Finn Hove på vej i mål på 3. dagen til Påskeløb i Mols bjerge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Finn Hove på vej i mål på 3. dagen til Påskeløb i Mols bjerge"

Transkript

1 23. ÅRGANG 2015 NUMMER 2 Finn Hove på vej i mål på 3. dagen til Påskeløb i Mols bjerge

2 Sønderborg Orienteringsklub Bankkonto: Formand Næstformand Kasserer Trænings- og ungdomsudvalg Kortudvalg Kort, rentegning Webmaster SOK Birger Jønsson Toften 8, Høruphav, 6470 Sydals Tlf / b.joensson@stofanet.dk Rasmus Ejlersen Rådyrvej 22, 6400 Sønderborg Tlf r.ejlersen@gmail.com Svend Erik Bertelsen Skovvej 23, 6400 Sønderborg Tlf Skovvej23@gmail.com Hanne Ljungberg Skovvej 21, 6400 Sønderborg Tlf , mob lju21@stofanet.dk Sten Oluf Jansson Hørup Bygade 26 st. tv Sønderborg Tlf Karsten Jøhnk Skovvej 21, 6400 Sønderborg Tlf , mob kj21@stofanet.dk Kredsens materiel Jørn H. Klausen Kirsebærhaven 41, 6430 Nordbor Tlf jhklausen@mail.dk Se hjemmesiden AAIG Orientering. Bestyrelse og udvalg 2015 Hjemmeside: Bankkonto: (Sydbank) Formand. Næstformand Kortudvalg Kasserer Sekretær Træningsudvalg skovkontakt Materialer Bredde, kontakt til nye medlemmer Arrangementer, ungdom Øvrige adresser: Kortsalg Webmaster Finn Hove, Høgelsbjerg 56, 6200 Aabenraa Tlf mail@finnhove.dk Bent Petersen Uglekær 91, 6200 Aabenraa Tlf bentrandi@gmail.dk Helle Termansen Lærkeparken 7, 6230 Rødekro Tlf termansen5@bbsyd.dk Bjarne Bang Christensen Klosterbakken 60, 6230 Rødekro Tlf bbangc@hotmail.com Jon Matthiesen Nr. Hostrupvej 13, 6230 Rødekro Tlf / Mob susjon@bbsyd.dk Michael W. Nielsen Høgelsbjerg 130, 6200 Aabenraa Tlf wiveson1@gmail.com Hans Renkwitz Birkeparken 94, 6230 Rødekro Tlf renkwitzh@yahoo.dk Michael Termansen Lærkeparken 7, 6230 Rødekro Tlf termansen5@bbsyd.dk Finn Hove, se adresse oven for Finn Hove, se adresse oven for

3 AAIG-formandens klumme Kære O-løbere Jeg må jo sige det som det er: efter at jeg er begyndt med de månedlige nyhedsbreve på mail, og som også ligger på hjemmesiden, er der ikke så forfærdelig meget nyt at berette. Men her er et resume af højdepunkterne. Find Vej dagen. 38 gæster fandt vej til Høje Kolstrup. Vi havde regnet med det samme som succesbesøget i 2014, hvor det kom 65. Men det nassede vejr og mange andre motionstilbud i byen samme dag har nok holdt mange tilbage. Til gengæld fik vi hele 18 nye medlemmer, som tog imod tilbuddet om et halvt års gratis prøvemedlemsskab. Dette er absolut rekord i de 4 år vi har holdt Find Vej dag. Hjertelig velkommen. En af vores nye medlemmer vandt oven i købet en af de udsatte præmier fra Dayz. Vi fik besøg af Jyske Vestkysten som lavede en fornem artikel i søndagsavisen og tog nogle super billeder til deres hjemmeside. Men det kan I se på hjemmesiden aaig.dk/orientering. Også i år fik vi god hjælp fra Rema 1000 som sponsorerede frugt og fra Aabenraa Fritidsråd, som sponsorerede tryksager og øvrige forfriskninger.

4 OK Syd vandt årets første match i danmarksturneringen for hold Første match er godt overstået. Hele 42 medemmer fra OK Syd deltog, og de må siges uden falsk beskedenhed: vi vandt helt suverænt over både Svendborg/Odense Politi og OK West/Ribe. Vi fik derved 4 matchpoint og tilsammen fik vi 256 løbspoint. Den store sejr skyldes både, at vi kan stille løbere i næsten alle klasser, og at vores løbere var hurtigere end konkurrenternes. 1. OK SYD (Sønderborg/Aabenraa) 2. Svendborg OK / Odense PI OK West / Ribe OK Næste match foregår den 20. september. Og allerede nu vover jeg at forudse at vi skal deltage i op- og nedrykningsmatchen den 11. oktober. Reserver allerede nu dagene. Vi skulle gerne godt 40 mand af sted igen. Det gode vejr på første match medførte, at der stort set ikke var klubtelte på den flotte stævneplads.

5 Nyhedsbreve fra Dansk Orienterings-forbund Dansk Orienterings-Forbund udsender fremover nyhedsbreve til alle medlemmer, der selv aktivt ønsker at modtage disse. Nyhedsbrevene udsendes indenfor 10 emneområder, som der er mulighed for enkeltvis at til- og fravælge efter interesse. Der forventes årligt udsendt 2-5 nyhedsbreve indenfor hvert emne. Tilmelding til nyhedsbrevene foregår i O-service under Løbere >Ret Løber> Nyhedsbreve. Påskeløbet 2015 Et fint påskeløb er slut. Med 20 deltagere fra 4 til 70 år var næsten halvdelen af klubben af sted, og vi havde en meget vellykket tur. Indkvartering i campinghytter på Ebeltoft Strand Camping sammen med Sønderborg, kun 10 km til løbsområdet, teknisk svære løb i Mols Bjerges bakker, høj sol alle 3 dage og en arrangør, OK Pan, der havde kælet for detaljerne, så de ca løbere fik nogle herlige dage. Til næste år foregår det den marts ved Kolding. Campinghytterne er bestilt, så snyd ikke jer selv for Påskeløbet. Hæder til Bent Petersen. Platten uddeles hvert år ved Sydkredsens repræsentantskabsmøde til en eller flere personer, som yder, eller har ydet en bemærkelsesværdig indsats til fordel for orienteringssporten. De 3 foregående års hædersmodtagere skal vælge hædersmodtager og motivere valget. Det var Hans Jochumsen - Esbjerg OK, Klaus Staugaard - Kolding OK og Birger Jønsson, Sønderborg OK. De motiverede hæderen således: Modtageren af Sydkredsens Æresplatte i 2015 har siden 1973 været en meget aktiv person inden for orienteringssporten. Han har på en lang række områder ydet og yder fortsat en stor indsats til sportens fremme. Han har tegnet kort siden 1975 og har siden 1991 fungeret som kortkonsulent for forbundet, han har været klubformand og har været banelægger og stævneleder ved adskillige af sin klubs arrangementer. Ligeledes har andre klubber nydt godt af hans hjælp som kontrollant ved mange store og små arrangementer. Som person er han ligefrem, humoristisk og afbalanceret. En engageret person, som det er rart at arbejde sammen med og være sammen med i forskellige sammenhænge. Det er derfor en glæde at kunne give æresplatten videre til Bent Petersen fra AAIG. Hjertelig tillykke. Det er vel fortjent. Mogens Thomsen fik platten i På Sydkredsens årsmøde for klubledere i januar måned blev vores næstformand og mangeårige medlem Bent Petersen hædret med Sydkredsens æresplatte.

6 På vej mod 2020 Dansk Orienterings-Forbund har på årets repræsentantskabsmøde vedtaget en Plan2020, der skal være med til at udvikle orienteringssporten de kommende år. Der er i Plan2020 defineret 14 indsatsområder, som Dansk Orienterings-Forbund vil arbejde målrettet med de kommende år. I kan læse mere om Plan2020 på Samtidig vedtog DO-F en ny struktur, som i højere grad vil understøtte de nye mål. Vi ses i skoven. Mange O-hilsner Finn Billede fra sprint-træning OK Syds ungdomstrænere havde inviteret de sønderjyske klubber til sprint-træning i Aabenraa By den 8. maj. Herlig aften, som også havde trukket deltager fra Kolding og Viborg. Tusind tak."

7 Billede fra sprint-træning

8 Formanden i SOK har ordet. Siden sidste udgave af klubbladet kom ud, er der sket en del, udover vores træningsløb. Vi er nu godt i gang med SM-NAT Først havde vi SM-NAT i Gråsten Skov, med start fra ringriderpladsen, et fint sted til start og mål, da vi kunne tænde projektørerne. Sten Olof havde lavet banerne og Svend Erik stod for start og jeg selv hjalp til. Rasmus havde oprettet løbet i EMIT, så han kunne godt deltage. Der behøver ikke være så mange hjælpere for at lave et sådan lille løb med godt 30 deltagere. Alt forløb som det skulle og det gjorde det forhåbentlig også for dem som var en tur ude mellem trekanten og dobbeltcirklen, vi fik alle i mål inden det blev lyst igen. Medaljerne blev delt ud samme aften, umiddelbart efter løbet. SOK fik følgende mestre: Hanne Ljungberg i klassen D55, Karsten Jøhnk i klassen H45 og i klassen H55 blev det til en 3. plads til Jørn Klausen. SOK PÅSKETUR Årets påsketur gik til Mols Bjerge. Første dag kørte vi tidligt hjemmefra, for at være klar til 1. etape. Velankommet direkte til stævnepladsen ved Agri, som jeg kendte fra Skovkarlenes cykeltur i 2013, kunne der klædes om og gøre os klar til påskeløbets 1. etape. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har deltaget i et påskeløb. Nu skulle det afprøves om to nye knæ kunne klare tre dage i bakkerne og især ned ad bakke, som er det værste. Stævnepladsen var på en åben og forblæst mark, men det lunede da solen kom frem. Lidt senere ankom Bjarne og familie med klubteltet, der kunne give noget læ. Fra SOK var vi i alt 22 afsted. Min første etape var på 4,2 km og den længste af de tre etaper. Vi startede oppe ved Agri Bavnehøj, højeste punkt på Djursland, så vi kunne se næsten hele banen, men bare ingen poster. Her kunne man tale om blæst og kulde, godt jeg snart skulle videre ud mellem trekanten og dobbelt cirklen, hvor det hele foregår. Bjergene var ikke så stejle som jeg havde frygtet, men mange lange stigninger var der. Med mine knæ var det værst når jeg skulle ned ad bakke.

9 Størstedelen af løbet var i åbent område med mange elektriske hegn, efter at have skrævet over de første og konstateret at der nok var strøm i nogen af dem, gik jeg over til rulleteknik, lægge sig ned og rulle under hegnet, jeg passerede i alt 13 af disse hegn, der var kreaturer i området, så hegnene havde nok sin berettigelse. Terrænet var virkelig egnet til kompaskurs, ved hver post var det bare på med kompasset og tage retningen til næste post. Efter at have fundet alle 10 poster uden at bomme noget særligt nåede jeg glad i mål, og kunne konstatere, at jeg lige netop var blandt den bedste halvdel af de 49 startende. Efter omklædning kunne jeg så stille mig op i køen til ristede pølser, det var ikke ringriderpølser. Efter et par pølser med brød kan man klare sig et stykke tid. Da alle var i mål og klar til at forlade stævnepladsen, lynede vi teltet til og lod det stå til næste dag. Vi drog nu videre til vores overnatnings sted på Ebeltoft camping, hvor der var bestilt 5 hytter til de 19 deltagere, som havde valgt, at bo der. Fine hytter med bad og toilet, der var også mulighed for at bade i havet, som nogle kåde unge skulle prøve, de var vist fra GORM, tror jeg. Hytten havde soveplads til 6 personer, men godt vi kun skulle være 4 i hver, havde vi været seks, skulle al bagagen have stået ude på terrassen. Første aften havde vi fælles spisning sammen med dem fra ÅIG. Til dette formål havde vi hver især medbragt mad hjemmefra, efter Anne-Maries indkøbsliste. Morgenmaden blev indtaget i de respektive hytter. 2. etape var fra samme stævneplads som første og klubteltet var heldigvis ikke blæst væk i nattens løb. Etapen stillede store krav til finorientering, her havde jeg en kort bane på 2,5 km. Og med 17 poster. Det var noget helt andet end første etape, hvor der kun var 10 poster på 4.2 km.. Derfor stod posterne meget tæt og det medførte også et større bom på 6. min., men for andre manglende poster og fejl klip, man skulle virkelig kontrollere postens nr. hver gang. Ellers var det et spændende og sjovt løb, hvor vi kom ind i områder med mange grønne klatter på kortet og derefter ud et stykke med åben terræn, inden det igen var et område med grønt. Der skulle kun passeres tre elektriske hegn på denne etape. Da vi kom hjem til hytten fandt vi påskeharer på vores terrasse. De var nok ikke placeret af personalet på campingpladsen, jeg tror nærmere, at det var nogle af de børn vi havde med,

10 der har været på spil, Aske kunne være et godt bud. De blev spist med god appetit. Om aftenen gik vi i samlet flok et par km. ind til byen, hvor vi havde bestilt mad på en pizzabar, så det var næsten færdig da vi kom. På vejen hjem, var der nogle der besøgte en isbar for at få en dessert. Lørdag morgen var det tidlig op, da vi også skulle gøre rent, inden vi forlod hytterne. Stævnepladsen var ikke så langt fra Ebeltoft. 3 etape var i en rigtig skov og helt anderledes end de to første dage, men der var dog stadig nogle seje bakker. Vejret var blevet bedre og der var mere læ på stævnepladsen og ikke så langt til start. Min bane var på 3.5 km. og med en dyb dal der skulle passeres to gange, det var hårdt. Bommede et par min. på post 1, men ellers ingen problemer med orienteringen. Kortene var alle tre dage i målestok 1:7.500, når jeg så et lang stræk på kortet, skulle jeg lige huske på målestokken og glæde mig over dette. Knæene holdt, men det kunne godt mærkes i nogle dage efterfølgende. Jeg har mod på at prøve igen næste år, hvor vi kun skal køre til Kolding. Hytter er allerede bestil fra torsdag til lørdag. Næste udfordring bliver Grænsedysten. Stævnepladsen 1. og.2 etape i Mols bjerge

11 Efter at have spist på pizzaria i Ebeltoft var der plads til en is. ÅRETS FØRSTE DIVISIONSLØB Den 19. april drog vi afsted til året første divisions match, som denne gang var henlagt til skovene mellem Fårup Sø og Jelling, et ret kuperet område. Ved ankomst parkerede vi nede i bunden ved Fårup Sø og slæbte os op af stejle bakker til stævnepladsen, især familien Bargmeyer måtte slæbe ekstra hårdt, de havde klubteltet med og så blev der ikke engang brug for det, da vejret var meget fint og der var læ på den lille hyggelige stævneplads. De sidste fra SOK der ankom til stævnepladsen, var dagens fødselar Mette Marie sammen med hendes forældre. Hun fik mange gange tillykke den dag og delte småkager ud som tak. Og efter løbet havde hun fået en tur til Givskud zoo. Edit og Mogens havde også kage med i anledning af de lige havde haft guldbryllup og nu er startet på en ny 50 års kontrakt, som Edit udtrykte det. Der var 42 tilmeldte fra OK-SYD, hvor de 24 var fra SOK, det var en rigtig fin tilslutning. Nogle var med til deres første divisionsmatch og scorede point til klubben. Jeg løb denne gang i min egen klasse og kom ud på en 5 km. tur, det var måske lige i overkanten, det gik fint med at orientere, men lidt hårdt for knæene med de mange bakker, og jeg måtte se mig slået af Anne-Marie, der startede 3 min. efter mig og kom i mål lige foran mig og ingen point til mig. Men det er jo altid rart, ar være reserve på banen, hvis andre skulle fejle, kan man komme i betragtning til point. Resultatet blev at vi slog både

12 OK-WEST og Svendborg stort, nu skal vi bare vinde næste match i september, så har vi vundet 3. division. Hvis vi så kan stille med et lige så stort hold til oprykningsmatchen, så er der gode chancer for at komme op i 2. division. LIDT AF HVER Den 14. april var jeg sammen med Svend Erik ude og lave et løb for Midtals Friskole. Det blev en fin formiddag med 39 elever ude på en 6.2 km. lang og let bane. Og da skolen er med på Als Nørreskov Syd kortet, kunne vi starte direkte derfra, det var jo rart, at kunne sidde i tørvejr da det begyndte at regne, inden de sidste var i mål. Eleverne var delt op i 19 hold og der var kun et hold der ikke fandt alle 19 poster. De små elever havde rum, der er nemt at komme til, ligesom det vi har nu. Hen over sommeren har vi i klubben flere arrangementer. Når I læser dette har vi afholdt vores tak for hjælpen fest på Nygård i Als Nørreskov. Fredag den 3. juli laver jeg løb til skolernes aktiv sommerferie i Kathrinelund, gerne med et par hjælpere og meget gerne nogen af de unge, sidste år var Sarah og Maria ude og hjælpe. Den 21. august skal vi for første gang deltage ved kulturnat, hvor jeg regner med, at kunne lave en opgaven med at finde figurerne som vi havde sat op rundt om på legepladsen, alt sammen med EMIT. Vi laver efterhånden flere løb for skoler og nu har jeg også fået en henvendelse fra asylcentret om, at lave noget for de børn der bor der, det kan jeg forhåbentlig fortælle noget om i næste nr.. Vi har fået en henvendelse fra kommunen vedr. vores klublokale og materielrum på Skovvej. De skriver, at vi skal ud senest den 1. juli, med begrundelsen, at bygningen ikke skal bruges mere, er åbenbart for dyr i drift. Nu venter vi på et udspil fra kommunen, de har sagt, at de vil indkalde til et møde, de kan forhåbentlig tilbyde os noget andet, især til vores materiel har vi brug for et lille sprintbane på stierne rundt om slottet, her bliver der også brug for nogle hjælpere. Den 19. august er der som noget nyt SM-sprint i Åbenrå by. Søndag den 6. september har vi vores eget B-løb i Gråsten Skov, her skal vi bruge en del hjælpere, så i må gerne sætte kryds i kalenderen. Rasmus Ejlersen er banelægger og John Bargmeyer er banekontrol. Vedr. Findvej dagen: Artiklen findes et andet sted i bladet.

13 Terminsliste for OK Syd Maj-Oktober 2015 Dag Dato Type Tid Sted, Tilmelding (T) Arr. Ons 2705 Tr 1830 Bommerlund Plantage, P-plads ved stenen AAIG Ons 2705 Tr 1830 Stensbæk Plantage, P-plads midt i skoven HTF Lør 3005 DM-sprint 1500 Roskilde By, T-1205 Roskilde Søn 3105 DM-sprintstafet 1000 Roskilde By, T-1905 Roskilde Ons 0306 Tr 1830 Als Nørreskov, Taksensand Fyr SOK Ons 0306 Tr 1830 Vojens Fritidscenter, skærm på Billundvej HTF Fre 0506 C-JFM-sprint Vejlsø, T-2805 Søn 0706 C-Vejlestafet 1000 Stagsrode Skov, T-2605 OK Snab Ons 1006 Tr 1830 Årup Skov, P-plads Årup Skovvej AAIG Ons 1706 Tr 1830 Als Nørreskov Nord, Nygård Strand SOK Ons 1706 Tr 1830 Bevtoft Plantage, Savværksvej HTF Ons 2406 Tr 1830 Søgård Skov, P-plads midt i skoven AAIG Ons 2406 Skt. Hans-løb Nygård SOK Ons 0107 Tr 1830 Lambjerg Skov, spejderhytten Lambjerg Sned SOK Ons 0107 Tr 1830 Jels Skovene, P-plads Jels Voldsted HTF Fre 0307 C-kort/mellem Gram Slot / Lunden, T-2606 HTF Lør 0407 C-Vikingedyst Stensbæk Nord, T-2606 HTF Søn 0507 C-Vikingedyst Stensbæk Syd, T-2606 HTF Ons 0807 Tr 1830 Jørgensgård Skov, P-stranden ved Åbæk AAIG Fre 1007 C-Skawdyst By O-løb, T-2906 Skagen Lør 1107 C-Skawdyst Kirkemilen, T-2906 Skagen Søn 1207 C-Skawdyst Kirkemilen, T-2906 Skagen Ons 1507 Tr 1830 Gråsten Skov, Margrethesøen Felstedvej SOK Ons 1507 Tr 1830 Lindet Skov, skærm på Arnum-Arrildvej HTF Ons 2207 Tr 1830 Hjelm Skov, P-plads Enemarksvej AAIG Ons 2907 Tr 1830 Kathrinelund, P-plads Gl. Kro SOK Ons 2907 Tr 1830 Vesterskoven, P-plads Thomashus HTF Ons 0508 Tr 1830 Aab. Sønderskov, P-plads Sdr. Hesselvej AAIG Ons 1208 Tr 1830 Rønshoved, P-plads ved Fjordvejen SOK Ons 1208 Tr 1830 Revsø Skov, start fra Holbækgård HTF Lør 1508 C-JFM-stafet Gødding Skov, T-2807 OK Gorm Søn 1608 A-JFM-lang Rømø Nørreland, T- HTF Ons 1908 SM-sprint Aabenraa By, T- AAIG Søn 2308 B-løb + 1. div 1000 Oksby Plantage, T-1108 OK West Ons 2608 Tr 1830 Als Nørreskov, skærm ved Østerholm SOK Ons 2608 Tr 1830 Tormaj Skov, P-plads Stranden HTF

14 Lør 2908 DM-mellem 1100 Munkebjerg Øst, T-1108 OK Snab Søn 3008 C-Midgårdsorm Kolding Skov, T- Kolding Ons 0209 SM-lang (indv.) 1700 Jørgensgård Skov, vejkant-p på Lindsnakkevej AAIG Søn 0609 B-løb + 2. div 1000 Gråsten Skov, T-2508 SOK Ons 0909 Tr 1830 Flyvestation Skrydstrup HTF Lør 1209 A-DM-stafet St. Hjøllund Nord, T- Horsens Søn 1309 A-DM-lang Løvskal Skjern Skov, T- Søn 2009 B-løb + 3. div 1000 Gaurslund Gårslev, T-0809 FROS Søn 2709 A-DM-hold Brødeskov, T-kvalificerede klubber Søn 2709 B + op/ned Aabenraa Nord, T-1509 AAIG Lør 0310 KUM-indv. Silkeborg, udtagne U-løbere B&U Søn 0410 KUM-stafet Silkeborg, udtagne U-løbere B&U Søn 1110 B + op/ned Revsø Skov, T-2909 HTF Lør 3110 DM-ultralang Gribskov Mårum, nordlige del, T- Hillerød Der er yderligere løbstilbud på terminslisten på O-service. Tilmelding (T) via O-service eller kontakt Hanne Ljungberg Der er ingen tilmelding ved træningsløb (Tr)

15 Divisionsmatch i Jelling Skov OK Syd vandt stort over konkurrenterne Svendborg/OPI og West/Ribe i årets første divisionsmatch, der blev afviklet i Jelling i strålende solskin. Der deltog 41 løbere, heraf flere debutanter. Alle hyggede sig og havde en dejlig dag i solen. Følgende opnåede maksimum point i matchen mod Svendborg/OPI: Bane 2, Bjarne Johannsen, John Bargmeyer Bane 3, Karsten Jøhnk, Ulla Pallesen Bane 4, Jørn Klausen, Hanne Ljungberg, Anne-Marie Jensen Bane 5A, Mogens Thomsen Bane 5B, Birte Hove Bane 6, Jonas Hekman, Malthe Johannsen, Anders Termansen, Hans Henrik Hvelplund Bane 7, Martin Thorwest, Aske Johannsen, Susanne Bargmeyer Bane 8, Silke Bolbro, Edit Thomsen Bane 9, Sarah Bargmeyer, Maria Bargmeyer Følgende opnåede maksimum point i matchen mod West/Ribe: Bane 1, Rasmus Ejlersen, Peter Pallesen Bane 2, Bjarne Johannsen, John Bargmeyer Bane 3, Karsten Jøhnk, Ulla Pallesen, Helle Termansen Bane 4, Jørn Klausen, Hanne Ljungberg, Anne-Marie Jensen Bane 5A, Mogens Thomsen, Frede Jacobsen

16 Bane 5B, Birte Hove Bane 6, Jonas Hekman, Malthe Johannsen, Anders Termansen Bane 7, Martin Thorwest, Aske Johannsen, Susanne Bargmeyer Bane 8, Silke Bolbro, Edit Thomsen Bane 9, Sarah Bargmeyer, Maria Bargmeyer, Susanne Holst OK SYD - Svendborg/OPI OK SYD - West/Ribe Svendborg/OPI - West/Ribe Stilling 3. division efter første løb 1. OK SYD (Sønderborg/Åbenrå) Svendborg OK / Odense PI OK West / Ribe OK Næste match er den 20. september. Hvis vi møder lige så talstærkt frem den dag, har vi en god chance for at vinde 3. division. Forhåbentlig skal vi også løbe op-/nedrykningsmatch den 11. oktober. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen ved 20/9 og 11/10.

17 Mange børn deltog i Findvej dagen i Gråsten Skov I forbindelse med den landsdækkende Findvej dag havde Sønderborg Orienteringsklub over 60 friske og forhåbningsfulde deltagere ude på de tre forskellige ruter rundt i Gråsten Skov, hvor de alle startede ud i tørvejr og de sidste kom i mål i regnvejr. Især børnene var rigt repræsenteret, de udgjorde halvdelen af deltagerne med 20 under 10 år og 10 mellem 10 og 15 år, heriblandt mange kommende orienteringsløbere, som vi gerne ser til vores træningsløb. 17

18 På Ringriderpladsen hvor der var start og mål, havde børnene mulighed for at prøve forskellige orienterings lege, her var det især populært at finde 10 figurer i en bestemt rækkefølge og med elektronisk tidtagning. Der var en stor konkurrence om at få den hurtigste tid og der blev virkelig gået til den, selv om de lige havde været ude på en 4 km. lang tur i skoven først. 18

19 Opslagstavlen SOK Malthe Johannsen ønskes tillykke med konfirmationen den 1. maj. Martin Thorwest ønskes tillykke med de 50 år. Aaig Edith og Mogens Thomsen havde guldbryllupsdag den 11. april 2015 Stof til klubbladet kan mailes på nedenståend e adresse: Famja229@gmail.com (bemærk ny mailadresse) Udgivelsesterminer for klubblade. Udgivelsestidspunkt Uge nr. Sidste frist for stof til Redaktøren. Februar/marts 8 Fredag uge 6 Maj/juni 21 Fredag uge 19 August/september 35 Fredag uge 33 November/December 47 Fredag uge 45 Læs mere om de enkelte løb på: DOF s hjemmeside eller på orientering.dk hvor der også kan ses indbydelser til flere løb, end de her nævnte. Hanne 19

20 OK- SYD OK Syd er en fælles klub for medlemmer af Sønderborg Orienteringsklub (SOK). og AAIG Orientering, Aabenraa Orienteringsklub (AAIG) Formålet med OK Syd er at samle fælles aktiviteter, for på den måde at lette samarbejdet, fordele arbejdsbyrden samt forøge muligheden for at stille hold til divisionsmatcher og stafetløb. Alle medlemmer af SOK og AAIG er automatisk også medlem af OK Syd. Kontingent til OK Syd betales via SOK eller AAIG. Medlem Ønsker du at være medlem af en af orienteringsklubberne, kan du udfylde nedenstående skema og aflevere den til formanden eller et bestyrelsesmedlem. Adresselisten findes foran i bladet. Hvis du tilmelder hele familien, så husk at oplyse navn og data for resten af familien. Alle er velkomne til at deltage i træningsløbene uden at være medlem af en forening, men man må i så fald selv betale for løbskortet. Har du derudover spørgsmål, så kontakt formand eller et bestyrelsesmedlem for en af klubberne. Navn Adresse Post nr., by Fødselsdato Klub (SOK eller AAIG) Telefon nr. Mailadresse Eventuelle familiemedlemmer Tilmeldingsblanket

26. ÅRGANG 2019 NUMMER 1. Så er vi startet på træning til 2021

26. ÅRGANG 2019 NUMMER 1. Så er vi startet på træning til 2021 26. ÅRGANG 2019 NUMMER 1 Så er vi startet på træning til 2021 1 OK Syd Hjemmeside: www.oksyd.dk Bankkonto: reg. nr. 8010 kontonr. 7302525 CVR nummer 2969 9933 Bestyrelsen Andre funktioner Formand Rasmus

Læs mere

Eftersnak. Divisionsmatchen d. 31. august i Gyttegaard

Eftersnak. Divisionsmatchen d. 31. august i Gyttegaard 22. ÅRGANG 2014 NUMMER 4. Eftersnak. Divisionsmatchen d. 31. august i Gyttegaard Sønderborg Orienteringsklub www.sonderborg-ok.dk Bankkonto: 8010 0007302525 AAIG Orientering Bankkonto: 7117 001067565 (Sydbank)

Læs mere

26. ÅRGANG 2018 NUMMER 2. Freja vinder Påskeløbet i D20B.

26. ÅRGANG 2018 NUMMER 2. Freja vinder Påskeløbet i D20B. 26. ÅRGANG 2018 NUMMER 2 Freja vinder Påskeløbet i D20B. OK Syd Hjemmeside: www.oksyd.dk Bankkonto: reg. nr. 8010 kontonr. 7302525 CVR nummer 2969 9933 Bestyrelsen Andre funktioner Formand Rasmus Ejlersen

Læs mere

23. ÅRGANG 2015 NUMMER 3. Søndagsfrokost på bålpladsen med snobrød,

23. ÅRGANG 2015 NUMMER 3. Søndagsfrokost på bålpladsen med snobrød, 23. ÅRGANG 2015 NUMMER 3 Søndagsfrokost på bålpladsen med snobrød, Sønderborg Orienteringsklub www.sonderborg-ok.dk Bankkonto: 8010 0007302525 Formand Næstformand Kasserer Trænings- og ungdomsudvalg Kortudvalg

Læs mere

23. ÅRGANG 2015 NUMMER 1

23. ÅRGANG 2015 NUMMER 1 23. ÅRGANG 2015 NUMMER 1 Malthe, Sarah, Maria og Lise til DM-sprint 2014 i Lemvig.. Sønderborg Orienteringsklub www.sonderborg-ok.dk Bankkonto: 8010 0007302525 Formand Næstformand Kasserer Trænings- og

Læs mere

24. ÅRGANG 2016 NUMMER 2

24. ÅRGANG 2016 NUMMER 2 24. ÅRGANG 2016 NUMMER 2 Pernille, Bjarne og Maria til Grænsedysten Bestyrelsen i OK Syd Formand: Næstformand og Ungdomstræning: Kasserer og kortudvalg: Bestyrelsesmedlem og Kortudvalg: Bestyrelsesmedlem

Læs mere

24. ÅRGANG 2016 NUMMER 4

24. ÅRGANG 2016 NUMMER 4 24. ÅRGANG 2016 NUMMER 4 Maria Bargmeyer kommer i mål ved c-løbet i Kelstrup plantage Bestyrelsen i OK Syd Formand: Næstformand og Ungdomstræning: Kasserer og kortudvalg: Bestyrelsesmedlem og Kortudvalg:

Læs mere

AAIG Orientering Årsberetning for 2012

AAIG Orientering Årsberetning for 2012 AAIG Orientering Årsberetning for 2012 2012 var et positivt år for AAIG Orientering Aabenraa Orienteringsklub, både på det sociale klubmæssige og det resultatmæssige. Vi havde dog en lille tilbagegang

Læs mere

26. ÅRGANG 2018 NUMMER 3. De Jysk/fynske mestre i D/H - 185

26. ÅRGANG 2018 NUMMER 3. De Jysk/fynske mestre i D/H - 185 26. ÅRGANG 2018 NUMMER 3 De Jysk/fynske mestre i D/H - 185 OK Syd Hjemmeside: www.oksyd.dk Bankkonto: reg. nr. 8010 kontonr. 7302525 CVR nummer 2969 9933 Bestyrelsen Andre funktioner Formand Rasmus Ejlersen

Læs mere

26. ÅRGANG 2019 NUMMER 2

26. ÅRGANG 2019 NUMMER 2 26. ÅRGANG 2019 NUMMER 2 OK Syd Hjemmeside: www.oksyd.dk Bankkonto: reg. nr. 8010 kontonr. 7302525 CVR nummer 2969 9933 Bestyrelsen Andre funktioner Formand Rasmus Ejlersen Rådyrvej 22, 6400 Sønderborg

Læs mere

25. ÅRGANG 2017 NUMMER 2. Jørn Clausen løber i mål ved Påskeløbet.

25. ÅRGANG 2017 NUMMER 2. Jørn Clausen løber i mål ved Påskeløbet. 25. ÅRGANG 2017 NUMMER 2 Jørn Clausen løber i mål ved Påskeløbet. Bestyrelsen i OK Syd Formand: Næstformand og Ungdomstræning: Kasserer og kortudvalg: Bestyrelsesmedlem og Kortudvalg: Bestyrelsesmedlem

Læs mere

24. ÅRGANG 2016 NUMMER 3

24. ÅRGANG 2016 NUMMER 3 24. ÅRGANG 2016 NUMMER 3 Ungdomstræning i Katrinelund Bestyrelsen i OK Syd Formand: Næstformand og Ungdomstræning: Kasserer og kortudvalg: Bestyrelsesmedlem og Kortudvalg: Bestyrelsesmedlem og SI koordinator:

Læs mere

Frede Jacobsen og Mogens Thomsen fik bronze medalje ved DM stafet i klassen H70

Frede Jacobsen og Mogens Thomsen fik bronze medalje ved DM stafet i klassen H70 23. ÅRGANG 2015 NUMMER 4 Frede Jacobsen og Mogens Thomsen fik bronze medalje ved DM stafet i klassen H70 Sønderborg Orienteringsklub www.sonderborg-ok.dk Bankkonto: 8010 0007302525 Formand Næstformand

Læs mere

Stilling 3. division, Sydkredsen

Stilling 3. division, Sydkredsen Stilling 3. division, Sydkredsen -------- Placering Klubnavn 1. runde 1. runde 1. runde 2. runde 2. runde 2. runde Stilling Stilling Stilling kommentar Runde LøbsPoint MatchPoint Runde LøbsPoint MatchPoint

Læs mere

25. ÅRGANG 2017 NUMMER 3/4

25. ÅRGANG 2017 NUMMER 3/4 25. ÅRGANG 2017 NUMMER 3/4 Våd dag på Starup hede til SM - stafet 2017 Bestyrelsen i OK Syd Formand: Næstformand og Ungdomstræning: Kasserer og kortudvalg: Bestyrelsesmedlem og Kortudvalg: Bestyrelsesmedlem

Læs mere

24. ÅRGANG 2016 NUMMER 1

24. ÅRGANG 2016 NUMMER 1 24. ÅRGANG 2016 NUMMER 1 Vinderne i SM Sprint Sønderborg Orienteringsklub www.sonderborg-ok.dk Bankkonto: 8010 0007302525 Formand Næstformand Kasserer Trænings- og ungdomsudvalg Kortudvalg Kort, rentegning

Læs mere

25. ÅRGANG 2017 NUMMER 1. Så nærmer foråret sig

25. ÅRGANG 2017 NUMMER 1. Så nærmer foråret sig 25. ÅRGANG 2017 NUMMER 1 Så nærmer foråret sig Bestyrelsen i OK Syd Formand: Næstformand og Ungdomstræning: Kasserer og kortudvalg: Bestyrelsesmedlem og Kortudvalg: Bestyrelsesmedlem og SI koordinator:

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

AAIG Orientering Årsberetning for 2013

AAIG Orientering Årsberetning for 2013 AAIG Orientering Årsberetning for 2013 Også 2013 var et godt år for AAIG Orientering. Vi har et uændret godt socialt liv i klubben, vi har en god økonomi, vi har haft en pæn medlemstilgang, vores flid

Læs mere

AAIG Orientering Årsberetning for 2015

AAIG Orientering Årsberetning for 2015 AAIG Orientering Årsberetning for 2015 I min beretning sidste år fortalte jeg om forslaget om at slå Grænsegnens 3 orienteringsklubber, Sønderborg Orienteringsklub, OK Syd og AAIG Orientering, sammen til

Læs mere

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ INDBYDELSE DM Mellem Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til for andet år at byde velkommen i Munkebjerg denne gang i den østlige del af skoven.

Læs mere

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017.

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Indbydelse Kreds ungdomsmatch 2017 Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Fredag 6.oktober kl. 19 søndag d.

Læs mere

Årsberetning for 2012

Årsberetning for 2012 Årsberetning for 2012 2012 Et aktivt år! Året 2012 i Svendborg Orienteringsklub har været et aktivt år! Vi har igen afholdt en stribe arrangementet både lokale, men også nationale. I weekenden den 11-12.

Læs mere

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts i Kirkemilen

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden.

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden. Indbydelse Østkredsen og FIF Hillerød Orientering har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2016 Fredag d. 4. november kl. 20:00 til søndag d. 6. november kl. 13:30. Weekenden markerer

Læs mere

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Indbydelse Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Lørdag den 10. marts i Tolne Skov, og Søndag den 11. marts i Tversted Klitplantage. Der er fortræning fredag

Læs mere

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Foreløbig Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbet 2020 den april på Rømø

Indbydelse til Påskeløbet 2020 den april på Rømø Indbydelse til Påskeløbet 2020 den 9.-11. april på Rømø Arrangør Orienteringsklubben HTF indbyder hermed til Påskeløbet 2020 Klassifikation 4**** -stævne Løbsområde Rømø Sønderland og Rømø Nørreland Dato

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 4 September - Oktober 2010 ÅRG. 43 Zenia ved VM i Trondheim (foto: Tut) Referat fra O-møde i Klubhuset 2010-5 den 12.08.2010 Tilstede: Orla Kastrup Kristensen,

Læs mere

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015 Allerød OrienteringsKlub Afholder DM hold Op/ned 2-3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4-5 division Op/ned 5-6 division 27. september 2015 Stævneklassifikation DM for klubhold 2015 og finale i COWI-ligaen(Danmarks

Læs mere

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 Nordkredsens slutrunde 2008 for op- og nedrykning til 1., 2., 3., og 4. division Oprykning til 1. division nedrykning

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab. Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE DM Lang Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til at byde velkommen i Munkebjerg

Læs mere

Instruktion for SØNDAG D. 31. MAJ 2015

Instruktion for SØNDAG D. 31. MAJ 2015 Instruktion for SPRINT STAFET SØNDAG D. 31. MAJ 2015 Arrangør Klassifikation Stævnecenter /plads Orienteringsklubben Roskilde Sprint stafet, 4 stjernet C stævne Børnehuset Reden, Eriksvej, 4000 Roskilde

Læs mere

Gruppe H4 (H60, H65) - [4, 3, 2, 1]

Gruppe H4 (H60, H65) - [4, 3, 2, 1] side 1 Divisionsmatch v4.0.0 / 2018-11-04 14:26:30 Divisionsmatch (Stenderup, 2018-11-04) -------------------------------------- score point Faaborg OK 357-185 6 (41), 8 1. pl OK Esbjerg 256-216 4 (41),

Læs mere

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Indbydelse Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 13 i Skørping og Rold Skov KUM weekenden er årets

Læs mere

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 5 NOVEMBER 2009 JANUAR 2010 ÅRG. 42 Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland Referat fra O-møde i Klubhuset

Læs mere

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg By. Rev. med COWI-kurver frem til 21/7-2011

Læs mere

Divisionsmatch for PI

Divisionsmatch for PI ORIENTERINGSAFDELINGEN... Divisionsmatch for PI Københavns Orienteringsafdeling i Af Jørn Lind, PI Orienteringsløb Foto: Bente Dahl Disen lå tæt da 33 friske orienteringsløbere fra PI drog hjemmefra for

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 2012 ÅRG. 45 Klumpfod i Hesselholt skov Referat fra O-møde i Klubhuset 2012 2 den 26.06.2012 Tid: Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset,

Læs mere

Gødding Skov , Gødding, OK Gorm Bane 1 8,98 km deltagere: 12

Gødding Skov , Gødding, OK Gorm Bane 1 8,98 km deltagere: 12 Bane 1 8,98 km deltagere: 12 10:09 H1 67935 Petersen Hans V. OK GORM 10:11 H35-86816 Barkler Jes Holme Svendborg/OPI 10:13 H35-174807 Pallesen Peter OK Syd 10:15 H1 485710 Knudsen Morten Rind OK Melfar

Læs mere

Allerød OrienteringsKlub. Afholder. DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division

Allerød OrienteringsKlub. Afholder. DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division Allerød OrienteringsKlub Afholder DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division 27. september 2015 INSTRUKTION Arrangør Stævneklassifikation Allerød

Læs mere

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Indbydelse til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Dato Søndag d. 21. april 2013. Stævnepladsen åbner kl. 09.00. Løbsområde Fanø Klitplantage.

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

26. ÅRGANG 2018 NUMMER 4. Karna, Hanne, Mona og Mille diskuterer vejvalg

26. ÅRGANG 2018 NUMMER 4. Karna, Hanne, Mona og Mille diskuterer vejvalg 26. ÅRGANG 2018 NUMMER 4 Karna, Hanne, Mona og Mille diskuterer vejvalg OK Syd Hjemmeside: www.oksyd.dk Bankkonto: reg. nr. 8010 kontonr. 7302525 CVR nummer 2969 9933 Bestyrelsen Andre funktioner Formand

Læs mere

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Indbyder søndag den 14/4 2019 til 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Vi glæder os til at se rigtig mange glade løbere til en god dag i skoven Stævne og klassifikation Stævnet

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 1. Klassifikation: 4-stjernet A-stævne. 2. Stævnecenter: Informationen/stævnekontor på stævnepladserne fungerer samtidig som

Læs mere

Københavner Cup 1. etape

Københavner Cup 1. etape Københavner Cup 1. etape Arrangør: PI-København Tirsdag d. 1. april 2014 Græsted Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Kære løbere I bydes alle hjertelig velkommen til Nordsjælland, Græsted og Aggebo-Græsted

Læs mere

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle INSTRUKTION Klassifikation: Løbsområde: Stævnet er et

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Klubmesterskab i o-løb i Uggerby Klitplantage

Klubmesterskab i o-løb i Uggerby Klitplantage Arrangør: PI-Hjørring Program for Klubmesterskab i o-løb i Uggerby Klitplantage tirsdag d. 26. oktober 2010 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Kære O-løbere Nordjyllands Politi og PI Hjørring er stolte

Læs mere

Årsberetning for 2013

Årsberetning for 2013 Årsberetning for 2013 Løbsåret 2013 Vi har i året 2013 oplevet mange spændende løb. Årets fynske løbskalender har lignet de foregående år, med mange tilbud til løberne. Med fælles vintercup og Fynsk Sprint

Læs mere

Orientering fra formanden

Orientering fra formanden Orientering fra formanden Vores divisionsmatch blev ramt af konfirmationer. Mange måtte melde afbud til den første af årets konkurrencedage, inkl. mig selv. De 14, der mødte op, gjorde en fin indsats og

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Referat af klubledermøde nr. 3 i 2012 i Sydkredsen

Referat af klubledermøde nr. 3 i 2012 i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Referat af klubledermøde nr. 3 i 2012 i Sydkredsen Mødested: FROS s klubhus, Hannerup Engvej 1c, Fredericia Mødedato: Tirsdag d. 6/11 kl. 19.00 Mødeindbudte Klubrepræsentanter

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Orientering OK Gorm OK Snab Talentudvikling

Orientering OK Gorm OK Snab Talentudvikling Til forældre og løbere i Team Vejle Orientering. Træningsplan for talentudvikling SNAB/GORM for efterår 2015. Praktiske oplysninger om tid og sted etc. Selve træningen er berammet til torsdage, hvis der

Læs mere

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Stafetten afvikles i forlængelse af DM-Mellem i Højgård arrangeret af OK Gorm. Form på stafetterne

Læs mere

Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009. Praktisk information

Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009. Praktisk information Åbenrå Orienteringsklub Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009 Praktisk information Hvornår? Lørdag den 18. juli 2009 kl. 14-17 Tirsdag den 21. juli 2009 kl. 9-12 Tirsdag den 21. juli 2009 kl. 14-17

Læs mere

Skive Orienteringsklub En afdeling under Skive Atletik- og Motionsklub O-brev nr. 2 April 2017

Skive Orienteringsklub En afdeling under Skive Atletik- og Motionsklub O-brev nr. 2 April 2017 Formanden Vigtige datoer Det er snart sommer og der er masser af muligheder for at komme ud til orienteringsløb. 29. april Find Vej Dagen i Krabbesholm. 6. maj Rosenhøj Grand Prix i Krabbesholm. Fra 27.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Så det er bare at tage hjelmen ved hornene!

Så det er bare at tage hjelmen ved hornene! Hej OK-GORM løbere Vi vinder Cuppen 2008! (Divisionsmatchene i 2. division) Simpelthen sådan det var det målsætningen er på plads! Ja-ja!! Har du overhovedet set hvem vi skal møde var den første kommentar

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 5 DECEMBER 2010 JANUAR 2011 Per Korsbæk modtager Stampe Jacobsens Hæderslegat ÅRG. 43 Referat fra O-møde i Klubhuset 2010-6 den 28.09. 2010 Tilstede: Orla

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Op/Ned Match Division, Øst

Op/Ned Match Division, Øst Søllerød Orienteringsklub indbyder til Cowi-Ligaen: Op/Ned 3.-4. division, Op/Ned 4.-5. division, Op/Ned 5.-6. division, samt Åbne Baner i Rude Skov. Dato 25. September 2016 kl. 11:00-15:00 Stævnepladsen

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Mødested & afstande: Afmærkning på vej 52 (Silkeborg Horsens), 6 km syd for Silkeborg. Fra mødestedet er der ca. 1 km til parkering. Afstande:

Læs mere

Dansk Orienterings-Forbund. Referat af Klubledermødet 28/ i Sydkredsen. A. Formalia. Abrahamsens Gård, Skovgade 27C, Jelling

Dansk Orienterings-Forbund. Referat af Klubledermødet 28/ i Sydkredsen. A. Formalia. Abrahamsens Gård, Skovgade 27C, Jelling Dansk Orienterings-Forbund Referat af Klubledermødet 28/5 2018 i Sydkredsen Mødested Abrahamsens Gård, Skovgade 27C, Jelling Mødedato Mandag den 28/5-2018. Vi starter kl. 19. A. Formalia a. Registrering

Læs mere

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 4. januar 2015. Instruktion

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 4. januar 2015. Instruktion Holbæk Orienteringsklub indbyder til Nytårsstafet Søndag den 4. januar 2015 Instruktion Kørevejledning.. : Der vil være skærme fra Kalundborgvej i Fårevejle. Følg Ordrupvej og drej til venstre ad Næsgårdsvej

Læs mere

Velkommen til Nymindegab 2013.

Velkommen til Nymindegab 2013. Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb i Nymindegab den 10., 11. og 12. september 2013. I samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund inviterer idrætsforeningerne

Læs mere

OK-HTF, Haderslev inviterer til den 43. udgave af Vikingedysten Torsdag d. 4 juli, fredag den 5. juli og lørdag den 6. juli 2019.

OK-HTF, Haderslev inviterer til den 43. udgave af Vikingedysten Torsdag d. 4 juli, fredag den 5. juli og lørdag den 6. juli 2019. OK-HTF, Haderslev inviterer til den 43. udgave af Vikingedysten Torsdag d. 4 juli, fredag den 5. juli og lørdag den 6. juli 2019. Klassifikation Stævnecenter, mødested & bad Afmærkning & Stævneplads Jels

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 2 APRIL-MAJ 2008 ÅRG. 41 Rico Årets sportsnavn 2007 i Vesthimmerlands Kommune Flot sponsorgave fra Sparekassen Himmerland St. Binderup Orienteringsklub

Læs mere

Referat fra klubledermøde nr. 2, 2012 i Sydkredsen

Referat fra klubledermøde nr. 2, 2012 i Sydkredsen Referat fra klubledermøde nr. 2, 2012 i Sydkredsen Mødested: Snabs klubhus, Helligkildevej 2, Vejle Mødedato: Torsdag d. 7/6 kl. 19.00 Mødeindbudte Klubrepræsentanter for Sydkredsens klubber og Kredsudvalg

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44 MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44 Bjarke vinder sin klasse ved Påskeløbene 2011 Tirsdagstræning en succes Som noget nyt besluttede vi i bestyrelsen i efteråret 2010

Læs mere

Med KFIU-Orientering på Påskeferie og til 3-dages påskeløb

Med KFIU-Orientering på Påskeferie og til 3-dages påskeløb Med KFIU-Orientering på Påskeferie og til 3-dages påskeløb Siden engang fra midt i 70 erne har klubber under Dansk Orienterings-Forbund arrangeret 3- dages påskeløb for forbundets medlemmer. De ældste

Læs mere

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event.

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Indbydelse til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Dato Lørdag

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Referat af møde i kortudvalget nr. 1/2016

Referat af møde i kortudvalget nr. 1/2016 Dansk Orienterings-Forbund Til Udvalgets medlemmer HB & stab Referat af møde i kortudvalget nr. 1/2016 Mødested: FROS klubhus, Fredericia Mødedato: torsdag den 14. januar 2016 kl. 17.30-21.30 Mødedeltagere:

Læs mere

Instruktion. Faaborg Orienterings klub. afholder. DM hold. B-løb. Søndag d. 9. oktober 2016

Instruktion. Faaborg Orienterings klub. afholder. DM hold. B-løb. Søndag d. 9. oktober 2016 Instruktion Faaborg Orienterings klub afholder DM hold og B-løb Søndag d. 9. oktober 2016 Arrangør Faaborg Orienteringsklub - www. Faaborgok.dk Stævneklassifikation DM for klubhold 2016 og finale i COWI-ligaen

Læs mere

INDBYDELSE. Til Julehjerte-orienteringsløb i Aabenraa By lørdag d. 17. december 2016

INDBYDELSE. Til Julehjerte-orienteringsløb i Aabenraa By lørdag d. 17. december 2016 INDBYDELSE Til Julehjerte-orienteringsløb i Aabenraa By lørdag d. 17. december 2016 Hej O-løbere, I lighed med sidste år arrangerer OK Syd et åbent by orienteringsløb i Aabenra by den sidste lørdag før

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

INSTRUKTION 43. udgave af Vikingedysten torsdag den 4. juli, fredag den 5. juli og lørdag den 6. juli 2019.

INSTRUKTION 43. udgave af Vikingedysten torsdag den 4. juli, fredag den 5. juli og lørdag den 6. juli 2019. INSTRUKTION 43. udgave af Vikingedysten torsdag den 4. juli, fredag den 5. juli og lørdag den 6. juli 2019. Stævnecenter, mødested & bad Afmærkning & Stævneplads Jels skole, Krygersvej 2, Jels, hvor der

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke Dansk Orienterings-Forbund Til Kredsudvalg Syds medlemmer Referat fra møde 2, 2012 i Kredsudvalg Syd Mødested Niels Skousvej 21, Vejle Mødedato Tirsdag d. 7/5 kl. 18.30 Deltagere Afbud Kate Nielsen, Knud

Læs mere

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk Officiel indbydelse til Danske Politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Skagen den 10., 11. og 12. april 2012. Efter aftale med Dansk Politi Idrætsforbund inviterer idrætsforeningerne i København,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 3 AUGUST-SEPTEMBER 2011 ÅRG. 44

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 3 AUGUST-SEPTEMBER 2011 ÅRG. 44 MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 AUGUST-SEPTEMBER 2011 ÅRG. 44 oo.cup juli 2011 Tirsdagstræning Tirsdagstræninger igen i Aars - Vi starter kl. 18.00 Tirsdag den 16.8 Tirsdag den 23.8

Læs mere

Klub-nyt Herlufsholm Orienteringsklub

Klub-nyt Herlufsholm Orienteringsklub Klub-nyt Herlufsholm Orienteringsklub Alle elsker O-løb!!! August - nr. 4/2013 Klubbens bestyrelse Formand Næstformand Klubblad papirudgaven Kasserer Træningsudvalg Medier Hjemmeside Klubblad elektronisk

Læs mere

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09.

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09. DM Mixsprint-stafet 2019 Indbydelse Søndag den 26. maj 2019, Grindsted By Arrangør Klassifikation WOC 2020, Danmark DM Mixsprint-stafet - A stævne. 5 stjerner Indgår i Sprintcup 2019. Dato og tid Søndag

Læs mere

Referat fra klubledermøde nr. 3, 2011 i Sydkredsen

Referat fra klubledermøde nr. 3, 2011 i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Sydkredsens klubber, Kredsudvalget og DOF ved HS og MS ----------------------------------------------------------------------- Referat fra klubledermøde nr. 3, 2011 i Sydkredsen

Læs mere

Sponsorer. Indholdsfortegnelse:

Sponsorer. Indholdsfortegnelse: Årgang 19 nr. 1 2015 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Løbskalender side 5 Nordjysk 2-dages side 6 O-Ringen 2015 side 7 Kontingent 2015 side 7 Sponsorer

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * *

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * Arrangør Klassificering Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * samt 5. afd. af Garmin Cup for H/D 21 Kort Velling Snabegård, 5 m ækvidistance 1:10.000 Terræn Startret Steen Frandsen og Frank Dabelstein

Læs mere

Arrangør: Assens PI Dansk Politiidrætsforbund. Willemoesløbet. 13. oktober 2016

Arrangør: Assens PI Dansk Politiidrætsforbund. Willemoesløbet. 13. oktober 2016 Arrangør: Assens PI Dansk Politiidrætsforbund Willemoesløbet 13. oktober 2016 Velkommen til Willemoesløbet 2016 Willemoesløbet 2016 er efter alt at dømme det sidste eller næstsidste åbne idrætsarrangement

Læs mere