Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL I SUNDBYØSTERHALLEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN"

Transkript

1 ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej København S Kontortid: Tirsdag kl Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det reviderede regnskab og budgetforslag for året 2006 til godkendelse. 4. Forslag til behandling. A: Andel 30, Sjurdur Tindholm. 1. Nedskrivningsperioden på forbedringerne af lejlighederne ændres fra de nuværende 10 år til i stedet at være 25 år. 2. Alternativt ændres nedskrivningsperioden fra 10 år til 20 år. B: Andel 129, Anne-Marie Høeg 1. Der skal laves slisker til cykelkældrene, så det bliver nemmere at få cykler op og ned af kældrene. C: Andel 6, Pietropaolo Carnevale & Rikke Borch 1. Forslag om installering af bredbånd, telefoni/tv i andelsforeningen D: Forslag fra bestyrelsen 1. Forslag til ændring af 13 stk. 11. Bestyrelsen ønsker at få tilføjet, at der i fremtiden kun kan byttes lejligheder internt i andelsboligforeningen og dermed får paragraffen følgende ordlyd Andelen kan kun byttes internt med bestyrelsens godkendelse 5. Valg til bestyrelsen i henhold til vedtægterne. 1. Næstformand Afgå. Svend Åge Andersen Andel 97 (Modtager genvalg) 2. Kasserer Afgå. Christian Bjørnboe Andel 32 (modtager genvalg) Suppleant Afgå. Jan Rasmussen Andel Suppleant Afgå. Susanne Borch Andel Valg af revisor. 7. Eventuelt. bød velkommen til Andelsboligforeningens ordinære generalforsamling.

2 1. Valg af dirigent. Til dirigent valgtes andel 8, Dianne Koborg der konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. Der var fremmødt 74 stemmeberettigede andelshavere. Dirigenten oplæste dagsordenen, og herefter fik formanden ordet. 2. Bestyrelsens beretning. Vedlagt som bilag. 3. Det reviderede regnskab og budgetforslag for året 2005 til godkendelse. Kasseren gennemgik kort regnskabet Der var følgende bemærkninger til regnskabet: Andel 61 Jan Rasmussen Ville gerne vide om hvorfor omkostningerne til elektricitet var steget. Ville ligeledes vide årsagen til, at vi havde haft et så stort kurstab. Kasseren Årsagen til stigningen omkring elektriciteten, er de skurvogne, vi havde stående til blikkenslagerne, da vi fik nye faldstammer. Grunden til kurstabet, er at vi fik omlagt lån i Næstformanden. Man kan ikke omlægge lån, uden et kurstab. A113 Sven Kajø Informerede om, at der havde været låne omlægning i både 2004 og 2005, derfor var kurstabet forholdsvis højt. Omlægning af lånene var i forbindelse med udskiftning af faldstammer, udskiftning af koldvandsrørene til rustfrit stål, samt at der nogle steder skulle støbes gulve. Regnskabet blev herefter godkendt. Budgetforslag for året 2006 Kasseren Oplyste, at der var hensat kr. i 2006 til maling af vinduer, men som først bliver brugt i Budgetforslaget blev herefter godkendt. 4. Forslag til behandling Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af Andel. 61 Jan Rasmussen og Andel.103 Jan Holst og Andel. 71 Susanne Borch. A. Andel 30 Sjurdur Tindholm

3 Begrundede sit forslag med bl.a., at hvis man f.eks. fik lavet nyt køkken, var dette ikke noget værd efter 10 år. Lysten til at få nyt køkken, og for den sags skyld nyt badeværelse var ikke stor. Hvis reglen blev ændret kunne man også bedre vælge dyrere og en bedre kvalitet. Mente ikke der var noget der blev værdiløst efter 25 år, som vores vedtægter er i dag. Kom herefter med forskellige eksempler, f.eks. hvis det drejede sig om et beløb på ,- kr., og afskrivningen var 5 % pr. ½ år, var det kun 5.000,- kr. der skulle trækkes fra o. s. v. Så de regler bestyrelsen havde, var ikke korrekte. Men syntes godt om forslaget. Understregede at det ikke er bestyrelsens regler, men en vedtægts regel. Opfordrede til at vi skulle bevare de nuværende regler. Næstformanden Det er 1/10 om året af hovedstolen, og ikke procent. Andel 108 Vibeke Sørensen Forslog at vi skulle følge andelsloven. Andel 89 Annette Jørgensen Forslog at der blev sendt noget ud på skrift, så man kunne læse om det inden næste generalforsamling. Andel 142 Jørgen Kjærgaard Syntes at forslaget var godt med hensyn til at følge andelsloven. Ved evt. misligholdelse af en lejlighed, kunne det være en uvildig person, der vurderede. Andel 61 Jan Rasmussen I de tilfælde, hvor der var tale om misligholdelse af en lejlighed, og det var en uvildig person, der forestod vurderingen, burde der slås halv skade mellem indflytter og fraflytter. Omkostningerne ved en uvildig vurdering, skulle det være på fraflytters regning. Forslog, at bestyrelsen stiller forslaget til næste generalforsamling, hvilket blev accepteret af andel 30. A. Andel 129 Anne-Marie Høeg Det ville være noget nemmere, at få cyklen ned i cykelkælderen, hvis der blev sat en sliske op. Forslaget gik direkte til skriftlig afstemning uden bemærkninger: Stemmeafgivningen var som følger:

4 70 for 3 imod 1 ugyldig Forslaget blev hermed vedtaget. C. Andel 6 Pietropaolo Carnevale og Rikke Borch Havde set forskellige tilbud, vidste at der var flere billige tilbud på telefoni, internet og tv. Andel 37 Ped Forstærker på loftet er til 2 vejs kommunikation. Det var faktisk ret nemt at få bredbånd ind i ejendommen, hvis man skal benytte TDC webspeed. Ejendommen kunne få sin egen telefoncentral, fordelen er at man dermed kan ringe gratis internt. Man kan lave en ny kabling via skorstenen, hvis disse ikke bruges eller det kan laves på trapperne. Med hensyn til telefoni, var der ikke ret mange i dag, der bruger fastnet telefoni, men derimod bruger de fleste mobiltelefoner. Bestyrelsen skal indhente tilbud. Bestyrelsen vil indhente tilbud, som vil blive forelagt på næste generalforsamling. D Forslag fra bestyrelsen Se bestyrelsens beretning. Andel 30 Sjurdur Tindholm Præciserede at ordlyden skulle være: Andelen kan kun byttes intern, og med bestyrelsens godkendelse. Andel 108 Vibeke Sørensen Spurgte om man så kun kunne bytte internt, og ikke eksternt. Med den ordlyd får bestyrelsen for meget magt, hvilket andel 130 ikke brød sig om. Fastslog, at sådan var det også i dag, man kan ikke bytte uden bestyrelsens godkendelse. Andel 142 Jørgen Kjærgaard Mente at det stadig skal være muligt, at bytte ekstern, da chancerne er for små for en større lejlighed internt. Mente ikke, at det skal være muligt, at bytte eksternt, så vi på den måde fortsat kan få billige lejligheder til vores børn.

5 Andel 142 Jørgen Kjærgaard Spurgte om der overhovedet var sagt nej til at bytte eksternt i den senere tid, så hvor stort var problemet. Der var afvist et par sager i løbet af de sidste par år. Andel 105 Nina Sørensen Ville føle sig stavnsbundet af forslaget, ville til enhver tid bytte til et hus. Der kan ikke stemmes om forslaget, det vil komme med som 2. behandling på næste generalforsamling. 5. Valg til bestyrelsen i henhold til vedtægterne. 1. Næstformand Afgå. Svend Åge Andersen Andel Kasserer Afgå. Christian Bjørnboe Andel Suppleant Jan Hansen Andel 20 Blev valgt Suppleant Susanne Borch Andel Valg af revisor. 7. Eventuelt. 7. Eventuelt. Forslog at vi får altaner mod gården. Det blev besluttet, at stille forslaget på en generalforsamling. Andel 85 Bente Rasmussen Spurgte om bestyrelsen havde undersøgt lofterne efter den kraftige sne, der ligger meget sne. Kan det skabe råd og mug, og hvad vil bestyrelsen gøre ved det. Problemet er fygesne, men der er så stor en udluftning at vandet bliver tørret væk. Andelskronen værdi er: kr. 30,79 Dirigenten Spurgte om der var yderligere til eventuelt, dette var ikke tilfældet, og takkede for i aften.

6 Bestyrelsen består herefter af: Formand: Morten Licht Grøndahl Andel 34 tlf: Næstformand: Svend-Aage Andersen Andel 97 tlf: Kasserer: Christian Bjørneboe Andel 32 tlf: Bestyrelsesmedlem: Lisbeth Ekelund Andel 123 tlf: Bestyrelsesmedlem: Terkel Schmidt Andel 127 tlf: Suppleant: Jan Hansen Andel Suppleant: Susanne Borch Andel 71 Referent:... Andel 123 Lisbeth Ekelund DIRIGENT:... Andel 8 Dianne Koborg

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 2. april 2009 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 2. april 2009 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 2. april 2009 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO

ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO www.aabonet.dk/formanden@aabonet.dk Hillerødgade 27, st.tv. 2200 København N Telefon: 38 19 51 72 År 2011, den 24. marts kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG 25. MARTS 1998 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG 25. MARTS 1998 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING ONSDAG 25. MARTS 1998 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010

Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 ANDELSBOLIGFORENINGEN AABO www.aabonet.dk / formanden@aabonet.dk Hillerødgade 27, st. tv. 2200 København N Telefon: 38 19 51 72 Referat fra Aabos ordinære generalforsamling den 26. oktober 2010 Den 26.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42 9. april 2012 Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012 Ejerforeningen Marstalsgade 42 Sted: Marstalsgade 42, 2100 København Ø - hos Pia Rothe i nr. 2.tv. Dato: Den 29. marts 2012 fra kl. 19:30 Deltagere:

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 31. marts 2009 Der var mødt 26 andelshavere inkl. næstformand og sekretær fra bestyrelsen samt advokat Susanne Mendoza

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III År 2013, tirsdag d. 23. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I og III i Nannasgade 27, kld.,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Skjalm Hvide d. 21. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i AB Skjalm Hvide d. 21. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling i AB Skjalm Hvide d. 21. marts 2012 Tilstede: 35 lejligheder repræsenteret, heraf 5 ved fuldmagt. Dirigent: Rene Rud Mikkelsen. 1. Konstituering Dirigenten konstaterede

Læs mere

Andelsboligforeningen AMAGERBRO

Andelsboligforeningen AMAGERBRO Referat fra ordinær generalforsamling d. 20. marts 2012, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab samt budget 4. Indkomne forslag 5. Valg af kasserer

Læs mere

Årsberetningenvar udsendt sammen med indkaldelsen.

Årsberetningenvar udsendt sammen med indkaldelsen. PETER EGEMAR S CLAUS CLAUSEN AdvokatL AdvokatL Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 År2014, den 7. maj kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen

Læs mere

Referat af generalforsamling i UG den 17. marts 2009

Referat af generalforsamling i UG den 17. marts 2009 Referat af generalforsamling i UG den 17. marts 2009 143 medlemmer (inkl. bestyrelsen) deltog i generalforsamlingen, heraf var 135 stemmeberettigede i Grundejerforeningen og 124 var stemmeberettigede i

Læs mere

Årsberetningenvar udsendt sammen med indkaldelsen.

Årsberetningenvar udsendt sammen med indkaldelsen. PETER EGEMAR CLAUS CLAUSEN AdvokatL AdvokatL Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 År2015, den 13. maj kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen

Læs mere

A/B AST Dato: 23. april 2012. Referat af ordinær generalforsamling

A/B AST Dato: 23. april 2012. Referat af ordinær generalforsamling A/B AST Dato: 23. april 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 28. marts, kl. 19.00, på Vandrehjemmet, Herbergvejen 8, 2700 Brønshøj, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B AST med følgende

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for A/B Garvergården.

Referat ordinær generalforsamling for A/B Garvergården. Referat ordinær generalforsamling for A/B Garvergården. År 2011 tirsdag den 28. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling for A/B Garvergården i ejendommens gård. Mødt var 19 andelshavere heraf

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Grundejerforeningen Ketteholm 12. marts 2008

Grundejerforeningen Ketteholm 12. marts 2008 Referat af Grundejerforeningen Ketteholm s ordinære generalforsamling, der blev afholdt tirsdag den 4. marts 2008 kl. 19:00 i klasselokale B4 på Gungehusskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN. Referat GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN. Referat GENERALFORSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN Referat GENERALFORSAMLING Tid : Tirsdag den 28. april 2009 kl. 19.00. Sted : Medborgerhuset, 4760 Vordingborg. Formand Preben Schou bød velkommen. A: VALG AF DIRIGENT Poul

Læs mere

I det forløbne år har vi fået nye andelshavere, som jeg vil byde velkommen i dag:

I det forløbne år har vi fået nye andelshavere, som jeg vil byde velkommen i dag: År 2005, mandag den 19. december kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Holtehus, i Medborgerhuset, Kapelvej 44, 2200 København N. Dagsorden ifølge indkaldelsen var følgende:

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2008.

Generalforsamlingsreferat 2008. 1 Generalforsamlingsreferat 2008. År 2008, den 14. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen THYLANDSHUSE i Grøndalskirkens menighedslokaler, Hulgårdsvej 2, 2400 NV. Til stede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K 230408 450/RC Referat af ordinær generalforsamling År 2008, d. 23. april, kl. 18.30, på Langelinieskolen, Holsteinsgade

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012

REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012 Dagsorden: REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012 1. Velkomst 2. Valg af ordstyrer 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Godkendelse af endelig dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene onsdag den 9. april 2014, kl. 19.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene onsdag den 9. april 2014, kl. 19.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene onsdag den 9. april 2014, kl. 19.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 94 medlemmer (svarende til 34%) af 277 var repræsenteret

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

AIB Korsika & Milanogården

AIB Korsika & Milanogården 2014-11-25 Til medlemmerne af AIB Korsika & Milanogården Referat af den 53. ordinær generalforsamling, afholdt Tirsdag den 28. oktober 2014, kl. 19:00 På 'Loftet' Amager Kulturpunkt, 0resundsvej 4, 2.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 26. maj 2011 Referat af ordinær generalforsamling 10. maj 2011 Der var til generalforsamlingen fremmødt 19 medlemmer samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN 1 København, 27 marts 2014 Referat af ordinær generalforsamling d. 27. marts 2014 Der var mødt 35 andelshavere inkl. bestyrelsen. Der var desuden afgivet 3 gyldige fuldmagter, således at 38 andelshavere

Læs mere