Bork Avis. 1. udgave Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bork Avis. 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn"

Transkript

1 Bork Avis 1. udgave Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Velkommen til den nye Bork Avis. Hvad skal vi med endnu en avis? Da Bodil og jeg flyttede til Nr. Bork i oktober 2010, synes vi det var utroligt svært at finde information om, hvad der foregår i Bork området. Vi forsøgte derfor, at skabe en webside (www.borkogomegn. dk), hvor vi ville holde vore medborgere up-to-date med al slags nyttig information i Bork. Dette har vist sig, ikke at være den perfekte løsning, da mange slet ikke bruger internettet. Da vi alligevel ville investere i en stor proffessionel printer, tænkte vi at, det ville være bedre med en avis, som udkommer ca. en gang om måneden. På den måde kan vi nemmere informere om hvad der sker i Bork området. Vi planlægger at have lidt faste indlæg i avisen. Der bliver blandt andet Månedens portræt, hvor vi fortæller historien om en personlighed fra området. På den måde håber vi at kunne inspirere nye- og eksisterende beboere i Bork, til at starte noget op for sig selv. Der vil også være en lille tegneserie, der hedder Pigen fra byen, som forsøger - med et smil på læben - at vise lidt sjove situationer, der kan opstå, når en bypige flytter på landet. Vi vil også have Redaktørens tanker, som er stedet hvor jeg vil skrive om ting jeg tænker på i forbindelse med Bork. Og så vil der selvfølgelig blive dækning af diverse arrangementer, eller måske blot små billedreportager, så dem der ikke selv kan være med, kan se lidt om hvad der er foregået i området. Avisen omdeles til alle faste husstande i Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Efteråret lurer. Også selvom sommeren tilsyneladende trækker ud, kan vi ikke længere skjule det. Dagene bliver kortere og kortere, og mørket sniger sig ind. Så er det godt at have et fint sensommer aftensbillede over Ringkøbing Fjord. Birthe Høst fra Feriepartner i Bork Havn, har venligt givet os lov at bringe det på forsiden af vores nye avis. Månedens portræt. Læs om hvordan Dorthe om Thomas tog springet og flyttede fra Kreta til Bork og overtog Hyttefadet, Hytteis og endda lavede den dejlige restaurant Taverna Kreta. Læs hele historien på side 3.

2 Nyt ved Bork Havn Efter mere end 30 år hjemme, er vi nu blevet voksne og flytter hjemmefra. Den 1. november, overtager vi Kirkehøjvej 11, med minigolfbane, og i vinterens løb, vil vi renovere og flytte over i de nye lokaler, hvor vi vil være klar med minigolf, cykeludlejning og selvfølgelig også feriehusudlejning. Vi glæder os til at byde jer velkommen Med venlig hilsen Feriepartner Bork Havn Kolofon for Bork Avis Oplag: ca stk. Heraf bliver ca. 600 stk. omdelt til alle faste hustande i Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn. Resten bliver lagt ud til fri afbenyttelse i forskellige restauranter, butikker mv. i området. Ansvarhavende redaktør: Betina Hvejsel Midtbyvej 7 Nr. Bork 6893 Hemmet .: Avisen udkommer én gang hver måned ca. den første i måneden. Indsendelse af annoncer og andre indlæg, skal ske senest en uge før til Annoncer koster 1kr. pr. spaltemillimeter i fuld 4-farve tryk. Spaltebredde: 41 mm. Spaltemellemrum: 4mm. Max. bredde: 176 mm. Max. højde: 263 mm. Bork Hallens cafeteria byder bl.a. på grillkylling m/pomme frites pølsemix Hotdogs Fiskefilet m/pomme frites Der tilbydes også mad ud af huset, mod bestilling dagen før bl.a. snitter til 20,- kr./stk. Smørrebrød til 32,- kr./stk. Ring til Rosa på Cafeteriet er åben mandag-torsdag: 16:00 - ca. 22:00 fredag: 16:00 - ca. 19:00 Der er åben i efterårsferien, fra d. 10. okt. til d. 20. okt. hverdag med 1 special menu til middag fra kl 12 til 14 bestående af græske oksekødboller med tzatziki, kartofler og en lille græsk salat og igen fra kl 17 til 21 med a la carte. Side 2

3 Månedens portræt... Det hele startede med, at Dorthe som rejseleder, tog til Kreta i Grækenland. Her mødte hun Thomas. Det er nu omkring 25 år siden. Hun tog Thomas med til Danmark, hvor hun blev gift med Thomas og fødte Angelika. Men Kreta og Thomas familie lokkede, og desuden følte Thomas sig ikke godt behandlet i Danmark. For Dorthe var det ligemeget om de skulle bo på Kreta eller i Danmark, så den lille familie flyttede til Kreta. Her arbejde de i mange år i servicefag, Dorthe var bl.a. Hotel direktør og senere chefreceptionist på et større hotel, og Thomas arbejdede med biludlejning og senere som kok. Men finanskrisen kradsede hårdt, og det var svært for Thomas at bibeholde sit job. Så fik de et tilbud, som de ikke kunne sige nej til. Dorthe blev bedt om at overtage og drive Hyttefadet i Bork Havn. Og efter en del overvejelse besluttede Thomas at det var det bedste for dem at gøre, ikke mindst fordi Dorthe savnede sine danske del af familien og sønnen Alex havde fået tilbudt læreplads på Nymindegab Kro. Dorthe havde nogle idéer om, hvordan hun ville gribe sin nye tilværelse an. Kunderne skulle altid opleve hygge, smil og service - det betød alt for hende. Som sagt så gjort - og med stor succes. Dorthe har ikke alene fastholdt kunderne, men også fået flere til med sin gæstfrie, venlige facon. Og samme koncept blev brugt, da Hyttefadet på en pragtfuld sommerdag. hun for lidt over et år siden, overtog Hytteis. Da Dorthe og Thomas føler sig godt tilpas i deres nye tilværelse, beslutter de sig for at Thomas skal lave sin drøm. En rigtig Kretansk restaurant! Ikke mindst fordi Thomas er blevet rost til skyerne for den mad han ofte har lavet til arrangementer på Hyttefadet. Men i lige så høj grad, fordi de savner et lækkert spisested, med sydlandsk mad. De følte at de fleste steder var lukkede, og at der måtte være et marked for god spændende mad og god service i et vaskeægte Kretansk miljø - også om vinteren. Alex og Angelika har haft en del sjov med, at Dorthe altid har sagt at hun ville arbejde som hvad som helst, for at skaffe mad på bordet, men at hun aldrig ville arbejde i en bar... Dorthes bedste råd til fremtidige erhvervsfolk er. Spring ud i det. Løs problemerne efterhånden som de opstår. og TRO på dig selv og din idé. Så kan du næsten ikke fejle. En smilende Dorthe Kanaki foran Hyttefadet. Thomas fine kretanske restaurant - Taverna Kreta. Side 3

4 Ta med Nr. Bork Sogneforening lørdag d. 25. oktober 2014 til Kig ind i butikken, vi har travlt med at pakke nye varer ud og gøre klar til Julestue den 1/11. Bryggen 16, Bork Havn, tlf.: Nygaards Safari Nr. Lydumvej Nr. Nebel Vi mødes ved Bork Hallen kl. 13:00 Hvor vi ser om der kan arrangeres samkørsel. Rundvisningen i Nygaards Safari starter kl. 13:30. Derefter er der kaffe og kage. Pris for medlemmer af Sogneforeningen er 25,- kr. Pris for andre er 50,- kr. Mangler du et professionelt website, med nemt indholdsstyring. Så skriv til DanCMS på Midtbyvej 7, Nr. Bork, 6893 Hemmet, eller til og få en uforpligtende snak og et tilbud. Tilmeldingsfrist er onsdag d. 22. oktober 2014 til Anette Hansen på tlf.: eller via på Nørre Bork Sogneforening N Ø R R E B O R K S O G N E F O R E N I N G Bork Print og Kopi. Med 25 års erfaring i den grafiske branche, kan vi hjælpe dig med næsten ethvert print/kopi job på papir fra A5-A3 størrelse. Skriv og forhør om et tilbud på din print/kopi opgave. Vejl. priser inkl. moms: Kopipriser 80g. A4 pr. stk. 160g. A4 pr. stk. 160g. A3 pr. stk. 80g. A4 pr. stk. v/ g. A4 pr. stk. v/ g. A3 pr. stk. v/100+ S/H 0,50 Kr. 1,10 Kr. 1,30 Kr. 0,40 Kr/stk. 0,95 Kr./stk. 1,15 Kr./stk. S/H dobbeltsidet 0,80 Kr. 1,80 Kr. 2,20 Kr. 0,70 Kr/stk. 1,50 Kr./stk. 1,85 Kr./stk. Farve 1,50 Kr. 2,10 Kr. 2,70 Kr. 1,40 Kr/stk. 2,00 Kr./stk. 2,50 Kr./stk. Farve dobbeltsidet 2,40 Kr. 3,40 Kr. 4,40 Kr. 2,30 Kr/stk. 3,20 Kr./stk. 4,00 Kr./stk. Tillæg for print - PDF, TIFF eller JPG: 10,00 Kr./printjob. Tillæg for foldning 0,15kr/foldning/ark. Tillæg for hasteopgaver: +20% Tillæg for A4 laminering: 7,00 Kr./ark. Tillæg for scanning af fotos mv.: 10,00 Kr./scanning 25% introrabat fratrækkes prisen i hele oktober For opsætning af dokumenter (sange, brochurer, infoark mv.), hør om pris. Fortæl os om dine ønsker, og vi giver dig et uforpligtende tilbud. Skriv til eller aftal møde med os på Midtbyvej 7, Nr. Bork, 6893 Hemmet for en uforpligtende snak. Side 4

5 Bork Havn Marked 2014 Bork Havn Marked Søndag d. 12. okt. fra kl , er det sidste gang i år, der er bagagerumsmarked på den idylliske Stejleplads i Bork Havn. Dermed er det slut på 13 fantastiske søndage med liv og tusindvis af mennesker på Bork Havn, i denne omgang. Birthe Høst fra Feriepartner i Bork Havn spurgte, om vi kunne lave et bagagerumsmarked 2 søndage i juli. Men vi tænkte at det ville være bedre, hvis vi holdte marked hver søndag, til og med den første søndag i efterårsferien. Vi havde derefter 7 dage til at få det arrangeret. Og det lykkedes os langt bedre end vi havde turdet håbe på. Hele 42 stadepladser og ca gæster blev det til den første søndag. Grunden til at vi ville holde det hver søndag i 13 søndage, var for at vænne kræmmerne til at vi havde vores nye marked. Så vi begyndte at trykke flyers, som Bodil så kørte land og rige rundt for at lægge i receptioner, hos købmænd, på campingpladser og meget andet. Snart kunne vores farvelaserprinter ikke klare presset mere, så vi investerede i en mere professionel, og meget større printer. Nu kunne vi også trykke farveplakater i A3. Så Bodil kørte rundt igen og hang plakater op overalt, hvor vi fik lov. I alt har vi trykt omkring flyers og 300 plakater, siden vi startede. Men vi har også reklameret i alle mulige grupper på Facebook. Hver uge bliver vores reklame vist til omkring mennesker. Men vi har også overtalt forskellige medier til at fortælle om os. Så indtil nu har vi været i avisen med seperat omtale 3 gange og i fjernsynet én gang. Alt i alt betyder dette, at utroligt mange mennesker er blevet opmærksom på vores marked, og dermed på Bork. Og det skal vi være rigtigt glade for alle sammen. For at få kræmmerene til at komme, er det gratis for private at have en stadeplads på markedet. Og det har gjort at de kommer fra det meste af Jylland, for at være med til det dejlige, hyggelige marked. Derfor bliver det ved at være gratis, hvis vi får lov at lave det igen næste år. Vi håber på at få lov at lave marked hver søndag fra den første søndag i maj, til og med den første søndag i skolernes efterårsferie. Så frem med paraplyen, og kom og nyd årets sidste marked. Side 5

6 Redaktørens tanker... BORK HAVN Åben hver dag i uge 42 og 43. Man-fre: kl.: Lør, søn: kl.: Er Bork ved at dø..? Vi flyttede til Nr. Bork i oktober Faktisk ville Bodil slet ikke flytte tilbage til vestjylland. Men efter en skøn campingferie på Henne Strand Camping, bad jeg Bodil om at finde et hus til os i nærheden. Efter kun 2 forsøg, fandt vi vores nye hjem. Og jeg følte at det var hjem, da jeg første gang trådte ind i huset sammen med ejendomsmægleren. Vi blev ellers, af folk i Århus, advaret kraftigt om, at sådan nogle som os aldrig ville blive accepteret i vestjylland, og at vi nok gjorde os bedst ved at blive i Århus. Men - nej - jeg elskede stedet - og jeg ville bo her. Og hold da op hvor en dejlig modtagelse vi fik. Alle tog godt imod os, og vi blev straks integreret i lokalsamfundet. Og sikke en masse ildsjæle vi mødte. Nu var der jo finanskrise, og siden er alt faldet i området. Vi bliver kaldt udkantsdanmark og Microdestination - og det virker faktisk som om alle tror på det. Vi søgte om et lån, så vi kunne bygge en 1.ste sal på huset. Men fik at vide at Bork var ved at dø, og vores hus var kun halvdelen værd, af det vi havde betalt for det. Så blev vi lidt mule - der måtte da kunne gøres noget. I juli i år, spurgte Birthe Høst fra Feriepartner så, om vi kunne lave et bagagerumsmarked 2 søndage. Dertil sagde vi NEJ - men vi kan I uge 43 gives 50% rabat på is og mad. (Så længe lager haves) Vinterlukket fra uge 44. Murer Entreprenør Kloak Anlæg Bork og Hvide Sande Vi vil gøre det bedste for vore kunder Nr. Lydumvej 2 Sdr. Bork Tlf Stedet du tar ind når du tar ud. Restaurant, hotel, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi serverer bl.a. saftige steaks, krondyr og rødspætte. Besøg og se vores menukort Husk: Dagens ret ud af huset til 65 kr. Se facebook eller for ugeplan. lave det frem til d. 12. oktober... Og jeg skal da love for at der kom skred i tingene. Og nu har vi en masse idéer til næste år. Skal Bork dø - NEJ!!! Nu tager vi skeen i den anden hånd. Side 6

7 Vi holder åbent alle dage fra 10:00-18:00 i skolernes efterårsferie i uge 42! Priser: Børn under 2 år... Gratis 2 år 100 år kr. 10 turs kort kr. Bork Havn Lysstøberi/Kerzengießerei Sjov for alle mellem 1 og 99 år! Støb dine egne lys! Vælg mellem mange forskellige former og farver og lad dig inspirere af butikkens håndlavede lys. Uden tilmelding. Åbningstider: Der ultimative Spaß für jung und alt! Unser freundliches Team bringt Ihnen die Kunst des Kerzengießens näher. Unter fachmännischer Anleitung gießen Sie Ihre eigene Kerze in Ihrer Wunschfarbe und -form. Ohne Anmeldung deutschsprachig! Öffnungszeiten: Uhr. Lysstøberi Bork Havn Kirkehøjvej 19 Bork Havn Hemmet Tel Star Café & Restaurant i Bork Havn Nyd Ndl lækre fik friske retter i en hyggelig atmosfære! Forskellige fiskeretter Wienerschnitzel Fiskeburger Pandekager m.m. Bordbestilling anbefales Åbningstider fra 10. Genießen Sie frische Gerichte in einer angenehmen und gemütlichen Atmosphäre Verschiedene Fischgerichte Wienerschnitzel Fischbrötchen Crepes u.a. Tischbestellung empfohlen Öffnungszeiten ab 10 Uhr. Star Café & Restaurant Kirkehøjvej 19 Bork Havn Hemmet Tel Stjerneskud m. 1 dampet og 1 pandestegt rødspættefilet Sternschnuppe mit 1 gedämpften und 1 gebratenen Schollenfilet Side 7

8 Kør ind og få skiftet til VINTERDÆK Vi gi r dig gode råd med på vejen, så du finder de rigtige vinterdæk Når efteråret nærmer sig, er det tid til at få skiftet til vinterdæk inden frost og sne melder sig på banen. Vi er klar med et godt tilbud på vinterdæk med eller uden fælge. Så kan du og din familie køre vinteren sikkert i møde. Kontakt Nr. Bork Autoservice for et godt tilbud. NR. BORK AUTOSERVICE Midtbyvej Hemmet Tlf.: AutoPartner for en sikkerheds skyld Sjove fakta... Hvad er en Gigabyte? En Gigabyte er et udtryk, man bruger i forbindelse med computerdata. F.eks. fylder en DVD-film ca. 4,7GB (GigaByte). Én byte fylder 8 bit, men da man også bruger fejlkorrektion, fylder én byte 11 bits. I dag har en typisk moderne bærbar computer 500GB harddisk. Lad os antage at du har fyldt den med familiebilleder og nu vil du have en sikkerhedskopi af den. Du har tænkt dig at brænde det over på DVD-skiver... Så vil jeg anbefale at du tager til Tyskland og køber dem, for du skal bruge mindst 107 skiver. Og da DVD skiver ikke er det mest pålidelige backupmedie, vil jeg anbefale at du laver 2 kopier. Så du skal altså bruge ca. 214 DVD skiver. En DVD skive tager ca. 25 minutter at brænde... Så du skal bruge knapt 4 døgn uafbrudt for at brænde dem. Derudover koster de ca. 3 kr/stk. så udgiften til dem bliver over 600 kr + transport. Så langt, så godt... Hvis du nu har en bærbar computer uden DVD-brænder, så må du øve dig godt og selv ridse de enkelte bits ind i skiven - meget nøjagtigt! Lad os antage at du kan det, og at du er hurtig og kan ridse 2 bits/sekund, så kan du ridse én byte på 5,5 sekunder. Nu betyder én GB 1024 MB (megabyte), og én megabyte betyder 1024 kilobyte, og én kilobyte betyder 1024 bytes. Dermed skal du bruge 1024x1024x1024x11x4,7/2 = ,6 sekunder på at ridse én DVD. Dette svarer til ca. 350 år... Pigen fra byen. Tegnet af Sarah Maylan.

Bork Avis. Det er DIN avis!

Bork Avis. Det er DIN avis! Det er DIN avis! Bork Avis 2. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork inspirerer helt til verdens ende... Vi har modtaget en helt forrygende historie, om hvordan Bork har

Læs mere

Bork Avis. Det er DIN avis!

Bork Avis. Det er DIN avis! Det er DIN avis! Bork Avis 4. udgave - 2015 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling, Bork Havn og Hemmet Redaktørens tanker Læs denne gang om Bork Havn marked og nogle personlige ord til alle Borkere.

Læs mere

Bork Avis. Det er DIN avis! Billed galleri Der er sket en masse i Bork siden sidst. Se vores store billedgalleri på side 6.

Bork Avis. Det er DIN avis! Billed galleri Der er sket en masse i Bork siden sidst. Se vores store billedgalleri på side 6. Det er DIN avis! Bork Avis 1. udgave - 2015 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Billed galleri Der er sket en masse i Bork siden sidst. Se vores store billedgalleri på side 6. Har du

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 F RÅRS MESSE INFO Hammel Forårs Messe er blevet en stor succes, de sidste 2 år, med henholdsvis 2.000 & 2.500 glade publikummer og over 60 entusiastiske

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Bork Avis. Marts tilbud Klar til fodboldssæsonen? Det er DIN avis! Kun 2.499,-

Bork Avis. Marts tilbud Klar til fodboldssæsonen? Det er DIN avis! Kun 2.499,- Det er DIN avis! Bork Avis 3. udgave - 2015 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling, Bork Havn og Hemmet Redaktørens tanker Læs denne gang lidt om fremtidsperspektiver, specielt om fremtidens biler og

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

NYMINDEGAB KRO SELSKABER

NYMINDEGAB KRO SELSKABER NYMINDEGAB KRO SELSKABER Hos os er der højt til himlen og langt til horisonten I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes himmel og hav i et væld af nuance, og her indrammer

Læs mere

Mangler du inspiration

Mangler du inspiration Mangler du inspiration til hvad du kan foretage dig udenfor hotellet? Odense 5% 20% Benyt dette hæfte og få rabat og ekstra fordele på lokale restauranter, butikker og andre spændende steder her i byen.

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Invitation til Forårsmarked, Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011

Invitation til Forårsmarked, Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Invitation til Forårsmarked, Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Gdr. Finn Trane, Bøtø Ringvej 4, 4873 Marielyst Væggerløse Tlf.40419514 E-mail:trane@marienet.dk www.marielystkartoffelbod.dk

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011

Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Gdr. Finn Trane, Bøtø Ringvej 4, 4873 Marielyst Væggerløse Tlf.40419514 E-mail:trane@marienet.dk www.marielystkartoffelbod.dk Marielyst

Læs mere

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn Madglæde En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn 1 Tokyo Hut Running Sushi & Take Away Som den første Running Sushi restaurant i Viborg præsenterer Tokyo Hut vores mange menuer og retter

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

amilien Rantanen var en rigtig storbyfamilie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo,

amilien Rantanen var en rigtig storbyfamilie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo, amilien Rantanen var en rigtig storbyfamilie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo, elskede at køre med tunnelbane. Men mor Ritva og far Roger

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 Nogle gange skal man have lov at brænde maden på... EFTERÅRSFERIE Uuuuhhhh! - det er halloween! Det bedste ved at holde ferie her hos Dancamps i Hvide Sande er

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere - Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere Michael Svendsen har besluttet sig for at sige ja til respirator. Men den dag han ikke længere kan tale eller skrive, vil han have den slukket

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Designmanual PRINSES JULIANA JUNI 2015

Designmanual PRINSES JULIANA JUNI 2015 Designmanual JUNI 2015 Designmanual Brug af designmanual Designmanualen er udarbejdet, for at bibeholde Prinses Julianas retningslinjer for design på trykte- og digitale medier. Designmanualen er udarbejdet

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Fashionmodel hvordan? -en guide til dig fra Fotograf, Modelbureau og Model

Fashionmodel hvordan? -en guide til dig fra Fotograf, Modelbureau og Model Fashionmodel hvordan? -en guide til dig fra Fotograf, Modelbureau og Model I samarbejde med Modelportalen, udarbejdet af: Signe Mørkeberg Sjøstrøm, Sarah Maria Hyatt, Marina Overgaard Ohm FØLG DIN MAVEFORNEMMELSE

Læs mere

Bork Avis. Februar tilbud. Lækker Blu-ray afspiller. Det er DIN avis! Kun 599,-

Bork Avis. Februar tilbud. Lækker Blu-ray afspiller. Det er DIN avis! Kun 599,- Det er DIN avis! Bork Avis 2. udgave - 2015 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling, Bork Havn og Hemmet Redaktørens tanker Med tanke på terrorangrebet mod Charlie Hebdo, går redaktøren i kødet på religion

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bog et af serien: Wow Hvad sker der her Side 1/6 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 : Godhed kommer efter...3 Kapitel 2 : Rigtig kærlighed er svær at finde...4 Kapitel

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april.

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april. Februar 2008 Fyraftensmøde den 8. April kl. 18.15: Næste BY NIGHT er lige om hjørnet. Kan vi give hinanden gode ideer om temaet Italiensk Aften. Hvad skal der til før vores bydel bliver fyldt med gode

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen.

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen. Fra: Rita Vinter Emne: Sarah Dato: 7. okt. 2014 kl. 21.59.33 CEST Til: Janni Lærke Clausen Hej Janni. Jeg vil lige fortælle lidt om Sarah, inden du møder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

Møde i: Patientfeedback-møde Dato: 7. september 2015. Sted: Psykiatrisk Center Ballerup, Døgnafsnit 12. Deltagere: 5 Patienter

Møde i: Patientfeedback-møde Dato: 7. september 2015. Sted: Psykiatrisk Center Ballerup, Døgnafsnit 12. Deltagere: 5 Patienter Psykiatrisk Center Ballerup Ballerup Boulevard 2 2750 Ballerup Møde i: Patientfeedback-møde Dato: 7. september 2015 Telefon 38 64 50 00 Dato: 10. september 2015 Sted: Psykiatrisk Center Ballerup, Døgnafsnit

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold Tid til forkælelse Weekend- og ferieophold Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et weekendophold eller en miniferie i særklasse. Best Western Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade,

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

Mortensaften på Hotel Harmonien

Mortensaften på Hotel Harmonien Mortensaften på Hotel Harmonien Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18.00 Forret Fiskeroulade med dressing og brød Andesteg med rødkål, svesker, ½ æble, sauce, samt brunede og hvide kartofler Ris á l amande

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Rønne Svømmehal er sjov og hygge for hele familien. Vandet er 28 grader.

Rønne Svømmehal er sjov og hygge for hele familien. Vandet er 28 grader. Velkommen i Bornholms største svømmehal! Rønne Svømmehal er sjov og hygge for hele familien. Vandet er 28 grader. Moderne bassiner I Rønne Svømmehal har vi 3 moderne bassiner: > Et almindeligt svømme-

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Livet er for kort til at kede sig

Livet er for kort til at kede sig Artikel i Muskelkraft nr. 6, 2005 Livet er for kort til at kede sig Venner, bowling, chat jeg har et godt liv, fordi jeg gør de ting, jeg vil, siger Malene Christiansen Af Jane W. Schelde Engang imellem

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB UNGE LIGHED FÆLLESSKAB TEMA: Kærester 2. årgang Nr. 2 Juni 2016 mener: Vi unge med særlige behov bestemmer selv, om vi vil have en kæreste. Vi bestemmer selv, hvem vi har sex med. Vi bestemmer selv, hvem

Læs mere

At være pårørende til en dement

At være pårørende til en dement At være pårørende til en dement Fortalt af Erik Hansen Erik Hansen, pårørende til en dement ægtefælle fortæller: Min kone Elly Elly, min kone gennem 55 år, fik konstateret Alzheimers Demens i 2003. Hun

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015

Nyhedsbrev september 2015 Forsiden Nyhedsbrev september 2015 Når dette nyhedsbrev når frem til medlemmerne, er vi ved starten af den første efterårsmåned, hvilket betyder at tilbuddene til jer kommer i en lind strøm. Jeg kan kun

Læs mere

Nyt om Sølandslejren i 2015 Sø 15

Nyt om Sølandslejren i 2015 Sø 15 Til Søsprøjt redaktionen go 1. maj: Nyt om Sølandslejren i 2015 Sø 15 Kære Søledere Som nogen af jer måske ved, blev der på Søledermødet i Svendborg i marts, valg tre til at stå i spidsen for Sø 15. Det

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Kan vi gøre mere som forældre?

Kan vi gøre mere som forældre? ildeskolenyt! - f jo O Kan vi gøre mere som forældre? I denne udgave af Kildekolenyt! finder du to artikler om forholdet mellem børn og voksne den ene stammer fra metroxpres og omhandler en undersøgelse

Læs mere

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 hundrede ÅRs ostetradition Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7B, 4952 Stokkemarke, Tlf 54 71 13 80 www.knuthenlund.dk / info@knuthenlund.dk Besøg vores gårdmejeri,

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

Analyseresultater Graviditetsbesøg

Analyseresultater Graviditetsbesøg Analyseresultater Graviditetsbesøg Hovedkonklusion I analysearbejdet er der fokuseret på graviditetsbesøg som forældreforberedende generel indsats i forhold til primært jordemorens tilbud til vordende

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig Gode råd & observationer fra nuværende grønlandske efterskoleelever til kommende grønlandske elever Tanker før afgang: Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af

Læs mere

Velkommen til. Bindslev Hotel

Velkommen til. Bindslev Hotel Velkommen til Bindslev Hotel Jeg håber, at I får en god og hyggelig oplevelse! Venlig hilsen Heidi Stenvei Kok og restauratør ÅBNINGSTIDER Det varme køkken åbner kl. 11.00 Køkkenet lukker dagligt kl. 20.00

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog

Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog Skoler, Lejre, Træf & Camps Drejebog -------------------------------------------------- Inspiration til planlægning af gymnastikskoler & -lejre i DGI Vestjylland Leg Sjov Aktivitet Udfordringer - Venskab

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Spørgsmål og svar til Lulu og det mystiske armbånd

Spørgsmål og svar til Lulu og det mystiske armbånd Spørgsmål og svar til Lulu og det mystiske armbånd Kapitel 1 1. Hvem hjælper Lulu? Svar: Bob, side 4 2. Hvem tager støvlen på? Svar: Læsefidusen, side 5 3. Hvem siger: av! Av min tå! Svar: Læsefidusen

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

FORFATTER-PAKKER. Vi har ideerne til at hjælpe dig videre, og vi har udarbejdet nogle tilbud. Din bog er færdig

FORFATTER-PAKKER. Vi har ideerne til at hjælpe dig videre, og vi har udarbejdet nogle tilbud. Din bog er færdig FORFATTER-PAKKER Vi har ideerne til at hjælpe dig videre, og vi har udarbejdet nogle tilbud Din bog er færdig men HVORDAN vil du sælge den? Din bog fortjener at blive læst - hvordan vil du vise, at den

Læs mere