Fraværende: Anders Gadegaard, Morten Kierkegaard, Mette Morsing og Steen Dahl.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fraværende: Anders Gadegaard, Morten Kierkegaard, Mette Morsing og Steen Dahl."

Transkript

1 Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 30. marts 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Morten Kierkegaard, Mette Morsing og Steen Dahl. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 7. december Referatet blev godkendt og underskrevet med følgende præcisering af beslutning under pkt. 2, 4. afsnit:..differentieret skolepengebetaling herunder bygningsmæssige rammer jf. tidligere vedtaget investeringsbudget, og alternative indtægtskilder. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 7/

2 Pkt. nr. 2. Overskrift: Godkendelse af årsrapport for N. Zahles Skole for 2015 Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender N. Zahles Skoles årsrapport for Årsrapporten blev godkendt og underskrevet. Skolens drift udviser et overskud på 621 tkr. Herefter udgør egenkapitalen 57,7 mio. kr., hvilket giver en soliditetsgrad på 48,8%. Resultatet er under det budgetterede resultat for 2015 der var på tkr. Afvigelse fra budget på 1,4 mio. kr. skyldes primært, at skolen omlagde en del af prioritetsgælden i 2015, hvilket medførte en ekstraordinær nettoforøgelse af de finansielle omkostninger på 789 tkr.. Endvidere har skolen haft større udgifter til ejendomsvedligeholdelse end budgetteret. Udover overskuddet på 621 tkr. er skolens egenkapital i 2015 blevet øget med 707 tkr., som følge af positiv udvikling i skolens renteswap på en del af den langfristede gæld. Jf. ovenfor. Årsrapport og revisionsprotokollat for N. Zahles Skole for 2015.

3 Pkt. nr. 3. Overskrift: Godkendelse af årsregnskab for N. Zahles Skoles Legat for 2015 Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender årsregnskabet for N. Zahles Skoles Legat for Årsregnskabet blev godkendt og underskrevet. Legatet fik et resultat på 48 tkr. i Der er i 2015 anvendt 54 tkr. til uddelinger, som følge heraf er rådighedskapitalen er reduceret med 6 tkr.. Legatet samlede egenkapital udgør herefter tkr. Jf. ovenfor. Årsregnskab og revisionsprotokollat for N. Zahles Skoles Legat for Tiltrædelsesprotokollat.

4 Pkt. nr. 4 Overskrift: Løfteevne undersøgelse N. Zahles Gymnasieskole Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager orientering om løfteevne undersøgelse på NZG til efterretning. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Gymnasiet Onsdag d. 28. oktober bragte Berlingske en artikel, hvor de offentliggjorde en undersøgelse af danske gymnasiers løfteevne lavet af Dansk Erhverv. Af undersøgelsen fremgår det, at N. Zahles Gymnasium har en meget dårlig løfteevne. De bedste gymnasier er de mindre landgymnasier. Dansk Erhvervs undersøgelse er baseret på elevernes skriftlige karakterer til eksamen i årene og udvalgte data mht. elevernes socioøkonomiske baggrund. Formanden for Danske Gymnasier har samme dag offentligt kritiseret Dansk Erhvervs undersøgelse og henviser til, at den type undersøgelser formudrer gymnasiernes og ministeriets arbejde med løfteevne. Ministeriets opgør hvert år gymnasiernes løfteevne på baggrund af samtlige eksamensresultater og socioøkonomiske referencer. Iflg. ministeriets opgørelse ser billedet heldigvis noget anderledes ud, og N. Zahles Gymnasium ligger på linjer med alle andre gymnasier. De fleste gymnasier har som Zahle en løfteevne på 0.0 eleverne er nemlig allerede løftet i grundskolen. Tolv gymnasier har en løfteevne over 0 og seksten en løfteevne under 0. Vi er opmærksomme på, at en del af vores elever ikke har klaret sig så godt til de skriftlige eksaminer i perioden , og det er derfor et område vi arbejder på at forbedre. I år har vi således fokus på skriftlighed med fælles kursusdag for lærerne, omlagt skriftlighed (skrivetimer på skolen) og deltagelse i ministerielle kurser, hvor faggrupperne arbejde med at klarlægge, hvordan der kan sættes ind i deres fag. Grundskolen Danmarks Privatskoleforening og Institut for Ledelse og Forvaltning på Professionshøjskolen Metropol indgik i september 2014 en samarbejdsaftale med det formål at undersøge, hvad det er, der gør mange af foreningens medlemsskoler til højtpræsterende skoler. Spørgsmålet om, hvad der skaber læring og gode præstationer i grundskolen er meget diskuteret, men der er ikke foretaget mange undersøgelser af danske skoler, som belyser dette. Privatskoleforeningen indgik derfor en aftale med Metropol om en undersøgelse, hvor Metropol skulle udvælge en række af foreningens medlemsskoler og prøve at finde de faktorer, som gør dem til højtpræsterende samt beskrive deres praksis. Begrebet højtpræsterende skoler blev defineret ud fra begrebet undervisningseffekt, som Tænketanken CEPOS har stået fadder til, og som Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har videreudviklet, men givet navnet social reference. Social reference og undervisningseffekt henviser til forskellen mellem det forventede karaktergennemsnit og det faktiske karaktergennemsnit, som en grundskoles elever har fået ved folkesko

5 lens afsluttende prøver. Det forventede karaktergennemsnit udregnes på baggrund af statistiske forhold, hvor man tager udgangspunkt i elevernes socioøkonomiske baggrund. Har eleverne på en given skole fået et karaktergennemsnit, der er højere end forventet, har skolen en positiv undervisningseffekt, og man siger, at skolen løfter sine elever læringsmæssigt. Oplysninger om alle skolers sociale reference ligger på Ministeriets for Børn, Undervisning og Ligestillings hjemmeside, hvor der også er en grundig beskrivelse af begrebet. Udvælgelsen af skoler til denne undersøgelse er sket af Metropol på baggrund af skolernes resultater i perioden Følgende skoler blev valgt: Brenderup og Omegns Realskole, Helsinge Realskole, Kolding Realskole, Nyborg Friskole og N. Zahles Gymnasieskole (København). Fælles for disse skoler er, at deres elever ved 9. klasses prøverne i de obligatoriske fag i perioden i gennemsnit har 0,9 karakterpoint højere end forventet, og at de er blandt de medlemsskoler, der har løftet eleverne mest. Undersøgelsen begyndte december 2014 med indledende samtaler med skolernes ledelser og sluttede juni Undersøgelsen er gennemført af adjunkt, Ph.d. Martin Gylling og chefkonsulent Klaus Mygind, begge Metropol. Projektet blev ledet af en styregruppe bestående af formand for Danmarks Privatskoleforening, Kurt medlem af foreningens bestyrelse og formand for Pædagogisk Udvalg, skoleleder Bo Mehl, konsulent i foreningen, Simone Dalsgaard samt Klaus Mygind, Metropol. Rapporten peger på Resume af rapportens konklusioner I rapporten påpeger vi den praksis, hvormed undersøgelsesskolerne formår at præstere højt i forhold til elevernes faglige og personlige udvikling. Praksis viser tilbage til tre grundlæggende sammenhørende og samspillende variabler, nemlig: 1) Institutionel stabilitet 2) Trivsel 3) Læring Rapporter vedrørende løfteevne undersøgelse er tidligere fremsendt på mail. Artikel i fagbladet folkeskolen.

6 Pkt. nr. 5. Overskrift: Valg/genudpegning til bestyrelsen Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager eksterne valg til bestyrelsen til efterretning og drøfter mulige kandidater som medlem af bestyrelsen. Formanden meddelte at Mette Morsing havde indvilget i at fortsætte til og med næste bestyrelsesmøde 7. juni Bestyrelsen tog eksterne valg til efterretning og drøftede proces og mulige kandidater som erstatning for Mette Morsing. Punktet genoptages på næste bestyrelsesmøde. Pr. 31/ er Mette Morsing, Marianne Bennetzen og Morten Kierkegaard på valg til bestyrelsen. Marianne Bennetzen er blevet genudpeget af Det Kgl. Teaters teaterchef til en ny fireårs periode. Der vælges ny forældrerepræsentant for Seminarieskolen (erstatning for Morten Kierkegaard) i 2. kvartal Formanden undersøger pt. mulige kandidater der kan erstatte Mette Morsing i bestyrelsen.

7 Pkt. nr. 6. Overskrift: Meddelelser fra formanden Ledelsen indstiller til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager formandens beretning til efterretning. Formandens beretning blev taget til efterretning. 1. 6/1 2016: Møde vedrørende Læseskolen og samarbejdet med N. Zahles Skole /1 2016: Møde vedrørende løfteevnerapport /1 2016: Møde med afgående leder fra Læseskolen m.fl. 4. 4/3 2016: Møde med ledelsen ved skolerne /3 2016: Møde med Det Kgl. Teater og institutionens ledelse omkring Læseskolen.

8 Pkt. nr. 7. Overskrift: Meddelelser fra lederrådet Ledelsen indstiller til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager lederrådets meddelelser til efterretning. Bestyrelsen noterede med tilfredshed at der var 114 der havde valgt N. Zahles Gymnasium som første prioritet. Da der var over 100 ansøgere med N. Zahles Gymnasium som anden prioritet, bliver der ingen problemer med at fylde 5 klasser pr. 1/ Der er pt. tilmeldt 22 elever til 10. klasse på Seminarieskolen. Der starter således mindst en 10. klasse pr. 1/ Bestyrelsen fik forevist tegninger af forbedringer af gårdareal mv. for skolefritidsordningerne, og ser frem til at besigtige det færdige resultat efter sommerferien. Skolen har indgået aftale med Købehavns Brandvæsen om opdatering af skolens beredskabsplaner. I den forbindelse kommer alle institutionens ansatte på kursus i håndtering af forskellige beredskabssituationer. Anne Birgitte Klange orienterer om: Optagelsestal på gymnasiet. Steen Dahl orienterer om: Opstart af 10. klasse. Susanne Carlsen orienterer om: Forbedringer for skolefritidsordningerne. Kasper Esmann orienterer om: Nye Beredskabsplaner.

9 Pkt. nr. 8. Overskrift: Øvrige meddelelser Ledelsen indstiller til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager øvrige meddelelser til efterretning. Claus Andersen orienterede om, at Seminarieskolens lærere havde haft pædagogiske dage, hvor blandt andet læringsmål for undervisningen blevet drøftet samt hvordan vi får undervisningen i indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen kan komme til at hænge bedre sammen.

10 Pkt. nr. 9. Overskrift: Eventuelt Der var ikke noget under eventuelt.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2015.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2015. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 7. december 2015 Fraværende: Ingen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet

Læs mere

Fraværende: Rolf Petersen, Anders Gadegaard, Leif Jürgensen, Mette Morsing og Morten Kierkegaard.

Fraværende: Rolf Petersen, Anders Gadegaard, Leif Jürgensen, Mette Morsing og Morten Kierkegaard. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 21. marts 2013 Fraværende: Rolf Petersen, Anders Gadegaard, Leif Jürgensen, Mette Morsing og Morten Kierkegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles

Læs mere

Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 30. marts 2016.

Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 30. marts 2016. Referat af N. Zahle Skoles bestyrelsesmøde, den 7. juni 2016 Fraværende: Anders Gadegaard og Claus Andersen. Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. Pkt. nr. 1. Overskrift:

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen.

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts 2018 Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. I formandens fravær fungerede Nicolai Ørsted som formand på mødet. Indledningsvis

Læs mere

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 22. marts 2012 Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Indledningsvis bød formanden den nye repræsentant fra Det Kgl. Teater Marianne

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 20. februar 2014.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 20. februar 2014. Referat af bestyrelsesmøde, den 26. marts 2014 Fraværende: Rolf Petersen og Marianne Bennetzen Gæst: Susanne Carlsen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender

Læs mere

Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff.

Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 26. marts 2015. Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Formanden indledte

Læs mere

Fraværende: Nicolai Ørsted, Morten Kierkegaard, Marianne Bennetzen og Christine Hammer.

Fraværende: Nicolai Ørsted, Morten Kierkegaard, Marianne Bennetzen og Christine Hammer. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde onsdag, den 10. juni 2015. Fraværende: Nicolai Ørsted, Morten Kierkegaard, Marianne Bennetzen og Christine Hammer. Gæst: Arkitekt Inger Ravn. Formanden indledte

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt blandt forældre til eleverne på N. Zahles Seminarieskole.

Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt blandt forældre til eleverne på N. Zahles Seminarieskole. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni 2014. Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt

Læs mere

Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff.

Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 26. marts 2015. Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Formanden indledte

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 1. december 2010.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 1. december 2010. Referat af bestyrelsesmøde, den 29. marts 2011 Fraværende: Morten Kierkegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni 2014. Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Rolf M. Petersen, Elin Quach, Irene B. Brasholt og Henrik S. Petersen.

Fraværende: Anders Gadegaard, Rolf M. Petersen, Elin Quach, Irene B. Brasholt og Henrik S. Petersen. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 7. juni 2011 Fraværende: Anders Gadegaard, Rolf M. Petersen, Elin Quach, Irene B. Brasholt og Henrik S. Petersen. Formanden bød Mette Morsing velkommen som bestyrelsesmedlem

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen.

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 27. november 2017 Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen

Læs mere

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole. Referat af bestyrelsesmøde mandag, den 1. december 2014. Fraværende: Peter Lantz. Formanden indledte med at byde Solveig HeideJørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Referatet blev godkendt. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 21/3 2013. Pkt. nr. 2. Overskrift:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2016.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2016. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 7. december 2016 Fraværende: Annemette Kjærgaard, Helle Enkelund og Steen Dahl. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Fraværende: Mogens Cranil, Nicolai Ørsted, Mette Morsing, Claus Andersen og Henrik S. Petersen.

Fraværende: Mogens Cranil, Nicolai Ørsted, Mette Morsing, Claus Andersen og Henrik S. Petersen. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 6. december 2011 Fraværende: Mogens Cranil, Nicolai Ørsted, Mette Morsing, Claus Andersen og Henrik S. Petersen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles

Læs mere

Faglighedens og anstrengelsens poesi

Faglighedens og anstrengelsens poesi Faglighedens og anstrengelsens poesi Tre samspillende variabler Rapporten påpeger en praksis, hvorved undersøgelsesskolerne formår at præstere højt i forhold til elevernes faglige og personlige udvikling.

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 18. september 2012.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 18. september 2012. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 6. december 2012. Fraværende: Morten Kierkegaard, Nicolai Ørsted Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast

Læs mere

Fraværende: Nicolai Ørsted, Sara B. Jöhncke (elevrådsrepræsentant fra Gymnasiet)

Fraværende: Nicolai Ørsted, Sara B. Jöhncke (elevrådsrepræsentant fra Gymnasiet) Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 6. september 2018. Fraværende: Nicolai Ørsted, Sara B. Jöhncke (elevrådsrepræsentant fra Gymnasiet) Formanden indledte med at byde Søren Normann Hansen

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Annemette Kjærgaard og Rosa Hedvig Berg. at Bestyrelsen tager orientering om Musikskolen til efterretning.

Fraværende: Anders Gadegaard, Annemette Kjærgaard og Rosa Hedvig Berg. at Bestyrelsen tager orientering om Musikskolen til efterretning. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 13. juni 2017 Fraværende: Anders Gadegaard, Annemette Kjærgaard og Rosa Hedvig Berg. Pkt. nr. 1. Overskrift: Orientering om Musikskolen v/inge Bærentzen

Læs mere

Selvevaluering på Helsinge Realskole ( ): Kapitel 3: Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse

Selvevaluering på Helsinge Realskole ( ): Kapitel 3: Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse Evaluering af kapitel 3: Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse Formålet med kapitlet er at evaluere, hvordan skolen formulerer og justerer undervisningsmålene for skolens fag og fagområder.

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 14 3-2013 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Roskilde Private Realskole

Roskilde Private Realskole Roskilde Private Realskole Bestyrelsens beretning v/ Generalforsamling 19. april 2017 Kære forældre På RpR har vi tidligere praktiseret at aflægge to beretninger en fra bestyrelsen og en fra skolelederen.

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Fordelingssekretariatet

Fordelingssekretariatet Fordelingssekretariatet Eksternt Bestyrelsesmødereferat Til: Bestyrelsen for Fordelingssekretariatet, Dansk Friskoleforening, Danmarks Privatskoleforening, Der Deutsche Schul- und Sprachverein für Nordschleswig,

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag)

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag) Referat af bestyrelsesmøde d. 9/12 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz 2d, Anna Kærne 2f, Peter Schiødt og

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 19. marts 2013 Tirsdag den 19. marts 2013 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Ove E. Dalsgaard, Leo H. Knudsen, Lone

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens Pedersen (MP) Bo Jul

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget : Fredag den 06. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 9:30 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Gitte

Læs mere

Jeg vil nedenfor vise, hvordan man finder tallene, og give eksempler på didaktiske spørgsmål man kan overveje i sin faggruppe.

Jeg vil nedenfor vise, hvordan man finder tallene, og give eksempler på didaktiske spørgsmål man kan overveje i sin faggruppe. 22.06.2015. NYT FRA FAGKONSULENTEN I SAMFUNDSFAG NYHEDSBREV NR. 28 - om karakterstatistik og didaktiske overvejelser Af Bent Fischer-Nielsen, fagkonsulent i samfundsfag og AT Det blev ikke til nogen gymnasieaftale

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2018-2019 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt

Læs mere

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning Dato & tid 29. marts 2016 / kl. 16-19 SIG C211 Referent Afbud Deltagere Stine Hauge Nielsen Jens Elmelund, Charlotte Rønhof, Karsten Skawbo-Jensen, Randi Brinckmann; René van Laer, Henning Bach Christensen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 15. marts 2017 Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne

Læs mere

Fårup Skole & Børneby skole, SFO og børnehave

Fårup Skole & Børneby skole, SFO og børnehave Fårup Skole & Børneby skole, SFO og børnehave Dagsordren Fællesbestyrelsesmøde Fårup Skole og Børnehave Dato: 15. januar 2018 kl. 18.30 20.30 Deltagere: Forældrerep. Anita, Claus, Heidi, Janne, Lars, Rosa

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Rektors Resultatlønskontrakt 2015

Rektors Resultatlønskontrakt 2015 Rektors Resultatlønskontrakt 2015 I henhold til bemyndigelsesbrev fra Undervisningsministeriet af 27. juni 2013 indgås nedenstående resultatlønskontrakt med rektor Mogens Hansen. Samtidig bemyndiges rektor

Læs mere

Børne og Skoleudvalget

Børne og Skoleudvalget Læseresultater ved udgangen af 1. og 3. klasse Målet for Furesø Kommunes folkeskoler er, at fastholde de gode læseresultater ved udgangen 1. klasse, hvor mindre end 4 % af eleverne er usikre læsere og

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) 15-04-2019 15:00 Konferencen Mødeindhold Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 1 Beslutning for Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 2 Punkt 2: Godkendelse af referat

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Indledning Når vi ser tilbage på året, der er gået, tillader vi os i bestyrelsen på alle måder at betegne 2015 som et godt år for Nyborg Friskole, og det er derfor med glæde,

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde.

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde. Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene, Pernille (fra 20:45) Afbud: Aina, Rikke, Claus, Mick(8A), Fraværende: Referent: Bo SB-møderne afholdes

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2017-2018 29.09.2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

Fordelingssekretariatet

Fordelingssekretariatet Fordelingssekretariatet Eksternt Bestyrelsesmødereferat Til: Bestyrelsen for Fordelingssekretariatet, Dansk Friskoleforening, Danmarks Privatskoleforening, Der Deutsche Schul- und Sprachverein für Nordschleswig,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl. 14.00 16.00 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Centerleder Jens Bo Holm-Nielsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 21.09.2017 Referent: Finn Kirkegaard Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 21.09.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Referat af møde i forældrerådet på N. Zahles Gymnasieskole Mandag d. 5. september 2016

Referat af møde i forældrerådet på N. Zahles Gymnasieskole Mandag d. 5. september 2016 Dagsorden 1. Valg af referent. 2. Godkendelse af referat fra d.8.6.2016 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Præsentation af SkoleIntra 5. Fastsættelse af forældrerådsmøder i 2016/2017 6. Løfteevne. Skal vi

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.03.2018 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Ibsen Rishøj Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium 2018 2021 Overordnet beskrivelse af opgaven Denne RADAR er udarbejdet for HBTGYM, på baggrund af RADAR 2015-18. RADARen for gymnasiets udvikling udarbejdes og implementeres

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 012 03. december 2015 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Korsholm (TK) Peter Lambæk

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Referat

SKOLEBESTYRELSEN Referat 1 Deltagere: Afbud: Fraværende: Forældre: Henrik Pullich, Gry Wagner Iversen, Mette-Marie Noack Lomholt, Susan Kirkebjerg Jørgensen, Vivian Harding Santana, Bodil Andersen, Stina Lund Personalerep.: Kim

Læs mere

VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 27. marts 2019 Deltagere: Fraværende med afbud Referent:

VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 27. marts 2019 Deltagere: Fraværende med afbud Referent: VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 27. marts 2019 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 28. marts 2019 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

1. Godkendelse af referat og dagsorden OK.

1. Godkendelse af referat og dagsorden OK. Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 25. april 2018 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10 Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Leo Knudsen, Camilla Karlsen, Pernille Aagaard,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl. 14.00-16.00 Deltagere: Thøger Johnsen, Birgit Kjeldgaard, Gitte Tørnkvist, Marianne Jerslev, Lene Omann, Susanne Mortensen og JAO (referent)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl 24. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler. Eksternt Bestyrelsesmødereferat

Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler. Eksternt Bestyrelsesmødereferat Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler Eksternt Bestyrelsesmødereferat Til: Bestyrelsen for Fordelingssekretariatet, Dansk Friskoleforening, Danmarks Privatskoleforening, Der Deutsche

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30

Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30 Referat bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.00 ca. 17.30 Tilstede: Gerd Bangsbo, Peter Hansen, Anny Winther, Susan Vonsild, Per Christensen, Malene Gram, Jonathan Skjold

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN DAGSORDEN Onsdag den 26. september 2012 kl. 18.30 21.00 Afdeling Ullerslev Til stede: Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Michael Pedersen, Birgitte Bendt, Line Laugesen, Randi

Læs mere

Opklarende spørgsmål/svar til dagsordenen omkring rengøringen: Der er afsat 10 dages ekstra rengøring.

Opklarende spørgsmål/svar til dagsordenen omkring rengøringen: Der er afsat 10 dages ekstra rengøring. Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Tirsdag den 12. august 2014 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 1 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Kirsten Dahl Hæstrup, Michael Blomsterberg, Steen

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Dagsorden blev herefter godkendt.

Dagsorden blev herefter godkendt. REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 26. marts 2014 Torsdag den 27. marts 2014 kl. 8.00-10.00 Buddinge Hovedgade 80, Søborg, Auditoriet Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 ONSDAG DEN 17. JANUAR 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 17. januar 2007 Side: 7 Fraværende: Ingen. Til behandling

Læs mere

De socioøkonomiske referencer for gymnasiekarakterer Metodenotat

De socioøkonomiske referencer for gymnasiekarakterer Metodenotat De socioøkonomiske referencer for gymnasiekarakterer 2017 Metodenotat Indhold Sammenfatning... 5 Baggrund... 7 Datagrundlag... 9 Elever... 9 Fag, prøveform og niveau... 9 Socioøkonomiske baggrundsvariable...

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 16. marts 2016 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Revisionen deltager Mødested: Dansk 2 1. Kommentarer til dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl 14. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Pedersen, Stine Grønnemose,

Læs mere

1. Synlig læring og læringsledelse

1. Synlig læring og læringsledelse På Roskilde Katedralskole arbejder vi med fem overskrifter for vores strategiske indsatsområder: Synlig læring og læringsledelse Organisering af samarbejdet omkring læring og trivsel Overgange i uddannelsessystemet,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Til Rysensteen Gymnasiums bestyrelse. Referat af bestyrelsesmøde 17. marts 2015 kl. 16.30-19.00

Til Rysensteen Gymnasiums bestyrelse. Referat af bestyrelsesmøde 17. marts 2015 kl. 16.30-19.00 Til Rysensteen Gymnasiums bestyrelse Referat af bestyrelsesmøde 17. marts 2015 kl. 16.30-19.00 Tilstede: Bjarne Lundager (BL), Cecilia Lonning (CL), Morten Bayer (Ba), Majbritt Svensson (MS), Gitte Transbøl

Læs mere

Tilstede: Anders (9.A), Mads (9.B), Michael, Kurt N., Kurt M., Jesper, Kirsten N., Charlotte, Rie (sup. for Leif)

Tilstede: Anders (9.A), Mads (9.B), Michael, Kurt N., Kurt M., Jesper, Kirsten N., Charlotte, Rie (sup. for Leif) Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 23. April 2015 1900-2100 Bemærkning til dagsordenen: Der er mange punkter på dagsordenen, og det er næppe sandsynligt at vi på mødet når at behandle alle punkter.

Læs mere

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 10. maj 2017 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10, mødelokalet ved biblioteket Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Gitte Ulriksen

Læs mere