The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / november 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / november 2016"

Transkript

1 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / november med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Aarhus C Kontakt: Jesper Hannibal * tlf * jesper@jesperhannibal.dk

2 BRASILIEN I forbindelsen med Wonca World Conference of Family Doctors i Rio i november 2016, arrangeres der af Jesper Hannibal Rejser & Læge Allan Pelch en rejse til konferencen. Denne kan udbygges med en pre- og en post tour. Grundturen er fra 01.nov med hjemkomst den 07.nov 2016 Pre-turen går til verdens største vandfald, Foz do Iguaçu, som opleves fra både den brasilianske og den argentinske side. Afrejse den 29.okt og hjemkomst den 07.nov. Post-turen går til Manaus & Amazonas, hvor I vil få et indblik i junglens spændende økosystem rig på flora og fauna. Der vil være oplevelser til fods og til vands og I vil kunne spejde efter dyrelivet i trækronerne. Afrejse den 01.nov og hjemkomst 11.nov. Pre- og Post Tours + Konference Man kan naturligvis samle det hele til en rejse, der kombinerer vandfald før konferencen og slutter af med et spændende ophold i junglen. Denne rejse strækker sig fra 29.okt til 11.nov. Brasilien Brasilien er en skatkiste af kendte rejsemål. Fra underskønne Rio, Cidade Maravilhosa, som Gud brugte den 8. dag til at skabe, til verdens største vandfald Foz do Iguaçu. Brasilien er også duft og smag. Det er duften af brasiliansk kaffe og frisk lime i en caipirinha, og smagen, når man sætter tænderne i et perfekt stykke grillet kød på et Churrascaria. Brasilien er farver. Ikke kun en palet af forskellige hudfarver der spænder fra gult over hvidt til mørkebrunt, og ikke kun den gule, blå og grønne farve som i flaget. Det er også naturens egne farver. Som de grønne i Amazonas og Pantanal, de mange gule farver i det sand, der udgør tæppet på verdens længste ubrudte kystlinje, og spektret af blåt, der farver vandet langs landets uspolerede kyster.

3 PRE- TOUR TIL VANDFALD Lørdag d. 29.oktober 2016 Afrejse Skandinavien Afgang fra København / Oslo / Stockholm (Lokale lufthavne mod tillæg) med TAM flyet afgår om eftermiddagen, med SAS eller British Airways via London eller Frankfurt. Herfra er der forbindelse videre med TAM til São Paulo. Flyet afgår kl. ca 21:00 og ankommer til São Paulo, Brasilien ca kl. 06:00 den følgende dag. Søndag d. 30. oktober 2016 Brazilian Iguassu Tour Rejsen fortsætter med TAM til Foz do Iguaçu. Flyet afgår kl. 09:15 og ankommer kl. 10:56. I lufthavnen kan man købe sig adgang til lounge. Ved ankomsten til Foz do Iguaçu bliver vi mødt af vor lokale guide og kørt til Hotel San Martin, hvor vi har to overnatninger. Den resterende del af dagen tilbringes på egen hånd på hotellet. Hotellets område har vandrestier og en skøn stor have, som når ned til floden. Desuden er fugleparken beliggende få hundrede mater fra hotellet. Hotel San Martin Hotellet ligger tæt ved indgangen til nationalparken, ca. halvvejs mellem byen og faldene. Dermed er man i gåafstand til den brasilianske side af vandfaldene samt lige ved siden af den spændende fuglepark, som er et besøg værd. Hotellet er bygget i moderne kolonistil. Pæne mindre værelser med TV, minibar og badeværelser med bruser. På hotellet findes restaurant og swimmingpool med servering i den dejlige have, der strækker sig ned til floden. Der er tennisbaner og et lille diskotek. Den store have er skøn, og der er et par stier, som man kan vandre ad på egen hånd. Hotellet har for nyligt renoveret de fleste værelser, som nu er moderne og tidssvarende. Resten af dagen er til egen disposition.

4 Foz do Iguaçu - det store vand Er man førstegangsrejsende i Argentina & Brasilien er der én ting, som man ganske enkelt ikke må snyde sig selv for: et besøg ved Sydamerikas største vandfald, Cataratas de Iguazú, et af verdens tre store vandfald. Det er både større, bredere og mere vandfyldt end de to andre vandfald: Niagara og Victoria. Cataratas de Iguazú ligger på grænsen mellem Brasilien, Argentina og Paraguay, og det er i virkeligheden hele 275 vandfald fordelt over en strækning på 2,5 km. Faldene bør ses fra både Argentina og Brasilien. Vi opnår den fulde oplevelse af disse enestående naturkræfter, fordi vi besøger begge sider af faldene. Vi ønsker at opleve hele eventyret - en oplevelse for livet. Vi vil føle jorden ryste under os, og vi vil fornemme menneskets lidenhed. Hverken ord eller fotos yder faldene retfærdighed nok! Selve byen Puerto Iguazú ligger 18 km fra vandfaldet og er en typisk grænseby med mange mennesker på gennemrejse. Der går bybusser fra og til faldene dagen igennem, ligesom man herfra kan nå over til både den brasilianske side af faldene og til byen Ciudad del Este i Paraguay. Ciudad del Este er meget populær blandt brasilianerne og argentinerne, fordi man her kan købe toldfrie varer, især billig elektronik fra Sydøstasien. Mandag d. 31. oktober 2016 Udflugt til det argentinske fald Dagen begynder med et besøg på den argentinske side af Iguazú faldene. På den argentinske side kan man komme tæt på alle de mindre fald, der tilsammen udgør det samlede vandfald. En serie af små broer spænder over faldene, hvorfra man har en pragtfuld udsigt over den argentinske del. Her kan man nærmest gå på vandet. Ind mellem træerne slynger broerne sig, og pludselig åbner sig den ene fortryllende smukke udsigt over vandfaldet efter den anden mellem træernes kroner. Enkelte steder er der bro over vandfaldet, og man kan stå og se lukt ned til de brølende vandmasser og den frodige jungle. Vi ankommer til besøgscentret, hvis bygninger rummer store paneler, der fortæller om den vigtige biodiversitet omkring vandfaldene og de fugtige subtropiske regnskove, der omgiver dem. For at komme til gangbroerne, hvorfra der er et pragtfuldt udsyn over faldene, stiger man ombord i et gasdrevet tog. Første stop er de øvre fald, hvorfra vi bevæger os fra den ene åndeløst smukke udsigt til den anden. Ad trapperne nås bunden af faldene på en rundtur, der tager ca. 1 time. Næste stop er Djævlens Gab, hvor vi står af toget, og bevæger os ud over faldene og de 1100 meter frem til et kig direkte ned i de frådende vandmasser - lukt ned i gabet af djævlens malstrøm. Stedet får den besøgende til at forstå, hvor kraftfuld og overvældende naturen er, og larmen fra de brusende vandmasser overdøver enhver tanke om mennesket som andet end små brikker i naturen.

5 Tirsdag d. 1. november 2016 Transport Iguaçu - Rio Morgenmad efterfulgt af besøg ved vandfaldene. Efter check ud og opbevaring af bagagen på hotellet starter dagens udflugt. Først er der afgang med bus til det brasilianske besøgscenter, der ligger ved indgangen til parken. Herfra foregår transporten i andre busser til faldene og gangbroerne, der fører os på en ca. 1 km tur ud over faldene, hvor vi kan betragte dem fra nye vinkler. Fra enden af gangbroerne er der endnu et frygtindgydende møde med Djævlens Gab, men nu fra en anden vinkel. En eventuel helikoptertur giver den helt store oplevelse af Iguassu. Her ser man faldene i fugleperspektiv og får mulighed for at tage nogle fantastiske fotos. Det er muligt at booke en tur med denne helikopter, som har fire vinduespladser. Den cirkler over faldene i cirka syv minutter og man oplever de sande dimensioner af Brasiliens mest utrolige syn. Har man lyst er det muligt at besøge Itaipu dæmningen eller opleve vandfaldene fra fugleperspektiv i en helikopter (ikke inkluderet i rejsen). Fra Foz do Iguaçu flyver vi til Rio de Janeiro. Der er afrejse fra Foz Do Iguassu Airport med TAM til Rio de Janeiro. Flyet afgår kl. 15:57 og ankommer kl. 17:51.

6 WONCA WORLD CONFERENCE, RIO DE JANEIRO Tirsdag d. 1. november - lørdag d. 7.november 2016 Tirsdag d. 1. november 2016 For deltagere, der starter rejsen med konferencen Afrejse fra Skandinavien med fly til forbindelseslufthavn i Europa, hvorfra der flyves videre med TAM. Afrejse sidst på eftermiddagen, og ankomst den følgende dag i Rio, efter yderlige et flyskift i São Paulo. Ved ankomsten til Rio de Janeiro, og efter at have overstået formaliteterne i lufthavnen, bliver vi mødt af en guide. der sørger for transport til det valgte hotel (se nedenfor), hvor vi har fem overnatninger. The Grand Mercure Rio de Janeiro ligger lige ved Latinamerikas største konferencecenter; Riocentro. Alle værelserne er velindrettede med alt, hvad forretningsmennesket kan ønske sig, og hotellet har to restauranter. Her er naturligvis både fitness center og pool. Et glimerende hotel, hvis man skal til konference i Riocentro. Windsor Barra er et 5 stjernet forretningshotel beliggende lige ved Rios trendy Tijuca strand. Fra poolen på taget er der en enestående panoramaudsigt - som passende kan nydes med en cocktail fra poolbaren. På Barra er man tæt på både shopping, restauranter og stranden. Hotellet er Woncas officielle hotel. Windsor Marapendi byder på overnatning i Rio de Janeiro s livlige Barra da Tijuca-distriktet. Dette 5-stjernede hotel er ideelt beliggende ved stranden på den stilfulde Barra da Tijuca Beach, og 1 km fra Barra Shopping Mall. Rio de Janeiro - kaldes Den Vidunderlige By eller Cidade Maravilhosa. Brasilianerne siger selv, at det tog syv dage for Gud at skabe Verden, og at han på ottendedagen skabte Rio de Janeiro - og hvilket vidunderligt arbejde har han ikke udført!!! Beliggende ud til langstrakte strande, omgivet af bjerge med runde kvindelige former og beklædt med frodig jungle. Her imellem rejser byen sig mod himlen for at finde plads til alle os, som vil smage på paradiset.

7 Onsdag d. 2. november - Søndag d. 6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors. De videnskabelige og sociale programmer findes på kongressens hjemmeside. Ligeledes turene til alle Rios seværdigheder man bør finde tid til at opleve Rio sammen med de andre deltagere fra alverdens lande. Søndag d. 6. november 2016 Hjemrejse eller Post-Tour. Afrejse sidst på aftenen fra Rio de Janeiro og ankomst den følgende dag til den endelige destination i Skandinavien over middag mandag den 07.november.

8 POST TOUR TIL AMAZONAS Søndag d. 6. november 2016 Afrejse fra Rio til Manaus Afrejse Galeao International Airport med TAM til Manaus via São Paulo. Flyet afgår kl. 15:35 og ankommer kl. 22:29. Ved ankomsten til Manaus, og efter at have overstået de normale formaliteter i lufthavnen, vil der være transfer til hotel Tropical Manaus Eco Resort, hvor der overnattes to nætter. Hotel Tropical Manaus Vi bor to nætter på Hotel Tropical Manaus, som er et stort 5* hotel 18 km fra centrum af Manaus, som er vokset noget fra sin storhedstid. Hotellet, bygget i kolonistil, ligger lige ned til floden i en stor tropisk have og har alle fornødenheder: swimmingpool, bar, restauranter og butikker. I haven findes tillige en mini-zoo med dyr fra den omkringliggende jungle. Fra hotellets mole afgår alle turene ind i junglen. Manaus Der, hvor det klare mørke vand fra Rio Negro løber sammen med det mudrede gulgrumsede vand fra Rio Solimões og bliver til Amazonfloden, ved»vandenes Møde«, ligger millionbyen Manaus. Men ligesom vandene på pudsig vis løber ved siden af hinanden de første kilometer, så er Manaus nok Amazonas "hovedstad", men den er aldrig helt blevet en del af den omgivende jungle. Byen havde sin storhedstid under gummiboomet, hvor byen kom til penge, og for en kort stund solede den sig i de rigdomme, som gummien bragte til området. Efter at gummi ikke længere var et produkt, man kun kunne hente ud af Amazonas, tabte byen igen sin betydning for en stund, og alle forsøg på at genoplive byens status som en driftig handelsby ved f.eks. at gøre den til en udviklingszone har slået fejl. Det er i dag turisterne, der er byens ukronede konger, eftersom Manaus er indgangsport til junglen. Med afsæt i byen bliver turisterne dog sjældent længere end en kort byrundtur, på vej til stedets top attraktion, nemlig junglen der breder sig ud rundt omkring byen.

9 Mandag d. 7. november 2016 Hospitalsbesøg i Manaus Dagen er afsat til et besøg på et infektionshospital. Der kan blive tale om en donation per besøgende. Tirsdag d. 8. november 2016 Amazonas I dag går turen mod Amazonas jungle med afgang fra hotellet ca. kl. 9 fra Hotel Tropicals bro med henblik på en heldagstur til stedet, hvor de to floder mødes. Rio Solimões brune vand flyder sammen med det mørke vand fra floden Rio Negro. Frokosten vil blive indtaget på en flydende restaurant. Efter ankomst kl. 17 til EcoPark lodgen vil der blive budt på et glas juice fra en lokal frugt og derefter vil man blive anvist værelset. Der serveres aftensmad på lodgen inden det er tid til at gå til ro. Amazonas EcoPark Lodge Amazonas EcoPark Lodge er beliggende ca. en time fra Manaus på bredden af floden Taruma, som er en af bifloderne til Rio Negro. Det er det ideelle sted for dem, der ikke ønsker at rejse for langt ind i Amazonas junglen eller dem, der gerne vil opleve junglen uden at skulle undvære varmt vand, elektricitet og andre luksuriteter. Lodgen har sammenlagt ti kilometer junglesti, hvorfra gæsterne vil kunne opleve junglen, orkideer og kæmpe træer. Lodgen har 60 værelser og 20 bungalows, charmerende indrettet i en rustik indiansk stil, der har eget badeværelse og indgang. Der er en panoramisk bar, privat strand, fire naturlige pools og en indiansk inspireret restaurant, hvor man kan smage på de lokale retter. Amazonas Den oplevelse, det er at sejle på Amazonflodens vande, er en af de få unikke oplevelser i verden. Amazonfloden er ikke kun en mudret flod. Den begynder højt i Andesbjergene at foretage sin lange rejse til Atlanterhavet. Som en anakonda slange bugter den sig gennem Amazon-junglen, hvor flodbreddernes bevoksning veksler mellem uberørt regnskov og opdyrkede områder, som indianerne kun har til låns inden junglen igen tager over. Floden er Amazonas livsnerve og hovedfærdselsåren for alt, hvad der kommer til og fra junglen. Langs dens bredder sejler børn til skole i kanoer af udhulede træstammer, mens deres forældre fisker eller bringer deres varer til det nærmeste marked. Amazon-junglen bliver kaldt for verdens lunger og er verdens 5. største reserve af ferskvand. Der garanteres uanset årstid uforglemmelige oplevelser, når man rejser i den fortryllende junglenat. Der sejles med små både dybt ind i junglen for at lytte til de mystiske tropiske lyde, tage på udkig efter alligatorer eller for at fiske piratfisk. Man går ad junglestier ind i regnskoven, hvor en naturguide fortæller om de indfødtes brug af regnskovens planter eller hjælper med at udpege dyr og fortælle om deres liv.

10 Onsdag d. 9. november 2016 Amazonas program Morgenmad efterfulgt af en vandretur i den omkringliggende fauna. Frokost vil blive indtaget på lodgen og efter et lille hvil vil turen gå forbi de lokale Amazonas indbyggere, Caboclos, hvor der vil være mulighed for at fiske efter piratfisk. Aftensmaden vil blive efterfulgt af en aftentur, hvor programmet står på at observere alligatorer i floden. Overnatning på lodgen. Torsdag d. 10. november 2016 Transport Amazonas - Manaus - Afrejse Morgenmad og et besøg i Monkey Jungle, som er et regeringsstøttet rednings- og rehabiliteringscenter for aber. Der checkes ud af lodgen kl og der er transfer tilbage til Manaus. Ankomst ved middagstid til Hotel Tropicals bro, hvorfra der er transfer til lufthavnen med ankomst ca. kl Afrejse Manaus Airport med TAM om eftermiddagen til São Paulo med. Herfra er der videre forbindelse med TAM til enten London eller Frankfurt ankomst i København/Stockholm/Oslo først på aftenen den 11. nov.

11 PRISOVERSIGT Nedenstående priser er givet med forbehold for valuta kurser. USD/BRL/DKK. Konference prisen vil blive udspecificeret på faktura. Kun konference: Wonca World Conference of Family Doctors i Rio 01.november 07.november Fly Skandinavien Rio t/r 5 hotel overnatninger på konferencehotel, i delt dobbeltværelse med Buffet Breakfast Transfer lufthavn hotel t/r Bidrag til Rejsegarantifonden Pris pr. Delegeret: DKK ,- Pris pr. Ledsager i delt dobbeltværelse: DKK 9.930,- Pre-Tour til Vandfald + Konference 29.oktober 07.november Flybilletter Skandinavien Foz do Iguaçu - Rio t/r 5 overnatninger på konferencehotel, i delt dobbeltværelse med Buffet Breakfast Al transfer lufthavn hotel t/r 2 overnatninger på Hotel San Martin med morgenmad 2 udflugter inkl. skatter til de brasilianske og argentinske vandfald Bidrag til Rejsegarantifonden Pris pr. Delegeret: DKK ,- Pris pr. Ledsager i delt dobbeltværelse: DKK ,- Post-Tour til Amazonas + Konference 01.november 11.november Flybilletter Skandinavien Rio t/r 5 overnatninger på konferencehotel, i delt dobbeltværelse med Buffet Breakfast Al transfer lufthavn hotel t/r 2 nætter på Hotel Tropical Manaus med morgenmad 2 nætter på Amazon EcoPark Lodge med helpension og daglige udflugter Bidrag til Rejsegarantifonden Pris pr. Delegeret: DKK ,- Pris pr. Ledsager i delt dobbeltværelse: DKK ,-

12 Pre-Tour til Vandfald + Konference + Post-Tour til Amazonas 29.oktober 11.november Flybilletter Skandinavien Foz do Iguaçu - Rio - Manaus t/r 2 overnatninger på Hotel San Martin m. morgenmad 2 udflugter inkl. skatter til de brasilianske og argentinske fald. 5 hotel overnatninger på konferencehotel, i delt dobbeltværelse med Buffet Breakfast 2 nætter på Hotel Tropical Manaus med morgenmad 2 nætter på Amazon EcoPark Lodge med helpension og daglige udflugter Al transfer lufthavn hotel t/r. Bidrag til Rejsegarantifonden. Pris pr. Delegeret: DKK ,- Pris pr. Ledsager i delt dobbeltværelse: DKK ,-

13 TILMELDING Tilmelding er bindende* og skal ske skriftligt via tilmeldingsblanket på side 14. *Tilmelding bør ske snarest - men den er ikke bindende før der er fremsendt en faktura og denne er betalt. Betaling kan ske på følgende måder: Bankoverførsel Beløbet kan overføres direkte til vores konto i Danske Bank: reg. nr konto nr Betaling fra udlandet (en bank udenfor Danmark) Betaler I fra en bank udenfor Danmark, skal I bruge følgende informationer: Venligst indsæt jeres faktura nummer som identifikation Bank : Danske Bank Konto : Iban nr.: DK SWIFT: DABADKKK Kredit kort Der kan betales med kreditkort mod følgende satser: Danske debetkort, gebyr 1,15% Danske kreditkort, gebyr 1,15% Danske AMEXkort, gebyr 1,25% Udenlandske kreditkort, gebyr 2,50% Udenlandske AMEXkort, gebyr 3,75% Iflg. EU bestemmelser beregnes der 25% dansk moms af kreditkort gebyr foretaget med EU udstedte kreditkort.

14 TILMELDING 2016 Ja tak, jeg vil gerne med på rejsen til Brasilien Jeg vil gerne holdes underrettet om fremtidige kongresser via nyhedsbreve fra The Scandinavian Delegation of Family Physicians. Husk at oplyse adresse. Navn: Vigtigt at navn stemmer overens med navn i pas! Adresse: Postnummer: By: Land: Mobilnummer: Følgende rejser sammen med mig: Bemærk venligst, at navne skal være angivet, som de står i passet. Oplys venligst alder, hvis personen er et barn. Navn: Navn: Navn: Vi ønsker afrejse fra: (skriv byens navn) Ønsker at deltage på: Pre-Tour 29.Okt 01.nov Konference nov Post Tour 06.nov 11.nov (Deltager man kun i konferencen, så ligger turen fra 31.Okt 07.nov) Indkvartering i Enkeltværelse Dobbeltværelse (dobbeltseng) Dobbeltværelse (twin bed/separate senge) Ekstra opredning Depositum oplyses af vort rejsebureau. Jeg ønsker afbestillingsforsikring. Dækker indtil afrejsen ved akut opstået sygdom hos den rejsende eller nærmeste familie. Jeg ønsker at få tilsendt tilbud på rejseforsikring. Kan kun tilbydes deltagere med adresse i Danmark. Dato: Underskrift Sendes til: The Scandinavian Delegation of Family Physicians. Kogtvedvænget 9P, DK 5700 Svendborg. Mobil apelch@dadlnet.dk

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Brasilien og vandfald

Brasilien og vandfald Brasilien og vandfald Individuel rundrejse med engelsktalende lokalguider Rio de Janeiro, Foz do Iguaçu og Salvador de Bahia Pris fra KUN 17.100 kroner. Brasilien er et naturligt paradis. Landet, der både

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Viole tango 18R-531_V-01 Iguazúvandfaldene fra Buenos

Læs mere

Brasilien. FDI World Dental Association august 12. september 2010

Brasilien. FDI World Dental Association august 12. september 2010 Brasilien FDI World Dental Association 2010 28. august 12. september 2010 FDI kongressen afholdes i perioden 2.-5. september 2010, kongresbyen er Salvador. Før og efter kongressen er der en rundrejse i

Læs mere

chile, Argentina & Rio

chile, Argentina & Rio 22 dages luksusrejse chile, Argentina & Rio vin, bjerge, gletsjere, storby & vandfald santiago, mendoza, buenos aires, Uruguay, Patagonien, iguazú, rio de janeiro Indhold 01 Afgang fra Billund Kl. 14:45

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

INTERNATIONAL REJSEMEDICIN Rio de Janeiro & Amazonas i Brasilien

INTERNATIONAL REJSEMEDICIN Rio de Janeiro & Amazonas i Brasilien INTERNATIONAL REJSEMEDICIN Rio de Janeiro & Amazonas i Brasilien Afrejse 30. oktober 2012. Hjemkomst 10. november Dette års konference i Rejsemedicin finder sted i Brasilien. Oplev Manaus Amazonas hovedstad,

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

RACGP CONFERENCE FOR GENERAL PRACTICE MELBOURNE / 21.-23.september 2015

RACGP CONFERENCE FOR GENERAL PRACTICE MELBOURNE / 21.-23.september 2015 RACGP CONFERENCE FOR GENERAL PRACTICE MELBOURNE / 21.-23.september 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas

Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas Dette er et vaskeægte ekspeditionscruise i Amazonas! I den luksuriøse og bekvemme yacht, M/Y Tucano, sejler du op ad den mest uberørte af Amazonflodens

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014

PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 PROGRAM DANSK ORKIDE KLUB SYDAFRIKA 7. 21. SEPTEMBER 2014 Rejser man til Sydafrika, møder man en hel verden i ét land, som med sin utrolige variation og store gæstfrihed kan tilfredsstille selv den mest

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Oplevelsesrejse til Sydamerika med Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage Santiago - Punta Arenas

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner!

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! 16.11 23.11.2018 Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! Tag med Golfbreaks på en fantastisk lækker forkælelsesgolfrejse hvor der bliver mulighed for at se masser af golf og kvinderne

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019.

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. På denne rejse til England vil temaet være»antik og The«, hvor vi bor i byen Oxford, og her vil vi begynde vores rejse

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Rio de Janeiros storhed Det 7. naturvidunder Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos Aires Den danske Pampa Andesbjergenes naturscenerier 18

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo.

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo. Say Hueque Chile 557 San Telmo, Buenos Aires Tlf. +54 11 4307 2614 / 3451 juliana@sayhueque.com Say Hueque Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina.

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Alaska Railroad med tog gennem Alaska Alaska Railroad med tog gennem Alaska Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, Talkeetna Mountains, Denali National Park og Fairbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv, men ikke

Læs mere

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun 15 DAGES TUR - ØST MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR NYHED - Har du lyst til at prøve en tur til Thailand, som ingen andre rejsebureauer kan tilbyde og hvor man er tæt smut til Cambodias grænse og afslutning

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere