TIL VIRKSOMHEDER I SOLRØD KOMMUNE NR. 2 JUNI 2015 AVISEN. Beretning om natur og miljøområdet 2014 SIDE 10

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIL VIRKSOMHEDER I SOLRØD KOMMUNE NR. 2 JUNI 2015 AVISEN. Beretning om natur og miljøområdet 2014 SIDE 10"

Transkript

1 TIL VIRKSOMHEDER I SOLRØD KOMMUNE NR. 2 JUNI 2015 AVISEN Beretning om natur og miljøområdet 2014 SIDE 10

2 Hvem skal have miljøtilsyn i 2014? Ifølge lovgivningen skal virksomheder og landbrug modtage miljøtilsyn med en bestemt frekvens. Ud fra disse frekvenser laver Solrød Kommune hvert år en liste over de virksomheder og landbrug, der skal have tilsyn det forestående år. Af Mikkel Glargaard, Solrød Kommune Virksomhedstilsynene er omfattet af Bekendtgørelse om miljøtilsyn nr. 497 af 15/05/2013. Med denne bekendtgørelse samles og lovfæstes reglerne for miljøtilsyn på virksomheder. Tilsynsfrekvensen, dvs. hvor ofte en virksomhed skal have basistilsyn, bestemmes ud fra en risikovurdering. Risikovurderingen er indrettet således, at hver enkelt virksomhed modtager tilsyn minimum én gang hvert 6. eller 3. år alt efter type af virksomhed. Risikovurderingen anvendes desuden til at planlægge, om en virksomhed skal have et mindre deltilsyn med et særligt fokus på et risikoområde. Basistilsyn er større tilsyn, hvor alle miljøforhold gennemgås, og deltilsyn er mindre tilsyn pga. særlig prioritering, kampagne eller klage. Med udgangspunkt i de eksisterende regler forventer Solrød Kommune i 2015 at komme på miljøtilsyn hos de virksomheder og landbrug, der er nævnt nedenfor. Tilsynslisten 2015 Følgende listevirksomheder (også kaldet godkendelsespligtige virksomheder efter kap 5) skal have miljøtilsyn i 2015: Solrød Kommunes modtageplads Banner Batterier Danmark A/S Komposteringsplads på Åsvej Solrød Ungdomsskole, Åsvej Følgende autoværksteder og virksomheder indplaceret på bilag 1 til brugerbetalingsbekendtgørelsen skal have miljøtilsyn i 2015: Auto Ole Aps Solrød Møbel og Maskinsnedkeri Mottlau Møbler & Trævarer Robbins Gaffeltrucks Pladesmeden Jørn Wachmann Lh Teknik ApS OK Bilservice Zarp Danmark Fortsættes side 3 } INDHOLD SIDE 2 Hvem skal have miljøtilsyn i 2014? SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 Mød kommunen på Roskilde Dyrskue Er dit affald registreret i affaldsdatasystemet Kalkmørtel er vejen frem Nu må virksomheder selv genanvende emballage SIDE 7 Hvordan bygger man bæredygtigt? SIDE 8 Kort nyt SIDE 9 Har du styr på din olietank? SIDE 10 Beretning om natur og miljøområdet 2014 SIDE 12 Frivillig indsats med indsamling af møbler 2

3 Mød kommunen på Roskilde Dyrskue Solrød Kommune er igen i år gået sammen med kommunerne i Region Sjælland om en stand på Roskilde Dyrskue. Af Anne-Mette Jansen, Solrød Kommune Har du hest, ammekøer eller et andet mindre dyrehold, så kom og hør hvilke miljøregler der gælder for dig! På standen kan du møde landbrugssagsbehandlerne i kommunerne i Region Sjælland. Der vil hele tiden være 3-4 medarbejdere fra de forskellige kommuner. Miljøreglerne kan være svære at forstå, men reglerne er de samme i alle kommuner, så de fleste spørgsmål vil du kunne få svar på, selvom der ikke lige er en medarbejder fra din kommune. På standen har du muligheden for at få afklaret diverse spørgsmål om dit dyrehold. Det kan fx være spørgsmål, om dit dyrehold bliver betragtet som hobby eller erhverv, om heste er omfattet af reglerne, hvornår er et flydelag godt nok, hvornår kommer der tilsyn fra kommunen og meget mere. Standen henvender sig til alle, der bor på landet, såvel landmand som nabo til landbrug med husdyr. Ønsket med at få kommunen på Roskilde Dyrskue er at øge kendskabet til miljøreglerne for landbrug med dyrehold. Roskilde Dyrskue, finder sted fra 5. juni til 7. juni } Fortsat fra side 2 Sven Ole Jørgensen Havdrup Trævare Følgende landbrug skal have miljøtilsyn i 2015: Preben Justesen Peter Bach Bagger Peder Kjærgaard Per Eriksen Svend Erik Olsen Henrik Hansen Verner Bybjerg Arne Richard Bonnesen Supplerende tilsyn Udover ovenfornævnte er der yderligere en række virksomheder og landbrug, der kan få tilsyn i Du vil typisk få tilsyn, hvis: Din virksomhed er nystartet og er med i aftalen om tilsyn Din virksomhed skal lukke (lukketilsyn) Din virksomhed har udvidet eller ændret aktiviteter Din virksomhed giver anledning til klager Kommunen foretager en særlig tilsynskampagne med bestemt fokus Tilsyn vil normalt blive varslet 14 dage før, men kommunen har også mulighed for at lave uanmeldte miljøtilsyn. Du er velkommen til at kontakte Solrød Kommunes Team Natur og Miljø, hvis du har nogle spørgsmål til miljøtilsyn. Desuden vil kommunen løbende oplyse om eventuelle ændringer her i avisen, på hjemmesiden og ved de enkelte miljøtilsyn. 3

4 Er dit affald registreret i affaldsdatasystemet Affaldsdatasystemet er en database, der indeholder data for alt det affald, som produceres i Danmark. Af Mathias Hvam, Solrød Kommune Affaldsdatasystemet samler informationer om affaldsstrømme i Danmark. Datasystemet gør det muligt at indberette, redigere og fremsøge egne indberetninger. Det er også muligt at generere standardrapporter for egne affaldsdata. Derudover er en række data offentligt tilgængelige. Selvom din virksomhed producerer affald, er det ikke producentens ansvar at indberette til affaldsdatasystemet. Indberetningen bliver foretaget af de indsamlere og modtageanlæg, som overtager ansvaret for affaldet, når din virksomhed giver det videre gennem en indsamlerordning, transportør eller kører det på genbrugspladsen. Det er vigtigt at bruge en transportør, som er registreret i affaldsregisteret, eller en indsamlervirksomhed som har taget indsamleruddannelsen. På den måde kan du sikre dig, at du gør dit for, at affaldet bliver korrekt håndteret og indberettet til affaldsdatasystemet. Der er brug for affaldsdata Der er både i Danmark og internationalt stor fokus på, at vi sammen skal blive bedre til at udnytte de ressourcer, naturen stiller til rådighed for os. For at det kan lade sig gøre, kræver det en masse planlægning på affaldsområdet. Den planlægning kræver information om affaldet i Danmark, og det er netop her, affalds datasystemet er vigtigt. Data i affaldsdatasystemet indeholder information om affaldets producent, transportør/indsamler, modtager, behandling samt hvor affaldet befinder sig geografisk ved de forskellige led. Affaldsdata er derfor afgørende for, at vi kan blive bedre til at udnytte ressourcerne i vores forbrug og produktion. Kvalitetssikring af affaldsdata Som led i affaldsplanen har Solrød Kommune påbegyndt kvalitetssikringen af de data, der bliver registreret i affaldsdatasystemet. Den løbende kvalitetssikring af affaldsdata vil medvirke til, at planlægningen af mere genanvendelse og forebyggelse på affaldsområdet kan blive endnu bedre. Hvert år bliver danske kommuner vurderet og sammenlignet for deres indsats i forhold til genanvendelse af affald. Den årlige vurdering er udelukkende baseret på data fra affaldsdatasystemet. Det er derfor vigtigt, at kommunen medvirker til at sikre affaldsdata, så regeringens vurdering stemmer overens med virkeligheden. Som virksomhed kan du tjekke, om dine data står rigtigt og dermed være med til at sikre kvaliteten af data. Din virksomheds affaldsdata og økonomi I affaldsdatasystemet har du mulighed for at få et overblik over din virksomheds affald. Ved hjælp af virksomhedens NemID Erhverv, kan du logge ind i affaldsdatasystemet og få adgang til en række rapporter med overordnede data. Som en ny funktion i affaldsdatasystemet, kan du også tjekke virksomhedens økonomi knyttet til affaldet. Værktøjet affaldsøkonomi har tidligere været tilgængeligt på Miljøstyrelsens hjemmeside, men kommer nu i en opdateret og forbedret udgave, og bliver en del af affaldsdatasystemet. Med værktøjet kan du få overblik over det affald, virksomheden producerer, og hvordan det bliver håndteret. Værktøjet har samtidigt et indbygget prismodul, som gør det muligt og nemt at regne på økonomien for virksomheden ved at genanvende og forebygge mere affald. Du kan finde Affaldsdatasystemet på For hjælp eller spørgsmål til data eller mulighederne i affaldsdatasystemet, kan du kontakte Miljøstyrelsens afdeling for affaldsdatasystemet på eller telefon:

5 Kalkmørtel er vejen frem Det skal være slut med cement i dansk nybyggeri! I hvert fald hvis det står til virksomheden KALK A/S, der producerer mørtel til 100 % genanvendelse. En Cradle to Cradle certificering skal sikre et produktsortiment, der kan genanvendes igen og igen til gavn for mennesker og miljø. Af Sara Jörn, cradlepeople, redigeret af Maria Brix Balle, Greve Kommune Kalk, vand og sand. Det er alt, hvad mørtelprodukterne fra KALK A/S består af, og det giver mange fordele, fortæller Rasmus Jørgensen, direktør i Kalk A/S. - Boliger bygget med kalkmørtel er langt mere holdbare og lettere at reparere. Der er ingen afgasning, hvilket er godt for indeklimaet, og i forhold til cement er kalkmørtel langt nemmere at fjerne fra murstenene, uden at de knækker, oplyser Rasmus Jørgensen. Et cementfrit byggeri åbner derfor muligheden for genanvendelse af såvel mursten som mørtel. Tiden er kommet til at bruge kalkmørtel i nybyggeriet, hvor cementmørtel i dag er det dominerende produkt Sammen med Hans Holmstrøm, administrativ/ teknisk chef i Kalk A/S, er Rasmus Jørgensen i gang med at gøre arkitekter, entreprenører og håndværkere rundt om i hele Norden opmærksomme på mulighederne i kalkmørtel i det byggede miljø. Tiden er kommet til at bruge kalkmørtel i nybyggeriet, hvor cementmørtel i dag er det dominerende produkt. Vi vil være med til at skabe bedre bygninger, som vi i fremtiden ønsker at bevare, og samtidig vil vi blive bedre til at restaurere eksisterende bygninger nænsomt og bæredygtigt. Produkter der bidrager til, at bygningerne bliver fleksible, åndbare og ressourceeffektive, siger Rasmus Jørgensen. En lukket cyklus Egentlig har virksomheden altid været bæredygtig, da produkterne består af rene og naturlige råmaterialer. Da produkterne er baseret på kalk, hvilket er et rent råstof, så indgår nogle af komponenterne allerede i et biologisk kredsløb, hvor de kan nedbrydes og føres tilbage til naturen. Visionen er, at produkterne også skal indgå i en teknologisk cyklus, hvor de kan renoveres, genanvendes og forbedres, så de kan indgå i nye produkter. På den måde er der ikke behov for at indvinde så meget af kalken i undergrunden, og samtidig vil vi spare energi til produktion og transport af nye produkter. Innovation er ikke bare et spørgsmål om at opfinde nye tallerkner. Det er et spørgsmål om at se de nye anvendelsesmuligheder, der er for produkterne, og det arbejder vi løbende på, siger Hans Holmstrøm. Blandt andet har KALK A/S i samarbejde med virksomheden Gamle Mursten taget initiativ til at udvikle kalkmørtler lavet af brugte kalkmørtler fra nedtagne huse. -Vi skal til at genanvende den nedbrudte mørtel i vores produkter, for med den nye mørtel kan vores produkt genanvendes 100 %, fortæller Hans Holmstrøm. Og umiddelbart ser det ud til, at satsningen ikke bare miljømæssigt, men også økonomisk har været frugtbar. Vi tror stadig på det, og det gør kunderne også, afslutter Hans Holmstrøm. 5

6 Nu må virksomheder selv genanvende emballage Ændret lovgivning gør det muligt for virksomheder at bruge emballagen fra deres egne produkter igen og igen. Af Signe Termansen, Miljøavissamarbejdet Kassen fra IKEA s nye serie FJÄLLA er lavet i 80 % genbrugspap, som blandt andet stammer fra tidligere emballage. De seneste år har flere virksomheder vist interesse for at lave tilbagetagningsordninger for deres emballage, så de kan genanvende den. Det er der nemlig både penge og miljø i. Virksom hedernes interesse har givet Miljøminister Kirsten Brosbøl anledning til at ændre affaldsreglerne. Jeg vil ikke spænde ben for initiativer, der både kan spare virksomhederne for udgifter til nye materialer og mindske presset på klodens sparsomme ressourcer, siger hun i en pressemeddelelse fra Miljøministeriet. En kaffekapsels livscyklus Én af de virksomheder, der var med til at sætte skub i lovgivningen, er kaffeproducenten Nespresso. Virksomhedens kaffe kommer i små aluminiumskapsler, og de er oplagte at genanvende, da aluminium med den rette behandling kan genanvendes i det uendelige. Genanvendelsen kræver tilmed kun 5 % af den energi, det kræver at udvinde aluminium ud fra naturen. I praksis fungerer Nespressos ordning sådan, at forbrugerne afleverer deres brugte kaffekapsler til et af de over 30 opsamlingspunkter i landet. Herefter bliver kapslerne omsmeltet og kan bruges til nye produkter. Fra genanvendt pap til produkt Ud over Nespresso er der flere virksomheder, der har genanvendelse på virksomhedsplanen. Én af dem er IKEA. I deres varehuse sker det indimellem, at kunderne efterlader emballagen, inden de bringer varerne hjem. Den efterladte emballage indsamles og sorteres til genanvendelse. Størstedelen er pap, som kan blive til ny emballage og produkter såsom kasser, æsker og kontorartikler. Vi stræber efter at gøre så meget som muligt med så få ressourcer som muligt. Jo mere vi genanvender, jo mindre er presset på naturens ressourcer. Det giver både miljømæssigt og økonomisk rigtig god mening, siger miljøchef Jonas Engberg til spørgsmålet om, hvorfor IKEA genanvender emballagen. Bedre bundlinje IKEA arbejder også med genanvendelse og cirkulær økonomi bredere set. I virksomhedens nuværende drift og produktion bliver defekte produkter repareret, restprodukter genbrugt, og der sorteres i gennemsnit ca. 90 % af affaldet i varehusene. Det har haft den effekt, at der på fire år er sparet 5,9 millioner kr. på de samlede årlige affaldsudgifter i Danmark. For hvert ton pap IKEA sorterer, sparer virksomheden ca. 500 kr., hvorimod det koster omkring 500 kr. for hvert ton usorteret affald, der brændes af. Jonas Engberg understreger, at arbejdet med genanvendelse og cirkulær økonomi ikke blot er et miljøtiltag. Det handler om at bruge sine ressourcer optimalt, og det hænger derfor uløseligt sammen med det at drive forretning: Copyright: IKEA Hvis vi ikke sparer på de ressourcer, vi har brug for, ødelægger vi vores egen forretning på sigt. Ved at genanvende emballage får vi færre omkostninger, både fordi vi mindsker vores affaldsmængde, ikke skal bruge penge på nye materialer og er med til at reducere priserne på råmaterialer, forklarer han. Kom i gang Når man som virksomhed skal genanvende sin emballage, skal man opfylde de regler, der står i affaldsbekendtgørelsen, og herunder skal man, inden man går i gang med at tilbagetage den brugte emballage, anmelde ordningen til Miljøstyrelsen. For nyligt er det desuden også blevet lovligt at tilbagetage brugte produkter, eventuelt sammen med emballagen. FAKTA OM LOVGIVNINGEN: Fra april 2014 blev det lovligt for virksomheder at lave tilbagetagningsordninger for deres produkter med henblik på genanvendelse. Den 19. december 2014 ændrede Miljøminister Kirsten Brosbøl den nye lov til også at inkludere emballage. Virksomheder skal anmelde ordningerne til Miljøstyrelsen, inden de går i gang med at tage deres produkter eller emballage retur. Virksomheder skal altid sikre, at deres genanvendelige affald frasorteres til genbrug eller genanvendelse. 6

7 Hvordan bygger man bæredygtigt? Energistyrelsen har udviklet to beregnings modeller om bæredygtigt byggeri. Ved hjælp af dem er det nu muligt at vurdere et byggeris langsigtede virkninger både med hensyn til miljø og økonomi. Sådanne modeller har længe været efterlyst af byggebranchen. Af Ole Lützen, Miljøavissamarbejdet Byggeri og drift af bygninger belaster miljøet væsentligt, men der har manglet retningslinjer for, hvornår et byggeri er bæredygtigt. Med Energistyrelsens to nye beregningsmodeller og en publikation om bæredygtigt byggeri, er der nu skabt et grundlag for at vurdere et byggeri langsigtet i forhold til miljø og økonomi. Vejen til et styrket byggeri Beregningsmodellerne er en del af regeringens strategi for byggeri i Danmark. Strategien hedder Vejen til et styrket byggeri i Danmark, og blev lanceret i november Der er fem hovedindsatsområder: Kvalitet i reguleringen af byggeriet Styrket konkurrence i byggeriet Effektivt offentligt byggeri Vækst på tværs af værdikæden Bæredygtigt byggeri Bæredygtigt byggeri er det område, hvorunder modellerne er udviklet. Derfor er det efter regeringens opfattelse nødvendigt at udvikle bæredygtige og konkurrencedygtige løsninger for byggeriet, så samfundet ikke i fremtiden står med unødvendige omkostninger og store miljøproblemer på grund af overforbrug af ressourcer. Byggeriet er ressourcekrævende Byggesektoren tegner sig for 40 % af det samlede materialeforbrug på verdensplan og bidrager på europæisk niveau med 20 til 35 % af de vigtigste negative klima- og miljøpåvirkninger, herunder CO 2 - udledning, forsuring, næringsbelastning, vandforbrug og affaldsgenerering. Beregningsmodel for miljøpåvirkninger LCAbyg Til støtte for miljøvurderingerne har Energistyrelsen lanceret LCAbyg (LCA: Life Cycle Assessment), som er et livscyklusberegnings-værktøj. Med LCAbyg kan et byggeris miljøprofil og ressourceforbrug beregnes. Informationer om bygningsdelene og eventuelt bygningens energiforbrug skal tastes ind. Værktøjet tager sig automatisk af livscyklusberegningerne og samler resultaterne i en rapport. De miljøpåvirkninger, der indgår i beregningerne, opstår i hovedtræk i forbindelse med fremskaffelse af råvarer, produktion af byggematerialer, energi- og ressourceforbrug ved drift og vedligehold samt ved bortskaffelse og genanvendelse af bygningsdele og byggematerialer. Beregningsmodel for totaløkonomien LCCbyg Energistyrelsen forudsætter, at hvis et byggeri skal være økonomisk bæredygtigt, skal der være balance mellem omkostninger og opnået kvalitet over bygningens levetid, men også den værdiskabelse, som bygningerne kan medføre både i byggefasen og i driftsfasen - skal indregnes. Til støtte for de økonomiske beregninger har Energistyrelsen udviklet et beregningsværktøj kaldet LCCbyg (LCC: Life Cycle Costing). Med en totaløkonomisk beregning af byggeriets levetidsomkostninger bliver bygherren ifølge Energistyrelsen i stand til at vælge de løsninger, som på lang sigt giver den bedste balance mellem investering og kvalitet i forhold til anlæg, drift, renovering, energiforbrug m.m. Find modellerne på Begge beregningsmodeller ligger frit tilgængelige på Energistyrelsens hjemmeside og vil blive videreudviklet i løbet af Der er også udarbejdet en tilhørende installationsguide og brugervejledning, som detaljeret beskriver, hvordan værktøjet anvendes. Derudover findes også en ny vejledning om bæredygtigt byggeri. Ressourceforbruget skal ned Baggrunden for udvikling af modellerne kan findes i den befolkningstilvækst, der forventes globalt inden for de næste ti til tyve år. Samtidig forventes den globale middelklasse at vokse med omkring tre milliarder mennesker frem til Det medfører et stort behov for at øge antallet af bygninger i verden. Eksempel på global opvarmning for et typisk parcelhus fordelt på materialer og driftsenergiforbrug opført efter henholdsvis det gældende bygningsreglementskrav (BR 2010), lavenergiklasse 2015 (LE 2015) og bygningsklasse 2020 (BK 2020).Beregnet for en periode på 50 år. 7

8 Kort nyt Energieffektivisering i virksomhederne Af landets 98 kommuner har 62 kommuner Af landets 98 kommuner har 18 kommuner energispareaktiviteter, der retter sig mod erhvervslivet. Energistyrelsen har i samarbejde der systematisk med udvalgte aktiviteter, 18 flere målrettede typer af aktiviteter. 26 arbej- med Det Økologiske Råd undersøgt, hvilke - og har sporadiske aktiviteter, mens 36 kommuner hvor mange - aktiviteter kommunerne har i fortæller, at de ikke har aktiviteter rettet mod forhold til energieffektiviseringer i erhvervsvirksomhedertivisering. Aktiviteterne omfatter en bred erhvervsvirksomheder i forhold til energieffek- vifte af initiativer som fx tilbud om energirådgivning, informationsmøder, etablering af erfa-netværk, udvikling af værktøjer, kampagneaktivitet m.m.. Undersøgelsen peger på, at aktivitetsniveauet generelt er højest i hovedstadsområdet og i de store kommuner. Kilde: Energistyrelsen, Billigere elektricitet fra solceller Ifølge Energistyrelsen ventes produktionsomkostningerne bliver mere effektive, samtidig med at de bliver på solcelleanlæg at falde med billigere at producere. Det vurderes, at 1 kwh godt 40 procent hen mod Anlæggene vil falde fra omkring øre i 2015 til omkring godt 30 øre i 2030, og at prisen vil falde yderligere til omkring 25 øre hen mod Kilde: Miljøstyrelsen, Elektronik bliver fri for skadelige ftalater EU forbyder nu fire skadelige ftalater i elektronik De fire ftalater er klassificerede som repro duktionstoksiske 1B. Det betyder, at de kan skade efter en intensiv arbejdsindsats fra dansk side. Forbuddet træder i kraft i 2019 og gælder for fertiliteten og er mistænkt for at skade det alt elektronik. ufødte barn. I 2007 udgjorde ftalater i kabler og ledninger en sjettedel af den samlede mængde af ftalater i produkter på det europæiske marked. Kilde: Miljøstyrelsen, Øgning af eksporten af energiteknologi med mere end 10 procent Danske virksomheder, der producerer energiteknologi, 74,4 milliarder kroner. Det er en stigning på i vækst. Til sammenligning steg den samlede eksporterede sidste år mere end no- 10,7 procent i forhold til året før. Det er spe- vareeksport med 0,6 procent. gensinde tidligere. I alt blev der eksporteret for cielt eksporten af grøn energiteknologi, der er Kilde: Energistyrelsen, Lovstof i høring: Ny bekendtgørelse om anvendelse af restprodukter, jord og sorteret bygge- og anlægsaffald Miljøstyrelsen har sendt et udkast til ny bekendtgørelse om anvendelse af restprodukter, jord og sorteret bygge- og anlægsaffald i høring. Ændringen i forhold til den gamle bekendtgørelse vedrører især regler for håndtering af PCB-holdigt byggeaffald. Der er høringsfrist den 30. juni Materialet findes på hoeringsportalen.dk/hearing/details/

9 Har du styr på din olietank? En olietank holder ikke evigt! Tank, rør og samlinger kan med tiden blive utætte og føre til oliespild. Af Christina Jönsson, Miljøavissamarbejdet Især nedgravede tanke og skjulte rørføringer kan udgøre en forureningsrisiko, fordi det er vanskeligt at inspicere tilstanden af tank og rør. Tæringer og utætte samlinger kan således være svære at opdage, og selv små utætheder kan føre til store oliespild, hvis lækket sker over en længere periode. Inspektion og tæthedsprøvning Ejere eller brugere er ansvarlige for tank og rørføringer og skal føre kontrol med tilstand og tæthed. Krav til egenkontrol er nærmere beskrevet i olietankbekendtgørelsens bilag 10. Kontrollen skal bestå af en inspektion og tæthedsprøvning, der udføres af et sagkyndigt firma og af en egenkontrol, som føres af ejeren eller brugeren. Tanke større end l skal inspiceres og tæthedsprøves mindst hvert 5. år, hvis de ikke har indvendig korrosionsbeskyttelse, og mindst hvert 10. år hvis de har indvendig korrosionsbeskyttelse. Tanke af plast skal ikke inspiceres, men tæthedsprøves mindst hvert 10. år. Overjordiske tanke skal inspiceres på både inder- og yderside. Nedgravede tanke skal kun inspiceres på indersiden, og suppleres med, hvad der umiddelbart kan inspiceres, fx omkring mandehul og påfyldningsstuds. Tæthedsprøvningen skal også omfatte rørsystemer. Egenkontrol For anlæg større end l er I forpligtet til at føre regnskab med brændstofbeholdning. I skal være særligt opmærksomme, hvis der er et større brændstofforbrug eller en mindre beholdning end forventet, da dette kan være tegn på lækage. Hvis I har mistanke om lækage, skal tilsynsmyndigheden kontaktes og årsagen findes. ER DER EN OLIETANK PÅ DIN EJENDOM? På kan du se, om der er registeret olietanke på din ejendom. Oplysningerne om tanke kommer fra Bygnings- og Boligregisteret (BBR). I kommunens elektroniske byggesagsarkiv på kan du finde oplysninger om tidspunkt for etablering og tankens type. Vær opmærksom på, at der i olietankbekendtgørelsen er fastsat tidsfrister for, hvornår tanke skal sløjfes. Tanke, der er taget varigt ud af brug, skal sløjfes uanset alder, og dette skal anmeldes til kommunen. Læs olietankbekendtgørelsen på 9

10 Beretning om natur og miljøområdet en samlet beretning om aktiviteter på natur- og miljøområdet i Solrød Kommune. Af Mikkel Glargaard, Solrød Kommune Beretningen handler om alle opgaver i Team Natur og Miljø, men i denne artikel er der fokus på de forhold, der vedrører virksomheder og landbrug. Beretningen kan læses i sin helhed på kommunens hjemmeside < erhverv < erhvervsaffald og miljø < miljøtilsyn. Bred forståelse hos virksomheder om at forebygge miljøproblemer Team Natur og Miljøs opgaver i forbindelse med virksomhedssager består primært i opsøgende miljøtilsyn, udarbejdelse af miljøgodkendelser og generel håndhævelse af loven i form af henstillinger, indskærpelser, påbud osv. Myndighedsopgaverne knytter sig også typisk til en række specifikke bekendtgørelser med fokus på spildevand, olietanke, affald, luftforurening mv. Der har generelt været en udbredt forståelse fra virksomhedernes side for at samarbejde om at forebygge miljøproblemer, og virksomhederne har således taget tiltag til imødekommelse af henstillinger og påbud fra kommunen. Samlet set blev der i 2014 gennemført 6 tilsyn på godkendelsespligtige virksomheder og 17 tilsyn virksomheder og landbrug omfattet af tilsynsbekendtgørelsen. Herudover har Team Natur og Miljø udført 24 tilsyn ved eksempelvis anlægsarbejder, klage sager, jordforurening, affald, spildevand, vandløb og brændeovnssager mv. Der er således i 2014 i alt udført 47 tilsyn hos virksomheder og private. At virksomhederne har godt styr på de miljømæssige forhold ses af, at der ved miljøtilsynene i 2014 kun blev meddelt to indskærpelser og begge på grund af uhensigtsmæssig opbevaring af olie eller kemikalier. Desuden blev meddelt en enkelt henstilling til en virksomhed pga opbevaring af farligt affald. Motorvejsudvidelse, Køge-Ringsted Banen og anlæg af fjernvarmeledning Team Natur og Miljø har også i 2014 brugt en del ressourcer på sagsbehandling af forskellige forhold for de 3 store anlægsprojekter; Fjernvarmeledning, Motorvejsudvidelsen og Køge-Ringsted Banen. Som nævnt herunder vedrører det bl.a. spildevand, lettere forurenet jord, regulering af vandløb og indgreb i beskyttet natur. De to anlæg har søgt om afledning af spildevand til kommunens recipienter, som i dag allerede er hydraulisk overbelastede og i perioder oversvømmer boliger i kommunen. Team Natur og Miljø har i 2014 meddelt 2 midlertidige udledningstilladelser til Køge Bugt i forbindelse med grundvandssænkning, samt udledningstilladelse til én afværgeboring forurenet med klorerede opløsningsmidler. Herudover er meddelt 9 udledningstilladelser til Banedanmark og 6 udledningstilladelser i forbindelse med etablering af fjernvarmeledningen. I relation til udvidelsen af Køge Bugt Motorvejen, anlæg af Køge-Ringsted Banen og anlæg af fjernvarmeledning er der søgt om tilladelser efter jordforureningsloven til at udføre bygge/ anlægsarbejder i arealer, hvor der er mistanke om forurening eller, hvor der er konstateret forurening. I 2014 har der stadig været behov for at føre tilsyn med anlæg af fjernvarmeledning fra Greve til Køge, der har været givet diverse tilladelser til krydsning af vandløb i forbindelse med anlægget og der har været udfordringer med 10

11 Affaldsbekendtgørelsen udspringer af Miljøbeskyttelsesloven. Kommunens myndighedsopgaver i relation til bekendtgørelsen er bl.a. at anvise visse former for affald til behandling og bortskaffelse, klassificere affald, udarbejde affaldsregulativer samt afgøre konkrete myndighedssager som fx placering af affaldsstativ hos borgere og virksomheder (fysiske forhold), sortering af affald, opkrævning af affaldsgebyr, affaldshåndteringsplan mv. overholdelse af tilladelserne m.m. undervejs. Derudover har Vejdirektoratet og Banedanmark ansøgt om diverse tilladelser til midlertidige omlægninger og rørlægninger af vandløb i forbindelse med anlæg af de 2 nye spor på motorvejen og den nye bane København-Ringsted. Der er givet tilladelse til en midlertidig rørlægning af Gammelmosestreget til Vejdirektoratet, ligesom begge parter har fået tilladelse til midlertidige rørlægninger/broer til arbejdsveje til brug i anlægsfasen. Kommunen har to affaldsregulativer; ét for husholdningsaffald og ét for erhvervsaffald. Regulativernes formål er at sætte regler for håndtering af affaldet med henblik på at forebygge uhygiejniske forhold for miljø og mennesker og begrænse ressourceanvendelsen ved at fremme genanvendelse af affald. Formålet er endvidere at fastsætte regler om de kommunale affaldsordningers omfang og tilrettelæggelse med henblik på at etablere og skabe rammerne for velfungerende kommunale ordninger. Opkrævning af affaldsgebyrer Proceduren for opkrævningen af gebyrer til virksomheder blev i 2014 ændret af Solrød Kommune, således at virksomheden først fik mulighed for at søge om fritagelse. Efter behandling af fritagelserne blev opkrævningerne sendt ud. I 2014 er der udsendt gebyrer i oktober måned. Særlige anvisninger af affald til behandling/ bortskaffelse Der har været 6 anvisninger af asbestaffald, heraf var de 4 i forbindelse med nedrivning af eternittag, mens de 2 sidste var i forbindelse med en brand i huse med asbesttag. Der har været 9 anmeldelser af bygge- og anlægsaffald. Heraf skulle 5 anvises. De anviste sager omhandlede affald indeholdende PCB i fuger, beton, puds, hessiantapet, malet træ, malede karme og malede radiatorer, derudover var der fliser med bly og blandet forbrændingsegnet affald. Affaldet er blevet anvist til hhv. Audebo Deponi, NORD (speciel forbrænding) og Roskilde Forbrændingsanlæg. I 2014 har Solrød Kommune behandlet tre dispensationsansøgninger til indgreb i beskyttede naturtyper. Det drejer sig om omlægning af Solrød Bæk i forbindelse med Køge Bugt Motorvejens udvidelse, tilladelse til fjernelse af spærringer i Karlstrup Mosebæk i forbindelse med indsatserne i Vandhandleplan samt tilladelse til oprensning af Gl. Havdrup Gadekær. I forbindelse med udvidelsen af Køge Bugt Motor vejen er der givet en række tilladelser vedr. anmeldelse af midlertidige aktiviteter, blandet andet delvis nedrivning af motorvejsbroen over Tåstrupvejen. Erhvervsaffald Kommunens myndighedsbehandling på affaldsområdet er baseret på Affaldsbekendtgørelsen og kommunens affaldsregulativer. 11

12 Frivillig indsats med indsamling af møbler I december 2014 tog en gruppe borgere initiativ til en frivillig indsats med indsamling af møbler, legetøj, spiseservice mv. til de flygtninge, der kommer til Solrød Kommune. Af Rikke Wind Kongsmark, Solrød Kommune Efterfølgende er det lykkedes at stille et lokale til rådighed, hvor møbler mv. kan opbevares midlertidigt. Som det har været indtil nu, har effekterne ikke stået længe på lager, før nye flygtninge har haft brug for dem. Mange flygtninge rykker i øjeblikket ind i boliger rundt omkring i kommunen med de få ejendele, de har kunnet medbringe. De midlertidige boliger stilles til rådighed med sparsom møblering, og de frivillige gør derfor en indsats i forhold til at gøre indretningen i boligerne mere komfortabel og hyggelig. Hvis der i forbindelse med udskiftning af møbler, spiseservice eller lignende, er noget, der kan genbruges af kommunes flygtninge, kan kommunens frivilligkoordinator kontaktes på telefon: eller SOLRØD MILJØMAGASIN udgives 4 gange om året og er rettet mod virksomheder Redaktion: Solrød Kommune, Teknik og Miljø Ansvarshavende redaktør: Anne-Mette Jansen, Miljøavisens indhold tilrettelægges i et samarbejde mellem Solrød Kommune og Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Greve, Roskilde og Hvidovre Kommuner Oplag: 700 stk. Design og grafisk produktion: Kailow Graphic A/S. Kailow er certificeret under følgende internationale standarder: ISO miljøcertificering. ISO 9001 kvalitetscertificering. DS CSR-certificering (den danske udgave af ISO for social ansvarlighed). OHSAS arbejdsmiljøcertificering. Kailow er tilslutter Global Compact.

Greve Kommune TIL VIRKSOMHEDER I GREVE KOMMUNE AVISEN NR. 2 JUNI 2015. Tillykke til DANMIL vinderen af Greve Erhvervspris SIDE 10

Greve Kommune TIL VIRKSOMHEDER I GREVE KOMMUNE AVISEN NR. 2 JUNI 2015. Tillykke til DANMIL vinderen af Greve Erhvervspris SIDE 10 TIL VIRKSOMHEDER I GREVE KOMMUNE Greve Kommune AVISEN NR. 2 JUNI 2015 Tillykke til DANMIL vinderen af Greve Erhvervspris SIDE 10 En brand kan lukke virksomheden for altid En brand kan lukke en virksomhed

Læs mere

AVISEN NR. 2 JUNI 2015

AVISEN NR. 2 JUNI 2015 TIL VIRKSOMHEDER I BRØNDBY KOMMUNE AVISEN NR. 2 JUNI 2015 Åbent Hus på Brøndby Genbrugsstation SIDE 2 Letbanen kommer til Brøndby SIDE 10 Åbent Hus på Brøndby Genbrugsstation Den 9. maj 2015 slog Brøndby

Læs mere

AVISEN NR. 2 JUNI 2015

AVISEN NR. 2 JUNI 2015 TIL VIRKSOMHEDER I HVIDOVRE KOMMUNE AVISEN NR. 2 JUNI 2015 ÅRGANG 22 Hvis miljøuheldet sker SIDE 3 Nyt netværk for mindre virksomheder SIDE 9 Miljøtilsynsberetning for 2014 Hvert år indsender Hvidovre

Læs mere

Miljøtilsyn. Information til virksomheder i Solrød Kommune

Miljøtilsyn. Information til virksomheder i Solrød Kommune SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Miljøtilsyn Information til virksomheder i Solrød Kommune Solrød Kommune fører miljøtilsyn med alle virksomheder i kommunen. Denne folder indeholder information om, hvorfor

Læs mere

AVISEN NR. 2 JUNI 2015

AVISEN NR. 2 JUNI 2015 TIL VIRKSOMHEDER I ALBERTSLUND KOMMUNE AVISEN NR. 2 JUNI 2015 Lyst hoved med grøn bundlinie SIDE 2 Igen et godt år for den grønne udvikling i Albertslund SIDE 4 Lyst hoved med grøn bundlinie LED-lyskildevirksomheden

Læs mere

AVISEN NR. 2 JUNI 2015

AVISEN NR. 2 JUNI 2015 TIL VIRKSOMHEDER I BALLERUP KOMMUNE AVISEN NR. 2 JUNI 2015 Nyt byggeri, gamle mursten SIDE 2 Der kan være millioner i bagerens varme luft SIDE 9 Nyt byggeri, gamle mursten Mursten har det hidtil kun være

Læs mere

Byggeaffald. styr på sorteringen. affald@avv.dk www.avv.dk

Byggeaffald. styr på sorteringen. affald@avv.dk www.avv.dk Byggeaffald styr på sorteringen 9623 6644 affald@avv.dk AVVTlf. www.avv.dk Hvad er byggeaffald? Bygge- og anlægsaffald er alt affald, som fremkommer ved anlægsarbejder, nedrivning, nybyggeri og renovering.

Læs mere

PAULI VESTERGAARD RASMUSSEN Tarpvej 7 7280 Sønder Felding. CVR-nr.: 21980609 P-nr.: 1006361251 CHR-nr.: 58054

PAULI VESTERGAARD RASMUSSEN Tarpvej 7 7280 Sønder Felding. CVR-nr.: 21980609 P-nr.: 1006361251 CHR-nr.: 58054 TEKNIK OG MILJØ PAULI VESTERGAARD RASMUSSEN Tarpvej 7 7280 Sønder Felding Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8097 mikcp@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 09.17.60-K08-222-15

Læs mere

Ishøj Kommune. Tilsynsberetning Ishøj og Vallensbæk Kommuner 2013

Ishøj Kommune. Tilsynsberetning Ishøj og Vallensbæk Kommuner 2013 Ishøj Kommune Tilsynsberetning Ishøj og Vallensbæk Kommuner 2013 Plan-, Bygge- og Miljøcenter Februar 2014 Indledning Plan-, Bygge- og Miljøcenter i Ishøj Kommune varetager Ishøj og Vallensbæk Kommuners

Læs mere

Om relevant regulering ved håndtering af bygge- og anlægsaffald

Om relevant regulering ved håndtering af bygge- og anlægsaffald Om relevant regulering ved håndtering af bygge- og anlægsaffald Fælles netværksmøde Dakofas netværk for affalds jura og bygge- og anlægsaffald 7. Marts 2013 Kontorchef Dorte Balle Hermansen, Jord & Affald,

Læs mere

Genanvendelse og genbrug af bygge- og anlægsaffald

Genanvendelse og genbrug af bygge- og anlægsaffald Genanvendelse og genbrug af bygge- og anlægsaffald Affald hvad, hvem og hvorfor Bygge- og anlægsaffald er det affald der opstår efter nybygning, renovering eller nedrivning. Bygherren er ansvarlig for

Læs mere

Hvordan anskuer Miljøstyrelsen området. Christian Vind, Kontorchef Jord og Affald, Miljøstyrelsen

Hvordan anskuer Miljøstyrelsen området. Christian Vind, Kontorchef Jord og Affald, Miljøstyrelsen Hvordan anskuer Miljøstyrelsen området Christian Vind, Kontorchef Jord og Affald, Miljøstyrelsen Indhold 1. Indledning 2. Miljøministeriets rammer og sigtelinjer 3. Regulering og andet nært forestående

Læs mere

Virksomheder og landbrug

Virksomheder og landbrug Teknik og Miljø Virksomheder og landbrug Miljøtilsynsrapport 2013 Året der gik 2013 Miljøtilsyn og godkendelser Denne tilsynsberetning beskriver Slagelse Kommunes indsats inden for arbejdsområderne miljøgodkendelse

Læs mere

NATUR OG MILJØ PLAN FOR MILJØTILSYN 2013-2016 GENTOFTE KOMMUNE. Side 1 af 8

NATUR OG MILJØ PLAN FOR MILJØTILSYN 2013-2016 GENTOFTE KOMMUNE. Side 1 af 8 NATUR OG MILJØ PLAN FOR MILJØTILSYN 2013-2016 GENTOFTE KOMMUNE Side 1 af 8 Side 2 af 8 Indledning I Gentofte Kommune, Natur og Miljø, fører vi tilsyn med, at virksomheder og erhvervsmæssige dyrehold overholder

Læs mere

Inden endelig vedtagelse skal planen i offentlig høring i 8 uger. Kommunalbestyrelsen skal vedtage affaldsplanen senest den 1. oktober 2014.

Inden endelig vedtagelse skal planen i offentlig høring i 8 uger. Kommunalbestyrelsen skal vedtage affaldsplanen senest den 1. oktober 2014. Bilag 1 Rebild Kommunes Affaldsplan 2014-24: udkast til målsætninger og handlingsplaner Affaldsplanen skal udarbejdes i henhold til reglerne i affaldsbekendtgørelsen. Affaldsplanen skal bestå af 3 dele:

Læs mere

Bygge- og anlægsaffald i det kommunale system

Bygge- og anlægsaffald i det kommunale system Bygge- og anlægsaffald i det kommunale system Dansk Affaldsforening, Affaldsdage 11.11.2016 Funktionsleder Niels Bukholt Stort fokus på bygge- og anlægssektoren Ellen McArthur fundation 0,8-1,1 mia. kr.

Læs mere

Miljøtilsynsplan 2013-2017 Jammerbugt Kommune

Miljøtilsynsplan 2013-2017 Jammerbugt Kommune Miljøtilsynsplan 2013-2017 Jammerbugt Kommune Hvad er en miljøtilsynsplan I 2013 træder en ny tilsynsbekendtgørelse på miljøområdet i kraft. Kommunen skal udarbejde en tilsynsplan for miljøtilsyn med virksomheder

Læs mere

Københavns Miljøregnskab

Københavns Miljøregnskab Københavns Miljøregnskab Tema om Affald Totale affaldsmængder Husholdningsaffald - kildesortering Farligt affald Behandling Borgertilfredshed Baggrund for data om affald November 2013. Teknik- og Miljøforvaltningen

Læs mere

FORSLAG TIL PLAN FOR MILJØTILSYN GENTOFTE KOMMUNE

FORSLAG TIL PLAN FOR MILJØTILSYN GENTOFTE KOMMUNE NATUR OG MILJØ FORSLAG TIL PLAN FOR MILJØTILSYN 2017-2020 GENTOFTE KOMMUNE Side 1 af 8 Side 2 af 8 Indledning I Gentofte Kommune, Natur og Miljø, fører vi tilsyn med, at virksomheder og erhvervsmæssige

Læs mere

Anvisningsordning for Bygge- og anlægsaffald

Anvisningsordning for Bygge- og anlægsaffald Regulativ-tillæg for bygge- og anlægsaffald i Dragør Kommune 1 Anvisningsordning for Bygge- og anlægsaffald Tillæg 3 til Regulativ for Erhvervsaffald Dragør Kommune Regulativ-tillæg for bygge- og anlægsaffald

Læs mere

Orientering om gennemførsel af ny organisering af affaldssektoren (fase 1)

Orientering om gennemførsel af ny organisering af affaldssektoren (fase 1) Alle kommuner Jord & Affald J.nr. 7759-00014 Ref. bpc, awd, cfm Den 10. juli 2009 Orientering om gennemførsel af ny organisering af affaldssektoren (fase 1) Den 28. maj 2009 vedtog Folketinget en ændring

Læs mere

Ishøj Kommune Ishøj, den 8. marts 2012

Ishøj Kommune Ishøj, den 8. marts 2012 Ishøj Kommune Ishøj, den 8. marts 2012 Tilsynsberetning for Ishøj og Vallensbæk Kommuner 2011 Plan-, Bygge- og Miljøcenter i Ishøj Kommune varetager Ishøj og Vallensbæk Kommuners miljøtilsyn med virksomheder

Læs mere

Miljøtilsynsplan 2013

Miljøtilsynsplan 2013 Miljøtilsynsplan 2013 udarbejdet af Land, By og Kultur, 18. juli 2013 M i l j ø t i l s y n s p l a n 2 0 1 3 S i d e 2 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E 1. Indledning... 3 2. Planens geografiske område...

Læs mere

Tønder Kommune REGULATIV FOR JORD

Tønder Kommune REGULATIV FOR JORD Tønder Kommune REGULATIV FOR JORD 1. Formål Formålet med regulativet er at fastsætte regler for håndtering af jord, som er affald, fra alle borgere, grundejer og virksomheder i Tønder Kommune. Regulativet

Læs mere

Miljøtilsynsplan for Læsø Kommune. xx.xx.2015

Miljøtilsynsplan for Læsø Kommune. xx.xx.2015 Miljøtilsynsplan for Læsø Kommune xx.xx.2015 Side 2/8 Indhold 1. Baggrund...3 2. Planens geografiske område...3 3. Vurdering af de væsentligste miljøproblemer i Læsø Kommune...3 4. Fortegnelse over specielle

Læs mere

TILSYNSPLAN. Miljøtilsyn på virksomheder og landbrug Ishøj og Vallensbæk Kommuner 2013-2016 UDKAST I HØRING

TILSYNSPLAN. Miljøtilsyn på virksomheder og landbrug Ishøj og Vallensbæk Kommuner 2013-2016 UDKAST I HØRING TILSYNSPLAN Miljøtilsyn på virksomheder og landbrug Ishøj og Vallensbæk Kommuner 2013-2016 UDKAST I HØRING Indhold 1. Indledning... 2 2. Geografisk område... 2 3. Virksomheder og landbrug som Ishøj Kommune

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune REGULATIV FOR ERHVERVSAFFALD

Ringkøbing-Skjern Kommune REGULATIV FOR ERHVERVSAFFALD Ringkøbing-Skjern Kommune REGULATIV FOR ERHVERVSAFFALD Gældende fra d. 20-06-2012 1 Formål m.v. 1 2 Lovgrundlag 1 3 Definitioner 1 4 Registrering af udenlandske virksomheder 2 5 Gebyrer 2 6 Klage m.v.

Læs mere

Udvalg Teknik- og Miljøudvalget

Udvalg Teknik- og Miljøudvalget REGNSKAB 2014 Udvalg Teknik- og Miljøudvalget Bevillingsområde 10.26. 10.26 Renovation mv. Udvalgets sammenfatning og vurdering I 2014 har der været en stabil bortskaffelse af alle former for affald fra

Læs mere

Miljøtilsynsplan 2013-2017 for Middelfart Kommune

Miljøtilsynsplan 2013-2017 for Middelfart Kommune Miljøtilsynsplan 2013-2017 for Middelfart Kommune 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Geografisk område og væsentligste miljøproblemer... 3 3. Gennemførelse af et miljøtilsyn... 4 4. Planlægning

Læs mere

Varde Kommune REGULATIV FOR JORD

Varde Kommune REGULATIV FOR JORD REGULATIV FOR JORD Gældende fra d. 1. juni 2012 1 Formål m.v... 3 1.1 Affaldshåndtering... 3 1.2 Jordflytning og områdeklassificering... 3 2 Lovgrundlag... 3 3 Definitioner... 3 4 Registrering af udenlandske

Læs mere

Regulativ for Jord. 1 af 9

Regulativ for Jord. 1 af 9 1 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE Formål... 3 Lovgrundlag... 3 Definitioner... 4 Undtagelse/ind-dragelse af områder af områdeklassificeringen... 4 Analysefrie områder inden for det områdeklassificerede område...

Læs mere

Tilsynsplan for miljøtilsyn 2013-2017

Tilsynsplan for miljøtilsyn 2013-2017 Tilsynsplan for miljøtilsyn 2013-2017 Indholdsfortegnelse UDKAST: Ballerup Kommunes Tilsynsplan 2013-2017... 3 1. INDLEDNING... 3 INTRODUKTION TIL TILSYNSPLANEN... 3 BALLERUP KOMMUNES MILJØ- OG UDVIKLINGSMÅLSÆTNINGER...

Læs mere

Aktører, som håndterer affald, skal indberette - Anlæg, indsamlere, importører/eksportører og nogle gange affaldsproducenter

Aktører, som håndterer affald, skal indberette - Anlæg, indsamlere, importører/eksportører og nogle gange affaldsproducenter den 23. marts 2011 REFERAT 1. KORT OM DEN NYE AFFALDSBEKENDTGØRELSE Indledningsvist blev der gjort opmærksom, at der var kommet en ny affaldsbekendtgørelse (BEK nr 224 af 07.03.2011). Nedenstående oversigt

Læs mere

Den nye affaldsbekendtgørelse - hvad betyder den for din virksomhed?

Den nye affaldsbekendtgørelse - hvad betyder den for din virksomhed? Den nye affaldsbekendtgørelse - hvad betyder den for din virksomhed? Morten Therkildsen Peter L. Madsen Reno Djurs I/S Disposition Baggrund for de nye regler Ny ansvarsfordeling i forhold til genanvendeligt

Læs mere

Vejledning om opbevaring og håndtering af kemikalier, olie og farligt affald

Vejledning om opbevaring og håndtering af kemikalier, olie og farligt affald Vejledning om opbevaring og håndtering af kemikalier, olie og farligt affald Gladsaxe Kommune By- og Miljøforvaltningen Rådhus Allé 7 2860 Søborg Tlf. 39 57 50 00 Juni 2012 Forord Denne vejledning henvender

Læs mere

Screeningsskema for PCB, jf. 78, stk. 3 - Bilag 11 i bekendtgørelsen

Screeningsskema for PCB, jf. 78, stk. 3 - Bilag 11 i bekendtgørelsen Screeningsskema for PCB, jf. 78, stk. 3 - Bilag 11 i bekendtgørelsen Bilag 1 Screeningskema for PCB Er bygningen, anlægget eller dele heraf opført eller renoveret i perioden fra 1950 til1977, er der risiko

Læs mere

Regulativ for jordhåndtering i Solrød Kommune

Regulativ for jordhåndtering i Solrød Kommune SOLRØD KOMMUNE TEKNISK OG MILJØ Regulativ for jordhåndtering i Solrød Kommune Januar 2012 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Gyldighed og anvendelsesområde... 3 3 Lovgrundlag og definitioner... 3 4 Områdeklassificering...

Læs mere

, -' ' *. # 0 % 0.&2,

, -' ' *. # 0 % 0.&2, Regulativ for jord Roskilde Kommune Gældende fra 1. januar 2012 ! "!##$ %!$&'& (!&& ) *&+&, -' ' *. # /# 01$,...5 0 % 0.&2, 1 Regulativet har til formål at: - Inddrage og undtage områder fra områdeklassificeringen

Læs mere

Fra affald til ressourcer

Fra affald til ressourcer Fra affald til ressourcer Oplæg til et nyt affaldssystem bedre sortering Mindre CO2 Ren energi bæredygtig Omlægning Affald er en del af løsningen i omstillingen til et bæredygtigt samfund. Kommunerne i

Læs mere

BILAG 1: FORSLAG TIL REVIDERET JORDREGULATIV, BILAG TIL INDSTILLING OM REVIDERET JORDREGULATIV

BILAG 1: FORSLAG TIL REVIDERET JORDREGULATIV, BILAG TIL INDSTILLING OM REVIDERET JORDREGULATIV BILAG 1: FORSLAG TIL REVIDERET JORDREGULATIV, BILAG TIL INDSTILLING OM REVIDERET JORDREGULATIV UDKAST JORDREGULATIV 1. Formål 1 Formålet med dette regulativ er at fastsætte regler for håndtering af jord,

Læs mere

Alternative veje til mere genbrug - via reparation

Alternative veje til mere genbrug - via reparation Alternative veje til mere genbrug - via reparation Lone Mikkelsen, seniorrådgiver i kemikalier Genbrugsaktiviteter med affald fra genbrugspladsen ; 21. juni 2016 Det Økologiske Råd Miljøorganisation der

Læs mere

Affaldsreformens fase 2 skal give mere miljø og teknologiudvikling i affaldssektoren

Affaldsreformens fase 2 skal give mere miljø og teknologiudvikling i affaldssektoren Miljøudvalget 2011-12 MIU alm. del Bilag 340 Offentligt 7. oktober 2010 hjo/j.nr. 02.01.0011-12 Affaldsreformens fase 2 skal give mere miljø og teknologiudvikling i affaldssektoren Der har længe været

Læs mere

Drøftelse af lokale perspektiver på ressourcestrategien

Drøftelse af lokale perspektiver på ressourcestrategien Teknik og Miljø Veje og Grønne Områder Sagsnr. 204045 Brevid. 1932920 Ref. ANSE Dir. tlf. 46 31 37 88 Anettesej@roskilde.dk Drøftelse af lokale perspektiver på ressourcestrategien 12. august 2014 Den endelig

Læs mere

Miljøtilsynsplan. For miljøtilsyn med virksomheder og landbrug

Miljøtilsynsplan. For miljøtilsyn med virksomheder og landbrug Miljøtilsynsplan For miljøtilsyn med virksomheder og landbrug Indledning Haderslev Kommune, Teknik og Miljø, har på baggrund af den nye Miljøtilsynsbekendtgørelse nr. 497 af 15. maj 2013, udarbejdet en

Læs mere

Jordregulativ 2013 PLAN OG MILJØ Ikrafttrædelse 13. august 2013

Jordregulativ 2013 PLAN OG MILJØ Ikrafttrædelse 13. august 2013 Jordregulativ 2013 PLAN OG MILJØ Ikrafttrædelse 13. august 2013 Indholdsfortegnelse Generel del... 2 1 Formål... 2 1.1 Affaldshåndtering... 2 1.2 Jordflytning og områdeklassificering... 2 2 Lovgrundlag...

Læs mere

NYHEDSBREV AFFALDSDATASYSTEMET OG AFFALDSREGISTERET (December 2012)

NYHEDSBREV AFFALDSDATASYSTEMET OG AFFALDSREGISTERET (December 2012) NYHEDSBREV AFFALDSDATASYSTEMET OG AFFALDSREGISTERET (December 2012) Beskrivelse af ændringer i ADS Den 19. november opdaterede vi Affaldsdatasystemet. Opdateringen har rettet nogle fejl og har forbedret

Læs mere

Ny Affaldsbekendtgørelse

Ny Affaldsbekendtgørelse Ny Affaldsbekendtgørelse Introduktion Ny affaldsbekendtgørelse udstedt 18. december 2009. Justeret bekendtgørelse udstedt 13. januar 2010. Fodnoten til bilag 6 B om forbrænding slettet Undtagelse for restprodukter

Læs mere

ANMELDELSE OG SCREENING AF BYGGE- OG ANLÆGSAFFALD

ANMELDELSE OG SCREENING AF BYGGE- OG ANLÆGSAFFALD ANMELDELSE OG SCREENING AF BYGGE- OG ANLÆGSAFFALD STAMOPLYSNINGER alle felter skal udfyldes Adresse for nedrivning, ombygning, nybygning: Matrikel nr: Opførelses år: Renoverings år: Dato for påbegyndelse

Læs mere

Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Mariagerfjord Kommune

Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Mariagerfjord Kommune Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Mariagerfjord Kommune Januar 2013 Indledning Disse regler skal sikre en miljømæssig forsvarlig opbevaring af olie og kemikalier. Dermed kan risikoen for

Læs mere

KORTLÆGNING & PROGNOSE

KORTLÆGNING & PROGNOSE KORTLÆGNING & PROGNOSE 2 FORORD Affaldsbekendtgørelsens 13, stk. 2, punkt 1 om kortlægning opfyldes med denne rapport. Rapporten rummer kortlagte affaldsmængder fra 2009 samt en prognose for affaldsmængderne

Læs mere

Indhold 1. Formål... 2 2. Gyldigheds- og anvendelsesområde... 2 3. Lovgrundlag og definitioner... 2 4. Definitioner... 3 5. Områdeklassificering...

Indhold 1. Formål... 2 2. Gyldigheds- og anvendelsesområde... 2 3. Lovgrundlag og definitioner... 2 4. Definitioner... 3 5. Områdeklassificering... Regulativ for jord Holbæk Kommune Gældende fra 28.6 2012 Indhold 1. Formål... 2 2. Gyldigheds- og anvendelsesområde... 2 3. Lovgrundlag og definitioner... 2 4. Definitioner... 3 5. Områdeklassificering...

Læs mere

Regulativ for jord Vesthimmerlands Kommune

Regulativ for jord Vesthimmerlands Kommune Regulativ for jord Vesthimmerlands Kommune Postadresse: Himmerlandsgade 27 9600 Aars Tlf.: 99 66 70 00 www.vesthimmerland.dk Indholdsfortegnelse I Generel del...3 1 Formål m.v....3 1.1 Affaldshåndtering...3

Læs mere

Udkast til tilsynsplan for Miljøområdet 2013

Udkast til tilsynsplan for Miljøområdet 2013 Click here to enter text. UdUdkast 2 til tilsynsplankast 2 til tilsynsplan Udkast til tilsynsplan for Miljøområdet 2013 Alle kommuner skal have en tilsynsplan, som det fremgår af Tilsynsbekendtgørelsens

Læs mere

ORIENTERING OM SORTERING OG BORTSKAFFELSE AF BYGGE- OG ANLÆGSAFFALD

ORIENTERING OM SORTERING OG BORTSKAFFELSE AF BYGGE- OG ANLÆGSAFFALD ORIENTERING OM SORTERING OG BORTSKAFFELSE AF BYGGE- OG ANLÆGSAFFALD Denne orientering indeholder en vejledning om bortskaffelse af bygge- og anlægsaffald samt andre praktiske oplysninger herom. Formålet

Læs mere

Jordregulativ Juli 2012

Jordregulativ Juli 2012 Jordregulativ Juli 2012 Udgiver: Ikrafttræden: Titel: Aalborg Kommune, Forsyningsvirksomhederne 1. juli 2012 www.skidt.dk Jordregulativ Side 2 af 15 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Lovgrundlag... 5

Læs mere

Redegørelse/indstilling

Redegørelse/indstilling Sagsnr.: 2009/02983 Dato: 01-12-2009 Sag: Affaldsgebyrer for erhverv 2010 Sagsbehandler: Per Hauge Teksten i kursiv er identisk med teksten i sagsfremstillingen Sagens kerne Ny lovgivning betyder, at der

Læs mere

Notat Midtvejsevaluering af handleplan i Affaldsplan 2009-2012

Notat Midtvejsevaluering af handleplan i Affaldsplan 2009-2012 Notat Midtvejsevaluering af handleplan i Affaldsplan 2009-2 Roskilde Kommune November 0 INDHOLD 1. Indledning... 3 Planens initiativer... 3 Affaldsmængder... 3 2. Affaldsplanens initiativer... 3 Generelle

Læs mere

TILSYNSPLAN FOR INDUSTRI 2013

TILSYNSPLAN FOR INDUSTRI 2013 TILSYNSPLAN FOR INDUSTRI 2013 I maj 2013 er en ny tilsynsbekendtgørelse trådt i kraft med krav om, at alle kommuner skal udarbejde en tilsynsplan for miljøtilsyn med virksomheder herunder landbrug. Tilsynsplanen

Læs mere

Handleplan for implementering af Affaldsplan

Handleplan for implementering af Affaldsplan Handleplan for implementering af Affaldsplan 2014-2018 25. september 2015 1. Affaldsplan 2014-2018 Kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune har godkendt Affaldsplan 2014-2024 den 30. marts 2015. Forinden vedtagelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Formål 2. 2 Lovgrundlag 2. 3 Regulativ-tillæggets område 2. 4 Definitioner 2. 5 Anden indsamling 3

Indholdsfortegnelse. 1 Formål 2. 2 Lovgrundlag 2. 3 Regulativ-tillæggets område 2. 4 Definitioner 2. 5 Anden indsamling 3 Tillæg 2 til Regulativ for Erhvervsaffald indsamling af farligt affald Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 2 Lovgrundlag 2 3 Regulativ-tillæggets område 2 4 Definitioner 2 5 Anden indsamling 3 6

Læs mere

Regulativ for erhvervsaffald Brønderslev Kommune Indholdsfortegnelse

Regulativ for erhvervsaffald Brønderslev Kommune Indholdsfortegnelse Regulativ for erhvervsaffald Brønderslev Kommune Indholdsfortegnelse 1 Formål.......................................................... 2 2 Lovgrundlag..................................................

Læs mere

Affaldssortering i landbruget. Teknik og Miljø

Affaldssortering i landbruget. Teknik og Miljø Affaldssortering i landbruget Teknik og Miljø 1 Indhold Affaldssorteringen... 3 Affaldshierarkiet... 3 Genanvendelse... 3 Bygge- og anlægsaffald... 3 Affald til forbrænding... 3 Afbrænding... 3 Træ/-halmfyr

Læs mere

Sammenfatning af de nye regler på affaldsområdet

Sammenfatning af de nye regler på affaldsområdet Notat Fra: Lars Høier 05. februar 2010 Dokumentnr.: 51042 Sammenfatning af de nye regler på affaldsområdet Der er i januar 2010 kommet to nye bekendtgørelser på affaldsområdet: Affaldsbekendtgørelsen,

Læs mere

Netværket for bygge- og anlægsaffald

Netværket for bygge- og anlægsaffald Netværket for bygge- og anlægsaffald Arbejdsprogram 2015-2017 Idégrundlag og formål Bygge- og anlægsaffald (B&A- affald) betragtes som en ressource. Ressourcerne skal i hele værdikæden håndteres således,

Læs mere

DHB-Teknik ApS De hvide Busser A/S Att.: Tim Valbøll

DHB-Teknik ApS De hvide Busser A/S Att.: Tim Valbøll DHB-Teknik ApS De hvide Busser A/S Att.: Tim Valbøll Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282454 mka55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 18.02.2016 Sagsnr.

Læs mere

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S. 1. januar 2007

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S. 1. januar 2007 Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. januar 2007 Side 1 af 8 02-05-2012 Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Gyldighedsområde... 3 3. Generelle definitioner....

Læs mere

Affaldsplan Udkast til høring af affaldsplan UNMK

Affaldsplan Udkast til høring af affaldsplan UNMK Affaldsplan 2015-2024 Udkast til høring af affaldsplan UNMK 17.2.2015 Affaldsplan 2015-2024 Affaldsbekendtgørelsen fastsætter, at kommunerne skal udarbejde en affaldsplan for håndtering af affald. Planperioden

Læs mere

Miljøtilsynsplan 2013-2016

Miljøtilsynsplan 2013-2016 Miljøtilsynsplan 2013-2016 1 Indledning Fredensborg Kommune fører et aktivt og opsøgende miljøtilsyn med, at virksomheder og husdyrbrug overholder miljøbeskyttelsesloven, husdyrgodkendelsesloven, jordforureningsloven

Læs mere

Forslag til: Regulativ for jord

Forslag til: Regulativ for jord Forslag til: Regulativ for jord Forslag til ændringer til gældende regulativ er vist med rød skrift Læs om: Regler for jord som er affald herunder områdeklassificering og flytning af jord Marts 2016 20

Læs mere

1 Plan for miljøtilsyn 2013-2016

1 Plan for miljøtilsyn 2013-2016 Udkast til Hørsholm Kommunes Miljøtilsynsplan for 203-206 Plan for miljøtilsyn 203-206 Hvad er en tilsynsplan Tilsynsplanen fortæller virksomheder, borgere og andre myndigheder, hvordan Hørsholm Kommune

Læs mere

REGLER FOR ERHVERVSAFFALD

REGLER FOR ERHVERVSAFFALD REGLER FOR ERHVERVSAFFALD Vejledning til virksomheder Genanvendeligt erhvervsaffald Genanvendeligt erhvervsaffald er for eksempel: pap, papir, plastfolie og flasker/glas fra erhverv. Delvist liberalt marked

Læs mere

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Hedebyvej Kibæk.

Tilsynsbrev Sirid Marie Kaatmann, Herning Kommune, har den udført miljøtilsyn på Hedebyvej Kibæk. TEKNIK OG MILJØ Flemming Vile Jensen Hedebyvej 4 6933 Kibæk CVR-nr.: 26189020 P-nr.: 1003908792 CHR-nr.: 96831 Oversigt over landbrugets godkendelser/tilladelser Miljøgodkendelse fra 2007 Tillæg 1 fra

Læs mere

Regulativ for jord Roskilde Kommune Udkast

Regulativ for jord Roskilde Kommune Udkast Regulativ for jord Roskilde Kommune Udkast Indhold 1. Formål... 2 2. Gyldigheds- og anvendelsesområde... 2 3. Lovgrundlag og definitioner... 2 4. Områdeklassificering... 2 5. Analysefrie delområder...

Læs mere

Anmeldelsesskema for ERHVERV Anmeldelse af farligt bygge- og anlægsaffald - herunder asbestholdigt affald og PCB-holdigt affald

Anmeldelsesskema for ERHVERV Anmeldelse af farligt bygge- og anlægsaffald - herunder asbestholdigt affald og PCB-holdigt affald Anmeldelsesskema for ERHVERV Anmeldelse af farligt bygge- og anlægsaffald - herunder asbestholdigt affald og PCB-holdigt affald SKEMAET SKAL ANVENDES VED: Anmeldelse af farligt affald ved alt nybyggeri

Læs mere

Ressourcestrategi med. fokus på organisk affald. v/linda Bagge, Miljøstyrelsen

Ressourcestrategi med. fokus på organisk affald. v/linda Bagge, Miljøstyrelsen Ressourcestrategi med fokus på organisk affald v/linda Bagge, Miljøstyrelsen Køreplan for et ressourceeffektivt EU fra 2011 - Vision frem til 2050 I 2020 bliver affald forvaltet som en ressource. Affaldet

Læs mere

Kampagnetilsynskatalog for Struer Kommune for 2017

Kampagnetilsynskatalog for Struer Kommune for 2017 Kampagnetilsynskatalog for Struer Kommune for 2017 Beskrivelse af krav til at udføre tilsynskampagner Kommunerne skal udføre 2 årlige tilsynskampagner med industrivirksomheder og/eller husdyrbrug som målgrupper.

Læs mere

2. Listevirksomheder ekskl. landbrug

2. Listevirksomheder ekskl. landbrug 2. Listevirksomheder ekskl. landbrug Indledning Særligt forurenende virksomheder har en særlig status i miljølovgivningen på grund af risikoen for forurening fra produktionen til skade for miljø og sundhed.

Læs mere

Regulativ for jord, Vejen Kommune Januar 2012

Regulativ for jord, Vejen Kommune Januar 2012 REGULATIV for jord Regulativ for jord, Vejen Kommune Januar 2012 1. Formål Formålet med dette regulativ er: 1.1 at fastsætte regler for håndtering af jord, som er affald, fra alle borgere, grundejere og

Læs mere

5. Godkendelsespligtige landbrug

5. Godkendelsespligtige landbrug 5. Godkendelsespligtige landbrug Indledning Godkendelsespligtige landbrug har en særlig status i miljølovgivningen på grund af risikoen for forurening fra produktionen til skade for miljøet. Landbrugene

Læs mere

AFFALDSPLAN. Fra affald til ressource. Kom med dine idéer til den nye affaldsplan

AFFALDSPLAN. Fra affald til ressource. Kom med dine idéer til den nye affaldsplan 2014 AFFALDSPLAN 2024 Fra affald til ressource Kom med dine idéer til den nye affaldsplan Affaldet luner i stuen Frem til den 9. februar 2015 er Vejen Kommunes nye affaldsplan i høring, og du er velkommen

Læs mere

ANMELDELSESSKEMA FOR BYGGEAFFALD

ANMELDELSESSKEMA FOR BYGGEAFFALD ANMELDELSESSKEMA FOR BYGGEAFFALD Anmeldelse af bygge- og anlægsaffald samt screening for PCB-holdigt affald 1.0 STAMOPLYSNINGER Aktivitetsadresse: Matrikel nr.: Opførelsessår: Bygningsnr.: Renoveringsår:

Læs mere

Jordstyringsregulativ

Jordstyringsregulativ Jordstyringsregulativ Silkeborg Kommune April 2011 I Generel del 1 Formål m.v. Formålet med dette regulativ er: At fastsætte regler om de kommunale affaldsordningers omfang og tilrettelæggelse m.v., jf.

Læs mere

Københavns Miljøregnskab

Københavns Miljøregnskab Københavns Miljøregnskab Tema om Ressourcer og Affald Mindre affald Bedre sortering fra borgere og erhverv Mere effektiv og miljøvenlig affaldsindsamling Bedre affaldsbehandling December 2015. Teknik-

Læs mere

Kapitel 2 Definitioner

Kapitel 2 Definitioner 1 Bekendtgørelse om Affaldsdatasystemet I medfør af 7 b, 44, stk. 1 og 4-6, 45, stk. 2, 5 og 7, 45 a, 45 d, stk. 1 og 2, 46 a, stk. 1-3, 46 b, stk. 1 og 2, 47, stk. 2 og 3, 48, stk. 4, 8 og 9, 50 d, stk.

Læs mere

REGULATIV FOR JORD SOM ER AFFALD

REGULATIV FOR JORD SOM ER AFFALD Teknik og Miljø 2012 REGULATIV FOR JORD SOM ER AFFALD INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Formål 3 2 Lovgrundlag reguleringer 3 3 Gebyrer 3 4 Klage mv. 4 5 Overtrædelse og straf 4 6 Bemyndigelse 4 7 Ikrafttrædelse 5

Læs mere

Forskrift for midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter SKANDERBORG KOMMUNE

Forskrift for midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter SKANDERBORG KOMMUNE Forskrift for midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter SKANDERBORG KOMMUNE OKTOBER 2014 1 Indhold Formål 3 Gyldigheds- og anvendelsesområde 3 Anmeldelse 3 Arbejdstider 4 Støj-, støv- og vibrationsbegrænsning

Læs mere

Opbevaring af olier og kemikalier. Vejledning

Opbevaring af olier og kemikalier. Vejledning Opbevaring af olier og kemikalier Vejledning Indledning Ved opbevaring af olie og kemikalier er der risiko for forurening af jord, grundvand, søer og vandløb samt utilsigtet tilledning til kloaksystemer.

Læs mere

Miljøtilsynsplan 2013 for Glostrup Kommune

Miljøtilsynsplan 2013 for Glostrup Kommune Miljøtilsynsplan 2013 for Glostrup Kommune 1. Indledning I maj 2013 trådte en ny miljøtilsynsbekendtgørelse 1 i kraft. Den stiller krav om, at miljøtilsynsmyndighederne skal udarbejde en miljøtilsynsplan,

Læs mere

STATUS PÅ INITIATIVER I AFFALDSPLAN 2009-2012 KORTLÆGNING & PROGNOSE. Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund BILAG 4

STATUS PÅ INITIATIVER I AFFALDSPLAN 2009-2012 KORTLÆGNING & PROGNOSE. Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund BILAG 4 KORTLÆGNING & PROGNOSE Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund BILAG 4 STATUS PÅ INITIATIVER I AFFALDSPLAN 2009-2012 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28

Læs mere

Regulativ for jordstyring

Regulativ for jordstyring Regulativ for jordstyring Februar 2012 Regulativ for jordstyring i Nyborg Kommune Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Lovgrundlag 3. Gyldigheds- og anvendelsesområde 4. Områder omfattet af områdeklassificeringen

Læs mere

FREDENSBORG- HUMLEBÆK KARLEBO ERHVERVSAFFALD HØRSHOLM NORDFORBRÆNDING ALLERØD SØLLERØD VEJLEDNING OG REGLER

FREDENSBORG- HUMLEBÆK KARLEBO ERHVERVSAFFALD HØRSHOLM NORDFORBRÆNDING ALLERØD SØLLERØD VEJLEDNING OG REGLER ERHVERVSAFFALD VEJLEDNING OG REGLER NORDFORBRÆNDING KARLEBO ALLERØD FREDENSBORG- HUMLEBÆK HØRSHOLM SØLLERØD Denne folder om håndtering af erhvervsaffald involverer virksomheder, transportører og affaldsmodtagere

Læs mere

REGULATIV FOR JORD, SOM ER AFFALD NÆSTVED KOMMUNE

REGULATIV FOR JORD, SOM ER AFFALD NÆSTVED KOMMUNE REGULATIV FOR JORD, SOM ER AFFALD I NÆSTVED KOMMUNE Gældende fra den 28.2.2012 1 I GENEREL DEL 3 1 FORMÅL 3 2 LOVGRUNDLAG 3 3 GEBYRER 3 4 KLAGE M.V. 3 5 OVERTRÆDELSE OG STRAF 4 6 BEMYNDIGELSE 4 7 IKRAFTTRÆDELSE

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. Aarhus Universitetshospital, maskinværksted

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. Aarhus Universitetshospital, maskinværksted Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 08.07.2015 CVR-nummer 29190925 P-nummer 1003351542 Virksomhed Aarhus Universitetshospital, maskinværksted Adresse

Læs mere

Jordregulativ. Dato XXXX

Jordregulativ. Dato XXXX Jordregulativ Dato XXXX Indholdsfortegnelse 1. Formål, lovgrundlag og definitioner... 3 Formål... 3 Lovgrundlag... 3 Definitioner... 3 2. Gyldigheds - og anvendelsesområder... 3 Ordning for jord som er

Læs mere

REGULATIV FOR JORD SOM ER AFFALD

REGULATIV FOR JORD SOM ER AFFALD Teknik og Miljø 2012 REGULATIV FOR JORD SOM ER AFFALD INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Formål 3 2 Lovgrundlag reguleringer 3 3 Gebyrer 3 4 Klage mv. 4 5 Overtrædelse og straf 4 6 Bemyndigelse 4 7 Ikrafttrædelse 5

Læs mere

Notat. Udkast til høringssvar til Danmark uden affald, Ressourceplan for affaldshåndtering 2013-2018, høringsudkast, november 2013

Notat. Udkast til høringssvar til Danmark uden affald, Ressourceplan for affaldshåndtering 2013-2018, høringsudkast, november 2013 Notat Udkast til høringssvar til Danmark uden affald, Ressourceplan for affaldshåndtering 2013-2018, høringsudkast, november 2013 8. januar 2014 Dok.nr.: 2013/0024904-3 Indledningsvist skal Frederiksberg

Læs mere

Struer Kommune AFFALDSREGULATIV FOR JORD

Struer Kommune AFFALDSREGULATIV FOR JORD Struer Kommune AFFALDSREGULATIV FOR JORD Gældende fra 1. maj 2012 1. Formål Formålet med dette regulativ er at fastsætte regler for håndtering af jord, som er affald, fra alle borgere, grundejere og virksomheder

Læs mere

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. Juni 2009

Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. Juni 2009 Fællesregulativ for farligt affald for kommunerne i Modtagestation Syddanmark I/S 1. Juni 2009 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Formål... 3 2. Gyldighedsområde... 3 3. Generelle definitioner.... 4 4. Affaldsproducenternes

Læs mere

Virksomheder og landbrug

Virksomheder og landbrug Teknik og Miljø Virksomheder og landbrug Miljøtilsynsrapport 2014 Året der gik 2014 Miljøtilsyn og godkendelser Denne tilsynsberetning beskriver Slagelse Kommunes indsats inden for miljøgodkendelse og

Læs mere

Miljøtilsynsrapport. Ølstykke Hegn og Tråd Niels Olsens Vej Ølstykke

Miljøtilsynsrapport. Ølstykke Hegn og Tråd Niels Olsens Vej Ølstykke Ølstykke Hegn og Tråd Niels Olsens Vej 9 3650 Ølstykke Miljøtilsynsrapport Hermed fremsendes miljøtilsynsrapporten for det gennemførte miljøtilsyn den 6. oktober 2015. Miljøtilsynsrapporten beskriver om

Læs mere