Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Surveyrapport til offentliggørelse - flettet"

Transkript

1 Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder, på nær én, er helt opfyldt. Akkrediteret Standarder der er delvist opfyldte APO (1) Kvalitetsstyring APO Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering af virksomhedsgrundlag 2 03 Evaluering af anvendelsen af virksomhedsgrundlag 3 04 Kvalitetsforbedring 4 Side 1 af 19 side(r)

2 APO Placering af ledelsesansvar og funktioner (1) 01 Dokumenter for ledelsesansvar og funktioner 1 02 Implementering af dokumenter for ledelsesansvar og funktioner 2 03 Evaluering af ledelsesansvar og funktioner 3 04 Kvalitetsforbedring 4 APO Planlægning og drift (1) 01 Retningslinjer for planlægning og drift 1 02 Implementering af retningslinjer for planlægning og drift 2 03 Kvalitetsovervågning 3 04 Kvalitetsforbedring 4 APO Ventetid (1) 01 Servicemål for ventetid 1 02 Implementering af servicemål for ventetid 2 03 Evaluering af aktuel ventetid 3 Side 2 af 19 side(r)

3 APO Ventetid (1) 04 Kunderne kan oplyses om ventetid 3 05 Samlet statistik for ventetid 3 06 Kundetilfredshedsundersøgelse 3 07 Kvalitetsforbedring af servicemål for ventetid 4 APO Apotekets lokaler og øvrige faciliteter (1) 01 Tjekliste til vurdering af apotekets lokaler og øvrige faciliteter 1 02 Planer for apotekets vedligeholdelse og ombygning 1 03 Implementering af planer for vedligeholdelse og ombygning 2 04 Vurdering af lokaler og øvrige faciliteter 3 05 Kundetilfredshedsundersøgelse 3 06 Kvalitetsforbedring af lokaler og faciliteter 4 Ikke opfyldt Apoteket har løbende året igennem arbejdet med forbedrende tiltag for at opfylde standardernes indikatorer.der er ikke konkret udarbejdet og prioriteret handleplaner ved kvalitetsbrist med henblik på kvalitetsforbedring. APO Kvalitetsstyring (1) Delvist opfyldt Manglerne i indikator 3, 4 og 5 er væsentlige for opfyldelse af standardens formål. Der er aktivitet på området. Side 3 af 19 side(r)

4 APO Kvalitetsstyring (1) 01 Retningslinjer for kvalitetsstyring 1 02 Implementering af retningslinjer for kvalitetsstyring 03 Evaluering af apotekets arbejde med kvalitetsstyring 2 3 Delvist opfyldt Apoteket har ikke evalueret på alle dele af arbejdet med kvalitetsstyring. Der er aktiviteter i gang. 04 Evaluering af den samlede kvalitet på apoteket 3 Delvist opfyldt Apoteket har ikke helt gennemført en samlet evaluering af kvaliteten på apoteket. 05 Kvalitetsforbedring 4 Delvist opfyldt Jvf. indikator 3 og 4. APO Kvalitetsorganisation (1) 01 Kvalitetsorganisationen 1 02 Kvalitatsorganisationens arbejde 1 03 Implementering af kvalitetsorganisationen og arbejdet med kvalitetsstyring 2 04 Evaluering af kvalitetsorganisationens arbejde 3 05 Kvalitetsforbedring 4 Ikke opfyldt Apoteket har løbende året igennem arbejdet med forbedrende tiltag for at opfylde standardernes indikatorer. Der er ikke konkret udarbejdet og prioriteret handleplaner ved kvalitetsbrist med henblik på kvalitetsforbedring APO Risikostyring (1) Side 4 af 19 side(r)

5 APO Risikostyring (1) 01 Retningslinjer for risikostyring 1 02 Implementering af retningslinjer for risikostyring 2 03 Identificering og formidling af mulige risici 2 04 Dokumenteret identifikation og vurdering af risici forbundet med væsentlige forandringer 3 05 Evaluering af arbejdsgange for risikostyring 3 06 Kvalitetsforbedring 4 APO Implementering af væsentlige forandringer (1) 01 Retningslinjer for implementering af væsentlige forandringer 02 Implementering af retningslinjer for væsentlige forandringer 03 Evaluering af arbejdsgangen for implementering af væsentlige forandringer Kvalitetsforbedring 4 Ikke opfyldt Apoteket har løbende året igennem arbejdet med forbedrende tiltag for at opfylde standardernes indikatorer.der er ikke konkret udarbejdet og prioriteret handleplaner ved kvalitetsbrist med henblik på kvalitetsforbedring. APO Behandling af produkt- og servicereklamationer (1) Side 5 af 19 side(r)

6 APO Behandling af produkt- og servicereklamationer (1) 01 Instruktioner for produkt- og servicereklamationer 1 02 Implementering af instruktioner for produkt og servicereklamationer 2 03 Behandling af produkt- og servicereklamationer 3 04 Behandling af alvorlig eller hyppige produkt- og servicereklamationer 3 05 Evaluering af arbejdsgange 3 06 Kvalitetsforbedring 4 APO Registrering, rapportering, analyse og opfølgning på utilsigtede hændelser (Gyldig fra den 1. februar Erstatter standard 1.2.5) (1) 01 Retningslinjer for registrering, rapportering, analyse og opfølgning på utilsigtede hændelser 02 Implementering af retningslinjer for registrering, rapportering, analyse og opfølgning på utilsigtede hændelser Kvalitetsovervågning 3 04 Analyse af alvorlige eller hyppigt forekommende utilsigtede hændelser 3 05 Evaluering af registrerede utilsigtede hændelser 3 06 Evaluering af opfølgning i forhold til kunder, pårørende og personale m. fl. 3 Side 6 af 19 side(r)

7 APO Registrering, rapportering, analyse og opfølgning på utilsigtede hændelser (Gyldig fra den 1. februar Erstatter standard 1.2.5) (1) 07 Kvalitetsforbedring 4 APO Dokumentstyring (1) 01 Retningslinjer for dokumentstyring 1 02 Implementering af retningslinjer for dokumentstyring 03 Ansvarlig for dokumentstyring 2 04 Gennemgang af dokumentoversigt 3 05 Kvalitetsforbedring 4 2 Delvist opfyldt Kvalitetsansvarlig stod nævnt som eneste person til godkendelse af dokumenter. Der sås dokumenter, hvor det var anden person, der stod for godkendelsen. APO Datasikkerhed og -fortrolighed (1) 01 Retningslinjer for datasikkerhed og -fortrolighed 1 02 Instruktioner for datasikkerhed og -fortrolighed 1 03 Implementering af retningslinjer og instrukser 2 04 Implementering af retningslinjer og instruktioner for elektronisk databehandling 2 Side 7 af 19 side(r)

8 APO Datasikkerhed og -fortrolighed (1) 05 Implementering af retningslinjer og instrukser for personhenførbare dokumenter 06 Systematisk registrering og evaluering af backup af datasystemer 07 Kvalitetsforbedring af datasikkerhed og - fortrolighed APO Ansættelse og introduktion af nyt personale (1) 01 Retningslinjer for ansættelse og introduktion af nyt personale 02 Implementering af retningslinjer for ansættelse og introduktion af nyt personale Dokumentation for gennemført introduktion 3 04 Evaluering af introduktionsprogram 3 Delvist opfyldt Der manglede dokumentation for evalueringen af introprogrammet ved 3 mdr. samtale for den ene af de 2 seneste ansatte. Der er aktiviteter på området, da skemaet ifølge apotekeren skal udarbejdes så det bliver mere målrettet faglærte og ufaglærte. 05 Kvalitetsforbedring 4 APO Kompetenceudvikling og -evaluering (1) Side 8 af 19 side(r)

9 APO Kompetenceudvikling og -evaluering (1) 01 Retningslinjer for kompetenceudvikling og - evaluering 02 Implementering af retningslinjer for kompetenceudvikling og evaluering 03 Dokumentation for afholdte medarbejderudviklingssamtaler 1 Delvist opfyldt Der forelå ikke en samlet oversigt over personalets kompetencer Individuelle uddannelses- og udviklingsplaner 3 05 Evaluering af samlede kompetencer 3 06 Kvalitetsforbedring 4 APO Uddannelsesapotekets opgaver og ansvar (1) 01 Retningslinjer for uddannelsesapotekets opgaver og ansvar 02 Implementering af retningslinjer for uddannelsesapotekets opgaver og ansvar Uddannelsessamtaler 3 04 Kvalitetsforbedring 4 APO Brand, røveri eller overfald (1) Side 9 af 19 side(r)

10 APO Brand, røveri eller overfald (1) 01 Planer for brand, røveri eller overfald 1 Delvist opfyldt Der forelå planer der beskriver personalets ansvar og opgaver ved brand,røveri eller overfald for selve apoteket. Planer for apoteksudsalget i Augustenborg var ikke beskrevet. To sikkerhedsrepræsentanter var resourcepersoner ved opgaver ved brand, røveri og overfald. Standarden var ikke opdateret fra okt. 2010, hvor der nu ikke længere er to sikkerhedsrepræsentanter på apoteket Dog ingen tilfælde af brand, røveri eller overfald 02 Implementering af planer for brand, røveri eller overfald 2 Delvist opfyldt Som konsekvens af indikator 1 03 Den enkelte medarbejders ansvar og opgaver 2 Delvist opfyldt Som konsekvens af indikator 1 04 Evaluering af aktuelle forløb 3 Ikke relevant Ingen tilfælde af brand, røveri eller overfald 05 Kvalitetsforbedring 4 Ikke relevant Ingen tilfælde af brand, røveri eller overfald APO Håndtering af måleudstyr (1) 01 Instruktion for håndtering af måleudstyr 1 02 Implementering af instruktionfor håndtering af måleudstyr 2 03 Dokumentation for kalibrering 3 04 Kvalitetsforbedring 4 Side 10 af 19 side(r)

11 APO Recepthåndtering (1) 01 Instruktioner for recepthåndtering 1 02 Implementering af instruktioner for recepthåndtering 03 Systematisk registrering og analyse af fejludleveringer Systematisk registrering af receptinterventioner 3 05 Kvalitetsforbedring 4 06 Opfølgning på receptinterventioner 4 Delvist opfyldt Der forelå ikke en samlet vurdering af receptinterventioner, da receptinterventioner fra 2.1.4, ekspedition af dosispakket medicin ikke var medtaget APO Ekspedition af apoteksforbeholdte lægemidler ved systemnedbrud (1) 01 Instruktion for arbejdsgang ved systemnedbrud 1 02 Implementering af instruktion for arbejdsgang ved systemnedbrud 03 Evaluering af arbejdsgang for ekspedition ved systemnedbrud Kvalitetsforbedring 4 Side 11 af 19 side(r)

12 APO Apotekernes vagttjeneste (1) 01 Retningslinjer for apotekets vagttjeneste 1 02 Implementering af retningslinjer for apotektes vagttjeneste 03 Systematisk registrering af receptinterventioner under vagttjeneste 04 Evaluering af arbejdsgange ved særlige forhold under vagttjeneste Kvalitetsforbedring 4 Ikke opfyldt Apoteket har løbende året igennem arbejdet med forbedrende tiltag for at opfylde standardernes indikatorer.der er ikke konkret udarbejdet og prioriteret handleplaner ved kvalitetsbrist med henblik på kvalitetsforbedring. APO Ekspedition af dosispakket medicin (1) 01 Instruktioner for arbejdsgang, kompetenceforhold og dokumentation 1 02 Implementering af instruktioner 2 Delvist opfyldt Der blev registreret receptinterventioner, men de blev ikke samlet til en vurdering af, om der skal rettes henvendelse til implicerede receptudstedere 03 Systematisk registrering og analyse af fejl i udarbejdelse og ajourføring af doseringskort 3 04 Kvalitetsforbedring 4 Ikke opfyldt Der foreligger ikke iværksættelse af konkrete tiltag for evt kvalitetsforbedringer Side 12 af 19 side(r)

13 APO Forsendelse (1) 01 Instruktioner for forsendelse 1 02 Implementering af instruktioner for forsendelse 2 03 Registrering og behandling af fejlleverancer 3 04 Kundetilfredshedsundersøgelse 3 05 Evaluering af registrerede fejllevarancer 3 06 Kvalitetsforbedring 4 APO Rådgivning om lægemidler og om egenomsorg til enkeltpersoner (1) 01 Retningslinjer for rådgivning om lægemidler og om egenomsorg 02 Implementering af retningslinjer for rådgivning om lægemidler og om egenomsorg Evaluering af apotekets rådgivning 3 04 Faglig vurdering af farmakonomer og farmaceuter 3 05 Kundetilfredshedsundersøgelse 3 06 Kvalitetsforbedring 4 Side 13 af 19 side(r)

14 APO Sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse (1) 01 Retningslinjer for aktiviteter inden for sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme 02 Implementering af retningslinjer for sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme 03 Evaluering af apotekets aktiviteter inden for sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme Kvalitetsforbedring 4 APO Varehåndtering (1) 01 Instrukser for varehåndtering 1 02 Implementering af instruktioner for varehåndtering 2 03 Evaluering af arbejdsgange for varehåndtering 3 04 Kvalitetsforbedring 4 APO Lager af apoteksforbeholdte og receptordinerede lægemidler (1) 01 Retningslinjer for håndtering af apotekets lager 1 02 Implementering af retningslinjer for håndtering af lægemidler 2 Side 14 af 19 side(r)

15 APO Lager af apoteksforbeholdte og receptordinerede lægemidler (1) 03 Systematisk registrering og evaluering af den eksterne leveringsgrad af lægemidler 3 04 Kvalitetsforbedring 4 APO Overvågning af euforiserende midler (1) 01 Instruktion for overvågning af euforiserende lægemidler 02 Implementering af instruktioner for overvågning af euroforiserende lægemidler Lagerbeholdning 3 04 Stikprøvekontrol af receptbilag 3 05 Kvalitetsforbedring 4 APO Kommunikation med kunder (1) 01 Retningslinjer for apotekets kommunikation 1 02 Implementering af retningslinjer for apotekets kommunikation 2 03 Evaluering af apotekets kommunikationsaktiviteter 3 04 Kvalitetsforbedring 4 Side 15 af 19 side(r)

16 APO Skriftlig og elektronisk informationsmateriale (1) 01 Retningslinjer for skriftlig og elektronisk informationsmateriale 02 Implementering af retningslinjer for informationsmateriale 03 Evaluering af apotekets brug af informationsmateriale i rådgvinsgsaktiviteter Gennemgang af informationsmateriale 3 05 Kvalitetsforbedring 4 Delvist opfyldt Der forelå iværksættelse af konkrete tiltag. Planlagt til februar APO Leverandørsamarbejde (1) 01 Samarbejdsaftaler med faste leverandører 1 Delvist opfyldt Der manglede samarbejdsaftale for Skanderborg og Glostrup. Apoteket var ikke bekendt med at de pågældende aftaler kunne rekvireres nu. 02 Implementering af samarbejdsaftaler med leverandører 03 Samlet evaluering af leverandørsamarbejde 3 04 Kvalitetsforbedring 4 2 Delvist opfyldt Jævnfør trin 1 APO Aftale om ansvarsfordeling og drift af medicinudleveringssted (1) Side 16 af 19 side(r)

17 APO Aftale om ansvarsfordeling og drift af medicinudleveringssted (1) 01 Samarbejdsaftale om ansvarsfordeling og drift af medicinudleveringssted 02 Implementering af samarbejdsaftale for mediciudleveringssteder Tilsyn med medicinudleveringssteder 3 04 Kvalitetsforbedring 4 APO Tjek på inhalation (1) 01 Retningslinjer for tjek på inhalationen 1 02 Implementering af retningslinjer for tjek på inhalation 2 03 Dokumentation for kompetencer 2 04 Faglig vurdering 3 05 Evaluering af dokumentation for tjek på inhalationen 06 Evaluering af nødvendige faciliteter, interne ressourcer og kompetence 3 Delvist opfyldt Evaluering af dokumentation i forbindelse med "tjek på inhalationen" lå som punkt på årshjulet i februar måned Der var dog ikke foretaget nogen evaluering. 3 Delvist opfyldt se indikator 5 07 Kvalitetsforbedring 4 Ikke opfyldt Apoteket har løbende året igennem arbejdet med forbedrende tiltag for at opfylde standardernes indikatorer.der er ikke konkret udarbejdet og prioriteret handleplaner ved kvalitetsbrist med henblik på kvalitetsforbedring Side 17 af 19 side(r)

18 APO Etablering, levering og evaluering af øvrige sundhedsydelser (1) 01 Retningslinjer for etablering, levering og evaluering af øvrige sundhedsydelser 02 Implementering af retningslinjer for gennemførelse af sundhedsydelserne Dokumentation for kompetencer 2 04 Faglig vurdering 3 05 Evaluering af dokumentation og sammenfatning af indsats og resultat 06 Evaluering af nødvendige faciliteter, interne ressourcer og kompetence 3 Ikke relevant Der har ikke været udført sundhedstjek, da den ansvarlige har været sygemeldt. Ligeledes vil kunderne ikke betale for ydelsen Kvalitetsforbedring 4 Standarder der er fravalgt i samtlige surveys i denne cyklus Standard APO APO APO APO Registrering, analyse og opfølgning på lægemiddelrelaterede utilsigtede hændelser (Udgår den 31. januar Erstattes af standard 1.2.7) Håndtering af udstyr på dosispakkeapotek Produktion af dosispakket medicin i ruller Aftale om ansvarsfordeling og drift af håndkøbsudsalg Side 18 af 19 side(r)

19 APO APO APO APO APO Medicingennemgang på plejehjem og i hjemmeplejen Kvalitetssikring af medicinhåndtering på plejehjem Undervisning af plejepersonale på plejehjem og i hjemmeplejen Medicingennemgang - få styr på medicinen Rådgivning om rygestop Side 19 af 19 side(r)

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 19-01-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Følgende standarder er ikke opfyldt: 1.2.1, 1.2.3, 2.1.9, 3.1.7 Akkrediteret med bemærkninger Følgende standarder er delvist opfyldt:

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 27-03-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 05-10-2012 pøj-nævn Per Østergaard Jensen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 11-11-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle standarder på nær én er helt opfyldt. Standard 2.2.2 Skriftligt og elektronisk informationsmateriale er ikke opfyldt. Akkrediteret

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 30-10-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle standarder på nær én er helt opfyldt. Standard 2.1.8 Varehåndtering er ikke opfyldt. Akkrediteret Standarder der er ikke

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 29-06-2012 ag-nævn Anna Guttesen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 25-11-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 26-10-2011 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder og indikatorer er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 20-06-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle standarder på nær én er helt opfyldt. Standard 1.5.1 er ikke opfyldt. Akkrediteret Standarder der er ikke opfyldte APO.1.05.01

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 27-03-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 02-07-2012 ag-nævn Anna Guttesen opfylder ikke alle standarderne i DDKM, og den manglende opfyldelse anses for at være væsentlig. Akkrediteret med bemærkninger

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 20-06-2012 jp-nævn Jesper Poulsen har arbejdet målrettet med Den Danske Kvalitetsmodel, men opfylder ikke alle standarderne i DDKM, og den manglende opfyldelse

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 21-12-2012 jp-nævn Jesper Poulsen opfylder ikke alle standarderne i DDKM, og den manglende opfyldelse anses for at være væsentlig. Akkrediteret med bemærkninger

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 30-10-2012 jp-nævn Jesper Poulsen opfylder ikke alle standarderne i DDKM, og den manglende opfyldelse anses for at være væsentlig. Akkrediteret med bemærkninger

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 21-12-2011 ag-nævn Anna Guttesen To standarder er ikke opfyldt - 2.1.1 og 2.1.9. Akkrediteret med bemærkninger Opfølgning: kravene til opfølgning fremgår af den

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 29-08-2012 jp-nævn Jesper Poulsen har alvorlige mangler i opfyldelsen af DDKM. Følgende standarder er ikke opfyldt: 1.2.1, 1.2.2, 1.2.3, 1.2.4, 1.2.7, 1.4.2, 1.6.1,

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 15-02-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Apoteket opfylder alle akkrediteringsstandarderne. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 29-05-2012 ag-nævn Anna Guttesen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 09-12-2012 pøj-nævn Per Østergaard Jensen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 06-03-2012 pøj-nævn Per Østergaard Jensen Der er fem ikke opfyldte akkrediteringsstandarder. Akkrediteret med bemærkninger Krav om opfølgning fremgår af den enkelte

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 31-08-2011 jp-nævn Jesper Poulsen Alle akkrediteringsstandarder er opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 18-01-2012 jp-nævn Jesper Poulsen Følgende standarder er kke opfyldt: 1.3.1, 1.6.1, 2.1.9, 2.2.1, 2.3.1 Akkrediteret med bemærkninger Følgende standard er delvist

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet

Surveyrapport til offentliggørelse - flettet Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 02-07-2012 ag-nævn Anna Guttesen Alle akkrediteringsstandarder er helt opfyldt. Akkrediteret APO.1.01.01 Virksomhedsgrundlag (1) 01 Virksomhedsgrundlag 1 02 Implementering

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 26-10-2011 jp-nævn Jesper Poulsen To standarder er "ikke" opfyldt. Akkrediteret med bemærkninger Krav om opfølgning fremgår af den enkelte standard. Fælles er dog,

Læs mere

Surveyrapport til offentliggørelse

Surveyrapport til offentliggørelse Dato Godkendt af Begrundelse Akkr.status 26-10-2011 jp-nævn Jesper Poulsen Én standard er "delvist" opfyldt og tre standarder er "ikke" opfyldt. Akkrediteret med bemærkninger Krav om opfølgning fremgår

Læs mere

Bilag 2 - Detaljeret oversigt over ændringer fra 1. version til 2. version af DDKM for apoteker

Bilag 2 - Detaljeret oversigt over ændringer fra 1. version til 2. version af DDKM for apoteker Side 1 af 8 Bilag 2 - Detaljeret oversigt over ændringer fra 1. version til 2. version af DDKM for apoteker 1. version af DDKM for apoteker 2. version af DDKM for apoteker 1.1.1 Virksomhedsgrundlag 1.1.2

Læs mere

Marstal Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Marstal Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 08-04-2015 Marstal Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 12-11-2014 Gyldig til: 06-01-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Tommerup Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Tommerup Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Tommerup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra: 01-10-2013 Gyldig til: 25-11-2016 Akkrediteringsstatus: Midlertidig akkreditering 100,00% 100,00% 100,00% 100,00% Begrundelse

Læs mere

Bilag 2 Oversigt over indikatorer på trin 3

Bilag 2 Oversigt over indikatorer på trin 3 Bilag 2 Oversigt over indikatorer på trin 3 Hvornår Standard Standardnr. Når det er relevant Ansættelse og introduktion af nyt personale Uddannelsesapotekets opgaver og ansvar Forholdsregler ved akut opståede

Læs mere

22. maj 2013 København Sct. Stefans Apotek. Procentvis opfyldelse Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

22. maj 2013 København Sct. Stefans Apotek. Procentvis opfyldelse Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. 22-05-2013 København Sct. Stefans Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra: 09-04-2013 Akkrediteringsstatus: Betinget akkreditering

Læs mere

Dronninglund Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5)

Dronninglund Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5) Dronninglund Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 15-11-2016 Gyldig til 10-01-2020 Akkrediteringsstatus Akkreditering pågår Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Hillerød Krone Apotek

Hillerød Krone Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 01-10-2014 Hillerød Krone Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 23-04-2014 Gyldig til: 17-06-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Svendborg Sct. Nicolai Apotek Med Filial Vester Skerninge Apotek. Andel af indikatorer som er som er helt opfyldt eller i betydelig grad opfyld

Svendborg Sct. Nicolai Apotek Med Filial Vester Skerninge Apotek. Andel af indikatorer som er som er helt opfyldt eller i betydelig grad opfyld Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. 16-12-2013 Svendborg Sct. Nicolai Apotek Med Filial Vester Skerninge Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 12-11-2013 Akkrediteringsstatus

Læs mere

Aarhus Stjerne Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5)

Aarhus Stjerne Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5) Aarhus Stjerne Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 25-01-2017 Gyldig til 21-03-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Hillerød Frederiksborg Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Hillerød Frederiksborg Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Hillerød Frederiksborg Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 22-01-2015 Gyldig til 18-03-2018 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Standardversion 2 Standardudgave 1

Standardversion 2 Standardudgave 1 1. maj 2013 Offentlig surveyrapport Stege Apotek Ekstern survey Gyldig fra 19-03-2013 Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Akkrediteringsstatus Procentvis opfyldelse for akkrediteringsstatus

Læs mere

Aalborghus Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Aalborghus Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 17-12-2014 Aalborghus Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 30-09-2014 Gyldig til: 24-11-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Svendborg Løve Apotek

Svendborg Løve Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 10-08-2016 Svendborg Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 20-04-2016 Gyldig til: 15-06-2019 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

København Apoteket Rosen Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

København Apoteket Rosen Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning København Apoteket Rosen Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 01-10-2014 Gyldig til 25-11-2017 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Aarhus Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: Gyldig til:

Aarhus Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 10-08-2016 Aarhus Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 02-02-2016 Gyldig til: 29-03-2019 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Toftlund Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til:

Toftlund Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til: Toftlund Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 25-10-2016 Gyldig til: 20-12-2019 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus Alle indikatorer

Læs mere

Ribe Apotek. Procentvis opfyldelse. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer. Offentlig surveyrapport - Udskrevet d.

Ribe Apotek. Procentvis opfyldelse. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer. Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. 02-12-2013 Ribe Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra: 05-11-2013 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Procentvis opfyldelse 100,00%

Læs mere

Esbjerg Neptun Apotek med filial Sædding Apotek. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer

Esbjerg Neptun Apotek med filial Sædding Apotek. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer Esbjerg Neptun Apotek med filial Sædding Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 28-01-2014 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Gyldig til 24-03-2017 Opfyldelse af de

Læs mere

Tommerup Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Tommerup Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 16-12-2013 Tommerup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 01-10-2013 Gyldig til: 25-11-2016 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Ringsted Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Ringsted Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Ringsted Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 05-11-2014 Gyldig til 30-12-2017 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Helsingør Stengades Apotek

Helsingør Stengades Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 25-02-2015 Helsingør Stengades Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 16-09-2014 Gyldig til: 10-11-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Bilag 1 - Oversigt over ændringer fra 2. version til 3. version

Bilag 1 - Oversigt over ændringer fra 2. version til 3. version Bilag 1 - Oversigt over ændringer fra til Dette rettelsesblad viser hvilke ændringer, der er foretaget fra 4 udgave til 1 udgave. Titel og Standardnummer Titler og nummerering af standarderne er ændret.

Læs mere

Faaborg Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Faaborg Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 20-05-2015 Faaborg Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 03-02-2015 Gyldig til: 30-03-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Svendborg Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Svendborg Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Svendborg Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 2 Gyldig fra 20-04-2016 Gyldig til 15-06-2019 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

København Øresunds Apotek

København Øresunds Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 15-04-2015 København Øresunds Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 25-11-2014 Gyldig til: 19-01-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apote

Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apote Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apote Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 08-11-2016 Gyldig til: 03-01-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Læs mere

Hammel Frijsenborg Apotek

Hammel Frijsenborg Apotek Hammel Frijsenborg Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 28-10-2016 Gyldig til: 23-12-2019 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus

Læs mere

Hvidovre Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til:

Hvidovre Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: Gyldig til: Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 18-02-2015 Hvidovre Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 21-10-2014 Gyldig til: 15-12-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Vejle Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 07-10-2014 Gyldig til: 01-12-2017

Vejle Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 07-10-2014 Gyldig til: 01-12-2017 Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 18-02-2015 Vejle Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 07-10-2014 Gyldig til: 01-12-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Aarhus Åbyhøj Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5)

Aarhus Åbyhøj Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5) Aarhus Åbyhøj Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 01-02-2017 Gyldig til 28-03-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske standarder

Læs mere

København Øresunds Apotek. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

København Øresunds Apotek. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning København Øresunds Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra 25-11-2014 Akkrediteringsstatus Betinget akkreditering Gyldig til 19-01-2018 Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Aarhus Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Aarhus Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Aarhus Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 2 Gyldig fra 02-02-2016 Gyldig til 29-03-2019 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Tommerup Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Tommerup Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Tommerup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 21-09-2016 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Gyldig til 16-11-2019 Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske standarder

Læs mere

København Valby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5)

København Valby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Placering af ledelsesansvar og funktioner (2/5) København Valby Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 17-11-2016 Gyldig til 12-01-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5)

Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Svendborg Sct. Nicolai Apotek med filial Vester Skerninge Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 08-11-2016 Gyldig til 03-01-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering

Læs mere

Aarhus Viby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig fra

Aarhus Viby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig fra Aarhus Viby Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 21-11-2016 Gyldig til 16-01-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske standarder

Læs mere

Århus Marselisborg Apotek

Århus Marselisborg Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 26-06-2013 Århus Marselisborg Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 31-01-2013 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Læs mere

Skibby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig fra Gyldig til

Skibby Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig fra Gyldig til Skibby Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 16-11-2016 Gyldig til 11-01-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Horsens Svane Apotek, Grønlandsvej 1D, 8700 Horsens. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling

Horsens Svane Apotek, Grønlandsvej 1D, 8700 Horsens. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling Horsens Svane Apotek, Grønlandsvej 1D, 8700 Horsens Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Gyldig fra 16-01-2019 Gyldig til 12-03-2022 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Begrundelse

Læs mere

Standardversion 2 Standardudgave 1

Standardversion 2 Standardudgave 1 18. april 2013 Offentlig surveyrapport Holstebro Løveapotek Ekstern survey Gyldig fra 21-03-2013 Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Akkrediteringsstatus Procentvis opfyldelse for

Læs mere

Frederikshavn Svane Apotek

Frederikshavn Svane Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 18-02-2015 Frederikshavn Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 05-11-2014 Gyldig til: 30-12-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Silkeborg Svane Apotek

Silkeborg Svane Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 07-08-2015 Silkeborg Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 17-03-2015 Gyldig til: 11-05-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing

Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing Standardsæt for Apoteker Standardversion: 3 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 17-01-2019 Gyldig til: 13-03-2022 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse

Læs mere

Apoteket Ørnen Odense

Apoteket Ørnen Odense Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 16-12-2015 Apoteket Ørnen Odense Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 26-08-2015 Gyldig til: 20-10-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Børkop Apotek, Ny Boder 16, 7080 Børkop. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1

Børkop Apotek, Ny Boder 16, 7080 Børkop. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Børkop Apotek, Ny Boder 16, 7080 Børkop Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Gyldig fra 20-06-2019 Gyldig til 14-08-2022 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Begrundelse

Læs mere

Hornslet Apotek, Byvej 8,, 8543 Hornslet. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1

Hornslet Apotek, Byvej 8,, 8543 Hornslet. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Hornslet Apotek, Byvej 8,, 8543 Hornslet Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Gyldig fra 02-05-2019 Gyldig til 26-06-2022 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Begrundelse

Læs mere

Ringe Apotek. Procentvis opfyldelse. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning

Ringe Apotek. Procentvis opfyldelse. 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Vurdering af indikatorer og evt. krav om opfølgning Offentlig surveyrapport - Udskrevet d. 29-05-2013 Ringe Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Gyldig fra: 16-04-2013 Akkrediteringsstatus: Betinget akkreditering Procentvis opfyldelse

Læs mere

Horsens Svane Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 27-02-2013. Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Horsens Svane Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 27-02-2013. Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 19-07-2013 Horsens Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 27-02-2013 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse

Læs mere

Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1

Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing. 1.1 Kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling. Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Rudkøbing Apotek, Engdraget 1, 5900 Rudkøbing Standardsæt for Apoteker Standardversion 3 Standardudgave 1 Gyldig fra 17-01-2019 Gyldig til 13-03-2022 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Begrundelse

Læs mere

København Steno Apotek

København Steno Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 09-01-2015 København Steno Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 26-08-2014 Gyldig til: 20-10-2017 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Standardversion 2 Standardudgave 1

Standardversion 2 Standardudgave 1 1. maj 2013 Offentlig surveyrapport Glostrup Apotek Ekstern survey Gyldig fra 03-04-2013 Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 1 Akkrediteringsstatus Procentvis opfyldelse for akkrediteringsstatus

Læs mere

Horsens Svane Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 24-02-2016 Gyldig til: 20-04-2019

Horsens Svane Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 24-02-2016 Gyldig til: 20-04-2019 Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 10-08-2016 Horsens Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 24-02-2016 Gyldig til: 20-04-2019 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Haderslev Løve Apotek

Haderslev Løve Apotek Haderslev Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 01-05-2017 Gyldig til: 25-06-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved

Læs mere

Hillerød Frederiksborg Apotek

Hillerød Frederiksborg Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 09-07-2015 Hillerød Frederiksborg Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 22-01-2015 Gyldig til: 18-03-2018 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Haderslev Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig fra

Haderslev Løve Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig fra Haderslev Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 01-05-2017 Gyldig til 25-06-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle

St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 13-09-2018 Gyldig til: 07-11-2021 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret med bemærkninger

Læs mere

Bolbro Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til:

Bolbro Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til: Bolbro Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 28-02-2017 Gyldig til: 24-04-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved Akkrediteringsnævnet

Læs mere

Horsens Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 03-02-2016 Gyldig til: 30-03-2019

Horsens Løve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 03-02-2016 Gyldig til: 30-03-2019 Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 10-08-2016 Horsens Løve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: 03-02-2016 Gyldig til: 30-03-2019 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Esbjerg Neptun Apotek

Esbjerg Neptun Apotek Esbjerg Neptun Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 16-05-2017 Gyldig til: 10-07-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved

Læs mere

Middelfart Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til

Middelfart Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til Middelfart Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 21-03-2017 Gyldig til 15-05-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske standarder

Læs mere

Bolbro Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig til Gyldig fra

Bolbro Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3. Gyldig til Gyldig fra Bolbro Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 28-02-2017 Gyldig til 24-04-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Skovlunde Apotek, Torvestrædet 9, 2740 Skovlunde Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4

Skovlunde Apotek, Torvestrædet 9, 2740 Skovlunde Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Skovlunde Apotek, Torvestrædet 9, 2740 Skovlunde Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 16-04-2018 Gyldig til 10-06-2021 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de

Læs mere

Horsens Søndergades Apotek

Horsens Søndergades Apotek Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den 01-10-2013 Horsens Søndergades Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 1 Gyldig fra: 30-04-2013 Gyldig til: 24-06-2016 Akkrediteringsstatus:

Læs mere

Gl. Kongevej Apotek, Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C

Gl. Kongevej Apotek, Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C Gl. Kongevej Apotek, Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C Standardsæt for Apoteker Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 04-09-2018 Gyldig til: 29-10-2021 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Læs mere

Otterup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave

Otterup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave Otterup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 22-02-2017 Gyldig til 18-04-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Greve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: Gyldig til:

Greve Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: Gyldig til: Greve Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 09-05-2017 Gyldig til: 03-07-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved Akkrediteringsnævnet

Læs mere

Otterup Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til:

Otterup Apotek. Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: Gyldig til: Otterup Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 3 Gyldig fra: 22-02-2017 Gyldig til: 18-04-2020 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus ved Akkrediteringsnævnet

Læs mere

Indikator 2 Der foreligger retningslinjer, der beskriver, hvordan ledelsen vil sikre, at

Indikator 2 Der foreligger retningslinjer, der beskriver, hvordan ledelsen vil sikre, at Lemvig Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 07-03-2017 Gyldig til 01-05-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Aabenraa Løve Apotek, Madevej 9, 6200 Aabenraa Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4

Aabenraa Løve Apotek, Madevej 9, 6200 Aabenraa Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Aabenraa Løve Apotek, Madevej 9, 6200 Aabenraa Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 28-08-2018 Gyldig til 22-10-2021 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse

Læs mere

Sct. Knuds Apotek og Apoteket Rosengården Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3

Sct. Knuds Apotek og Apoteket Rosengården Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Sct. Knuds Apotek og Apoteket Rosengården Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 3 Gyldig fra 22-02-2017 Gyldig til 18-04-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Nykøbing Mors Sct. Clemens Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til

Nykøbing Mors Sct. Clemens Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til Nykøbing Mors Sct. Clemens Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 15-03-2017 Gyldig til 09-05-2020 Akkrediteringsstatus Akkrediteret Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4

St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 St. Thomas Apotek, Nørretorv 1 B, 7100 Vejle Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 13-09-2018 Gyldig til 07-11-2021 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse

Læs mere

Kastrup Apotek, Skottegården 2, 2770 Kastrup

Kastrup Apotek, Skottegården 2, 2770 Kastrup Kastrup Apotek, Skottegården 2, 2770 Kastrup Standardsæt for Apotek Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 04-01-2018 Gyldig til: 28-02-2021 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for

Læs mere

Kalundborg Svane Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til

Kalundborg Svane Apotek Virksomhedsgrundlag (1/5) Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4. Gyldig til Kalundborg Svane Apotek Standardsæt for Apotek Standardversion 2 Standardudgave 4 Gyldig fra 12-10-2017 Gyldig til 06-12-2020 Akkrediteringsstatus Midlertidig akkreditering Opfyldelse af de patientsikkerhedskritiske

Læs mere

Frederiksberg Apotek, Gammel Kongevej 162, 1850 Frederiksberg C

Frederiksberg Apotek, Gammel Kongevej 162, 1850 Frederiksberg C Frederiksberg Apotek, Gammel Kongevej 162, 1850 Frederiksberg C Standardsæt for Apoteker Standardversion: 2 Standardudgave: 4 Gyldig fra: 04-09-2018 Gyldig til: 29-10-2021 Akkrediteringsstatus: Akkrediteret

Læs mere