Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet."

Transkript

1 Uge 2 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt På tirsdag kører skolebussen lidt senere hjem end sædvanligt. Storegruppens elever skal besøge Kalø Landbrugsskole og derfor kører bussen først fra Gjerrild kl Vi vil endnu engang gøre lidt reklame for det kommende fællesmøde med forældre og bestyrelse. Torsdag den 26. januar kl , skal vi have gennemgået de sidste tekster til vores værdigrundlag. Vi håber I har tid og lyst til at deltage. Vi har fået to nye elever i første klasse. Velkommen til Mathias og Line. Samtidig har vi taget afsked med Martin i 7. klasse. Det aktuelle elevtal på friskolen er nu 163 elever. Martin kommer og siger farvel til klassen på forældremødet, torsdag den 19. januar. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet. Rengøringen i den kommende periode varetages af: Lørdag den 14. januar Hanne/Jan (Silja 4.kl.) Kirsten/Peter (Tobias 5.kl.) Trine/Kristian (Svend 3.kl.) Gitta/Valdemar (Joakim 7.kl.) Fredag den 20. januar Lene/Karsten (Mads 6.kl.) Pia/Lars (Josephine 8.kl.) Bettina (Camilla 2.kl.) Pia (Janus 2.kl.) Inge (Peter 5.kl.) Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen

2 Dansk, 1. klasse Klassen øver i læsebøgerne hver dag. Jeg har indtryk af at de fleste også øver derhjemme og det er både godt og givende. Ud over at læse arbejder eleverne med forskellige danskfaglige aktiviteter, nogen leger forfattere og skriver historier med børnestavning, nogen arbejder mere med opgavebøger og andre spiller spil som handler om ord og bogstaver. Nogen gange er det lidt svært for børnene at komme i gang, men når de først er kommet i gang er det tit sådan at de siger øv når timen er færdig. Vi har fået en ny pige i klassen. Hun hedder Line og kommer fra Grenaa. Velkommen til Line og hendes familie. Med ugebrevet i dag får I en ny klasseliste med alles telefonnumre. Hilsen Elisabeth Dansk 5.kl Vi er kommet rigtig godt i gang med skuespillet, og jeg kan kun sige som i sidste uge, at engagementet er stort og ånden er positiv det er dejligt!

3 Selvom vi laver skuespil skal der altså stadig arbejdes med almindelig skriftlig dansk, så hjælp dem med at huske Skr. For 5. om tirsdagen og diktater om fredagen der er for mange, som ikke har deres ting med! Torsdag i næste uge kommer sundhedsplejersken og snakker pubertet hun kommer i første modul men deler drenge og piger op, så man skal stadig have idrætstøj med. Biblioteket har desværre lukket til og med på mandag, så vi kan ikke få afleveret bøger.. Nuvel god weekend! Trine Matematik 6.kl Vi er i gang med cyklerne, og laver bl.a. en lille statistisk undersøgelse på skolen den gælder også lærerene, og jeg er da bange for vi kommer til at trække gennemsnittet ned for gode cykelvaner.. Ellers lærer vi at regne i tommer og forsøger os med at bruge regneark. Lektier til tirsdag er at gå hjem og måle sin cykel opgaven er nærmere beskrevet i bogen.! Trine Vi ved ikke rigtigt hvad dette er måske har Kristian Jensen glemt at tegne færdigt? Matematik i 1. klasse Så er vi kommet godt i gang efter jul. Jeg brugte lige lidt dage på en herlig skiferie. Der er god arbejdsomhed i klassen, og en god stemning, når vi i den sidste del af timen leger eller spiller spil. I næste uge vil vi gå i gang med at arbejde med klokken. I kan hjælpe derhjemme med at være lidt mere opmærksom på tider og uret i de næste uger (ja, da også gerne længere). Mange hilsner og god weekend Anne Birthe Dansk, musik og idræt i 2. klasse Hjemvendt efter en dejlig skitur med sol og blå himmel (sol og sol den kunne knapt komme over fjeldene, men den var der og lyste godt op alligevel) er det dejligt at møde børn med den samme gode arbejdsindsats som før jul.

4 Indholdet af dansktimerne er ikke meget anderledes. Der læses og skrives meget. Der er kommet nye computere, så vi er lige gået i gang med et10-finger-system; derfor de malede negle. Det er en god måde at få mere styr på, hvor bogstaverne er på tastaturet i hvert fald i første omgang. I idræt skal vi i gang med boldspil. Det bliver forskellige småboldspil, som kan øve taktik og samspil. I dag, fredag skal vi således lave plintebold, der har elementer af håndbold over sig. I musik arbejder vi videre med rytmer, bevægelse og sammenspil efterhånden vil der også komme melodiinstrumenter med. Børnene er med på alt, hvad jeg kommer med. Mange hilsner og god weekend Anne Birthe Matematik, 2. klasse Ugen er gået med at regne i matematikbøgerne og med at spille matematikspil. Ellers er der ikke så meget nyt, klassen arbejder godt og det går den rigtige vej med faget. Hilsen Elisabeth 3. klasse dansk: Vi har arbejdet med læsning, skrevet i arbejdsbøgerne og på arbejdet med kopiark med forskellige øvelser samt skrevet dagbog og læst op fra vores dagbøger. Det er ikke alle som endnu har læst op fra deres bog, men vi har fået nogle rigtige gode eksempler på hvad der kan skrives i disse bøger. Det er vigtigt at bøgerne efter brug hjemme kommer i tasken så de er med i skole hver dag. Med ugebrevet vil I kunne finde en oversigt over samtaletidspunkterne. ( I skrivende stund har alle ikke afleveret. I er blevet skrevet på en dag og jeg håber I kan der, ellers må I ringe til mig. Tirsdag den 31. januar falder ud, da jeg er kommet på et administrationskursus den dag.) Til de fleste samtaler vil der kun være mig tilstede. Else har lovet at skrive et par linjer til jer om hendes indtryk og oplevelser i matematik. På gensyn til samtalerne. God week-end Kirsten La klasse temadag i historie: Vi skal sammen arbejde med historie, og det eneste jeg kan afsløre er at det bl.a. kommer til at handle om Fritz og Louise. Husk penalhuset. God week-end Else og Kirsten 4.klasse i dansk Vi har i denne uge været optaget af middelalderen og specielt omkring Margrethe den 1. tid. Hun var jo en meget interessant kvinde -tilsyneladende meget modig og "med ben i næsen". Det vil vi fortsætte med i næste uge. Vi skal læse tekster, se film og lave opgaver. Vi har fortsat arbejdet med 10 fingersystemet - eleverne er virkelig motiveret og glade for denne aktivitet. Vi har fået to nye ansigter til Yngsterådet:Silja og Mikkel. Tilsidst vil jeg lige fortælle, at vores helt præcise overskud på boden, det blev kroner. Det synes, jeg er vældig godt. Som sagt, vil halvdelen gå til et eller to velgørende formål. Heidi

5 4. klasse engelsk: Vi arbejder med de sidste sider i opgavebogen. Til næste gang er lektien at repetere tallene fra 1 til 100, ugedagene og månederne. Der er nogle stykker, der både glemmer at lave lektier og glemmer deres bøger. Det er ikke så godt. Allan 5. klasse matematik: Så har vi rigtig taget fat på matematikbogen igen. I forløbne uge har det drejet sig om division og multiplikation (dividere og gange) i afsnittet om Island. Vi fortsætter med arealberegninger. Og så har de gået og glemt deres små tabeller i juleferien. Derfor tager vi nu en omgang gammeldags tabelterperi igen. Måske krydrer vi det igen med lidt sang og dans til. Altså: tabel til hver fredag. Næste gang er det 4- tabellen. Det går godt; de er godt med i timerne og har interesse for faget. Allan 5. klasse engelsk Vi er kommet godt i gang med emnet Shopping og i den kommende uge skal vi lave butikker i klassen, så nogle af eleverne har planlagt at tage ting med til at sælge i deres butik. Alle elever skal lave penge derhjemme til at bruge i butikkerne. De har skrevet de forskellige mønter og sedler ned i timen og der er også lidt hjælp at hente i bogen. I dag har Heidi C haft klassen, da jeg har fri pga. teatertur med storegruppen. til jer alle. Anni 6. klasse dansk og engelsk: I engelsk drejer det sig jo om Australien, og det vil det gøre et stykke tid fremover. Jeg synes at spore en lille fremgang mht. til elevernes tilbøjelighed til at lukke munden op og lade engelske ord flyde ud. Det er helt praktisk i engelsktimerne. I onsdags havde vi temadag i dansk. Vi arbejdede med skriftlig fremstilling. Specielt med gysergenren. Med udgangspunkt i oplæsning af Den dobbelte kobra bevægede vi os ind på denne genres specielle virkemidler. Vi fortsatte med noget, vi kalder fortællerouletten og laved i grupper vore egne små gysere. Til den 30. januar har de til opgave at lave en gyserfortælling indskrevet enten på computeren eller meget smukt i hånden. Tegnsætningen skulle gerne være næsten i orden (derfor ville det måske være en ide at sætte x og o i kladden).

6 I går havde vi diktat om Kaj Munk, hvis digt Hvad var det dog, der skete vi i øvrigt skal arbejde med i næste uge. Og så er jeg blevet blacklistet!!!! På biblioteket. - Jeg kan simpelthen ikke låne bøger mere, fordi jeg har for mange ikke afleverede bøger. Det er jeg træt af og flov over. Kan I hjælpe mig; det er nemlig ikke mig selv, der har bøgerne liggende. De er lånt til ungerne, som formodentlig har en hel del liggende at flyde et eller andet sted derhjemme. Øv. Allan 8. klasse. Vi har i 8. klasse arbejdet med koordinatsystemet så der bliver fortiden brugt passer, vinkelmåler mm. Så har eleverne fået en aflevering for som skal afleveres d I geografi arbejder vi med vind og vejr. Vi har snakket om vejrets betydning for levevilkår og er nu i gang med at undersøge hvad der er betydende for det vejr vi har i Danmark. Senere skal vi undersøge vejrfænomener.. Jan. 8. klasse engelsk Vi var ikke alt for aktive i onsdags, vi fik mest rettet opgaver, snakket om løst og fast og så legede vi en leg til sidst men det skal der også være plads til ind i mellem. Torsdag var der gang i en masse snak ud fra en artikel om det store snefald i Japan, hvor mange mennesker er omkommet. til jer alle. Anni 9. klasse dansk Alle har fået deres stil tilbage med mine skriftlige kommentarer, men jeg har ikke snakket med eleverne om dem endnu. Vi har arbejdet med novellen Dolken af Tove Ditlevsen, som er en af de noveller, der bliver opgivet til prøven. I næste uge skal vi i gang med at skrive noveller selv og novellen Jomfruen af Kim Fupz Aakeson bliver gennemgået. De får også udleveret en roman, En to tre nu! af Jesper Wung-Sung, som de har uge 3 og 4 til at læse. til jer alle. Anni

7 9. klasse. I matematik arbejder vi stadig med ligninger med to ubekendte og det afslutter vi i næste uge. Herefter hedder det anden grads ligninger. Så har eleverne fået aflevering for som skal afleveres senest I fysik arbejder vi stadig med strømforsyning, her handler det om EL produktion, transformatorer mm. Jan. 9. klasse skolevejledning Vi havde en god dag med Borghild i tirsdags, hvor der skulle lyttes meget og i lang tid, det var lidt hårdt. Til sidst havde eleverne mulighed for på skift at snakke med Borghild og få svar på nogle af de spørgsmål de tumler med omkring valg af ungdomsuddannelse. De fleste ved, hvad de skal efter 9. så det handler meget om det videre forløb efter 10. klasse enten i Grenå eller på en efterskole. Husk forældremødet d. 2. februar hvor Borghild også deltager det står også i den nye halvårskalender. Anni

8 Storegruppen Teatertur til Opgang 2 Vi havde en god og hyggelig tur til Århus torsdag aften, hvor vi var inde at se forestillingen SLAM i livsteateret Opgang 2. Det var en oplevelse helt tæt på scenen, for der var kun plads til 50 tilskuere og de forreste var helt tæt på scenen. Stykket handlede om nogle af de ting unge mennesker tumler med uindfriede forventninger (egne og forældres), svære valg og hvor vanskeligt det er at komme ud af en uoverskuelig situation. Eleverne virkede positive og vi havde også en god tur hjem i bussen. Allan, Kirsten og Anni Samfundsfagsdag med storegruppen 1 dag om landbrug På tirsdag går turen til den økologiske landbrugsskole på Kalø, hvor vi bl.a. skal prøve at malke en ko, køre traktor, se på dieselmotorer, svejsning mv. Det bliver i en dag i arbejdstøjet, så alle skal være påklædt efter forholdene f.eks. vil gummistøvler være en god ide og husk I bliver beskidte, så lad være at tage det nyeste tøj på. Alle skal medbringe en god stor madpakke og noget at drikke der bliver ikke mulighed for at købe noget overhovedet. Vi kører lige efter bussen er ankommet, så vi skal ikke til morgensamling, og vi kører først fra Kalø kl , så eleverne har først fri ca. kl Vil I gerne vide mere om Landbrugsskolen og programmet for dagen, så klik ind på og videre ind under folkeskolen, så kan I vælge at se noget om 1 dag om landbrug. Vi glæder os til denne udfordring! Lene, Kirsten og Anni

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen.

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen. 1 Fredagsbrevet uge 12 Nyt fra ledelsen. Kære alle. Det er forår, og forår er højsæson for generalforsamlinger så vedhæftet finder I indkaldelse og dagsorden til årets ordinære generalforsamling torsdag

Læs mere

AT VÆRE SIG SELV 6. - 7. KLASSE TEMAMATERIALE TIL LÆRERNE

AT VÆRE SIG SELV 6. - 7. KLASSE TEMAMATERIALE TIL LÆRERNE AT VÆRE SIG SELV 6. - 7. KLASSE TEMAMATERIALE TIL LÆRERNE INDHOLD AT VÆRE SIG SELV. TEMAMATERIALE TIL 6.-7. KLASSE................................. 3 1. HVEM ER VI? ICEBREAKER.................................................

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Fredagsbrevet uge 10. Kære forældre på Norddjurs Friskole. Nyt fra Ledelsen Om skolens netværk..

Fredagsbrevet uge 10. Kære forældre på Norddjurs Friskole. Nyt fra Ledelsen Om skolens netværk.. 1 Fredagsbrevet uge 10 Kære forældre på Norddjurs Friskole. Sæt et stort X i kalenderen torsdag d. 9. april kl. 17.00, for da er det tid til den årlige ordinære generalforsamling på NDF. Sammen med denne

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Fleksibel barselsorlov. Til forældre

Fleksibel barselsorlov. Til forældre Fleksibel barselsorlov Til forældre ministrenes forord 3 Kære forældre Når et barn kommer til verden, er det på alle måder vigtigt, at barnet får en god start på livet. Og ligeså vigtigt er det, at I

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

Dreng og pige, hvad vil det sige? -undervisning om kroppens udvikling, målrettet børn i 2 3 klasse.

Dreng og pige, hvad vil det sige? -undervisning om kroppens udvikling, målrettet børn i 2 3 klasse. Dreng og pige, hvad vil det sige? -undervisning om kroppens udvikling, målrettet børn i 2 3 klasse. Manual udarbejdet i 2010 af Hanne Ryberg og Hanne Andreassen Sundhedsplejersker i Randers Kommune Folder/plakat

Læs mere

Mellem hjem og børnehave

Mellem hjem og børnehave Mellem hjem og børnehave En undersøgelse i Børnerådets Minibørnepanel BØRNERÅDETS Minibørnepanel Mellem hjem og børnehave 1 2 Børnerådets Minibørnepanel Indhold Indledning / 3 Resultater af undersøgelsen

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

Når far eller mor får kræft

Når far eller mor får kræft Familierådgivning Kræftens Bekæmpelse Når far eller mor får kræft En arbejdsbog til kræftramte familier Indholdsfortegnelse Når far eller mor får kræft....................... 1 Til hele familien.............................

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

ROSENBLADET. På bytur med en shopaholic. Motivation. februar 2015

ROSENBLADET. På bytur med en shopaholic. Motivation. februar 2015 ROSENBLADET februar 2015 På bytur med en shopaholic Karen fortæller om en af hendes store udfordringer i hverdagen, og hvordan hun bekæmper den Motivation Når det handler om at motivere sig selv, så ved

Læs mere

Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far. PowerPoint målrettet fagprofessionelle Udgivet af Hjernesagen i 2015

Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far. PowerPoint målrettet fagprofessionelle Udgivet af Hjernesagen i 2015 Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far PowerPoint målrettet fagprofessionelle Udgivet af Hjernesagen i 2015 Jeg prøver at trække mig lidt tilbage for at passe på mig selv, men det

Læs mere

Brug for alle Undervisningsmateriale for folkeskoler og ungdomsuddannelser til brug ved rollemodelbesøg

Brug for alle Undervisningsmateriale for folkeskoler og ungdomsuddannelser til brug ved rollemodelbesøg Brug for alle Undervisningsmateriale for folkeskoler og ungdomsuddannelser til brug ved rollemodelbesøg Indledning Hvert menneske har en historie, der er værd at høre. Dette undervisningsmateriale Brug

Læs mere

10. klasse havde sidste. maj og var i. udklædte. Det samme gjaldt lærerne.

10. klasse havde sidste. maj og var i. udklædte. Det samme gjaldt lærerne. SOMMER 2008 Lederen: S. 2 Sommerhilsen fra skolebestyrelsen: S. 4 10. klasse havde sidste skoledag den 29. maj og var i den anledning festligt udklædte. Det samme gjaldt lærerne. Sikker skolevej S. 5 Sommerlejr/

Læs mere

Når dit barn skal lære at læse

Når dit barn skal lære at læse Når dit barn skal lære at læse Gode råd til forældre Ishøj Kommune PPR 1 2 Velkommen til skolen Når dit barn begynder i skole, er det allerede godt i gang med at lære at læse og skrive. Det har måske gået

Læs mere

Du skal adlyde din mor

Du skal adlyde din mor Du skal adlyde din mor af Sørine Steenholdt fra novellesamlingen: Ung i Grønland, ung i Verden Oversat til dansk af Aminnguaq Dahl Petrussen Kommentarer af psykolog Jonna Ketwa Novelle 2 En ung kvinde

Læs mere

Jeg blev ikke skilt af at være arbejdsløs. Jeg blev skilt, fordi vi ikke formåede at håndtere min arbejdsløshed

Jeg blev ikke skilt af at være arbejdsløs. Jeg blev skilt, fordi vi ikke formåede at håndtere min arbejdsløshed KAPITEL 5 MÆND OG KVINDER ER FORSKELLIGE OGSÅ SOM JOBJÆGERE Jeg blev ikke skilt af at være arbejdsløs. Jeg blev skilt, fordi vi ikke formåede at håndtere min arbejdsløshed sammen, som par. Citat fra mand

Læs mere

Kan man se det på dem, når de har røget hash?

Kan man se det på dem, når de har røget hash? Kan man se det på dem, når de har røget hash? Når forældre og medarbejdere på de københavnske skoler gerne vil vide noget om unge og rusmidler, har U-turn et godt tilbud: To behandlere og en ung er klar

Læs mere

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser INTRODUKTION Alle har en historie at fortælle. Oftest giver en personlig historie os et billede af, hvem den fortællende

Læs mere

pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp

pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp Dansk Flygtningehjælp igangsatte i 2006 et toårigt Pigeklubprojekt, der skulle etablere 21 pigeklubber for teenagepiger med etnisk

Læs mere