KEN AS300. Certificeret som et Klasse IIa produkt KEN A/S. Det uundværlige udstyr til sikker opbevaring af endoskoper.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KEN AS300. Certificeret som et Klasse IIa produkt KEN A/S. Det uundværlige udstyr til sikker opbevaring af endoskoper."

Transkript

1 KEN AS300 Det uundværlige udstyr til sikker opbevaring af endoskoper. Certificeret som et Klasse IIa produkt

2 Den antiseptiske skab til opbevaring og tørring af varmesensible endoskoper (ESET) AS 300 er et automatisk opbevaringsskab der opretholder og opbevarer skoperne i op til 72 timer efter den sidste manuelle eller automatiske desinfektionsprocedure af skoperne. Den tillader adgang til og opbevaring af skoperne 24 timer i døgnet inklusive weekender. Let at rengøre. Opbevaringskammeret, der er udført i rustfrit stål, er cylinderformet og uden skarpe kanter. Opbevaring af 10 eller 20 endoskoper i lodret position Sikkerhedslås på døren ved hjælp af et identifikationssystem med EAN nr. (RFID som tilkøb) Udelukkelse af fejlvalg ved hjælp af en automatisk fremføring af det valgte endoskop ved hjælp af en roterende akse. Mindre berøring af endoskoperne i skabet, og garanti for nøjagtig sporbarhed takket være en udvalgt plads til hvert endoskop. Mindsket berøring med luft fra omgivelserne på grund af en minimal åbning af døren alt efter placering af skabet Let desinfektion af endoskopophæng, der hænger på en skinne

3 Brugerfladen Meget brugervenlig: Intuitiv kommunikation, let og præcis information ved hjælp af touch screen i farver Plads 1 Plads 2-9 Plads 10 Tilgængelige endoskoper og gyldig cyklus Tilgængelige endoskoper og gyldig cyklus (opbevaringstid ml 48 og 72 timer) Tilgængelige endoskoper og gyldig cyklus (opbevaringstid overskrider >72 timer) Tilgangen er sikret med specialkoder i tre niveauer: operatører, ledere og vedligeholdere. Disse kode aktiveres ved hjælp af stregkoder eller RFID-kort. Ved et let tryk på det ønskede nummer kan man til enhver tid få oplysninger på skærmen om endoskopet, indsættelsesdato, indsættelsestid og opbevaringstid i AS300. Sporbarhed På grund af lovgivningen omkring opbevaring og sporbarhed af endoskoper er det nødvendigt at kunne dokumentere alle begivenheder omkring dette, i den tid skopet har befundet sig i KEN AS 300. Et print bliver udskrevet i enkelt eller dobbelt kopi hver gang et endoskop fjernes. Printet oplyser om operatørens identitet både indlaster og udlaster, datoer for ind- og udtagning, validering af cyklus eller hvis den ikke kan valideres skrives begrundelsen herfor. Tracking af kritiske funktionsparametre: Temparatur, luftfugtighed, filter tilstopning, driftforstyrrelse på ventilatoren, driftforstyrrelse og tryk på medicinsk luft, maksimal opbevaringstid.

4 Tracking af hændelser: afbrydelse af forsyning af medicinsk luft, elektricitet, alarmer Derudover bliver alle disse informationer lagret på et udtageligt memory kort 2 GB, det er placeret bag tastaturet. (Lagerkapaciteten svarer til et års data). En usb port gør det ligeledes muligt at kommunikere via sygehusets netværk. (tilkøb) Opbevaringskammer under laminar air flow (Europapatent: EP ) Maskinen er udstyret med muligheder der optimerer luftprøver og overfladeprøver til de kvalitetstest der kræves for ESET (fleksible skoper). Luftsystemet for AS 300 er blevet lavet således at det optimerer et helt rent miljø der sørger for at tørre det de ophængte endoskoper udvendig. Skabet gennemstrømmes af en envejs luftstrøm der kommer fra oven og nedefter, det bevirker at frigivne urenheder bliver ledt direkte ud af det antiseptiske skab. Funktionskriterier for KEN AS 300 består af følgende fordele: Udsugning af tilført fugtighed ved hjælp af en stor luftudskiftning (2,5 gang pr. minut) Alle områder i skabet er dækket takket være placeringen af filtret i toppen cylinderen så det dækker hele opbevaringskabet. Et luftstempel der sørger for en vertikal luftstrøm mindsker risikoen for turbulens, der kan medføre risiko for overførsel af partikler fra et endoskop til et andet Citat: Instrumenterne er 28 gange mindre modtagelige under laminar luft (Chosky SA, Modha D, Taylor GJ: Optimering af ultrarent luft. Klargøring af instrumenter (The role of instrument preparation. J Bone Joint surg Br) Forureningen af instrumenter fra luftbårne bakterier vurderes I gennemsnit til 15 / 100cm per eksponerings time, til sammenligning kan siges at instrumenter der bliver udsat for lysstrøm slet ikke udsættes eller er ganske ringe udsat (DUCEL G. Er kirurgiske instrumenter sterile på operationsstuerne? 21. nationale samling om sterilisation- CEFH Nantes 1999).

5 Et ventilationsaggregat og en lufttilførsel som sikrer en kontinuerlig fornyelse af luften i kabinen der eliminerer restfugtighed 3 filterelementer placeret serielt sikrer opretholdelsen af luftkvaliteten (EN ISO 5 og B10 iflg. NF S ) for filtring 80% gravimetrisk, filtrering gennem højeffektivt filter 95% gravimetrisk og fuldstændig filtrering gennem højeffektivt filter 99,99% DOP Tilkobling af endoskoper til medicinsk luft Sikkerhed for tilkobling af hvert endoskop til medicinsk luft. Automatisk kontrol af luftflow. 10 selvforseglende koblinger er placeret på den roterende distributør, de er forbundet med et sæt der består af 10 magnetventiler, 10 switche og 10 hastighedsregulatorer. En speciel holder til hver type endoskop gør det muligt at kanaliserede luft gennem alle kanalerne på endoskopet og dermed optimere tørringen. Skemaet viser airflowet gennem kanalerne Connectorerne kan afmonteres og steriliseres.

6 Tekniske specifikationer Dimension i m: 1,07 (bredde) x 0,70 (dybde) x 2,35 (højde) Udvidet model til 20 endoskoper: 1,84(bredde) x 0,70 (dybde) x 2,35 (højde) Luftforbrug af medicinsk luft ved fuld last: 40 L/minut enkelt kabinet/80 l/minut dblkabinet Beregnet tørretid: 60 minutter Tilkobling til medicinsk luft: Standard Minimums og maksikmums lufttryk: >2 bar og <7 bar Kvalitet af medicinsk luft: Medicinsk luft følger de gældende normer El tilslutning: 220V 50Hz Installeret kapacitet: 2,5 kw El stik: 220 V 2 ben + jord ; 16 Amp. Funktionstemperatur: Stuetemperatur Enkelt kabinet (AS300) Dobbeltkabinet (AS300x2)

7 KEN AS 300 Fordele Ergonomi Opbevaring af 10 eller 20 endoskoper med stempler/håndtag Mulighed for at indstille op til 40 forskellige endoskoper & 40 brugere 8 touch screen Kræver minimal plads, selv med åben dør Ingen neutraliseringstid for endoskoperne Automatisk fremføring af endoskoperne ved ind og udlastning ingen krydskontamination inde i skabet Sporbarhed og Sporbarhed for operatør og endoskop med stregkode (eller RFID-løsning) kommunikation Lagrer sporbarhedsinformationer på udskifteligt memorykort Seriel port som standard gør det muligt at påkoble netværk Samling af sporbarhedsdata fra LDE Værd at bemærke Liggende opbevaring, muliggør risikoen for vandrester i kanalerne Utilgængelige endoskoper de første opbevaringstimer, undgåes Informationerne på skærmen gør det umuligt at forudsige utilgængelige endoskoper Risiko for fejlidentifikation på grund af tilfældig placering af endoskoperne i skabet er fjernet Tab af sporbarhedsdata fordi de kun var tilgængelige i papirversion Sikkerhed Opbevaringsskab med laminar airflow med hyppig luftudskiftning Begrænset åbning af døren - kun ved det valgte endoskops ophæng Sonorisk alarm hvis airflow stopper i påkoblingen/stik Luftgennemstrømning af interne kanaler og aftagelige connectorer der passer til et stort antal endoskoper Vedligeholdelse og service Nem rengøring med lav frekvens (sjælden?) (kvartalsvis) Aftagelige og autoklaverbare endoskopophæng (støtte) Afhægtelige connectorer kan autoklaveres Automatisk visuel og sonorisk alarm når maskinen kræver service eller vedligehold Lavt forbrug af medicinsk luft (40L pr cyklus og per endoskop) Turbulent luftstrøm kan medføre overførsel af mikroorganismer mod andre opbevarede endoskoper En svag luftudskiftning gør det umuligt at nedbringe fugtigheden i den omgivende luft Kombination af varme og fugtighed i et utilstrækkeligt ventileret kammer Ingen automatisk data på vedligeholdelse og service Utilstrækkelig signalering fra alarmer Connectorer med stor diameter der medfører brug af en større mængde medicinsk luft Mange offentlige og private virksomheder i Frankrig har anvendt AS300 gennem flere år, og har øget opbevaringstiden til 72 timer med en rutinemæssig prøvetagning af mikrobiologiske prøver.

8 Regler og sikkerhed Norm NFS AS 300 lever op til alle de normer der vedrører dette område og ifølge vedledningen Kvalitetssikring og hygiejne vedr mikrobiologisk kontrol af endoskoper og sporbarhed i endoskoper Direktiv EN AS 300 er et medicinsk apparat i klasse II A certificeret ved et europæisk anmeldt agentur. forbeholder sig ret til ændringer og tager forbehold for trykfejl. Ovennævnte er udelukkende vejledende.

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING DA BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING 8901168200 PILLEOVNE Indholdsfortegnelse BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING side 2 INDLEDNING...4 1. ADVARSLER OG GARANTIBETINGELSER...5 1.1. PÅBUD VEDRØRENDE SIKKERHED...5

Læs mere

3. Transport, emballage og opbevaring... 118 3.1 Kontrol ved levering... 118 3.2 Emballage... 118 3.3 Opbevaring... 118

3. Transport, emballage og opbevaring... 118 3.1 Kontrol ved levering... 118 3.2 Emballage... 118 3.3 Opbevaring... 118 200.269 V1/1112 DK Oversættelse fra den originale betjeningsvejledning Brugsanvisning skal altid være lige ved hånden! 1. Generelle oplysninger... 114 1.1 Generelt om denne vejledning... 114 1.2 Symbolerklæring...

Læs mere

SmokeCloak Privat. installation og instruktion

SmokeCloak Privat. installation og instruktion SmokeCloak Privat installation og instruktion Der er truffet alle tænkelige forholdsregler for at sikre rigtigheden af denne manual. Producenten MSS Professional A/S står ikke til ansvar for tab eller

Læs mere

POLAR NOVA version. AIR - MULTIAIR INSTALLERINGS- OG BRUGSVEJLEDNING

POLAR NOVA version. AIR - MULTIAIR INSTALLERINGS- OG BRUGSVEJLEDNING POLAR NOVA version. AIR - MULTIAIR INSTALLERINGS- OG BRUGSVEJLEDNING BRIKETBRÆNDEOVNE Indholdsforte gnelse INSTALLERINGS- OG BRUGSVEJLEDNING sd. 2 INDLEDNING...4 1. ADVARSLER OG GARANTIBETINGELSER...6

Læs mere

Colibri. Universal Battery Power Tool System til brug ved traumatologi, rygkirurgi og maxillofacial kirurgi.

Colibri. Universal Battery Power Tool System til brug ved traumatologi, rygkirurgi og maxillofacial kirurgi. Colibri. Universal Battery Power Tool System til brug ved traumatologi, rygkirurgi og maxillofacial kirurgi. Brugervejledning Instrumenter og implantater godkendt af AO Foundation Indhold Indledning Generelle

Læs mere

Instruktionsbog CCS - Centraliserede Transportsystemer Labo-Scan

Instruktionsbog CCS - Centraliserede Transportsystemer Labo-Scan Instruktionsbog CCS - Centraliserede Transportsystemer Labo-Scan Serial No... ISO 08.01.02.058.DK LT nr.: 986890 Rev. 00 Rev.01 Centraliserede Transportsystemer CCS Labo-Scan Side 2 af 45 Indhold 1. GENEREL

Læs mere

Stinkskabe. Vejledning om arbejde i stinkskabe

Stinkskabe. Vejledning om arbejde i stinkskabe Stinkskabe Vejledning om arbejde i stinkskabe Industriens Branchearbejdsmiljøråd Postbox 7777 1790 København V E-mail: ibar@ibar.dk www.ibar.dk Medarbejdersekretariat CO-industri Vester Søgade 12 1790

Læs mere

Funktionsdygtighed og vedligeholdelse af apparatets værdi er afhængigt af:

Funktionsdygtighed og vedligeholdelse af apparatets værdi er afhængigt af: Funktionsdygtighed og vedligeholdelse af apparatets værdi er afhængigt af: 1. Den korrekte forberedelse af steriliseringsgodset 2. Der omhyggelige vedligeholdelse af apparatet 3. Anvendelsen af aqua dem

Læs mere

Brugsvejledning Vakuumpakker 400M inklusiv rulleholder

Brugsvejledning Vakuumpakker 400M inklusiv rulleholder DK Brugsvejledning Vakuumpakker 400M inklusiv rulleholder 300.435 V1/0113 Opbevar vejledningen sammen med produktet! 1. Generelt... 2 1.1 Oplysninger om brugsvejledningen... 3 1.2 Forklaring på symbolerne...

Læs mere

Behandling af trykluft Norgrens vejledning til korrekt behandling og brug af trykluft

Behandling af trykluft Norgrens vejledning til korrekt behandling og brug af trykluft Behandling af trykluft Norgrens vejledning til korrekt behandling og brug af trykluft QQQ QQQ QQQ QQQ QQQ QQQ QQQ QQQ QQQ QQQ QQQ QQQ Den luft der forlader kompressoren er varm, uren, fugtig og sædvanligvis

Læs mere

COROB TM Biaxo. Blander Brugsanvisning. Version 1.0 RD (2005)

COROB TM Biaxo. Blander Brugsanvisning. Version 1.0 RD (2005) COROB TM Biaxo Blander Brugsanvisning Version 1.0 RD (2005) CPS Color Equipment Oy COROB TM Biaxo Brugsanvisning Version 1/05 COPYRIGHT 2005, CPS Color Alle rettigheder forbeholdt Enhver form for kopiering

Læs mere

Scanlab avis. Seminarer hver dag på Scanlab: Konkurrence! Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab. august 2008 nr 2

Scanlab avis. Seminarer hver dag på Scanlab: Konkurrence! Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab. august 2008 nr 2 Scanlab avis Nyheder, kampagner og tilbud fra A/S Ninolab august 2008 nr 2 23-25 september 2008 Bella Center Copenhagen Læs mere på side 19 Seminarer hver dag på Scanlab: LAF-Teknik: Opnå størst mulig

Læs mere

INSTALLATIONS OG BETJENINGSVEJLEDNING

INSTALLATIONS OG BETJENINGSVEJLEDNING INSTALLATIONS OG BETJENINGSVEJLEDNING EVOLUTION EV FC-D CALDERAS KONDENSERENDE OLIEKEDEL vare nr.: 30 1810 030 CGM-04/392 Tak fordi ER-0170/1996 1 Tak, fordi du valgte en DOMUSA CALDERAS Oliekedel. I rækken

Læs mere

Bruger manual til Ekoheat pillefyr

Bruger manual til Ekoheat pillefyr Bruger manual til Ekoheat pillefyr Kære Kunde Tillykke med det nye Ekoheat pillefyr fra Ekopower. Læs venligst denne manual omhyggeligt og grundigt igennem, inden installationen påbegyndes. Side 2 : Montering

Læs mere

eikon e3, e4 & e5 Installations- og driftsvejledninger

eikon e3, e4 & e5 Installations- og driftsvejledninger eikon e, e & e5 Installations- og driftsvejledninger eikontm Udgave INTRODUKTION Disse typer ovn giver operatøren fleksibiliteten ved kombinationskogning med supplerende kontrol over ventilatorhastighed

Læs mere

SOFT PLUS BRUGERVEJLEDNING

SOFT PLUS BRUGERVEJLEDNING 03/09/2012 Rel 1.1.5 SOFT PLUS BRUGERVEJLEDNING Callegari S.p.A. Via Adamello 2/a 43122 Parma ITALY - ph: +39 0521 273274 - www.callegari1930.com 1 CONTENTS FILE 0 ADVARSLER... 7 GENEREL INFORMATION...

Læs mere

Brugsanvisning. Køle-/fryseskabet

Brugsanvisning. Køle-/fryseskabet DK Brugsanvisning Køle-/fryseskabet Tak for den tillid, du har vist os ved at købe dette apparat. Vi ønsker dig held og lykke med dit nye apparat! Køle-/fryseskabet er beregnet til brug i private husholdninger.

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Forord... 6 2 Rapportens formål... 7 3 Bachelorprojektets formål... 7 4 Indledning... 8 4.1 Problemstilling... 9 4.

Indholdsfortegnelse 1. Forord... 6 2 Rapportens formål... 7 3 Bachelorprojektets formål... 7 4 Indledning... 8 4.1 Problemstilling... 9 4. Indholdsfortegnelse 1. Forord... 6 2 Rapportens formål... 7 3 Bachelorprojektets formål... 7 4 Indledning... 8 4.1 Problemstilling... 9 4.2 Problemformulering... 10 4.3 Problemafgrænsning... 11 5 Metode...

Læs mere

User guide User guide Dansk

User guide User guide Dansk User guide Dansk DANSK Velkommen AirSense 10 AutoSet og AirSense 10 Elite er ResMeds apparater af højeste kvalitet til automatisk trykjustering og kontinuerligt positivt luftvejstryk (CPAP). ADVARSEL Hele

Læs mere

1.1 Billede af enheden...17 2 BRUG...18

1.1 Billede af enheden...17 2 BRUG...18 DANSK...5 da 2 INDHOLD da Introduktion...5 Hoved regler for operatørens sikkerhed...8 Advarsler...10 Information vedrørende forskrifter...14 Introduktion...15 1 BESKRIVELSE AF ENHEDEN...16 1.1 Billede

Læs mere

Brugsanvisning. XXL-Rehab Plejeseng I HMI-nr.: 40937 XXL-Rehab Plejeseng II HMI-nr.: 42269. Side 1. Scan QR koden og læs mere om produktet

Brugsanvisning. XXL-Rehab Plejeseng I HMI-nr.: 40937 XXL-Rehab Plejeseng II HMI-nr.: 42269. Side 1. Scan QR koden og læs mere om produktet Brugsanvisning Scan QR koden og læs mere om produktet XXL-Rehab Plejeseng I HMI-nr.: 40937 XXL-Rehab Plejeseng II HMI-nr.: 42269 Side 1 Indhold Introduktion...... 3 2 Formål, Anvendelsesområde... 3 3 Generelle

Læs mere

PELLUX 100 TIL TRÆPILLER

PELLUX 100 TIL TRÆPILLER PELLUX 100 TIL TRÆPILLER MONTAGEVEJLEDNING, BETJENINGSVEJLEDNING OG VEDLIGEHOLDELSE AF KEDLEN Brogårdsvej 7 6920 Videbæk www.volundvt.dk 1 Generelle informationer... 5 1. Sikkerhed... 6 1.1. Bemærkninger

Læs mere

Boligventilation med et originalt Genvex anlæg

Boligventilation med et originalt Genvex anlæg Boligventilation med et originalt Genvex anlæg Hvorfor investere i et ventilationsanlæg? Står valget mellem frisk luft og energibesparelser? Nej, for med ventilationsanlæg fra Genvex kan du få begge dele.

Læs mere

I N S T A L L A T I O N S O G B R U G E R M A N U A L

I N S T A L L A T I O N S O G B R U G E R M A N U A L I N S T A L L A T I O N S O G B R U G E R M A N U A L KLIMOSZ LING DUO VARME KEDLER Kære brugere Tak for at De har købt en KL COMBI automatic fast brændsel kedel, designed i henhold til de bedst normer

Læs mere

INDHOLD I. SAMLING AF APPARATER / TABELLER... 2. II. TYPEPLADE og TEKNISKE SPECIFIKATIONER... 131 III. INDLEDNING... 132

INDHOLD I. SAMLING AF APPARATER / TABELLER... 2. II. TYPEPLADE og TEKNISKE SPECIFIKATIONER... 131 III. INDLEDNING... 132 INDHOLD I. SAMLING AF APPARATER / TABELLER... 2 II. TYPEPLADE og TEKNISKE SPECIFIKATIONER... 131 III. INDLEDNING... 132 IV. INSTALLATION... 133 1. GENERELLE OPLYSNINGER... 133 2. TRASPORT, FLYTNING OG

Læs mere

TKS32 700077 V2/0614

TKS32 700077 V2/0614 TKS32 700077 V2/0614 DK DANSK Oversættelse fra den originale betjeningsvejledning Læs grundigt betjeningsvejledning før anvendelse og opbevar den i et nemt tilgængeligt sted! 1. Generelle oplysninger...

Læs mere

Skift mellem Hjemme-mode og Klinikfunktion

Skift mellem Hjemme-mode og Klinikfunktion INFORMATIONER TIL KLINISK PERSONALE Funktioner Hjemme-mode bør aktiveres, før Vivo 50 gives til brugeren, så patienten ikke kan ændre indstillingerne. Med Hjemme-mode aktiveret fastlåses behandlingsindstillinger,

Læs mere

Brugsanvisning. Køl/fryseskabet

Brugsanvisning. Køl/fryseskabet Brugsanvisning Køl/fryseskabet Tillykke med Deres valg af Gorenje køl/fryseskab. Det er et meget fornuftigt valg, da et køl/ fryseskab fra Gorenje forener både økonomi og kvalitet i et moderne og gennemtænkt

Læs mere

Danfoss Air ventilationsanlæg

Danfoss Air ventilationsanlæg MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Brugervejledning www.varme.danfoss.dk Det anvendte sprog i de originale instruktionsvejledninger er engelsk. Andre sprog er en oversættelse af de originale instruktionsvejledninger.

Læs mere

INSTALLATIONS- OG BRUGSVEJLEDNING

INSTALLATIONS- OG BRUGSVEJLEDNING INSTALLATIONS- OG BRUGSVEJLEDNING DA TRÆPILLEOVN CUTE/THEMA AIR Oversættelse af original vejledning INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... II INDLEDNING...1 1-ADVARSLER OG GARANTIBETINGELSER...2 2-BRÆNDSEL...6

Læs mere