Beskidy MTB trophy 2014

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beskidy MTB trophy 2014"

Transkript

1 Beskidy MTB trophy 2014 Hvad får voksne mennesker til at kører 28 timer i bil, leve af sukker geler, sove med ørerpropper på tremandsværelser og kører sig selv i hegnet fire dage i træk? Dette er beretningen om 6 ryttere, med en kampvægt på den forkerte side af 85kg (på nær én) der fra d juni 2014 tog til det sydlige Polen, nærmere betegnet området omkring Istebna Beskidy. Med den klare overbevisning, at selvom der er bjerge i Polen kan det vel ikke være så slemt! I løbet af vinteren 2014, begyndte ideer og lysten til sommerens MTB udfordring stille og roligt at snige sig ind, blandt os, der sidste år havde været i Polen og køre Beskidy MTB Trophy Den udbredte holdning var dog at vi aldrig skulle der ned igen (sidste år druknede i regn) og at der måtte findes andre gode alternativer. Vi gik i gang med at undersøge hvilke etapeløb i Europa der kunne måle sig med sidste års udfordring. Der var mange af slagsen, Bla Swiss Epic, Schwarwald MTB tour, Saalfelden Etc. Men når vi nåede til essensen af et godt cykelløb (mange højdemeter, flot natur, økonomi, minimum af brugte fridage, afstand fra DK) altså mest for pengene, pegede pilen hver gang i retning af Beskidy MTB Trophy igen!!! Beslutningen om at tage til Beskidy igen blev en kendsgerning, på baggrund af at løbet i år var flyttet 3 uger senere og at det umuligt kunne regne lige så meget en gang til! Så efter lidt lobbyarbejde fik vi samlet 6 ryttere, Per Damgård, Anders Werth, Henrik Truelsen, Michael Lassen, Eske Glad, Jon Andersen (SMTB) fordelt på to biler og to 3 mandsværelser. Vi valgte i år at ofre den enorme sum af kr. 350 ekstra, for at blive opgraderet til et 4* hotel med stort wellnesscenter, vand i bruseren, god mad 3 x dagligt, samt rene håndklæder. Turen derned gik smertefrit. Per havde alle cyklerne og gear i sin Transporter, og vi var fire i Eskes bil, så god plads til alle. Efter ca. 13 timer landede vi i Istebna. Solskin, lækkert hotel og en kold øl. Vores cykler blev indkvarteret i skikælderen dybt under jorden.

2 Onsdag var afsat til afslapning, samling/sidste reparation af cykler, samt en lille trilletur i de Polske bjerge. Nogen skulle skifte hele drivlinjen, mens andre bare skulle efterfylde snask og eksperimentere med montering af klubbens GoPro. Herefter kørte vi en fællestur rund i området, og fik smagt lidt på de stigningsprocenter der ventede os de næste dage. Per var så uheldig at knække en eger, forårsaget at en løsgående sten. Heldigvis havde vi ekstrahjul med så skaden var til at overse. Om aftenen hentede vi vores startnumre og armbånd til massage samt div. merchandise. Vi fik hilst på nogle af de andre danske ryttere og udvekslet skrækhistorier fra sidste år. Debutanterne skulle jo lige have lidt at tænke over inden sengetid. Løbet starter. Torsdag morgen kl går starten på første etape. Efter et overdådigt (efter Polske forhold) morgenbord, mødes vi på P pladsen. Der er en blanding af panik og spænding, Jon har smidt sin hjelm væk og folk vandre i fast rutefart op på værelserne for at hente småting de lige har glemt. Endelig triller vi af sted til startområdet, vi er spændte på at se om der overhovedet er stillet noget op? (Vi var forbi dagen før og her var overraskende stille og ikke en sjæl, eller et flag) YES, YES, alt er klar, Specialized dækbuen, følgebiler og hundredvis af MTB`er, højttalere med dundrende polkadisco. Jeg træder af på naturens vegne sammen med Jon, og vi kommer til at grine da vi lige udveksler puls niveau på vores GPS. 118 siger min puls og jeg stå bum stille, det snurre i maven på den gode måde. Jon har det på samme måde og vi bliver enige om at det jo er det, det hele handler om, spænding, glæde og lidt sund frygt for hvad der venter os. I startbåsen står vi alle 6 samlet, alle er lidt overstadige, der bliver taget de sidste billeder og givet de sidste go tur hilsner.

3 Speakeren tæller ned fra ti på Polskiengelsk, og alle tæller med (fed stemning). Vi starter med følge bil de første km. Herfra går det gradvist stejlere og stejlere op. Vi ligger stadig rimeligt samlet og benene er gode. Efter en times tid går det endelig nedad igen, men hvilke nedkørsel. Jeg kunne huske den fra sidste år og har siden, tit tænkt på om den i virkeligheden var så stejl.det var den!!! Bremserne begynder først at lugte, herefter begynder de at fade (svampefornemmelse i bremsegrebet) og begge greb bliver trykket helt i bund uden dog at have nogen synderlig virkning, cyklen accelerer stadig, shit. Alle kommer helskindet ned og næste opkørsel starter, først blidt, så stejl for til sidst at gå direkte op i himmelen. Jeg kan kun tale for mig selv, men her blev jeg dæleme i tvivl om jeg var klar! Jeg kører max. og kan faktisk ikke træde cyklen, jeg nægter at stå af og trække på første etape (det burde jeg nok have gjort) og da jeg når toppen som er et ski ressort på toppen af en skibakke, er det med tunnelsyn og en svimmelhed, enhver teenager vil misunde mig en lørdag aften. Jon er trækket fra, jeg kan se ham i det fjerne, Truelsen er lige bag mig og Anders og Per battler bagude. Lassen tager den med ro efter at have knækket kæden, allerede efter 6 km. Han får den samlet med sit uundværlige multitools. Solen skinner stadig da vi efter 4-5 timer når målstregen i Istebna. Der er blevet byttet pladser ude på ruten og vi har alle, trods formaninger og taktik om at lægge stille og roligt ud, kørt os helt ud til grænsen, og nogen over. Så er vi i gang! Hvad gør man ikke for at slå en klubkammerat. Skidt med at man bliver nr. 135 bare man er før sin klubkammerat. Placering i de enkeltes klasser: 19 Jon 04:07:00,03 25 Henrik 04:14:25,78 26 Eske 04:16:09,59 59 Anders 04:22:58,11 41 Per 04:31:38,00 15 Lassen 05:35:22,89 Jeg triller tilbage til hotellet, med en følelse af at være i gang, men også en ordentlig en over snuden. Det var virkelig en sej omgang, min gearing var alt for høj og jeg må indse at det hedder 30 tands tøseklinge foran på resten af turen (Køre 1 x 11). Kunne man købe en 28 eller sågar en 26 havde jeg slået til med det samme. Vi får vasket cyklerne og trækker os tilbage på værelserne inden vi mødes til aftensmaden. Jon og Per deler af deres papvin på værelset inden sengetid og vi går hver til sit. Stage II Klokke ringer uret, men det er ikke nødvendigt, for manden med kantklipperen er allerede i gang igen, han mangler stadig et par tønder land af skibakken lige uden for døren. På værelse 13 har vi været

4 oppe kl da Per havde stillet sit vækkeur forkert. Vi når alle op og er i gang med første skud energidrik før vi finder ud af, at det stadig er nat. Jon og jeg øffer lidt, men kryber tilbage under dynen, dog uden lige at kunne falde i søvn igen, en ny dag venter jo snart. Dagens etape er på 72 km og er løbets længste. Her udover skal vi køre 17 km ind i Tjekkiet for at nå startområdet, som viser sig at være en flyvende start, altså uden hold ved ankomsten til startområdet, hvilke kom noget bag på nogle af os. Benene er tunge, skyerne hænger lavt og det begynder at regne da starten går, som vanligt starter vi right up. Vi bliver spredt for alle vinde. Efter et par lange seje opkørsler og nogle fede nedkørsler, når vi det første sted i løbet hvor der er noget der ligner danske forhold. Lidt singletrack, træstammer og rødder. Her kan vi endelig lære de små sydlændinge noget om at køre på cykel. De er bange for rødder og kan ikke holde gang i en cykel når det er fladt, men det kan vi!!!! Så er det godt at den type spor ca. udgør 1.5% af alt hvad vi møder ;-). Regnen tager af og vi når ikke at blive rigtig våde, til gengæld vil etapen ingen ende tage, vi runder 1014 hdm. De små piger viser os hvordan man cykler opad med høj kadence (godt at det også gik nedad igen) vi tømmer depoterne det bedste vi har lært, nogen fylder deres Camelbak (rygsæk med væskeblære) andre deres dunke. Jeg selv fik herudover mellem 8-10 bananer pr. etape, for at kunne holde sukkerbalancen. Jon kommer igen først, og jeg undre mig over ikke at blive overhalet af Truelsen da jeg er totalt smadret fra dagen før. Det viser sig dog at have en forklaring, da Henrik kommer ind i Harley style. Henriks bagdæmper har opgivet ævred på en af de brutale nedkørsler, hvor der ligger sten på størrelse med fodbolde og drops ud over det sædvanlige. Henrik præstere at køre 2/3 af etapen med en cykel der peger op i luften og med sænket undervogn, imponerende! Per døjer stadig med noget forkølelse og er ikke på toppen, Anders er udsædvanlig frisk, og kommer med overskudsbemærkninger om at han troede det måske var værre!

5 Vi venter i målområdet på Michael, men beslutter efter noget tid at køre hjem da vi alle hundefryser og er smådårlige, på nær FriskeAnders. Klokken er nu og Michael er stadig ikke dukket op, og vi bliver urolige om der er sket noget. Men lige som vi skal til at begive os ned til målet igen, triller Hr. Lassen ind på hotellet. Michael har i dag brugt 8timer 57 min. i sporet, plus ca. 1 time i transport til startområde respekt! 18 Jon 05:34:13,23 22 Eske 05:36:30,29 28 Henrik 05:51:38,57 62 Anders 05:54:59,90 47 Per 6:24:11,50 15 Lassen 08:57:42,32 Stage lll Alle er nu mærket af strabadserne fra de foregående dage. Der er stille ved morgenbordet, og for første gang ser man tvivlen komme snigende. Er det måske en lidt for stor mundfuld? Aftenens svømmetur og jacuzzi efterfulgt af massage har hjulpet, men det er stadig smertefuldt at gå ned af trapperne og bevæge sig i det hele taget. Alle ved morgenbordet kommer med formaninger om at de i dag bare skal tage det stille og roligt Michael vælger at trække sig efter to ekstremt hårde dage hvor han har tilbragt alt for mange timer i sadlen. Michael er dog ved godt mod og tager med ned i startområdet, og følger feltet med ud til første stigning. Henrik har tilbragt det meste af aftenen i værkstedet nede ved mål området, hvor han på bedste håndtegnsmaner har aftalt at de interne Polske mekanikere at de skulle se på hans bagdæmper. Det siges at de kan lave alt, det lykkes dog ikke at få Henriks bagdæmper fikset, men det bliver dog lavet sådan at han har mulighed for at fortsætter, med låst bagdæmper og helt åben forgaffel. I startområdet er iveren for at komme helt frem i båsen ikke så stor mere. Jeg selv må hænge hen over cyklen i minutterne op til start for ikke at kaste op. En blanding af energidrik og udmattelse er ikke altid det bedste miks.

6 Dagens etape byder på det højeste bjerg 1192 m. Efter starten spredes vi igen i det store felt der strækker sig som en lang slange ned af de små bjergveje og stier, et fantastisk syn at se på, og opleve. Ryttere respektere hinanden så det kan lykkes at komme ind på et lille smalt spor, uden nogen råber eller desperat prøver at overhale. Jeg oplevede det kun en gang, hvor der var en der gik amok og råbte skældsord efter en anden rytter som han var blevet overhalet af på en skrap nedkørsel, med ordene hvad laver du, din store spasseridiot hvor mon han kom fra? Anders Werth og jeg følges ad, mens Jon og Henrik har fundet det tunge gear frem og forsvinder i det store felt længere fremme. Første stigning starter op ad, så går det mere op, for til sidst at slutte på en stigning af de berygtede beton fliser, vel nok 25%. OverskudsAnders, stå lige af i mængden af tilskuere og frådende ryttere der gisper efter vejret på toppen af skibakken, og tager en selfie til familien derhjemme, for efterfølgende lige at køre op til mig igen. Godt at jeg først fik det at vide efterfølgende, ellers tror jeg vidst nok at moralen havde lidt et knæk ;-)) Efter et par timer passere vi Henrik som nu er punkteret. Tempoet får et lille nøk og til sidst taber jeg Anders på en nedkørsel. Faktisk har jeg fået det bedre og der er ved at være hul igennem.. tror jeg for igen, igen kommer Henrik op med et lille Hej Vi taler kort sammen og Henrik sætter tempoet op, der er ca. 15 km til mål, som slutter opad. Så er det, at der går Slushcup i den Han skal ikke have den foræret, tænker jeg, og vi køre som død og helvede.. de sidste kilometer. Vi har dog begge overset den sidste stigning. Med Henrik 50 meter foran drejer vi ind gennem en lille landsby, vi kan se nogle ryttere køre langt oppe på bjergsiden, og vi forventer at vi skal samme sted hen, dog via en snoede serpentiner vej, der må gå rundt om bjerget!!! Men nej, serpentiner er for landevejsfolk, på MTB går det direkte op af bjerget! Vi møder den stejleste stigning på turen, godt nok på de berygtede betonfliser, men hold nu kæft den er stejl. Laveste gear, op at stå, cm. af gangen, kæmper vi os op i huggende bevægelser. Jeg tager mig selv i at tale til mig selv, med opmuntrende bemærkninger i mens snot og savl hænger i guirlander. Henrik holder forspringet og vi når mål totalt udmattet men med en god fornemmelse af vi har kørt stærkt. Anders kommer lidt efter og vi følges ad til Hotellet. Heldigvis er det 10 km ned af bakke. Lidt efter kommer Per dryssende, glad og tilfreds. Han har taget det roligt og har masser af overskud. På værelset mødes jeg med Jon, som er kommet ind lidt før Henrik og jeg. Jon er lige så smadret og efter et kort bad, ligger vi i hver sin seng, med skælvende krop og bare venter på at få det bedre. Alt hvad der kan spises stoppes i halsen men lige meget hjælper det, ind til Jon får den gale ide at vi selvfølgelig skal have en Redbull og et glas rødvin. Wupti, det hjalp, nu kan vi i det mindste bevæge os ned og vaske cykler!

7 Nr. 16 Jon 04:33:19,60 Nr. 21 Henrik 04:40:22,89 Nr. 22 Eske 04:41:12,34 Nr. 56 Anders 04:52:03,43 Nr. 42 Per 05:12:21,98 Aftenen stod på massage på den lokale skole, som nogle af os havde bestilt hjemmefra. Her er indkaldt et team fra en skole for sportsmassører som tager sig kærligt af os. Der er to massører pr mand og de ved lige hvor man er øm når man har cyklet et par dage, skal jeg hilse at sige. Efterfølgende lidt social hygge på værelse 13, med et glas rødvin. Stage llll Sidste etape er lige foran os, endelig. Rutinerne med at stå op kl ned og spise morgenmad, fylde dunke, finde vasketøj der er tørt, pakke geler og så ned og hente cykel, er ved at sidde der. Stemningen er så småt vendt, alle ser frem til at komme over stregen i Istebna samme eftermiddag, dog kan vi ikke undertrykke at vores kroppe har været udsat for en gang voldsomme polske klø. Det starter med nakken og skuldrene samt overarmene, ned over lænden til to døde klumper kød som man normalt ville kalde ben. Ja man kan da mærke at man lever! Sidste etape er en gentagelse af sidst års 3. etape. Det starter barsk med en lang opkørsel som slutter på en mega stejl nedkørsel, som kommer alt for tidligt, dvs. at der op står kø. Nogle begynder at gå nedad imens andre forsøger at overhale på den meget smalle sti, som er beklædt med græs, som igen skjuler enorme huller og sten. Alt er et øjeblik kaos, men det går heldigvis i glemmebogen når vi rammer bunden og køre et fedt trail stykke langs en flod. Jeg kommer op til Jon og også forbi. Næste opkørsel er meget stejl og lang, med start på fliser som går over i grusvej, som igen går over i singletrack. Jon er stadig bag mig, så tempoet bliver skruet op til max. Nær toppen kommer hejmanden i form af Henrik Truelsen selvfølgelig forbi. Nu ligger vi tre så og køre om kap som gjaldt det livet. Jon er hurtigst op, Henrik på de flade stykker og undertegnet må glemme alt om bremser når det går ned af, men så er der også en chance for at holde trit med de to andre.

8 Sådan fortsætter det til 2. depot hvor Henrik og Jeg har sat Jon (for første gang på turen) Henrik taber luft i sin bagdæmper men møder heldigvis sin mekanikerven ved depotet, som hurtig fikser problemet. Jeg kommer først ind på etapens længste stigningen efterfulgt af Henrik. På et tidspunkt kommer Henrik op til mig, vi kikker lidt på situationen og udveksler pulstal. Vi bliver enige om at vi er lige presset. Men det er vi ikke, Henrik køre væk og ser sig aldrig tilbage. (efterfølgende har vi grint meget af at vi begge sad og ventede på at den anden skulle spørge om vi ikke skulle afblæse kampen og følges ad hjem derfra). Syvende top er overvundet og nu går det kun nedad. Vi har passeret den berømte dæmning i Wisla og landskabet begynder at virke bekendt. Skolen dukker op og højttaleren fra stadion kan høres i det fjerne. Man får pludselig kræfter til at rejse sig op og give det sidste. Klumpen i halsen kommer selvfølgelig også, sammen med et lille skulderklap til sig selv, du gjorde det sgu du gamle. I mål får vi overrakt Finisher T-Shirten, jeg finder Henrik som kommer helt afslappet med nyvasket cykel og et stort smil. Vi får lige taget en Selfie, inden Jon dukker op. Han er mere opsat på at høre hvor længe vi har været inde, så han kan finde ud af om hans samlede 1. plads (blandt os 6) er sikret. Vi går hen til målstregen hvor vi ligger/sidder og hepper Anders og Per i mål. Henrik køre All time bedste resultat hjem til en Kalundborg CC rytter med en 12. plads i H40 på dagen, vildt flot. Jon kommer i mål med kun én bremseskive. Den bagerste skive har revet sig løs, og han har kørt den sidste halvdel, kun med forbremsen. Super sejt med de nedkørsler. Nr. 12 Henrik 04:53:16,15 Nr. 19 Eske 05:01:04,42 Nr. 21 Jon 05:03:43,29 Nr. 67 Anders 05:28:57,64 Nr. 40 Per 05:41:53,21

9 Jeg kan selvfølgelig kun udtale mig på egne vegne, men tro alligevel, at det rammer meget godt når jeg har en oplevelse af, at det var den perfekte tur, for dem der vil have udfordringer både når det gælder ekstreme opkørsler og i den grad nedkørsler. Panorama udsigter og skover som er uvirkelige flotte. Godt og struktureret arrangement hvor alt klapper. Samt et hotel der denne gang, levede op til hvad man kan forvente af en base hvor man kan slappe af og få noget ordentligt at spise, til en yderst rimelig pris. Ikke mindst 6 dage hvor man kan nørde omkring sin sport sammen med nogle mennesker, som er lige så tosset som en selv. Samlet resultat efter fire etaper, generelt og klassevis, samt teamkonkurrence: G96 K17 JON 04:07:00 (113) 05:34:13 (109) 04:33:20 (104) 05:03:43 (111) 19:18:16 G107 K19 ESKE 04:16:10 (134) 05:36:30 (115) 04:41:12 (117) 05:01:04 (103) 19:34:57 G110 K21 HENRIK 04:14:26 (130) 05:51:39 (138) 04:40:23 (113) 04:53:16 (80) 19:39:43 G135 K58 ANDERS 04:22:58 (146) 05:55:00 (148) 04:52:03 (143) 05:28:58 (151) 20:38:59 G177 K42 PER 04:31:38 (181) 06:24:11 (201) 05:12:22 (190) 05:41:53 (179) 21:50:05 DNF DNF MICHAEL 05:35:23 (288) 08:57:42 (291) DNF DNS DNF Nr. 11 Team Kalundborg CC, Samlet (MEN) timer 58:32:56 Aftenen står på social hygge, kæmpe præmieoverrækkelse i målområdet og hvor vi går i byen og spiser pizza og andre lækkerier. Cyklerne bliver pakket så vi er klar til at forlade Istebna allerede kl næste dag. Vi får speciallavet vores morgenmad næste morgen, hvor vores tjener møder ind tidligere bare for at betjene os. Tretten en halv time senere holder vi i Kalundborg, hvor den står på sct. Hans for nogles vedkomne, mens andre bare skal hjem og ligge på langs og blive forkælet. Tak til alle Jer som var med til at gøren turen uforglemmelig. Med venlig hilsen E. Glad

10

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

Beskidy, MTB Trophy 2013

Beskidy, MTB Trophy 2013 Beskidy, MTB Trophy 2013 Hvad der startede som en løs invitation, vedr. et MTB-eventyr til de Polske Alper engang til sommer, over et billardbord i skuret ved Munkesøen, en mørk vinteraften, skulle vise

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009.

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. Vejen til Ironman Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. 25.september 2008 besluttede jeg mig for at gennemføre en Ironman, og det skulle være den 4. oktober 2009 i Barcelona. På det

Læs mere

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner)

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner) Nedenstående beretning er skrevet af Finn Agerbo Nielsen fra Åskov cykelmotion som jeg 2 gange har kørt Paris-Brest-Paris med og som jeg delte værelse med på denne tur, jeg har fået lov til at bruge hans

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux DEL 3 Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux I dag skulle Qashqai en vise, hvad den duede til. Der havde ikke været megen bjergkørsel indtil nu, så i dag skulle vi besejre Mont Ventoux. Toppen

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Lidt info om turen til Beskidy MTB Trophy 2013 28/5 2/6

Lidt info om turen til Beskidy MTB Trophy 2013 28/5 2/6 Lidt info om turen til Beskidy MTB Trophy 2013 28/5 2/6 1 DELTAGERE Jon Andersen jon.andersen@nov.com Thomas Skov thee.skov@gmail.com Henrik Glendorf henrikglendorf@hotmail.com Jesper Davidsen jesper.davidsen@gmail.com

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development Sport as a Tool for Development Deltagernes egne beretninger Læs tre inspirerende historier fra nogle af de unge, der har været i Ghana som idrætsvolontører. 2 Det har givet mig uendeligt meget, at deltage

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 34th. udgave. Vores klubtur blev arrangeret af Sune Boelskifte i år og hans forslag lød på Tilff Bastogne Tilff. Et løb som bliver afholdt i Belgien og som har været kørt

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 3. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 3. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 3 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge3_minkrop.indd 1 06/07/10 11.21 Uge 3 l Min krop Det er begyndt at regne, og Hipp og

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris:

Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris: Interviewer1: Kan du fortælle lidt om dig selv og din baggrund? Chris: Jeg kan prøve. Kom på et sidespor med stofmisbrug og gik de forkerte veje og mødte nogle forkerte mennesker. Så røg jeg hurtigt med

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i.

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 13. december 2006 Year 5, Number 5 I denne udgave Hvad du skal gøre inden start Info om 3. afdeling Slushcup FAQ Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk

Læs mere

Flygtningen (Final draft) 8.B - Henriette Hørlück Skole

Flygtningen (Final draft) 8.B - Henriette Hørlück Skole Flygtningen (Final draft) af 8.B - Henriette Hørlück Skole SC 1- GANGEN (DAG 1) Burhan går ned ad gangen mod klasseværelset. Han hører musik på sin mobil. Folk stopper deres snak. Elev 1 (Karls ven) ser

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 17 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge17_sund og stµrk.indd 1 06/07/10 12.06 Uge 17 l Sund og stærk Det er en

Læs mere

Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999

Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999 Dovrefjell og Snøhetta i Norge 1999 Hovedmålet med vores tur i Dovrefjell var at komme op på toppen af Snøhetta. Snøhetta er et af Norges højeste bjerge 2286 m.o.h. kun ca. 200 meter lavere end det højeste

Læs mere

Telemarksturen 2006.

Telemarksturen 2006. Telemarksturen 2006. Per Skjødt, Johnny Nielsen og Lars Mose havde besluttet sig for at deltage i årets Telemarkstur i Norge. Turen var lavet om fra at være en 2 dags tur til en én dags tur og så korte

Læs mere

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg Dansk Politiidrætsforbund 3. afdeling af MTB -Vintercup 2010/2011 Arrangør: PI-Silkeborg PI-Silkeborg ønsker alle velkommen til den 3. afdeling af MTB-Vintercup 2010/2011 I år har vi i skrivende stund

Læs mere

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Mødested/omklædning: Ved Silkeborg Hallerne, Ansvej 110-120, 8600 Silkeborg Der er ca. 4 km. til startstedet. Løbsstart:

Læs mere

sidste mand på vores hold er Nick Røsner fra Ringsted men pga. forretningsmiddag dagen før så stødte han først til gruppen i Greve.

sidste mand på vores hold er Nick Røsner fra Ringsted men pga. forretningsmiddag dagen før så stødte han først til gruppen i Greve. DRSR 2012 Den Rigtige Sjælland Rundt 475 Km over 2 dage startede fredag morgen den 14 Juni kl 7 med start fra Kirke Helsinge sportsplads. Vi kørte mod uret altså nedenom mod Slagelse Korsør Næstved og

Læs mere

Mennesker på flugt. Ask Holmsgaard, Mennesker på flugt, 2002. Ask Holmsgaard og Clio Online.

Mennesker på flugt. Ask Holmsgaard, Mennesker på flugt, 2002. Ask Holmsgaard og Clio Online. Mennesker på flugt Skrevet af Ask Holmsgaard Så er vi fremme. Det er en iskold fredag efterårsaften. Vi stiger ud på den lille station og går ned på pladsen, hvor vi skal mødes. Det er ikke helt mørkt.

Læs mere

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt dem og sagde til dem:»fred være med jer!«da han havde

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin Trine Bjerre & Kirsten Ruth Oskar i Legeland Forlaget Den lille Delfin Oskar i Legeland af Trine Bjerre & Kirsten Ruth 2014 1. udgave, 1. oplag isbn-13: 978-87-996221-3-9 Tekst & Lay-out: Trine Bjerre

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev:

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev: Mopsy og Daddy Cool Biffer stod tidligt op. De andre lå stadig og sov i Svend-fra-Skovens hule. Han gik op til lande - vejen og begyndte at gå tilbage mod sommer - huset. En landmand gav ham et lift på

Læs mere

Tyven. Annika Ta dig nu sammen, vi har jo snart fri. Bo kigger på armen for at se hvad klokken er, han glemmer igen at han ikke har noget ur.

Tyven. Annika Ta dig nu sammen, vi har jo snart fri. Bo kigger på armen for at se hvad klokken er, han glemmer igen at han ikke har noget ur. Tyven SC 1. INT. KLASSEN VINTER MORGEN. Klassen sidder og laver gruppearbejde i klasseværelset. De har religion. sidder og arbejder sammen med. De sidder og arbejder med lignelsen om det mistede får. Man

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam.

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam. SCENE 1 - I SKOLEGANGEN - DAG Jonas sidder på en bænk på gangen foran klasselokalet og kigger forelsket på Marie, som står lidt derfra i samtale med Clara. Pigerne kigger skjult hen på ham. Det er frikvarter

Læs mere

Team Hjallerup. Tour de Alperne

Team Hjallerup. Tour de Alperne Team Hjallerup Tour de Alperne 2010 Dag 1. Fredag d. 9. juli 2010. Efter at bilerne var pakket med cykler og bagage torsdag aften, var det afgang til de franske alper fredag kl. ca. 00:00. De forventningsfulde

Læs mere

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole Manus navn... Et manuskript af 8CDE Antvorskov Skole 3. Gennemskrivning, marts 2016 SCENE 1 INT DAG KLASSELOKALE: Klassen er i gang med gruppearbejde. De sidder spredt og man kan høre en summen af småsnak.

Læs mere

I SOMMERHUS Final draft

I SOMMERHUS Final draft I SOMMERHUS Final draft SCENE 1 - SKOLE (DAG, EXT.) står og læner sig op ad en bil foran en skole. Han har en smøg i den ene hånd og en iphone i den anden. Han er kunstertype, har pjusket hår og slidte

Læs mere

Indbydelse til 2. afd. af MTB-vintercup. Tirsdag d. 12. november Arrangør: PI-Vejle

Indbydelse til 2. afd. af MTB-vintercup. Tirsdag d. 12. november Arrangør: PI-Vejle Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 2. afd. af MTB-vintercup Tirsdag d. 12. november 2013 Arrangør: PI-Vejle Velkommen På vegne af Politiets Idrætsforening i Vejle vil jeg gerne byde alle deltagere,

Læs mere

Ironman 70.3 Luxembourg 2016 Henrik Stok Eskildsen

Ironman 70.3 Luxembourg 2016 Henrik Stok Eskildsen Ironman 70.3 Luxembourg 2016 Henrik Stok Eskildsen Optakt Ironman 70.3 Luxembourg var et stævne jeg virkelig havde glædet mig til i længere tid. For det første er Luxembourg mit andet hjemland i og med

Læs mere

Overraskelse. Vi kører mod syd og der ligger River Kwai ikke. Nå, men hvad skal vi så se i dag.

Overraskelse. Vi kører mod syd og der ligger River Kwai ikke. Nå, men hvad skal vi så se i dag. Turen går til Thailand Juni og Juli 2010 (dag 8) Klokken 7 er godt nok tidligt når man har ferie. Om en time så kom A(Phanu) og konen og henter os. Morgenmad og opvask klares på rekordtid og vi er klar

Læs mere

HENRIK - I kan slet ikke gøre noget, uden at holde jer inde, indtil videre.

HENRIK - I kan slet ikke gøre noget, uden at holde jer inde, indtil videre. (Henrik - Leander, Octavius, begge drukne, især Octavius). HENRIK - Herre! LEANDER - Hvad vil du? HENRIK - Jeg, og I... LEANDER - Hvad Jeg og I? Hvad skal det sige? HENRIK - Nu er det altså sket. LEANDER

Læs mere

Våbenbrødre. Salzkammergut Trophy d. 12. juli 2014

Våbenbrødre. Salzkammergut Trophy d. 12. juli 2014 Våbenbrødre. Salzkammergut Trophy d. 12. juli 2014 Sorø MTB besluttede ved et teammøde i uge 42, 2013, at Salzkammergut Trophy skulle være det største sæsonmål i 2014. Et par uger senere var vi 7 tilmeldte

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Dag 6 Island d. 7/8-2016

Dag 6 Island d. 7/8-2016 Dag 6 Island d. 7/8-2016 Vi vågnede op til en tør og flot morgen, dvs. nogle gange sover børnene længe, men de kommer også sent i seng. I stedet for at tage Ringvejen rundt, ville vi krydse via F-vejene,

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

1. Orange rute fra Spejder hytte til den runde p-plads:

1. Orange rute fra Spejder hytte til den runde p-plads: Kære alle, Tak for tilsagn om at deltage i rutearbejdsdagene i weekenden. Praktisk vil det foregå således at vi mødes på den runde p-plads kl. 10.00 Lørdag og kl. 10.30 Søndag (Pga. Jagt). Her gennemgår

Læs mere

Vejens digte. Inger Jakobsen

Vejens digte. Inger Jakobsen Vejens digte Inger Jakobsen Caminoen i Spanien, maj 2011 EN LILLE VEJ En lille vej Hvid og lysende Med grønt græs i midten Og 1000 blomster oh -bare jeg skulle ned af den. Jeg kan næsten ikke dy mig VEJEN

Læs mere

30-06-2011 Vi er fremme 7.30 på hotel "Belle Aurore, Route de Signal, Alpe d`huez", efter 22,5 timer.

30-06-2011 Vi er fremme 7.30 på hotel Belle Aurore, Route de Signal, Alpe d`huez, efter 22,5 timer. LA MARMOTTE 2011 29-06-2011 Står op kl.5.00. Cyklen er pakket i en transportkasse (Cykelpapkasse fra Fusion). Har lavet en pakkeliste med Stubbe (min bror), alt er dobbelt tjekket og pakket aftenen før.

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Nicole Boyle Rødtnes. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Nicole Boyle Rødtnes. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Nicole Boyle Rødtnes Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Vi var ti år, da zombie-virussen brød ud. Det hele startede, da et krydstogtskib sank. Flere hundrede druknede. Alle troede, det var et uheld.

Læs mere

Kan man cykle 24 timer som overvægtig? Få svaret her!

Kan man cykle 24 timer som overvægtig? Få svaret her! Kan man cykle 24 timer som overvægtig? Få svaret her! Kan man som overvægtig spinne 24 timer i træk...øh... Ja da, siger jeg med stolthed i stemmen og meget øm i min popo (som er røv på vestjysk) Jeg havde

Læs mere

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning 1. Int. Jakobs værelse. Dag. Jakob (14 år, kedeligt tøj: matte farver, gør ikke noget ud af sit hår) sidder ved sit skrivebord. Der ligger en stak

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Emne: Nørd side 1. Uge29_nørd.indd 1 06/07/10 12.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29. Emne: Nørd HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Emne: Nørd side 1. Uge29_nørd.indd 1 06/07/10 12. Uge 29 Emne: Nørd Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Emne: Nørd side 1 HIPPY HippHopp Uge29_nørd.indd 1 06/07/10 12.00 Uge 29 l Nørd Hopp har fundet en god pind. Den faldt ned lige

Læs mere

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause)

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) 14 Uvelse AT-intervaller: Der køres på den store rundstrækning (Kurreholmvej) - der skal nok bruges to runder til intervallerne. Ryttere i god form kører 6 x 3/3 (3 min aktiv, 3 min pause) Ryttere i mindre

Læs mere

Heksen Helga Håndvask

Heksen Helga Håndvask Historien om hvorfor Heksen Helga Håndvask lærte at vaske hænder Historie: Lisa Spangby Illustration: Daniel, Dubba PIIIISSSTTT. Ja, det er dig jeg kalder på kom og sæt dig ned, så skal jeg fortælle en

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

HERNINGSHOLMSKOLEN. Prale-Patrick. Gennemskrivning 9. Mette Møller Grout & Jon Nørgaard Poulsen 03-06-2009. Til Station-Next, Nisse. Manuskript.

HERNINGSHOLMSKOLEN. Prale-Patrick. Gennemskrivning 9. Mette Møller Grout & Jon Nørgaard Poulsen 03-06-2009. Til Station-Next, Nisse. Manuskript. HERNINGSHOLMSKOLEN Prale-Patrick Gennemskrivning 9 Mette Møller Grout & Jon Nørgaard Poulsen 03-06-2009 Til Station-Next, Nisse. Manuskript. 1. Ext. Bænk i skolegården. Dag. PATRICK og JOSEFINE sidder

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VEJLE 12. FEBRUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Vejle 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

EM MTB 2012. Fredag d 10 august (afrejse)

EM MTB 2012. Fredag d 10 august (afrejse) EM MTB 2012 Fredag d 10 august (afrejse) Klokken er 19:00 og tiden er inde for afgang mod graz hvor jeg skulle k re EM i MTB. Der var cirka 18 timers k rsel forude. Ugen op til har v ret prop fyldt med

Læs mere

Hemmeligheden (Endelig gennemskrivning, januar 2012) 7.1, Helsinge Realskole (Jonathan T. Rasmussen & Caroline T. Pag) Opdiggtet historie.

Hemmeligheden (Endelig gennemskrivning, januar 2012) 7.1, Helsinge Realskole (Jonathan T. Rasmussen & Caroline T. Pag) Opdiggtet historie. Hemmeligheden (Endelig gennemskrivning, januar 2012) Af 7.1, Helsinge Realskole (Jonathan T. Rasmussen & Caroline T. Pag) Opdiggtet historie. SC. 1 INT. S VÆRELSE [PLEASEINSERT\PRERENDERUNICODE{ÂĂŞ}INTOPREAMBLE]

Læs mere

Nøgen. og på dybt vand

Nøgen. og på dybt vand Nøgen og på dybt vand Hver søndag aften tropper en flok nordjyder op i Sofiendal Svømmehal i Aalborg. De samles for at svømme og svede i saunaen. Og så er de nøgne. Tekst og foto af Michala Rosendahl For

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

MANDEN I SKOVEN ET MANUSKRIPT AF DAVID, ALBERTE, HALFDAN OG JENNY

MANDEN I SKOVEN ET MANUSKRIPT AF DAVID, ALBERTE, HALFDAN OG JENNY MANDEN I SKOVEN ET MANUSKRIPT AF,, OG 2. GENNEMSKRIVNING NOVEMBER 2014 SC. 1 EXT. PÅ VEJ NED TIL HYTTEN EFTERÅR - EFTERMIDDAG Mand ser Alberte(13), Jenny(13), David(13) og Halfdan(13) Komme cyklende ned

Læs mere

DEN GODE EKSAMEN. Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?

DEN GODE EKSAMEN. Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen? DEN GODE EKSAMEN Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen? De tre etaper Læseperioden - og nej, det er ikke en ferie! DAGEN!! Dagen derpå Læseferien - planlægning er ALT! Før læse ferien

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

ROBERT Må Sally godt lege? MOREN Ikke lige nu Robert. Gå ud og leg med dine venner. Moren kigger på Sally, som smiler til hende og sukker.

ROBERT Må Sally godt lege? MOREN Ikke lige nu Robert. Gå ud og leg med dine venner. Moren kigger på Sally, som smiler til hende og sukker. 1 SC. 1. EXT. KALKBRUDDET - FORÅR - DAG står ved kalkbruddet og flyver med sin drage. Dragen flager i vinden. I baggrunden spiller tre DRENGE på Roberts alder fodbold og råber til hinanden. Roberts drage

Læs mere

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge 09. januar 2014, Ebeltoft VUMB 2014 VUMB L BSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2014@gmail.com WEB www.vumb.dk Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 1 Historien om Speedy En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 2 Hejsa Tamara. Ja, jeg synes lige jeg ville skrive og fortælle dig lidt om

Læs mere