Nova 90 år tale af Anders Frejberg ved klubbens reception den 8. juni 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nova 90 år tale af Anders Frejberg ved klubbens reception den 8. juni 2013."

Transkript

1 Nova 90 år tale af Anders Frejberg ved klubbens reception den 8. juni Kajakklubben Nova hed ikke altid Nova. Vores kære klub startede lidt før 1923, hvor de tre mest visionære fra Hellerup Kanoklub, nu Hellerup Kajakklub, sad og filosoferede over at det med at ro kano i Øresund, ikke var det mest fremadrettede. Nej - fremtiden var kajak, så hvad gør vi - vi stifter en kajakklub. Nova blev stiftet i Tuborg-pavillonen den 12. juni Klubben blev stiftet fordi man savnede en kajakklub, der kunne tilbyde medlemmerne adspredelse også, uden for det rent romæssige. Klubben kom til at hedde Kajakklubben Hellerup og startede med 8 medlemmer plus bestyrelse samt en Ivar Kåe og Verner Heilman, der stod som ledere af havneanlægget. I de første år var klubben ofte i vanskeligheder, idet man hverken havde klubhus eller penge. Men efter at have fremskaffet 800 kr og en kasse gode cigarer til havnefogeden, for at han kunne tale klubbens sag i kommunen, fik vi det første hus bag Hellerup Sejlklub i lystbådehavnen. Det var ikke noget der hed nepotisme og EU regler den gang. Henry Sørensen blev i 1926 klubbens første æresmedlem, idet han havde investeret så mange penge i klubben, at man fandt, at man skyldte ham en æresbevisning. I 1928 blev klubben indmeldt i Dansk Kano og Kajakforbund og måtte skifte navn af hensyn til naboklubben Hellerup Kanoklub, idet vi nemt kunne forveksles. Man valgte mellem navnene: Mågen, Ternen og Nova. Nova blev valgt, og det er vi jo alle stolte af i dag. Men det er da tankevækkende at HK har manglet visionære medlemmer siden Nova bliv stiftet, så de plagierede NOVA og indførte kajakker og opkaldte deres klub efter vores første navn. Men vi holder nu meget af jer HK ere alligevel. NOVA hedder vi og det er vi stolte af. På en senere generalforsamling i 1928 opløstes klubben, idet man stadig havde problemer med klubhus. Bestyrelsen havde imidlertid glemt at indkalde en hr. Winstedt, som heldigvis sørgede for at få generalforsamlingen erklæret ugyldig, og klubben fortsatte med en kassebeholdning på 5.31 kr. I 1931 fik klubben af kommunen anvist grund ved Palladium (ved garagen) og 27. April 1934 flyttede Nova ind i sit nuværende klubhus. Klubben fik en kolossal medlemstilgang.

2 Senere samme år fik vi af konsortiet på Charlottenlund-fortet opført en filial til Nova. Denne filial blev den 12. Sep 1938 udskilt til Charlottenlund Kajakklub Palo, hvor en ung talentfuld novaneser Ruth (senere Bøhling) blev og satte sit præg på klubben. Nova fik dog den glæde at have hende blandt vores medlemsskare siden 1997 som æresmedlem Under krigen var der forbud mod at ro, så klubben slog sig på traveture og hygge. Efter krigen kom der gang i klubben igen. I 1947 roede to af klubbens eventyrere, Kurt Reimer og Nathan Sorde, til Konstantinopel. I denne forbindelse måtte de udmelde sig af klubben, fordi de ville være nødt til at tilsidesætte vores sikkerhedsregler. I 1949 arrangerede klubben for første gang handikapturnering, og i årene der fulgte deltog roere fra naboklubberne. Man roede handikap 3 gange om ugen og havde aftenture til Strandmøllen. Alle 60 bådpladser var optaget. I 1953 fik klubben sine første klubtrøjer. I 1958 fik klubben sin første kvindelige formand. Vi fik klubbladet Novissimum, som betyder nyeste nyt. Det er nu i dag blevet endnu hurtigere med vores hjemmeside. I 1962 fik klubben sin første klubkajak i plast. Glasfiber Vi fik i 1966 kredsens udsatte præmie for største medlemstilgang det år. I midt 70 erne, var vores selvstændige igen i fare. Til alt held blev der i 1975 valgt en meget dygtig og beslutsom bestyrelse med Keld Rasmussen som formand. På det tidspunkt rykkede HS ind i de gamle Palladium bygninger. HK klublokaler var meget medtaget efter mange års brug, så hvad var en mere nærværende tanke ind, at flytte HK med over i Palladium, og så slå de to kajakklubber sammen. Men det fik Keld forhindret med sin snilde og forhandlingsteknik, så HK måtte igen klare sig selv. Det klarede HK jo også fint med helt nyt klubhus, der hvor HS lå før. Keld indførte også ordet NOVA NESA, som stod på alle vores klubtrøjer. Keld er også den eneste Nova Nesaer som Ruth gav karantæne for at komme Palo, da han tog alle de lækre piger.

3 Der blev arrangeret Ifø ture med Ebbe Kristensen som teltholder, hvor en meget stor del af klubben deltog, her grillede vi, roede omkring øen og nød den flotte natur. På det tidspunkt havde vi klaver i NOVA til stor glæde for os alle, især når Ulrik Storr Hansen Bulder og Ebbe Kristensen sad ved tangenterne til festerne og vi sang til. Bulder spillede klaver næste hver aften 10 CC, ELO, Genesis mm. Han sørgede som barkeeper for at der altid var Parisertoast i fryseren. Han indførte også begrebet Bulder stafet. Det var en dejlig tid. Vores nuværende Barkeeper Jesper og evige klubmestertrussel, har de sidste mange år udfyldt den rolle flot, men løber nu mere end han spiller Fra midt af 70 erne, begyndte Nova rigtig at gøre sig bemærket på kortbane og marathonløb. Vi fik besøg fra DSR, som gerne ville starte kajakroning op, og derfor have brug for at vi udlærte et par instruktører Ejvind Olsen og Finn Jensen, Nova bliv valgt da de havde hørt så meget godt om os.. Det gik fantastisk, den ene instruktør tog Novas daværende håb David Packness og Marc Fleury med til Holte, og den anden instruktør, lærte bla. Henry og undertegnede at ro. De meldte sig begge ud af DSR. Holte vandt rigtig mange DM med Finn Jensen som træner, og med kajakroere fra Nova, som havde skiftet kulør. Men vi kunne også i NOVA. Vi gik i gang med at træne, og vi bliv gode. Vi fik masser af medaljer til DM og langdistancemesterskaber i kapkajakker, og turbåd, og en af os kom på kajaklandsholdet. Jeg kan ikke lade være at nævne et nogle stykker af Novas stjerner, Anne, Nina, Dorte, Kisser, Vibeke, Anne Marie, Kim Thorsen, Anders, Hans Henrik, LP, Bio Claus, Dolle, Rørhauge, Claus Hilborg, Svend Aagesen, Michael Hansen, mm. Vi satte tidsrekorder på Kronborgløb og en Novaneser har deltaget 30 gange! Fine resultater fortsatte til op i 90 erne, ikke mindst pga. af Rørhauge, som mente vi andre var for unge til at stoppe, så vi blev trukket op igen. Anne og Anne Marie stillede i 1996 op World Master Championship, og vandt sølv. Vores kærlighed til Dragør Kajak Klub kan ikke fornægtes med alle de fælles fester vi holdt og kørte til Weserløbet hvor vi roede på 135 km. Her kørte vi med Dragør i en kæmpe Harbo Turistbus, med følgebil til kajakkerne. Overnattede på Kurhotel, så melodi grand prix, og drak snowballs til kl.3 om natten, inden vi skulle op kl. 4 for at være til starten kl. 6. Rigtig mange af os deltog i mere end 10 gange, altid efter samme model. For nogen af os gav det følger, jeg er gift med en af dem.

4 I alle de år var vi i topform og havde balder af stål, og kajakkerne havde kapsæder. Det har siden forandret sig, nu kan man kun ro med tursæder som minder mest om en balje. Men det passer sikkert bedst til folks baljer, undskyld, baller. Vi var på dette tidspunkt også Danmarks bedste kajakklub i indendørs fodbold, takket være Boisen, Viggo, Jannik, LP mm. Nova var meget alsidig. Hele kajakverden kendte Nova, både fra banerne, men også for vores altid gode humør, og hang til fester, der var gang i os. Ikke mindst Steen Røsnes, Sønne Bønne, Rønnebech, Anne, Kisser, Mogens Seidler, Torben Andersen plus alle os andre arrangerede fester, med så meget gang i den at det en enkelt gang tog Bønne 3 dage inden han mente at nytårsaften var slut. Den aften var vi 65 med til fest og sad meget tæt og fik bordbomber med peber i øjnene.. Sønne bønne har desuden været kasserer i mange år og efterfølgende revisor. Roere som har roet ekstra ordineret mange km. Over 5000 km: først Claus Rørhauge, 5001 km, trænede for at blive den bedste, og det blev han. Så kom Ravn Hamberg, 5250 Km, fik lige pludselig løst til at ro Sverige rundt alene, Fantastisk, Roaring silence. Til sidst men afgjort ikke mindst Carsten Vebner, 5746 km, han roede, mest frem og tilbage mellem badeanstalten og Nova, det er ca. 1436,5 gange, så Carsten må have båret kajakken hjem den sidste gang. Hos Damerne er der også blevet roet rigtig mange km. Bettina, Anne Marie, Vibeke og Anne har roet over 2000 km. Men kig endelig på vores hjemmeside, hvor alle de fantastiske resultater er. Heldigvis er vi stadig repræsenteret ved kajakløb, især de lange, og gerne i ++ old klasserne. De faste på holdet er Bettina, Torben Frohn, Karl-Otto, Kisser, Mette med flere, og vi vinder stadig flotte præmier til Klubben. Et af NOVAs store satsninger var vores ungdomshold. Nadja, Kisser, Lotte med flere brugte kolossal meget tid på at undervise og ro med vores ungdomshåb. De deltog i kajakløb og der blev hygget med varm kakao og boller. Men efter 10 år måtte vi kaste håndklædet i ringen, der var ikke nye kræfter til at overtage. Rigtig ærgerligt, men vi var heldige at kunne overdrage vores små spirer til HK s ungdomshold. Efter at NOVA i mange år ikke havde haft fælles sommertur, mente Morten Albertsen at det var på tide at starte dette op igen. Og hvilken succes. Altid overtegnet, til et skønt sted i Sverige, ligge i telt lave fælles mad og bål og ro rigtig mange km. O-løb. Som også altid har været godt besøgt af os har det ikke kunne lade sig gøre uden Arne og Marie som indpiskere.

5 Novissimum som vores klubblad hed i rigtig mange år, er desværre ikke mere, det blev overhalet af den nye verden, synd. Bladet havde ikke været der hvis det ikke havde haft de dygtige redaktører Anne, Kisser, Vibeke, Klærke, Lars Viktrup, Søren Kuhn, Pernille og Marie m fl. Hjemmesiden blev lavet af Anne, som stadig styrer den - håber I bruger den, den er fyldt med gode informationer, resultater og Karl Ottos kajakside mm. Vores kære klub er blevet ombygget adskillige gange. Første gang jeg oplevede det var i starten af 70 erne, her blev køkkenet og omklædningsrummene flyttede til hvor det er i dag. I 90 blev klubben moderniseret med helt nyt køkken, tegnet af Anne, og kort efter blev klubstuen ligeledes sat i stand med Ebbe som arkitekt. Begge disse projekter blev selvfølelig udført af medlemmerne selv. Ved alle disse byggerier var Mogens Seidler altid primus motor. Ligesom han var på de fantastiske pølseture hvor alle klubber i Øresundskredsen gennem mange år mødtes og roede til Strandmøllen. I 2007 blev der sat skub i BygOp, her skulle alle klubberne i Palladium bygningen have den helt store overhaling. Thorkild og Anne lage et meget stort arbejde og mange timer i at få dimensioneret klubbens lokaler så klubben kunne være forberedt på fremtiden. Desværre blev projektet ikke til noget. Så pludselig i 2011 startede projektet op igen, hvor Bettina var ivrig mødedeltager, og heldigvis kunne en stor del af det tidligere materiale genbruges. Bestyrelse valgte at lave en afstemning ved generalforsamlingen, om der var interesse for at fortsætte projektet, samt at bruge det nødvendige beløb det krævede. Det blev stemt igennem med stort flertal. Samtidig meldte Martin sig til at være Novas projektleder, samt at deltage i de efterfølgende bestyrelsesmøder. Stor tak til Martin. Heldigvis gav det ham også stort indblik og lyst til bestyrelsesarbejdet, at han stillede op til formand ved næste Generalforsamling, og blev valgt. Det historiske tilbageblik, kunne sikkert have været meget mere detaljeret og præcist, hvis klubbens omvandrende harddisk Holger Brorsen havde haft en finger med i denne tale. Et lille kuriosum Hvad er NOVA kajakroning egentlig for en sport? nogen bliver meget afhængig af - andre bare prøver for hurtigt at stoppe igen. Men i de ca. 40 år jeg er kommet i klubben, har vi hvert år haft ca. 25 nye begyndere - svarende til 1000 og klubben har stadig kun 220 medlemmer. SÆRT Lad os udbringe.

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

PAGAJEN oktober 2014. Hellerup Kajakklub. Årgang 75:3

PAGAJEN oktober 2014. Hellerup Kajakklub. Årgang 75:3 PAGAJEN oktober 2014 Hellerup Kajakklub Årgang 75:3 PAGAJEN Klubblad for Hellerup Kajakklub Hellerup Lystbådehavn Onsgårdsvej 18 2900 Hellerup, tlf 3961 1571 e-mail: hk@hellerup-kajakklub.dk hjemmeside:

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Vi derimod, har brug for mange trænere og instruktører for at kunne levere et forsvarligt og sikkert stykke arbejde.

Vi derimod, har brug for mange trænere og instruktører for at kunne levere et forsvarligt og sikkert stykke arbejde. Generalforsamling i Vejle Kajakklub 24. november 2010 Referat 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Michael Brask Referent: Ruth Kjeldsmark 2. Bestyrelsen beretning og planer for næste år til godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra Generalforsamling i Vejle Motorbåd Klub Torsdag, den 12. april 2012 Dagsorden: Efter formandens velkomst

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 7. april 2013 i Sundby Sejlforening

Referat af generalforsamlingen den 7. april 2013 i Sundby Sejlforening Referat af generalforsamlingen den 7. april 2013 i Sundby Sejlforening Dagsordenen: Punkt 1. Valg af dirigent Punkt 2. Protokol & beretning Punkt 3. Regnskab Punkt 4. Budget Punkt 5. Lovændringsforslag

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub 1. Valg af dirigent Michael Høgh blev enstemmigt valgt. Han gav ordet videre til Niels Chr., der startede med den første beretning.

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

PADLEN. 528 - juli 2014. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub

PADLEN. 528 - juli 2014. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub PADLEN Medlemsblad for Lyngby Kanoklub 528 - juli 2014 Vinden i den rigtige retning Åbne Danmarksmesterskaber for Masterroere Sommerferie Skoleroning Bagsværd Regatta 2014 Preetz ist spitze! Introkursus

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18.

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18. Formandens beretning på generalforsamlingen 26-01-2009 Generalforsamlingen 2009 Den nye generalforsamling Sidste års generalforsamling var på mange måder et varsel på nye tider. De af jer, der var med,

Læs mere

Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009

Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009 HÆNDERNE OP Nr. 13 - December 2011 Nr. 6 - Oktober 2009 Indholdsfortegnelse: Kære læsere s. 3 Leder Bestyrelsen s. 4 formandens klumme Bastian Koch s. 5 farvel girokort s. 6 Christianshavner-dagen 3/9

Læs mere

Prikken Medlemsblad For Køge Sejlklub Nr. 2, August 2012

Prikken Medlemsblad For Køge Sejlklub Nr. 2, August 2012 Prikken Medlemsblad For Køge Sejlklub Nr. 2, August 2012 1 Side: I dette nummer: 3 Formanden har ordet 4 Nekrolog for Erland Vornøe 4 Aktivitetskalender og Standernedhaling 6 Hærværk 7 April Stævne for

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 APRIL 2005 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Ikke

Læs mere

NR.5 MAJ 2009 22. ÅRGANG. Borgmester Jan Boye til standerhejsning

NR.5 MAJ 2009 22. ÅRGANG. Borgmester Jan Boye til standerhejsning ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.5 MAJ 2009 22. ÅRGANG Borgmester Jan Boye til standerhejsning Klubben har efterhånden nogle år på bagen, sagde borgmesteren den fylder 100 år i 2011. Med den aktivitet, der hersker

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt.

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. Bestyrelsens årsberetning for året 2011. Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet.

Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet. Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet. Formand Jens Leth byder velkommen til godt 30 fremmødte. Dagsordenen følges: 1.

Læs mere

Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat

Langgarverne. Generalforsamlingsprotokollat Langgarverne Generalforsamlingsprotokollat År 2010 d. 25. oktober afholdtes klubbens ordinære generalforsamling i klublokalet ved Byskolen. Ca. 40 medlemmer mødte op, bestyrelse og revision inklusive.

Læs mere

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer.

Det har betydet, at vi har købt en masse nyt udstyr her i blandt 2 nye kulfiber pagajer. Generaforsamling i kano og kajakklubben Gudenaa den 6. februar 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Esben blev valgt Generalforsamlingen er lovlig indkaldt og beslutningsdygtig 2. Formandens beretning (Se

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

PADLEN. - september 2011. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub

PADLEN. - september 2011. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub PADLEN Medlemsblad for Lyngby Kanoklub 500 - september 2011 Biler på forsiden Nummer 500 75 års fødselsdag Stormøde Vinterræs i Amager Strandpark Tour de Gudenå 2011 Ready go Vinterroning... og meget mere

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Formandens klumme. 44. Årgang april 2014 nr. 1

Formandens klumme. 44. Årgang april 2014 nr. 1 Formandens klumme 44. Årgang april 2014 nr. 1 Formand Bente Meunier Buggesgade 5 5500 Middelfart tlf. 2571 1760 Kasserer Thomas Schmidt Byvejen 25 5466 Asperup tlf. 2871 8744 Næstformand Mogens K. Hansen

Læs mere

Stroken. Nr. 1 Januar/Februar 2006. Svømmeprøve fredag den 17. marts 2006 kl. 18

Stroken. Nr. 1 Januar/Februar 2006. Svømmeprøve fredag den 17. marts 2006 kl. 18 Stroken Nr. 1 Januar/Februar 2006 Svømmeprøve fredag den 17. marts 2006 kl. 18 Lokalstyrmandskursus teori 2., 7., 14. 21. og 30. marts 2006 praktik 18. og 20. april 2006 Medlemsmøde 7. marts kl. 20.00

Læs mere

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 I dette nummer: Fotokonkurrencen Portræt af Mai en begynder fra hold 1 Hvor går roturen hen? En beskrivelse af vores rovand Miniguide til klubbens turbåde Stævneresultater fra

Læs mere