GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING. AGRO logodesign

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING. AGRO logodesign"

Transkript

1 AGRO logodesign

2 DOKUMENTATION - AGRO logodesign AFSENDER Opgaven er udarbejdet for AGRO skolen, som er en landbrugsskole med beliggenhed i Hammerum, lige udenfor Herning. OPGAVEBRSKRIVELSE Opgaven gik ud på at designe et nyt logo for AGRO skolen, som indeholdte skolens signal værdier, men med et nytænkende og moderne udtryk. OPGAVELØSNING Der har til udarbejdelse af opgaven været meget frie hænder. Der er lagt stor vægt på at mikse nogle af de genkendelses, og signalværdier som der ligger for skolen, med et nyt moderne og mere stilrent design. Den lilla farve som anvendes i AGRO skolens tidligere logo, har for skolen store følelsesmæssige værdier, og de var derfor meget itvivl om denne farve skulle fremgå i det nye logo. AGROSKOLEN KUNDEKONTAKT Der har til udarbejdelse af opgaven løbende været kundekontakt, i forhold til materiale til siden, samt små rettelser udnervejs. PROGRAMVALG Illustrator - vektorgrafik

3 KOMMUNIKATION - Målgruppe AGRO skolens målgruppe indeholder flere forskellige segemnter, da de på skolen tilbyder forskellige uddannelser. Herunder tilbydes AGRO klassisk, AGRO selvstændig, AGRO økologisk, EUX, leder og management. Den primære målgruppe ligger i alderen år, og er oftest drenge med hang til teknik, store maskiner og landbrugsproduktion. Indenfor de seneste år er der dog kommet en del piger til også, men for disse er der mere interessen for dyr som trækker. Moderne 15 % 40% Materialistisk 5 % 0 % 40 % Idialistisk Miljøbevidst Kultur Natur Familie Tradition Loyalitet Forbruger Mindre familiemenneske Traditionel Forbruger Selvtillid Karriere

4 IDEUDVIKLING - Brainstorm AGRO SKOLEN Livsstil Marker Fysisk styrke Høst Klima E-numre Traktor Gluten Økonimi Fremtiden Gummistøvler Miljø Studerende Drenge / mænd Bæredygtig Årstider Landbrug Unge Overalls Natur Fødevare Blå himmel Familieliv Muskuløs Regler Kornstrå Genbrug Madpyramide Dyrevelfærd Dyretransport Store maskiner Sygedomme Import / export Stress Grundvand Selvforsørgende

5 GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING IDEUDVIKLING - Skitser

6 DESIGNPARAMETRE - Form og illustration Udvalgte faser i udarbejdelse af logo ikon. ro sko ro sko

7 DESIGNPARAMETRE - Form og illustration LOGO ELEMENT AGRO skolens logo indeholder de primære genkendelige træk som optræder i AGRO skolens visuelle identitet. Logoet består af et betydningsfyldt element, som illustrere de tre fagprofiler AGRO skolen tilbyder. Der er i logo elementet lagt stor vægt på de nøgleord, som var vigtige for skolens nye grafiske identitet: Nytænkende Moderne Tidens tendenser Stilrent Harmoni

8 DESIGNPARAMETRE - Form og illustration LOGO ELEMENT Elementet er udarbejdet ud fra A i navnetrækket.

9 DESIGNPARAMETRE - Farver ELEMENTFARVER Hver fagprofil har hver sin primære farve, som vises i logoet. Disse primære farver, går igen i alt materiale, der omhandler hver fagprofil.

10 DESIGNPARAMETRE - Farver ELEMENTFARVER Der er i farvevalget lagt stor vægt på de grønne farver, for at symbolisere miljø og natur. Nuancerne er ændret lidt i den mørke retning, for at give det et mere moderne og klassisk udtryk. Derud over er der anvendt en lilla farve, da denne her en stor følelsesmæssig værdi for AGRO skolen. Denne er også duset lidt ned, for at give et mere stilrent udtryk. Primær identitetsfarve Sekundære identitetsfarve Sekundære identitetsfarve CMYK: RGB: HEX: #004E5A CMYK: RGB: HEX: # CMYK: RGB: HEX: #5A3859

11 DESIGNPARAMETRE - Farver FARVEVÆRDIER Der er i udvælgelsen af logo farverne, lagt stor vægt på hvilke kerneværdier farverne står for, for at matche nogle af de værdier som logoet skal symbolisere. Natur Vækst Afslappende effekt Balance Harmoni Kommunikation Venlighed Glæde Vækst Stabilitet Prestige Beroligende Kreativitet Fantasi

12 DESIGNPARAMETRE - Farver FONTFARVER Der er til fontfarver anvendt to farver. Til AGRO er den primære identitetsfarve anvendt, da denne har en stor signalværdi for AGRO skolen. Til SKOLEN er den lilla farve anvendt, da denne farve har en stor følelsesmæssig værdi for skolen. AGROSKOLEN Primær identitetsfarve Sekundære identitetsfarve CMYK: RGB: HEX: #004E5A CMYK: RGB: HEX: #5A3859

13 DESIGNPARAMETRE - Farver OUTPUT Der er udarbejdet specielle farvekoder til AGRO, til print at materiale i de tre logo farver, da deres printer ikke understøtter en standart farveprofil. Originale farvekoder CMYK: RGB: CMYK: RGB: CMYK: RGB: AGRO s farvekoder CMYK: (80%) RGB: (80%) CMYK: , ,89 (97%) RGB: (97%) CMYK: 77,25. 92,81. 29,87. 24,48 RGB:

14 DESIGNPARAMETRE - Font VALG AF FONT Ostrich er en nyere font som udviser minimalisme og har et stilrent udseende. Fonten indeholder både runde og skarpe former som udviser: Kant Skarphed Nytænkning Let læseligt Kvalitet Engagement Kreativitet AGROSKOLEN FONT UDGAVER

15 DESIGNPARAMETRE - Font JUSTERING AF FONT Font højden justeres, så det får samme højde, da halvdelen af navnetrækket er skrevet med bold, og derfor syner højere. AGROSKOLEN 36 pt. 39,5 pt.

16 PRÆSENTATION - Output RESPINSIVE LOGO 200% 150% 100% 75% 50% AGROSKOLEN AGROSKOLEN AGROSKOLEN AGROSKOLEN AGROSKOLEN

17 PRÆSENTATION - Output RESPONSIVE LOGO Der er udarbejdet tre logo opsætninger, alt efter hvilket medie logoet anvendes på. AGROSKOLEN AGROSKOLEN

18 PRÆSENTATION - Output LOGO ANVENDELSE Logoet er fremstillet i farve, samt i hvid, til alt efter hvilket medie logoet anvendes på. Ved brug af logoet på en hvid baggrund, anvendes main logoet i farver. Optræder loget på en farvet baggrund, anvendes det hvide logo.

19 PRÆSENTATION - Output RESPEKTAFSTAND Der er til hver af de tre logo formater, udarbejdet regler for respektafstand, så logoet bliver anvende med korrekt afstand på de forskellige medier det anvendes på.

20 KOMMUNIKATION - Budskab Logo ikonet er bygget op af tre trekanter, som er sammensat ud fra A et i navnetrækket. Trekanterne repræsentere hver af de tre fagprofiler AGRO tilbyder, og har hver deres betydningfulde farve, som er de tre identitetsfarver for skolen. Logoet har et nytænkende og moderne udtryk, som er de nøgleord, AGRO skolen gerne vil repræsentere sig selv som, hvilket giver et nyt og frisk udtryk til uddannelsen. AGROSKOLEN

21 DET ENDELIGE PRODUKT - AGRO logo Nyt logo Gammelt logo AGROSKOLEN

22 OPGAVEBESKRIVELSE - AGRO logo PROCESBESKRIVELSE Møde med kunden ang. logo udseende Udarbejdelse af logoskitser Udvælgelse af logo font Bearbejdelse af logo form Udvælgelse af logo form Bearbejdelse af logo farver Udvælgelse af logo farver Finjusteringer af logo Logo godkendt hos kunden KVALITETSVUDERING Jeg synes det endelige resultat lever op til de forventninger der blev sat fra start, i forhold til et minimalistisk og stilrent design, men stadig med nogle stærke signalværdier, som giver et godt udtryk for hvad AGRO skolen står for. Logoet har fået et moderne udtryk, mikset med nogle af de følelsesmæssige værdier, som betyder meget for skolen, og deres genkendelsesværdi. Der har undervejs i udarbejdelsen af logoet, været godt samarbejde med AGRO skolen, hvilket har givet en god og lærerig proces. Skolen har kommet med deres meninger til de forskellige udkast, med har også været åbne overfor nye og anderledes ideer, for at skabe en mere moderne identitet for skolen. Kunden var yderst tilfreds med det endelige resultat.

23 AGRO profilbrochure

24 DOKUMENTATION AFSENDER Opgaven er udarbejdet for AGRO skolen, som er en landbrugsskole med beliggenhed i Hammerum, lige udenfor Herning. ANSVAR FOR OPGAVELØSNING Jeg har til udarbejdelse af opgaven arbejdet alene. OPGAVEBRSKRIVELSE Dette er en fiktiv opgave, som gik ud på at justere tre billeder til, i forhold til farve, fritlægning, sammenkopi, og hudtoner, så de kunne anvendes i AGRO s profilbrochure, under sketionen Campus. KUNDEKONTAKT Da det er en fiktiv opgave, har der til udarbejdelse af opgaven, ikke været nogen form for kundekontakt. PROGRAMVALG Billederne er redigeret i Photoshop (Bitmap grafik), og derefter gemt som jpg filer, da de skulle anvendes i en brochure til print.

25 ICC PROFILER ASSIGN TO PROFILE Der anvendes farveprofilen Adobe RGB (1998), da denne har stor farverum til redigering af billederne. CONVERT TO PROFILE Farveprofilen Adobe RGB (1998) gemmes på billedet. CMYK COLOR Når redigering af billederne er færdigt, gives billedet en CMYK profil, da det er CMYK der printes i.

26 PPI PPI sættes til 150, for at give billedet en så god opløsning som muligt til print.

27 CANVAS SIZE Da alle illustrationer i profilbrochuren anvendes i kvadratisk form justres Canvas Size til 700 x 700 mm.

28 ARBEJDSPROCES JUSTERINGER I BILLEDET Fritlægning Sammenkopi Kloning Farvejustering

29 GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING ARBEJDSPROCES HEALING BRUSH & CLONE STAMP TOOL Disse redskaber er anvendt til cloning af himmel samt træer, for at give det et mere naturligt udseende.

30 ARBEJDSPROCES QUICK SELECTION TOOL & SELECTIVE COLOR Disse redskaber er anvendt til en hurtig udvælgelse af himlen, og derefter justering af den blå farve, for at lysne den.

31 ARBEJDSPROCES QUICK SELECTION TOOL & SELECTIVE COLOR Disse redskaber er anvendt til en hurtig udvælgelse af træerne, og derefter justering af farven, for at give dem en mere nedduset farve, og derved et mere naturligt udseende.

32 ARBEJDSPROCES FRITLÆGNING MED PEN TOOL Denne er anvendt til fritlæning af surferen, da det giver et naturligt look, og et hurtigt arbejdsflow.

33 ARBEJDSPROCES FARVEJUSTERING MED SELECTIVE COLOR Der er på vandet lavet en udvælgelse ved brug af Quick Mask, og derefter farvejusteret ved brug af Selective Color, for at give vandet en mørkere farve, og derved et mere naturligt udseende.

34 ARBEJDSPROCES JUSTERINGER I BILLEDET Fritlægning Sammenkopi Farvejustering

35 ARBEJDSPROCES FRITLÆGNING MED PENTOOL Dette værktøj er anvendt til de lige flader i billedet, da denne er god til at gengive den naturlige form, samt give et hurtigt arbejdsflow.

36 ARBEJDSPROCES FRITLÆGNING MED BRUSH TOOL Der er til fritlægning af manken anvendt en bruch specielt designet til hestehår, for at give et mere naturligt look.

37 ARBEJDSPROCES FRITLÆGNING MED REFINE EDGE Der er til fritlægning af det resterende håret anvendt Refine Edge, da denne funktion er god til at få de små detaljer i håret med, og derved give et naturligt look.

38 ARBEJDSPROCES FARVEJUSTERING MED LEVELS Der er til justering af farven på den ene hest lagt en maske ved brug af Quick Mask, og derefter justeret i farverne med Levels.

39 ARBEJDSPROCES FARVEJUSTERING MED SELECTIVE COLOR Der er til justering af pigens t-shirt lavet en maske ved brug af Quick Mask, og derefter anvendt Selective Color, for at gøre farven mere skarp, så den passer bedre til de øvrige farver i brochuren.

40 GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING ARBEJDSPROCES FARVEJUSTERING AF BAGGRUND Der er til farvejustering af baggrunden anvendt Curves, for at gøre den lysere, så den får samme lysmængde som billedet af hestepigerne, og derved kommer til at passe i stilen til brochuren.

41 ARBEJDSPROCES JUSTERINGER I BILLEDET Justering af hudtoner Farvejustering

42 ARBEJDSPROCES LAYER MASK OG QUICK MASK Til hvert element som skal justeres i billedet, laves en ny Layer Mask, ved brug af Quick Mask. Dette gøres for at kunne justere farverne individuelt i de forskellige områder. JUSTERING I CURVES Farvejustering af hudtoner justeres i Curves: RGB / Red 5-7 (CMYK / cyan) RGB / Green 3-5 gange så høj som Red (CMYK / magenta) RGB / Blue 1-2 højere end Green (CMYK / yellow)

43 DET ENDELIGE PRODUKT AGROSKOLEN

44 ELEMENTPLACERING Billederne er placeret på siden, så der kommer et naturligt flow, mellen dem. Der er i nederste højre hjørne indsat AGRO s logo i hvid, som er udarbejder i vektor grafik i illustrator. Den anvendes her i hvid, da der i AGRO s designmanual er beskrevet at logoet på farvede baggrunde altid skal anvendes i hvid. Surferens bord peger ned mod centrum, hvilket for blikket til at lede ned mod de andre billeder. Vinklerne i de tre billeder, giver et naturligt flow for øjet, og leder blikket videre. AGROSKOLEN Den lige linje i billederne leder automatisk øjet videre.

45 OPGAVEBESKRIVELSE PROCESBESKRIVELSE Udvælgelse af billeder til brochure Tilføjet farveprofil: Adobe RGB (1998) Justere dokumentformat (kvadratisk) Opløsning justeret til 150 ppi Fritlægning af objekter Justering af farve, lys og skygge Cloning og sammenkopiering Tilføjelse og justering af baggrund Placeret i brochure efter vinkler i billederne Prøveprint for at se farverne på print KVALITETSVUDERING Overordnet set er jeg okay tilfreds med resultatet af billederne. Der er dog været lidt udfordringer i forhold til justering at hudtoner i det ene billed da opløsningen på billedet ikke var særlig høj, og der derfor ikke var særlig mange pixels at arbejde med. Derudover synes jeg resultaterne er blevet gode, og passer godt ind i brochuren, efter der er blevet indsat blå himmel, og natur som ser mere dansk ud. Farverne er blevet justeret til, så de giver noget liv, og derved passer bedre til AGRO campus identitetsfarver.

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING GRAFIK & BILLEDBEHANDLING INDHOLD Dokumentation.... 3 Procesbeskrivelse.... 4 Photoshop indstillinger.... 5 Anvendt billedmateriale.... 6 Oversigt layers.... 7 Smart Object & Filter.... 8 Fritlægninger

Læs mere

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015 Af Overgaard Grafik og billedbehandling 1. Hovedforløb Mediegrafiker - 2015 OPGAVEBESKRIVELSE Der er til alle de fire kernefagligheder taget udgangspunkt, i mit eget lille projekt, med design af plakater

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDE PORTFOLIO DAN KLESSEN BOOSTING BUSINESS MEDIEGRAFIKER SVENDEPRØVE

GRAFIK OG BILLEDE PORTFOLIO DAN KLESSEN BOOSTING BUSINESS MEDIEGRAFIKER SVENDEPRØVE GRAFIK OG BILLEDE PORTFOLIO DAN KLESSEN BOOSTING BUSINESS MEDIEGRAFIKER SVENDEPRØVE PORTFOLIO DAN KLESSEN BOOSTING BUSINESS MEDIEGRAFIKER SVENDEPRØVE 04 INDHOLDSFORTEGNELSE Dokumentation 05 Clone Tool

Læs mere

GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING GRAFIK & BILLEDEBEHANDLING Forside Beskrivelse Opgaven Jeg vil lave en forside til en brochure. Denne opgave var oprindelig fiktiv, men efter et mindre samarbejde med esport Danmark, vil de gøre brug af

Læs mere

GRAFISK DESIGN AGROSKOLEN

GRAFISK DESIGN AGROSKOLEN GRAFISK DESIGN AGROSKOLEN VIRKSOMHEDEN Grafisk design AGROSKOLEN Agro skolen AFSENDER OG OPLÆG GRAFISK DESIGN AFSENDER Agroskolen er en skole som tilbyder uddannelser indenfor landbrug. Skolen blev stiftet

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING GRAFIK & BILLEDBEHANDLING INDHOLD DOKUMENTATION Rapport... 2 PROCESBESKRIVELSE Proces oversigt... 3 FÆRDIG LOGO Elementer & Resultat... 4 PHOTOSHOP INDSTILLINGER Nyt dokument... ANVENDT BILLEDMATERIALE...

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING ROSKOLEN

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING ROSKOLEN GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING AGROSKOLEN ROSKOLEN OPGAVEBESKRIVELSE GRAFIK- OG BILLEDBEHANDLING OPGAVEBESKRIVELSE Vi har lavet en profilbrochure til Agroskolen. Dette er en fiktiv side i den reelle profilbrochure.

Læs mere

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE

GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE AFSENDER // VIRKSOMHEDEN GRAFISK PRODUKTIONSFORSTÅELSE 7 BESKRIVELSE // GRAFISK PRODUKTIONFORSTÅELSE OPGAVEBESKRIVELSE Da Zoles er en nyopstartet virkomhed, ønsker de et logo og firmanavn, som kan afspejle

Læs mere

Grafik & Billeder Dokumentation Portfolio H2 Mediegrafiker Stine Keller

Grafik & Billeder Dokumentation Portfolio H2 Mediegrafiker Stine Keller Dokumentation Portfolio H2 Mediegrafiker Opgavebeskrivelse Opgavebeskrivelse Opgaven består i at producere en plakat i formatet endelig format 70x90 cm. Opgaven går ud på at producere en sammenkopiering

Læs mere

Grafik Billedbehandling

Grafik Billedbehandling Grafik Billedbehandling & Dokumentation Org. billeder Billedet størrelse ses i ppi = pixel per inch = pixel per tomme. Jeg har valgt at lave den i 300. Da den skal bruges til reklame, og skal kunne komme

Læs mere

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Opgavebeskrivelse Grafik og billedbehandling jörna Opgave Opgaven gik ud på at redesigne virksomhedens logo, med fokus på at

Læs mere

Grafik og billedbehandling beskrivelse

Grafik og billedbehandling beskrivelse Grafik og billedbehandling beskrivelse Opgavebeskrivelse: Opgaven er en plakat/billede, opgaven er en fritidsopgave jeg har lavet for mig selv, jeg ønskede et sjovt og anderledes billede af min egen søn.

Læs mere

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Opgavebeskrivelse VI PRODUCERER FOR DE STØRSTE OG STÆRKESTE BRANDS SKAL VI OGSÅ PRODUCERE FOR DIG? Opgave Jeg blev stillet

Læs mere

Anvendte programmer GRAFIK & BILLEDE. Produkt og målgruppe. Format. Process

Anvendte programmer GRAFIK & BILLEDE. Produkt og målgruppe. Format. Process Grafik & billede Produkt og målgruppe Til denne opgave, har jeg valgt at lave en fiktiv billedemanipulation. Jeg har valgt at lave en plakat til en parfumereklame. Her har jeg lagt vægt på sammenkopiering

Læs mere

Grafik og billedbehandling

Grafik og billedbehandling 22 Grafik og billedbehandling Opgavebeskrivelse Programvalg Opgaven er en opsætning, af indpakning til bilpakken Opgaven består af bitmap grafik og vektorgrafik. hos Sortberg+Hansen. Opgaven er en ny opsætning.

Læs mere

Redegørelse. Curves Kontrast Skygge Lysjustering Skarphed

Redegørelse. Curves Kontrast Skygge Lysjustering Skarphed Redegørelse Opgaven Jeg har valgt at finde flere forskellige billeder som sammenkopieres og gøres naturligt med et nutidigt look. Jeg har valgt elementer som både udfordrer mig og som kunne være en opgave

Læs mere

Grafik & billede. Plakat til SMAG! Energy Drink

Grafik & billede. Plakat til SMAG! Energy Drink Grafik & billede Plakat til SMAG! Energy Drink Dokumentation Opgaven Opgaven gik ud på at lave en plakat for vores kunde Bisgaard&Bentzon, som skal bruges til at promovere deres energidrik SMAG! Da SMAG!

Læs mere

Opgavebeskrivelse. Målgruppen. Opgaven er et lysbanner, for Sortberg+Hansen. Opgaven er en nyopsætning. Opgaven er en praktikopgave.

Opgavebeskrivelse. Målgruppen. Opgaven er et lysbanner, for Sortberg+Hansen. Opgaven er en nyopsætning. Opgaven er en praktikopgave. Opgavebeskrivelse Opgaven er et lysbanner, for Sortberg+Hansen. Opgaven er en nyopsætning. Opgaven er en praktikopgave. Jeg har været alene om opgaveløsningen. Har dog haft lidt kollegial hjælp til at

Læs mere

GRAFIK og. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard

GRAFIK og. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard GRAFIK og billedbehandling Dokumentation Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard Kunde: REKLAME Emirates (fiktiv) Opgave: REklame Programmer: illustrator og photoshop Farverum: RGB (konveteres tilcmyk) OPSTART

Læs mere

Grafik og billedbehandling

Grafik og billedbehandling Grafik og billedbehandling Kunde: Apple Opgave: Beats by Dr. Dre er et mærke af hovedtelefoner. Mærket blev købt af Apple i 2014, men var tidligere ejet af Dr. Dre, der er en amerikansk pladeproducer,

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING AFSENDER // VIRKSOMHEDEN GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING ZOLES 33 AFSENDER // VIRKSOMHEDEN 34 BESKRIVELSE // GRAFIK OG BILLEDER OPGAVEBESKRIVELSE Zoles skal have udformet et nyt layout, som skal kunne bruges

Læs mere

Grafik & billede Maria Clausen Clausen Svendeportf Hovedforl olio øb 3 Grafik & bill Gr ede afik & bill side 1

Grafik & billede Maria Clausen Clausen Svendeportf Hovedforl olio øb 3 Grafik & bill Gr ede afik & bill side 1 Grafik & billede Maria Clausen Svendeportfolio Hovedforløb 3 Grafik & billede side 1 opgaven OPGAVEN Denne fiktive opgave har jeg valgt at lave fordi jeg gerne vil vise så meget som muligt indenfor billede

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING. Billedbehandling og samkopieringsopgave for en bryllupsfotograf. Design af mønster til bryllupstakkekort.

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING. Billedbehandling og samkopieringsopgave for en bryllupsfotograf. Design af mønster til bryllupstakkekort. GRAFIK & BILLEDBEHANDLING Billedbehandling og samkopieringsopgave for en bryllupsfotograf. Design af mønster til bryllupstakkekort. OPGAVEBESKRIVELSE En bryllupsfotograf kontaktede mig privat med en sammenkopieringsopgave.

Læs mere

GRAFIK OG BILLED BEHANDLING

GRAFIK OG BILLED BEHANDLING GRAFIK OG BILLED BEHANDLING Til dette fagområde har jeg besluttet at tage udgangspunkt i en brochure, jeg har udarbejdet på mit arbejde. Brochuren er lavet til virksomheden InterComp Danmark ApS, som en

Læs mere

Grafik & billedbehandling

Grafik & billedbehandling # 3 Grafik & billedbehandling #Billedbehandling af modeller Opgave I denne opgave har jeg redigeret hudtoner, tilføjet skarphed, kontrast og mere tegning i de mørke toner, samt lavet en fritlægning. Selvom

Læs mere

Grafik & Billedbehandling. Monique Boots-Nielsen / Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling. Monique Boots-Nielsen / Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Monique Boots-Nielsen / Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Billedbehandling Kunde/afsender BON A PARTE Opgave Til BON A PARTEs nye sommerkatalog skulle jeg rette

Læs mere

Grafik og. billedbehandling. Helena Schmidt. Mediegrafiker uddannelsen - Svendeprøve

Grafik og. billedbehandling. Helena Schmidt. Mediegrafiker uddannelsen - Svendeprøve Grafik og billedbehandling Mediegrafiker uddannelsen - Svendeprøve Helena Schmidt Dokumentation Opgave beskrivelse: Opgaven er virkelig. Opgaven var at skabe et image omkring en ny energidrik som skulle

Læs mere

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK DOKUMENTATION MARIA SKAU MADSEN WWW.BY-M.DK INDHOLDSFORTEGNELSE OPGAVE BESKRIVELSE.... 5 RESEARCH, HVAD ER FSC?... 5 OPBYGNING AF BUDSKAB.... 5 SPECIFIKATIONER.... 5 CIELAB, RGB OG CMYK FARVERUM... 6 HISTORY....

Læs mere

GaiaFriis.dk Layout til hjemmeside. Robbert Rysholt - Grafik og Billedbehandling

GaiaFriis.dk Layout til hjemmeside. Robbert Rysholt - Grafik og Billedbehandling GaiaFriis.dk Layout til hjemmeside Robbert Rysholt - Grafik og Billedbehandling Opgaven En hjemmeside Jeg ville lave et layout til en hjemmeside/ online portfolio og jeg ville lave en opgave med et væsentligt

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling OPGAVEBESKRIVELSE: 1. Jeg har redigeret følgende billeder i Photoshop, og lavet en 3D plakat i Illustrator. 2. MATERIALE: 1. billede: Maldiverne 2. billede: Sort/hvid 3. billede:

Læs mere

Grafik & billedbehandling. Tina Outzen Søllested 23

Grafik & billedbehandling. Tina Outzen Søllested 23 Grafik & billedbehandling Tina Outzen Søllested 23 Specifikation Kunde Alzheimerforeningen (fiktiv opgave) Opgave Forsidefoto til brochure Programmer Photoshop, Illustrator Farverum srgb IEC61966-2.1 Format

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Før Efter 2 af 8 Produkt Dette er en fiktiv opgave hvor målet er at harmonisere 4 vidt forskellige billeder. Dette går bl.a. ud på at justere hudtoner, highlights, cleanups, fritlægning mm. i Photoshop.

Læs mere

DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB

DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB GRAFISK DESIGN Design af tørklæde til sportsklub. Skal bruges som reklame og salg til klubbbens medlemmer og fans. Design Rentegning af logo Grafik Klargørin af grafik til

Læs mere

Billed fra lurzer s archive

Billed fra lurzer s archive GRAFIK OG BILLED Billed fra lurzer s archive Steffen S. jensen 1 Grafik og billed Færdig billed Steffen S. jensen 2 Grafik og billed Dokumentation Puppeteer Detaljer Opgaven Opgaven var inspiration af

Læs mere

Billedbehandling. Breief. Formål. Modtager. Afsender. Krav. Orginalen

Billedbehandling. Breief. Formål. Modtager. Afsender. Krav. Orginalen BILLED OG GRAFIK Billedbehandling. Breief Modehuset Calvin Klein, skulle have lavet en række reklame postkort i A5 for deres nye forårs kollektion. I den forbindelse har de været ude og tage en serie billeder

Læs mere

Mohammad Zubair Rana. Grafik og Billede

Mohammad Zubair Rana. Grafik og Billede Mohaad Zubair Rana Grafik og Billede Grafik og Billede En privat kunde har med henblik på nykøbt iphone 5 henspurgt til om det var muligt at lave et cover til mobilen. Kunde: Privat Medie: Tryk Værktøj:

Læs mere

Grafik & billedbehandling

Grafik & billedbehandling Grafik & billedbehandling MERETHE BRUUN TECHEN SVENDEPRØVE 2016 INDHOLDFORTEGNELSE OPGAVEBESKRIVELSE... SIDE 04 MÅLGRUPPE... SIDE 04 KUNDEKRAV... SIDE 04 SPECIFIKATIONER... SIDE 04 BRUGTE TEKNIKKER...

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING. Magasinannonce til SAS

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING. Magasinannonce til SAS GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING Magasinannonce til SAS DITTE MADSEN - SVENDEPRØVE - 2015 KUNDEPROFIL SAS (Scandinavian Airlines) blev dannet i 1946 og er det største flyselskab i Skandinavien. SAS er en fusion

Læs mere

billedbehandling okogris

billedbehandling okogris grafik & Billede billedbehandling okogris motiv Gris til Mad Med Mening flyer og hjemmeside. udfordring Fritlægning af gris, så hun kan sættes naturligt ind på en ny baggrund - i dette tilfælde et skærebræt

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING. Fantasy

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING. Fantasy GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING Fantasy AFSENDER ANSVAR FOR OPGAVELØSNING Jeg har haft ansvaret for opgaven, da den er fiktiv. OPGAVEBESKRIVELSE Opgaven er gået ud på at skabe et billede med et stærk budskab

Læs mere

Grafi k CHAMP. Illustration lavet i forbindelse med et undertøjsemballage projekt. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH

Grafi k CHAMP. Illustration lavet i forbindelse med et undertøjsemballage projekt. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH Grafi k CHAMP Illustration lavet i forbindelse med et undertøjsemballage projekt. Grafik Opgave I forbindelse med vores emballageprojekt, hvor vi skulle designe undertøjsemballage, var et af kravene at

Læs mere

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER GRAFIK & BILLEDER

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER GRAFIK & BILLEDER 1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER GRAFIK & BILLEDER 2 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 01. BRIEFING BILLEDEBEHANDLING 01.

Læs mere

BILLEDBEHANDLING & GRAFIK

BILLEDBEHANDLING & GRAFIK BILLEDBEHANDLING & GRAFIK PORTRÆT AF ALLAN UNGSTRUP Redskaber: Adobe Photoshop Adobe Bridge Camera RAW Canon 70D / 18-135 mm. linse Kundeprofil: Vilstrup Bacon er et lille røgeri, som laver gourmetbacon.

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMMER VÆRKTØJER ARBEJDSPROCESS KVALITETSVURDERING

OPGAVEN PROGRAMMER VÆRKTØJER ARBEJDSPROCESS KVALITETSVURDERING GRAFIK & BILLEDE REDEGØRELSE GRAFIK & BILLEDE 14 OPGAVEN MadDedektiven har fået taget billeder, som han skal bruge på sin nye hjemmeside. Jeg har lånt billederne til at lave en fiktiv magasin-forside til

Læs mere

BILLED & GRAFIK. Outrobillede til LEKIA Spot

BILLED & GRAFIK. Outrobillede til LEKIA Spot Outrobillede til LEKIA Spot Produkt og målgruppe: Opgaven gik ud på at lave et outro billede pot til legetøjskæden LEKIA i forbindelse med at de gerne ville sponsorere en TV-udsendelse på Cartoon Networks

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING. Kenneth Friis Petersen

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING. Kenneth Friis Petersen GRAFIK & BILLEDBEHANDLING Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 Opgavebeskrivelse Arbejdsprocess Opgaven er fiktiv og derfor er der ingen ønsker eller krav, som skal være opfyldt.

Læs mere

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe Billedbehandling Roll-up banner til Kvickly i Ribe Opgave i billedbehandling Jeg fik tilbuddet om at lave et Roll-up banner til Kvickly i Ribe. De har hver torsdag og fredag vinsmagning nede i butikken,

Læs mere

FARVERUM SMART OBJECT NON-DESTRUKTIV KONTRAST

FARVERUM SMART OBJECT NON-DESTRUKTIV KONTRAST PROJEKTET Fiktiv plakat med action tema. VÆRKTØJER BENYTTET I PHOTOSHOP Herunder listet nogle af de vigtigste værktøjer jeg har benyttet mig af, i forbindelse med billedbehandling. Adjustment layer Style

Læs mere

l l ede // b grafik // billede

l l ede // b grafik // billede gr a fi k i // b l l ede HVAD? En fiktiv billedebehandlingsopgave, som skal redegøre for forskellige processer og teknikker indenfor billederedigering. Billedematerialet er fra shutterstock og jeg bruger

Læs mere

Grafik og billedbehandling. Camera Raw, fritlægning med Refine Mask, farvejustering, fritlægning og sammenkopiering

Grafik og billedbehandling. Camera Raw, fritlægning med Refine Mask, farvejustering, fritlægning og sammenkopiering Grafik og billedbehandling Camera Raw, fritlægning med Refine Mask, farvejustering, fritlægning og sammenkopiering Grafik Det originale billede Græskar Jeg blev bedt om at tegne et græskar udfra et billede.

Læs mere

4 aarhus BaLLET JULy 19 22

4 aarhus BaLLET JULy 19 22 Tchaikovsky aarhus BaLLET JULy 19 22 GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING OPGAVEN OM OPGAVEN Da jeg til dagligt arbejder meget begrænset med avanceret billedbehandling, har jeg valgt, at denne kernekompetence er

Læs mere

Opgaven. Mit bidrag til opgaven Til begge opgaver har jeg fået billederne fra kunden. Selve billedredigeringen har jeg stået for.

Opgaven. Mit bidrag til opgaven Til begge opgaver har jeg fået billederne fra kunden. Selve billedredigeringen har jeg stået for. GRAFIK OG BILLEDE REDEGØRELSE { en Billede fra oldsaksisk bilithi synlig fremstilling eller repræsentation af noget på en plan, afgrænset flade, f.eks. i form af tegning, et maleri eller et fotografi.

Læs mere

Opgaven. Programvalg. Kvalitetsvurdering. Værktøjer benyttet i Photoshop. Arbejdsproces. Før, efter og fremadrettet

Opgaven. Programvalg. Kvalitetsvurdering. Værktøjer benyttet i Photoshop. Arbejdsproces. Før, efter og fremadrettet Grafik og billede Billederne er lavet til en arbejdsgruppe, der arbejder imod det aktuelle planlagte forløb af en hurtig-bane i specielt Solbjerg-området. Formålet var at illustrere, hvordan det aktuelle

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING Økosamfund

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING Økosamfund GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING Økosamfund OVERORDNET Grafik og billedbehandling OPGAVEBESKRIVELSE Billedet er fra magasinet Økosamfundet. Desværre var der så kort en deadline på magasinet, at billedet ikke

Læs mere

Grafik & billedbehandling 3. Hovedforløb

Grafik & billedbehandling 3. Hovedforløb Grafik & billedbehandling 3. Hovedforløb Sabine Puk Sørensen Photoshop Grafik & billedbehandling 3. Hovedforløb Originale billeder Opgavebeskrivelse Dette er en fiktiv opgave, om at lave en forside til

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDE REDIGERING AF BILLEDE TIL MAGASINFORSIDE

GRAFIK OG BILLEDE REDIGERING AF BILLEDE TIL MAGASINFORSIDE GRAFIK OG BILLEDE REDIGERING AF BILLEDE TIL MAGASINFORSIDE DOKUMENTATION OPGAVEBESKRIVELSE Dette er en fiktiv opgave, lavet i min fritid. Jeg fik til opgave at redigere et billede, som skulle bruges til

Læs mere

Billede og grafik tre eksempler

Billede og grafik tre eksempler Billede og grafik tre eksempler billedebehandling: Hvad: Redigering og optimering af to billeder. Kunde: Jeg beskæftiger mig ikke med billedebehandling til dagligt, da vi hos Rosendahls - Schultz Grafisk

Læs mere

GRAFIK & BILLEDER. Marc Jacobs Daisy parfume annonce

GRAFIK & BILLEDER. Marc Jacobs Daisy parfume annonce GRAFIK & BILLEDER Marc Jacobs Daisy parfume annonce PROCESSBESKRIVELSE Beskrivelse af fremgangsmåde for Marc Jacobs Daisy Dream annonce. Opstart 01. Brainstorm. 02. Research, filsøgning, idégenerering

Læs mere

l l ede // b grafik // billede

l l ede // b grafik // billede gr a fi k i // b l l ede HVAD? En fiktiv billedebehandlingsopgave, som skal redegøre for forskellige processer og teknikker indenfor billederedigering. Billedematerialet er fra mit eget fotobibliotek og

Læs mere

Grafik & billedbehandling. EDC Åløkken, Vinduesfolie

Grafik & billedbehandling. EDC Åløkken, Vinduesfolie Grafik & billedbehandling EDC Åløkken, Vinduesfolie KUNDE EDC ÅLØKKEN Opgave: Design af vinduesfolier Opgaven indeholder: Design manual Illustrator Stregtegning Masker i illustrator Optimering af billeder

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFIK OG BILLEDBEHANDLING SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE 3D-mapping af design til sengelinned Gaveæske med billede af sengelinned Plakat med gaveæske Udstilling af gaveæske og plakat i butik

Læs mere

GRAFIK & billedbehandling

GRAFIK & billedbehandling GRAFIK & billedbehandling OPGAVERNE GIK UD PÅ AT REDIGERE DISSE BILLEDER 1: Sort/hvid: farvelagt billedet 2: Kvinde: sammenkopiering af smykker og kvinde 3: Hus: fra dag til nat 4: Grafisk: isbjerg plakat

Læs mere

GRAFIK OG BILLEDE. Opgaven: Programvalg: Arbejdsproces: Opstartskvalitet: Kvalitetsvurdering: Cathrine Laulund

GRAFIK OG BILLEDE. Opgaven: Programvalg: Arbejdsproces: Opstartskvalitet: Kvalitetsvurdering: Cathrine Laulund Opgaven: Fremstille billedmateriale til en fiktiv flyer til modelcastingbureauet dkcasting.dk Opgaven var at skabe baggrundsbilledet ved at redigere 2 modelbilleder, en tatovering og et billede af en rød

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Dokumentation Kunden Filmselvskabet Warner Brothers Opgaven (fiktiv) Opgaven gik ud på at lave en filmplakat for filmen Planet Zero der skal reklamere for filmen, i biografer,

Læs mere

HOLD: 17hf06mgH2 PORTFOLIO JANNIE KJÆR HØJGAARD GRAFIK & BILLEDE

HOLD: 17hf06mgH2 PORTFOLIO JANNIE KJÆR HØJGAARD GRAFIK & BILLEDE H2 2017 HOLD: 17hf06mgH2 PORTFOLIO JANNIE KJÆR HØJGAARD GRAFIK & BILLEDE Dokumentation Opgaven - Grafik og Billede: I IHG (Inhouse Graphic/Skolepraktikken) fik jeg til opgave at fotografere nye elever

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Louise Schibbye Pedersen Mediegrafiker Svendeprøve 2016 GRAFIK & BILLEDBEHANDLING PROCES Opgaverne A. Billedbehandling. Dansk Fri Ferie reklame (fiktiv) : Sammenkopiering af foto,

Læs mere

GRAFIK & BILLEDE Arrildt + Friis

GRAFIK & BILLEDE Arrildt + Friis GRAFIK & BILLEDE Arrildt + Friis 20 21 22 23 I forbindelse med kompetencen grafisk design har jeg lavet en fiktiv opgave om arkitektvirksomheden Arrildt + Friis. Kunden ønskede nye billeder af et eksisterende

Læs mere

Bogforside design Steve Jobs

Bogforside design Steve Jobs Billedbehandling Bogforside design Steve Jobs Billedbehandling/Dokumentation Opgave Inden for billedbehandling har jeg lavet en fiktiv opgave. Først var der tale en plakat, men lavede det om til et bogfoside,

Læs mere

Grafik og billede. I dette fiktive projekt, har jeg valgt at lave et kreativt billede, som gerne skulle vise mine færdigheder i photoshop.

Grafik og billede. I dette fiktive projekt, har jeg valgt at lave et kreativt billede, som gerne skulle vise mine færdigheder i photoshop. GRAFIK & BILLEDE GRAFIK & BILLEDE Grafik og billede } I dette fiktive projekt, har jeg valgt at lave et kreativt billede, som gerne skulle vise mine færdigheder i photoshop. Opgaven Programvalg Photoshop

Læs mere

Grafik & Billede PHOTOSHOP ILLUSTRATOR

Grafik & Billede PHOTOSHOP ILLUSTRATOR Grafik & Billede PHOTOSHOP ILLUSTRATOR VECTORGRAFIK I ILLUSTRATOR Første opgave er lavet i Photoshop og Illustrator og gik ud på, at forvandle et foto til vectorgrafik. Dette gøres ved først, at bearbejde

Læs mere

opstartskvalitet Arbejdsproces

opstartskvalitet Arbejdsproces REDEGØRELSE Om opgaven FIKTIV OPGAVE: Til denne opgave skal der laves et coverbillede til forsiden af et magasin samt et logo til bagsideannoncen. Der er ingen eksisterende billeder, og derfor arrangeres

Læs mere

Dokumentation. Grafik & Billedbehandling

Dokumentation. Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Dokumentation OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for Dansk Folkehjælp, hvor jeg vil sætte fokus på de hjemløse i den kolde tid, formålet er at indsamle gamle soveposer,

Læs mere

GRAFIK & BILLED- BEHANDLING

GRAFIK & BILLED- BEHANDLING GRAFIK & BILLED- BEHANDLING I Grafik & Billedbehandling har jeg valgt at vise, hvordan jeg arbejder med forskellige værktøjer i forbindelse med grafik i Illustrator og billedbehandling i PhotoShop. I PhotoShop

Læs mere

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 2. Billeder fra Q-interline

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 2. Billeder fra Q-interline Præsentationsportfolio for Hovedforløb 2 Billeder fra Q-interline Opgaven Billedbehandling Billeder af forskellige produkter skal laves så de får et klinisk udtryk. De skal tilpasses i farver, skygge,

Læs mere

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Opgavebeskrivelse Opgave Opgaven gik ud på at fremstille en 12-siders brochure, med profilering af virksomheden Björna. Opgaveløsning

Læs mere

Grafik- & billedbehandling

Grafik- & billedbehandling Grafik- & billedbehandling Opgaven Opgaven er fiktiv. Med Stop global warming plakaten sættes der focus på miljø. Denne plakat kommer ud til en bred vifte af befolkningen, da det vedrøre os alle. Budskabet

Læs mere

Hovedforløb 1 Grafik & Billeder Stine Keller

Hovedforløb 1 Grafik & Billeder Stine Keller Typografi & Ombrydning Portfolio Grafisk Design Grafik & Billeder Grafisk Workflow Grafik & Billeder OPGAVEBESKRIVELSE Opgaven går ud på at producere en sammenkopiering af forskellige elementer til en

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Grafik og Billedbehandling

Grafik og Billedbehandling Grafik og Billedbehandling Mediegrafiker - Svendeprøve Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi www.azizidesign.dk Dokumentation Opgavebeskrivelse: I denne opgave skulle jeg designe en plakat

Læs mere

ARBEJDSPORTFOLIO SEPTEMBER 2011.

ARBEJDSPORTFOLIO SEPTEMBER 2011. LISA LALITA SØEBORG MEDIEGRAFIKERUDDANNELSE SVENDEPRØVE 2011 Billedbehandling ARBEJDSPORTFOLIO SEPTEMBER 2011. S I D E 1 Valgte billeder S I D E 2 Om projektet Megan Fox in the big apple Jeg har valgt

Læs mere

Opgaven. Redegørelse. Programvalg. Kvalitetsvurdering. Arbejdsprocessen

Opgaven. Redegørelse. Programvalg. Kvalitetsvurdering. Arbejdsprocessen Opgaven Vektorgrafik / Illustration Der skal laves en emballage, indpakningspapir og en folder til en eksklusiv økologisk chokolade. Afsenderen er Chokoladefabrikken A/S, Skovbakkevej 15, 9320 Hjallerup.

Læs mere

Free Transform Transform Skew Hue/Saturation Curves Vibrance Smart Sharpen Color Balance. Blending modes: Overlay Exclusion Soft light Color

Free Transform Transform Skew Hue/Saturation Curves Vibrance Smart Sharpen Color Balance. Blending modes: Overlay Exclusion Soft light Color BILLEDE & GRAFIK Indhold Billede & grafik 3 Anvendt billedmateriale 4 Det færdige billede 5 Del-elementer 6 Klippekysten 7 Bølgerne 8 Himmelen 10 Personerne 12 Slutjustering 15 Billede & grafik Opgaven

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside GRAFISK DESIGN Hjemmeside AFSENDER Dansk design ANSVAR FOR OPGAVELØSNING Jeg har haft ansvaret for at opgaven er blevet løst, og at den har overholdt de krav som jeg selv har stillet til den skal opfylde,

Læs mere

SÅDAN LAVER JEG DET FEDESTE KAMPAGNE- BILLEDE NOGENSINDE.

SÅDAN LAVER JEG DET FEDESTE KAMPAGNE- BILLEDE NOGENSINDE. SÅDAN LAVER JEG DET FEDESTE KAMPAGNE- BILLEDE NOGENSINDE. Grafik & billedbehandling Grafik & billedbehandling Opgaven Adidas har lanceret en farveopdatering af deres støvleklassiker Copa Mundial. Støvlen,

Læs mere

Grafik & billede. Til opgaven har jeg brugt Photoshop CS 5.5

Grafik & billede. Til opgaven har jeg brugt Photoshop CS 5.5 Grafik & billede Jeg har stillet mig selv opgaven at lave en plakat til tøjfirmaret WEEKDAY. Det er en reklame for deres nye Gloomy kollektion. Opgaven er fiktiv. Til opgaven har jeg brugt Photoshop CS

Læs mere

REDEGØRELSE OPGAVEN ARBEJDSPROCESSEN KVALITETSVURDERING MÅLGRUPPE VÆRKTØJ - PHOTOSHOP PROGRAMVALG VÆRKTØJ - ILLUSTRATOR

REDEGØRELSE OPGAVEN ARBEJDSPROCESSEN KVALITETSVURDERING MÅLGRUPPE VÆRKTØJ - PHOTOSHOP PROGRAMVALG VÆRKTØJ - ILLUSTRATOR GRAFIK BILLEDEOG REDEGØRELSE OPGAVEN Jeg har valgt at lave et fiktivt brand til mineral vand, hvor jeg har brugt en standard 0,5L flaske som udgangspunkt hvor jeg har fotograferet og billedebehandlet

Læs mere

Grafik & Billeder... 2 Opgave Format OPLÆG til FOTOGRAF...4 Brainstom Mockup Fra fotografen...6 Kvalitetsvurdering Fritlægning af håret Hudtone

Grafik & Billeder... 2 Opgave Format OPLÆG til FOTOGRAF...4 Brainstom Mockup Fra fotografen...6 Kvalitetsvurdering Fritlægning af håret Hudtone Grafik & Billeder.... 2 Opgave Format OPLÆG til FOTOGRAF...4 Brainstom Mockup Fra fotografen...6 Kvalitetsvurdering Fritlægning af håret Hudtone Mormor armen Billedmaterialer....8 Raw-filer Fremkaldelse

Læs mere

Grafisk design. Portfolio Hovedforløb 2, april Af Susanne Nielsen

Grafisk design. Portfolio Hovedforløb 2, april Af Susanne Nielsen Grafisk design Portfolio Hovedforløb 2, april 2018 Af Susanne Nielsen Opgave Opgaven var at lave et logo til en nyopstartet virksomhed, kaldet Esport Explorer. Kunderne ønskede at udstråle både esport

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling 14 Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Grafik opgaven : Opsætning : Opgaven bestod i at der skulle laves grønlandske gratuleringskort for en grønlandsk kunde og

Læs mere

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN

GRAFIK & BILLEDBEHANDLING FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN GRAFIK & BILLEDBEHANDLING FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN FORSIDE TIL MAGASINET BRUDEN OPGAVEBESKRIVELSE Dette er en fiktik opgave stillet til mig på jobbet, da vi ikke arbejder meget med billedbehandling.

Læs mere

Grafik & billede. Optimeringsværktøjer

Grafik & billede. Optimeringsværktøjer Redegørelse Grafik & billede Opgaven Optimeringsværktøjer Procesbeskrivelse Kvalitetsvurdering En illustration til et magasin, i forbindelse med en artikel, der omhandler myten om, at verden hviler på

Læs mere

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK DESIGN

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK DESIGN Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK DESIGN Grafisk design Emballage Opgavebeskrivelse Emballageprojektet gik ud på at skulle designe indpakning af et produkt fra undertøjsvirksomheden Inderst Inde.

Læs mere

Grafik og billedebehandling

Grafik og billedebehandling Før Grafik og billedebehandling Efter Andersen Furniture skal have lavet et billede hvor, deres møbler indgår i et moderne køkken, til brug i en kampagne. Eksisterende spisebord og stole skal fjernes,

Læs mere

Kunde Nestlé Barnmat. Brief Levering af billeder til HTML5 website

Kunde Nestlé Barnmat. Brief Levering af billeder til HTML5 website 1 Billedbehandling I kerneområdet Grafik og Billedbehandling har jeg valgt at vise et udsnit af den billedredigering jeg har lavet til en Nestlé hjemmeside. Jeg fik til opgave at stå for hele opsætningen

Læs mere

Dokumentation. Grafisk Produktion & Workflow

Dokumentation. Grafisk Produktion & Workflow Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Regionens it afdeling skulle promovere sig selv internt i regionen. It-afdelingen kan tit være lidt i modvind. De hjælper folk i regionen med it problemer, deres kunder

Læs mere

grafik og billedbehandling

grafik og billedbehandling 23 grafik og billedbehandling September 2015 Birgitte Bremholm Persson 24 25 Billedmateriale til annonce, plakat eller webannonce. Råbilledet er manipuleret og retoucheret i PhotoShop. Det færdige billede

Læs mere

Grafik & billedbehandling

Grafik & billedbehandling Grafik & billedbehandling 41 Grafik & billedbehandling Opgavebeskrivelse En parfumereklame for DKNY Donna Karen New York, til annoncering i magasiner. Målgruppen er kvinder i alderen 18-35 år, der er til

Læs mere

Grafik & Billede Billedbehandling

Grafik & Billede Billedbehandling Grafik & Billede Billedbehandling OPGAVEN Jeg ville lave et billede der virkeliggjorde et motiv, som jeg havde på en t-shirt. Opgaven var udelukkende til mig selv og gjorde derfor også at jeg kunne ændre

Læs mere

Billedredigering REDEGØRELSE BILLEDE REDIGERINGS OPGAVE HORROR MOVIE POSTER

Billedredigering REDEGØRELSE BILLEDE REDIGERINGS OPGAVE HORROR MOVIE POSTER REDEGØRELSE BILLEDE REDIGERINGS OPGAVE HORROR MOVIE POSTER 1 Plakat cover Plakat Skitse Skitser/Brainstorm Færdigt resultat Jeg startede ud med at lave en Brainstorm, hvor jeg skrev ned hvad jeg kom i

Læs mere

PRINTGUIDE. Printish 2015. Printguide / 1

PRINTGUIDE. Printish 2015. Printguide / 1 PRINTGUIDE Printish 2015 Printguide / 1 Kære Kunde Hos Printish ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at få flotte tryksager. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi gennemgår det du har

Læs mere