Logitech. Netværksmusiksystem. Brugervejledning. dansk (emea)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Logitech. Netværksmusiksystem. Brugervejledning. dansk (emea)"

Transkript

1 Logitech Netværksmusiksystem Brugervejledning dansk (emea)

2 Brugervejledning til Squeezebox Duet 1 Contents Om Squeezebox Duet...2 Sådan får du hjælp...2 Kassen indeholder...3 Systemkrav...3 Inden du begynder...4 Valg af netværkskonfiguration...4 Sådan finder du indstillingerne for det trådløse netværk...4 Brug af Squeezebox Controller...5 Brugerfladen til Squeezebox Controller...6 Installation af hardwaren...7 Opladning af batteriet...7 Tilslutning af Squeezebox Receiver...8 Oprettelse af en SqueezeNetwork -konto...9 Afspilning af musik selvom computeren er slukket...9 Installation af SqueezeCenter (valgfrit)...10 Tilslutning af Squeezebox Duet...11 Trådløs netværkskonfiguration...11 Hybridnetværkskonfiguration...13 Broforbundet netværkskonfiguration...15 Displayet på Squeezebox Controller...18 Afspilning af musik...20 Vilkårlig rækkefølge...20 Gennemsyn af biblioteket...20 Afspilningslister...21 Foretrukne...21 Rydning af Nu spiller...22 Redigering af en afspilningsliste som er gemt på computeren...22 Søgning i musikbiblioteket...22 Mærkning af musikfiler...23 Internetradio...23 Musiktjenester...24 Tillæg A: Konfiguration af firewallen...25 Tillæg B: Farvekoder på Squeezebox Receiver...26 Tillæg C: Opdatering af softwaren...28 Tillæg D: Understøttede filformater...29 Tillæg E: Brug af Apple itunes...30 Tillæg F: Problemløsning...32 Tillæg G: Gendannelse af standardindstillingerne...38 Flere oplysninger...39 Elektronisk hjælp...39 Kontakt til supportafdelingen...39 Resurser til udviklere...39 Kontaktoplysninger til Logitech...39 Oplysninger om returnering...39 Logitech hardware - Begrænset garanti...41 Sikkerhedsoplysninger...42

3 2 Logitech Om Squeezebox Duet Tak fordi du har købt netværksmusiksystemet Logitech Squeezebox Duet. Vi håber at du får lige så meget fornøjelse af den som vi havde af at fremstille den. Squeezebox Duet-pakken inkluderer Squeezebox Controller som er en fjernbetjening der kan bruges til styre afspillere i flere rum, så du kan gennemse, vælge og afspille numrene i din musiksamling, vælge mellem tusindvis af internetbaserede radiostationer, bruge musiktjenester som Last.FM og sågar bruge onlinetjenesten MP3tunes. Herudover medfølger Squeezebox Receiver som er en kompakt netværksafspiller der gør det muligt at afspille musikfiler fra computeren eller internettet på stereoanlægget eller et sæt højtalere med egen strømforsyning via hjemmenetværket. Du kan installere flere Squeezebox Receivers eller andre Squeezebox-afspillere i andre værelser, så du kan høre forskellige afspilningslister i hvert rum eller synkronisere dem sådan at den samme musik spilles i alle rum. I denne vejledning kan du læse hvordan Squeezebox Duet installeres, og der er en gennemgang af de grundlæggende funktioner. Da vi konstant opgraderer og forbedrer vores produkter, er det muligt at visse funktioner ikke er beskrevet. Du kan finde yderligere oplysninger om de seneste funktioner samt deltage i brugergrupper og hente detaljeret dokumentation beregnet til udviklere, på vores websted på slimdevices.com. Sådan får du hjælp Hvis der opstår problemer under installationen, er der flere måder at få kvalificeret hjælp på: Du bør først læse afsnittet om problemløsning i denne brugervejledning. Her gennemgås de mest almindelige problemer. Der er også en omfattende liste med almindelige spørgsmål og svar på under Support Problemløsning. Du kan også sende en til vores supportafdeling. Gå til og vælg Support support for at udfylde et online-skema. Du vil modtage svar inden for en arbejdsdag.

4 Brugervejledning til Squeezebox Duet 3 Kassen indeholder Kassen indeholder følgende: Squeezebox Controller Genopladeligt litium-ion-batteri Oplader med adapter Squeezebox Receiver Adapter til Squeezebox Receiver Ledning med guldbelagte RCA-stik Adapterstik til danske stikkontakter Opsummerende vejledning Systemkrav Styresystem Windows Vista /XP/2000 Mac OS X, version 10.3 eller senere Linux-baseret styresystem med Perl eller senere installeret Computer 733-MHz processor eller mere 256 MB ram 80 MB ledig plads på harddisken Netværk Ethernet- og/eller b/g/n-kompatibelt trådløst netværk Internet Du skal bruge en bredbåndsopkobling til internetbaserede radiostationer og musiktjenester som Last.FM og MP3tunes. Der kræves også en internetforbindelse i forbindelse med download af SqueezeCenter -software og opdateringer til fjernbetjeningssoftwaren.

5 4 Logitech Inden du begynder Hvis du allerede har et trådløst eller Ethernet-netværk og en computer der kan bruges som server, tager det ca. 30 minutter at installere og konfigurere Squeezebox Duet. Der er et par ting du skal gøre, for at gøre konfigurationen så enkel som mulig. Valg af netværkskonfiguration Det er nemmere at installere Squeezebox Duet hvis du ved hvordan dit hjemmenetværk er konfigureret, så du kan følge de rigtige installationsanvisninger. Der er tre mulige konfigurationer: En trådløs konfiguration hvilket vil sige at du allerede har et trådløst netværk i boligen, og at du slutter såvel Squeezebox Controller som Squeezebox Receiver til det. En hybridkonfiguration hvilket vil sige at du både har et trådløst og et kabelnetværk i boligen, og at du forbinder Squeezebox Controller trådløst og tilslutter Squeezebox Receiver via et Ethernet-kabel. En broforbundet konfiguration hvilket bruges hvis du kun har et kabelnetværk. I denne konfiguration er Squeezebox Receiver sluttet til netværket via et Ethernet-kabel, og Squeezebox Controller får forbindelse til netværket via Squeezebox Receiver. Sådan finder du indstillingerne for det trådløse netværk Oplysningerne i dette afsnit er kun relevante hvis Squeezebox Duet skal konfigureres til brug sammen med et eksisterende trådløst netværk, enten som en trådløs eller en hybridkonfiguration. Hvis du på forhånd har samlet oplysninger om netværket, vil konfigurationen være lettere. Netværkets navn (SSID): Sikkerhedsnøgle: Hvis netværket er sikret, skal du indtaste sikkerhedsnøglen når du konfigurerer netværksmusiksystemet. Squeezebox Duet understøtter de mest almindelige typer sikkerhedsnøgler som benyttes på trådløse netværk, nemlig WEP (64- og 128-bit), WPA og WPA2. Det er vigtigt at du kender sikkerhedsnøglen inden du starter.

6 Brugervejledning til Squeezebox Duet 5 WEP-nøgler indtastes som hexadecimaler (dvs. tallene 0 til 9 og bogstaverne A til F). 64-bit WEP-nøgler består af præcis 10 tegn, mens 128-bit nøgler består af præcis 26 tegn. WPA- og WPA2-nøgler kan være mellem 8 og 64 tegn lange og bestå af alle bogstaver (både store og små), tal samt gyldige tegnsætningstegn. Normalt registreres typen af sikkerhedsnøgle automatisk på Squeezebox Duet, men hvis der bruges WEP-kryptering, er det ikke muligt at afgøre om der er tale om en 64- eller 128-bit nøgle, så det skal du selv vide inden du starter. Hvis du ikke ved nøjagtig hvordan netværket er konfigureret, kan du kontakte din internetudbyder eller den person eller det firma som installerede den trådløse router. Særlig bemærkning til brugere af Apple Airport-baseenheden. Squeezebox Duet følger standarden og forventer en WEPnøgle i hexadecimalformat. Airport-baseenheden anvender ASCIItegn til WEP-nøglen. Du skal finde den version af WEP-nøglen som er i hexadecimalformat, for at kunne konfigurere Squeezebox Duet. Det gør du ved at udføre følgende trin: Åbn Airport-hjælpeværktøj. På Mac OS X findes Airport-hjælpeværktøj under Programmer -> Hjælpeprogrammer i Finder. I Windows findes det under Start -> Programmer -> Airport-hjælpeværktøj. Vælg basestationen, og klik på Konfigurer. Når konfigurationsvinduet åbnes, skal du klikke på adgangskodeikonet øverst i vinduet (det ikon som forestiller en hængelås). Herefter vises nøglen i HEX-format. Skriv den ned under Sikkerhedsnøgle på forrige side. Bemærk: På Airport-baseenheden består 64-bit WEP-nøgler af præcis 5 tegn, og 128-bit nøgler består af præcis 13 tegn. Brug af Squeezebox Controller Nu er det en god ide at lære Squeezebox Controller bedre at kende. Hvis du ved hvordan den fungerer, vil det være lettere at konfigurere Squeezebox Duet.

7 6 Logitech Brugerfladen til Squeezebox Controller A. Scrollehjulet bruges til at flytte markøren op og ned i lister og menuer. B. Tryk på den midterste knap for at vælge et menupunkt, et nummer, et album, en kunstner eller genre. C. Tryk på afspil for at afspille et nummer, et album, en kunstner eller genre. Det du vælger, erstatter den fil der afspilles på tidspunktet. D. Tryk på tilbage for at gå et menupunkt eller skærmbillede tilbage. F D A B C E E. Tryk på startknappen hvis du vil åbne menuen på øverste niveau. Tryk på startknappen en gang til for at åbne skærmbilledet Nu spiller. Startknappen bruges også til at tænde og slukke for fjernbetjeningen. Du skal holde den nede for at slukke for fjernbetjeningen og trykke en enkelt gang for at tænde for den. G F. Tryk på tilføj for at tilføje et nummer, et album, en kunstner eller genre til den nuværende afspilningsliste. H G. Brug knapperne til at skrue op og ned til at regulere lydstyrken. Der vises en indikator som angiver det nuværende lydniveau. Du kan bruge scrollehjulet til at skrue op og ned så længe indikatoren er vist på displayet. H. spol tilbage, pause og spol frem bruges til at styre afspilningen. Når du holder pause nede, stoppes afspilningen.

8 Brugervejledning til Squeezebox Duet 7 Installation af hardwaren Opladning af batteriet Du skal bruge følgende til oprettelse af en SqueezeNetwork -konto: Squeezebox Controller Oplader med adapter Adapterstik til danske stikkontakter Batteri Du starter installationsprocessen ved at oplade batteriet, så det er klar når du skal konfigurere Squeezebox Controller og Squeezebox Receiver til brug sammen med netværket Find det adapterstik der passer til danske stikkontakter, og slut det til lysnetadapteren til opladeren. Sørg for at det er sat ordentligt fast. Sæt adapteren i en stikkontakt. Sæt batteriet i fjernbetjeningen. Fjern dækslet til batterihuset bag på fjernbetjeningen. Tryk det ned med tommelfingrene, og skub det mod enden af fjernbetjeningen det skulle flytte sig ca. 6 mm. Sæt batteriet i, og sørg for at mærkaten hvor der står This Side Up, vender opad og kan læses. Læg batteriet i batterihuset med den ende som er mærket med tre pile, forrest, og skub det ind under den lille plastikstrimmel. Skub dækslet til batterihuset på plads tapperne på dækslet skal glide ind i hakkene på fjernbetjeningen. Skub dækslet opad til det er låst. Anbring fjernbetjeningen i opladeren. Fjernbetjeningen bliver tændt, og batteripakken oplades. Det kan tage op til fire timer at oplade batteriet helt. Det behøver imidlertid ikke være ladet helt op for at du kan konfigurere fjernbetjeningen.

9 8 Logitech Tilslutning af Squeezebox Receiver Du skal bruge følgende til oprettelse af en SqueezeNetwork -konto: Squeezebox Receiver Lysnetadapteren til Squeezebox Receiver Adapterstik til danske stikkontakter RCA-stereokabler eller dit eget optiske S/PDIF-kabel eller S/PDIFkoaksialkabel Dit eget Ethernet-kabel (til hybrid- og broforbundne konfigurationer) Herefter skal du slutte Squeezebox Receiver til stereoanlægget eller et sæt højtalere med egen strømforsyning, og hvis du bruger et kabelforbundet netværk (enten en hybrid- eller en broforbundet konfiguration), skal du også tilslutte Ethernet-kablet. 1. Slut Squeezebox Receiver til stereoanlægget eller et sæt højtalere med egen strømforsyning vha. de medfølgende RCA-kabler med farvekodede, guldbelagte stik. De passer til stort set alle stereoanlæg og højtalersystemer med egen strømforsyning. Du kan også slutte Squeezebox Receiver til en digital indgang via S/PDIF-stikket hvis du selv har et optisk eller et koaksialkabel. 2. Valgfrit: Slut Ethernet-kablet til Squeezebox Receiver og et netværksstik Sæt det adapterstik der passer til danske stikkontakter, fast på lysnetadapteren til Squeezebox Receiver, og sørg for at det er sat ordentligt fast. Sæt lysnetadapteren i en stikkontakt, og sæt derefter det runde stik i Squeezebox Receiver. Knappen på forsiden af Squeezebox Receiver skal blinke rødt som tegn på at der er strøm på enheden, men at den ikke er programmeret til brug sammen med netværket. Analog RCA-udgang Digital optisk udgang Digital koaksialudgang Ethernet Tænd/sluk

10 Brugervejledning til Squeezebox Duet 9 Oprettelse af en SqueezeNetwork -konto Du skal bruge følgende til oprettelse af en SqueezeNetwork -konto: En computer med en browser En bredbåndsopkobling til internettet En gyldig -konto SqueezeNetwork er en internetbaseret tjeneste som kan bruges til at lytte til flere tusind radiostationer og andre musiktjenester online, fx Last.FM og MP3tunes. Du vil oven i købet kunne bruge Squeezebox selvom computeren er slukket. Hvis du opretter en gratis konto, får du mest muligt ud af din Squeezebox. Bemærk: Der opkræves gebyr for nogle tjenester, men Logitech tilbyder gratis prøveabonnementer, så du kan prøve dem inden du opretter abonnement. Du opretter en konto ved at starte webbrowseren (fx Internet Explorer eller Safari) på computeren og åbne siden Klik på Kom i gang for at starte guiden til oprettelse af en konto. Følg anvisningerne på skærmen. Under oprettelsen vil du have mulighed for at angive personlige oplysninger, så vi automatisk kan tilmelde dig gratis prøveabonnementer hos vores partnere. Det er valgfrit om du udfører dette trin. Hvis du allerede har en SqueezeNetwork-konto, skal du bare logge på. Afspilning af musik selvom computeren er slukket Hvis du abonnerer på MP3tunes og overfører din egen musiksamling til deres musiktjeneste, vil du kunne afspille dine musikfiler selvom computeren er slukket. Det er perfekt for dem som vil kunne afspille deres musikfiler døgnet rundt uden at have computeren tændt dagen lang. Med musiktjenesten MP3tunes vil du desuden kunne afspille dine musikfiler fra enhver computer med forbindelse til internettet (fx computeren på kontoret eller hos en af dine venner) samt fra visse mobiltelefoner og lignende enheder. Bemærk: Musiktjenesten MP3tunes leveres af MP3tunes, Inc. som opkræver et gebyr for tjenesten, og som ikke er tilknyttet Logitech. Du vil selv skulle stå til regnskab for gebyrer som opkræves i forbindelse med brug af deres tjeneste. Du kan læse mere på mp3tunes.com.

11 10 Logitech Installation af SqueezeCenter (valgfrit) SqueezeCenter er den musikserver som kører på din computer, og som bruges til at forbinde Squeezebox-afspillerne og -fjernbetjeningerne til de lokale musikfiler samt at muliggøre brugen af plug-in'er fra tredjepart (programmer som bruges til at udvide funktionerne i Squeezebox). Hvis du regner med udelukkende at bruge Squeezebox Duet til at lytte til internetbaserede radiostationer eller musiktjenester, eller hvis din musiksamling er gemt på onlinetjenesten MP3tunes, kan du springe dette trin over. SqueezeCenter kan downloades fra Når du er logget på SqueezeNetwork, skal du klikke på Download SqueezeCenter og følge disse trin: Vælg den version af SqueezeCenter som passer til styresystemet på computeren, for at starte overførslen, og gem programmet et sted hvor du let kan finde det senere. Når overførslen er gennemført, skal du dobbeltklikke på installationsikonet og følge anvisningerne på skærmen. Første gang SqueezeCenter startes, bliver du bedt om at angive placeringen af dine musikfiler og afspilningslister samt dine SqueezeNetwork-kontooplysninger. SqueezeCenter starter en gennemsøgning af din musiksamling. Den tid det tager, varierer afhængigt af computerens ydeevne og hvor stor musiksamlingen er. Bemærk: SqueezeCenter gennemsøger en mappe, inklusive alle undermapper, for musik. Hvis der er musikfiler i flere mapper eller på flere computere, er du nødt til at oprette genveje til disse mapper og gemme dem det sted du startede SqueezeCenter-gennemsøgningen. Bemærk: Hvis du installerer SqueezeCenter på en Linux-baseret computer, eller hvis du vil installere programmet på en Unixbaseret platform vha. en.tar-fil, kan du finde flere oplysninger på wiki.slimdevices.com.

12 Brugervejledning til Squeezebox Duet 11 Tilslutning af Squeezebox Duet Under dette trin forbindes Squeezebox Controller og Squeezebox Receiver med det lokale netværk, så du kan vælge musikkilden. Der er tre afsnit et for hver af de forskellige netværkskonfigurationer beskrevet i afsnittet Valg af netværkskonfiguration tidligere i denne brugervejledning. Det er kun nødvendigt at følge anvisningerne for den netværkskonfiguration du bruger. Trådløs netværkskonfiguration I denne konfiguration sluttes såvel Squeezebox Controller som Squeezebox Receiver til et trådløst netværk. Konfiguration af Squeezebox Controller 1. Tag Squeezebox Controller op af opladeren. Hvis den ikke er tændt, skal du trykke på startknappen for at tænde for den. 2. Brug scrollehjulet til at markere det ønskede sprog, og tryk på den midterste knap for at vælge det. 3. Herefter vises startsiden. Tryk på den midterste knap for at fortsætte til det næste skærmbillede Vælg det område eller land du bor i. Bemærk: Du overtræder muligvis telekommunikationsloven hvis du vælger et forkert land. Hvis dit land eller område ikke er på listen, skal du vælge det nærmeste område/land. Nu vises der et skærmbillede med de tilgængelige trådløse netværk. Marker dit netværk, og tryk på den midterste knap for at vælge det. Bemærk: Hvis routeren er indstillet til ikke at transmittere navnet på netværket (også kaldet SSID), vises det ikke på listen. Du kan etablere forbindelse til det ved at vælge Andet netværk og indtaste navnet på det manuelt. Bemærk: Hvis du er sikker på at dit netværksnavn transmitteres, men det ikke vises i listen, er du muligvis uden for netværkets rækkevidde. Hvis problemet ikke løses ved at du bevæger dig tættere på routeren, skal du dobbelttjekke at routeren transmitterer netværksnavnet. Hvis netværket er sikret, forsøger Squeezebox Controller at registrere typen af sikkerhedsnøgle. Hvis det ikke kan fastslås hvilken type kryptering der bruges, vil du blive bedt om at vælge den fra en liste. Når krypteringstypen er fastslået, bliver du bedt om at angive sikkerhedsnøglen ved at bruge scrollehjulet til at markere et bogstav eller tal og den midterste knap til at vælge det.

13 12 Logitech 7. Hvis krypteringsnøglen er angivet korrekt, etableres der forbindelse mellem Squeezebox Controller og netværket, og der vises et skærmbillede for den etablerede forbindelse. Hvis du indtastede nøglen forkert, skal du trykke på tilbageknappen og indtaste den igen. Bemærk: Hvis der ikke kan etableres forbindelse til netværket, skal du læse afsnittet Problemløsning i denne brugervejledning. Der er oplysninger om hvordan du kontakter den tekniske supportafdeling, i starten af brugervejledningen. Konfiguration af Squeezebox Receiver Når der er etableret forbindelse mellem Squeezebox Controller og netværket, kan du konfigurere Squeezebox Receiver Vælg din Squeezebox Receiver på listen. Den vises som Squeezebox XXXXXX hvor XXXXXX er de sidste seks tal i afspillerens MAC-adresse, dvs. dens unikke netværksadresse. Bemærk: Du kan tjekke MAC-adressen ved at kigge på mærkaten på undersiden af Squeezebox Receiver. Bemærk: Hvis afspilleren ikke er på listen, skal du kontrollere om knappen på forsiden af Squeezebox Receiver blinker rødt. Hvis ikke, skal du holde knappen på Squeezebox Receiver nede i fem sekunder for at nulstille afspilleren. Squeezebox Receiver skulle vises på listen på fjernbetjeningen få sekunder efter at knappen begynder at blinke rødt. Der oprettes forbindelse mellem Squeezebox Controller og Squeezebox Receiver som derefter programmeres så den kan fungere sammen med netværket. Knappen bør skifte farve, hvilket angiver statussen for forbindelsen. Der er flere oplysninger i Tillæg B: Farvekoder på Squeezebox Receiver. Når knappen på Squeezebox Receiver lyser blåt, vil du blive bedt om at vælge en musikkilde via fjernbetjeningen. Hvis du har installeret SqueezeCenter på computeren, vises computerens navn sammen med SqueezeNetwork. Vælg den musikkilde du vil bruge. Bemærk: Hvis du har installeret SqueezeCenter-softwaren og kontrolleret at den kører, men computerens navn ikke vises på fjernbetjeningen, er det muligt at den blokeres af en firewall. Se Tillæg A: Konfiguration af firewallen i denne brugervejledning. Her er der flere oplysninger om at konfigurere computerens firewall.

14 Brugervejledning til Squeezebox Duet Når der er etableret forbindelse mellem Squeezebox Receiver og musikkilden, lyser knappen hvidt, og du vil kunne afspille musik. Det kan ske at knappen blinker hvidt. Det betyder at softwaren på Squeezebox Receiver opdateres. I så fald skal du vente lidt da det kan tage et par minutter at gennemføre opdateringen. Når opdateringen er gennemført, genstartes Squeezebox Receiver, og knappen skifter farve indtil den er hvid, og afspilleren er klar. Bemærk: Opdateringerne foretages automatisk via SqueezeCenter eller SqueezeNetwork, så du er sikker på at Squeezebox Duet altid har den seneste software. Nu er netværksmusiksystemet konfigureret og klar til brug! Du skal nu læse afsnittet Afspilning af musik i denne brugervejledning, så du kan komme i gang med at bruge Squeezebox Duet. Hybridnetværkskonfiguration I denne konfiguration etableres der forbindelse mellem Squeezebox Controller og et trådløst netværk, og Squeezebox Receiver sluttes til netværket vha. et Ethernet-kabel. Konfiguration af Squeezebox Controller 1. Tag Squeezebox Controller op af opladeren. Hvis den ikke er tændt, skal du trykke på startknappen for at tænde for den. 2. Brug scrollehjulet til at markere det ønskede sprog, og tryk på den midterste knap for at vælge det. 3. Herefter vises startsiden. Tryk på den midterste knap for at fortsætte til det næste skærmbillede Vælg det område eller land du bor i. Bemærk: Du overtræder muligvis telekommunikationsloven hvis du vælger et forkert land. Hvis dit land eller område ikke er på listen, skal du vælge det nærmeste område/land. Herefter vises skærmbilledet for trådløse forbindelser hvor du kan vælge at etablere forbindelse vha. Squeezebox eller at etablere forbindelse vha. et andet trådløst netværk. Da du skal bruge en hybridkonfiguration, skal du vælge Etabler forbindelse vha. et andet trådløst netværk. Nu vises der et skærmbillede med de tilgængelige trådløse netværk. Marker dit netværk, og tryk på den midterste knap for at vælge det.

15 14 Logitech Bemærk: Hvis routeren er indstillet til ikke at transmittere navnet på netværket (også kaldet SSID), vises det ikke på listen. Du kan etablere forbindelse til det ved at vælge Andet netværk og indtaste navnet på det manuelt. Bemærk: Hvis du er sikker på at dit netværksnavn transmitteres, men det ikke vises i listen, er du muligvis uden for netværkets rækkevidde. Hvis problemet ikke løses ved at du bevæger dig tættere på routeren, skal du dobbelttjekke at routeren transmitterer netværksnavnet. Hvis netværket er sikret, forsøger Squeezebox Controller at registrere typen af sikkerhedsnøgle. Hvis det ikke kan fastslås hvilken type kryptering der bruges, vil du blive bedt om at vælge den fra en liste. Når krypteringstypen er fastslået, bliver du bedt om at angive sikkerhedsnøglen ved at bruge scrollehjulet til at markere et bogstav eller tal og den midterste knap til at vælge det. Hvis krypteringsnøglen er angivet korrekt, etableres der forbindelse mellem Squeezebox Controller og netværket, og der vises et skærmbillede for den etablerede forbindelse. Hvis du indtastede nøglen forkert, skal du trykke på tilbageknappen og indtaste den igen. Bemærk: Hvis der ikke kan etableres forbindelse til netværket, skal du læse afsnittet Problemløsning i denne brugervejledning. Der er oplysninger om hvordan du kontakter den tekniske supportafdeling, i starten af brugervejledningen. Konfiguration af Squeezebox Receiver Når der er etableret forbindelse mellem Squeezebox Controller og netværket, kan du konfigurere Squeezebox Receiver. 1. Vælg din Squeezebox Receiver på listen. Den vises som Squeezebox XXXXXX hvor XXXXXX er de sidste seks tal i afspillerens MAC-adresse, dvs. dens unikke netværksadresse. Bemærk: Du kan tjekke MAC-adressen ved at kigge på mærkaten på undersiden af Squeezebox Receiver. Bemærk: Hvis afspilleren ikke er på listen, skal du kontrollere om knappen på forsiden af Squeezebox Receiver blinker rødt. Hvis ikke, skal du holde knappen på Squeezebox Receiver nede i fem sekunder for at nulstille afspilleren. Squeezebox Receiver skulle vises på listen på fjernbetjeningen få sekunder efter at knappen begynder at blinke rødt.

16 Brugervejledning til Squeezebox Duet Herefter skal du vælge mellem Trådløs og Ethernet som forbindelsestype for Squeezebox Receiver. Vælg Ethernet for at bruge en kabelforbindelse til netværket. Der oprettes forbindelse mellem Squeezebox Controller og Squeezebox Receiver som derefter programmeres så den kan fungere sammen med netværket. Knappen bør skifte farve, hvilket angiver statussen for forbindelsen. Der er flere oplysninger i Tillæg B: Farvekoder på Squeezebox Receiver. Når knappen på Squeezebox Receiver lyser blåt, vil du blive bedt om at vælge en musikkilde via fjernbetjeningen. Hvis du har installeret SqueezeCenter på computeren, vises computerens navn sammen med SqueezeNetwork. Vælg den musikkilde du vil bruge. Bemærk: Hvis du har installeret SqueezeCenter-softwaren og kontrolleret at den kører, men computerens navn ikke vises på fjernbetjeningen, er det muligt at den blokeres af en firewall. Se Tillæg A: Konfiguration af firewallen i denne brugervejledning. Her er der flere oplysninger om at konfigurere computerens firewall. Når der er etableret forbindelse mellem Squeezebox Receiver og musikkilden, lyser knappen hvidt, og du vil kunne afspille musik. Det kan ske at knappen blinker hvidt. Det betyder at softwaren på Squeezebox Receiver opdateres. I så fald skal du vente lidt da det kan tage et par minutter at gennemføre opdateringen. Når opdateringen er gennemført, genstartes Squeezebox Receiver, og knappen skifter farve indtil den er hvid, og afspilleren er klar. Bemærk: Opdateringerne foretages automatisk via SqueezeCenter eller SqueezeNetwork, så du er sikker på at Squeezebox Duet altid har den seneste software. Nu er netværksmusiksystemet konfigureret og klar til brug! Du skal nu læse afsnittet Afspilning af musik i denne brugervejledning, så du kan komme i gang med at bruge Squeezebox Duet. Broforbundet netværkskonfiguration Du bør kun bruge denne konfiguration hvis der ikke er et trådløst netværk i boligen. Squeezebox Receiver sluttes til det kabelforbundne Ethernetnetværk, og Squeezebox Controller får forbindelse til netværket via en ad hoc-forbindelse til Squeezebox Receiver. Bemærk: Ad hoc-forbindelser til trådløse netværk har langt mindre rækkevidde end almindelige forbindelser (kaldet infrastrukturtilstand-forbindelser). Hvis det er muligt, er det derfor

17 16 Logitech en god ide at føje en trådløs router eller et adgangspunkt til netværket. Det vil forbedre Squeezebox Duets overordnede funktionalitet markant. Konfiguration af Squeezebox Controller og Squeezebox Receiver 1. Tag Squeezebox Controller op af opladeren. Hvis den ikke er tændt, skal du trykke på startknappen for at tænde for den. 2. Brug scrollehjulet til at markere det ønskede sprog, og tryk på den midterste knap for at vælge det. 3. Herefter vises startsiden. Tryk på den midterste knap for at fortsætte til det næste skærmbillede Vælg det område eller land du bor i. Bemærk: Du overtræder muligvis telekommunikationsloven hvis du vælger et forkert land. Hvis dit land eller område ikke er på listen, skal du vælge det nærmeste område/land. Herefter vises skærmbilledet for trådløse forbindelser hvor du kan vælge at etablere forbindelse vha. Squeezebox eller at etablere forbindelse vha. et andet trådløst netværk. Da du skal bruge en broforbundet konfiguration, skal du vælge Etabler forbindelse vha. Squeezebox. Bemærk: Hvis der ikke er nogen trådløse netværk inden for rækkevidde, vises dette skærmbillede ikke. I de fleste tætbefolkede områder, registreres der flere trådløse netværk på Squeezebox Duet, så selvom der ikke er et trådløst netværk i boligen, skal du stadig vælge Etabler forbindelse vha. Squeezebox for at konfigurere Squeezebox Duet korrekt. Nu vises skærmbilledet Konfiguration af Squeezebox Receiver hvor der er en liste over de tilgængelige Squeezebox Receivers. Vælg din Squeezebox Receiver på listen. Den vises som Squeezebox XXXXXX hvor XXXXXX er de sidste seks tal i afspillerens MAC-adresse, dvs. dens unikke netværksadresse. Bemærk: Du kan tjekke MAC-adressen ved at kigge på mærkaten på undersiden af Squeezebox Receiver.

18 Brugervejledning til Squeezebox Duet Bemærk: Hvis afspilleren ikke er på listen, skal du kontrollere om knappen på forsiden af Squeezebox Receiver blinker rødt. Hvis ikke, skal du holde knappen på Squeezebox Receiver nede i fem sekunder for at nulstille afspilleren. Squeezebox Receiver skulle vises på listen på fjernbetjeningen få sekunder efter at knappen begynder at blinke rødt. Der oprettes forbindelse mellem Squeezebox Controller og Squeezebox Receiver som derefter programmeres så den kan fungere sammen med netværket. Knappen bør skifte farve, hvilket angiver statussen for forbindelsen. Der er flere oplysninger i Tillæg B: Farvekoder på Squeezebox Receiver. Når knappen på Squeezebox Receiver lyser blåt, vil du blive bedt om at vælge en musikkilde via fjernbetjeningen. Hvis du har installeret SqueezeCenter på computeren, vises computerens navn sammen med SqueezeNetwork. Vælg den musikkilde du vil bruge. Bemærk: Hvis du har installeret SqueezeCenter-softwaren og kontrolleret at den kører, men computerens navn ikke vises på fjernbetjeningen, er det muligt at den blokeres af en firewall. Se Tillæg A: Konfiguration af firewallen i denne brugervejledning. Her er der flere oplysninger om at konfigurere computerens firewall. Når der er etableret forbindelse mellem Squeezebox Receiver og musikkilden, lyser knappen hvidt, og du vil kunne afspille musik. Det kan ske at knappen blinker hvidt. Det betyder at softwaren på Squeezebox Receiver opdateres. I så fald skal du vente lidt da det kan tage et par minutter at gennemføre opdateringen. Når opdateringen er gennemført, genstartes Squeezebox Receiver, og knappen skifter farve indtil den er hvid, og afspilleren er klar. Bemærk: Opdateringerne foretages automatisk via SqueezeCenter eller SqueezeNetwork, så du er sikker på at Squeezebox Duet altid har den seneste software. Nu er netværksmusiksystemet konfigureret og klar til brug! Du skal nu læse afsnittet Afspilning af musik i denne brugervejledning, så du kan komme i gang med at bruge Squeezebox Duet.

19 18 Logitech Displayet på Squeezebox Controller Titellinje På titellinjen øverst på displayet vises navnet på den aktuelle menu. Når der vises oplysninger om et album, kan der også være en miniature af albumcoveret. Titellinje Title Bar Tip: Når startskærmbilledet er åbent, vises navnet på den aktuelle afspiller på titellinjen. Hvis du kun har installeret Squeezebox Duet, har Squeezebox Statuslinjef Bar Receiver standardnavnet Squeezebox. Du kan give Squeezebox Receiver et nyt navn ved at vælge Start > Indstillinger > Avanceret > Afspillerens navn. Denne funktion er praktisk når du føjer flere Squeezebox Receivers til hjemmenetværket, så du kan afspille musik i andre værelser. Du kan også ændre afspillerens navn via SqueezeCenter. Det gør du ved at vælge Indstillinger > Afspiller.

20 Brugervejledning til Squeezebox Duet 19 Statuslinje Statuslinjen findes nederst på displayet. Her vises følgende ikoner og elementer: Afspil/pause der vises et afspilningsikon når der afspilles et nummer. Der skiftes til et pauseikon når afspilningen er stoppet midlertidigt. Når afspilningen er stoppet helt, eller der ikke er forbindelse til en afspiller, vises der ikke noget ikon. Gentag der vises et gentagelsesikon når den afspiller der er etableret forbindelse til, er indstillet til at gentage sange eller afspilningslister. Du aktiverer eller ændrer gentagelsesindstillingerne under Start > Indstillinger > Gentag. Bland der vises et blandeikon når den afspiller der er etableret forbindelse til, er indstillet til at afspille sange eller album i vilkårlige rækkefølge. Du aktiverer blandefunktionen under Start > Indstillinger > Bland. Trådløs dette ikon angiver den trådløse forbindelses status. Signalstyrken angives vha. antallet af linjer. Normalt vil dette ikon være hvidt, men det ændrer farve i visse situationer. Et rødt ikon betyder at netværket er uden for rækkevidde, eller at der ikke er etableret forbindelse til det. Et blåt ikon betyder at Squeezebox Controller er forbundet til netværket, men at musikkilden ikke kan findes. Batteri angiver hvor meget strøm der er på batteriet. Når der kun er en linje på ikonet, betyder det at batteriniveauet er lavt. Anbring i så fald fjernbetjeningen i opladeren. Ikonet animeres under opladningen, og der vises et stikikon når batteriet er fuldt opladet.

Logitech. Brugervejledning

Logitech. Brugervejledning Logitech Brugervejledning Brugervejledning til Squeezebox Boom 1 Indhold Tak...3 Sådan får du hjælp...3 Kassen indeholder...4 Systemkrav...4 Oversigt over Boom-systemet...5 Fjernbetjening...5 Frontpanel...6

Læs mere

Squeezebox Radio Feature Guide 10/14/2009. Feature Guide

Squeezebox Radio Feature Guide 10/14/2009. Feature Guide Feature Guide 0 Indholdsfortegnelse Tak... 4 Brugervejledninger... 4 Sådan får du hjælp... 4 Hjælp på nettet... 4 Kontakt os... 4 Oversigt over Squeezebox Radio... 5 Knapper og funktioner... 6 Displayet...

Læs mere

Bliv bekendt med Logitech Squeezebox Touch Trådløs musikafspiller. Funktionsoversigt

Bliv bekendt med Logitech Squeezebox Touch Trådløs musikafspiller. Funktionsoversigt Bliv bekendt med Logitech Squeezebox Touch Trådløs musikafspiller Funktionsoversigt Indholdsfortegnelse Funktionsoversigt til Squeezebox Touch Tak.................................................................

Læs mere

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP 7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP Gør klar til indstilling Når du skal i gang med at konfigurere den computer, der skal væres trådløs, er det en god idé at bevare kabelforbindelsen

Læs mere

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Hvis Mac OS X v10.3 eller en nyere version allerede er installeret på computeren: Alt, du behøver at gøre, er at opdatere til Leopard. Se

Læs mere

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6" (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen)

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6 (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen) Start her 1 Vigtige oplysninger om opsætning Brugere af trådløst eller kablet netværk: du skal følge instruktionerne i denne vejledning til opsætning for at tilføje HP All-in-One til dit netværk. Brugere

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

Kom godt i gang DRG 716/717 Fiberboks Trådløst netværk Januar 2015

Kom godt i gang DRG 716/717 Fiberboks Trådløst netværk Januar 2015 Kom godt i gang DRG 716/717 Fiberboks Trådløst netværk Januar 2015 02 03 Indhold Fibernet fra Fibia 3 Hvordan vil du på fibernet? 4 Din sikkerhed på internettet 5 Opret trådløs forbindelse 6 Sådan får

Læs mere

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Fiberbredbånd TV Telefoni www.gefibernet.dk Indhold 4 Aktivering af det trådløse netværk 7 Opkobling

Læs mere

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh Podcatching sådan finder, henter og abonnerer du på podcast Instruktionshæfte (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh www.podconsult.dk karin@podconsult.dk Indhold Introduktion...3 Ordforklaring...4

Læs mere

Kom godt i gang med Trådløst internet

Kom godt i gang med Trådløst internet VI GI R DIG Kom godt i gang med Trådløst internet FIBERBREDBÅND TRÅ DLØ ST N ETVÆ RK Læs, hvordan du kommer på trådløst netværk. 02 03 Indhold Fibernet fra Fibia 3 Hvordan vil du på fibernet? 4 Din sikkerhed

Læs mere

Opsætning af eduroam Det trådløse netværk på ASB

Opsætning af eduroam Det trådløse netværk på ASB Opsætning af eduroam Det trådløse netværk på ASB Indhold 03 Det trådløse netværk på ASB: eduroam 03 AAAAntivirus software 04 eduroam med Windows Vista 08 eduroam med Windows XP 09 Trådløst netværk (eduroam)

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

Motorola Phone Tools. Kvikstart

Motorola Phone Tools. Kvikstart Motorola Phone Tools Kvikstart Indhold Minimumskrav... 2 Før installering Motorola Phone Tools... 3 Installering af Motorola Phone Tools... 4 Installering og konfigurering af mobil enhed... 5 Registrering

Læs mere

Kassen indeholder. R6250 Smart WiFi-router Installationsvejledning

Kassen indeholder. R6250 Smart WiFi-router Installationsvejledning Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og/eller andre lande. Informationen

Læs mere

Sådan får du e-bøger på læseren

Sådan får du e-bøger på læseren Sådan får du e-bøger på læseren 2010 Sony Corporation 4-259-024-11(1) Få e-bøger Få e-bøger e-boghandel Reader Library-software Læser Med Sony Reader Library-softwaren (Reader Library) kan du indkøbe og

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Billedvideo med Photo Story

Billedvideo med Photo Story Billedvideo med Photo Story Programmer: Microsoft Photo Story 3 Microsoft Windows XP Microsoft Internet Explorer Anvendelse: Edb informatik - Almen Voksenuddannelse September 2006 Billedvideo med Photo

Læs mere

Hurtig start. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700

Hurtig start. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Hurtig start N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

En guide gennem Filmstriben Se film på biblioteket

En guide gennem Filmstriben Se film på biblioteket 1 En guide gennem Filmstriben Se film på biblioteket Dette er en guide som fører dig gennem Filmstriben og giver dig gode råd om hvordan du bruger filmtjenesten. Vælg indgang Hvis du holder musen hen over

Læs mere

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Dansk 92 www.logitech.com/support/type-s

Læs mere

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer 17112014AS ipad for let øvede modul 10 ipad og computer Indledning I dette modul gennemgås nogle af de muligheder, der er for samspil mellem computeren og ipad'en. På ipad'en findes app'en itunes Store.

Læs mere

Universel WiFi-rækkeviddeudvider WN3000RP Installationsvejledning. Udvidet trådløs rækkevidde Routerens rækkevidde

Universel WiFi-rækkeviddeudvider WN3000RP Installationsvejledning. Udvidet trådløs rækkevidde Routerens rækkevidde Universel WiFi-rækkeviddeudvider WN3000RP Installationsvejledning Udvidet trådløs rækkevidde Routerens rækkevidde 2011 NETGEAR, Inc.Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres,

Læs mere

Web Connect vejledning

Web Connect vejledning Web Connect vejledning Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: ADS-2500W og ADS-2600W Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen:

Læs mere

Start her BlackBerry Curve 9300 Series

Start her BlackBerry Curve 9300 Series Velkommen til BlackBerry! Lær din nye BlackBerry Curve -smartphone at kende. Udforsk enhedens taster 2010 Research In Motion Limited. Alle rettigheder forbeholdes. BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Læs mere

N300 WiFi-router (N300R)

N300 WiFi-router (N300R) Easy, Reliable & Secure Installationsvejledning N300 WiFi-router (N300R) Varemærker Produktmærker og produktnavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Oplysningerne

Læs mere

Windows 8 trinvis opgraderingsvejledning FORTROLIG 1/53

Windows 8 trinvis opgraderingsvejledning FORTROLIG 1/53 Windows 8 trinvis opgraderingsvejledning FORTROLIG 1/53 Indhold 1. 1. Windows 8 installationsproces 2. Systemkrav 3. Forberedelser 2. 3. 4. 5. Ren 6. 1. Personlige indstillinger 2. Trådløst 3. Brugerdefinerede

Læs mere

Bredbånd. Installationsvejledning - WGW BOX

Bredbånd. Installationsvejledning - WGW BOX Bredbånd Installationsvejledning - WGW BOX Introduktion og din ordre WGW Box ADSL stik og lamper Denne vejledning hjælper dig med at installere din bredbåndsforbindelse Tændt/ slukket DSL Internet Telefon

Læs mere

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune I denne præsentation Gennemgang af regler Opsætning af ipad Tilslutning til Thisted Skoler MDM (Mobile Device Management) Oprette AppleID Oprette Google

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Streame fra Winamp til Dreambox/pc på netværk.

Streame fra Winamp til Dreambox/pc på netværk. Streame fra Winamp til Dreambox/pc på netværk. 1. Formål 2. Forudsætninger og installationer 3. Opsætning 4. Start streaming 5. Aflyt streaming 6. Kontakt 1. Formål Mange benytter Winamp ( Nullsoft, Inc.)

Læs mere

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installerings- og indstillingsvejledning

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Læs dette dokument, før du installerer Mac OS X. Det indeholder vigtige oplysninger om installering af Mac OS X. Systemkrav Når du skal

Læs mere

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1 Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.1 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV side 4 Tilslutning

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet INDHOLDSFORTEGNELSE ipad - Apples geniale tablet... Forord KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad Aktivér din ipad... 8 Opdater til ios 8... 9 Sluk og tænd din ipad... 10 Sæt din ipad på vågeblus...

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Linio Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Linio Pocket 1. Vend Linio Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder

Læs mere

smart-house Web-Server Manual smart-house Web-Server Manual 1 of 15

smart-house Web-Server Manual smart-house Web-Server Manual 1 of 15 smart-house Web-Server Manual CARLO GAVAZZI AS, PB 215, NO-3901 Porsgrunn Telefon: 35 93 08 00 Telefax: 35 93 08 01 Internet: http://www.carlogavazzi.no E-Mail: gavazzi@carlogavazzi.no 1 of 15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Powerline 500 WiFi Access Point XWNB5201 Installationsvejledning

Powerline 500 WiFi Access Point XWNB5201 Installationsvejledning Powerline 500 WiFi Access Point XWNB5201 Installationsvejledning Teknisk support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på

Læs mere

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA MOBILE PHONES Ltd, erklærer som eneansvarlige, at produkterne DTN-10 og DTN-11 er i overensstemmelse med

Læs mere

En guide gennem Filmstriben Lån film fra biblioteket

En guide gennem Filmstriben Lån film fra biblioteket 1 En guide gennem Filmstriben Lån film fra biblioteket Dette er en guide som fører dig gennem Filmstriben og giver dig gode råd om hvordan du bruger filmtjenesten. For at kunne benytte tjenesten skal dit

Læs mere

HomeBox til dig med telefoni og bredbånd. Installationsvejledning

HomeBox til dig med telefoni og bredbånd. Installationsvejledning til dig med telefoni og bredbånd Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt og har i den forbindelse fået tilsendt en. en giver dig

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

Kom godt igang med DS-101g+ Disk Station. (installations vejledning)

Kom godt igang med DS-101g+ Disk Station. (installations vejledning) Kom godt igang med DS-101g+ Disk Station (installations vejledning) Bemærk Venligst se Chapter 2 Get to Know the Hardware i den engelske User s Guide for detaljeret beskrivelse af knapperne samt LEDs funktioner.

Læs mere

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement.

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Velkommen til PLAY PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Se om du kan få PLAY under Vilkår på tdc.dk/musik

Læs mere

Kom godt i gang med. Motorola TV boks. med harddisk

Kom godt i gang med. Motorola TV boks. med harddisk Kom godt i gang med Motorola TV boks med harddisk Tillykke med din nye TV boks med harddisk Det er nemt både at installere og indstille din nye TV boks. Følg guiden og oplev alle de spændende og nye funktioner.

Læs mere

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC...

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC... Manual cloudco HOME 01. feb, 2014 Indhold Installation af Cloudco HOME...1 Minimums systemkrav - Windows...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Installation af Cloudco HOME - Windows...2

Læs mere

Oversigts billedet: Statistik siden:

Oversigts billedet: Statistik siden: 1 Tilslutning: Tilslut et nætværks kabel (medfølger ikke) fra serverens ethernet port til din router. Forbind derefter bus kablet til styringen, brun ledning til kl. 29, hvid ledning til kl. 30 Forbind

Læs mere

En guide gennem Filmstriben Se film i undervisningen

En guide gennem Filmstriben Se film i undervisningen 1 En guide gennem Filmstriben Se film i undervisningen Dette er en guide som fører dig gennem Filmstriben og giver dig gode råd om hvordan du bruger filmtjenesten. Vælg indgang Hvis du holder musen hen

Læs mere

Acer econsole Brugervejledning

Acer econsole Brugervejledning Acer econsole Brugervejledning 1 Oplysninger om licenser for tredjepartssoftware eller gratis software Software, som er forudinstalleret, integreret eller på anden måde distribueret med produkter leveret

Læs mere

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 HD 2850-ST Kom hurtigt i gang med din HD Entertain Mini Endnu bedre tv 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 resolution 2850 manual 1 Pakkens indhold Kontroller, at pakkens indhold er komplet,

Læs mere

Skyfillers Online Backup. Kundemanual

Skyfillers Online Backup. Kundemanual Skyfillers Online Backup Kundemanual Kundemanual Indhold Opsætning... 2 Installation... 2 Download software... 2 Installation under Windows... 2 Installation under Mac OS X... 3 Log ind... 3 Tilpas kontoindstillinger...

Læs mere

dit mobile bredbånd fra Net 1

dit mobile bredbånd fra Net 1 Kom i gang med dit mobile bredbånd fra Net 1 Gateway D-35 1 Quickguide D35_250x140_8sidor new DK2.indd 1 2012-06-19 14.41 Indholdsfortegnelse Velkommen Velkommen...s 2 Velkommen som kunde ved Net 1. I

Læs mere

Kom godt i gang med Icotera fiberboks. med indbygget router. 25562 - TRE BRE booklet 120x120 fiberboks ICOTERA rev06.indd 1

Kom godt i gang med Icotera fiberboks. med indbygget router. 25562 - TRE BRE booklet 120x120 fiberboks ICOTERA rev06.indd 1 Kom godt i gang med Icotera fiberboks med indbygget router 25562 - TRE BRE booklet 120x120 fiberboks ICOTERA rev06.indd 1 04-10-2012 10:25:12 Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet,

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

Carry it Easy Brugermanual

Carry it Easy Brugermanual Carry it Easy Brugermanual Brugermanual Version 2.0 2004-2006 CoSoSys SRL Carry it Easy Brugermanual Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...I 1. Introduktion...1 2. Systemkrav...2 3. Installation...2

Læs mere

Reguleringssystem EnergyLogic Touchline Wave

Reguleringssystem EnergyLogic Touchline Wave Reguleringssystem EnergyLogic Touchline Wave BRUGERMANUAL TIL iphone APP ØKOENERGI- OG SANITETSSYSTEMER Roth A/S Centervej 5 3600 Frederikssund Telefon: +45 47380121 Fax: +45 47380242 E-Mail: service@roth-nordic.dk

Læs mere

Godt i gang med.. TDC Webtekst. 13-06-2013 version 2.0

Godt i gang med.. TDC Webtekst. 13-06-2013 version 2.0 Godt i gang med.. TDC Webtekst www.tdcwebtekst.dk www.tdcwebtekst.dk/ny Indholdsfortegnelse Hvad er TDC Webtekst... 4 Før du går i gang... 4 Krav til PC en... 4 Java... 4 ADSL... 5 Internet browser...

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows 4 Trin 3: Installer

Læs mere

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 64 Svendborg 5700 fax 62 20 15 16 tlf 62 21 27 71 email sef@sef.dk web www.sef.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Forord... 2 Installation... 2 - Enkeltbruger

Læs mere

Brugervejledning - til internetbaseret datakommunikation med Nets ved hjælp af HTTP/S-løsningen

Brugervejledning - til internetbaseret datakommunikation med Nets ved hjælp af HTTP/S-løsningen Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 P.O. 500 DK 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 www.nets.eu Brugervejledning - til internetbaseret datakommunikation med Nets ved hjælp af HTTP/S-løsningen

Læs mere

En open source løsning til bibliotekernes publikumspc ere

En open source løsning til bibliotekernes publikumspc ere En open source løsning til bibliotekernes publikumspc ere Dokument: bibos installationsvejledning bibos version: 2.1.0.1 released 25. oktober 2013 Senest redigeret: 5. februar 2014 af Niels Schmidt Petersen,

Læs mere

Vejledning til opsætning af trådløst netværk NPD4759-00 DA

Vejledning til opsætning af trådløst netværk NPD4759-00 DA Vejledning til opsætning af trådløst netværk NPD4759-00 DA Kontrol af dit netværk Bekræft din computers netværk og vælg så, hvad du vil gøre som det næste. Følg instruktionerne for det miljø som dine netværksenheder,

Læs mere

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0 Dansave Online Backup Dansave Home Guide Version 6.9.0.0 01-01-2013 1 Indhold Om Dansave Home... 3 Minimums system krav - Windows... 3 Minimums System krav - MAC... 3 Download Dansave Home... 3 Krypteringsnøglen...

Læs mere

Quick Guide. Hvad er inkluderet Kassen med din Fitbit Aria indeholder:

Quick Guide. Hvad er inkluderet Kassen med din Fitbit Aria indeholder: Hvad er inkluderet Kassen med din Fitbit Aria indeholder: Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale 4 AA batterier, der allerede er installeret Aria Quick Start Guide Sådan kommer du i gang Din Aria skala leveres

Læs mere

Kom godt i gang med. Icotera fiberboks. med indbygget router

Kom godt i gang med. Icotera fiberboks. med indbygget router Kom godt i gang med Icotera fiberboks med indbygget router Tillykke med din nye fiberboks Inden du får glæde af fiberbredbåndet, skal du have tilsluttet computer, TV og telefon til fiberboksen. Med denne

Læs mere

Brugervejledning. Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router

Brugervejledning. Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router Brugervejledning Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router Indholdsfortegnelse Velkommen... 3 Gør dig fortrolig med din router... 4 Klargøring af routeren... 6 Tilkobling til internettet... 7 Sådan får du adgang

Læs mere

Velkommen til REX onlinehjælp

Velkommen til REX onlinehjælp Velkommen til REX onlinehjælp I REX onlinehjælp kan du finde information om følgende emner: Indhold Enkel søgning...3 Hvordan kan du bruge søgefeltet?...3 Søg efter sætninger...3 Søg efter specifikke ord

Læs mere

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning Bredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Indhold Det indeholder pakken Det indeholder pakken SIDE MODEM STRØMFORSYNING Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan tilslutter du det trådløse netværk SIDE

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Brugervejledning. ClaroRead. (Mac)

Brugervejledning. ClaroRead. (Mac) Brugervejledning ClaroRead (Mac) Indholdsfortegnelse HVAD ER CLAROREAD?... 3 DOWNLOAD OG INSTALLATION... 3 DOWNLOAD AF STEMMER... 4 CLAROREAD- VÆRKTØJSLINJE... 6 AFSPIL... 6 STOP... 6 GEM TEKST SOM LYDFIL...

Læs mere

HUMANWARE BRAILLIANT INSTALLATIONSVEJLEDNING

HUMANWARE BRAILLIANT INSTALLATIONSVEJLEDNING HUMANWARE BRAILLIANT INSTALLATIONSVEJLEDNING KOMMANDOOVERSIGT TIL BRUG PÅ WINDOWS COMPUTERE MED JAWS INTRODUKTION: Brailliant displays har indbygget BlueTooth og USB. BlueTooth anvendes til at forbinde

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING CENTRALENHED

BRUGERVEJLEDNING CENTRALENHED BRUGERVEJLEDNING CENTRALENHED Side 1 til centralenhed Introduktion Centralenheden styres og indstilles via det online kontrolpanel. Det er centralenheden, som sender og modtager signaler fra alle sensorerne,

Læs mere

Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder

Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder Indhold Sådan kommer du i gang................................. 3 Mød din WiFi-booster................................... 4 Frontpanel

Læs mere

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian N E X T G E N E R A T I O N R A D I O tube Brugermanual Internet Radio tube OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian on facebook Design Indhold Oversigt...3 Front

Læs mere

HomeBox til dig med bredbånd og enten fastnet eller bredbåndstelefoni

HomeBox til dig med bredbånd og enten fastnet eller bredbåndstelefoni HomeBox til dig med bredbånd og enten fastnet eller bredbåndstelefoni Installationsvejledning 78. Wholesale, Installationsvejledning HGW.indd /0/.5 Velkommen til en verden af muligheder Du har bestilt

Læs mere

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Opkobling til internettet 5 Oprettelse på

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310)

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Installationsguide til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Indhold Velkommen...4 Medfølgende udstyr... 6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...

Læs mere

Velkommen Du ser Apple TV. Denne vejledning indeholder alle de oplysninger, du behøver for at kunne gå fra indstilling til sofa.

Velkommen Du ser Apple TV. Denne vejledning indeholder alle de oplysninger, du behøver for at kunne gå fra indstilling til sofa. Velkommen Du ser Apple TV. Denne vejledning indeholder alle de oplysninger, du behøver for at kunne gå fra indstilling til sofa. Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Tilslut. 7 Kassens indhold 8 Kast et blik

Læs mere

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro 1. Adgang til kablerne. A. Skruen i bunden løsnes og fjernes. B. Drej dækslet i bunden mod uret for at få adgang til kabler. 2. Montering af antenne. Fjern beskyttelseskappen

Læs mere

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 3 Hvad du har brug for 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows

Læs mere

Vejledning, teknik, tips and tricks

Vejledning, teknik, tips and tricks Vejledning, teknik, tips and tricks Indhold 1 AUHRA pålogning og startside... 1 2 Ofte stillede spørgsmål og kendte fejl... 4 2.1 Har din computer adgang til AU s netværk og adm. systemer?... 4 2.2 Kan

Læs mere

Betjeningsvejledning til Håndterminal og AnyQuest Host

Betjeningsvejledning til Håndterminal og AnyQuest Host Betjeningsvejledning til Håndterminal og AnyQuest Host INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Indledning... 2 2 Generelt for Håndterminalen... 3 2.1 Justering af Dato og Tid.... 3 3 Aflæsning... 6 3.1 Opstart... 6 3.1.1

Læs mere

Sådan installeres og teste WordPress på en lokal server

Sådan installeres og teste WordPress på en lokal server Sådan installeres og teste WordPress på en lokal server Det gratis WordPress blog værktøj er vokset gennem årene til et fuldgyldigt CMS-system content management system). WordPress har forenklet processen

Læs mere

Opsætning af din computer med DLG Bredbånd

Opsætning af din computer med DLG Bredbånd Opsætning af din computer med DLG Bredbånd Indholdsfortegnelse 1. Sådan finder du frem til, hvilken Windows version din computer har. Først klikker du på nede i venstre hjørne, derefter vælger du På den

Læs mere

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 44 5700 Svendborg cvr 27652328 Tlf. 62 20 11 20 Fax 62 20 15 16 support@sef.dk www.sef.dk

Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 44 5700 Svendborg cvr 27652328 Tlf. 62 20 11 20 Fax 62 20 15 16 support@sef.dk www.sef.dk Sydfyns Intranet A/S Fåborgvej 44 5700 Svendborg cvr 27652328 Tlf. 62 20 11 20 Fax 62 20 15 16 support@sef.dk www.sef.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Forord... 2 Installation... 2 - Enkeltbruger

Læs mere

Fejlretter Installation og afinstallation på PC

Fejlretter Installation og afinstallation på PC Vejledning til installation og afinstallation af Fejlretter på Fejlretter Installation og afinstallation på Windows 7 Denne vejledning gennemgår installation henholdsvis afinstallation af Fejlretter på

Læs mere

Hurtig start. NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN.

Hurtig start. NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN. Hurtig start NETGEAR Trek N300-rejserouter og Range-udvider Model PR2000 NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Sådan kommer du i gang Tak for dit køb af NETGEAR Trek N300-rejserouter

Læs mere

LUDUS WEB. Installations- og konfigurations-vejledning. Den 7. april 2009. J.nr.: 4004 V0624 09

LUDUS WEB. Installations- og konfigurations-vejledning. Den 7. april 2009. J.nr.: 4004 V0624 09 LUDUS WEB Installations- og konfigurations-vejledning Den 7. april 2009 J.nr.: 4004 V0624 09 CSC Scandihealth A/S, P.O. Pedersens Vej 2, DK-8200 Århus N Tlf. +45 3614 4000, fax +45 3614 7324, www.scandihealth.dk,

Læs mere

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote +

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote + Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S + + Vejledning til + Brugervejledning version 7.2.1 Copyright 2006 by Optelec, The Netherlands og ScanDis A/S All rights reserved. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

Brugervejledning til FiberBredbånd Internet. Kom godt i gang!

Brugervejledning til FiberBredbånd Internet. Kom godt i gang! SÆT STIKKET I OG SÅ ER DU GODT KØRENDE Brugervejledning til FiberBredbånd Internet Kom godt i gang! Kom godt i gang! Med denne vejledning kommer du godt i gang med at bruge FiberBredbånd internet - en

Læs mere

LUDUS Web Installations- og konfigurationsvejledning

LUDUS Web Installations- og konfigurationsvejledning LUDUS Web Installations- og konfigurationsvejledning Indhold LUDUS Web Installations- og konfigurationsvejledning... 1 1. Forudsætninger... 2 2. Installation... 3 3. Konfiguration... 9 3.1 LUDUS Databasekonfiguration...

Læs mere

Installationsvejledning til kabel-modem

Installationsvejledning til kabel-modem Installationsvejledning til kabel-modem Kære nye Canal Digital Internet-kunde, Du har fået tilsendt følgende 3 dele til din nye internetforbindelse. 1. Kabelmodem med strømforsyning 2. Netværkskabel 3.

Læs mere

Dell SupportAssist til pc'er og tablets Brugervejledning

Dell SupportAssist til pc'er og tablets Brugervejledning Dell SupportAssist til pc'er og tablets Brugervejledning Bemærk, forsigtig og advarsel BEMÆRK: BEMÆRK! angiver vigtige oplysninger om, hvordan du bruger computeren optimalt. FORSIGTIG: FORSIGTIG angiver

Læs mere

R6300v2 Smart WiFi-router Installationsvejledning

R6300v2 Smart WiFi-router Installationsvejledning Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/ eller dets datterselskaber i USA og/eller andre lande. Oplysningerne

Læs mere

Windows 7 Instruktionsvideo

Windows 7 Instruktionsvideo 1. Mus og tastatur (4:17) Du lærer vigtige taster på tastaturet at kende, samt hvordan du skal anvende musen i Windows 7. 2. Skrivebordet (4:39) Du lærer at arbejde med Skrivebordet i Windows 7 og kommer

Læs mere

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken Download først de relevante installere til både Maple 18 og til Gym-pakken, og placer dem et sted på din PC, hvor du kan finde dem igen. Hvis du højre-klikker

Læs mere