Blidstrup Efterskoles ABC 2013/14

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Blidstrup Efterskoles ABC 2013/14"

Transkript

1 s ABC 2013/14

2 Her sidder du med en lille håndbog - en ABC, som du kan bruge som opslagsbog eller lignende. Du kan blandt andet læse en masse informationer om dagligdagen på. Affald Brug de opstillede skraldespande. Velkommen! Affaldssortering er godt. Vi sorterer efter et overskueligt og nemt farvesystem, som du vil blive sat ind i, når du starter på skolen. Aftenarrangementer har vi med jævne mellemrum. Det kan være en fest arrangeret af et udvalg, eller besøg af en spændende person, der har noget at fortælle os, vise frem eller spille for os. Aftensmad Vi mødes alle sammen kl hver aften. Først er der beskeder, og så kan du spise alt det, du kan. Aftenforfriskning Har du lyst, mødes vi kl i spisesalen. Andagt Hver dag kl mødes vi i fællessalen for at høre og synge om det med Gud og os.

3 Ankomst Når du har været hjemme i ferier og weekender, åbnes dørene kl Aviser kan du finde i fællesdagligstuen. Bad Gå glad i bad i baderummet på din gang og bliv beautiful. Badminton kan du spille i fritiden i hallen, medbring selv ketsjer og bolde. Bank kan du få dagligt hos Gitte, vores sekretær Opbevar dine penge sikkert i elevbanken på kontoret, som Gitte åbner hver dag efter middagsmaden. Beachvolley Du finder en bane i parken. Brug den endelig. Blidstrupmark 23 din adresse det lyder som langt ude på landet, og det er langt ude på landet! Bogkasse På dit værelse har du en hylde, som først og fremmest skal bruges til dine skolebøger. Bordtennis kan du spille i teaterstuen. Bordvers synger vi før middagsmaden.

4 Brand Vær opmærksom på brandreglerne. De hænger på din opslagstavle. Bus Til daglig kan du tage rutebussen til Nykøbing. De fleste fredage og søndage kan du komme med skolens weekendbus til Nykøbing og Næssund. Søndag aften kører der bus fra Næssund og Nykøbing til skolen, dog betinget af, at der er min. 5 elever tilmeldt hver bus. I øvrigt skal du vide, at under såvel hjemrejse som rejse til skolen gælder skolens regler. Busbilletter til weekendbusserne købes på kontoret. Transport til f.eks. specialtandlæge, fysioterapeut mv. skal man selv betale. Citronfromage er en dejlig dessert, du kan ønske til søndagsmiddagen Computere (skolens) findes blandt andet i EDB lokalet, og de må benyttes fra kl ; i lektietimen dog kun til lektier. Undervisning kommer forud for alt andet. Computere (egen) Hvis du underskriver nogle betingelser, må du også medbringe egen computer. Bærbar sættes op på dit værelse. Din computer betragtes som en skoletaske og skal være på værelset efter endt undervisning. Cykel skal du medbringe. Vi har et godt cykelskur, hvor den får en fast plads, og her skal den hænge, når du ikke bruger den.

5 Cykelhjelm skal medbringes og bruges hver gang du er ude at cykle i skoleregi. Dagligstuer findes på næsten alle bo-områder. Her kan du se fjernsyn og hygge dig med dine kammerater. Duksepligter Du skal hjælpe med at holde orden på fællesområder og på bo-områder. Der skal ryddes op på værelset, bo-områderne om morgenen, og om aftenen gør vi rent på fælles-områderne og i klasserne. EDB er et lokale, du meget gerne må benytte. Se også under computere. Eftermiddagsforfriskning Er du lidt sulten eller tørstig, så gå i spisesalen i den store pause om eftermiddagen. Far er her desværre ikke, så lap selv cyklen Formiddagspause Hvis maven knurrer, så er der formiddagsforfriskning i fællesdagligstuen. Forstander Det er Karsten. Fri Kun dine forældre kan tage dig fri fra undervisning og andre arrangementer. Der skal ringes forud og i god tid til kontoret eller vagtlæreren på skolen.

6 Fritid Der er et væld af muligheder you name it, we ve got it! Brug fantasien og udnyt faciliteterne sammen med dine kammerater. Fællesdagligstuen Spil, avis, snak og hygge finder du blandt andet her. Fællesmøde Vi mødes alle i fællessalen og drøfter stort og småt. Det er din mulighed for at få indflydelse på vort fælles liv på skolen. Det kan sammenlignes lidt med et stort elevråd. Fødselsdag Tillykke. Har du specielle ønsker til menuen, så spørg i køkkenet i god tid. PS glæd dig til en lille overraskelse. Gangmøder holder vi efter behov. Her snakkes om stort og småt, der kun vedrører jeres bo-område. Godnat Kl skal du ligge i din seng. Så kommer vagtlæreren og siger godnat. Gudstjeneste Når vi har mulighed deltager vi i højmessen i Blidstrup Kirke eller i en anden af øens kirker. Nogle gange laver vi også vores egen gudstjeneste. Gæster Dine forældre, søskende og bedsteforældre er altid velkomne. Besøg af andre skal aftales med vagtlæreren inden middag, og besøget skal ske mellem kl og

7 Hallen bruges i idrætsfagene og i fritiden. Husk du skal medbringe sko, der kun skal bruges her. Heste Skolen har en hest, som hedder Dana. De andre heste i stalden ejes af piger/drenge, som har valgt ridning. Hjemrejsebog lægges frem om mandagen. Her skal du senest onsdag middag krydse af, om du er hjemme eller på skolen i weekenden - selvfølgelig efter aftale med dine forældre. Hovedpine kan man jo få, og så er der hjælp at hente hos en vagtlærer. Hulen Her finder du diverse hjælpemidler til rengøring lige fra klude til rengøringsmidler til toiletterne. Husorden Der er mødepligt til undervisning og det der i øvrigt arrangeres på skolen. Du må ikke medbringe eller indtage øl, spiritus, hash, narkotiske stoffer eller andet der kan gøre dig høj eller skæv. Drenge og piger har ikke adgang til hinandens soveområder. Internet Der er fri adgang til nettet fra skolens computere. Læs i øvrigt under computere. Internet (trådløst) Du har mulighed for at få adgang til skolens trådløse internet.

8 Is Endnu en dessert der smager godt, og som du kan ønske til søndagsmiddagen. Hjem-is-bilen kommer forbi skolen hver anden fredag. Itu Ting kan gå i stykker, så kom og sig det til Karsten eller vagten. Skriv derefter en itu-seddel. Itu-seddel finder du på lærerværelset. Jul er en dejlig højtid, som vi hygger meget med. Klasseværelser Billedstuen, Teaterstuen, Vævestuen, Udestuen og Folkestuen - sådan hedder vores klasselokaler. I klasseværelserne vil der være projektorer, som kun er til brug i undervisningen. Klub 47 Her kan du blandt andet finde toiletpapir, rengøringsmidler og skraldeposer. Knallert må du medbringe, hvis du er 16 år og har diverse papirer i orden. Knallertkørekort kan man ikke tage på Blidstrup. Forsøg i hjemkommunen i forbindelse med ferier. Kontaktgruppe Sammen med 8-10 kammerater og en lærer tilhører du en gruppe, som en gang om ugen har time sammen. I løbet af året skal I løse forskellige praktiske opgaver sammen.

9 Kontaktgruppelærer kan sammenlignes lidt med det, du kender som en klasselærer fra folkeskolen. Det er blandt andet den lærer, du og dine forældre kan tale med om stort og småt, der angår dig. Kontor Her bor Gitte og Karsten. De er der som regel ml. kl og Kost På Blidstrup får vi solid og nærende mad, som rigeligt kan fylde depoterne. Kysseklokken ringer klokken som tegn på, at nu skal der knuses godnat. Købmand finder du i Øster Assels 2km væk. Køkken I det store fælleskøkken har du tjans et par uger i løbet af året sammen med en kammerat. I det lille køkken på din gang kan du lave lidt hyggemad, men husk at rydde op/ gøre rent efter dig selv Lektier får du også på BE, og lærerne forventer selvfølgelig, at de bliver lavet. Lektietimen er en stilletime fra kl , hvor der laves lektier på værelset eller i lektiecaféen, hvor du sammen med dine kammerater kan lave dine lektier med hjælp fra en lærer.

10 Læge Har du brug for akut lægehjælp, så snak med Hanne Madsen. Lærertyggegummi skal du bruge til at hænge plakater og lign. op med på værelset. Du får udleveret lærertyggegummi af skolen, og dette er det eneste du må bruge. Lærerværelset Her er du altid velkommen, hvis du skal snakke med en vagtlærer eller har brug for hjælp. Lås dine penge og værdigenstande inde i dit skab, så vi undgår tyveri. Brug i øvrigt elevbanken! Medicin opbevares på lærerværelset. Menuplan kan du finde på opslagstavlen ved lærerværelset og på vores hjemmeside. Du må gerne ønske livretter hos køkkenet. Middagsmad spiser vi hver dag kl i spisesalen. Mobiltelefon må medbringes men skal være på bo-området mellem 7.00 og Nærmere regler følger til august. Mor kan ikke passe dig op, så du må klare dig selv

11 Morgenløb starter kl. 7.00, og du vælger selv, om du vil gå eller løbe Morgenmad spiser vi hver dag kl i spisesalen. Vi kan i øvrigt godt li at sove lidt længere i weekenderne Motionsrum ligger i kælderen, og her kan du bruge dine kræfter i fritiden. Musik er fedt, men husk smag og behag er forskellig, så vis hensyn blandt andet ved ikke at spille efter og i lektietimen. Musikanlæg kan du selv tage med til værelset, og så længe du kun spiller op for dig og dem, der er på dit værelse, får det lov at blive stående der. Nat Selvfølgelig sover vi om natten, men får du brug for hjælp så kontakt forstanderen. Nullermænd fjerner du ved værelsesrengøring en gang om ugen. Nøgler Du får udleveret en nøgle, der passer til dit værelse, dit skab og cykelskuret. Pas på den! Får du den væk købes en ny for 100 kr. Opslagstavlen ved lærerværelset Her finder du masser af oplysninger, blandt andet hvem der er vagtlærer, weekendprogrammet og eventuelle ændringer i dagsrytmen.

12 Opslagstavlen i fællesdagligstuen Her kan du bl.a. se, hvad du skal lave i praktisk arbejde, og andre specielle ting der sker i klasserne. Poletter til tørretumbler og vaskemaskine købes på lærerværelset. En polet koster 10 kr. Pool endnu en fritidsmulighed. Du finder det i Udestuen. Praktik Alle elever i 9. klasse kommer i praktik en uge i efteråret. Praktisk arbejde skal du have en gang om ugen. Du kan blive udsat for lidt af hvert alt lige fra toiletrengøring til havearbejde. Q Er et bogstav i alfabetet. Vi bruger det sjældent, men her kan du se det. Rengøring Se under duksepligter og nullermænd. Sangbog Du vil få udleveret en sangbog ved skolestart (Betalt via depositum). Det er den sangbog, vi bruger mest til andagter, sang og fortælletimerne. Sangtime Er en fælles time i fællessalen en gang om ugen, hvor vi synger en masse.

13 Scoretrick Duft dejligt og husk rene sokker hver dag! Shelter Du finder to i skoven. Her kan du efter aftale med vagtlæreren overnatte, hvis du er bare lidt friluftsfreak. Skideballer gives efter behov Snekamp er sjovt, men foregår kun på sportspladsen Stilethæle Må gerne bruges til den årlige afslutningsfest, men i hverdagen er de ikke velkommen på skolen, pga. mange trægulve. Sygdom Bliver du syg og dårlig kontakt Hanne Madsen lige efter morgenmad. Søndag aften Er du forhindret i at komme, så ring til skolen mellem kl og giv besked. Telefonnummer Skolens Tid Du skal selv passe tiden komme til tiden. Klokken ringer kun til måltiderne. Traditioner har vi mange af. Blandt andet jul, fastelavn og påske fejrer vi ved at holde fest.

14 Traktorkørekort kan tages på Blidstrup, hvis der er nok elever tilmeldt. Tøj Sæt navn i dit tøj, så du kan holde styr på hvilke bukser og sokker, der er dine. Tørrerum findes i kælderen. Tørretumbler findes i vaskerummet i kælderen. Poletten dertil koster 10 kr. og kan købes på lærerværelset. Udklædning Vi har et kostumerum, hvor du gerne må låne fra til fx fastelavnsfesten. Udvalg Vi har en række elevudvalg, hvor du kan få lov at få indflydelse, blandt andet et fællesmødeudvalg, et aktivitetsudvalg og et festudvalg. Vagtlærer Vagtlærerne er de lærere, du skal henvende dig hos, hvis du har brug for hjælp eller lignende. På opslagstavlen ved lærerværelset kan du se, hvem der er på vagt. I dagtimerne er der en lærer på vagt og om aftenen to. Om natten skal du henvende dig hos Karsten og Hanne. Vandkamp er vådt og sjovt, men kun udendørs på fodboldbanen.

15 Vask Du kan vaske dit tøj i maskinerne i vaskerummet i kælderen. Du skal selv medbringe sæbe og hænge tøjet op på tørresnoren eller tørre tøjet i tørretumbleren. En vask koster 10 kr. Se under poletter. Vejleder Vores skolevejledere har kontor lige ved siden af håndarbejde. Værksteder har vi mange af, og her kan du arbejde i fritiden, så længe du gør det ansvarligt og fornuftigt. Værelsesorden Selvfølgelig skal der være ordentligt og hyggeligt på værelset. Derfor skal der hver morgen ryddes op på værelset, sengen skal reddes, og der skal luftes ud. Og husk I er to, der skal have det rart på værelset, så det er vigtigt at vise hensyn. Værelsesudsmykning Vi synes, det er en go ide at sætte sit personlige præg på værelset med plakater, nipsting m.m. Plakater opsættes på vægge med lærertyggegummi så kan de fjernes uden at efterlade sig spor. Skabslåger og døre skal friholdes for plakater m.m. Weekend Snyd ikke dig selv. Bliv, oplev og udnyt skolens faciliteter sammen med kammeraterne. Æbler Serveres ofte som formiddagsforfriskning

16 Øster Assels - også kendt som ØA - ligger to kilometer væk. Her finder du blandt andet Dige Lavpris og Daglig Brugsen. Åben gang En gang imellem er der mulighed for at besøge hinanden på bo-områderne. Hvor ofte aftales på fællesmødet. Vi glæder os til at se dig!

Husorden 2015 16. 1. Generelle regler. 2. Praktiske informationer og særlige regler

Husorden 2015 16. 1. Generelle regler. 2. Praktiske informationer og særlige regler Husorden 2015 16 På Sædding Efterskole har vi nogle regler og rutiner, som vi ønsker at leve efter. Vi har ikke regler for alting, for det ønsker vi ikke. Reglerne fortæller dig fx ikke noget om, hvorvidt

Læs mere

Håndbog for forældre og elever

Håndbog for forældre og elever Håndbog for forældre og elever Sydvestjyllands Efterskole Årgang 2014/15 Håndbog for elever på Sydvestjyllands Efterskole Velkommen på Sydvestjyllands Efterskole. Til en levende skole med et levende fællesskab

Læs mere

Infofolder Frøstruphave Efterskole 2013-2014

Infofolder Frøstruphave Efterskole 2013-2014 Infofolder Frøstruphave Efterskole 2013-2014 Til alle elever på Frøstruphave Efterskole i skoleåret 2013-14 og deres forældre. Når et nyt elevhold begynder, og en ny stor flok unge flytter ind på vores

Læs mere

Orientering til elever og forældre. Skoleåret 2015-16

Orientering til elever og forældre. Skoleåret 2015-16 Orientering til elever og forældre. Skoleåret 2015-16 Alle nye elever møder søndag d. 9. august mellem kl. 13.30 og 14.00. Først er der indkvartering og en lille rundtur på skolen. Klokken 14.30 mødes

Læs mere

Håndbogen 2015/16. Mina Hindholm Efterskole. Mina Hindholm-kulturen

Håndbogen 2015/16. Mina Hindholm Efterskole. Mina Hindholm-kulturen Mina Hindholm Efterskole Håndbogen 2015/16 Mina Hindholm-kulturen I denne ABC håndbog bliver du præsenteret for reglerne på Mina Hindholm Efterskole, som tager udgangspunkt i et muslimsk værdigrundlag.

Læs mere

Det er mig en stor glæde at præsentere dig for MARIAGER EFTERSKOLEs Infomappe.

Det er mig en stor glæde at præsentere dig for MARIAGER EFTERSKOLEs Infomappe. 1 GENEREL INFORMATION SKOLEÅRET 2014/2015 Kære kommende elev! Det er mig en stor glæde at præsentere dig for MARIAGER EFTERSKOLEs Infomappe. På side 2 til 3 beskrives skolens vision og værdier. Visionen

Læs mere

Håndbog. Askov Efterskole

Håndbog. Askov Efterskole Håndbog Askov Efterskole Kære kommende elev! Vi byder dig og din familie velkommen til Askov Efterskole. Vi håber, at du får et rigtig godt år her hos os. Når man lever tæt sammen med mange mennesker i

Læs mere

INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO

INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO Skoleåret starter Søndag d. 9. august 2015 kl. 14.00 Forord Med dette lille informationshæfte bydes I velkomne som elev og som forældre på Hald Ege Efterskole. Hæftet

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE FOR FEMMØLLER EFTERSKOLE 2014/2015

INFORMATIONSHÆFTE FOR FEMMØLLER EFTERSKOLE 2014/2015 INFORMATIONSHÆFTE FOR FEMMØLLER EFTERSKOLE 2014/2015 Skolens adresse, telefonnumre og e-mail: FEMMØLLER EFTERSKOLE Molsvej 137 8400 Ebeltoft Telefon: 8636 2400 E-mail: fe@femmoeller.dk (kontor) E-mail:

Læs mere

mandag den 12. august

mandag den 12. august Velkommen til Pederstrup Efterskole. Stedet der skal danne rammen om din skole og dit hjem de næste 42 uger. Mange af jer vinker farvel til jeres folkeskole. Nogle af jer skal starte på skolen for anden

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Søndag, den 8. august 2010 kl. 13.30

Søndag, den 8. august 2010 kl. 13.30 Kære kommende elev Du bedes læse dette Sommerbrev 2010 grundigt igennem. Selv om informationerne muligvis ikke er nye, er det vigtigt at få repeteret indholdet. Medbring sommerbrevet på første skoledag,

Læs mere

RÅD OG VINK ELEVHOLD 2015/2016

RÅD OG VINK ELEVHOLD 2015/2016 RÅD OG VINK ELEVHOLD 2015/2016 INDHOLD VELKOMMEN TIL VESTSJÆLLANDS IDRÆTSEFTERSKOLE... 4 Sådan bliver du helt klar... 4 Regler... 5 Kontakt til skolen... 6 ForældreIntra... 6 Efternyt... 6 Medbringelisten...

Læs mere

Infofolder Frøstruphave E erskole 2015-2016

Infofolder Frøstruphave E erskole 2015-2016 Infofolder Frøstruphave E erskole 2015-2016 Til alle elever på Frøstruphave Eerskole i skoleåret 2015-16 og deres forældre Når et nyt elevhold begynder, og en ny stor flok unge fly!er ind på vores skole,

Læs mere

Rødding Højskole RØDE ENCYCLOPÆDIE

Rødding Højskole RØDE ENCYCLOPÆDIE Rødding Højskole RØDE ENCYCLOPÆDIE Rødding Højskoles Røde Encylopædie Læs opslagsværket som et leksikon med svar på alt omkring Rødding Højskole. Kan med fordel læses forfra, bagfra, i en køre eller som

Læs mere

Grenaa Gymnasiums Kostskole

Grenaa Gymnasiums Kostskole Grenaa Gymnasiums Kostskole Kostskolens Studie- og ordensregler Velkommen til Grenaa! At bo på en kostskole er en mellemting mellem at bo ude alene på et værelse, og at bo hjemme hos familien. Du kan i

Læs mere

Den lille Huskebog Klintebjerg Efterskole 2014/2015

Den lille Huskebog Klintebjerg Efterskole 2014/2015 Den lille Huskebog Klintebjerg Efterskole 2014/2015 Adresse: Hvis du under opholdet får ny hjemadresse, skal denne straks meldes til kontoret. Skolens adresse samt tlf.nr.: Se side 31. Aftensmad: Hver

Læs mere

Velkommen til elever og forældre. Søndag d. 9. august 2015 VELKOMMEN TIL SYDFYNS FRI FAGSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016

Velkommen til elever og forældre. Søndag d. 9. august 2015 VELKOMMEN TIL SYDFYNS FRI FAGSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016 VELKOMMEN TIL SYDFYNS FRI FAGSKOLE SKOLEÅRET 2015/2016 Velkommen til elever og forældre Søndag d. 9. august 2015 Kl. 15.00 Kl. 16.00 Kl. 17.00 Ankomst og indkvartering Kaffe, velkomst og præsentation af

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og historie Med denne

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88, fax: 86 14 69 77 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og

Læs mere

Skoleåret starter søndag den 9. august 2015. Program for 1. dag:

Skoleåret starter søndag den 9. august 2015. Program for 1. dag: INFO- hæfte 2015/16 Skoleåret starter søndag den 9. august 2015 Program for 1. dag: 14.00-15.00: Eleverne ankommer Indkvartering 15.15: Velkomst i hallen Kaffe 17.00: Afsked med forældrene Ved ankomsten

Læs mere

Informationer til nye elever. Dyr, Planter og Natur

Informationer til nye elever. Dyr, Planter og Natur Informationer til nye elever Dyr, Planter og Natur EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Thomas Schlichting Forstander Landbrugsskolen udbyder hele Landbrugsuddannelsen,

Læs mere

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen Høng Gymnasium og HF ABC Kostafdelingen Skoleåret 2014-2015 Indledning Den 3. september 2014 Høng Gymnasium og HF har en lang tradition for at mange elever bor på skolen som kostelever. Vi bestræber os

Læs mere

Mariager Efterskole Undervisningsmiljøvurdering November 2006

Mariager Efterskole Undervisningsmiljøvurdering November 2006 Bilag 1 frekvensanalyse Baggrundsoplysninger Hvilken klasse går du i? 9.a 11.0 15,49 9.b 12.0 16,9 9.c 15.0 21,13 10.a 16.0 22,54 10.b 17.0 23,94 Hvilket køn: Dreng 37.0 52,11 Pige 34.0 47,89 Hvor godt

Læs mere

Velkommen på Herlev Kollegiet

Velkommen på Herlev Kollegiet Velkommen på Herlev Kollegiet Som nyindflytter har du garanteret en masse spørgsmål. Denne folder kan måske klare nogle af dem, men hvis der er spørgsmål ud over dette er du mere end velkommen til at spørge

Læs mere

Erhvervskollegiet - Elever

Erhvervskollegiet - Elever Velkommen til Erhvervskollegiet I dette hæfte finder du oplysninger, som du kan få brug for i din hverdag på Erhvervskollegiet. På Erhvervskollegiet arbejder vi på at: Du føler dig godt modtaget. Du føler

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt.

E-Mail birst@aarhus.dk Denne adresse kan ikke bruges til akutte beskeder, da den kun tjekkes ca. 1 gang dagligt. Velkommen til Trekløveret Med denne pjece ønsker vi at give jer et billede af livet i Trekløveret samt nogle praktiske informationer. Trekløveret er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Orienteringshæfte 2014/15

Orienteringshæfte 2014/15 Orienteringshæfte 2014/15 INDHOLD 2 Dagsprogram 3 At skabe et godt ophold 3 Liv om aftenen 3 Skoleårets sammensætning 4 Regler og oplysninger 6 Kostpolitik 6 Sundhed 6 Snetur 7 Om IT 7 Niveaudeling 7 Skolevejledning

Læs mere