Magiske Malaysia 17 dage/15 nætter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Magiske Malaysia 17 dage/15 nætter"

Transkript

1 Magiske Malaysia 17 dage/15 nætter Dag 01: Afrejse København Afrejse fra København til Singapore. Dag 02: Ankomst Singapore (D) Ankomst i Singapore hvor vi vil blive budt velkommen af vores rundrejseleder hvorefter vi kører til Park Regis Singapore hotel. Først på aftenen, vil vi tage en vandtaxi til Clarke Quay området hvor vi vil nyde velkomstmiddag på restaurant Jumbo Seafood. Efter middagen går vi en kort tur tilbage til hotellet. Dag 03: Singapore (B/L/) Morgenmad serveres på hotellet. Formiddagen er afsat til en guidet byrundtur. Vi tager med en bus rundt til byens seværdigheder som bl.a. inkluderer Padang cricket club, Parlamentsbygningen, Højesteret og rådhuset. Herefter går turen til Merlion Park med den fantastiske udsigt over Marina bugten hvor der vil være mulighed for at tage billeder af Merlion som er byens mytologiske varetegn. Efter dette stop besøger vi Thian Hock Keng Temple som er en af Singapore s ældste Buddhist templer. Undervejs kører vi igennem det pulserende chinatown. Næste stop på turen er Botanisk have der imponerer med mere end orkideer. Sidste stop på byrundturen er i Little India som er en markedsoplevelse med røgelsespinde, jasmin og krydderier. Sidste stop denne formiddag er på en traditionel kinesisk frokostrestaurant. Om eftermiddagen besøger vi Sentosa øen og Underwater World. Vi ankommer til øen med kabel banen hvor man samtidigt kan nyde en fabelagtig udsigt udover en af verdens travleste havne. Herfra fortsætter vi til Underwater World som er en af verdens største hav akvarier med bl.a. en 83 meter lang gennemsigtig tunnel der giver oplevelsen af en spadsertur på havbunden. Efter denne oplevelse tager vi videre til Dolphin Lagoon hvor der er mulighed for at opleve de intelligente lyserøde delfiner. Sidste stop denne dag er ved Merlion som byder på 360 graders udsigt over Sentosa og en panoramisk udsigt over Singapore s sydlige kystlinie. Resten af dagen er til fri disposition.

2 Dag 04: Singapore / Malacca (B/D) Efter morgenmad og udskrivning på hotellet forlader vi Singapore og kører til Malacca (cirka 3,5 times kørsel) hvor vi undervejs skal igennem grænsekontrollen og blive modtaget af vores lokale guide. Ved ankomst til Malacca tager vi på en rundtur i denne historiske by hvis kulturelle arv kan dateres langt tilbage fra Malay sultanerne så til Portugiserne, Hollænderne og sidst men ikke mindst Englænderne. Stedet er en meget populær destination og vi vil se og opleve St. Peter s Church, Porta De Santiago, St. Paul kirkens ruiner, Cheng Hoon Teng templet og meget mere. Herefter tager vi en tur ned af Malacca floden i båd hvor vi oplever byen og det lokale liv i området. Sidste stop på turen er Kampung Morten som er en del af Malaysia s kultur arv. Med dens placering ved Melaka floden kan her opleves de traditionelle og farverige Kampung huse. Efter denne byrundtur kører vi hen til Equatorial Malacca hotel og indkvarterer os. Der vil ligeledes blive serveret aftensmad på hotellet. Dag 05: Malacca / Kuala Lumpur (B/L) Efter morgenmaden checker vi ud af hotellet og begiver os ud på en køretur til Kuala Lumpur. Undervejs besøger vi Putrajaya, Garden City, som er en moderne og pulserende by der betegnes som en rolle model landsby med detaljeret by planlægning, innovativt design og respekt for både den unikke natur og miljøet. Højdepunkter på denne tur inkluderer statsminister bygningen, Putra moskeen og den botaniske have. Der vil blive serveret frokost på Putrajaya Seafood restaurant. Efter frokost fortsætter vi til Kuala Lumpur hvor vi ligger ud med en rundtur i både den gamle og nye bydel. Her skal vi besøge kongens palads, National-museet, og de mange fantastiske bygningsværker byen har at byde på. Specielt i øjenfaldende er kontrasten mellem den historiske arkitektur og de moderne kæmpe højhuse der vil naturligvis undervejs være mulighed for at stoppe og tage billeder. Efter rundturen indkvarteres vi på Novotel KLCC Kuala Lumpur hvorefter aftenen vil være til fri disposition.

3 Dag 06: Kuala Lumpur (B/L) Efter morgenmad på hotellet besøger vi den kendte Shah Alam Blue Moskee og fortsætter med et kort besøg på det lokale Carlsberg bryggeri. Der vil blive serveret frokost på en lokal restaurant hvorefter eftermiddagen og aftenen er til fri disposition. Overnatning vil igen være på Novotel KLCC Kuala Lumpur. Dag 07: Kuala Lumpur (B/D) Denne dag er til fri disposition med mulighed for at udforske byen yderligere på egen hånd eller gå på indkøb i de mange butikker og markeder. Om aftenen vil der være fælles spisning på Tamarind Springs restaurant der byder på fantastiske indokinesiske madoplevelser. Der er igen overnatning på Novotel KLCC Kuala Lumpur. Dag 08: Kuala Lumpur / Cameron Highlands (B/L) Efter morgenmad checker vi ud af hotellet og begiver os nordpå imod Cameron højlandet med stop undervejs ved Batu grotterne. Næste stop undervejs til højlandet er i landsbyen Tapah ved foden af bjergkæden hvor vi blandt andet kører til Lata Iskandar vandfaldet. Den omkringliggende jungle herfra og til Orang Asli landsbyen byder på en kæmpe variation af eksotiske insekter og planteliv. Der vil blive serveret frokost på en lokal restaurant inden vi bliver indkvarteret på Strawberry Park Resort. Dag 09: Cameron Highlands (B/D) Morgenmad på hotellet inden vi begiver os ud på en tur I det fantastiske højland. Her skal vi besøge en te plantage og se produktionsprocessen af sort te og naturligvis nyde smagsprøver i det lokale tehus.der vil også være mulighed for at besøge det lokale markedsområde, Rose Garden, Cactus Vally og en sommerfugle farm. Der vil være eftermiddags te på hotellet hvorefter der er tid på egen hånd inden vi om aftenen indtager vores middag på en dampbåd i skønne omgivelser. Vi overnatter igen på Strawberry Park Resort.

4 Dag 10: Cameron Highlands / Penang (B/L) Vi spiser morgenmad på hotellet hvorefter vi begiver os fra Cameron højlandet til Penang. Undervejs vil der være stop ved Ubudiah moskeen og Iskandariah paladset og der vil blive serveret frokost på turen. Ved ankomst i Penang bliver vi indkvarteret på Eastern & Oriental Hotel hvorefter der vil være tid til at slappe af resten af dagen. Dag 11: Penang (B/L) Efter morgenmaden idag tager vi på en Penang Hill og tempel tur. Denne tur byder blandt andet på en fantastisk togtur til Penang Hill hvorfra vi kan nyde den panoramiske udsigt over Penang. Senere besøger vi en af sydøstasiens største templer samt et nærtliggende fredningsprojekt for skildpadder. Der vil undervejs blive serveret frokost på en lokal restaurant hvorefter vi begiver os ud på en romantisk trishaw tur og gåtur i Georgestown som er en fantastisk multikulturel by hvor en række spændende templer og bygningsværker kan opleves. Vi vil igen overnatte på Eastern & Orientel hotel hvor aftenen vil være til fri disposition. Dag 12: Penang / Langkawi (B) Der vil igen være morgenmad på hotellet inden vi kører ud til lufthavnen og flyver til Langkawi. Ved ankomst til Langkawi kører vi direkte til The Danna Langkawi hotel og bliver indkvarteret. Resten af dagen er til fri disposition og afslapning.

5 Day 13: Langkawi (B/L) Der serveres morgenmad på resortet. Dagen i dag tager vi på en grotte og mangrove tur. På denne eventyrlige tur begiver vi os ud på spændende bugtende stier, kanaler og vandveje hvor vi kan opleve et helt unikt dyre og plante liv. Turen byder på flagermus grotter, vandjungle, fiske-landsby, ørne og fiske fodring samt et forfriskende hvil og dukkert på en isoleret og afsidesliggende strand. Der vil blive serveret frokost undervejs på turen. Aftenen er til fri disposition og vi overnatter igen på Danna Langkawi Hotel. Dag 14: Langkawi (B) Dagen er til fri disposition med mulighed for at slappe af og fordøje de mange oplevelser på turen. Overnatning: Danna Langkawi Hotel. Dag 15: Langkawi (B) Efter morgenmad på hotellet er dagen til fri disposition. Dog mødes vi om aftenen til en fælles afskedsmiddag i skønne omgivelser. Dag 16: Langkawi afrejse (B) Morgenmad på hotellet og senere afgang til lufthavnen hvor vi begynder vores hjemrejse. Dag 17: København hjemkomst Hjemkomst til københavn med en kuffert fuld af oplevelser.

6

Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center

Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter - juni til september 2009 Højdepunkter: Kuala Lumpur, Cameron Highlands,Taman Negara og Perhentian Island.

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

RUNDREJSER: Tidsforskel: + 6 timer i vintertid og + 5 timer i sommertid.

RUNDREJSER: Tidsforskel: + 6 timer i vintertid og + 5 timer i sommertid. MALAYSIA Malaysia byder på et sandt slaraffenland af oplevelser, og efter vores erfaring er der utrolig god respons fra rejsende til Malaysia. Alligevel har landet aldrig helt vundet nordeuropæernes hjerter,

Læs mere

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere...

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... Afrejse: d. 2. - 12. november 2015-11 dage SMAG PÅ KERALA - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... SMAG PÅ KERALA

Læs mere

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt.

Store rejser til små priser. BORNEO Flettetur. 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen. www.cpt.dk cpt@cpt. Store rejser til små priser BORNEO Flettetur 17 dages rundrejse med dansk rejseleder - Hanne Christensen www.cpt.dk cpt@cpt.dk 8613 7744 Rejsen kort Dag 1. Afgang fra Kastrup (A) Dag 2. Ankomst til Kuching

Læs mere

Thailand. Bountyøer og byliv Individuel rejse

Thailand. Bountyøer og byliv Individuel rejse Thailand Bountyøer og byliv Individuel rejse 1 River Kwai Bountyøer og byliv CAMBODIA Hua Hin Bangkok Ayutthaya Langkawi, Koh Lipe og Singapore - 16 dage Denne rejse kombinerer kulturoplevelser, badeferie

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet 14 dage med et fantastisk varieret og kontrastfyldt program, med afrejse 20. juni og hjemkomst 4. juli. Rejsen er unik da den vil byde på meget

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Indonesiens Tropeøer

Indonesiens Tropeøer med dansk rejseleder Indonesiens Tropeøer Rundrejse til Bali, Lombok & Gili-øerne 15 dage Tag med på en drømmerejse til Indonesiens tropiske paradis på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vores spændende rundrejse

Læs mere

SRI LANKA. BAG FACADEN - Skræddersyet rundrejse med Dansk Socialrådgiverforening

SRI LANKA. BAG FACADEN - Skræddersyet rundrejse med Dansk Socialrådgiverforening SRI LANKA BAG FACADEN - Skræddersyet rundrejse med Dansk Socialrådgiverforening 12 dage med rejseleder, antropolog Lise Kloch Afrejse: 15. - 26. januar 2016 Pris: 18.900 kr. per person i delt dobbeltværelse

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Rejsebureauet

Læs mere

New Zealand - Nord til syd

New Zealand - Nord til syd New Zealand - Nord til syd På denne rundrejse oplever du de fleste af New Zealands højdepunkter. Efter et par spændende dage i Singapore på udrejsen går turen til det naturskønne land i syd. Fra Auckland

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Indonesiens tropeøer. 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder

Indonesiens tropeøer. 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder Indonesiens tropeøer 15 dages rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 12. juli 11. oktober 8. november mærk verden Kontakt: Tlf. 70 20 19 15 www.jysk-rejsebureau.dk

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Læser klubben

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

MANDAG PROGRAM 2015 ONSDAG FÆRØERNE TIRSDAG UDFLUGTER ISLAND VIKING CRUISE TORSDAG OVERNATNING SHOPPING ATTRAKTIONER FREDAG SØNDAG RESTAURANTER LØRDAG

MANDAG PROGRAM 2015 ONSDAG FÆRØERNE TIRSDAG UDFLUGTER ISLAND VIKING CRUISE TORSDAG OVERNATNING SHOPPING ATTRAKTIONER FREDAG SØNDAG RESTAURANTER LØRDAG VIKING CRUISE Program 2015 MANDAG ONSDAG ATTRAKTIONER FREDAG UDFLUGTER PROGRAM 2015 FÆRØERNE TIRSDAG ÅBNINGSTIDER OVERNATNING LØRDAG TORSDAG SHOPPING ISLAND SEJLLADS AFSLAPNING NATUROPLEVELSER SØNDAG RESTAURANTER

Læs mere

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 Afrejse 8. januar 2015 I Inkaernes fodspor Ollantaytambo Machu Pichu Tag med Jesper

Læs mere

Kejserhæren 5 dages forlængelse til Xian

Kejserhæren 5 dages forlængelse til Xian Kejserhæren 5 dages forlængelse til Xian Efter et intenst program i Beijing er der nu mulighed for at forlænge eventyret i Kina. Rejs til Xian og oplev den fantastiske og berømte Terrakottahær 2 Kejserhæren

Læs mere

Thailand Mageløse oplevelser

Thailand Mageløse oplevelser Thailand Mageløse oplevelser Thailand - Mageløse oplevelser Individuel rejse 17 dage - udflugter med engelsktalende guide Mageløs vinterferie med udvalgte afgange Tag med os til Thailand og få tre mageløse

Læs mere

SYDINDIENS HEMMELIGHEDER

SYDINDIENS HEMMELIGHEDER SYDINDIENS HEMMELIGHEDER Grønne landskaber, gamle kolonibyer og duftende krydderier. Oplev det eksotiske Sydindien på denne rundrejse, der byder på store naturoplevelser, historiske vingesus og et unikt

Læs mere

New Zealand med ophold i Bangkok 24 dage

New Zealand med ophold i Bangkok 24 dage med d nsk rejsela eder New Zealand med ophold i Bangkok 24 dage OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere en læserrejse til New Zealand med ophold i Bangkok på udrejsen. Bemærk venligst at der flere

Læs mere

Australien med Søren Ervig

Australien med Søren Ervig Australien med Søren Ervig En eventyrlig rejse på hesteryg, til fods, til vands og i gummibåd Rejseperiode er 26. marts 12. april 2010 Rejsen er for dig, der ønsker at opleve Australien på en anden måde

Læs mere

Vidunderlige Vietnam

Vidunderlige Vietnam med dansk rejseleder Vidunderlige Vietnam Rundrejse til Vietnam 17 dage Tag med på en drømmerejse fra nord til syd gennem Vietnams kultur, historie og hverdag På denne rundrejse oplever vi landets absolutte

Læs mere

SRI LANKA I VINTERFERIEN 2014

SRI LANKA I VINTERFERIEN 2014 SRI LANKA I VINTERFERIEN 2014 Skræddersyet rundrejse med Karavane Rejser & fagbladet Folkeskolen 11 dage med Sri Lankaekspert Rikke Former, cand. mag. i arkæologi og Sydasienstudier Afrejse: Uge 7, d.

Læs mere

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Påsketur til Cuba og Canada Påsketur 13 dages kulturrejse i Cuba og Canada Havana - Cienfuegos -

Læs mere

Indiens Juvel. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Indiens Juvel. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Indiens Juvel Rundrejse til Indien 14 dage Tag med til en perlerække af Nordindiens og Ganges-slettens største seværdigheder med oplevelser for alle sanser Rejsen starter i millionbyen

Læs mere

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine SYDAFRIKA med Skovgaard Vine og Africa Tours - en smagfuld oplevelsesrejse R A B AT 1.000 kr. som fordelskunde hos Skovgaard Vine 13 dage - kr. 22.700 Afrejse 15. marts 2013 Glæd dig til en fuldstændig

Læs mere

SOMMER PÅ VERDENS TAG

SOMMER PÅ VERDENS TAG SOMMER PÅ VERDENS TAG 13 dages eventyrlig rundrejse i Ladakh og besøg ved Taj Mahal Afrejse: juni-september Pris per person ved 2/4 personer: DKK 14.900/14.200 Farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder

Læs mere