Nyhedsbrev. Vejle kommune forlænger samarbejdet med SHARP i yderligere 12 måneder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Vejle kommune forlænger samarbejdet med SHARP i yderligere 12 måneder"

Transkript

1 SHARP ELECTRONICS DANMARK ISLEVDALVEJ RØDOVRE TLF Indhold i dette nummer Vejle kommune forlænger samarbejdet med SHARP SHARP Servicetekniker bestiger Mont Blanc SHARP lancerer 2 nye højhastighedsmultifunktionsmaskiner SHARP indgår samarbejde med Compu Group i Ringsted SHARP vinder EISA AWARD 2010 / 2011 Odder Fagskole vælger SHARP igen SHARP Print Find din nærmeste SHARP partner Kampagnetilbud til SHARP s kunder Nyhedsbrev Årgang 2010: Nummer 2. Side 1. Vejle kommune forlænger samarbejdet med SHARP i yderligere 12 måneder Vejle kommune indgik i maj måned 2008 en indkøbsaftale med Sharp om levering af kommunens fremtidige kopi- & print løsning. Vejle kommune havde udbudt valg af leverandør som EU-udbud i et tæt samarbejde mellem kommunen og IKR, som er et uvildigt rådgivningsfirma med speciale inden for kopi- & printløsninger. Aftalen som Vejle kommune havde udbudt var valg af eksklusiv leverandør på alle kommunens multifunktionsmaskiner og service på disse. Aftalens løbetid er 2 år, med en option på forlængelse i yderligere 2 år, hvor Vejle kommune netop har forlænget aftalen med SHARP i 12 måneder. Da Vejle kommune gik i udbud i 2008, var vi af den opfattelse, at vi allerede havde en god aftale med vores tidligere leverandør. Da det så var SHARP der vandt det pågældende udbud, var vi selvfølgelig spændte på, om SHARP kunne leve op til vores krav og forventninger. Vi må sige, at leverandørskiftet er sket uden problemer og vores forventninger til såvel kvalitet og service er blevet indfriet, siger indkøbskonsulent ved Vejle kommune, Ejgil D. Knudsen. Vejle kommune har i dag over 150 SHARP multifunktionsmaskiner, hvor over halvdelen er farvemaskiner. IKR analyserer behovet når der kommer et ønske fra en institution i kommunen om at få en ny maskine. IKR vælger herefter den maskine fra SHARP, som passer til institutionens behov og bestiller den hos SHARP, efter godkendelse fra Vejle kommune. På denne måde er det enkelt for kommunen at sikre, at der er styring af kommunens omkostninger, samt hvilket udstyr der kommer på kommunens netværk. For SHARP er det også en super god løsning, da vores fokus kan rettes mod at give god service til alle institutioner. Vi skal ikke bekymre os om, en institution kan og må indkøbe maskinen eller om det er godkendt. SHARP har i dag samarbejde med 10 danske kommuner som eneleverandør af multifunktionsmaskiner og service på disse.

2 Side 2. SHARP servicetekniker bestiger Mont Blanc Mont Blanc, på dansk kaldet Det hvide Bjerg, er med sine meter det højeste bjerg i Vesteuropa. Mont Blanc ligger i de Franske Alper nær grænsen til Italien og det blev besteget for første gang 8. august 1786 af Jacques Balmat og dr. Paccard. Den 4. juni 2010 blev Mont Blanc besejret igen og denne gang var det servicetekniker Robert Daniels fra SHARP serviceteam som tog turen. Det er anden gang, at Robert er på Mont Blanc. Denne gang var det på egen hånd, hvor målet var at nå toppen sammen med 2 kammerater, uden brug af guide. På toppen af Mont Blanc kan temperaturen nå ned på minus 40 grader, og temperaturforskellen mellem lejren i dalen og toppen af bjerget kan være fra 30 plus til minus 30 grader på en vandring. Robert og hans kammerater nåede desværre ikke helt til tops, da de ca. 400 m fra toppen besluttede af vende om, på grund af dårligt vejr og dermed også dårlig sigtbarhed. Mont Blanc tiltrækker hundredvis af bjergbestigere, hvert eneste år og bjerget er jævnligt skueplads for ulykker med dødelig udgang I SHARP er det ikke normalt at give op blot fordi man møder problemer på sin vej. Det kendetegner også den person som Robert normalt er. Han giver aldrig op, når han møder udfordringer ude hos kunderne, og angående Mont Blanc, er det da også allerede planlagt, at han prøver igen til næste år. Men som Robert også siger, så lyder 400 meter fra toppen, måske ikke af meget, men i meters højde, minus 20 grader og kraftig vind kan det være afstanden mellem meget klogt og meget dumt. Så hellere komme tilbage næste år. MX-M623 & MX-M753-2 stærke nyheder fra SHARP SHARP lancerer 2 nye kræftværker inden for, høj hastigheds kopi, print& scanning. 62 eller 75 sider pr. minut, med første kopi på under 4 sekunder. Hæftefunktion op til 100 ark og en papirkapacitet på sider, så bliver det ikke meget stærkere. SHARPS 2 nye sort/hvid multifunktionsmaskiner MX-M623 & 753 er fremstillet til de kunder, der ikke vil investere i en trykkerimaskine, men alligevel har krav til hastighed, kvalitet, stabilitet stor ydeevne og lang levetid, men til en lav pris. Begge maskiner leveres med et 8,5 farve LCD touch display, USB stik på fronten og det udtrækkelige keyboard, som SHARP er blevet kendt for og som kunderne elsker. På billede kvaliteten arbejder maskinerne med 256 gråtoner og x dpi. Begge maskiner kan udbygges efter kundens ønske, fra at være en kraftfuld officemaskine til en arbejdshest i trykkeriet. Begge maskiner leveres i SHARPS nye prisbelønnede design og begge maskiner er svanemærket.

3 Side 3. Compu Group bliver SHARP partner Compu Group i Ringsted indgår samarbejde med SHARP. Compu Group s kerne kompetencer er alle former for IT-opgaver, store som små. Compu Group tilbyder højt kvalificeret rådgivning i forbindelse med integration og drift af IT-systemer. Derudover har Compu Group en hel del kunder, som i samarbejdet med Compu Group også får deres kopi- & print løsninger supporteret og leveret fra Compu Group. Hos SHARP ser vi samarbejdet som et godt supplement til vores vækstplaner inden for solutions til vores multifunktionsmaskiner, siger direktør for SHARP Danmark, Torben Rasmussen. Compu Group har stor ekspertise inden for IT løsninger og SHARP har nogle af markedets stærkeste integrationsmuligheder i vores maskiner, via OSA. SHARP ser således en stor fordel i at samarbejde med Compu Group på SHARP solutions og Compu Group får adgang til at kunne tilbyde SHARP multifunktionsmaskiner. Compu Group s direktør Thomas K. Hansen, ser også samarbejdet som en klar fordel for hans kunder. Tidligere samarbejdede vi med Kyocera Mita, men efter at have set SHARP s produkt line-up og de muligheder som SHARP s maskiner åbner op for, er der ingen tvivl om, at vores kunder bliver positivt overrasket. Udover SHARP samarbejder Compu Group også med HP, og er endvidere også MicroSoft, ZyXEL og TDC partner. SHARP vinder EISA Innovation Award 2010 / 2011 SHARP introducerer en helt ny teknoligi inden for LED TV, hvor SHARP som de første i verden tilfører farven gul, som farve nummer 4 i deres LED produktion. 1. Ethvert tekniskt fremskridt giver mulighed for at lave endnu bedre løsninger og højere billedkvalitet til køberne af LCD-TV. 2. Til forskel fra almindelige standard LCD-paneler introducerer Sharp nu en ny panel-teknologi, hvor antallet af grundfarver for første gang nogensinde, i et masse-produceret panel, er øget fra tre til fire. 3. Sharps Quattron teknologi er en teknologisk udvikling som vil blive anvendt i LCD-TV produktionen på tværs af konkurrende mærker. 4. Quattronteknologien er, samtidig med at den øger lysstyrke samt farvenuancer ved billedgengivelse i et LCD-panel, den til dato mest strømbesparende og dermed energivenlige LCD-panel teknologi som er tilgængelig i masseproduktion.

4 Side 4. Odder Fagskole vælger SHARP igen Kemi, miljø og pris fik skole til at vælge SHARP Da SHARP fint kunne matche prisen, fik Handelsfagskolen i Odder den løsning, de helst ville have. Handelsfagskolen uddanner elever inden for specialdetailhandel og lægesekretærer. Uddannelsen tager som hovedregel to år og veksler mellem praktik og undervisning på skolen. Handelsfagskolen uddanner elever fra hele landet, og de fleste elever bor på skolen i undervisningsperioden. Handelsfagskolen har også skræddersyede efteruddannelser til ledere og medarbejdere i detailhandlen. Da Handelsfagskolen i Odder stod overfor at skulle udskifte deres kopi-, scan- og printløsning, studerede man FM- og SKI-aftaler og fik tilbud fra fem leverandører. Vi havde gjort os mange overvejelser over hvilken løsning, vi helst ville have, siger inspektør Mads Steenberg, Handelsfagskolen, så da SHARP matchede på det prismæssige, var der ingen tvivl tilbage. SHARP havde så afgjort den løsning, vi gerne ville have, fortsætter Mads Steenberg. Det er ikke kun et spørgsmål om det tekniske, men mindst ligeså meget den service, vi får fra SHARP. Kemien er i orden. Vi kan kommunikere med SHARPs folk og har tillid til den service, de yder. Desuden er de lokale, så de kender os og kan reagere hurtigt og præcist, hvis der opstår problemer. Vi lægger stor vægt på at være tæt på kunderne, når det gælder service, udtaler Ole Skadhede fra SHARP Center Århus. Allerede ved første kontakt taler kunderne med en teknisk kyndig person, og hvis vedkommende ikke har svaret, finder vi det hurtigt. Vi lægger også stor vægt på at være proaktive og yde en forebyggende vedligeholdelse, så brugerne oplever så få og korte indgreb som muligt. Handelsfagskolens løsning omfatter et dusin multifunktionsmaskiner i både sort / hvid og farve, og hvoraf nogle også omfatter efterbehandling. Med denne løsning er hele skolens kopi, print og scan samlet hos SHARP og man er nu i stand til at producere og distribuere alt fra scanning til færdig, falset og samlet tryksag in-house. Handelsfagskolen uddanner elever fra hele landet inden for specialdetailhandel og lægesekretærer samt skræddersyr efteruddannelser til ledere og medarbejdere i detailhandlen. Skolen har tre afdelinger og elever om året. SHARP maskinerne anvendes således både af de studerende, administrationen og underviserne. Derfor er det afgørende, at brugerfladen på SHARPs maskiner er så enkel og intuitiv, at de nemt kan betjenes af både elever og personale. Vi lægger også meget stor vægt på det miljømæssige, siger Mads Steenberg. Som offentligt støttet skole skal vi være beredt på at kunne levere kvalitet, også når det gælder miljøet, og her er SHARP og deres løsninger meget attraktive. SHARP var så afgjort den leverandør, vi gerne ville have. Det var de rigtige maskiner, og vi har stor tillid til SHARP og den service, de står for. Men vi er også nødt til at se på det rent økonomiske, for ellers kan vi jo ikke forsvare vort indkøb. Så da SHARP også kunne matche på prisen, så fik vi den løsning, vi helst ville have, konkluderer inspektør Mads Steenberg.

5 Side 5. SharpPrint via Sharp OSA - Igen bliver mulighederne flere. Helt fra den spæde start ved løsningsorienterede printstrategier, har idéen om den globale FollowMe funktionalitet været mulig. FollowMe er stadig en varm kartoffel og yderst besnærende tanke, men er oftest for omkostningstung at føre ud i livet. FollowMe print er idéen om, at der fra en print- kopiløsning helt ned til én maskine er penge at spare som kunde, ved at fjerne de unødvendige print fra den realiserede print volume. Systemet bygger på en teknik, hvor man sender sit printjob til en fiktiv eller virtuel printer som udelukkende eksisterer i netværket. Her opbevares printet så indtil brugeren ønsker at få pågældende print i hånden. Fordi printet endnu ikke har været sendt til en fysisk printer, men udelukkende er sendt til en fiktiv server kø, er der i processen indtil nu stadig ikke besluttet, HVOR det skal sendes hen. Først når brugeren beslutter at få sit print i hånden går han/hun ganske enkelt hen til én printer, som vælges ud fra hvilket som helst kriterium og identificerer sig ved kort, Windows logon, nøglebrik eller anden valgfri form og får sendt sit print hen til den valgte printer. Det der er det uhyre vigtige i FollowMe funktionaliteten er det faktum at op til ca. 20% af alle printjobs som sendes til en printer, enten bliver smidt ud efter afhentning ved printeren eller også afhentes de aldrig. Det er præcis disse printjobs som en follow me installation kommer til livs. Det er nemlig sådan, at alle IKKE realiserede printjobs slettes fra den virtuelle kø efter f.eks. 24 eller 48 timer, og det bedste er at brugerne aldrig savner dem. Dette interval kan naturligvis justeres efter behov. Dertil kommer fordelene der ligger i, at en bruger selv kan beslutte HVILKEN maskine der skal printes på. Dette er en fantastisk mulighed for at komme udover ventetider ved en printer. Ved eventuelle nedbrud, slipper man for at ens printjob går tabt og eftersom ens printjob ikke ligger i printerens udbakke, før man beder om det, er det 100% sikkert at printe fortrolige dokumenter. Hvis en bruger kommer ud til en printer som enten er løbet tør for papir, toner eller hvis den er under service, går man ganske enkelt hen til en anden printer. Derved sparer man unødvendige dobbelte print, og ekstra gåture frem og tilbage mellem sin arbejdsstation og printeren. Som sagt er denne funktionalitet ikke ny, men den har altid været en del af en anden større løsning. Har man som virksomhed taget beslutning om at have en printstrategi, har man som regel også investeret i et værktøj til at styre en sådan. Disse værktøjer kan være ret omkostningstunge, og man har meget stor risiko for at investere i mere end man egentlig skal bruge. Sådan behøver det dog ikke være længere. I slutningen af sommeren 2010, introducerer SHARP sit eget SharpPrint, som UDELUKKENDE har til formål at levere FollowMe til en uhørt prisstærk intropris. SharpPrint bygger på en dynamisk struktur der kun viser de brugeres navne der har print i den virtuelle kø, og på den måde lettes betjeningen for brugerne betragteligt. SharpPrint kan installeres på alle Sharp maskiner som kan udvides men OSA modulet MX-AMX2, og kan i øvrigt opleves i alle Sharp- Centre demonstrations faciliteter. Kontakt for mere info.

6 Kontaktoplysninger på SHARP Side 6. NORDISK MILJØMÆRKNING Super Green Factories Super Green Technologies Super Green Products Super Green Management Super Green Mind Set Super Green Recycling SHARP Electronics Danmark Islevdalvej Rødovre Telefon: SHARP Electronics Nordic AB Bromma - Stockholm Sverige Telefon: København SHARP Danmark, Telefon.: Nordsjælland SHARP Business Center, Telefon.: Kolding SHARP Center Syd, Telefon.: Århus SHARP Center Århus, Telefon: Aalborg SHARP Center Aalborg, Telefon.: Ringsted Compu Group, Telefon.: Rødovre SHARP Print Center, Telefon.: SHARP har nordisk hovedkontor i Stockholm og filialer i Danmark, Norge og Finland. SHARP har mere end 80 lokale SHARP partnere i Norden, som eksklusivt tilbyder SHARPs løsninger og udfører service på SHARPs produkter. SHARPs Europæiske hovedkontor ligger i Hamburg i Tyskland, hvilket også er hovedkontor for SHARP Nordic. I SHARP Europe er der ca fastansatte medarbejdere. Udover salgs- & servicekontorer har SHARP 4 fabrikker og 2 udviklingscentre i Europa, som står for fremstillingen af de fleste løsninger og produkter som leveres af SHARP i Norden.

7 Eksklusivt tilbud fra Sharp... Side 7.

8 Side 8. SHARP har 20 års jubilæum som sponsor for Matthias Andersson, der kører STCC Racing SHARP har støttet Mattias Andersson siden slutningen af 1980 og kan fejre 20 års jubilæum som sponsor i motorsporten. I starten var sponsoratet kun ment som en hjælp til Mattias, da han startede sin karriere som ung og lovende Go-Cart køre. I dag kører Mattias Alfa Romeo i STCC Racing, men kærligheden til Go-Cart dyrkes stadig, da Mattias har sin egen Go-Cart bane i Linköping Sverige. Udover Go-Cart banen, som både bruges til events for virksomheder og til almindelige race, har Mattias Andersson også startet en Go- Cart skole for nye unge håb, som vil frem inden for motorsporten. Mattias Andersson ligger i dag på en samlet fjerde plads i STCC 2010 efter en første plads i maj på Ring Knutstorp, samt 2 anden pladser i juni i Göteborg. I 2009 kom Mattias ind på en samlet femte plads i STCC Gran Prix overhalet af 3 BMW Team og et Volvo team som tog førstepladsen. Målet for Mattias i STCC 2010 er en placering i top 3.

Nyhedsbrev. Printerne holder orden i papirerne. men når vi kan kalde det Brev fra Jensen, og det automatisk arkiveres i vedkommendes

Nyhedsbrev. Printerne holder orden i papirerne. men når vi kan kalde det Brev fra Jensen, og det automatisk arkiveres i vedkommendes SHARP ELECTRONICS DANMARK ISLEVDALVEJ 182 2610 RØDOVRE TLF. +45 70230 310 WWW.SHARP.DK Indhold i dette nummer Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse vælger Sharp løsning SHARP indgår samarbejde med Medius Sharp

Læs mere

Nyhedsbrev. Kunderne har alt for stor fokus på selve serviceprisen og glemmer helheden i et længerevarende samarbejde.

Nyhedsbrev. Kunderne har alt for stor fokus på selve serviceprisen og glemmer helheden i et længerevarende samarbejde. SHARP ELECTRONICS DANMARK ISLEVDALVEJ 182 2610 RØDOVRE TLF. +45 70230 310 WWW.SHARP.DK Punkter af særlig interesse: Hård konkurrence på servicepriser SHARP blive udnævnt af BERTL Nye brochure på SHARP

Læs mere

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet IT Scanning Copy Print Invester i rentabilitet 1 Kontorets skjulte ressource Udviklingen går rasende hurtigt. Sandsynligvis er stort set alle dine processer digitaliserede og integrerede i din virksomheds

Læs mere

Digital verdensbegivenhed

Digital verdensbegivenhed ÅRSRAPPORT 2012 I stigende omfang er e-boks en del af virksomhedernes digitaliseringsstrategi. HENRIK ANDERSEN, ADM. direktør, e-boks A/S Digital verdensbegivenhed Offentlige myndigheder og institutioner

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

DOCUMENT EF FICIENC Y AT WOR K

DOCUMENT EF FICIENC Y AT WOR K DOCUMENT EF FICIENC Y AT WOR K 3 [ Hos IKON er kunden i centrum Vores kunder skal være centrum i alt, hvad vi gør. Ethvert tiltag har som mål at gøre det bedst mulige for vore kunder og tilsikre, at vi

Læs mere

Store krav til fremtidens netværk

Store krav til fremtidens netværk Solar Kommunikation INFO Nr. 2 2002 Sådan får du flere kunder side 10 Nyt katalog mere brugervenligt side 11 Store krav til fremtidens netværk Tema om dataelektronik side 2-7 Netværket er basis for udvikling...

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF

Velkommen til Din virksomhed, som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF NOVEMBER 2003 INvirksomhed KUNDEBLAD FRA MICROSOFT DANMARK Microsoft Skru bare op for forventningerne til Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore

Læs mere

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde Egen Virksomhed - Knallert skjolde Belal Zalali & Andreas Vidø 1.1 HTX Roskilde 1 Indholdsfortegnelse: Indledning 3 Resume..3 1. Analyse..4 1.1 Problemanalyse 4 1.2 Problemformulering.5 1.3 Produktbeskrivelse.5

Læs mere

M A G A S I N E T UDVIDET ENGELSK TIL VIKAREN SIDE 3 TEMP-TEAM LÆGGER SIG I SPIDSEN SIDE 6

M A G A S I N E T UDVIDET ENGELSK TIL VIKAREN SIDE 3 TEMP-TEAM LÆGGER SIG I SPIDSEN SIDE 6 WINCOM M A G A S I N E T N R. 1. - N O V E M B E R 2 0 0 2. UDVIDET ENGELSK TIL VIKAREN SIDE 3 TEMP-TEAM LÆGGER SIG I SPIDSEN SIDE 6 HVAD TÆNDER EN PERSONALECHEF? SIDE 8 PRO-AXP ER OGSÅ TIL MINDRE BUREAUER

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

ipad med Retina-skærm

ipad med Retina-skærm Er der sammenhæng mellem Virksomhedens trusselsbillede og IT sikkerhed? side 8 Hvordan administrerer og vedligeholder du dine mobile devices? Side 12 Farverig Flügger vælger 2waysIT til deres HP printløsning.

Læs mere

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer?

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer? Research Interview med Mom s Jeppe Rasmussen, Marketingleder 00:11 Profil af Mom s Vi er jo en lille produktionsvirksomhed, vi har 16 ansatte her. Virksomheden startede i sin oprindelige form for 19 år

Læs mere

JP HumanResource. KLAR TIL Katastrofen. Vidensdeling med mening. Direktøren fik ny indsigt

JP HumanResource. KLAR TIL Katastrofen. Vidensdeling med mening. Direktøren fik ny indsigt JPHumanResource 27. udgave september 2010 Vidensdeling med mening Virksomheder spilder medarbejdernes tid på overflødige netværk. Direktøren fik ny indsigt På trods af 26 år i direktørstolen lærte chefen

Læs mere

Teknisk outsourcing skaber fleksibilitet S06

Teknisk outsourcing skaber fleksibilitet S06 KAN MAN OUT- SOURCE PRO- DUKTIONEN? s04 FÅ VÆKST GENNEM OUTSOURCING S08 IT SKAL HELT UD TIL BORGERNE S14 RIV SILOERNE NED - BRUG IT RIGTIGT S19 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING I SAMARBEJDE MED ATEA, BEKEY,

Læs mere

SOCIALT-ETISK REGNSKAB KUNDER MEDARBEJDERE LOKALE BORGERE

SOCIALT-ETISK REGNSKAB KUNDER MEDARBEJDERE LOKALE BORGERE Det har været særdeles opløftende at opleve dialogen med repræsentanterne for de tre interessentgrupper. Hans Erik Brønserud administrerende direktør SOCIALT-ETISK REGNSKAB KUNDER MEDARBEJDERE LOKALE BORGERE

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Relevant nr. 1, april 2005. Varenr. 107287. Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere.

Relevant nr. 1, april 2005. Varenr. 107287. Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere. Relevant nr. 1, april 2005 Airport Lounge Nokia 9300 smartphone Udviklet til fremtidens ledere. Elegant og kompakt udenpå, ekstrem smart indeni. Nokia 9300 er udformet til at udvikle og effektivisere dit

Læs mere

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC Best ProData Consult-magasin om IT, projekter og menneskene bag. Nr. 1, 2012 Practice KMD sætter eksterne ressourcer i system SDC Konsulentindkøb uden omveje Saxo Bank Kun plads til de bedste Kim Bendixen,

Læs mere

Teknologirapport Start af egen virksomhed Gruppe 8

Teknologirapport Start af egen virksomhed Gruppe 8 2010 Teknologirapport Start af egen virksomhed Gruppe 8 Af: Rami Kaddoura, Safa Sarac, Martin Schmidt og Andreas Eriksen. Fag: Teknologi Vejleder: Arne Wamsler Skole: HT, Roskilde Tekniske Gymnasium MARS

Læs mere

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE PROTECTION. Interactions. Information. Infrastructure. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #2 2006 NETVÆRKETS GRÆNSER FORSVINDER INFORMATIONER MÅ SIKRES PÅ DATANIVEAU TEMA MOBIL SIKKERHED

Læs mere

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER KLAR TIL VÆKST SPECIALMAGASIN UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER ANNONCEFINANSIERET FEBRUAR 2014 Revisor i centrum Revisorerne spiller en central rolle for danske virksomheder. Magasinet Klar til Vækst giver

Læs mere

momentum 11:08 Annonce Mærsk vil styrke videndeling Steve Ballmers vision Microsoft Danmark november/08 Microsoft-chefen i Danmark

momentum 11:08 Annonce Mærsk vil styrke videndeling Steve Ballmers vision Microsoft Danmark november/08 Microsoft-chefen i Danmark 11:08 Microsoft Danmark november/08 momentum Annonce Steve Ballmers vision Microsoft-chefen i Danmark Mærsk vil styrke videndeling Nye løsninger i lyseblåt Telefon 44 78 40 00 www.logica.dk Vi giver kunderne

Læs mere

Det Elektroniske Menukort

Det Elektroniske Menukort Christine Uglebjerg Pedersen, Josefine Nørgaard & Nick Bakkegaard Kontaktadresse: Det Elektroniske Menukort Midtfyns gymnasium Lærer: Niels Ross Sørensen 1 Indholdsfortegnelse: Forretningsplan og ide s.

Læs mere

mfood Direct En forretningsimplementering

mfood Direct En forretningsimplementering Department of Computer Science Aalborg University, Denmark 9. juni - 2009 mfood Direct En forretningsimplementering Esben Skov Pedersen Martin Møller Larsen Lars Tabro Sørensen Department of Computer

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere

Erhvervspolitisk overblik

Erhvervspolitisk overblik Nr. 7 september 2009 Erhvervspolitisk overblik... Grøn IT er god økonomi... Sniffer sig frem til energibesparelser... Vi skal ikke kun have fokus på problemerne... Vi kan skaffe dig din næste kunde...

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

Multimediedesigner, UCN, Sofiendalsvej 60, 9000 Aalborg Afsluttende projekt MMD 2014

Multimediedesigner, UCN, Sofiendalsvej 60, 9000 Aalborg Afsluttende projekt MMD 2014 Uddannelse: Projekt: Semester: Klasse: Vejledere: Synopsis: Multimediedesigner, UCN, Sofiendalsvej 60, 9000 Aalborg Afsluttende projekt MMD 2014 4. Semester 2014 4MMDA Lisbeth Mathiesen Det afsluttede

Læs mere