Vejledning til indløsningsaftale hos Nets (PBS)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning til indløsningsaftale hos Nets (PBS)"

Transkript

1 Vejledning til indløsningsaftale hos Nets (PBS) Tillykke med din nye webshop eller produktbestilling på din hjemmeside. Det første, du skal gøre, er at søge om at få en indløsningsaftale hos Nets (det tidligere PBS), så dine kunder kan betale med betalingskort på din webshop eller hjemmeside. I forbindelse med ansøgning om indløsningsaftale med Nets, skal du være opmærksom på følgende: Din virksomhed skal have et CVR-nummer for at ansøge om indløsningsaftale hos Nets. Bemærk, at du skal have materiale til en risikovurdering klar. Det kan være en årsopgørelse eller et sammenskrevet resumé fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Dine handelsbetingelser (bl.a. regler for returret, leveringsbetingelser, betalingsmåder m.m.) skal fremgå på din webshop eller webside. Det samme gælder for firmaoplysninger så som adresse, CVR-nummer og bankoplysninger. Du skal også have oprettet nogle produkter på din webshop/webside (eksempler på, hvad du sælger via din hjemmeside). I visse tilfælde tager Nets kontakt til din bank i forbindelse med en kreditvurdering. Bemærk, at Nets i den sammenhæng kan kræve en bankgaranti på op til kr for en indløsningsaftale. OBS! Hvis du søger om en aftale for internationale betalingskort til internethandel og/eller post- og telefonordre, skal du med betalingskort betale kr for sagsbehandlingen, inden du sender ansøgningen. Hvis du har spørgsmål til dette eller andre priser hos Nets, kan du kontakte Kundeservice hos Nets på telefon (Dankort og Visa kortaftale) eller på telefon (international kortaftale). Du kan desuden læse mere om Nets og deres produkter her: Søg om indløsningsaftale med Nets her: Når du har søgt om indløsningsaftalen, kan der gå fire til otte uger inden du modtager din indløsningsaftale fra Nets. Hvis din webshop/webside ikke opfylder Nets' krav, har du to dage til at rette på din webshop/webside, så den opfylder kravene. Når du har foretaget evt. rettelser, mailer du til Nets, hvorefter de igen ser på din ansøgning (i mailen fra Nets er der en mailadresse, du kan skrive til). Når du får indløsningsaftalen fra Nets, skal du sende den til Derefter foretager DanaWeb de endelige rettelser og integrerer QuickPay, så din webshop/webside kan tage imod betalingskort.

2 For at påbegynde din ansøgning om en indløsningsaftale med Nets (PBS), skal du gå til følgende side: På denne side finder du linket til ansøgningen (markeret med blå firkant). Der står ligeledes nogle af de oplysninger, du skal bruge til ansøgningen. Hvis du søger om en indløsningsaftale til en webshop, ligger din webshop på en midlertidig testadresse. Testadressen hedder typisk noget i retning af Du skal både skrive din testadresse og den rigtige webadresse i ansøgningen. Hvis du søger om en indløsningsaftale til produktbestilling på din webside, skal du skrive din hjemmeside-adresse, men det er også en god idé at angive testadressen (især hvis din side er helt ny). Din testadresse hedder ligeledes noget i retning af Hvis du er i tvivl om linket, er du velkommen til at kontakte DanaWebs kundeservice på telefon Du skal nu klikke på linket for at åbne ansøgningsvinduet til din indløsningsaftale (markeret med blå farve).

3

4 Hvis du søger om en aftale for internationale betalingskort til internethandel og/eller post- og telefonordre, skal du betale kr. for sagsbehandlingen, inden du sender ansøgningen. Betaling skal ske med betalingskort. Hvis du har spørgsmål om priser, gebyr eller lignende, henviser vi til eller til Nets kundeservice på telefon (Dankort og Visa kortaftale) eller på telefon (international kortaftale). Du er også velkommen til at kontakte DanaWebs kundeservice, hvis du har spørgsmål, på telefon eller via mail: Der er en hjælpefunktion, hvor du kan få hjælp til at afklare, hvilke oplysninger du skal indsende til Nets (tidligere PBS) i forbindelse med din ansøgning til indløsningsaftalen. Disse dokumenter er afhængige af, hvilken aftale du ansøger om, samt hvilken form, din virksomhed har (personlig virksomhed, selskab eller andet). I ovenstående vindue finder du en guide, som Nets stiller til rådighed, for at du kan finde ud af, hvilke dokumenter du skal vedhæfte (eller eftersende) i din ansøgning om en indløsningsaftale. Du skal angive hvilken aftale, som din ansøgning gælder. Når det handler om din hjemmeside (webshop) vil det i de fleste tilfælde gælde Internethandel Dankort og edankort og/eller internationale betalingskort. Herefter skal du angive hvilken virksomhedsfor, der er tale om (enkeltmandsvirksomhed, ApS, A/S osv). I dette eksempel vælger vi Enkeltmandsvirksomhed. Herefter klikker du på Find, og der kommer følgende skærmbillede frem:

5 Du får her oplyst, hvilke dokumenter du skal vedhæfte din ansøgning eller eftersende til Nets (tidligere PBS). I bunden af skærmbillede påbegynder du din ansøgning. Se næste skærmbillede:

6 For at fortsætte med ansøgningen, skal du krydse af i Jeg accepterer og klikke på Start ansøgning. Når du har klikket på Start ansøgning ses ovenstående skærmbillede. Her skal du angive: Registreringsland (Danmark, Grønland eller Færøerne) CVR-nummer, hvor du ønsker at modtage betalingskort samt hvilke kort, du ønsker aftale til. Når du søger via DanaWeb, er det altid Internethandel. I visse tilfælde har du evt. brug for at modtage onlinebetalinger ved post- og telefonordre. Hvis du har spørgsmål til forskellen på Internethandel og post- og telefonordre, henviser vi til eller Nets kundeservice. Du skal gøre op med dig selv, hvilke slags kort du ønsker at modtage på din hjemmeside (webshop) om det udelukkende skal være danske kort eller skal det også være internationale

7 kort som Mastercard osv. Hvis du sælger produkter/ydelser til udlandet, skal du søge om internationale kort, idet Dankort kun findes i Danmark. På kan du finde priser på indløsningsaftaler for Dankort, internationale kort og gebyrer for transaktioner m.m. Når du vinger af (punkt 4), hvilke kort du ønsker aftale til, har du mulighed for at fjerne fluebenet ud fra enkelte korttyper. I punkt 5 angiver du, om du allerede har en indløsningsaftale med Nets på det angivne CVRnummer. Hvis ja, så vinger du af i Ja, og hvis Nej, vinger du af i Nej. Hvis du allerede har en indløsningsaftale med Nets på det pågældende CVR-nummer, får du følgende mulighed: Du skal i ovenstående skærmbillede angive dit forretningsnummer på den indløsningsaftale, som du allerede har på det pågældende cvr.nr.

8 Kundekode skal kun angives, hvis du modtaget den skriftligt fra Nets. Tryk derefter på Næste side. Når du vælger internationale betalingskort, skal du ved afslutning af ansøgningen til indløsningsaftalen betale kr med kort (online betaling). Før du går videre med din ansøgning, skal du udfylde en tjekliste. Først skal du skrive, at din internetforretning er færdig og opfylder de nævnte krav (se på skærmbilledet). Dine kunder indtaster deres kortdata ved hjælp af PSP integration. Husk at krydse dette af ud for PSP integration.

9 I henhold til betalingstjenesteloven, skal Nets bl.a. have dokumentation for, at den bankkonto, du vælger at bruge til din betalingskortaftale, tilhører dig. (På det første skærmbillede fik du mulighed for at få hjælp til at finde ud af, hvilken form for dokumentation, du skulle vedhæfte din ansøgning). Hvis du har valgt at søge om både danske og internationale kort, skal du angive, om du ønsker at benytte to forskellige konti til afregning. Det gør du ved at klikke Ja eller Nej. Hvis du trykker Ja, skal du vedhæfte (eller eftersende) dokumentation for begge konti. Hvis det ikke er muligt for dig at vedhæfte dokumentationen elektronisk, skal du angive dette ved at krydse af i Jeg kan ikke vedhæfte dokumenterne elektronisk, men eftersender det for at fortsætte ansøgningen. Derefter skal du eftersende dokumentationen med posten til Nets (bemærk, at Nets først behandler din ansøgning, når de har modtaget al dokumentation). Afhængigt af, hvilken type virksomhed, det drejer sig om, skal følgende fremsendes til Nets: Dokumentation for bankkonto Fuldstændig rapport fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (en fuldstændig rapport indeholder oplysninger om ejere, adresser, evt. kapital, evt. revision m.m.). Derudover skal du angive, om du har læst de generelle regler og brugervejledning for betalingskort til Dankort og internationale kort (alt efter hvad du har ansøgt). Hvis din virksomhed er en enkeltmandsvirksomhed, skal du angive dit CPR-nummer i starten. Når du har angivet ovenstående, klikker du på Næste side.

10 På det efterfølgende skærmbillede vil oplysningerne om din virksomhed fremgå (ligesom eksemplet ovenfor). Du skal angive den tegningsberettigedes navn (fx direktøren/ejeren), en kontaktperson samt en mailadresse på kontaktpersonen (evt. dig selv). Klik derefter på Næste side.

11 Hvis din virksomhed eksempelvis er et selskab, vil du skulle udfylde ovenstående skærmbillede ved at angive, om der er nogle som ejer 25 % eller mere af virksomheden. Hvis ja, så får du nedenstående skærmbillede frem: Her skal du udfylde CPR-nummer og navn på den/de person(er), som ejer 25 % eller mere af virksomheden. Klik herefter på Næste side.

12 I ovenstående skærmbillede skal du angive, hvordan der skal afregnes for internationale kort (ugentlig eller månedlig afregning). Du kan ligeledes vælge om du ønsker at afregne internationale betalingskort i anden valuta end DKK samt du skal angive konto til afregning (reg.nr. og konto nr. samt navnet på banken). Til sidst skal du angive, om du ønsker elektronisk advisering (csv-fil) af dankort-betalinger (se priserne for dette ved at klikke på Se prisliste) samt hvordan du ønsker advisering af internationale kort. Klik herefter på Næste side.

13 I ovenstående skærmbillede skal du angive testadressen på din webshop. Hvis du søger om indløsningsaftale til et produktbestillingsmodul hos DanaWeb, skal du angive testadressen til din hjemmeside. Testadresse til en webshop er typisk noget i retning af: Testadresse til en hjemmeside med produktbestilling er typisk noget i retning af: Hvis du ønsker at tilmelde Abonnementsbetaling til din indløsningsaftale, kan du læse mere om hvad dette kræver, og hvordan du til tilføjer dette, længere fremme i denne vejledning. I ovenstående skærmbillede kan du se, hvordan du udfylder de forskellige felter i din ansøgning. Hvis du har spørgsmål til dette, skal du kontakte Nets kundeservice på telefon (Dankort og Visa kortaftale) eller på telefon (international kortaftale). Du kan eventuelt også kontakte DanaWeb på telefon eller via mail: Bemærk, at du har mulighed for at tilføje endnu en webbutik til aftalen ved at klikke på Tilføj netbutik. Klik derefter på Næste side.

14 I ovenstående skærmbillede angiver du, om du ønsker at modtage information om produkter og tilbud fra Nets. Hvis du har modtaget en kampagnekode fra Nets, skal du også indtaste koden på denne side. Derudover får du oplyst, hvilke betalingskort du har søgt om. På dette skærmbillede har du desuden mulighed for at tilføje eventuelle kommentarer til din ansøgning. Du skal ligeledes angive, om du ønsker kontrakter sendt pr. mail eller pr. post eller begge dele. Hvis du har lavet en ansøgning til internationale kort for internethandel, skal du trykke på Til betaling og betale kr. for at kunne sende ansøgningen til Nets.

15 Bemærk at hvis du kun har ansøgt om indløsningsaftale til Dankort, vil du ikke skulle indbetale kr. for at afslutte ansøgningen.

16 Når du har afsluttet din ansøgning, skal du gå ind på hjemmesiden: Her skal du indtaste firmanavn, domænenavn og angive hvilke(t) betalingskort, du søgte om. Tryk derefter på Send for at give DanaWeb besked om, at du har udfyldt og afsendt ansøgningen. Der kan gå op til mellem fire og otte uger før Nets har behandlet din ansøgning. Efter Nets behandling af din ansøgning, vil du modtage brev fra Nets med forretningsnummer og branchekode. Send derefter forretningsnummer og branchekode til DanaWeb via mail: Abonnementsbetalinger (gentagende betalinger) Hvis du eksempelvis via din hjemmeside (webshop) ønsker at modtage månedlige betalinger fra dine kunder, skal du, når du ansøger om indløsningsaftalen, angive dette i nedenstående skærmbillede:

17 Du skal vinge af i Ja uden for Abonnementsbetaling (markeret med den blå farve), når du udfylder ovenstående skærmbillede. Herefter klikker du på Næste side og følger resten af ansøgningen (se vejledningen længere oppe). Du skal være opmærksom på, at når du søger om indløsningsaftale med abonnementsbetaling, har Nets (Teller) yderligere krav til din hjemmeside (webshop). Læs om Nets krav til abonnementsbetalinger på side 10 i følgende vejledning:

18 Du kan ligeledes læse om abonnementsbetalinger hos Quickpay her: Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon eller skrive til os via mail: Du kan også kontakte Nets kundeservice på telefon (Dankort og Visa kortaftale) eller på telefon (international kortaftale).

Vejledning til indløsningsaftale hos Teller

Vejledning til indløsningsaftale hos Teller Vejledning til indløsningsaftale hos Teller Tillykke med din nye webshop eller produktbestilling på din hjemmeside. Det første, du skal gøre, er at søge om at få en indløsningsaftale hos Teller, så dine

Læs mere

Oprettelse af PBS-aftale Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en PBS-aftale og oprettelse hos DIBS.

Oprettelse af PBS-aftale Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en PBS-aftale og oprettelse hos DIBS. Oprettelse af PBS-aftale Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en PBS-aftale og oprettelse hos DIBS. Har du en PBS-aftale er det IKKE nødvendigt at tegne

Læs mere

Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en DIBS-aftale og oprettelse hos NETS

Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en DIBS-aftale og oprettelse hos NETS Oprettelse af NE Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en DIBS-aftale og oprettelse hos NETS Har du en NE er det IKKE nødvendigt at tegne en ny, du kan i

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Vejledning. - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling. Versionnr. 3.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10. 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68

Vejledning. - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling. Versionnr. 3.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10. 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 Vejledning - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling Versionnr. 3.0 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup DK T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 www.nets.eu Indholdsfortegnelse 1. Formål...

Læs mere

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP Velkommen til CMS modulet på din DanaWebshop, som du skal benytte for at opdatere din webshop med produkter, produktsider, infosider med mere. I DanaWeb kalder vi CMS

Læs mere

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Du kan købe medlemskab og lokalt medlemskab via Herning Kommunes hjemmeside til de fleste aktivitetscentre og aktivitetshuse.

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen.

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen. Kære kunde, Vi har lavet en lille guide til hvordan man handler på vores webshop. Følg blot disse anvisninger så du trygt kan foretage din bestilling. Du har jo allerede fundet vejen til Shoppen, så lad

Læs mere

Handelsbetingelser. - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk - - - - - Aarhus 4. Juni 2013

Handelsbetingelser. - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk - - - - - Aarhus 4. Juni 2013 Aarhus 4. Juni 2013 Handelsbetingelser iposen ApS Brendstrupgårdsvej 102 DK-8200 Århus N kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

GUIDE TIL PR VIA SMS Denne guide indeholder information om:

GUIDE TIL PR VIA SMS Denne guide indeholder information om: GUIDE TIL PR VIA SMS Denne guide indeholder information om: Hvordan du samler klubbens/foreningens medlemmer i et Excel ark Hvordan du kan bruge dette Excel ark til at sende sms ud til alle på listen via

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Indledning Med SMS modulet i Xdont, åbnes der for en masse nye muligheder for at påminde og kontakte kunderne via en SMS besked. Det betyder, at der kan sendes

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet Få ret til mere rabat kredit frihed Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort det rette supplement til Dankortet 1. Om LO Plus Guldkort generelt 2 2. Brug og betaling 3 3. Om kreditkort 6 4. Ansvarsfuld långivning

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et kandidattilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

Kassekladde. Fordi penge tager tid.

Kassekladde. Fordi penge tager tid. Kassekladde Fordi penge tager tid. Manual til Kassekladde 2012 Indholdsfortegnelse 1. Intro... s. 03 2. Kassekladde... s. 04 Opret bilag... s. 06 Redigere bilag... s. 07 Slet bilag... s. 08 Download bilag...

Læs mere

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Dette dokument beskriver hvornår du med fordel kan bruge betalingsaftaler hvordan du opretter en fast kontooverførsel hvordan du

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Elektronisk fakturering til det offentlige

Elektronisk fakturering til det offentlige IT Gruppen AS T +45 7015 3003 www.itgruppenas.dk Tækkemandsvej 1 4300 Holbæk F +45 7015 4004 Højvangen 4 8660 Skanderborg F +45 7010 4004 Lautrupvang 12 2750 Ballerup F +45 7023 3004 CVR 2571 0940 Danske

Læs mere

Startpakke**: kr. 1.500,- Licens: kr. 0,-

Startpakke**: kr. 1.500,- Licens: kr. 0,- Kontingentsystem med ClubPeople ClubPeople tilbyder nu klubberne et integreret kontingentsystem. Kontingentsystemet sikrer, at du som klubansvarlig kan få overblik over dine medlemmers betalinger og restancer.

Læs mere

Guide til DanaWeb opdateringsmodul (CM-system)

Guide til DanaWeb opdateringsmodul (CM-system) Guide til DanaWeb opdateringsmodul (CM-system) Indholdsfortegnelse Rart at vide Generelt om CMS modulet Sådan benytter du CM-systemet til at rette på din hjemmeside Ændring af sider / opret af sider Indsætning

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til ansøgningssystemet!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til ansøgningssystemet! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en kandidatuddannelse med kandidattilvalg Du kan kun søge om optagelse på kandidatuddannelse med kandidattilvalg, hvis du har afsluttet eller er i gang med

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere