Via no. FUN og MARCO POLO.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Via no. FUN og MARCO POLO."

Transkript

1 Via no. FUN og MARCO POLO.

2

3 Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort og sikkerhed? Hvis du har nikket ja tre gange nu, kan du glæde dig til at møde to sande ligesindede: Viano FUN, der er et både rummeligt og fleksibelt multitalent til familien og fritiden, og Viano MARCO POLO, en kompakt autocamper, der er velegnet både til større eventyrrejser og som hverdagsbil. Det kan da kaldes frihed! Viano FUN og MARCO POLO 4 BlueEFFICIENCY 6 Viano FUN 8 Udstyrspakken COMFORT FUN 16 Viano MARCO POLO 18 Camperudstyr 28 Motorer og gearkasser 30 Undervogn 32 4MATIC 34 Sikkerhed 36 Komfort 40 Udstyr 42 Standardudstyr 42 Ekstraudstyr 46 Farver og materialer 50 Lakeringer 50 Kombinationsmuligheder 51 Tekniske data 54 Viano FUN mål 54 Viano FUN oversigt 55 Viano MARCO POLO mål 56 Viano MARCO POLO oversigt 57 Fagudtryk 58 Service og finansieringsydelser 60 Prøvetur 64

4 4 Viano FUN og MARCO POLO Også til livsglæden findes der et perfekt transportmiddel. Viano som autocamper med den vælger du en ledsager, som du vil være rigtig glad for, også når du er langt væk hjemmfra. Takket være dens forbilledlige fleksibilitet, køreegenskaber og sikkerhedsudstyr er Viano et godt eksempel på, hvordan moderne rejsekomfort kan se ud i dag. Komfortundervognen sørger for en bedre kørekomfort: Den har en komfortabel fjeder-/dæmperafstemning samt bærearme og komfortlejer, der sørger for optimale rulleegenskaber og et reduceret støjniveau. Men midt i alle de følelser, som dens markante design og udsøgte udstyr vækker, er der selvfølgelig også blevet plads til sund fornuft i form af driftsøkonomiske motorer, effektivitetspakken BlueEFFICIENCY 1, der er standardudstyr, samt den store pålidelighed og lange levetid, som kendetegner Mercedes-Benz. 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor.

5

6

7 BlueEFFICIENCY 7 BlueEFFICIENCY. Innovationer for bæredygtig mobilitet. For Mercedes-Benz er det et krav og samtidig en forpligtelse at sikre ansvarsbevidst og bæredygtig mobilitet i fremtiden. Midlet til at nå dette mål er BlueEFFICIENCY: En samling af intelligent kombinerede, innovative tiltag, der giver en mærkbar sænkning af brændstofforbrug og emission. I Viano med 4-cylindret CDI-dieselmotor eller V6-CDI-dieselmotor kan du nu mærke de positive effekter helt konkret uden at give afkald på sikkerhed, komfort og køreglæde. Følgende tiltag er bl.a. med i BlueEFFICIENCY-effektivitetspakken 1, der er standard: Brændstoføkonomisk 4-cylindret CDI-dieselmotor i to ydelseskategorier Moderne V6-CDI-dieselmotor (med automatgearkasse) Forbrugsoptimeret 6-trins manuel gearkasse ECO Gear 2 Yderligere brændstoføkonomiske tiltag, der er omfattet af standardudstyret ved levering alt efter model (f.eks. ECO start/stop-funktion 2, generatorstyring, skiftepunktsindikator 2, ECO servopumpe, tiltag i motoren, batteristyring, reguleret brændstofpumpe og dæk med optimeret rullemodstand) 1 Fås ikke i forbindelse med benzinmotor. 2 Fås ikke i forbindelse med automatgearkasse.

8 Farvel til hverdagen. Goddag til livet. Viano FUN.

9

10

11 Viano FUN 11 Nogle mennesker ved ikke, hvad aftenen vil bringe, når de står op om morgenen. Auto ca mp er en Via no F U N 1. Livet er fuldt af muligheder. Det ville være skønt, hvis man kunne udnytte dem alle. Med Viano FUN, den imponerende alsidige autocamper fra Mercedes-Benz, ligger verden åben for dig. Med plads til op til syv personer, et meget fleksibelt sædesystem og masser af bagageplads kan den i en håndevendig tilpasses dine ønsker uanset om turen går til et byggemarked eller en badestrand. Hvis det en dag skulle blive lidt sent, er det heller ikke noget problem. Viano FUN kan nemt gøres til din helt personlige overnatningsmulighed på fire hjul takket være et bænksæde, der kan vippes ned til en liggeplads. 1 Bemærk, at Viano FUN ikke sælges i Danmark.

12 12 Viano FUN Skønt at komme hjem og strække benene ud. Eller omvendt. Udstyret i Viano FUN. Med fleksibiliteten og de utallige anvendelsesmuligheder i Viano FUN får du en masse frihed i såvel hverdagen som fritiden. Hvis du beslutter dig for den kompakte variant af Viano FUN, er der rigelig plads til i alt fem personer. Føreren og forsædepassageren sidder på komfortsæder, som kan drejes bagud, når bilen holder stille. Bagi er der et klapbord ude i siden og et bænksæde til tre passagerer. Bænksædet kan forskydes, tages ud eller omdannes til en komfortabel liggeplads. Kabinen har sidebeklædninger i antracit hele vejen rundt, praktiske holdegreb med integreret læsespot og orienteringslys1, der giver et behageligt lys under kørslen. I den lange variant af Viano FUN er der fin plads til helt op til syv personer. Den midterste sæderække fås som ekstraudstyr også med endnu et komfortabelt enkeltsæde. Ved hjælp af et skinnesystem kan enkeltsæderne forskydes i trin a 25 mm, placeres i eller imod kørselsretningen og nemt tages helt ud. Bagest er der et bænksæde med plads til tre passagerer, der er lige så funktionelt som i den kompakte variant. Standardudstyret omfatter desuden et bord, der kan klappes sammen og ligeledes forskydes langs skinnesystemet. 1 Kun i forbindelse med pakken COMFORT FUN. Billede til højre: På det brede bænksæde er der rigeligt med plads til tre personer. De store skuffer under sædet giver ekstra opbevaringsplads.

13

14 14 Viano FUN Dit soveværelse har du naturligvis også altid ved hånden. Udstyret i Viano FUN. Med Viano FUN kan du udleve din spontanitet fuldt ud, for den kan blive til et mobilt hotel i en håndevending: Bænksædet lægges ganske enkelt ned og omdannes sammen med sengeforlængelsen til et stort liggeareal. I den lange Viano FUN får du en behagelig ståhøjde ved hjælp af et vippetag (ekstraudstyr). Med vippetaget EASY UP, der er elektrohydraulisk, skal du blot trykke på en knap. Vippetaget kan som ekstraudstyr forsynes med en tagseng, hvorved der opnås op til fire sengepladser. Kabinen i Viano FUN med pakken COMFORT FUN. Viano FUN, kompakt variant (sædearrangement) (sengearrangement) Viano FUN, lang variant (sædearrangement) (sengearrangement)

15

16 16 Viano FUN Udstyrspakken COMFORT FUN Udstyrspakken COMFORT FUN. COMFORT FUN fås udelukkende som ekstraudstyr til Viano FUN. Pakken giver en mere eksklusiv og behagelig kabine. Via betjeningstasterne på det 4-egers multifunktionsrat kan man få vist og styre talrige funktioner. Pakken COMFORT FUN Armlæn med interiørlister Belyste sminkespejle i begge solskærme Ekstra kabinelamper bagi, som er integreret i holdegrebene Ekstra varmeveksler bagi, der kan reguleres via en loftkonsol Elektriske ventilationsruder i anden bagsæderække Luksuscockpit med softtouch-overflade, interiørlister og gearknop i Silverstone Multifunktionsrat Orienteringslys Stofelementer i sidebeklædningen Tæppe i bunden forrest i kabinen Tæppefelter i sidebeklædningens nederste område Ventilationsruder kan også styres elektrisk fra førersædet via betjeningspanelet. Også varmeveksleren bagi kan reguleres bekvemt fra førersædet.

17

18 Bedre kan frihed ikke føles. Viano MARCO POLO.

19

20 20 Viano MARCO POLO Andre ved om mandagen endnu ikke, hvor de vil tælle stjerner om fredagen. Autocamperen Viano MARCO POLO. I dag går turen ud i det grønne, i næste uge går den til havet. Uanset hvad, Viano MARCO POLO bringer dig komfortabelt der hen, hvor du ønsker. Den praktiske autocamper imponerer selv på længere ture takket være de op til fire sovepladser, et gennemtænkt koncept til udnyttelse af pladsen og den høje funktionalitet. Den ekstra behagelige atmosfære og den udsøgte indretning fra vores erfarne samarbejdspartner WESTFALIA sørger i den forbindelse for, at du føler dig hjemme overalt. Nyd den intensive oplevelse af frihed og eventyr verden venter bare på at blive udforsket af dig.

21

22 22 Viano MARCO POLO Føl dig hjemme i hele verden. Viano MARCO POLO. Selv om det ikke umiddelbart er til at se udvendigt på Viano MARCO POLO på grund af dens kompakte dimensioner, så har den masser af plads til sine eventyrlystne passagerer, mange intelligente løsninger og en kabine, som med kvalitetsmaterialer og farver virker meget indbydende. Takket være de to drejelige forsæder og bænksædet, der kan forskydes, er det nemt at etablere et hyggeligt sidde- og spisehjørne omkring det fleksible klapbord, som kan gemmes væk i skydedøren. Bordet kan i øvrigt også anvendes under kørslen. Med det standardmonterede skinnesystem er det muligt at forskyde bænksædet i trin a 25 mm og dermed variere bagagerummets størrelse. Bilen har desuden masser af opbevaringsplads med store forrådsskabe, en stor tagopbevaringsboks og rigtigt god plads i tøjskabet. Bænksædet kan forskydes i en 25-mm-rille. På den måde kan størrelsen af bagagerummet tilpasses. I Viano MARCO POLO er der masser af opbevaringsplads, f.eks. de praktiske og rummelige skuffer under bænksædet. Hvis din næste rejse for afvekslingens skyld fører dig hen til en møbelforretnings parkeringsplads, er det heller ikke noget problem. Du omdanner ganske enkelt din autocamper til en praktisk transporter: Når bænksædet tages ud, kan bagagerummet i Viano MARCO POLO nemt udvides til helt op til 3,38 m 2. Takket være forsædernes drejefunktion opstår der i forbindelse med det udklappelige og forskydelige bord i kabinen en hyggelig siddegruppe.

23

24 24 Viano MARCO POLO Et værelse med udsigt. Sov godt i Viano MARCO POLO. Viano MARCO POLO har alt, hvad der skal til for at få en rolig nattesøvn: I stueetagen kan bænksædet sammen med sengeforlængelsen omdannes til en dobbeltseng i en håndevending. Sengen giver en meget høj sovekomfort takket være den pneumatiske sædepolstring. På det ca. 2,03 x 1,18 m store soveareal kan du hygge dig med alle de ting, som i løbet af dagen var gemt væk i den rummelige sengekasse under bænksædet. Det standardmonterede vippetag i Viano MARCO POLO giver en behagelig ståhøjde (op til 2,40 m). Det kan nemt vippes op i øverste position med hånden, men du kan også nøjes med blot at trykke på en knap med det elektrohydrauliske vippetag EASY UP som ekstraudstyr, en nyskabelse fra Mercedes-Benz. Den ergonomiske skumgummimadras i høj kvalitet på punktelastiske fjederelementer sørger for en behagelig liggefølelse. Takket være den indstillelige hoveddel sover man her næsten lige så behageligt som hjemme. Soveareal i stueetagen. Tagseng. Den praktiske opbevaringsklap bagi giver ekstra plads til puder og dyner.

25

26 26 Viano MARCO POLO Hjemmelavet mad smager bare bedre. Køkkenet i Viano MARCO POLO. En lille snack eller et gedigent aftensmåltid: Efter en lang dag på farten kan du lave lige det, du har lyst til at spise. Køkkenet omfatter et gasapparat med to blus, en vask med etgrebsarmatur, en rummelig kompressorkøleboks på 40 liter*** (ned til 20 C) og naturligvis rigeligt med opbevaringsplads i køkkenskabene med praktiske jalousilåger. Af andre fornuftige detaljer kan nævnes den sammenklappelige afdækning til kogeapparatet, der også kan anvendes som arbejdsbord, eller det trinløst justérbare klapbord. Alt dette bidrager til et helt igennem velfungerende minikøkken, som tilmed er en fornøjelse at se på. Forsyningsteknikken i Viano MARCO POLO er solid og gennemprøvet. Kogeapparatet forsynes med gas fra en gasflaske, der er placeret pladsbesparende. Både tanken til frisk vand på hele 36 liter og tanken til spildevand på 32 liter 1 er placeret frostsikkert indvendigt i bilen. 1 Vandforsyningsanlægget er på højde med den tekniske udvikling pr. 10/2007 (direktiv 2002/72/EF).

27

28

29 Viano MARCO POLO Camperudstyr 29 Sand skønhed åbenbares i detaljen. Camperudstyret. Camperudstyr 2-personers komfortsæde, komfortkøje med sengeforlængelse (liggeareal ca. 2,03 x 1,18 m) Batterioplader Bord, der kan klappes ind Centralt styre-/kontrolpanel til ude- og kabinetemperatur, batteriopladningstilstand og -opladningsfunktion, køleboksens driftstilstand, vandbeholdernes påfyldningsniveau, varmebetjening Ekstrabatteri gel 80 Ah med adskillelsesrelæ Elektrohydraulisk vippetag EASY UP En cool detalje: Kompressorkøleboksen på 40 liter*** arbejder Variabelt indstillelige skabsbunde og rummelige forrådsskabe Friskvandstank 36 l 1, spildevandstank 32 l meget lydsvagt og kan tilsluttes med enten 12 V/230 V eller gas. giver god plads. Gasapparat (Camping Gaz) med to blus Kompressorkøleboks 40 l, Elektrolux, klassificering *** (ned til 20 C) Køkkenvask med etgrebsarmatur Markise, der kan trækkes ud (placeret over skydedøren) Stik til hhv. 230 V og 12 V Tagseng til vippetag (ca. 2,01 x 1,13 m) inkl. beskyttelsesnet og ergonomisk formet lamelbund Udvendig stikdåse 230 V CEE Vippetag, manuelt Standardudstyr Ekstraudstyr Gasflasken (Camping Gaz, 2,8 kg) er anbragt, så der spares plads, og den er let tilgængelig under et drejeligt skab i bagenden af bilen. Takket være beskyttelsesnettet, der er standardudstyr, er tagsengen også velegnet som sovehule til børn. Og så er det et sjovt sted at lege... 1 Vandforsyningsanlægget er på højde med den tekniske udvikling pr. 10/2007 (direktiv 2002/72/EF).

30 Effektivitet er vores drivkraft. Motorerne i Viano.

31 Motorer og gearkasser 31 Til din Viano kan du vælge mellem tre brændstofbesparende CDI-dieselmotorer, som sætter nye standarder mht. ydelse og præstationsevner. Den 4-cylindrede CDI-dieselmotor OM 651, der som standard fås i to ydelseskategorier, giver en fremragende dynamik. Den ydelsesstærke V6-CDI-dieselmotor OM 642 er den stærkeste motor, som mestrer selv svære opgaver takket være sine 165 kw og et maksimalt drejningsmoment på 440 Nm. Alle tre CDI-dieselmotorer opfylder udstødningsnormen Euro 5 Gr. III og udmærker sig ved at have et lavt brændstofforbrug, reduceret udstødningsemission og meget jævn motorgang. Som alternativ til CDI-dieselmotorerne fås en V6-benzinmotor med 3,5 l slagvolumen og 190 kw, som opfylder udstødningsnormen Euro 5 Gr. I. V6-CDI-dieselmotoren er ligesom V6-benzinmotoren som standard kombineret med den pålidelige 5-trins automatgearkasse (fås som ekstraudstyr til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer). Den 6-trins manuelle gearkasse ECO Gear er en ideel samarbejdspartner til de 4-cylindrede CDI-dieselmotorer. Takket være en stor gearspredning, et bredt samlet udvekslingsområde og sænkningen af omdrejningsniveauet bidrager den yderligere til optimeringen af brændstofforbruget.

32 32 Undervogn Svævende på en sky. Komfortundervognen. Vianos køreegenskaber har altid været præget af masser af dynamik, stor komfort og en høj grad af sikkerhed. Til den behageligt harmoniske følelse under kørslen bidrager ikke mindst luftaffjedringen på bagakslen med elektronisk niveauregulering (ekstraudstyr) og det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, der som ekstraudstyr også fås med integreret ESP -anhængerstabilisering. Og nu sørger den udviklede komfortundervogn for endnu mere kørekomfort: Den har en komfortabel fjeder-/dæmperafstemning samt bærearme og komfortlejer. Resultatet er både til at høre og føle på: Forbedrede køreegenskaber og et yderligere reduceret støjniveau. Luftaffjedringen på bagakslen, der fås som ekstraudstyr, øger kørselskomforten og sørger for, at der i forskellige lastsituationer også ved kørsel med anhænger opnås et næsten helt ensartet kørselsniveau. I ujævnt terræn kan der således med en simpel hævning/sænkning opnås et plant niveau. Billede til højre: Komfortundervognen med letmetalfælgene 6,5 J x 16 danner basis for optimal kørekomfort.

33

34 Suveræn til det hele. I al slags vejr. På hver en strækning. Viano med permanent firehjulstræk 4MATIC 1.

35 4MATIC 35 Hvis du ofte kører med din Viano under vanskelige vejr- og vejforhold, anbefaler vi det permanente firehjuletræk 4MATIC 1, der fås som ekstraudstyr. Det overfører motorkraften til alle fire hjul samtidig og fordeler den i forholdet 35 : 65 til for- og bagakslen. Resultatet er en mærkbar forbedret traktion selv på sne, blade, dårlig og våd vej, eller hvis du kører med anhænger. 4MATIC får hjælp fra det elektroniske stabiliseringsprogram ESP og 4ETS, det elektroniske traktionssystem. Hvis et eller flere hjul begynder at spinde, griber systemet ind ved at bremse de pågældende hjul individuelt. Derved øges drivmomentet på de hjul, der endnu har tilstrækkeligt vejgreb. Det giver kraftfuld igangsætning og acceleration især på dårlige vejbelægninger. Da 4ETS er integreret i det standardmæssige ESP i Viano, bliver 4MATIC endnu mere effektivt. 4ETS. 4MATIC-modellerne arbejder med det elektroniske traktionssystem 4ETS i stedet for mekaniske differentialespærrer. Systemet overfører automatisk drivmomentet til de hjul, der har det bedste vejgreb. 1 Fås til Viano CDI 2.0 og CDI 2.2, automatgearkasse standard ifm. firehjulstræk. Firehjulstræk fås ikke i alle lande.

36

37 Sikkerhed 37 Selv om du måske ikke kender din destination endnu, vil vi have, at du kommer sikkert derhen. Adaptivt stoplys. Vi har udviklet et sammenhængende sikkerhedskoncept til Viano, så du kan foretage dine fritids- og rejseaktiviteter under en sikker stjerne. Grundlaget for konceptet er et sikkerhedskarrosseri med en meget stabil kabine og talrige fornuftige sikkerhedskomponenter. For at opnå en høj grad af aktiv sikkerhed er Viano udstyret med en lang række elektroniske køreassistentsystemer. I Viano MARCO POLO lever indretningen fra WESTFALIA naturligvis fuldt ud op til sikkerhedsstandarden fra Mercedes-Benz: Den er kollisionstestet og udført i meget brandsikre materialer. Automatisk dæktrykskontrolsystem. Bi-xenonforlygter med dreje-, tåge- og LED-kørelys (ekstraudstyr).

38

39

40 40 Komfort Din ferie fra hverdagen begynder, når du stiger ind. Kabinen i Viano FUN og Viano MARCO POLO er blevet endnu mere komfortabel. Det mærker man på et utal af detaljer. Du sætter dig f.eks. til rette på sædeindtræk af meget høj kvalitet og kan glæde dig over betjeningselementer i eksklusiv udførelse. Det logisk opdelte og ergonomiske cockpit med Silverstone-look er ekstra rart at røre ved takket være softtouch-overfladen 1, og midterkonsollen giver masser af opbevaringsplads med kopholdere og store rum. Et 4-egers multifunktionsrat med betjeningstaster til mange forskellige funktioner er standardudstyr i Viano MARCO POLO og ekstraudstyr i Viano FUN. 3 Alle displays og kontakter er placeret således, at føreren nemt kan aflæse og betjene dem. Det gælder også for den handy, joystickagtige gearvælger i midterkonsollen, der er nem at nå, og som gør det muligt at bevæge sig frit til siden eller om bagi. De behagelige komfortsæder med armlæn og drejefunktion 2 gør kørslen til en nydelse især på længere ture. Sæderne udmærker sig ved deres ergonomiske formgivning, ekstra store indstillingsområde og rigtigt gode sidestøtte. I Viano MARCO POLO og i den kompakte Viano FUN kan fører- og forsædepassagersæde drejes om mod bagsædet. 3 1 Fås i Viano FUN kun sammen med pakken COMFORT. 2 Drejefunktion i Viano FUN kun i den kompakte variant. 3 Billeder viser Viano FUN. Klimaanlægget TEMPMATIK med kombineret støv- og aktivkulfilter sørger for frisk luft i al slags vejr.

41

42

43 Udstyr Standardudstyr 43 Standardudstyr (udvalg). Viano MARCO POLO og Viano FUN 2 LED-læselamper bagest. Holdegreb og læsespot 5-trins automatgearkasse til V6-CDI-motor og benzinmotor 2 6-trins manuel gearkasse til CDI-motor 2.0 og 2.2 Adaptivt stoplys Airbag til fører og forsædepassager Bagklap med rude inkl. elvarme og visker-sprinkler-anlæg BlueEFFICIENCY-effektivitetspakke til CDI-motor 2.0, 2.2 og 3.0 Centrallås med radiofjernbetjening og komfortlukkesystem Sidespejle med varme, elektrisk indstilling og integreret blinklygte, konvekse Skinnesystem med snaplås Skyderuder, 1. bagsæderække, i venstre og højre side 1 Solskærm i fører- og passagersiden, spejl med lys 5 Stødfanger, sidelister og dørhåndtag i bilens farve Udetemperaturindikator Varmeisolerende glas hele vejen rundt Værdiboks under passagersædet 1 (kan aflåses) Ekstra varmeveksler bag i bilen med separat betjeningsenhed 6 Elektrisk rudehejs på fører- og passagerside, med komfortbetjening og klembeskyttelse Elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP ) inkl. antiblokeringssystem (ABS), antispinregulering (ASR), bremseassistent (BAS) ESP -anhængerstabilisering i forbindelse med ekstraudstyret anhængertræk eller forberedelse til anhængertræk Flue- og myggenet til skyderude 3 Forhæng, uigennemsigtige, hele vejen rundt 1 Klimaanlæg TEMPMATIK Komfortforsæder, manuelt indstillelige Multifunktionsrat med kørecomputer 5 Refleksionsforlygter med reflektor, tågelys og kørelys med separat lyskilde Sengeforlængelse (i Viano MARCO POLO med højdeindstillelig hoveddel) Specialmodel Viano MARCO POLO EDITION 5 udvalg af udstyr 4 Bi-xenonforlygter med drejelys Lændestøtte i fører- og passagersædet Media Interface, Audio 50 APS Metalliclakering Rat og gearvælger i læder Reservehjul Stikdåse til ekstra lygte ved cykelholder bagpå Sædevarme til fører og forsædepassager Udstigningsområde med lys i fører- og passagerdøren Varmeisolerende glas med solfilter på forruden 1 Ekstraudstyr til Viano FUN. 2 Standardudstyr i specialmodellen Viano MARCO POLO EDITION. 3 Fås ikke til Viano FUN. 4 Du kan se flere features i kapitlet Ekstraudstyr. 5 Standardudstyr i pakken COMFORT FUN, og fås som valgfrit ekstraudstyr til Viano FUN. Billede til venstre: Rendyrket dynamik Vianos stødfanger- og kølergrilldesign. Den afbildede metalliclakering er ekstraudstyr.

44 44 Udstyr Standardudstyr Sidespejle med forstørret synsfelt og integreret blinklygte, elektrisk indstillelige. Design-highlight: Baglygterne. Airbag til fører og passager (på billedet ses til illustration forskellige udløste airbags, der er maksimalt udfoldet). Adaptivt stoplys. 2 svanehals-læselamper i vippetaget (standardudstyr i Viano MARCO POLO, ekstraudstyr i Viano FUN).

45 Udstyr Standardudstyr 45 Servicecomputer ASSYST. Matrixdisplay med høj opløsning 1. 1 I Viano FUN kun i forbindelse med multifunktionsrat eller pakken COMFORT FUN. 6-trins manuel gearkasse ECO Gear til CDI-motor 2.0 og 2.2. Rat, der kan indstilles i højde og hældning. Skinnesystem til fleksibel kabineindretning. Elrudehejs, ventilationsruder og sidespejle. Elektronisk reguleret klimaanlæg TEMPMATIK. Ekstra varmeveklser bag i bilen med separat betjeningsenhed (standardudstyr i pakken COMFORT FUN og valgfrit ekstraudstyr i Viano FUN).

46

47 Udstyr Ekstraudstyr 47 Ekstraudstyr (udvalg). Anhængertræk Aux-tilslutning i handskerummet, f.eks. til mp3-afspiller Bakhjælp hækkamera Ekstra luftvarmesystem med timer 6, 7, med radiofjernbetjening som ekstraudstyr Ekstra vandvarmesystem med timer, med radiofjernbetjening som ekstraudstyr Elektrisk skydedør Firehjulstræk 4MATIC 1 Forlygtesprinkleranlæg 6 Forsæder med elektrisk indstilling og tredobbelt memory (indstilling af sædelængde, -højde og -hældning samt hovedstøtternes højde) Igangsætningsassistent (standard i forbindelse med motor CDI 3.0 og 3.5, Viano MARCO POLO EDITION (CDI 3.0) og firehjulstræk 4MATIC) Klimaanlæg TEMPMATIK bagest Klimaautomatik THERMOTRONIC Komforttelefoneringspakke med udvendig antenne og tilpasset mobiltelefonholder (tilbehør) Køleboks 16 l 2 Letmetalfælge 6,5 J x 16, 7 J x 17 6 eller 7,5 J x 18 LINGUATRONIC: Stemmestyring til telefon Luftaffjedring bagest, med elektronisk niveauregulering Lys- og regnsensor 6 Media-Interface i handskerummet (betjening med multifunktionsrat) 6 PARKTRONIC (parkeringshjælp) 6 Radio- og kommunikationssystemer med navigation, cd-skifter og soundsystem Sidespejle desuden med elektrisk indklapning 6 Skydedør også i venstre side 2, 5 Soltag i vippetaget Soltag, elektrisk, bagest i kabinen 4 Sædevarme i forsæderne 6 Tagræling 4 Tagseng til vippetag 3 inkl. beskyttelsesnet og lamelbund med fjederelementer TEMPOMAT med variabel hastighedsbegrænsning SPEEDTRONIC 6 Tonede ruder bagest i kabinen (sort glas) 6 Tyverialarm Udstyrspakke COMFORT FUN 2 (yderligere oplysninger på side 16) Windowbag til fører og forsædepassager 6 1 Fås til Viano CDI 2.0 og Viano CDI 2.2, automatgearkasse standard i forbindelse med firehjulstræk. 2 Fås kun til Viano FUN. 3 Ekstraudstyr til Viano FUN i den lange variant, standardudstyr i Viano MARCO POLO. 4 Ikke i forbindelse med vippetag. 5 Fås ikke til Viano FUN i den kompakte variant. 6 Standardudstyr i specialmodellen MARCO POLO EDITION. 7 Ikke i forbindelse med benzinmotor. Billede til venstre: Bi-xenonforlygter med dreje-, tåge- og LED-kørelys. Den viste metalliclakering er ekstraudstyr.

48 48 Udstyr Ekstraudstyr Radio Audio 50 APS. Gulvbelægning i kabinen i yacht-look. 1 Markise over skydedøren, som kan trækkes ud. Elektrisk soltag til den bageste del af kabinen 2. 1 Fås kun til Viano MARCO POLO. 2 Ikke i forbindelse med vippetag. Automatisk dæktrykskontrolsystem. Med cykelholderen bagpå kan du tage din cykel med overalt. Bruser bagest i bilen. 1

49 Udstyr Ekstraudstyr 49 Elektrohydraulisk vippetag EASY UP.

50 50 Farver og materialer Lakeringer Din helt personlige Viano. UNILAK METALLICLAK 1 Arktisk hvid 9147 Akvagrøn 6830 Obsidiansort ME 9197 Jaspisblå ME 5345 Dolomitbrun ME 8526 Hibiskusrød 3967 Fløjlsrød 3583 Flintgrå ME 7368 Cubanitsølv ME 9723 Atlantisblå 5373 Kiselgrå 7701 Sanidinbeige ME 1798 Brillantsølv ME 9744 Lakken på Viano er en glansfuld afslutning på det avancerede korrosionsbeskyttelsessystem fra Mercedes-Benz. Karrosseriet er fra fabrikken helgalvaniseret og hulrumskonserveret, hvilket giver en langtidsholdbar korrosionsbeskyttelse. 1 Metalliclakeringer er ekstraudstyr.

51 Farver og materialer Kombinationsmuligheder 51 INTERIØRELEMENTER STOF LÆDER STOF LÆDER UNILAK Callao antracit Callao blå Lugano oriongrå Arktisk hvid 9147 F / M F / M F / M Akvagrøn 6830 Silverstone 1 Callao antracit Lugano oriongrå Atlantisblå 5373 Fløjlsrød 3583 Kiselgrå 7701 Hibiskusrød 3967 METALLICLAK F / M * F / * M Obsidiansort ME 9197 Nøddetræslook, sort Callao blå Brillantsølv ME 9744 Cubanitsølv ME 9723 Jaspisblå ME 5345 Dolomitbrun ME 8526 Flintgrå ME 7368 Sanidinbeige ME 1798 Anbefales Kan ikke anbefales Sæderne i din Viano udmærker sig ved deres robuste udførelse og ekstra gode komfort, og de fuldendes elegant af dit personlige valg af stof eller læderindtræk. Standardudstyr Fås som ekstraudstyr * Fås som ekstraudstyr uden merpris Fås ikke F Viano FUN M Viano MARCO POLO 1 Fås til Viano FUN i forbindelse med ekstraudstyrspakken COMFORT FUN (med unisoftlak som standard).

52

53

54 Tekniske data Viano FUN mål 54 Viano FUN mål. Varianten kompakt Varianten lang Siddeposition med butterflybord Fra siden Siddeposition med opklappeligt bord Fra siden Bænk i liggeposition Uden sæder bagest i kabinen Uden sæder bagest i kabinen Bænk i liggeposition Forende Bagende Kan udvides ved at forskyde/fjerne sæderne. Målt på bilens bund. 3 Indvendigt afstandsmål uden hjulkasser. 4 Indvendigt afstandsmål mellem hjulkasserne. 5 Bilens højde i forbindelse med ekstraudstyret tagræling yderligere 48 mm; i forbindelse med ekstraudstyret COMAND (tagantenne) yderligere 52 mm. 6 Vippetag (ekstraudstyr) kun i forbindelse med Viano FUN lang variant med en bilhøjde på mm, med åbent vippetag mm. 7 Indvendig højde. 8 Uden last , 6, 8, (Mål uden vippetag) (2.013 med spejlene klappet ind) Værdier for firehjulstrækvarianten 4MATIC: 9 Bilens højde ca mm.

55 Tekniske data Viano FUN oversigt 55 Viano FUN oversigt. Med baghjulstræk Med firehjulstræk 4MATIC Typer CDI 2.0 CDI 2.2 CDI CDI 2.0 4MATIC CDI 2.2 4MATIC Antal cylindre Brændstoftype Diesel Benzin Diesel Totalvolumen [cm 3 ] Nominel ydelse [kw (hk)] 100 (136) 120 (163) 165 (224) 190 (258) 100 (136) 120 (163) Ved omdrejningstal [o/min] Maks. drejningsmoment [Nm] Ved omdrejningstal [o/min] Acceleration km/t. [s] 14,1/13,5 12,1/11,1 /9,1 /8,7 /16,0 /13,0 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tophastighed 1 ca. [km/t.] 174/ /182 /2012 /2172 /161 /174 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Tankindhold [l] Egenvægt 3 [kg] (kompakt/lang/ekstra lang) 2.025/2.050/ 2.025/2.050/ 2.075/2.100/ 2.035/2.060/ 2.105/2.130/ 2.105/2.130/ Tilladt totalvægt [kg] 2.800/ / /3.050 Last [kg] Anhængerlast [kg] uden bremse/med bremse 750/ / / / / /2.000 forhøjet ved ekstraudstyr (med bremse) Dækdimension 205/65 R /65 R /60 R /60 R /65 R /65 R 16 Maksimal taglast [kg] Sporkreds/vendediameter [m] 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,0/11,8 11,8/12,7 11,8/12,7 Gearkasse M66 /A57 M6 6 /A57 A5 7 A5 7 A57 A57 1 Ydelse for en vægt i overensstemmelse med DIN (dette er EF-egenvægten + last på 200 kg). 2 Maksimal hastighed i forbindelse med vippetag er begrænset til 190 km/t. 3 Angivelser iht. direktiv 92/21/EF i den ved redaktionens slutning gældende udgave (bil i køreklar tilstand inkl. værktøj/reservehjul, såfremt udleveret sådan af producenten, brændstoftank 90 % fyldt, med fører 68 kg og bagage 7 kg, friskvandsbeholder samt gasflasker 90 % fyldt) for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør forhøjer som regel denne værdi, hvilket reducerer lasten tilsvarende. Bemærk: I henhold til ISO-M reduceres egenvægtsangivelserne med op til 75 kg. 4 Kun i forbindelse med automatgearkasse. 5 Med vippetag maks. 50 kg. 6 Manuel gearkasse. 7 Automatgearkasse. 8 De angivne værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode (forordning [EF] 715/2007 i den aktuelle udgave). Angivelserne vedrører ikke en bestemt bil og er ikke en del af et tilbud, men fungerer udelukkende som sammenligningsgrundlag mellem de forskellige biltyper. 9 De anførte værdier er beregnet i henhold til den foreskrevne målemetode ( 2 nr. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV i den aktuelt gældende udgave). Angivelserne refererer ikke til en bestemt bil, men er udelukkende beregnet til sammenligning af de forskellige biltyper. CO 2 -emission8, blandet kørsel [g/km] 187/ /208 /221 /279 /230 /230 (I forb. med man./autom.-gearkasse) Effektivitetsklasse 9 / (D: Ved autom.-gearkasse) / (E: Ved kompakt) Brændstofforbrug 8 [l/100 km] Bykørsel 8,7/9,9 8,7/9,9 /10,9 /16,3 /11,0 /11,0 (ved man./autom.-gearkasse) Landevejsk. 6,3/6,7 6,3/6,7 /7,0 /9,3 /7,3 /7,3 Blandet kørs. 7,1/7,9 7,1/7,9 /8,4 /11,9 /8,7 /8,7

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33 Vito. Kombi. I nd hold. Vito Kombi 4 Kabine 10 Fleksibilitet 10 Komfort og funktionalitet 12 Specialmodeller 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Teknik 18 Motorer 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21 Undervogn

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. I nd hold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheekspertise/ opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser.

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den bedste Sprinter nogensinde. Højtydende arbejdshest den ny Sprinter er ikke blot en transporter, men også en rigtig partner, som du kan stole på i enhver henseende,

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder

Læs mere

Sprinter dækperformance. Brændstofforbrug og CO2-emission. For biler med udstødningsnorm Euro 5b+ gr. III og. Måleværdi for udvendig rullestøj db

Sprinter dækperformance. Brændstofforbrug og CO2-emission. For biler med udstødningsnorm Euro 5b+ gr. III og. Måleværdi for udvendig rullestøj db Den ny Sprinter. rændstofforbrug og O2-emission. For biler med udstødningsnorm uro 5b+ gr. III og 4x2-træk uden lueffiiny-pakke Motor 20 DI/30 DI 23 DI/33 DI 26 DI/36 DI 50 DI 56 DI 36 NGT rændstofforbrug

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi.

Vito E-CELL. Kassevogn og Kombi. Vito E-CELL. Kassevog n og Kombi. Beg y ndelse på Bæredygtighed uden begrænsninger. f remtiden. Frisk luft som standard. 100 % lastrum som standard. Syv sæder som standard. Du kan allerede profitere af

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Sprinter dækperformance. Den ny Sprinter. Kassevogn. Brændstofeffektivitetsklasse. Klasse for udvendig rullestøj. Måleværdi for udvendig rullestøj db

Sprinter dækperformance. Den ny Sprinter. Kassevogn. Brændstofeffektivitetsklasse. Klasse for udvendig rullestøj. Måleværdi for udvendig rullestøj db Sprinter dækperformance. Dækdimension æreevne Hastighedsindeks Dækklasse rændstofeffektivitetsklasse Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105 225/75 16 116/114 Producent Model ontinental Vanco2

Læs mere

Den ny Sprinter. Kombi.

Den ny Sprinter. Kombi. Den ny Sprinter. Kombi. Sprinter dækperformance. uden lueffiiny-pakke Momentkurver: rændstofforbrug [l/00 km]6 Nm Gearkasse3 agakseludveksling4 O2-emissionsværdier [g/km] ffektivitetsklasse5 ykørsel Landevejsk.

Læs mere

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterfest. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. Nu er det tiden hvor din Mercedes-Benz skal gøres

Læs mere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere KOMFORT I SÆRKLASSE Høj-teknologi til fordel for dig, for din bil og for miljøet Uanset hvor godt bilerne er udstyret i dag: Der er altid noget der kan

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En B-Klasse. r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En selvbevidst front med h Foran dig trafikken,

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3.

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van 1 Ladvogn Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud...

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Trucks you can trust

Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Trucks you can trust Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Trucks you can trust Indhold Actros 4 27 Førerhuse 6 15 Arbejde, betjeningskomfort 8 11 Opholdskomfort 12 15 Økonomi, teknik 16 23 Motorteknologi 18 19 Gearskifte,

Læs mere

EFTERÅR 2010. på vej som taxi. Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa

EFTERÅR 2010. på vej som taxi. Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa EFTERÅR 2010 Ny Vito og VIANO på vej som taxi Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa Ny Vito og Viano på vej som taxi. De nye Vito og Viano med Euro 5 motorer lever op til lovkravene

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL

SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL 2012 SIKKER VINTERSTIL TIL DIN BIL Model Vinterdæk Størrelse Varenr. Stålfælg Pris Spark Bridgestone LM18 155/80QR13 451715 95975379 4.495,- Spark Firestone Winterhawk 2 Evo 155/80TR13 451716 95975379

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

En ren forn Jørli Petersen

En ren forn Jørli Petersen En ren forn Pris på hvide plader og serviceintervallet er det eneste, Jørli Petersen har at indvende ved denne Corolla Verso, som ellers i den grad begejstrer. 64 Camping-Fritid 2/2006 øjelse Overskriften

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG To-i-en: Rationel fejesugning. Den kombinerede feje/- sugemaskine til rationel tung og konstant indsats, inde og ude.

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise kontormøbler til landets skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise indhold om office2go 1-3 Skriveborde 4-15 Stole 16-23 mødeborde og stole 26-29

Læs mere

Test: Så langt kører de i virkeligheden på literen

Test: Så langt kører de i virkeligheden på literen Test: Så langt kører de i virkeligheden på literen Vi har brændstoftestet 11 biler på en testrute Sjælland rundt. Stort set alle kører de 10-20 procent kortere end den officielle EU-Norm Af Henrik Dreboldt,

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

FRANSK. Franske biler er meget ofte noget med begrænset MÅNEDENS CAMPINGTRÆKKER

FRANSK. Franske biler er meget ofte noget med begrænset MÅNEDENS CAMPINGTRÆKKER Det er tysk det er grundigt. Det er engelsk det er fornemt. Det er fransk det er elegant. Jørli Petersen har set på den ny Citroën. Franske biler er meget ofte noget med begrænset påhængsvægt, så en ny

Læs mere

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton.

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. En ægte professionel til entreprenørkørsel. Indhold Værdi 6 7 Anvendelse 8 15 Førerhus, udstyr 10 11 Motorer, gearkasser 12 13 Kørekomfort,

Læs mere

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! A-Klasse. er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder,

Læs mere

Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Trucks you can trust Indhold Atego 4 25 Førerhuse 6 11 Arbejdsopgaver, betjeningskomfort 8 9 Udstyr 10 11 Driftsøkonomi, teknik 12 19 Motorteknologi 14 15

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

Tekniske spørgsmål til køreprøven

Tekniske spørgsmål til køreprøven Tekniske spørgsmål til køreprøven Lovens krav til styrtøjet: 1. Rattet skal kunne betjenes let, sikkert og hurtigt fra yderstilling til yderstilling uden mislyde. 2. Rattet skal være selvoprettende, dvs.

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM www.renault-trucks.dk RENAULT MAGNUM EN LASTVOGN MED KARAKTER Den opdaterede og moderniserede Renault Magnum er stærk og solid. Taget, de aerodynamiske sidespoilere

Læs mere

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken Bad Boy MTV Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken 5 stærke fra Bad Boy Markedets stærkeste stel af svejset stål -punkts affjedring og 4 pendlende bagaksel Rå motorkraft el eller benzin Kørekomfort

Læs mere

Benzinhammere BH65 BH55

Benzinhammere BH65 BH55 Brydeteknik Se hvorfor du skal vælge brydeteknik fra Wacker Neuson. Kompetence inden for brydeteknik i hver eneste detalje. 1. "Hammer"-kompetence garanteret hvor kvalitet møder mangfoldighed. Med vores

Læs mere

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler?

sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler? sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler? Økonomien hænger sammen. Lidt uden for Århus finder man Hammel, og her finder man også Favrskov

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere