Via no. FUN og MARCO POLO.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Via no. FUN og MARCO POLO."

Transkript

1 Via no. FUN og MARCO POLO.

2

3 Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort og sikkerhed? Hvis du har nikket ja tre gange nu, kan du glæde dig til at møde to sande ligesindede: Viano FUN, der er et både rummeligt og fleksibelt multitalent til familien og fritiden, og Viano MARCO POLO, en kompakt autocamper, der er velegnet både til større eventyrrejser og som hverdagsbil. Det kan da kaldes frihed! Viano FUN og MARCO POLO 4 BlueEFFICIENCY 6 Viano FUN 8 Udstyrspakken COMFORT FUN 16 Viano MARCO POLO 18 Camperudstyr 28 Motorer og gearkasser 30 Undervogn 32 4MATIC 34 Sikkerhed 36 Komfort 40 Udstyr 42 Standardudstyr 42 Ekstraudstyr 46 Farver og materialer 50 Lakeringer 50 Kombinationsmuligheder 51 Tekniske data 54 Viano FUN mål 54 Viano FUN oversigt 55 Viano MARCO POLO mål 56 Viano MARCO POLO oversigt 57 Fagudtryk 58 Service og finansieringsydelser 60 Prøvetur 64

4 4 Viano FUN og MARCO POLO Også til livsglæden findes der et perfekt transportmiddel. Viano som autocamper med den vælger du en ledsager, som du vil være rigtig glad for, også når du er langt væk hjemmfra. Takket være dens forbilledlige fleksibilitet, køreegenskaber og sikkerhedsudstyr er Viano et godt eksempel på, hvordan moderne rejsekomfort kan se ud i dag. Komfortundervognen sørger for en bedre kørekomfort: Den har en komfortabel fjeder-/dæmperafstemning samt bærearme og komfortlejer, der sørger for optimale rulleegenskaber og et reduceret støjniveau. Men midt i alle de følelser, som dens markante design og udsøgte udstyr vækker, er der selvfølgelig også blevet plads til sund fornuft i form af driftsøkonomiske motorer, effektivitetspakken BlueEFFICIENCY 1, der er standardudstyr, samt den store pålidelighed og lange levetid, som kendetegner Mercedes-Benz. 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor.

5

6

7 BlueEFFICIENCY 7 BlueEFFICIENCY. Innovationer for bæredygtig mobilitet. For Mercedes-Benz er det et krav og samtidig en forpligtelse at sikre ansvarsbevidst og bæredygtig mobilitet i fremtiden. Midlet til at nå dette mål er BlueEFFICIENCY: En samling af intelligent kombinerede, innovative tiltag, der giver en mærkbar sænkning af brændstofforbrug og emission. I Viano med 4-cylindret CDI-dieselmotor eller V6-CDI-dieselmotor kan du nu mærke de positive effekter helt konkret uden at give afkald på sikkerhed, komfort og køreglæde. Følgende tiltag er bl.a. med i BlueEFFICIENCY-effektivitetspakken 1, der er standard: Brændstoføkonomisk 4-cylindret CDI-dieselmotor i to ydelseskategorier Moderne V6-CDI-dieselmotor (med automatgearkasse) Forbrugsoptimeret 6-trins manuel gearkasse ECO Gear 2 Yderligere brændstoføkonomiske tiltag, der er omfattet af standardudstyret ved levering alt efter model (f.eks. ECO start/stop-funktion 2, generatorstyring, skiftepunktsindikator 2, ECO servopumpe, tiltag i motoren, batteristyring, reguleret brændstofpumpe og dæk med optimeret rullemodstand) 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor. 2 Fås ikke i forbindelse med automatgearkasse.

8 Farvel til hverdagen. Goddag til livet. Viano FUN.

9

10

11 Viano FUN 11 Nogle mennesker ved ikke, hvad aftenen vil bringe, når de står op om morgenen. Auto ca mp er en Via no F U N 1. Livet er fuldt af muligheder. Det ville være skønt, hvis man kunne udnytte dem alle. Med Viano FUN, den imponerende alsidige autocamper fra Mercedes-Benz, ligger verden åben for dig. Med plads til op til syv personer, et meget fleksibelt sædesystem og masser af bagageplads kan den i en håndevendig tilpasses dine ønsker uanset om turen går til et byggemarked eller en badestrand. Hvis det en dag skulle blive lidt sent, er det heller ikke noget problem. Viano FUN kan nemt gøres til din helt personlige overnatningsmulighed på fire hjul takket være et bænksæde, der kan vippes ned til en liggeplads. 1 Bemærk, at Viano FUN ikke sælges i Danmark.

12 12 Viano FUN Skønt at komme hjem og strække benene ud. Eller omvendt. Udstyret i Viano FUN. Med fleksibiliteten og de utallige anvendelsesmuligheder i Viano FUN får du en masse frihed i såvel hverdagen som fritiden. Hvis du beslutter dig for den kompakte variant af Viano FUN, er der rigelig plads til i alt fem personer. Føreren og forsædepassageren sidder på komfortsæder, som kan drejes bagud, når bilen holder stille. Bagi er der et klapbord ude i siden og et bænksæde til tre passagerer. Bænksædet kan forskydes, tages ud eller omdannes til en komfortabel liggeplads. Kabinen har sidebeklædninger i antracit hele vejen rundt, praktiske holdegreb med integreret læsespot og orienteringslys1, der giver et behageligt lys under kørslen. I den lange variant af Viano FUN er der fin plads til helt op til syv personer. Den midterste sæderække fås som ekstraudstyr også med endnu et komfortabelt enkeltsæde. Ved hjælp af et skinnesystem kan enkeltsæderne forskydes i trin a 25 mm, placeres i eller imod kørselsretningen og nemt tages helt ud. Bagest er der et bænksæde med plads til tre passagerer, der er lige så funktionelt som i den kompakte variant. Standardudstyret omfatter desuden et bord, der kan klappes sammen og ligeledes forskydes langs skinnesystemet. 1 Kun i forbindelse med pakken COMFORT FUN. Billede til højre: På det brede bænksæde er der rigeligt med plads til tre personer. De store skuffer under sædet giver ekstra opbevaringsplads.

13

14 14 Viano FUN Dit soveværelse har du naturligvis også altid ved hånden. Udstyret i Viano FUN. Med Viano FUN kan du udleve din spontanitet fuldt ud, for den kan blive til et mobilt hotel i en håndevending: Bænksædet lægges ganske enkelt ned og omdannes sammen med sengeforlængelsen til et stort liggeareal. I den lange Viano FUN får du en behagelig ståhøjde ved hjælp af et vippetag (ekstraudstyr). Med vippetaget EASY UP, der er elektrohydraulisk, skal du blot trykke på en knap. Vippetaget kan som ekstraudstyr forsynes med en tagseng, hvorved der opnås op til fire sengepladser. Kabinen i Viano FUN med pakken COMFORT FUN. Viano FUN, kompakt variant (sædearrangement) (sengearrangement) Viano FUN, lang variant (sædearrangement) (sengearrangement)

15

16 16 Viano FUN Udstyrspakken COMFORT FUN Udstyrspakken COMFORT FUN. COMFORT FUN fås udelukkende som ekstraudstyr til Viano FUN. Pakken giver en mere eksklusiv og behagelig kabine. Via betjeningstasterne på det 4-egers multifunktionsrat kan man få vist og styre talrige funktioner. Pakken COMFORT FUN Armlæn med interiørlister Belyste sminkespejle i begge solskærme Ekstra kabinelamper bagi, som er integreret i holdegrebene Ekstra varmeveksler bagi, der kan reguleres via en loftkonsol Elektriske ventilationsruder i anden bagsæderække Luksuscockpit med softtouch-overflade, interiørlister og gearknop i Silverstone Multifunktionsrat Orienteringslys Stofelementer i sidebeklædningen Tæppe i bunden forrest i kabinen Tæppefelter i sidebeklædningens nederste område Ventilationsruder kan også styres elektrisk fra førersædet via betjeningspanelet. Også varmeveksleren bagi kan reguleres bekvemt fra førersædet.

17

18 Bedre kan frihed ikke føles. Viano MARCO POLO.

19

20 20 Viano MARCO POLO Andre ved om mandagen endnu ikke, hvor de vil tælle stjerner om fredagen. Autocamperen Viano MARCO POLO. I dag går turen ud i det grønne, i næste uge går den til havet. Uanset hvad, Viano MARCO POLO bringer dig komfortabelt der hen, hvor du ønsker. Den praktiske autocamper imponerer selv på længere ture takket være de op til fire sovepladser, et gennemtænkt koncept til udnyttelse af pladsen og den høje funktionalitet. Den ekstra behagelige atmosfære og den udsøgte indretning fra vores erfarne samarbejdspartner WESTFALIA sørger i den forbindelse for, at du føler dig hjemme overalt. Nyd den intensive oplevelse af frihed og eventyr verden venter bare på at blive udforsket af dig.

