Så er det altså jul igen, det lar sig ikke skjule. sang vi i min barndom, da den sang var ny. Ja, det er advents- og juletid, og vi glæder os.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Så er det altså jul igen, det lar sig ikke skjule. sang vi i min barndom, da den sang var ny. Ja, det er advents- og juletid, og vi glæder os."

Transkript

1 K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 5 D e c e m b e r

2 ADVENT. Så er det altså jul igen, det lar sig ikke skjule. sang vi i min barndom, da den sang var ny. Ja, det er advents- og juletid, og vi glæder os. Vi håber, at dette december nummer af Langå-Torup Kirkeblad vil bidrage til, at alle i sognene kan fi nde arrangementer, der holder netop deres december-traditioner i hævd. Adventstiden byder på mange blandede aktiviteter: Koncert, børnegudstjenester, musikgudstjenester, bankospil der er lidt af hvert, så mon ikke også der er noget for enhver smag.. Og 1. søndag i advent sker der noget, som kun sker hver 4. år: De to nye menighedsråd har første arbejdsdag, og de afgående medlemmer får fri efter lang og tro tjeneste. Præsentation af de nye råd følger i januarfebruar kirkebladet. Men der skal allerede nu lyde en TAK til dem, der går af og et VELKOMMEN til de nye medlemmer. Anna-Christine Elming.

3 INDSAMLINGER I KIRKERNE JULEAFTEN. Juleaften samler vi penge ind i begge kirker, så hvis du vil støtte formålet, så husk at tage lidt mønter med. Det glemmer man nemt, for det koster jo ellers ikke noget at gå i kirke. I LANGÅ samles der ind til KFUKs Sociale arbejde, og vores bidrag er mærket til Reden i København. I TORUP samles der ind til KIRKENS KORSHÆR. Begge modtagere af vores bidrag gør et kæmpe arbejde for socialt udsatte, for hvem varmestuer og væresteder har større betydning end man lige aner, når man selv har sit på det tørre. TAK til alle, der kan afse lidt penge.

4 Bankospil i Sognegården lørdag den 3. december Vi starter med Bankospillet kl og slutter kl Der vil være mange fi ne gevinster og 3 præmier i hvert spil. Måske er du heldig at vinde nogle fi ne præmier. Der er mulighed for at spise frokost - Der kan købes lune frikadeller m/tilbehør - kaffe/te - hjemmebagt brød og æbleskiver. Priserne vil være som i gamle dage. Salgsbod: Her kan man købe hjemmelavede ting. Marmelade, syltede rødbeder, hjemmebagt brød og kager, syede/strikkede ting, dekorationer og kranse/gran buketter til kirkegården. Der vil være Amerikansk Lotteri med mange fi ne gevinster. Der er en del frivillige her i Langå, som er godt i gang med at lave ting til dette arrangement. Skulle du ligge inde med nogle hjemmelavede ting eller gevinster, vil vi gerne modtage det. Det kan bruges til gevinster eller sælges i boden. Det kan afl everes i Sognegården fredag eftermiddag den 2. december efter kl. 14. eller du kan rette henvendelse til. Anne Marie Munk, Wahlsvej 4, Langå. Tlf: Mona Boesen, Hostrupvej 35, Langå. Tlf:

5 Danmission - Fremtidsbørn: Er en organisation der arbejder for fattige børn og unge i Afrika, Asien og Mellemøsten. Når du støtter børnene, hjælper du dem til en bedre fremtid. Vores bidrag støtter børn og unges familier og lokalsamfundets udvikling, hvor det kommer børnene til gavn. 16 årige Siima fra Tanzania har oplevet vigtigheden af at hjælpe hinanden. Danmissionen støtter Siima - så hun kan gå i skole. Selvom skolen tager meget af hendes tid, må hun hver dag hente vand og hjælpe med madlavningen. Først om aftenen, når dagens pligter er overstået, har hun tid til at lave lektier. Med drømme om en videregående uddannelse og en bedre fremtid holder Siima håbet højt, selvom hverdagen er barsk. Når Danmission Fremtidsbørn yder hjælp til Siimas skolegang, hjælper de også hendes familie, fordi en god uddannelse er en investering i hele familiens fremtid. Din hjælp kan gøre en forskel for mange mennesker. Du er velkommen i Sognegården, til at spille BANKO - spil, gøre et godt køb eller spise frokost.

6 JULEKON CERT TIRSDAG DEN 6. DECEMBER KL Der er måske nogle, der tænker: Kan de da ikke fi nde på andet til julekoncerten i Langå Menighedsråd? Jo, det kunne vi nok godt. Men spørgsmålet er, om vi kunne fi nde noget BEDRE, end koncert med RANDERS KAMMERORKESTER. Det tror vi ikke. Det er nu 4. år vi har julekoncert i samarbejde med LANGÅ KONCERTFORENING. Og vi er overbevist om, at det igen i år bliver en god oplevelse. Randers Kammerorkester er Danmarks eneste permanente, professionelle kammerorkester. Det spiller hvert år omkring 100 koncerter af forskellig art i Randers og omegn og også ude omkring i resten af landet. Menighedsrådet byder på et lille glas efter koncerten.... Og der er, som altid, fri entre.

7 3. SØNDAG I ADVENT, DEN 11. DECEMBER - ER DE 9 LÆSNINGERS DAG. Langå kl / Torup kl De 9 læsninger er en tradition vi har lånt fra England. Gennem 9 bibeltekster fortælles der om skabelse, syndefald, Guds udvælgelse og frelse. I år medvirker både Juniorkoret og kirkekoret i LANGÅ, - juniorkoret indleder gudstjenesten med at gå Luciaoptog. Korene har gode sange på programmet, og der vil også være fællessalmer på programmet. Malene Rohden leder korene. I TORUP medvirker kirkekoret og de 9 læsninger forløber nogenlunde som i Langå. Og måske får vi også et Luciaoptog i Torup? Byens børn er ganske vist ved at blive store, men hvem siger, at et Lucia optog ikke kan bestå af teenagere? I hvert fald er det sikkert, at menighedsrådet byder på gløgg og knas efter gudstjenesten.

8 JULEGUDSTJENESTER FOR DE MINDSTE OG DERES VOKSNE ONSDAG DEN 14. DECEMBER KL FOR DE 0-3 ÅRIGE TORSDAG DEN 15. DECEMBER KL FOR DE 3-6 ÅRIGE ONSDAG skal vi opleve den blå, blå nattehimmel over Betlehem, - der er mange stjerner på. Vi mødes i stalden, hvor Jesusbarnet bliver lagt i krybben. Når ledestjernen viser sig, skal vi hjælpe hinanden med at fi nde barnet og bagefter får vi englene til at fl yve rundt og fortælle, at et barn er født. Vi skal se, høre og føle juleevangeliet. TORSDAG: Kom og se: Der er engle i luften, der er hyrder på marken, der er en stor stjerne over en stald, - alting er anderledes den nat, end alle andre nætter. Hvad er det der sker? Husk: Vi er så glade for, at børnene pynter juletræerne i kirken. Så medbring juletræspynt, både onsdag og torsdag, så vore juletræer kan blive lige så fl otte, som de plejer at være. Hilsen alle os i Langå kirke.

9 FÆLLESSPISNING VED NY TÅRSTIDE. Nytårstaflet finder sted ONSDAG D. 4. JANUAR KL Hvad vi får serveret er altid en overraskelse men vi er aldrig blevet skuffet. Det er fantastisk, at vores køkkenhold kan blive ved at fi nde på, og i det hele taget kan lave mad til så mange i Sognegårdens lille køkken. Vi er imponerede og taknemmelige. Efter middagen skal vi høre Jørgen Bloch fortælle om Vilhelm Birkedal, der blev den direkte anledning til den folkekirkelige ordning med valg- og frimenigheder. Husk tilmelding: på ace@km.dk eller på eller på kupon herunder, som afl everes i våbenhuset senest den 24. december. Det koster 30 kr. for maden og drikkevarer kan købes til særdeles rimelige priser. Pengene betales, når vi ses i Sognegården den 4. januar Tilmelding til fællesspisning den 4. januar: Navn: antal: Adresse: Afl everes senest den 24. december.

10 JULEHJÆL P Sidste år forsøgte vi at etablere julehjælp i Langå og Torup sogne. Det blev en overvældende succes der kom rigtig mange store og gode poser til mad-banken. Skænket af glade givere og modtaget af glade ansøgere. Så vi følger op på ideen igen i år, og opretter en mad-bank, hvor dem, der har overskud kan købe lidt mere ind, end de selv skal bruge af madvarer, der kan holde sig uden for køl. Det kan være kartofl er på glas, rødkål, mandler og nødder, slik, kaffe, te, sodavand, grødris, chokolade osv. alt, der ikke kræver køleskab for at holde sig. I år har jeg tilsagn fra en sponsor, der vil betale for frisk frugt og en fl æskesteg, så det bliver købt lige før uddelingen. Foto: Vibeke Skov Det man vil forære til madbanken kan man aflevere i Præstegården Gydevej 1, eller i Annekset, Ulstrupvej 30 fra den 5. december til den 18. december. Tak til alle, der kan bidrage.

11 ANSØGNING: Ansøgning om del i madbankens aktiver sendes til undertegnede, og jeg skal have den senest den 16. december Den skal indeholde oplysninger om: *Ansøgers navn og adresse *Husstandens størrelse *Navn og alder på børn under 12 år *KORT begrundelse for, hvorfor man søger Uddeling vil fi nde sted omkring den december. Bedste hilsener Anna-Christine Elming Gydevej Langå Mail: ace@km.dk

12 D A G P L E J E B Ø R N E N E S B Æ N K V E D P R Æ S T E D A M M E N B L E V I N D V I E T P Å B E H Ø R I G V I S. Torsdag den 6. oktober indviede vi bænken ved branddammen. Den røde snor blev klippet af Billie, og bagefter var der saftevand til børnene og kaffe til de voksne. Og vindruerne blev spist af alle med god appetit. Der har længe været snak om, at der kunne stå en bænk, hvor folk kunne tage sig et hvil, men det blev ved snakken, indtil en af dagplejerne sagde, at de manglede en bænk at sidde på, når de havde madpakker med på tur. Og her ved branddammen var et godt sted, for her kunne børnene sidde og kigge på lastbiler.

13 Nu er bænken der, og under receptionen kom op til fl ere imponerende lastbiler og en traktor og ja, det optager de små. Også at hoppe fra kanten af branddamsmuren og ned på græsset, når man ikke længere vil sidde til bords. Vi håber, at bænken må have lov til at står i fred for hærværk og blive til ren fornøjelse og ikke ærgrelser. PS: Andre end dagplejebørnene må også gerne sidde der og kigge efter lastbiler.

14 Kirkelige handlinger: LANGÅ: Døbte: Laura Elisabeth Smedegaard Hansen, den 13. august Olivia Rytter Kristensen, den 14. august Magne Bundgaard Skøtt Nansen, den 28. august Alfred Kragh Hjortby, den 18. september Elias Pannerup, den 25. september Laura Amorsen Kempel, den 25. september Josefi ne Kragh Iversen, den 25. september Holly Hansen, den 2. oktober Viede: Stine Møller Kjær og Flemming Hoe Kristensen, den 27. august Laura Skjøtt Skipper og Emil Pagter Højfeldt, den 27. august Bisatte/Begravede: Bodil Fisker, den 13. august Gert Nielsen, den 18. august Kirstine Karoline Jensen, den 2. september Ole Mortensen, den 9. september Vibeke Nielsen, den 21. september. TORUP: Ingen kirkelige handlinger i Torup.

15 LEDIGE STILLINGER JOB ANNONCE: TIL FOLKEKIRKENS NØDSHJÆLPS SOGNEINDSAMLING I MARTS 2017 SØGES: INDSAMLINGSLEDERE Vores to trofaste indsamlingsledere, Anne Marie Munk og Mona Boesen, har efter 8 år på posten valgt at søge nye udfordringer på de frivilliges mangfoldige jobmarked. Derfor søges en eller to personer til at overtage denne vigtige post. Det skulle være nogenlunde nemt at komme ind i jobbet Anne Marie og Mona har haft overordentlig godt styr på det hele, så en hurtig indføring i mappen med ruterne og fremgangsmåden med at tælle pengene op, - så er du/i klar til jobbet. Menighedsrådet er behjælpelig med at fi nde indsamlere. Løn: 0 kr. uanset anciennitet og kvalifi kationer. Men du får en god oplevelse og gør et yderst vigtigt arbejde, som du kan leve højt på længe. Ansøgning: Behøver du ikke at skrive du melder dig bare hos sognepræsten. Gerne først i januar Bonusordning: Folkekirkens nødhjælp afholder nogle rigtig gode INFO aftener for indsamlingslederne i Randers og omegn. Her får man både gode tip til at afvikle selve indsamlingsdagen og et foredrag fra et af verdens brændpunkter. Skriv / ring til Anna-Christine Elming, ace@km.dk /

16 N Y T T A G P Å K A P E L L E T Det godt 100 år gamle kapel ved Langå kirke, har gennem de senere år trængt til et nyt tag. Det gamle tegltag var af en type, der jævnligt skulle understryges for at holde sne og vand ude. Nu kommer der undertag på med tagpap og nye røde teglsten. Det er tømrer fra tømrer og snedkerfi rmaet Børge Jacobsen i Hjorthede, som udføre arbejdet. Da jeg så til dem torsdag den 15. sept. klokken 10.30, skinnede solen fra en skyfri himmel og temperaturen var over 25 grader. De to svedige mænd måtte lige ned et øjeblik, for at få sig en tår vand, på bænken i skyggen af varebilen. Niels Drescher Pedersen

17 U L S T R U P V E J 2 6 Nu har der været stille på Ulstrupvej i sommerferien, og den megen regn som kom i august, var årsag til at der ikke var aktivitet på grunden. Onsdag, torsdag og fredag i uge 37 kom der så gang i arbejdet igen. Hegnet blev fjernet onsdag, og grunden jævnet. Fredag eftermiddag var der ligefrem kø, for at komme ind på grunden med muldjord. Der har rigtig været gang i håndværkerne ved Langå kirke den sidste tid. Tømrerne fra Børge Jacobsen har udskiftet taget på kapellet. Kapellet er over 100 år gamle og tømreren mente, at det var de oprindelige røde teglsten, som de tog af, og lagde nye teglsten model gammel dansk på. Der blev også sat undertag op, murværket i gavlene blev repareret, og nye tagrender med nedløb blev monteret. Da tømrerne havde pakket bilen klokken 10.00, og var klar til at køre, mødte en ny håndværker op. Det var Carsten D. Poulsen fra CDP Freelance, som havde fået arbejdet med tilså Ulstrupvej 26 med græs. Før græsset kunne sås, skulle der jævnes lidt ud på mulden og samles lidt sten rødder og andre ting, som kom til syne ved arbejdet. Sidst på eftermiddagen var grunden klar, solen brød frem, og Carsten fi k sået græs. Det bliver helt sikkert flot. Niels Drescher Pedersen

18 AFSKEDSRECEPTION FORKIRKESANGER ELLEN VITTRUP SØNDAG DEN 15. JANUAR KL I TORUP KIRKE. Kirkesanger Ellen Vittrup har efter 15 års tro tjeneste som kirkesanger i Torup kirke valgt at synge sidste gang som kirkesanger nytårsaftens dag. Men den dag er ikke så egnet til reception, så vi venter til den 15. januar. Her vil vi tage afsked med Ellen, som ikke alene har passet sit job som sanger forbilledligt, men også påtaget sig alverdens andre opgaver; juniorkonfi rmander, store konfi rmander, spillet på Kildevang og afl øst ved orglet utallige gange. Ellen fortjener stor TAK og en værdig afsked med Torup sogn, - vi håber at se mange til receptionen. Venlig hilsen Torup Menighedsråd. GUDSTJENESTER PÅ KILDEVANG: 30. november kl , Børge Jensen 24. december kl , Anna-Christine Elming. 11. januar kl , Børge Jensen.

19 LANGÅ MENIGHEDSRÅD Formand: Poul Jørgensen Kildevej Langå Tlf: Kirkeværge: Ernst Nielsen Søvej 23B 8870 Langå Tlf: Kasserer: Dorte Bruus LandboMidtØst Trigevej 20, Søften 8382 Hinnerup Langå Kirkegård: Kirkegårdsleder: Jørn Krath Nielsen Ulstrupvej 30 Tlf: Træffes på kontoret mellem kl Mandage fri. Organist og korleder: Ingen for tiden Tlf: (Annekset) Kirkeblad udgives af: Langå & Torup Menighedsråd Ansvarshavende: Bettina Bunch Lauout: Bettina Bunch Foto: Niels Drescher Pedersen Trykning af kirkeblad: Hvid Grafisk, Mediehuset Niels Brocks Gade Randers TORUP MENIGHEDSRÅD Formand: Karin Østergaard Præstebjergvej 3A, Torup 8860 Ulstrup Tlf: Kirkeværge: Bettina Bunch Hollerupvej 16, Torup 8860 Ulstrup Tlf: Kasserer: Enghøj Kirkekontor Att.: Torup Kirkekasse Enghøj Allé Randers NV Torup Kirkegård: Graver: Tove Nielsen Træffes på tlf.: Organist: Ingen for tiden Se under Langå Sognepræst: Anna-Christine Elming Gydevej Langå Tlf: ace@km.dk Træffes efter aftale. Mandage fri Hjemmesider:

20 Gudstjenest er DAG LANGÅ TORUP 27. november 1. s. i advent december Børge Jensen 2. s. i advent 9.00 ingen 6.december julekoncert Tirsdag ingen 11. december de 9 læsn. de 9 læsn. 3.s.i.advent december Børnegudstj ingen Onsdag december Børnegudstj. Torsdag ingen 18. december 4. s. i advent ingen 21. december skolegudstj. onsdag 8.30, 9.20 &10.20 ingen 24. december Juleaften og december Juledag ingen 26. december 2. Juledag ingen december Nytårsaften januar 1.s.e.H3K ingen 15. januar 2. s.e.h.3 k januar 3. s.e.h.3 k ingen 29. januar 4.s.e.H3K

NR.5 Oktober, November, December 2015 ÅRG.48

NR.5 Oktober, November, December 2015 ÅRG.48 K i r ke b l a d F o r L a n g å & To r u p S o g n e NR.5 Oktober, November, December 2015 ÅRG.48 Advent i Langå og Tor up December fylder et helt kirkeblad, - ja, for december fylder meget i alle menneskers

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Kirkeblad For Langå og Torup sogne

Kirkeblad For Langå og Torup sogne Kirkeblad For Langå og Torup sogne Nr. 4. september - oktober og november 2016 Årgang 48 1 Høstgudstjeneste i Torup kirke HØSTGUDSTJENESTE I TORUP, DEN 4. SEPTEMBER KL. 10.30 I år har vi været så heldige

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juleudgave 2009. Konfirmanderne opførte Selma Lagerlöfs: Den hellige nat.

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juleudgave 2009. Konfirmanderne opførte Selma Lagerlöfs: Den hellige nat. KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 5 Juleudgave 2009 Konfirmanderne opførte Selma Lagerlöfs: Den hellige nat. Kulisserne kommer ikke til sin ret på billedet, men de var virkelig fine og gav den rette

Læs mere

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne Kirkeblad For Langå og Torup Sogne Nr. 4 september - oktober - november 2018 Praktiske oplysninger for Langå & Torup Sogn Sognepræst: Anna-Christine Elming Gydevej 1 8870 Langå Tlf.: 8646 1094 (udgår snarest)

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juleudgave 2010

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juleudgave 2010 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 5 Juleudgave 2010 Når kulden svøber sig om træer og kviste Og vintermørket gør os triste Da tænder håbet lys på grønne grene For Kristus kommer! Vi er ikke ene. (Holger

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

PÅ S KEUGEN 2017 i Langå og Tor u p.

PÅ S KEUGEN 2017 i Langå og Tor u p. K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 2 M a r t s, A p r i l, M a j 2 0 1 7 PÅ S KEUGEN 2017 i Langå og Tor u p. Påskeugen er næsten lige så traditionsrig som advent og jul. Dog

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne. Nr. 5 december - januar - februar 2018/19

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne. Nr. 5 december - januar - februar 2018/19 Kirkeblad For Langå og Torup Sogne Nr. 5 december - januar - februar 2018/19 Praktiske oplysninger for Langå & Torup Sogn Sognepræst: Anna-Christine Elming Gydevej 1 8870 Langå Tlf.: 5151 1949 e-mail:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juleudgaven 2011

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juleudgaven 2011 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 5 Juleudgaven 2011 43. årg. 1.c var på besøg i kirken en formiddag vi så kirken grundigt efter, og hørte om alle de engle, der er med i julehistorien. Og så lavede

Læs mere

Kirkeblad For Langå og Torup sogne

Kirkeblad For Langå og Torup sogne Kirkeblad For Langå og Torup sogne Nr. 3. juni juli og august 2016 Årgang 48 1 Menighedsrådsvalg 2016 I november 2016 er der valg til landets knap 2000 menighedsråd. Menighedsrådene bliver valgt af folkekirkens

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2013

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2013 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2013 45. årg. Påskeblomst! En dråbe stærk Drak jeg af dit gule bæger. hanegal og morgensang, synes mig af den udsprang. (Grundtvig DDS 236)

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling KIRKEBLADET Fausing Auning Ø. Alling V. Alling Skoledag i Vester Alling Advent, jul og nytår Konfirmandgudstjeneste Indvielse af graver-faciliteter i Øster Alling December 2013 - Februar 2014 5. årgang

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 At ligge på ryggen og kigge på stjernerne... Midt i denne travle juletid har vi muligheden for at lade os inspirere af følgende historie. Der var en

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18

Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat. Nr. 18 December/Januar 2017/18 Nyhedsbrev for Nordvestfalster Pastorat Nr. 18 December/Januar 2017/18 EH: Eva Heyn DH: Dorte Hedegaard TJ: Torben Jørgensen * = se under specielle gudstjenester DATO STADAGER BRARUP VÅLSE KIPPINGE GYLDENBJERG

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juleudgave julenat, da vor Herre blev født da tændte sig lyset i mørkets skød...

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juleudgave julenat, da vor Herre blev født da tændte sig lyset i mørkets skød... KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 5 Juleudgave 2012 44. årg....julenat, da vor Herre blev født da tændte sig lyset i mørkets skød... Foto: Jens Anker Jensen, Åbrovej. Advent i Langå og Torup Vær velkommen

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Januar & fedbruar 2013. 45. årg. NR. 1. Spurven sidder stum bag kvist såmænd om ej det fyger..

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Januar & fedbruar 2013. 45. årg. NR. 1. Spurven sidder stum bag kvist såmænd om ej det fyger.. KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 1 Januar & fedbruar 2013 45. årg. Spurven sidder stum bag kvist såmænd om ej det fyger.. Foto: Niels Drescher Nytårshilsen fra Torup menighedsråd Så er endnu et år

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KIRKEBLAD. FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR.5 December 2013 45. årg.

KIRKEBLAD. FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR.5 December 2013 45. årg. KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR.5 December 2013 45. årg. Så blev det endelig... Gennem hele året går børn og barnlige sjæle med en forventningsfuld længsel efter julen. En længsel, der kulminerer

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

K i r ke b l a d NR. 3 Juni, Juli, August 2017

K i r ke b l a d NR. 3 Juni, Juli, August 2017 Kirkeblad NR. 3 Juni, Juli, August 2017 Forsidebilledet er taget af Niels Drescher Pedersen på den første konfirmationsdag, hvor kirken var mere end godt fuld. Så kan man komme til at tænke på: Gad vide,

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Julen 2016 i Holbøl kirke

Julen 2016 i Holbøl kirke Julen 2016 i Holbøl kirke Med fredslys fra 1. søndag i advent til helligtrekonger. 1 Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor vi fejrer, at Jesus kom til verden. Adventskrans, julekrybbe,

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Sankt Nikolaus. Sankt Nikolaus. (Fortsættes)

Sankt Nikolaus. Sankt Nikolaus. (Fortsættes) Sankt Nikolaus Nogen siger, at Julemanden kommer fra Grønland eller Nordpolen. Andre mener, at han oprindeligt kom fra Tyrkiet, og at hans rigtige navn var Sankt Nikolaus. (Fortsættes) Fra Nikolaus til

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Fastelavnsfest i Torup den 03. februar 2008 kl. 14.00.

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Fastelavnsfest i Torup den 03. februar 2008 kl. 14.00. KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 1 Januar & Februar 2008 Fastelavnsfest i Torup den 03. februar 2008 kl. 14.00. 40. årg. Torup menighedsråd inviterer alle byens børn og voksne til fastelavnsfest.

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

KIRKEBLAD. Flot udsigt FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj udsigt fra Torup kirke ved forårs tide. 44. årg. NR. 2

KIRKEBLAD. Flot udsigt FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj udsigt fra Torup kirke ved forårs tide. 44. årg. NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2012 Flot udsigt 44. årg. udsigt fra Torup kirke ved forårs tide FORÅRSKONCERT I TORUP KIRKE TIRSDAG DEN 15. M AJ KL. 19.30 Jesper Brun-Jensen

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Kirkeblad. For Langå og Torup sogne. Nr. 2. Marts - April - Maj Årgang 50.

Kirkeblad. For Langå og Torup sogne. Nr. 2. Marts - April - Maj Årgang 50. Kirkeblad For Langå og Torup sogne Nr. 2. Marts - April - Maj 2016 - Årgang 50. HØJTIDER.. Forsidebilledet er taget sidste år, Palmesøndag, hvor Langå Kirke var smykket med to store palmer, venligst udlånt

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 5 november - december årg.

Orø Kirkeblad Nr. 5 november - december årg. Orø Kirkeblad Nr. 5 november - december 2009 18. årg. Julekalenderkrybbe: I år kan du se en helt ny julekalender i Orø kirke. Det er kirkens minikonfirmander, der helt selv har lavet en julekrybbe med

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Velkommen. Ve l k o m m e n må vist være kodeordet for dette nummer af Kirkeblad f o r L a n g å - Torup sogne.

Velkommen. Ve l k o m m e n må vist være kodeordet for dette nummer af Kirkeblad f o r L a n g å - Torup sogne. K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 4 S e p t e m b e r, O k t o b e r, N o v e m b e r 2 0 1 5 Å R G. 4 9 Velkommen Ve l k o m m e n må vist være kodeordet for dette nummer af

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne.

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne. Sogneaftener 2010 i Bov og sogne Nyhedsbrev nr. 25 fra Bov og sogne September 2011.. Bov og sogne Præster, organister og aktivitetsudvalg i begge sogne Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og sogne. Bov d.

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Kyndelmisse Gudstjeneste

Kyndelmisse Gudstjeneste K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 1 J a n u a r, F e b r u a r, M a r t s 2 0 1 7 Kyndelmisse Gudstjeneste i Langå Kirke d. 5. Februar kl. 10.30 Hvornår slutter julen? De fleste

Læs mere

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet.

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Så tænder vi træet November 2011 www.krejbjerg.dk Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

Nimtofte - Tøstrup Sogn

Nimtofte - Tøstrup Sogn Nimtofte - Tøstrup Sogn 40. årgang Nr. 27 Oktober - November - December 2018 Efterårets glæder Jeg faldt for nylig over en artikel fra Alt for damerne med overskriften; 11 grunde til at glæde sig til efteråret.

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere