Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet?"

Transkript

1 Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet? - så tag et akademifag nu samtidig med dit studie Efteråret 2016 Styrk din profil - find dit fag her eadania.dk/efteruddannelse

2 Vil du med på holdet? Du har nu mulighed for at styrke din profil, så du bliver endnu mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Her kan du se alle de spændende og erhvervsrettede akademifag, som du kan supplere din fuldtidsuddannelse med. en er særdeles lav, fordi du i øjeblikket er fuldtidsstuderende her. Byg videre på din uddannelse Vi har i samarbejde med erhvervslivet udvalgt de fag, der er allermest attraktive for dig. Så byg videre på din uddannelse og dine kompetencer allerede nu. Alle fag giver ECTS og afsluttes med en eksamen. Du vælger selv, hvor du vil tage dit fag - uanset, hvor du læser til hverdag. Så selvom du fx læser i Horsens eller Viborg, kan du sagtens tage et fag i Silkeborg eller Randers! Vi er sikre på, at du bliver inspireret her vil du med på holdet?

3 Praktiske oplysninger Adgangskrav Din deltagelse i et akademifag kræver kun, at du dokumenterer minimum 2 års relevant erhvervserfaring. Hvis du kan dokumentere erhvervserfaring sideløbende med den adgangsgivende fuldtidsuddannelse, som du går på nu, medregnes denne periode selvfølgelig også i kravet om de 2 år. Du udfylder tilmeldingsblanketten og afleverer den til studiesekretæren, der hvor du vil læse akademifaget - se kontaktoplysninger i oversigten bagerst i brochuren. sfristen afhænger af, hvornår akademifaget starter, så send din tilmelding nu. Deltagerbetaling Du skal betale for din deltagelse inden fagets start. Beløbet opkræves via faktura - og husk din tilmelding er bindende. Hvis holdet ikke oprettes, fx ved for få tilmeldinger, får du naturligvis din betaling retur. Hvor afholdes fagene? Fagene afholdes på flere af vores campusser, se oversigten bagerst i brochuren. Spørgsmål Har du spørgsmål, så kontakt den studiesekretær, som er tilknyttet det akademifag, som du har valgt at læse, se oversigten bagerst i brochuren.

4 Akademifag Kredit til private Faget er for dig, der gerne vil arbejde med kreditvurdering af privatkunder. Du bliver i stand til professionelt at kunne kreditvurdere privatkunder af enhver art, også dem med komplicerede indkomst-, formue- og skatteforhold. Du bliver i stand til at opstille fagligt kvalificerede løsninger på kreditområdet. Risikostyring i forhold til finansielle produkter, rentabilitet, kreditrisiko og kapitalbelastning Fundingomkostninger og basiskapitalbelastning Nedskrivningsberegninger Misligholdelse, herunder incasso, tvangsauktion, gældssanering m.v. Kundens klassifikation (bonitet) og ratingmodeller Sikkerhed og belåningsværdi Kundens forsikringsforhold Kreditvurdering af byggesager Konsekvens og risiko ved fx afdragsfrihed og variabel forrentet realkreditgæld Engagementsstyring og faresignaler Rådgiverrollen i relation til kreditgivning Bankens solvens- og likviditet Der er individuel mundtlig eksamen med udgangspunkt i et individuelt skriftligt projekt. Faget er på 30 lektioner, og du opnår 5 ECTS. Faget koster kun 1., fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

5 Akademifag Ejendomshandel I Faget er for dig, der studerer til Finansøkonom og som ønsker at specialisere dig indenfor ejendomshandel. Du får teoretisk og praktisk viden om forskellige ejendomskategorier og ejendomsjura, der knytter sig til omsætning og erhvervelse af fast ejendom. Du lærer at anvende gældende regler for ejendomshandel og assistere ved salg af boliger. Du opnår indsigt i ejendomsmæglerens ansvar og pligter, herunder professionens faglige etik og afgrænsninger til øvrige aktører. Lov om omsætning af fast ejendom, forbrugerbeskyttelsesloven, erhvervelses- og energimærkeloven Ejendomskategorier, ejendomstyper og ejerformer og den tilhørende ejendomsjura og ejerboligtyper Blandede bolig- og erhvervsejendomme Nybyggeri og projektsalg Omsætning af særlige ejendomstyper, grunde og ideelle anparter m.v. Professionsansvar herunder god skik Skatteregler i ejertid og ved salg, herunder virksomhedsskatteordning og kapitalafkastordning ved forældrekøb og privat udlejning Der er 4 timers skriftlig prøve. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun kr., fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

6 Akademifag Regneark til økonomistyring Faget er primært for dig, der læser Finansøkonom og har interesse for økonomistyring. Du får indblik i, hvordan du opbygger konkrete økonomiske modeller, så du kan tage aktivt del i virksomhedens anvendelse af regneark til løsning af økonomiske og ledelsesmæsige problemstillinger. Du bliver skarp til at anvende regneark til at analysere og vurdere dataudtræk fra virksomhedens økonomisystemer og til at løse mindre statistiske opgaver. Økonomiske modeller Dataanalyse Økonomisk statistik Inddragelse af studie- og fagrelevant praksis Der er 4 timers skriftlig prøve. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun kr., fordi du er fuldtidsstuderende. dk kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

7 Akademifag Eksport og internationalisering Faget er for dig, der enten læser Handelsøkonom med specialet Internationalt salg, eller har interesse for det. Du får indblik i eksportsalgets praktiske elementer, og du får kompetencer til at håndtere salg til internationale kunder. Din evne til at tilrettelægge og gennemføre eksportsalg på især det taktiske og operationelle plan styrkes. Eksportparathed, -motiver og -barrierer Den overordnede eksportstrategi og go-to-market- strategier Eksportformer og risikostyring i eksportarbejdet Den internationale værdikæde Valg og prioritering af eksportmarkeder Vurdering af målgruppe og identifikation af interna- tionale kunder Eksport gennem agenter og distributører samt eta- blering af datterselskaber Internationale salgs- og leveringsbetingelser samt samhandelskontrakter og -organisationer Intern organisering af eksportsalget, planlægning og opfølgning Eksportsælgerens rolle Eksportnetværk, støtteordninger og klynger Der er mundtlig eksamen med baggrund i et langt projekt. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun kr., fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse, kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

8 Akademifag Boligfinansiering og -rådgivning Faget er for dig, der læser Finansøkonom med interesse indenfor specialet Pengeinstitut. Faget er vigtigt for boligrådgivere i den finansielle sektor, så derfor bliver du særlig attraktiv, når du tager dette fag. Du bliver i stand til at redegøre for de problemstillinger, der præger boligmarkedet. Samtidig lærer du at identificere de relevante finansielle og juridiske problemstillinger, der knytter sig til rådgivning i forbindelse med køb og salg samt finansiering af fast ejendom. Herefter kan du opstille konkrete forslag til løsninger med udgangspunkt i kundens profil/situation. Ejendomskategorier, ejendomstyper og ejerformer Lovgivning om omsætning af fast ejendom Skatteregler på boligområdet Finansiering af boliger Tvangsauktioner Lejeret i forbindelse med salg Rådgivning i finansieringsløsninger ved køb, ved ny-, om- og tilbygning samt ved salg Rådgivning om standardfinansiering, brutto-, nettoog kontantpris Rådgivning indenfor konvertering Der er individuel mundtlig eksamen med baggrund i et skriftligt gruppeprojekt. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun kr., fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse, kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

9 Akademifag Økonomistyring i praksis Faget er for dig, der har brug for at blive kvalificeret til at tage del i virksomhedens økonomistyring. Du får omsat den opnåede teoretiske viden fra Erhvervsøkonomi til praktisk anvendelse. Fra teori til praksis Budget og -kontrol Intern økonomirapportering Investering herunder optimal levetid og differensinvesteringer Finansiering Inddragelse af studie- og fagrelevant praksis Der er mundtlig prøve kombineret med en erhvervscase. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

10 Akademifag Strategisk salg Faget er for dig, der vil styrke dine kompetencer indenfor det strategiske salg. Formålet med faget er at give dig kompetencer til selvstændigt at lede, analysere, tilrettelægge og gennemføre salg på strategisk niveau. Du får færdigheder i styring af kilderne til leads (kundeemner) og i salgsledelse samt key account manaagement. Du får samtidig indblik i indkøbsstrategi og risikostyring i salgsindsatsen. Key account management, relationssalg og projektsalg Tillidsbaseret rådgivning Købsadfærd og indkøbsstrategi Salgscentreret forhandling Salgsledelse, motivation og coaching Salgsstrategi Salgsplanlægning og salgsopfølgning (pipeline management) Salg gennem netværk og sociale medier Risikostyring i salget Customer relation management (CRM) Lead management (styring af emnegenerering) Mundtlig prøve på baggrund af et langt projekt. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

11 Akademifag Digital markedsføring Faget er for dig, der har brug for begreber, modeller og værktøjer indenfor digital markedsføring. Du lærer at analysere og vurdere markedspotentialet og udvikle digitale markedsføringsstrategier. Du bliver også i stand til at planlægge konkrete digitale markedsføringsaktiviteter, samt måle og optimere den digitale markedsføring. Digital strategi Målsætninger og KPI (Key Performance Indicators) Webanalyse Konvertering og konverteringsoptimering Usability og brugertests Søgemaskineoptimering Digital reklame og annoncering Relevant jura Konceptudvikling til mobile enheder Sociale medier Der er mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og disposition. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

12 Akademifag Præsentationsteknik Faget er for dig, der selvstændigt og professionelt skal planlægge og gennemføre en præsentation. Du arbejder både med individuelle præsentationer og gruppepræsentationer med fokus på din personlige gennemslagskraft. Kommunikationsmodeller Begreber, metoder og værktøjer til præsentationsog planlægningsteknikker Kommunikativ branding og profilering Præsentationsopgaven i praksis Der er mundtlig eksamen med materialer uden forberedelse. Faget er på 30 lektioner, og du opnår 5 ECTS. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

13 Akademifag Markedsføring og forhandling Faget er for dig, der skal udarbejde, planlægge, vurdere og gennemføre løsninger på virksomhedens markedsføringsaktiviteter. Du lærer også at styre forhandlingsprocessen og analysere markedsføring, der generelt vedrører kulturelle og tværkulturelle problemstillinger. Grundlæggende markedsføringsplanlægning og implementering Marketingmix: Planlægning, valg, implementering og opfølgning Marketings organisatoriske placering og rolle Forhandlingsteknik Forhandlingskommunikation og -proces Kulturparametre og kulturteori Kulturanalyse og interkulturel kompetence Juridiske forhold Aftaleret, markedsføringsloven, introducerende E-handelsret Forhandlingsteknik i praksis Udarbejdelse af markedsførings- og handlingsplaner Der er mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og en skriftlig opgave. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se i oversigten bagerst i brochuren.

14 Akademifag Lederens forretningsforståelse Faget er for dig, der har brug for at udvikle din forståelse af virksomhedens økonomiske sammenhænge og anvendelse af økonomiske data i ledelsesmæssige beslutninger. Du arbejder med refleksion over praksis og teori. Lederens behov for økonomisk information Resultatopgørelse, balance og likviditet Nøgletal og anvendelse af disse Likviditetsanalyser, -styring og -planlægning Investerings- og finansieringsanalyser Udvikling af egen læring og egen praksis Metodeteori med fokus på problemformulering og metode Der er mundtlig prøve med baggrund i en individuel synopsis. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan Når du har fundet det fag, du vil deltage i, skal du tilmelde dig på Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan se på oversigten bagerst i brochuren.

15 Her ser du, hvor og hvornår akademifagene starter i efteråret 2016 STED AKADEMIFAG PRIS UGE STUDIESEKRETÆR Erhvervsakademi Dania Kirketoften Hobro Kredit til private 5 ECTS Ejendomshandel I kr. Start uge 36 Torsdage Fra kl Rie Løfquist Madsen Mail: rima@eadania.dk Telefon: Regneark til økonomistyring Erhvervsakademi Dania Bredhøjvej Silkeborg Eksport og internationalisering Økonomistyring i praksis Start fra uge 36 Forskellige dage Daghold Karin Nielsen Mail: knie@eadania.dk Telefon: Boligfinansiering og rådgivning Ejendomshandel I kr. Start fra uge 36 Torsdage Fra kl Strategisk salg Erhvervsakademi Dania N. P. Josiassensvej 44A 8500 Grenå Digital markedsføring Start uge 36 Torsdage Fra kl Sheena Healy Mail: shhe@eadania.dk Telefon: Erhvervsakademi Dania Minervavej Randers SØ Præsentationsteknik 5 ECTS Start uge 40 Kører Torsdage Kl Rie Løfquist Madsen Mail: rima@eadania.dk Telefon: Markedsføring og forhandling Start uge 40 Kører Torsdage Kl Erhvervsakademi Dania Prinsens Allè Viborg Udbyder akademifag i foråret 2017 Erhvervsakademi Dania Holmboes Allé 1, 8700 Horsens Udbyder akademifag i foråret 2017 Erhvervsakademi Dania Ellemosevej Hadsten Lederens forretningsforståelse Start uge 36 Torsdage Fra kl Trine Obel Koch Mail: trko@eadania.dk Telefon: Mobil: Du kan se flere spændende akademifag på dog til normalpris.

16 Stå stærkt på arbejdsmarkedet - tag et ekstra akademifag eadania.dk/efteruddannelse Erhvervsakademi Dania

Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet?

Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet? Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet? - så tag et akademifag nu samtidig med dit studie Foråret 2017 Styrk din profil - find dit fag her eadania.dk/efteruddannelse Vil du med på holdet? Du har

Læs mere

Vil du være super attraktiv for erhvervslivet?

Vil du være super attraktiv for erhvervslivet? Vil du være super attraktiv for erhvervslivet? - Så tag et akademifag nu samtidig med dit fuldtidsstudie Foråret 2018 Styrk din profil - find dit akademifag her www.eadania.dk/ekstra Vil du med på holdet?

Læs mere

studieklar Studieforberedende kurser August 2016 Sådan bliver du eadania.dk

studieklar Studieforberedende kurser August 2016 Sådan bliver du eadania.dk Studieforberedende kurser August 2016 Har du brug for at opdatere din viden, eller mangler du et fag, før du kan starte på dit studie på Erhvervsakademi Dania? Så spring på et kort indledende kursus, og

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

studieklar Studieforberedende fag & kurser Sådan bliver du August 2017 eadania.dk Spring på et kort indledende fag eller kursus - og bliv STUDIEKLAR!

studieklar Studieforberedende fag & kurser Sådan bliver du August 2017 eadania.dk Spring på et kort indledende fag eller kursus - og bliv STUDIEKLAR! Studieforberedende fag & kurser Spring på et kort indledende fag eller kursus - og bliv STUDIEKLAR! Fagene og kurserne er for dig, der har brug for at opdatere din viden, før du kan starte på August 2017

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Akademiuddannelsen. 10/9, 11/9, 18/9, 24/9, 25/9, 1/10, 2/10, 22/10 08.15-15.15 Næstved Uge 44-45

Akademiuddannelsen. 10/9, 11/9, 18/9, 24/9, 25/9, 1/10, 2/10, 22/10 08.15-15.15 Næstved Uge 44-45 Akademiuddannelsen Akademiuddannelsen er en fleksibel videregående uddannelse med en varighed på typisk 3 år sideløbende med fuldtidsjob. Akademiuddannelsen er bygget op over 7 nedenstående linjer: Ledelse

Læs mere

VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS

VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS AKADEMI EKSPORT SÆLGER Skab ny vækst og mere salg på internationale eksportmarkeder med en målrettet efteruddannelse. 1 Uddannelsen til Eksportsælger Eksportsælgeruddannelsen

Læs mere

Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point

Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje Sapiens

Læs mere

1. semester 2. semester 3. semester 4. semester Finansielle markeder og rådgivning 10. Hovedopgave 15 ECTS Erhvervsøkonomi 5 ECTS

1. semester 2. semester 3. semester 4. semester Finansielle markeder og rådgivning 10. Hovedopgave 15 ECTS Erhvervsøkonomi 5 ECTS Rettelse til studieordning for Finansøkonom Hold 2017 Ændringer i studieordningen: Brancheretningsfagene øges fra 5 til 10. Faget Finansielle markeder udgår som obligatorisk fag på 3. semester. Herefter

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

KOOPERATIONENS AKADEMIUDDANNELSE

KOOPERATIONENS AKADEMIUDDANNELSE KOOPERATIONENS AKADEMIUDDANNELSE I LEDELSE 2017-2019 Akademiuddannelsen Kooperationens Akademiuddannelse i ledlese er en videregående uddannelse, som du kan tage ved siden af dit arbejde. Den giver dig

Læs mere

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE EN AKADEMIUDDANNELSE 2014-2016 Reventlowsgade 14, 2., 1651 København V Tlf.: 33 55 77 30 www.kooperationen.dk kontakt@kooperationen.dk Akademiuddannelsen Kooperationens lederuddannelse

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 15. august 2019 1. Fordybelsesspor... 2 1.1 Strategisk markedsføring og

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 1. december 2018 1. Fordybelsesspor... 2 1.1 Strategisk markedsføring og

Læs mere

1. Uddannelsens mål for læringsudbytte

1. Uddannelsens mål for læringsudbytte National del: 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder 8 nationale fagelementer... 3 2.1. Branchekendskab... 3 2.2. Privatøkonomisk rådgivning... 5 2.3. Erhvervsøkonomi...

Læs mere

AKADEMIFAG. 1. halvår 2015. Projektstyring i praksis Markedsføring og forhandling Erhvervsøkonomi Økonomistyring i praksis

AKADEMIFAG. 1. halvår 2015. Projektstyring i praksis Markedsføring og forhandling Erhvervsøkonomi Økonomistyring i praksis AKADEMIFAG 1. halvår 2015 Organisation og arbejdspsykologi Teamledelse Det strategiske lederskab Positiv psykologi i ledelse Skriftlig kommunikation Projektstyring i praksis Markedsføring og forhandling

Læs mere

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE EN AKADEMIUDDANNELSE 2015-2018 Reventlowsgade 14, 2., 1651 København V Tlf.: 33 55 77 30 www.kooperationen.dk kontakt@kooperationen.dk Akademiuddannelsen Kooperationens lederuddannelse

Læs mere

Karaktergennemsnit, deltidsuddannelser

Karaktergennemsnit, deltidsuddannelser Karaktergennemsnit, deltidsuddannelser 2012 2013 Akademiuddannelse 5833 7,7 5081 7,6 Finansiel rådgivning 1133 5,2 1322 5,4 Afgangsprojekt fast ejendom 16 6,5 Afgangsprojekt finansiel rådgivning - bank

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 24. januar 2018 1. Fordybelsesspor... 2 1.1. Strategisk markedsføring og

Læs mere

GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB! HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse

GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB! HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB! HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse 2 GIV JERES MEDARBEJDERE ET FAGLIGT SKUB Giv jeres medarbejdere et fagligt skub...... og klæd dem på til fremtidens udfordringer.

Læs mere

DIPLOMUDDANNELSE I INTERNATIONAL HANDEL OG MARKEDSFØRING (MERK.D) Videre- og efteruddannelse for voksne

DIPLOMUDDANNELSE I INTERNATIONAL HANDEL OG MARKEDSFØRING (MERK.D) Videre- og efteruddannelse for voksne (MERK.D) Arbejder du med afsætning af virksomhedens produkter eller kunne du tænke dig at arbejde med salg og markedsføring? Ønsker du bare ny inspiration og faglig udvikling på højt niveau? Tag en diplomuddannelse

Læs mere

Sport & Event Management. Serviceøkonom med speciale i Sport og Event Management EASJ og Talent Lab, Slagelse

Sport & Event Management. Serviceøkonom med speciale i Sport og Event Management EASJ og Talent Lab, Slagelse Sport & Event Management Serviceøkonom med speciale i Sport og Event Management EASJ og Talent Lab, Slagelse Valgfrit uddannelseselement - Specialer: Sport og Event Management Indhold De valgfri uddannelseselementer

Læs mere

Fag Undervisningsdage Tid Sted Eksamen

Fag Undervisningsdage Tid Sted Eksamen 6 ugers selvvalg - Akademiuddannelsen Brug din ret til uddannelse, mens du er ledig! Vi har udvalgt nogle fag fra Akademiuddannelserne og tilrettelagt dem, så du kan deltage i din første ledighedsperiode

Læs mere

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse Miljøplanlægning Marketing Management (HDA) HD 2. del - Efteruddannelse S A M F U N D S V I D E N S K A B 2 3 Forøg din markedsværdi HD i Marketing Management (HDA) henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

GOLFMANAGEMENT UDDANNELSEN 2019 AKADEMIUDDANNELSE I OPLEVELSESØKONOMI MED SPECIALE I LEDELSE AF GOLFKLUBBER

GOLFMANAGEMENT UDDANNELSEN 2019 AKADEMIUDDANNELSE I OPLEVELSESØKONOMI MED SPECIALE I LEDELSE AF GOLFKLUBBER GOLFMANAGEMENT UDDANNELSEN 2019 AKADEMIUDDANNELSE I OPLEVELSESØKONOMI MED SPECIALE I LEDELSE AF GOLFKLUBBER I DGU bakker vi 100% op om uddannelsen i golfmanagement. I en tid med skærpede konkurrencevilkår

Læs mere

Deltidsuddannelser... 3. Ledelse - daghold i Holstebro, Herning og Skjern... 6. International handel og markedsføring... 8

Deltidsuddannelser... 3. Ledelse - daghold i Holstebro, Herning og Skjern... 6. International handel og markedsføring... 8 Merkonom/Teknonom/Akademiuddannelser - på deltid Udbud forår 2012 Indhold Deltidsuddannelser... 3 Indledende fag... 4 Ledelse... 5 Ledelse - daghold i Holstebro, Herning og Skjern... 6 Økonomi og ressourcestyring...

Læs mere

Studieordning for Finansbachelor NATIONAL DEL National del FBA Godkendt af Niels Egelund. Ikrafttrædelse

Studieordning for Finansbachelor NATIONAL DEL National del FBA Godkendt af Niels Egelund. Ikrafttrædelse National del FBA 2018-2022 Studieordning for Finansbachelor NATIONAL DEL 2018-2022 Professionsbacheloruddannelse i Finans Bachelor of Financial Management and Services Ikrafttrædelse 15.08.2018 Godkendt

Læs mere

Uddannelsesudvalg. Finans og Økonomi 19. januar 2015

Uddannelsesudvalg. Finans og Økonomi 19. januar 2015 Uddannelsesudvalg Finans og Økonomi 19. januar 2015 Agenda Velkomst og præsentation Gennemgang af kommissorium v/uddannelseschef Kim Hass Rubin bilag 1 Konstituering v/ Uddannelseschef Kim Hass Rubin Præsentation

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Markedsføringsøkonom (AK)

STUDIEORDNING. for. Markedsføringsøkonom (AK) STUDIEORDNING for Markedsføringsøkonom (AK) Ikrafttrædelse: 20.08.2019 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder 6 nationale fagelementer... 4 2.1. Forretningsforståelse...

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen

Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen Oktober 2014 Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores handelsøkonomer Her har vi

Læs mere

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management SAMARBEJDE MELLEM: Du stifter blandt andet bekendskab med konceptstyring, personlig ledelse, økonomi &

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement - Specialemodul - Emnekatalog Ikrafttrædelse: 21. august 2017 Gældende for indskrivning

Læs mere

STUDIEORDNING for International handel og markedsføring

STUDIEORDNING for International handel og markedsføring for International handel og markedsføring Gældende fra 1. juli 2013 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 2 Uddannelsens formål... 1 3 Uddannelses varighed... 2 4 Uddannelsens titel... 2 5 Adgangskrav...

Læs mere

HANDELSØKONOM (AK)

HANDELSØKONOM (AK) Valgfagskatalog for uddannelsen HANDELSØKONOM (AK) 2016-2017 Erhvervsakademi Dania September 2016 Valgfagskatalog For uddannelsen Handelsøkonom (AK). Indhold 1. Valgfrie uddannelseselementer... 3 2. E-Handel...

Læs mere

Efteruddannelse og kurser til lægesekretærer Uddannelseskatalog PLA HK Privat Aftalt uddannelse

Efteruddannelse og kurser til lægesekretærer Uddannelseskatalog PLA HK Privat Aftalt uddannelse A. Sundhed Efteruddannelse og kurser til lægesekretærer Uddannelseskatalog PLA HK Privat Aftalt uddannelse Sundhedskurserne er udviklet af PLO, så de er målrettet dig og dine funktioner i praksis. Praksismanageruddannelsen

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources KURSUSCENTRETS UDBUD -1. halvår 2012 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

Her kan du læse mere om indholdet i de enkelte workshops.

Her kan du læse mere om indholdet i de enkelte workshops. Her kan du læse mere om indholdet i de enkelte workshops. WORKSHOP 1 I 27. maj 2014 Eksportparathed Vi ser på, hvad det helt konkret er der sker, når virksomheder går på eksportmarkedet, og hvorfor så

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj 2016 Institution Silkeborg Business College Uddannelse EUX studieåret Fag og niveau Virksomhedsøkonomi,

Læs mere

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg IBC Innovationsfabrikken Bliv skarp på salg Er du klar til at gå fra nul til hundrede og få værktøjer til at skabe resultater med dit salg? Bliv skarp på salget med forløb, der er målrettet dig. IBC Innovationsfabrikken

Læs mere

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management SAMARBEJDE MELLEM: Du stifter blandt andet bekendskab med konceptstyring, personlig ledelse, økonomi &

Læs mere

GOLFMANAGEMENT UDDANNELSEN 2017 MERKANTIL AKADEMIUDDANNELSE MED FOKUS PÅ LEDELSE AF GOLFKLUBBER

GOLFMANAGEMENT UDDANNELSEN 2017 MERKANTIL AKADEMIUDDANNELSE MED FOKUS PÅ LEDELSE AF GOLFKLUBBER GOLFMANAGEMENT UDDANNELSEN 2017 MERKANTIL AKADEMIUDDANNELSE MED FOKUS PÅ LEDELSE AF GOLFKLUBBER Uddannelsen udbydes i samarbejde med Dansk Golf Union, GAF Danmark og PGA of Denmark under åben uddannelse

Læs mere

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation Side 1 af 6 KVALIFIKATIONSPROFIL Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation med et fremmedsprog som hovedfag og international marketing som bifag Indholdsfortegnelse: 1.

Læs mere

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 AGENDA 1. Hvad er en HD-uddannelse? 2. HD-uddannelsens opbygning 3. Adgangskrav 4. Fleksibel undervisning 5. Blended Learning 6. Priser

Læs mere

VALGFAGSKATALOG. Erhvervsakademi Dania Viborg. Autoteknologuddannelsen

VALGFAGSKATALOG. Erhvervsakademi Dania Viborg. Autoteknologuddannelsen VALGFAGSKATALOG Erhvervsakademi Dania Viborg Autoteknologuddannelsen 2016 Indhold Indholdsfortegnelse 1 Valgfagsbeskrivelser... 3 1.1 Studieteknik... 3 1.2 Markedsføring... 4 1.3 Entreprenørskab... 5 1.4

Læs mere

Udbud efterår Akademiuddannelser - videregående uddannelser på deltid

Udbud efterår Akademiuddannelser - videregående uddannelser på deltid Udbud efterår 2013 Akademiuddannelser - videregående uddannelser på deltid Indholdsfortegnelse Om Akademiuddannelser...3 Grafiske oversigter over AU-linjernes opbygning...4 Adgangskrav...8 Finansiel rådgivning...

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen

Læs mere

Dato: 17. april Erhvervs- og finansjura II Læringsmål. Viden. Rettelsesblad til. Studieordning institutionsdel for Finansøkonom

Dato: 17. april Erhvervs- og finansjura II Læringsmål. Viden. Rettelsesblad til. Studieordning institutionsdel for Finansøkonom Dato: 17. april 2018 Rettelsesblad til Studieordning institutionsdel for Finansøkonom 2017 2019 FMR III henlægges til brancheretning pengeinstitut på 3.. Brancheretningsfaget udvides fra 5 til 10 ECTS.

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Multimediedesigneruddannelsen

STUDIEORDNING. for. Multimediedesigneruddannelsen STUDIEORDNING for Multimediedesigneruddannelsen Del III: Valgfagskatalog Ikrafttrædelse: 01.08.2018 Indhold Indhold... 1 1. Valgfagskatalog... 3 2. Prøver i valgfag... 3 2.1. Ikke-bestået eksamen... 3

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

Diplomuddannelsen i. ledelse. Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Center for Diplomledelse på vegne af Zealand, Sjællands Erhvervsakademi

Diplomuddannelsen i. ledelse. Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Center for Diplomledelse på vegne af Zealand, Sjællands Erhvervsakademi Diplomuddannelsen i ledelse Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Center for Diplomledelse på vegne af Zealand, Sjællands Erhvervsakademi ledelse kræver viden og indsigt Viden og indsigt er nøglebegreberne

Læs mere

Profilbeskrivelse for Business Controlling

Profilbeskrivelse for Business Controlling Profilbeskrivelse for Business Controlling Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi 1 af 10 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen for

Læs mere

AKADEMIFAG. -2. halvår 2014. Det strategiske lederskab. Økonomistyring i praksis Human Resource Management. Ledelse i praksis

AKADEMIFAG. -2. halvår 2014. Det strategiske lederskab. Økonomistyring i praksis Human Resource Management. Ledelse i praksis AKADEMIFAG -2. halvår 2014 Det strategiske lederskab Ledelse i praksis Coaching og konflikthåndtering Positiv psykologi i ledelse Økonomistyring i praksis Human Resource Management Erhvervsøkonomi Kommunikation

Læs mere

10 ECTS 1C Projektstyring (planlægning og styring af tid, processer og ressourcer)

10 ECTS 1C Projektstyring (planlægning og styring af tid, processer og ressourcer) Bilag 1: Oversigt over obligatoriske uddannelseselementer og fag 1. semester 5 ECTS 1A Byggeforståelse (introduktion til byggebranchen) Skal kunne håndtere afkodning af detaljeringsgraden af udbudsmaterialet

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

STUDIEORDNING for Akademiuddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING for Akademiuddannelsen i international handel og markedsføring for Akademiuddannelsen i international handel og markedsføring Gældende fra 1. juli 2015 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 2 Uddannelsens formål... 1 3 Uddannelses varighed... 2 4 Uddannelsens titel...

Læs mere

AU /Merkonom. 24/1, 25/1, 31/1, 1/2, 7, 2, 21/2, 28/2, 7/3 08.15-15.15 Næstved Uge 10 el. 12

AU /Merkonom. 24/1, 25/1, 31/1, 1/2, 7, 2, 21/2, 28/2, 7/3 08.15-15.15 Næstved Uge 10 el. 12 AU /Merkonom Akademiuddannelsen er en fleksibel videregående uddannelse med en varighed på typisk 3 år sideløbende med fuldtidsjob. Akademiuddannelsen er bygget op over 7 nedenstående linier: Ledelse (L)

Læs mere

Praksisnær Lederuddannelse

Praksisnær Lederuddannelse Praksisnær Lederuddannelse - for ledere i første række t ed - m spunk ng N a g ud i DI is ks pra Efteråret 2014 Et samarbejde mellem Leder i første række Som leder i første række er du en vigtig og synlig

Læs mere

FREMTIDENS KOMPETENCER STARTER MED EN HD

FREMTIDENS KOMPETENCER STARTER MED EN HD FREMTIDENS KOMPETENCER STARTER MED EN HD EN HD SKABER FUNDA- MENTET FOR AT KUNNE AGERE PROFESSIONELT I EN OMSKIFTELIG VERDEN I Beierholm er det afgørende, at vores medarbejdere løbende udvikler sig i overensstemmelse

Læs mere

Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks Nuuk T: F: E: Akademiuddannelserne

Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks Nuuk T: F: E:  Akademiuddannelserne Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks 1038 3900 Nuuk T: +299 32 30 99 F: +299 32 32 55 E: ninuuk@ninuuk.gl www.ninuuk.gl AU Akademiuddannelserne AU Akademiuddannelserne Akademiuddannelserne er for dig,

Læs mere

Studieordning for finansbachelor INSTITUTIONSDEL Professionsbacheloruddannelse i Finans Bachelor of Financial Management and Services

Studieordning for finansbachelor INSTITUTIONSDEL Professionsbacheloruddannelse i Finans Bachelor of Financial Management and Services Studieordning for finansbachelor INSTITUTIONSDEL 2015-2019 Professionsbacheloruddannelse i Finans Bachelor of Financial Management and Services Version 1.0 20.02.2017 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Masterclass i salgsledelse Stiger dit budget i 2019? Stiger dine kompetencer tilsvarende?

Masterclass i salgsledelse Stiger dit budget i 2019? Stiger dine kompetencer tilsvarende? Masterclass i salgsledelse Stiger dit budget i 2019? Stiger dine kompetencer tilsvarende? Styrk din salgsledelse med adfærdsdesign Motivér dine medarbejdere med positiv psykologi Udvikl dit eget High Performance

Læs mere

Eksamenskatalog for Finansbachelor

Eksamenskatalog for Finansbachelor Eksamenskatalog for Finansbachelor Gældende for årgang 2018-2022 Udarbejdet 18. august 2018 UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Seebladsgade 1 5000 Odense C Tlf. 7010 5800. eal.dk INDHOLD 1. Indledning...

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Slut termin: jan. 2018 jul. 2018 Skoleåret: 2017-2018 (aug. 2017 jul. 2018) Institution NEXT uddannelse København

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2015 Institution Silkeborg Business College Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HG Virksomhedsøkonomi,

Læs mere

Semesterbeskrivelse for 1. semester på HDR Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: Studienævnet for HD og MBA Studieordning: Studieordning for Den erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement - Specialemodul - Emnekatalog Ikrafttrædelse: 1. december 2018 Indhold 1. Valgfrit fagelement

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement Specialemodul og International Sommerskole Ikrafttrædelse: 15. august 2019 Indhold 1.

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

EØ: 1. Virksomheden Virksomhedstyper Virksomhedens interessenter Placering i omverdenen Virksomhedens ejerforhold Virksomhedens idé og mål

EØ: 1. Virksomheden Virksomhedstyper Virksomhedens interessenter Placering i omverdenen Virksomhedens ejerforhold Virksomhedens idé og mål Virksomhed Titel Elever Præsentation af forløbet Omfang Planlægning (Elevernes forudsætninger inden forløbet starter) XL-BYG Tømmergaarden Gjern Forretningsforståelse GF 2 - voksen Eleverne skal med deres

Læs mere

Akademiuddannelsen i Ledelse Valgfag inden for uddannelsens faglige område

Akademiuddannelsen i Ledelse Valgfag inden for uddannelsens faglige område Coaching i organisationer Deltageren udvikler i en dynamisk vekselvirkning mellem teori og praksis sin samtale- og kommunikationskompetence med særligt fokus på at kunne coache i organisatorisk kontekst.

Læs mere

Iværksætteri i praksis

Iværksætteri i praksis Iværksætteri i praksis Drømmer du om at blive iværksætter? Har du for nylig vovet springet? Eller er du allerede godt igang, men savner inspiration og værktøjer? Erhvervsforum Roskilde og Lejre Kommune

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Diplom i. erhvervsøkonomi

Diplom i. erhvervsøkonomi Diplom i erhvervsøkonomi HD 2 HD erhvervsøkonomisk diplomuddannelse Mange traditionelle job er på vej ud af arbejdsmarkedet. Fleksible medarbejdere er på vej ind de såkaldte omstillingsparate. Vi lever

Læs mere

Semesterplan/AAU 2 (Aarhus) HD Finansiel Rådgivning 6. semester 2014

Semesterplan/AAU 2 (Aarhus) HD Finansiel Rådgivning 6. semester 2014 HD Finansiel Rådgivning 10. januar 2014 Semesterplan/AAU 2 (Aarhus) HD Finansiel Rådgivning 6. semester 2014 Underviser: Jens Thøgersen () tlf. 61 63 86 03 mail: jet@sparthy.dk Fagansvarlig: Seniorrådgiver

Læs mere

HD på AAU. - din fremtid starter her

HD på AAU. - din fremtid starter her HD på AAU - din fremtid starter her 2017 »DER STILLES STORE KRAV TIL AT VORE MEDARBEJDERE HAR DEN RIGTIGE VIDEN«Som kommerciel direktør i Keflico A/S er det mit ansvar at sikre, at vi har de rigtige erhvervsøkonomiske

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbachelor i innovation og entrepreneurship

STUDIEORDNING. for. Professionsbachelor i innovation og entrepreneurship STUDIEORDNING for Professionsbachelor i innovation og entrepreneurship Revideret 3. juli 2018 Indhold 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder 4 nationale fagelementer... 4

Læs mere

PROJEKTLEDELSE OG KOORDINERING

PROJEKTLEDELSE OG KOORDINERING PROJEKTLEDELSE OG KOORDINERING EN SIKKER VEJ MOD ET NYT VÆRDISKABENDE JOB Projektledelse og koordinering er et vigtigt element, næsten uanset i hvilken retning, du vil udvikle din karriere. En uddannelse

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2013 Institution Silkeborg Buisness College Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hhx Virksomhedsøkonomi,

Læs mere

Ledelse. Kædechefuddannelsen

Ledelse. Kædechefuddannelsen Ledelse Organisa tion Økonomi Kommunikation Kædechefuddannelsen For kædechefer i frivillige kæder På denne uddannelse udvikles og dyrkes kædechefens viden og færdigheder, så denne har de optimale forudsætninger

Læs mere

Financial controller. Valgfagskatalog

Financial controller. Valgfagskatalog Financial controller Valgfagskatalog Efterår 2016 Indhold 1 Indledning... 1 2 Human Ressource Management... 2 3 Markedsføringsplanlægning... 3 4 Organisation og ledelse... 4 5 Videregående statistik...

Læs mere

Vi hjælper med at gøre udfordringer til muligheder. Væksthus Sjælland 1

Vi hjælper med at gøre udfordringer til muligheder. Væksthus Sjælland 1 Vi hjælper med at gøre udfordringer til muligheder Væksthus Sjælland 1 Inspiration Afklaring Handling = Katalysator for Vækst Væksthus Sjælland 4 25 rådgivere med teoretisk og praktisk ballast Klingen

Læs mere

ERHVERVSØKONOMI, HA. 3-årig Bacheloruddannelse i Esbjerg. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet

ERHVERVSØKONOMI, HA. 3-årig Bacheloruddannelse i Esbjerg. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet ERHVERVSØKONOMI, HA 3-årig Bacheloruddannelse i Esbjerg Samfundsvidenskab Syddansk Universitet Du har ambitionerne vi har uddannelsen Kickstart din karriere Er du vild med at jonglere med tal, har du en

Læs mere

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE Styrk dine personlige og faglige ledelseskompetencer med Ledernes Diplomuddannelse. En målrettet og fleksibel uddannelse, der kan forenes med karriere

Læs mere

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse Statistik BPM Facilitering Coaching e- Learning Strategi DfLSS BB- Erfaring QFD DOE Forandringsledelse Lean Six Sigma -uddannelse For dig, der arbejder med Lean Six Sigma på strategisk niveau Dit udbytte

Læs mere

Eksamenskatalog for Finansøkonom

Eksamenskatalog for Finansøkonom Eksamenskatalog for Finansøkonom Gældende for optag september 2018-20 Udarbejdet 19.08.2018 UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Seebladsgade 1 5000 Odense C Tlf. 7010 5800. eal.dk INDHOLD 1. Indledning...

Læs mere

Opdateret: september 2019/ABL CENSORNORMKATALOG COPENHAGEN BUSINESS ACADEMY

Opdateret: september 2019/ABL CENSORNORMKATALOG COPENHAGEN BUSINESS ACADEMY Opdateret: september 2019/ABL CENSORNORMKATALOG COPENHAGEN BUSINESS ACADEMY September 2019 Indhold Afdeling: Søerne, Nansensgade 19, 1366 København K.... 3 Markedsføringsøkonom... 3 Handelsøkonom... 3

Læs mere

VELFÆRDS- TEKNOLOGI, KLINISK KVALITETS- UDVIKLING M.M. Sundhedsfaglig diplomuddannelse/kompetencegivende videreuddannelse

VELFÆRDS- TEKNOLOGI, KLINISK KVALITETS- UDVIKLING M.M. Sundhedsfaglig diplomuddannelse/kompetencegivende videreuddannelse VELFÆRDS- TEKNOLOGI, KLINISK KVALITETS- UDVIKLING M.M. Sundhedsfaglig diplomuddannelse/kompetencegivende videreuddannelse UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK EFTER- OG VIDERE- UDDANNELSE Februar 2014 University

Læs mere

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi Kolding 1.sep. 2013 1 af 10 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere

Eksport Akademiet 2016

Eksport Akademiet 2016 Eksport Akademiet 2016 Gør eksport til en kernekompetence 2016 Sammen øger vi dansk eksport www.dk-export.dk/kurser Se detaljerede beskrivelser her Eksport Akademiet 2016 Gør eksport til en kernekompetence

Læs mere

Eksamenskatalog for Finansbachelor

Eksamenskatalog for Finansbachelor Eksamenskatalog for Finansbachelor Gældende for årgang 2018-2022 Udarbejdet 18. august 2018 Opdaterer 07. januar 2019 UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Seebladsgade 1, 5000 Odense C INDHOLD 1.

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I IT & BUSINESS (E-Business) ITU.dk/uddannelser IT & BUSINESS (CAND.IT I E-BUSINESS) Kunne du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem it og forretningsudvikling?

Læs mere

CENSORNORMKATALOG COPENHAGEN BUSINESS ACADEMY

CENSORNORMKATALOG COPENHAGEN BUSINESS ACADEMY CENSORNORMKATALOG COPENHAGEN BUSINESS ACADEMY Censornormer på Cphbusiness December 2017 Indhold Afdeling: Søerne, Nansensgade 19, 1366 København K.... 3 Markedsføringsøkonom...3 Handelsøkonom...3 Logistikøkonom...3

Læs mere

Eksamenskatalog for Finansbachelor. Gældende for september

Eksamenskatalog for Finansbachelor. Gældende for september Eksamenskatalog for Finansbachelor Gældende for september 2017-19 Udarbejdet 18. januar 2018 INDHOLD 1. Indledning... 3 2. Overblik over eksaminer fordelt på semestre... 3 3. Beskrivelse af studiestartsprøven...

Læs mere

Uddannelsespræsentation

Uddannelsespræsentation Uddannelsespræsentation Mommark Handelskostskole Mommarkvej 374 6470 Sydals www.bcsyd.dk Mail: bcsyd@bcsyd.dk Handelsassistent salg Tlf. 73425525 Fax 7440 7169 Kontorets åbningstider: Mandag - torsdag

Læs mere

HD PÅ AAU - DIN FREMTID STARTER HER

HD PÅ AAU - DIN FREMTID STARTER HER HD PÅ AAU - DIN FREMTID STARTER HER 2018 » HD SIKRER VORES MEDARBEJDERE DEN NYESTE VIDEN OG ØGEDE KOMPETENCER«Hos BDO er vores vækst et resultat af en forretning, hvor der er fokus på kundernes behov og

Læs mere

BESTYRELSESUDDANNELSEN

BESTYRELSESUDDANNELSEN BESTYRELSESUDDANNELSEN 1 Bestyrelsesuddannelsen I et samarbejde mellem Erhverv Randers, Tradium og Erhvervsakademiet Dania, tilbydes nye og kommende bestyrelsesmedlemmer et eksklusivt og målrettet uddannelsesforløb.

Læs mere