21

22 22 Viano MARCO POLO Føl dig hjemme i hele verden. Viano MARCO POLO. Selv om det ikke umiddelbart er til at se udvendigt på Viano MARCO POLO på grund af dens kompakte dimensioner, så har den masser af plads til sine eventyrlystne passagerer, mange intelligente løsninger og en kabine, som med kvalitetsmaterialer og farver virker meget indbydende. Takket være de to drejelige forsæder og bænksædet, der kan forskydes, er det nemt at etablere et hyggeligt sidde- og spisehjørne omkring det fleksible klapbord, som kan gemmes væk i skydedøren. Bordet kan i øvrigt også anvendes under kørslen. Med det standardmonterede skinnesystem er det muligt at forskyde bænksædet i trin a 25 mm og dermed variere bagagerummets størrelse. Bilen har desuden masser af opbevaringsplads med store forrådsskabe, en stor tagopbevaringsboks og rigtigt god plads i tøjskabet. Bænksædet kan forskydes i en 25-mm-rille. På den måde kan størrelsen af bagagerummet tilpasses. I Viano MARCO POLO er der masser af opbevaringsplads, f.eks. de praktiske og rummelige skuffer under bænksædet. Hvis din næste rejse for afvekslingens skyld fører dig hen til en møbelforretnings parkeringsplads, er det heller ikke noget problem. Du omdanner ganske enkelt din autocamper til en praktisk transporter: Når bænksædet tages ud, kan bagagerummet i Viano MARCO POLO nemt udvides til helt op til 3,38 m 2. Takket være forsædernes drejefunktion opstår der i forbindelse med det udklappelige og forskydelige bord i kabinen en hyggelig siddegruppe.

23

24 24 Viano MARCO POLO Et værelse med udsigt. Sov godt i Viano MARCO POLO. Viano MARCO POLO har alt, hvad der skal til for at få en rolig nattesøvn: I stueetagen kan bænksædet sammen med sengeforlængelsen omdannes til en dobbeltseng i en håndevending. Sengen giver en meget høj sovekomfort takket være den pneumatiske sædepolstring. På det ca. 2,03 x 1,18 m store soveareal kan du hygge dig med alle de ting, som i løbet af dagen var gemt væk i den rummelige sengekasse under bænksædet. Det standardmonterede vippetag i Viano MARCO POLO giver en behagelig ståhøjde (op til 2,40 m). Det kan nemt vippes op i øverste position med hånden, men du kan også nøjes med blot at trykke på en knap med det elektrohydrauliske vippetag EASY UP som ekstraudstyr, en nyskabelse fra Mercedes-Benz. Den ergonomiske skumgummimadras i høj kvalitet på punktelastiske fjederelementer sørger for en behagelig liggefølelse. Takket være den indstillelige hoveddel sover man her næsten lige så behageligt som hjemme. Soveareal i stueetagen. Tagseng. Den praktiske opbevaringsklap bagi giver ekstra plads til puder og dyner.

25

26 26 Viano MARCO POLO Hjemmelavet mad smager bare bedre. Køkkenet i Viano MARCO POLO. En lille snack eller et gedigent aftensmåltid: Efter en lang dag på farten kan du lave lige det, du har lyst til at spise. Køkkenet omfatter et gasapparat med to blus, en vask med etgrebsarmatur, en rummelig kompressorkøleboks på 40 liter*** (ned til 20 C) og naturligvis rigeligt med opbevaringsplads i køkkenskabene med praktiske jalousilåger. Af andre fornuftige detaljer kan nævnes den sammenklappelige afdækning til kogeapparatet, der også kan anvendes som arbejdsbord, eller det trinløst justérbare klapbord. Alt dette bidrager til et helt igennem velfungerende minikøkken, som tilmed er en fornøjelse at se på. Forsyningsteknikken i Viano MARCO POLO er solid og gennemprøvet. Kogeapparatet forsynes med gas fra en gasflaske, der er placeret pladsbesparende. Både tanken til frisk vand på hele 36 liter og tanken til spildevand på 32 liter 1 er placeret frostsikkert indvendigt i bilen. 1 Vandforsyningsanlægget er på højde med den tekniske udvikling pr. 10/2007 (direktiv 2002/72/EF).

27

28

29 Viano MARCO POLO Camperudstyr 29 Sand skønhed åbenbares i detaljen. Camperudstyret. Camperudstyr 2-personers komfortsæde, komfortkøje med sengeforlængelse (liggeareal ca. 2,03 x 1,18 m) Batterioplader Bord, der kan klappes ind Centralt styre-/kontrolpanel til ude- og kabinetemperatur, batteriopladningstilstand og -opladningsfunktion, køleboksens driftstilstand, vandbeholdernes påfyldningsniveau, varmebetjening Ekstrabatteri gel 80 Ah med adskillelsesrelæ Elektrohydraulisk vippetag EASY UP En cool detalje: Kompressorkøleboksen på 40 liter*** arbejder Variabelt indstillelige skabsbunde og rummelige forrådsskabe Friskvandstank 36 l 1, spildevandstank 32 l meget lydsvagt og kan tilsluttes med enten 12 V/230 V eller gas. giver god plads. Gasapparat (Camping Gaz) med to blus Kompressorkøleboks 40 l, Elektrolux, klassificering *** (ned til 20 C) Køkkenvask med etgrebsarmatur Markise, der kan trækkes ud (placeret over skydedøren) Stik til hhv. 230 V og 12 V Tagseng til vippetag (ca. 2,01 x 1,13 m) inkl. beskyttelsesnet og ergonomisk formet lamelbund Udvendig stikdåse 230 V CEE Vippetag, manuelt Standardudstyr Ekstraudstyr Gasflasken (Camping Gaz, 2,8 kg) er anbragt, så der spares plads, og den er let tilgængelig under et drejeligt skab i bagenden af bilen. Takket være beskyttelsesnettet, der er standardudstyr, er tagsengen også velegnet som sovehule til børn. Og så er det et sjovt sted at lege... 1 Vandforsyningsanlægget er på højde med den tekniske udvikling pr. 10/2007 (direktiv 2002/72/EF).

30 Effektivitet er vores drivkraft. Motorerne i Viano.

31 Motorer og gearkasser 31 Til din Viano kan du vælge mellem tre brændstofbesparende CDI-dieselmotorer, som sætter nye standarder mht. ydelse og præstationsevner. Den 4-cylindrede CDI-dieselmotor OM 651, der som standard fås i to ydelseskategorier, giver en fremragende dynamik. Den ydelsesstærke V6-CDI-dieselmotor OM 642 er den stærkeste motor, som mestrer selv svære opgaver takket være sine 165 kw og et maksimalt drejningsmoment på 440 Nm. Alle tre CDI-dieselmotorer opfylder udstødningsnormen Euro 5 Gr. III og udmærker sig ved at have et lavt brændstofforbrug, reduceret udstødningsemission og meget jævn motorgang. Som alternativ til CDI-dieselmotorerne fås en V6-benzinmotor med 3,5 l slagvolumen og 190 kw, som opfylder udstødningsnormen Euro 5 Gr. I. V6-CDI-dieselmotoren er ligesom V6-benzinmotoren som standard kombineret med den pålidelige 5-trins automatgearkasse (fås som ekstraudstyr til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer). Den 6-trins manuelle gearkasse ECO Gear er en ideel samarbejdspartner til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer. Takket være en stor gearspredning, et bredt samlet udvekslingsområde og sænkningen af omdrejningsniveauet bidrager den yderligere til optimeringen af brændstofforbruget.

32 32 Undervogn Svævende på en sky. Komfortundervognen. Vianos køreegenskaber har altid været præget af masser af dynamik, stor komfort og en høj grad af sikkerhed. Til den behageligt harmoniske følelse under kørslen bidrager ikke mindst luftaffjedringen på bagakslen med elektronisk niveauregulering (ekstraudstyr) og det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, der som ekstraudstyr også fås med integreret ESP -anhængerstabilisering. Og nu sørger den udviklede komfortundervogn for endnu mere kørekomfort: Den har en komfortabel fjeder-/dæmperafstemning samt bærearme og komfortlejer. Resultatet er både til at høre og føle på: Forbedrede køreegenskaber og et yderligere reduceret støjniveau. Luftaffjedringen på bagakslen, der fås som ekstraudstyr, øger kørselskomforten og sørger for, at der i forskellige lastsituationer også ved kørsel med anhænger opnås et næsten helt ensartet kørselsniveau. I ujævnt terræn kan der således med en simpel hævning/sænkning opnås et plant niveau. Billede til højre: Komfortundervognen med letmetalfælgene 6,5 J x 16 danner basis for optimal kørekomfort.

33

34 Suveræn til det hele. I al slags vejr. På hver en strækning. Viano med permanent firehjulstræk 4MATIC 1.

35 4MATIC 35 Hvis du ofte kører med din Viano under vanskelige vejr- og vejforhold, anbefaler vi det permanente firehjuletræk 4MATIC 1, der fås som ekstraudstyr. Det overfører motorkraften til alle fire hjul samtidig og fordeler den i forholdet 35 : 65 til for- og bagakslen. Resultatet er en mærkbar forbedret traktion selv på sne, blade, dårlig og våd vej, eller hvis du kører med anhænger. 4MATIC får hjælp fra det elektroniske stabiliseringsprogram ESP og 4ETS, det elektroniske traktionssystem. Hvis et eller flere hjul begynder at spinde, griber systemet ind ved at bremse de pågældende hjul individuelt. Derved øges drivmomentet på de hjul, der endnu har tilstrækkeligt vejgreb. Det giver kraftfuld igangsætning og acceleration især på dårlige vejbelægninger. Da 4ETS er integreret i det standardmæssige ESP i Viano, bliver 4MATIC endnu mere effektivt. 4ETS. 4MATIC-modellerne arbejder med det elektroniske traktionssystem 4ETS i stedet for mekaniske differentialespærrer. Systemet overfører automatisk drivmomentet til de hjul, der har det bedste vejgreb. 1 Fås til Viano CDI 2.0 og CDI 2.2, automatgearkasse standard ifm. firehjulstræk. Firehjulstræk fås ikke i alle lande.

36

37 Sikkerhed 37 Selv om du måske ikke kender din destination endnu, vil vi have, at du kommer sikkert derhen. Adaptivt stoplys. Vi har udviklet et sammenhængende sikkerhedskoncept til Viano, så du kan foretage dine fritids- og rejseaktiviteter under en sikker stjerne. Grundlaget for konceptet er et sikkerhedskarrosseri med en meget stabil kabine og talrige fornuftige sikkerhedskomponenter. For at opnå en høj grad af aktiv sikkerhed er Viano udstyret med en lang række elektroniske køreassistentsystemer. I Viano MARCO POLO lever indretningen fra WESTFALIA naturligvis fuldt ud op til sikkerhedsstandarden fra Mercedes-Benz: Den er kollisionstestet og udført i meget brandsikre materialer. Automatisk dæktrykskontrolsystem. Bi-xenonforlygter med dreje-, tåge- og LED-kørelys (ekstraudstyr).

38

39

40 40 Komfort Din ferie fra hverdagen begynder, når du stiger ind. Kabinen i Viano FUN og Viano MARCO POLO er blevet endnu mere komfortabel. Det mærker man på et utal af detaljer. Du sætter dig f.eks. til rette på sædeindtræk af meget høj kvalitet og kan glæde dig over betjeningselementer i eksklusiv udførelse. Det logisk opdelte og ergonomiske cockpit med Silverstone-look er ekstra rart at røre ved takket være softtouch-overfladen 1, og midterkonsollen giver masser af opbevaringsplads med kopholdere og store rum. Et 4-egers multifunktionsrat med betjeningstaster til mange forskellige funktioner er standardudstyr i Viano MARCO POLO og ekstraudstyr i Viano FUN. 3 Alle displays og kontakter er placeret således, at føreren nemt kan aflæse og betjene dem. Det gælder også for den handy, joystickagtige gearvælger i midterkonsollen, der er nem at nå, og som gør det muligt at bevæge sig frit til siden eller om bagi. De behagelige komfortsæder med armlæn og drejefunktion 2 gør kørslen til en nydelse især på længere ture. Sæderne udmærker sig ved deres ergonomiske formgivning, ekstra store indstillingsområde og rigtigt gode sidestøtte. I Viano MARCO POLO og i den kompakte Viano FUN kan fører- og forsædepassagersæde drejes om mod bagsædet. 3 1 Fås i Viano FUN kun sammen med pakken COMFORT. 2 Drejefunktion i Viano FUN kun i den kompakte variant. 3 Billeder viser Viano FUN. Klimaanlægget TEMPMATIK med kombineret støv- og aktivkulfilter sørger for frisk luft i al slags vejr.

41

42

43 Udstyr Standardudstyr 43 Standardudstyr (udvalg). Viano MARCO POLO og Viano FUN 2 LED-læselamper bagest. Holdegreb og læsespot 5-trins automatgearkasse til V6-CDI-motor og benzinmotor 2 6-trins manuel gearkasse til CDI-motor 2.0 og 2.2 Adaptivt stoplys Airbag til fører og forsædepassager Bagklap med rude inkl. elvarme og visker-sprinkler-anlæg BlueEFFICIENCY-effektivitetspakke til CDI-motor 2.0, 2.2 og 3.0 Centrallås med radiofjernbetjening og komfortlukkesystem Sidespejle med varme, elektrisk indstilling og integreret blinklygte, konvekse Skinnesystem med snaplås Skyderuder, 1. bagsæderække, i venstre og højre side 1 Solskærm i fører- og passagersiden, spejl med lys 5 Stødfanger, sidelister og dørhåndtag i bilens farve Udetemperaturindikator Varmeisolerende glas hele vejen rundt Værdiboks under passagersædet 1 (kan aflåses) Ekstra varmeveksler bag i bilen med separat betjeningsenhed 6 Elektrisk rudehejs på fører- og passagerside, med komfortbetjening og klembeskyttelse Elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP ) inkl. antiblokeringssystem (ABS), antispinregulering (ASR), bremseassistent (BAS) ESP -anhængerstabilisering i forbindelse med ekstraudstyret anhængertræk eller forberedelse til anhængertræk Flue- og myggenet til skyderude 3 Forhæng, uigennemsigtige, hele vejen rundt 1 Klimaanlæg TEMPMATIK Komfortforsæder, manuelt indstillelige Multifunktionsrat med kørecomputer 5 Refleksionsforlygter med reflektor, tågelys og kørelys med separat lyskilde Sengeforlængelse (i Viano MARCO POLO med højdeindstillelig hoveddel) Specialmodel Viano MARCO POLO EDITION 5 udvalg af udstyr 4 Bi-xenonforlygter med drejelys Lændestøtte i fører- og passagersædet Media Interface, Audio 50 APS Metalliclakering Rat og gearvælger i læder Reservehjul Stikdåse til ekstra lygte ved cykelholder bagpå Sædevarme til fører og forsædepassager Udstigningsområde med lys i fører- og passagerdøren Varmeisolerende glas med solfilter på forruden 1 Ekstraudstyr til Viano FUN. 2 Standardudstyr i specialmodellen Viano MARCO POLO EDITION. 3 Fås ikke til Viano FUN. 4 Du kan se flere features i kapitlet Ekstraudstyr. 5 Standardudstyr i pakken COMFORT FUN, og fås som valgfrit ekstraudstyr til Viano FUN. Billede til venstre: Rendyrket dynamik Vianos stødfanger- og kølergrilldesign. Den afbildede metalliclakering er ekstraudstyr.

44 44 Udstyr Standardudstyr Sidespejle med forstørret synsfelt og integreret blinklygte, elektrisk indstillelige. Design-highlight: Baglygterne. Airbag til fører og passager (på billedet ses til illustration forskellige udløste airbags, der er maksimalt udfoldet). Adaptivt stoplys. 2 svanehals-læselamper i vippetaget (standardudstyr i Viano MARCO POLO, ekstraudstyr i Viano FUN).

45 Udstyr Standardudstyr 45 Servicecomputer ASSYST. Matrixdisplay med høj opløsning 1. 1 I Viano FUN kun i forbindelse med multifunktionsrat eller pakken COMFORT FUN. 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-motor 2.0 og 2.2. Rat, der kan indstilles i højde og hældning. Skinnesystem til fleksibel kabineindretning. Elrudehejs, ventilationsruder og sidespejle. Elektronisk reguleret klimaanlæg TEMPMATIK. Ekstra varmeveklser bag i bilen med separat betjeningsenhed (standardudstyr i pakken COMFORT FUN og valgfrit ekstraudstyr i Viano FUN).

46

47 Udstyr Ekstraudstyr 47 Ekstraudstyr (udvalg). Anhængertræk Aux-tilslutning i handskerummet, f.eks. til mp3-afspiller Bakhjælp hækkamera Ekstra luftvarmesystem med timer 6, 7, med radiofjernbetjening som ekstraudstyr Ekstra vandvarmesystem med timer, med radiofjernbetjening som ekstraudstyr Elektrisk skydedør Firehjulstræk 4MATIC 1 Forlygtesprinkleranlæg 6 Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory (indstilling af sædelængde, -højde og -hældning samt hovedstøtternes højde) Igangsætningsassistent (standard i forbindelse med motor CDI 3.0 og 3.5, Viano MARCO POLO EDITION (CDI 3.0) og firehjulstræk 4MATIC) Klimaanlæg TEMPMATIK bagest Klimaautomatik THERMOTRONIC Komforttelefoneringspakke med udvendig antenne og tilpasset mobiltelefonholder (tilbehør) Køleboks 16 l 2 Letmetalfælge 6,5 J x 16, 7 J x 17 6 eller 7,5 J x 18 LINGUATRONIC: Stemmestyring til telefon Luftaffjedring bagest, med elektronisk niveauregulering Lys- og regnsensor 6 Media-Interface i handskerummet (betjening med multifunktionsrat) 6 PARKTRONIC (parkeringshjælp) 6 Radio- og kommunikationssystemer med navigation, cd-skifter og soundsystem Sidespejle desuden med elektrisk indklapning 6 Skydedør også i venstre side 2, 5 Soltag i vippetaget Soltag, elektrisk, bagest i kabinen 4 Sædevarme i forsæderne 6 Tagræling 4 Tagseng til vippetag 3 inkl. beskyttelsesnet og lamelbund med fjederelementer TEMPOMAT med variabel hastighedsbegrænsning SPEEDTRONIC 6 Tonede ruder bagest i kabinen (sort glas) 6 Tyverialarm Udstyrspakke COMFORT FUN 2 (yderligere oplysninger på side 16) Windowbag til fører og forsædepassager 6 1 Fås til Viano CDI 2.0 og Viano CDI 2.2, automatgearkasse standard i forbindelse med firehjulstræk. 2 Fås kun til Viano FUN. 3 Ekstraudstyr til Viano FUN i den lange variant, standardudstyr i Viano MARCO POLO. 4 Ikke i forbindelse med vippetag. 5 Fås ikke til Viano FUN i den kompakte variant. 6 Standardudstyr i specialmodellen MARCO POLO EDITION. 7 Ikke i forbindelse med benzinmotor. Billede til venstre: Bi-xenonforlygter med dreje-, tåge- og LED-kørelys. Den viste metalliclakering er ekstraudstyr.

48 48 Udstyr Ekstraudstyr Radio Audio 50 APS. Gulvbelægning i kabinen i yacht-look. 1 Markise over skydedøren, som kan trækkes ud. Elektrisk soltag til den bageste del af kabinen 2. 1 Fås kun til Viano MARCO POLO. 2 Ikke i forbindelse med vippetag. Automatisk dæktrykskontrolsystem. Med cykelholderen bagpå kan du tage din cykel med overalt. Bruser bagest i bilen. 1

49 Udstyr Ekstraudstyr 49 Elektrohydraulisk vippetag EASY UP.

50 50 Farver og materialer Lakeringer Din helt personlige Viano. UNILAK METALLICLAK 1 Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Obsidiansort ME 9197 Jaspisblå ME 5345 Dolomitbrun ME 8526 Hibiskusrød 3967 Fløjlsrød 3583 Flintgrå ME 7368 Cubanitsølv ME 9723 Atlantisblå 5373 Kiselgrå 7701 Sanidinbeige ME 1798 Brillantsølv ME 9744 Lakken på Viano er en glansfuld afslutning på det avancerede korrosionsbeskyttelsessystem fra Mercedes-Benz. Karrosseriet er fra fabrikken helgalvaniseret og hulrumskonserveret, hvilket giver en langtidsholdbar korrosionsbeskyttelse. 1 Metalliclakeringer er ekstraudstyr.

51 Farver og materialer Kombinationsmuligheder 51 INTERIØRELEMENTER STOF LÆDER STOF LÆDER UNILAK Callao antracit Callao blå Lugano oriongrå Arktisk hvid 9147 F / M F / M F / M Akvagrøn 6830 Silverstone 1 Callao antracit Lugano oriongrå Atlantisblå 5373 Fløjlsrød 3583 Kiselgrå 7701 Hibiskusrød 3967 METALLICLAK F / M * F / * M Obsidiansort ME 9197 Nøddetræslook, sort Callao blå Brillantsølv ME 9744 Cubanitsølv ME 9723 Jaspisblå ME 5345 Dolomitbrun ME 8526 Flintgrå ME 7368 Sanidinbeige ME 1798 Anbefales Kan ikke anbefales Sæderne i din Viano udmærker sig ved deres robuste udførelse og ekstra gode komfort, og de fuldendes elegant af dit personlige valg af stof eller læderindtræk. Standardudstyr Fås som ekstraudstyr * Fås som ekstraudstyr uden merpris Fås ikke F Viano FUN M Viano MARCO POLO 1 Fås til Viano FUN i forbindelse med ekstraudstyrspakken COMFORT FUN (med unisoftlak som standard).

52

53

54 Tekniske data Viano FUN mål 54 Viano FUN mål. Varianten kompakt Varianten lang Siddeposition med butterflybord Fra siden Siddeposition med opklappeligt bord Fra siden Bænk i liggeposition Uden sæder bagest i kabinen Uden sæder bagest i kabinen Bænk i liggeposition Forende Bagende Kan udvides ved at forskyde/fjerne sæderne. Målt på bilens bund. 3 Indvendigt afstandsmål uden hjulkasser. 4 Indvendigt afstandsmål mellem hjulkasserne. 5 Bilens højde i forbindelse med ekstraudstyret tagræling yderligere 48 mm; i forbindelse med ekstraudstyret COMAND (tagantenne) yderligere 52 mm. 6 Vippetag (ekstraudstyr) kun i forbindelse med Viano FUN lang variant med en bilhøjde på mm, med åbent vippetag mm. 7 Indvendig højde. 8 Uden last , 6, 8, (Mål uden vippetag) (2.013 med spejlene klappet ind) Værdier for firehjulstrækvarianten 4MATIC: 9 Bilens højde ca mm.

55 Tekniske data Viano FUN oversigt 55 Viano FUN oversigt. Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindre Brændstoftype Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t. [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /8,7 /16,0 /13,0 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tophastighed 1 ca. [km/t.] 174/ /182 /2012 /2172 /161 /174 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tankindhold [l] Egenvægt 3 [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) 2.025/2.050/ 2.025/2.050/ 2.075/2.100/ 2.035/2.060/ 2.105/2.130/ 2.105/2.130/ Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / /3.050 Last [kg] Anhængerlast [kg] uden bremse/med bremse 750/ / / / / /2.000 forhøjet ved ekstraudstyr (med bremse) Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /60 R /65 R /65 R 16 Maksimal taglast [kg] Sporkreds/vendediameter [m] 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,8/12,7 11,8/12,7 Gearkasse M66 /A57 M6 6 /A57 A5 7 A5 7 A57 A57 1 Ydelse for en vægt i overensstemmelse med DIN (dette er EF-egenvægten + last på 200 kg). 2 Maksimal hastighed i forbindelse med vippetag er begrænset til 190 km/t. 3 Angivelser iht. direktiv 92/21/EF i den ved redaktionens slutning gældende udgave (bil i køreklar tilstand inkl. værktøj/reservehjul, såfremt udleveret sådan af producenten, brændstoftank 90 % fyldt, med fører 68 kg og bagage 7 kg, friskvandsbeholder samt gasflasker 90 % fyldt) for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør forhøjer som regel denne værdi, hvilket reducerer lasten tilsvarende. Bemærk: I henhold til ISO-M reduceres egenvægtsangivelserne med op til 75 kg. 4 Kun i forbindelse med automatgearkasse. 5 Med vippetag maks. 50 kg. 6 Manuel gearkasse. 7 Automatgearkasse. 8 De angivne værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode (forordning [EF] 715/2007 i den aktuelle udgave). Angivelserne vedrører ikke en bestemt bil og er ikke en del af et tilbud, men fungerer udelukkende som sammenligningsgrundlag mellem de forskellige biltyper. 9 De anførte værdier er beregnet i henhold til den foreskrevne målemetode ( 2 nr. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV i den aktuelt gældende udgave). Angivelserne refererer ikke til en bestemt bil, men er udelukkende beregnet til sammenligning af de forskellige biltyper. CO 2 -emission8, blandet kørsel [g/km] 187/ /208 /221 /279 /230 /230 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Effektivitetsklasse 9 / (D: Ved autom.-gearkasse) / (E: Ved kompakt) Brændstofforbrug 8 [l/100 km] Bykørsel 8,7/9,9 8,7/9,9 /10,9 /16,3 /11,0 /11,0 (ved man./autom.-gearkasse) Landevejsk. 6,3/6,7 6,3/6,7 /7,0 /9,3 /7,3 /7,3 Blandet kørs. 7,1/7,9 7,1/7,9 /8,4 /11,9 /8,7 /8,7

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Den ny Sprinter. Kombi.

Den ny Sprinter. Kombi. Den ny Sprinter. Kombi. Sprinter dækperformance. uden lueffiiny-pakke Momentkurver: rændstofforbrug [l/00 km]6 Nm Gearkasse3 agakseludveksling4 O2-emissionsværdier [g/km] ffektivitetsklasse5 ykørsel Landevejsk.

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

1bil, 1.000 facetter.

1bil, 1.000 facetter. GOLF PLUS 02 Golf Plus 1bil, 1.000 facetter. kan du se på de næste sider. Hvis man lægger stor vægt på frirum, så vil man føle sig perfekt tilpas i Golf Plus. Den imponerer nemlig ikke blot med sine pladsforhold

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton.

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. En ægte professionel til entreprenørkørsel. Indhold Værdi 6 7 Anvendelse 8 15 Førerhus, udstyr 10 11 Motorer, gearkasser 12 13 Kørekomfort,

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! A-Klasse. er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder,

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi.

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi. Vito E-CELL. Kassevog n og Kombi. Beg y ndelse på Bæredygtighed uden begrænsninger. f remtiden. Frisk luft som standard. 100 % lastrum som standard. Syv sæder som standard. Du kan allerede profitere af

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu.

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. THE BEETLE Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. På billedet vises Beetle Sport, 19 -fælgene Tornado (ekstraudstyr) og xenon/led-forlygter (ekstraudstyr). 02

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Side Fascination 4 Audi A4 Limousine og A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Limousine

Læs mere

Originaltilbehør. til E-Klasse sedan og stationcar.

Originaltilbehør. til E-Klasse sedan og stationcar. Originaltilbehør til E-Klasse sedan og stationcar. Indhold 004 Telematik Multimedia Bakkamera Navigation Telefoni 016 Eksteriør Letmetalfælge Fælgtilbehør 028 Mercedes-Benz Sport tilbehør Original individualisering

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere