Sportsligt har 2012 og starten af 2013 været et godt år, men der er muligheder for forbedringer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sportsligt har 2012 og starten af 2013 været et godt år, men der er muligheder for forbedringer."

Transkript

1 Beretning fra sportsudvalget 2012 Indledning: Sportsligt har 2012 og starten af 2013 været et godt år, men der er muligheder for forbedringer. På senior siden rykkede første holdet desværre ud af 1. division, således at vi nu både indendørs og udendørs spiller i 2. division. Ambitionen er helt klart at vores bedste hold kommer tilbage i 1. division. 2. holdet spiller i sjællandserien og har fastholdt den placering. Vi har rigtigt mange andre Farum hold i mange rækker fra U10 til Veteran 50/55+, som klarer sig udmærket. Vi har et meget flot antal turneringsaktive juniorer. Det går fortsat rigtigt godt på træningsbanerne, både når det gælder junior, senior, motionist og veteranholdstræning, samt alle øvrige junior og motionist arrangementerne. Klubbens nye cheftræner vil arbejde på at det bliver endnu bedre med endnu flere tilbud til alle klubbens medlemmer. Økonomien er fortsat i balance mellem træningsudgifter og indtægter fra træningsgebyrer, tilskud og turneringer. Der er følgende udvalg indenfor det sportslige område: Motionistudvalg Ungdomsudvalg Seniorspilleudvalget (veteran og motionist hold) 1-2 holds truppen Udvalgene fungerer og kører selvstændigt, dog mangler der specielt fortsat fokus på 1-2 holdet, som ikke har et separat udvalg, det har vores nye cheftræner Morten Plougmann dog allerede særligt fokus på. Da ungdomsudvalget har fået udpeget en ny formand, Niels Engelhardt, som har fået fuld opbakning fra ungdomsudvalget som ny formand. Det foreslås derfor at ungdomsudvalget igen får sin egen plads i bestyrelsen. Det er indtrykket at selvom der er forskellige interesser mellem de forskellige udvalg går samarbejdet fint, og udvalgene kører deres aktiviteter selvstændigt. Der er behov løbende aktiviteter for at tiltrække nye medlemmer og spillere, både på motionist og juniorsiden. Vi håber alle udvalg og medlemmer i klubben vil støtte op om de nye medlemmer og hjælpe dem godt i gang, ved at informere om træningstilbud, arrangementer, hjælpe med at finde makkere. Så nye medlemmer får en god oplevelse og introduktion til klubben.

2 Tennisforældre kan hjælpe nye tennis forældre med at få deres spillere i gang med turneringer, finde de rigtige hjemmesider, turneringer for nye spillere osv. Trænerne hjælper selvfølgelig også men det er godt at få hjælp fra andre forældre der har prøvet det før. På tennisportens dag 4. maj er der også aktiviteter i Farum tennisklub, hvor der er tilbud for både juniorer U6-U10 og til motionist gruppen så støt op om klubbens målsætning om flere medlemmer og foreslå dem du kender at møde op i Farum tennisklub og få en introduktion til tennis spillet og klubben, eller få genopfrisket tennis kompetencerne. Sportslige resultater junior og senior Dette afsnit er en gennemgang af de sportslige resultater for spillere og hold, genenmgangen er ikke fuldstændig, men dog udvidet i forhold til tidligere år. Tennis er også en holdsport. Farum Tennisklub har i 2012/13 været repræsenteret i DTF og SLTU holdturneringer med 2 seniorhold og 10 juniorhold udendørs (2012) og 2 seniorhold indendørs (2012/13). DM senior og veteran medaljer Truls Enghoff kom i en meget spændende semifinale ved DM i herredouble i aldersklassen 55+. Seniorhold Omtales i formandens beretning. I udendørssæsonen 2012 forblev klubbens 1. hold i 2. division. Mens 2. holdet fortsat spiller i sjællandsserien ude. Indendørssæsonen 2012/13 rykkede klubbens 1. hold ned fra 1 division til 2. division. Mens 2. holdet klarede frisag og blev i sjællandserien. Juniorhold Vores juniorhold klarede sig meget flot i 2012 sæsonen, hvor vi havde 10 hold med. U10 m/k A-rækken vandt Guld og sjællandmestre med hele 5-1 i finalen U14 piger A-rækken vandt Guld (igen) Sjællandsmestre. U16 piger A-rækken vandt Sølv. U16 drenge A-rækken vandt Sølv. U14 drenge A-rækken vandt bronze. U14 drenge B-rækken vandt bronze. Rosa Uzunel og Mads Haase deltog på Team nordsjællands U12 DH hold og vandt sølv, kun et mulehår fra guldmedaljen, som KB snuppede. Team Nordsjælland bestod i øvrigt af spillere fra Hillerød, HVT og Helsingør. Vi har i sæsonen 2013 fået tilmeldt flere hold i den landsdækkende DH række. Det gælder i rækkerne: U10, U12, U14, U16 og U18.

3 Billeder fra medalje overrækkelse ved juleafslutning 20. december * Medaljeoverrækkelse klubmesterskaber (tre billeder ovenfor) super stemning ;-)

4 Sjællandmesterskaber - Indendørs Ved udendørsmesterskaberne 2012 samt indendørsmesterskaberne 2013 har klubben været repræsenteret i en del finaler i de forskellige turneringer. Her udvalgte resultater fra SM indendørs januar 2013: Bedste resultat var en sølvmedalje til Elisabeth Nørgaard i U18 DS kat. 1, men altså mange andre flotte resultater: U12 DS kat.2 Amalie Skjold Hansen semifinale (bronze) U12 DS kat.2 Laura Laisbo semifinale (bronze) U14 HS kat. 2 Christian Nørgaard Guld U14 HS kat. 3 Jonas Thuesen - Sølv U14 DD kat 1. Linnea Fristam med Fricke fra Birkerød semifinale (bronze) U16 HS kat. 2 Jonathan Isaksen semifinale (bronze) U16 DS kat. 2 Camilla Gjellerup Thomassen Guld U18 DS kat. 1 Elisabeth Nørgaard Sølv Ved UM i HRT her i påsken 2013 klarede Farums spillere sig godt, og vi fik mange kvalificeret ind i hovedrunden, dog blev det ikke til nogle medaljer, men det skal nok komme med det målrettede arbejde på træningsbanen. Individuelle turneringer I 2012 har spillere fra Farum Tennisklub været repræsenteret i rigtig mange DTF ranglisteturneringer. Vi har været repræsenteret i alle kategorier (kat. 1 3) både i hovedturneringer og Bonusrunder. Endvidere har flere junior spillere samlet international Tennis Europe point. Trænerstaben Det primære trænerteam har bestået af Søren Jakobsen, Truls Enghoff, Kim W Andreassen, Kenneth Jessen, Nikolaj Adamsen, Julie S. B. Olsen, Jeanne Laisbo. Men også mange hjælpetrænere. En meget stor tak til alle i trænerteamet. Søren Jakobsen fik pr. 1. januar 2013 nyt job i DTF, hvor han blandt andet skal videreudvikle og implementere det aldersrelaterede træningskoncept (ATK) i klubberne. Meget stor tak til Søren for indsatsen i Farum tennisklub gennem de sidste 4-5 år og held og lykke med jobbet i DTF, vi ser frem til et fortsat godt samarbejde via Sørens nye rolle i DTF. Nikolaj Adamsen har valgt at flytte nærmere sin bopæl i Helsingør og starter 1. maj som træner i Espergærde tennisklub også en stor tak til Nikolaj for indsatsen i Farum tennisklub. Vi har pr. 1. april ansat Morten Plougmann som ny cheftræner. Morten blev budt velkommen ved et arrangement 4. april, og her kunne han allerede løfte tæppet for nogle flere aktiviteter i april måned, så som match stævne som en ny slags klubmesterskaber, dernæst kommer træningslejr, samt forskellige aktiviteter til tennissportens dag 4. maj.

5 Motionistudvalget Målsætningen har været at fastholde de mange populære motionist arrangementer. Motionist udvalget består af Mogens Tvegaard, Søren Johannesen, Charlotte Wahl, Barbara Birkmose, Ulla Larsen og Frank Bengtson. Om sommeren har vi gratis træning for alle ny-indmeldte på 2 hold. 1 for dem der aldrig har haft en ketcher i hånden, og 1 hold for dem, der har spillet tidligere. Det er en rigtig god start. Truls prøver, at få de nye til at melde sig til vores arrangementer, men desværre er der ikke så mange, der gør det. Der er mange seniorer, der melder sig til Veteran træningen hele året, hvor det gerne er Truls, som er træner. Sommerturneringen, som er for alle niveauer, kører hen over sommeren. Desværre er der mange, der ikke får spillet deres kampe, men alligevel kan alle komme med til semi- og finaler som spilles i august måned. Onsdagstræf, her møder man bare op og bliver sat sammen med andre spillere, der skal ike bookes baner man møder bare op, det kan ikke være lettere. Vi havde 1. dags turneringerne "kom frit frem", Hold Grand Prix" og 2 "Rokader" i sommer og 3 Rokader i vintersæsonen. Vi har også motionist hold der spiller med andre motionister fra andre klubber. Taber/vinder har vi 1 fredag hver måned hele året. Det er en god måde at møde andre medlemmer på. Alle niveauer kan være med. Formiddagstennis, som spilles hver tirs- og torsdag hele året er velbesøgt, dog kan der være flere torsdage i vinterhalvåret. Til tøserunden var der også mange deltagere. Lørdags rotationen kører fast om vinteren der er plads til endnu flere deltagere, det er en god måde at mødt andre spiller, og doublerne sammensættes efter styrke. Motionisterne kan altid få hjælp til at finde et arrangement, netop for dem, ved at henvende sig til én i vores udvalg. Se meget mere om motionist arrangementer og træning på hjemmesiden : Klubmesterskaber Hvert år afholdes klubmesterskaber, mange deltagere på alle niveauer fra u16 til veteraner, fra B/C rækker til mesterrække. Arrangeres af primært Søren Johannesen og Mogens Tvegaard stor tak for deres indsats med dette arbejde. Se billeder fra juniorernes medalje overrækkelse ovenfor. Senior spillerudvalget Der har været arrangeret træning for motionister og veteranholdsspillere, det har fungeret utrolig godt, der er fortsat stor tilfredshed med denne træning. Stor ros til Truls Enghoff der er den primære træner på denne træning og planlægger sammen med udvalget, også stor tak til kim Andreassen som på det seneste har haft en del træningstimer. Fremadrettet vil der fortsat blive fokuseret på træningstilbud til motionist og veteranholdspillere.

6 Endvidere har der været diverse veteranhold med i turneringer 35+ hold, 45 + hold, samt 50/55 + hold. Udendørs klarede vore veteran hold sig generelt udmærket: Veteran 35+ FTK 1 - spiller i sjællandsserien Veteran 35+ FTK 2 spiller i serie 1 Veteran 40/45+ FTK 1 spiller i serie 1 og fik en flot 2. plads i puljen. Veteran 40/45+ FTK 2 spiller i serie 3 og må en tur i serie 4 Veteran 50/55+ FTK 2 spiller i serie 1, en flot 3. plads kun eet point fra 1. pladsen. Veteran 50/55+ FTK 2 spiller i serie 2 Der har endvidere været 2 motionisthold der har spillet kampe mod andre klubber. Ungdomsudvalget Målsætning: Ungdomsudvalget har arbejdet efter følgende målsætninger: Tilfredse og glade juniorspillere, trænere og forældre En stor og aktiv juniorafdeling Udvikle tennistalenter Der skal være plads til alle der har lyst til at spille tennis fra breddespillere til talentspillere med ambitioner. Ungdomsudvalget: Ungdomsudvalget har pr. april 2013 følgende sammensætning: Ny Formand: Niels Engelhardt. Peter Galtt Susanne Schmidt Lars Voldmester Morten Sørensen Niels Engelhardt Jens Haase (sportsudvalg) Følgende har deltaget i ungdomsudvalget men er stoppet i perioden: Søren Jakobsen (træner repræsentant, skiftede til DTF januar 2013) Johan Fristam (stoppet i udvalget indtil videre) På sidste ungdomsudvalgs møde meldte Niels engelhrdt sig som UU formand, og fik fuld opbakning fra ungdomsudvalget. Niels har været meget aktiv i klubben de seneste par år, og delategr aktivt dels omkring turneringsudvalget og har også gjort et stort arbejde med cafe ifm. Arrangementer. Håber alle vil bakke op om Niels som ny UU formand. Ungdomsudvalget har 4 underudvalg:

7 Aktivitetsudvalg (holdkampe, træningslejre, sociale aktiviteter, nye medlemmer) Turneringsudvalg (DTF turneringer vinter og sommer, egne turneringer, andre turneringer) Økonomiudvalg (træningsudgifter, træningsindtægter, ) Informationsudvalg (hjemmeside, markedsføring, ) Formålet er at gøre arbejdet indenfor de enkelte områder mere målrettet, og få flere involveret, idet man kan deltage mere målrettet og mindre forpligtende indenfor et bestemt område. Se mere om juniortræning arrangementer og priser på hjemmesiden: Beretning fra perioden Der har været afholdt rigtig mange aktiviteter i perioden se under den indledende præsentation. Junior: Båstad tur i juni 2012, som var en stor succes. Med støtte fra midler indsamlet maratondøgnet tilbydes til et større antal spillere og nu med hele 3 overnatninger. Der blev i 2012 afholdt mange turneringer, 2 store udendørs turneringer U8-U16 i uge april 2012 og U8-U18 samt senior kat. 2 i uge 29. Sommerlejr for klubbens juniorer. Kommunelejr i sommerferien for alle tennis interesserede. Klubmesterskaber for juniorer inde og ude Klub aftener med masser af tennis spil. Hyggeaften: Der er blevet arrangeret hyggeaften for juniorerne nogle weekendaftener i løbet af indendørs sæsonen det har været en stor succes også kaldet Pizza tennis en stor tak til de mange forældre der har taget initiativ til dette. Forældrehjælp. Stor tak til ungdomsudvalget og andre forældre der har hjulpet under turneringer, holdkampe, og ved special arrangementer. Junior træningen: Klubspillertræningen er blevet styrket med en fast tilknyttet træner der er gennemgående alle dage. Spillerne på elite og turneringspiller niveau har haft et højt aktivitets niveau. Men der har været mindre interesse for eksempelvis morgentræning, som har været begrænset på det seneste, men der har været fokus på fysisk træning.

8 Morten Plougmann har med et højt aktivitetsniveau fra starten lagt op til at vi igen få gang morgentræningen, samt at der kommer øget fokus på den mentale og taktiske træning for juniorerne, så spillerne kan blive endnu bedre. Spillerne er i gang med en proces hvor de i højere grad skal træne i stedet for at blive trænet, de tager større selvstændigt ansvar, og der er kommet mere gang i selvtræningen dvs. træning uden træner. Denne selvtræning er også noget som ikke koster klubben så meget fordi det er trænerudgiften der er størst på juniortræningen. Fokus i 2012 bliver at få fremgang med medlemstallet, der vil blive iværksat forskellige aktiviteter for at få flere juniorer til at spille tennis, senest er der arrangeret lock-out tennis. De yngste årgange U6-U10 vil være fokus område, ligesom klubspillerområdet. Der vil som nævnt blive afholdt flere DTF turneringer i 2013, i tråd med fokus på de yngste årgange vil der løbende være U10 turneringer i udendørssæsonen. Økonomi. Der er balance mellem træningsgebyrer, instruktør tilskud og træningsudgifter. Der har ikke været stigninger i 2012 og det er besluttet ikke at foretage yderligere stigninger i 2013 på træningsgebyrer. Det har blandt andet været muligt at fastholde træningsgebyrerne fordi vi har sikret ekstra indtægter fra diverse turneringer som i 2012 var over ,- inkl SLTU turneringer, NTS, Målsætning og strategi. Det vigtigt at vi får arbejdet mere med vores målsætninger og strategi, så vi får lagt en sammenhængende plan og udnyttet vores faciliteter endnu bedre, forfølge målsætningen om flere medlemmer, flere tilbud til medlemmerne. Planlægningen er gennem det sidste år blevet bedre, men kan fortsat blive meget bedre, så der kommer mere fokus på planlægningen på længere og sigt og ikke kun kortsigtede actions, for at nå minimums målene. På vegne af udvalg under sportsudvalget Jens Haase Farum, 12. april 2013

Beretning fra sportsudvalget Indledning: Sportslige resultater junior og senior

Beretning fra sportsudvalget Indledning: Sportslige resultater junior og senior Beretning fra sportsudvalget - 2012 Indledning: Sportsligt har 2012 været et godt år, som det fremgår af beretningen fra cheftræneren nedenfor. Vi har et stigende antal turneringsaktive juniorer og har

Læs mere

Der er startet et samarbejde med HVT omkring bestemte arrangementer, samt endnu bedre udnyttelse af vores faciliteter, hvilket er meget positivt.

Der er startet et samarbejde med HVT omkring bestemte arrangementer, samt endnu bedre udnyttelse af vores faciliteter, hvilket er meget positivt. Beretning fra sportsudvalget 2013 - Februar 2014 Indledning: Sportsligt har 2013 og starten af 2014 været et godt år. Vi har rigtigt mange andre Farum hold i mange rækker fra U10 til Veteran 50/55+, som

Læs mere

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen Dagsorden og referat Ungdoms - udvalgsmøde d. 13. August 2014 Farum Tennisklub Kl. 18-21 Alle er velkommen Dagsorden. 1. Tøj sponsor 2. Turneringer, Individuelle, UM, SM, Holdturneringer, Seb, økonomi

Læs mere

Referat. Ungdomsudvalgsmøde. Mandag d kl Farum Tennisklub

Referat. Ungdomsudvalgsmøde. Mandag d kl Farum Tennisklub Referat Ungdomsudvalgsmøde Mandag d. 01.12 kl. 18.00 Farum Tennisklub Møde deltagere: Susanne Schmidt, Peter Galtt, Johan Fristam, Signe Versterre (2. sæt), Niels Engelhardt, Jens Haase 1) Ændringer på

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter Ungdomsberetning Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter VEDTÆGTER FOR VEDBÆK TENNISKLUB STIFTET 29. AUGUST 1916 Medlem af Dansk Tennis Forbund-DTF og Sjællands Tennis Union- SLTU 1 Navn

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2014

Aktivitetsplan Vinter 2014 Januar 2014 1 Onsdag 1. Juleferie Torsdag 2. Juleferie Fredag 3. Juleferie Lørdag 4. Søndag 5. Åbent Hus 2 Tirsdag 7. Juniortræning Onsdag 8. Juniortræning Torsdag 9. Juniortræning Fredag 10. Juniortræning

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK)

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Maj 2013 Nyt fra Sportschefen & træner-teamet Udendørssæsonen igang Så er udendørs sæsonen kommet igang og HIK s baner er nogle af de bedste på Sjælland. Der

Læs mere

Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget

Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget Velkommen til Forældre aften i VST Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget Introduktion Formål med aftenens

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK)

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Juni 2013 No 6 Nyt fra Sportschefen & træner-teamet Sommerferien Nu er der ikke lang tid til sommerferien, så det er nu, vi skal give den lidt ekstra til træningen,

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

VINTER TOUR 2015-2016

VINTER TOUR 2015-2016 VIGTIGT KATEGORIER: Kat. GPS (G) = Grand Prix Serie for de bedste Kat. 1 = for de bedste spillere Kat. 2 Junior = Top 15 på ranglisten må ikke deltage Kat. 2 Senior = top 15 på seniorranglisten (inkl.

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

FARUM TENNISKLUB REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 14 APRIL 2015

FARUM TENNISKLUB REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 14 APRIL 2015 FARUM TENNISKLUB REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 14 APRIL 2015 Deltagere fra Bestyrelsen: Formand Michael Zwinge, bestyrelsesmedlemmer Signe Versterre, Sidsel Sommer og Jeanne Laisbo. Suppleanter Stig

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK.

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK. Beretning 2013 Dette er status over det forgangne år i BTK. Da jeg ringede til Søren Beck, med en forsigtig forespørgsel om han kom på tirsdag, og vi kunne foreslå ham som dirigent, svarede han:.. at det..

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1 SJÆLLANDS TENNIS UNION Fremtidens SLTU Visioner og strategier År 2012-2015 Side 1 SLTU i dag SLTU består af Sjælland, Lolland Falster, Bornholm uden København område SLTU er den største union med 32.000

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Først og fremmest TAK for et godt 2017 til medlemmer, ildsjæle, samarbejdspartnere, trænere, sponsorer og øvrige aktører i Randers Tennisklub. Året der gik i overskrifter igen

Læs mere

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter.

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. En meget travl og udbytterig vintersæson For Boddum Ydby Skytteforening er med de nyligt overståede Danske mesterskaber på cal. 22 og

Læs mere

Beretning for generalforsamling i Allerød Tennisklub 2014

Beretning for generalforsamling i Allerød Tennisklub 2014 Beretning for generalforsamling i Allerød Tennisklub 2014 2014 har været et år i fornyelsens tegn for Allerød Tennisklub. Vi har haft et højt aktivitetsniveau og hævet medlemstallet. Hvis jeg skal nævne

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015.

Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015. Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015. Af formand: Rune Hofmann Larsen Sæsonen 2014/15 er i store træk forløbet næste som 2013/14. Der har været et fornuftigt aktivitetsniveau byggende

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben.

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben. Bestyrelsens beretning for 2018 I FIF Hillerød Atletik har der i 2018 bestemt været mange lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på og som skal forbedres, før end vi kan sige, at vi har en

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017

Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017 Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af udvalgsformænd 3. Status for udvidelse af anlægget og retning for det videre arbejde

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Medlemsmødet den 30.april 2017

Medlemsmødet den 30.april 2017 Medlemsmødet den 30.april 2017 Ledøje-Smørum Tennisklub Flodvej 62 2765 Smørum FORMANDENS BERETNING 2016 blev et godt år for klubben Medlemstallet voksede fra 194 til 222, hvor knap halvdelen er juniorer

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK)

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Marts 2013 No 3 Nyt fra Sportschefen & træner-teamet Thomas Kromann, ny tirsdags træner Thomas er fast landsholdsspiller, hvor han spiller double med Frederik

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018

Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018 Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Lars Peder Haar valgt enstemming Dirigenten konstaterede at der var indkaldt til Generalforsamlingen iht. Vedtægter.

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 10. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stenstrup Hallen, Steenstrup Michael Heering, Stenstrup Tennisklub og FTU, Michael Grube Andersen,

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Selv om vinteren ikke rigtigt vil slippe sit tag, bliver det jo

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Månedsmagasinet. Cross Court. Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 NY TRÆNER TIL HVIDOVRE.. Alle interesserede i trænergerning i Hvidovre Tennisklub

Månedsmagasinet. Cross Court. Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 NY TRÆNER TIL HVIDOVRE.. Alle interesserede i trænergerning i Hvidovre Tennisklub Månedsmagasinet Cross Court Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 SIDSTE NYT Med august måned begynder en masse aktiviteter igen. Følg med på hjemmesiden løbende og kom ordentligt i gang med efterårs sæsonen.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 8. APRIL 2014

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 8. APRIL 2014 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 8. APRIL 2014 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og 2 stemmetællere 3. Optælling af tilstedeværende stemmeberettede 4. Beretning til godkendelse Generelt Børge Korsholm

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Randers Tennisklub 2016 and beyond. Strategi Randers Tennisklub. Udarbejdet i marts 2016 af bestyrelsen og trænere iranders Tennisklub

Randers Tennisklub 2016 and beyond. Strategi Randers Tennisklub. Udarbejdet i marts 2016 af bestyrelsen og trænere iranders Tennisklub Strategi Randers Tennisklub Udarbejdet i marts 2016 af bestyrelsen og trænere iranders Tennisklub Oversigt 1. Mission (klubbens eksistensberettigelse) 2. Vision (hvor vil klubben hen) 3. Værdier (klubkultur

Læs mere

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Formanden bød velkommen 1. Valg af dirigent. Ole Weien Svendsen blev valgt Referent Karin Christiansen 2. Formandens beretning. Navneændring af klubben:

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Fredensborg Tennis Klub. Ordinær generalforsamling d Der var fremmødt 25 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen.

Fredensborg Tennis Klub. Ordinær generalforsamling d Der var fremmødt 25 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen. Fredensborg Tennis Klub Ordinær generalforsamling d. 23.02.2010 Der var fremmødt 25 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen. Formanden bød velkommen og gik over til pkt. 1 på dagsordenen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Referat Generalforsamling 19 april 2016

Referat Generalforsamling 19 april 2016 Referat Generalforsamling 19 april 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsformændenes beretninger a. Sportsudvalget b. Anlægs-og vedligeholdelses-udvalget 4. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12 Junior Afdelingen Juniorene i Aabybro Golfklub har haft en fantastisk sæson. Der har været mange hyggelige trænings samlinger med godt socialt samvær, men også med seriøs træning. Juniorene har ikke kun

Læs mere

Bestyrelsens beretning i FTU for året 2014

Bestyrelsens beretning i FTU for året 2014 Bestyrelsens beretning i FTU for året 2014 Af Agi Szocska, bestyrelsesformand i FTU Fyns Tennis Union har gennem året haft talrige vellykkede og velbesøgte aktiviteter samt nye tiltag. Årets startede med

Læs mere

KLUBMESTERSKABER 2018

KLUBMESTERSKABER 2018 KLUBMESTERSKABER 2018 LØRDAG 7. APRIL KL. 9:00 HERLUFSHOLM HALLEN, HAL 1 TAK TIL HERLUFSHOLM BADMINTONS SPONSORER byder velkommen til det årlige klubmesterskab, der afvikles i Herlufsholmhallen lørdag,

Læs mere

Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17

Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17 Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17 Stenløse Tennisklub BERETNING FOR ÅRET 2016/17 De seneste år har vi på Generalforsamlingen kunnet melde om en tilbagegang i medlemstallet. Sidste år var vi 149

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Deltagere: Hans Chr. Stigaard, Jan Winther, Jonas Nyrop Vestermann, Karen Marie Olsen, Per Krogh Rants og

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / februar 2017

BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / februar 2017 BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / 2018 19. februar 2017 Ydun trænere i næste sæson Det er en glad og stolt bestyrelse, der kan melde navnene ud på de fleste trænere til den kommende sæson. Vi står med

Læs mere

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende.

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende. Bestyrelsens beretning for 2014 06.03.2015 FIF Hillerød Atletik befinder sig stadig i en opbygningsfase, men vi er godt på vej til at få skabt en stærk ungdomsgruppe, der kan fungere som et solidt grundlag

Læs mere

FARUM TENNIS KLUB NYHEDSBREV #2 marts 2018 GENERALFORSAMLING Tirsdag 10. april, kl. 19 i hallen Farum Tennis Klub søger i forbindelse med den kommende generalforsamling friske kræfter. Helt konkret efterlyser

Læs mere

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere.

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere. Sjællands Tennis Union (SLTU) har (31.12.2013) 115 klubber med i alt 27.915 medlemmer, svarende til 47 % af DTF samlede medlemsskare på 59.389 medlemmer. SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer,

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Velkommen til Dragør Tennis ordinære generalforsamling og endnu engang velkommen til dig, Hans og tak fordi du vil deltage og styre slagets gang.

Velkommen til Dragør Tennis ordinære generalforsamling og endnu engang velkommen til dig, Hans og tak fordi du vil deltage og styre slagets gang. Velkommen til Dragør Tennis ordinære generalforsamling og endnu engang velkommen til dig, Hans og tak fordi du vil deltage og styre slagets gang. Jeg vil gerne starte med at præsentere bestyrelsen: Steen

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere