Via no. FUN og MARCO POLO.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Via no. FUN og MARCO POLO."

Transkript

1 Via no. FUN og MARCO POLO.

2

3 Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort og sikkerhed? Hvis du har nikket ja tre gange nu, kan du glæde dig til at møde to sande ligesindede: Viano FUN, der er et både rummeligt og fleksibelt multitalent til familien og fritiden, og Viano MARCO POLO, en kompakt autocamper, der er velegnet både til større eventyrrejser og som hverdagsbil. Det kan da kaldes frihed! Viano FUN og MARCO POLO 4 BlueEFFICIENCY 6 Viano FUN 8 Udstyrspakken COMFORT FUN 16 Viano MARCO POLO 18 Camperudstyr 28 Motorer og gearkasser 30 Undervogn 32 4MATIC 34 Sikkerhed 36 Komfort 40 Udstyr 42 Standardudstyr 42 Ekstraudstyr 46 Farver og materialer 50 Lakeringer 50 Kombinationsmuligheder 51 Tekniske data 54 Viano FUN mål 54 Viano FUN oversigt 55 Viano MARCO POLO mål 56 Viano MARCO POLO oversigt 57 Fagudtryk 58 Service og finansieringsydelser 60 Prøvetur 64

4 4 Viano FUN og MARCO POLO Også til livsglæden findes der et perfekt transportmiddel. Viano som autocamper med den vælger du en ledsager, som du vil være rigtig glad for, også når du er langt væk hjemmfra. Takket være dens forbilledlige fleksibilitet, køreegenskaber og sikkerhedsudstyr er Viano et godt eksempel på, hvordan moderne rejsekomfort kan se ud i dag. Komfortundervognen sørger for en bedre kørekomfort: Den har en komfortabel fjeder-/dæmperafstemning samt bærearme og komfortlejer, der sørger for optimale rulleegenskaber og et reduceret støjniveau. Men midt i alle de følelser, som dens markante design og udsøgte udstyr vækker, er der selvfølgelig også blevet plads til sund fornuft i form af driftsøkonomiske motorer, effektivitetspakken BlueEFFICIENCY 1, der er standardudstyr, samt den store pålidelighed og lange levetid, som kendetegner Mercedes-Benz. 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor.

5

6

7 BlueEFFICIENCY 7 BlueEFFICIENCY. Innovationer for bæredygtig mobilitet. For Mercedes-Benz er det et krav og samtidig en forpligtelse at sikre ansvarsbevidst og bæredygtig mobilitet i fremtiden. Midlet til at nå dette mål er BlueEFFICIENCY: En samling af intelligent kombinerede, innovative tiltag, der giver en mærkbar sænkning af brændstofforbrug og emission. I Viano med 4-cylindret CDI-dieselmotor eller V6-CDI-dieselmotor kan du nu mærke de positive effekter helt konkret uden at give afkald på sikkerhed, komfort og køreglæde. Følgende tiltag er bl.a. med i BlueEFFICIENCY-effektivitetspakken 1, der er standard: Brændstoføkonomisk 4-cylindret CDI-dieselmotor i to ydelseskategorier Moderne V6-CDI-dieselmotor (med automatgearkasse) Forbrugsoptimeret 6-trins manuel gearkasse ECO Gear 2 Yderligere brændstoføkonomiske tiltag, der er omfattet af standardudstyret ved levering alt efter model (f.eks. ECO start/stop-funktion 2, generatorstyring, skiftepunktsindikator 2, ECO servopumpe, tiltag i motoren, batteristyring, reguleret brændstofpumpe og dæk med optimeret rullemodstand) 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor. 2 Fås ikke i forbindelse med automatgearkasse.

8 Farvel til hverdagen. Goddag til livet. Viano FUN.

9

10

11 Viano FUN 11 Nogle mennesker ved ikke, hvad aftenen vil bringe, når de står op om morgenen. Auto ca mp er en Via no F U N 1. Livet er fuldt af muligheder. Det ville være skønt, hvis man kunne udnytte dem alle. Med Viano FUN, den imponerende alsidige autocamper fra Mercedes-Benz, ligger verden åben for dig. Med plads til op til syv personer, et meget fleksibelt sædesystem og masser af bagageplads kan den i en håndevendig tilpasses dine ønsker uanset om turen går til et byggemarked eller en badestrand. Hvis det en dag skulle blive lidt sent, er det heller ikke noget problem. Viano FUN kan nemt gøres til din helt personlige overnatningsmulighed på fire hjul takket være et bænksæde, der kan vippes ned til en liggeplads. 1 Bemærk, at Viano FUN ikke sælges i Danmark.

12 12 Viano FUN Skønt at komme hjem og strække benene ud. Eller omvendt. Udstyret i Viano FUN. Med fleksibiliteten og de utallige anvendelsesmuligheder i Viano FUN får du en masse frihed i såvel hverdagen som fritiden. Hvis du beslutter dig for den kompakte variant af Viano FUN, er der rigelig plads til i alt fem personer. Føreren og forsædepassageren sidder på komfortsæder, som kan drejes bagud, når bilen holder stille. Bagi er der et klapbord ude i siden og et bænksæde til tre passagerer. Bænksædet kan forskydes, tages ud eller omdannes til en komfortabel liggeplads. Kabinen har sidebeklædninger i antracit hele vejen rundt, praktiske holdegreb med integreret læsespot og orienteringslys1, der giver et behageligt lys under kørslen. I den lange variant af Viano FUN er der fin plads til helt op til syv personer. Den midterste sæderække fås som ekstraudstyr også med endnu et komfortabelt enkeltsæde. Ved hjælp af et skinnesystem kan enkeltsæderne forskydes i trin a 25 mm, placeres i eller imod kørselsretningen og nemt tages helt ud. Bagest er der et bænksæde med plads til tre passagerer, der er lige så funktionelt som i den kompakte variant. Standardudstyret omfatter desuden et bord, der kan klappes sammen og ligeledes forskydes langs skinnesystemet. 1 Kun i forbindelse med pakken COMFORT FUN. Billede til højre: På det brede bænksæde er der rigeligt med plads til tre personer. De store skuffer under sædet giver ekstra opbevaringsplads.

13

14 14 Viano FUN Dit soveværelse har du naturligvis også altid ved hånden. Udstyret i Viano FUN. Med Viano FUN kan du udleve din spontanitet fuldt ud, for den kan blive til et mobilt hotel i en håndevending: Bænksædet lægges ganske enkelt ned og omdannes sammen med sengeforlængelsen til et stort liggeareal. I den lange Viano FUN får du en behagelig ståhøjde ved hjælp af et vippetag (ekstraudstyr). Med vippetaget EASY UP, der er elektrohydraulisk, skal du blot trykke på en knap. Vippetaget kan som ekstraudstyr forsynes med en tagseng, hvorved der opnås op til fire sengepladser. Kabinen i Viano FUN med pakken COMFORT FUN. Viano FUN, kompakt variant (sædearrangement) (sengearrangement) Viano FUN, lang variant (sædearrangement) (sengearrangement)

15

16 16 Viano FUN Udstyrspakken COMFORT FUN Udstyrspakken COMFORT FUN. COMFORT FUN fås udelukkende som ekstraudstyr til Viano FUN. Pakken giver en mere eksklusiv og behagelig kabine. Via betjeningstasterne på det 4-egers multifunktionsrat kan man få vist og styre talrige funktioner. Pakken COMFORT FUN Armlæn med interiørlister Belyste sminkespejle i begge solskærme Ekstra kabinelamper bagi, som er integreret i holdegrebene Ekstra varmeveksler bagi, der kan reguleres via en loftkonsol Elektriske ventilationsruder i anden bagsæderække Luksuscockpit med softtouch-overflade, interiørlister og gearknop i Silverstone Multifunktionsrat Orienteringslys Stofelementer i sidebeklædningen Tæppe i bunden forrest i kabinen Tæppefelter i sidebeklædningens nederste område Ventilationsruder kan også styres elektrisk fra førersædet via betjeningspanelet. Også varmeveksleren bagi kan reguleres bekvemt fra førersædet.

17

18 Bedre kan frihed ikke føles. Viano MARCO POLO.

19

20 20 Viano MARCO POLO Andre ved om mandagen endnu ikke, hvor de vil tælle stjerner om fredagen. Autocamperen Viano MARCO POLO. I dag går turen ud i det grønne, i næste uge går den til havet. Uanset hvad, Viano MARCO POLO bringer dig komfortabelt der hen, hvor du ønsker. Den praktiske autocamper imponerer selv på længere ture takket være de op til fire sovepladser, et gennemtænkt koncept til udnyttelse af pladsen og den høje funktionalitet. Den ekstra behagelige atmosfære og den udsøgte indretning fra vores erfarne samarbejdspartner WESTFALIA sørger i den forbindelse for, at du føler dig hjemme overalt. Nyd den intensive oplevelse af frihed og eventyr verden venter bare på at blive udforsket af dig.

21

22 22 Viano MARCO POLO Føl dig hjemme i hele verden. Viano MARCO POLO. Selv om det ikke umiddelbart er til at se udvendigt på Viano MARCO POLO på grund af dens kompakte dimensioner, så har den masser af plads til sine eventyrlystne passagerer, mange intelligente løsninger og en kabine, som med kvalitetsmaterialer og farver virker meget indbydende. Takket være de to drejelige forsæder og bænksædet, der kan forskydes, er det nemt at etablere et hyggeligt sidde- og spisehjørne omkring det fleksible klapbord, som kan gemmes væk i skydedøren. Bordet kan i øvrigt også anvendes under kørslen. Med det standardmonterede skinnesystem er det muligt at forskyde bænksædet i trin a 25 mm og dermed variere bagagerummets størrelse. Bilen har desuden masser af opbevaringsplads med store forrådsskabe, en stor tagopbevaringsboks og rigtigt god plads i tøjskabet. Bænksædet kan forskydes i en 25-mm-rille. På den måde kan størrelsen af bagagerummet tilpasses. I Viano MARCO POLO er der masser af opbevaringsplads, f.eks. de praktiske og rummelige skuffer under bænksædet. Hvis din næste rejse for afvekslingens skyld fører dig hen til en møbelforretnings parkeringsplads, er det heller ikke noget problem. Du omdanner ganske enkelt din autocamper til en praktisk transporter: Når bænksædet tages ud, kan bagagerummet i Viano MARCO POLO nemt udvides til helt op til 3,38 m 2. Takket være forsædernes drejefunktion opstår der i forbindelse med det udklappelige og forskydelige bord i kabinen en hyggelig siddegruppe.

23

24 24 Viano MARCO POLO Et værelse med udsigt. Sov godt i Viano MARCO POLO. Viano MARCO POLO har alt, hvad der skal til for at få en rolig nattesøvn: I stueetagen kan bænksædet sammen med sengeforlængelsen omdannes til en dobbeltseng i en håndevending. Sengen giver en meget høj sovekomfort takket være den pneumatiske sædepolstring. På det ca. 2,03 x 1,18 m store soveareal kan du hygge dig med alle de ting, som i løbet af dagen var gemt væk i den rummelige sengekasse under bænksædet. Det standardmonterede vippetag i Viano MARCO POLO giver en behagelig ståhøjde (op til 2,40 m). Det kan nemt vippes op i øverste position med hånden, men du kan også nøjes med blot at trykke på en knap med det elektrohydrauliske vippetag EASY UP som ekstraudstyr, en nyskabelse fra Mercedes-Benz. Den ergonomiske skumgummimadras i høj kvalitet på punktelastiske fjederelementer sørger for en behagelig liggefølelse. Takket være den indstillelige hoveddel sover man her næsten lige så behageligt som hjemme. Soveareal i stueetagen. Tagseng. Den praktiske opbevaringsklap bagi giver ekstra plads til puder og dyner.

25

26 26 Viano MARCO POLO Hjemmelavet mad smager bare bedre. Køkkenet i Viano MARCO POLO. En lille snack eller et gedigent aftensmåltid: Efter en lang dag på farten kan du lave lige det, du har lyst til at spise. Køkkenet omfatter et gasapparat med to blus, en vask med etgrebsarmatur, en rummelig kompressorkøleboks på 40 liter*** (ned til 20 C) og naturligvis rigeligt med opbevaringsplads i køkkenskabene med praktiske jalousilåger. Af andre fornuftige detaljer kan nævnes den sammenklappelige afdækning til kogeapparatet, der også kan anvendes som arbejdsbord, eller det trinløst justérbare klapbord. Alt dette bidrager til et helt igennem velfungerende minikøkken, som tilmed er en fornøjelse at se på. Forsyningsteknikken i Viano MARCO POLO er solid og gennemprøvet. Kogeapparatet forsynes med gas fra en gasflaske, der er placeret pladsbesparende. Både tanken til frisk vand på hele 36 liter og tanken til spildevand på 32 liter 1 er placeret frostsikkert indvendigt i bilen. 1 Vandforsyningsanlægget er på højde med den tekniske udvikling pr. 10/2007 (direktiv 2002/72/EF).

27

28

29 Viano MARCO POLO Camperudstyr 29 Sand skønhed åbenbares i detaljen. Camperudstyret. Camperudstyr 2-personers komfortsæde, komfortkøje med sengeforlængelse (liggeareal ca. 2,03 x 1,18 m) Batterioplader Bord, der kan klappes ind Centralt styre-/kontrolpanel til ude- og kabinetemperatur, batteriopladningstilstand og -opladningsfunktion, køleboksens driftstilstand, vandbeholdernes påfyldningsniveau, varmebetjening Ekstrabatteri gel 80 Ah med adskillelsesrelæ Elektrohydraulisk vippetag EASY UP En cool detalje: Kompressorkøleboksen på 40 liter*** arbejder Variabelt indstillelige skabsbunde og rummelige forrådsskabe Friskvandstank 36 l 1, spildevandstank 32 l meget lydsvagt og kan tilsluttes med enten 12 V/230 V eller gas. giver god plads. Gasapparat (Camping Gaz) med to blus Kompressorkøleboks 40 l, Elektrolux, klassificering *** (ned til 20 C) Køkkenvask med etgrebsarmatur Markise, der kan trækkes ud (placeret over skydedøren) Stik til hhv. 230 V og 12 V Tagseng til vippetag (ca. 2,01 x 1,13 m) inkl. beskyttelsesnet og ergonomisk formet lamelbund Udvendig stikdåse 230 V CEE Vippetag, manuelt Standardudstyr Ekstraudstyr Gasflasken (Camping Gaz, 2,8 kg) er anbragt, så der spares plads, og den er let tilgængelig under et drejeligt skab i bagenden af bilen. Takket være beskyttelsesnettet, der er standardudstyr, er tagsengen også velegnet som sovehule til børn. Og så er det et sjovt sted at lege... 1 Vandforsyningsanlægget er på højde med den tekniske udvikling pr. 10/2007 (direktiv 2002/72/EF).

30 Effektivitet er vores drivkraft. Motorerne i Viano.

31 Motorer og gearkasser 31 Til din Viano kan du vælge mellem tre brændstofbesparende CDI-dieselmotorer, som sætter nye standarder mht. ydelse og præstationsevner. Den 4-cylindrede CDI-dieselmotor OM 651, der som standard fås i to ydelseskategorier, giver en fremragende dynamik. Den ydelsesstærke V6-CDI-dieselmotor OM 642 er den stærkeste motor, som mestrer selv svære opgaver takket være sine 165 kw og et maksimalt drejningsmoment på 440 Nm. Alle tre CDI-dieselmotorer opfylder udstødningsnormen Euro 5 Gr. III og udmærker sig ved at have et lavt brændstofforbrug, reduceret udstødningsemission og meget jævn motorgang. Som alternativ til CDI-dieselmotorerne fås en V6-benzinmotor med 3,5 l slagvolumen og 190 kw, som opfylder udstødningsnormen Euro 5 Gr. I. V6-CDI-dieselmotoren er ligesom V6-benzinmotoren som standard kombineret med den pålidelige 5-trins automatgearkasse (fås som ekstraudstyr til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer). Den 6-trins manuelle gearkasse ECO Gear er en ideel samarbejdspartner til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer. Takket være en stor gearspredning, et bredt samlet udvekslingsområde og sænkningen af omdrejningsniveauet bidrager den yderligere til optimeringen af brændstofforbruget.

32 32 Undervogn Svævende på en sky. Komfortundervognen. Vianos køreegenskaber har altid været præget af masser af dynamik, stor komfort og en høj grad af sikkerhed. Til den behageligt harmoniske følelse under kørslen bidrager ikke mindst luftaffjedringen på bagakslen med elektronisk niveauregulering (ekstraudstyr) og det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, der som ekstraudstyr også fås med integreret ESP -anhængerstabilisering. Og nu sørger den udviklede komfortundervogn for endnu mere kørekomfort: Den har en komfortabel fjeder-/dæmperafstemning samt bærearme og komfortlejer. Resultatet er både til at høre og føle på: Forbedrede køreegenskaber og et yderligere reduceret støjniveau. Luftaffjedringen på bagakslen, der fås som ekstraudstyr, øger kørselskomforten og sørger for, at der i forskellige lastsituationer også ved kørsel med anhænger opnås et næsten helt ensartet kørselsniveau. I ujævnt terræn kan der således med en simpel hævning/sænkning opnås et plant niveau. Billede til højre: Komfortundervognen med letmetalfælgene 6,5 J x 16 danner basis for optimal kørekomfort.

33

34 Suveræn til det hele. I al slags vejr. På hver en strækning. Viano med permanent firehjulstræk 4MATIC 1.

35 4MATIC 35 Hvis du ofte kører med din Viano under vanskelige vejr- og vejforhold, anbefaler vi det permanente firehjuletræk 4MATIC 1, der fås som ekstraudstyr. Det overfører motorkraften til alle fire hjul samtidig og fordeler den i forholdet 35 : 65 til for- og bagakslen. Resultatet er en mærkbar forbedret traktion selv på sne, blade, dårlig og våd vej, eller hvis du kører med anhænger. 4MATIC får hjælp fra det elektroniske stabiliseringsprogram ESP og 4ETS, det elektroniske traktionssystem. Hvis et eller flere hjul begynder at spinde, griber systemet ind ved at bremse de pågældende hjul individuelt. Derved øges drivmomentet på de hjul, der endnu har tilstrækkeligt vejgreb. Det giver kraftfuld igangsætning og acceleration især på dårlige vejbelægninger. Da 4ETS er integreret i det standardmæssige ESP i Viano, bliver 4MATIC endnu mere effektivt. 4ETS. 4MATIC-modellerne arbejder med det elektroniske traktionssystem 4ETS i stedet for mekaniske differentialespærrer. Systemet overfører automatisk drivmomentet til de hjul, der har det bedste vejgreb. 1 Fås til Viano CDI 2.0 og CDI 2.2, automatgearkasse standard ifm. firehjulstræk. Firehjulstræk fås ikke i alle lande.

36

37 Sikkerhed 37 Selv om du måske ikke kender din destination endnu, vil vi have, at du kommer sikkert derhen. Adaptivt stoplys. Vi har udviklet et sammenhængende sikkerhedskoncept til Viano, så du kan foretage dine fritids- og rejseaktiviteter under en sikker stjerne. Grundlaget for konceptet er et sikkerhedskarrosseri med en meget stabil kabine og talrige fornuftige sikkerhedskomponenter. For at opnå en høj grad af aktiv sikkerhed er Viano udstyret med en lang række elektroniske køreassistentsystemer. I Viano MARCO POLO lever indretningen fra WESTFALIA naturligvis fuldt ud op til sikkerhedsstandarden fra Mercedes-Benz: Den er kollisionstestet og udført i meget brandsikre materialer. Automatisk dæktrykskontrolsystem. Bi-xenonforlygter med dreje-, tåge- og LED-kørelys (ekstraudstyr).

38

39

40 40 Komfort Din ferie fra hverdagen begynder, når du stiger ind. Kabinen i Viano FUN og Viano MARCO POLO er blevet endnu mere komfortabel. Det mærker man på et utal af detaljer. Du sætter dig f.eks. til rette på sædeindtræk af meget høj kvalitet og kan glæde dig over betjeningselementer i eksklusiv udførelse. Det logisk opdelte og ergonomiske cockpit med Silverstone-look er ekstra rart at røre ved takket være softtouch-overfladen 1, og midterkonsollen giver masser af opbevaringsplads med kopholdere og store rum. Et 4-egers multifunktionsrat med betjeningstaster til mange forskellige funktioner er standardudstyr i Viano MARCO POLO og ekstraudstyr i Viano FUN. 3 Alle displays og kontakter er placeret således, at føreren nemt kan aflæse og betjene dem. Det gælder også for den handy, joystickagtige gearvælger i midterkonsollen, der er nem at nå, og som gør det muligt at bevæge sig frit til siden eller om bagi. De behagelige komfortsæder med armlæn og drejefunktion 2 gør kørslen til en nydelse især på længere ture. Sæderne udmærker sig ved deres ergonomiske formgivning, ekstra store indstillingsområde og rigtigt gode sidestøtte. I Viano MARCO POLO og i den kompakte Viano FUN kan fører- og forsædepassagersæde drejes om mod bagsædet. 3 1 Fås i Viano FUN kun sammen med pakken COMFORT. 2 Drejefunktion i Viano FUN kun i den kompakte variant. 3 Billeder viser Viano FUN. Klimaanlægget TEMPMATIK med kombineret støv- og aktivkulfilter sørger for frisk luft i al slags vejr.

41

42

43 Udstyr Standardudstyr 43 Standardudstyr (udvalg). Viano MARCO POLO og Viano FUN 2 LED-læselamper bagest. Holdegreb og læsespot 5-trins automatgearkasse til V6-CDI-motor og benzinmotor 2 6-trins manuel gearkasse til CDI-motor 2.0 og 2.2 Adaptivt stoplys Airbag til fører og forsædepassager Bagklap med rude inkl. elvarme og visker-sprinkler-anlæg BlueEFFICIENCY-effektivitetspakke til CDI-motor 2.0, 2.2 og 3.0 Centrallås med radiofjernbetjening og komfortlukkesystem Sidespejle med varme, elektrisk indstilling og integreret blinklygte, konvekse Skinnesystem med snaplås Skyderuder, 1. bagsæderække, i venstre og højre side 1 Solskærm i fører- og passagersiden, spejl med lys 5 Stødfanger, sidelister og dørhåndtag i bilens farve Udetemperaturindikator Varmeisolerende glas hele vejen rundt Værdiboks under passagersædet 1 (kan aflåses) Ekstra varmeveksler bag i bilen med separat betjeningsenhed 6 Elektrisk rudehejs på fører- og passagerside, med komfortbetjening og klembeskyttelse Elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP ) inkl. antiblokeringssystem (ABS), antispinregulering (ASR), bremseassistent (BAS) ESP -anhængerstabilisering i forbindelse med ekstraudstyret anhængertræk eller forberedelse til anhængertræk Flue- og myggenet til skyderude 3 Forhæng, uigennemsigtige, hele vejen rundt 1 Klimaanlæg TEMPMATIK Komfortforsæder, manuelt indstillelige Multifunktionsrat med kørecomputer 5 Refleksionsforlygter med reflektor, tågelys og kørelys med separat lyskilde Sengeforlængelse (i Viano MARCO POLO med højdeindstillelig hoveddel) Specialmodel Viano MARCO POLO EDITION 5 udvalg af udstyr 4 Bi-xenonforlygter med drejelys Lændestøtte i fører- og passagersædet Media Interface, Audio 50 APS Metalliclakering Rat og gearvælger i læder Reservehjul Stikdåse til ekstra lygte ved cykelholder bagpå Sædevarme til fører og forsædepassager Udstigningsområde med lys i fører- og passagerdøren Varmeisolerende glas med solfilter på forruden 1 Ekstraudstyr til Viano FUN. 2 Standardudstyr i specialmodellen Viano MARCO POLO EDITION. 3 Fås ikke til Viano FUN. 4 Du kan se flere features i kapitlet Ekstraudstyr. 5 Standardudstyr i pakken COMFORT FUN, og fås som valgfrit ekstraudstyr til Viano FUN. Billede til venstre: Rendyrket dynamik Vianos stødfanger- og kølergrilldesign. Den afbildede metalliclakering er ekstraudstyr.

44 44 Udstyr Standardudstyr Sidespejle med forstørret synsfelt og integreret blinklygte, elektrisk indstillelige. Design-highlight: Baglygterne. Airbag til fører og passager (på billedet ses til illustration forskellige udløste airbags, der er maksimalt udfoldet). Adaptivt stoplys. 2 svanehals-læselamper i vippetaget (standardudstyr i Viano MARCO POLO, ekstraudstyr i Viano FUN).

45 Udstyr Standardudstyr 45 Servicecomputer ASSYST. Matrixdisplay med høj opløsning 1. 1 I Viano FUN kun i forbindelse med multifunktionsrat eller pakken COMFORT FUN. 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-motor 2.0 og 2.2. Rat, der kan indstilles i højde og hældning. Skinnesystem til fleksibel kabineindretning. Elrudehejs, ventilationsruder og sidespejle. Elektronisk reguleret klimaanlæg TEMPMATIK. Ekstra varmeveklser bag i bilen med separat betjeningsenhed (standardudstyr i pakken COMFORT FUN og valgfrit ekstraudstyr i Viano FUN).

46

47 Udstyr Ekstraudstyr 47 Ekstraudstyr (udvalg). Anhængertræk Aux-tilslutning i handskerummet, f.eks. til mp3-afspiller Bakhjælp hækkamera Ekstra luftvarmesystem med timer 6, 7, med radiofjernbetjening som ekstraudstyr Ekstra vandvarmesystem med timer, med radiofjernbetjening som ekstraudstyr Elektrisk skydedør Firehjulstræk 4MATIC 1 Forlygtesprinkleranlæg 6 Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory (indstilling af sædelængde, -højde og -hældning samt hovedstøtternes højde) Igangsætningsassistent (standard i forbindelse med motor CDI 3.0 og 3.5, Viano MARCO POLO EDITION (CDI 3.0) og firehjulstræk 4MATIC) Klimaanlæg TEMPMATIK bagest Klimaautomatik THERMOTRONIC Komforttelefoneringspakke med udvendig antenne og tilpasset mobiltelefonholder (tilbehør) Køleboks 16 l 2 Letmetalfælge 6,5 J x 16, 7 J x 17 6 eller 7,5 J x 18 LINGUATRONIC: Stemmestyring til telefon Luftaffjedring bagest, med elektronisk niveauregulering Lys- og regnsensor 6 Media-Interface i handskerummet (betjening med multifunktionsrat) 6 PARKTRONIC (parkeringshjælp) 6 Radio- og kommunikationssystemer med navigation, cd-skifter og soundsystem Sidespejle desuden med elektrisk indklapning 6 Skydedør også i venstre side 2, 5 Soltag i vippetaget Soltag, elektrisk, bagest i kabinen 4 Sædevarme i forsæderne 6 Tagræling 4 Tagseng til vippetag 3 inkl. beskyttelsesnet og lamelbund med fjederelementer TEMPOMAT med variabel hastighedsbegrænsning SPEEDTRONIC 6 Tonede ruder bagest i kabinen (sort glas) 6 Tyverialarm Udstyrspakke COMFORT FUN 2 (yderligere oplysninger på side 16) Windowbag til fører og forsædepassager 6 1 Fås til Viano CDI 2.0 og Viano CDI 2.2, automatgearkasse standard i forbindelse med firehjulstræk. 2 Fås kun til Viano FUN. 3 Ekstraudstyr til Viano FUN i den lange variant, standardudstyr i Viano MARCO POLO. 4 Ikke i forbindelse med vippetag. 5 Fås ikke til Viano FUN i den kompakte variant. 6 Standardudstyr i specialmodellen MARCO POLO EDITION. 7 Ikke i forbindelse med benzinmotor. Billede til venstre: Bi-xenonforlygter med dreje-, tåge- og LED-kørelys. Den viste metalliclakering er ekstraudstyr.

48 48 Udstyr Ekstraudstyr Radio Audio 50 APS. Gulvbelægning i kabinen i yacht-look. 1 Markise over skydedøren, som kan trækkes ud. Elektrisk soltag til den bageste del af kabinen 2. 1 Fås kun til Viano MARCO POLO. 2 Ikke i forbindelse med vippetag. Automatisk dæktrykskontrolsystem. Med cykelholderen bagpå kan du tage din cykel med overalt. Bruser bagest i bilen. 1

49 Udstyr Ekstraudstyr 49 Elektrohydraulisk vippetag EASY UP.

50 50 Farver og materialer Lakeringer Din helt personlige Viano. UNILAK METALLICLAK 1 Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Obsidiansort ME 9197 Jaspisblå ME 5345 Dolomitbrun ME 8526 Hibiskusrød 3967 Fløjlsrød 3583 Flintgrå ME 7368 Cubanitsølv ME 9723 Atlantisblå 5373 Kiselgrå 7701 Sanidinbeige ME 1798 Brillantsølv ME 9744 Lakken på Viano er en glansfuld afslutning på det avancerede korrosionsbeskyttelsessystem fra Mercedes-Benz. Karrosseriet er fra fabrikken helgalvaniseret og hulrumskonserveret, hvilket giver en langtidsholdbar korrosionsbeskyttelse. 1 Metalliclakeringer er ekstraudstyr.

51 Farver og materialer Kombinationsmuligheder 51 INTERIØRELEMENTER STOF LÆDER STOF LÆDER UNILAK Callao antracit Callao blå Lugano oriongrå Arktisk hvid 9147 F / M F / M F / M Akvagrøn 6830 Silverstone 1 Callao antracit Lugano oriongrå Atlantisblå 5373 Fløjlsrød 3583 Kiselgrå 7701 Hibiskusrød 3967 METALLICLAK F / M * F / * M Obsidiansort ME 9197 Nøddetræslook, sort Callao blå Brillantsølv ME 9744 Cubanitsølv ME 9723 Jaspisblå ME 5345 Dolomitbrun ME 8526 Flintgrå ME 7368 Sanidinbeige ME 1798 Anbefales Kan ikke anbefales Sæderne i din Viano udmærker sig ved deres robuste udførelse og ekstra gode komfort, og de fuldendes elegant af dit personlige valg af stof eller læderindtræk. Standardudstyr Fås som ekstraudstyr * Fås som ekstraudstyr uden merpris Fås ikke F Viano FUN M Viano MARCO POLO 1 Fås til Viano FUN i forbindelse med ekstraudstyrspakken COMFORT FUN (med unisoftlak som standard).

52

53

54 Tekniske data Viano FUN mål 54 Viano FUN mål. Varianten kompakt Varianten lang Siddeposition med butterflybord Fra siden Siddeposition med opklappeligt bord Fra siden Bænk i liggeposition Uden sæder bagest i kabinen Uden sæder bagest i kabinen Bænk i liggeposition Forende Bagende Kan udvides ved at forskyde/fjerne sæderne. Målt på bilens bund. 3 Indvendigt afstandsmål uden hjulkasser. 4 Indvendigt afstandsmål mellem hjulkasserne. 5 Bilens højde i forbindelse med ekstraudstyret tagræling yderligere 48 mm; i forbindelse med ekstraudstyret COMAND (tagantenne) yderligere 52 mm. 6 Vippetag (ekstraudstyr) kun i forbindelse med Viano FUN lang variant med en bilhøjde på mm, med åbent vippetag mm. 7 Indvendig højde. 8 Uden last , 6, 8, (Mål uden vippetag) (2.013 med spejlene klappet ind) Værdier for firehjulstrækvarianten 4MATIC: 9 Bilens højde ca mm.

55 Tekniske data Viano FUN oversigt 55 Viano FUN oversigt. Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindre Brændstoftype Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t. [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /8,7 /16,0 /13,0 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tophastighed 1 ca. [km/t.] 174/ /182 /2012 /2172 /161 /174 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tankindhold [l] Egenvægt 3 [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) 2.025/2.050/ 2.025/2.050/ 2.075/2.100/ 2.035/2.060/ 2.105/2.130/ 2.105/2.130/ Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / /3.050 Last [kg] Anhængerlast [kg] uden bremse/med bremse 750/ / / / / /2.000 forhøjet ved ekstraudstyr (med bremse) Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /60 R /65 R /65 R 16 Maksimal taglast [kg] Sporkreds/vendediameter [m] 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,8/12,7 11,8/12,7 Gearkasse M66 /A57 M6 6 /A57 A5 7 A5 7 A57 A57 1 Ydelse for en vægt i overensstemmelse med DIN (dette er EF-egenvægten + last på 200 kg). 2 Maksimal hastighed i forbindelse med vippetag er begrænset til 190 km/t. 3 Angivelser iht. direktiv 92/21/EF i den ved redaktionens slutning gældende udgave (bil i køreklar tilstand inkl. værktøj/reservehjul, såfremt udleveret sådan af producenten, brændstoftank 90 % fyldt, med fører 68 kg og bagage 7 kg, friskvandsbeholder samt gasflasker 90 % fyldt) for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør forhøjer som regel denne værdi, hvilket reducerer lasten tilsvarende. Bemærk: I henhold til ISO-M reduceres egenvægtsangivelserne med op til 75 kg. 4 Kun i forbindelse med automatgearkasse. 5 Med vippetag maks. 50 kg. 6 Manuel gearkasse. 7 Automatgearkasse. 8 De angivne værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode (forordning [EF] 715/2007 i den aktuelle udgave). Angivelserne vedrører ikke en bestemt bil og er ikke en del af et tilbud, men fungerer udelukkende som sammenligningsgrundlag mellem de forskellige biltyper. 9 De anførte værdier er beregnet i henhold til den foreskrevne målemetode ( 2 nr. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV i den aktuelt gældende udgave). Angivelserne refererer ikke til en bestemt bil, men er udelukkende beregnet til sammenligning af de forskellige biltyper. CO 2 -emission8, blandet kørsel [g/km] 187/ /208 /221 /279 /230 /230 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Effektivitetsklasse 9 / (D: Ved autom.-gearkasse) / (E: Ved kompakt) Brændstofforbrug 8 [l/100 km] Bykørsel 8,7/9,9 8,7/9,9 /10,9 /16,3 /11,0 /11,0 (ved man./autom.-gearkasse) Landevejsk. 6,3/6,7 6,3/6,7 /7,0 /9,3 /7,3 /7,3 Blandet kørs. 7,1/7,9 7,1/7,9 /8,4 /11,9 /8,7 /8,7

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være

Læs mere

Den ny Viano. TREND & AMBIENTE

Den ny Viano. TREND & AMBIENTE Den ny Viano. TREND & AMBIENTE Masser af plads her Indhold Den ny Viano 5 Komfort 12 Fleksibilitet 12 Undervogn 14 Sikkerhed 16 Udstyrslinjer og længdekoncept 20 Viano TREND 22 Viano AMBIENTE 28 Dynamik

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33 Vito. Kombi. I nd hold. Vito Kombi 4 Kabine 10 Fleksibilitet 10 Komfort og funktionalitet 12 Specialmodeller 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Teknik 18 Motorer 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21 Undervogn

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. I nd hold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheekspertise/ opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Indhold Koncept 4 Sprinter kombi 6 Kabine og funktionalitet 10 Chassis, drivteknik og motorer 14 Sikkerhed 16 Standard- og ekstraudstyr 18

Indhold Koncept 4 Sprinter kombi 6 Kabine og funktionalitet 10 Chassis, drivteknik og motorer 14 Sikkerhed 16 Standard- og ekstraudstyr 18 Sprinter Kombi Indhold Koncept 4 Sprinter kombi 6 Kabine og funktionalitet 10 Chassis, drivteknik og motorer 14 Sikkerhed 16 Standard- og ekstraudstyr 18 Serviceydelser 24 Modeloversigt, motorer, teknik

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Sprinter Kassevogn, kombi/persontransporter, ladvogn og chassis

Sprinter Kassevogn, kombi/persontransporter, ladvogn og chassis Sprinter Kassevogn, kombi/persontransporter, ladvogn og chassis Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 8 Sprinter kombi/persontransporter 10 Sprinter ladvogn 12 Sprinter chassis

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser.

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den bedste Sprinter nogensinde. Højtydende arbejdshest den ny Sprinter er ikke blot en transporter, men også en rigtig partner, som du kan stole på i enhver henseende,

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 10 Brancheløsninger 12 Kabine og funktionalitet 14 Undervogn, drivteknik og motorer 16

Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 10 Brancheløsninger 12 Kabine og funktionalitet 14 Undervogn, drivteknik og motorer 16 Sprinter Kassevogn Indhold Koncept 4 Sprinter kassevogn 6 Sprinter mandskabsvogn 10 Brancheløsninger 12 Kabine og funktionalitet 14 Undervogn, drivteknik og motorer 16 Sikkerhed 18 Standard- og ekstraudstyr

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 A - Klasse. Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog VOLVO S60 & V60 DRIV Tillæg til instruktionsbog Om dette tillæg Denne publikation Denne manual er et supplement til bilens almindelige instruktionsbog. Tillægget behandler forskellene mellem den almindelige

Læs mere

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012 M110 Metallakering (iflg.farvekort) 22.624 M150 Diamanthvid BRIGHT metallak 42.909 M155 Kunstlæder Artico S S S S S Inkl. elektrisk indstillelige forsæder og 4-vejs lændestøtte i førersiden Ikke i.f.m.

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Ideen bewegen mehr. XXL-LINE. Specialudstyr fra AAT

Ideen bewegen mehr.   XXL-LINE. Specialudstyr fra AAT Ideen bewegen mehr www.aat-online.de XXL-LINE Specialudstyr fra AAT AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de info@aat-online.de

Læs mere

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere