ADVENTISTKIRKE NÆRUM MAJ Og han, der sidder på tronen, sagde: Se, jeg gør alting nyt! Og han sagde: Skriv! For disse ord er troværdige og sande.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ADVENTISTKIRKE NÆRUM MAJ Og han, der sidder på tronen, sagde: Se, jeg gør alting nyt! Og han sagde: Skriv! For disse ord er troværdige og sande."

Transkript

1 NÆRUM ADVENTISTKIRKE Og han, der sidder på tronen, sagde: Se, jeg gør alting nyt! Og han sagde: Skriv! For disse ord er troværdige og sande. Åb 21,5 MAJ 2016 naerum.adventistkirke.dk Herbert Blomstedt på besøg i kirken 9. april.

2 Præstens klumme Af Michael Bidstrup Guddommelig penicillin Vi mennesker er allesammen smittet af en dødelig virus, som langsomt men sikkert slår os alle ihjel. Uanset hvor vi kommer fra, eller hvordan vi lever, så har vi alle det til fælles, at døden før eller siden vinder over os. Ingen mennesker har endnu været i stand til at overvinde døden i det lange løb. Selvom der bliver vundet mange små sejre hver eneste dag, så er sikkerhedsseler, vacciner og hjerteoperationer desværre kun midlertidige livsforlængere. Livsforlængere som vi sætter meget stor pris på i nuet, men intet menneskeligt produkt eller opfindelse har formået at overvinde døden, kun udsætte den nogle dage, måneder eller år. Til tider har vi mennesker endda hjulpet døden på vej. I slutningen af Anden Verdenskrig uddelte forskellige nazistgrupper cyanid kapsler til officerer, embedsmænd og civile tyskere. Kapsler til øjeblikkelig død. Det har aldrig været Guds plan eller vilje, men det er en frygtelig konsekvens af vores individuelle og kollektive afvisning Gud, der de seneste par hundrede år endda indbefatter afvisningen af selveste Guds eksistens. Jesus har dog fremskaffet et vidundermiddel, som ikke kun udsæt- ter dødens tidspunkt, men helt udrydder døden som sygdom blandt mennesker og andre skabninger. Dette vidundermiddel er hverken dyrt eller sjældent, tværtimod. Det er GRATIS, Jesus har allerede givet denne penicillin til dig, til mig og til alle som tror på ham. Det bedste af det hele er dog, at du og jeg har fået lov til at hjælpe med at uddele dette vidundermiddel. Ja, det er sandt. Ikke nok med at du og jeg gratis har modtaget dette vidundermiddel, vi må også dele ud af det til vores bedste venner, kolleger og familie. Der er ingen copyright eller overdragelsesformular. Hvordan og hvornår vi deler er helt op til os selv. Der er kun to ting, som sætter vidundermidlet ud af kraft: når vi ikke deler den med andre når vi holder det for os selv, og desuden kan tvivlen på, om vidundermidlet overhovedet virker, til sidst forårsage immunitet. Gud tak for frelsen, dit vidundermiddel lad os ikke holde den for os selv!

3 Kommende arrangementer SPAGHETTIGUDSTJENESTE Torsdag den 12. maj kl er der spaghettigudstjeneste. Benyt anledningen til at tage dine egne eller nogen andres børn med i kirke. Inviter også gerne venner med. Som afslutning spiser vi sammen. Alle er velkomne. Gratis tilmelding på SMS ARBEJDS- OG RENGØRINGSDAG 22. MAJ Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at reparere, rengøre og vedligeholde vores fantastiske bygninger sammen med nogle fantastiske mennesker. De morgenfriske begynder kl Men hvis du ikke kan komme ud af sengen så tidligt, er du velkommen til at komme lidt senere f.eks. kl bare du bliver et par timer ;-) AHA-GRUPPEN Mødes mandag morgen kl og arbejder med at gøre genbrugstøj klar til nødhjælp. Mandag den 16. maj holder AHA lukket pga. pinsen. MAD OG BIBELSTUDIE Bibelstudiegruppe for unge på tværs af menighederne i Storkøbenhavn. Kunne du tænke dig at deltage, så kontakt Nicklas Risager, nicklasrisager@ gmail.com / BAG EN KAGE og støt indsamlingen torsdag den 26. maj ADRA har igen i år fået lov at stille en kagebod op i forbindelse med skolernes idrætsdag på Rudersdal Stadion også kaldet Hop & Rockdag. Sidste år rundede kageomsætningen kr., som gik til flygtningebørn. I år går indsamlingen til Når mor er barn. Projektet kører i Malawi, hvor mange af de unge piger helt ned til 12-års alderen dropper ud af skolen, når de bliver gravide. Adskillige af dem er igen begyndt i skole, så de kan få en uddannelse. Læs mere på adra.dk Bag gerne en bradepandekage og aflever den hos ADRA onsdag aften eller torsdag morgen TAK for kage LOVSANGSAFTEN DEN 27. MAJ Fredag aften kl vil de unge gerne invitere alle, der elsker at synge og lovprise Gud, til at begynde sabbatten sammen med musik og lovsang. SABBATTEN DEN 28. MAJ Clair Sanches-Schutte, som er afdelingsleder for børn i TED, kommer på besøg i København og har lovet at stå for familiegudstjenesten den sidste sabbat i maj. Efter fællespisningen (ca. kl. 14) vil Clair undervise og inspirere med erfaringer fra andre steder i divisionen. TEENKLUB Det var super hyggeligt at besøge Helena sidste gang. Tak for gode muffins. Næste gang vi mødes er den 19. maj. SPEJDERMØDER i maj Der er spejder 10. og 24. maj.

4 Klokkerne ringer... Helena og Ulriks bryllup nærmer sig. De har inviteret hele menigheden med til vielse og efterfølgende reception i menighedssalen: Pinsesøndag den 15. maj kl. 13 Hjertelig velkommen allesammen til en festlig begivenhed! Et stille besøg... Den 88-årige dirigent Herbert Blomstedt modtog i begyndelsen af april Léonie Sonnings Musikpris. Om sabbatten den 9. april besøgte han Nærum Adventistkirke og var glad for uventet at møde gamle venner. På billedet ses han sammen med Sissel Sjölander (tv) og Joanne og Knut Andersson (th). Ved festligheden for prisuddelingen dirigerede Herbert Blomstedt DR SymfoniOrkestret, der spillede Mahlers 1. symfoni og Beethovens 8. symfoni. Mahlers 1. symfoni blev sendt på DRK 17. april og ligger tilgængelig på nettet indtil 16. maj for dem, som ønsker at se eller gense koncerten. Varighed: 56 minutter. Beethovens 8. symfoni sendes den 8. maj også på DRK.

5 ADRA European cycling tour Weekenden den juli får vi besøg af et ADRA cykelhold, der samler ind til ADRAs arbejde for uddannelse. Idéen med cykelturen er at støtte ADRAs arbejde gennem sponsorater og reklame på turen. Turen varer fire uger, og er tænkt som en årlig tilbagevende begivenhed, hvor der cykles fra den ene ende af Europa til den anden på forskellige ruter. Vi får gæster den 22. juli Af Bjørn Krøll Turen i år har ni deltagere og starter i Lillehammer. Der køres til Kristianssand Hirtshals Århus og holdet ankommer til København fredag den 22. juli, hvor de skal bo på Frederiksdal hotel. Søndag fortsætter de videre til Tyskland og ender efter fire ugers cykeltur i Zagreb. De vil gerne være sammen med vores menighed under deres ophold her i København og spørger, om vi har mulighed for mødes med dem til noget pot-luck fredag aften. Om sabbatten vil de gerne i kirke, og her skal vi tænke på oversættelse og gerne fællesspisning (light version ), hvis det er muligt. Det vil være fint at give dem en god oplevelse af vores menighed, og er du hjemme den weekend og har lyst/tid til at mødes med dem, og vil du være med til at byde ind med noget i forbindelse med deres besøg, må du meget gerne henvende dig til Bjørn Krøll eller Michael Bidstrup. Kreativt gruppearbejde til menighedsmødet Masser af at gode input til efterårets foredrag Ved menighedsmødet 11. april kom vi et godt skridt videre i planlægningen af efterårets mødeserie. Efter gennemgang af regnskabet m.m. gik fire grupper i gang med planlægningen og var meget engagerede. De arbejdede med henholdsvis reklamering, selve aftenerne, fængende titler og sammenhæng med menighedens øvrige aktiviteter. En lille gruppe meldte sig til at være med i den videre planlægning. Har du gode idéer, forslag eller holdninger, så giv dem til planlægningsgruppen som pt. består af Nina, Cyril, Lise, Lehnart og Michael B eller meld dig ind i gruppen. Tænk allerede nu over hvem du kan invitere med til efterårets spændende foredragsaftener.

6 Af Bjørn Krøll og Anette Edson Similié I et halvt års tid, har en del af Nærum menigheds medlemmer været samlet hver sabbat i Kvistgård. Vi savner selvfølgelig at se dem i menigheden her i Nærum, men vi glæder os over, at de mødes trofast, og at de har et spændende projekt i gang deroppe, som måske bliver til en menighedsplantning. Anette Similié fortalte os lidt om deres aktiviteter til menighedsmødet mandag den 11. april og har skrevet et indlæg til menighedsbladet, som du kan læse herunder. Kære Nærum menighed! Her en lille opdatering fra vores tv-studie i Kvistgård, hvor vi som den danske afdeling af Lightchannel kører med løbende tv-optagelser fra vores studie. Vi har som selvstændigt missionsprojekt arbejdet med udsendelser siden starten af oktober Idéen og vores mål er at sende De tre engles budskaber ind i stuerne hos folk og her præsentere Jesus som Vejen, Sandheden og Livet. Så målgruppen er ikke primært adventister, men søgende måske kristne mennesker. Men det er jo skønt at adventister også klikker ind og følger med, når vi sender live! I øjeblikket arbejder vi med at sende sabbatsskolen, i det om- fang vi magter. Det bedste er dog de mange spændende talere, som kommer forbi nogle gange flere dage og giver prædikener, seminarer og undervisning til optagelse. Så kan man sidde med i studiet og lytte eller senere gå ind på lightchannel.dk og finde pro- grammet. Om sabbatten samles vi kl. 9.45, beder sammen, synger og går så i gang med optagelserne. Der er altid plads til spørgsmål, og der gives god tid til at udveksle ugens erfaringer med Gud, andre mennesker, eller specielle bønneemner. Er der eftermiddagsoptagelser, spiser vi også sammen. Vi vil også lave en fælles uddeling af den højst aktuelle bog Den store strid samt Martin Luther 500 år -hæftet med invitationer til vores studiegruppe. Men målet er det samme: at pege på Jesus som verdens frelser, og at Han må blive til en helt personlig og uadskillelig relation for den enkelte. Lightchannel lysets kanal har meget at byde på, og kommende programmer og talere kan altid findes på Lightchannel.dk. Det er dejligt, når der kommer besøgende, så du er altid velkommen!

7 Mit yndlingsvers JOHNNY KASPERSEN Johannesevangeliget 1,1 og 14: I begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud... Og Ordet blev kød og tog bolig iblandt os, og vi så hans herlighed, en herlighed, som den Enbårne har den fra Faderen, fuld af nåde og sandhed. Jesus var ordet han var ikke hvem som helst, men er fuld af nåde og sandhed. KENN ROLAND NIELSEN Salmernes Bog 24,9-10: Løft jeres hoveder, I porte, løft jer, I ældgamle døre, så ærens konge kan drage ind. Hvem er han, ærens konge? Hærskarers Herre, han er ærens konge! Versene bringer minder frem fra min barndom, hvor vi holdt solnedgangsandagt hos min farmor og farfar, og hvor der ofte blev læst fra Salmernes Bog og så blev der selvfølgelig sunget. TUSIND TAK for den dejlige blomsterhilsen fra menigheden til min fødselsdag. Hilsen Else Bernhardsen Tak for dine gaver! 26. marts Missionen kr. 937,- Kirkens arbejde kr ,- 2. april Missionen kr. 890,- Kirkens arbejde kr ,- 9. april Missionen kr ,- Ungdomsarbejdet kr ,- 16. april Missionen kr ,- Kirkens arbejde kr ,- 23. april Missionen kr. 511,- Kirkens arbejde kr. 1543,- Kirken har modtaget følgende anonyme gaver siden sidste menighedsblad, som vi siger tak for: April: kr ,- Gaver kan indbetales på konto

8 MAJ MÅNED 2016 Kontaktpersoner SABBATTEN DEN 7. MAJ Bibelstudium: Hvile i Kristus Gudstjeneste: Carsten Thomsen (Kollekt: Menighedens arbejde) SABBATTEN DEN 14. MAJ Bibelstudium: Jøders og hedningers Herre Gudstjeneste: Gunnar Pedersen (Kollekt: Menighedens arbejde) SØNDAG DEN 15. MAJ Vielse af Helena og og Ulrik Efterfølgende reception i menighedssalen SABBATTEN DEN 21. MAJ Bibelstudium: Peter og klippen Gudstjeneste: Kai Busk (Kollekt:Menighedens arbejde) SABBATTEN DEN 28. MAJ Fællesspisning efter gudstjenesten Bibelstudium: Sjælens afguder (og ande af Jesu lærdomme) Familiegudstjeneste med Clair Sanches-Shutte (Kollekt: ADRA) SABBATTEN DEN 4. JUNI Bibelstudium: Jesus i Jerusalem Gudstjeneste: Spejdergudstjeneste (Kollekt: Nærum spejdertrop) PRÆST: Michael Bidstrup, michael.bidstrup@adventist.dk MENIGHEDSLEDERE: Bjørn Krøll Nielsen, Nils Rechter, Ulrik Schiermer, Benjamin Elkjær, Christoffer Struksnes, MENIGHEDSTJENERE: Kristian Kjøller, KASSERER: Viggo Kjøller, SPEJDER: Dorte Nybo Demant, TEEN-KLUB: Michael Bidstrup MENIGHEDSBLAD: Bjørn Krøll Nielsen (redaktør) bamselone@mail.dk Bente Skov-Hansen (grafiker) , bente.skov-hansen@adventist.dk

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JUNI 2016

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JUNI 2016 NÆRUM ADVENTISTKIRKE Stol på Herren med hele dit hjerte; din forstand slår ikke til. Hvad du end foretager dig; prioriter Gud først, for da vil Han lede dig og lade livet lykkes Ordsp 3,5-6 JUNI 2016 naerum.adventistkirke.dk

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JUNI I er verdens lys. naerum.adventistkirke.dk. Matt 5,14. Familiegudstjenesten den 9. maj

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JUNI I er verdens lys. naerum.adventistkirke.dk. Matt 5,14. Familiegudstjenesten den 9. maj NÆRUM ADVENTISTKIRKE I er verdens lys Matt 5,14 JUNI 2015 naerum.adventistkirke.dk Familiegudstjenesten den 9. maj Præstens klumme Af Michael Bidstrup Helligånden Det har lige været pinse, hvor vi mindes

Læs mere

NÆRUM ADVENTISTKIRKE MARTS 2015

NÆRUM ADVENTISTKIRKE MARTS 2015 NÆRUM ADVENTISTKIRKE MARTS 2015 Derpå sagde Gud: Lad grønne planter, der bærer frø, spire frem af jorden, og frugttræer, som bærer frugt med kerner, så de kan formere sig, hver efter sin art! Og sådan

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM OKTOBER 2015

ADVENTISTKIRKE NÆRUM OKTOBER 2015 NÆRUM ADVENTISTKIRKE Helligånd, giv mig den tro, der frelser fra fortvivlelse. Giv mig det håb, som frier mig fra frygt og forsagthed. Herre, hvad denne dag end bringer. Dit navn være lovet. Gurli Vibe

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JULI/AUGUST 2015. Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile.

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JULI/AUGUST 2015. Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile. NÆRUM ADVENTISTKIRKE Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile. Kærlig hilsen Jesus JULI/AUGUST 2015 naerum.adventistkirke.dk Spejdergudstjenesten den

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM SEPTEMBER 2015

ADVENTISTKIRKE NÆRUM SEPTEMBER 2015 NÆRUM ADVENTISTKIRKE For jeg var sulten, og I gav mig noget at spise, jeg var tørstig, og I gav mig noget at drikke, jeg var fremmed, og I tog imod mig, jeg var nøgen og I gav mig tøj... Matt 25,35-36

Læs mere

NÆRUM ADVENTISTKIRKE FEBRUAR

NÆRUM ADVENTISTKIRKE FEBRUAR NÆRUM ADVENTISTKIRKE FEBRUAR 2015 Himlen fortæller om Guds herlighed, hvælvingen beretter om hans hænders værk; dag forkynder det til dag, nat kundgør det til nat. Der lyder ingen ord, ingen tale, uden

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM APRIL Spild ikke tiden med at kigge efter blå himmel på grå dage. Se skønheden i skyerne i stedet...

ADVENTISTKIRKE NÆRUM APRIL Spild ikke tiden med at kigge efter blå himmel på grå dage. Se skønheden i skyerne i stedet... NÆRUM ADVENTISTKIRKE Spild ikke tiden med at kigge efter blå himmel på grå dage. Se skønheden i skyerne i stedet... APRIL 2016 naerum.adventistkirke.dk Præstens klumme Af Michael Bidstrup Hvorfor leder

Læs mere

NÆRUM ADVENTISTKIRKE JUNI

NÆRUM ADVENTISTKIRKE JUNI NÆRUM ADVENTISTKIRKE JUNI 2014 Fred efterlader jeg jer, min fred giver jeg jer Joh. 14, 27 CONCORDIAVEJ 14-2850 NÆRUM Præstens klumme: Efter Kristi Himmelfart Da jeg var ung, så jeg meget op til en ung

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

NÆRUM ADVENTISTKIRKE JANUAR 2015

NÆRUM ADVENTISTKIRKE JANUAR 2015 NÆRUM ADVENTISTKIRKE JANUAR 2015 Men Åndens frugt er kærlighed, glæde, fred, tålmodighed, venlighed, godhed, trofasthed, mildhed og selvbeherskelse. Galaterne 5, 22-25 CONCORDIAVEJ 14-2850 NÆRUM Præstens

Læs mere

NÆRUM ADVENTISTKIRKE Det ikke os, der bruger Helligånden, men Helligånden, der bruger os. MAJ 2015 naerum.adventistkirke.dk

NÆRUM ADVENTISTKIRKE Det ikke os, der bruger Helligånden, men Helligånden, der bruger os. MAJ 2015 naerum.adventistkirke.dk NÆRUM ADVENTISTKIRKE Det ikke os, der bruger Helligånden, men Helligånden, der bruger os. Historien om Jesus s. 539 MAJ 2015 naerum.adventistkirke.dk Præstens klumme Af Michael Bidstrup Et liv med/uden

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM MARTS Når verden siger: Giv op!, så hvisker håbet: Prøv en gang endnu. naerum.adventistkirke.dk

ADVENTISTKIRKE NÆRUM MARTS Når verden siger: Giv op!, så hvisker håbet: Prøv en gang endnu. naerum.adventistkirke.dk NÆRUM ADVENTISTKIRKE Når verden siger: Giv op!, så hvisker håbet: Prøv en gang endnu. MARTS 2016 naerum.adventistkirke.dk Præstens klumme Af Michael Bidstrup Enighed eller menighed? Hvad vil det sige at

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JANUAR 2016. Lykken er ikke en destination, men en måde at rejse på. naerum.adventistkirke.dk.

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JANUAR 2016. Lykken er ikke en destination, men en måde at rejse på. naerum.adventistkirke.dk. NÆRUM ADVENTISTKIRKE Lykken er ikke en destination, men en måde at rejse på. Kinesisk ordsprog JANUAR 2016 naerum.adventistkirke.dk Præstens klumme Af Michael Bidstrup Gudsriget i hverdagen Guds rige er

Læs mere

NÆRUM ADVENTISTKIRKE OKTOBER 2014. Gud har i sin nåde givet os forskellige gaver, så vi kan hjælpe hinanden. CONCORDIAVEJ 14-2850 NÆRUM.

NÆRUM ADVENTISTKIRKE OKTOBER 2014. Gud har i sin nåde givet os forskellige gaver, så vi kan hjælpe hinanden. CONCORDIAVEJ 14-2850 NÆRUM. NÆRUM ADVENTISTKIRKE OKTOBER 2014 Gud har i sin nåde givet os forskellige gaver, så vi kan hjælpe hinanden. Romerne 12, 6 CONCORDIAVEJ 14-2850 NÆRUM Præstens klumme: Har Gud virkelig forskellige budskaber

Læs mere

NÆRUM ADVENTISTKIRKE DECEMBER 2014. Lev med visdom og hold fred med hinanden. CONCORDIAVEJ 14-2850 NÆRUM. Markus 9, 50

NÆRUM ADVENTISTKIRKE DECEMBER 2014. Lev med visdom og hold fred med hinanden. CONCORDIAVEJ 14-2850 NÆRUM. Markus 9, 50 NÆRUM ADVENTISTKIRKE DECEMBER 2014 Lev med visdom og hold fred med hinanden. Markus 9, 50 CONCORDIAVEJ 14-2850 NÆRUM Præstens klumme Den, der har Sønnen, har livet; den, der ikke har Guds søn, har ikke

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM NOVEMBER 2015. Og det er det løfte, som han har givet os: det evige liv. naerum.adventistkirke.dk. 1 Joh 2,25

ADVENTISTKIRKE NÆRUM NOVEMBER 2015. Og det er det løfte, som han har givet os: det evige liv. naerum.adventistkirke.dk. 1 Joh 2,25 NÆRUM ADVENTISTKIRKE Og det er det løfte, som han har givet os: det evige liv. 1 Joh 2,25 Kære Far! Hjælp mig at prioritere de evige værdier, som gør livet værd at leve... NOVEMBER 2015 naerum.adventistkirke.dk

Læs mere

NÆRUM ADVENTISTKIRKE AUGUST

NÆRUM ADVENTISTKIRKE AUGUST NÆRUM ADVENTISTKIRKE AUGUST 2014 AT VÆRE STÆRK er ikke at løbe hurtigst at hoppe længst eller løfte tungest. AT VÆRE STÆRK er ikke altid at vinde altid at ha ret eller altid at vide bedst. AT VÆRE STÆRK

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM SEPTEMBER Dit hjerte skal holde fast ved mine ord, hold mine bud, så skal du leve.

ADVENTISTKIRKE NÆRUM SEPTEMBER Dit hjerte skal holde fast ved mine ord, hold mine bud, så skal du leve. NÆRUM ADVENTISTKIRKE Dit hjerte skal holde fast ved mine ord, hold mine bud, så skal du leve. Ordsp 4,4 SEPTEMBER 2016 naerum.adventistkirke.dk Velsignelse af Jacob Evig-glad sabbatten den 6. august Præstens

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JULI /AUGUST At glæde sig over sit arbejde og med taknemmelighed

ADVENTISTKIRKE NÆRUM JULI /AUGUST At glæde sig over sit arbejde og med taknemmelighed NÆRUM ADVENTISTKIRKE At glæde sig over sit arbejde og med taknemmelighed leve i de kår, man har fået det i sig selv er en gave fra Gud. Den, som kan nyde denne gave, bekymrer sig hverken om fortid eller

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM. Glædelig jul & velkommen DECEMBER 2015

ADVENTISTKIRKE NÆRUM. Glædelig jul & velkommen DECEMBER 2015 NÆRUM ADVENTISTKIRKE Og til slut er det ikke mængden af år i dit liv, der tæller, det er mængden af liv i dine år. Abraham Lincoln Glædelig jul & velkommen DECEMBER 2015 naerum.adventistkirke.dk Livet

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk Sommeren er på vej - med et væld af livsbekræftende farver Lørdag den 14. april er der bryllup i kirken. Vielse kl. 14:30. Reception kl 15:30. Alle

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

ADVENTISTKIRKE NÆRUM SEPTEMBER The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge. naerum.adventistkirke.

ADVENTISTKIRKE NÆRUM SEPTEMBER The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge. naerum.adventistkirke. NÆRUM ADVENTISTKIRKE The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge. Stephen Hawking SEPTEMBER 2018 naerum.adventistkirke.dk Klumme Michael Bidstrup Gud først og størst

Læs mere

NÆRUM ADVENTISTKIRKE APRIL 2014

NÆRUM ADVENTISTKIRKE APRIL 2014 NÆRUM ADVENTISTKIRKE APRIL 2014 Tak, kære Gud, at du elskede os så meget, at du gav os Jesus. Tak, fordi de sidste ord han sagde, før han døde var, at han elskede os alle sammen. CONCORDIAVEJ 14-2850 NÆRUM

Læs mere

Pinsedag 4. juni 2017

Pinsedag 4. juni 2017 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Gud i os Salmer: 290, 287, 286; 291, 474, 309 Evangelium: Joh. 14,22-31 "Herre, hvordan kan det være at du vil give dig til kende for os, men ikke for verden?" Ja, hvordan

Læs mere

Påskedag den27. marts 2016 kl.10.00 i Skelager Kirke.

Påskedag den27. marts 2016 kl.10.00 i Skelager Kirke. Påskedag den27. marts 2016 kl.10.00 i Skelager Kirke. Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der kom et kraftigt jordskælv.

Læs mere

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 1 20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 Åbningshilsen Også denne søndag følges højmessen og

Læs mere

Vi kan stadig nyde det sidste af sommeren

Vi kan stadig nyde det sidste af sommeren Vi kan stadig nyde det sidste af sommeren Godt Nyt Vi er så heldige, at vi får besøg at Kathryne Kirke. Hun synger profetisk, og det er noget du endelig ikke må gå glip af. Det er en velsignelse at lytte

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

cykler, når vi samme drager ud i den skønne natur omkring Roskilde. Vi tager af sted efter gudstjenesten og er hjemme igen sidst på eftermiddagen.

cykler, når vi samme drager ud i den skønne natur omkring Roskilde. Vi tager af sted efter gudstjenesten og er hjemme igen sidst på eftermiddagen. Jeg er så glad for min cykel Sådan sang Povl Kjøler og vi synger gerne med, når vi hører sangen i radioen. Søndag den 25. august får vi mulighed for at lufte vores elskede cykler, når vi samme drager ud

Læs mere

Den vigtigste og bedste gave

Den vigtigste og bedste gave LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 6 Den vigtigste og bedste gave Ugens tekst og referencer: Matt 1,21-23. Den Store Mester, kap. 1. Huskevers: I dag er der født jer en frelser. (Luk 2,11) Hovedformålet er,

Læs mere

Prædiken søndag d. 6. november Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Luk 6, & Åb 21,3-5.

Prædiken søndag d. 6. november Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Luk 6, & Åb 21,3-5. 1 af 6 Prædiken søndag d. 6. november 2016. Metodistkirken i Odense. Thomas Risager, D.Min. Tekster: Luk 6, 20-31 & Åb 21,3-5. Alle Helgen Salige er I som græder, Salige er I som er fattige, Salige er

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

I lederteamet har vi oplevet hele forløbet meget godt og vi er helt klart af den overbevisning,

I lederteamet har vi oplevet hele forløbet meget godt og vi er helt klart af den overbevisning, Som nævnt ved menighedsmødet den 13. september 2009, har vi i menighedens lederteam arbejdet med at supplere lederteamet med nye kræfter. Dette forløb har været meget spændende er nu gået ind i sin afsluttende

Læs mere

Begravelse. I. Længere form Vejledende ordning

Begravelse. I. Længere form Vejledende ordning Begravelse Der anføres i det følgende to begravelsesordninger: en længere og en kortere. Begge kan anvendes ved jordfæstelse og ved bisættelse (brænding). Ordningerne er vejledende, men jordpåkastelsen

Læs mere

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7.

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7. HVAD BETYDER PÅSKE INTRODUKTION Hvorfor holder vi egentlig påske? Vi spiser påskefrokost og laver gækkebreve - men er det andet end det? Påsken handler om Jesus død og opstandelse. Påsken åbner muligheden

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Er en ny dag på vej over Roskilde?

Er en ny dag på vej over Roskilde? Er en ny dag på vej over Roskilde? Lørdag den 25. oktober er der igen arbejdsdag i og ved kirken. Vi starter kl. 9 med kaffe og brød. Vi opfordrer så mange som muligt til at deltage. Henrik holder ferie

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Det er kyndelmisse. Det er den dag, hvor man i gamle dage, i den katolske kirkes tid, bragte sine stearinlys til kirken, for at få dem velsignet, sammen med kirkens lys.

Læs mere

Konfirmation. Autoriseret ved kgl. Resolution af 12. Juni 1991

Konfirmation. Autoriseret ved kgl. Resolution af 12. Juni 1991 Konfirmation Autoriseret ved kgl. Resolution af 12. Juni 1991 Konfirmationen foregår ved en ordinær gudstjeneste, som følger højmesseordningen efter stedets sædvane. Under indgangen (præludiet) kan konfirmanderne

Læs mere

for Roskilde Frikirke

for Roskilde Frikirke Godt Nyt for Roskilde Frikirke I efteråret har vi i ledergruppen arbejdet med vision og retningslinjer for kirken. Dette har vi fundet naturligt, da vi har fået nye mennesker i vores fællesskab. Vi har

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

udfordrer kristne fællesskaber

udfordrer kristne fællesskaber 101 Mennesker med autisme og Aspergers syndrom udfordrer kristne fællesskaber Det er ikke særlig kaffehyggeligt, når der er en med, som hele tiden ødelægger det kaffehyggelige fællesskab, siger Henrik

Læs mere

Almægtige Gud åbn vore hjerter, så vi kan åbne os for hinanden i kærlighed og få en glædelig jul. AMEN

Almægtige Gud åbn vore hjerter, så vi kan åbne os for hinanden i kærlighed og få en glædelig jul. AMEN Juleaften 2014, Hurup Lukas 2, 1-14 Almægtige Gud åbn vore hjerter, så vi kan åbne os for hinanden i kærlighed og få en glædelig jul. AMEN De fleste af os her i Hurup kirke i eftermiddag har glædet os

Læs mere

3. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 15. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 77/82/76/78//86/439/89/353 Uddelingssalme: se ovenfor: 89

3. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 15. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 77/82/76/78//86/439/89/353 Uddelingssalme: se ovenfor: 89 1 3. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 15. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 77/82/76/78//86/439/89/353 Uddelingssalme: se ovenfor: 89 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.

Læs mere

Vanløse Frikirke

Vanløse Frikirke Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad september og oktober 2016 LÆS OM: Tema: Sendt til verden Inspirationsaften Gospeldag Bryllupper Alpha-kursus Menighedsweekend Gæstetaler 1 Dit kirkeblad

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Jeg tror, at præster og forkyndere, kirker og menigheder er nød til at stille sig selv disse spørgsmål om vores virke, om det er i samklang med det vi

Jeg tror, at præster og forkyndere, kirker og menigheder er nød til at stille sig selv disse spørgsmål om vores virke, om det er i samklang med det vi Gudstjeneste i Gørløse & Lille Lyngby Kirke den 5. juni 2016 Kirkedag: 2.s.e.Trin/B Tekst: Jer 15,10+15-21; Åb 3,14-22; Luk 14,25-35 Salmer: Gørløse: 736 * 618 * 305 * 272 * 474 * 613 LL: 736 * 618 * 272

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Discipel 24/7 CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål

Discipel 24/7 CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål Rentemestervej 109 Discipel 24/7 2400 København NV CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål At vokse sammen i troen og i livet som discipel til Guds ære. I cellegrupperne ønsker vi at hjælpe hinanden til at

Læs mere

2 Mos 20,3-17 DIN NÆSTE ER DINE MEDMENNESKER, DET VIL SIGE ANDRE MENNESKER, SOM DU MØDER.

2 Mos 20,3-17 DIN NÆSTE ER DINE MEDMENNESKER, DET VIL SIGE ANDRE MENNESKER, SOM DU MØDER. 2 Mos 20,3-17 De ti bud blev givet af Gud til hans udvalgte folk, det jødiske folk, mere end 1200 år, før Jesus blev født. Men de er også en rettesnor for kristne. Budene hjælper os ikke til at blive frelst.

Læs mere

POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2014. Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget,

POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2014. Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget, POSTEN TEMPLET KORPS SEPTEMBER - OKTOBER 2014 Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget, men kun den, der gør min himmelske faders vilje (Matthæus 7.21) 1 Frelsens Hær,

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk En fantastisk sommer er slut, og vi er på vej ind i vinteren. Men ikke uden at se med forventning på, hvad Gud vil! Søndag den 9. december har vi

Læs mere

GUD BLEV MENNESKE KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET

GUD BLEV MENNESKE KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET GUD BLEV MENNESKE KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET TROENS PRAKSIS GUD ÅBENBARER SIG FOR OS Kristne tror, at den treenige Gud til alle tider giver sig til kende for mennesker, og at han helt og fuldt har vist

Læs mere

Retfærdighed: at Jesus går til Faderen. Det retfærdige er, at noget sker som Gud vil, altså efter Guds vilje. Det retfærdige

Retfærdighed: at Jesus går til Faderen. Det retfærdige er, at noget sker som Gud vil, altså efter Guds vilje. Det retfærdige Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 3. maj 2015 Kirkedag: 4.s.e.påske/A Tekst: Joh 6,5-15 Salmer: SK: 722 * 393 * 600* 310,2 * 297 LL: 722 * 396 * 393 * 600* 310,2 * 297 Kristne menneskers

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt April Såril 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Menighedsudflugt Lørdag den 15. maj tager vi på menighedsudflugt. Vi er blevet enige om at tage til Gerlev Legepark,

Læs mere

Hilsenen kan udelades, eller præsten kan sige: Vor Herres Jesu Kristi nåde og Guds kærlighed og Helligåndens fællesskab være med jer alle!

Hilsenen kan udelades, eller præsten kan sige: Vor Herres Jesu Kristi nåde og Guds kærlighed og Helligåndens fællesskab være med jer alle! Vielse (bryllup) Autoriseret ved kgl. resolution af 12. juni 1992 Kirkelig vielse foretages af en præst i en kirke i nærværelse af mindst to vidner. Forud for vielsen kan der kimes eller ringes efter stedets

Læs mere

Godt Nyt. Januar månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Januar månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Januar 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Det handler om TRO Hvad er tro? Hvad er meningen med livet? Jesus og Josefine - er det ren fiktion? Hvorfor skulle

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Inviter gerne børn, venner og naboer med til en meningsfyldt og indholdsrig julefest. Der skal nok blive plads til os alle.

Inviter gerne børn, venner og naboer med til en meningsfyldt og indholdsrig julefest. Der skal nok blive plads til os alle. Søndag den 14. december kl. 10.30 holder vi julefest for hele familien. Vi fejrer julen med nogle af julens skønne salmer, danser om juletræ og glæder os sammen med børnene over julens store og glade budskab.

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Mandag d. 2. marts 2015 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus Kristus,

Læs mere

Den første bliver meget nemt blot et skridt på vejen mod et mål.

Den første bliver meget nemt blot et skridt på vejen mod et mål. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 27. november 2016 Kirkedag: 1.s.i adv/a Tekst: Sl 24; Rom 13,11-14; Matt 21,1-9 Salmer: SK: 87 * 447 * 450 * 75 * 83 * 80,4 * 74 LL: 87 * 75 * 83 * 80,4

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Indhold. 7 1. samling: Bibelens røde tråd. 13 2. samling: Helligånden formidler. 20 3. samling: Shhh! Gud taler. 26 4. samling: Nåde-leverandør

Indhold. 7 1. samling: Bibelens røde tråd. 13 2. samling: Helligånden formidler. 20 3. samling: Shhh! Gud taler. 26 4. samling: Nåde-leverandør Indhold 5 Forord 6 Vejledning 7 1. samling: Bibelens røde tråd 13 2. samling: Helligånden formidler 20 3. samling: Shhh! Gud taler 26 4. samling: Nåde-leverandør 32 5. samling: Lev i Bibelen 39 6. samling:

Læs mere

Ord på vej Af Dean Andersen

Ord på vej Af Dean Andersen Menighedsblad for Februar/ Marts 2013 KONTAKT Præst Dean Andersen Kyndegårdsvej 13, Nyker Telefon: 56 95 05 30 56 96 16 76 Mobil: 4092 4169 dean.andersen@metodistkirken.dk www.zionskirken.dk Kasserer Bettina

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk Roskilde har fået to nye søer. Lynghøjsøerne, beliggende i den tidligere grusgrav overfor Svogerslev. Om sommeren vil man kunne bade i søen - men

Læs mere

Prædiken til 1. søndag i advent, Matt 21,1-9. 1. tekstrække

Prædiken til 1. søndag i advent, Matt 21,1-9. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 30. november 2014 kl. 10.00 Bodil Raakjær Jensen Prædiken til 1. søndag i advent, Matt 21,1-9. 1. tekstrække Salmer. DDS 74 Vær velkommen Dåb DDS 84 Gør døren høj - - - DDS

Læs mere

1. Juledag. Salmevalg

1. Juledag. Salmevalg 1. Juledag Salmevalg 100: Kimer, I klokker! 122: Den yndigste rose er funden 114: Hjerte, løft din glædes vinger 125: Mit hjerte altid vanker 112: Kom, alle kristne Dette hellige evangelium skriver evangelisten

Læs mere

Hvis du gør det gode, kan du se frit op, men hvis du ikke gør det gode, lurer synden ved døren. Den vil begære dig, men du skal herske over den.

Hvis du gør det gode, kan du se frit op, men hvis du ikke gør det gode, lurer synden ved døren. Den vil begære dig, men du skal herske over den. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirker den 9. marts 2014 Kirkedag: 1.s.i fasten/b Tekst: Luk 22,24-32 Salmer: SK: 614 * 698 * 199,1-4 * 199,5+6 * 679,1 LL: 614 * 698 * 624 * 199,1-4 * 199,5+6 *

Læs mere

Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431

Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431 Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431 Det er sidste søndag i kirkeåret og teksten om verdensdommen kan næsten lyde som en dør der bliver smækket hårdt i. Vi farer sammen, vender

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Velkommen til gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste Velkommen til gudstjeneste Gospelkoret Emmaus Holy, holy, holy Velkommen til gudstjeneste Vision forandrer verden Vær du min glæde, vær du mit livs håb. Vær du den herre, der hører mit råb. Dagene glider

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Vanløse Frikirke Kirkeblad september og oktober 2017

Vanløse Frikirke  Kirkeblad september og oktober 2017 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad september og oktober 2017 LÆS OM: Tema: Den store historie Gæstetaler Menighedsweekend Åbent Hus Gæstetaler Krea-aftener 1 Dit kirkeblad Velkommen til

Læs mere

Helliget Gud. Huskevers: For mine øjne har set din frelse for alle folk (Luk 2,30-31)

Helliget Gud. Huskevers: For mine øjne har set din frelse for alle folk (Luk 2,30-31) LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 7 Helliget Gud Ugens tekst og referencer: Luk 2,21-38. Den Store Mester, kap. 5. Huskevers: For mine øjne har set din frelse for alle folk (Luk 2,30-31) Hovedformålet er,

Læs mere

Kristi Himmelfart. Jesus tog hjem til sin far i himlen

Kristi Himmelfart. Jesus tog hjem til sin far i himlen Kristi Jesus tog hjem til sin far i himlen Mål: Børn hører om Jesus himmelfart og genkomst. De hører om den opgave, som Jesus gav sine disciple. De hører, at Jesus ikke har efterladt os, men stadigvæk

Læs mere

Forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere. AMEN

Forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere. AMEN 1. søndag efter Hellig tre Konger, Hurup og Ørum Lukas 2, 41 52 Forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere. AMEN De fleste familier har deres egne små anekdoter eller fortællinger. Nogle

Læs mere

En fantastisk sommer er snart forbi

En fantastisk sommer er snart forbi En fantastisk sommer er snart forbi Så nærmere tiden sig til at vi skal på lejr her i menigheden. Det bliver en lejr hvor vi ønsker at se på hvem vi er og på hvilken menighed vi ønsker at være. Lad os

Læs mere

Helligtrekongers søndag II. Sct. Pauls kirke 5. januar 2014 kl. 10.00. Salmer: 749/101/138/136//362/439/106/112 Uddelingssalme: se ovenfor: 106

Helligtrekongers søndag II. Sct. Pauls kirke 5. januar 2014 kl. 10.00. Salmer: 749/101/138/136//362/439/106/112 Uddelingssalme: se ovenfor: 106 1 Helligtrekongers søndag II. Sct. Pauls kirke 5. januar 2014 kl. 10.00. Salmer: 749/101/138/136//362/439/106/112 Uddelingssalme: se ovenfor: 106 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn.

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Gud er min far -6. For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen.

Gud er min far -6. For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen. Gud er min far -6 For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen. Mål: Børnene lærer, at vi beder til Gud, fordi han er den største, der findes i hele verden. Vi fortæller børnene, at deres Far i himlen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig Jeg kender Jesus -1 Jesus kender mig Mål: Børnene får at vide, at Jesus kender og elsker dem, uanset hvem de er, og han ved hvad de laver. Tekst: Mark. 2, 13-17 (Levi kaldes til discipel). Visualisering:

Læs mere

Iver Larsen der i øvrigt taler ved formiddagsgudstjenesten.

Iver Larsen der i øvrigt taler ved formiddagsgudstjenesten. søndag den 13. september, umiddelbart efter gudstjenesten Søndag den 13. september har vi menighedsmøde. Alle med tilknytning til menigheden opfordres til at komme og deltage i dette møde. Menighedens

Læs mere

Børnebiblen præsenterer. Himlen, Guds smukke hjem

Børnebiblen præsenterer. Himlen, Guds smukke hjem Børnebiblen præsenterer Himlen, Guds smukke hjem Skrevet af: Edward Hughes Illustreret af: Lazarus Bearbejdet af: Sarah S. Oversat af: Christian Lingua Produceret af: Bible for Children www.m1914.org 2019

Læs mere

Side 1 af 6. Prædiken til sidste søndag efter H3K, 1. tekstrække. Grindsted kirke, søndag d. 20. januar 2013. Steen Frøjk Søvndal.

Side 1 af 6. Prædiken til sidste søndag efter H3K, 1. tekstrække. Grindsted kirke, søndag d. 20. januar 2013. Steen Frøjk Søvndal. Side 1 af 6 Prædiken til sidste søndag efter H3K, 1. tekstrække Grindsted kirke, søndag d. 20. januar 2013 Steen Frøjk Søvndal Salmer: DDS 403: Denne er dagen, som Herren har gjort DDS 448: Fyldt af glæde

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Studie 10. Herrens nadver

Studie 10. Herrens nadver Studie 10 Herrens nadver 57 Åbent spørgsmål Har du nogensinde oplevet, at hele din verden blev vendt på hovedet i løbet af et øjeblik? Hvad skete der? Åbningshistorie Forstår du, hvad jeg har gjort for

Læs mere

DÅB HØJMESSE. MED DÅB PRÆLUDIUM LOVPRISNING OG BØN INDGANGSBØN

DÅB HØJMESSE. MED DÅB PRÆLUDIUM LOVPRISNING OG BØN INDGANGSBØN HØJMESSE. MED DÅB DÅB PRÆLUDIUM INDGANGSBØN INDGANGSSALME HILSEN P: Herren være med jer! M: Og Herren være med dig! P: Lad os alle bede! INDLEDNINGSKOLLEKT LÆSNING DÅBSSALME LOVPRISNING OG BØN P: Lovet

Læs mere

Dåb finder i almindelighed sted i kirken under en gudstjeneste. I tilfælde af sygdom kan dåb foregå i hjemmet eller på sygehuset.

Dåb finder i almindelighed sted i kirken under en gudstjeneste. I tilfælde af sygdom kan dåb foregå i hjemmet eller på sygehuset. Dåb Autoriseret ved kgl. Resolution af 12. Juni 1992 Dåb finder i almindelighed sted i kirken under en gudstjeneste. I tilfælde af sygdom kan dåb foregå i hjemmet eller på sygehuset. Dåb under en højmesse

Læs mere

Juledag Intentionen i Lukasevangeliets fødselsberetning og i Johannesevangeliet er den samme: at pege på Kristus som verdens lys og frelser.

Juledag Intentionen i Lukasevangeliets fødselsberetning og i Johannesevangeliet er den samme: at pege på Kristus som verdens lys og frelser. Juledag 2013 Vi har hørt Johannes fødselsberetning. En helt anden historie end i går, hvor det var Lukas juleevangelium, der blev prædiket over i landets kirker. Er det overhovedet en fødselsberetning,

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

En af de faktorer, der er med til at dæmpe genkomstforventningen, ikke bare hos det enkelte menneske,

En af de faktorer, der er med til at dæmpe genkomstforventningen, ikke bare hos det enkelte menneske, Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 6. december 2015 Kirkedag: 2.s.i adv/b Tekst: Matt 25,1-13 Salmer: SK: 87 * 268 * 258 * 271 * 80,5-6 * 278 LL: 87 * 268 * 271 * 275,5 * 278 Evangeliet om

Læs mere