BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016"

Transkript

1 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016

2 INDHOLD Det danske program Mandag 14. november Tirsdag 15. november Onsdag 16. november Torsdag 17. november Andre anbefalede muligheder Smart City Brokerage Event European Utility Week Det finske program Det norske program

3 DETTE ÅRS DANSKE PROGRAM ER RESULTATET AF ET SAMARBEJDE MELLEM FØLGENDE PARTNERE:

4 DET DANSKE PROGRAM MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG Expo set-up Check-ud hotel (hvis du ikke har ekstra overnatning) Fællesmøde Åbning af den danske pavillon New Nordic Cleantech: ICT Check-in hotel 1 Meet the City of Meet the City of Frokost New Nordic Cleantech: Smart Energy New Nordic Cleantech: Smart Mobility Nordic Reception Studietur Middag med de danske deltagere Nordisk Middag Netværksmiddag Fira Barcelonas Cocktailevent

5 MANDAG 14. NOVEMBER FØR EXPO EN

6 DET DANSKE PROGRAM MANDAG 14. NOVEMBER Expo Set-up Fira de Barcelona - Gran Via venue Av. Joan Carles I, L'Hospitalet de Llobregat Barcelona Den danske pavillon: D422 Som udstiller har du mulighed for at komme dagen før og gøre din udstilling klar. Baseret på forrige års erfaringer, er det en absolut fordel at sætte op dagen før. Du har mulighed for at tage op på expo en dagen før mellem 9.00 og og sætte din udstilling op. Detaljerne omkring nøjagtigt tidspunkt, procedure osv. sender vi til dig på et senere tidspunkt, når vi er tættere på konferencens start.

7 DET DANSKE PROGRAM MANDAG 14. NOVEMBER Check-in Hotel Fra kl * Ayre Hotel Caspe Calle Caspe Barcelona, Spanien Check-in er registreret i >>dette navn<<, som du skal bruge, når du checker ind på hotellet. Hotel Caspe er et stort og moderne 4 * hotel i centrum af Barcelona tæt på Plaza de Catalunya, 15 min til Fira messecenter. Hotellet har i alt 141 værelser, alle fuldt lydisolerede med aircondition, satellit-tv, minibar og gratis trådløs internetadgang. Desuden er der fitnesscentret og restaurant alt røgfrit. Overnatning på dette hotel mandag, tirsdag og onsdag er forhåndsbooket af CLEAN, og indgår i prisen for netværkspakken. Det eneste, du derfor skal gøre, er at checke ind på hotellet, når du ankommer dertil. Det er her, den danske delegation vil bo.

8 DET DANSKE PROGRAM MANDAG 14. NOVEMBER Studietur Såfremt der er interesse blandt udstiller-gruppen for en studietur, vil dette arrangeres. TBA.

9 DET DANSKE PROGRAM MANDAG 14. NOVEMBER Middag for Smart Denmark det danske netværk Restaurant Citrus Passeig de Gràcia 44,1r Barcelona Dette er valgfrit men anbefales Den første aften mødes hele den danske delegation til middag på Restaurant Citrus. Middagen byder på masser af netværk og mulighed for at lære hinanden at kende, både udstillere og netværksdeltagere. Vi opfordrer og håber at alle fra den danske delegation deltager, da det styrker vores Smart Denmark netværk og skaber en oplevelsesrig og værdifuld expo for alle. På restaurant Citrus venter der en lækker 3-retters menu inkl. vin, vand og kaffe. Restauranten er indrettet i trendy design og dekoreret af Antoni Arola, vinder af National Design Award i Restauranten ligger på 1. sal og har store vinduer med flot udsigt til Barcelonas centrum. Citrus præsenterer moderne gastronomi fuld af farver og kreativitet.

10 TIRSDAG 15. NOVEMBER FØRSTE DAG PÅ EXPO EN NORDIC TUESDAY

11 DET DANSKE PROGRAM TIRSDAG 15. NOVEMBER Åbning af den danske pavillon Den danske pavillon: D422 Fira de Barcelona - Gran Via venue På den første officielle dag af Barcelona Smart City Expo & World Congress vil den danske delegation, og alle som har lyst til at være med, blive budt velkommen til et receptions-lignende arrangement. De forrige år har Ugo Valenti, Managing Director for Fira Barcelona, budt os velkommen sammen med en række andre spændende personligheder fra den danske delegation. Samme princip vil gøre sig gældende i år, hvor CLEAN i samarbejde med den danske udstillergruppe vil planlægge et velkomstarrangement, som kan sparke den danske oplevelse i Barcelona i gang. Flere detaljer vedrørende dette arrangement kommer senere.

12 DET DANSKE PROGRAM TIRSDAG 15. NOVEMBER 1 Meet the City of Den danske pavillon: D422 Fira de Barcelona - Gran Via venue På den danske pavillon vil der kl tirsdag eftermiddag blive holdt et kvarters oplæg for alle omkring tre nordiske byers efterspørgsel. Fokus vil være på deres nuværende behov og de løsninger, de har brug for, som skal leveres til dem af virksomheder og kompetenceopbyggende organisationer og institutioner. Det første oplæg vil være af København, Stavanger og XX Talere Mr./Mrs. X, Titel, Københavns Kommune (DK) Mr./Mrs. X, Titel, Stavanger Kommune (NO) Mr./Mrs. X, Titel, Turku Kommune (FI) Mulighed for speed-dating med byens repræsentant. Efter præsentationen er der mulighed for at have et speed-datingmøde med den ønskede by, hvor du kan pitche din idé og udveksle kort, hvis der er en gensidig interesse for samarbejde. Der er kun tre danske pladser og det er derfor først-til-mølle. NB! Denne mulighed er kun for udstillere.

13 DET DANSKE PROGRAM TIRSDAG 15. NOVEMBER 2 Meet the City of Den danske pavillon: D422 Fira de Barcelona - Gran Via venue På den danske pavillon vil der kl tirsdag eftermiddag blive holdt et kvarters oplæg for alle omkring tre nordiske byers efterspørgsel. Fokus vil være på deres nuværende behov og de løsninger, de har brug for, som skal leveres til dem af virksomheder og kompetenceopbyggende organisationer og institutioner. Dette er dagens anden oplæg, og vil være af Aarhus, Trondheim og XX. Talere Mr./Mrs. X, Titel, Aarhus Kommune Mr./Mrs. X, Titel, Trondheim Kommune Mr./Mrs. X, Titel, Finsk Kommune Mulighed for speed-dating med byens repræsentant. Efter præsentationen er der mulighed for udstillere at have et speed-datingmøde med den ønskede by, hvor du kan pitche din idé og udveksle kontaktoplysninger, hvis der er en gensidig interesse for samarbejde. Der er kun 3 danske pladser og det er derfor først-til-mølle. NB! Denne mulighed er kun for udstillere.

14 DET DANSKE PROGRAM TIRSDAG 15. NOVEMBER New Nordic Cleantech: Smart Energy TBA Fira Barcelona - Gran Via venue På baggrund af samarbejdet med Norge og Finland, vil der på de tre pavilloner være mulighed for udstillere at pitche deres løsninger og produkter for alle. Efterfølgende vil der være mulighed for at gå i dialog med forskellige virksomheder omkring deres pitch, og der er mulighed for at stille spørgsmål og udveksle kontaktinformationer. Formen for dette event er stadig undr udarbejdelse, og der kan forekomme ændringer. Der er indtil videre planlagt tre pitching-events, hvor temaet for det første event vil være Smart Energy. NB! Denne mulighed er kun for udstillere.

15 DET DANSKE PROGRAM TIRSDAG 15. NOVEMBER Nordic Reception TBA Fira Barcelona - Gran Via venue I samarbejde med Innovasjon Norge og Tekes Finland, vil en nordisk reception finde sted tirsdag eftermiddag. Her vil de tre ambassadører fra hhv. Danmark, Finland og Norge tage imod os, der vil være få oplæg og ellers lidt lækkert til ganen. Der vil blive sendt en formel invitation ud til receptionen inden afgang til expo en, hvor du kan se det officielle program for begivenheden.

16 DET DANSKE PROGRAM TIRSDAG 15. NOVEMBER Nordic Dinner Carpe Diem Lounge Club. Passeig Marítim de la Barceloneta, 32, Barcelona, Spanien Som afslutning på den nordiske temadag, vil der være arrangeret dejlig middag på restaurant Carpe Diem Lounge Club en trendy Beach Club restaurant, som ligger direkte ud til stranden og som er et populært mødested med god mad og cool atmosfære. Denne netværksmiddag er for den norske, finske og danske delegation. Den svenske delegation, som vil være present på expo en uden pavillon, vil også blive inviteret til denne middag. Der arbejdes foreløbigt på at lave en parallelmiddag for byernes C-level, hvor de øverste repræsentanter fra de nordiske byer vil kunne holde en social middag sammen.

17 ONSDAG 16. NOVEMBER ANDEN DAG PÅ EXPO EN

18 DET DANSKE PROGRAM ONSDAG 16. NOVEMBER Fællesmødet Arrangementet er under udarbejdelse! TBA men højst sandsynligt på hotellet (Caspe) På dette møde vil være oplæg fra 5-by samarbejdet omkring de erfaringer og resultater, de gjorde ved mødet Smart Cities Working Together in Europe, som afholdes d. 11. september. Gennem oplæg vil der ligeledes, på dette møde gøres det bedst mulige for, at de danske deltagere kan få bedst udbytte af potentielle konsortium-partnere, der findes på expoen ifht. EUs rammeprogrammer, herunder Horizon På baggrund af et positiv resultatet fra CLEAN og Rambølls 24-timers visionsworkshop, er det planen at der vil der afholdes en kort opfølgningsworkshop, en visionsworkshop 2.0, hvor vi evaluerer på resultatet af forårets vision, og ser frem mod 2017 s tiltag. Du kan se resultatet af visionsworkshoppen i marts her.

19 DET DANSKE PROGRAM ONSDAG 16. NOVEMBER New Nordic Cleantech: Smart Moblity TBA Fira Barcelona - Gran Via venue På baggrund af samarbejdet med Norge og Finland, vil der på de tre pavilloner være mulighed for udstillere at pitche deres løsninger og produkter for alle. Efterfølgende vil der være mulighed for at gå i dialog med forskellige virksomheder omkring deres pitch, og der er mulighed for at stille spørgsmål og udveksle kontaktinformationer. Formen for dette event er stadig under udarbejdelse og der kan forekomme ændringer. Der er indtil videre planlagt tre pitching-events, hvor temaet for dette andet event vil være Smart Mobility. NB! Denne mulighed er kun for udstillere.

20 DET DANSKE PROGRAM ONSDAG 16. NOVEMBER Fira Barcelonas Cocktailevent og/eller netværksmiddag ?? Fira Barcelona Gran Via venue; og Pau Claris, 92, Barcelona, Spanien I samme stil som de forrige år, vil Fira Barcelona afholde en lille reception. Det er endnu uklart, om denne reception bliver for alle, eller om man skal have en særlig invitation. Dog vil der være mulighed for at deltage i både denne reception (for dem, som har mulighed for det) såvel som en afsluttende middag for den danske delegation og andre inviterede netværksgæster. Flere informationer om denne middag kommer senere.

21 TORSDAG 17. NOVEMBER FØRSTE DAG PÅ EXPO EN

22 DET DANSKE PROGRAM TORDAG 17. NOVEMBER New Nordic Cleantech: ICT TBA Fira Barcelona - Gran Via venue På baggrund af samarbejdet med Norge og Finland, vil der på de tre pavilloner være mulighed for udstillere at pitche deres løsninger og produkter for alle. Efterfølgende vil der være mulighed for at gå i dialog med forskellige virksomheder omkring deres pitch, og der er mulighed for at stille spørgsmål og udveksle kontaktinformationer. Formen for dette event er stadig undr udarbejdelse, og der kan forekomme ændringer. Der er indtil videre planlagt tre pitching-events, hvor temaet for det dette tredje event vil være ICT.

23 ANDRE EVENTS

24 ANDRE EVENTS Smart City Brokerage Event november 2016 Fira de Barcelona - Gran Via venue Ved at tilmelde dig dette event får du ekstra mulighed for at skabe direkte kontakter til nye kunder, leverandører og udviklingspartnere indenfor Smart Cities på det globale marked. I forbindelse med Smart City Expo & World Congress afholdes der for tredje år et matchmaking-arrangement under navnet Smart City Brokerage Event. Konceptet er ganske simpelt: udstillere og besøgende kan allerede inden messen booke møder med hinanden online og under selve messen har deltagerne 15 minutters 1:1 møder. Det er en velkoordineret og effektiv måde at få et indblik i nye teknologier og møde nye kunder eller leverandører. I 2015 deltog mere end 300+ virksomheder fra 42 lande. Se de tilmeldte her, og følg med i den løbende opdatering. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding. Læs mere på dette link Denmark på kan@clusterexcellencedenmark.dk. eller kontakt Kaspar Nielsen fra Cluster Excellence NB! Denne mulighed er kun for udstillere.

25 ANDRE EVENTS European Utility Week november 2016 Fira de Barcelona - Gran Via venue For alle som har adgang til Barcelona Smart City Expo vil også have adgang til konferencen European Utility Week, som bliver holdt på samme tid og samme sted. Ligeledes vil denne konferencens gæster have mulighed for at deltage i Smart City Expo. Det vil derfor være muligt at lave dobbeltbesøg, da de samme gæster vil have adgang til begge expo er. Som deltager af Smart City Expo en med en kongres-billet, vil du have mulighed for blandt andet at besøge den danske pavillon på European Utility Week (udarbejdet af DI og State of Green). Dog vil adgangen ikke strække sig til denne konferences kongres. Vi kan altså godt regne med exceptionelt mange besøgende, da begge konferencer ligger i Fira Barcelonas Gran Via venue på samme tid. Læs mere om European Utility Week her.

26 ANDRE EVENTS Det finske program november 2016 TBA D421 Fira de Barcelona - Gran Via venue

27 ANDRE EVENTS Det finske program november 2016 TBA E511 Fira de Barcelona - Gran Via venue

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM 14. 17. november 2016 INDHOLD Det danske program Mandag 14. november Tirsdag 15. november Onsdag 16. november Torsdag 17. november Andre anbefalede muligheder

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN 14. 17. november 2016 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS CLEANS SMART CITY ÅRSKONFERENCE På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona har

Læs mere

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg Udstillerpakken til virksomheder - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Omdrejningspunktet bliver at fremvise sammenhængen mellem danske byers udfordringer og de løsninger der skal skabe

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 UDSTILLERPAKKEN BY november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 UDSTILLERPAKKEN BY november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 UDSTILLERPAKKEN BY 15. 17. november 2016 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS CLEAN ARRANGERER IGEN I ÅR DEN DANSKE PAVILLON På den årlige Smart City Expo & World Congres

Læs mere

Udstillerpakken til byer - oplæg

Udstillerpakken til byer - oplæg Udstillerpakken til byer - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Det er byerne, der implementerer smart city løsninger. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er,

Læs mere

IKT firmaer fra 12 lande mødes i Aalborg den 22. og 23. november 2007. Vi glæder os til at se dig!

IKT firmaer fra 12 lande mødes i Aalborg den 22. og 23. november 2007. Vi glæder os til at se dig! IKT firmaer fra 12 lande mødes i Aalborg den 22. og 23. november 2007 Vi glæder os til at se dig! Du og din virksomhed inviteres hermed til at deltage i Brokerage Event 2; et to-dags interaktivt seminarforløb

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Bov, d. 16. august 2012. Invitation til EU-studietur OPEN DAYS 2012

Bov, d. 16. august 2012. Invitation til EU-studietur OPEN DAYS 2012 Bov, d. 16. august 2012 Invitation til EU-studietur OPEN DAYS 2012 Vækstcentret Succes for den Dansk-Tyske Region vil i samarbejde med det Syddanske EU-kontor og Hanse-Office gerne invitere dig til studietur

Læs mere

MATERIALETEKNOLOGI FOR MARINE/OFFSHORE APPLIKATIONER

MATERIALETEKNOLOGI FOR MARINE/OFFSHORE APPLIKATIONER MATERIALETEKNOLOGI FOR MARINE/OFFSHORE APPLIKATIONER KOM MED TIL NORGE OG DELTAG I SPÆNDENDE WORKSHOP SAMT VIRKSOMHEDSBESØG TIRSDAG DEN 6. - TORSDAG DEN 8. MARTS 2018 DMN inviterer hermed til en spændende

Læs mere

Nordisk Forum. Invitation til konference: Værdifuld mangfoldighed Tirsdag den 2. november kl. 8.30 18.00

Nordisk Forum. Invitation til konference: Værdifuld mangfoldighed Tirsdag den 2. november kl. 8.30 18.00 Nordisk Forum Invitation til konference: Værdifuld mangfoldighed Tirsdag den 2. november kl. 8.30 18.00 Nordisk Forum for mangfoldighed og værdiskabelse Tre ledende aktører i Norge, Sverige og Danmark

Læs mere

Hotel H10 ITACA Av. Roma, 22 E-08015-Eixample-Sants Station-Barcelona T (34) 93 226 55 94 h10.itaca@h10hotels.com

Hotel H10 ITACA Av. Roma, 22 E-08015-Eixample-Sants Station-Barcelona T (34) 93 226 55 94 h10.itaca@h10hotels.com KTC - Studietur Barcelona 25. 27. maj 2016 Hotel H10 ITACA Av. Roma, 22 E-08015-Eixample-Sants Station-Barcelona T (34) 93 226 55 94 h10.itaca@h10hotels.com Barcelona Barcelona opfattes i dag som en global

Læs mere

SDSD CLEAN. Innovating Green Solutions

SDSD CLEAN. Innovating Green Solutions SDSD CLEAN Innovating Green Solutions AGENDA 1. Hvem er CLEAN? 2. Hvad laver vi? 3. Hvordan arbejder vi? 2 STÆRKESTE CLEANTECH KLYNGE I DANMARK CLEAN er resultatet af en fusion mellem Lean Energy Cluster

Læs mere

3. Nordiske bæredygtighedskonference Odense den september 2008

3. Nordiske bæredygtighedskonference Odense den september 2008 Mandag VISIONER! 11.00 Velkomst ved Odenses Borgmester Klimaudfordringen og behovet for handling. 11.15 Den svenske miljøminister Betydningen af handling i lokale partnerskaber. 11.40 Keynote speaker!

Læs mere

Indbydelse til aktiv medvirken giver ekstra udbytte af symposiet!

Indbydelse til aktiv medvirken giver ekstra udbytte af symposiet! Indbydelse til aktiv medvirken giver ekstra udbytte af symposiet! Hold indlæg ved Symposiet og bliv tilknyttet en aktiv temagruppe Tag som indlægsholder del i gratis seminarrække før Symposiet Bliver samtidigt

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

Third Announcement. Registrering & foreløbigt program. Nordisk Audiologisk Selskab NAS afholder kongres i København 30. maj 2.

Third Announcement. Registrering & foreløbigt program. Nordisk Audiologisk Selskab NAS afholder kongres i København 30. maj 2. NAS 2010 København Third Announcement Registrering & foreløbigt program Januar 2010 Til medlemsorganisationer, samarbejdspartnere og andre interesserede Nordisk Audiologisk Selskab NAS afholder kongres

Læs mere

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA STUDYTRIP TO SOUTH KOREA DATO: 12-16 Juni 2017 TILMELDING: Senest den 7. april via dette link https://podio.com/webforms/17417852/1171322 STED: SydKorea (Seoul & Daegu) PRIS: Programmet er gratis, undtagen

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

EXPLORE THE CHEMISTRY

EXPLORE THE CHEMISTRY EXPLORE THE CHEMISTRY BETWEEN PROFESSIONALS 25-27 SEPTEMBER 2012 VELKOMMEN TIL SCANLAB 2012 Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF) og Bella Center inviterer laboratoriebranchens brugere og leverandører

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting KONFERENCER & MØDER 26 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

- STUDIETUR FOR ESBJERG KOMMUNES SOCIAL & ARBEJDSMARKEDSUDVALG TIL HOLLAND

- STUDIETUR FOR ESBJERG KOMMUNES SOCIAL & ARBEJDSMARKEDSUDVALG TIL HOLLAND PROGRAM - STUDIETUR FOR ESBJERG KOMMUNES SOCIAL & ARBEJDSMARKEDSUDVALG TIL HOLLAND Dette notat indeholder oplæg til studietur for Esbjerg Kommunes Social- og Arbejdsmarkedsudvalg den 19. til 22. maj 2015.

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Møde i Internationaliseringsudvalget - Aarhus Kommune. Morten Kildahl-Sørensen, Senior Project Manager

Møde i Internationaliseringsudvalget - Aarhus Kommune. Morten Kildahl-Sørensen, Senior Project Manager Møde i Internationaliseringsudvalget - Aarhus Kommune Morten Kildahl-Sørensen, Senior Project Manager mks@cleancluster.dk STÆRKESTE CLEANTECH-KLYNGE I EUROPA CLEAN har til formål at fremme grøn vækst og

Læs mere

RoboCluster@AUTOMATICA AUTOMATICA 2018 3 overnatninger 10.000,- RoboCluster præsenterer et overflødighedshorn af en netværkstur til verdens største robotmesse AUTOMATICA. Hele 3 overnatninger og et tæt

Læs mere

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec. 2019 Flyinformation Udrejse d. 28. november fra Københavns Lufthavn 23:25 Afrejse fra København mod Dubai Ankomst til Dubai d. 29. november 09:00 Ankomst

Læs mere

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde Ejendomsdagene - Risiko og rejsegilde Er du Platin-medlem af Estate More Club deltager du gratis på Ejendomsdagene 2016 - Læs mere om alle fordelene ved Estate More Club her - Risiko og rejsegilde Executive

Læs mere

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA STUDYTRIP TO SOUTH KOREA DATO: 12th-16th of June 2017 SIGN UP: https://podio.com/webforms/17417852/1171322 PLACE: South Korea, Korea PRIS: Programmet er gratis, undtagen dag 3, hvis de ønsker at have en

Læs mere

Smarte. lavprishoteller DKK 400,- * DKK 500,- * i København og Aarhus. Enkeltværelse fra. Dobbeltværelse fra

Smarte. lavprishoteller DKK 400,- * DKK 500,- * i København og Aarhus. Enkeltværelse fra. Dobbeltværelse fra Enkeltværelse fra DKK 400,- * Dobbeltværelse fra DKK 500,- * *gælder et begrænset antal værelser ved onlinebooking Smarte lavprishoteller i København og Aarhus Billige priser, cool design og central beliggenhed

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM -

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM - BOLIG2019 10 LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK 2019 - PROGRAM - UDSTIL PÅ BOLIG2019! Når I deltager som udstillere på Bolig2019 får I kontakt med andelsboligforeninger og ejere af boligejendomme i de byer,

Læs mere

HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN?

HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN? 5. og 6. september 2014 i Bella Center HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN? Mød 1.500 beslutningstagere fra alle landets almene boligorganisationer på Danmarks største messe for almene boliger. Over 50 udstillere

Læs mere

Danmark-SVERIGE VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 11 DHF PARTNER. Torsdag d. 22. september 2011 ARoS Aarhus Kunstmuseum

Danmark-SVERIGE VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 11 DHF PARTNER. Torsdag d. 22. september 2011 ARoS Aarhus Kunstmuseum DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF PARTNER VIP-ARRANGEMENT Torsdag d. 22. september 2011 ARoS Aarhus Kunstmuseum

Læs mere

Elche Den største palmeby i Europa - Byen med flere palmer end der bor mennesker

Elche Den største palmeby i Europa - Byen med flere palmer end der bor mennesker Månedsbrev: Oktober 09 af Lise Søndergaard Efterårsudflugten Som lovet laver vi den samme udflugt både i uge 42 og 45, da vi tidligere har måttet lukke for tilmelding, fordi én bus ikke var nok Jørn Frending

Læs mere

Program for Energi-, Forsynings- og Klimaudvalgets deltagelse i COP23. Bonn den november 2017

Program for Energi-, Forsynings- og Klimaudvalgets deltagelse i COP23. Bonn den november 2017 Program for Energi-, Forsynings- og Klimaudvalgets deltagelse i COP23 Bonn den 13.-16. november 2017 Delegation: Per Husted (S) Søren Egge Rasmussen (EL) Rasmus Nordquist (ALT) Udvalgssekretær Morten Willumsen

Læs mere

Invitation til Ungdommens EU Topmøde 2014

Invitation til Ungdommens EU Topmøde 2014 Invitation til Ungdommens EU Topmøde 2014 Sted: Christiansborg, København Dato: Lørdag d. 1. marts søndag d. 2. marts 2014 Temaer: I 2014 er der to hovedtemaer: Klima og Miljø i en økonomisk krisetid Unges

Læs mere

MIPIM 2015. Byens Netværk - 18. februar 2015

MIPIM 2015. Byens Netværk - 18. februar 2015 MIPIM 2015 Byens Netværk - 18. februar 2015 Agenda 1. Velkomst 2. MIPIM og Danmark 3. Copenhagen Capacity på MIPIM 4. Stand og events i 2015 5. Partnerskab og sponsorat nu og fremover 6. Greater Copenhagen

Læs mere

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK Et uudnyttet eksportpotentiale, høje vækstrater og et innovativt marked lige til at gribe ud efter. Tyskland er i økonomisk fremgang, og selvom landet allerede er Danmarks største eksportmarked, er der

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S

S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S CPH:LEARNING INDUSTRI 4.0 S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S BESØG VERDENS BEDSTE TECH-BY 2017 Austin, Texas blev kåret til verdens bedste tech-by i 2017 foran San Fransisco, New York og London.

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

Norden en bæredygtig region med fokus på livslang læring

Norden en bæredygtig region med fokus på livslang læring Den danske UNESCOnationalkommission Invitation til nordisk konference Norden en bæredygtig region med fokus på livslang læring 11. november 2010, Odense, Danmark Baggrund Det danske formandskab for Nordisk

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i er et aktivt netværk af danske virksomheder,

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

NEW NORDIC STYLE AALBORG. HOTELS DESIGNED TO SAY YES! radissonblu.com

NEW NORDIC STYLE AALBORG. HOTELS DESIGNED TO SAY YES! radissonblu.com NEW NORDIC STYLE AALBORG HOTELS DESIGNED TO SAY YES! radissonblu.com VELKOMMEN Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg er et af de bedst besøgte hoteller i byen. Vi ligger centralt placeret i Aalborg City

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Svensk Dansk Børneortopædisk Fællesmøde i København. 24. til 26. september 2014

Svensk Dansk Børneortopædisk Fællesmøde i København. 24. til 26. september 2014 Svensk Dansk Børneortopædisk Fællesmøde i København 24. til 26. september 2014 Kulturhuset Islands Brygge Islands Brygge 18 Efter nogle års venten lykkes det nu at indbyde til et fællesmøde mellem svenske

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed KONFERENCER & MØDER 16 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012

Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012 Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012 Som Fairtrade By forpligter Frederiksberg sig til at formidle om Fairtrade internt til kommunens ansatte og eksternt til kommunens

Læs mere

ITS World Congress. Koncept til Garantkonsortium

ITS World Congress. Koncept til Garantkonsortium 2018 ITS World Congress Koncept til Garantkonsortium Københavns og Øresundsregionens bud på ITS World Congress and Exhibition 2018 og forslag til garantkonsortium En bred gruppe af private virksomheder,

Læs mere

Folketinget Finansudvalget Christiansborg, den 20. februar 2006

Folketinget Finansudvalget Christiansborg, den 20. februar 2006 Finansudvalget FIU alm. del - Bilag 85 Offentligt Folketinget Finansudvalget Christiansborg, den 20. februar 2006 Til Finansudvalgets medlemmer Program for Finansudvalgets besøg i Nicaragua 4. 12. marts

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner!

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! 16.11 23.11.2018 Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! Tag med Golfbreaks på en fantastisk lækker forkælelsesgolfrejse hvor der bliver mulighed for at se masser af golf og kvinderne

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo. Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.dk Kina vil i fremtiden ikke være verdens fabrik - men snarere verdens innovationsmaskine

Læs mere

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Måske kommer den nye bus til at se sådan ud. Det afsløres først på tirsdag kl. 1630 ved Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Fjordklyngens fælles bus er nu

Læs mere

Invitation til at deltage på dansk fællesstand på FERROFORMA Europas 2. største HARDWARE messe i Bilbao d. 23.-26. marts 2011

Invitation til at deltage på dansk fællesstand på FERROFORMA Europas 2. største HARDWARE messe i Bilbao d. 23.-26. marts 2011 Invitation til at deltage på dansk fællesstand på FERROFORMA Europas 2. største HARDWARE messe i Bilbao d. 23.-26. marts 2011 DI Byggematerialer og Danmarks Handelskontor i Barcelona i samarbejde med Export

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION ODENSE

UDSTILLER INFORMATION ODENSE UDSTILLER INFORMATION ODENSE 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Fyn, Odense. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Sammenslutningen af Medieforskere i Danmark (SMID) Konference 2010

Sammenslutningen af Medieforskere i Danmark (SMID) Konference 2010 Sammenslutningen af Medieforskere i Danmark (SMID) Konference 2010 Hotel Koldingfjord/Trapholt Museum 2.-3. december 2010 Tema: Digitale stemmer: Dokumentation, Kommunikation og Formidling i oplevelseskulturen

Læs mere

MEDLEMSMØDE 4G DISTRICT ENERGY

MEDLEMSMØDE 4G DISTRICT ENERGY Invitation MEDLEMSMØDE 4G DISTRICT ENERGY - BETYDNING FOR DEN MODERNE BYS INFRASTRUKTUR, OG EFTERFØLGENDE EKSPORTMULIGHEDER NYBORG, 12. JUNI 2014 DBDH inviterer hermed medlemmer, kommende nye medlemmer

Læs mere

Chopi oplyser at det er vanskeligt med parkering ved adressen, men at det er ganske tæt på offentlige forbindelser. Det skal fremgå ved tilmelding.

Chopi oplyser at det er vanskeligt med parkering ved adressen, men at det er ganske tæt på offentlige forbindelser. Det skal fremgå ved tilmelding. Bestyrelsesmøde Faggruppen Beskæftigelse, Odense den 04.04.2018. Deltagere: Flemming, Chopi, Christine og Karina Afbud fra: Hanne, Louise L. og Conny Dagsorden: 1)Kommende GF den 23. maj 2018 i Aarhus.

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Barer, tapasbarer og restauranter i Barcelona forslag 2009

Barer, tapasbarer og restauranter i Barcelona forslag 2009 Barer, tapasbarer og restauranter i Barcelona forslag 2009 Comerç 24: Super tapas-restaurant i Carrer Começ 24 indehaver er tidl. kok på El Bulli. Sanseoplevelse! Bordbestilling nødvendig. Kan gøres elektronisk

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Verden er fuld af fascinerende byer med adgang til unikke oplevelser og gode faciliteter. Blandt dem alle har Barcelona en særlig stjerne hos Eventcom

Læs mere

Mest for pengene. Midt i landet.

Mest for pengene. Midt i landet. Mest for pengene. Midt i landet. Aalborg - OCC 2t 45m Aarhus - O CC 1t 40m København - OCC 1t 45m Hadersl ev - OCC 1t 15m Denne vej til jeres næste møde? Jeres mødebehov - på ét sted Det kan let føles

Læs mere

Delegationsrejsen 2014

Delegationsrejsen 2014 Delegationsrejsen 2014 Erhvervsliv mødes i Grønland Delegationsrejse med Arctic Business Network Så er programmet klar for forårets store delegationsrejse til Grønland et stærkt tilbud til alle med interesse

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører

Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører Fredag den 4. maj 2018 på Sinatur Hotel Frederiksdal Frederiksdalsvej 360 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

Arab Health 2010 Dubai, De Forenede Arabiske Emirater 25. - 28. januar 2010

Arab Health 2010 Dubai, De Forenede Arabiske Emirater 25. - 28. januar 2010 INVITATION Arab Health 2010 DI og Export Promotion Denmark (EPD) har hermed fornøjelsen at indbyde dig til at deltage på den danske fællesstand på udstillingen Arab Health i Dubai for leverandører af medico,

Læs mere

Konferenceprogram 23. og 24. september 2019

Konferenceprogram 23. og 24. september 2019 Konferenceprogram 23. og 24. september 2019 Indlæg fra VUCHosting, DXC Technology, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet samt Styrelsen for IT og Læring. Kom up to date med digitale eksamensbeviser, Uddannelsesmodellen,

Læs mere

Cultural Family Network - effektiv fastholdelse af udenlandske medarbejdere

Cultural Family Network - effektiv fastholdelse af udenlandske medarbejdere 10 virksomheder har bidraget til udvikling af et effektivt redskab til fastholdelse af udenlandske medarbejdere. I samarbejde med More than Relocation - Relocation Scandinavia har de etableret Cultural

Læs mere

PROGRAM. Samsø. Udarbejdet af Samsø Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Samsø Landboforening

PROGRAM. Samsø. Udarbejdet af Samsø Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Samsø Landboforening PROGRAM Samsø FødevareNetværk Udarbejdet af Samsø Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Samsø Landboforening Samsø FødevareNetværk Samsø den 1. februar 2012 I det følgende kan du se programmet for

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2017

AKTIVITETSKALENDER 2017 AKTIVITETSKALENDER 2017 FSC Danmark Ferdinand Sallings Stræde 13,3 8000 Aarhus C Tlf. 8870 9518 info@fsc.dk Hjemmeside: www.fsc.dk Facebook: www.facebook.com/fscdanmark Twitter: @FSCDanmark Instagram:

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere