Uddannelsesplan Sorring skole Skolebakken Sorring Silkeborg Tlf.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddannelsesplan Sorring skole Skolebakken Sorring Silkeborg Tlf.:"

Transkript

1 Uddannelsesplan Sorring skole Skolebakken Sorring Silkeborg Tlf.: Sorring skole Skolen er beliggende midt mellem Århus og Silkeborg. Vi har ca. 200 elever fra klasse og er omkring 25 personaler. Skolen er total ny renoveret. Vi arbejder med store klasse og der er fra børn på en årgang. Skolen ligger i et naturskønt område med rig mulighed for såvel indendørs som udendørs aktiviteter, herunder hal, legeplads, skov og boldbaner. Skolen er total nu renoveret. Interaktive tavler i alle lokaler, læringsrum og spændende faglokaler. Læringsstile, klasseledelse og LP-modellen Sorring skole er en folkeskole med meget engagerede lærere og pædagoger. Vi har børn med særlige forudsætninger/problematikker i de normale klasser, hvilket betyder, at man som lærer på Sorring skole skal være kompetent i forhold til at kunne tilrettelægge sin undervisning, så alle børn bliver inkluderet, samt at man kan lave tydelige og strukturerede undervisningsforløb. Sorring skole bruger LP-modellen. Fra 2008 er skolen startet med uddannelse af alt personalet i LP-modellen. Modellen er et systemteoretisk værktøj, der bl.a. er baseret på forskningsresultater. Der arbejdes desuden med læringsstile og bevægelse på alle årgange og i alle fag.

2 Standard for den gode time Sorring skole arbejder ud fra en standard for den gode time. Som studerende på Sorring skole forventes man at arbejde ud fra samme standard, samt at reflektere over egen og observation af andre i forhold til standarden. Standarden for den gode time tilsendes den studerende sammen med skema og øvrige oplysninger. Teamsamarbejde Praktikanter skal være indstillede på at indgå i tæt teamsamarbejde med de øvrige lærere, pædagoger og ledelsen. Der er ofte flere lærere tilstede i undervisningen på samme tid, hvilket kræver, at man skal være villig til at se på egen undervisning sammen med sit team. Sorring skole arbejder med en fælles standard for den gode time. Trivsel Personalet på Sorring skole består af mange kreative og musikalske mennesker. Vi prioriterer trivsel og socialt samvær højt. Det er vigtigt at kunne se det sjove i det daglige arbejde og være anerkendende overfor hinanden. For information om skolens værdisæt og igangværende udviklingsarbejde, se skolens hjemmeside:

3 Sorring skole som praktikskole Samarbejde mellem Sorring skole, læreruddannelsen samt studerende Skolen tager praktikken meget seriøst og indgår i et forpligtende samarbejde med læreruddannelsen. I praksis betyder det, at skolens praktikkoordinator deltager i møder omkring praktikken og læreruddannelsen, og at praktikkoordinator er i tæt kontakt med praktikansvarlige på læreruddannelsen. Vi modtager gerne og har erfaringer med studerende fra alle årgange. Lærerstuderende med tilknytning til skolen er også meget velkomne til at deltage i skolehjemsamarbejde og møder, som ligger uden for praktikken. Praktikkens organisering Praktikansvarlige: Skoleleder Anne Holmgård Tlf.: Mail: anne.holmgard@silkeborg.dk Forventningsbreve Forventningsbreve mailes til den praktikansvarlige. Praktikskema og Intromøde Når forventningsbrevene er modtaget, finder den praktikansvarlige det bedste praktiklærer match i forhold til den studerenes ønsker og linjefag. Den studerende vil modtage skema og øvrige informationer på mail, og den studerende kan også her kommentere og komme med særlige ønsker. De studerende indkaldes herefter til et intromøde. På velkomstmødet vil de studerende blive præsenteret for skolen og få en rundvisning, ligesom praktiske foranstaltninger som udfyldelse af straffeattest, børneattest, udlevering af koder til intranet også vil foregå på mødet. Praktiklærere De fleste af skolens lærere er rutinerede praktiklærere, der meget gerne vil indgå i et forpligtende samarbejde med de lærerstuderende. Praktiklærerne har kun lærerstuderende i deres linjefag, eller i fag som de har linjefagskompetencer i.

4 Samarbejde med studerende Den første kontakt mellem studerende og praktiklærere Når skemaet ligger fast, er det de studerendes ansvar at tage den første kontakt til praktiklærerne med henblik på at få planlagt et forberedelsesmøde samt et møde omkring før-vejledning. Det kan ske under før-praktikken, men det er også mulighed at maile til praktiklærerne. Praktiklærernes mailadr. vil fremgår at de praktikpapirer som den studerende har modtaget på mail fra den praktikansvarlige. Forventninger til samarbejde Det forventes, at de studerende deltager der, hvor deres praktiklærere er mødedeltager eller ved andre relevante møder. Det være sig gårdvagter, teammøder, fælles forberedelse, lærermøder, K-møder, møder med PPR, forældresamarbejde mm. Til før-vejledningen med praktiklærernes koordineres kalenderen, men det er også muligt at orienterer sig om møderne via PersonaleIntra/kalender. Vejledningstimer Såvel praktiklærere samt studerende har ansvaret for indholdet af vejledningstimerne. For at møderne bliver kvalificerede skal der foreligge en dagsorden for møderne mindst 2 dage før. Der aftales fra gang til gang, hvem der har ansvaret for indhold samt udsendelse af dagsorden. Det er vigtigt, at vejledningerne bliver dækkende i forhold til kompetencemålene for praktikperioderne, således at kompetencemålene indgår i forbindelse med planlægningen og gennemførelsen af praktikken på skolen. Studerende på skolen Studerendes status på skolen Vi anser lærerstuderende som studerende, der skal have mulighed for at udøve, udvikle og udfordre deres kompetencer indenfor undervisning samt andre læreropgaver i vekselvirkning med de kompetencer, de har erhvervet på læreruddannelsen og i form af praksiserfaringer. Det betyder også, at der i løbet af studieårene vil blive krævet mere af de studerende.

5 Tilstedeværelse på skolen Praktikken skal ses som et fuldtidsarbejde. De skal forvente en fuld arbejdstidsuge med fuld tilstedeværelse på skolen i 35 timer. Er der emneuge på skolen under praktikken, forventes det at man deltager på lige fod med praktiklæreren. Tilrettelæggelse af en arbejdsuge Med udgangspunkt i praktikskemaet samt planlagte møder er det de studerendes opgave sammen med deres praktiklærere at planlægge de enkelte arbejdsuger. De kan fx indeholde: Strukturering af arbejdsugen Individuel samt fælles forberedelse af 12 lektioners undervisning med såvel gruppe som praktiklærer Forberedelse af møder samt vejledning Observation af undervisning. De studerende tager selv initiativ til observationstimer. Vejledning med praktiklærere Møder Samarbejde med forældre, herunder ugeplaner på Intra Dokumentation af praktik, fx studiejournal, eksamensopgave. Hvis de studerende har behov for filme/fotografere eleverne, skal forældrene orienteres gennem ForældreIntra, så de har mulighed for at sige fra. Kompetenceudvikling, eksempelvis at sætte sig ind i relevant brug af skolens it-udstyr Tid til refleksion Sygemelding De lærerstuderende kontakter praktiklærerne samt de øvrige studerende i gruppen telefonisk senest kl ved sygdom.

6 Krav til de lærerstuderende Kommunikation: Da skolens intranet er det centrale samarbejdsmedie på Sorring skole, forventer vi, at de studerende dagligt orienterer sig på PersonaleIntra. Det forventes desuden, at de studerende også uden for praktikugerne kommunikerer med skolen og personale via PersonaleIntra, fx i forbindelse med planlægning af praktikken og i kommunikation med forældrene. Undervisningsplan: Efter det første møde med praktiklærerne, hvor undervisningsemner og fagområder er blevet aftalt, og hvor de studerende har fået hjælp til at finde relevant materiale, forventes det, at de studerende udarbejder en foreløbig skriftlig plan for hvert enkelt af deres undervisningsfag med læringsmål og aktiviteter, samt materialehenvisninger. Planen kan evt. laves og tilrettelægges i Meebook. Planen skal ligge klar mailes mindst 5 dage før egen praktikken starter. Planen skal skabe grobund for vejledningsmøderne. Praktiklærerne kan løbende kontaktes i processen. Fokuspunkter: Det forventes, at den studerende har 2-3 klart formulerede fokuspunkter for praktikken. Fokuspunkterne skal skrives ind i praktikjournalen, ligesom den studerende skal redegøre for fokuspunkterne til vejledningen. Den studerende kan også forud for vejledningen bede om hjælp til at få indsnævret fokuspunkterne. Under observation af andres undervisning forventes det, at de studerende tager noter, og at praktikgruppen efterfølgende bruger tid i praktikgruppen på at give respons og reflektere over undervisningen og observationspunkterne. Det er vigtigt, at de studerende kender hinandens fokuspunkter, så observationer kan foretages med udgangspunkt i disse. Det forventes, at de studerende kan bruge den undervisningserfaring, vejledning, respons og anden læring de får undervejs i praktikperioden, så der sker en udvikling i forhold til deres fokuspunkter. Forberedelse: Det er en klar forventning, at de studerende møder velforberedte op til både undervisning, møder og vejledning. Det betyder, at de studerende har forberedt sig ud fra aftaler, der er lavet med deres praktiklærer eller praktikgruppe. Forud for møder har de studerende læst og forberedt sig på dagsordenen. IT som værktøj: Vi forventer, at de studerende behersker IT, så der kan arbejdes med relevant hard- og software. Tavshedspligt: De studerende vil i løbet af praktikperioden få mange informationer, der vil give dem indsigt i elevers og familiers personlige forhold. Det er meget vigtigt, at de studerende husker på, at de har tavshedspligt og overholder denne!

7 Kvalitetssikring og udvikling af praktikken Evaluering af praktikanter Praktiklærerne evaluerer løbende praktikken med de lærerstuderende, ligesom de er forpligtet på at give de studerende en midtvejsevaluering med udgangspunkt i begrundelsesskemaet. Hvis der er tvivl, om den studerende kan bestå praktikken, indkalder praktikskolen den studerende til en særlig status samtale. Formålet med den særlige statussamtale er at gøre den studerende det klart, hvilke forhold der peger mod ikke bestået og hjælpe den studerende til at forstå, hvad der skal til for at ændre på disse forhold, I forbindelse med praktikkens afslutning udfylder praktiklærerne begrundelsesskemaet og gennemgår skemaet med den studerende. Sorring skole glæder sig meget til, at møde dig i praktik på vores skole!

8 Plan for praktik på niveau 1 Didaktiske kompetencer At du opnår indsigt i didaktikkens betydning for elevernes læring. At du oplever samarbejdet om didaktiske overvejelser med kollegaer værdifuldt. Du bliver inddraget i praktiklærers didaktiske overvejelser i forbindelse med din forpraktik. Din/dine praktiklærer(e) vil vejlede dig i dine didaktiske overvejelser, og de vil støtte dig i din planlægning, klasse, årgang og særlige hensyn. Praktiklæreren gør opmærksom på elever med specielle forudsætninger og problematikker fagligt og socialt. Praktiklæreren viser bl.a. sin egen årsplan og uddyber, hvordan den er blevet til. Relations- og samarbejdskompetencer: Kunne beskrive, hvad klasseledelse er ud fra egen erfaring samt observationer. Kunne beskrive, hvornår klasseledelse lykkes. Være åben og initiativtager til at danne relationer til elever samt åben overfor elevers initiativ til at danne relation til dig. Klasseledelse: Du får indblik i klasseledelse via dine observationer. Et punkt til vejledning kan være en dialog omkring klasseledelse, og hvordan vi lærer os klasseledelse. Du vil selv drage dine første erfaringer med at effektuere klasseledelse. Relationsarbejde: Du vil i mødet med eleverne samle empiri samt erfaring. Du vil sammen med dine praktiklærere til vejledning reflektere over dine oplevelser samt blive udfordret i at arbejde videre med relationsarbejdet. Plan for praktik på niveau 2 Didaktiske kompetencer Kunne præsentere og gøre egne forestillinger om undervisningsforløb anvendeligt. Samarbejde med medstuderende samt praktiklærere omkring didaktiske processer. Kunne gennemføre og evaluere eget didaktisk forløb. Udgangspunkt for praktikken er dine egne didaktiske overvejelser. Vejledningen vil hovedsageligt tage udgangspunkt i dette. Relations- og samarbejdeskompetencer: Kunne tænke klasseledelse ind i din planlægning af undervisningsforløb.

9 Få en forståelse for relationens betydning. Klasseledelse: Du vil i undervisningen skulle navigere i flere facetter af din klasseledelse i forhold til konkrete undervisningsforløb. Du skal reflektere over egen samt medstuderendes klasseledelse. Relationsarbejde: Hvor du sammen med dit team skal analysere og vurdere, hvordan du oplever relationer mellem elever, elevgrupper, dig og eleverne. Du vil møde høre om eller møde PPR eller andre støttefunktioner i skolen. Plan for praktik på niveau 3 Didaktiske kompetencer: En tydelig kobling mellem didaktik, klasseledelse og relationsarbejde. Blive kvalificeret i at vurdere og evaluere, når didaktik skaber læring for eleverne. Sammenhæng mellem didaktikken og den enkelte elevs læringsmål bliver mere konkret. Dette skal afspejles i planlægningen, udførelse samt evaluering af undervisningen. Relations- og samarbejdskompetencer: - Kunne nuancere og redegøre for klasseledelse. - Kunne klasselede. - Kunne støtte den enkelte elevs aktive deltagelse i undervisningen og klassens sociale liv. - Kunne reflektere og analysere og drage foreløbige konklusioner ud af rationelle hændelsesforløb. - Kunne kommunikere med forældre om elevers skolegang. Klasseledelse: Der vil være mere fokus på dine egne forudsætninger og vejledning i klasseledelse vil være omdrejningspunkt. Hvordan ser du dig selv tage klasserumsledelsen og hvordan ønsker du at videreudvikle dine kompetencer herfor? Relations arbejde: Vejledningen vil i højere grad omhandle, hvordan du arbejder med relationer. Det forventes, at du medtænker relationers betydning for din lærergerning og de læringsmiljøer, som du er med til at skabe. Dette i samarbejde med din praktiklærer

Resenbro Skole. Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode. Resenbro Skole Skellerupvej Silkeborg. Tlf.:

Resenbro Skole. Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode. Resenbro Skole Skellerupvej Silkeborg. Tlf.: Resenbro Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Resenbro Skole Skellerupvej 16 8600 Silkeborg Tlf.: 89 70 25 76 http://resenbro.skoleporten.dk Resenbro skole Resenbro Skole er en et-sporet skole

Læs mere

KRAGELUND SKOLE. Uddannelsesplan. Kragelund Skole som læreruddannelsessted. Kragelund Skole. Frederiksdalvej 9. 8600 Silkeborg

KRAGELUND SKOLE. Uddannelsesplan. Kragelund Skole som læreruddannelsessted. Kragelund Skole. Frederiksdalvej 9. 8600 Silkeborg KRAGELUND SKOLE Uddannelsesplan Kragelund Skole som læreruddannelsessted Kragelund Skole Frederiksdalvej 9 8600 Silkeborg 89 70 42 76 http://funder-kragelund-skoler.skoleporten.dk/sp Kære lærerstuderende

Læs mere

Ans Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Ans Skole Teglgade Ans By Tlf.: ansskole.skoleporten.dk

Ans Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Ans Skole Teglgade Ans By Tlf.: ansskole.skoleporten.dk Ans Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Ans Skole Teglgade 20 8643 Ans By Tlf.: 8970 2360 ansskole.skoleporten.dk Ans Skole- præsentation- velkommen til Ans Skole Kære studerende. Velkommen

Læs mere

Dybkærskolen. Uddannelsesplan. 1., 2. & 3. praktikperiode

Dybkærskolen. Uddannelsesplan. 1., 2. & 3. praktikperiode Dybkærskolen Uddannelsesplan 1., 2. & 3. praktikperiode Velkommen til Dybkærskolen Kære studerende. Velkommen til Dybkærskolen. Vi ser frem til at samarbejde med dig, og vil bestræbe os på at skabe de

Læs mere

Uddannelsesplan. Skægkærskolen som uddannelsested

Uddannelsesplan. Skægkærskolen som uddannelsested Uddannelsesplan Skægkærskolen som uddannelsested Skoleleder Peter Mortensen (PM): peter.mortensen@silkeborg.dk Viceskoleleder Asger Skov Nielsen (AN):asgerskov.nielsen@silkeborg.dk Praktikkoordinator Lasse

Læs mere

Uddannelsesplan Dejbjerglund Efterskole

Uddannelsesplan Dejbjerglund Efterskole Uddannelsesplan Dejbjerglund Efterskole Skoleleder Kjeld Lykke Christiansen (KC): kc@dejbjerglund.dk Viceskoleleder Gitte Christiansen(GL): gl@dejbjerglund.dk Praktikkoordinator Kjeld Lykke Christiansen

Læs mere

Uddannelsesplan for Gjellerupskolen

Uddannelsesplan for Gjellerupskolen Uddannelsesplan for Gjellerupskolen Grundoplysninger: Gjellerupskolen Skolebakken 4 7400 Herning Herning Kommune Telefon: 96287150 Skoleleder: Erik Tangen Søgaard - gjees@herning.dk Pædagogisk viceskoleleder/praktikansvarlig:

Læs mere

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17 UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen Skoleåret 2016/17 Uddannelsesplaner for praktiksamarbejde Praktiske oplysninger Praktikansvarlig: Ole Mørk Olmoer@buf.kk.dk Praktikkoordinator: Pia Linder Petersen ppbella07@yahoo.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Mølleskolen i Ry

Uddannelsesplan for Mølleskolen i Ry Uddannelsesplan for Mølleskolen i Ry Indhold: 1) Velkommen 2) Grundoplysninger 3) Skolens kultur og særkende 4) Praktik, organisering og formalia 5) Kompetencemål for praktik på niveau 1-3 6) Andre gode

Læs mere

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau.

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau. Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau. Kære studerende Velkomment il Blicherskolen. Vi håber, du vil opleve vores skole som et godt sted for både elever og personale. Vi ser os

Læs mere

HAMMERUM SKOLE Uddannelsesplan for praktik

HAMMERUM SKOLE Uddannelsesplan for praktik HAMMERUM SKOLE Uddannelsesplan for praktik Hammerum Skole Hammerum Hovedgade 1 7400 Herning Tlf. 96 28 75 50 E-mail: hammerumskole@herning.dk Skoleleder Karen Skyum - hamks@herning.dk Viceinspektør Henning

Læs mere

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Krogårdskolen Adresse Skoleager 1, 2670 Greve Webadresse: www.krogaaardskolen.dk Telefon: 43 97 31 35 Kontaktoplysning generelt: krogaardskolen@greve.dk

Læs mere

Velkommen til Bording Skole. Kære studerende.

Velkommen til Bording Skole. Kære studerende. Velkommen til Bording Skole. Kære studerende. Velkommen til Bording Skole. Vi ser frem til at samarbejde med dig, og vil bestræbe os på at skabe de bedste forudsætninger og rammer for din praktikperiode

Læs mere

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 2. niveau.

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 2. niveau. Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 2. niveau. Kære studerende Velkomment il Blicherskolen. Vi håber, du vil opleve vores skole som et godt sted for både elever og personale. Vi ser os

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Kultur og særkende På Niels Ebbesen Skolen prioriterer vi et godt samarbejde med de studerende, hvor vi forsøger at skabe de optimale forhold,

Læs mere

Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være et sted, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil.

Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være et sted, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Praktikskole: Praktikniveau: Den danske Design- og Håndværksefterskole Skolebyen 11 6900 Skjern 97 35 40 44 dhe@dhe.dk 3. niveau Skolens værdigrundlag Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være

Læs mere

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.:

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.: Uddannelsesplan Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Indhold Uddannelsesplan - Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Præsentation af Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Ansvar for praktikken

Læs mere

Kære praktikanter. Velkommen til Ulstrup skole. 1. Om Ulstrup skole. 2. Praktik, organisering og formalia

Kære praktikanter. Velkommen til Ulstrup skole. 1. Om Ulstrup skole. 2. Praktik, organisering og formalia Ulstrup Skole Kære praktikanter. Velkommen til Ulstrup skole. Hovedgaden 58 8860 Ulstrup Tlf. 8964 2800 Vi er glade for at have studerende på skolen og ønsker, at I får en positiv og lærerig praktikperiode.

Læs mere

Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen.

Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen. Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen. Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler,

Læs mere

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 1 Læreruddannelserne på Metropol og UCC. Virum Skoles praktikuddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig): Pia Garde: pg@virumskole.dk Troels

Læs mere

Uddannelsesplan for Korsvejens Skole for lærerstuderende i praktik fra professionshøjskolen Metropol og UCC, praktikniveau 3, 2016/2017

Uddannelsesplan for Korsvejens Skole for lærerstuderende i praktik fra professionshøjskolen Metropol og UCC, praktikniveau 3, 2016/2017 Uddannelsesplan for Korsvejens Skole for lærerstuderende i praktik fra professionshøjskolen Metropol og UCC, praktikniveau 3, 2016/2017 Kontaktoplysninger Korsvejens Skole Tårnbyvej 1-3 2770 Kastrup Telefon:

Læs mere

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon mail Webadresse Solsideskolen Kirke Alle 7, 9400 Nørresundby 98 17 23 40 kontoret.851052@skolekom.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Skovbakkeskolen - 1. niveau

Uddannelsesplan Skovbakkeskolen - 1. niveau Uddannelsesplan Skovbakkeskolen - 1. niveau Kultur og særkende Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler, 1 privat byskole samt 4 landskoler tilkoblet praktikken. Det er en lille kommune,

Læs mere

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Uddannelsesplan 2015-16 2. praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Forord En praktikskoles uddannelsesplan skal godkendes på baggrund af kvalitetskrav. I

Læs mere

Uddannelsesplan på Syvstjerneskolen

Uddannelsesplan på Syvstjerneskolen Uddannelsesplan på Syvstjerneskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Skoleleder Ulla Andersen, uda@furesoe.dk, tlf. 7235 7000 Syvstjerneskolen samarbejder med

Læs mere

Uddannelsesplan Langelands Efteskole

Uddannelsesplan Langelands Efteskole Uddannelsesplan Langelands Efteskole 1. Skolen som uddannelsessted Langelands Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Institutionens formål er at drive en fri og uafhængig efterskole

Læs mere

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Uddannelsesplan 2016-17 3. praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Forord En praktikskoles uddannelsesplan skal godkendes på baggrund af kvalitetskrav. I

Læs mere

Uddannelsesplan for Strøbyskolen

Uddannelsesplan for Strøbyskolen Uddannelsesplan for Strøbyskolen Uddannelsesplanen giver en kort beskrivelse af praktikskolen og hvordan der arbejdes med at uddanne den lærerstuderende. Præsentation af Strøbyskolen Strøbyskolen er en

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande. Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Jan Moth: 30258672 Jan.Moth@skolekom.dk

Læs mere

Uddannelsesplan. Gødvadskolen som uddannelsessted

Uddannelsesplan. Gødvadskolen som uddannelsessted GØDVADSKOLEN Harsnablundvej 1-7 8600 Silkeborg goedvad.skole@silkeborg.dk www.goedvadskolen.silkeborg.dk 8970 2820 Uddannelsesplan Gødvadskolen som uddannelsessted Denne uddannelsesplan er måske dit første

Læs mere

Tagensbo skoles uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik

Tagensbo skoles uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik Tagensbo skoles uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Praktikansvarlig: Skoleleder Jeanne Jacobsen Mail: jejaco@tgb.kk.dk Tlf: 82565580 Skolen som

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon:47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolen som uddannelsessted Stenløse Privatskole fungerer som praktikskole

Læs mere

Uddannelsesplan. Gjessø Skole

Uddannelsesplan. Gjessø Skole Gjessø Skole, Brandevej 6, 8600 Silkeborg, Tlf.: 89702880, E-mail: gjessoeskole@silkeborg.dk Uddannelsesplan Gjessø Skole Indhold: Præsentation af Gjessø Skole Praktikken Arbejdet med kompetencemålene

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon: 47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolens adresse Dam Holme 1-5 3660 Stenløse Skolen som uddannelsessted Stenløse

Læs mere

UDDANNELSESPLAN FOR DET KONGELIGE VAJSENHUS

UDDANNELSESPLAN FOR DET KONGELIGE VAJSENHUS UDDANNELSESPLAN FOR DET KONGELIGE VAJSENHUS 1. Skolen som uddannelsessted Som uddannelsessted vil I som studerende opleve et læringsmiljø, der er præget af engagerede lærere. Vi ønsker på bedste vis, at

Læs mere

Kære 4. års studerende på 3. niveau. Gudenaadalens Efterskole byder dig velkommen, og vi ser frem til et godt og lærerigt samarbejde.

Kære 4. års studerende på 3. niveau. Gudenaadalens Efterskole byder dig velkommen, og vi ser frem til et godt og lærerigt samarbejde. Kære 4. års studerende på 3. niveau Gudenaadalens Efterskole byder dig velkommen, og vi ser frem til et godt og lærerigt samarbejde. Skolen: Gudenaadalens Efterskole (GE) er en Grundtvig/Koldsk efterskole,

Læs mere

Bjergsnæs Efterskoles uddannelsesplan for lærerstuderende 2015/16

Bjergsnæs Efterskoles uddannelsesplan for lærerstuderende 2015/16 Bjergsnæs Efterskoles uddannelsesplan for lærerstuderende 2015/16 1. Skolen som uddannelsessted Bjergsnæs Efterskole bygger på Grundtvig og Kolds ideer om livsoplysning set i forhold til nutidens krav.

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Bente Thorsen: Bente@Thorsennet.dk

Læs mere

Stilling Skole, Gramvej 10, 8660 Skanderborg tlf Uddannelsesplan

Stilling Skole, Gramvej 10, 8660 Skanderborg tlf Uddannelsesplan Uddannelsesplan Indholdsfortegnelse: Kultur og særkende... 2 Praktik, organisering og formalia... 2 Begrundelsesskemaet... 3 Kompetencemålene for studerende på første årgang... 4 1. Didaktik... 4 2. Klasseledelse...

Læs mere

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan MØLLEHOLMSKOLEN Trivsel og læring for alle Mølleholmsskolens Uddannelsesplan Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Afdelingsleder: Thomas Pedersen Friis - 43352298,

Læs mere

Uddannelsesplan. Egeskovskolen som praktikskole. 1., 2. og 3. praktikniveau. Egeskovskolen. Vestre Ringvej Bjerringbro

Uddannelsesplan. Egeskovskolen som praktikskole. 1., 2. og 3. praktikniveau. Egeskovskolen. Vestre Ringvej Bjerringbro Uddannelsesplan Egeskovskolen som praktikskole 1., 2. og 3. praktikniveau Egeskovskolen Vestre Ringvej 11 8850 Bjerringbro skole.egeskov@viborg.dk Kultur og særkende som uddannelsessted Værdier og visioner

Læs mere

Skolen er ved at få opført helt nye bygninger, og den eksisterende skole skal efterfølgende renoveres. Byggeriet forventes afsluttet i 2017.

Skolen er ved at få opført helt nye bygninger, og den eksisterende skole skal efterfølgende renoveres. Byggeriet forventes afsluttet i 2017. UDDANNELSESPLAN 1. Brønshøj Skole som uddannelsessted På Brønshøj Skole er der ca. 800 elever og 70 lærere/pædagoger. Overordnet set er eleverne velfungerende, og hovedparten kommer fra en god familiær

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Skolen som uddannelsessted Kompetencemål for praktikfaget Forventninger til praktikkens parter Plan for praktik

Læs mere

Hundslund Skoles uddannelsesplan 2. niveau

Hundslund Skoles uddannelsesplan 2. niveau Hundslund Skoles uddannelsesplan 2. niveau Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler, 1 privat byskole samt 4 landskoler tilkoblet praktikken. Det er en lille kommune,

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau

Uddannelsesplan 1. praktikniveau Uddannelsesplan 1. praktikniveau Hundslund Skole Odder Sidst redigeret oktober 2015 Uddannelsesplan 1. niveau Hundslund Skole Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler,

Læs mere

Uddannelsesplan, Viby Skole

Uddannelsesplan, Viby Skole Viby Skole Den 3. juni 2016 Kirkevej 2 8260 Viby J Telefon: 8713 9160 E-post: vib@mbu.aarhus.dk Hjemmeside: www.viby-skole.dk Uddannelsesplan, Viby Skole 2016-17 Læreruddannelsen i Aarhus 3. praktikniveau

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Skoleleder: Peter Christensen Praktikansvarlig: Linda Ambech, Jeanne Bai og Peter Bærenholdt Tlf. 38 21 09 00 Skolen

Læs mere

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen 20016/20017 Tovshøjskolen som uddannelsessted Tovshøjskolen er en 42 år gammel skole, som ligger i Aarhus Vest. Skoledistriktet omfatter

Læs mere

Ved det indledende møde kobles de studerende på en lærer eller et lærerteam, og sammen tilrettelægges skemaet.

Ved det indledende møde kobles de studerende på en lærer eller et lærerteam, og sammen tilrettelægges skemaet. UDDANNELSESPLAN Hanssted Skole 1. Skolen som uddannelsessted Hanssted Skole har været praktikskole gennem mange år. Det betyder, at såvel elever som lærere er vant til at have besøg flere gange om året

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Signe Nabe-Nielsen: signen@roskilde.dk, Tlf.: 46 31 44 36 Skolen som uddannelsessted

Læs mere

Dyhrs Skole Sct. Mikkelsgade Slagelse

Dyhrs Skole Sct. Mikkelsgade Slagelse Uddannelsesplan for lærerpraktikanter på er en tresporet privatskole med 685 elever. Skolen ligger i Slagelse midtby, en større provinsby i Slagelse Kmune. Skolens personale består af 41 lærere, 4 sekretærer,

Læs mere

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf Mosedeskolen Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, Teresa.kavalaris@gmail.com, tlf. 29826890 Skolen som uddannelsessted I Mosedeskolens pædagogiske platform vægtes

Læs mere

PRAKTIKNIVEAU I LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016. www.ucsj.dk

PRAKTIKNIVEAU I LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016. www.ucsj.dk PRAKTIKNIVEAU I LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016 www.ucsj.dk PRAKTIKNIVEAU I LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016 Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig mod

Læs mere

Brædstrup skole. Uddannelsesplan for skoleåret 16/17. Brædstrup Skole Niels Wonges Vej 7, 8740 Brædstrup 76291688

Brædstrup skole. Uddannelsesplan for skoleåret 16/17. Brædstrup Skole Niels Wonges Vej 7, 8740 Brædstrup 76291688 Brædstrup skole Uddannelsesplan for skoleåret 16/17 Niels Wonges Vej 7, 8740 Brædstrup 76291688 Email: braedstrupskole@horsens.dk Web: http://br.skoleporten.dk/sp 1 Kære studerende. Velkommen til praktik

Læs mere

Uddannelsesplan lærerstuderende

Uddannelsesplan lærerstuderende Uddannelsesplan lærerstuderende Vejgaard Østre Skole Grundoplysninger: Navn: Vejgaard Østre Skole Adresse: Chr. Koldsvej 1, 9000 Aalborg Telefon: 9631 6700 Webadresse: Vejgaardoestreskole.dk Kultur og

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Indledning: Denne uddannelsesplan er lavet i henhold til 13.2 jf. BEK nr. 231 af 8/3-2013. Uddannelsesplanen er et

Læs mere

Uddannelsesplan 2015/2016

Uddannelsesplan 2015/2016 Uddannelsesplan 2015/2016 Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: David Kierulf Andresen Skolen som uddannelsessted: På Gladsaxe Skole har vi ca. 750 elever og er 90

Læs mere

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE.

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. Præsentation af praktikskolen; Bramsnæsvigskolen www.bramsnaesvigskolen.dk 410 elever, 50 ansatte, 2 spor

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen 2016-17 Skolerne er ifølge bekendtgørelsen om Læreruddannelsen 13.2 jf. BEK nr. 231 af 08.03.2013 forpligtet på at udarbejde

Læs mere

* PRAK TIK U D D A N N E L S E S P L A N H V I N N I N G D A L S K O L E N. 1. praktikperiode

* PRAK TIK U D D A N N E L S E S P L A N H V I N N I N G D A L S K O L E N. 1. praktikperiode * PRAK TIK U D D A N N E L S E S P L A N H V I N N I N G D A L S K O L E N 1. praktikperiode Hvinningdalskolen Eidervej 50 8600 Silkeborg Tlf.: 89 70 25 50 hvinningdalskolen.skoleporten.dk 1 Præsentation

Læs mere

Uddannelsesplan. Nørre-Snede Skole som uddannelsessted.

Uddannelsesplan. Nørre-Snede Skole som uddannelsessted. Uddannelsesplan Nørre-Snede Skole som uddannelsessted. Indhold: Præsentation af Nørre-Snede Skole Skolens værdigrundlag Skolens struktur Pædagogisk platform Praktikken Færdighedsmål og Praktikvejledning

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen Indhold Kultur og særkende som uddannelsessted... 1 Praktikkens organisering... 2 Ansvar for praktikken... 2 Samarbejdet med de studerende... 3 Arbejdsplanen:... 3 Vejledning med praktiklærer:... 4 Førvejledning:...

Læs mere

Uddannelsesplan. Skolerne i Hårup og Elev. Skoleåret

Uddannelsesplan. Skolerne i Hårup og Elev. Skoleåret Skolerne i Hårup og Elev Skoleåret 2018-19 Skolerne i Hårup og Elev Kære studerende! Velkommen til Skolerne i Elev og Hårup. Vi håber, du føler dig velkommen. Vi er glade for at have studerende på skolen,

Læs mere

Virring Skole læring, fællesskab og glæde

Virring Skole læring, fællesskab og glæde Virring Skole læring, fællesskab og glæde Uddannelsesplan for skoleåret 2014-2015 Indholdsfortegnelse: Velkommen - s. 2 Grundoplysninger - s. 3 Skolens kultur og særkende - s.3 Praktik, organisering og

Læs mere

Uddannelsesplan, Viby Skole

Uddannelsesplan, Viby Skole Uddannelsesplan, Viby Skole 2014-15 Læreruddannelsen i Aarhus 1. praktikniveau Viby Skole Den 7. juli 2014 Kirkevej 2 8260 Viby J Telefon: 8713 9160 E-post: vib@mbu.aarhus.dk Indhold Kultur og særkende

Læs mere

Valdemarskolen. Uddannelsesplan. Praktikniveau I, II og III. Valdemarskolen Skolegade Ringsted. Telefonnummer:

Valdemarskolen. Uddannelsesplan. Praktikniveau I, II og III. Valdemarskolen Skolegade Ringsted. Telefonnummer: Valdemarskolen Uddannelsesplan Praktikniveau I, II og III Valdemarskolen Skolegade 9 4100 Ringsted Telefonnummer: 57 62 73 00 Mail: valdemarskolen@ringsted.dk www.valdemarskolen.dk Valdemarskolen Valdemarskolen

Læs mere

Hastrupskolens uddannelsesplan

Hastrupskolens uddannelsesplan Hastrupskolens uddannelsesplan Vi har igennem mange år været praktikskole. Vi er meget stolte og glade for igennem årene at have været med til at inspirere og vejlede kommende folkeskolelærere. Vi har

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE

SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE Havdrup Skoles uddannelsesplan for praktikanter 2017 Præsentation af Havdrup Skole: Havdrup Skole er en mellemstor folkeskole fra 0.-9.klasse med ca.560 elever og omkring 45

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik på Dansborgskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik på Dansborgskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik på Dansborgskolen 1. Skolen som uddannelsessted Dansborgskolens motto er: - Vi lærer, når vi har det godt - vi har det godt, når vi lærer Faciliteter, elever

Læs mere

Principper for arbejdsplanen

Principper for arbejdsplanen Gammelgaardsskolen er en 50 år gammel skole, som ligger i Åbyhøj. Skoledistriktets elever er overordnet børn fra familier, der bor i villaer, men omfatter også børn fra lejligheder i Bispehaven og Gjellerup.

Læs mere

UDDANNELSESPLAN, Midtsjællands Efterskole

UDDANNELSESPLAN, Midtsjællands Efterskole UDDANNELSESPLAN, Midtsjællands Efterskole 1. Skolen som uddannelsessted SKOLENS VÆRDIGRUNDLAG OG BAGLAND Midtsjællands Efterskole ønsker at skabe et betydningsfuldt fælleskab mellem unge voksne med tilknytning

Læs mere

Uddannelsesplan 2016/2017

Uddannelsesplan 2016/2017 Uddannelsesplan 2016/2017 Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Lise Roar, souschef og faglig leder 7.- 9. Mail: LISROA@gladsaxe.dk Mobil: 20203103 Skolen som uddannelsessted:

Læs mere

Se hjemmesiden: www.laasby-skole.dk. Der er faglokaler til alle fag. SFO og klub i almenområdet har egne lokaler. Skolen har en velfungerende kantine

Se hjemmesiden: www.laasby-skole.dk. Der er faglokaler til alle fag. SFO og klub i almenområdet har egne lokaler. Skolen har en velfungerende kantine Uddannelsesplan Praktik 1. årgang Låsby Skole som uddannelsessted for lærerstuderende Generelt om skolen Låsby skole har ca. 400 elever. Skolen består af almenområdet 0.-9. klasse. Skolen er afdelingsopdelt:

Læs mere

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning.

UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning. UCN: Udkast til Uddannelsesplaner på de enkelte praktikskoler og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer med eksemplarisk udfyldning. Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på

Læs mere

Skabelon til uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Skabelon til uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Skabelon til uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Forord En praktikskoles uddannelsesplan skal godkendes på baggrund af kvalitetskrav. I bekendtgørelse

Læs mere

Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC på Pilegårdsskolen

Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC på Pilegårdsskolen Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC på Pilegårdsskolen Kontaktoplysninger Pilegårdsskolen Ole Klokkersvej 17 2770 Kastrup Tlf: 32507525 Skoleleder

Læs mere

Skabelon til uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Skabelon til uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Skabelon til uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Forord En praktikskoles uddannelsesplan skal godkendes på baggrund af kvalitetskrav. I bekendtgørelse

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik for 2. årsstuderende på Ådalsskolen. Ådalen 2, Skørring 8544 Mørke. Skoleåret

Uddannelsesplan for praktik for 2. årsstuderende på Ådalsskolen. Ådalen 2, Skørring 8544 Mørke. Skoleåret Uddannelsesplan for praktik for 2. årsstuderende på Ådalsskolen Ådalen 2, Skørring 8544 Mørke Skoleåret 2015-16 1 1. Grundoplysninger og beskrivelse af kultur og særkende. Ådalsskolen er en lys og venlig

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Bente Thorsen: Bent2806@iks.dk Indhold:

Læs mere

Uddannelsesplan, praktik på Vandel Efterskole

Uddannelsesplan, praktik på Vandel Efterskole 1 På Vandel Efterskole er vi glade for at være praktikskole, og vi ønsker at give de studerende en god, lærerig og udviklende praktikperiode. De studerende betragtes som kolleger, som en del af skolens

Læs mere

Hastrupskolens uddannelsesplan

Hastrupskolens uddannelsesplan Hastrupskolens uddannelsesplan Vi har igennem mange år været praktikskole. Vi er meget stolte og glade for igennem årene at have været med til at inspirere og vejlede kommende folkeskolelærere. Vi har

Læs mere

UDDANNELSESPLAN. Skolen som uddannelsessted:

UDDANNELSESPLAN. Skolen som uddannelsessted: UDDANNELSESPLAN Skolen som uddannelsessted: Lindevangskolen er en udviklingsorienteret skole, med et stærkt stigende elevtal. Vi får og vil få rigtig mange skolebegyndere, hvilket betyder et stort pres

Læs mere

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014.

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Grundoplysninger: Skole: Klarup skole Adresse: Hellasvej 17, 9270 Klarup Telefon: 9636-5500 Mail: klarupskole@aalborg.dk Webadresse: www.klarupskole.dk Kultur og

Læs mere

UDDANNELSESPLAN. Bakkeskolen som læreruddannelsessted

UDDANNELSESPLAN. Bakkeskolen som læreruddannelsessted UDDANNELSESPLAN Bakkeskolen som læreruddannelsessted Bakkeskolen Skolevej 2, 8362 Hørning Skanderborg Kommune Telefon: 8794 2777 Webadresse: www.bakkesko.skoleintra.dk Praktikledelse Adm. Leder Thomas

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Trekronerskolen er fast praktikskole for lærerstuderende fra UCSJ. Der er ofte mange studerende på skolen og her er mange praktiklærere som gerne

Læs mere

Uddannelsesplan. Voel skole som læreruddannelsessted. Viceskoleleder og praktikkoordinator Henrik Nilsson Ravn: Tlf. nr ,

Uddannelsesplan. Voel skole som læreruddannelsessted. Viceskoleleder og praktikkoordinator Henrik Nilsson Ravn: Tlf. nr , Højgaardsvej 4, 8600 Silkeborg TLF. 89702854 voel.skole@silkeborg.dk www.voel-skole.skoleporten.dk Uddannelsesplan Voel skole som læreruddannelsessted Viceskoleleder og praktikkoordinator Henrik Nilsson

Læs mere

Præsentation af skolen:

Præsentation af skolen: 1 Præsentation af skolen: Skolens organisering Hvinningdal er et velfungerende bysamfund med ca. 5000 indbyggere beliggende i den vestlige del af Silkeborg. Der er et stærkt foreningsliv og Hvinningdalskolen

Læs mere

Herstedlund Skole. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig. Præsentation af Herstedlund Skole. Herstedlund Skole som uddannelsessted

Herstedlund Skole. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig. Præsentation af Herstedlund Skole. Herstedlund Skole som uddannelsessted Herstedlund Skole Nyvej 5-11, 2620 Albertslund, tlf.: 43 68 71 50 Skoleleder og afdelingsleder for udskolingen: Søren Hald, e-mail: soren.hald@albertslund.dk Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig

Læs mere

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende.

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Præsentation af Lille Næstved Skole Lille Næstved Skole kan dateres tilbage til 1828 og er en folkeskole, der værner om sin tradition for indlæring

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Uglegårdsskolens Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen

Uglegårdsskolens Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen s Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen Indhold Information om skolen:... 3 s forventninger til den studerende i praktik... 4 Praktik og vejledning... 4 Praktikniveau 1... 5 Praktikniveau 2... 7 Praktikniveau

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende

Uddannelsesplan for lærerstuderende Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole NYSTED SKOLE 18. april 2017 Skrevet af: mkha Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan

Læs mere

Hillerødsholmskolen som uddannelsessted

Hillerødsholmskolen som uddannelsessted Hillerødsholmskolen som uddannelsessted Praktikansvarlig Maria Nørholt Godtkjær Ledelsesperson Henrik Stockfleth Olsen Adresse Postnr. og by: 3400 Hillerød Fastnettelefon: 72 32 77 00 Emailadresse: hilleroedsholmskolen@hillerod.dk

Læs mere

Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé Skive Tlf Kvalitetskrav til praktikskolen Skivehus Skole

Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé Skive Tlf Kvalitetskrav til praktikskolen Skivehus Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Kvalitetskrav til praktikskolen Skivehus Skole Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Praktik uddannelsesplan - Skolen pa Duevej

Praktik uddannelsesplan - Skolen pa Duevej Praktik uddannelsesplan - Skolen pa Duevej 2016-17 Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Skoleleder: Niels Christophersen Praktikansvarlig: Pernille Keyper Skolen som uddannelsessted Skolen på

Læs mere

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik Sejergaardsskolen kort http://www.sejergaardsskolen.dk Facebook: Sejergaardsskolens Privatskole Sejergaardsskolen er beliggende

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole 2017-2018 Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende får de bedst

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen 1 Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Skoleleder: Viceskoleleder: Kim Egeberg Johansen kim.egeberg.johansen@randers.dk Charlotte Worm-Leonhard charlotte.worm-leonhard@randers.dk

Læs mere

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 3 LU13 Læreruddannelsen Roskilde

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 3 LU13 Læreruddannelsen Roskilde www.phabsalon.dk Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 3 LU13 Læreruddannelsen Roskilde Praktikniveau 3 Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig

Læs mere