Sommerferie på den vestlige side af Kreta fra den 30. august til 7. september 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sommerferie på den vestlige side af Kreta fra den 30. august til 7. september 2013"

Transkript

1 Sommerferie på den vestlige side af Kreta fra den 30. august til 7. september 2013 Fly fra Tirstrup lufthavn, indkvartering i lejlighed på Pelle Steve II i Chania. Primera Air var transportør og Bravo Tours var udbyder af rejsen, som var et tilbud til kr ,- for os begge to. Vi lejede en bil hos Avis i lufthavnen. Den havde vi hele ugen. Udsigten fra lejlighedens balkon. Vi havde bestilt en kategori A bil, men fik udleveret en kategori D bil, en Hyundai C 30

2 Lørdag den 31. august. Første køretur gik til vestkysten og sydpå, ned til det, de kaldte den lyserøde strand ved Elafonisi. Vi kørte så langt ud vestpå, som vi kunne komme og derefter sydpå. Vi er højt oppe og trods varmedis var der er en god udsigt ud over Middelhavet. Vi holdt frokost på en lille Taverna på vejen. Her sad vi under et køligt tag af vindrue-planter med store klaser, både blå og gule og nød udsigten ud over vandet.

3 Vi kom ned på stranden, men da det var weekend, var der så overfyldt, at vi nøjedes med at gå en tur rundt om alle liggestolene og kører hjem igen til vores egen strand nær hotellet. Det kaldes den lyserøde strand og der var da også lidt rødt sand lige i vandkanten. Det kan åbenbart blive en hel del mere rødt, end det lige var da vi var der. Hjemturen blev lidt længere en planlagt, idet den tunnel, som vi skulle igennem var spæret. Vi måtte derfor op i højden igen ad små veje for at komme over bjerget. Søndag den 1. september kørte vi byerne Hóra Sfakíon og Loutro på sydkysten af Kreta.

4 Da vi kom til Loutró, viste det sig, at det kun var en samling huse og restauranter i vandkanten og med en lille stenstrand i den ene ende. Vi kørte igennem Hóra Sfakíon og videre op ad bjerget for at komme til den lille by Loutró, hvor vi havde læst, at der skulle være en god strand. Det viste sig, at vejen sluttede oppe på toppen i en anden lille by, hvorfra man så skulle gå en lille time for at komme NED til Loutró og dermed samme vej tilbage, så det opgav vi med det samme. På forespørgsel om, hvordan man så kom til Loutró, fik vi at vide, at der sejler en båd fra Hóra Sfakíon til Loutró. Altså tilbage af de snoede veje igen og ned for at finde båden. Til alt held sejlede den ca. ½ time efter at vi var kommet derned, så vi parkerede bilen og gik ombord for at blive sejlet til byen istedet for. Det var en sejltur på ca. 50 minutter. I skyndingen glemte jeg vores kameraer i bilen, så vi har ingen billeder fra denne del at turen. På vores kort kunne vi se, at der ovre på den anden side af pynten var endnu en lille by med bademulighed. Der sejlede en lille båd imelem de to steder, men den var sejlet, da vi fandt ud af, hvad vi ville. Vi fand en sti, der gik over til Finix, som stedet hed. Vi gik ad rød rute derover uden at vide, om vi kom der, men vi skulle da lige se hvad der var efter næste knæk på ruten. Efter lidt klatring over klipperne kom vi da - efter ca. 1 times gåtur - der over. Her var også kun en lille stenet strand, men lidt længere ude var der en mole, hvorfra man kunne bade - og det gjorde vi så. Senere på dagen ville vi tage båden tilbage til Hóra Sfakíon, men den sejlede inden vi nåede derhen. Vi spurgte så, om der ikke var en lettere vej derover, og fik udpeget den gule rute. Det ville tage ½ time - og det gjorde det. I Loutró ventede vi så på den store båd, der skulle sejle os til Hóra Sfakíon. Den kom fra en havn ved Samariá kløften og havde mange mennesker om bord. Turen igennem Samariá kløften er ca. 18 km og man bliver kørt til indgangen i busser - går så hele vejen igennem kløften, tager båden til Hóra Sfakíon, hvor busserne så holder og venter. Vi har gåturen til gode til en anden gang. Vi havde vores telefoner med, så da alle passagerene gik fra borde, stod vi lidt oppe på skibet og tog dette billede.

5 Mandag den 2. september kørte vi igen ind over bjergene til en anden lille by - Sougia - på sydkysten. Her fik vi vores frokost på en restaurant i vandkanten, hvorefter vi gik lidt østpå ad stranden for at bade. Det var - som næsten alle strande her på sydkøsten - en stenstrand. Da vi alligevel skulle have vores sandaler vasket, gjorde det ikke noget og vandet var herligt - klart og varm. Vi lå her et par timer og kørte så hjem til hotellet igen. Billeder fra turen over til Sougla Stranden ved Soúgia.

6 Der blæste en god vind heroppe på toppen, så selvfølgelig er den plastret til med vindmøller. Kastanietræ Vi nærmer os toppe og kan begynde at skimte Middelhavet på Kretas sydkyst. Så går det nedad mod Soúgia og stranden. Vi tog vores frokost på en strandrestaurant før vi lagde os ud i de varme sten på stranden.

7 Tirsdag den 3. september kørte vi lidt østpå og ind i bjergene til byen Agiroúpolis, en lille kridhvid landsby med små boder og mange blomster. Byen er delt i en øvre og en nedre del. I den nedre del er af byen er gyderne så smalle, at der kun er plads til gående. I den øvre del er der en meget fin udsigt ud mod havet i nord. Der findes et romersk mosaikgulv på stedet. Et lille rødt tog kørte turister rundt i området og ned til taverna Kastro. Kastro er en af flere taverner, som i de hede sommermåneder er et køligt udflugtsmål for kretensere. Her er masse af vand, der - via forskellige vandfald - søger nedad mod havet. Alle restauranterne havde bassiner med levende fisk. bl.a. ørreder og den store stør. Billeder fra byen Agiroúpolis, med det lille røde tog og de flotte blomster.

8 Udsigt til den nedre del af byen og havet i nord. Det romerske mosaik gulv, der formodenlig stammer fra et offentligt romersk bad fra det 3. århundrede efter Kr. Informationen var der da, men den trængte nu til en udskiftning! Der var et par kunstnere, der havde slået sig ned i byen. Her er det en keramiker, der har udstilling.

9 Taverna Kastro, med de mange vandmøller og andre ting, som vandet kunne plaske igennem. Her går der ørreder, lige til at fiske op og spise. I andre bassiner gik der Stør.

10 Vi fik vores frokost imellem alle vandhjulene og vandfaldene. Taget her var stoffet fra en gammel faldskærm. På vej hjem til hotellet kørte vi forbi Kournás-søen, den største ferskvandsså på Kreta. Her var livlig aktivitet af badende og folk, der sejlede rundt i kanoer og pedalbåde. Vi nøjedes med at se på herlighederne og kikke lidt på souvenirs i en af de mange boder, der var på stedet. Skål!

11 Onsdag den 4. september kørte vi ind til slugten Thériso. En meget smal slugt, som man kan køre igennem i modsætning til de andre slugter, hvor der kun er stier. Vi kørte ind til byen af samme navn, fortsatte videre ud af vejen og det var så meningen, at vi ville komme tilbage til byen og kører hjem mod Chania igennem slugten endnu engang for at se den fra den side også. Det gik ikke lige som vi havde planlagt, så vi måtte køre ind i slugten igen, vende om og så køre ud igen. Inden vi vendte om tog vi lige vores frokost på en taverna i starten af slugten.

12

13

14 Vi så et lille skilt, der viste op til en kirke. Den skulle vi da op og se på. At vejen så blev smallere og smallere og uden asfelt, ja, det måtte vi så tage med. Det viste sig, at vi kom op til nogle gule bygninger, som så mere eller mindre forladte ud. Der var en lille kirke, men også noget beboelse og en forladt restauran. Om det bliver brugt en gang imellem, fandt vi ikke ud af. Vi listede lige så stille afsted igen af samme vej, som vi var komme op ad.

15 På vej ned kørte vi igennem en appelsinplantage

16 På Kreta har de også rødt jord.... og så har vi lige slugten for 3. gang idag. Nu er vi på vej hjem til Chania.

17 Vi ankom til Chania lige midt i siestaen, men så var der til at komme til. Senere på dagen kom der mere liv i gaden. Kirken på torvet. Chanias gamle havnepromenade. Her sad vi lige og nød scenariet over en drinks.

18 Der er mange små hyggelige restauranter inde bag havnepromenaden.

19 Torsdag den 5. september kørte vi igen vestpå. Målet var ruinen Polyrínia, som ligger højt oppe på en bjergtop. POLYRINIA De forstod det i gamle dage. At placere byer, borge og hellige steder højt, hvor udsynet var godt. Sådan er det også i Polyrinia, som er en blanding af fortid og nutid på en helt særlig måde. I klassisk hellenistisk tid var der en by og en helligdom, Akropolis, på toppen af højen over den nuværende landsby. Da Kreta blev en del af romerriget, blev der bygget en akvædukt af de sten, som havde været brugt til Akropolis. Så kom kirken, ca. 500 år senere, en sten-basilika, placeret oven på fundamentet fra en klassisk bygning bygget af stenene fra de ugudeliges helligdom. Og siden dengang har landsbyens beboere brugt løs af stenene, med og uden inskription, når der skulle bygges huse. Det er svært at se, hvornår en væg fra et hus er bygget for 100 år siden, og hvornår den er 3000 år gammel. De krogede trappegyder, som snor sig rundt i landsbyen, er i sig selv en oplevelse. En oplevelse er også Yorgos Tsichlakis værksted. Udenfor ligger et bjerg af afskåret oliventræ. Han bruger træet til at lave salatsæt, skåle, skærebrætter og små fine æsker, som han sælger i forretningen. Er man nysgerrig, giver han gerne en skænk raki af egen produktion på bænken i skyggen. Værkstedet findes på stien, som går gennem landsbyen til Akropolis. Det er lidt af en tur at gå helt til tops, man kan nøjes med at gå til Akropolis-tavernaen, hvor udsigten er næsten lige så god. Vi gik nu helt op til toppen og vel nede igen fik vi en forfriskning på Akropolis-tavernaen. Efter dette besøg kørte vi ud til vestkysten for at bade. På vej hjem lagde vi lige vejen forbi verdens ældste oliventræ. Her viser Karen billederne fra dagens tur til vore naboer Bente og Arne fra Hjørring. Der er ingen tvivl om, at vi skal denne vej!

20 Hullerne her i klippen er endestationen for den akvadukt, som de gamle romere lavede helt oppe fra toppen af bjerget og ned til byen.

21 En tavle, der fortæller lidt om området og ruinen, vi nu skal klatre op til. Lige efter restauranten Akropolis var byens kirke og gravplads. Fine grave i marmor - men også nogle, der måtte nøjes med pudset beton. Høj og lav, vi ender alle sammen det samme sted!! Vi skal helt op på toppen. Stien kan ses på nederste billede - den bedste del af den - forståes! Lokale blomster. Udsigt fra kirken og over mod de omgivne bjergsider.

22

23 På vej op kom vi forbi dette lille kapel og starten på den romanske cisterne, som endte nede i byen. Udsigt ned mod kirken og den tilhørende kirkegård. Korset står helt oppe på toppen. Herfra var der en fin udsigt ud over havet,

24 Korset står oppe ved pilen.... og så kom vi lige forbi en gammel stenmur, der stod omkring en mark med vindruer.

25 Det er da utroligt så skæv man kan blive af en en enkelt øl.

26 Fredag den 6. september. Vi skulle være uda af hotelværelset kl Vi kørte omkring kl fra hotellet om øst på mod et andet ruin område: Aptera- ruinerne, hvoraf nogle stammer fra en Hellenistisk bystat fra den 700 århundrede f. Kr. Romerne kom senere til og bygge de enorme cisterner og omfattende romerske bade. Begge dele kan ses idag og man kan ikke lade være med at beundre deres ingeniørmæssige snilde og undre sig over, hvor al vandet kom fra. I dag er det nemlig ret tørt. Aptera ligger højt med udsigt ud over Soúda bugten og Akrotíri halvøen, som vi senere kørte over på og helt op til den nordlige ende. Herfra kørte vi lidt rundt på halvøen og så bl.a. et gammelt kloster og en hellig grotte. Vi sluttede vores køretur med at køre op på det højeste punkt - Akropolis - på halvøen. Herfra var der en fin udsigt bl.a. til lufthavnen, hvor vi skulle ned og afleverer bilen og hvorfra vi senere på aftenen skulle flyve hjem til Danmark. Vi nåede at køre 967 km på denne ferie. Verdens ældste oliventræ. Træet er 4000 år gammel. Stammen er 13 meter i omkreds. Det er hult indeni, så to børn sagtens kan lege derinde. Aptera ruinerne. Det yngste bygningsværk er klostret, som de sidste munke forlod i 1964

27 Romernse gamle cisterner, set udefra. Romernes gamle cisterner er bevarede op til idag. De har engang været fyldt med vand, men hvorfra det vand er kommet, har man ingen forklaring på.

28 Et gammelt romerst badehus Ved siden af ruinerne lå denne gamle borg, som man ikke kunne komme ind og se. Den lå med en meget fin udsigt ud over Souda bugten med halvøen Akrotíri i baggrunden.

29 Helt ude ved norkysten af halvøen er der et gammelt kloster - Gourvernéto klosteret. Nu beboet af unge munke, som helst ikke vil have gæster. Imidlertid er der en grotte nedenfor klostret. Der går en sti ned til den via klostret have - og den må man godt gå igennem. Stavrós stranden og klippen på nordkysten. Det var her man i sin tid optog scenen med tovbanen i filmen: Zorba the Greek med musik af Mikis Theodorakis og Anthony Quinn i hovedrollen. Grotten er tilegnet en eller anden helgen og man bruger tilsyneladende grotten til hellige handlinger. Man fornemmer da en vis velkommehed af den hvide herre, der står inde i grotten.

30 Det er dog kun en stalagmit, der var kalket hvid. Efter besøget i grotten havde vi bare et problem! Vi skulle samme vej tilbage, men denne gang gik det opad i ca. ½ time. Godt det blæste en god vind. Inde i klostret var der et lille kapel.

31 Her er vi på vej op til et højt punkt, som kaldes Akropoli. På toppen er der en Radiomast og en formidabel udsigt ud over vandet. Udsigt over mod fastlandet eller rettere udsigt over mod den anden side af Souda bugten. Udsigt ned over Chania lufthavn, som vi herefter kørte ned til for at afleverer bilen og flyve hjem til Danmark.

Sommerferie 2012 på São Miguel, den største af de 9 øer, der udgør. Azorerne. fra den 26. juni til 3. juli. Flyvetid ca.

Sommerferie 2012 på São Miguel, den største af de 9 øer, der udgør. Azorerne. fra den 26. juni til 3. juli. Flyvetid ca. Sommerferie 2012 på São Miguel, den største af de 9 øer, der udgør Azorerne. fra den 26. juni til 3. juli. Flyvetid ca. 4½ - 5 timer Vi boede i hovedstaden Ponta Delgada. Rejsearrangør var Bravo Tours

Læs mere

Efterårsferie fra 20. august til 4. oktober 2013

Efterårsferie fra 20. august til 4. oktober 2013 Efterårsferie fra 20. august til 4. oktober 2013 Tirsdag den 20. august 2013 startede vi på vor efterårsferie. Kilometertælleren stod på 228157 og efter lidt luft på tankstationen kørte vi klokken 10 mod

Læs mere

Dagbog USA 18/7 9/8 2006

Dagbog USA 18/7 9/8 2006 Dagbog USA 18/7 9/8 2006 Side 1 af 77 Tirsdag 18/7 Rejsen var lang, men gik ellers godt. Helle kom og hentede os kl 7:15. Hun måtte køre i vores egen bil for her kunne bagagen præcis være i bagagerummet.

Læs mere

Rejsen til Amerika - og turen derovre. fra 23. august til 17. september 2011

Rejsen til Amerika - og turen derovre. fra 23. august til 17. september 2011 Rejsen til Amerika - og turen derovre. fra 23. august til 17. september 2011 A = Cruise America, Denver, Colorado B = KOA Estes park Rockey Mountains, Colorado C = KOA White River RV park, Interior, Bad

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

Rejsebeskrivelse fra turen til Færøerne fra den 31-05 til 07-06-2014.

Rejsebeskrivelse fra turen til Færøerne fra den 31-05 til 07-06-2014. Rejsebeskrivelse fra turen til Færøerne fra den 31-05 til 07-06-2014. For et par år siden var der nogle medlemmer fra klubben der spurgte om jeg kunne tilrettelægge en rejse til Færøerne på motorcykel.

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Der er mange grunde til at tilbringe en ferie i Tjekkiet.

Der er mange grunde til at tilbringe en ferie i Tjekkiet. REJSEBREV fratjekkiet TEKST OG FOTO JOHNNI OG MARGIT BUCH Der er mange grunde til at tilbringe en ferie i Tjekkiet. Jeg vil her bare nævne nogle af dem: En skøn natur, dejlige campingpladser, Cezke Krumlov,

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Så kom dagen endelig. Vi skulle på sommerlejr og denne tur skulle gå til Litauen. Den blå bus og den store trailer blev pakket og Mads, Camilla, Rene, Stig,

Læs mere

Pretzien - Togau Tirsdag d. 20. juli.

Pretzien - Togau Tirsdag d. 20. juli. 28 Pretzien - Togau Tirsdag d. 20. juli. Dagen startede som den plejede med et morgenbad, derefter var der Früstück nede i hotellets kælder, hvor maden var stillet frem til os, den var lidt spartansk,

Læs mere

Dagbog: Min tid i Grønland. Anker Sørensen

Dagbog: Min tid i Grønland. Anker Sørensen Anker Sørensen 1 Dagbog: Min tid i Grønland Anker Sørensen 1965 1971. og besøg i sommeren 1998. Onsdag,d.11.8.1965. Dagen er nået, og med stor forventning om det, der venter mig af oplevelser og arbejde,

Læs mere

Mallorca træningstur 9-16. maj.

Mallorca træningstur 9-16. maj. Mallorca træningstur 9-16. maj. Referent: Claus og Bjørn. Onsdag d 9. maj. var dagen hvor vi endelig skulle af sted til forårets træningstur på Mallorca. Vi dvs. Niels og Poul fra Dragør Cykelmotion samt

Læs mere

Til Normandiet fra 7. april til 21. april 2013.

Til Normandiet fra 7. april til 21. april 2013. Til Normandiet fra 7. april til 21. april 2013. Vi skulle lige til et storslået bryllup for sønnen 6. april 2013 på Røj Gammelgård, en herregård, der ligger lidt udenfor Kolding, inden vi efter morgenmaden

Læs mere

Min tur. til. New York City

Min tur. til. New York City Min tur til New York City 19. - 28. marts 2000 Indholdsfortegnelse Emne... Side 1 Dagbog... 3 1.1 Søndag den 19. marts 2000... 3 1.2 Mandag den 20. marts 2000... 4 1.3 Tirsdag den 21. marts 2000... 5 1.4

Læs mere

Tur med autocamper til Rusland og Sibirien 2007

Tur med autocamper til Rusland og Sibirien 2007 Tur med autocamper til Rusland og Sibirien 2007 Det hele startede i september 2006. Arthur, Eva og Kaj var ved at planlægge en tur gennem Ukraine og Rusland helt til Sibirien. Vi var netop kommet hjem

Læs mere

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Australien Rundt 11. september 27. november 2008 Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Hanne og Heinz Rettig drog midt i september til Australien. Foran venter tre måneder med først bilferie,

Læs mere

ROSA. Gennem 10 lande til Kreta. Tekst & foto: Vivi & Steen (3082)

ROSA. Gennem 10 lande til Kreta. Tekst & foto: Vivi & Steen (3082) Tekst & foto: Vivi & Steen (3082) På mødestedet i Grado, Italien startede vi med langbord om aftenen. Og det havde vi så stort set hver dag, når ikke der var et andet arrangement i kalenderen ROSA Dag

Læs mere

REJSEAVISEN5. Rushmore. Fire præsidenter hugget i klipperne (Jonas, 3. juli 2010)

REJSEAVISEN5. Rushmore. Fire præsidenter hugget i klipperne (Jonas, 3. juli 2010) REJSEAVISEN5 Familie Rask Hansen s rejseavis Rushmore Fire præsidenter hugget i klipperne (Jonas, 3. juli 2010) Efter vi havde kørt ca. 100 km kom vi endelig til Mount Rushmore. Mount Rushmore, er en klippe,

Læs mere

USA turen 2015. 22.april 14. maj. Søndag den 10. maj. (Merete) Stater på turen: Illinois, Iowa, Nebraska, Colorado, Utah, Arizona og Californien.

USA turen 2015. 22.april 14. maj. Søndag den 10. maj. (Merete) Stater på turen: Illinois, Iowa, Nebraska, Colorado, Utah, Arizona og Californien. USA turen 2015 22.april 14. maj. Stater på turen: Illinois, Iowa, Nebraska, Colorado, Utah, Arizona og Californien. Søndag den 10. maj. (Merete) Bilens tæller stod på 4.006 miles. I dag var der fælles

Læs mere

2015 Ekspedition Vestnorge til Nordkapp.

2015 Ekspedition Vestnorge til Nordkapp. 2015 Ekspedition Vestnorge til Nordkapp. Sig nærmer tiden, hvor vi stopper på arbejdsmarkedet. Jeg for at gå på pension, og Karin for at gå på efterløn med udgangen af august 2015. Med ferie og seniordage

Læs mere

OM KRETA 1 KRETA. Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

OM KRETA 1 KRETA. Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER OM KRETA 1 KRETA Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 OM KRETA Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

2011 Kr. Himmelfart i Berlin.

2011 Kr. Himmelfart i Berlin. 2011 Kr. Himmelfart i Berlin. Her er lidt fra vores Kr. Himmelfartstur til Berlin. At vi kom til Berlin i Kr. Himmelfartsferien, må vi sige skete meget spontant. Jeg var torsdag i ugen før til afskedsreception

Læs mere

Studietur til Egypten 2.u 03/04

Studietur til Egypten 2.u 03/04 Studietur til Egypten 2.u 03/04 5.-12.oktober 2003 feat. Poul Jørgensen og Erik Skude Skrevet af Michael O. og Lea 2.u. Søndag d. 5/10-03 Så kom den længe ventede afrejsedag. Vi mødtes i Kastrup lufthavn

Læs mere

En 35-dages rejse New Zealand rundt.

En 35-dages rejse New Zealand rundt. BØRGE JENSEN ESKILDSEN Ravnsbjergparken 15, Skelhøje 7470 Karup 86662688/22812127 mail.: bje.oasen@fibermail.dk En 35-dages rejse New Zealand rundt. 11.11 2010. Afgang fra Karup til København, hvorfra

Læs mere

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede.

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede. Støtteforeningen Hjælp de ældre i Rumænien Formandens beretning 2012 Da vi sidste år vedtog, at ændre vores vedtægter, således, at vi overgav plejehjemmets drift til Torben, og valgte at starte et nyt

Læs mere

NEW ZEALAND nyt. Indhold: Afrejse fra Danmark. Hej Venner og venners venner.

NEW ZEALAND nyt. Indhold: Afrejse fra Danmark. Hej Venner og venners venner. NEW ZEALAND nyt Nyhedsbrev nr. 1 10. februar 2009 Indhold: Afrejse fra Danmark Bangkok, Thailand Onsdag 4. februar 2009. ( redigeret af Bent) Hej Venner og venners venner. Spøjs indledning ikke, - men

Læs mere

TUR RUNDT I EUROPA 2013

TUR RUNDT I EUROPA 2013 TUR RUNDT I EUROPA 2013 Meget tidligt om morgenen den 27. august (midt om natten) var det tid at gå den lille tur fra Strandmøllevej til Netto ved Munkholmvej, for det var nemlig derfra, at bussen skulle

Læs mere

Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der

Læs mere