A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00. Tilstede er: suppleant. sekretær, referent. 1. Indledning: Annette bød velkommen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00. Tilstede er: suppleant. sekretær, referent. 1. Indledning: Annette bød velkommen."

Transkript

1 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

2 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

3 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

4 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

5 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

6 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

7 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

8 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

9 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

10 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

11 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

12 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

13 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

14 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

15 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

16 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

17 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

18 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

19 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

20 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

21 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

22 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

23 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

24 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

25 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

26 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

27 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

28 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

29 A/B Skovledet Referat af bestyrelsesmøde 28. februar 2016 kl. 10:00 Tilstede er: Annette Ib Lisbeth Ole formand suppleant kasserer sekretær, referent 1. Indledning: Annette bød velkommen. 2. Valg af referent: Ole blev valgt som referent. Referatet omdeles til andelshaverne og lægges ud på hjemmesiden 3. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde: Referatet blev enstemmigt godkendt. 4. Låneomlægning. Vi har undersøgt, om det var en fordel, at Køge Kommune ikke delvist garanterede for vort realkreditlån, da denne garanti forsinkede vort seneste forsøg på låneomlægning, så renten nåede at stige før vi fik mulighed for at effektuere omlægningen. Beskeden fra Realkredit Danmark var, at dette ville stille os dårligere i forhold til sikkerhedsstillelse, så det ville blive dyrere for os, hvis vi ikke havde kommunen som delvis garant. 5. Indbrud: Der har jo været indbrud i kvarteret, og der er i forbindelse hermed dukket forskellige alarm tilbud op, heriblandt et tilbud fra Næralarm. Det vil i givet fald koste omkring 2700 kr. i installation pr. bolig og omkring 80 kr. pr. måned i drift pr. bolig. Der er i bestyrelsen forskellige opfattelser af, om det er noget vi skal gå ind i. Punktet vil komme op på generalforsamlingen i april, så medlemmerne kan beslutte, om det er noget vi skal gå videre med. 6. Reparationer: Dette punkt blev berørt og vi blev enige om, at Vedtægternes 9 beskriver hvilke udgifter til reparationer, som foreningen skal afholde og hvilke medlemmerne selv skal afholde. I tvivlstilfælde bliver spørgsmålet afgjort på et bestyrelsesmøde. 7. Regnskab/budget: Dette var kommet fra revisoren. Eneste ændring er, at vi foreslår at afsætte kr. til reparationer i stedet for de kr. vi hidtil har afsat. Der kommer flere og flere raparationer i takt med at bygninger og installationer bliver ældre. Dette vil betyde en huslejestigning på omkring 200 kr. pr. måned afhængigt af boligstørrelse. 8. Post: Det blev aftalt at indkommende post altid gennemgås af sekretæren, som registrerer og kopierer og fordeler til de rette personer. 9. Hjemmeside: Vor tidligere formand, Thomas, har været så venlig at rette nogle fejl på vor hjemmeside uden beregning. Vi skulle hilse fra Thomas og Jonna.

30 10. Hækkeklipper: Foreningen indkøber en batteri-hækkeklipper inden sæsonen starter. 11. Maling/træbeskyttelse: Vi skal overveje om der er huse der trænger til at få malet døre og vinduer eller få øvrigt træværk malet med træbeskyttelse. 12. Salg af bolig: Vi har fået henvendelse fra en potentiel køber, der kunne være interesseret i en 85 eller 105 m2 bolig. Hvis du er interesseret i kontakt, kan du skrive mail til tha_fck@hotmail.com. Han hedder Jimi Andersen. Bestyrelsen kender ikke vedkommende og sender udelukkende beskeden videre, hvis nogen skulle være interesseret i at kontakte ham. 13. Generalforsamling: Denne er programsat til mandag 25. april 2016 kl. 19:00. Indkaldelse af forslag fremsendes ultimo marts. Lisbeth er på valg og planlægger at genopstille. Hvis nogen har lyst til at komme med i bestyrelsen, kan vi overveje en suppleantpost. Men så skal man give lyd mindst 14 dage før generalforsamlingen. 14. Næste bestyrelsesmøde: Dette afholdes Skærtorsdag 24. marts 2016 kl. 10:00. Bestyrelsen Ole K. Sørensen Sekretær

Bestyrelsesmøde. Andelsforeningen Vejrøgade / Manøgade Vejrøgade 7 & 9 Manøgade 14 2100 København Ø CVR nr. 17 69 45 88

Bestyrelsesmøde. Andelsforeningen Vejrøgade / Manøgade Vejrøgade 7 & 9 Manøgade 14 2100 København Ø CVR nr. 17 69 45 88 AndelsforeningenVejrøgade/Manøgade Vejrøgade7&9 Manøgade14 2100KøbenhavnØ CVR nr.17694588 Bestyrelsesmøde Referatafbestyrelsesmødeden13.april2015ibestyrelseslokalet(kælderen). Tilstede: Mikkel,Kristian,Jette,ChristianKogChristianD(referent).

Læs mere

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat Ordinær Generalforsamling d. 25.04.-2018 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Annalise Amstrup 9 U x Anne-Mette Jensen 9 N - Anni Brown & Jørn

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Referat, generalforsamling d. 22. februar 2018

Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Referat, generalforsamling d. 22. februar 2018 Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Referat, generalforsamling d. 22. februar 2018 Afholdt: Løjtegårdsskolens festsal Stemmeberettigede til stede: 20 ud af 215 mulige Bestyrelse tilstede: Formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Afholdt på Bellahøj Vandrehjem, d. 25.10.2018 kl 20:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - vedhæftet. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl Generalforsamling i AIF Gymnastik Sted: AIF Huset på Albertslund Stadion Dirigent: Eddie Christoffersen Referent: Line Løie Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl. 19.00 Tilstede til mødet Rie Pedersen,

Læs mere

Referat af generalforsamling 15. april 2008

Referat af generalforsamling 15. april 2008 Referat af generalforsamling 15. april 2008 Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af protokol. 3. Formandens beretning 4. Årsregnskab v/ revisionsfirmaet Chr. Mortensen godkendelse af regnskab

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

A/B Ingolf Ekstraordinær generalforsamling den 30. august 2003 Beslutningsreferat

A/B Ingolf Ekstraordinær generalforsamling den 30. august 2003 Beslutningsreferat Referat A/B Ingolf Ekstraordinær generalforsamling den 30. august 2003 Beslutningsreferat År 2003, lørdag den 30. august kl. 13.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i gården til AB Ingolf Dagsorden

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1).

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1). SIDE 1/8 GENERALFORSAMLING AB MARINAEN III DATO 2014.04.03 REFERENT Mark DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab og revisionsberetning, samt godkendelse af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. maj 2015 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Lundehusskolens Aula, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø

GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. maj 2015 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Lundehusskolens Aula, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø Til Husejeren 27. marts 2015 Bestyrelsen indkalder til GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. maj 2015 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Lundehusskolens Aula, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø Dagsorden

Læs mere

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Ref. gen.fors. 2011. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag, den 24. marts 2011. kl. 18.30 i Fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt.

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt. J.nr. 00196 mg/ih Referat af ordinær generalforsamling Den 28. april 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i AB Terslev Skovpark. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Lørdag d. 25. marts 2017 kl. 19.00 i SLMs lokaler, Østbanetorvet 8, 8000 Aarhus C Dagsorden og referat 1. Velkomst ved præsidenten 2. Valg af dirigent Marc blev

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Søparken

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Søparken Referat af ordinær generalforsamling i A/B Søparken Torsdag, den 4. oktober 2012 kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Søparken i foreningens fælleslokale med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 8. juni 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag d. 2. juni 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth formand og kasserer Chris næstformand og indkøber Ib husansvarlig Christian

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD Onsdag den 22. november 2017 kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613 København

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

Juleaften ligger lige om hjørnet og bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul.

Juleaften ligger lige om hjørnet og bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul. København den 22. december 2014 Kære andelshavere, Juleaften ligger lige om hjørnet og bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul. Lånomlægningen er nu gennemført. Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 27. april 2010 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00.

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. A/B ABRIKOSHAVEN Abrikosvej 30 4700 Næstved Næstved, den 20. maj, 2005 Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. Til stede: 30 A: Kirsten Bo Lattuca 30 B: Janne Kümmel

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT GR U BBE ADVOKATE R ADVOKATANPARTSSELSKAB GENERALFORSAMLINGSREFERAT Ar 2009, I den 23. november, kl. 17.00 afholdtes stiftende generalforsamling i Gårdlauget Sølvtorvet, omfattende ejendommene matr.nr.

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

- - Dato: REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. 23 apr 2012. 3. Bestyrelsens forslag til tilsidesættelse af kr. 250.000,- til vedligeholdelse

- - Dato: REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. 23 apr 2012. 3. Bestyrelsens forslag til tilsidesættelse af kr. 250.000,- til vedligeholdelse - - ANDELSBOLIGFORENINGEN PEBLINGE DOSSERING 30 (PD30) Nr.: 12154 Peblinge Dossering 30 2200 København N Dato: 09 MAJ 2012 (Bedes anført ved henvendelser) REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23 apr 2012

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 1. maj 2009 i Fortegårdens Restaurant, Tirstrupvej 7, 8240 Risskov.

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 1. maj 2009 i Fortegårdens Restaurant, Tirstrupvej 7, 8240 Risskov. Boligforeningen Marienlund af 1926 Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 1. maj 2009 i Fortegårdens Restaurant, Tirstrupvej 7, 8240 Risskov. Følgende huse var repræsenteret: Hans Egedes

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 23. april 2012 Til Husejeren - Bestyrelsen indkalder hermed til GENERALFORSAMLING Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 DAGSORDEN 1. Valg

Læs mere

Rainbow Vikings. Vedtægter for motorcykelklubben Rainbow Vikings. Klubbens navn er Rainbow Vikings og klubben har hjemsted i København.

Rainbow Vikings. Vedtægter for motorcykelklubben Rainbow Vikings. Klubbens navn er Rainbow Vikings og klubben har hjemsted i København. Rainbow Vikings Vedtægter for motorcykelklubben Rainbow Vikings 1 Klubbens navn er Rainbow Vikings og klubben har hjemsted i København. 2 Klubbens formål er at dyrke motorcykelliv herunder: - at styrke

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Punkt 1. Valg af dirigent. Poul Erik Christensen blev valgt. - Konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED

VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED VEDTÆGTER FOR TELELAUGET HVIDESTED Der stiftes herved et Telelaug omfattende ejendommene Ingerslevsgade 138-140, matr. nr. 1457, Ingerslevsgade 142, matr. nr. 1458, Sigerstedgade 11-15, matr. nr. 1458,

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER 2010 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER 2010 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 28. OKTOBER 2010 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Formanden bød velkommen til de 26 fremmødte og pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen som

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Dorrit og Margit (Referent) Per, Lars, Bent og René Dagsorden:

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling for Albertslund GamerZ afholdt 16. april 2017

Ekstraordinær generalforsamling for Albertslund GamerZ afholdt 16. april 2017 Ekstraordinær generalforsamling for Albertslund GamerZ afholdt 16. april 2017 Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af to stemmeoptællere 4. Valg af bestyrelse 5. Afholdelse

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Som retningslinje for bestyrelsens arbejde gælder denne forretningsorden. Forretningsorden bygger på vedtægter for SFV samt vedtagne regler om praksis i bestyrelsens

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2015, den 21. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København S, med følgende dagsorden.

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24. april 2017

Referat af den ordinære generalforsamling den 24. april 2017 Referat af den ordinære generalforsamling den 24. april 2017 Referat af Grundejerforeningen Ryeskov s ordinære generalforsamling den 24. april 2017 i Borup Erhvervshus Tilstede var Jan (4), Bent (8), Jakob

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 249 Torsdag den 9. februar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden Brande Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

Referat fra generalforsamling 19.05.1999

Referat fra generalforsamling 19.05.1999 1 25 parceller var repræsenteret på generalforsamlingen. Referat fra generalforsamling 19.05.1999 Fra bestyrelsen var mødt: Anker Honoré (AH), Inger Barslund (IB), Jens C. Sønderbæk (JCS), Karin Melleris

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Anna & Erik Middelhede 9 L x Anna & Knud Kristoffersen 11 E

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver.

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver. Til andelshaverne i AB Hallandsgade 3-5A Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11 75

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 8. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling samt det gode fremmøde. Der skal

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget.

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. Viborg, 1. juli 2009 Medlemsinfo fra den nye bestyrelse. Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. 1: Ekstraordinær generalforsamling: Ekstraordinær

Læs mere

3Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 9. juni 2013 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

3Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 9. juni 2013 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus 3Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 9. juni 2013 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 26 stemmeberettigede (incl. fuldmagter)

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 19. maj 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt torsdag d. 7. maj 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth Chris Ib Christian Bent Maria Fraværende ved mødet: Sonja Dagsorden 1. Bestyrelsesposter

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere