Mesterskabsregulativ for Brydning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mesterskabsregulativ for Brydning"

Transkript

1 1 Mesterskabsregulativ for Brydning 1. Afholdelse af mesterskaber Danmarks Brydeforbund lader afholde de af Danmarks Idræts Forbund godkendte danmarksmesterskaber; DM for senior. Ligeledes lader DB afholde de af repræsentantskabet vedtagne danske mesterskaber for drenge, ungdom, junior, piger/kvinder, drengehold og juniorhold. For individuelle mesterskaber gælder, at deltagerantallet skal være mindst tre deltagere gange antallet af vægtklasser, for at det afholdes. Dog kan Official Udvalget under DB give dispensation til at afholde DM for drenge, ungdom og piger/kvinder ved et lavere deltagerantal. For mesterskaberne for hold gælder, at der skal tilmeldes mindst tre hold, for at disse afholdes. Hvis kun to hold møder op, afvikles mesterskabet mellem disse. Møder kun ét hold frem, aflyses mesterskabet. 2. Andre stævner på mesterskabsdatoer På de dage, mesterskaberne afholdes, må ingen klub under DB deltage i anden konkurrence inden for den kategori, mesterskaberne afholdes i. Kun Official Udvalget kan give dispensation til enkeltpersoner. 3. Ansvarshavende for gennemførelse af mesterskaberne Den arrangerende klub er i samarbejde med DB ansvarlig for gennemførelsen af det tildelte mesterskab efter DB s regulativ. 4. Ansøgning om afholdelse af danske mesterskaber Ansøgning om afholdelse af mesterskaber indsendes til dbkontor@gmail.dk med alle relevante oplysninger. Fordelingen af mesterskaberne bliver foretaget af Official Udvalget. Besked om tildelt mesterskab for det efterfølgende år tilgår klubberne via efter næste møde. 5. Indbydelser Den arrangerende klub og Official Udvalget udarbejder i fællesskab en indbydelse. 6. Arrangørernes forpligtelser En klub kan kun få overdraget mesterskaber, hvis de fornødne faciliteter er godkendt af Official Udvalget. Der kræves: at man råder over en listefører. at man har 23 stk. elektroniske ure/pointtavler (klubberne kan låne elektroniske ure/pointtavler af DB se regulativ herom. at man har 2 stk. stopure pr. madras med tydelig tidsangivelse. at man råder over 2 madrasser til de danske mesterskaber for senior 12 x 12 meter ellers minimum 10 x 10 meter. at man har 12 nøjagtige vægte. at man råder over en sauna. I særlige tilfælde kan DB dog give dispensation herfor. at man derudover kan fremskaffe det fornødne mandskab og materiel, såsom computer, kopieringsmaskine, dommersedler og rimelig afskærmning ved madrasserne. desinficerings væske på alle dommerborde.

2 2 materiel til Challenge (skærm, optagere og rød/blå bold) at der under arrangementet er en læge, samarit, sygeplejeske eller anden med førstehjælpsuddannelse til stede. at der i byen findes de nødvendige indkvarteringsforhold såsom vandrerhjem og hoteller. Skole/hal skal tilbydes ved ungdomsstævner 7. Medaljer Der udsættes ved de individuelle mesterskaber højst tre medaljer i hver vægtklasse. Der uddeles altid medaljer til de 3 bedst placerede. Der kåres altid en mester. Det samme gælder holdmesterskaberne. DB sørger for medaljer ved alle mesterskaberne, herunder DIF s Mesterskabsmedalje til nr. 1 ved DM senior. 8. Betingelser for deltagelse i danske mesterskaber De danske mesterskaber er åbne for alle med en gyldig DBstartlicens (se dog bestemmelserne for udlændinge i 9). Til de individuelle mesterskaber, skal følgende aldersklasser kvalificere sig til deltagelse: Drenge Ungdom Piger. Dette gøres ved at bestå prøven til Danmarks Brydeforbunds Sølvmærke. De nærmere betingelser herfor fastsættes i Regulativ for Teknikmærker. 9. Udlændinge Ved de individuelle danske mesterskaber for drenge, ungdom og juniorer samt piger/kvinder kan ikkedanske statsborgere deltage, også selv om de ikke har fast bopæl i Danmark. Ved de individuelle danske mesterskaber for seniorer (hvor DIF uddeler medalje) skal ikkedanske statsborgere have haft fast bopæl i Danmark i de seneste to år for at kunne deltage. Dette skal kunne dokumenteres. Ved danske mesterskaber for drengehold og juniorhold kan ikkedanske statsborgere deltage, blot de har fast bopæl i Danmark. Dette skal på forlangende kunne dokumenteres. Gældende for alle udlændinge er, at de skal være medlem af en klub under DB samt være i besiddelse af en gyldig DBstartlicens. Endvidere skal der foreligge en tilladelse fra moderklubben (klub hvor bryderne primært er tilknyttet), der på forlangende skal kunne forevises. 10. Tilmelding Til de individuelle mesterskaber skal klubberne sende en tilmelding af brydere i de ønskede vægtklasser og kategorier senest 12 dage før stævnedato. Ved DM senior er tilmeldt vægtklasse bindende. Tilmelding til holdmesterskaberne skal ske senest én måned før stævnedato til Official Udvalget. Tilmelding til mesterskaberne er bindende! Tilmeldte hold, der ikke deltager i holdmesterskabet, sanktioneres med en afgift på kr. Deltagerlisten må ikke offentliggøres før efter sidste tilmeldingsfrist, hvorefter den sendes til arrangøren, alle tilmeldte klubber, DB s repræsentant, dommerkoordinatoren, listeførerkoordinatoren samt offentliggøres på DB s hjemmeside. 11. Efteranmeldelse Der godkendes efteranmeldelse til de individuelle mesterskaber mod et gebyr, der modsvarer fire gange det til enhver tid gældende startgebyr. Der pålægges dog ikke gebyr for efteranmeldelse af de brydere, der først opnår Danmarks Brydeforbunds Teknikmærke i Sølv efter sidste tilmeldingsfrist til de individuelle mesterskaber.

3 3 Tilmeldingen skal foretages inden vejningens start til DB's repræsentant. Til holdmesterskaberne godkendes efteranmeldelse indtil 14 dage før stævnedato mod et gebyr, der modsvarer to gange det til enhver tid gældende startgebyr. Efteranmeldelsesgebyret tilfalder Danmarks Brydeforbund. 12. Startpenge Startpenge betales til DB's repræsentant før vejningen. Der betales for alle tilmeldte brydere. Startpengene tilfalder Danmarks Brydeforbund. DM for piger, drenge, ungdom og junior 150 kr. DM for senior 200 kr. Holdmesterskabsturnering 500 kr./hold Dommergebyr pr deltagende klub uanset antal brydere 400 kr. 13. Startlicens Der skal ved indvejningen forevises en gyldig DBstartlicens for alle deltagere ved mesterskaberne, ellers kan bryderen/bryderne ikke deltage. 14. Presse Pressedækning omkring mesterskaberne aftales mellem Official Udvalget og den arrangerende klub. Den arrangerende klub forestår selv lokal pressedækning. 15. Dommerkoordinatoren Øverste myndighed er DB s dommerkoordinator og listeførerkoordinator. Disse er bemyndigede til alene at træffe alle regeltekniske afgørelser. 16. DB s repræsentant skal modtage startpenge mod aflevering af vejekort. skal eventuelt udstede startlicens mod betaling. skal åbne og byde velkommen på DB s vegne. skal overrække medaljer og pokaler. skal udbetale diæter efter DB udtagne officials (jf. stævneregulativ 14) skal sørge for, at der bliver indsendt en stævnerapport. skal sende en økonomisk rapport i form af et udgiftsskema inkl. bilag til DB s kasserer og afregne med bilag med kassereren inden otte dage efter mesterskabet. 17. Officials Official Udvalget udpeger til hvert mesterskab en repræsentant for DB. Official Udvalget udtager til hvert mesterskab en dommerkoordinator. Official Udvalget udtager til hvert mesterskab en listeførerkoordinator. Official Udvalget og den arrangerende klub samarbejder om tilrettelæggelsen af mesterskabet. Official Udvalget udtager dommere til alle mesterskaber. En official må ikke virke som træner og skal afholde sig fra bifald og mishagsytringer. 18. Udgifter DB afholder udgifter til medaljer og de af DB udtagne officials. 19. Seedning Ved DM for senior foretages seedning af de to bedste i hver vægtklasse umiddelbart efter tilmeldingsfristen. Seedningen foretages af landstræneren.

4 4 Ved DM drenge og juniorhold foretages seedning af ungdomslandstræneren umiddelbart inden indvejningen påbegyndes. 20. Vejning Dommerkoordinatoren er vejechef. Han skal inden vejningens begyndelse kontrollere vægtens nøjagtighed. Den officielle vejning afsluttes 1½ time før stævnestart. Vejningen til DM senior foregår dog altid dagen før stævnet, jf. indbydelsen. Vejningen skal altid vare en halv time. Ved DM senior kan der dog dispenceres.der er kun vejning én gang ved alle stævner. Der kan dispenseres fra officielle vejetider, når særlige omstændigheder gør sig gældende (force majeure). I sådanne tilfælde skal dommerkoordinatoren have besked pr. telefon på det telefonnummer, som fremgår af indbydelsen. Bryderne skal vejes iført trikot. Det er besluttet, at der ved ALLE stævner i Danmark afholdes ringormekontrol inden vejningen. Ved kontrollen skal bryderen kontrolleres for ringorme, børnesår og lign. infektionsfarer. Den arrangerende klub skal stille med en læge, sygeplejerske, social og sundhedsassistent eller lign. Den ansvarlige for kontrollen skal kunne vurdere om bryderen har en smittefare for ovennævnte. Hvis en klub undlader at afholde denne kontrol kan og vil Forbundet sanktionere. Hvis en bryder medbringer en lægeerklæring, om at hun/han ikke er smittefarlig, skal den være udfærdiget tidligst 2 dage før stævnestart. Alle hold skal aflevere deres holdopstilling inklusive reserver senest ved det i indbydelsen angivne tidspunkt for vejningens start til dommerkoordinatoren. 21. Påklædning Klubtrænere, som virker og deltager med deres brydere ved mesterskaberne, skal være iført træningsdragt og sportssko, når de er ved madrassen under kampene. Det samme gælder for massører. Enhver bryder, som deltager i mesterskaberne, skal møde med en rød og en blå trikot. Ved medaljeoverrækkelse skal bryderne være iført træningsdragt eller trikot. 22. Alders og vægtklasser En bryder skal altid starte i den vægtklasse, hans indvejede vægt berettiger ham til; dog er det tilladt at rykke op i næstfølgende vægtklasse. Dette gælder ikke kategoriens højeste vægtklasse, hvor man skal veje over den næsthøjeste vægtklasse. Piger/Kvinder Piger/kvinder er så få, så de bryder i samme kategori fra det år de fylder 11. Vægtklasser: 3236, 40, 44, 48, 55, 63, 69 og 72 kg. Drenge Drengebrydere følger kalenderåret, hvori de fylder 11 år og til og med det kalenderår, hvori de fylder 14 år. Vægtklasser: 2629, 32, 35, 38, 42, 47, 53, 59, 66, 73 og 7385 kg. Ungdom Ungdomsbrydere følger kalenderåret, hvori de fylder 15 år og til og med det kalenderår, hvori de fylder 17 år. Ungdomsbrydere kan deltage i junior og seniormesterskaberne. Vægtklasser: 3942, 46, 50, 54, 58, 63, 69, 76, 85, kg.

5 Junior Juniorbrydere følger kalenderåret, hvori de fylder 18 år og til og med det kalenderår, hvori de fylder 20 år. Juniorbrydere kan deltage i seniormesterskaberne. Vægtklasser: 4650, 55, 60, 66, 74, 84, 96 og kg. Senior Seniorbrydere følger kalenderåret, hvori de fylder 21 år. Vægtklasser: 59, 66, 71, 75, 80, 85, 98 og 130 kg. 23. Stævneopbygning og afvikling Mesterskabet for drengehold og juniorhold afvikles over én weekend. De tilmeldte hold bliver delt op i to grupper jf. 19 i henhold til deres lodtrækningsnumre, og med de to bedste hold i hver sin pulje. Hvis der kun er 35 hold brydes dog alle mod alle. Gruppekampene afvikles om lørdagen. De to bedst placerede hold fra hver gruppe går videre til semifinale og finalekampe. Disse afvikles om søndagen og foregår således: 1. semifinale: Nr. 1 fra gruppe A mod nr. 2 fra gruppe B. 2. semifinale: Nr. 1 fra gruppe B mod nr. 2 fra gruppe A. Finaler: Taberne af de to semifinaler kæmper om DB s bronzemedaljer. Vinderne af de to semifinaler kæmper om DB s mesterskabsmedaljer. Hvis kun 6 hold eller færre er tilmeldt bliver mesterskaberne afholdt om lørdagen som et éndagsstævne. 24. Kampregler og holdopstilling Et drengehold består af 7 brydere, som stiller op i følgende vægtklasser: 2932, 35, 38, 42, 47, 53 og 5359 kg Fremmøde med mindre end 5 brydere i vægt betragtes som udeblivelse. Et juniorhold består af 7 ungdoms og juniorbrydere i følgende vægtklasser: 4650, 55, 60, 66, 74, 84 og 8496 kg Fremmøde med mindre end 5 brydere i vægt betragtes som udeblivelse. Alle hold skal aflevere deres holdopstilling inklusive reserver senest ved det i indbydelsen angivne tidspunkt for vejningens start til dommerkoordinatoren. Et rent dansk klubhold kan højest bestå af brydere fra 2 danske klubber. Klubholdet kan vælge at stille med maksimalt to udlændinge, der opfylder bopælskravet (jf. 9), eller to danske brydere fra en anden dansk klub, der ikke er tilmeldt holdturneringen. 25 Reserver Et holds reserver, som er indvejet i deres naturlige vægtklasse samtidig med holdet, har ret til senere i stævnet, hvis der ikke allerede er indvejet en reserve i forvejen, at rykke en vægtklasse op, hvis der skulle blive brug for det. Et hold kan kun få indvejet én reserve i hver vægtklasse. Reserven kan kun indtræde på holdet, når den oprindeligt indvejede bryder er skadet. En reserve kan ikke indtræde midt i en kamp, der afbrydes på grund af skade. Når en reserve har udkæmpet en kamp, kan den oprindeligt indvejede bryder ikke indtræde på holdet igen ved samme stævne. Brydere, der er blevet skadet under en kamp, kan genindtræde i den efterfølgende kamp, hvorimod en bryder, der ikke møder til en kamp, ikke senere kan genindtræde på holdet. 5

6 6 26. Miksede hold Klubber, der ikke kan stille eget hold, kan deltage på mikset hold bestående af brydere fra maksimalt 3 danske klubber. 27. Pointgivning 1. Placeringerne ved holdmesterskaberne udregnes efter holdmatchpoint. 2. Enhver holdmatch afgøres på flest sejre i holdmatchen. Det hold, der har vundet flest sejre, vinder holdmatchen og får to holdmatchpoint, medens det tabende hold får nul holdmatchpoint. 3. Hvis en holdkamp ender med lige mange sejre til hvert hold, får holdene ét holdmatchpoint hver. 4. Efter afslutningen af gruppekampene eller hele turneringen vinder det hold, der har opnået flest holdmatchpoint. 5. Hvis to eller flere hold efter afslutningen af gruppekampene eller hele turneringen står lige i holdmatchpoint, er det den/de indbyrdes holdmatcher, der er afgørende for deres placeringer. Hvis holdene stadig står lige, tages nedennævnte regler i brug: Flest klassifikationspoint Flest 50 sejre (fald, diskvalifikation, modstanderen opgiver, bliver skadet eller møder ikke frem) Flest 40 sejre på teknisk fald Flest 41 sejre på teknisk fald Flest 30 sejre på point Flest 31 sejre på point Flest tekniske point Færrest advarsler 6. Hvis et eller to hold efter gennemgangen af sorteringskriterierne i punkt 5 udskiller sig fra de andre hold, begynder man forfra iht. punkt 5 med de resterende hold. 7. Hvis en holdmatch i finalerunden ender uafgjort, findes vinderen efter reglerne i punkt Mesterskabsregulativet Dette regulativ er alene udarbejdet for afviklingen af mesterskaber i samtlige kategorier og kan ikke bruges ved behandlingen af protestsager ved andre stævner.

Mesterskabsregulativ for Brydning

Mesterskabsregulativ for Brydning Mesterskabsregulativ for Brydning 1. Afholdelse af mesterskaber Danmarks Brydeforbund lader afholde de af Danmarks Idræts Forbund godkendte danmarksmesterskaber; DM for senior GR. Ligeledes lader DB afholde

Læs mere

Frederiksværk Hallen Sportsvej 5 B 3300 Frederiksværk. 26-29, 32, 35, 38, 42, 47, 53, 59, 66, 73 og 73-85 kg.

Frederiksværk Hallen Sportsvej 5 B 3300 Frederiksværk. 26-29, 32, 35, 38, 42, 47, 53, 59, 66, 73 og 73-85 kg. Stævne DM Drenge Dato Lørdag den 24. marts - 2012 Arrangør Stævnested Heros Frederiksværk Frederiksværk Hallen Sportsvej 5 B 3300 Frederiksværk Deltagere Drenge, årgang 1998-2001 Vejning kl. 8:00-8:30

Læs mere

Mesterskaber 2010. Indholdsfortegnelse: ---------------------------------------------------

Mesterskaber 2010. Indholdsfortegnelse: --------------------------------------------------- Mesterskaber 2010 Indholdsfortegnelse: side: 27. februar DM Senior BK Thor 2 27. marts DM Drenge, Ungdom KIF 3,4 28. marts DM Junior KIF 5 28. marts DM Piger/Kvinder KIF 6 4. december DM Drenge- og Juniorhold

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

Love for Danmarks Brydeforbund

Love for Danmarks Brydeforbund Love for Danmarks Brydeforbund 1. Navn og hjemsted Forbundets navn er Danmarks Brydeforbund" (DB), stiftet 13. januar 1901. DB's hjemsted er forbundets sekretariatsadresse. 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

JYSK FYNSK MESTERSKAB JU-JITSU 2010

JYSK FYNSK MESTERSKAB JU-JITSU 2010 Dato: 10. april 2010 Sted: Fredericia idrætscenter Vestreringvej 100 7000 Fredericia Indvejning: 10. april 2010 kl. 8:00 9:00 i Fredericia idrætscenter Licens: Gyldig jiu-jitsu/ju-jutsu licens medbringes

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til:

Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Bramming Ju-Jutsu Klub og Ju-jitsu Danmark inviterer til: Dato: Lørdag den 4. februar 2017 Sted: Bramming Kultur- og Fritidscenter, hal 1, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkter: Indvejning fredag aften

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

DM Ude for veteraner VDM arrangementer

DM Ude for veteraner VDM arrangementer DM Ude for veteraner VDM arrangementer DAF's Terminsudvalg fastlægger dato for afvikling af samtlige mesterskaber. Mesterskabsstævner arrangeres af DAF's VU i samarbejde med den arrangerende klub. Veteranudvalget

Læs mere

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 Arrangementet arrangeres efter UCI s reglement for BMX med følgende ændringer og tillæg. Arrangørlandet skal fremsende nyt Nordisk reglement

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Dansk Forening for Rosport REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Revideret april 2013 2 1 - ERGOMETERRONING 1. Nærværende reglement gælder for åbent DM i ergometerroning, samt nationale konkurrencer, arrangeret

Læs mere

Bryderegler, på 5 minutter

Bryderegler, på 5 minutter Med denne folder, ønsker vi at gøre dig klogere på brydning, samt gøre det lettere for dig at følge med i brydekamp. Hvad er brydning? Brydning er en kampsport. Der kæmpes på en madras der er 12 x 12 meter,

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010. Spilleplan tilrettet november 2013. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en

Læs mere

DANSK VÆGTLØFTNINGS-FORBUNDS STÆVNEBESTEMMELSER

DANSK VÆGTLØFTNINGS-FORBUNDS STÆVNEBESTEMMELSER DANSK VÆGTLØFTNINGS-FORBUNDS STÆVNEBESTEMMELSER Revideret 01. juli 2014 1 INDHOLDSFORTEGNELSE DVF STÆVNEBESTEMMELSER: Indbydelser Side 03 REGLER FOR AFVIKLING AF DVF ARRANGEMENTER: Foreningens pligter

Læs mere

DM Senior koncept. (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg)

DM Senior koncept. (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg) DM Senior koncept (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg) 1 Overordnet ansvar. 2 Kriterier for deltagelse (spillere) 3 Ansøgning og udvælgelse af DM-arrangør 4 Rækker 5 Spilledage 6 Deltagerbetaling.

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Bilag 4 Forslag til ændring af reglement for ergometerroning Nuværende ordlyd REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Motivation

Læs mere

Ribe Ju-Jutsu. Ju-Jitsu Danmark inviterer til

Ribe Ju-Jutsu. Ju-Jitsu Danmark inviterer til Ribe Ju-Jutsu og Ju-Jitsu Danmark inviterer til DM 2019 RIBE RIBE JU-JUTSU Dato: Lørdag den 2. februar 2019 Sted: Ribe Fritidscenter Sportsvej 8, 6760 Ribe (Tidligere: Simon Hansens vej 8) Indvejning kl.

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

LØRDAG 11. APRIL 2015

LØRDAG 11. APRIL 2015 LØRDAG 11. APRIL 2015 Festsalen på Himmelev Skole Ollerupvej 5, 4000 Roskilde Velkommen til DM i brydning seniorer 2015. Det er med glæde at AIR kan byde velkommen til de Danske mesterskaber i Græsk/Romersk

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV.

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS 2013 TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL I VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. 1 Dansk Politiidrætsforbund og Politiets Idrætsforening,

Læs mere

Nippon Cup - runde 1 HOLBÆK Søndag den 18. september 2016

Nippon Cup - runde 1 HOLBÆK Søndag den 18. september 2016 Nippon Cup - runde 1 HOLBÆK Søndag den 18. september 2016 NIPPON CUP ER FOR ALLE I har vi: NE WAZA/GULVKAMP FIGHTING SENIORER ÅBEN RÆKKE MOTION Med fra starten. Side 1 af 5 OL er veloverstået. Ju-Jitsu

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DELTAGELSE: DEN 4. 8. JULI 2015 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DM-L: Åben for alle årgange

Læs mere

DM Ungdom koncept. (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg)

DM Ungdom koncept. (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg) DM Ungdom koncept (udarbejdet februar 2018 af DBTUs Eliteudvalg) 1. Overordnet ansvar. 2. Kriterier for deltagelse (spillere). 3. Ansøgning og udvælgelse af DM-arrangør. 4. Rækker. 5. Spilledage. 6. Konditioner

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Dragør Tennis Klubmesterskabsreglement

Dragør Tennis Klubmesterskabsreglement Indledning Nærværende reglement beskriver retningslinjer for afvikling af Dra- processen fra gør Tennis klubmesterskaber. Reglementet beskriver tilmelding, gennemførelse af kampe til afvikling af finaler

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

Til VOKSNE kæmpere ved DM og Fyn Open 2012

Til VOKSNE kæmpere ved DM og Fyn Open 2012 Til VOKSNE kæmpere ved DM og Fyn Open 2012 Hvem kan deltage DM i knock-down er IKKE for udenlandske kæmpere. Det vil sige, at en»ikke dansk statsborger«, kun kan deltage ved fremvisning af en gyldig opholdstilladelse,

Læs mere

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD 1 Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for senior- og

Læs mere

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve Kommune, velkommen til Danmarksmesterskaberne

Læs mere

Serieturneringen

Serieturneringen Serieturneringen 2014-2015 1. stævne 2. stævne 3. stævne 4. stævne Arrangerende Klub Svømmeklubben Nord Aabybro IF Svømning BSK08, Brønderslev Søhesten, Hjallerup Dato 31. aug. 2014 16. nov. 2014 11. jan

Læs mere

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid BADMINTON November 2011 afsnit 3.2 BADMINTON Som officielle turneringer betragtes de af JF arrangerede - for tiden DJM for hold, DJM individuelt og DJM for oldboys/oldgirls individuelt samt et årligt stævne

Læs mere

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 1. Kvalifikationskonkurrencer 1.1 Konkurrencerne afholdes efter gældende ISDS-regler. 1.2 Reglerne gælder for kvalifikationskonkurrencer, der

Læs mere

Get2Sport Taekwondo Tournament 2012

Get2Sport Taekwondo Tournament 2012 Get2Sport Taekwondo Tournament 2012 Vision og formål Der skal etableres flere sportsbegivenheder i København, som understøtter børn og unges deltagelse i taekwondo, og med et særligt fokus på de børn og

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit 1. Deltagelse Sommerlandsturneringen er danmarksmesterskab for klubhold. Danske og udenlandske statsborgere med dansk licens har ret til at deltage i Danmarksmesterskaber. Udenlandske statsborgere skal

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende.

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Skaterhockeysportskomiteen har drøftet planerne for stævneafvikling i sæsonen 2017. Hermed udmeldes de

Læs mere

2007 og yngre 2006 og yngre

2007 og yngre 2006 og yngre Miniturneringen er for drenge årgang 2006 og yngre og piger årgang 2007 og yngre. Igen i år kan et tilmeldt hold tilmelde flere svømmere end nødvendigt dog kan der max tilmeldes 6 piger og 6 drenge pr.

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for udspring

Mesterskabsbestemmelser for udspring 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 3 01.06 Tilmeldinger.... 3 01.07 Springlister.... 3 01.08

Læs mere

FELDBORG BMX BYDER VELKOMMEN TIL

FELDBORG BMX BYDER VELKOMMEN TIL FELDBORG BMX BYDER VELKOMMEN TIL DM 17 18 september 2005 1 Praktiske oplysninger. Banens adresse: Tilmelding: Bredgade 82, Feldborg, 7540 Haderup. Sendes klubvis til: Birgit Rolfing Barslundvej 9 7500

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet

Læs mere

Danmarksmesterskaberne 2018

Danmarksmesterskaberne 2018 Danmarksmesterskaberne 2018 Judo Danmark inviterer alle danske judokæmpere, trænere og forældre og andre interesserede til DM 2018, som afholdes i Vrå nær Brønderslev lørdag og søndag 17-18. november 2018!

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV

FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV FOR INDENDØRSSTÆVNET CUP 2017 I MINIHALLEN I ØRSLEV DEN 10.-11.-12. NOVEMBER 2017 ØRSLEV GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING FODBOLD AFDELINGEN Rynkebjerg 7, Ørslev, 4760 Vordingborg Mobil 25 45 17 06 Ørslev

Læs mere

Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning

Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning & Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning Lørdag 29. januar 2011 Kl. 9.00-17.30 Arrangør: Bagsværd Roklub og Concept 2 Danmark Version 3 Invitation Side 2/5 Bagsværd Roklub og Concept 2 Danmark inviterer

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 14. juni 2014 Sted: TAASTRUP IDRÆTSHALLER PARKVEJ 78 2630 TAASTRUP Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM 1. Indbydelse til DM skal udsendes som brev eller e-mail til alle medlemmer med licens. Indbydelsen skal afgives til postbefordring mindst 3 dage før første sejldag dvs. onsdag, hvis første sejldag er

Læs mere

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige.

Deltagende hold, der sidder over i en kamprunde, kan benytte overskydende baner til træning efter aftale med den turneringsansvarlige. Spillesystem Generelt Alle kampe spilles over 10 ender, plus eventuelle ekstra ender. DM Mixed, DM i mixed doubles og senior DM spilles over 8 ender. Der gives 1 point for en vunden kamp og 0 point for

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan ranglisterne

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Mesterskaber 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00 Danmarksmesterskaberne

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 Dansk Svømmeunions Sportsafdeling har hermed fornøjelsen af at give information om: DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 DM for Hold afvikles i 2019 som

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

TEKNISKE REGLER 2013-2014

TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende regelsæt

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 01 ) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

Danmarksmesterskaberne 2017

Danmarksmesterskaberne 2017 Danmarksmesterskaberne 2017 Judo Danmark inviterer alle danske judokæmpere, trænere og forældre og andre interesserede til DM 2017, som afholdes i Skanderborg lørdag den 11. november 2017! På de næstfølgende

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

KRONBORG OPEN 2018 INVITATION marts 2018

KRONBORG OPEN 2018 INVITATION marts 2018 Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige Kronborg Open. Facts om stævnet Stævnet holdes i Helsingør Svømmehal, Borgmester P. Christensensvej 14, 3000 Helsingør.

Læs mere

OB BORDTENNIS OPEN 67. stævne i træk

OB BORDTENNIS OPEN 67. stævne i træk OB BORDTENNIS OPEN 67. stævne i træk Grand Prix Stævne 2015 Fredag den 4. december kval. til Herre GP i Odense Idrætshal I Odense Idrætshal lørdag den 5.- søndag den 6. december 3. afdeling af DBTU s Grand

Læs mere

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2019

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2019 Roskilde Bordtennis, BTK 61 byder velkommen til Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2019 lørdag den 2. februar & søndag den 3. februar Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Møllehusvej 15 4000 Roskilde

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

Ved hvert arrangement sker banefordeling for første løb ved lodtrækning, herefter svømmes der med rullende banefordeling.

Ved hvert arrangement sker banefordeling for første løb ved lodtrækning, herefter svømmes der med rullende banefordeling. Miniturneringen er i sæson 2016/17 for drenge årgang 2005 og yngre og piger årgang 2006 og yngre. Sidste sæson (2015/16) blev der ændret lidt i opsætningen af de fire stævneafsnit, for at imødekomme de

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Mesterskabsbestemmelser for Udspring Gældende fra 2018 Gældende fra 2018 Side 1 af 10 Indhold 01.00 DEFINITIONER... 3 02.00 MESTERSKABER GENERELT... 4 02.01 Generelt... 4 02.02 Arrangementer... 4 02.03

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne kæmpe sammen som et hold mod de andre klubber, og se hvem der efter sidste

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Esbjerg Taekwondo Klub Dato: 28-02-2014 Sted: EFI Hallerne Sportsvej 21 6705 Esbjerg Ø Regler: DTaF s regler for teknik mesterskaber Deltager krav: Gruppe oversigt

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Indhold: 1 Formål side 2 2 Aldersinddeling side 2 3 Holdtyper og rækker side 2 4 Udtagelse af hold fra landsdele/kredse side 3 5 Holdopstilling side

Læs mere

Koncept for. Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker.

Koncept for. Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker. Koncept for Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark 2017 Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker. Række 1: Hold, der tidligere har deltaget i række 1 ved DM i folkedans

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER LANGBANE OG DMJ-L (HOLDKAPPER)

DANMARKSMESTERSKABER LANGBANE OG DMJ-L (HOLDKAPPER) DANMARKSMESTERSKABER LANGBANE OG DMJ-L (HOLDKAPPER) DEN 11. 14. JULI 2019 HELSINGØR SVØMMEHAL BORGMESTER P. CHRISTENSENS VEJ 14, 3000 HELSINGØR Deltagelse: DM-L: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer:

Læs mere

DAFFs Konkurrenceregulativ

DAFFs Konkurrenceregulativ DAFFs Konkurrenceregulativ for Cheerleading Konkurrenceregulativet er vedtaget af DAFFs bestyrelse og er gældende fra d. 1. september 2015 Dansk Amerikansk Fodbold Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2018

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2018 Roskilde Bordtennis, BTK 61 byder velkommen til Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2018 lørdag den 3. februar & søndag den 4. februar Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Møllehusvej 15 4000 Roskilde

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Velkommen til Nordisk Mesterskab 2011

Velkommen til Nordisk Mesterskab 2011 Velkommen til Nordisk Mesterskab 2011 Dragon BMX klub byder hermed velkommen til Nordisk Mesterskab 2011. Det er en stor fornøjelse for Dragon BMX klub at kunne invitere til Nordisk Mesterskab og Nordisk

Læs mere

FRØNSE-CUP 2018 PROGRAM. Fodboldstævne i Østervrå-Hallen

FRØNSE-CUP 2018 PROGRAM. Fodboldstævne i Østervrå-Hallen FRØNSE-CUP 2018 PROGRAM Fodboldstævne i Østervrå-Hallen 26-28. januar og 3-4. februar 2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen... 3 Praktiske oplysninger.. 4 Fredag den 26. januar U 14-15 Piger. 5 Lørdag

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior 08/2019 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af propositionerne...3 1.1 Formål...3 1.2 Hjemmel og ændring af propositionerne...3

Læs mere

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 06-06-2015 Sted: T.I.K Hallerne Parkvej 78 2630 Taastrup Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere