KEN AS300. Certificeret som et Klasse IIa produkt KEN A/S. Det uundværlige udstyr til sikker opbevaring af endoskoper.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KEN AS300. Certificeret som et Klasse IIa produkt KEN A/S. Det uundværlige udstyr til sikker opbevaring af endoskoper."

Transkript

1 KEN AS300 Det uundværlige udstyr til sikker opbevaring af endoskoper. Certificeret som et Klasse IIa produkt

2 Den antiseptiske skab til opbevaring og tørring af varmesensible endoskoper (ESET) AS 300 er et automatisk opbevaringsskab der opretholder og opbevarer skoperne i op til 72 timer efter den sidste manuelle eller automatiske desinfektionsprocedure af skoperne. Den tillader adgang til og opbevaring af skoperne 24 timer i døgnet inklusive weekender. Let at rengøre. Opbevaringskammeret, der er udført i rustfrit stål, er cylinderformet og uden skarpe kanter. Opbevaring af 10 eller 20 endoskoper i lodret position Sikkerhedslås på døren ved hjælp af et identifikationssystem med EAN nr. (RFID som tilkøb) Udelukkelse af fejlvalg ved hjælp af en automatisk fremføring af det valgte endoskop ved hjælp af en roterende akse. Mindre berøring af endoskoperne i skabet, og garanti for nøjagtig sporbarhed takket være en udvalgt plads til hvert endoskop. Mindsket berøring med luft fra omgivelserne på grund af en minimal åbning af døren alt efter placering af skabet Let desinfektion af endoskopophæng, der hænger på en skinne

3 Brugerfladen Meget brugervenlig: Intuitiv kommunikation, let og præcis information ved hjælp af touch screen i farver Plads 1 Plads 2-9 Plads 10 Tilgængelige endoskoper og gyldig cyklus Tilgængelige endoskoper og gyldig cyklus (opbevaringstid ml 48 og 72 timer) Tilgængelige endoskoper og gyldig cyklus (opbevaringstid overskrider >72 timer) Tilgangen er sikret med specialkoder i tre niveauer: operatører, ledere og vedligeholdere. Disse kode aktiveres ved hjælp af stregkoder eller RFID-kort. Ved et let tryk på det ønskede nummer kan man til enhver tid få oplysninger på skærmen om endoskopet, indsættelsesdato, indsættelsestid og opbevaringstid i AS300. Sporbarhed På grund af lovgivningen omkring opbevaring og sporbarhed af endoskoper er det nødvendigt at kunne dokumentere alle begivenheder omkring dette, i den tid skopet har befundet sig i KEN AS 300. Et print bliver udskrevet i enkelt eller dobbelt kopi hver gang et endoskop fjernes. Printet oplyser om operatørens identitet både indlaster og udlaster, datoer for ind- og udtagning, validering af cyklus eller hvis den ikke kan valideres skrives begrundelsen herfor. Tracking af kritiske funktionsparametre: Temparatur, luftfugtighed, filter tilstopning, driftforstyrrelse på ventilatoren, driftforstyrrelse og tryk på medicinsk luft, maksimal opbevaringstid.

4 Tracking af hændelser: afbrydelse af forsyning af medicinsk luft, elektricitet, alarmer Derudover bliver alle disse informationer lagret på et udtageligt memory kort 2 GB, det er placeret bag tastaturet. (Lagerkapaciteten svarer til et års data). En usb port gør det ligeledes muligt at kommunikere via sygehusets netværk. (tilkøb) Opbevaringskammer under laminar air flow (Europapatent: EP ) Maskinen er udstyret med muligheder der optimerer luftprøver og overfladeprøver til de kvalitetstest der kræves for ESET (fleksible skoper). Luftsystemet for AS 300 er blevet lavet således at det optimerer et helt rent miljø der sørger for at tørre det de ophængte endoskoper udvendig. Skabet gennemstrømmes af en envejs luftstrøm der kommer fra oven og nedefter, det bevirker at frigivne urenheder bliver ledt direkte ud af det antiseptiske skab. Funktionskriterier for KEN AS 300 består af følgende fordele: Udsugning af tilført fugtighed ved hjælp af en stor luftudskiftning (2,5 gang pr. minut) Alle områder i skabet er dækket takket være placeringen af filtret i toppen cylinderen så det dækker hele opbevaringskabet. Et luftstempel der sørger for en vertikal luftstrøm mindsker risikoen for turbulens, der kan medføre risiko for overførsel af partikler fra et endoskop til et andet Citat: Instrumenterne er 28 gange mindre modtagelige under laminar luft (Chosky SA, Modha D, Taylor GJ: Optimering af ultrarent luft. Klargøring af instrumenter (The role of instrument preparation. J Bone Joint surg Br) Forureningen af instrumenter fra luftbårne bakterier vurderes I gennemsnit til 15 / 100cm per eksponerings time, til sammenligning kan siges at instrumenter der bliver udsat for lysstrøm slet ikke udsættes eller er ganske ringe udsat (DUCEL G. Er kirurgiske instrumenter sterile på operationsstuerne? 21. nationale samling om sterilisation- CEFH Nantes 1999).

5 Et ventilationsaggregat og en lufttilførsel som sikrer en kontinuerlig fornyelse af luften i kabinen der eliminerer restfugtighed 3 filterelementer placeret serielt sikrer opretholdelsen af luftkvaliteten (EN ISO 5 og B10 iflg. NF S ) for filtring 80% gravimetrisk, filtrering gennem højeffektivt filter 95% gravimetrisk og fuldstændig filtrering gennem højeffektivt filter 99,99% DOP Tilkobling af endoskoper til medicinsk luft Sikkerhed for tilkobling af hvert endoskop til medicinsk luft. Automatisk kontrol af luftflow. 10 selvforseglende koblinger er placeret på den roterende distributør, de er forbundet med et sæt der består af 10 magnetventiler, 10 switche og 10 hastighedsregulatorer. En speciel holder til hver type endoskop gør det muligt at kanaliserede luft gennem alle kanalerne på endoskopet og dermed optimere tørringen. Skemaet viser airflowet gennem kanalerne Connectorerne kan afmonteres og steriliseres.

6 Tekniske specifikationer Dimension i m: 1,07 (bredde) x 0,70 (dybde) x 2,35 (højde) Udvidet model til 20 endoskoper: 1,84(bredde) x 0,70 (dybde) x 2,35 (højde) Luftforbrug af medicinsk luft ved fuld last: 40 L/minut enkelt kabinet/80 l/minut dblkabinet Beregnet tørretid: 60 minutter Tilkobling til medicinsk luft: Standard Minimums og maksikmums lufttryk: >2 bar og <7 bar Kvalitet af medicinsk luft: Medicinsk luft følger de gældende normer El tilslutning: 220V 50Hz Installeret kapacitet: 2,5 kw El stik: 220 V 2 ben + jord ; 16 Amp. Funktionstemperatur: Stuetemperatur Enkelt kabinet (AS300) Dobbeltkabinet (AS300x2)

7 KEN AS 300 Fordele Ergonomi Opbevaring af 10 eller 20 endoskoper med stempler/håndtag Mulighed for at indstille op til 40 forskellige endoskoper & 40 brugere 8 touch screen Kræver minimal plads, selv med åben dør Ingen neutraliseringstid for endoskoperne Automatisk fremføring af endoskoperne ved ind og udlastning ingen krydskontamination inde i skabet Sporbarhed og Sporbarhed for operatør og endoskop med stregkode (eller RFID-løsning) kommunikation Lagrer sporbarhedsinformationer på udskifteligt memorykort Seriel port som standard gør det muligt at påkoble netværk Samling af sporbarhedsdata fra LDE Værd at bemærke Liggende opbevaring, muliggør risikoen for vandrester i kanalerne Utilgængelige endoskoper de første opbevaringstimer, undgåes Informationerne på skærmen gør det umuligt at forudsige utilgængelige endoskoper Risiko for fejlidentifikation på grund af tilfældig placering af endoskoperne i skabet er fjernet Tab af sporbarhedsdata fordi de kun var tilgængelige i papirversion Sikkerhed Opbevaringsskab med laminar airflow med hyppig luftudskiftning Begrænset åbning af døren - kun ved det valgte endoskops ophæng Sonorisk alarm hvis airflow stopper i påkoblingen/stik Luftgennemstrømning af interne kanaler og aftagelige connectorer der passer til et stort antal endoskoper Vedligeholdelse og service Nem rengøring med lav frekvens (sjælden?) (kvartalsvis) Aftagelige og autoklaverbare endoskopophæng (støtte) Afhægtelige connectorer kan autoklaveres Automatisk visuel og sonorisk alarm når maskinen kræver service eller vedligehold Lavt forbrug af medicinsk luft (40L pr cyklus og per endoskop) Turbulent luftstrøm kan medføre overførsel af mikroorganismer mod andre opbevarede endoskoper En svag luftudskiftning gør det umuligt at nedbringe fugtigheden i den omgivende luft Kombination af varme og fugtighed i et utilstrækkeligt ventileret kammer Ingen automatisk data på vedligeholdelse og service Utilstrækkelig signalering fra alarmer Connectorer med stor diameter der medfører brug af en større mængde medicinsk luft Mange offentlige og private virksomheder i Frankrig har anvendt AS300 gennem flere år, og har øget opbevaringstiden til 72 timer med en rutinemæssig prøvetagning af mikrobiologiske prøver.

8 Regler og sikkerhed Norm NFS AS 300 lever op til alle de normer der vedrører dette område og ifølge vedledningen Kvalitetssikring og hygiejne vedr mikrobiologisk kontrol af endoskoper og sporbarhed i endoskoper Direktiv EN AS 300 er et medicinsk apparat i klasse II A certificeret ved et europæisk anmeldt agentur. forbeholder sig ret til ændringer og tager forbehold for trykfejl. Ovennævnte er udelukkende vejledende.

GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER. Always with you

GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER. Always with you GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER Always with you HIGH-SPEED STERILIZATION OVERLEGEN KAPACITET OG EFFEKTIVITET Getinge K-serie autoklaver er usædvanligt hurtige bordmodeller med høj kapacitet. I realiteten

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem Brugervejledning AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem . Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 KAPITEL 1 Sikkerhedsoplysninger 1.1. Indledning Dette kapitel indeholder oplysninger om sikkerhed.

Læs mere

Udstyr. Pakkeløsninger til vask og desinfektion af medicinsk udstyr i en KEN IWD 2311 / 2314

Udstyr. Pakkeløsninger til vask og desinfektion af medicinsk udstyr i en KEN IWD 2311 / 2314 Udstyr Pakkeløsninger til vask og desinfektion af medicinsk udstyr i en KEN IWD 2311 / 2314 Fleksible pakkeløsninger Optimal materiale kvalitet Øget patientsikkerhed Mere information på: www.ken.dk Kombinerede

Læs mere

Hurtig tørring ved lavere temperatur med ThermoProtect

Hurtig tørring ved lavere temperatur med ThermoProtect Salgsfolder for Danmark () Philips ThermoProtect Ionic hårtørrer 2200 W ThermoProtect-indstilling Med volumendiffuser Ionisk pleje HP8232/00 Hurtig tørring ved lavere temperatur med ThermoProtect med volumendiffuser

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Krav til installationsstedet

Krav til installationsstedet Krav til installationsstedet MEDIVATORS, RAPICIDE og ADVANTAGE er registrerede varemærker, der tilhører Medivators Inc. ADASPOR er et registreret varemærke, der tilhører Medivators Inc. Windows er et registreret

Læs mere

CryoCIP ATP. Bakterie måling

CryoCIP ATP. Bakterie måling CryoCIP ATP Bakterie måling 1 Indholdsfortegnelse ATP Maskine... 4 Swaps... 4 CryoCIP ATP... 5 Detaljer... 6 Hvordan det virker... 7 Sundhedsvæsen... 7 Miljøbeskyttelse... 7 Brug CryoCIP ATP hygiejneovervågningssystem

Læs mere

RS06FX1F 726318. *NOT TRANSLATED* AISI 304 AISI 304 AISI 430 AISI 430 Stainless Steel

RS06FX1F 726318. *NOT TRANSLATED* AISI 304 AISI 304 AISI 430 AISI 430 Stainless Steel SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING Serien består af Sf 5 modeller af 600 liters køle/fryseskabe med høj kapacitet og effektivitet. Fryserne leveres i forskellige materialer (304 AISI, 430 AISI eller hvidt malet

Læs mere

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C Indhold Tag dig tid til at læse denne manual grundigt før brug og gem den til senere brug. Specifikation Hvordan den virker Hvor skal den opstilles Før brug Dele Montering

Læs mere

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER Always with you 2 Loadingudstyr FLEKSIBILITET, DER IKKE KOMPROMITTERER RESULTATERNE Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige

Læs mere

EL varmeflade med. temperaturregulator

EL varmeflade med. temperaturregulator 1 EL varmeflade ELVF serie ELVFT serie EL varmeflade EL varmeflade med temperaturregulator Typer: ELVF 100 ELVF 125 ELVF 160 ELVF 200 ELVF 250 ELVF 315 Typer: ELVFT 100 ELVFT 125 ELVFT 160 ELVFT 200 ELVFT

Læs mere

Varmeovne til tromler & IBC-tanke Præsentation. Horsens - Marts 2014

Varmeovne til tromler & IBC-tanke Præsentation. Horsens - Marts 2014 Varmeovne til tromler & IBC-tanke Præsentation Horsens - Marts 2014 1 1. AMARC Varmeovne» NEWTRONIC er leverandør af varmeovne fra Italienske AMARC, der har stor erfaring i at designe og producere varmeovne

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner Getinge 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER Hvor mange enheder skal du behandle? Hvilke typer? Getinge 46-serien omfatter maskiner, der præcist matcher dine behov. Andre muligheder Flow-overvågning

Læs mere

AKTIVT ÅNDEDRÆTSVÆRN

AKTIVT ÅNDEDRÆTSVÆRN AKTIVT ÅNDEDRÆTSVÆRN CLEANSPACE2 FUNKTIONER PIEZO-MODSTANDSDYGTIG SENSOR Sikrer et positivt tryk indvendigt i masken: Et åndedrætsværn med en høj grad af beskyttelse BATTERI Levetiden på det indbyggede

Læs mere

Quooker produktoversigt marts 2019

Quooker produktoversigt marts 2019 Quooker produktoversigt marts 2019 Fusion Square Fusion er en alt-i-en hane, der kan give dig koldt, varmt og kogende vand. Med en Quooker CUBE køleenhed kan du også få afkølet vand med og uden brus fra

Læs mere

ÅNDEDRÆTSPÅVIRKET ELDREVEN LUFTRENSENDE RESPIRATOR

ÅNDEDRÆTSPÅVIRKET ELDREVEN LUFTRENSENDE RESPIRATOR ÅNDEDRÆTSPÅVIRKET ELDREVEN LUFTRENSENDE RESPIRATOR 2 Quality ISO 9001 KRAFTIG MIKROTURBINEMOTOR Avanceret teknologi; ekstrem robust; designet til at fungere vedligeholdelsesfri ved >3 års fortsat brug

Læs mere

Labo-Net. Avanceret Touch Screen Styring for Centralanlæg

Labo-Net. Avanceret Touch Screen Styring for Centralanlæg Labo-Net Avanceret Touch Screen Styring for Centralanlæg Labo-Net Introduktion Labo-Net sikrer fuld kontrol over et central materialehåndteringsanlæg. En 10 touch-skærm med brugervenlig betjening, giver

Læs mere

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug AFFUGTER DH10M Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug Indhold Brug venligst tid på at læse denne manual igennem og gem den til senere brug. Specifikationer Hvordan den virker Placering

Læs mere

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre.

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. Juni 2013 Automatiske og halvautomatisk limmaskiner til tap limning f.eks. til dørindfatninger og vinduer - med et eller

Læs mere

Koster Crop Tester Tørstofmåler til foder

Koster Crop Tester Tørstofmåler til foder Tørstofmåler til foder med elektronisk vægt Indledning Tillykke med din nye. Denne brugsanvisning beskriver, hvordan testeren skal bruges. Læs derfor brugsanvisningen grundigt inden ibrugtagning. Brugsanvisningen

Læs mere

EL varmeflade med. temperaturregulering. Typer: ELVF 100 ELVF 125 ELVF 160 ELVF 200 ELVF 250. Typer: ELVFT 100 ELVFT 125 ELVFT 160 ELVFT 200 ELVFT 250

EL varmeflade med. temperaturregulering. Typer: ELVF 100 ELVF 125 ELVF 160 ELVF 200 ELVF 250. Typer: ELVFT 100 ELVFT 125 ELVFT 160 ELVFT 200 ELVFT 250 1 ELVF serie ELVFT serie med temperaturregulering Typer: ELVF 100 ELVF 125 ELVF 160 ELVF 200 ELVF 250 Typer: ELVFT 100 ELVFT 125 ELVFT 160 ELVFT 200 ELVFT 250 2 Anvendelse: Elvarmefladerne er designet

Læs mere

EL varmeflade med. temperaturregulering. Typer: ELVF 100 ELVF 125 ELVF 160 ELVF 200 ELVF 250. Typer: ELVFT 100 ELVFT 125 ELVFT 160 ELVFT 200 ELVFT 250

EL varmeflade med. temperaturregulering. Typer: ELVF 100 ELVF 125 ELVF 160 ELVF 200 ELVF 250. Typer: ELVFT 100 ELVFT 125 ELVFT 160 ELVFT 200 ELVFT 250 1 ELVF serie ELVFT serie med temperaturregulering Typer: ELVF 100 ELVF 125 ELVF 160 ELVF 200 ELVF 250 Typer: ELVFT 100 ELVFT 125 ELVFT 160 ELVFT 200 ELVFT 250 2 Anvendelse: Elvarmefladerne er designet

Læs mere

Kvalitetsordning for mikrobryggerier Good Manufacturing Practice (GMP)

Kvalitetsordning for mikrobryggerier Good Manufacturing Practice (GMP) 1 GENERELLE GMP OG DESIGNPRINCIPPER Dette dokument beskriver generelle principper, som gælder for flere procesområder og funktioner, specifikt design- og bygningsmæssige aspekter, der har indirekte indflydelse

Læs mere

10/15/28 kg ACTIVE BLÆSTKØLERE ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION

10/15/28 kg ACTIVE BLÆSTKØLERE ZANUSSI SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING FUNKTION OG KONSTRUKTION SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING I det tidsrum, hvor maden nedkøles fra +65 C til +10 C, når bakterievæksten sit højdepunkt. Laboratorieforsøg har vist, at jo hurtige maden afkøles, desto mindre er bakterievæksten.

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

El-forvarmeflade Til aggregater

El-forvarmeflade Til aggregater INSTRUKTIONSMANUAL El-forvarmeflade Til aggregater Version 1.0 17/06-2014 www.geovent.dk Indhold 1.0 Generelle sikkerhedsforskrifter...2 1.1 Fare...2 1.2 Anvendelsesområde...2 1.3 Beskrivelse...2 1.4 Mærkning...............................

Læs mere

Hera II/140. Hera II Maxi/250. Bade- og toiletstol. Brugermanual. Vigtig information. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Hera II/140. Hera II Maxi/250. Bade- og toiletstol. Brugermanual. Vigtig information. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Hera II/140 Hera II Maxi/250 Bade- og toiletstol Brugermanual Vigtig information Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til teknikere, installatører, ergoterapeuter

Læs mere

FSD/FSSD Temadag. Takt- Vaskedekontaminatorer

FSD/FSSD Temadag. Takt- Vaskedekontaminatorer 201 FSD/FSSD Temadag Takt- Vaskedekontaminatorer 2018-01-24 Agenda Hvad er takt-vaskedekontaminatorer. Hvorfor vælge takt-vaskedekontaminatorer. Opbygning og konfigurationer. Alternativer. Alternativer

Læs mere

Oplæringsskema for DET URENE RUM Modtagelse, kontrol og forbehandling af brugte instrumenter. Modtagelse af ubrugte Instrumenter.

Oplæringsskema for DET URENE RUM Modtagelse, kontrol og forbehandling af brugte instrumenter. Modtagelse af ubrugte Instrumenter. DET URENE RUM Modtagelse, kontrol og forbehandling af brugte instrumenter Modtagelse af ubrugte Instrumenter Manuel rengøring Ultralydsbehandling 1. Betjening 2. Vedligehold(rengøring) 3. Dokumentation

Læs mere

HØJVAKUUMANLÆG. Geovent har et stort udvalg af tilbehør til højvakuumanlæg, bl.a. slanger, ventiler og energisatelitter.

HØJVAKUUMANLÆG. Geovent har et stort udvalg af tilbehør til højvakuumanlæg, bl.a. slanger, ventiler og energisatelitter. HØJVAKUUMANLÆG GEOVENT højvakuum anlæg er en samlet enhed, der anvendes når partikler skal transporteres væk fra operatøren. Det kunne være sig støvsugnings- og slibeopgaver i industrien, bilværksteder

Læs mere

Brugsanvisning Stegeplade

Brugsanvisning Stegeplade Brugsanvisning Stegeplade GL 9640, GL 9660 Version 2.0 APRIL 2016 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Indledning... 3 3. Generelt... 3 3.1. Fabrikant... 3 3.2. Maskinens betegnelse...

Læs mere

5. Vedligeholdelse, hygiejne og servicering

5. Vedligeholdelse, hygiejne og servicering 5. Vedligeholdelse, hygiejne og servicering 5.1 Driftsvisninger via HMI-panel HMI-panel Se i "EXact Automatik, Basisvejledning for VEX320/330/340/350/360", hvordan man via teknikermenuen (adgangskode 1111)

Læs mere

RE: Tilbud for vaskeløsning til senge og toilethjælpemidler. KEN A/S vil gerne tilbyde en vaskeløsning til senge og toilethjælpemidler.

RE: Tilbud for vaskeløsning til senge og toilethjælpemidler. KEN A/S vil gerne tilbyde en vaskeløsning til senge og toilethjælpemidler. Ældre- og Handicapforvaltning Danmarksgade 17 9000 Ålborg Att. Ulrik Appel KEN A/S Brobyvaerk DK-5672 Broby Denmark Phone + 45 62 63 10 91 Fax + 45 62 63 16 07 Bank: Sydbank Internet: www.ken.dk E-mail:

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

MINI SANDBLÆSER 4100-405

MINI SANDBLÆSER 4100-405 MINI SANDBLÆSER 4100-405 BRUGERMANUAL Beskrivelse 4100-450 Mini-blæsekabinet er designet til at rense, polere og overfladebehandle mindre dele, KUN ved brug af tørt blæsemiddel. Teknisk data: Kapacitet,

Læs mere

MELA therm 10 Opvaske & desinfektionsmaskine

MELA therm 10 Opvaske & desinfektionsmaskine MELA therm 10 Opvaske & desinfektionsmaskine Allerede inkluderet i prisen på MELAtherm: Indretning med bundkurv og instrumentholdere. Automatisk overvågning samt indtag for procesmiddel Aktiv tørring der

Læs mere

XO Osseo på XO 4 Unit Brugervejledning

XO Osseo på XO 4 Unit Brugervejledning XO Osseo på XO 4 Unit Brugervejledning YB-621 Version 1.01 XO CARE A/S Usserød Mølle Håndværkersvinget 6 +45 70 20 55 11 DK 2970 Hørsholm info@xo-care.com Denmark www.xo-care.com Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG.

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. GEM DENNE MANUAL TIL SENERE BRUG HUSK : MONTER DEN MEDSENDTE

Læs mere

KLINISKE RETNINGSLINIER FOR RENGØRING OG DESINFEKTION AF FLEKSIBLE ENDOSKOPER

KLINISKE RETNINGSLINIER FOR RENGØRING OG DESINFEKTION AF FLEKSIBLE ENDOSKOPER Side 1 af 11 KLINISKE RETNINGSLINIER FOR Side 2 af 11 Procedurer for rengøring og desinfektion af fleksible endoskoper Baggrund Fleksible endoskoper er med deres lange tynde kanaler vanskelige at rengøre.

Læs mere

Kvaliteten af luft = livskvalitet!

Kvaliteten af luft = livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav til udluftning stiger markant og derfor er det energirigtig at

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

Bilag 1 - Foranstaltninger ved arbejde i laboratorier og med industrielle processer

Bilag 1 - Foranstaltninger ved arbejde i laboratorier og med industrielle processer Bilag 1 - Foranstaltninger ved arbejde i laboratorier og med industrielle processer 1.1. Generelle foranstaltninger Arbejdet med smittefarlige mikroorganismer (dvs. mikroorganismer i risikogruppe 2, 3

Læs mere

EDB -lokaler APV Fase 1 Skema 5 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold,

EDB -lokaler APV Fase 1 Skema 5 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold, Lokalet, herunder størrelsesforhold, materialer, installationer og rengøring Er lokalets areal passsende i forhold til antallet af brugere? Er der plads nok til at udføre arbejdet på en hensigtsmæssig

Læs mere

2. Rengøringsprocessen skal beskytte de overflader, der skal rengøres (ingen skrappe kemikalier, valg af passende rengøringsmidler).

2. Rengøringsprocessen skal beskytte de overflader, der skal rengøres (ingen skrappe kemikalier, valg af passende rengøringsmidler). Rengøringsvejledning ColoRex i rentrumsmiljøer De 10 gyldne regler for rengøring i rentrumsmiljøer 1. Rengøringsprocessen skal være forenelig med den beskyttede aktivitet og med rentrumsklassen (valg og

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere BOLIGVASKERIER DAGINSTITUTIONER PLEJEHJEM

Læs mere

Digitale frysere, 650 liter

Digitale frysere, 650 liter Electrolux Prostore serien er produceret til kunder, som har brug for køle- og fryseskabe der passer til gastronorm kan- tiner. Serien omfatter 650 liters modeller med hel eller halv låge i AISI 304 rustfrit

Læs mere

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 DET ER INDSIGTEN, DER GØR FORSKELLEN Hver gang vi udvikler et nyt

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation >

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation > INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt VEX35DV til decentral boligventilation > Energi VEX35DV til decentral boligventilation > Konstruktion Generelt VEX35DV, ventilationsaggregat til

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Tørretumblere EC Sidros BT7, EC Sidros BT7C, EC Sidros BT7HP, EC Sidros BT9 og EC Sidros BT9HP > Stor maskine i lille

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

Opticell 4 vekseltrykmadras, kategori 4.

Opticell 4 vekseltrykmadras, kategori 4. Brugsanvisning april 2017 Opticell 4 vekseltrykmadras, kategori 4. MEYRA ApS Støberivej 1 3660 Stenløse Tlf. 47 10 77 55 salg@meyra.dk Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Produktet Side 3 2. Sikkerhedsforskrifter

Læs mere

Brugsanvisning. GL-serie Pølserister

Brugsanvisning. GL-serie Pølserister Brugsanvisning GL-serie Pølserister Version 2.0 APRIL 2016 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Indledning...3 3. Generelt...3 3.1. Fabrikant... 3 3.2. Maskinens betegnelse... 3 3.3. Maskinskilt...

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

Brugsanvisning. GL-serie Pølserister

Brugsanvisning. GL-serie Pølserister Brugsanvisning GL-serie Pølserister Version 2.0 APRIL 2016 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Indledning... 3 3. Generelt... 3 3.1. Fabrikant... 3 3.2. Maskinens betegnelse... 3 3.3.

Læs mere

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug Affugter Instruktionsbog WASCO 2000 Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug INDHOLDSFORTEGNELSE Tag dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den til senere brug. Modelnummer

Læs mere

ROCKFON MediCare Air

ROCKFON MediCare Air ROCKFON MediCare Air ROCKFON MediCare Air Velegnet til områder, hvor lufttrykket skal kunnekontrolleres for at forhindre spredningen af infektioner,som f.eks. i operationsstuer, opvågningsstuer og påintensivafdelinger

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER VIST FORFRA VIST FRA SIDEN 297 286 50,8 52,2 Tykkelse af vask/bordplade Maks. 57 Min. 3,5 Afstand fra luftblander til enden af vandhanen Maks. 835,5 / Min. 631,5 Vand indføring 266 Kabelindgang bagfra

Læs mere

GS solvarmeventilation 20. Brugervejledning til GS-luftsolfanger

GS solvarmeventilation 20. Brugervejledning til GS-luftsolfanger GS solvarmeventilation 20 Brugervejledning til GS-luftsolfanger Indhold: Solcellepanel med solceller og ventilator Varmeregulator Plastrør diameter 100 mm, længde 63 cm, inkl. trækring) Flangesamling beregnet

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Blæstkølere - 7/15 kg

Blæstkølere - 7/15 kg Ved blæstkøling kan temperaturen på tilberedt mad nedbringes fra +90ºC to +3 C på kort tid og dermed forhindres bakterievækst. Electrolux Blæstkølere sænker kernetemperaturen fra +90ºC til +3 C på mindre

Læs mere

BÆKKENVASKERE 736-OS 738-OS. Væghængte fordele - stor kapacitet på minimal plads

BÆKKENVASKERE 736-OS 738-OS. Væghængte fordele - stor kapacitet på minimal plads BÆKKENVASKERE 736-OS 738-OS Væghængte fordele - stor kapacitet på minimal plads Ved manuel lågebetjening sikrer grebenes placering en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Lysbjælke og display viser tydeligt,

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING HG RISTEBÅND 12-07-2018 Model 2005-20xx 1. Indholdsfortegnelse. 1. Indholdsfortegnelse....2 2. Introduktion...3 2.1 Garanti....3 3. Advarsel....3 3.1 Piktogram forklaring...4 4. Betjeningsmidler...5

Læs mere

Instruktionbog. Winches

Instruktionbog. Winches Jægergårdsgade 152/05A DK-8000 Aarhus C DENMARK WWW.WAHLBERG.DK Instruktionbog Winches Index: VILKÅR:... 3 BRUGSOMRÅDE:... 3 SIKKERHED OG SUNDHED:... 4 FORHOLDSREGLER VED STRØMSVIGT:... 5 OPBEVARING OG

Læs mere

BE VILLA serie Ventilationsaggregat

BE VILLA serie Ventilationsaggregat 1 BE VILLA serie Ventilationsaggregat Typer: BE VILLA 200 BE VILLA 350 BE VILLA 700 BE VILLA serien kan anvendes i lejligheder, boliger samt mindre erhvervsbygninger. De energivenlige EC-motorer og højeffektiv

Læs mere

ATEX FDA ISO 9001 ATEX ISO 9001 FDA ISO 9001 FDA EMC EMC ISO 9001 ATEX FDA ATEX FDA EMC. Auto-line Automatiske selvrensende filtre

ATEX FDA ISO 9001 ATEX ISO 9001 FDA ISO 9001 FDA EMC EMC ISO 9001 ATEX FDA ATEX FDA EMC. Auto-line Automatiske selvrensende filtre ISO 91 ISO 91 FDA ISO EMC 91 ISO 91 FDA EMC FDA FDA EMC EMC ISO 91 FDA EMC Automatiske selvrensende filtre Skraber er kun i si under rensning Mange paknings- og styringsvarianter Skarpkantet spaltesi -

Læs mere

Brændesav m/hårdmetalklinge

Brændesav m/hårdmetalklinge MODEL: LOG SAW 400 Art.: 75107625 Brændesav m/hårdmetalklinge LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsinstruktioner...2 3. Saven i

Læs mere

V. Å. Gram A/S www.vaagram.dk. Kompakt filteranlæg med manuel eller automatisk Rotorens

V. Å. Gram A/S www.vaagram.dk. Kompakt filteranlæg med manuel eller automatisk Rotorens Kompakt filteranlæg med manuel eller automatisk Rotorens (FRS MAN eller FRS AUT). Velegnet til brug på uddannelsesinstitutioner og mindre værksteder el.lign., hvor der både skal afsuges fra maskiner og

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

BRUGSANVISNING. STERIFLOW SR 10/30 Alternativ Væskeforsyning. STERIFLOW SR 10/30 1 Versionsdato: 26-10-2006 Versionsnr.

BRUGSANVISNING. STERIFLOW SR 10/30 Alternativ Væskeforsyning. STERIFLOW SR 10/30 1 Versionsdato: 26-10-2006 Versionsnr. BRUGSANVISNING STERIFLOW SR 10/30 Alternativ Væskeforsyning STERIFLOW SR 10/30 1 Versionsdato: 26-10-2006 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Generelt 3 2. Pakkens indhold 3 3. Produktets opbygning 4 4. Montering

Læs mere

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden Traka21 Nøgleadministration designet til fremtiden Sikkerheden øges Når nøglerne kun kan frigives af de personer der har rettigheder til dem, så øges sikkerheden for at der ikke sker fejl eller ulykker.

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

BRUGSANVISNING. LCD 8840 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel. LCD 8840 HI-POWER 1 Versionsdato: 22-04-2014 Versionsnr.

BRUGSANVISNING. LCD 8840 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel. LCD 8840 HI-POWER 1 Versionsdato: 22-04-2014 Versionsnr. BRUGSANVISNING LCD 8840 HI-POWER LED-hærdelampe med lysstav Indbygningsmodel LCD 8840 HI-POWER 1 Versionsdato: 22-04-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Generelt 3 2. Pakkens indhold 3 3. Produktets opbygning

Læs mere

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS HN 8863/9068 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Før montering Før emhætten installeres og tages i brug, sørg da for, at den

Læs mere

Kvaliteten af luft er livskvalitet!

Kvaliteten af luft er livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte DV-300T ventilationsaggregatet er et anlæg med energieffektiv huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav

Læs mere

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER 2 Loadingudstyr Kombineres efter behag Ændres efter behov Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige størrelser

Læs mere

Hera II / 140. Bad- og toiletstol. Brugermanual. Vigtig information. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Hera II / 140. Bad- og toiletstol. Brugermanual. Vigtig information. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. ! Hera II / 140 Bad- og toiletstol Brugermanual Vigtig information Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til teknikere, ergoterapeuter og andet personel,

Læs mere

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG DORMI trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG Kategori 1-3 DORMI Dyna-Form TM Mercury DORMILET Dyna-Form TM Mercury er en kvalitets skummadras, med høj komfort og effektiv trykfordeling. DORMILET

Læs mere

Manual Røremaskine Model: MK-36

Manual Røremaskine Model: MK-36 Manual Røremaskine Model: MK-36 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning og gem til senere brug Dele 1. Øvre kabinet 5. Bund cover 9. Æggepisker 2. Låg til skål 6. Gummi fødder 10. Dejkrog 3. Mixe skål

Læs mere

V. Å. Gram A/S

V. Å. Gram A/S Filterenhed type FR Kompakt filteranlæg med manuel Roto-rens. Velegnet til filtrering af luft fra støv- og spångivende processer med korte driftsintervaller, f. eks. i forbindelse med slibemaskiner og

Læs mere

RS06RX1F 726317. Steel AISI 304 Scotch Brite. Steel AISI 304 Scotch Brite

RS06RX1F 726317. Steel AISI 304 Scotch Brite. Steel AISI 304 Scotch Brite SORTIMENTETS SAMMENSÆTNING De beskrevne modellerne på dette ark er 8 stk. 600 liters køleskabe med ventilator. De har en fremragende ydeevne og effektivitet. Disse køleskabe kan i versionerne 0 C og -2

Læs mere

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk Manual Smart Trykluft passepartout maskine Version 1 dk Oversat af Lista Bella April 2011 Indholds fortegnelse. Klargøring 3 Montering på gulvstativ (Tilkøb) 4 Oversigt Smart mat-cutter 7 Montering væghængt

Læs mere

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack Solar Plus

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack Solar Plus Solar Plus Datablad / dokumentation Minirack er et unikt produkt med suveræne funktioner, høj stabilitet og leveres som standard i sort og færdigsamlet. Minirack kan også leveres som flatpack. Leveres

Læs mere

MULTI KØKKENMASKINE. Model Nr.: 1905 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug

MULTI KØKKENMASKINE. Model Nr.: 1905 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug MULTI KØKKNMSKIN Model Nr.: 1905 TJNINGSVJLNING Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug Tak, fordi du har valgt denne multi køkkenmaskine. Læs vejledningen omhyggeligt inden brug, så du kan

Læs mere

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Manual Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Vigtige sikkerhedsforskrifter Må ikke skilles ad, repareres eller ændres ved. Service skal udføres af uddannede serviceteknikere.

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer.

Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer. Den hurtigste, mest hygiejniske håndtørrer. Problemet med andre håndtørrere Andre håndtørrere har ikke forandret sig meget i de seneste 60 år. De bruger gammeldags og ineffektiv teknologi, er dyre i drift

Læs mere

Trykluftsdrevne automatspjæld optimere udsugningen!

Trykluftsdrevne automatspjæld optimere udsugningen! Skydespjæld FLEXAIR - Professionelle udsugningsløsninger! FLEXAIR - Professionelle udsugningsløsninger! Trykluftsdrevne automatspjæld optimere udsugningen! Inden for industrien, såvel metal som træindustri,

Læs mere

USB-oplader. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI

USB-oplader. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI USB-oplader Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87924HB66XVI 2016-06 333 071 Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og brug kun produktet som beskrevet i denne brugsanvisning

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere