Aktuelt. Næste uge er lidt kortere end ellers. Fredag er skolefri og ugebrevet udkommer derfor torsdag i stedet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Næste uge er lidt kortere end ellers. Fredag er skolefri og ugebrevet udkommer derfor torsdag i stedet."

Transkript

1 Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Så er det atter ugebrevstid. Ind imellem er det som om tiden flyver af sted. Det må være fordi tiden går godt. Nu følger de seneste nyheder for denne uge. Vi skal lige sige ordentligt velkomme til 3 nye elever. Velkommen til Ida (3.kl) og Felix (7.kl.) som er flyttet til Gjerrild sammen med sine forældre. Ligeledes velkommen til Stine (5.kl) som bor sammen med sin mor i Hedegaard.. Vi er kommet godt i gang med de nye elever i vores tidlig SFO. Det har medført at vi har været nødsaget til at foretage et par små justeringer på vores skolebuskørsel. Længere inde i ugebrevet er den nye køreplan. De få elever der bliver berørt af ændringerne, er blevet orienteret. Næste uge er lidt kortere end ellers. Fredag er skolefri og ugebrevet udkommer derfor torsdag i stedet. Rengøring i den kommende periode varetages af: Lørdag den 12. april. Vibe 3 (Malene og Lars) Rasmus 5 (Hanne) Anika 6 (Hanne og Henrik) Sune 7 (Pia) David 8 (Aino) Kathrine 2 (Birgit og Kenn) Sofie 4 (Lotte og Henrik) Cecilie 8 (Dorthe) Oliver 6 (Kirstine og Jens) 18. april Betalt Rengøring.

2 Fredag den 25. april. Peter R 7 (Tina og Niels) Gloria 1 (Patrizia og Dante) Nicolai 2 (Dan) Nanna 7 (Linda) Philip bh kl (Helle og Hans) Christian 2 (Tina) Martin 3 (Lars) God weekend Bjarne Kristensen Busrute om morgenen - Hele året Ca. Kastbjerg 6.48 Skærvad 6.50 Bådsdal 6,56 Ørum 7.01 Ramten 7.05 Stenvad 7.10 Stenvad Hede 7.16 Åsbjergvej 7.19 Fjellerup v brugsen 7.21 Løgholmvej 7.25 Meilgaard 7.30 Bønnerup 7.38 Hemmed 7.45 Glesborg v. kirke 7.48 Rimsø 7.52 Sostrup 7.58 Gjerrild Bønnerup Friskole 8.00 Busrute om eftermiddagen Fra uge 1 til uge Ca. Gjerrild Bønnerup Friskole Sostrup Rimsø Glesborg Hemmed Bønnerup Mailgaard Løgholmvej Fjellerup v. brugsen Åsbjergvej Stenvad hede Stenvad Ramten Ørum Bådsdal Skærvad Kastbjerg Busrute om eftermiddagen Fra uge 33 til uge Ca. Gjerrild Bønnerup Friskole Sostrup Rimsø V. matrielgården/lunden Auto Kastbjerg Skærvad Bådsdal Ørum Ramten Stenvad Stenvad hede Åsbjergvej Fjellerup Løgholmvej Mailgaard Bønnerup Hemmed SFO.. Der er ikke så meget nyt fra Fritteren i denne uge. Vi har nydt det gode vejr, og været mere ude. Indenfor har det nye lokale været lidt af en magnet. Det er dejligt at have et ekstra fritterrum. Vi har fået lavet en masse træklodser, ca. 600, og de bliver flittigt brugt, både til at lave huse til bilerne med, men også til at lave høje tårne med. Der er vist også et par drenge der er blevet bygget inde. Det så i hvert fald sjovt ud.

3 Vores førskole-gruppe, som efter sigende hedder Indianerne, er i fuld gang med at finde deres plads på skolen. I fritteren ser det i hvert fald ikke ud som om, at de kun har været her i et par uger. Det er dejligt a se at de alle trives, og er med i de forskellige aktiviteter. Vi har et tilfælde af lussingsyge i fritteren. Det er ikke farligt, men hvis der er nogle mødre der er gravide kan der være en lille risiko for fostret, og man bør søge læge for at få konstateret om man har haft sygdommen. I kan læse mere om sygdommen her: Orientering om lussingesyge Børn med lussingsyge må komme i skole/daginstitution/dagpleje, når de er raske og leger med normal energi. Giv besked til skole/daginstitution/dagpleje, hvis jeres barn har lussingsyge. Lussingsyge ( Den 5. børnesygdom, Erythema infectiosum, infektion med Parvovirus B-19) er en mild virussygdom, der kan forløbe uden symptomer, eller give let sløjhed med en smule feber og hoste. Nogle dage efter kommer fintprikket, blegt udslæt, der på kinderne bliver til røde plamager. Hele sygdomsforløbet varer 3-5 dage. Lussingsyge smitter ved direkte og indirekte kontakt og gennem luften. Smitter mest de første sygedage, altså før udslættet fremkommer. Sygdommen bryder ud 1-2 uger efter smitten. 2/3 af voksne danskere har haft sygdommen og er hermed immune. Sygdommen går over igen uden behandling. Penicillin har ingen virkning. Det er hensigtsmæssigt med kontakt til egen læge for at fastslå diagnosen. Problemet med lussingsyge der jo ellers er så mild en sygdom er, at hvis en gravid der ikke selv tidligere har haft lussingsyge bliver smittet, kan sygdommen i sjældne tilfælde brede sig til fosteret. 10 % af de smittede fostre vil blive alvorligt syge, eventuelt medførende fosterdød. (Infektionen kan ikke give fostermisdannelser). Da lussingsyge-smitte ikke kan undgås i et skole/daginstitutions-miljø, bliver gravide, der ikke selv har haft lussingsyge, flyttet til arbejde uden børnekontakt eller fraværsmeldt i de perioder, hvor der er børn med lussingsyge. Har man som kvinde, der kunne påtænke graviditet, kontakt med børn, vil det være en fordel på forhånd at få konstateret, om man har haft lussingsyge eller ej. Det kan undersøges i en blodprøve. Kommunallæge Jørgen Falk Viborg 2007 Til sidst har jeg lovet at gøre børnehaveklassen opmærksom på, at Thea holder børnefødselsdag på torsdag fra kl. 14. Invitationerne var i taskerne i går (torsdag). Hilsen

4 Flemming Hej Indianere og jeres forældre (tidl. SFO) Det går forrygende. Malene og jeg tænker tit, hvornår begynder de at blive besværlige, men det er ikke sket endnu. De er søde ved hinanden, de gør hvad vi siger, og vi har ikke hævet stemmen eller skældt ud endnu. Amigo ( papegøjen) er med børnene hjemme på skift, det er meget spændende hver dag at høre hvad Amigo har oplevet og ikke mindst, hvem skal han med hjem i dag. Tak for de dejlige historier I skriver til os. I denne her uge har vi været på 2 ture. I Sostrup skov og helt oppe på slottet og se hvor Giullia bor. Tors. var vi på stranden i bus, og der blev fundet søstjerner i massevis. Nogle børn vil gerne have lektier for, "de går jo i skole" og kan allerede læse, ihvertfald både til hest og Amigo. Derfor vil de få lektier for til i næste uge; Hvor bor jeg. Adresse. vej, nr og by, kan de det i forvejen så gerne tlf nr. Hver dag viser jeg dem hvad dag og dato det er, og vi vil begynde at lære dem Klokken. Vi har taget en masse billeder, de hænger på opslagstavlen i klassen, men det tager forfærdelig lang tid at lave dem på papir og koster en masse penge, så derfor vil jeg gerne have jeres mail-adresser, så kan jeg sende dem til jer hjemmefra. Så venligst, skriv jeres barns og jeres navn og send en mail til mig: så sender jeg masser af billeder til jer. Næste uge vil vi også tage på ture, og lege på legeplads og lave forskellige indendørs aktiviteter. Kontakt os endelig hvis der er noget vi skal snakke om. Malene har ferie i næste uge, så Flemming er sammen med os hele ugen. Rigtig god weekend fra Malene og Sus ps: vi har fået et køleskab (tak for det) det står inde i klassen bag ved tavlen. Ugebrev UGE 16 mandag tirsdag onsdag torsdag fredag Dansk + Godtfred TEMADAG - fortsættelse fra sidste uges temadag Gymnastik + Dansk Godtfred + Dansk FRI Jeg har haft fri i næsten en uge, og det betyder selvfølgelig at der har været noget der har været anderledes end det plejer - også selvom jeg har lavet planlægning klar til vikaren. Det betyder igen at de havde lidt svært ved at høre efter da jeg atter viste mig i onsdags... så jeg snakkede lige med store bogstaver til dem og det hjalp så resten af dagen. Men torsdag valgte jeg at hverken Kathrine eller jeg skulle råbe højt, for at få ro. Det tog derfor næsten en time for dem at få styret sig selv så meget at vi kunne blive råbt op. Det snakkede vi så også om. Nemlig det at høre og se efter hvad de andre gør, selv at bruge hovedet til at tænke over hvad man/de nu skal o.s.v. Jeg var skrap og

5 fortalte at når de nu havde brugt så meget tid på ingenting så kunne de ikke også få frikvarter! UPS, det var ikke så sjovt igen (selvfølgelig fik de frikvarter, men senere end de plejer), og de arbejdede helt vildt godt resten af dagen. Nu gentager vi denne seance med at de selv skal tage lidt ansvar for at få ro og orden. Dette lyder meget negativt, men jeg skal lige hilse at sige at de trods alt har rykket sig meget, og de har det sjovt og fint med hinanden. De danner stadig nye bekendtskaber og leger gerne både piger og drenge - selvfølgelig nogen mere end andre, men dog alligevel. Nå men ellers skal jeg huske at sige at da jeg havde fri sidst i sidste uge, kom der intet ugebrev fra mig. Og det betød at der var flere der ikke havde deres gymnastiktøj med i onsdags og derfor fik de lov til selv at bestemme om de ville i bad. For tiden øver vi lytteøvelser, ved bl.a. at lave 20 spørgsmål til professoren. Jeg forsøger også at finde på nogle små dansk-lege, bl.a. som at skrive ord i skolegården, som skal tælles o.s.v. Når vi skriver i dagbøgerne (hvad vi gør næsten hver dag) forsøger vi at have helt ro. Men det er godt nok svært. Ikke fordi de er vilde, men fordi de bare er så gode til at hjælpe hinanden, så de kommer til at snakke lidt vel rigeligt. Meeeeen det kan der vidst ikke siges så meget til. Det er jo en force at have, at kunne hjælpe hinanden. I sidste uge arbejde de ikke så meget med eventyr som jeg gerne ville, så det fortsætter vi lidt med. God weekend Kathrine og Heidi S 1.klasse dansk I denne uge har jeg desværre haft en enkelt sygedag, men heldigvis fandt vikaren (Lene) på at lave lidt film-eventyr-analyse med dem. Det var vist vældigt spændende Derudover har vi øvet os i de 3 læsegrupper. Der er flere, som ikke kan finde deres dagbøger - hjælp lige med at kigge efter dem derhjemme! Her følger så tiderne til samtaler - jeg lavede lidt rav i den, fordi jeg ikke vidste Kim først kunne fra kl.15 onsdag - undskyld for det - håber alt nu er faldet i hak, og ellers må I jo bytte lidt eller sige til. Vi ses og god weekend! Trine TIRSDAG ONSDAG Kl.13.30: Jesper Kl.15: Freja 14: Sebastian 15.20: Mathias 14.30: Jeppe 15.40: Cecilie 15: Bjarke 16.00: Zacharias 15.30: Kasper 16.20: Tobias 16.00: Gloria 16.40: Niels Der er afsat 20 min. til hver samtale. Hullerne i tiderne tirsdag er fordi jeg har forsøgt at imødekomme jeres ønsker ultimativt, og ikke fordi dem tirsdag skal have længere tid end dem onsdag. 1. klasse matematik

6 Der er ikke meget at sige i denne uge, ud over at det igen kniber gevaldigt med at få lavet lektier. Jeg skriver op, når børnene ikke får dem lavet, og efter tre krydser ringer jeg til jer og informerer. Vh Kim 2. klasse dansk Vi er færdige med at LUS-e børnene, og har nu et godt grundlag at arbejde videre på med deres læsning. I bliver informeret nærmere om jeres barns LUS til skole-hjemsamtalerne, men der er ikke noget alarmerende. Det har nyttet at sætte fokus på læsning! Jeg har fortalt klassen, at vi skal arbejde med detektivemne efter emneugen. Det tror jeg, de glæder sig til. I hvert fald sidder der for tiden indtil flere solbrilleklædte personer med forstørrelsesglad, kikkert mm. i klassen I næste uge arbejder vi også med minisamfund på temadagen. Vil I slå et blik på kagelisten vi vandsmægter i klassens time for tiden. Vh Kim 2.klasse, matematik Vi bliver hængende i billede/mønster-temaet næste uge med inden temaugen. Så passer det med at vi starter på noget nyt - kursus 4 - efter temaugen. Det er dejligt også at være sammen med klassen om fredagen hvor vi arbejder med Josef-historien og sangene. Der er virkelig mange gode sangere i 2.klasse og de er ikke blege for at vise det God weekend! Trine Dansk 3. klasse Ganske kort i denne uge. Der er tider med hjem til samtaler i næste uge. På tirsdag er der temadag, hvor det er dansk, som er på skemaet. Elisabeth og jeg vil lave nogle forskellige værksteder, som eleverne kan vælge imellem. Mange hilsner og god weekend Anne Birthe 3. klasse matematik: Nu kan de alle sammen 8-tabellen. De bliver lidt stolte og meget glade, når de sådan har taget sig sammen og brugt den fornødne tid og indsats på at få det lært. Vi har nogle hyggelige og gode timer sammen, og tingene skrider planmæssigt fremad. Jeg glæder mig til at mødes med jer på tirsdag til elev- og forældresamtaler. God weekend Allan 3. klasse engelsk

7 Vi skal snart i gang med emnet Shopping, så hvis I har nogle tomme pakker, dåser, flasker, kartoner osv. vi kan bruge til dette, må de gerne medbringes. Vi kan ikke bruge noget, der ikke kan gøres ordentligt rent, for det strækker sig over en længere periode så det må altså ikke komme til at lugte. Vi har snakket meget om kroppen og jeg tror ordene for de forskellige dele er ved at sidde fast. I denne uge så vi også en film bl.a. om vilde dyr tingene blev gentaget rigtig mange gange, det snakkede vi også lidt om hvorfor. Hjælp dem lige med at checke om de får lavet lidt i Let s do it de fleste har sat kryds ved det, der skal laves. God weekend til jer alle. Anni 4.klasse, dansk Som nogen af jer måske har opdaget er vi gået i gang med at læse om de nordiske guder og det kan jeg love jer for passer børnene godt. I forvejen ved de en hel del om emnet og det gør det lettere for dem at diskutere de forskellige tekster. De allerfleste har nu været til samtaler og det er gået rigtig fint med det - tak for det alle sammen. Til sidst nævner jeg lige næste uges temadag. Dagen står i danskfagets tegn og der vil, sammen med 3.klasse, blive mulighed for at vælge imellem forskellige værksteder. Alle skal have pennalhuset og frilæsningsbogen med. God weekend, hilsen Elisabeth Matematik 4. klasse Der er lektier for til mandag. Det er side 88 i bogen. ("husker du"). Vi vil arbejde mere med division i næste uge. Tak for gode samtaler mange hilsner og god weekend Anne Birthe 4. klasse engelsk Vi har repeteret og arbejdet i Let s do it i denne uge. Fredag har vi fokus på alfabetet, det skal de lige have lidt mere styr på, men ellers har de generelt et rigtig godt ordforråd og er motiverede i undervisningen dejligt. Vi skal tilbage til bogen i næste uge, så der er det vigtigt, at de har både den og Let s do it med. God weekend til jer alle. Anni 5. klasse dansk og engelsk: Vi har i denne uge, ligesom alle de andre elever, udfyldt et spørgeskema på nettet vedr. elevernes vurdering af undervisningsmiljøet på skolen. I den situation kan jeg virkelig mærke, at de er blevet et år ældre siden sidst, vi gjorde det. - De har ingen problemer med at tjekke ind, læse og forstå spørgsmålene og få dem besvaret. Svarene kender de kun selv, da de hver især har haft deres kode at gå ind med. Alle disse anonyme besvarelser indgår så i en databehandling, så vi kan få et samlet indtryk af elevernes indtryk og oplevelse af undervisningsmiljøet på vores skole. Undersøgelsen er delt op på hhv. Lillegruppen, Mellemgruppen og Storegruppen. Den vil senere blive lagt ud på hjemmesiden. Mandag om godt en uge begynder projektugen. Vi har i år valgt at de skal have et fælles tema, nemlig: Energiformer. De kan arbejde selvstændigt, i par eller tremandsgrupper efter eget valg. I morgen tager vi igen på biblioteket i Ørum og har denne gang fokus på bøger omhandlende temaet for projektugen. Der kan lånes og bestilles. Jeg vil bestille relevant stof hjem fra Amtscenteret for

8 Undervisningsmidler. Skulle I på nogen måde kunne hjælpe ungerne med stof, viden eller besøgsmuligheder i marken, hører vi gerne fra jer. Vi har det godt, humøret er højt, og alle trives. God weekend Allan 6.klasse i dansk Ja, en halsbetændelse er ikke sådan at kimse af. I hvert fald har jeg været hjemme et par dage. Men klassen har fortsat med gysergenren uden for meget slingre i valsen. De har, selv om jeg ikke har været der, arbejdet godt - det kan jeg fornemme. Gysergenren vil vi afslutte næste uge. Så skal vi til at tænke på en projektuge med overskriften energiformer, som starter i uge 17 - altså ikke i næste uge men ugen efter. Klassen skal på biblioteket i den sammenhæng på torsdag. Noget vigtigt i den forbindelse er et sygesikringsbevis - altså hvis de i forvejen ikke har et lånerkort til Grenå Bibliotek. På mandag skal klassen have en læseprøve. Udover det skal de naturligvis have deres obligatoriske diktat, og vi skal se frem imod en spændende projektuge. God weekend Heidi Næste fællesmøde for ALLE 6.kl.forældre er: TIRSDAG d kl i klassen Tovholderne har inden mødet samlet deres gruppe for en mere detaljeret arbejdsfordeling. 7.klasse, dansk: Så er det blevet "hverdag" igen ovenpå konfirmation og Blå mandag. Tirsdag lavede klassen nogle rigtig fine collager om enten konfirmationen eller Blå mandag. De skal op og hænge på væggen i vores flotte nye klasselokale. I dag torsdag har vi så taget hul på reklamer. Det skal vi hygge os med de næste par uger, mest faste reklamer, men vi når nok også at snuse lidt til de levende. I løbet af næste uge vil jeg gerne have de sidste Læringsprofil-hæfter tilbage i udfyldt stand, så jeg kan få lavet en profil på klassen og den enkelte elev. God weekend, Lene 7. klasse - engelsk Først tillykke til alle som nu har overstået deres konfirmation, det lyder til at have været en rigtig god oplevelse. På mandag har de sidste det med om Scotland, så det kan hænges op, når vi får listerne op i klassen. Vi har taget hul på et nyt tema, nemlig Parents, så der er nok at snakke om. Der er alt andet end skolearbejdet i hovedet i øjeblikket, det er jo naturligt nok, for der sker meget for dem lige nu, men det er altså vigtigt at de kommer i gang med koncentrationen igen det snakkede vi om i denne uge. I næste uge glæder vi os til de nye møbler kommer hvis det går lidt ud over timerne, er det altså bare ærgerligt, for vi kan slet ikke vente på at få det helt på plads ;-) God weekend til jer alle!

9 Anni 7.klasse historie Vi er i dag gået i gang med den franske revolution og har i den anledning set filmen Marie Antoinette. Vi har brugt tysktimen til det og haft en dobbelt lektion historie, så næste gang tager vi en dobbelt time tysk det skal de elever som ikke har tysk lige huske for så har de jo fri der! God weekend, Kirsten 8./9. klasse - Dansk Først tak for sidst til alle jer, der var til forældremødet i tirsdags, det var dejligt at se jer og få vendt de ting, der rører sig. De fælles aftaler fra sidste møde, fortsætte uændret men det var en god snak om, hvad man gør, hvis det ikke lige er en klassefest I der ikke var der, kan jo høre hos nogle af de andre, hvis I vil opdateres. I dansk har vi taget hul på Folkeviserne og kæmper os igennem Ebbe Skammelsøn, der er både lang og svær, men mon ikke vi får styr på den med tiden. Nedenfor kan I se tiderne for samtalerne d. 23. april, de der ikke har fået en tid, må kontakte os, så vi kan få noget aftalt. God weekend til jer alle! Anni Samtaler i 8./9. klasse d. 23. april Laura Asbjørn Jesper Jeppe Rikke B Buster André Anne Louise Kristoffer Sofie 8./9. klasse temadag tirsdag Efter at have haft en spændende historie - temadag omkring forskellige konspirationsteorier, b a mordet på John F. Kennedy (afbrudt af lidt tandlæge undervisning og Kelds foredrag om narko), skal vi næste tirsdag på engelsk temadagen arbejde med historien om Forrest Gump. Vi skal læse tekstuddrag, se filmen og arbejde med forskellige problemstillinger omkring temaet.

10 God weekend, Kirsten Focus Tak for opmærksomheden ved min overtagelse af vores købmandsbutik i Gjerrild. Tak for gaverne, det overvældende store fremmøde ved receptionen og alle de varme lykønskninger. Arbejdstøjet kom hurtigt på igen, og vi er i fuld gang med den store udfordring og glæde det er at drive butik her. Vi glæder os til at betjene gamle og nye kunder med et smil og godt købmandskab. Har I gode ideer og forslag til sortiment hører vi gerne derom. På personalets og egne vegne Glade hilsner Lotte Købmand

11

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april.

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april. Uge 13 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommetider skal man vare sin

Læs mere

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet.

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter veloverstået påskeferie

Læs mere

Jeg har lovet bestyrelsen at sætte en annonce i ugebrevet. Den findes på sidste side.

Jeg har lovet bestyrelsen at sætte en annonce i ugebrevet. Den findes på sidste side. Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Denne temauge afsluttes uden fællestime.

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på skolen

Læs mere

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny.

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Julen nærmer sig med raske

Læs mere

Den sidste tid har været præget af afslutningsfester for både elever og forældre, så nu er vi klar til at sende eleverne på sommerferie.

Den sidste tid har været præget af afslutningsfester for både elever og forældre, så nu er vi klar til at sende eleverne på sommerferie. Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den sidste tid har været præget

Læs mere

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren.

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I det sidste nye Friskoleblad

Læs mere

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet.

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet. Uge 2 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt På tirsdag kører skolebussen

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tirsdag blev der afholdt generalforsamling

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 12. september 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 792 Næste uge: 15.september 16. september 17. september 19. september 20. september 4.kl. Børnetandpleje kl.9.00 Sex + samfund besøger 8.-

Læs mere

Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt

Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge er ugebrevet et

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre!

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre! UGEBREV nr. 1 uge 33 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Velkommen tilbage til det andet år i skolens historie. Vi havde en fin opstartsdag mandag, som endte med hyggelig fødselsdagsfest på terrassen

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Kære elever og forældre

Kære elever og forældre Velkommen til et nyt skoleår, velkommen tilbage efter sommerferien og velkommen til alle I nye elever. Håber det bliver et fantastik spændende og udfordrende skoleår, - håber I elever vil tage udfordringerne

Læs mere

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen.

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen. 1 Fredagsbrevet uge 12 Nyt fra ledelsen. Kære alle. Det er forår, og forår er højsæson for generalforsamlinger så vedhæftet finder I indkaldelse og dagsorden til årets ordinære generalforsamling torsdag

Læs mere

Jeg fik min første depression.

Jeg fik min første depression. Jeg fik min første depression. Det hele var for meget Gymnasiet, lektierne, fritidsjobbet, det sociale med familien og vennerne.. Allerede i starten af gymnasiet, havde jeg haft så mange nederlag, bogligt

Læs mere

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha Samlet bilag Logbog observationer Matematik v/britt Dato og tidspunkt: d. 7/10 2013, kl. 12:00-12:45 Observationer af Mathias Siger ikke så meget. Sidder stille og arbejder med sin siddemand. Skriver ned,

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

en historie om børns forventninger til skolen

en historie om børns forventninger til skolen Jytte Sidelmann en historie om børns forventninger til skolen Udgivet af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Gyldendal Kære Forældre Nu nærmer skolestarten sig for jeres barn, og forventningerne er

Læs mere

Bamse Polle i 3. klasse

Bamse Polle i 3. klasse 102 Bamse Polle i 3. klasse I elevhæftet er der historier, tegninger til historierne samt små opgaver til hver historie. Der er her i lærervejledningen forslag til et forældrebrev, (se s. 18) så man på

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere