PURE INSTALLATIONSVEJLEDNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PURE INSTALLATIONSVEJLEDNING"

Transkript

1 INSTALLATIONSVEJLEDNING 1 Pure Click 40 er et LVT gulv beregnet til anvendelse i beboelsesrum. Pure Click 55 er både egnet til beboelsesrum, samt til erhvervsrum som f.eks. butikker, hotelværelser, Vi anbefaler at følge nedenstående installationsvejledning nøje, for at opnå de bedste resultater. 1. FORBEREDELSE 48h C TRANSPORT OG OPBEVARING Transportér gulvet forsigtigt og horisontalt. Plankerne bør opbevares horisontalt og fladt i den oprindelige emballage. Pakkerne kan stables i små stakke med maksimalt 5 pakker ovenpå hinanden. Det er vigtigt at opbevare plankerne mindst 48 timer i stuetemperatur (18-25 C) før lægningen påbegyndes. Denne temperatur bør bevares gennem hele lægningen og mindst 24 timer efter lægningen. Opbevaring: Pure skal opbevares indendørs. REDSKABER Rent Tørt Jævnt Hårdt Hobbykniv, sav eller skæremaskine, blyant, tommestok, målebånd og afstandsstykker (kiler). UNDERGULV En grundig forberedelse af undergulvet er afgørende for et godt resultat. Ujævnheder i undergulvet (over 3 mm pr. m) kan ses gennem det nye gulv hvilket vil resultere i en utilfredsstillende gulvoverflade, samt ekstra slitage på de forhøjede områder eller nedtryk på de lavere områder. Maks. 3 mm pr. meter Maks. 3 mm 1 meter Fjern alle spor af gips, maling, lim, olie, fedt, undergulvet skal være rent, fladt, tørt og stabilt. Fjern eventuelle gulvtekstiler (f.eks. gulvtæppe, nålefilt,...). Fjern al affald (også søm) og støvsug grundigt. Pure Click kan lægges på beton, fliser, træ og de fleste andre hårde gulvoverflader, på betingelse af at undergulvet er glat, tørt og rent. Pure Click er i princippet ufølsomt overfor fugt, men undergulvet bør dog kontrolleres for eventuelle fugtproblemer. Hvis der konstateres fugtproblemer skal gulvet forsegles før lægningen. Overdreven fugt kan forårsage mug eller svamp. Sørg for at gulvet er plant med en maksimal højdeforskel på 3 mm pr. m og 2 mm pr. 20 cm. Hvis højdeforskellen er større, skal undergulvet eventuelt udjævnes med et egnet fyldmateriale eller planeringsmiddel. Kontroller om der er brug for vandafvisende forseglingsmiddel. Rådspørg først din forhandler, hvis du er i tvivl om undergulvets egnethed eller kvalitet før lægningen af Pure Click. Maks. 2 mm 20 cm

2 2 max. 27 C Gulvvarme Pure Click er kompatibelt med gulvvarmesystemer, på betingelse af at gulv-temperaturen ikke overskrider 27 C. Sluk for gulvvarmen 24 timer før lægningen og under lægningen. Efter 24 timers akklimatisering kan der gradvist skrues op for gulvvarmen med 5 C om dagen, indtil gulvtemperaturen er maks. 27 C. I tilfælde af elektrisk gulvvarme anbefaler vi ikke at overskride 60W/m². Varmsystemets undergulvkonstruktion (overflade) skal være hård, i tilfælde af varmeslanger lagt i spånplade skal der anvendes trykfordelingsplade. HYGRO- METER Cement <3% CM CaSo 4 <0,5% CM Forberedelse i tilfælde af beton / pudset undergulv Lad ny beton tørre tilstrækkeligt. Fugtindholdet i undergulvet skal være mindre end 75 RH Reparer eventuelle ujævnheder og fejl på overfladen med et egnet reparationsmiddel og kontroller om der er brug for at anbringe en primer eller et vandafvisende forseglingsmiddel. Støvsug derefter undergulvet for at fjerne al snavs. 5 mm Forberedelse i tilfælde af flisegulv Kontroller undergulvet for fugtproblemer. Det er ikke nødvendigt at fylde revnerne mellem de keramiske fliser, hvis disse ikke er bredere end 5 mm og dybere end 4 mm. 4 mm 7 Undgå at anbringe samlingen mellem to planker der klikkes sammen ovenpå en samling i undergulvet. Forberedelse i tilfælde af undergulv af træ Kontroller undergulvet for insektangreb. Kontroller at undergulvet er plant og fastgør eventuelt løse dele. UNDERLAG Vi anbefaler at bruge BerryAlloc LVT-underlag (DreamTec +) for at dæmpe lyden af fodtrin eller flytning af møbler/genstande. I fugtige rum som f.eks. badeværelser anbefaler vi at anbringe en vandtæt membran, hvis undergulvet ikke er vandfast (f.eks.trægulve).

3 3 2. SIKKERHEDSFORHOLDSREGLER 7 Pure Click er uegnet til udendørs brug, solarium og sauna. Undgå langvarig udsættelse for direkte sollys. Ekstrem solpåvirkning, hede og store temperatursvingninger kan forårsage beskadigelse. Før plankerne lægges skal de kontrolleres for synlige defekter. Foretag kontrollen under gode lysforhold. Defekte planker må ikke anvendes. Bland panelerne fra de forskellige pakker for at reducere effekten af eventuelle nuanceforskelle. Således opnås den mest naturlige effekt. Batchnummer Brug det samme produktionsbatchnummer til hver lægning. Opbevar altid produktionsbatchnummeret (trykt på emballagen) sammen med din bestillingsformular / regning 3. LÆGNING Kontroller gulvplankerne for eventuelle synlige defekter før de lægges. Pure Click bør lægges som en flydende flade, hvilket vil sige, at gulvet kan bevæges i alle retninger og at der er tilstrækkelig plads mellem gulvet og væggene og eventuelle faste møbler. Gulvet må ikke skrues eller sømmes fast til undergulvet. Lægningen af gulvet er det sidste trin i hele bygge/renoveringsprocessen. Køkkenskabe, pejse o.l. må ikke installeres ovenpå gulvet. >5 cm 8 mm >5 cm Uden profil Mål først rummet op for at opnå det bedste layout. Når du har målt rummet op kan du beslutte om den første række skal tilskæres. Den første og den sidste række bør ikke være mindre end 5 cm bred. Hvis den første række ikke skal tilskæres i bredden skal låsestykkerne på siden der vender ind mod væggen fjernes. Det er vigtigt at der holdes en afstand på 8 mm til alle vægge, søjler, rør, tærskler o.l. Det maksimalt anbefalede areal er 20 x 20 m. Brug ekspansionsprofiler i døråbninger og/eller hvis området er længere/bredere end 20 m. Bland panelerne fra de forskellige pakker for at reducere effekten af eventuelle nuanceforskelle. Således opnås den mest naturlige ffekt.

4 4 Undgå at anvende en hammer til at fastgøre plankerne. Skær panelerne til med en hobbykniv med oversiden opad. PLANKER 88 mm 1 30 cm 2 30 cm 3 8 mm 4 Sørg altid for at forskyde de korte ender mindst 30 cm fra hinanden (= 3 klikelementer) når den følgende række lægges. Brug det overskydende stykke fra den forrige række som det første stykke i den næste række, på betingelse af at stykket er mindst 30 cm. Det kan være nødvendigt at tilskære reststykket for at opnå forbindelse med låsestykkerne på den forrige række. Pure Click planker kan lægges i forskellige mønstre. FLISER 8 mm 8 mm 20 cm cm Klik først den korte side, derefter den lange side af flisen 3 4 Sørg altid for at forskyde de korte ender mindst 20 cm fra hinanden (= 2 klikelementer) når den følgende række lægges. Brug det overskydende stykke fra den forrige række som det første stykke i den næste række, på betingelse af at stykket er mindst 20 cm. Det kan være nødvendigt at tilskære reststykket for at opnå forbindelse med låsestykkerne på den forrige række.

5 5 Klikelementerne på den nye række skal befinde sig præcist udfor de to låse på den forrige række. Fra den anden række og fremover skal den korte side altid forbindes før den lange. Lægning af den sidste række: læg et løst panel præcist ovenpå det sidst lagte panel. Anbring endnu et panel med bagsiden opad mod væggen, marker panelets underside. Tilskær panelet og læg det. Denne metode skal gentages for hvert panel indtil den sidste række er komplet. Dørkarme: læg et panel med bagsiden opad mod dørkarmen. Sav panelet til og skub det ind under karmen. 4. FINISH Brug Pure Click tilbehør for at opnå det bedste resultat. Undgå at fastgøre fodpaneler til selve gulvet, hverken med lim eller silikone. 5. VEDLIGEHOLDELSE Det anbefales at gemme et par planker til senere reparationer. DØRMÅTTER Det er vigtigt at anbringe dørmåtter uden gummibagside ved alle indgange. På den måde holdes gulvet pænt, og undgår du snavs og grus på gulvet. Dørmåtter sørger for mindre slitage fra eventuelle slibende partikler fra fodtøj. Undgå at bruge dørmåtter med gummibagside, da langvarig kontakt med gummi kan resultere i pletter der ikke kan fjernes. Kontorstole med hjul, møbelben, fitness-apparater, bør udstyres med møbelruller uden gummi, for at undgå beskadigelse af gulvet. Brug bløde, filtpuder (uden gummi) under stoleben og andre møbelben. RENGØRING Første rengøring Fjern først al snavs og affald fra gulvet med en kost eller støvsuger. Rengør derefter med vand og et neutralt rengøringsmiddel. Vask gulvet mindst to gange indtil vandet forbliver rent. Vi anbefaler at bruge BERRYALLOC Vinyl Planks rengøringsmidler. Andre rengøringsmidler kan indeholde produkter der beskadiger gulvoverfladen. Toplagets coating overflødiggør særlige overfladebehandlinger efter lægningen.

6 6 Generelle rengøringsinstruktioner Støvsug eller rengør med våd svaber. Til våd rengøring bruges en blanding af rent vand tilsat et neutralt rengøringsmiddel. Vi anbefaler BERRYALLOC Vinyl Planks rengøringsprodukter, da andre produkter eventuelt kan beskadige gulvoverfladen. Hæld ikke vand over gulvet og undgå pytter med overskydende vand på gulvet. Skyl grundigt og tør overskydende vand op. NB: gulvet kan føles glat når det er vådt. Pletter, mærker og snavs bør hurtigst muligt fjernes med en fugtig klud. Undgå at anvende klorholdige rengøringsmidler. Brug aldrig voks- eller lak-coating. Brug aldrig rengøringsprodukter der indeholder voks eller olie. 6. GARANTI: INFORMATION OG VILKÅR Garanti for første bruger: Pure Click planker er ved normal brug garanteret mod fabrikationsfejl fra datoen hvor den oprindelige kunde købte plankerne. Denne garanti dækker alle anormale degraderinger af produktet, på betingelse af at Pure Click plankerne er installerede og vedligeholdte i overensstemmelse med ovenstående instruktioner. Denne garanti dækker erstatningen af defekte Pure Click planker med lignende eller tilsvarende Pure Click planker fra den tilgængelige produktlinje på tidspunktet for klagen. Denne garanti omfatter under ingen omstændigheder en finansiel godtgørelse af udgifter til fjernelse eller lægning. Denne garanti dækker ikke: Almindelig slitage mekaniske skader eller ændringer forårsaget af brug der ikke er i overensstemmelse med BerryAlloc installationsinstruktioner Ulykker, forkert brug eller misbrug Skade forårsaget af brugen af ukorrekte rengøringsmetoder eller uegnede rengøringsmidler Skade som følge af brug af tunge stole eller møbler: det anbefales at anbringe filtpuder under stoleben og møbelben for at reducere muligheden for at ridse gulvet når møblerne flyttes Skader forårsaget af sand eller grus: det anbefales at anvende dørmåtter indenfor og udenfor alle eksterne døråbninger, for at undgå at der kommer grus eller sand på gulvet Skade som følge af ridsning Lægning af andre mønstre end de som er beskrevet under afsnittet Installation Hvis du opdager en defekt bedes du henvende dig til din forhandler med den oprindelig købskvittering inden der er gået 2 uger. For yderligere oplysninger: 7. RETSLIG INFORMATION Dette dokument præsenterer de generelle installationsinstruktioner baseret på de nyeste tilgængelige oplysninger. Disse instruktioner bør følges nøje for at opnå det bedste resultat samt garantidækning.

PURE LÆGNINGSVEJLEDNING

PURE LÆGNINGSVEJLEDNING LÆGNINGSVEJLEDNING Pure Click 40 er et LVT-gulv beregnet til anvendelse i beboelsesrum. Pure Click 55 er både egnet til beboelsesrum og til erhvervslokaler som f.eks. butikker og hotelværelser. Vi anbefaler,

Læs mere

PURE LÆGNINGSVEJLEDNING

PURE LÆGNINGSVEJLEDNING PURE LÆGNINGSVEJLEDNING 1 GlueDown 55 er både egnet til bolig- og erhvervsarealer som f.eks. butikker, hotelværelser, Vi anbefaler at følge lægningsvejledningen omhyggeligt for at opnå det bedste resultat.

Læs mere

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013 Starfloor Lægningsvejledning 17.september 2013 Lægningsvejledning Brugsklasse Anvendelsesområder STARFLOOR CLICK er et gulv udviklet til bolig segmentet. * *følg lægningsvejledningen nøje Akklimatisering

Læs mere

KLARGØRING. INSTALLATION INFORMATION premium click optimum click. Følg nøje alle anvisninger for at opnå et godt resultat.

KLARGØRING. INSTALLATION INFORMATION premium click optimum click. Følg nøje alle anvisninger for at opnå et godt resultat. 1 Følg nøje alle anvisninger for at opnå et godt resultat. KLARGØRING Vi anbefaler, at alle planker til samme gulvprojekt bestilles på samme tid. 2 Sørg altid for at opbevare Pergo-vinyl omhyggeligt for

Læs mere

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C.

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C. Vi anbefaler at læse følgende lægningsvejledning for ikke at glemme noget og for at drage fuld nytte af dit gulv i mange år. ANVENDELSE LÆGNINGSVEJLEDNING BRUG Gulvbelægning som udelukkende er beregnet

Læs mere

optimum-lim Klargøring OPLYSNINGER TIL GULVLÆGNING Vi anbefaler, at alle planker til samme kommercielle gulvprojekt bestilles på samme tid.

optimum-lim Klargøring OPLYSNINGER TIL GULVLÆGNING Vi anbefaler, at alle planker til samme kommercielle gulvprojekt bestilles på samme tid. Klargøring Vi anbefaler, at alle planker til samme kommercielle gulvprojekt bestilles på samme tid. Sørg altid for transportere vinylgulvet forsigtigt og opbevare det omhyggeligt for at undgå, at det vrider

Læs mere

Hold en indendørstemperatur på over 0 C.

Hold en indendørstemperatur på over 0 C. GYLDNE REGLER 8-0 C Læg dit gulv ved en temperatur mellem 8 og 0 C. Materialerne til et Quick-Step Livyn-gulv skal akklimatiseres der, hvor det skal lægges, ved en temperatur på 8-0 C i mindst 8 timer,

Læs mere

Læg dit gulv ved en temperatur mellem 18 og 30 C. Brug et særligt underlag ved en temperatur over 45 C.

Læg dit gulv ved en temperatur mellem 18 og 30 C. Brug et særligt underlag ved en temperatur over 45 C. 5 gyldne regler Læg dit gulv ved en temperatur mellem 18 og 30 C. 48h Pergo-Vinyl skal akklimatiseres der, hvor det skal lægges, ved en temperatur på 18-30 i mindst 48 timer, før arbejdet skal udføres.

Læs mere

optimum Klargøring 1 INSTALLATION INFORMATION

optimum Klargøring 1 INSTALLATION INFORMATION Klargøring 1 Pergo Optimum gulvmaterialer til fastlimning leveres med vejledninger i form af illustrationer. Teksterne herunder forklarer illustrationerne og er inddelt i tre afsnit: Klargørings-, monteringsog

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

Læggeanvisning for Everfloor Marinegulve 14 mm side 1 Læs hele læggeanvisningen inden montering påbegyndes Bryd ikke emballagen før gulvet lægges. Pakken opbevares i rummet 48 timer før lægning. Egnede

Læs mere

Monteringsvejledning. click

Monteringsvejledning. click click Monteringsvejledning Fremstilling af Marmoleum click Marmoleum click har et toplag af linoleum, som er fremstillet af naturlige rå-materialer i en miljøvenlig produktionsproces. Hovedbestanddelen

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 50_018 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Vi har det tilbehør du kan få brug for, som forskellige underlag,

Læs mere

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER 1) GENERELT QUICKSTEP UNICLIC er et revolutionerende system til lægning af laminatgulve uden brug af lim. Det praktiske not-/ferdesign betyder, at fliserne klikkes sammen.

Læs mere

domestic Elegance Forberedelse INSTALLATION INFORMATION

domestic Elegance Forberedelse INSTALLATION INFORMATION Forberedelse 1 Pergo Domestic Elegance leveres med vejledninger i form af illustrationer. Nedenstående tekst giver forklaringer på illustrationerne og er inddelt i tre områder: Klargørings-, monterings-

Læs mere

UPPLEVA Tv og lydsystem

UPPLEVA Tv og lydsystem 33_016 UPPLEVA Tv og lydsystem Livet i hjemmet stiller store krav til tv og lydsystemer hver dag. UPPLEVA er testet i henhold til standarderne ved privat brug i hjemmet og opfylder de høje krav, vi stiller

Læs mere

Vaske til badeværelse 27_015

Vaske til badeværelse 27_015 Vaske til badeværelse 27_015 Livet i hjemmet stiller store krav til vaske til badeværelset hver dag. Alle IKEA vaske bliver testet i henhold til strenge standarder for kvalitet, styrke og holdbarhed for

Læs mere

5 gyldne regler. OPLYSNINGER TIL GULVLÆGNING premium click optimum click. Installer dit gulv ved en rum- og gulvtemperatur på mellem 18 og 30 C.

5 gyldne regler. OPLYSNINGER TIL GULVLÆGNING premium click optimum click. Installer dit gulv ved en rum- og gulvtemperatur på mellem 18 og 30 C. C C OPLYSNINGER TIL GULVLÆGNING 5 gyldne regler Installer dit gulv ved en rum- og gulvtemperatur på mellem 18 og 30 C. 48h Pergo-Vinyl skal akklimatiseres der, hvor det skal lægges, ved en temperatur på

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 23_017 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Når du lægger gulv, skal du altid bruge NIVÅ gulvunderlag (sælges

Læs mere

Forberedelse. Lægge- og monteringsvejledning

Forberedelse. Lægge- og monteringsvejledning 1 Forberedelse Pergo gulvmaterialer bliver leveret med monteringsvejledning i form af illustrationer. Nedenstående tekst giver forklaring til illustrationerne, og er delt ind i tre områder: Forberedelser,

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

LÆGNINGS- & MONTERINGSVEJLEDNING LÆGNING AF B O L I G V I N Y L G Ø R - D E T- S E LV - S Å DA N!

LÆGNINGS- & MONTERINGSVEJLEDNING LÆGNING AF B O L I G V I N Y L G Ø R - D E T- S E LV - S Å DA N! LÆGNINGS- & MONTERINGSVEJLEDNING LÆGNING AF B O L I G V I N Y L G Ø R - D E T- S E LV - S Å DA N! LÆGNING AF B O L Et vinylgulv skal lægges næsten som et væg-til-væg tæppe, og er du vant til at foretage

Læs mere

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning TERRASSEVARMER HN 12356 Brugervejledning Læs denne brugervejledning omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. Pak terrassevarmeren ud og kontroller,

Læs mere

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende.

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Læggevejledning HØRNING Origin massive plankegulve For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Hørning

Læs mere

UPPLEVA Tv og lydsystem

UPPLEVA Tv og lydsystem 27_015 UPPLEVA Tv og lydsystem Livet i hjemmet stiller store krav til tv og lydsystemer hver dag. UPPLEVA er testet i henhold til standarderne ved privat brug i hjemmet og opfylder de høje krav, vi stiller

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 110 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90356AS2X3VII 2016-12 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

50_018 GRÄSMARK. Gulve

50_018 GRÄSMARK. Gulve 50_018 GRÄSMARK Gulve Livet i hjemmet stiller store krav til gulvet. GRÄSMARK gulv er testet i henhold til standarderne for gulv til brug i private hjem og moderat brug i offentlige miljøer (EN 13329).

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

VEJLEDNING I LÆGNING AF QUICK-STEP LAMINATE MED HYDROSEAL-TEKNOLOGI.

VEJLEDNING I LÆGNING AF QUICK-STEP LAMINATE MED HYDROSEAL-TEKNOLOGI. . KLARGØRING. LÆGNING AF. FÆRDIGGØRELSE. VEDLIGEHOLDELSE VEJLEDNING I LÆGNING AF QUICK-STEP LAMINATE MED HYDROSEAL-TEKNOLOGI. FØLG NØJE ALLE ANVISNINGER FOR AT OPNÅ ET GODT RESULTAT. - 0-% RH 8h i www.quick-step.com

Læs mere

Klargøring. OPLYSNINGER TIL GULVLÆGNING premium click optimum click

Klargøring. OPLYSNINGER TIL GULVLÆGNING premium click optimum click Følg nøje alle anvisninger for at opnå et godt resultat. www.pergo.com Klargøring Vi anbefaler, at alle planker til et kommercielt gulvprojekt bestilles på samme tid for at undgå mindre variationer i farve

Læs mere

Lægningsanbefalinger norament gulve

Lægningsanbefalinger norament gulve Lægningsanbefalinger norament gulve Undergulvet skal følge anbefalingerne fra Gulvbrancen i DK (se gulvfakta) norament fliser skal før nedlimningen være klimatiseret, dvs. temperaturen på norament gulvet

Læs mere

premium Klargøring 1 INSTALLATION INFORMATION

premium Klargøring 1 INSTALLATION INFORMATION Klargøring 1 Pergo Premium klikgulv-materialer leveres med vejledninger i form af illustrationer. Teksterne herunder forklarer illustrationerne og er inddelt i tre forskellige afsnit: Klargørings-, monteringsog

Læs mere

Vaske til badeværelse 31_017

Vaske til badeværelse 31_017 Vaske til badeværelse 31_017 Livet i hjemmet stiller store krav til vaske til badeværelset hver dag. Alle IKEA vaske bliver testet i henhold til strenge standarder for kvalitet, styrke og holdbarhed for

Læs mere

Garanti vedrørende anvendelse i boliger (20 år) på Pergo Domestic Extra

Garanti vedrørende anvendelse i boliger (20 år) på Pergo Domestic Extra Garanti vedrørende anvendelse i boliger (20 år) på Pergo Domestic Extra Denne garanti gælder for Pergo laminat Domestic Extra og Pergo tilbehør. GENERELLE VILKÅR Den lovmæssige garanti i købslandet har

Læs mere

21_018. IKEA badeværelse. GODMORGON badeværelsesmøbler, vaske, blandingsbatterier og blandings batterier og tilbehør til bruser

21_018. IKEA badeværelse. GODMORGON badeværelsesmøbler, vaske, blandingsbatterier og blandings batterier og tilbehør til bruser 21_018 IKEA badeværelse GODMORGON badeværelsesmøbler, vaske, blandingsbatterier og blandings batterier og tilbehør til bruser Livet i hjemmet stiller store krav til badeværelsesmøbler, og derfor gennemgår

Læs mere

27_015 GODMORGON. Badeværelsesmøbler. års GARANTI

27_015 GODMORGON. Badeværelsesmøbler. års GARANTI 27_015 GODMORGON Badeværelsesmøbler 10 års GARANTI Livet i hjemmet stiller store krav til badeværelsesmøbler hver dag. GODMORGON møbler og GODMORGON ben, ODENSVIK, BREDVIKEN, BRÅVIKEN, TÖRNVIKEN vaske

Læs mere

TUNDRA og PRÄRIE Gulve

TUNDRA og PRÄRIE Gulve 31_017 TUNDRA og PRÄRIE Gulve Livet i hjemmet stiller store krav til gulvet. TUNDRA og PRÄRIE gulv er testet i henhold til standarderne for gulv til brug i private hjem og moderat brug i offentlige miljøer

Læs mere

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design.

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design. 7985DK Termotag 50 mm UV-bestandig polykarbonat med plastprofilsystem Willab Garden 2019-05 VIGTIGT! Læs hele monteringsanvisningen inden du påbegynder monteringen! Hvis anvisningerne ikke følges, fungerer

Læs mere

Polymer-Cement baseret system med utal af anvendelsesmuligheder til indendørs brug

Polymer-Cement baseret system med utal af anvendelsesmuligheder til indendørs brug FESTFLOOR Life Microcement med et utal af Beskrivelse FESTFLOOR Life er et polymer-cementbaseret system til at skabe rene overflader på eksisterende underlag som betongulve, gipsplader, keramiske fliser,

Læs mere

Monteringsvejledning Surestep PUR, Safestep, Safestep Grip og Safestep R12

Monteringsvejledning Surestep PUR, Safestep, Safestep Grip og Safestep R12 Monteringsvejledning Surestep PUR, Safestep, Safestep Grip og Safestep R12 Forudsætninger Underlaget skal være jævnt og tørt, uden revner og have en tilstrækkelig styrke. Ved lægning uden fugtisolering

Læs mere

51_017. IKEA badeværelse. GODMORGON badeværelsesmøbler, vaske og blandingsbatterier

51_017. IKEA badeværelse. GODMORGON badeværelsesmøbler, vaske og blandingsbatterier 51_017 IKEA badeværelse GODMORGON badeværelsesmøbler, vaske og blandingsbatterier Livet i hjemmet stiller store krav til badeværelsesmøbler, og derfor gennemgår vores badeværelsesprodukter skrappe test

Læs mere

max 100 kg Monteringsvejledning Læs altid monteringsvejledningen!

max 100 kg Monteringsvejledning Læs altid monteringsvejledningen! Monteringsvejledning max 100 kg Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med.

Læs mere

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Plus-Mad Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011 Indhold Generelt Side 2 Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Lægning på Beton Side 4 Fuldlimning Side 5 Gulvvarme

Læs mere

Læggevejledning FEB. 2004

Læggevejledning FEB. 2004 Læggevejledning P L A N K E R For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O

Læs mere

Tillægsvejledning. Fuldlimning

Tillægsvejledning. Fuldlimning Tillægsvejledning Fuldlimning 1 Fuldlimning med Stauf produkter Douglas, Fyr, Eg For at få et vellykket resultat er det vigtigt, at gulvet lægges korrekt, og at de beskrevne produkter anvendes efter anvisningerne.

Læs mere

Læggevejledning PLANKER

Læggevejledning PLANKER Læggevejledning PLANKER For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G P L

Læs mere

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design.

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design. 7985DK Termotag 50 mm UV-bestandig polykarbonat med plastprofilsystem Willab Garden 2017-05 VIGTIGT! Læs hele monteringsanvisningen inden du påbegynder monteringen! Hvis anvisningerne ikke følges, fungerer

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

Inden gulvet leveres skal huset være lukket, tørt og varmt, og indeklimaet være under kontrol (Stabil temperatur og RF %).

Inden gulvet leveres skal huset være lukket, tørt og varmt, og indeklimaet være under kontrol (Stabil temperatur og RF %). Læggevejledning 1 Indhold: Introduktion... 3 Huskeliste... 3 Modtagelse... 4 Luftfugtighed og temperatur... 4 Strøafstand... 5 Montering på eksisterende gulve eller spån/krydsfinerplader... 5 Montering

Læs mere

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER Når du skal male vægge og lofteer starter du altid med lofteet. Inden har du dog afdækket gulv og lister (og evt. møbler i rummet). Afdækning før malerarbejdet - skridt for skridt Næsten alle indendørs

Læs mere

Monteringsvejledning for Fletco Carpets

Monteringsvejledning for Fletco Carpets Indholdsfortegnelse Bagsiden er en vigtigt del af et gulvtæppe, både i forbindelse med montering og i det daglige brug, derfor tager denne monteringsvejledning udgangspunkt i de forskellige bagsidetyper

Læs mere

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark)

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark) OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE DYB RENGØRING FJERNELSE AF PLETTER Meget snavsede betongulve kræver en mere intens rengøring. Med DUALTREAT DeepCleaningPad fjernes dybe

Læs mere

Fodfil til batteri Model Nr: 2184

Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Indledning Tillykke med dit køb! Denne hårdhudsfjerner er et nyskabende produkt, der er beregnet til at blødgøre tør, ru og

Læs mere

PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor

PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor Distributør: BUNDTRADE, Virum Stationsvej 107, 2830 Virum Tlf: 45 85 84 04 post@bundtrade.dk

Læs mere

FØR OG UNDER LÆGNING AF GULVET

FØR OG UNDER LÆGNING AF GULVET JUNCKERS LEVEL 78+ STRØSYSTEM Erhverv / Bolig JUNCKERS LEVEL 78+ STRØSYSTEM FØR OG UNDER LÆGNING AF GULVET C 1.0 C 1.2 C 1.2.3 Generel information Strøsystem information Projekteringsvejledning Byggeriet

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W Brugervejledning Art nr 350162 EAN nr 5709133911867 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. VIGTIGE

Læs mere

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4

Teknisk Datablad. Soudaplug ST. Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Dato: 08/07/16 Side 1 af 4 Hurtigthærdende cement (Lynmørtel) For øjeblikkelig lukning af utætheder i beton og murværk, selv under højt tryk. Anvendelsesområde: er en cement-baseret pulver, der blandet

Læs mere

Varmeelement til udlægning DTIR-10

Varmeelement til udlægning DTIR-10 DK Installationsbeskrivelse Varmeelement til udlægning DTIR-10 Bemærk! Ved montering af to elementer til samme termostat, skal side 6 læses før installationen påbegyndes. Produktfakta 2-lederkabel med

Læs mere

MONTERINGS INSTRUKTIONER

MONTERINGS INSTRUKTIONER R MONTERINGS INSTRUKTIONER Pergo Original Collection, Pergo Naturaltouch Collection, Pergo Vintage Collection, Pergo Exotic Collection, Pergo Classic Plus 1. Forberedelser Se illustration 1 til 2 samt

Læs mere

Varmeelement til udlægning NPLC-10

Varmeelement til udlægning NPLC-10 DK Installationsbeskrivelse Varmeelement til udlægning NPLC-10 Bemærk! Ved montering af to elementer til samme termostat, skal side 6 læses før installationen påbegyndes. Produktfakta 2-lederkabel med

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

Garanti og pleje Garanti og plejevejledning til Egger Comfort-gulv

Garanti og pleje Garanti og plejevejledning til Egger Comfort-gulv Garanti og pleje Garanti og plejevejledning til Egger Comfort-gulv Garantibetingelser for EGGER Comfort-gulv EGGER Comfort-gulve giver dig sikkerhed i mange år. EGGER yder fra købsdatoen: Ved lægning i

Læs mere

5-I-1 LISTE. Ordrekode Foto Dimensioner Pakkemængder

5-I-1 LISTE. Ordrekode Foto Dimensioner Pakkemængder Ordrekode Foto Dimensioner Pakkemængder PGINCP(-)MD215 2150 x 13 mm x 48 mm 1 (inklusive kniv + skinne) Produktbeskrivelse Listen med Incizo teknologi er en enkel løsning til at skabe et perfekt finish

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2100 W Brugervejledning Art nr 350166 EAN nr 5709133911881 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. 1 VIGTIGE

Læs mere

Montagevejledning. Massive gulve. Tronholmen 10 8960 Randers SØ Tel: 46 92 75 70 www.alpogroup.dk

Montagevejledning. Massive gulve. Tronholmen 10 8960 Randers SØ Tel: 46 92 75 70 www.alpogroup.dk Montagevejledning Massive gulve Tronholmen 10 8960 Randers SØ Tel: 46 92 75 70 www.alpogroup.dk Montagevejledning Massive gulve Inden du går i gang med at lægge dit nye gulv er det vigtigt at forberede

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012324 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til, at bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

Blandingsbatterier til køkken 26_012

Blandingsbatterier til køkken 26_012 Blandingsbatterier til køkken 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet hver dag. For at sikre at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

Tillægsvejledning. Fuldlimning

Tillægsvejledning. Fuldlimning Tillægsvejledning Fuldlimning Februar 2016 1 Fuldlimning med Stauf produkter Douglas, Fyr, Eg For at få et vellykket resultat er det vigtigt, at gulvet lægges korrekt, og at de beskrevne produkter anvendes

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Teknisk information. NeoTherm gulvvarme Sporplade EPS 30/50/70

Teknisk information. NeoTherm gulvvarme Sporplade EPS 30/50/70 Teknisk information NeoTherm gulvvarme Sporplade EPS 30/50/70 NeoTherm Sporplade EPS 30/50/70 Teknisk beskrivelse Neotherm Sporplade EPS 30/50/70 er beregnet til udlægning på bærende gulve, hvor der er

Læs mere

50_018. Kontorstole MARKUS/LÅNGFJÄLL/ALEFJÄLL/ HATTEFJÄLL/FJÄLLBERGET/ JÄRVFJÄLLET/FLINTAN

50_018. Kontorstole MARKUS/LÅNGFJÄLL/ALEFJÄLL/ HATTEFJÄLL/FJÄLLBERGET/ JÄRVFJÄLLET/FLINTAN 50_018 Kontorstole MARKUS/LÅNGFJÄLL/ALEFJÄLL/ HATTEFJÄLL/FJÄLLBERGET/ JÄRVFJÄLLET/FLINTAN Livet i hjemmet og på arbejdspladsen stiller store krav til dine siddemøbler hver dag. Kontorstolene i denne folder

Læs mere

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre.

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck KOMPOSIT 2 ProDeck Komposit ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck Komposit har i kraft af materialesammensætningen en flot og hård

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

Omnisports Excel, Reference, Training, Speed & Compact

Omnisports Excel, Reference, Training, Speed & Compact Enhver brug af produktet til andre formål end dem der er fastsat i betingelserne for brug, skal indsendes til Tarkett til godkendelse. Omnisports belægningen kan monteres på forskellige underlag alt efter

Læs mere

Blandingsbatterier 27_015

Blandingsbatterier 27_015 Blandingsbatterier 27_015 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet og badeværelset hver dag. For at sikre, at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

Læggevejledning P A R K E T

Læggevejledning P A R K E T Læggevejledning P A R K E T For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G

Læs mere

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Termostat 3. Låg til grønsagsskuffe 4. Justerbar fod 5. Indsats til æg 6. Dørhylde 7. Flaskeholder 8. Flaskehylde Transport

Læs mere

MARKUS og VOLMAR 20_013

MARKUS og VOLMAR 20_013 MARKUS og VOLMAR 20_013 Livet i hjemmet og på arbejdspladsen stiller store krav til dine siddemøbler hver dag. MARKUS og VOLMAR kontorstol er testet efter de højeste standarder, der gælder for møbler til

Læs mere

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse!

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Generelt Kontroller altid bordpladen ved modtagelsen. Ved modtagelse af din

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

norament formtrapper monteringsvejledning

norament formtrapper monteringsvejledning norament formtrapper monteringsvejledning norament formtrapper er egnet til ligeløbstrapper norament formtrapper er en færdig profil, hvor forkant, trin og stødtrin er i ét stykke. De er egnet til indendørs

Læs mere

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning.

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. 1 Dimensioner Tykkelse: Bredde: Længde: 21 mm 260 mm 1200 + 2400 mm Opbygning Hørning Slotsplanke leveres lamineret af 6 mm europæisk eg,

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94906HB21XVIII 2017-11 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

Montering og Pleje af CaesarStone

Montering og Pleje af CaesarStone Montering og Pleje af CaesarStone bordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Side CaesarStone 2 Modtagelse 3 Montering 4 Fastgørelse

Læs mere

Stormbox installationsvejledning

Stormbox installationsvejledning Stormbox installationsvejledning Generelt STORMBOX-kassetterne skal installeres i overensstemmelse med denne montagevejledning samt evt. lokale forskrifter.. Store mængder af vand infiltreres på et koncentreret

Læs mere

ELEKTRISK PARASOLVARMER

ELEKTRISK PARASOLVARMER ELEKTRISK PARASOLVARMER HN 12361 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før parasolvarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. Pak parasolvarmeren ud og kontroller, at

Læs mere

Læggevejledning fer & not

Læggevejledning fer & not Læggevejledning fer & not Monteringsvejledning Huskeliste 1. Plankerne leveres pakket i plastik. Dette er for at beskytte dem under transporten. 2. Inden gulvet leveres, skal bygningen være lukket, tør

Læs mere

Flydespartlen er pumpebar, cementbundet og polymermodificeret pudslag.

Flydespartlen er pumpebar, cementbundet og polymermodificeret pudslag. Arbejdsanvisning weberfloor industri Anvendelsesområde Boliger, garager, kældre, butikker, kontorer, gallerier og atelierer: Til gulve udsat for fodtrafik, håndtrukket pallevogne, kørsler med lette lastbiler

Læs mere

Blandingsbatterier 31_017

Blandingsbatterier 31_017 Blandingsbatterier 31_017 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet og badeværelset hver dag. For at sikre, at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

noraplan - monteringsvejledning

noraplan - monteringsvejledning noraplan - monteringsvejledning Iht. DIN EN 1817 "Elastiske gulvbelægninger Til limning af noraplan gummigulve skal der bruges en dispersionslim. Nogle limtyper suger mindre end andre. Dette skal der tages

Læs mere

Bruksanvisning Golvvärmekit Lattialämmityssarjan käyttöohjeet Manual Floor Heating Kit Brugsanvisning Gulvvarmekit

Bruksanvisning Golvvärmekit Lattialämmityssarjan käyttöohjeet Manual Floor Heating Kit Brugsanvisning Gulvvarmekit DVK-00094-001 DANSK VARMEKABEL A/S Bruksanvisning Golvvärmekit Lattialämmityssarjan käyttöohjeet Manual Floor Heating Kit Brugsanvisning Gulvvarmekit S HandyKit 10 komplet HandyKit 10 Standard Brugsanvisning

Læs mere

11_015 SENIOR. Køkkenudstyr

11_015 SENIOR. Køkkenudstyr 11_015 SENIOR Køkkenudstyr Livet i hjemmet stiller store krav til vores sortiment af køkkenudstyr. SENIOR køkkenudstyrsserie er nøje testet i henhold til standarder for brug i private hjem og opfylder

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 30 kg max 4 kg max 4 kg max 4 kg max 70 kg Montering med 2 personer! max 8 kg max 6 kg max 15 kg Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91842AS4X4VII 2017-06

Læs mere

Kontorstole MARKUS og VOLMAR

Kontorstole MARKUS og VOLMAR Kontorstole MARKUS og VOLMAR 01_012 Livet i hjemmet og på arbejdspladsen stiller store krav til kontorstole hver dag. MARKUS og VOLMAR kontorstole er testet efter de strengeste standarder, der gælder for

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme

Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme Spørgsmål og svar vedrørende El-gulvvarme Hvorfor er der forskellige typer varmesystemer - til trægulve og betongulve? Vores systemer er testede til den europæiske standard IEC335/EN60335, hvor det anbefales,

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 120 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93193HB11XVIII 2017-10 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

Blandingsbatterier 27_013

Blandingsbatterier 27_013 Blandingsbatterier 27_013 Livet i hjemmet stiller store krav til blandingsbatterier i køkkenet og badeværelset hver dag. For at sikre, at alle vores blandingsbatterier overholder vores høje krav til kvalitet

Læs mere

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 50mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere