16. møde, 13. november 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "16. møde, 13. november 2013"

Transkript

1 16. møde, 13. november 2013 Til stede: Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Lotte Ahrensbach (indtil klokken 15:30), Merete Strømming, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen, Malene Hollmann, Karen Vedel. Fra sekretariatet: Marie Zelander, Kira West, Lis Ethelberg, Mette Holsøe og Susanne Hørdam (referent). Under punkt 4 deltog Ole Anders Nielsen og under punkt 6 deltog Monica Lorenzo Pugholm og Bjarke Schlechter. Afbud fra: Claus Wennermark, Henriette Palner Stick og Jan Rimau. Ad 1. Godkendelse af dagsorden for bestyrelsesmødet Dagsorden for mødet blev godkendt med tilføjelse af nyt punkt 8.a. Indstilling af repræsentant til EFPA's Operational Support Network. Punkt 9 på dagsordenen blev udsat til næste møde. Malene Hollmann oplyste, at hun ønskede at orientere om Studiefremdriftsreform under eventuelt. Ad 2. Godkendelse af referat af 15. møde i bestyrelsen 13. november 2013 Referat af 15. møde i bestyrelsen blev godkendt uden bemærkninger. Lotte Ahrensbach ønskede at kommentere punkterne 9 og 10 i referatet, fordi hun fandt det bagvendt, at nedlægge specialer, som Psykologkampagnen har fokus på. Der blev henvist til at sagen kommer op igen på bestyrelsesmødet 18. december efter den igangværende høring. Ad 3. Orientering om referat af 13. møde i forretningsudvalget 4. november 2013 Referat af 13. møde i forretningsudvalget, den 4. november 2013 blev taget til efterretning. Ad 4. GF marts 2014 i Torvehallerne, Vejle a) Beretning 1. udkast Bestyrelsen havde en første overordnet behandling af udkast til disponering af beretningen og tog stilling vægtningen af beretningens delelementer. Beretningen blev herefter gennemgået. Forslag til ændringer vil blive indarbejdet i 2. udkast til beretning, som vil ligge til bestyrelsens behandling på mødet den 18. december b) Arbejdsprogram Udkast til bestyrelsens forslag til arbejdsprogram for den kommende generalforsamlingsperiode blev drøftet og gennemgået. De foreslåede ændringer indarbejdes i 2. udkast, som vil ligge til bestyrelsens behandling på mødet den 18. december 2013.

2 c) DP s budget udkast Bestyrelsen drøftede 1. udkast til budget, som var udarbejdet på baggrund af de budgetforudsætninger som bestyrelsen besluttede på mødet den 4. oktober På baggrund af bemærkningerne udarbejdes et 2. udkast, som vil ligge til bestyrelsens behandling på mødet den 18. december d) Vedtægtsændringer Bestyrelsen besluttede at fremsætte vedtægtsændringsforslag til Love for Dansk Psykolog Forening om frister i forbindelse med indmeldelse og udmeldelse, det vil sige 4, stk. 5 om fristen for ret til bistand efter indmeldelse og 24, stk. 2 om frister for udmeldelse. Der foreslås i begge tilfælde kortere frister i forhold til de gældende love. Derudover genfremsætter bestyrelsen forslag om en tilføjelse til 29 om ny hjemmel til dækning af overenskomstarbejde fra en del af Bistandsfondens overskud. Bestyrelsen vil derudover stille forslag om ændringer i regelsættet om specialistuddannelser, som konsekvens af ændringer på området og endelig kan der komme andre vedtægtsændringsforslag som følge af Foreningsreformen. e) Kandidatopstilling Bestyrelsen gennemgik teksterne, om kandidatopstillinger i forbindelse med generalforsamlingen 2012 og kom med forslag til ændringer. Teksterne redigeres og lægges på hjemmesiden vedrørende generalforsamlingen f) Dirigenter Birgit Tamberg, Danielle Mikkelsen, Line Thatt Jensen og Mette Bentzen fra dirigentkollegiet ved generalforsamling 2012 har alle meddelt, at de er villige til atter at stille sig til rådighed for dirigentkollegiet ved generalforsamling I forhold til 2012 mangler der således et medlem af dirigentkollegiet Der fremkom forskellig forslag til hvem der kan spørges. Sekretariatet går videre med dette. g) Program indledende oplægsholder? Bestyrelsen besluttede at høre Poul Nyrup om han vil være villig til at indlede generalforsamlingen 2014 med et oplæg om emner som psykiatri og socialt udsatte m.m. og gerne inddrage fagforeningsperspektivet. Ad 5. Foreningsreformen Rie Rasmussen fokuserede indledningsvis på læren af de to første faser af foreningsreformen, hvor der i fase 1 havde været en hel del medlemsdebat, mens der i fase 2 næsten ikke havde været nogen. Bestyrelsen drøftede dette. Zenia Børsen fandt, at der ud over de forklaringer, som der var peget på i oplægget, også kunne være den simple forklaring, at medlemmerne generelt er tilfredse med, hvordan DP fungerer. Signe Hjortkjær mente snarere at det skyldes, at det er svært stof, som interesserer bestyrelsen mere end medlemmerne. Merete Strømming var enig og fandt, at det understøttede signalet om at medlemmerne gerne vil have bestyrelsen til at tage ledelsesopgaven på sig fuldt ud og lade medlemmerne netværke med dem de nu vil netværke med. Rie Rasmussen tilføjede at mange medlemmer opfatter sig selv som kunder i en servicebutik og dem skal DP også kunne rumme.

3 Rie Rasmussen pointerede, at den centrale udfordring for bestyrelsen nu er hvordan demokratiet bedst muligt kan understøtte medlemmernes behov og de rigtige resultater. Bestyrelsen tilsluttede sig dette, det vil sige hvordan man kan bringe de demokratiske strukturer i DP til at arbejde for konkrete resultater til gavn for medlemmerne. Bestyrelsen drøftede herefter de tre konkrete forslag i oplægget. Ad forslag 1 om øget projektorganisering og nedlæggelse af faste udvalg Bestyrelsen fandt at det er vigtigt i det videre arbejde med forslaget at lægge vægt på, at arbejdet på alle de politikområder, der i dag er placeret i faste udvalg, stadig skal løftes, men på en mere effektiv og mere opgavebaseret måde, hvor det er resultaterne der er i fokus frem for mødestrukturen. Zenia Børsen var uenig i at UFU skulle være blandt de udvalg, der foreslås nedlagt. Signe Hjortkjær pegede på at det også handler om at Dansk Psykolog Forening har bevæget sig fra at være en lille fagforening til at blive større og derfor er nødt til at tilpasse organiseringen af arbejdet og gøre nogle ting anderledes. Der var enighed i bestyrelsen om at arbejde videre med forslaget og i den forbindelse at lægge vægt på at opgaverne stadig skal løses med organiseres på en anden måde. Ad forslag 2 om at foreslå en forlængelse af GF-perioden til 3 år og indføre en professionel bestyrelsesuddannelse af bestyrelsen Bestyrelsen fandt at det ville være godt med længere tid mellem to GF er, som ville kunne medføre bedre og mere sammenhængende tid til bestyrelsesarbejdet og frigøre sekretariatsressourcer til andre ting. Der arbejdes videre med forslaget, idet der i den forbindelse også tages højde for forskellige afledte spørgsmål, så som hvad det vil betyde for budgetkompetencen, valg af studentermedlemmer til bestyrelsen og andet. Ad forslag 3 om at styrke netværksdannelsen Forslaget blev drøftet. Bestyrelsen kunne tilslutte sig hensigten om at gøre det lettere for medlemmerne at danne nye netværk eller fjerne formelle hindringer i eksisterende netværk og andre decentrale enheder der måtte ønske det. Sekretariatet blev bedt om komme med forslag til hvilken procedure, der så skulle gælde for at få bevilget penge til en netværksaktivitet eller lign. Bestyrelsen drøftede herefter processen for det videre fase 3 forløb frem til GF. Næste skridt er at de tre konkrete forslag til ændringer fremlægges til drøftelse på Fomandskollegiemødet den 6. december.

4 Der var endvidere tilslutning til at afholde debatmøder i nogle af de større byer og til at skrive et nyt hyrdebrev direkte til alle medlemmer, samt at holde rådsmøder med formændene for henholdsvis alle sektioner, kredse og selskaber inden GF. Der arbejdes videre med de forskellige idéer til medlemsinvolverende tiltag. Ad 6. Psykologkampagnen Monica Lorenzo Pugholm og Bjarke Schlechter gennemgik de mange aktiviteter som Psykologkampagnen har gennemført og sat i søen og de væsentligste resultater der kan ses af kampagnen på nuværende tidspunkt.. Bestyrelsen takkede for et flot oplæg. Bestyrelsen havde en indledende drøftelse af, hvordan Psykologkampagnens arbejde fremover kan blive forankret i Dansk Psykolog Forenings medlemstilbud. Der var enighed om nødvendigheden af, også i fremtiden, at arbejde for at brede forestillingen om hvad psykologfaget er ud, både i forhold til nyuddannede, ledige og potentielle arbejdsgivere. Afslutningsvis orienterede Marie Zelander om sekretariatsmæssige dispositioner i forhold til Psykologkampagnen og Forhandlingsgruppen. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad 7. Konstituering af faste udvalg i Akademikerne (AC) indstilling af medlemmer og eksterne repræsentanter Rie Rasmussen orienterede om, at faste udvalg i Akademikerne som konsekvens af formandsvalget i Akademikerne, skal konstitueres pr. 1. januar Der forelå derfor indstillinger af medlemmer til de udvalg, hvor DP er repræsenteret. Bestyrelsen besluttede at indstille Arne Grønborg Johansen til Forbrugsforeningens repræsentantskab og Marie Zelander til Væksthus for Ledelse. Vedrørende indstilling af repræsentant til Forsknings- og Uddannelsespolitisk Udvalg blev det besluttet at høre Universitetssektionen forinden indstilling. Det er Akademikernes bestyrelse, som beslutter den endelige udvalgskonstituering. Ad 8. Ændring af gebyr for EuroPsy diplomet udsat fra BM Bestyrelsen besluttede, at gebyret for EuoPsy certificering forhøjes til kr. for medlemmer og til kr. for ikke-medlemmer. Forhøjelsen er begrundet i bidragsstigningen på kr. om året til EFPA for at bevare retten til at udstede diplomerne. Ad 8.a. Indstilling af repræsentant til EFPA's Operational Support Network Marie Zelander orienterede om at EFPAs generalforsamling i juli 2013 havde besluttet, at ændre det hidtidige EFPA Secretaries General Network til EFPA Operational Support Network blandt andet for at knytte netværket tættere til EFPA.

5 Bestyrelsen besluttede, at Marie Zelander indstilles som Dansk Psykolog Forenings repræsentant til netværket. Hvis opgaverne i netværket bliver mere omfattende, end hvad der normalt forventes i et frivillig netværk, inddrages bestyrelsen med henblik på at tage stilling til den fortsatte repræsentation. Ad 9. Møde med formanden for Selvstændige Psykologers Sektion (SPS), Kirsten Bjerregaard Udsat til næste møde. Ad 10. Gårdrenoveringsprojekt Stockholmsgade Marie Zelander orienterede kort om, at projektets formål, som er at sikre bortledning af regnvand fra gården i Stockholmsgade og dermed forebygge, at kælderen igen bliver oversvømmet ved eventuelt fremtidige skybrud. Projektet vil, i givet fald, skulle finansieres af Bistandsfonden og skønnes at ville koste mellem 1,2 og 1,8 mio. kr. eksklusiv moms. Hertil kommer rådgiverhonorar, som vurderes at andrage kr. eksklusiv moms. Forrentningen af den værdiforøgelse projektet giver ejendommen i Stockholmsgade tillægges den husleje som Dansk Psykolog Forening betaler til Bistandsfonden. Bestyrelsen godkendte, at der kan arbejdes videre og indhentes et egentligt tilbud på projektet. Ad 11. Temaplan Der blev gjort opmærksom på, at 1. konstituerende møde i bestyrelsen i generalforsamlingsperioden , den 11. april 2014 er tilføjet temaplanen. Bestyrelsen tog temaplanen til efterretning. Ad 12. Orientering om pjece om psykologers tavshedspligt Pjecen fik ros og blev taget til efterretning. Ad 13. Orienteringssager a. Nyt fra formanden Ikke noget. b. Nyt fra sekretariatet Ikke noget. c. Kommunikation og presse Mette Holsøe orienterede om arbejdet med ny hjemmeside, som forventes klar i slutningen af december måned Bestyrelen vil få vist det nye layout på bestyrelsesmødet den 18. december. Mette orienterede videre om, at journalisten bag artiklerne om de stressede psykologer havde erkendt, at de byggede på et fejlagtigt grundlag og havde undskyldt.

6 Endelig oplyste Mette, at det forventes, at Jyllands Posten vil bringe en artikel om ventetidsundersøgelsen søndag den 17. november d. Blå sider Ikke nogen. Ad 14. Eventuelt Malene Hollmann orienterede om studiefremdriftsreformen 2014, som betyder, at universiteterne bliver pålagt krav om at få de studerende endnu hurtigere gennem studierne. Bestyrelsen udtrykte bekymring over udviklingen. Malene Hollmann fremsender materiale om sagen til Rie Rasmussen og det overvejes om og i givet fald hvordan DP skal reagere. Rie Rasmussen orienterede om nedsættelse af arbejdsgruppe vedrørende psykologer og specialpsykologer i psykiatrien. Bestyrelsen tog orienteringerne til efterretning. Ad 15. Evaluering af mødet Mødet blev evalueret. Referent: Susanne Hørdam

13. møde, 20. juni 2013

13. møde, 20. juni 2013 13. møde, 20. juni 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Lotte Ahrensbach, Henriette Stick, Merete Strømming, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen, Malene Hollmann og

Læs mere

10. møde, 20. marts 2013

10. møde, 20. marts 2013 10. møde, 20. marts 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark (til klokken 12:00), Henriette Palner Stick (fra klokken 12:00), Lotte Ahrensbach, Rikke

Læs mere

5. møde i bestyrelsen, 28. september 2012

5. møde i bestyrelsen, 28. september 2012 5. møde i bestyrelsen, 28. september 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Merete Strømming, Zenia Børsen, Signe Hjortkjær, Karen Vedel og Malene

Læs mere

14. møde, 29. august 2013

14. møde, 29. august 2013 14. møde, 29. august 2013 Til stede: Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Jan Rimau og Karen

Læs mere

Bestyrelsen gennemgik herefter udkastet til beretning og kom med forslag til tilføjelser og præciseringer.

Bestyrelsen gennemgik herefter udkastet til beretning og kom med forslag til tilføjelser og præciseringer. 17. møde, 18. december 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Metere Strømming, Rikke Halse, Signe Hjort

Læs mere

15. møde, 4. oktober 2013

15. møde, 4. oktober 2013 15. møde, 4. oktober 2013 Til stede: Rie Rasmussen, Claus Wennermark, Merete Strømming, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen, Jan Rimau, Malene Hollmann og Karen Vedel. Under behandlingen af punkt

Læs mere

4. møde i bestyrelsen, 29. august 2012

4. møde i bestyrelsen, 29. august 2012 4. møde i bestyrelsen, 29. august 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rie Rasmussen, Rikke Halse, Zenia Børsen, Signe Hjortkjær,

Læs mere

4. Bestyrelsens porteføljestyring Ikke noget.

4. Bestyrelsens porteføljestyring Ikke noget. Referat af 17. møde i bestyrelsen 19. januar 2018 klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, København Ø og 18. møde i bestyrelsen 20. januar 2018 på Copenhagen Admiral Hotel, Tolbodgade

Læs mere

11. møde, 22. april 2013

11. møde, 22. april 2013 11. møde, 22. april 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Merete Strømming, Rikke Halse (fra punkt 7.c), Signe Hjortkjær

Læs mere

Referat af 18. møde i bestyrelsen, torsdag den 10. december 2015, klokken 15:00 20:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 18. møde i bestyrelsen, torsdag den 10. december 2015, klokken 15:00 20:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 18. møde i bestyrelsen, torsdag den 10. december 2015, klokken 15:00 20:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Marie Zelander, Lis Ethelberg, Martin Kaag, Mette Holsøe og Susanne Hørdam. Under punkt 4 deltog også Ole Anders Nielsen

Fra sekretariatet deltog: Marie Zelander, Lis Ethelberg, Martin Kaag, Mette Holsøe og Susanne Hørdam. Under punkt 4 deltog også Ole Anders Nielsen Referat af 19. møde i bestyrelsen fredag den 15. januar 2016 klokken 9:00 16.00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø og lørdag den 16. januar 2016 klokken 10:00 16:00, på Hotel

Læs mere

6. møde, 14. november 2012

6. møde, 14. november 2012 6. møde, 14. november 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Lotte Ahrensbach, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Malene Hollmann og Karen Vedel. Fra sekretariatet deltog:

Læs mere

Referat af 21. møde i bestyrelsen, 24. februar 2016 klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 21. møde i bestyrelsen, 24. februar 2016 klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 21. møde i bestyrelsen, 24. februar 2016 klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne Grønborg Johansen,

Læs mere

Referat af 17. møde i bestyrelsen, tirsdag den 10. november 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 17. møde i bestyrelsen, tirsdag den 10. november 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 17. møde i bestyrelsen, tirsdag den 10. november 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 23. juni 2014

Referat af bestyrelsesmøde 23. juni 2014 Referat af bestyrelsesmøde 23. juni 2014 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Birgit Tamberg Andersen, Claus Wennermark, Merete Strømming, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen,

Læs mere

Referat af 14. møde i bestyrelsen 29. september 2017 klokken 9:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 14. møde i bestyrelsen 29. september 2017 klokken 9:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 14. møde i bestyrelsen 29. september 2017 klokken 9:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. september 2014

Referat af bestyrelsesmøde 4. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde 4. september 2014 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Birgit Tamberg Andersen, Camilla Wulf Andersen, Claus Wennermark, Irene Christiansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2014 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Birgit Tamberg Andersen, Camilla Wulf Andersen, Claus Wennermark, Irene Christiansen, Merete

Læs mere

Referat af 16. møde i bestyrelsen, fredag den 2. oktober 2015, klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 16. møde i bestyrelsen, fredag den 2. oktober 2015, klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 16. møde i bestyrelsen, fredag den 2. oktober 2015, klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Birgit

Læs mere

Referat af 15. møde i bestyrelsen og bestyrelsesseminar november 2017 på First Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk

Referat af 15. møde i bestyrelsen og bestyrelsesseminar november 2017 på First Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk Referat af 15. møde i bestyrelsen og bestyrelsesseminar 3. 4. november 2017 på First Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat af 16. møde i bestyrelsen 13. december 2017 fra klokken 15:00 22:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 16. møde i bestyrelsen 13. december 2017 fra klokken 15:00 22:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 16. møde i bestyrelsen 13. december 2017 fra klokken 15:00 22:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk

Læs mere

Referat af 2. møde i bestyrelsen mandag den 14. maj 2018 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 2. møde i bestyrelsen mandag den 14. maj 2018 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 2. møde i bestyrelsen mandag den 14. maj 2018 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Amanda Kusk Kjærgaard, Arne Grønborg

Læs mere

2. møde i bestyrelsen, 14. maj 2012

2. møde i bestyrelsen, 14. maj 2012 2. møde i bestyrelsen, 14. maj 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rie Rasmussen, Rikke Halse, Jørgen

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat af 13. møde i bestyrelsen, 31. august 2017 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 13. møde i bestyrelsen, 31. august 2017 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 13. møde i bestyrelsen, 31. august 2017 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne Grønborg Johansen

Læs mere

Referat af 2. møde i bestyrelsen fredag den 10. maj 2018 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 2. møde i bestyrelsen fredag den 10. maj 2018 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 2. møde i bestyrelsen fredag den 10. maj 2018 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk

Læs mere

3. maj PROGRAM FOR MØDET: 1. Velkomst 2. Arbejdsprogram Eventuelt

3. maj PROGRAM FOR MØDET: 1. Velkomst 2. Arbejdsprogram Eventuelt 3. maj 2017 Opsamling på møde i Formandskollegiet 28. april 2017 fredag den 28. april 2017, klokken 15:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø I mødet deltog bestyrelsen

Læs mere

Referat af 3. møde i bestyrelsen fredag den 10. juni 2016 klokken 15:00 19:00 på Kolle Kolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse

Referat af 3. møde i bestyrelsen fredag den 10. juni 2016 klokken 15:00 19:00 på Kolle Kolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Referat af 3. møde i bestyrelsen fredag den 10. juni 2016 klokken 15:00 19:00 på Kolle Kolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

1. Velkomst og præsentation Eva Secher Mathiasen bød velkommen og præsenterede kort bestyrelsen for dagsorden og program for det konstituerende møde.

1. Velkomst og præsentation Eva Secher Mathiasen bød velkommen og præsenterede kort bestyrelsen for dagsorden og program for det konstituerende møde. Referat af 1. møde i bestyrelsen fredag den 8. april 2016 klokken 15:00 18:00 og lørdag den 9. april 2016 fra klokken 9:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede:

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

Referat af 15. møde i bestyrelsen, mandag den 31. august 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 15. møde i bestyrelsen, mandag den 31. august 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 15. møde i bestyrelsen, mandag den 31. august 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i ledersektionen afholdt den i DP. 3. Beretning om sektionens virksomhed i det forløbne år.

Referat af generalforsamlingen i ledersektionen afholdt den i DP. 3. Beretning om sektionens virksomhed i det forløbne år. Referat af generalforsamlingen i ledersektionen afholdt den 25-11-2015 i DP. 1. Valg af dirigent. Formand for styrelsen, Hanne Faurschou, forslog Johanne Bratbo som dirigent. Deltagerne tilsluttede sig

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Referat af 4. møde i bestyrelsen, tirsdag den 30. august 2016 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 4. møde i bestyrelsen, tirsdag den 30. august 2016 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 4. møde i bestyrelsen, tirsdag den 30. august 2016 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af 13. møde i bestyrelsen 3. september 2019, klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 13. møde i bestyrelsen 3. september 2019, klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 13. møde i bestyrelsen 3. september 2019, klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl på Comwell Hotel i Kolding

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl på Comwell Hotel i Kolding Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl. 12.00 på Comwell Hotel i Kolding Til stede: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette Frölich, Mogens Hüttel,

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

Referat af 6. møde i bestyrelsen 28. oktober 2016, klokken 10:00 15:00 i DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

Referat af 6. møde i bestyrelsen 28. oktober 2016, klokken 10:00 15:00 i DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V Referat af 6. møde i bestyrelsen 28. oktober 2016, klokken 10:00 15:00 i DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard, Birgit Tamberg

Læs mere

4. Bestyrelsens porteføljestyring Der er ingen bemærkninger til bestyrelsens porteføljestyring.

4. Bestyrelsens porteføljestyring Der er ingen bemærkninger til bestyrelsens porteføljestyring. Referat af 11. møde i bestyrelsen 5. maj 2017 klokken 15:00 18:00 og 6. maj 2017 klokken 9:00 18:00 på Sinatur Hotel Frederiksdal, Frederiksdalvej 360, 2800 Lyngby Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 1 Den 16. marts 2017 Til

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( )

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( ) REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. februar 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Fra sekretariatet: Marie Zelander, Lis Ethelberg, Martin Kaag, Niels Kjeldsen og Susanne Hørdam.

Fra sekretariatet: Marie Zelander, Lis Ethelberg, Martin Kaag, Niels Kjeldsen og Susanne Hørdam. Referat af 1. møde i bestyrelsen/konstituerende bestyrelsesseminar fredag 20. april 2018 klokken 15:00 18:00 og lørdag 21. april 2018 klokken 8:30 14:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart.

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Bestyrelsen Fomars Billund den 18.11.2014 Referat fra bestyrelsesmødet i Fomars Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Afbud: Jan Olsen, VDK Michael Sølvsten,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret.

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Forretningsudvalgsmøde (20082012) Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Deltagere: Preben Jacobsen Carsten Bjørk Olsen Ole Michél Peter RønningBæk Thorben Meldgaard

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Rådet for Specialpsykologuddannelsen Rådsmøde den 10. september 2015 Referat Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 10.09.2015 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-116-15 Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

Til medlemmerne af Psykologis aftagerpanel. Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: 18. august 2014 kl Sted: Mødelokale ØF2A

Til medlemmerne af Psykologis aftagerpanel. Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: 18. august 2014 kl Sted: Mødelokale ØF2A I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Psykologis aftagerpanel M Ø D E R E F E R A T AUGUST 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: mandag den 19. juni 2017 kl. 14.00 16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 Medlemmer: Hanne Simonsen (formand), Anne Marie Bossen Aarøe (næstformand),

Læs mere

3. møde i bestyrelsen, 18. juni 2012

3. møde i bestyrelsen, 18. juni 2012 3. møde i bestyrelsen, 18. juni 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rikke Halse, Zenia

Læs mere

Generalforsamlingen den 20. april 2015 kl. 19 på Maikroen

Generalforsamlingen den 20. april 2015 kl. 19 på Maikroen Dagsorden: Generalforsamlingen den 20. april 2015 kl. 19 på Maikroen Valg af dirigent. 2. Valg af referent, og 2 stk. stemmetællere 3. Præsentation af bestyrelsen. 4. Godkendelse af dagsorden. 5. Forelæggelse

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi.

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi. Referat af bestyrelsesseminariet i Dansk Selskab for Fysioterapi Dato for møde: 25.-27 februar 2016 For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severinkursuscenter Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 2. februar 2015 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Webredaktionsmøde fra kl. 9-10 samme sted.

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 2. februar 2015 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Webredaktionsmøde fra kl. 9-10 samme sted. FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 2. februar 2015 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Webredaktionsmøde fra kl. 9-10 samme sted. Dagsorden Mødt: Referat Sus Falch, Morten Bergholt, Vagn

Læs mere

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Til stede: Regionsrådsmedlemmer: Bent

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl. 10.00 12.30 Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets møde 3. Høring

Læs mere

Selskabsberetning. Ordinær generalforsamling 08.12.11

Selskabsberetning. Ordinær generalforsamling 08.12.11 Selskabsberetning Ordinær generalforsamling 08.12.11 Styrelsen Anegen Trillingsgaard Jesper Thybo Gunvor Brandt Ditte Lammers Vernal Ida Majlund Mikkelsen, kasserer Anne Kloster, sekretær Annette Anbert,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30

Referat. Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl til 14.30 Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 17. maj 2018 kl. 13.00 til 14.30 Tilstede: Ursula Dybmose, KL, formand Joan Prahl, FOA, næstformand Jette Hovedskov, Danske regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Referat Den 19. april 2018

Referat Den 19. april 2018 Glostrup, den 23. april 2018 Referat Den 19. april 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Referat fra 2. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen Torsdag, den 15. september 2011 kl

Referat fra 2. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen Torsdag, den 15. september 2011 kl Til medlemmerne af Rådet for Specialpsykologuddannelsen! " 29. november 2011 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 2. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen Torsdag,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat. Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober Kl. 08:30

Referat. Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober Kl. 08:30 Referat Møde i Arbejdsgruppen om styrelsesvedtægt den 25. oktober 2006 - Kl. 08:30 Sted: Mødelokale 1, Regionshuset, Vejle Deltagere: Jørgen Bundsgaard (formand) Sarah Nørris Christensen Bent Bechmann

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

1. Opfølgning på bestyrelsesseminar februar 2016

1. Opfølgning på bestyrelsesseminar februar 2016 Referat af møde i Bestyrelsen for Dansk Selskab for Fysioterapi Dato for møde: 29. marts 2015, kl. 08.30-11.30. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli Referat af bestyrelsens møde den 21. maj Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli Referat af bestyrelsens møde den 21. maj Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 5. juli 2019 af bestyrelsens møde den 21. maj 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Henrik Funder (fra pkt. 3) Sara Gundelach Vergo Karsten

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

Referat af 9. møde i bestyrelsen 22. februar 2017 klokken 15: februar 2017 klokken 18:00 på Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København K

Referat af 9. møde i bestyrelsen 22. februar 2017 klokken 15: februar 2017 klokken 18:00 på Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København K Referat af 9. møde i bestyrelsen 22. februar 2017 klokken 15:00 23. februar 2017 klokken 18:00 på Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København K Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming,

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2016 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 23-09-2016 10:30 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 8. december 2017 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat til 14. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, Lokale B 232 Mødetidspunkt Kl. 15.30-18.30 Der serveres

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 22. maj Referat fra mødet

Referat. Dato: Tirsdag den 22. maj Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 22. maj 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner Marianne Jensen, Danske

Læs mere