Hos Social og Sundhedsskolen i Silkeborg er der et LUU for SOSU, et LUU for PÆD og et LUU

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hos Social og Sundhedsskolen i Silkeborg er der et LUU for SOSU, et LUU for PÆD og et LUU"

Transkript

1 Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lillian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland Annie Schacht, FOA Mette Fuglsig Schjødt, FOA Tine Thordén, FOA Uddannelsesansvarlig Marianne Bech Andersen, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune Konsulent Jane Kortnum, Børn og Unge, Aarhus Kommune Udviklingskonsulent Ole Svejstrup, Socialpsykiatri og udsatte voksne, Aarhus Kommune Underviser Nille Meyer, SOSU Aarhus Vejleder Verner Sønderby, SOSU Aarhus Konstitueret Uddannelsesleder Dorte Greve Engsig, SOSU Aarhus Uddannelseschef Mette Hedegård Jørgensen, SOSU Aarhus Direktør Niels Brun Madsen, SOSU Aarhus Afbud: Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Malene Holmgaard Møller, AUH Århus Sygehus Uddannelsesansvarlig Liselotte Brahe, AUH, Region Midtjylland Afdelingsleder Carsten Bartholdy Neergaard, Fenrishus, Region Midtjylland Elevrepræsentant Stefan Haugaard Randlev, SOSU Aarhus Elevrepræsentant Jeanett Riddersborg Villumsen Avci, SOSU Aarhus udgår Elevrepræsentant Iben Stagaard, SOSU Aarhus udgår Underviser Line Crump Horsted, SOSU Aarhus udgår Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU Aarhus Onsdag d. 23 november kl på SOSU Aarhus, lokale D Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt Karen Roed er inviteret med til mødet som ny uddannelseschef på SOSUØstjylland. 2. Referat af LUU møde den 7. september 2016 Referatet blev godkendt 3. Status og drøftelsespunkt: Skolens fusionering: Silkeborg Aarhus v/ Direktør Niels Brun Madsen (30 min.) På baggrund af en kort orientering om hvor vi står i processen, drøftes de mulige konsekvenser for LUU og LUU s fremtidige organisering og rolle. Fusion mellem SOSU Aarhus og Silkeborg er endelig godkendt. Rammerne for den nye skole er på plads. Nedgangen i dimensioneringen for 2017 har dog skabt en del uro. Der har været nogle opsigelser, bl.a. i ledergruppen. Uddannelseschef Mette Hedegaard Jørgensen stopper bl.a. pr. 31/ Hos Social og Sundhedsskolen i Silkeborg er der et LUU for SOSU, et LUU for PÆD og et LUU for AMU. Hos SOSU Aarhus er der et LUU for SOSU/PÆD og et LUU for AMU SOSU og et LUU for AMU PÆD.

2 Drøftelse: Hvordan skal udvalgene sammensættes fremadrettet? Skal udvalget deles i PÆD/SOSU? Hvem skal være med? Hvad med Skanderborg Kommune? Fokus på at udarbejde dagsordenen således at punkterne grupperes efter uddannelse. Antal LUU 1, 2 eller 3? Opdeling i SOSU/PÆD kan blive nødvendigt. Et samlet LUU bliver stort. Der er 7 Kommuner skal alle være repræsenteret? Skal der være underudvalg? Hvordan bruger vi de gode erfaringer på tværs. Hvad er bedst for uddannelserne? Aarhus godt præsenteret fra mange afdelinger/magistrater. Er vi er nød til at differentiere i forhold til størrelser? Vil opdeling men fælles møder en gange imellem med fælles temaer være en idé? Et driftsorienteret LUU. En opdeling i LUU kan anbefales SOSU/PÆD og at medlemskredsen bliver bredt repræsenteret de første par år. Der skal tænkes mere strategisk. Senere kan der evt. skæres ned på antal repræsentanter. I LUU, Social og Sundhedsskolen i Silkeborg, er der en repræsentant fra hver arbejdsgiver og en fra FOA. Møderne er blevet nærværende og giver bedre sparring til skolen (Social og Sundhedsskolen i Silkeborg). Det er nemt at mødes men på andre måder et lidt smalt udvalg. Direktørerne indkalder formandskaberne fra de to skoler til en fælles drøftelse af sammensætning af et ny LUU for hoveduddannelserne. 4. Kort status omkring PA uddannelsen og seneste udmelding om kvote/adgangsbegrænsning GF2 (10 min) v/ Mette Hedegård Jørgensen PA dimensioneringen på landsplan for 2017 er faldet fra til 700 elevpladser ekstra pladser. SOSU Østjylland har fået 64 pladser (i forhold til de 700 pladser). Det nye er adgangsbegrænsning på GF2 PA: SOSU Østjylland har fået en kvote på 54 pladser i Der kan tegnes uddannelsesaftaler for GF2 PA uden om kvoten. Udfordringerne er at kunne holde kvaliteten med de mange forskellige uddannelsesforløb under både Gf2 og hovedforløb med den meget begrænsede GF2 kvote og dimensionering på hovedforløbet (EUD, EUV 2+3, EUX). 5. LUU mødet opdeles herefter i to grupper: SOSU og PA (1 time og 10 min.) SOSU gruppen: Drøftelsespunkt: De nye social og sundhedsuddannelser v/ uddannelsesleder Dorte Engsig og Uddannelseschef Karen Brix Roed Der er mange opgaver i forberedelsen af de nye SOSU uddannelser som dels griber ind i hinanden og kræver stor samarbejdsvillighed. Uddannelserne er udfordret af især nye uddannelsesordninger og dimensionering hvilket betyder mange omlægninger der fortsat er i proces. Derfor vil punkterne bære præg af orientering og feedback på arbejdsprocessen.

3 1. Gennemgang og drøftelse af/feedback på arbejde med LUP for SOSUhjælper. (materiale vedlagt referatet). SOSU hjælper uddannelsen har en ny profil fra Kompetencemålene er ændret og skolens mål er at 10 % af undervisningen skal foregå i simulation. Skoleperiode 1: Fokus på etik, kommunikation, tavshedspligt Skoleperiode 2: Er kortet ned til14 uger. Eleverne skal til prøve i et uddannelsesspecifikfag 24 timers prøve Det valgfrie uddannelsesspecifikke fag vil være Mødet med borgeren med psykisk sygdom. LUU tiltræder da det emne er mindre repræsenteret i den nye uddannelsesordning. De valgfri uddannelsesspecifikke fag /påbygningsfagene har nye titler og indhold. Arbejdsgiverne vender tilbage med melding om ønsket af erhvervrettet påbygning i løbet af 1 uge. 2. Orientering om arbejdet med skolepraktikplaner/flowplan for SOSU assistent uddannelsenherunder placering af optag og strukturen i uddannelsen. Flowplanen er under udarbejdelse af skoler og arbejdsgivere i regionen og eftersendes inden mødet. Det aftales at EUD + EUV elever optages til start februar 2017 og elever med merit til maj Der arbejdes videre omkring tidspunkt for øvrige optag. Assistenteleverne er bundet på rækkefølgen af praktikperioderne. Afkortning er fastsat og beskrevet i Bekendtgørelsen. Uddannelsen har 5 skoleperioder. Der skal afholdes prøve i Grundfag, Farmakologi og afsluttende prøve. (der er ingen prøvetræk) Der orienteres om reglerne for afkortninger og indvirkning på ansættelsestidspunkter. Her er der behov for tæt samarbejde mellem skole og praktik bla. gennem RKV. På grund af overlap i psykiatrien og standardafkortningen for ansøgere med SSH baggrund vil disse først kunne optages til maj 2017 optaget. Arbejdsgruppen i regionen med arbejdsgiver og skoler arbejder fortsat på en flowplan. 3. Orientering om fordeling af elever fordelt på optagstidspunkt og arbejdsgiver. Bilag vedhæftes. Fordelingen skal ses som udkast og aftales endeligt mellem arbejdsgiverne. 4. Gennemgang og drøftelse af/feedback på arbejdet med LUP for SOSU assistent (oplæg vedlagt referatet)

4 SOSU LUP assistent er på Skitseplan. De 2 første skoleperioder er bundet på indhold, da de knytter an til forskellige elevtyper og deres afkortninger. LUU orienteres og nikker til den videre proces med arbejdet 5. Orientering om indhold i påbygningsfag og arbejdsgivernes forventning til påbygningsfag på SOSU assistent uddannelsen. (Oversigt over fagene og deres formål vedhæftet dagsordenen.) 6. Kort status på arbejdsgruppen arbejde med LUP GF2/sosu v/ underviser Kian Hald Jensen Et rigtig godt oplæg, flot arbejde. LUU godkendte arbejdsgruppens oplæg og giver grønt lys for fortsat arbejde. PA gruppen: Drøftelsespunkt: Fremtidig optag på PA set i lyset af adgangsbegrænsningen på GF2 PA Hvilket samarbejde om optag GF2 (skole praktik) kalder dette på, kan der arbejdes for at GF2 ansøgere får uddannelsesaftale ved start GF2 osv. Drøftelse af udfordringer og handlinger i forhold til den nuværende situation omkring adgangsbegrænsning: EUX forløbet er problematisk da der egentlig ikke er tilstrækkelig volumen til at køre det. De nuværende GF2 EUX eleverne er i klemme, da de er blevet lovet en fortsættelse af deres uddannelse og da de fra start har fået at vide at arbejdsgiverne vil ansætte et hvis antal af dem. Derfor er det modsat øvrige skoler svært at trække dette tilbage på nuværende tidspunkt. Der er nu brug for at arbejde med følgende tiltag: Afklaring på om EUX eleverne kan lægges oveni dimensioneringen (Niels og Jane K) Afklaring af om EUX eleverne kan ansættes under GF2 forløbet og derfor evt. tælles oven i den meget stramme Gf2 kvote. (Niels, Jane) Mette formulerer henvendelse. Afklaring af hvorvidt det samme er muligt for de 5 elever der skal ansættes fra MSB (Mette) 6. Beslutningspunkt: Formel godkendelse af skole praktikplaner (SOSU og PA) forår 2017 v/ Karen Brix Roed og Mette Hedegård Jørgensen (5 min) SOSU: Hjælperuddannelsen: LUU tiltræder som udgangspunkt 4 optag på SSH optag i Februar maj, august og november, dog med den bemærkning, at nogle arbejdsgivere alene ønsker 2 optag nemlig februar og august i stedet for 4 optag. Dette vil give en udfordring i år, og skal afklares ved efterfølgende møde med arbejdsgiverne. Herudover var der ønske fra arbejdsgiver om evt. kun 2 optag (2 hold pr gang) fremover. Dette drøftes på LUU i 2017.

5 Skolepraktikplanerne for SSA feb og SSA maj merit 2017 blev godkendt. Arbejdsgiver og skole drøfter udfordringerne omkring skolepraktikplanerne løbende og punktet skal på næste LUU møde. PÆD: Skolepraktikplanerne er udarbejdet i samarbejde med B&U. FOA ingen bemærkninger. Skolepraktikplanerne blev godkendt. 7. Orienteringspunkt: Kort opfølgning på arbejdsgruppens beslutninger om håndteringen af merit for praktik ud over det standardiserede v/ Mette Hedegård Jørgensen (5min). Når der er tale om merit ud over det standardiserede er det arbejdsgiver der laver RKV med sparring fra skolen. Mette Hedegaard Jørgensen mangler navne på aktuelle personer der skal stå til rådighed i forhold til at foretage denne meritvurdering fra de forskellige områder. Deadline for indgivelse af navne er 1/ Orienteringspunkt: Orientering om tilbud om grundfagsforløb v/ Karen Brix Roed (10 min) Der arbejdes med at etablere tilbud om særskilte grundfagsforløb (som enkeltfag, GF2 forkortet mv.). Der gives en kort status på dette. Der orienteres om at det kan etableres undervisningsforløb til ansøgereder der mangler dansk, naturfag eller førstehjælp (fx social og sundhedshjælpere uddannet før 2002) Der kan både blive tale om grundforløb 2 forkortet eller enkeltfag. 9. Kort oplæg og drøftelse: Rekruttering v/ Karen Brix Roed (30 min) Pr 1. januar 2017 træder de nye uddannelses bekendtgørelser i kraft. Det betyder at elever på SOSU uddannelsernes hovedforløb som udgangspunkt skal optages fra GF2 SOSU. Når vi ser på erfaringerne fra det forløbne år ser det ud til, at vi får udfordringer med at rekruttere elever til GF2 SOSU svarende til de hovedforløbspladser der er dimensionering til. Der vil dog i en overgangsfase kunne kompenseres ved at optage SOSU hjælpere på merit forløb, men på sigt bør vi sammen overveje tiltag omkring rekruttering. Der vil blive give et oplæg til en kort drøftelse. Der er pt. 43 GF2 SOSU elever klar til start maj. Pt. har vi kun 1/3 af det antal elever som vi skal have klar til start januar Vi har derfor store rekrutteringsproblemer. Oplæg v/ Karen, Bente: Hvad kan der gøres for at rekruttere flere elever? Kortsigtet Arbejdsgiver Skolen A kassen FOA Annoncering Praktikpladsgaranti såfremt eleven gennemfører GF2 tilfredsstillende Få kontakt til ledige hjælpere. Kan der evt. hentes penge via Kompetencefonden (til faglærte)? Voksenelever/voksenlærlinge ordningen. Der er kommet nye regler inden for voksenlærlinge ordningen. Der optjenes ikke dagpenge med mindre uddannelse er mere end 18 mdr.

6 Langsigtet Arbejdsgiver FOA Skolen Hvad kan man gøre? Sende mails ud i organisationen, direkte kontakt til ansatte (ufaglærte). Holde informationsmøder. Løbende samarbejde med Jobcentret (virksomhedspraktikker, løntilskudsjob) og UU. Kontakte sygehjælpere og plejehjemsassistenter Stande, messer 10. Orientering fra formanden v/ Joan Sindberg Joan Sindberg er blevet kontakte af John Steffensen, SEVU, der har spurgt om interessen for at PASS/SEVU stiller som proceskonsulenter i foråret for LUU SOSU i forhold til de nye uddannelser og hvordan vi får vi skabt harmoni mellem de forskellige mål praktikken skole. Der var enighed i LUU om at tage imod tilbuddet, og vi håber det kommer op at stå. Joan Sindberg giver besked til John Steffensen. 11. Orientering fra skolen v/ Niels Brun Madsen Ingen bemærkninger. 12. Punkter til næste møde Der indkaldes til ekstraordinært møde i januar 2017 hvor det praktiske omkring de nye uddannelser og et fremtidigt LUU skal drøftes. Mødet kan evt. holdes eftermiddag kl / Eventuelt Ingen bemærkninger.

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU Aarhus Mandag den 7. september kl på SOSU Aarhus, lokale D 1.

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU Aarhus Mandag den 7. september kl på SOSU Aarhus, lokale D 1. Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Uddannelsesansvarlig Liselotte Brahe, AUH, Region Midtjylland Afdelingsleder Carsten Bartholdy Neergaard, Fenrishus, Region Midtjylland Annie Schacht,

Læs mere

Referat LUU møde 22. Maj kl i lokale D1.10

Referat LUU møde 22. Maj kl i lokale D1.10 Referat LUU møde 22. Maj kl. 8.30-11.30 i lokale D1.10 Inviterede: Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lillian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland

Læs mere

Referat LUU SOSU 27. februar kl , Hedeager 33. Lokale: D1.10

Referat LUU SOSU 27. februar kl , Hedeager 33. Lokale: D1.10 Referat LUU SOSU 27. februar kl. 8.30-11.30, Hedeager 33 Lokale: D1.10 Inviterede Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lillian Gade Abrahamsen, Region

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg 16. november 2015

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg 16. november 2015 Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lilian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland Uddannelsesansvarlig Liselotte Brahe, AUH, Region Midtjylland Afdelingsleder

Læs mere

Referat af LUU-møde afholdt den 1. marts 2016

Referat af LUU-møde afholdt den 1. marts 2016 17. marts 2016 /aku Referat af LUU-møde afholdt den 1. marts 2016 I mødet deltog følgende: Joan Sindberg, Lillian Gade Abrahamsen, Carsten Neergaard, Annie Schacht, Tine Thordén, Elsie B Christensen, Jane

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Hermansen Sted:, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Tid: kl. 8.30 11.30

Læs mere

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Marianne Beck Andersen, Uddannelsesansvarlig MSO Aarhus Kommune Ole Svejstrup, Udviklingskonsulent, Tilforordnet psykiatrien MSB Aarhus

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt.

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt. Referat LUU SOSU møde den 1.marts kl. 9.00 12.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU Aarhus. Mandag den 23. maj 2016 kl. 08.30 11.30 på SOSU Aarhus

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for SOSU Aarhus. Mandag den 23. maj 2016 kl. 08.30 11.30 på SOSU Aarhus Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Uddannelsesansvarlig Lillian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland Annie Schacht, FOA Mette Fuglsig Schjødt, FOA Tine Thordén, FOA Uddannelsesansvarlig

Læs mere

Bilag samlet fil til referat

Bilag samlet fil til referat Dagsorden LUU SOSU møde den 29. maj kl. 12.00 15.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Afbud: Lone Kolbæk i stedet deltog Mette Høy (Region Midt), Sonja Svenkerud (elevrådsrepræsentant) og Majbritt Nielsen (FOA)

Afbud: Lone Kolbæk i stedet deltog Mette Høy (Region Midt), Sonja Svenkerud (elevrådsrepræsentant) og Majbritt Nielsen (FOA) 1 Dagsorden LUU SOSU møde den 10. september 2015 kl. 12.00 15.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Silkeborg, Høgevej 4, Blok 1, lokale 1.01

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Silkeborg, Høgevej 4, Blok 1, lokale 1.01 Mødetype: 2. møde i LUU SOSU 13.maj 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Silkeborg, Høgevej 4, Blok 1, lokale 1.01 Katrine Valeur Tid:

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Referat LUU SOSU 17. september SOSU Østjylland

Referat LUU SOSU 17. september SOSU Østjylland Referat LUU SOSU 17. september SOSU Østjylland Til stede Joan Sindberg, Uddannelsesansvarlig Favrskov Kommune (formand) Lone Smedegaard, Sektorformand FOA Silkeborg-Skanderborg (næstformand) Marianne Beck

Læs mere

Referat LUU SOSU 14. maj på SOSU Østjylland

Referat LUU SOSU 14. maj på SOSU Østjylland Referat LUU SOSU 14. maj på SOSU Østjylland Deltagere: Lone Smedegaard, Sektorformand FOA Silkeborg-Skanderborg (næstformand) Marianne Beck Andersen, Uddannelsesansvarlig MSO Aarhus Kommune Irene Frederiksen,

Læs mere

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente.

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente. Referat LUU SOSU møde den 5. februar 2014 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region Midt Lone Smedegaard,

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid 18. marts 2015 kl. 12.30 14.00 Sted Aalborg Kommune, ældre- og sundhed, Storemosevej 17-21, Mødelokale 5 (kælderen

Læs mere

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område Referat fra mødet i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på skolen Tirsdag d.5.maj fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Kenneth Pedersen, Birthe

Læs mere

Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Fredag d.24.april fra kl.12.00 til 16.30(OBS

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Jannie Hallø, Ulla Mikkelsen, Jørgen

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat tid X

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat tid X Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Tid: kl. 9.00 12.00 1. 9.00-9.05 Emne (og ansvarlig) Godkendelse

Læs mere

Velkomst ved Direktør Anette Schmidt Laursen. Der blev uddelt power point om skolen.

Velkomst ved Direktør Anette Schmidt Laursen. Der blev uddelt power point om skolen. Referat LUU-PÆD 26. februar 2018 SOSU Østjylland Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Berit Vinther, Områdechef Børn

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 18. marts 2015 kl. 14.30 16.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen) Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag den 29.september 2016 kl

Referat fra LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag den 29.september 2016 kl fra LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag den 29.september 2016 kl. 12.00-15.00 Deltagere: Lissi Gustenhoff Eriksen (LGE), Hanne Nezlo Hansen(HNH), Inger Marie Jaillet (IMJ), Bente Juulsgaard(BJ),

Læs mere

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Program 13.00 13.10 Velkomst og status på reformen v/ Nanna Højlund, formand PASS 13.10 14.15 Form

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Sted: SOSU Østjylland, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1.

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Sted: SOSU Østjylland, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Sted: SOSU Østjylland, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Hermansen

Læs mere

Referatet godkendt. Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland

Referatet godkendt. Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland Til stede: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune (Formand) Vacant, Områdechef Børn og

Læs mere

Informationsdag 2019 SOCIAL OG SUNDHEDSASSISTENT UDDANNELSEN PR

Informationsdag 2019 SOCIAL OG SUNDHEDSASSISTENT UDDANNELSEN PR Informationsdag 2019 SOCIAL OG SUNDHEDSASSISTENT UDDANNELSEN PR. 1.1.2017 Grundforløb 2 sosu -> hovedforløb Obligatorisk grundforløb optil 20 uger Dansk D og Naturfag E prøve i et af fagene Uddannelsesspecifikke

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d. Deltagere: Bente Juulsgaard (BJ uddannelseskonsulent Randers Kommune), Irene Winther (IW uddannelsesansvarlig Favrskov Kommune), Ruth

Læs mere

Nye social- og sundhedsuddannelser

Nye social- og sundhedsuddannelser Nye social- og sundhedsuddannelser Januar 2017 Stine Hesse Hansen, uddannelsesansvarlig Side 1 Program To nye grundforløb 2 Social- og sundhedshjælperuddannelsen Prøver på hjælperuddannelsen Social- og

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29.januar 2019

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29.januar 2019 fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent Randers Kommune

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. 29. april 2019 fra 12.00-15.00 Deltagere: Annette Dippel Larsen(ADL) (Uddannelsesansvarlig sygeplejerske i regionen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand-

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Onsdag d.25.november 2015 fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB),

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Referat for møde i LUU SOSU/AMU

Referat for møde i LUU SOSU/AMU Referat for møde i LUU SOSU/AMU Dato: Fredag den 14. september 2018 Kl. 9.00 12.30, lokale 11, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Lis Bukholt, Herning Kommune, Formand Susanne Andersen,

Læs mere

Dagsorden AMU LUU. Tidspunkt: 21. november kl SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej Silkeborg. Lokale: Mødelokale 1

Dagsorden AMU LUU. Tidspunkt: 21. november kl SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej Silkeborg. Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden AMU LUU Tidspunkt: 21. november kl. 09.00 12.00 Sted: SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Mødeleder: Udvalgsformand Martha Højgaard Inviterede: Se

Læs mere

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Ole Svejstrup, Uddannelseskoordinator

Læs mere

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 LUU SOSU Dato: 1. marts 2016. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 Mødedeltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Grethe

Læs mere

3. Orientering om grundforløbsprøven og det uddannelsesspecifikke fag på grundforløb 2.del

3. Orientering om grundforløbsprøven og det uddannelsesspecifikke fag på grundforløb 2.del Dagsorden til LUU-PÆD møde den 9. februar 2016 kl. 12.00-15.00 Inviterede: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30.

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl. 9.00 11.00. Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Charlotte Vagner Christensen, Christi Hansen,

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens.

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Christina Strandløv, Dorte Jørgensen, Grethe Buch,

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 15. september 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

Martin Bastrup Mikkelsen, elevrepræsentant Silkeborg Simon Adsbøl, elevsuppleant Silkeborg

Martin Bastrup Mikkelsen, elevrepræsentant Silkeborg Simon Adsbøl, elevsuppleant Silkeborg Referat af LUU-PÆD møde den 13. maj 2016 kl. 8.30-11.30 Inviterede: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

SOSU Østjylland Afdeling i Silkeborg Høgevej 4 DK-8600 Silkeborg sosuoj.dk

SOSU Østjylland Afdeling i Silkeborg Høgevej 4 DK-8600 Silkeborg sosuoj.dk Referat LUU-PÆD 22.maj 2019 Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune (Formand) Ole Svejstrup, Uddannelsesansvarlig Social

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde Infodag for praktikvejledere 1. oktober 2015 Nye skolepraktikplaner SSH 2016 Mål for EUD reformen 2015 Mål 1: Flere elever skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse Mål 2: Flere

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat fra mødet Udvalg: PASS Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen,

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Talentudvikling ligger på hovedforløbene, og det er ikke kun for boglige og kvikke praktikkere.

Talentudvikling ligger på hovedforløbene, og det er ikke kun for boglige og kvikke praktikkere. REFERAT LUU SOSU møde den 19. november 2014 kl. 13.30 15.30 Deltagere: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune - AFBUD Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region

Læs mere

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen Praktikvejleder træf 2018 Social- og sundhedsassistent uddannelsen 12.00-12.10 Velkommen Program for dagen 12.10-12.25 Læsevejleder/SPS (Marianne Bay) 12.25-12.35 Præsentation af SSA uddannelsen(karina

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018 Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis April 2018 0 Indhold Samarbejdsniveauer... 2 Kommissorium for strategisk chefforum... 3 Kommissorium for det lokale uddannelsesudvalg (LUU SOSU)... 5 Kommissorium

Læs mere

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl. 9-12 Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch (går kl. 10.45),

Læs mere

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 6. april

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d.28.november 2016 Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

info dag/rhe

info dag/rhe SOSU 2017 Social og sundhedshjælperuddannelse Ny uddannelse Social og sundhedsuddannelse En uddannelse bliver til to Trin 1 Social- og sundhedshjælper Trin 2 Social- og sundhedsassistent Social- og sundhedshjælperuddannelse

Læs mere

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg mandag den 4. juni 2012

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg mandag den 4. juni 2012 Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg mandag den 4. juni 2012 15. juni 2012 /cbc Til stede: Afbud: Karin Ejlersen, Anders Halling, Rie Sørensen, Vibeke Engell-Sørensen, Britta Knudsen, Tine Thordén,

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d. Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB).

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 24. november 2017 Kl. 9:00 13:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat af 4. november Referat godkendt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat af 4. november Referat godkendt Dagsorden LUU AMU møde den 21.marts 2017 kl. 9.00-12.00 i mødelokale 1 Inviterede: Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Lone Smedegaard, FOA Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA (afbud) Anette Holmgaard

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 LUU SOSU Dato: 4. december 2017. Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 Mødedeltagere: Annie Hansen, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Hanne Christensen, Hanne Gyldenløve, Hanne

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 2. december 2016 Kl. 9:00 13:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d. 1. februar 2018 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d. 1. februar 2018 fra fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d. fra 12.00-15.30 Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent

Læs mere

LUU SOSU Dato: 15. september 2016

LUU SOSU Dato: 15. september 2016 REFERAT LUU SOSU Dato: 15. september 2016 Mødedeltagere: Thomas Thomsen, Grethe Buch, Lisbet Sørensen, Bodil Knudsen, Pia Ranck, Annie Hansen, Dorte Jørgensen, Hanne Suhr, Jens Erik Spedtsberg, Kirsten

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 13.00 til 16.00 i lokale 15. Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB), Karin Mathisen(KM), Karina Bang Rasmussen(KBR), Eline Vermedal

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

Erhvervsuddannelsesreformen

Erhvervsuddannelsesreformen Erhvervsuddannelsesreformen v. Helle Kristensen, Undervisningsministeriet, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet KL s temadag om eud-reformen den 3. juni Side 1 Program 1. Erhvervsuddannelse for voksne

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Kirsten Velschow, Hanne Didriksen,

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 23. februar 2018 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Næstformand, Lis Bukholt, Herning Kommune (LB)

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 16-12-2016. Fremlagt til underskrift. 3. spunkt: Forretningsorden for forretningsudvalget 4.

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB).

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted. 09-09-2014 Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, 2014. Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted. 1. Velkommen til LUU/Kasper Pihl Kornbeck og Marianne Frederiksen Formandskabet orienterer om forventninger

Læs mere