Brøndbyernes IF-beretning Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:"

Transkript

1 Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013 har været et af de mest dramatiske år i klubbens historie - det tror jeg, at alle med relationer til klubben kan bekræfte. Året begyndte med, at klubbens formand gennem 40 år Per Bjerregård valgte at træde tilbage fra posten. Per har i løbet af sin tid som formand været en katalysator for udvikling af klubben, en udvikling, som han sammen med mange andre gode klubfolk kan være stolt af. Det er sket gennem utroligt hårdt arbejde, kreativitet og ikke mindst modet til at tænke nyt og gøre tingene på nye måder. Jeg vil endnu engang sige tak til Per for det enestående arbejde, han har udført for Brøndby IF. Der er også sket store forandringer i selskabet. Igennem mange år har vi i Amatørklubben via Brøndbyernes Fodbold Fond haft aktiemajoriteten i Selskabet og derved også den reelle kontrol. Selskabet var i så stor krise, og såfremt det fortsat skulle eksistere, var der akut behov for ny kapital fra investorer. I forbindelse med kapitaltilførslen var det også et krav, at den hidtidige aktiestruktur med A og B aktier måtte ophæves.

2 Det betød, at vi ikke længere var " Herre i eget hus" - en ny situation, som vi lige skulle bruge noget tid til at vænne os til. Forandringer kan være svære at vænne sig til, men jeg er overbevist om, at den udvikling, som Selskabet har gennemgået i 2013 er til stor glæde og gavn for hele klubben og ikke mindst for os med gule og blå hjerter. Vi skal huske på, at vi stadigvæk er en klub - ikke dem og os men VI! De nye folk, der er kommet til, skal vi lytte til og lære af, og de skal naturligvis også lytte til os og lære af historien om Brøndbyernes IF. Formår vi at gøre det med respekt for de forskelligheder, der altid vil være, så er jeg helt sikker på, at vi på alle fronter indenfor kort tid vil være den stærkeste klub, og at vi også kan fastholde vores position som den største klub i Danmark. Superligaholdet sluttede på en 9. plads efter en sæson 2012/2013, hvor de kæmpede med ryggen mod muren hele sæsonen. Holdet lå ved indgangen til 2013 på en 12. plads, og var derved en nedrykningskandidat. Men holdet viste styrke og sammenhold, og kæmpede sig flot tilbage i Superligaen, og med 2 forrygende kampe mod hhv. FC Nordsjælland og AC Horsens, fik vi en afslutning på et forår, der begyndte i Helvede men sluttede i Himlen. Aktuelt ligger Superliga holdet på en 4. plads, og de har igennem flere kampe vist, at klubben er på vej til at indtage vores normale position i toppen af dansk fodbold på herresiden. Klubbens bedste kvindehold - 3F-liga holdet - gjorde endnu en gang rent bord og vandt The Double. Det var 9. gang på 10 år, at kvinderne blev danske mestre - en imponerende præstation. Flot og endnu engang stort tillykke til alle omkring holdet. Det skal også lige nævnes, at hele 9 spillere fra 3F-liga truppen var udtaget til kvindelandsholdet, som vandt bronze ved EM i Sverige i juli måned Desværre tabte holdet til FC Barcelona i Women Champions Leaque på reglen om flest scorede udebanemål. Kampen på Brøndby Stadion i oktober blev overværet af ikke mindre end tilskuere - et meget flot antal, når vi taler kvindefodbold.

3 2013 var også året, hvor DBU skærpede kravene til den licens, som klubberne i 3Fligaen spiller på. Det har bl.a betydet en udvidelse af vores organisation på flere områder. Vi har blandt andet ansat en kommerciel leder for 3F - ligaholdet samt opnummeret i staben omkring holdet. DBU har gennem nogle år haft et ønske om at styrke kvindefodbolden, og om at gøre den mere attraktiv samt trække flere tilskuere til kampene i 3F ligaen. Spørgsmålet er, om de med deres økonomiske krav til klubberne i Ligaen ikke har satset for hårdt?! FC Taastrup var desværre den første klub, der ikke kunne klare kravene og måtte i december lukke deres kvindehold ned. Indtil videre kan vi leve op til de krav, der stilles, men det er klart, at der ikke skal skrues for meget på de økonomiske knapper, førend vi- i lighed med mange andre 3F liga hold får svært ved at være med! Men der arbejdes seriøst og økonomisk forsvarligt i kvindeafdelingen, så fremtiden bør være lys. I Herreseniorafdelingen var der i hold med, hvoraf det bedste hold var placeret i Serie 1. Sæsonen 2012/2013 sluttede i den nederste del af tabellen. Heldigvis er holdet kommet godt fra start i den nye sæson, og ligger inden starten på forårssæsonen på en 5. plads. Det er klubbens mål, at vi skal fastholde så mange som muligt af de U19 spillere, der rykker op og bliver seniorspillere. Ofte er det spillere, der har været i klubben i hele deres tid som ungdomsspillere, og derfor er de nogle unge kulturbærere, som vi har brug for både som aktive spillere og på sigt gerne som trænere og ledere i klubben. Det er en svær opgave, men ikke umulig og et stykke arbejde, vi skal gøre for at sikre, at vi også fremover har det nødvendige antal frivillige ledere og trænere, der altid har været kendetegnet som klubbens DNA.

4 I Ungdomsafdelingen har vi traditionen tro vundet adskillelige DBU Sjælland mesterskaber, og det gælder for både drenge- og pigeafdelingen. På ungdomssiden kan vi glæde os over, at vi endnu en gang er blandt landets bedste til at udvikle talenter. Når DBU skal udtage spillere til de diverse landshold er Brøndby IF altid repræsenteret med én eller flere spillere! Det glædelige er også hér, at det er både drenge og piger, der er repræsenteret på de danske ungdomslandshold. I 2013 besluttede vi i Bestyrelsen også, at vi ville satse endnu mere på vores unge talenter i herreungdom og projektet fra "U10 til superligaen" blev søsat. Vi kommer nu til at arbejde endnu mere målrettet med vores talenter, og de får tilbudt nogle rammer og faciliteter, som vil være de bedste i landet. Noget vi også skal glæde os over og være stolte af, det er den store bredde af vore ungdomshold, som ikke nødvendigvis vinder alle deres fodboldkampe og heller ikke nødvendigvis hjemtager mesterskaber. Alligevel udviser de hold stor glæde ved at komme i klubben både for træningens skyld og ikke mindst for at have en masse sjove oplevelser med gode kammerater. Det er en vigtig værdi, som vi skal værne om - og herfra skal lyde en stor ros og tak til de trænere og ledere, som i det daglige påtager sig den store opgave det er at være omkring de unge mennesker. Igen i år kan vi igen præstere et fint økonomisk resultat. Årets resultat er et overskud på kr ,-. Klubbens gode økonomi gør det muligt at fastholde et højt aktivitetsniveau både i hele klubben og for alle hold. Fremadrettet skal vi fortsat have godt styr på økonomien og vedblive at være økonomisk bevidste. Klubbens egenkapital er desværre forsvundet og er nu negativ med minus mio kr. 2,2, men det er der en god grund til. I forbindelse med den emission, som selskabet gennemførte i maj måned, skete der samtidig en udligning af A og B aktier, hvilket betød, at de A-aktier klubben ejede, blev konverteret til B aktier. En ændring af stykstørrelsen betød samtidig en markant lavere kurs på aktierne i Selskabet. Bestyrelsen har derfor besluttet at ændre procedure for værdiansættelsen.

5 I stedet for at værdiansætte klubbens aktier i Selskabet til anskaffelseskursen, værdiansættes de til den aktuelle kurs ved årsskifte. Aktuel kursværdi pr var kurs 2,63 pr. aktie. Det er Bestyrelsens mål, at vi over de kommende år skal have reetableret vores egenkapital. Klubbens kasserer vil gennemgå regnskabet i detaljer. Klubben har i 2013 modtaget et kontant tilskud på kr fra Forældre BIF. På Bestyrelsens vegne skal der lyde en stor tak til Forældre BIF's bestyrelse og til de øvrige medlemmer, der hjælper til med arrangementer og hver uge arbejder hårdt for at skrabe penge sammen til klubbens ungdomsafdeling. Traditionen tro har der også været afholdt Brøndby Cup. Det var i igen i år en stor succes vel nok en af de bedste Brøndby Cup nogensinde - med mange deltagende hold, herunder en del fra udlandet som f.eks Bid West. Her kommer Superliga holdets unge stjerneskud, Lebogang Phiri fra. Økonomisk var det en moderat succes, og Brøndby Cup udvalget arbejder derfor hårdt på, at Brøndby Cup 2014 bliver en stor økonomisk succes. Tak til alle frivillige, som deltog i cuppen med hver jeres bidrag. Klubben har også i 2013 ydet en stor indsats på integrationsområdet, hvilket er sket i et godt og tæt samarbejde med Brøndby kommune. Der er udført mange gode projekter målrettet mod unge mennesker og alle med fokus på integration. Alle opgaver er udført med stort hjerte og glæde af folkene i administrationen. Jeg vil også her benytte lejligheden til at sige tak til Michael Espersen og de øvrige i klubbens administration for et godt samarbejde i årets løb. I forbindelse med dette års generalforsamling har følgende bestyrelsesmedlemmer valgt ikke at genopstille til en ny periode: Ungdomsformand Jan Møller

6 Seniorformand Jens Birkegård ( Tønder) Kvindeformand Gert Raasdal Jeg vil sige tusind tak til jer alle for en flot indsats i både bestyrelsesarbejdet og i jeres formandsroller gennem mange år. I ønskes alle held og lykke fremover. Det kommende år skal vi fejre klubbens 50 års jubilæum. Der vil blive budt på en række begivenheder og tiltag, der alle leder op til klubbens 50 års jubilæum den 3. December Alle arrangementer og tiltag vil ske i samarbejde mellem Amatørafdelingen og den Professionelle afdeling. Det er en stor glæde for mig, at vi også ved sådanne lejligheder fortsat er rigtig gode til at samarbejde på tværs af afdelingerne. Det er vigtigt, at vi vedbliver at arbejde sammen som én klub, der tager udgangspunkt i det foreningsmiljø, som fællesskabet Brøndbyernes IF er skabt af. Til sidst vil jeg sige tak til Bestyrelsen for et godt og udbytterigt samarbejde. Christian Barrett Brøndby d. 29. januar 2014

BERETNING FOR ÅRET 2011

BERETNING FOR ÅRET 2011 BERETNING FOR ÅRET 2011 Det har som sædvanlig været et meget spændende år i Brøndby IF. Sportsligt kan det uden tvivl konstateres, at med en enkelt undtagelse, så er det absolut det bedste år nogensinde

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Frederiksberg Boldklub

Frederiksberg Boldklub Frederiksberg Boldklub Formandens beretning for 2009 Formandens beretning afspejler hændelser, der er sket i det foregående år og følger i sin opbygning de tidligere års beretninger. Endnu et år er gået

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Side 1 - Ålholmeren Nr. 27 Februar 2009 Indkaldelser til generalforsamlinger 2009 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man

Læs mere

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18.

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18. Formandens beretning på generalforsamlingen 26-01-2009 Generalforsamlingen 2009 Den nye generalforsamling Sidste års generalforsamling var på mange måder et varsel på nye tider. De af jer, der var med,

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub 1. Valg af dirigent - Hovedbestyrelsen foreslog advokat Jens Hjortskov, (JH) som blev valgt uden modkandidater. - JH konstaterede at generalforsamling var

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Beretning Silkeborg Idrætsforening 2014

Beretning Silkeborg Idrætsforening 2014 9. februar 2015 Beretning Silkeborg Idrætsforening 2014 Indledning Endnu et år er på vej over i historiebøgerne. Vi står overfor et nyt udfordrende år for Silkeborg Idrætsforening, hvor vi skal udvikle

Læs mere

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion ÅRGANG 2, NUMMER 1 DATO 30. SEPTEMBER 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 5 Velkommen til NYdun-BREV Formand Andreas Nikolajsen Så starter turneringen endelig! I alle afdelinger har forberedelserne været

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

Administrationen FB s administration varetages og koordineres som hidtil i overbevisende stil af Martin Busk.

Administrationen FB s administration varetages og koordineres som hidtil i overbevisende stil af Martin Busk. Frederiksberg Boldklub Bestyrelsens beretning for 2011 Bestyrelsens beretning afspejler hændelser, der er sket i det foregående år og følger i sin opbygning de tidligere års beretninger. Indledning Årets

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 1 FORORD! SILKEBORG IDRÆTSFORENING I NAVNE OG TAL. 2013. oooooo000000oooooo SILKEBORG IDRÆTSFORENING

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND JYDSK HÅNDBOLD FORBUND Referat af Jydsk Håndbold Forbunds 83. ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 9. maj 2015 i Hammel Idrætscenter REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2015 Viby J., den 21. maj 2015 2 REFERAT

Læs mere

Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens

Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens Referat af DMUs repræsentantskabsmøde 2009. Lørdag den 7.marts 2009 på Hotel Bygholm Park, Horsens 1. Konstatering af møderet og stemmetal Henrik Funder Kristensen konstaterede, at der var 64 stemmeberettigede

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Årsberetning 2013

Dansk Håndbold Forbunds Årsberetning 2013 s Årsberetning 2013 Årsberetning 2012-2013 Indholdsfortegnelse Beretning 2012-2013 Formandens Beretning S. 6 Oversigt bestyrelse og udvalg S. 12 Eliteudvalget S. 15 Turneringsudvalget S. 18 Dommerudvalget

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Frederiksberg Boldklub

Frederiksberg Boldklub Frederiksberg Boldklub Bestyrelsens beretning for 2014 Bestyrelsens beretning afspejler hændelser, der er sket i det foregående år og følger i sin opbygning de tidligere års beretninger. Indledning 2014

Læs mere

Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011.

Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011. 1 MUNDTLIG BERETNING 2011. VELKOMST: Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011. I ønskes alle et Godt Nytår. Endnu engang er vi samlet her i Roskilde

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Lars Koch blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

fodbold københavnsk DBU København Jonas Hebo - min tid i Arsenal Fremad Amager - ser fremad Brønshøj Boldklub - byens bedste hold

fodbold københavnsk DBU København Jonas Hebo - min tid i Arsenal Fremad Amager - ser fremad Brønshøj Boldklub - byens bedste hold københavnsk December 2012 8. årgang fodbold DBU København Jonas Hebo - min tid i Arsenal Fremad Amager - ser fremad Brønshøj Boldklub - byens bedste hold Xander - coach for Nørrebro talenter Leder Af Diana

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål!

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Velkommen til den skriftlige beretning fra VUIF, en opsamling på året der er gået og et begyndende

Læs mere