Ledig stilling som. It-assistent - system- og netværksadministrator (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ledig stilling som. It-assistent - system- og netværksadministrator (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen"

Transkript

1 Ledig stilling som It-assistent - system- og netværksadministrator (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/15 Offentliggørelse Titel og funktion Generaldirektorat/tjeneste Ekstern It-assistent - system- og netværksadministrator GD ENER (BXL) ****** 1. VI ER Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder ("agenturet") er et organ i Den Europæiske Union ("EU"), som er oprettet ved forordning (EF) nr. 713/ og har været i drift siden Agenturet holder til i Ljubljana (Slovenien) og har en central funktion for liberaliseringen af EU's el- og naturgasmarkeder. Agenturet har til formål at bistå de nationale tilsynsmyndigheder i udøvelsen på EU-plan af de reguleringsopgaver, som de udfører i medlemsstaterne, og om nødvendigt koordinere deres indsats. I denne henseende skal agenturet: a) supplere og koordinere arbejdet i de nationale tilsynsmyndigheder b) deltage i fastlæggelsen af europæiske netværksforskrifter c) på visse betingelser træffe bindende individuelle afgørelser om vilkår og betingelser for adgang og driftssikkerhed for grænseoverskridende infrastruktur d) rådgive EU-institutionerne om el- og naturgasspørgsmål 1 Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 713/2009 af 13. juli 2009 (EUT L 211 af , s. 1).

2 e) overvåge det indre marked for el og naturgas og indberette sine resultater. De vigtigste områder, hvor agenturet fokuserer sine aktiviteter, er: støtte til integrationen af det europæiske marked: Dette sker hovedsagelig gennem udvikling af fælles netværk og markedsregler samt gennem koordinering af regionale initiativer, som er konkrete tiltag fra markedsdeltagerne til at arbejde i retning af større integration rådgivning af EU-institutionerne om de fælleseuropæiske spørgsmål på energiinfrastrukturområdet: Agenturet udsteder udtalelser om 10-års-planer for netværksudvikling med henblik på at sikre, at disse er i overensstemmelse med prioriteringerne på EU-plan overvågning af energimarkedet: Agenturet har en generel mission i form af markedsovervågning på EU-plan og har siden udgangen af 2011 haft et helt specifikt ansvar, når det gælder tilsyn med engroshandel med energi. Med forordning (EU) nr. 1227/2011 om integritet og gennemsigtighed på engrosenergimarkederne (REMIT) er der indført nye regler, der forbyder markedsmisbrug, som påvirker engrosenergimarkeder. I henhold til REMIT skal ACER indsamle både transaktionsdata og grundlæggende data, der er nødvendige for at overvåge engrosenergimarkederne i tæt samarbejde med nationale regulerende myndigheder med henblik på at afsløre og forhindre markedsmisbrug. Agenturet har i dag en stab på mere end 80 personer og et godkendt årligt budget på 15.8 mio. EUR i Agenturets interne struktur består af fire afdelinger (el, gas, markedsovervågning og administration) og direktørens kontor. Agenturet ligger i Ljubljana (Slovenien). 2. VI TILBYDER Agenturet søger en it-assistent - system- og netværksadministrator, som vil blive tilknyttet agenturets administrationsafdeling og rapportere til it-ressourcemedarbejderen - teamlederen. It-assistenten - system- og netværksadministratoren vil bl.a. have følgende arbejdsopgaver: installere, konfigurere, overvåge og administrere it-infrastruktur (servere, lagringsnetværk, virtualiseret miljø osv.) og tjenester, computersystemer, datanetværk og enheder i relation hertil (firewalls, switchere, routere, proxyer osv.) under tilsyn af it-ressourcemedarbejderen bistå med at styre projekter og forvalte relevante kontrahenter i forbindelse med den pågældendes ekspertise bidrage til organisationen og funktionen af it-teamets it-serviceledelse garantere sikkerheden af it-miljøet i samarbejde med den lokale informationssikkerhedsansvarlige

3 gennemføre backup-politik, katastrofeberedskabs- og arkiveringspolitikker og forbedre dem støtte de logistiske aspekter af ikt-relaterede aktiviteter (udarbejde ordrer, modtage leverancer osv.), vedligeholde ikt-registret bidrage til at udforme, udarbejde og anvende ikt-politikker, -procedurer og - retningslinjer, bidrage til at udarbejde tekniske specifikationer i forbindelse med indkøbsbehov bidrage til at etablere og vedligeholde kontorautomatiseringsmiljøer (installation af arbejdsstationer, printere, telefoner og andet perifert udstyr) bidrage til at tilvejebringe it-støtte til brugere. It-assistenten - system- og netværksadministratoren kan også have til opgave til tider at bistå inden for andre områder af agenturets arbejde, alt efter behov og prioriteter, som planlagt og defineret af lederen af administrationsafdelingen og it-ressourcemedarbejderen - teamlederen eller som fastlagt af direktøren. It-assistenten - system- og netværksadministratoren skal kunne fungere i en servicekultur og håndtere sager med fortrolighed og yderst professionel integritet samt være i stand til at vise gode sociale kompetencer og kommunikationsfærdigheder. Den pågældende forventes at være proaktiv, have holdånd, være god til at tackle stress, være fleksibel, være i stand til at prioritere og levere kvalitet og resultater med fokus på detaljer og engagement til at yde det bedste. 3. VI SØGER A) Udvælgelseskriterier Ansøgerne anses for at være berettigede til udvælgelsesfasen, hvis de inden ansøgningsfristens udløb opfylder følgende formelle kriterier: 1. have et uddannelsesniveau svarende til videregående uddannelse attesteret ved et eksamensbevis, når uddannelsens officielle varighed er mindst tre år; hvis uddannelsens varighed er under tre år, trækkes forskellen fra erhvervserfaringen eller have en uddannelse på gymnasieniveau attesteret ved et eksamensbevis, der giver adgang til videregående uddannelse, og mindst tre års relevant erhvervserfaring; hvis et sådant eksamensbevis accepteres som et alternativ, trækkes tre år fra erhvervserfaringen (Kun eksamensbeviser, der er udstedt i en EU-medlemsstat eller anerkendt af myndighederne i den pågældende medlemsstat som værende på tilsvarende niveau, tages i betragtning).

4 2. har et indgående kendskab til et af de officielle sprog i Den Europæiske Union2 og et tilfredsstillende kendskab til et andet af disse sprog (niveau B2), i det omfang det er nødvendigt for at fuldføre vedkommendes opgaver, 3. er statsborger i en af Den Europæiske Unions medlemsstater, 4. er berettiget til sine fulde borgerlige rettigheder, 5. har opfyldt eventuelle forpligtelser pålagt ved lov vedrørende militærtjeneste, 6. er fysisk egnet til at udføre de opgaver, som er knyttet til stillingen3. B) Udvælgelseskriterier Følgende kriterier vil blive taget i betragtning i forbindelse med udvælgelsen af ansøgere til denne stilling: Teknisk viden: 1. Relevante studier inden for it (informationsteknologi, computerteknologi eller lignende). 2. Mindst 3 (tre) års relevant erhvervserfaring 4, der er knyttet til de opgaver, der er anført i punkt Erfaring inden for et eller flere af følgende områder: - Windows Server 2012, Active Directory, GPO'er, File Server osv., Exchange Server 2013, virtualiseringsinfrastruktur (f.eks. VMware) - konfiguration og administration af TCP/IP-netværk, routere og switchere, firewalls (f.eks. Checkpoint), proxyer, mailsikkerhedssystemer osv. - lagringsnetværk og infrastruktur i relation hertil - gennemførelse af sikkerhed i en it-infrastruktur, backup-/gendannelsesteknologier og -processer - koordinering eller deltagelse i hele cyklussen af it-projekter (vedrørende itinfrastruktur og -tjenester), udarbejde relevante produkter osv. - forvaltning af eller samarbejde med eksterne kontrahenter i forbindelse med aktiviteter og opgaver vedrørende it-infrastruktur og -tjenester 4. Kendskab til: 2 Sprogene i EU er: bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, irsk, italiensk, kroatisk, lettisk, litauisk, maltesisk, nederlandsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk og ungarsk. 3 Inden ansættelsen skal en udvalgt ansøger undergå en lægeundersøgelse hos én af institutionens læger for at forvisse agenturet om, at vedkommende opfylder kravene i artikel 28, litra e), i EUs tjenestemandsvedtægt. 4 Erhvervserfaringen regnes først fra det tidspunkt, hvor ansøgeren opfylder kvalifikationskriteriet i punkt 3.A) 1. ovenfor. På et senere tidspunkt vil ansøgeren blive bedt om at fremlægge dokumentation, der bekræfter længden og omfanget af dennes erhvervserfaring.

5 - projektstyringsramme og - metoder - it-serviceledelsespraksis, -principper og -processer, f.eks. ITIL - udarbejdelse og gennemførelse af købsordrer, udarbejdelse af tekniske specifikationer i forbindelse med indkøbsbehov, udarbejdelse af dokumentation vedrørende it-politikker, -operationer, -procedurer osv. Kommunikation og andre personlige færdigheder: 5. Fremragende skriftlige og mundtlige færdigheder (niveau C25) i engelsk. 6. Særdeles gode organisatoriske og analytiske evner. 7. Erfaring med at arbejde i et internationalt miljø, der har at gøre med en meget bred vifte af projekter og interessenter. Ansøgerne opfordres til kort at forklare i motivationsbrevet, i hvilke stillinger de har erhvervet deres viden og erhvervserfaring inden for de nærmere angivne områder 4. UDVÆLGELSE OG UDNÆVNELSE En udvælgelseskomité vurderer ansøgningerne og udvælger de ansøgere, der opfylder kriterierne og bedst matcher udvælgelseskriterierne. Udvælgelseskomitéen vil bestræbe sig på at invitere mindst seks og højst otte ansøgere til en samtale og skriftlig prøve. Dette tal kan imidlertid forhøjes, såfremt der er flere ansøgere med en høj score, der deltager i udvælgelsesproceduren, eller reduceres, såfremt der er et begrænset antal kvalificerede ansøgere og/eller et begrænset antal ansøgere med en høj score, der deltager i udvælgelsesproceduren. Samtalen og prøven vil fokusere på følgende aspekter: Specifik viden og kompetencer i overensstemmelse med udvælgelseskriterierne i denne indkaldelse af interessetilkendegivelse. Generelle evner og sprogfærdigheder i det omfang, det er nødvendigt for at udføre opgaverne i overensstemmelse med artikel 12, stk. 2, litra e), i ansættelsesvilkårene for de øvrige ansatte (AØAF). Viden om EU-organernes og agenturets opbygning. Agenturet udarbejder en reserveliste over de mest egnede ansøgere. I overensstemmelse med direktørens beslutning 2014/006 vil de ansøgere, som består kompetenceudviklingsprøven og samtalen med mindst 70 %, blive optaget på reservelisten. Reservelisten er gældende frem til 31. december Dens gyldighed kan forlænges, hvis direktørens beslutter det. 5 Se sprogniveauer i den fælles europæiske referenceramme:

6 Alle ansøgere vil blive underrettet om resultatet af proceduren. 5. LIGE MULIGHEDER Agenturet følger en politik om lige muligheder og modtager og behandler ansøgninger uden at skelne på grund af køn, race, farve, etnisk eller social oprindelse, genetiske træk, sprog, religion, politisk eller anden overbevisning, tilhørsforhold til et nationalt mindretal, formueforhold, fødsel, handicap, alder eller seksuel orientering 6. ANSÆTTELSESVILKÅR Den valgte ansøger vil blive udpeget af direktøren som midlertidigt ansat i lønklasse AST3 i henhold til artikel 2, litra f), i ansættelsesvilkårene for de øvrige ansatte i Den Europæiske Union i en periode på fem år, som kan forlænges, såfremt det er i tjenestens interesse. Løn og sociale ydelser Personalets løn består af en grundløn, tillæg og andre ydelser. Afhængigt af den enkeltes personlige situation og oprindelseslandet kan den ansatte være berettiget til: udlandstillæg (16 % af grundlønnen), husstandstillæg, børnetilskud, uddannelsestillæg, førskoletillæg, bosættelsespenge, godtgørelse af flytteudgifter, indledende midlertidige dagpenge og andre ydelser. Lønnen er fritaget for national skat; i stedet betales der skat til EU i form af kildeskat. Lønklasse/løntrin Minimumskrav for indplacering på løntrin (krævet uddannelsesniveau + mindste antal års erfaring efter afsluttet uddannelse) Månedlig grundløn Månedlig nettoløn, inklusive særtillæg 6 AST3 løntrin 1 Videregående uddannelse af mindst tre års varighed attesteret ved et eksamensbevis eller uddannelse på gymnasieniveau attesteret ved et eksamensbevis, der giver adgang til videregående uddannelse, og mindst tre års relevant erhvervserfaring + op til ni års erhvervserfaring 3 507,10 EUR 3 419,13 EUR AST3 løntrin 2 Videregående uddannelse af mindst tre års varighed attesteret ved et eksamensbevis eller uddannelse på gymnasieniveau attesteret ved et eksamensbevis, der giver adgang til videregående uddannelse, og mindst tre års relevant erhvervserfaring + op til ni års erhvervserfaring 3 654,47 EUR 3 531,44 EUR Yderligere ydelser: 6 Skønnet nettoløn, dvs. fratrukket skat, justeringskoefficient (på nuværende tidspunkt 81,2 %) og social sikring og tillagt tillæggene (dette skøn er blevet beregnet med udlandstillæg, husstandstillæg og ét børnetilskud). Tillæg afhænger i alle tilfælde af ansøgerens personlige situation.

7 Den ansatte er berettiget til to dages årlig ferie pr. kalendermåned plus ekstra dage baseret på alder, lønklasse plus i givet fald 2½ dages ferie på hjemstedet og yderligere gennemsnitlig 19 dages ACER-ferie om året. EU-pensionsordning (efter 10 års tjeneste). Fælles EU-sygesikringsordning, ulykkes- og erhvervssygdomsforsikring, arbejdsløshedsog invaliditetstillæg og -forsikring og 7. BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER Agenturet sikrer, at dine personoplysninger behandles som krævet i forordning (EF) nr. 45/ om beskyttelse af personoplysninger. De oplysninger, som fremlægges under udvælgelsesprocessen, vil udelukkende blive brugt til dette formål. Retsgrundlaget findes i vedtægten for tjenestemænd i Den Europæiske Union og ansættelsesvilkårene for Unionens øvrige ansatte ("AØAF") og navnlig i artikel og i AØAF. Agenturet vil på sin side sikre, at ansøgernes personoplysninger behandles i overensstemmelse med forordning (EF) nr. 45/2001 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger i fællesskabsinstitutionerne og -organerne og om fri udveksling af sådanne oplysninger. Kun det af agenturets personale, der er direkte involveret i den pågældende udvælgelsesprocedure, har adgang til disse oplysninger. I nogle tilfælde kan en ekstern ekspert, der ligeledes er bundet af de samme databeskyttelsesprincipper, bistå agenturet i udvælgelsen af ansøgere. Når en ansøger udvælges til optagelse på reservelisten, lagres vedkommendes personoplysninger, så længe reservelisten er gældende, mens oplysningerne for ansøgere, der ikke rekrutteres, lagres i højst to år. Dokumenter vedrørende rekrutterede ansøgere opbevares i agentens personlige sagsmappe, som opbevares i indtil 10 år efter personens ansættelse ved agenturet er ophørt. Enhver part, der indsender personoplysninger til agenturet, har ret til at få aktindsigt i og foretage rettelser i disse oplysninger (efter ansøgningsfristens udløb begrænses rettelserne til identifikationsoplysninger). For at udøve disse rettigheder bedes du kontakte den databeskyttelsesansvarlige på DPO@acer.europa.eu. Du kan endvidere til enhver tid rette henvendelse til Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse. 8. ANSØGNINGSPROCEDURE 7 Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 45/2001 af 18. december 2000 (EUT L 8 af , s. 1).

8 For at ansøgningerne er gyldige, skal ansøgere indsende: et detaljeret CV i det europæiske CV-format på engelsk et motivationsbrev (højst 1 side) på engelsk, der forklarer, i hvilke stillinger, vedkommende har erhvervet sin viden og erhvervserfaring inden for de angivne områder i afsnit 2 i dette stillingsopslag. Ufuldstændige ansøgninger vil ikke blive taget i betragtning. Sammen med ansøgningen opfordres ansøgerne endvidere til i CV'et at angive navne og kontaktoplysninger på mindst to af de seneste faglige referencer (helst direkte overordnede uden personlige forbindelse), der kan kontaktes med henblik på en udtalelse. Ansøgninger sendes via til SELECTIONS-ACER @acer.europa.eu med angivelse af referencenummeret på stillingsopslaget. Bilag (i form af f.eks. bekræftede kopier af uddannelsesbeviser/eksamensbeviser, anbefalinger, dokumentation for erfaring mv.) skal ikke indsendes på nuværende tidspunkt, men først senere, når eller hvis der anmodes herom. For at lette udvælgelsesarbejdet vil al kommunikation med ansøgerne vedrørende den ledige stilling foregå på engelsk. Ansøgerne bør under ingen omstændigheder kontakte udvælgelseskomitéen, hverken direkte eller indirekte, vedrørende denne ansættelsesprocedure. Den myndighed, der er bemyndiget til at indgå en kontrakt, forbeholder sig ret til at diskvalificere enhver ansøger, der ser bort fra dette. Ansøgninger sendes via senest den 24. juli 2016 (kl , Ljubljana-tid). Hvis det på noget tidspunkt i proceduren konstateres, at nogen af de oplysninger, en ansøger har givet, er forkerte, vil den pågældende ansøger blive diskvalificeret. Yderligere oplysninger om udvælgelsesproceduren findes i vejledningen for ansøgere på agenturets websted: ACER.aspx 9. KLAGER I henhold til artikel 90, stk. 2, i vedtægten for tjenestemænd i Den Europæiske Union og ansættelsesvilkårene for Unionens øvrige ansatte kan en ansøger indsende en klage over en retsakt, der berører den pågældende negativt. Klagen skal indgives inden for 3 måneder fra datoen for meddelelsen til følgende adresse: Human Resources Officer Agency for the Cooperation of Energy Regulators (ACER) Trg republike Ljubljana Slovenia

9 Såfremt klagen afvises i henhold til artikel 270 i traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde og artikel 91 i vedtægten for tjenestemænd i Den Europæiske Union og ansættelsesvilkårene for Unionens øvrige ansatte, kan en ansøger anmode om en retslig prøvelse af retsakten. Appellen skal indgives inden for 3 måneder fra datoen for meddelelsen til følgende adresse: The European Union Civil Service Tribunal Boulevard Konrad Adenauer L-2925 Luxembourg Luxembourg Enhver unionsborger eller enhver fysisk eller juridisk person med bopæl eller hjemsted i en medlemsstat kan indgive en klage over fejl eller forsømmelser i henhold til artikel 228, stk. 1, traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde. Klagen skal indgives inden for to år efter at man har fået kendskab til de kendsgerninger, hvorpå klagen er baseret, til følgende adresse: The European Ombudsman 1, Avenue du President Robert Schuman - BP 403 F Valenciennes Cedex France Bemærk, at klager til Den Europæiske Ombudsmand ikke suspenderer perioden, nævnt i artikel 90 og 91 i vedtægten for tjenestemænd i Den Europæiske Union og ansættelsesvilkårene for Unionens øvrige ansatte, til indgivelse af en klage i henhold til artikel 270 i traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde.

Offentliggørelse GD ENER (BXL) Generaldirektorat/tjeneste ****** 1. VI ER

Offentliggørelse GD ENER (BXL) Generaldirektorat/tjeneste ****** 1. VI ER Ledig stilling som økonomiassistent (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER) REF.: ACER/2016/17 Offentliggørelse Titel og funktion

Læs mere

Stillingsopslag med henblik på oprettelse af en reserveliste for

Stillingsopslag med henblik på oprettelse af en reserveliste for Stillingsopslag med henblik på oprettelse af en reserveliste for Regnskabs- og budgetmedarbejder (lønklasse AD8) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder

Læs mere

Ledig stilling som. It-ekspert. i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/08 ******

Ledig stilling som. It-ekspert. i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/08 ****** Ledig stilling som it-ekspert i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/08 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Generaldirektorat/tjeneste Ekstern It-ekspert GD ENER

Læs mere

Ledig stilling som. HR-assistent (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen. i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder

Ledig stilling som. HR-assistent (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen. i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder Ledig stilling som HR-assistent (lønklasse AST3) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/14 Offentliggørelse Titel og funktion Generaldirektorat/tjeneste

Læs mere

Meddelelse om ledig stilling som. HR-medarbejder (lønklasse AD5) i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.

Meddelelse om ledig stilling som. HR-medarbejder (lønklasse AD5) i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF. Meddelelse om ledig stilling som HR-medarbejder (lønklasse AD5) i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2016/06 Offentliggørelse Titel og funktion Generaldirektorat/tjeneste

Læs mere

IT-servicemedarbejder

IT-servicemedarbejder Stillingsopslag med henblik på oprettelse af en reserveliste til stillingen som IT-servicemedarbejder (kontraktansat, ansættelsesgruppe IV) i administrationsafdelingen i Agenturet for Samarbejde mellem

Læs mere

Indkaldelse af interessetilkendegivelse om etablering af en reserveliste til stillingen som. HR-medarbejder (lønklasse AD7)

Indkaldelse af interessetilkendegivelse om etablering af en reserveliste til stillingen som. HR-medarbejder (lønklasse AD7) Indkaldelse af interessetilkendegivelse om etablering af en reserveliste til stillingen som HR-medarbejder (lønklasse AD7) i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder REF.: ACER/2015/09

Læs mere

Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist) til praktikantprogrammet i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER)

Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist) til praktikantprogrammet i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER) Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist) til praktikantprogrammet i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER) REFERENCE: ACER/TRAINEE/2017/OC 1. VI ER Agenturet for

Læs mere

CDT-AD5-2019/07 FINSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING:

CDT-AD5-2019/07 FINSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: Luxembourg, 27/09/2019 REF.: CDT-AD5-2019/07 FINSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: OVERSÆTTELSE Sektionen for finsk-ugriske, baltiske og slaviske sprog 1 TJENESTESTED: LUXEMBOURG Oversættelsescentret

Læs mere

CDT-AD5-2019/02 FRANSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: OVERSÆTTELSE Sektionen for romanske sprog og middelhavssprog TJENESTESTED:

CDT-AD5-2019/02 FRANSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: OVERSÆTTELSE Sektionen for romanske sprog og middelhavssprog TJENESTESTED: Luxembourg, 12/06/2019 REF.: CDT-AD5-2019/02 FRANSK OVERSÆTTER LØNKLASSE: AD 5 AFDELING: OVERSÆTTELSE Sektionen for romanske sprog og middelhavssprog TJENESTESTED: LUXEMBOURG Oversættelsescentret for Den

Læs mere

REF.: EASO/2018/SNE/003

REF.: EASO/2018/SNE/003 Indkaldelse af interessetilkendegivelser med henblik på ansættelse af en udstationeret national ekspert (SNE) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/SNE/003 Publikation: Ekstern Funktionsbetegnelse:

Læs mere

REF.: EASO/2018/SNE/004

REF.: EASO/2018/SNE/004 Indkaldelse af interessetilkendegivelser med henblik på ansættelse af en udstationeret national ekspert i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/SNE/004 Offentliggørelse: Ekstern Stillingsbetegnelse:

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004 Stillingsbetegnelse Senior juridisk medarbejder Kontrakttype Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe / lønklasse AD

Læs mere

REF.: EASO/2018/SNE/002

REF.: EASO/2018/SNE/002 Indkaldelse af interessetilkendegivelser med henblik på ansættelse af en udstationeret national ekspert (SNE) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/SNE/002 Offentliggørelse: Ekstern

Læs mere

Ledig stilling som medarbejder med ansvar for operationer - ekstern dimension (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som medarbejder med ansvar for operationer - ekstern dimension (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som medarbejder med ansvar for operationer - ekstern dimension (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/004 Offentliggørelse Ekstern Funktionsbetegnelse

Læs mere

Ledig stilling som administrativ assistent (statistik) (midlertidigt ansat, AST2) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som administrativ assistent (statistik) (midlertidigt ansat, AST2) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som administrativ assistent (statistik) (midlertidigt ansat, AST2) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/017 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Administrativ

Læs mere

Ledig stilling som kommunikationsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som kommunikationsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som kommunikationsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/003 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Kommunikationsmedarbejder

Læs mere

Ledig stilling som leder af Enheden for Operationer (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som leder af Enheden for Operationer (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som leder af Enheden for Operationer (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/001 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Leder af Enheden

Læs mere

Ledig stilling som indkøbsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 6) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/021

Ledig stilling som indkøbsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 6) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/021 Ledig stilling som indkøbsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 6) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/021 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Indkøbsmedarbejder 1. HVEM

Læs mere

Ledig stilling som informationsmedarbejder - COI (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som informationsmedarbejder - COI (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som informationsmedarbejder - COI (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/006 Offentliggørelse Ekstern Funktionsbetegnelse Informationsmedarbejder

Læs mere

Ledig stilling som assistent for almindelige anliggender (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som assistent for almindelige anliggender (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som assistent for almindelige anliggender (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/010 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Assistent for

Læs mere

Ledig stilling som leder af Afdelingen for Asylstøtte (DAS) (midlertidigt ansat, AD 12) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af Afdelingen for Asylstøtte (DAS) (midlertidigt ansat, AD 12) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af Afdelingen for Asylstøtte (DAS) (midlertidigt ansat, AD 12) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/010 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Leder

Læs mere

Ledig stilling som databeskyttelsesansvarlig (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som databeskyttelsesansvarlig (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som databeskyttelsesansvarlig (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/018 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Databeskyttelsesansvarlig

Læs mere

Ledig stilling som aktivassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/008

Ledig stilling som aktivassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/008 Ledig stilling som aktivassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/008 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Aktivassistent 1. HVEM ER VI? Det

Læs mere

Ledig stilling som kommunikationsassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/009

Ledig stilling som kommunikationsassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/009 Ledig stilling som kommunikationsassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/009 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Kommunikationsassistent 1.

Læs mere

Ledig stilling som asylstøttemedarbejder Dublin (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som asylstøttemedarbejder Dublin (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som asylstøttemedarbejder Dublin (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/035 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Asylstøttemedarbejder

Læs mere

Ledig stilling som leder af Afdelingen for operationer (DOP) (midlertidigt ansat, AD 12) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af Afdelingen for operationer (DOP) (midlertidigt ansat, AD 12) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af Afdelingen for operationer (DOP) (midlertidigt ansat, AD 12) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/009 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Leder

Læs mere

EFCA TA AD ADMINISTRATOR AF PROGRAMMER OG BISTAND

EFCA TA AD ADMINISTRATOR AF PROGRAMMER OG BISTAND ANSÆTTELSE EU-FISKERIKONTROLAGENTURET EFCA ER ET EU-ORGAN, SOM BLEV OPRETTET I 2005, OG SOM SKAL TILRETTELÆGGE DEN OPERATIVE KOORDINERING AF MEDLEMSSTATERNES FISKERIKONTROL OG -INSPEKTION OG BISTÅ DEM

Læs mere

Ledig stilling som leder af Enheden for Planlægning og Evaluering (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af Enheden for Planlægning og Evaluering (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af Enheden for Planlægning og Evaluering (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/005 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern

Læs mere

Ledig stilling som logistikmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/008

Ledig stilling som logistikmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/008 Ledig stilling som logistikmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/008 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Logistikmedarbejder 1. HVEM

Læs mere

Ledig stilling som leder af Enheden for Information og Analyse (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af Enheden for Information og Analyse (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af Enheden for Information og Analyse (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/011 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Leder

Læs mere

STILLINGSOPSLAG LEDER AF ENHEDEN FOR FACILITETSFORVALTING REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8

STILLINGSOPSLAG LEDER AF ENHEDEN FOR FACILITETSFORVALTING REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Dato: 30.1.2017 ESMA/2017/VAC4/AD8 STILLINGSOPSLAG LEDER AF ENHEDEN FOR FACILITETSFORVALTING (M/K) REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Kontrakttype Midlertidigt ansat 1 Ansættelsesgruppe og AD 8 lønklasse Kontraktens

Læs mere

Ledig stilling som sikkerhedsassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/007

Ledig stilling som sikkerhedsassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/007 Ledig stilling som sikkerhedsassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/007 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Sikkerhedsassistent 1. HVEM ER

Læs mere

Ledig stilling som planlægningsmedarbejder (AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/006

Ledig stilling som planlægningsmedarbejder (AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/006 Ledig stilling som planlægningsmedarbejder (AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) 1. HVEM ER VI? REF.: EASO/2017/TA/006 Offentliggørelse Ekstern Funktionsbetegnelse Planlægningsmedarbejder Det

Læs mere

Ledig stilling som støttemedarbejder for den administrerende direktør (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som støttemedarbejder for den administrerende direktør (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som støttemedarbejder for den administrerende direktør (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/033 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern

Læs mere

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 VICECHEF FOR ENHEDEN FOR EU- FARVANDE OG NORDATLANTEN

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 VICECHEF FOR ENHEDEN FOR EU- FARVANDE OG NORDATLANTEN ANSÆTTELSE EU-FISKERIKONTROLAGENTURET EFCA ER ET EU-ORGAN, SOM BLEV OPRETTET I 2005, OG SOM SKAL TILRETTELÆGGE DEN OPERATIVE KOORDINERING AF MEDLEMSSTATERNES FISKERIKONTROL OG -INSPEKTION OG BISTÅ DEM

Læs mere

Ledig stilling som leder af sektionen for løn og rettigheder (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af sektionen for løn og rettigheder (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af sektionen for løn og rettigheder (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/031 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Leder

Læs mere

UDVÆLGELSE Af MIDLERTIDIGT ANSAT TIL GENERALDIREKTORATET FOR BUDGET

UDVÆLGELSE Af MIDLERTIDIGT ANSAT TIL GENERALDIREKTORATET FOR BUDGET COM/TA/BUDG.R4/14/AD5 UDVÆLGELSE Af MIDLERTIDIGT ANSAT TIL GENERALDIREKTORATET FOR BUDGET Kommissionen afholder en udvælgelsesprocedure med henblik på at besætte en administratorstilling i Generaldirektoratet

Læs mere

Ledig stilling som civilsamfundsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som civilsamfundsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som civilsamfundsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/009 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Civilsamfundsmedarbejder

Læs mere

Ledig stilling som ledende informationsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som ledende informationsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som ledende informationsmedarbejder (midlertidigt ansat, AD7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/019 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Ledende informationsmedarbejder

Læs mere

Ledig stilling som kommunikationsmedarbejder (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som kommunikationsmedarbejder (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som kommunikationsmedarbejder (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/011 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Kommunikationsmedarbejder

Læs mere

Ledig stilling som leder af Afdelingen for operationer (DOP) (midlertidigt ansat, AD 12) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af Afdelingen for operationer (DOP) (midlertidigt ansat, AD 12) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af Afdelingen for operationer (DOP) (midlertidigt ansat, AD 12) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/026 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Leder

Læs mere

Ledig stilling som administrativ assistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/CA/003

Ledig stilling som administrativ assistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/CA/003 Ledig stilling som administrativ assistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/CA/003 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Administrativ assistent 1.

Læs mere

Ledig stilling som ledende planlægningsmedarbejder (AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/007

Ledig stilling som ledende planlægningsmedarbejder (AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/007 Ledig stilling som ledende planlægningsmedarbejder (AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/007 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Ledende planlægningsmedarbejder 1.

Læs mere

Ledig stilling som leder af Asylstøtteenheden (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som leder af Asylstøtteenheden (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som leder af Asylstøtteenheden (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/012 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Leder af Asylstøtteenheden

Læs mere

Ledig stilling som leder af Enheden for kommunikation og interessenter (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af Enheden for kommunikation og interessenter (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af Enheden for kommunikation og interessenter (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/025 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse interessenter

Læs mere

EFCA/TA/AST4/1803 KOORDINATOR AF KONTROLOPERATIONER

EFCA/TA/AST4/1803 KOORDINATOR AF KONTROLOPERATIONER ANSÆTTELSE EU-FISKERIKONTROLAGENTURET EFCA ER ET EU-ORGAN, SOM BLEV OPRETTET I 2005, OG SOM SKAL TILRETTELÆGGE DEN OPERATIVE KOORDINERING AF MEDLEMSSTATERNES FISKERIKONTROL OG -INSPEKTION OG BISTÅ DEM

Læs mere

Ledig stilling som indkøbsassistent (midlertidigt ansat, AST3) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/014

Ledig stilling som indkøbsassistent (midlertidigt ansat, AST3) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/014 Ledig stilling som indkøbsassistent (midlertidigt ansat, AST3) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/014 OFFENTLIGGØRELSE Stillingsbetegnelse Ekstern Indkøbsassistent 1. HVEM ER VI?

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/013. Leder af sektionen for løn og rettigheder

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/013. Leder af sektionen for løn og rettigheder Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/013 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Leder af sektionen for løn og rettigheder Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe

Læs mere

STILLINGSOPSLAG LEDER AF ERHVERVSAFDELINGEN REF.: ESMA/2018/VAC1/AD11

STILLINGSOPSLAG LEDER AF ERHVERVSAFDELINGEN REF.: ESMA/2018/VAC1/AD11 Dato: 5.2.2018 ESMA/2018/VAC1/AD11 STILLINGSOPSLAG LEDER AF ERHVERVSAFDELINGEN (M/K) REF.: ESMA/2018/VAC1/AD11 Kontrakttype Midlertidigt ansat 1 Ansættelsesgruppe og AD11 lønklasse Kontraktens varighed

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Informations- og analysemedarbejder Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe/lønklasse

Læs mere

Ledig stilling som leder af Enheden for Planlægning og Evaluering (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af Enheden for Planlægning og Evaluering (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af Enheden for Planlægning og Evaluering (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern

Læs mere

Ledig stilling som uddannelsesmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som uddannelsesmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som uddannelsesmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/008 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Uddannelsesmedarbejder

Læs mere

Ledig stilling som dataanalysemedarbejder (kontraktansat, FG IV) på Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/006

Ledig stilling som dataanalysemedarbejder (kontraktansat, FG IV) på Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/006 Ledig stilling som dataanalysemedarbejder (kontraktansat, FG IV) på Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/CA/006 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Dataanalysemedarbejder 1.

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/020

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/020 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/020 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Politikmedarbejder Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 6 1. HVEM

Læs mere

Ledig stilling som leder af enheden for menneskelige ressourcer (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af enheden for menneskelige ressourcer (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af enheden for menneskelige ressourcer (midlertidigt ansat, AD 10) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/016 Offentliggørelse Ekstern Funktionsbetegnelse

Læs mere

Ledig stilling som ledende økonomi-/budgetmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som ledende økonomi-/budgetmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som ledende økonomi-/budgetmedarbejder (midlertidigt ansat, AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/020 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Ledende økonomi-/budgetmedarbejder

Læs mere

STILLINGSOPSLAG. CPVO iværksætter en indkaldelse af interessetilkendegivelser med henblik på at oprette en reserveliste.

STILLINGSOPSLAG. CPVO iværksætter en indkaldelse af interessetilkendegivelser med henblik på at oprette en reserveliste. STILLINGSOPSLAG Reference: Ledig stilling: Udvælgelsesprocedure med henblik på ansættelse i stilling som kommunikationsmedarbejder i lønklasse AD6 1. CPVO EF-Sortsmyndigheden (CPVO) er et uafhængigt EU-agentur,

Læs mere

EFCA TA AD PROJEKTLEDER PÅ OMRÅDET FOR CHARTRING AF KAPACITETER

EFCA TA AD PROJEKTLEDER PÅ OMRÅDET FOR CHARTRING AF KAPACITETER ANSÆTTELSE EU-FISKERIKONTROLAGENTURET EFCA ER ET EU-ORGAN, SOM BLEV OPRETTET I 2005, OG SOM SKAL TILRETTELÆGGE DEN OPERATIVE KOORDINERING AF MEDLEMSSTATERNES FISKERIKONTROL OG -INSPEKTION OG BISTÅ DEM

Læs mere

Ledig stilling som informationsmedarbejder Dataanalyse (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som informationsmedarbejder Dataanalyse (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som informationsmedarbejder Dataanalyse (midlertidigt ansat, AD 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/002 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Informationsmedarbejder

Læs mere

REF.: EASO/2017/TA/016

REF.: EASO/2017/TA/016 Ledig stilling som chef for ansættelsessektionen (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/016 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Chef for ansættelsessektionen

Læs mere

Ledig stilling som HR-assistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/002

Ledig stilling som HR-assistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/002 Ledig stilling som HR-assistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/002 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern HR-assistent 1. HVEM ER VI? Det Europæiske

Læs mere

UDVÆLGELSESPROCEDURE FOR MIDLERTIDIGT ANSATTE I GENERALDIREKTORATET FOR INDRE ANLIGGENDER

UDVÆLGELSESPROCEDURE FOR MIDLERTIDIGT ANSATTE I GENERALDIREKTORATET FOR INDRE ANLIGGENDER COM/TA/HOME/13/AD8 UDVÆLGELSESPROCEDURE FOR MIDLERTIDIGT ANSATTE I GENERALDIREKTORATET FOR INDRE ANLIGGENDER Kommissionen er ved at tilrettelægge afholdelsen af en udvælgelsesprocedure for at oprette en

Læs mere

Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist)

Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist) Indkaldelse af interessetilkendegivelse (ingen frist) for udstationerede nationale eksperter i Agenturet for Samarbejde mellem Energireguleringsmyndigheder (ACER) REFERENCE: ACER/SNE/2017/OC 1. HVEM ER

Læs mere

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD) Det Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med Sygdomme Ledig stilling som seniorekspert i i støtteenheden for overvågning og reaktion (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD) Interesserede opfordres til at

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/001

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/001 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/001 Funktionsbetegnelse Kontrakttype Sektionsleder (Italien/Grækenland) Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe/lønklasse

Læs mere

Ledig stilling som rapporteringsmedarbejder (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/003

Ledig stilling som rapporteringsmedarbejder (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/003 Ledig stilling som rapporteringsmedarbejder (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/003 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Rapporteringsmedarbejder

Læs mere

ECB-PUBLIC. 1. Indledning

ECB-PUBLIC. 1. Indledning Indkaldelse af interessetilkendegivelser vedrørende eksterne eksperter med henblik på udnævnelse af en suppleant til Det Administrative Klagenævn i Den Europæiske Centralbank (Frankfurt am Main, Tyskland)

Læs mere

UDVÆLGELSE AF MIDLERTIDIGT ANSATTE TIL GENERALDIREKTORATET FOR ENERGI

UDVÆLGELSE AF MIDLERTIDIGT ANSATTE TIL GENERALDIREKTORATET FOR ENERGI COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS UDVÆLGELSE AF MIDLERTIDIGT ANSATTE TIL GENERALDIREKTORATET FOR ENERGI Europa-Kommissionen organiserer en ekstern udvælgelsesprocedure med henblik på at besætte stillingen

Læs mere

Ledig stilling som leder af sikkerhedssektionen (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som leder af sikkerhedssektionen (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som leder af sikkerhedssektionen (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/010 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Leder af sikkerhedssektionen

Læs mere

Ledig stilling som leder af IKT-afdelingen Projekter og kontrakter (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som leder af IKT-afdelingen Projekter og kontrakter (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som leder af IKT-afdelingen Projekter og kontrakter (midlertidigt ansat, AD 8) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/020 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern

Læs mere

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE. Juridisk specialist (M/K)

STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE. Juridisk specialist (M/K) STILLINGSOPSLAG MED HENBLIK PÅ OPRETTELSE AF EN RESERVELISTE Stillingsbetegnelse Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 6 Kontrakttype Reference Ansøgningsfrist Tjenestested Juridisk specialist (M/K) Midlertidigt

Læs mere

Ledig stilling som Field Officer (midlertidigt ansat, AD 6) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015

Ledig stilling som Field Officer (midlertidigt ansat, AD 6) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015 Ledig stilling som Field Officer (midlertidigt ansat, AD 6) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern Field Officer 1. HVEM ER VI? Det

Læs mere

Ledig stilling som ledende medarbejder (domstole og retsinstanser) (midlertidigt ansat, AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som ledende medarbejder (domstole og retsinstanser) (midlertidigt ansat, AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som ledende medarbejder (domstole og retsinstanser) (midlertidigt ansat, AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/011 Offentliggørelse Funktionsbetegnelse Ekstern

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/008

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/008 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/008 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Uddannelsesmedarbejder Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 6 1. HVEM

Læs mere

Ledig stilling som kommunikationsmedarbejder - Overvågning af sociale medier - (kontraktansat, FG IV) på Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO)

Ledig stilling som kommunikationsmedarbejder - Overvågning af sociale medier - (kontraktansat, FG IV) på Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) Ledig stilling som kommunikationsmedarbejder - Overvågning af sociale medier - (kontraktansat, FG IV) på Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/001 Offentliggørelse Ekstern Funktionsbetegnelse

Læs mere

(ECDC/AD/2016/SRS-HEP)

(ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Det Europæiske Center for Forebyggelse af og Kontrol med Sygdomme Ledig stilling som seniorekspert i hepatitis i støtteenheden for overvågning og reaktion (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Interesserede opfordres

Læs mere

Ledig stilling som sikkerhedsassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/CA/002

Ledig stilling som sikkerhedsassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/CA/002 Ledig stilling som sikkerhedsassistent (kontraktansat, FG III) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/CA/002 OFFENTLIGGØRELSE Funktionsbetegnelse Ekstern Sikkerhedsassistent 1. HVEM ER

Læs mere

Ledig stilling som ledende medarbejder administrativ støtte (midlertidigt ansat, AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som ledende medarbejder administrativ støtte (midlertidigt ansat, AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som ledende medarbejder administrativ støtte (midlertidigt ansat, AD 7) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/034 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Ledende

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/016

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/016 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/016 Stillingsbetegnelse Medarbejder med ansvar for operationer - genbosætning Kontrakttype Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe

Læs mere

MEDDELELSE OM LEDIG STILLING ECA/2015/JUR. 2 stillinger som jurist - lønklasse AD 8 - AD 9 Den Juridiske Tjeneste - Formandens kontor

MEDDELELSE OM LEDIG STILLING ECA/2015/JUR. 2 stillinger som jurist - lønklasse AD 8 - AD 9 Den Juridiske Tjeneste - Formandens kontor Menneskelige ressourcer Ansættelse og karriereudvikling MEDDELELSE OM LEDIG STILLING ECA/2015/JUR 2 stillinger som jurist - lønklasse AD 8 - AD 9 Den Juridiske Tjeneste - Formandens kontor HVEM ER VI?

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/023

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/023 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/023 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Kommunikationsassistent Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe/lønklasse AST 4 1.

Læs mere

Ledig stilling som medarbejder med ansvar for COI-portalen (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som medarbejder med ansvar for COI-portalen (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som medarbejder med ansvar for COI-portalen (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/CA/004 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Medarbejder

Læs mere

Indkaldelse af interessetilkendegivelser. Team leder. (Midlertidig ansat lønklasse AD 6) Ref. BEREC/2017/08

Indkaldelse af interessetilkendegivelser. Team leder. (Midlertidig ansat lønklasse AD 6) Ref. BEREC/2017/08 Indkaldelse af interessetilkendegivelser Team leder (Midlertidig ansat lønklasse AD 6) Ref. BEREC/2017/08 Ansøgninger til oprettelse af en reserveliste til stillingen som Team leder på BERECkontoret modtages.

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/016

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/016 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/016 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Leder af økonomi- og indkøbsenheden Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe Ansættelsesgruppe

Læs mere

STILLINGSOPSLAG POLITIKMEDARBEJDER (MARKEDSPROFIL) REF.: ESMA/2016/VAC25/AD5

STILLINGSOPSLAG POLITIKMEDARBEJDER (MARKEDSPROFIL) REF.: ESMA/2016/VAC25/AD5 Dato: 5.10.2016 ESMA/2016/VAC25/AD5 STILLINGSOPSLAG POLITIKMEDARBEJDER (MARKEDSPROFIL) (M/K) REF.: ESMA/2016/VAC25/AD5 Kontrakttype Midlertidigt ansat 1 Ansættelsesgruppe og lønklasse AD5 Kontraktens varighed

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/026

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/026 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/026 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Juridisk ansvarlig Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe/lønklasse AD 6 1. HVEM

Læs mere

Ledig stilling som IKT-assistent (midlertidigt ansat, AST 4) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/012

Ledig stilling som IKT-assistent (midlertidigt ansat, AST 4) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/012 Ledig stilling som IKT-assistent (midlertidigt ansat, AST 4) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/012 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern IKT-assistent 1. HVEM ER VI? Det

Læs mere

Ledig stilling som redaktør (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/004.

Ledig stilling som redaktør (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/004. Ledig stilling som redaktør (kontraktansat, FG IV) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/CA/004 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Redaktør 1. HVEM ER VI? Det Europæiske Asylstøttekontor

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/018

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/018 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/018 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Leder af enheden for informations- og kommunikationsteknologi (ICTU) Midlertidigt

Læs mere

Ledig stilling som administrativ assistent (midlertidigt ansat, AST1) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som administrativ assistent (midlertidigt ansat, AST1) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som administrativ assistent (midlertidigt ansat, AST1) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/021 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Administrativ assistent

Læs mere

(Øvrige meddelelser) ADMINISTRATIVE PROCEDURER REVISIONSRETTEN STILLINGSOPSLAG ECA/2018/1. Én (1) direktørstilling Revision

(Øvrige meddelelser) ADMINISTRATIVE PROCEDURER REVISIONSRETTEN STILLINGSOPSLAG ECA/2018/1. Én (1) direktørstilling Revision 6.3.2018 DA Den Europæiske Unions Tidende C 84 A/1 V (Øvrige meddelelser) ADMINISTRATIVE PROCEDURER REVISIONSRETTEN STILLINGSOPSLAG ECA/2018/1 Én (1) direktørstilling Revision (Ansættelsesgruppe AD, lønklasse

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/010

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/010 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/010 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Ledende informationsmedarbejder - COI Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe og lønklasse

Læs mere

Ledig stilling som ikt-medarbejder (kontraktansat, FG IV) på Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/CA/005

Ledig stilling som ikt-medarbejder (kontraktansat, FG IV) på Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/CA/005 Ledig stilling som ikt-medarbejder (kontraktansat, FG IV) på Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/CA/005 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Ikt-medarbejder 1. HVEM ER VI? Det

Læs mere

Ledig stilling som informationsassistent - IDS (midlertidigt ansat, AST 4) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som informationsassistent - IDS (midlertidigt ansat, AST 4) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som informationsassistent - IDS (midlertidigt ansat, AST 4) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/023 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Informationsassistent

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/003

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/003 Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2019/TA/003 Stillingsbetegnelse Kontrakttype Administrativ assistent Midlertidigt ansat Ansættelsesgruppe/lønklasse AST 1 1.

Læs mere

(Øvrige) ADMINISTRATIVE PROCEDURER EUROPA-KOMMISSIONEN. Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse. Der søges en assisterende tilsynsførende

(Øvrige) ADMINISTRATIVE PROCEDURER EUROPA-KOMMISSIONEN. Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse. Der søges en assisterende tilsynsførende 28.5.2014 DA Den Europæiske Unions Tidende C 163 A/1 V (Øvrige) ADMINISTRATIVE PROCEDURER EUROPA-KOMMISSIONEN Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse Der søges en assisterende tilsynsførende

Læs mere

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/003. Sektionsleder (asylsamarbejde/asylprocesser)

Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/003. Sektionsleder (asylsamarbejde/asylprocesser) Eksternt stillingsopslag i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2018/TA/003 Funktionsbetegnelse Kontrakttype Ansættelsesgruppe / lønklasse Sektionsleder (asylsamarbejde/asylprocesser) Midlertidigt

Læs mere

1. Indledning. 2. ECB og Det Administrative Klagenævn

1. Indledning. 2. ECB og Det Administrative Klagenævn Indkaldelse af interessetilkendegivelser vedrørende eksterne eksperter med henblik på udnævnelse af et medlem af Det Administrative Klagenævn i Den Europæiske Centralbank (Frankfurt am Main, Tyskland)

Læs mere

Ledig stilling som assistent for afdelingslederen (midlertidigt ansat, AST 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.

Ledig stilling som assistent for afdelingslederen (midlertidigt ansat, AST 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF. Ledig stilling som assistent for afdelingslederen (midlertidigt ansat, AST 5) i Det Europæiske Asylstøttekontor (EASO) REF.: EASO/2017/TA/027 Offentliggørelse Stillingsbetegnelse Ekstern Assistent for

Læs mere