fjällbacka Fantastiske Fjällbacka BY LARS ULLITZ ON 22. JULI 2014 I løbet af vinteren snusede jeg fra tid til anden rundt på Erik Sjöstedts hjemmeside www.kajak.nu. En overordentlig inspirerende hjemmeside. Oftere

Læs mere

REJSEBREV 12. FORÅR 2013.

REJSEBREV 12. FORÅR 2013. REJSEBREV 12. FORÅR 2013. Tirsdag den 23. april. Vi trænger til at hvile ørerne i lidt landlige omgivelser efter indtrykkene i Lourdes. Det finder vi i den lille landsby Gimont lidt vest for Toulouse.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for marts 2012

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for marts 2012 Adventist Heritage From: Erik Marcussen Sent: Thursday, March 08, 2012 1:53 PM To: Adventist Heritage Subject: Vejlefjordposten marts 2012 Vejlefjordskolens nyhedsbrev for marts

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 4 SØNDAG DEN 24. AUGUST 2014 ANDERMATT TIL BELLINZONA Fra Hotellet køres til venstre mod bymidten. I Andermatt. Ved rundkørslen skal i straks til venstre mod Oberalppass

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL JULI 2017 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Så er der igen nyt fra os i Hjortdal. Siden sidst har Teater Miskmask fremført forestillingen Natteravnens drøm, som forløb helt efter planen. Det var en

Læs mere