UDBUDSBETINGELSER Proof-of-Business

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDBUDSBETINGELSER Proof-of-Business"

Transkript

1 UDBUDSBETINGELSER Proof-of-Business 9. maj 2016 Sag:

2 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 2/15 1. Overordnede rammer for udbuddet 1.1 Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed, som er ansvarlig for gennemførelsen af denne udbudsforretning, er: Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé 17 DK-2100 København Ø CVR-nr.: Om udbuddet Erhvervsstyrelsen udbyder hermed opgaven Proof-of-Business. Der henvises i øvrigt til kravspecifikationen for oplysninger om indholdet af opgaven. Alle interesserede opfordres til at afgive tilbud på udførelsen af opgaven i overensstemmelse med specifikationerne i nærværende udbudsmateriale. Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud. Der gøres særligt opmærksom på, at der er tale om et offentligt udbud med omvendt licitation, idet der er tale om en fast kontraktsum. Det bemærkes, at den udbudte opgave ikke er opdelt i delkontrakter, idet Erhvervsstyrelsen konkret i forhold til dette udbud vurderer, at en opdeling i delkontrakter vil medføre en uforholdsmæssig økonomisk byrde i form af øgede omkostninger til gennemførelse af selve udbuddet og den efterfølgende kontraktadministration. Opgaven udbydes i henhold til udbudsloven (lov nr december 2015), der indeholder bestemmelser, der gennemfører Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/24/EU af 26. februar 2014 om offentlige udbud og om ophævelse af direktiv 2004/18/EF (EØS-relevant tekst), EU-Tidende 2014, nr. L 94, side 65. Udbuddet er offentliggjort i Supplement til Den Europæiske Unions Tidende (TED). 2. Udbudsmaterialet 2.1 Det samlede udbudsmateriale Det samlede udbudsmateriale består af følgende dokumenter:

3 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 3/15 Udbudsbekendtgørelsen Nærværende udbudsbetingelser Kravspecifikation med tilhørende bilag 1 Kontraktudkast Det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) (udfyldes af tilbudsgiver) Udkast til ESPD indgår i udbudsmaterialet både som pdf og XML fil. XML filen kan importeres og anvendes af tilbudsgiver i forbindelse med udfyldelse af ESPD. ESPD kan udfyldes her: Evt. spørgsmål/svar eller rettelsesblade, der udformes og offentliggøres i udbudsperioden på under menuen Udbud Inden tilbudsgiver påbegynder udarbejdelsen af sit tilbud, anbefales det, at tilbudsgiver sætter sig grundigt ind i hele udbudsmaterialet. Tilbudsgiver bør være opmærksom på, at det er tilbudsgivers ansvar at sikre, at tilbuddet er komplet og overholder de fastsatte retningslinjer. 2.2 Tilgængelighed af udbudsmaterialet Alt materiale i forbindelse med udbuddet vil blive offentliggjort på Erhvervsstyrelsens hjemmeside, under menuen Udbud. 3. Procedure og tidsplan for udbuddet 3.1 Tidsplan for udbudsforretningen Udbudsforretningen gennemføres i overensstemmelse med følgende tidsplan: Tidsfrist Tirsdag d. 10. maj 2016 Tirsdag d. 31. maj 2016 Tirsdag d. 7. juni 2016 kl Tirsdag d. 14. juni 2016 kl EFredag d. 24. juni 2016 ronsdag d. 6. juli 2016 honsdag d. 6. juli 2016 v Aktivitet Udsendelse af udbudsbekendtgørelse Frist for indsendelse af spørgsmål til udbuddet, hvor spørgsmålet kan påregnes besvaret Sidste frist for svar på spørgsmål og opdatering af udbudsmateriale Frist for aflevering af tilbud Forventet melding om tildeling Forventet udløb af standstill-perioden Forventet indgåelse af kontrakt Erhvervsstyrelsen tager forbehold for ændringer i tidsplanen.

4 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 4/ Spørgsmål til Erhvervsstyrelsen om udbuddet og mulighed for ændringer af udbudsmaterialet Al henvendelse vedrørende udbuddet skal ske skriftligt og pr. til: Erhvervsstyrelsen Att.: Nicolai Hellmann Tilbudsgivere og andre interesserede opfordres til løbende i udbudsperioden at holde sig orienteret på Erhvervsstyrelsens hjemmeside, under menuen udbud, hvor bl.a. eventuelle spørgsmål og svar vedrørende udbuddet gøres tilgængelige i anonymiseret form. Alle spørgsmål der modtages senest 14 kalenderdage før tilbudsfristens udløb kan påregnes besvaret senest seks kalenderdage før tilbudsfristens udløb. Spørgsmål, der fremsendes efter denne frist, vil blive besvaret, såfremt det er muligt af besvare dem senest seks kalenderdage før tilbudsfristens udløb. Efter tirsdag d. 7. juni 2016, kl vil der ikke blive foretaget ændringer i udbudsmaterialet, og der kan således ikke besvares spørgsmål hertil efter denne dato. 3.3 Spørgemøde Der vil ikke blive afholdt spørgemøde. 3.4 Form og procedurekrav til aflevering af tilbud m.v Sprog Tilbud skal afgives skriftligt og være affattet på dansk. Dog accepteres eventuelle CV er på engelsk i det omfang, de ikke findes på dansk. Arbejdssproget under opgavens udførelse skal ligeledes være dansk Datering og underskrift på tilbud Tilbud skal være dateret og underskrevet af tilbudsgiver Format og øvrige formkrav for aflevering af tilbud Tilbud skal afleveres i mindst to eksemplar i papirformat samt et digitalt eksemplar på USB-stick. Det er udelukkende tilbudsgivers ansvar, at det afleverede materiale er læsbart for Erhvervsstyrelsen, hvorfor digitale filer fx kan være i PDF-format eller i MS Word- eller Excel-format. Tilbud afleveres til: Erhvervsstyrelsen Att. Nicolai Hellmann

5 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 5/15 Langelinie Allé 17 DK-2100 København Tilbud bør have anført følgende tekst: Tilbud må ikke åbnes af postomdelingen. Bemærk at tilbud ikke kan afleveres pr Tilbudsfrist Tilbud skal være afleveret inden tilbudsfristens udløb (se tidsplanen i punkt 3.1). Erhvervsstyrelsen er forpligtet til at se bort fra tilbud eller ændringer til tilbud, der modtages efter tilbudsfristens udløb. Tilbudsgiver vil modtage en skriftlig kvittering for aflevering af tilbud ved indlevering uanset om det er afleveret til tiden eller ej. Kvittering vil indeholde tidspunkt for aflevering og en underskrift for modtagelse i Erhvervsstyrelsen. Kvitteringen er ikke en godkendelse af om tilbud er konditionsmæssigt Forbehold for annullation af udbudsforretningen Indtil udbudsforretningen er afsluttet med indgåelse af en gensidigt underskrevet, endelig kontrakt, vil udbudsforretningen kunne annulleres af Erhvervsstyrelsen, såfremt styrelsen finder, at der er saglig grund hertil, fx hvis der ikke indkommer kvalificerede tilbud, eller hvis der ikke kan opnås enighed mellem tilbudsgiver og udbyder om kontraktens form og indhold. Udbuddet gennemføres med forbehold for Folketingets Finansudvalgs tilslutning til aktstykke om Aftale om vækst og udvikling i hele Danmark Alternative tilbud Der kan ikke afleveres alternative tilbud Udgifter til tilbudsmaterialets udarbejdelse m.v. Tilbudsgivers udgifter i forbindelse med udarbejdelse af tilbud er Erhvervsstyrelsen uvedkommende. Erhvervsstyrelsen forbeholder sig ret til at beholde det indkomne materiale. De i tilbudsmaterialet indeholdte informationer er Erhvervsstyrelsens ejendom Aktindsigt Tilbudsgiverens opmærksomhed henledes på, at dokumenterne, herunder indkomne tilbud, i nærværende udbud vil kunne være omfattet af regler om adgang til aktindsigt. Det betyder, at konkurrenter m.fl. kan anmode om aktindsigt i tilbud, der afgives. Anmodninger om aktindsigt fra andre virksomheder, der også deltager i udbudsprocessen, skal i henhold til praksis fra Klagenævnet for Udbud, afhængig af omstændighederne, imødekommes af den ordregivende myndighed, dog typisk efter høring af den eller de virksomheder, oplysningerne vedrører.

6 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 6/15 Såfremt der er specifikke oplysninger i tilbuddet, som ud fra forretningsmæssige overvejelser ønskes undtaget fra en eventuel anmodning om aktindsigt, kan tilbudsgiveren med fordel på forhånd angive dette i sit tilbud med præcisering og afgrænsning af hvilke oplysninger eller passager, herunder om pris, der ønskes undtaget, bl.a. af hensyn til de krav til kort sagsbehandlingstid, der gælder for anmodninger om aktindsigt. Ordregiver vil dog under alle omstændigheder være berettiget og forpligtet til at give aktindsigt i det omfang, det følger af lovgivningen Forhandlingsforbud Erhvervsstyrelsen gør opmærksom på, at styrelsen som ordregiver ikke vil kunne forhandle med tilbudsgiverne om de afgivne tilbud. Der må i overensstemmelse med EU-retten kun finde drøftelser sted med ansøgere eller bydende, når det sker med henblik på at præcisere eller supplere indholdet af deres bud eller de ordregivende myndigheders krav, og i det omfang, dette ikke giver anledning til forskelsbehandling. Der vil derfor ikke blive afholdt egentlige kontrakt- eller prisforhandlinger, hvorfor tilbudsgiver bør drage omsorg for, at tilbuddet er affattet således, at kontrakten i princippet vil kunne indgås uden forudgående drøftelser mellem tilbudsgiver og ordregiver. Det er derfor yderst hensigtsmæssigt, at tilbuddene er fyldestgørende, og behandler alle relevante forhold, og indeholder alle nødvendige oplysninger, herunder navnlig angiver samtlige priser (inkl. rabatter o. lign.), og at tilbuddene er præcise i enhver henseende. 4. Krav til tilbuddets form og indhold Tilbuddet skal indeholde og disponeres efter følgende hovedafsnit: 4.1 Tilbudsgivers kontaktoplysninger og underskrift Den juridiske person Tilbudsgiver skal i tilbudsmaterialet klart og tydeligt angive, hvilken juridisk person, der er tilbudsgiver og dermed ansvarlig over for ordregiver. Tilbudsmaterialet skal endvidere være tydeligt forsynet med hovedansvarlig kontaktperson. Tilbudsgiver skal underskrive og datere tilbuddet. Digital underskrift kan anvendes. Tilbudsgiver opfordres til at anføre underskrift(er) på den side, der beskriver, hvem, der byder på opgaven.

7 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 7/ Tilbud afgivet af konsortium eller partnerskab Hvis tilbud afgives af et konsortium eller partnerskab omfattende flere ansvarlige tilbudsgivere, skal de juridiske personer hver især angives klart og entydigt, og der skal derudover angives en fælles befuldmægtiget (projektansvarlig), som ordregiver med bindende virkning for konsortiet kan indgå aftale med. Deltagerne hæfter solidarisk. Såfremt et konsortium eller partnerskab får tildelt kontrakten, skal hvert medlem af konsortiet eller partnerskabet afgive skriftlig erklæring om solidarisk hæftelse for kontraktens opfyldelse. Der kan findes vejledning om konsortiedannelse og betingelser for, at et konsortium kan afgive fælles tilbud på et udbud i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens publikation Vejledning i konsortiedannelse. 4.2 Kontraktgrundlag Tilbudsgiver forpligter sig ved afgivelse af tilbud til at ville indgå aftale med Erhvervsstyrelsen på grundlag af det kontraktudkast, som indgår i udbudsmaterialet. Tilbudsgiver kan tage forbehold for vilkår i kontraktudkastet, men opfordres til at afstå herfra. Der henvises til punkt 4.11 for yderligere information vedrørende forbehold. Tilbudsgivers standardvilkår vil ikke være en del af kontraktgrundlaget. Dette gælder uanset om tilbudsgiver ved afgivelse af tilbud, levering eller fakturering m.v. vedlægger sine egne vilkår. Der gøres i øvrigt opmærksom på, at en række af kontraktens bilag i løbet af aftaleperioden vil skulle ændres som følge af ændringer i Erhvervsstyrelsens forhold, ændring i it-infrastruktur o. lign. 4.3 Finansiel, økonomisk, teknisk og faglig egnethed Erhvervsstyrelsen har ikke opstillet særskilte udvælgelseskriterier med udgangspunkt i tilbudsgivers finansielle, økonomiske, tekniske eller faglige egnethed. Tildeling af ordren vil ske i henhold til tildelingskriterierne, jf. punkt Tilbudsgivers opgaveforståelse og opgaveløsning Tilbuddet skal indeholde en beskrivelse af tilbudsgivers overordnede forståelse af opgaven, således som denne er beskrevet i kravspecifikationen. Tilbuddet skal endvidere indeholde en dækkende beskrivelse af, hvordan tilbudsgiver påtænker at løse den udbudte opgave. Tilbuddets beskrivelse opfordres til at være struktureret således: Resume af opgaveforståelse og løsningsbeskrivelse (2-4 sider) Overordnet opgaveforståelse Konkret løsningsbeskrivelse struktureret i overensstemmelse med kravspecifikationen.

8 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 8/15 Tilbuddet skal indeholde konkrete og fyldestgørende forslag til aktiviteter, der gennemføres for at nå de overordnede målsætninger for opgaven, samt en beskrivelse af hvilken effekt disse aktiviteter forventes at have. Efter omstændighederne kan det endvidere være relevant at beskrive tilbudsgivers overvejelser om metodevalg, risikoanalyse og øvrige procesmæssige udfordringer m.v. 4.5 Tilbudsgivers organisering og kompetencer i bemandingen Organisationsdiagram og kompetencer mv. Kvalifikationer og kompetencer for hvert medlem af projektteamet skal beskrives og dokumenteres i tilbuddet. I den forbindelse kan der vedlægges: Beskrivelse af den overordnede organisering af opgavevaretagelsen. CV er for alle medarbejdere og leder(e) knyttet til opgavevaretagelsen. Referencer for lignende opgaver for hver relevant medarbejder og leder(e). Beskrivelse af tiltænkte opgaver i forbindelse opgaveløsning for alle relevante medarbejdere og leder(e) Oplysninger om brug af underleverandører eller samarbejdspartnere Hvis tilbudsgiver agter at anvende en eller flere underleverandører eller samarbejdspartnere til udførelsen af den udbudte opgave eller dele heraf, skal underleverandørernes eller samarbejdspartnernes navne angives klart og entydigt i tilbuddet, såvel som det skal beskrives til hvilke dele af opgavens udførelse disse påtænkes anvendt. Tilbudsgiver skal endvidere vedlægge dokumentation fx i form af tilbud fra underleverandører og skriftlige hensigtserklæringer eller interesseretilkendegivelser fra partnere. 4.6 Tilbudsgivers tidsplan Tilbud skal indeholde en detaljeret tidsplan for opgaven. Planen kan fx indeholde en angivelse af omfanget (antal timer) af de ydelser, der tilbydes leveret, samt en tidsplan med konkrete milepæle for f.eks. start, aktiviteter og afslutning af opgaven. 4.7 Optioner Der indgår ikke optioner i udbuddet. 4.8 Omkostningseffektivitet (sparsommelighed) Nærværende udbud gennemføres som et omvendt offentligt EU-udbud, hvor den samlede ordresum ligger fast, og der konkurreres alene om kvaliteten og volumen i opgaveløsningen. Grundet budgetlovgivning i staten vil det ikke være muligt at ompostere udgifter mellem budgetårene, hvor der årligt er afsat 4,9 mio. kr. i 2016-

9 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 9/ De erlagte ydelser og fakturering herfor skal derfor uden undtagelse følge budgetåret. Opgaven skal dog løses omkostningseffektivt, og der lægges i tildeling af opgaven vægt på tjenesteyders sparsommelighed således, at der i tilbuddet påvises et sammenhæng mellem ydelser (volumen og kvalitet) og omkostningsniveau. Det er muligt at afgive tilbud på opgaven, hvor den mulige ordresum ikke udnyttes fuldt ud (i et eller flere år), såfremt det skønnes at opgaven kan løses fuldt ud inden for en mindre økonomisk ramme jf. kravet om omkostningseffektivitet. Vederlaget forfalder og udbetales som fastsat i Erhvervsstyrelsens kontraktudkast. Tilbuddet skal indeholde et overskueligt budget. Tilbudsgiver opfordres til at angive et estimat over forventet ressourceallokering fordelt på de forskellige udgiftsposter, herunder enkeltinvesteringer (f.eks. annoncekampagne) og personaleomkostninger fordelt på diverse personalegrupper, fx projektleder, konsulenter, kontormedarbejdere, studentermedhjælpere mv. 4.9 Vedståelsesfrist Det skal tydeligt anføres i tilbuddet, at tilbuddet mindst skal vedstås i fire (4) måneder fra tilbudsfristens udløb, dvs. mindst indtil den 14. oktober Forbehold Tilbudsgiver er berettiget til at tage forbehold over for dele af udbudsmaterialet forudsat, at dette ikke er tale om forbehold overfor væsentlige elementer. Eventuelle forbehold skal specificeres klart og præcist på en særskilt forbeholdsliste, der skal vedlægges tilbuddet. Forbeholdslisten skal have følgende opbygning: Punkt i udbudsmaterialet Konkret henvisning til præcis hvilket punkt, der tages forbehold over for i udbudsmaterialet Tilbudsgivers forbehold Kort og præcis redegørelse af forbeholdet Begrundelse Kort begrundelse for forbeholdet Tilbudsgiver kan ikke tage forbehold over for mindstekrav. I så fald er Erhvervsstyrelsen forpligtet til at afvise tilbuddet.

10 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 10/15 Tilbudsgiver må ikke tage forbehold vedrørende grundlæggende udbudsbetingelser, hvis tilsidesættelse vil bevirke, at Erhvervsstyrelsen indgår kontrakt om en ydelse, der adskiller sig væsentligt fra den udbudte ydelse. I tilfælde af usikkerhed om hvorvidt et forbehold vil medføre afvisning af tilbuddet i henhold til dette punkt, opfordres Tilbudsgiver til at stille afklarende spørgsmål til udbudsmaterialet. Spørgsmål skal i givet fald udformes således, at de så vidt muligt alene refererer til det punkt i udbudsmaterialet, som forbeholdet vedrører, og dermed kun i absolut nødvendige tilfælde redegør for forbeholdets konkrete indhold. Denne foranstaltning skyldes hensynet til det udbudsretlige forhandlingsforbud under offentlige og begrænsede udbud samt det generelle EU-retlige ligebehandlingsprincip 4.11 Oplysninger om endelig afsagt dom (og andre udelukkelsesgrunde) Pligtig udelukkelse af virksomheder fra at deltage i udbudsprocessen Erhvervsstyrelsen har som ordregiver pligt til at udelukke virksomheder fra deltagelse i udbudsproceduren, der ved endelig afsagt dom er dømt for én eller flere af de former for kriminalitet, der er nævnt i udbudsdirektivets art. 45, stk. 1, dvs.: 1. Deltagelse i en kriminel organisation. 2. Overtrædelse af forbuddet mod aktiv bestikkelse i offentlig tjeneste eller hverv. 3. Overtrædelse af forbuddet mod EU-svig. 4. Overtrædelse af forbuddet mod hvidvaskning af penge Mulig udelukkelse af virksomheder fra at deltage i udbudsprocessen Til orientering oplyses, at Erhvervsstyrelsen har mulighed for at udelukke fra deltagelse i udbudsprocessen virksomheder, a) hvis bo er under konkurs, likvidation, skifte eller tvangsakkord uden for konkurs, som har indstillet sin erhvervsvirksomhed eller befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning b) hvis bo er begæret taget under konkursbehandling eller behandling med henblik på likvidation, skifte eller tvangsakkord uden for konkurs eller enhver tilsvarende behandling, der er fastsat i national lovgivning c) som ved en retskraftig dom ifølge landets retsforskrifter er dømt for en strafbar handling, der rejser tvivl om den pågældendes faglige hæderlighed d) som i forbindelse med udøvelsen af sit erhverv har begået en alvorlig fejl, som den ordregivende myndighed bevisligt har konstateret e) som ikke har opfyldt sine forpligtelser med hensyn til betaling af bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til retsforskrifterne i det land, hvor den pågældende er etableret, eller i den ordregivende myndigheds land

11 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 11/15 f) som ikke har opfyldt sine forpligtelser med hensyn til betaling af skatter og afgifter i henhold til retsforskrifterne i det land, hvor den pågældende er etableret, eller i den ordregivende myndigheds land, eller g) som svigagtigt har givet urigtige oplysninger ved meddelelsen af de oplysninger, der kan kræves i henhold til udbudsdirektivet, eller som har undladt at give disse oplysninger. Oplysninger under dette punkt skal angives i Det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD), som kan findes her: Vejledning til ESPD forefindes her: Oplysninger om ubetalt forfalden gæld til det offentlige Tilbudsgiver skal underskrive og vedlægge en tro- og love erklæring på, at tilbudsgiver ikke har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige i form af skatter, afgifter og bidrag til sociale sikringsordninger jf. lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997 om begrænsning af skyldners muligheder for at deltage i offentlige udbudsforretninger. Oplysninger under dette punkt skal angives i Det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD), jf. punkt Serviceattest for vindende tilbud Erhvervsstyrelsen vil efter tilbudsfristens udløb stille krav om, at den vindende tilbudsgiver fremsender en fuld serviceattest som yderligere dokumentation inden kontrakten underskrives, jf. udbudslovens 159, stk. 2. Serviceattesten må tidligst være udstedt 3 måneder før tilbudsfristens udløb. Mere information om serviceattester kan findes på 5. Evaluering af tilbud 5.1 Behandling af forbehold Tilbud med forbehold over for grundlæggende udbudsbetingelser vil blive afvist som ikke-konditionsmæssige. Tilbudsgivers forbehold over for vilkår eller krav, der ikke relaterer sig direkte til de anvendte tildelingskriterier vil blive kapitaliseret af Erhvervsstyrelsen, dog ikke forbehold over for grundlæggende eller ufravigelige udbudsbetingelser og krav, jf. ovenfor.

12 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 12/15 Såfremt Erhvervsstyrelsen ikke er i stand til at kapitalisere tilbudsgivers forbehold på en sikker og saglig vis, og dette vanskeliggør tilbudssammenligning, er Erhvervsstyrelsen berettiget til at afvise tilbuddet som ikke-konditionsmæssigt. 5.2 Tilbudsvurdering Forud for bedømmelsen vil det blive konstateret, om tilbuddene er konditionsmæssige. Er et tilbud ikke konditionsmæssigt er Erhvervsstyrelsen berettiget og forpligtet til at se bort fra tilbuddet. Erhvervsstyrelsen foretager den fornødne verifikation og kontrol af oplysningerne i tilbuddet, jf Erhvervsstyrelsen forbeholder sig endvidere muligheden for at indhente yderligere oplysninger fra tilbudsgiver, jf. udbudslovens 159, stk. 5 og 6, hvis tilbuddet ikke opfylder udbudsmaterialets formelle krav. Erhvervsstyrelsen er imidlertid ikke forpligtet til at indhente yderligere oplysninger eller dokumentation fra tilbudsgiverne. Vurderingen sker herefter på baggrund af de indkomne, konditionsmæssige tilbuds besvarelse af kravspecifikationen og kontraktvilkår. 5.3 Tildelingskriterium Valg af leverandør sker på baggrund af tildelingskriteriet bedste forhold mellem kvalitet og pris. 5.4 Underkriterier og vægtning af underkriterier Vurderingen af det bedste forhold mellem kvalitet og pris vil ske på baggrund af følgende underkriterier med den angivne vægtning: Underkriterium Vægt Beskrivelse Kvalitet 50 % Ved vurdering af dette kriterium vil der blive lagt vægt på tilbuddets evne til kvalitativt at imødekomme udbudsmaterialets formål og krav. Dette vil blive vurderet ud fra i hvor høj grad tilbuddet på en fyldestgørende måde opfylder hvert enkelt af de evalueringskrav (EK), der er angivet i kravspecifikationen under følgende punkter: Høj kvalitet i sparring og rådgivning Høj deltagelse af vækstlaget Vurderingen af tilbuddets opfyldelse af hvert enkelt evalueringskrav vil blive vægtet ligeligt.

13 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 13/15 Ved vurderingen af den kvalitative opfyldelse af de enkelte evalueringskrav vil der blive set på, i hvilken udstrækning tilbuddet indeholder en konkretiseret og detaljeret beskrivelse af opgaveløsningen. indeholder aktiviteter af den fornødne relevans og kvalitet i forhold til at realisere opgavens overordnede målsætninger. anvender metoder/organisation, der er egnet til at sikre, at der vil ske den fornødne inddragelse af ekspertise på de forskellige områder, som opgaven dækker. påpeger relevante risici og udfordringer og opstiller evt. bud på løsning heraf. demonstrerer, at tilbudsgiver har overblik over opgaven. formår at afgrænse opgaveløsningen på en hensigtsmæssig måde. Volumen og geografisk spredning Dette underkriterium med tilhørende underpunkter vil blive bedømt ud fra tilbuddets beskrivelse af Tilbudsgivers opgaveforståelse og opgaveløsning, jf. punkt % Ved vurdering af dette kriterium vil der blive lagt vægt på tilbuddets evne til kvalitativt at imødekomme udbudsmaterialets formål og krav. Dette vil blive vurderet ud fra i hvor høj grad tilbuddet på en fyldestgørende måde opfylder hvert enkelt af de evalueringskrav (EK), der er angivet i kravspecifikationen under følgende punkt Rådgivningsvolumen og geografisk spredning. Vurderingen af tilbuddets opfyldelse af hvert enkelt evalueringskrav vil blive vægtet ligeligt. Organisering og kompetencer i bemandingen Dette underkriterium med tilhørende underpunkter vil blive bedømt ud fra tilbuddets beskrivelse af Tilbudsgivers opgaveforståelse og opgaveløsning, jf. punkt % Ved vurdering af organiseringen og kompetencer i bemandingen lægges der overodnet vægt på, at den konkrete organisering af opgaveløsningen modsvarer opgavens kompleksitet og omfang. Herunder vægtes, at relevante kompetencer og kvalifikationer i høj grad er til stede, og der lægges vægt på den tilbudte bemandings relevante erfaring med løsning af lignende opgaver.

14 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 14/15 Der lægges endvidere vægt på begrundelsen for og beskrivelsen af hvem, der er tilknyttet som leder og kernemedarbejdere på opgaven. Dette vil blive vurderet ud fra i hvor høj grad tilbuddet på en fyldestgørende måde opfylder hvert enkelt af de evalueringskrav (EK), der er angivet i kravspecifikationen under følgende punkt Sekretariatsarbejde. Vurderingen af tilbuddets opfyldelse af hvert enkelt evalueringskrav vil blive vægtet ligeligt. Dette underkriterium med tilhørende underpunkter vil blive bedømt ud fra tilbuddets beskrivelse af Tilbudsgivers organisering og kompetencer i bemandingen, jf. punkt 4.5. Sparsommelighed 10 % Der vil blive lagt vægt på, at det i tilbuddet er dokumenteret, at opgaven vil blive løst så omkostningseffektivt som muligt, og, at der er påvist et sammenhæng mellem ydelser (volumen og kvalitet) og omkostningsniveau. Dette underkriterium vil blive bedømt ud fra tilbuddets beskrivelse af Omkostningseffektivitet, jf. punkt 4.8 Tidsplan 10 % Ved vurdering af dette kriterium lægges der vægt på, at eventuelt timetal er tilpasset både den samlede projektperiode samt de enkelte aktiviteter, så det er realistisk, at de kan gennemføres uden forsinkelser i forhold til tidsplanen. Der lægges endvidere vægt på, om tilbuddet indeholder beskrivelse af relevante milepæle undervejs i projektet. Dette underkriterium vil blive bedømt ud fra tilbuddets beskrivelse af Tilbudsgivers tidsplan, jf. punkt Evalueringsmetode Evaluering af indkomne tilbud vil overordnet ske efter nedenstående systematik: Vurderingen af kriterierne sker på baggrund af følgende pointskala: Verbal begrundelse Point Fremragende opfyldelse af kriteriet 10 Fortrinlig opfyldelse af kriteriet 9 Særdeles tilfredsstillende opfyldelse af kriteriet 8 Meget tilfredsstillende opfyldelse af kriteriet 7

15 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 15/15 Mere tilfredsstillende opfyldelse af kriteriet 6 Tilfredsstillende opfyldelse af kriteriet 5 Nogenlunde tilfredsstillende opfyldelse af kriteriet 4 Mindre tilfredsstillende opfyldelse af kriteriet 3 Ikke tilfredsstillende opfyldelse af kriteriet 2 Helt utilstrækkelig opfyldelse af kriteriet 1 Ingen opfyldelse af kriteriet 0 Pointene på de respektive underkriterier multipliceres med de angivne vægte, hvorved den endelige pointsum fremkommer. Tilbuddet med den største pointsum vurderes at have det bedste forhold mellem pris og kvalitet. 6. Tildeling og aftaleindga else 6.1 Underretning om resultatet Ved Erhvervsstyrelsens valg af leverandør vil alle tilbudsgivere blive samtidigt og skriftligt underrettet herom i overensstemmelse med udbudsdirektivet artikel 41 og lov om håndhævelse af udbudsreglerne mv. Underretningen til den vindende tilbudsgiver om, at denne tilbudsgivers tilbud er identificeret som det økonomisk mest fordelagtige tilbud, er ikke et juridisk bindende tilsagn om at ville indgå kontrakt med tilbudsgiveren. Der er ingen juridisk bindende kontrakt eller tilsagn herom, før der foreligger en gensidigt underskrevet kontrakt mellem Erhvervsstyrelsen og den valgte tilbudsgiver. Resultatet af udbudsforretningen vil blive bekendtgjort i EU-tidende i overensstemmelse med de gældende regler herom i udbudslovens Indgåelse af kontrakt Kontrakt vil tidligst blive indgået efter udløbet af den stand-still periode, som i henhold til 3 i lov om klagenævnet for udbud er fastsat til 10 dage efter afsendelse af underretningen. Aftale indgås på grundlag af vedlagte kontraktskabelon. 6.3 Klagefrist Klage over udbuddet skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor Erhvervsstyrelsen har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at Erhvervsstyrelsen har indgået en kontrakt, jf. 7, stk. 2, nr. 2., lov om klagenævnet for udbud.]

UDBUDSBETINGELSER. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center

UDBUDSBETINGELSER. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center UDBUDSBETINGELSER Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center Side 2 af 9 1. OVERORDNEDE RAMMER FOR UDBUDDET 1.1 Det ordregivende

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER Udvikling og udbredelse af et sikkerhedstjek

UDBUDSBETINGELSER Udvikling og udbredelse af et sikkerhedstjek udbudsbetingelser UDBUDSBETINGELSER Udvikling og udbredelse af et sikkerhedstjek 28. september 2015 Sagsnr. 2015-11573 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 2/12 1. Overordnede rammer for udbuddet

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER Kortlægning af virksomheders behov for digitale kompetencer. 4.august 2015 Sagsnr. 11180032

UDBUDSBETINGELSER Kortlægning af virksomheders behov for digitale kompetencer. 4.august 2015 Sagsnr. 11180032 UDBUDSBETINGELSER Kortlægning af virksomheders behov for digitale kompetencer 4.august 2015 Sagsnr. 11180032 Erhvervsstyrelsens udbudsbetingelser side 2/13 1. Overordnede rammer for udbuddet 1.1 Den ordregivende

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Indretningskoncept, budget, tidsplan og indretning af Dansk Design Centers og Design Societys nye lokaler i BLOX

UDBUDSBETINGELSER. Indretningskoncept, budget, tidsplan og indretning af Dansk Design Centers og Design Societys nye lokaler i BLOX UDBUDSBETINGELSER Indretningskoncept, budget, tidsplan og indretning af Dansk Design Centers og Design Societys nye lokaler i BLOX Side 2 af 9 1. OVERORDNEDE RAMMER FOR UDBUDDET 1.1 Det ordregivende selskab

Læs mere

Tilbudsbetingelser. for. Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd

Tilbudsbetingelser. for. Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd Tilbudsbetingelser for Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd 1 ORIENTERING 1.1 Udbuddet udbyder hermed opgaven Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning

Læs mere

Tilbudsbetingelser. for. CSR i små og mellemstore virksomheder: Fra princip til praksis under team CSR v/erhvervsstyrelsen

Tilbudsbetingelser. for. CSR i små og mellemstore virksomheder: Fra princip til praksis under team CSR v/erhvervsstyrelsen Tilbudsbetingelser for CSR i små og mellemstore virksomheder: Fra princip til praksis under team CSR v/erhvervsstyrelsen 1 1. ORIENTERING 1.1 Udbuddet Erhvervsstyrelsen udbyder hermed opgaven CSR i små

Læs mere

Tilbudsbetingelser. for. Operatøropgaven for Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Tilbudsbetingelser. for. Operatøropgaven for Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion Tilbudsbetingelser for Operatøropgaven for Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion 1. ORIENTERING 1.1 Opgaven Erhvervsstyrelsen indhenter hermed tilbud på opgaven Operatør for Erhvervspartnerskabet

Læs mere

Kontrakt om indkøb af Software Assurance og licenser til Oraclesoftware. Udbudsbetingelser for offentligt udbud af rammekontrakt - 2015/S 201-363917.

Kontrakt om indkøb af Software Assurance og licenser til Oraclesoftware. Udbudsbetingelser for offentligt udbud af rammekontrakt - 2015/S 201-363917. Kontrakt om indkøb af Software Assurance og licenser til Oraclesoftware Udbudsbetingelser for offentligt udbud af rammekontrakt - 2015/S 201-363917. Indholdsfortegnelse 1. ORDREGIVER... 3 2. DE RETLIGE

Læs mere

Udbudsbetingelser. Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning

Udbudsbetingelser. Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning 1 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 3 2 Ordregivende myndighed... 3 3 Udbudsmaterialets bestanddele... 3 4 Virksomhedens generelle

Læs mere

BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Maj 2012

BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Maj 2012 J.nr. 050784-0003 BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Maj 2012 Annoncering med prækvalifikation af ejendomsmæglerbistand til salg af erhvervsejendomme Bech-Bruun Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Århus

Læs mere

2. Udbudsmaterialet Om det samlede udbudsmateriales bestanddele henvises til udbudsbekendtgørelsen.

2. Udbudsmaterialet Om det samlede udbudsmateriales bestanddele henvises til udbudsbekendtgørelsen. NOTAT Dato: 2008-07-16 Kontor: Integration J.nr.: 2005/5089-36 Sagsbeh.: PVV Fil-navn: Udbudsbetingelser Udbudsbetingelser for evaluering af projekterne i puljen Udvikling af it-baserede danskundervisningsprogrammer

Læs mere

Udbudsbetingelser for Kulturstyrelsens. Udbud af National bruger- og benchmarkundersøgelse 2016 på folkebiblioteksområdet

Udbudsbetingelser for Kulturstyrelsens. Udbud af National bruger- og benchmarkundersøgelse 2016 på folkebiblioteksområdet Udbudsbetingelser for Kulturstyrelsens Udbud af National bruger- og benchmarkundersøgelse 2016 på folkebiblioteksområdet 1. INDLEDNING Kulturstyrelsen inviterer hermed virksomheder til at byde på opgaven

Læs mere

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Udbudsannonce Prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold Baggrund og formål...3 Opgavebeskrivelse og omfang...3 Ordregiver...3 Spørgsmål og kontaktperson...3 Prækvalifikationsmateriale...4 Udbudsproces...4

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015.

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. 1. Baggrund for udbuddet Energistyrelsen varetager i dag en PCB-rådgivningsvirksomhed samt www.pcb-guiden.dk.

Læs mere

Udbudsbetingelser. Rammeaftale. Bistand til planlægning af jordfordeling. EU-udbud

Udbudsbetingelser. Rammeaftale. Bistand til planlægning af jordfordeling. EU-udbud Udbudsbetingelser Rammeaftale Bistand til planlægning af jordfordeling EU-udbud Indhold 1. Introduktion... 3 2. Den ordregivende myndighed... 3 3. Udbudsmaterialet... 4 4. Beskrivelse af den udbudte ydelse...

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud. Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud. Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud af Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet EU-udbudsnummer: 2015/S 183-332506 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 4 1.1 Indledning...

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af undersøgelse af selvforsørgede indvandrerkvinders barrierer og muligheder for beskæftigelse og uddannelse.

Udbudsbetingelser for udbud af undersøgelse af selvforsørgede indvandrerkvinders barrierer og muligheder for beskæftigelse og uddannelse. NOTAT Dato: 27. juni 2007 Kontor: Beskæftigelse og uddannelse J.nr.: 3853 Sagsbeh.: KNY Fil-navn: Udbudsbetingelser Udbudsbetingelser for udbud af undersøgelse af selvforsørgede indvandrerkvinders barrierer

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER

UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER DATO: 23.2.2015 Sags nr. 2014-0240583 Dokument nr. 2014-0240583-1 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser Asfaltudlægger

Læs mere

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015.

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015. Nationalt udbud: Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015 Udbudsbetingelser Side 1 af 7 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4,

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER 1/7 TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER oktober 2007 2/7 INDHOLD Indledning side 3 Udbudets omfang side 3 Udbudsform og udbudsmateriale side 3 Udformning af tilbud

Læs mere

Udbud af batterier til høreapparater 2017

Udbud af batterier til høreapparater 2017 Udbud af batterier til høreapparater 2017 - Udbudsbekendtgørelse nr. 2016-144414 (16-424174-001) Disse udbudsbetingelser indeholder retningslinjerne for afgivelse af tilbud, kommunikation mellem tilbudsgiver

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed...

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed... UDBUDSBETINGELSER Indhold 1. Indledning... 2 2. Udbuddets formål... 2 3. Ordregivende myndighed... 2 3.1. Afdeling og kontaktperson... 2 4. Udbudsmateriale... 3 5. Fortrolighed... 4 6. Tidsplan... 4 7.

Læs mere

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013 Sterregaard ApS for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets 3. oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle vilkår for udbuddet... 3 1.1. Indledning... 3 1.2. Baggrund for udbudet... 3 1.3.

Læs mere

Prækvalifikation: Tilbudsindhentning på levering af cafedrift i et aktiveringstilbud/åbent værested

Prækvalifikation: Tilbudsindhentning på levering af cafedrift i et aktiveringstilbud/åbent værested Prækvalifikation: Tilbudsindhentning på levering af cafedrift i et aktiveringstilbud/åbent værested Beskrivelse af opgaven Tilbudsindhentningen vedrører cafedrift i et aktiveringstilbud/ åbent værested

Læs mere

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København K Telefon: 33 92

Læs mere

Udbudsbetingelser for offentligt udbud af

Udbudsbetingelser for offentligt udbud af Udbudsbetingelser for offentligt udbud af Kontrakt om levering af undervisningsmateriale samt undervisnings- og oplysningsaktiviteter om Holocaust og andre folkedrab Udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 243-443627

Læs mere

Udbudsbetingelser. for. Rammeaftale. køb af batteripakker til energiforsyning af flydende afmærkning

Udbudsbetingelser. for. Rammeaftale. køb af batteripakker til energiforsyning af flydende afmærkning Udbudsbetingelser for Rammeaftale om køb af batteripakker til energiforsyning af flydende afmærkning Side 1 af 7 1 Indledning Nærværende udbudsbetingelser gælder for Søfartsstyrelsens udbud rammeaftale

Læs mere

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed Indledning Energistyrelsen indbyder hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på kommunikationsydelser til Energistyrelsen. Baggrund

Læs mere

Udbudsbetingelser for annoncering Oversættelse fra dansk til tysk

Udbudsbetingelser for annoncering Oversættelse fra dansk til tysk Udbudsbetingelser for annoncering af Oversættelse fra dansk til tysk 28. april 2017 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse af projektet... 3

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE

UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE INDHOLD 1. Indledning 1 2. Den ordregivende myndighed 1 3. Udbudsmaterialet 2 4. Tidsplan for udbudsforretningen

Læs mere

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald Februar 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2206 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11 Bilag 2 Tilbudsskema Udbud af indsamling af dagrenovation Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Udvælgelseskriterier... 3 2.1. Oplysninger om virksomheden, jf. udbudsmaterialets punkt

Læs mere

Udbudsbetingelser. Indkøb af både til NaturErhvervstyrelsen

Udbudsbetingelser. Indkøb af både til NaturErhvervstyrelsen Udbudsbetingelser Indkøb af både til NaturErhvervstyrelsen 0 Indhold 1. Introduktion... 3 2. Den ordregivende myndighed... 3 3. Udbudsmaterialets bestanddele... 3 4. Beskrivelse af den udbudte ydelse...

Læs mere

- evaluering af byfornyelsesforsøgsprojekter om butiksgader og bymidter under pres

- evaluering af byfornyelsesforsøgsprojekter om butiksgader og bymidter under pres UDBUDSBETINGELSER - evaluering af byfornyelsesforsøgsprojekter om butiksgader og bymidter under pres 1. BAGGRUND OG FORMÅL Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter inviterer hermed alle interesserede

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER Rammeaftale om fælles evaluering af den regionale vækstindsats. 19. juni 2015 Sagsnr. 2015-6991

UDBUDSBETINGELSER Rammeaftale om fælles evaluering af den regionale vækstindsats. 19. juni 2015 Sagsnr. 2015-6991 UDBUDSBETINGELSER Rammeaftale om fælles evaluering af den regionale vækstindsats 19. juni 2015 Sagsnr. 2015-6991 Udbudsbetingelser side 2/21 Indhold 1. Overordnede rammer for udbuddet... 4 1.1 De ordregivende

Læs mere

Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur. Udbudsbetingelser

Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur. Udbudsbetingelser Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Faaborg-Midtfyn Kommune Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Projekt nr. 225724 Dokument nr. 1220168227 Version 2 Udarbejdet af STLA Kontrolleret

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud

Udbudsbetingelser til offentligt udbud Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Projekt om bistand til Miljøstyrelsens kontrol med overførsel af affald efter EU Transportforordning nr. 1013/2006 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed...

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune Juni 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2054 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks UDBUDSBETINGELSER for Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks 1. Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed er:

Læs mere

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser December 2016 Udgivelsesdato : Projekt : 2063 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : TWIN, Maho Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway.

Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway. Udbudsbetingelser Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway. Opgaven udbydes formelt af: Søfartsstyrelsen Fjordvænget

Læs mere

Ministeriet for Miljø og Fødevarer. NaturErhvervstyrelsen. EU udbud Udbudsbetingelser. Køb af biler til Fiskerikontrollen.

Ministeriet for Miljø og Fødevarer. NaturErhvervstyrelsen. EU udbud Udbudsbetingelser. Køb af biler til Fiskerikontrollen. Ministeriet for Miljø og Fødevarer. NaturErhvervstyrelsen EU udbud Udbudsbetingelser Køb af biler til Fiskerikontrollen. Rammeaftale 0 Indhold Introduktion... 2 Den ordregivende myndighed... 2 Den udbudte

Læs mere

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til. Kortlægning af jordstrømme

Udbudsbetingelser indhentning af tilbud. til. Kortlægning af jordstrømme Udbudsbetingelser indhentning af tilbud til Kortlægning af jordstrømme Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K. Ole Kiilerich 8. september 2016 1 Indhold 1 Indledning 3 2 Beskrivelse af projektet

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

en digital løsning til offentliggørelse af Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser

en digital løsning til offentliggørelse af Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser 31. august 2015 Udbudsbetingelser til offentligt udbud af en digital løsning til offentliggørelse af Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser J.nr. 044-01064 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed...

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud. af Rammeaftale om. Levering af udkørselsmaskiner til Naturstyrelsens Driftscenter

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud. af Rammeaftale om. Levering af udkørselsmaskiner til Naturstyrelsens Driftscenter Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud af Rammeaftale om Levering af udkørselsmaskiner til Naturstyrelsens Driftscenter EU-udbudsnummer: 2014/S 121-214999 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning...

Læs mere

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud Udbud: Vedligeholdelse og support af Tjenesteudbyderpakke til NemID mobil medarbejdersignatur med lokal signaturserver Udbudsbetingelser 1. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud. Naturfaglig bistand til sagsforberedende arbejde på husdyrbrugområdet

Udbudsbetingelser til offentligt udbud. Naturfaglig bistand til sagsforberedende arbejde på husdyrbrugområdet Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Naturfaglig bistand til sagsforberedende arbejde på husdyrbrugområdet 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.2.1

Læs mere

Udbud af to opgaver vedrørende en ekstra indsats mod æresrelaterede konflikter.

Udbud af to opgaver vedrørende en ekstra indsats mod æresrelaterede konflikter. 25. juni 2009 Udbudsbekendtgørelse Udbud af to opgaver vedrørende en ekstra indsats mod æresrelaterede konflikter. Ordregivende myndighed Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration Holbergsgade

Læs mere

Udbudsbetingelser for offentligt udbud af

Udbudsbetingelser for offentligt udbud af Udbudsbetingelser for offentligt udbud af Udvikling af mestringsforløb og opkvalificering i satspuljeprojektet Mestring af skoledag og hverdagsliv Udbudsbekendtgørelse nr. 2017/S 100-198680 Side 1/16 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud

Betingelser om udbud og tilbud Betingelser om udbud og tilbud Levering af GNSS-modtagere August 2015 Indhold 1. ALMENT... 4 2. ORIENTERING... 4 3. UDBUDSFORRETNINGEN... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2 Udbudsmaterialet... 4 3.3 Udvælgelse...

Læs mere

Kursusplanlægning og Kursusafholdelse på Alkoholområdet

Kursusplanlægning og Kursusafholdelse på Alkoholområdet Kursusplanlægning og Kursusafholdelse på Alkoholområdet 2015-16 Udbudsbetingelser 20. november 2014 Sags nr. 2014103301 1 / 14 Indholdsfortegnelse 1. Overordnede rammer for udbuddet... 3 2. Den udbudte

Læs mere

Bilag 2 - Samlende bilag Udbud af indsamling af dagrenovation

Bilag 2 - Samlende bilag Udbud af indsamling af dagrenovation Bilag 2 - Samlende bilag Udbud af indsamling af dagrenovation Dato: dd.mm.aaaa Side 1 af 9 Indhold Bilag 2a Underskrift og oplysninger... 3 Bilag 2b - Nøgletal... 7 Bilag 2c - Referenceliste... 8 Bilag

Læs mere

Udbudsbetingelser: Udbud offentliggjort på udbud.dk. Satellitbilledopgaver til landbrugskontrol 2017

Udbudsbetingelser: Udbud offentliggjort på udbud.dk. Satellitbilledopgaver til landbrugskontrol 2017 Kort & GIS J.nr. 16-560-000011 Ref. SANESK Den 6. januar 2017 Udbudsbetingelser: Udbud offentliggjort på udbud.dk Satellitbilledopgaver til landbrugskontrol 2017 Indhold 1. Indledning... 1 2. Betingelser...

Læs mere

Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave

Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave 1. Indledning... 3 2. Ordregiver... 3 3. Den udbudte opgave... 3 4. Tidsplan... 4 5. Spørgsmål... 4 6. Ansøgningsfrist... 4 7. Supplerende oplysninger...

Læs mere

Udbudsbetingelser. Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter

Udbudsbetingelser. Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter Udbudsbetingelser Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter 1. Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 2 2 Den ordregivende myndighed... 2 3 Udbudsmaterialet... 3 3.1 Udbudsmateriale...

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR MINIBUSSER UDEN AFGIFT OPERATIO- NEL LEASING

UDBUDSBETINGEL- SER FOR MINIBUSSER UDEN AFGIFT OPERATIO- NEL LEASING Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGEL- SER FOR MINIBUSSER UDEN AFGIFT OPERATIO- NEL LEASING DATO: 04.05.2015 Sags nr. 2014-0252832 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser Minibusser

Læs mere

Generelle oplysninger om ansøger

Generelle oplysninger om ansøger Skabelon til brug for afgivelse af prækvalifikationsoplysninger vedrørende Arbejdsskadestyrelsens begrænsede udbud af kontrakt vedrørende udvikling af anmeldesystem vedrørende arbejdsulykker, jf. udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Udbudsbetingelser. HOFOR A/S CVR-nr Ørestads Boulevard København S. Brændstof, smøremidler & fyringsolie 2016+

Udbudsbetingelser. HOFOR A/S CVR-nr Ørestads Boulevard København S. Brændstof, smøremidler & fyringsolie 2016+ om Klik her for at angive tekst. Udbudt af HOFOR A/S CVR-nr. 1007 3022 Ørestads Boulevard 35 2300 København S herefter betegnet HOFOR Indholdsfortegnelse 1 Udbudsform... 3 2 Prækvalifikation... 3 2.1 Udfyldelse

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af rammeaftale om bistand til gennemførelse af it-outsourcing

Udbudsbetingelser for udbud af rammeaftale om bistand til gennemførelse af it-outsourcing Udbudsbetingelser for udbud af rammeaftale om bistand til gennemførelse af it-outsourcing Side 1 af 10 Indhold 1. Indledning... 3 2. Udbudsmaterialets bestanddele... 3 3. Den ordregivende myndighed...

Læs mere

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. oplysnings- og debatkampagne mænd siger nej til vold mod kvinder, samt effektmåling af kampagnen.

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. oplysnings- og debatkampagne mænd siger nej til vold mod kvinder, samt effektmåling af kampagnen. U D B U D S B E T I N G E L S E R for oplysnings- og debatkampagne mænd siger nej til vold mod kvinder, samt effektmåling af kampagnen. 2 Minister for ligestilling Ligestillingsafdelingen Holmens Kanal

Læs mere

EU-udbud - Behandling af farligt affald

EU-udbud - Behandling af farligt affald EU-udbud - Behandling af farligt affald Maj 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2049 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Karc, Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE) UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013 Guldborgsund Spildevand A/S Tømning af bundfældningstanke (septiktanke, trixtanke og lignende) GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering. Udbudsbetingelser

Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering. Udbudsbetingelser Udbud af Renovation & Sikkerhedsmakulering Udbudsbetingelser Sundhedsstyrelsen 17. november 2014 Sags nr. 2013111286 1 / 13 Indholdsfortegnelse 1. Overordnede rammer for udbuddet... 3 2. Den udbudte leverance...

Læs mere

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen [1] Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 1.1. Generelt...3 1.2. Annonceringens bestanddele...3 1.3. Ordregiver...4 1.4. Kontaktperson...4 2. Kravspecifikation...5

Læs mere

Udbudsbetingelser for begrænset udbud af kontrakt om tilrådighedsstillelse af løsning til juridisk videnssøgning og anvendelse.

Udbudsbetingelser for begrænset udbud af kontrakt om tilrådighedsstillelse af løsning til juridisk videnssøgning og anvendelse. Udbudsbetingelser for begrænset udbud af kontrakt om tilrådighedsstillelse af løsning til juridisk videnssøgning og anvendelse. Udbudsbekendtgørelse nr. 2014/S 205-363082 Det er ikke tilladt at gengive

Læs mere

Rammeaftale om medieindkøb. Udbudsbetingelser

Rammeaftale om medieindkøb. Udbudsbetingelser Rammeaftale om medieindkøb Udbudsbetingelser Sundhedsstyrelsen 2. april 2014 Sags nr. 2014023528 1/14 Indholdsfortegnelse 1. Overordnede rammer for udbuddet... 3 2. Den udbudte leverance... 3 3. Udbudsmaterialet...

Læs mere

Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:81641-2015:text:da:html Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Bygherre: Forsyning Helsingør A/S Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 Ordregivende myndighed... 3 2

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 UDBUDSBETINGELSER for Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 2 1. DE ORDREGIVENDE MYNDIGHEDER Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Region Sjælland Alléen 15 4180 Sorø Region Syddanmark

Læs mere

Kontrakt om Kortlægning af Natura 2000-områder

Kontrakt om Kortlægning af Natura 2000-områder Kontrakt om Kortlægning af Natura 2000-områder Marin habitatkortlægning i Skagerrak og Nordsøen 2017-2018 Udbudsbetingelser for EU-udbud - offentligt udbud af kontrakt Indholdsfortegnelse 1. ORDREGIVERE...

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud. Marin råstofkortlægning i de indre danske farvande 2015. EU-udbudsnummer: 2015/S 096-174104

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud. Marin råstofkortlægning i de indre danske farvande 2015. EU-udbudsnummer: 2015/S 096-174104 Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud af Marin råstofkortlægning i de indre danske farvande 2015 EU-udbudsnummer: 2015/S 096-174104 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud

Udbudsbetingelser til offentligt udbud Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Forbrugerprojekter 2014 Kortlægning af kemiske stoffer i forbrugerprodukter 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3

Læs mere

Kontrakt om Monitering af ikkehjemmehørende

Kontrakt om Monitering af ikkehjemmehørende Kontrakt om Monitering af ikkehjemmehørende arter i udvalgte danske havne Udbudsbetingelser for EU-udbud - offentligt udbud af kontrakt Udbudsbekendtgørelse nr. XXXX. Indholdsfortegnelse 1. ORDREGIVER...

Læs mere

Udbudsbetingelser for offentligt udbud af kontrakt om konsulentydelser ved håndtering af licenser til elektroniske tidsskrifter

Udbudsbetingelser for offentligt udbud af kontrakt om konsulentydelser ved håndtering af licenser til elektroniske tidsskrifter 23. JUNI 2014 J.nr.: 7509468 AEI/LYFO Udbudsbetingelser for offentligt udbud af kontrakt om konsulentydelser ved håndtering af licenser til elektroniske tidsskrifter Det er ikke tilladt at gengive hele

Læs mere

Fjernarkiv til papirarkivalier

Fjernarkiv til papirarkivalier Fjernarkiv til papirarkivalier Udbudsbetingelser 27. maj 2013 1/14 Indholdsfortegnelse 1. Overordnede rammer for udbuddet... 3 2. Den udbudte leverance... 3 3. Udbudsmaterialet... 3 3.1. Materialer, der

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR SURVEY OM MEDBORGERSKAB BLANDT UNGE

UDBUDSBETINGEL- SER FOR SURVEY OM MEDBORGERSKAB BLANDT UNGE Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen SER FOR SURVEY OM MEDBORGERSKAB BLANDT UNGE UDBUDSBETINGEL- KØ- BENHAVNERE VERSION AUGUST 2015 DATO: 03/08 2015 Sags nr.: 2015-0140809 OFFENTLIGT

Læs mere

Kontakt: Jeanette Brockdorff Flygenring,

Kontakt: Jeanette Brockdorff Flygenring, Udbudsbetingelser 1. Alment Bestemmelser om udbud og tilbud, udbudsbetingelserne, indeholder dels orienterende oplysninger om den udbudte opgave, dels bindende bestemmelser for udbud og tilbud. Udbudsprocessen

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Kontrakt om administration af Folkekirkens Selvforsikringsordning

UDBUDSBETINGELSER. for. Kontrakt om administration af Folkekirkens Selvforsikringsordning UDBUDSBETINGELSER for Kontrakt om administration af Folkekirkens Selvforsikringsordning 2 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED Ministeriet for Ligestilling og Kirke Frederiksholms Kanal 21, 1220 Kbh. K Hjemmeside:

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen

UDBUDSBETINGELSER. for. Udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen UDBUDSBETINGELSER for Udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen 1. Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed er: Danmarks Statistik Sejrøgade 11 2100 København Ø. Telefon:

Læs mere

Bilag til afgivelse af tilbud

Bilag til afgivelse af tilbud Bilag til afgivelse af tilbud Rådgivning vedr. regnskabsaflæggelse for Dyrehavsbakken 11/2 2014 1 Det anbefales, at nedenstående bilag anvendes ved afgivelse af tilbud på den udbudte opgave, da disse bilag

Læs mere

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Udbudsbetingelser Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Side 1 af 8 1 Indledning Nærværende udbud vedrører anskaffelse af AV-udstyr til University College Nordjylland

Læs mere

KONKURRENCEBETINGELSER FORANALYSE TIL STANDARDKONTRAKT FOR OUTSOURCET IT-DRIFT

KONKURRENCEBETINGELSER FORANALYSE TIL STANDARDKONTRAKT FOR OUTSOURCET IT-DRIFT KONKURRENCEBETINGELSER FORANALYSE TIL STANDARDKONTRAKT FOR OUTSOURCET IT-DRIFT 1. INDLEDNING Digitaliseringsstyrelsen ønsker med denne konkurrenceudsættelse at indhente tilbud på løsning af opgaven Foranalyse

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud Agronomisk og naturfaglig bistand til sagsforberedende arbejde på husdyrbrugområdet

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud Agronomisk og naturfaglig bistand til sagsforberedende arbejde på husdyrbrugområdet Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud af Agronomisk og naturfaglig bistand til sagsforberedende arbejde på husdyrbrugområdet EU-udbudsnummer: 136322-2015 1 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning...

Læs mere

BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE

BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE Offentliggjort på www.udbud.dk: [23.08.2013] SKABELON

Læs mere

Udbud af Rammeaftale om evalueringer af kampagner. Udbudsbetingelser. Sundhedsstyrelsen. 9. april Sags nr Slettet: 11.

Udbud af Rammeaftale om evalueringer af kampagner. Udbudsbetingelser. Sundhedsstyrelsen. 9. april Sags nr Slettet: 11. Udbud af Rammeaftale om evalueringer af kampagner Udbudsbetingelser Sundhedsstyrelsen 9. april 2014 Slettet: 11. marts Sags nr. 2014014143 1/14 Indholdsfortegnelse 1. Overordnede rammer for udbuddet...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Den ordregivende myndighed. 3. Udbudsmaterialer

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Den ordregivende myndighed. 3. Udbudsmaterialer Udbudsbetingelser Udbud af evaluering af skoleunderstøttende og skolerettede indsatser i satspuljeprojektet Styrket faglighed blandt udsatte børn i folkeskolen 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Den

Læs mere

Udbudsbetingelser for prækvalifikation, 36. udbud Holstebro Bybusser. Juni 2013 UDB UDSMATERI ALE. midttrafik.dk

Udbudsbetingelser for prækvalifikation, 36. udbud Holstebro Bybusser. Juni 2013 UDB UDSMATERI ALE. midttrafik.dk Udbudsbetingelser for prækvalifikation, 36. udbud Holstebro Bybusser Juni 2013 UDB UDSMATERI ALE midttrafik.dk J.nr. 1-23-4-216-1-12 MIDTTRAFIKS 36. UDBUD HOLSTEBRO BYBUSSER Juni 2013 UBUDSBETINGELSER

Læs mere

Udbudsbetingelser for offentligt EU udbud af Marksyn af præbasislæggekartofler.

Udbudsbetingelser for offentligt EU udbud af Marksyn af præbasislæggekartofler. Udbudsbetingelser for offentligt EU udbud af Marksyn af præbasislæggekartofler. Side 1/18 Indholdsfortegnelse 1. ORDREGIVER... 4 2. KORT BESKRIVELSE AF KONTRAKTEN... 4 2.1 Beskrivelse af projektet... 4

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Udbudsbetingelser for offentligt udbud af mainframeudstyr og tilknyttede ydelser til drift af statens centrale rapporteringssystemer

Udbudsbetingelser for offentligt udbud af mainframeudstyr og tilknyttede ydelser til drift af statens centrale rapporteringssystemer Udbudsbetingelser for offentligt udbud af mainframeudstyr og tilknyttede ydelser til drift af statens centrale rapporteringssystemer mv. Indholdsfortegnelse 1. ORDREGIVER... 3 2. DE RETLIGE RAMMER... 3

Læs mere

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Oktober 2011 11/16307 Hans-Carl Nielsen hcn@vd.dk 11/16249 7244 3652 Hans-Carl Nielsen h UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING BESTEMMELSER

Læs mere

1. Indledning 1. 2. Den ordregivende myndighed 1. 3. Udbudsmaterialet 2. 4. Kontrolbud 2

1. Indledning 1. 2. Den ordregivende myndighed 1. 3. Udbudsmaterialet 2. 4. Kontrolbud 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1 2. Den ordregivende myndighed 1 3. Udbudsmaterialet 2 4. Kontrolbud 2 5. Tidsplan for udbudsforretningen 2 5.1 Spørgemøde 2 5.2 Anmodninger om yderligere oplysninger

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud

Udbudsbetingelser til offentligt udbud Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Kontrakt om om opsætning af vilreg-systemet på en ny procesplatform samt vedligeholdelse og udvikling af vilreg- og biotop systemerne Miljø- og Fødevareministeriet

Læs mere

Vilkår for tilbudsafgivelse. Digitalisering af byggesagsarkiv Odder Kommune. Bilag 1.

Vilkår for tilbudsafgivelse. Digitalisering af byggesagsarkiv Odder Kommune. Bilag 1. Vilkår for tilbudsafgivelse Digitalisering af byggesagsarkiv Odder Kommune Bilag 1. Indholdsfortegnelse 1.0 Indledning/generelle forhold... 3 1.1 Udbud... 3 1.2 Udbuddets gennemførelse... 3 1.3 Kontraktindgåelse...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Levering af jobannoncer til Jobnet. Dato: 25. maj KRO/IMP. Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V

UDBUDSBETINGELSER. Levering af jobannoncer til Jobnet. Dato: 25. maj KRO/IMP. Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Dato: 25. maj 2010 J.nr.: 34-1348 KRO/IMP Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 mail@kammeradv.dk www.kammeradv.dk UDBUDSBETINGELSER Levering af jobannoncer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Den ordregivende myndighed. 3. Udbudsmaterialer

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Den ordregivende myndighed. 3. Udbudsmaterialer Udbudsbetingelser Udbud af kontrakt om vejlednings- og inspirationsmaterialer til arbejdet med læringsmålstyret undervisning med fokus på sproglig udvikling i fagene for tosprogede elever 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer UDBUDSBETINGELSER for Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer 2 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED Finansiel Stabilitet A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Hjemmeside: http://www.finansielstabilitet.dk

Læs mere